Deep shugaring intim zone i kabinen og hjemme

For at eliminere overskydende vegetation i det intime område, er ikke alle metoder egnede, for eksempel vil den konstante anvendelse af en barbermaskine irritere følsom hud, kemisk depilationskrem kan ikke påføres slimhinden. Derfor fortjener shugaring i den dybe bikini's intime zone særlig opmærksomhed - proceduren forårsager ikke ubehag og trives med et langt resultat.

 • 1. Hvad er forskellen mellem shugaring en bikini og en dyb bikini?
 • 2. Fordele ved sukker bikini dyb hårfjerning
 • 3. Hvilken sukkerpasta er bedre
 • 4. Forberedelse til depilation
 • 5. Caramel depilation i salonen
 • 6. Shugaring zone dyb bikini derhjemme
 • 7. Care efter shugaring dyb bikini
 • 8. Tips til shugaring en dyb bikini til begyndere.
 • 9. Smerte relievers til dyb bikini depilation
 • 10. Kontraindikationer og bivirkninger
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Er shugaring dyb bikini skadelig?
 • 11.2. Gør det shugaring en dyb bikini?
 • 11.3. Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?
 • 11.4. Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Hvad gør en bikini shugaring forskellig fra en dyb bikini

Epilering af en klassisk bikini indebærer at slippe af håret på lårets indre overflade og langs trussellinjen, hvis ønsket, kan området være lidt forlænget. Det er mere egnet til dem, der besluttede at gøre proceduren for første gang.

Deep bikini indebærer behandling af hele det intime område, herunder pubis, labia, anus og haleben.

Fordele ved sukker hårfjerning dyb bikini

Shugaring er populær med det retfærdige køn, især fordelene ved dets brug i det intime område:

 • fraværet af alvorlig smerte og irritation, selv med følsom hud;
 • indeholder citronsaft, sukker og andre naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergier
 • Resultatet af sukkerfjerning varer mere end 10 dage;
 • muligheden for skader på huden under proceduren er udelukket
 • enkelheden ved at anvende karamel på huden gør det muligt for kvinder at gøre shugaring dyb bikini på egen hånd.

Hvilken sukkerpasta er bedre

De fleste kvinder laver ikke karamel alene, men køber færdige masser. På hylderne præsenterede flere typer karamel, men kun en af ​​dem er at foretrække. For den intime zone, den hårdeste pasta vil gøre, det effektivt fjerner hår og behøver ikke at gå gennem det samme sted flere gange.

Forberedelse til depilation

For at gøre proceduren så hurtig og effektiv som muligt, skal du forberede dig til shugaring, reglerne er enkle.

 1. Om to dage skal huden i bikiniområdet behandles med en blød skrubbe, takket være den fjernes døde celler, og karamelen holder sig bedre.
 2. Før selvrensning af hår med sukker, et varmt bad eller bad er taget, vil vandet fordampe huden og forberede kroppen til proceduren.
 3. Om et par dage bliver du nødt til at opgive garvning og garvning, ellers vil huden, der er traumatiseret af solen, ikke have tid til at komme sig, og der opstår irritationer.
 4. På tærsklen til shugaring af den dybe bikini zone derhjemme stoppes brugen af ​​cremer, lotioner og andre kosmetik, kun på den måde er det muligt at beskytte den følsomme bikini zone fra uforudsete allergiske reaktioner.

Caramel depilation i salonen

I skønhedssalonen udføres shugaring af fagfolk, der forsøger at fjerne hår uden at forårsage smerte, så det er for første gang bedre at vende sig til dem. Så bliver huden langsomt vant til proceduren, og ubehaget vil falde.

 1. For det første opvarmer masteren pastaen til 40 grader og ruller den ind i en bold, som senere behandler den intime zone.
 2. Derefter beskadiger huden og drysser talcum pulver, hvilket vil øge effektiviteten af ​​shugaring.
 3. Den viskøse og klæbende klump pasta bliver til en lille kage og udtørrer huden mod hårets vækst.
 4. Efter at have trukket huden, tårer specialisten hårvækstens masse og går straks til næste afsnit.
 5. I slutningen renser bikiniområdet væk rester af produktet og beroliger med lotion.

Shugaring zone dyb bikini derhjemme

Nogle piger er ikke klar til at give en temmelig stor mængde penge til sukkeraffald i salonen hver måned, så de bruger proceduren hjemme. Der er to teknikker til shugaring en dyb bikini, deres største forskel ligger i metoden til at anvende karamel.

 1. Manuel udstyr er bedst egnet til shugaring derhjemme, tætte karamelruller i en bold. Når den ændrer sig lidt i farve og opvarmes, skal den anvendes på det intime område i form af en "kage", som varer 2 minutter og nedbrydes på grund af hårvækst. Denne metode udøves også af mange kosmetologer.
 2. Banding teknik er velegnet til erfarne kvinder, da det indebærer brug af en blødere pasta og specielle stofstrimler. Produktet spredes over huden i et tyndt lag med en spatel, og der påføres et kludbånd over det. Mange mennesker sammenligner denne teknik med voksning. Fabrikanter forsøger at forenkle hårfjerning og tilbyde pasta i patroner. Generelt er denne teknik mere egnet til store områder af kroppen og langt hår.

Valget af den bedste løsning afhænger af den specifikke person, hans niveau af færdighed og tilstedeværelsen af ​​en bestemt type pasta.

Pleje efter shugaring dyb bikini

Et par timer efter shugaring på huden kan være mærkbar lille rødme, som vil passere alene. Alvorlig irritation er sjælden for denne metode til fjernelse af håret, men hvis det ser ud, skal du bruge chlorhexidin eller et andet antibakterielt middel.

Blid hud skal behandles med beroligende sammensætninger, for eksempel aloe vera creme eller kamille tinktur. Pleje af det intime område fortsætter mellem procedurer, kun forøgelse af tidsintervallerne mellem brugen af ​​midler.

Deep Bikini Shugaring Tips til begyndere

Kvaliteten af ​​resultatet afhænger stort set af, hvordan man korrekt udfører sukkerepilationen. Der er flere vigtige punkter, som nybegyndere skal vide.

 1. Hårene i epileringszonen skal være omkring 4-5 ml, korte follikler vil ikke blive fanget i masse, og for længe vil ikke blive trukket ud, så du kan trimme dem pænt.
 2. Produktet påføres små områder af huden i tynde lag, så det kan nemt og smertefrit fjernes.
 3. Det er vigtigt at desinficere huden på særlige måder.
 4. Klæbemiddel appliceres mod hårvækst og fjernes ved vækst.
 5. Det anbefales ikke at arbejde med et sted flere gange, de resterende enkelthår fjernes med pincet.
 6. Til depilation af en dyb bikini bliver et lille spejl en assistent, du kan se alle de ekstra hår i den.
 7. Forvent ikke det perfekte resultat straks, den anden og efterfølgende tid vil glæde mere og mere.

Depilation anæstetika til dyb bikini

Korrekt forberedelse til shugaring kan reducere smerter i løbet af en session, men sommetider er ubehaget for stærkt, og smertestillende midler kommer til at hjælpe: cremer og geler med en afkølende virkning og lidokainsalver.

Der er stoffer beregnet til oral administration, for eksempel Analgin eller Pentalgin. De skal drikke 40 minutter før hårfjerningen starter.

Kontraindikationer og bivirkninger

Desværre er denne metode til hårfjerning ikke egnet til alle, og ikke kun skal du slippe shugaring af den dybe bikini zone, men også i salonen i følgende tilfælde:

 • Tilstedeværelsen af ​​krænkelser af hudens integritet
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • graviditet;
 • menstruation;
 • intolerance over for de komponenter, der udgør karamel.

Efter depilering af den intime zone er det ikke muligt at bruge en hård vask og skrubbe i 4-5 dage. Og også nødt til at opgive solarium, strand og pool i 24 timer. Hvis vi forsømmer disse forbud, kan der være ubehagelige konsekvenser i form af irritation og mikrotraumas.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er shugaring dyb bikini skadelig?

Shugaring betragtes som en af ​​de bedste måder at depilere den intime zone, naturlig karamel eliminerer uønsket vegetation med minimal ubehag. Skaden fra pastaen kan kun være til mennesker, der har kontraindikationer til brugen.

Gør det shugaring en dyb bikini?

Hvis du vælger den rigtige pasta og tager en behagelig position, vil sukkerepilation være smertefri, fordi hårene trækkes ud af deres vækst. Det er vigtigt at skabe tilstrækkelig spænding på huden og ikke at anvende en masse, der er for tyk. Derudover er der forskellige smertestillende midler.

Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?

I gennemsnit varer glat hud 10-14 dage, men nogle gange gør kroppens individuelle egenskaber justeringer i løbet af denne periode og reducerer den. Det er værd at bemærke, at i nogle kvinder sænker hårvæksten efter shugaring, og tiden mellem sessioner øges gradvist.

Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Salon sukker hårfjerning dyb bikini tager 25-40 minutter, selvfølgelig begyndere vil bruge mere tid på det, den gennemsnitlige varighed af hjemmet proceduren er 60 minutter.

Shugaring bikini område derhjemme: Glat hud intime steder

Hver kvinde står overfor problemet med hårvækst på kroppen og søger en passende mulighed for deres fjernelse. Huden på intime steder er særligt modtagelig for sessioner af depilation, så shugaring et bikiniområde derhjemme betragtes som den mest acceptable løsning. Lad os snakke om funktioner, fordele og teknikker til depilation ved hjælp af sukker sammensætning i bikini zone mere detaljeret.

Nuancer for at udføre søde depilation derhjemme

Fjernelse af vegetation fra forskellige dele af kroppen ved hjælp af den søde masse, kendt siden oldtidens orientalske civilisationer. Essensen af ​​metoden til at slippe af med vegetation med en sød sammensætning er, at den viskose blanding er overlejret på problemområdet, og bryder derefter sammen med hårene der sidder fast.

Shugaring en dyb bikini hjemme involverer fjernelse af pubic hår, indersiden af ​​lårene, labia og interyagodial fold. Huden på intime steder er meget blid og modtagelig for enhver kosmetisk manipulation, så sukkerteknikken betragtes som den mest blide. Under shugaring-proceduren er der ubehagelige fornemmelser, men i sammenligning med voksmetoden kan du fjerne hår med en sød pasta i bikiniområdet ikke over hele overfladen, men gradvist i små satser. På grund af den gradvise depilation reduceres smertefulde øjeblikke til et minimum.

Fordele ved sukkerteknikken

Shugaring bikini zone hjemme er undertiden sammenlignet med voks depilation. Fjernelse af vegetation med anvendelse af sød sammensætning har imidlertid følgende fordele ikke kun i sammenligning med voksning, men også med barbering:

 • Til fremstilling af sukkerblandingen tages der kun naturlige ingredienser, som allerede taler til fordel for shugaring. Klar mixer, der kan købes på apotekskæder, består også af naturlige ingredienser;
 • teknikken betragtes som den sikreste og praktisk talt ingen kontraindikationer til implementering (undtagen diabetes mellitus);
 • En af de mest økonomiske muligheder for at slippe af med hår på nogen del af kroppen, herunder bikinier. Du skal bruge sukker, vand og citronsaft (citronsyre). Citron kan om ønsket erstattes med honning. Normalt er de listede ingredienser til madlavning pasta hjemme i køkkenet hos hver husmor;
 • i processen med at udføre en shugaring bikini derhjemme, udfører sukkermassen samtidig en række handlinger: fjerner håret, nærer huden og virker som en mild skrælning. En sådan virkning af den søde sammensætning er også relevant for bikinizonen, fordi meget få mennesker udfører separate, rensende hudprocedurer på intime steder;
 • med overholdelse af reglerne for at udføre shugaring af en dyb bikini derhjemme, er den delikate hud efter proceduren ikke reddet, irritationer, forbrændinger, skader af forskellig art og hårindvækst udelukket.

Og en af ​​de væsentligste fordele ved sukkerbearbejdning er et langt resultat efter proceduren. Du vil glemme hår på intime steder i tre uger, og måske mere (afhængigt af vegetationens struktur). Før du selv behandler, skal du sørge for at se nedenstående video af en shugaring dyb bikini derhjemme, hvilket viser den fasede implementering af sessionen.

Afhaling af sød masse

For det ønskede resultat, skal du sørge for at gøre dig bekendt med den fasede gennemførelse af en kosmetisk begivenhed, der omfatter følgende punkter, når du udfører shugaring af en dyb bikinizone hjemme:

 1. forberedelse af hud til shugaring
 2. selvkogende sukkerpasta;
 3. påføring og fjernelse af den søde sammensætning på det behandlede hudområde
 4. pleje af sukkerbehandlet hud efter proceduren.

Hvis du ignorerer mindst ét ​​trin, når du udfører shugaring eller en fejl under depilation, kan det føre til uønskede konsekvenser efter en session. Se nærmere på nedenstående detaljerede video af en shugaring bikini hjemme, samt med trinvise instruktioner til en kosmetisk begivenhed.

Forberedende aktiviteter

Til depilering på intime steder var behageligt, skal du korrekt forberede de hudområder, der er valgt til behandling, til proceduren. Som vist i video lektioner shugaring bikini område derhjemme, er sød pasta kun påført på den forberedte og tørre hud. Derfor er det et par dage før den planlagte begivenhed nødvendigt at udføre en let peeling på det område, der er valgt til behandling. Hårets længde er også vigtig, det skal være mindst 5 mm, ellers kan pastaen ikke klæbe til dem.

Hvis du er for problematisk til at behandle smerte, så en halv time før depilering, skal du drikke et bedøvelsesmiddel. Efter at have fortalt dig hvordan man laver en shugaring bikini hjemme, forstår du allerede, at sød pasta kun anvendes på tørre områder. Efter brusebadet, lad huden tørre og derefter behandle den med pulver.

Madlavning sød sammensætning

For at udføre en shugaring dyb bikini hjemme alene, skal du på dagen for depilation forberede sukkerpasta. Alt du behøver er sukker, citron og vand.

Du kan tilberede pastaen i kun én session, eller lave en reserve for efterfølgende kosmetiske begivenheder. Brug følgende opskrift shugaring dyb bikini derhjemme:

 1. Tag sukker (9 spsk. l.), vand (en spiseskefuld), presset juice fra en citron (en tredjedel);
 2. bland komponenter og kog i en gryde over lav varme;
 3. med omrøring, vent til kogning, reduc derefter varmen og kog i yderligere 15 minutter;
 4. Massen skal have en ravfarvet skygge, og i udseende ligner en karamel.

For at bestemme paratets sukkerpasta skal du tage et lille stykke og forsøge at ælte med fingrene. Hvis massen ikke holder fast i hænderne og knæene, kan du fjerne beholderen fra ilden. Da du kommer til at fjerne hår på intime steder, er den søde masse falsk for at være en temmelig tæt sammenhæng og ikke at sprede, når den påføres huden. Hvis du er i tvivl, eller hvis der er spørgsmål, hvordan du laver en dyb bikini selv, så læs derefter anbefalingerne om, hvordan du udfører proceduren.

Hvis du tager ingredienserne til at lave pasta i store mængder, skal du opbevare den ubrugte sammensætning under et stramt låg i køleskabet. Før den næste hårfjerningspasta kan opvarmes i et vandbad eller i en mikrobølgeovn.

Anvendelse og fjernelse af sød sammensætning

Hvordan laver man en shugaring bikini hjemme, så proceduren bragte det ønskede resultat? Det er nødvendigt at anvende sammensætningen korrekt på det behandlede område og derefter fjerne det sammen med hårene.

Før du applicerer en sød pasta, behandles huden med et antiseptisk middel. Vigtigt: I sammenligning med andre metoder, når du barberer en dyb bikini hjemme ved shugaring, anvendes pastaen i retning modsat hårets vækst. Og fjernet i retning af hårvækst i en skarp bevægelse.

For at reducere ubehag, brug følgende tips:

 • anvende sød sammensætning til små områder af huden, og også gradvist fjerne pastaen sammen med hår fast til det;
 • Efter at du har fjernet den næste søde del af blandingen, læg din hånd på det behandlede område, så smerten vil snart forsvinde og huden vil straks roen ned.

I løbet af proceduren skal du prøve at tage en behagelig holdning til at gøre en shugaring bikini til dig selv under mere behagelige forhold. Du kan gøre depilation mens du sidder i badeværelset og bruge et lille spejl for at se resultatet.

Før du bruger pastaen, skal du strække et stykke penge. For at undgå forbrændinger skal du kontrollere sukkerens temperatur. Pasta kan være ved stuetemperatur eller lidt højere end mennesket.

På sukker depilation tager normalt omkring 40 minutter. Før du anvender den søde sammensætning, vær ikke for doven for at læse endnu en gang, hvordan du laver en dyb bikini shugaring. For at konsolidere færdighederne er det ønskeligt at se en bikini shugaring video hjemme flere gange.

Pleje af behandlet hud intime steder efter proceduren

Selvom efter depilering med en sød sammensætning, er huden ikke betændt, og der er ingen rødme, men umiddelbart efter sessionen kan det behandlede område i bikiniområdet blive rødt. For at forhindre indtrængning af bakterier er det nødvendigt at anvende et desinfektionsmiddel på de behandlede steder.

Resterne af sukkerpasta kan vaskes af med varmt vand. Brug bare ikke kosmetik til brusebadet. Når huden er tør, skal du anvende en nærende creme.

Det anbefales ikke at gå til pools og bade i fem dage efter kosmetiske arrangementet, samt at solbade og gå til solarium. Huden skal være fuldt restaureret. Prøv at udføre depilation på en dag, hvor du ikke behøver at gå overalt. Det er uønsket at røre de behandlede, intime steder med de tilstødende undertøj. Forsøg at blive hjemme, for efter sukkeraflejring genvinder huden hurtigere og uønskede konsekvenser vil blive udelukket.

Du er forberedt og ved, hvordan du shugger et bikiniområde hjemme. Hvis du følger de enkle regler i proceduren, vil du være tilfreds med det langvarige resultat og ren, behandlet hud.

Tips

Når du gennemfører hårfjerningsproceduren med sukkerpasta, er det tilrådeligt at se en video af en dyb bikini shugaring derhjemme for at undgå fejl.

Udfør ikke kosmetisk hårfjerning på intime steder før menstruation. I dag sænkes pigernes tærskelværdi, og proceduren kan ikke levere meget hyggelige øjeblikke.

Du må ikke drikke tunge drikkevarer før mødet (kaffe, alkohol), fordi de øger følsomheden af ​​huden.

På den shugaring video nedenfor viser bikikerne hjemme, hvor glat og rent det behandlede læder bliver. Prøv derfor ikke at lave fejl i processen med at påføre og fjerne sukkerpasta.

På trods af at metoden ikke bringer allergiske reaktioner, er det bedre at lave en allergitest før proceduren. Påfør et lille produkt på armbøjningen, og efter en time se på hudens reaktion. Hvis der ikke er rødme og brændende, så kan du bruge en sød masse.

Shugaring dyb bikini alene hjemme. Sådan gør du

Shugaring derhjemme (dyb bikini) er let at gøre alene, selvom en sådan delikat zone er valgt som det behandlede område. Udfør denne procedure på en kvindes styrke.

Oftest er pastaen selv forberedt til denne procedure. Lad os overveje mere detaljeret, hvordan man udfører denne procedure korrekt.

Forskellen mellem shugaring og voksning

Ofte sammenlignes shugaring med voksning. Hver af disse metoder har sine egne særpræg. Det er umuligt at sige, at nogen af ​​de fremlagte metoder er bedre eller værre, fordi hver person er kendetegnet ved hans fysiologiske og anatomiske egenskaber.

Og det tyder på, at reaktionen på voksning eller shugaring kan være meget forskelligartet.

Men for at forstå forskellene i en metode til fjernelse af hår fra en anden, skal du overveje sammenligningstabellen.

Baseret på ovenstående egenskaber kan man sige, at shugaring er et mindre smertefuldt og effektivt udseende, hvilket viser sin voksende popularitet og anerkendelse.

Shugaring derhjemme

Shugaring er processen med at fjerne uønskede hår ved brug af en særlig sukkerbaseret pasta. Ofte kaldes denne proces også "sukker hårfjerning".

Sukkerpasta kan laves derhjemme

Sukkerpasta kan købes i specialbutikker i færdiglavet form, men du kan også lave det selv. De ingredienser, der udgør stoffet, kan findes i ethvert hjem, så ingen ekstra omkostninger er påkrævet.

Shugaring derhjemme (dyb bikini) er selvstændigt muligt at udføre, da der ikke kun er fjernelse af unødvendigt hår, men også blødgøring af huden. I hjemmet udføres denne procedure oftest, for ikke alle kvinder beslutter sig for proceduren i salonen i et så intimt område.

Home shugaring er en simpel procedure.

For at udføre hårfjerningsprocessen i denne del af kroppen anvendes sukkerpasta med fast sammensætning, hvilket mere effektivt fanger hårde og grove hår.

En interessant kendsgerning! Denne metode til at fjerne uønsket vegetation på kroppen er den ældste. Som du ved, blev sukkerpasta brugt i oldtiden i Indien. Derudover var metoden populær i det gamle Egypten og blev brugt af Cleopatra selv.

Hvorfor shugaring en bikini zone er enkel selv hjemme

Shugaring dyb bikini, lavet hjemme hos dig selv, har et stort antal positive egenskaber:

 • I processen med at udføre sådan fjernelse af håret er der en minimal chance for skade og beskadigelse af huden. Proceduren forvarmer ikke sammensætningen, og på grund af dette er der ingen forbrændinger eller blå mærker på kroppen. Irritation kan også forekomme i et meget sjældent tilfælde;
Shugaring - temmelig blød procedure
 • Denne proces er meget effektiv til at fjerne selv de korteste hår (2 mm);
 • Efter shugaring er der ingen sandsynlighed for fremtidige deformation af hårets aksler. Derfor er indgroede hår med konstant brug af denne metode en sjældenhed;
 • Sukkerpasta består kun af komponenter af naturlig oprindelse, derfor er en skadelig virkning på huden og kroppen som helhed udelukket;

Den sukkerbaserede formulering er i stand til at trænge meget dybt ind i hårets rodsystem.

 • Den mindste sandsynlighed for en allergisk reaktion;
 • Den minimale varighed af effekten af ​​glat hud varer i 20 dage;
 • I forbindelse med sukkerepilation påvirkes levende celler ikke af skadelige faktorer, som kan dræbe dem, men på den anden side fjernes den døde hud meget effektivt;
 • Ved regelmæssig brug af denne metode er hårsækken udtømt, hvilket fører til væksten af ​​svag og meget tynd hårlinie;
 • Processens teknologi er meget enkel, det samme kan siges om den direkte fremstilling af pastaen. Derfor er en vigtig fordel ved proceduren dens tilgængelighed.

Nogle ulemper ved at lave en shugarnika bikini derhjemme

Ud over de positive egenskaber kan selvskælvning for en dyb bikinizone derhjemme have nogle ulemper.

Det er vigtigt ikke at savne tiden og bruge sukkerpasta til tiden.

Her er de vigtigste:

 • Behovet for streng overholdelse af den angivne tid for proceduren. Ellers mister stoffet sine grundlæggende egenskaber;
 • I to dage kan du ikke gå til saunaer, svømmebassiner, fitnesscentre, fordi der fortsat er en høj sandsynlighed for infektion med forskellige sygdomme;
 • Gentagen procedure kan kun foretages om to uger.

Forberedelse til shugaring

Forberedelse for shugaring hjemme for zonen af ​​dyb bikini, udført uafhængigt vil ikke være et problem.

Den består af tre hovedfaser:

 • Forberedelse af de nødvendige ingredienser
 • forberedelse af huden til proceduren
 • madlavning pasta.

Lad os overveje mere detaljeret hvert af faser.

Nødvendige ingredienser til madlavning af pasta

For at forberede en sukkerblanding til hårfjerning skal du have en liste over simple ingredienser i en lille mængde:

 • sukker i mængden af ​​otte spiseskefulde;
 • renset vand i mængden af ​​to spiseskefulde;
 • ½ saft af en citron eller citronsyre i mængden af ​​½ tsk.
Ingredienser til Shugaring

Hertil kommer, at til fremstilling af sammensætningen skal du bruge en lille gryde og en tæt plastikbeholder.

Forberedelse af huden til proceduren

Forsigtig forberedelse af huden er nødvendig, især for første gang udføres en shugaring procedure derhjemme (dyb bikini) alene.

Denne proces udføres i flere faser:

 • En dag før proceduren er det nødvendigt at behandle det intime område med en særlig blid skrubbe;

Tag et varmt brusebad om en time for fuldt ud at åbne porerne.

 • Næste har du brug for en hud lotion. Det skal anvendes i retning mod væksten af ​​håret, så de er noget hævet. Lad tørre helt;
 • Behandl overfladen med talkumpulver.

Forbereder pasta trin for trin

Som nævnt tidligere kan sammensætningen for proceduren fremstilles uafhængigt.

Sukkerpasta præparation

Alt er ret simpelt:

 1. Bland alle tilberedte ingredienser i en fælles gryde;
 2. Rør og sæt ilden af ​​minimum intensitet;
 3. Dæk og kog;
 4. Fjern derefter dækslet og bland godt sammen;
 5. Nu skal du følge den farve, der begynder at ændre sig;
 6. Ved dannelsen af ​​en lysebrun farve er at fjerne beholderen med blandingen fra ovnen;
 7. Hæld i en forberedt beholder af plast og lad afkøle.

Før du starter proceduren, er det nødvendigt at varme det lidt op igen i et vandbad, indtil det er blødgjort. Før påføring skal hvert stykke af blandingen knyttes med dine hænder, indtil der er dannet en hvidlig farve.

Trin-for-trin shugaring procedure hjemme

Uafhængig shugaring hjemme for en dyb bikini består af flere faser:

 • Ligge på sofaen i en behagelig position
 • Pick up en lille del af sukkersammensætningen og æl indtil den får en elastisk, blød og ensartet tilstand;
Sukkerpasta belægning
 • Påfør pastaen mod hårvæksten på den forberedte del af kroppen;
 • Vent et tidsinterval på 20 sekunder;
 • Med en skarp og sikker bevægelse for at forstyrre de frosne midler i retning af hårvækst;
 • Skyl stoffet på huden med koldt vand;
 • Behandl huden med hydrogenperoxid for at forhindre infektion i mikroranerne;
 • Påfør en fugtighedscreme.

Hudpleje efter proceduren

Pleje efter shugaring for en dyb bikini:

 • Det er forbudt at røre, ridse eller gnide huden i 12 timer;

Du kan ikke tage et varmt bad

 • Den bedste mulighed ville være et varmt brusebad;
Bruser - et godt alternativ til badet
 • Efter tre dage kan du bruge en mild skrubbe og fugtighedscreme for at forhindre indgroet hår;
 • Du kan ikke spille sport i flere dage, ellers vil overdreven svedtendens forårsage udslæt på det behandlede område.

Kontraindikationer

På trods af alle de positive karakteristika ved shugaring er der nogle grunde, som det er strengt forbudt.

Her er de:

 • venter på et barn;
 • amning;
 • eksisterende hudlæsioner (sår, udskæringer, ridser);
 • irritation eller allergisk reaktion på det ønskede sted
Kontroller depileringsområdet for allergi og irritation.
 • øgede åreknuder;
 • diabetes mellitus
 • onkologiske sygdomme;
 • Uddannelse på huden af ​​en godartet karakter.

Alle disse advarsler bør overvejes omhyggeligt, da konsekvenserne kan forværre situationen.

Self-sufaring hjemme for en dyb bikini zone er en meget nyttig, effektiv og billig procedure. Det vigtigste i hele processen er at følge reglerne for forberedelsen, den øjeblikkelige gennemførelse af proceduren og den efterfølgende pleje, og alt vil helt sikkert fungere.

Til din opmærksomhed en undervisning video: shugaring SPA-ARAVIA depilation:

Bikini sugaring om 5 minutter: er det muligt? Se en interessant video:

Hårfjerning i zonen af ​​dyb bikini derhjemme. Få mere at vide om den nyttige video:

Gør en shugaring dyb bikini derhjemme

Næsten hver kvinde bekymrer sig om fraværet af overskydende hår i bikinizonen. Der er mange måder at løse dette problem på, og en af ​​dem er shugaring eller sukker hårfjerning. I denne artikel vil vi diskutere proceduren for shugaring i forhold til det mest følsomme område i vores krop - bikiniområdet.

Hvad er en shugaring? Fra det engelske ord sukker - sukker er det en populær måde at fjerne uønsket vegetation, som kom til os fra det gamle Egypten. Det er på mange måder ligner voksning, kun sammensætningen til shugaring er lavet ikke fra voks, men fra sukker, hvilket gør epilationen helt sikker og endog nyttig.

Sukkerpasta, som voks, påføres huden. I modsætning til voksepilation anvendes sammensætningen mod hårets vækst og fjernes ved vækst. Dette er et andet plus shugaring - hårene bryder ikke, smerten reduceres til et minimum, og sandsynligheden for at hårene vokser, falder betydeligt.

Shugaring dybt bikini område

Det er muligt at fjerne hår med sukker både på benene, arme og i armhulerne og i den dybe bikini zone. For sidstnævnte er denne procedure mere egnet end mange andre metoder, fordi:

 • Shugaring, som nævnt ovenfor, er meget mindre smertefuld end for eksempel voksning. Og for en så følsom del af kroppen er det meget vigtigt.
 • I modsætning til barbering fjerner sukkerpasta håret i en periode på 2-3 uger, eller endnu mere.
 • Pastaen indeholder absolut ingen kemikalier, så der er ingen risiko for allergisk reaktion og irritation. Opskriften til madlavning pasta er simpel at grimme.

Ulempen ved shugaring til et dybt bikiniområde er mulig smerte. På trods af at hårene trækkes ud af vækst på grund af kroppens egenskaber (tykt mørkt hår, meget følsom, tynd hud), kan proceduren forårsage smerte. Fra denne situation er der en løsning - smertestillende midler, geler eller sprayer, som sælges i kosmetiske butikker eller apoteker. Bare behand huden med et sådant værktøj lige før proceduren, og problemet er løst!

Hvor skal man udføre proceduren i bikiniområdet - i kabinen eller hjemme?

Det er muligt at lave en epilering af en dyb bikini med sukker i salonen fra 1000 til 2500 rubler, alt efter hvor du bor, på salens berømmelse og også på mesteren selv. I sammenligning med laser eller fotoepilation koster shugaring lidt, og du skal kun gøre det en gang om måneden.

Du kan dog selv gøre denne procedure hjemme. Der er to muligheder her: køb færdiglavet pasta og brug den, eller kog det selv med en meget let opskrift. Den sidste mulighed koster ikke noget for dig, fordi ingredienserne til pasta findes i ethvert køkken.

Færdiglavede pastaer er af forskellige typer og varierer i stivhed. Før du køber, se på hvilke dele af kroppen fabrikanten anbefaler at bruge denne pasta. Vær også opmærksom på sammensætningen - der bør ikke være nogen ekstra kemiske bestanddele.

Shugaring pasta

At selvkoge en shugaringpasta hjemme, skal du have sukker, citronsaft eller syre og vand. Det er hele opskriften på den vidunderlige pasta!

8 spiseskefulde sukker blandet i en gryde med 2 spsk vand, tilsæt en halv teskefuld citronsyre (eller saft med en halv citron). Sæt blandingen på den langsomste brand under det lukkede låg.

Efter fem minutter begynder blandingen at koge. Fjern låget og rør sukkeret. Kig på blandingenes farve - den skifter hurtigt fra gennemsigtigt til gulligt-gult. Så snart sukkeret bliver lyset af lys øl, sluk gasen. Det er vigtigt ikke at fordøje blandingen, ellers vil det hærde og vil ikke være egnet til procedurer. Omtrentlig tilberedningstid - 10-15 minutter.

Når pastaen stopper kogende og boblende, hæld den i en tæt plastbeholder. Lad det køle af (ca. 2 timer). Herefter er pastaen klar til brug.

Processen med shugaring bikini zoner i trin

Hudpræparation

Før du fjerner håret med sukkerpasta hjemme, skal du forberede huden.

 1. Dagen før proceduren skal du rengøre huden i bikiniområdet ved hjælp af en skrubbe;
 2. En time før proceduren, tag et varmt brusebad for at åbne porerne;
 3. Behandl huden med lotion mod hårets vækst, så de stiger. Derefter tør huden tørre helt. Anvend talkum.

Pasta forberedelse

Hvis pastaen er helt kold, varm den op i et vandbad, indtil det er blødt. Tag et stykke pasta (ca. 3x3 cm) og bland det i dine hænder. Han er nødt til at blive hvidlig.

Shugaring dybt bikini område derhjemme

 1. Påfør blandingen på huden mod hårvækst. Dette skal gøres med tryk for at klæbe godt.
 2. Tag ikke straks et stort område op, ellers vil det gøre ondt.
 3. Vent 10-20 sekunder, og tag derefter kanten af ​​blandingen op, og skær den med en skarp bevægelse strengt langs hårets vækst parallelt med huden!
 4. Gentag dette indtil alt hår er blevet fjernet.

Video: Kvinder - shugaring dyb bikini derhjemme

Video: Mænd - shugaring det intime område af pubis og testikler

Således vil det ikke være nemt at slippe af med uønsket hår i den dybe bikinizone derhjemme, og du må muligvis tinker. Har tålmodighed, efter første gang vil du forstå, hvordan dette gøres korrekt, og vil fortsætte med at vise sig meget bedre og hurtigere. Hvis du er en mand, vil du være interesseret i at lære mere om mandlige shugaring mere detaljeret i en særlig artikel.

Nuancer i shugaring bikini område

 1. Dette område er meget følsomt, så køb anæstetika på forhånd. I stedet kan du bruge isterninger, men deres handling går hurtigt.
 2. For at gøre smerten mindre, skal du strakke huden godt, inden du slår af pastaen.
 3. For at se, hvad du laver, skal du gå i pension, tage en behagelig kropsholdning og bruge spejlet. Det er vigtigt, at du ikke skynder dig, og ingen distraherer dig.
 4. Hårene bør ikke være kortere end 5 mm, ellers kan pastaen ikke fange dem.
 5. De første gange hjemme kan proceduren tage meget tid. Resultatet er dog det værd - i en hel måned vil din hud være glat og smuk, og det er præcis det du drømmer om!

Hudpleje i bikiniområdet efter shugaring procedure

Efter proceduren vil huden i bikiniområdet sandsynligvis blive rød. Dette er et normalt fænomen, der vil passere om et par timer. For at fremskynde denne proces, tag et varmt brusebad (vand vil fjerne det resterende sukker) og sprede huden med en fugtighedscreme.

Skrub huden et par dage efter shugaring. Dette skal ske en eller to gange om ugen. Så du forhindrer udseende af indgroet hår, som undertiden sker efter shugaring hjemme eller voksning hårfjerning. For at forhindre indvækst er det også tilrådeligt at bruge en hård vaskeklud. Og sørg for at fugter huden dagligt.

I en eller to dage før og efter proceduren bør du ikke solbade, besøge bade, saunaer og svømmebassiner.

Kontraindikationer procedure shugaring i ethvert område

 • graviditet og amning
 • Tilstedeværelsen af ​​hudskader i bikiniområdet, sår, udskæringer, forbrændinger samt irritationer, udslæt eller hudsygdomme;
 • svære åreknuder
 • kræft, såvel som godartede tumorer på huden;
 • diabetes.

Generelt er home shugaring i et bikiniområde en af ​​de sikreste og mest ikke-traumatiske procedurer. Den eneste minus - smerte - er let at overvinde ved hjælp af ikke dyre og bredt tilgængelige midler. Hvis du altid vil føle dig selvsikker, smuk og attraktiv, vil shugaring være en god hjælper til dig.

Sådan udfører du et intimt område shugaring: tips og tricks fra eksperter

Shugaring - det bedste valg til hårfjerning i bikiniområdet. Naturlig sukkerpasta har ikke en aggressiv virkning på følsom hud, og procedurens smertefuldhed er ikke så udtalt som i nogen anden form for epilering. Denne artikel beskriver reglerne for forberedelse til shugaring af den intime zone, teknologien til dens gennemførelse og tips til hudpleje efter proceduren.

Blandt de mange måder at slippe af med hår i bikiniområdet er shugaring meget populær. Fordelene ved sukkermetoden er ubestridelige: evnen til at udføre denne procedure i hjemmet og mindre udpræget smerte i sammenligning med voks eller en regelmæssig epilator.

Depilation af en bikini zone er en meget pikant procedure, for hvilken ikke alle hårfjerningsmetoder er egnede. Fra artiklen lærer du, hvilke regler for epilering af dette websted, der skal følges, og kendskab til teknologien i proceduren for shugaring i den intime zone.

Grundlæggende om proceduren for sukker hårfjerning

For at fjerne uønsket vegetation anvendes sukkerpasta her, som kan fremstilles uafhængigt af tre komponenter: citronsaft eller citronsyre, sukker og vand.

Blandt de vigtigste fordele ved sukkerteknikken er følgende:

 • Naturlig og hypoallergen blanding til fjernelse af hår.
 • Forsigtig virkning på huden (med korrekt procedure - ingen skader og beskadigelse af huden). Yderligere peeling funktion.
 • Mindre smerte.
 • Manglende indfødt hår.
 • Den langvarige effekt af glat hud er op til 4 uger.

Evnen til at udføre hårfjerningsprocessen hjemme, billige komponenter til fremstilling af pasta.

adfærd

Fremgangsmåden ved shugaring involverer brug af manuel eller bandage teknologi (sidstnævnte ligner meget voks epilation). Håndlavet med sukkerpasta betragtes som mere foretrukket.
Elastisk stykke karamel knead i hænderne, indtil den bliver til en formbar kugle. Derefter skal du rulle det mod hårets vækst og trykke det på det behandlede område. Efter et par sekunder skal den søde "plasticine" fjernes med en skarp bevægelse i retning af hårvækst. På et sted kan udføres proceduren to eller tre gange.

Udseendet af en lille rødme af huden efter sukker fjernelse af hår er et almindeligt fænomen, som passerer om dagen. Tiden for shugaring-proceduren kan variere fra 15-20 minutter til en og en halv time afhængigt af det store område af behandlingsområdet og de tilgængelige færdigheder.

uddannelse

Det er vigtigt at kende reglerne for forberedelse til shugaring-proceduren, så det går glat og så effektivt som muligt:

 • For det første fjerner sukkerpasta håret med en længde på 3-4 mm (det er ønskeligt, at de ikke var mere end 7-8 mm, ellers vil epilationen ledsages af alvorlige smerter).
 • For det andet skal den kosmetiske sammensætning påføres ren og tør hud, så to dage før proceduren skal du rengøre huden med en skrubbe, og lige før epilering skal du tage et bad (den dampede hud trækker håret ud bedre).
 • For bedre vedhæftning af hår med sukkerpasta skal du anvende talkum eller babypulver på de ønskede områder.
 • Mange kvinder er interesseret i spørgsmålet - hvilket er bedre - shugaring eller voksning. Vi var i stand til at sammenligne disse metoder og gøre en dom.
 • Beskrivelsen af ​​essensen af ​​shugaring-proceduren, såvel som dens fordele og mulige konsekvenser, kan findes her.

Funktioner og hemmeligheder shugaring intim zone

Epilering af den intime zone er af to typer:

 • For dem der ikke tør at fjerne alt håret, vil den klassiske bikini gøre - hårfjerning langs undersiden af ​​undertøj.
 • En anden type epilation - dyb bikini - indebærer at slippe af med vegetationen på pubis, i perineum og i indersiden af ​​hofterne.

Resultatet af denne behandling af det intime område ser mere æstetisk ud, men selve proceduren tager meget længere tid. En professionel i en skønhedssalon vil bruge på det fra 40 til 60 minutter afhængigt af hårets længde og de områder, der skal behandles. Tiden på den klassiske version af hårfjerning er ca. 20 minutter.

Shugaring den intime zone er en teknologisk kompleks procedure af flere grunde:

 • For det første har dette område meget følsom hud, der er tilbøjelig til irritation;
 • For det andet er håret i bikiniområdet ret stramt. De er placeret dybt i folliklerne, så for højkvalitets shugaring har du brug for en pasta af den rigtige konsistens og en særlig færdighed - Bikini-zoneens shugaring teknik indebærer en udelukkende manuel metode;
 • For det tredje udføres dyb bikini hårfjerning næsten ved berøring, så du skal vide i hvilken retning håret vokser. Nybegyndere, der ikke har teknologien, hvordan man gør shugaring dyb bikini, er det bedre at bruge salon-guiden.

Sukkerpasta påvirker mest dette område i forhold til andre kosmetiske midler.

 • Fjern hårene i bikiniområdet 3-5 mm langt.
 • Før begivenheden dampes huden ved at tage et varmt bad.
 • Tag et lille område med en klump pasta; Dette giver mulighed for mere grundig fjernelse af håret og reducerer smerterne betydeligt.
 • For ikke at skade huden igen må du ikke udføre proceduren på samme sted flere gange (det er bedre at bruge pincet til at ekstrahere enkelte hår, der ikke er fanget af pastaen).
 • Fjernelse af den anvendte sukker sammensætning bør være meget skarp.

Tør ikke af huden før proceduren med isterninger - kold komprimerer strammer porerne, i hvilket tilfælde hårene trækkes hårdere og mere smertefulde. Hvis du er bange for smerte, kan du tage en påvist anæstesi i en halv time før arrangementet.
Husk at hårfjerning er bedre ved frokosttid - det antages, at fra 13 til 15 timer er menneskekroppen den mindst følsomme for smerte. For kvinder er det bedst at vælge starten på menstruationscyklussen for denne procedure, umiddelbart efter menstruationens afslutning.

Shugaring bikini zone derhjemme

Hvis du beslutter dig for at bruge sukkerteknikken derhjemme, skal du overholde tre betingelser, hvordan du korrekt shugaring bikiniområdet: korrekt forberedelse af huden, forberedelse af pastaen med den ønskede tæthed og korrekt udførelse af hårfjerningsproceduren selv. Den fjerde "hval" af sukkerteknikken - post-epilation pleje - beskrives detaljeret nedenfor.

Der er flere opskrifter til fremstilling af sukkerpasta til epilering af det intime område afhængigt af mængden af ​​slutproduktet. At bruge en kosmetisk sammensætning i en procedure begrænser dig til fire spiseskefulde sukker, to spiseskefulde vand og en teskefuld citronsyre (den kan erstattes med to store skeer citronsaft).

Hvis du vil forberede blandingen til flere sessioner, skal du bruge et kilogram granuleret sukker, 7 spiseskefulde citronsaft og 8 spiseskefulde vand.
For at lindre huden under proceduren af ​​sukker, kan du føje til mix et par dråber æterisk olie eller erstatte noget af vandet på urte afkog af kamille, calendula og andre medicinske planter. Mange former for professionel pasta til shugaring indarbejder yderligere æteriske urte sammensætninger.

Den færdige blanding hældes i en plastikbeholder og forbliver afkølet, indtil den kan tages i hånden uden at forbrænde den, og det er let at ælte som plastin. Det er vigtigt, at pastaen ikke holder fast i dine hænder eller pause.

Nu kan du starte proceduren med intim shugaring derhjemme:

 • Defat de ønskede områder ved at støde dem med talkum eller babypulver.
 • Tag en behagelig position (for bedre at kunne kontrollere dine handlinger, vær et spejl).
 • Tag et lille stykke karamel på størrelse med en valnød og knæ det i dine hænder. Gradvist vil han begynde at miste gylden farve. Til sidst skal han blive hvid og meget smidig.
 • Rul en klump i et lille område omkring 3 cm lang mod hårvækst med stærkt tryk og om få sekunder med en skarp bevægelse rive den væk i retning af hårvækst.
 • På denne måde behandles hele det krævede område, indtil hårene er fjernet (det er muligt at påsætte pasta på samme område op til to gange, men kun efter behov, for ikke at skade den sarte hud).
 • Efter afslutningen af ​​arrangementet vaskes rester af pastaen af ​​med varmt vand.

For at shugaring den intime zone hjemme, gå glat og hurtigt, lyt til følgende anbefalinger:

 • For arrangementet skal du vælge et køligt sted, så sukkerblandingen ikke holder fast i dine hænder og ændrer dens konsistens.
 • Den bedste pasta til shugaring intime områder er et produkt med en maksimal tæthed, der ikke holder fast i hænderne og ændrer dens konsistens mod sved og feber.
 • Start hårfjerningsprocessen fra pubic zone - så du hurtigt kan tilpasse sig proceduren og kontrollere kvaliteten af ​​dit arbejde.
 • Når du anvender pastaen, og inden du fjerner den, strækker du huden, så hårene bedre holder sig til karamel.
 • Overdrive ikke sukkersammensætningen på huden - 15-20 sekunder er nok til god vedhæftning med hårene.

Kontraindikationer til shugaring

Ethvert middel, selv den sikreste og hypoallergeniske, har sine egne kontraindikationer.

 • Diabetes mellitus.
 • Epilepsi.
 • Allergiske reaktioner på sukker eller andre komponenter i den kosmetiske sammensætning (nogle gange i pastaen til shugaring sukker kan erstattes med honning).
 • Kardiovaskulære, onkologiske sygdomme.
 • Forkølelse, influenza og andre smitsomme sygdomme ledsaget af feber.
 • Forskellige dermatologiske sygdomme og hudlæsioner i bikiniområdet: betændelse, sår, sår mv.
 • Vorter, mol eller papillomer i den intime zone (shugaring er tilladt, hvis du omhyggeligt omgår disse formationer side).
 • Perioden af ​​menstruation og graviditet (når man bliver spurgt om gravide kvinder kan gøre shugaring bikinier, svarer mange kosmetologer bekræftende, men læger råder dig til at forsinke epilering, så livmodertonen ikke øges fra smerte).

Hvis du ikke følger anbefalingerne fra eksperter og ikke tager hensyn til kontraindikationer, kan shugaring have bivirkninger i form af kløe, alvorlig irritation, udbrud af indgroet hår og endda hæmatom.

 • Moderne og sikker procedure - Qool Hair Removal - giver dig mulighed for at slippe af med overskydende vegetation i op til 10 år.
 • Hvordan er shugaring-proceduren? Vi studerer teknologi til at implementere det hjemme. Kilden er her.

Korrekt bikiniområde hudpleje efter epilering

Forlader efter shugaring af den intime zone er ikke væsentligt forskellig fra behandlingen af ​​et hvilket som helst andet område.

Behandling efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren er det nødvendigt at behandle bikiniområdet med et antiseptisk middel for at eliminere risikoen for infektion i huden med åbne mundstykker af folliklerne. Til denne opløsning er egnet furatsilina, chlorhexidin eller hydrogenperoxid.

Eksperter anbefaler at tørre de pro-epilerede områder med isbjælker eller lave en kold komprimering - dette vil hjælpe med at fjerne rødme og brændende, beroligende hud.

På det afsluttende trin af proceduren er det også nødvendigt at anvende en fedtbaseret beroligende creme til de epilerede områder for at lindre irritation efter shugaring (det kan være særligt udtalt, hvis shugaring af det intime område udføres for første gang).

Restriktioner under rehabiliteringsperioden

For at den forstyrrede hud vender tilbage til normal hurtigere, bør du i nogle dage nægte at besøge badet, saunaen og swimmingpoolen. I de første to dage skal du undgå at spille sport, ellers kan sved forårsage alvorlig irritation af følsom hud.

Det er også umuligt at forhindre indtrængning af ultraviolet lys på de epilerede områder, hvilket er fyldt med udseendet af pigmentpletter. Indtil huden på bikiniområdet er fuldstændig restaureret efter shugaring, skal den fugtes 3-4 gange om dagen.

For at forhindre indgroede hår anbefales det at gøre peeling 3 dage efter epilering.

I den første uge efter epilering af en bikini zone, brug kun gratis undertøj lavet af naturlige materialer. Det er bedst at sove uden undertøj overhovedet for at undgå at gnide følsomme områder.

Epilation af en bikini zone er ikke en nem procedure med mange nuancer, men hvis du beslutter dig for at udføre det hjemme, er en sukkerteknik ideel.
Efter at have perfektiseret pasta madlavning færdigheder og teknologi til at udføre denne procedure, kan du altid holde din hud smuk og glat uden at ty til tjenester af salon masters.

Video: subtiliteter shugaring intim zone

En sådan pikant procedure, som at shugaring en intim zone, kræver et stort ansvar hos en specialist. Men ved at kende den korrekte teknologi til udførelse, kan shugaring gøres hjemme - om dette i de videoer, vi forberedte.

Depilation i bikiniområdet med pincet

estet portal