Afhaling af det intime område

Depilation refererer til hårfjerning fra hudens overflade, og dens mest kendte metoder er barbering og brugen af ​​en særlig creme, der blødgør og fjerner hår. Depilation påvirker ikke hårsækken og ødelægger det ikke, i modsætning til epilering - fjernelse af hår med en pære. Depilering af den intime zone er enkel, smertefri og hurtig - proceduren tager normalt ikke mere end 5 minutter.

Særlige egenskaber

Afhugning af det intime område appellerer ikke til enhver pige eller kvinde - nogle er bange for smerte og irritation, andre er helt tilfredse med deres vegetation. Som med enhver procedure har depilation positive og ikke så specielle egenskaber:

 • Tillader dig at slippe af med håret hurtigt og smertefrit;
 • Eliminerer ubehagelig lugt. Spiret hår (uanset hvor) kan holde på dets "kropsdråber" af sved og talg - sebum, og sidstnævnte har tendens til at lugte ubehageligt, plus bakterier spredt i hår. Især dette problem - gravide kvinder og dem med hormonelle ændringer lider af overdreven svedtendens;
 • Glat hud i det intime område opkræves med tillid mere abrupt end dyre undertøj, siger eksperter;
 • Kvinde depilation tillader dig ikke at fjerne håret renset, men for at fjerne længden eller slippe af med udragende hår fra under trusserne alene;
 • Depilation af en dyb bikini indebærer hårfjerning helt og især almindelig blandt unge piger.

Depilation i det intime område: hvordan man gør det, alle detaljer i proceduren

Fjernelse af overskydende hår i det intime område er æstetisk og hygiejnisk. På hårene ophobes snavs, udledning, som kan forårsage betændelse og irritation af huden. Hvordan man korrekt gør depilation i det intime område for at undgå alvorlig smerte? Hvad er forskellen på salonprocedurerne for at fjerne uønsket vegetation?

Hvordan fjerner hårfjerning intime områder i saloner

Salonprocedurer giver dig mulighed for hurtigt at glemme uønsket vegetation i det intime område. Udgifterne til professionelle tjenester kan ikke kaldes budget, men kompenseres af det næsten fuldstændige mangel på smerte og langsigtet resultat.

Er der forskel på depilation og epilation? Enhver hårfjerning kaldes almindeligvis depilation. Når epilering påvirker den subkutane del af håret, som giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Depilation påvirker kun håraksel og rod.

Professionelle hårfjerningsmetoder:

 • Photoepilation - fjernelse af uønsket vegetation med kraftige lyspulser, der har en destruktiv virkning direkte på hårsækkenet, der er egnet til dyb fjernelse af hår i det intime område. Det anbefales ikke i tilfælde af maligne tumorer, dermatologiske sygdomme, hjertesygdomme og diabetes.
 • Laserfjernelse er den mest effektive metode til at håndtere uønsket vegetation. Effekten kan ses øjeblikkeligt, for fuldstændig fjernelse kræver flere sessioner. Den mest smertefri måde at fjerne uønskede hår, ideel til dybt intim epilation.
 • Elektrolyse - på folliklerne er påvirket af nuværende udledninger. Metoden er effektiv, men ikke egnet til kvinder med dermatologiske og hjertesygdomme. Epilering gør ondt, anæstetiske geler kan tilføjes.

Huden i den intime zone skelnes af ømhed og følsomhed, og fuldstændig forhindre forekomsten af ​​irritation og smerte vil ikke fungere.

Hjem retsmidler for at fjerne unødvendig vegetation i det intime område

Ikke alle piger kan besøge en specialiseret institution for at fjerne hår i det intime område, nogen er flov, nogen har ikke nok penge. Og i små byer at finde en god mester for depilation er næsten umuligt. Derfor foretrækker mange mennesker at gøre proceduren hjemme.

For korrekt at bestemme metoden til at fjerne huset, skal du kende alle fordele og ulemper ved hver metode.

Barbering - en gammel, bevist gennem årene måde at håndtere uønskede hår hjemme. Moderne barbermaskiner giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår i det intime område med næsten ingen smerte. For at undgå skade og irritation skal du følge enkle regler:

 • barbering skal ske efter fordamning af huden;
 • du skal bruge en gel- eller barbercreme, i ekstreme tilfælde kan du bruge sæbe;
 • barberingshår skal være diagonalt, hold ikke maskinen to gange på samme sted.

Barbering er en smertefri måde at fjerne hår i det intime område. Men resultatet er ekstremt kortvarigt - i løbet af få dage vil der opstå en ubehagelig stubbe.

Epilator er en anden populær måde at fjerne hår derhjemme, meget smertefuldt for det intime område. Lidt reducere ubehag vil hjælpe moderne typer epilatorer, der afkøler huden under fjernelse eller kan arbejde i vand.

Denne fjernelsesmetode er ikke egnet til langt og tykt hår, hårets længde må ikke overstige 4 mm. Chancerne for hudirritation er høje, men ved hver fjernelse vil depilationen medføre mindre ubehag.

Depilatory cream - en af ​​de bedste metoder til hurtigt at slippe af med hår i det intime område af huset. Fremgangsmåden er smertefri, beskadiger ikke huden, efter at den ikke virker irritation, varer virkningen 2-4 uger.

Blandt ulemperne ved denne metode kan kun den ubehagelige lugt af kemiske midler noteres, cremen virker ikke på tykt og langt hår.

Hvordan laver man shugaring derhjemme

Shugaring - hårfjerning med sukkerpasta, som bruges i saloner og hjemme.

Shugaring i noget, der ligner voks depilation. Fremgangsmåden skal udføres på korte hår, pasta skal fjernes kraftigt mod hårets vækst.

Hvad er nødvendigt for shugaring:

 • granuleret sukker - 1 kg;
 • citronsaft - 7 el.
 • vand - 8 el. l.

Kombiner alle komponenter, lad dem simre på lav varme, indtil sukkeret er helt opløst, og rør regelmæssigt. Når pastaen begynder at skumme, skal den fjernes fra varmen, afkøles lidt til en behagelig temperatur.

Den færdige pasta kan opbevares i køleskabet, opvarmes i mikrobølgeovn eller i vandbad før brug.

Sukker depilation er smertefuldt, men hver gang ubehaget mindskes. Efter proceduren er der sjældent irritationer, allergiske reaktioner.

Voksning (voksning): Sådan gør du proceduren hjemme

I hjemmet kan du udføre intim depilation med varm og kold voks. Proceduren kræver voks, en spatel til påføring og vævsstrimler. Du kan købe specielle strimler, som allerede er blevet anvendt voks.

Hovedregelen for voksafskalling derhjemme - opvarmet voks og strimler er overlejret på hårets vækst, fjernes i modsat retning.

Finesserne af voksaflejring:

 • i det intime område fjerne hår ikke længere end 5 mm
 • at rive striberne er nødvendigt skarpt - for det er du nødt til at forberede dig mentalt;
 • En strimmel voks skal påføres lidt tyndere end stoffet.

Efter voksning forbliver huden glat i 2-4 uger. Ved regelmæssig brug af voks bliver hårvæksten langsommere, bliver den tyndere. Men proceduren er meget smertefuldt, ikke alle kan gøre det alene, irritation opstår ofte.

Voksstrimler behøver et lille hold i deres hænder, så de opvarmes. Resten af ​​proceduren ligner fjernelsen af ​​varm voks.

Hvordan man gør en dyb depilation selv

Ved dyb intim depilering betyder en fuldstændig bortskaffelse af hår, ikke kun i pubic zone, men også på de ydre kønsorganer, i perineum. Denne metode er populær blandt modeller, professionelle atleter, du kan gøre det hjemme.

 • lav smerte tærskel;
 • diabetes mellitus
 • virus- og infektionssygdomme, herpes, fokus for betændelse på huden;
 • hjertesygdomme og blodkar.
 • graviditet, menstruation.

Forhår skal skære med saks, det er bedre at udføre hårfjerning med voksning eller shugaring. Brug af epilatoren er for smertefuldt, cremen kan forårsage irritation og allergiske reaktioner, og følsom hud kan blive skadet, når du bruger en barberkniv.

Forhud skal behandles med peeling agent baseret på salicylsyre eller glycolsyre. Efter fjernelse kan du bruge babypulver - det fjerner overskydende fugt, reducerer irritation.

Depilation under graviditet

Under graviditeten, på baggrund af hormonelle ændringer, kan hår begynde at vokse hurtigt. Sådan kæmper du hjemme med uønsket vegetation i denne periode?

Hovedreglen - under graviditeten skal du vælge smertefri og sikker måde. Alvorlige smerter i graviditetens første trimester kan forårsage abort.

Hvordan kan jeg fjerne hår under graviditeten:

 1. Barbering er den sikreste måde at fjerne hår derhjemme under graviditeten. Anvendelsen af ​​specielle cremer og geler reducerer ubehag til et minimum.
 2. Shugaring - en sikker metode baseret kun på naturlige ingredienser, giver dig mulighed for at glemme uønskede hår i en måned. Men hvis du gør sukker depilation for første gang, kan det være meget smertefuldt, derfor er det bedre at gøre proceduren i sen graviditet.
 3. Voksning kan fjerne hår fra roden. Men det kan være smertefuldt, det er bedre at afstå fra en sådan metode i graviditetens første trimester.

Under graviditeten er det absolut umuligt at fjerne hår ved hjælp af elektrolyse, laser, diode epilation. Disse procedurer er meget smertefulde, kan skade barnets helbred.

Du kan ikke bruge cremen til depilation under graviditet - det kan komme på slimhinderne, hvilket vil forårsage alvorlig irritation. Cream til hårfjerning under graviditet bør indeholde maksimalt naturlige ingredienser, et minimum af aggressive stoffer.

Sådan undgår du smerter og reducerer irritation

Den bedste måde at undgå irritation og indgroede hår efter depilation er at pre-peel. Det skal ske en dag før fjernelse og en gang om ugen efter depilering.

Du skal fjerne hår på dampet hud - dette vil medvirke til at gøre proceduren mindre smertefuld. Efter fjernelse skal du bruge specielle cremer - til børn, fugtgivende, antiinflammatorisk. I mindst 7 dage er det nødvendigt at nægte smalle og syntetiske undertøj.

Et af de bedste hudplejeprodukter efter fjernelse af håret er Bepanten. Det fremskynder processen med regenerering i huden, reducerer inflammation.

Ved alvorlig irritation kan du lave en kold komprimering fra kamille, eukalyptusafkogning.

Ikke kun kvindelig men også mandlig intim depilering derhjemme bliver stadig mere populær. Proceduren er især relevant blandt atleter, mennesker i kreative erhverv. Både mænd og kvinder skal vælge den rigtige metode til depilation, kender alle fordele og ulemper ved hver metode til at håndtere uønsket vegetation på kroppen. Korrekt hudpleje før og efter proceduren hjælper med at undgå irritation, smerte og indgroede hår.

Depilation af den intime zone i salonen. Hvilke metoder til hårfjerning er populære

Et kendetegn ved moderne kvinder er deres individualitet og originalitet. For at skabe deres egen unikke stil, eksperimenterer kvinder, viser fantasi. En ægte dame tænker gennem alle detaljer: Frisure, manicure, makeup, tøj, tilbehør, velplejede hud.

For at fuldføre billedet kan du selvfølgelig ikke klare bikini zoneens skønhed.

Saloner kommer til redning for kvinder, der tilbyder forskellige ydelser til pleje af det intime område: epilering (helt eller delvis), indstilling af en vis hårlængde i pubicområdet, farvning, dekoration med dekorative elementer (rhinestones, fjer) og endda en tatovering, både permanent og og midlertidig (mehendi).

Typer af intime hårklipp (Hollywood, brasiliansk og andre)

Depilation af den intime zone i salonen kan være af følgende type:

 • grundlæggende (standard);
 • Hollywood;
 • brasilianske trekant;
 • "Runway";
 • figur tegning.

Basen indebærer bortskaffelse af hår på den øverste linje og på siderne. Den anden mulighed forudsætter absolut glathed i bikiniområdet, det kaldes også "pige".

Den tredje mulighed indebærer en lille pubic-trekant. Den fjerde betyder også, at der ikke findes hår på de eksterne genitalorganer, og kun en lille strimmel forbliver i pubicområdet.

Men den sidste mulighed er repræsenteret af et stort udvalg, det er her, at du kan vise hele din individualitet og fantasi (dråber, hjerter, sommerfugle, billogo osv.).

Vær opmærksom! På trods af den tilsyneladende lethed er sådan udsmykning af det intime område bedst udført i en specialiseret salon. Dette forhindrer mulig hudirritation.

Depilation af den intime zone i salonen: måder at fjerne hår, deres egenskaber

Den gamle beprøvede og sikre måde at tage sig af det intime område bruger en barbermaskine, men efter barbering forsvinder glatheden næsten den næste dag, der er en følelse af "hedgehog" i shorts, der er en afskåret græsplæne, der ofte opstår irritation, og selv de mest patient og krydret.

Epilation (depilation) af den intime zone i kabinen er mulig på forskellige måder. Hårfjerning sker sikkert, relativt hurtigt og med mindst ubehag

Forskellige metoder til depilering kommer til undsætning (voks, shugaring, elektrisk, foto, laser hårfjerning).

Anvendelsen af ​​voksmetode og shugaring er mulig hjemme, men det skal huskes, at udførelse af procedurer i kabinen har flere fordele. For det første gøres det af en specialist med erfaring, idet man kender finesser og nyanser af metoden. For det andet vil de lave en testtest for at bestemme typen af ​​hud, reagere på disse komponenter, lave en massage ved hjælp af professionelle værktøjer og olier for at reducere smerte.

Den tredje og vigtigste fordel ved salonen er, at ikke alle kvinder kan forårsage sådan smerte for sig selv, bevægelsen vil ikke være meget skarp og i den rigtige retning, mens hårene vil bryde og hårsækkene forbliver i huden.

Vigtigt at vide! Det er nødvendigt at kontakte kontrollerede saloner, vær sikker på at læse anmeldelser af besøgende.

Hvis salonen ikke bruger handsker, må du ikke behandle huden efter proceduren med en antiseptisk, ikke tilbyde engangsbukser til proceduren, du bør ikke engang overveje denne mulighed.

Også før du går til salonen er at forberede huden til procedurerne, gør peeling.

Voksning - som udført i salonen

Blandt de mange måder at slippe af med unødvendig vegetation er en af ​​de mest populære brug af voks. Forresten sammen med shugaring er dette den mest almindelige metode.

Denne metode til fjernelse af hår har en række fordele: tilgængelighed, effektvarighed, sikkerhed, enkelhed, omkostninger.

Tilgængeligheden af ​​metoden ligger i, at sådanne tjenester tilbydes i næsten alle saloner. Effekten af ​​denne procedure, hvis den anvendes korrekt, varer ca. en måned.

Der er 3 typer voks anvendt til denne procedure: kold, varm, varm. Hvert af disse værktøjer har sit eget formål. Det skal huskes, at brugen af ​​varm voks er fyldt med forbrændinger.

Opbevaring af det intime område i salonen med voks skal ske med høj kvalitet. I salonen, efter en følsomhedstest, bliver huden behandlet med en særlig tonic, derpå affedtet for bedre klæbning af voksen til håret. Så kommer processen med at påføre voks og strimler.

Efter hærdning af voksen trækker masten skarpt strimmelen og holder huden med hånden for at undgå udseende af hæmatomer. Så det mest behagelige ting: behandling af huden med et antiseptisk, forskellige cremer, olier, balsam, hårvæksthæmmere.

Shugaring i bikiniområdet, regler for udførelse

Shugaring er en epileringsmetode, hvor en sukkerbaseret pasta appliceres på huden. Huden behandles med lotion, så mesteren opvarmer pastaen og knæder den i hænderne til den ønskede konsistens, gælder for forskellige dele af huden i modsat retning af hårvækst.

Fordelen ved denne metode er, at pastaen omslutter selv de mindste hår og fastgør dem sikkert. Så trækker mesteren ud alle uønskede hår. Shugaring pastaer er af tre typer: blødt (til fint hår), medium (bruges til at fjerne benene) og hårdt (underarm og bikini område).

For at reducere smerten hos de mest følsomme kunder, kan salonerne bruge en creme med anæstetisk effekt. Pastaen opvarmes til en temperatur på 37 ° C, så du kan ikke være bange for forbrændinger.

En anden fordel er, at pastaen trænger dybere end voks og fanger korte hår.

Når shugaring skal gøre flere tilgange, fordi ikke alle hårene trækker ud første gang, trækker du ud i retning af hårvækst, derfor mindre smertefuldt. Vask af pastaen meget let med vand.

Denne metode har nogle kontraindikationer, såsom diabetes, lav blodkoagulering, eventuelle krænkelser af hudens integritet i anvendelsesområdet for pastaen, i nærværelse af mol og andre. Derfor er råd fra en specialist nødvendigt ved brug af shugaring.

Laser og fotoepilering af den intime zone i kabinen

Laser hårfjerning er en moderne og effektiv måde at næsten fuldføre hårfjerning på.

Denne depileringsmetode har mange fordele: Håret er næsten helt fjernet, en hurtig procedure, en laser virker på alle hårsækkene i et bestemt område (bikiniområde ikke mere end en halv time), næsten smertefri (egnet til kvinder med lavt smerte-tærskelværdi), effekten af ​​den første procedure er omkring tre måneder, egnet til følsom hud, ideel til mørkt og hårdt hår.

Typer af professionelle hårfjerningslasere

Laser hårfjerning har visse ulemper: de høje omkostninger ved proceduren, dens tilgængelighed er begrænset, da det kun udføres i skønhedssaloner og medicinske centre.

Denne metode kan ikke være effektiv eller ineffektiv til lys, tyndt hår. Laseren virker ikke på "sovende" hår, så proceduren skal gentages 4-6 gange med et interval på 1,5-2 måneder. Hårene falder ikke straks ud, men efter en uges anvendelse af proceduren.

På tærsklen til proceduren skal du følge nogle regler: barber eller kort skåret hår på det rigtige niveau, rengør huden fra cremer, deodoranter og lotioner, skræl ikke, brug ikke skrubber, tør ikke med alkoholholdige stoffer, damp ikke, brun ikke.

Der er fire typer laser (rubin, alexandrit, diode, neodym), der er forskellige i bølgelængde og frekvens, bruges til forskellige typer hud og hår.

Depilation af intime zoner

Enig, epilering af intime steder er en integreret procedure for hver moderne pige. Hun er så fast ind i vores liv, men rejser stadig mange spørgsmål. Hvilken vej er bedre? Gør det ondt eller ej? Hvordan pleje huden efter depilation? Og meget mere. I vores artikel hjælper vi dig med at forstå lidt og træffe det rigtige valg. Vi foreslår, at du gør dig bekendt med den bedste løsning - depilation derhjemme. Om alle hemmelighederne om hvordan man fjerner hårfjerning i det intime område derhjemme, vil du lære videre. Er du klar? Så begynder vi!

Skal jeg gøre en intim depilation?

Selvfølgelig spekulerer mange piger om det er nødvendigt at gøre intim depilation hjemme. Ikke alle er klar til at beslutte sig for en sådan procedure. Nogen er bange for smerte, mens andre - bare er du velkommen til at kontakte en specialist. Valget er under alle omstændigheder din. Men fraværet af hår på et så intimt sted er først og fremmest æstetisk og hygiejnisk.

En velplejede pige vil altid fange glæden af ​​omsorgsfulde mænd, og selv den mest behagelige og selvsikkerhed, når huden er glat og delikat. Hvordan man laver hårfjerning, intim zone hjemme? Tro mig, det er ikke så svært. Bare brug for at vælge den rigtige metode og udføre depilation så korrekt som muligt for at undgå smerte. Desuden findes der i øjeblikket stoffer, der kan reducere irritation under depilering af intime områder. Derfor skal du ikke bekymre dig, alt bliver vellykket!

Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme? Intim zone uden irritation

Fremgangsmåden ved depilering er fjernelsen af ​​den øverste del af håret. I dette tilfælde vokser håret meget hurtigere end når stoffet påføres rodpæren. Der er metoder, hvor håret fjernes sammen med hårsækken. Det gør mange moderne piger lykkelige, for nogle gange har vi ikke tid til at gøre hårfjerning så ofte. Hver pige vil vælge den måde, der er mest bekvem og behagelig for hende.

Rejser til salonen er dyre, og du kan gøre denne procedure hjemme, hvor det er behageligt og alt er til stede. Er du enig i dette? Hvis ja, så vil vi i detaljer overveje metoder til hårfjerning i den intime zone derhjemme og kende deres fordele og ulemper.

Intim barbering

Hvis du ikke er opmærksom på nogle af ulemperne og bivirkningerne, er depilation med en barberkniv fortsat den mest populære og hurtigste metode til at slippe af med uønsket hår.

Godbidder

Mange piger vælger denne mulighed på grund af en række fordele:

 • Enkelhed og tilgængelighed. Razor kræver ikke store økonomiske omkostninger. Du kan bruge maskinen næsten hver gang. Derudover er der i vores tid maskiner med flere knive, et flydende hoved og en beskyttende belægning, hvilket i høj grad letter aflejringsprocessen.
 • Spar tid. Denne procedure behøver ikke at bruge meget tid. Håret fjernes i minutter.

ulemper

En barbermaskine har dog flere ulemper:

 • Udseendet af irritation. Denne metode kan forårsage alvorlig hudirritation.
 • Nedskæringer. Ved hjælp af en barbermaskine, accepterer du automatisk udseendet af ubehagelige nedskæringer. Ofte sker det i en fart og på grund af et meget skarpt knivblad - rødme, irritation og andre hudlidelser opstår.
 • Permanent barbering. Hvis du vælger denne sti, skal du barbere den intime zone næsten hver dag, og hårene hver dag bliver hårdere og tykkere.

Det er vigtigt! Husk at hyppig barbering kan forårsage tør hud.

 • Hår indvækst Efter sådan depilation er processen med indfødning af hår mulig, da kun hårets overflade er barberet, og pæren forbliver under huden.

Det er vigtigt! For at reducere ubehag og efterberberingseffekter kan du bruge en speciel gel, salve, creme, lotion eller barberskum. Disse midler blødgør huden under barberingen, sørg for det efter.

regler

For at undgå forskellige skader og irritationer skal du følge enkle regler:

 • Godt barber huden før barberingen.
 • Brug gel- eller barbercreme i ekstreme tilfælde - du kan bruge almindelig flydende sæbe.
 • Barber hårene diagonalt, brug ikke en barberkniv til at fordoble det samme sted.

Det er vigtigt! Barbering er det mest smertefri middel til at depilere det intime område derhjemme, men husk at resultatet er ekstremt kortvarigt - en ubehagelig børste vil dukke op om et par dage.

Depilatory cream

Denne metode anses for at være en af ​​de bedste for hårfjerning derhjemme. På kosmetologimarkedet fremstilles dette depileringsprodukt i form af cremer og aerosoler.

Det er vigtigt! De er baseret på thioglycolsyre, som opløser håret. Depilation af intime områder af cremen er velegnet til følsom og delikat hud.

ulemper

De største ulemper ved depilation creme:

 • Allergi. Når det påføres, kan der forekomme allergier over for creme ingredienser. For at kontrollere hudens reaktion på dette middel er det nødvendigt at lægge lidt creme på huden og vent et par minutter. Hvis irritation ikke vises, kan du bruge cremen. Ellers - du skal opgive et sådant værktøj.

Det er vigtigt! Glem ikke hudpleje. Efter proceduren skal du behandle huden med en nærende creme eller lotion. Dette vil ikke kun slippe af med peeling og irritation, men hårene vil vokse meget langsommere, og det er det, vi har brug for.

 • Ubehagelig lugt af kemikalier. Hvis du ikke tåler skarpe lugte, bør du forlade denne aflejringsmetode.
 • Et kort resultat. Når du bruger creme til depilation, vokser håret hurtigt nok tilbage.

Godbidder

Lad os nu se på fordelene ved denne metode:

 • Brugervenlighed. Brug af denne creme er let. Du skal bare bruge værktøjet til det intime område, vent lidt, og fjern ekstra med en spatel eller vask det af.
 • Økonomi. Ved påføring skal cremen ikke påføres for meget.
 • Hastighed og komfort. Ventetiden efter påføring af cremen til depilation vil være ca. 10 minutter. Glatheden af ​​huden opretholdes i ca. 1 uge.
 • Mangel på udskæringer og irritationer. Ved brug af cremen elimineredes risikoen for mekanisk skade på huden, som det er tilfældet med maskinen.

regler

For smertefri depilation med fløde skal du følge disse retningslinjer:

 • Før du køber, skal du sørge for at produktet passer til bikiniområdet, da der er en anden hårstruktur på kroppens områder.
 • Følg forsigtigt producentens anvisninger. For eksempel, hvis du forlader cremen længere end den angivne tid, i sidste ende - kan du få stærk kemisk forbrænding eller irritation. Af samme grund skal du undgå at få cremen i dine øjne og på andre slimhinder.
 • Ligesom i mange tilfælde af depilation, ansøge om hårvækst og rent - i modsat retning.

Det er vigtigt! Hvis der er udslæt eller udskæringer i bikinizonen, kan fløden ikke bruges, for ikke at forværre situationen endnu mere.

Hvordan man laver hårfjerning hjemme er et intimt emne, der bekymrer mange moderne damer. I hjemmet kan du udføre intim depilation med varm eller kold voks. Men for at bruge det er der brug for færdigheder. Proceduren kræver voks, en speciel spatel til applikation og vævsstrimler (ikke altid). Påfør den forvarmede voks på huden, tryk den med en speciel strimmel og skarpt trække med en rykke hårvækst. Det er hele proceduren!

Det er vigtigt! Du kan købe færdige strimler, som allerede er påført voks og klar til brug.

Godbidder

Vi fremhæver de vigtigste fordele ved denne procedure:

 • Tilgængelighed. Til salg er der specielle anordninger, der giver dig mulighed for at opvarme voks til den ønskede temperatur derhjemme. For at gøre dette skal du blot indsætte en speciel kassette, tænde enheden og om et par minutter får vi det færdige materiale til aflejring af bikiniområdet. Således vil hele processen blive meget hurtigere og lettere.

Det er vigtigt! Hvis du ikke har et specielt forberedelse til dannelse af flydende voks, kan du bruge et vandbad eller en mikrobølgeovn.

 • Brugervenlighed. En smal strimmel giver dig mulighed for at anvende voks på små områder i området. Derfor er voksstrimler meget nemme at bruge.
 • Langt resultat. Efter depilering af det intime område med voks, vil nye hår ikke vokse snart, om 3-4 uger. Ved regelmæssig brug af voksstrimler vil du bemærke, at håret er blevet meget tyndere.

ulemper

Men der er en ulempe ved denne depilation:

 • Termiske forbrændinger. Hvis du forkert opvarmer voksen, for eksempel overexploderer, kan du få alvorlige forbrændinger og skader på huden.

Det er vigtigt! Glem ikke om pleje af bikiniområdet før og efter proceduren. Brug en skrubbe for at forhindre indvækst af hår, hvilket undertiden er så ubehageligt.

regler

Nogle subtiliteter af voksaflejring:

 • I det intime område kan hår på mindst 5 mm i længden fjernes.
 • Prøv at fjerne håret kraftigt, i et fald.
 • Hvis der er synlige hår på huden efter fjernelse af voksen, anbefales det ikke at gentage epilering på samme sted, da der kan forekomme mikrotraumer og blå mærker, hvilket er helt ubrugeligt for os.

Det er vigtigt! Hvis erfaringerne med depilering derhjemme slet ikke er, anbefaler vi dig ikke at starte med det samme fra det intime område. Få bekendtskab med voks på mere tilgængelige steder, for eksempel på ben eller en armhulezone. Efter at have trænet godt, kan du fortsætte med aflejring af bikiniområdet.

electrodepilator

Der er piger, der vælger en populær metode til selvhår fjernelse til depilation - epilatoren. Denne metode har flere ulemper end fordele. Hvad slags? Om dette vil vi lære videre.

Godbidder

Så lad os blive fortrolig med fordelene ved hårfjerning med epilator:

 • Høj kvalitet og holdbarhed af resultatet. Kvaliteten af ​​denne barbering vil være meget højere end ved brug af maskinen, da pincetten trækker hårene sammen med pæren.
 • Økonomi. Epilator behøver ikke konstant at købe. Det er nok at købe en gang og bruge i temmelig lang tid.

ulemper

Lad os nu lære den ubehagelige side af at bruge epilatoren:

 • Smertefulde fornemmelser. Epilatoren fjerner håret næsten smerteligt, for eksempel på benene, men når man fjerner det intime område, gør det proceduren uudholdelig tortur. Derfor er det muligt at anvende en mere blid metode til en sådan delikat zone.

Det er vigtigt! Du kan bruge moderne typer elektriske epilatorer, der afkøler huden under depilation, eller dem der kan arbejde i vand.

 • Begrænsninger. Denne metode er strengt ikke egnet til meget langt og tykt hår. Hårlængden må ikke være mere end 4 mm, ellers vil epilatoren simpelthen ikke gøre sit job.
 • Irritationer. Ved første brug er stærke irritationer og udslæt af huden mulige. Men med den efterfølgende ansøgning vil du blive brugt, og der vil være mindre ubehag.
 • Indgroet hår. Når du bruger epilatoren, er det helt sikkert et så ubehageligt aspekt som hårindvækst. Dette problem er ret vanskeligt at løse, så det er bedre at advare hende på forhånd.

Det er vigtigt! For at reducere ubehag under depilation med en epilator, kan du bruge forskellige typer smertestillende midler, for eksempel en antiseptisk spray, der vil sløre smerten lidt, men det er kun et stykke tid.

Nu ved du, hvordan man gør hårfjerning i det intime område derhjemme ved hjælp af elektrisk epilator.

Shugaring

Shugaring er en ny procedure, men vinder popularitet hver dag. Det har nogle ligheder med voksaflejring - blandingen påføres huden, hvorefter den fjernes. Men der er forskelle mellem to lignende procedurer. Vi vil fortælle lidt om det.

Godbidder

Så har shugaring flere fordele:

 • Smertefri procedure. Dette er den vigtigste fordel ved denne metode, da de ekstra hår fjernes ved hårvækst og ikke mod.
 • Beskader ikke huden. Sukkerpasta beskadiger ikke det øverste lag af huden, og sukkers egenskaber gør det muligt at undgå udslæt og irritationer.
 • Tilgængelighed af ingredienser og tidsbesparelser. Efter lidt træning, kan en shugaring pasta laves af dig selv hjemme. Derfor behøver du ikke bruge meget personlig tid til at gå på skønhedssalonen og penge til at købe et specielt værktøj.
 • Vokser ikke ind i håret Efter depilation ved hjælp af shugaring vokser håret praktisk talt ikke, ligesom i overfladen bliver huden overfladisk.

ulemper

Der er en downside shugaring:

 • Ikke alle vil være i stand til at forberede en sådan sukkermasse - det kræver erfaring og tålmodighed.
 • Aflejringsprocessen tager tid.
 • Denne metode har en række kontraindikationer og betingelser, hvor anvendelsen af ​​metoden simpelthen er umulig: forekomsten af ​​hudforbrændinger, irritation og anden hudskade og diabetes.
 • Shugaring kan gøres i tilfælde, hvor hårets længde ikke er mindre end 4-6 cm. Nogle piger har simpelthen ikke råd til at dyrke hår af en sådan længde.

Hvordan laver man pasta?

Før du gør depilation i det intime område derhjemme, skal du forberede en pasta til shugaring. Du kan lave pastaen selv ved hjælp af enkle og overkommelige ingredienser. Tro mig, det vil være meget billigere end at bede om hjælp fra en salon.

For at gøre dette skal du tage følgende ingredienser:

 • 1 kg sukker.
 • 7 spiseskefulde citronsaft.
 • 8 spiseskefulde vand.

Det er vigtigt! For den første prøve er det bedre at tage ingredienserne i forhold til et meget mindre beløb.

Og her er processen med madlavning og påsætning af pastaen:

 • Bland alle ingredienserne i en metalpande og sæt i brand.
 • Blandingen koges på lav varme, omrøres konstant, indtil det øjeblik, hvor sukkeret er helt opløst, og pastaen begynder at skumme.
 • Vi venter til massen bliver lysebrun i farve, fjern fra varme.
 • Hæld pastaen i en plastikbeholder for at afkøle helt.
 • Når massen kan tages i hånd, kan du sikkert gå videre til depilering af det intime område.

Det er vigtigt! For at undgå mulig irritation, dryss babypulver på huden før proceduren. Vi anbefaler ikke at bruge talkum - det klæber porerne og indgroet hår kan forekomme.

 • Vi tager en lidt klar blanding og mnem i hænder, indtil det bliver lysegult.
 • Efter - vi fordeler det på vækst af hår og skarpt trækker vi mod vækst.

Det er vigtigt! Færdiglavet pasta kan opbevares sikkert i køleskabet og opvarmes inden brug i vandbad eller i mikrobølgeovn. Således sparer du betydeligt mad og tid til forberedelsen.

Anbefalinger til depilation af det intime område

Efter næsten alle depilations forekommer hudirritation. Bare rolig, det er en helt normal reaktion på denne procedure, da de øvre lag af epidermis fjernes. Derfor har huden efter depilation brug for passende pleje.

For at fjerne irritation før og efter depilering er det nødvendigt:

 • Vask af fløden til depilering skal være køligt vand.
 • Rengør og prescarb huden før aflejring.

Det er vigtigt! For at undgå indgroede hår og irritation efter depilation, skal du skrælle en dag før proceduren og en gang om ugen efter.

 • Anvend ikke skindprodukter på irriteret eller beskadiget hud.
 • For kun at fjerne hår på dampet hud - dette vil gøre proceduren mindre smertefuld og sikker.
 • Hvis du stadig bliver såret, mens du bruger en barbermaskine eller epilator, salver du stedet med efterskæringen.
 • Den sædvanlige børns creme hjælper med at fjerne irritationer.
 • Efter proceduren bærer i mindst nogle få dage ikke trange tøj og undertøj.
 • Efter barbering eller voksning - tør huden med et effektivt antibakterielt middel.

Det er vigtigt! Hvis du følger alle anbefalingerne, kan du permanent bevare glatheden af ​​huden på det mest følsomme sted.

Videooptagelser

Som du allerede har forstået, er der mange måder at slippe af med vegetation i den intime zone. Hver af dem har begge ulemper og fordele. Intim depilering derhjemme er mulig og tilgængelig for næsten alle. Du kan kun vælge én metode, og du kan prøve forskellige metoder for at forblive den mest behagelige depilation. Du må indrømme, at manglen på hår på et intimt sted er nøglen til et godt humør og selvtillid. Lad ingen vide det, men du vil føle dig bedst. Du må aldrig spare penge på skønhed og sundhed, forbliver altid lyse, stilfulde og charmerende! Du fortjener det!

Oversigt og sammenligning af metoder til depilering af intime zoner derhjemme

Der er mange grunde til altid at se perfekt selv i de mest intime steder. Du kan være sikker på, at en invitation til en fest i poolen eller på en eksotisk tur ikke vil tage dig overraske, og din egen refleksion i spejlet vil være glædeligt for øjet og øge selvværd.

Komplekset af behagelige fornemmelser vil supplere den blide glatte hud og glæden ved renhed. Der er også mange måder at gøre disse følelser til dine faste ledsagere.

Vi vil ikke dvæle på professionelle teknologier, overveje mulighederne der er tilgængelige i hjemmet. Vælg hvilken metode der er tættere på din krop.

Depilation af en intim zone voks og strimler

Voksning har været kendt siden uendelig tid. Dens grundlæggende principper har været uændrede siden da: Smeltet formbar voks påføres uønskede hår, og efter hærdning fjernes det sammen med dem.

Hovedårsagen til populariteten af ​​denne metode er praktisk. Ved at forbedre dine evner hver gang kan du ikke bruge mere end et par minutter om måneden på denne procedure.

I flere uger kan du lede en aktiv livsstil, gå til stranden og poolen eller solbade, og være helt sikker på, at bikiniområdet er i perfekt stand. Voks fjerner ikke kun hår, men bremser også væksten. Ubehagelige følelser bliver mindre og mindre følte, som i efterfølgende øjenbrynskorrigeringer.

Fremragende ruller, strimler og specielle servietter samt patroner. Takket være disse værktøjer er depilering derhjemme blevet endnu mere behagelig og overkommelig for begyndere. Ved hjælp af apparater er det ikke svært at anvende voks til tidligere utilgængelige områder, fjerne det smertefrit og få et bedre resultat.

Hvis du ønsker det, kan du få en professionel voksvarmer, selvom, som erfaringer viser, husholdningsapparater, der kan findes i alle hjem, gør et godt stykke arbejde med denne opgave.

Der er flere måder at forberede voks på. Du kan smelte hele volumen ved at opvarme eller knead til en klæbrig tilstand i små stykker, brug hver enkelt så længe den bevarer sine egenskaber, og forbered derefter den næste strimmel på samme måde.

Den anden mulighed er mere optimal: det er svært at forudse selv en professionel på forhånd, hvilket volumen der skal bruges. Valg af metode afhænger af udslip og emballering af voks. Produktet i granulat er beregnet til langtidsopbevaring, en stor pakke er nok i flere år. Bring det til "kampberedskab" kan være i en traditionel kasserolle på komfuret. Professionel voks er også tilpasset til opvarmning i mikrobølgeovnen.

Det er ingen hemmelighed, at bikiniområdet er meget følsomt. Det er derfor, at de polymerbaserede strimler er en ideel måde at fjerne hærdet harpiks på: de er slidstærke og giver højkvalitets depilering.

Samtidig er brugen af ​​strimler ikke altid tilrådeligt. Som praksis viser, er varm voks lettere at fjerne med fingrene fastgjort til håret.

Hvis oplevelsen af ​​selvdestillation slet ikke er, er det bedre ikke at starte fra bikiniområdet. Få bekendtskab med voks på mere lige og tilgængelige dele af kroppen, for eksempel fjerne hår på benene. Denne procedure er meget mindre smertefuld selv i første omgang, udover hårlinjen har en mindre stiv struktur.

Sørg for, at der ikke er ridser eller andre skader på hudens overflade, før du fortsætter med aflejringen. Sørg for, at du ikke er allergisk over for den valgte voksklasse. Hårets længde er også vigtig: for kort kan en voks ikke fange, og for lang tid er en voks ekstremt ubelejligt i arbejdet; Den bedste mulighed er ca. 1 cm. Hvis hårene er lidt kortere end den angivne længde, skal du bruge babypulver: det forbedrer hitchen.

Påfør voks skal være i løbet af hårvækst, og fjern - mod.

Det er mere rimeligt at fjerne resterne en efter en med pincet. Hold din hud stram, hold evt. Fri hånd med fingrene. Forresten mindsker følsomheden ved at trykke på visse punkter. Disse færdigheder er meget nyttige til depilation af det intime område, hvis hud er mere følsom og sårbar, og håret er tykkere og tykkere.

Der er fare for at brænde labia: overvej at hænder er mindre følsomme for høje temperaturer. Hvis det er muligt ikke at stole på taktile følelser, skal du sørge for, at temperaturen ikke overstiger 60 °. Komplicerer sagen og de anatomiske egenskaber i det intime område: utilgængelighed og ujævn overflade.

Voksning er nogle gange nødvendigt i ekstreme situationer, hvilket i sig selv ikke er meget praktisk, og skaber også risikoen for kontakt med slimhinden. Hvis dette sker utilsigtet, skal du straks fjerne voks ved hjælp af varmt (men ikke for meget!) Vand eller avocadoolie.

Naturligt fugtigt miljø hjælper med at slippe af med uønsket stof. I løbet af proceduren må du ikke berøre ansigt og øjne.

Når du fjerner hår, skal du flytte fra kanterne indad. Først og fremmest rydder du den synlige del af pubis, som gradvist bevæger sig mod labia. Her er det nødvendigt at foretage et ændringsforslag til de enkelte karakteristika, nogle kvinder rapporterer i hemmelighed, at det er mere hensigtsmæssigt for dem at anvende voks i retning af pubis og at skyde i modsat retning. Det sidste stadium er anusområdet.

Begyndere det giver mening at vokse små områder og fjerne det gradvist. Smerten kan være en uoverstigelig hindring på vej til skønhed, du risikerer at opholde sig med en fnug af frosset voks fast på hårene. Hvis der er sket en hændelse, vaskes vokset af med varmt vand eller opløses med naturolie, ikke andet end mineralolie.

Det er bedre at studere grænserne for smertens tærskel gradvist, begyndende med det tidspunkt, hvor bevægelser bliver mere præcise og verificerede, og ubehag går langs vejen, kan du øge området. Hvis du har fjernet voksen med en skarp bevægelse og i den rigtige retning, forbliver huden glat og ubleget, så gøres alt korrekt.

Forsigtig ikke midlerne før og efter depilation, købt i specialforretninger. Når du vælger en voks, skal du være opmærksom på dens sammensætning. Tilstedeværelsen af ​​olier reducerer ubehag, kamilleekstrakt tjener som et antiseptisk middel, og mineraler forbedrer hitchen, hvilket igen mindsker risikoen for mikrotraumas. Diabetes du er kontraindiceret sukkerholdige bestanddele i voksens sammensætning.

Det er fornuftigt at gøre voksaflejring på forhånd, således at rødheden og sporene af mindre skader kan forsvinde, for eksempel et par dage før den ansvarlige dato. Den gunstige periode anses også for at være 5-7 dage efter kvindesyklusen: på dette tidspunkt falder smertens tærskel.

Under sin rige historie har voksdannelse formået at omslutte sig med farverige "rædselshistorier", de fleste er forbundet med betændelse eller irritation af hud og hår, der er indlejret i det. Moderne kosmetik - fjernelse af irritation og fjernelse af hårrester - vil helt sikkert bidrage til at undgå det ubehag, som denne teknologi måske har skabt.

Hvordan shugaring?

Teknologien til shugaring er i mange henseender ligner voksaflejring, kun i stedet for voks anvendes en sukkerholdig blanding.

Rødderne af denne teknik går tilbage til den dybe antikvitet. Ikke desto mindre er denne folkemedicin fortsat meget populær, især i landene i øst. Ifølge anmeldelserne, efter proceduren, får pigens krop en sødlig smag.

Ifølge dens konsistens er blandingen af ​​malkningshugaring kun lidt anderledes end den for voks, derfor er det i anvendelsen tilladt at anvende de samme hjælpemidler, der er involveret i voksproceduren: striber, specielle servietter for at fjerne hårrester.

Shugaring er meget tiltrækkende for dem, der foretrækker naturlige kosmetiske og hygiejneprodukter. Nogle gange er det ikke bare et spørgsmål om smag, men et spørgsmål om trivsel. Syntetiske analoger kan indeholde stoffer, der forårsager allergiske reaktioner eller irritation i individuelle tilfælde.

Det er helt zaknomerno, at den mest tillid er forårsaget af et værktøj til depilation, udarbejdet af sig selv. Fremgangsmåden til fremstilling er ret simpel og økonomisk.

Du kan forberede en blanding til shugaring derhjemme, her er de komponenter, der tjener som grundlag:

 • 10 spiseskefulde sukker;
 • Juice presset fra en halv citron
 • Spisesked af vand.

En yderligere betingelse skal være opfyldt: Et omhyggeligt placeret stof bør opvarmes strengt til gyldenbrunt, hverken mørkere eller lettere. Kun den angivne nuance vil give den ønskede effekt.


Hvis det ønskes, kan du tilføje andre ingredienser, her er de mest berømte af dem:

 • honning;
 • Kamille;
 • Tinktur fra skallen af ​​en umodne valnød.

Kamille er kendt som et naturligt antiseptisk middel. Valnød i modningsprocessen er et ægte lagerhus af jod - dette beløb er nok til at forbrænde hårsækkenet. Honning i dette tilfælde spiller rollen som en katalysator, hvilket forbedrer virkningen af ​​de andre komponenter. Da blandingen har en fuldstændig blød sammensætning, er der ved afslutningen af ​​proceduren ingen grund til at anvende sedativer, det er nok at vaske huden med varmt vand uden sæbe.

Blandt manglerne ved depilation bemærkes shugaring først og fremmest sin skrøbelighed: proceduren skal gentages omkring tre gange om måneden. Der er også kontraindikationer som diabetes: Der er risiko for, at partiklerne i den sukkerholdige blanding trænger ind i blodet, hvilket er uacceptabelt i denne sygdom. Man bør ikke miste den individuelle intolerance af stoffet, for eksempel en allergi mod honning.

Normalt vaskes blandingen let med vand, hvis det er nødvendigt, kan du bruge et hygiejnebind: tryk det bare i et par sekunder til det område, der kræver ekstra rengøring.

Tør huden med naturlig grøntsag, men ikke mineralolie.

Hvis du allerede har mestret shugaring, skal du ikke tage for lange pauser mellem behandlinger. Hver af dem vil bringe mindre og mindre ubehagelige fornemmelser, hårene i bikinizonen begynder at blive fjernet meget lettere, deres vækst vil falde. Hvis du stopper shugaring eller voksaflejring af den intime zone, vil alt efterhånden vende tilbage til det normale, du bliver nødt til at starte hele tiden igen.

Brug depilatory cream

Depilering af intime områder med creme er den bedste løsning til følsom for smertefuld hud, men det tolereres godt af kontakt med kemikalier.

Depilatory cream er bredt repræsenteret på markedet for kosmetik i form af salver og aerosoler. De er baseret på thioglycolsyre, hvis opgave er at opløse håret.

Moderne cremer påføres med et tyndt lag i nogle få minutter. I ansøgningsprocessen bør de grundlæggende regler overholdes.

Følg producentens anvisninger nøjagtigt, forvent ikke at øge effekten, og efterlade cremen i huden længere end den angivne tid: langvarig kontakt kan forårsage kemiske forbrændinger eller irritation. Af samme grund undgå kontakt med slimhinder.

Hovedprincippet om depilation forbliver uændret: vi sætter på hårvækst, vi fjerner "mod håret", som regel nævnes dette i instruktionerne.

Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes agenten sammen med rester af håret med en speciel spatel, der er inkluderet i sættet.

Den næste depilation vil være nødvendig om et par dage eller uger - afhængigt af typen af ​​kosmetiske produkter. Det mest effektive er de midler, der ødelægger ikke kun den synlige del af håret, men også trænger ind i huden og påvirker hårsækken. Som følge heraf bliver hårene tændt, gjort tyndere, deres vækst falder ned.

Intim barbering

På trods af mange ulemper og bivirkninger er mekanisk barbering fortsat den mest berømte og hurtigste måde at slippe af med uønsket hår.

Sandt nok kan det kun anbefales med forbehold. De, der vælger denne sti, bliver nødt til at barbere bikiniområdet hver dag, og med hver barbering bliver hårene hårdere og tykkere.

I nogle tilfælde forårsager denne metode irritation, da huden i den intime zone er meget øm. Måske er de eneste fordele ved mekanisk barbering effektivitet og omkostningseffektivitet.

Hårfjerning i epilatorens intime område

I skønhedsbranchen begyndte epilatoren at blive brugt relativt nylig. Epilatorens funktion for bikiniområdet er hårfjerning sammen med pæren.

Det oprindelige mål for udviklerne var at stoppe hårets vækst helt, da follikulær apparatet blev nådesløst ødelagt. Desværre viste hans evne til at regenerere sig at være højere end formodentlig, og ingen formåede at slippe af med sit hår i den intime zone for evigt.

Den korte effekt er imidlertid indlysende: Epilatoren virker hurtigt og sikkert næsten uden at forårsage uønskede bivirkninger. I gennemsnit tjener epilatoren troligt sine elskerinder hver gang hver anden uge.

Elektriske epilatorer til intime zoner er udstyret med en hastighedsvælger og yderligere vedhæftede filer. Der er ingen universel rådgivning her: hvad af den foreslåede passer til dig, kun personlig erfaring vil fortælle.

Før epilering skal du behandle bikiniområdet med en rensende og affedtende lotion. Da mekanisk hårfjerning er en ret traumatisk proces, skal du bruge et beroligende middel til enden og afstå fra kontakt med tøj i et stykke tid.

Der er en mere moderne løsning: Portable foto og laser epilatorer til den intime zone. De adskiller sig fra professionelle enheder i mindre strøm, samtidig giver de flere beskyttende funktioner.

Blandt de negative faktorer noterer brugerne udseendet af dobbelt hår. Nogle gange med uforsigtig håndtering opstår der mekaniske skader på huden. Nogle modeller har ikke tilstrækkelig fleksibilitet til at fjerne hår fra vanskelige områder.

Hvilken vej er bedre?

Den optimale metode til depilering bør vælges individuelt. Man bør tage højde for forskellige faktorer: niveauet af smertegrænsen, følsomheden af ​​huden, modtagelighed for naturlige og syntetiske stoffer.

Det største antal tilhængere købte voksafhældning efterfulgt af den gode gamle shugaring. Samtidig må det ikke glemmes, at selv sådanne sikre og tidstestede metoder har kontraindikationer. Vi kan ikke udelukke den menneskelige faktor: den økonomiske situation, personlige præferencer.

Mange piger og kvinder er ikke interesserede i at eksperimentere hjemme og bruge professionelle serviceydelser i specialiserede saloner, hvor de kan tilbydes mere avancerede teknologier: foto- og laserfjerning.

Hudpleje efter depilering

Selv en overfladisk virkning på huden, såsom depilation, er iboende en mikrotrauma. Af denne grund kræver huden i de første par dage mere delikat behandling. Undgå aggressive hygiejneprodukter.

I tilfælde af mekanisk skade med en barbermaskine eller epilator skal der påføres eftershave lotion.

Hvis en creme eller depileringsspray forårsager irritation, neutraliser den uønskede virkning med en baby creme.

Vær opmærksom på hudens tilstand: Hvis det er tørt, øges sandsynligheden for, at håret indtrænger. Ikke fortryde fugtighedscreme, hvis det er muligt, uden parfume og antiperspiranter i det intime område.

Pas på komfortable trusser, undgå tætsluttende tøj. Husk, at de ubehagelige konsekvenser af proceduren bør komme til intet i løbet af dagen.

Det er meget ønskeligt at finde ud af og neutralisere årsagerne, tør hud - den vigtigste.

Takket være disse enkle løsninger, behøver du ikke at opleve ubehag. Huden vil modtage yderligere beskyttelse mod skadelige bakterier og mulige virkninger såsom inflammation eller pigmentering.

Mangel på hår på den intime del af kroppen og huden i perfekt stand er nøglen til et godt humør og tillid, ikke kun under en strandferie. Effekten er sammenlignelig med smuk undertøj: selvom den er skjult for andres øjne, føles ejeren i en højde.

Skal jeg barbere lysken

Midler mod hårvækst efter hårfjerning