Voksstrimler til intim depilering

Wit Wit Strips til depilation i bikiniområdet er sammensat af komponenter af naturlig oprindelse. Formen af ​​produkterne blev skabt under hensyntagen til de særlige forhold i den anatomiske struktur af legemet af det retfærdige køn.

Produktbeskrivelse

Sammensætningen af ​​de forskellige varianter af produktet indeholder følgende bestanddele:

 • mandelolie og vitamin E - i produkter til følsom hud;
 • aloe vera - i strimler til tør hudtype
 • shea smør - i et kosmetisk produkt til normal hud.

Repræsentanter for det retfærdige køn er især populære produkter med æteriske olier, der har duften af ​​fløjlroser.

Hver pakke har 12 strimler, flere specielle rengøringsservietter og detaljerede instruktioner for brugen af ​​produktet.

Voksstrimler til intim depilering anbefales til hårfjerning, hvis længde ikke overstiger 2-5 mm. Resultatet opbevares i op til 4 uger.

Sådan reduceres smerte

Hårfjerning i bikiniområdet med voksstrimler bør udføres i henhold til visse regler. For at reducere smerte og undgå ubehagelige konsekvenser efter hårfjerning, skal du forberede dig på forhånd for proceduren.

For at gøre dette, 2 dage før epilering, rengør huden på døde hudceller. Til dette formål skal du bruge en speciel skrubbe og vaskeklud med en hård overflade.

Produktegenskaber

Produktet skal bruges til at fjerne tyndt hår. Med hår, der har en hård struktur, kan voksstrimler ikke klare.

Det skal bemærkes, og andre ulemper ved voksstrimler:

 • huden kan forblive klæbrig efter proceduren;
 • i nogle tilfælde, med forkert brug af voksstrimler på kroppen, er der dannet blå mærker.

Sådan bruger du produktet korrekt

Før du udfører en sådan procedure som depilation med voksstrimler i det intime område, anbefales det at gå i badet og forsigtigt dampe ud i huden. Så er det nødvendigt at dyppe det med et håndklæde. Du kan tørre det delikate område med kosmetisk talkum, som ikke indeholder store partikler.

Ordningen med anvendelse af produktet er ikke vanskelig. Voks striber til bikini linjen bør opvarmes i palmerne: Ca. til temperaturen i menneskekroppen. Så anvendes produktet til det intime område.

Samtidig er strimlen forsigtigt rettet langs hårlinjen. Dette er nødvendigt for jævnt at fordele voks på huden. Produktet fjernes i en præcis bevægelse mod hårets vækst.

Resultat og forbud mod anvendelse

Ifølge mange kvinder er remediet til Veet de bedste voksstrimler til bikini.

De hjælper huden med at forblive glat og velplejet i op til fire uger. Efter proceduren forekommer indgroede hår meget sjældent.

Det anbefales ikke at udføre epilering af bikiniområdet med voksstrimler i nærværelse af følgende patologier:

 • problemer med blodkoagulation
 • epileptiske anfald;
 • onkologiske sygdomme;
 • hjertesygdom;
 • Tilstedeværelsen af ​​sår eller udskæringer i det behandlede område.

Det er vigtigt! Proceduren skal udføres med forsigtighed i sen graviditet. Smerter kan øge sammentrækningen af ​​livmoderen, hvilket ofte fører til for tidlig arbejdskraft.

Hudpleje efter depilering

For at fjerne overskydende voks fra huden kan du bruge følgende midler:

 • servietter, der følger med voksstrimler;
 • særlige lotion;
 • fløde med olieagtig tekstur;
 • olivenolie;
 • sæbevand.

Fedtfløde fjerner ikke kun overskydende voks, men blødgør også huden. En fremragende mulighed er brugen af ​​specielle lotioner.

De giver hudens glathed og ømhed. Mange rensende lotioner er udstyret med antiseptiske egenskaber.

Du kan blot vedhæfte et lille stykke bomuldsklud til det område, hvor depilationen blev udført. Så skal du tænde for hårtørrer og varme det behandlede område. Fragmenter af voks, der er tilbage på kroppen, holder sig hurtigt til bomuldsstof.

I flere dage efter fjernelse af uønsket hår bør du nægte at besøge en garvesalon, strand eller sauna.

Kontraindikeret og intens sport. Ved øget svedtendens kan der forekomme irritation i det intime område.

Eliminer irritation efter proceduren

Kvinder med følsom hud kan blive irriteret på kroppen efter påføring af produkterne.

Når der opstår ubehag, anvendes der ofte særlige løsninger:

Ofte, når hudirritation opstår, anvendes Panthenol eller Solcoseryl. Rødhed kan også styres med aloe leaf skåret i små stykker.

Hvis der opstår irritation efter proceduren, anvendes også en babycreme med antiinflammatorisk virkning.

Du kan lave afkog baseret på kamille eller kalendula. Hvis der opstår et allergisk udslæt, skal du tage Tavegil.

Hvis allergien ikke forsvinder inden for få dage, anbefales det at konsultere en specialist.

Kvinder anmeldelser

Voksstrimler er et moderne og populært middel. I netværket kan du finde et stort antal anmeldelser om dem. For eksempel er et par af dem anført nedenfor:

Vi vil være glade, hvis du deler din historie med at bruge voksstrimler til depilation i kommentarerne i artiklen.

Alina, 35 år gammel: "Jeg købte Deep Depi voksstrimler på lageret. Men som et middel til fjernelse af benene og det intime område, kunne jeg slet ikke lide dem. Uønskede hår fjernes ret dårligt. Efter brug af dem forbliver klæbende mærker på kroppen. Resterne af voks blev fjernet ret hårdt. Til dette formål bruger jeg normalt ferskenolie eller aromaolie, opnået fra abrikoskerne. Med voksstrimler Wit var alt helt anderledes! Med deres direkte opgave, de klare fremragende! Og jeg fjernede simpelthen overskydende voks med servietter, som er i en pakke med striber. "

Alla, 24 år: "Jeg er meget følsom overfor smerte, derfor undgik jeg altid voksstrimler. Men en dag besluttede jeg at prøve dem og fortryde det ikke! Huden efter proceduren bliver blød og fløjlsagtig. "

Polina, 30 år gammel: "På grund af naturen er jeg skeptisk til alle mulige nye produkter. En dag ud af nysgerrighed tog hun flere strimler af Wit fra sin søster. Hun beskrev deres fordele så levende, at jeg ønskede at bevise for hende, at dette middel var langt fra ideal. Men jeg var nødt til at opleve en stærk overraskelse. Strimlerne hjalp mig hurtigt at fjerne håret i det intime område. Samtidig følte jeg ikke nogen konkret smerte. "

Alevtina, 24: "Kvinder gør mange ofre for skønhedens skyld. Jeg er ikke en undtagelse. Jeg har meget følsom hud. Den første oplevelse af "dating" med voksstrimler var negativ. Jeg oplevede meget smerte.

Siden da brugte hun Emla creme før proceduren. Men engang gik jeg til hvile, men den "trofaste assistent" forblev naturligvis hjemme. Forresten, med voksstrimlerne Wit oplevede jeg ikke en skarp smerte. Jeg tror i fremtiden vil jeg helt nægte yderligere bedøvelse, når du fjerner hår derhjemme! "

Alexandra, 32 år gammel: "Min første erfaring med at bruge værktøjet Wit var fremragende. Ærligvis samler billige voksstrimler fra en anden producent støv i mit skab i lang tid. Jeg turde ikke bruge dem efter at have læst en masse negative anmeldelser på nettet. Jeg er meget tilfreds med voksstrimlerne af Vit. Efter proceduren er indgroede hår ikke dannet, hvilket er ret vanskeligt at slippe af med hjemme. "

Ada, 37 år gammel: "Jeg har tre børn, en travl tidsplan. Jeg vil holde op, være i centrum af begivenhederne. Samtidig vil jeg se attraktivt, ikke træt og rullet op. Heldigvis er processen med at fjerne uønsket hår hurtigt og behageligt med Wit Strips Wit. Jeg er meget tilfreds med dette værktøj og anbefaler det til alle kvinder, der ikke er ligeglade med deres eget udseende! "

konklusion

På grund af dets effektivitet fortjener naturlige sammensætninger og sikkerhed voksstrimler kvinders placering over hele verden.

Produkter er nemme at bruge, ikke dyre, altid ved hånden og giver tillid til enhver kvinde i sin appel.

Depilation bikini voksstrimler

Glat hud er, hvad hver kvinde drømmer om. En populær måde at fjerne hår på er voksstrimler til intim depilering. Dette er et tyndt specialpapir på den ene side, hvor voks er påført. Med deres hjælp kan du hurtigt slippe af med uønsket hår i det intime område. Fjernsynsreklamer vises ofte, for eksempel veet voksstrimler, som sikrer hudens glathed og ømhed.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 2. Hvilket er bedre at vælge
 • 3. Forberedelse til depilation
 • 4. Hvordan man bruger voksstrimler
 • 5. Pas efter depilering
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 7.1. Hvor meget er resultatet af voksstrimler?
 • 7.2. Kan du bruge dem i enhver alder?
 • 7.3. Sådan fjerner du voksrester fra huden?
 • 7.4. Er der hudirritation efter voksstrimler?
 • 7.5. Vokser håret efter brug af voksstrimler?
 • 7.6. Hvad skal man gøre, hvis efter voksstrimlerne i det intime område, så mærker blå mærker og hvor lang tid vil de gå?

Fordele og ulemper

Strimler til depilering af den intime zone har mange fordele i forhold til andre metoder til hårfjerning. Alle fordelene ved deres brug er synlige efter den første procedure. De vigtigste fordele ved denne metode er:

 • overkommelig pris;
 • Resultatet er glat hud i det intime område;
 • brugervenlighed;
 • proceduren tager et minimum af tid;
 • sikkerhed;
 • bånd er nemme at købe på et supermarked eller apotek;
 • Du kan selv udføre proceduren.

Takket være disse positive nuancer er denne metode meget populær hos kvinder.

Hårfjerning med voksstrimler i bikiniområdet har minus:

 • sårhed i proceduren
 • du skal følge reglerne for fjernelse af båndet, ellers hårene nedbrydes ved roden og vokse ind i huden.

Men selv disse ulemper stopper ikke kvinder fra at benytte sig af denne procedure, da metoden er effektiv og giver et reelt resultat af depilationen.

Hvilket er bedre at vælge

På markedet er der mange bånd med voks, med tilsætning af forskellige komponenter, der hjælper med at slippe af med hår. Epilation af en bikini zone med striber af populære kosmetiske virksomheder udføres kvalitativt og hurtigt, men du bør beslutte om produktets mærke.

Forberedelse til depilation

Epilation bikini kræver omhyggelig forberedelse. Ved epilering ved at anvende denne metode til at være effektiv, skal håret være 3-4 mm langt.

Før proceduren er det nødvendigt at fjerne det døde væv og udvide porerne. For at gøre dette, brug en skrubbe, det er bedre, hvis det indeholder glykolsyre. At det hjælper med at affedt huden, fjern alt snavs fra porerne, der har åbnet. Efter rensning tørres bikiniområdet grundigt med et håndklæde. Du kan drysse området med talkumpulver, så hele den resterende fugt fjernes. Efter forberedelsen kan du fortsætte med direkte påføring af strimler og hårfjerning.

Hvordan man bruger voksstrimler

For at huden skal blive glat, er det nødvendigt at tage hensyn til anbefalingerne om brugen af ​​voksstrimler.

 1. Efter at huden er forberedt, kommer alt du behøver ud af pakken. For nemheds skyld er de skåret i smalere bånd. Således, når fjernet, er smerten meget mindre.
 2. De forberedte bånd opvarmes i hænderne i 10-15 sekunder. Dette er nødvendigt for at gøre voksen blød.
 3. Den opvarmede strimmel adskilles, og dens klæbende del limes til det intime område i retning af hårvækst.
 4. Det er nødvendigt at forsigtigt glatte båndet, så vokset på den fordeles over huden i et ensartet tyndt lag.
 5. Båndet kommer ud i modsat retning fra hårets vækst med hudspænding.
 6. Ved afslutningen af ​​bikiniens udtørring fjernes voksrester med en lotion eller olie. Vedligeholdelse af deres kunder, producenter, for eksempel Vit, tilføjer specialservietter til sættet.

Afgang efter depilation

Efter hårfjerning i bikiniområdet bliver følsom hud i dette område følsom og kræver omhyggelig omhu. Når den resterende voks fjernes, påføres en særlig creme, hvilket giver en blødgørende effekt. Efter proceduren er det værd at nægte at anvende parfume på huden i dette område.

For at forhindre indgroede hår anbefaler kosmetologer at rengøre det intime område med en skrubbe efter en uge. Kvinder, der har fjernet deres hår fra bikiniområdet med bånd, anbefales ikke at solbade i solen eller bruge en solbad i de første par dage. For at opnå størst effekt skal du anvende en creme, der er designet til at forhindre hårvækst.

Kontraindikationer

Behandling af bikini voksstrimler næsten ingen kontraindikationer. Du bør ikke ty til denne procedure, hvis der er hudsygdomme. Beauticians anbefaler ikke at fjerne hår med bånd ved forhøjede temperaturer.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor meget er resultatet af voksstrimler?

Afhugning af bikiniområdet kan bevare resultatet af glat hud fra 2 uger til 1 måned, afhængigt af de enkelte kendetegn ved kvindens krop.

Kan du bruge dem i enhver alder?

Beauticians tror - du kan fjerne hår, når behovet opstår. Derfor er der ingen aldersgrænse.

Sådan fjerner du voksrester fra huden?

Efter proceduren forlades overskydende voks ofte på huden. Den resterende voks fjernes med det olieholdige serviet, der er inkluderet i kittet med lotion eller olie.

Er der hudirritation efter voksstrimler?

Ved følsom hud er der risiko for irritation. For at fjerne det, brug en blødgørende creme eller en zinkbaseret salve, f.eks. "Bipanten".

Vokser håret efter brug af voksstrimler?

Med en ordentlig procedure og yderligere pleje af bikiniområdet vokser håret ikke ind i huden. Hvis der blev lavet tekniske fejl, er der mulighed for enkelt indgroede hår.

Hvad skal man gøre, hvis efter voksstrimlerne i det intime område, så mærker blå mærker og hvor lang tid vil de gå?

Du kan behandle huden med en blødgørende creme. Bruiser efter voks voksning er et individuelt træk ved kroppen, og det sker ganske sjældent. Deres helbredelse afhænger også af hver person individuelt.

Depilation voksning dyb bikini

Salon og hjemmepleje procedurer i dag er ikke en luksus, men en nødvendighed. Moderne virkeligheder kræver, at kvinder altid er opmærksomme og ser godt ud. Intet giver sådan tillid til dig selv som dyrt udsøgt blonderundertøj eller et perfekt glat bikiniområde. Forskere har endda gennemført en undersøgelse om dette emne og bekræftet denne kendsgerning. Epilation med en dyb bikini voks eliminerer hår i gennemsnit 2 uger og giver fantastiske indtryk af livet uden en barbermaskine.

Særlige egenskaber

Voksning af et bikiniområde voksning er en smertefuld procedure. Men i dag er det en af ​​de mest efterspurgte i skønhedssegmentet og bliver mere og mere overkommelig både i pris og når det kan gøres (herunder hjemme). Proceduren har flere specielle egenskaber:

 • Den udføres af en klassificeret specialist i et sterilt rum - den første og uundværlige betingelse, da hudkontakt kræver renhed i værelset og redskaber, færdigheder og erfaring fra mesteren;
 • Du kan selv fjerne hår i hjemmet, for det er du nødt til at arme dig selv med voks (væske eller i kassetter, varmt eller varmt), træpinde til påføring og distribution af sammensætningen, specielle striber og mod;
 • Bioepilation giver dig mulighed for at slippe af med håret i det intime område: skam, store kønslæber og mellem skinkerne;
 • Der er flere typer voks, og den mest velegnede til depilering af det intime område betragtes som varmt for salonen og filmen til huset. De er velegnede til applikation og distribution på vanskelige steder og fanger selv korte og tynde hår;
 • Proceduren udføres kun under forudsætning af at håret i bikiniområdet har en længde på 5 til 12 mm;

Epilation voksning dyb bikini: fordele og ulemper

De vigtigste normer for grooming kvinder anses for at være et pænt udseende, samt sund hud uden overskydende hår.

For at blive sexere vokser kvinder voksende bikini (voksning). Det betragtes som traditionelt for intime steder. Overvej fordelene ved denne metode og hvordan man udfører proceduren.

Fordelene ved voksning

Fjernelse af overskydende hår i et bikiniområde med voks er en effektiv og overkommelig måde. Voks kan købes hos ethvert apotek eller skønhedssalon. Omkostningerne ved proceduren er lav selv i en specialiseret salon.

Voksende bikini voksning varer ikke længe, ​​er enkel og kan gøres selvstændigt, hvis du har de nødvendige færdigheder.

Kvinder vurderede variabiliteten af ​​metoden. Håret fjernes ved hjælp af voks med forskellige temperaturer, så du kan altid vælge den rigtige mulighed: kold, varm eller varm fjernelse af hår. Sidstnævnte er den mest effektive, men det er ønskeligt, at proceduren udføres af en specialist.

Varigheden af ​​effekten er et vigtigt aspekt til fordel for denne procedure. Hår under voksning fjernes sammen med roden, så de vokser tilbage om en måned. Proceduren gentages hver 3-4 uger (efter brug af varm voks - endnu mindre ofte). Med regelmæssig epilering bliver hårene til sidst tyndere og tyndere, deres vækst falder ned, de bliver blødere og smertefulde fornemmelser falder.

Voks er et naturprodukt, så dets ingredienser irriterer ikke dermis, og proceduren kaldes bioepilation. Voks kan bruges af alle, der ikke har allergi over for bi-produkter.

Proceduren har det med at skrælle (fjerner døde hudceller), så med regelmæssig brug af huden bliver blød og fløjlsagtig. Meget sjældent, efter voksning, opstår hårfældning.

Kontraindikationer

Ikke alle kan gøre voksende bikini voksning uden sundhedsskader. Begrænsninger gælder for dem, der på tidspunktet for den foreslåede procedure har et eller flere symptomer:

 • eksacerbation af genital herpes
 • svampe eller purulente hudlæsioner, sår i bikiniområdet;
 • papillomer på kønsorganerne og perineum;
 • frisk tan;
 • utilstrækkelig hårlængde
 • øget kropstemperatur;
 • kritiske dage.

Kontraindikationer er diabetes, epilepsi, kardiovaskulær eller kræft, dårlig blodkoagulation. Smerter kan forårsage livmoderkontraktioner, så for gravide er det bedre at nægte enhver form for depilation i graviditeten (især i de senere perioder). Sygeplejersker er også bedre til at afstå fra epilering på grund af den øgede følsomhedstærskel, selv om der ikke er noget kategorisk forbud mod dette problem.

Pas på dem, der har ekstremt følsom hud eller har tendens til allergi.

Typer af bikini zoner

Afhængig af de intime steder, hvor hårfjerning udføres, er der 3 bikini zoner:

 1. Klassisk (udendørs bikini). For at bære badetøj, gøres voksning af bikiniområdet langs kontouren af ​​trusset og under skinkerne.
 2. Gennemsnitlige. Ud over den klassiske bikini er sidzoner og den øvre del af pubisene epileret.
 3. Epilation voks "dyb bikini." Håret er fjernet fra alle intime steder: mellem skinkerne (fra anus til halebenet), i lysken, på pubic triangle og nær labia. På grund af den alvorlige smertefuldhed i proceduren er det bedst for piger at gennemgå det 3-5 dage efter menstruationens afslutning, når tærsklen for følsomhed reduceres.
 4. Brasiliansk bikini. Det adskiller sig fra en dyb bikini smal strimmel eller mønster af pubic hår.

Den gennemsnitlige og klassiske bikini kan laves selvstændigt, mens det for brasiliansk er bedre at bruge en mesters service.

Hvilken slags voks er bedst til bikiniområdet?

Den kosmetiske industri tilbyder følgende typer voks til hårfjerning:

 1. Cupping. Bruges til varm og varm bikini hårfjerning. Fordelen med emballage er, at du straks kan varme op en stor del af sammensætningen. Værktøjet påføres med en træspatel. Ofte bruges i saloner.
 2. Film. Fås i granuler eller fliser. Velegnet til enhver hud. Før brug opvarmes den til en temperatur på 34... 37 ° C. Det ligger lige ned og gentager kroppens kurver. Dens brug kræver ikke strimler af papir eller klud, men kræver færdigheder.
 3. Voks i patroner. Kassetter har specielle dyser, der giver dig mulighed for at anvende sammensætningen jævnt med en strimmel af enhver bredde. Kassettevoks har en behagelig farve og lugt. Der er flere sorter af det: gel, flydende, vandopløselig. Deres behagelige struktur gør proceduren mindre smertefuld, da voksen ikke klæber til huden og ikke beskadiger den. Azulen voks har antiinflammatorisk og blødgørende virkning. Vassen i patronerne er velegnet til brug på alle typer læder.
 4. Voksstrimler. Designet til koldvoksning i bikiniområdet. Deres effektivitet er lav, men de er økonomiske (en stribe kan bruges to gange), miljøvenlig.
 5. Briketter. Det bruges til at fjerne hårdt hår.
 6. I diskerne. Fjerner hår af forskellig hårdhed. Det bruges til varmt hårfjerning.

Når du køber et produkt, er det nødvendigt at tage højde for funktionerne i hud og hår for at vælge den rigtige måde at lave voksbikini på. De mest populære voksmærker er Depilflax, Dolce Vita, Veet, Gigi, White Line, Floresan.

Forløbet af proceduren

Epilering af dyb bikini voks skal gøres omhyggeligt og dygtigt på grund af hudens følsomhed. Proceduren består af tre faser:

 • uddannelse;
 • hårfjerning;
 • behandlede hudbehandlinger.

Hvert trin skal kontaktes ansvarligt: ​​Kvaliteten af ​​hårfjerning og mulige uønskede konsekvenser (irritation eller beskadigelse af huden, indgroet hår, smerte) afhænger af den rigtige voks og korrekt forberedt hud.

Korrekt behandling af huden efter epilation garanterer hurtig genopretning.

uddannelse

Depilation i kønsområdet kræver passende træning. Det første, som en nybegynder skal gøre, er at besøge en tricholog. Lægen vil evaluere tilstanden af ​​hud og hår, rådgive det bedste voksprodukt. Før du bruger voks, er det nødvendigt at teste for allergier på et lille område af huden.

Forberedelsen af ​​proceduren består af følgende trin:

 1. På tæren renses huden af ​​døde epithelceller med en blød skrubbe designet til følsom hud eller ansigt. Fugtgivende med en fed creme vil slappe af huden, blødgøre hårsækkene. På grund af dette vil proceduren være mindre smertefuld.
 2. Hvis det er muligt, tag et varmt bad straks før epilering for at varme huden op.
 3. Trim forsigtigt hår, hvis de er længere end 11 mm. Den optimale længde er 4-6 mm.

På dagen for epilationens hygiejne i bikiniområdet må du ikke bruge kosmetik: lotioner, tonics, cremer.

Smertelindring

Proceduren inden for intime områder er smertefuldt, men med den rigtige teknik og passende træning tolererer mange piger det godt. Men hvis klienten har en høj følsomhedsgrænse eller hun er bange, anæstesi anvendes, lokalt eller ved hjælp af sådanne smertestillende piller:

De tages 30 minutter før proceduren. Lokale anæstetika omfatter smertestillende midler, geler og sprayer:

Vel hjælper billig, men effektiv løsning Menovazin. Lokale anæstetika har næsten ingen bivirkninger. Midlerne anvendes på bikiniområdet i henhold til vejledningen.

Om nødvendigt laves injektioner med 2% lidokainopløsning. Insulinnålen skønhedsekspert i et skakbrætmønster (virkningsradius af Lidocaine 3 cm) injicerer lægemidlet til en dybde på 1,5 mm i bikiniområdet uden at påvirke labia.

Udfør proceduren i trin

Fremgangsmåden begynder med forberedelsen af ​​huden. Det er nødvendigt at tage et bad; i ekstreme tilfælde kan du bruge vådservietter.

Kvindens kropsholdning er af stor betydning: i en afslappet tilstand falder smertefulde fornemmelser.

Fremgangsmåden finder sted i følgende rækkefølge:

 1. Den hud, der skal epyleres, behandles med et antibakterielt middel.
 2. Derefter tørres dette sted grundigt, gnides med talkum eller babypulver.
 3. Ved voks voks opvarmes voksen til kropstemperatur eller 60 ° C (til varm depilering). Det er ikke nødvendigt at bruge en mikrobølgeovn eller et vandbad til opvarmning, så voksen ikke overophedes og forringer ikke dens egenskaber. Voksstrimler til opvarmning gnides af palmer.
 4. Ved hjælp af en engangs spatel eller patron dyse, påføres et opvarmet stof på et lille område af huden (eller en færdig voksstrimmel limes) i retning af hårvækst, dækket af en klud eller et papir og presses ned for at holde det fast i hårene. Efter 3-4 sekunder fjernes stoffet sammen med voks fra huden mod hårvækst. Dette gøres hurtigt, jerk. I dette tilfælde klæber fingrene på huden i nærliggende områder af kroppen. Hvis der anvendes filmvoks, øges eksponeringstiden til 10-15 sekunder, indtil voksfilmen strækker sig godt.
 5. Hvis der er hår, kan proceduren gentages.
 6. For at lindre smerte bliver huden let masseret med fingerspidserne.
 7. Manipulation gentages på tilstødende områder af huden, herunder pubis, indtil alle hårene fjernes.
 8. Dernæst genitaliseres lænseplanterne også.
 9. Klienten hviler på siden for depilation af den interdigital fold.

Så skal proepilirovanny hud behandles.

Hudpleje efter epilering

Voksrester fjernes med enhver naturlig olie (oliven, mandel, avocado). Pakning med voks tilbyder specielle klud. Du kan ikke bruge til dette formål skrubbe eller vaskeklud, brug sæbe. Hvis der er enkelthår, fjernes de med pincet. Den behandlede hud desinficeres. Til dette formål anvendes hydrogenperoxid, miramistin, chlorhexidin eller dimexid.

Den behandlede hud skal være beroliget. Afhængig af hudens egenskaber og procedurens rigtighed manifesterer irritationen sig på forskellige måder: fra svag rødme og dannelse af røde prikker til svær hyperæmi, smerte, kløe og udseende af blod (lymfe).

Der er forskellige måder at fjerne irritation efter voksning. For at gøre dette skal du bruge sådanne værktøjer:

 1. Cremer: til børn, Bepanten.
 2. Salve: zink, redningsbalsam.
 3. Baby pulver.
 4. Antiburn-lægemidler (Panthenol).
 5. Aloesaft
 6. Herbal decoctions: kamille, calendula, serie (eller cremer indeholdende disse ingredienser).
 7. Enhver opvarmet vegetabilsk olie (oliven, mandel, avocado) med æterisk olie af roseolie eller te.
 8. Særlig postepilatsionny gel eller lotion.

Det er tilrådeligt ikke at foretage pludselige bevægelser efter proceduren i 20 minutter, indtil huden beroliger. Det er også ønskeligt at afstå fra soling i 2-3 dage, termiske procedurer, at have sex.

Gynnsomme for huden vil være brugen af ​​naturlige linned klassisk skåret.

Hvis der er en tendens til udbrud af indgroet hår, efter 4 dage behandles bikiniområdet med en skrubbe. Du kan bruge midler, der sænker hårets vækst.

Prisen på dyb bikini hårfjerning afhænger af omkostningerne ved materialer, der anvendes af en kosmetologs udstyr og ydelser. Den gennemsnitlige pris for voksning i en skønhedssalon er 1000-2000 rubler. Depilering af separate dele af intime zoner vil koste mindre.

Udgifterne til voks til depilering afhænger af fabrikantens type og mærke, pakkenes størrelse. Den gennemsnitlige pris er 110-130 rubler. pr. 100 g. Voksmelt vil koste mere: 600-2500 rubler. og over.

anmeldelser

Svetlana, 19 år gammel, Ryazan

Jeg råder dig til at bruge til voksning af bikini voks i patronen. Let at påføre, ikke sprøjt. Økonomisk: Det er nok for 3 procedurer.

Dasha, 22 år gammel, Voronezh

Jeg brugte varm voks til dyb hårfjerning, indtil jeg forsøgte varm voks i en skønhedssalon. Hun bemærkede en stor forskel: effekten varer længere, og proceduren er mindre smertefuld.

Hårfjerning i bikiniområdet strimler Vit. Feedback og meninger

Epilering ved hjælp af voks bliver kvitt uønsket kropshår, der ikke påvirker hårsækkene.

Dette er en af ​​de typer af hårfjerning, hvor tyk cremet voks påføres huden ved hjælp af en speciel spatel eller rulle og fjernes med papirtape.

Hvorfor hvide striber Wit bedre andre hårfjerningsprodukter

Huden i det intime område er meget tynd og følsom, så du bør vælge denne metode til hårfjerningsprocedure, der ikke ville skade den. Og med det maksimale indhold af naturlige ingredienser. Alle Vitens produkter har nøjagtigt sådanne egenskaber.

Derfor er mange af de moderne piger til dato meget populære Wit Strips Wit til hårfjerning i bikiniområdet. Feedback om dem er kun positivt.

I producentens linje Vit findes der flere typer værktøjer:

 1. Til følsom hud.
 2. Til tør hud.
 3. Til normal hud.
 4. Med aroma af fløjlrose og æteriske olier.
Hvid Strips Best Fit til Bikini Area

Med hvide voksstrimler til bikinizonen kan du være sikker på den glatte og velplejede hud i en ret lang periode. Hairs vil ikke være synlige indtil fire uger.

Med dette værktøj kan du nemt fjerne uønsket hår med kun en håndbevægelse. Selv de korteste forbliver på klæbematerialet, og de nye vokser mærkbart tyndere og blødere.

Ifølge anmeldelser eliminerer brugen af ​​voksstrimler, hvide til bikiniområdet, indgroede hår. Også mange piger hævder, at de aldrig vil vende tilbage til barbermaskiner og andre hårfjerningsprocedurer på steder, hvor huden er meget øm.

Nogle træk af strimlerne Wit

Hvert kropspleje produkt har som regel sine egne kosttilskud, hvorved huden bliver blød og fugtig.

Hver pakke indeholder 12 strimler, 2 rengøringsservietter og instruktioner til brug

Hvilke tilsætningsstoffer indeholder strimler med:

 • For følsomt hudmiddel indeholder mandelolie og vitamin E.
 • Til tør-aloe vera ekstrakt.
 • Til normal hud - Shea smør.
 • Strimler med duft af fløjlroser - æteriske olier.

Hver pakke indeholder 12 strimler, 2 rengøringsservietter og instruktioner til brug.

Hvordan voksstrimler virker

På trods af at proceduren ved hjælp af voks er ret smertefuld, betragtes den som en af ​​de mest succesfulde og sikre til brug derhjemme. Wit Strips Wit til bikiniområdet er meget enkle og effektive i deres handling.

Værktøjet "fanger" hårene og hærder sammen med dem, efter en vis tid bliver båndene fjernet, og huden forbliver ren og glat.

Instruktioner: Sådan bruger du strimler korrekt

Brug af strimler Wit er meget simpelt. Selv dem, der aldrig har gjort sådanne procedurer derhjemme, kan nemt opnå det ønskede resultat første gang. Også i boksen kan du altid finde instruktioner.

Instruktioner vedrørende brug af strimler

Hårfjerningsprocessen i starten kan tage op til 12 minutter, men med fremkomsten af ​​erfaring vil den blive reduceret.

Hårfjerningsproceduren består af flere faser:

forberedelse:

For at vokse "fanget" alle hårene, er det værd at anvende værktøjet kun på vegetation 3-5 centimeter. Hvis længden er mindre, er det værd at vente et par dage, hvis mere, så kan du trimme det forsigtigt med en saks eller en trimmer.

 1. Forberedelse til hårfjerning. Det er nødvendigt at gå i badet og dampe bikiniområdet godt. Skyll derefter med et håndklæde og tør det med alkoholholdigt middel.
 2. For større effekt kan du behandle problemområdet med kosmetisk talkumpulver. Børns pulver bør ikke anvendes, da det indeholder et stort antal store partikler.
Brusebad - forberedelsesprocedure før epilering

Ansøgning og hårfjerning:

 1. Tag en stribe og varm det med dine palmer til omkring en persons temperatur. For at gøre dette tager det cirka ti til tolv minutter at gnide hænder med værktøjet. Wit bruger kold voks, hvilket signifikant forbedrer selve applikationsprocessen.
 2. Efter opvarmning splittes og fastgøres strimlen til bikiniområdet. Du bør helt sikkert glatte ud i strimlen i retning af hårvækst, så gelen er helt jævnt fordelt over huden. Derefter adskilles strimlen mod hårets vækst med en håndbevægelse.

Det er umagen værd at handle meget hurtigt for at give dig så lidt smerte som muligt. Det samme skal ske med den resterende overflade af huden, hvis der er behov. Hvad skal man gøre, hvis indgroet hår er optrådt i bikiniområdet, lær fra denne artikel.

Rensning og fugtgivende:

 1. I pakken kan du finde klud, der hjælper med at klare den resterende voks på huden efter epilering. Dette værktøj er meget vanskeligt at fjerne med vand, derfor skal kun en olietørre tørre bikiniområdet.
 2. Tør igen hele problemområdet med en alkoholbaseret løsning for at undgå bakterier og infektion.
 3. For at undgå konsekvenserne efter påføring af voksstrimler er det nødvendigt at påføre en fed creme på hele overfladen af ​​bikinizonen.

Rådgivning af eksperter om, hvordan man reducerer smerte

Strimlerne er strengt forbudt at anvende på steder, hvor der er muld, ar og ar, acne og allergiske udslæt, solskoldning, kemiske og andre forbrændinger, åreknuder og andre hud- og subkutane patologier.

Og det er også værd at være meget forsigtig, hvis du tidligere har haft en allergisk reaktion på voks. For at forhindre disse ubehagelige konsekvenser er det værd at forsøge at gøre proceduren på et lille hudområde en dag før epilering.

Hvis der ikke opstod nogen irritation inden for 24 timer, kan du på en sikker måde anvende voksstrimler på hele den problematiske overflade.

Hvis der ikke var nogen irritation inden for 24 timer, kan du på en sikker måde anvende voksstrimler på hele den problematiske overflade.

Når voksstrimler fuldstændig smerte ikke kan undgås, men forsøg at reducere det til et minimum - det er helt muligt. Du kan også undgå ubehagelige konsekvenser efter proceduren.

Det første skridt er at forberede kroppen til hårfjerningsproceduren. For at gøre dette er det nødvendigt 2-3 dage før epilering at rense huden på epidermis døde hudceller. Dette gør det lettere for huden at dele med hårene. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge en body scrub og en vaskeklud med en hård overflade.

Bast med en hård overflade, der er egnet til at rense huden fra døde celler

En interessant kendsgerning er, at efter nogen form for epilation forbliver en del af håret under huden. Da huden bliver grovere efter fjernelsesproceduren, tillader det ikke det nye hår at bryde igennem. Men glæd dig ikke over dette og håber på et mirakel, at håret vil stoppe med at vokse overhovedet.

Naturen bedrager ikke, og håret skal vokse. Derfor vil den vokse inde i pæren under hudlaget. Dermed skabes et uæstetisk udseende på overfladen. Virkningerne kan være forskellige: kløe, udslæt, betændelse og rødme. Med sådan en gener kan du kun klare med hjælp fra lægemidler og konsultere en hudlæge.

Derfor, hvis det er muligt, før du vokser, skal du altid skrælle huden. Således vil scrub og bast reducere de ubehagelige konsekvenser til et minimum.

Sikkert så alle, at eksperterne er meget skarpe rivebånd. Pigen har ikke engang tid til at forstå, hvad der skete. Ifølge regelmæssigheden afhænger effekten af ​​at slippe af med håret af intensiteten af ​​fjernelsen, og vigtigst af alt falder smerten.

Der er en bevist kendsgerning, at syv dage før menstruation og efter det i ugen er perioder, hvor kroppen og huden er for følsomme overfor smerte. Derfor bør du prøve at ikke fjerne hårfjerning på sådanne dage for at undgå ubehagelige smertefulde fornemmelser.

Egenskaber ved anvendelse. Dyb bikini

Voksstrimler er tilgængelige lidt bredere end nødvendigt for bikiniområdet. Derfor skal du skære dem i flere stykker. Så det vil være meget mere bekvemt at lave din egen hårfjerning, og følelsen af ​​smerte vil falde flere gange på grund af det lille anvendelsesområde.

Bikiniområdet er meget følsomt og tyndt, og en dyb bikini er endnu mere "bange" for smerte. Derfor, før processen kan anvendes lokalbedøvelsescreme.

Vær opmærksom! Trods brugervenlighed og sikkerhed har voksprodukter til fjernelse af hår kontra kontraindikationer.

Kontraindikationer omfatter:

 • Graviditet. Stærkt ubehag kan provokere livmoderkontraktioner, og i den senere tid føre til for tidlig arbejdskraft.
 • Patologisk koagulerbarhed af blod.
 • Epilepsi.
 • Onkologisk sygdom.
 • Kardiovaskulær sygdom.
 • Svampe eller sår.

Hvordan vælger du et produkt efter hudtype

I produktlinjen Wit er der voksstrimler til 3 typer hud: følsom, tør og normal. For at vælge et produkt, der er individuelt egnet, er det nødvendigt at bestemme udseendet af huden i den intime zone.

Før du vælger et produkt, er det nødvendigt at bestemme typen af ​​hud.

Følsom hud overvejes, når kropsdækslet reagerer på forskellige ydre og indre stimuli ved udslæt, rødme, skrælning, kløe, brændende, prikkende og endda hævelse.

Tør hud er ofte forvekslet med normal. Faktisk er der mange almindelige tegn: huden er tynd og delikat, selv farve, ingen irritation. Men der er en forskel. Når du bruger sæbe, begynder forskellige produkter, der indeholder alkohol, pulver, talkum og kosmetik designet til fedtet hud, irritation og skrælning.

For at vælge et produkt, der er individuelt egnet, er det nødvendigt at bestemme udseendet af huden i den intime zone.

Som det allerede var skrevet ovenfor, er normal hud altid glat, sund, elastisk og elastisk. Den indeholder den optimale mængde fugt og fedt. Folk med denne type hud er mest heldige og har ingen allergi, kløe og overdreven tørhed.

På grund af dets effektivitet, brugervenlighed og sikkerhed er denne hårfjerningsprodukt ved at blive populær blandt piger, der gerne vil forblive smukke.

Epilation i bikiniområdet er for nylig blevet meget populært. Amerikanske forskere har fastslået, at ren hud af de intime organer giver en kvinde større selvtillid. Endnu mere end smukke og erotiske undertøj.

Efter at have læst de mange anmeldelser af de hvide striber på forskellige kvinders ressourcer på internettet, kan du sikre dig, at de er pålidelige, sikre og effektive, hvis du anvender dem til bikiniområdet. Og alle de mindre ulemper er ubetydelige foran et stort antal plusser.

Så hvad er bedre: voksstrimler eller epilator? Forbrugerens svar findes her:

Bloggere rådes til at bruge voksstrimler Wit:

Erfaring med voksstrimler Wit fra brugeren findes her:

Intim depilation med voksstrimler: fordele, problemer

Evnen til at gøre intim depilation alene er en vigtig færdighed. Han vil spare penge, bidrage til at opretholde selvtillid, når du ikke har mulighed for at besøge salonen. Hvis du for første gang fjerner uønskede hår i bikiniområdet, skal du prøve de færdige sæt med voksstrimler. Denne metode har flere fordele i forhold til barbering, og varigheden af ​​resultaterne er den samme som ved voksning eller sharing.

Voksstrimler, eller hvad er koldvoksning

Voksning voks er varmt og koldt. Begge metoder til voks fjerner uønskede hår fra roden, hvilket giver et langvarigt resultat - fra 2 til 6 uger.

Voksning anbefales at vælge, når du straks skal fjerne en stor mængde hår i et bredt område.

Den varme metode er depilation med opvarmet voks, der hælder direkte på huden. En kold voks er brugen af ​​færdige voksstrimler. De behøver ikke at blive opvarmet. Til selvhår fjernelse anbefaler ofte koldmetoden. Og her er hvorfor:

 • For det første fjerner stripen muligheden for forbrændinger. Og i et så delikat område som en bikinizone er dette en vigtig nuance.
 • For det andet er koldvoksning en renere metode. Det ledsages ikke af besværlige præparater, det involverer ikke retter eller spatler, det efterlader orden efter sig selv. Brugte strimler smides i en almindelig affaldsbeholder, der er ingen særlige forhold til bortskaffelse.
 • For det tredje kræver koldmetoden ikke meget erfaring, selv begyndere kan klare voksstrimler.
 • For det fjerde sparer proceduren sig selv, den løber meget hurtigere end den varme metode.
 • For det femte er voksstrimler til rådighed for de fleste af os, de sælges altid i supermarkeder, skønhedsafdelinger og apoteker.
Voksstrimler er klar til brug og kræver ikke opvarmning og andre enheder.

Der er kold voks og ulemper:

 • Strimlerne kan kræve genanvendelse, de trækker ikke altid alle hårene for første gang. Irriteret hud må undertiden igen undergå en smertefuld procedure.
 • Koldvoksning kan være mere smertefuld end en varm metode, da varm voks opvarmer huden og åbner porerne, hvilket gør det lettere at trække hår ud af folliklerne.
 • Strimlerne bruges ikke til meget følsom hud.
 • Hvis hår med en længde på 2 millimeter er egnet til varm voks, er det nødvendigt med længere vegetation til koldvoksning - 5-6 mm.
En barbermaskine er en risiko for nedskæringer på huden; koldvoksning udelukker dette

I modsætning til en barbermaskine, efter voksstrimmerne bliver der ingen udskæringer på huden. Så du kan beskytte dig mod forekomsten af ​​betændelse og infektioner, fordi et snit er næsten et åbent sår. Bivirkningerne ved voksaflejring omfatter blødhed, rødme, indgroede hår, blå mærker. Men rødme og irritation skal passere om et par timer.

Typer af wakisnga i bikiniområdet

Hvis du for første gang beslutter dig for at vokse den intime zone, så er den første ting at begynde med at vælge en stil (design) af depilation. For at bestemme typen af ​​design skal du først svare på to spørgsmål:

 1. På hvilke dele af bikinizonen kan du forlade dit hår?
 2. Hvor skal håret fjernes helt?

Vælg nu en af ​​de populære stilarter:

American depilation er den nemmeste, og brasilianske og Hollywood stilarter er de mest tidskrævende.

 • Amerikansk standard. Dette er den såkaldte basiske bikini-voksning eller standard bikini-voksning. Det indebærer fjernelse af de hår, der går ud over trusser eller badedragt. Det vil sige, at vegetationen fjernes fra hofterne, benene, underlivet. Yderst vil pubhår se ud som en trekant.
 • Ekstra standard. Basisbikinivoksningen er taget som basis, men mere hår fjernes langs hårets omkreds og som følge heraf bliver trekanten mindre i størrelse.
 • Fransk voksning. Hvis du vil fjerne mere hår, så kan vi anbefale et fransk design. Han fjerner næsten alt håret foran, påvirker labia. Men efterlader vegetationen.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring med intim depilation, bliver de franske, brasilianske og Hollywood bikini-voksestile bedst udført i salonen, fra en professionel mester.

 • Brasiliansk. Unge kvinder, der fører en aktiv livsstil og har regelmæssigt sex, vælger i dag brasiliansk depilation. Fra fronten kan puben ligner fransk voksning, selvom der ofte er en meget tynd strimmel tilbage i midten. Der er også mulighed for at fantasere på temaet for forskellige designs foran Men det vigtigste, der adskiller den brasilianske metode, er fuldstændig fjernelse af alt hår bagfra.
 • Hollywood Waxing. Proponenter af denne type depilation slippe af med absolut alt hår, både foran og bagved.

Kold voks er en passende løsning til bikiniområdet, fordi der ved hjælp af strimler er mulighed for at danne pæne konturer af depileringsdesignet. For eksempel giver shugaring ikke en sådan mulighed. Standard voksstrimler anbefales til amerikanske og ekstra standard stilarter.

Intim voksvoksning: trin for trin

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af rigtigheden af ​​dine handlinger. Hvis du følger den nødvendige sekvens af handlinger, kan du undgå ubehagelige fænomener for huden.

Hudpræparation

 • 48 timer før depilation, skræl huden på bikiniområdet. Dette vil fjerne døde celler, lindre hårvækst. Brug bløde creme uden syrer.
 • Tag en smertepille før voksning for at reducere ubehag ved depilation.
 • Umiddelbart før proceduren skal huden være tør og ren. Derfor er det vigtigt at tørre huden med et håndklæde, og ikke at vokse umiddelbart efter et brusebad. Baby pulver - et egnet værktøj, der hjælper med at slippe af med overskydende fugt, det er sikkert og forårsager ikke allergier.
 • Anvend ikke cremer eller lotioner på huden - det skal affedtes. Undtagelsen er et specielt forberedende produkt til voksning - det er voksolie, det produceres af mærker, der specialiserer sig i produkter til depilering. Fordelen ved dette værktøj er, at det i modsætning til talkumpulver ikke tørrer huden.
 • Hvis du laver en amerikansk stil, kan du ikke tage af undertøj, men det er bedre at beskytte trussens kanter ved at indpakke dem med et papirhåndklæde.

Hvis du bruger voksstrimler i bikiniområdet for første gang, skal du først prøve dette produkt på et mindre følsomt område - for eksempel på benets hud.

Voksstrimler er som regel pakket i par: Udpakning dem, du får to strimler

Anvendelse strimler

 • Fjern strimlen fra pakken og varm den lidt mellem palmerne i fem sekunder. Voksstrimler kan skæres med saks, gør mindre stykker for at gøre dem lettere at arbejde med.
 • Fjern forsigtigt voksstrimlen fra beskyttelsesfilmen (eller af hinanden - afhængigt af producenten).
 • Fastgør strimlen til huden, så den ikke krøller sig.
 • Tryk skæret på huden, stryg det i retning af hårvækst, så det klæber til hver kvadratcentimeter af huden.

Anvend ikke voksstrimler på garvet hud, samt på de områder af dækningen, som agenten med retinol påføres. Dette medfører risikoen for at forstyrre sunde epidermale celler.

Stripping strimler

 • Hold huden med den ene hånd, den anden trækker kanten af ​​voksfladen.
 • Handler mod hårvækst. Rive stripen af ​​med en skarp bevægelse, så der ikke er nogen blå mærker.
 • Hvis alle hårene ikke strækkes første gang, gentag indtil du kan lide resultatet. Men det er bedre ikke at gøre det mere end 3-4 gange i træk - der vil være for meget irritation af huden.

Hårlængde 6 mm - optimal for at opnå perfekte resultater fra første gang. Hvis der er hår på 3-4 mm - bliver du nødt til at anvende strimler igen.

Der er en streng regel for voksstrimler: de bør revet strengt mod retningen af ​​hårvækst.

Afslutning af proceduren

 • Tag et brusebad (varmt, ikke varmt!) For at rense huden efter voksstrimlerne. Vask evt. Voks af med sæbe og vand. Brug babysæbe eller allergifremkaldende midler - dette vil medvirke til at undgå unødig hudirritation. Hvis der stadig er rester af voks, skal du anvende kropsolie til dem. Kosmetiske mærker tilbyder et specialiseret produkt til brug efter forkølelse - pleje og rensningsolie. Værktøjet kan bruges i stedet for bruser - det er praktisk, når du ikke har betingelserne for at besøge badeværelset.
 • Påfør en beroligende tonic til huden (uden alkohol!) Eller en lys fugtighedscreme.

Video: Sådan gør du voks voks i bikiniområdet

Hudpleje bikini zone efter voksstrimler

 1. I de første 24 timer efter strimlerne skal du undgå opvarmning af huden. At bo i solen, saunaen og hot tubs på dette tidspunkt er forbudt.
 2. Må ikke svømme i vand efter depilering. Chloreret poolvand er også uønsket. Alt dette kan forårsage irritation på huden: åbne porer er i starten meget modtagelige for infektioner.
 3. Som fugtighedscreme, brug cremer med beroligende og antiseptiske ingredienser, såsom te træ ekstrakt, aloe vera, grøn te eller kamille. Påfør kun cremen med rene hænder: Så længe porerne forbliver åbne, er der risiko for infektion. Kosmetiske mærker tilbyder et specialiseret produkt til brug efter voksstrimler - dette er en pleje og beroligende creme eller olie.
 4. Hvis rødmen og betændelsen ikke passerer i løbet af dagen, skal du konsultere en læge.
 5. Undgå at gnide den behandlede hud mod tøj. Brug kun bomuldsundertøj, der passer til din størrelse. Når huden "trækker vejret" og sveden stiger, skaber det et ideelt miljø til reproduktion af mikrober. Som et resultat - udslæt, irritation, rødme og acne i bikiniområdet.
 6. Prøv at holde en deodorant eller parfume på bikiniens hud på den første dag efter depilering med striber.
 7. Du kan kun bruge scrubs om få dage. Regelmæssigt exfoliate huden er nødvendig for at undgå udseendet af indgroet hår.
 8. Nye hår vil begynde at ses på huden om en uge. Du ønsker måske at slippe af med dem, ikke forventer en genoptagelse med voksstrimler. Men det er bedre at undgå barbering mellem voksens sessioner, så hele håret gradvist kom ind i samme vækstfase. Så kan du sjældent henvise til depilation.

Gennemgang af populære voksstrimler

Den voks, der anvendes til strimlerne, fremstilles hovedsageligt af paraffinvoks eller bivoks. Sammensætningen bør også omfatte smørende og fugtgivende ingredienser (for eksempel olier) og aromaer.

 • Veet. Strimlerne fra denne internationale producent er af høj kvalitet og tilgængelighed. Veet sælges i enhver større butik eller apotek. Veet voksstrimler består af kun naturlige ingredienser og indeholder nødvendigvis et beroligende og fugtgivende stof - for eksempel sheasmør eller roser. De mest populære er pakker med 10 strimler (5 par limet sammen). Derudover er der inde i kassen 2 våde klud og instruktioner. Det er også vigtigt, at Veet producerer strimler til forskellige hudtyper: tør, følsom, normal. En af de seneste innovationer fra Veet er gelbaserede strimler (nem gelwax teknologi), der ikke behøver at blive opvarmet i dine palmer.
Veet producerer voksstrimler til forskellige hudtyper.

Processen tager meget lidt tid. Det lader til, at Veet Easy Gelwax gelstrimler ikke påvirker huden, og arbejder udelukkende med hår. Derfor har messing med servietter at fuldføre proceduren meget ringe. Resultatet er rent. Identisk til shugaring.

La_Sirene

 • Floresan. Det russiske firma skaber overkommelige strimler til alle hudtyper. Der er sæt af striber specielt designet til bikiniområdet - DeepDepil. I deres sammensætning - kamille ekstrakt og omsorgsfulde olier. I standardpakker til hjemmetablering er der som regel 20 strimler på elastisk stof, en mini-flaske af beroligende gel er fastgjort.
Overkommelig pris - dette adskiller voksstrimlerne fra Floresan

Plusser: Billige, god creme efter depilering komplet, egnet til følsom hud.

Ulemper: Dårligt fanger håret.

Ptichka-sinichka

 • Lady Caramel. Et andet fordelagtigt tilbud på det russiske marked er en pakke med 16 voksstrimler og beroligende olie "til en latterlig pris", som købere siger. Voksen striber af dette firma er husket af brugere med nyttige aromaer af vanille eller jordbær. Som du ved, er aromaterapi i stand til at slappe af og lindre stress, og i en så smertefuld proces som voksning er det vigtigt.
Lady Caramel strimler har altid behagelige og beroligende aromaer.

Hvor mange metoder til fjernelse af hårfjerning jeg ikke har prøvet... men de passer ikke alle sammen med mig. Jeg besluttede at prøve metoden for koldvoksning, og nu er det det bedste og mest effektive for mig.
Stoppet på striberne Caramel. Først købte jeg voksstrimler fra Veet, men der er få af dem i pakken i forhold til disse, og de koster 2 gange mere). Solgt eller kosmetiske butikker, eller i apoteker. Der er også en speciel olie til fjernelse af voks, meget bekvemt, 12 ml vil være nok til hele kroppen. Derudover er olien meget velsmagende og lugter godt.

glamourøse kat

Store fejl ved brug af voksstrimler til bikiniområdet

 1. Du har ikke hår af den krævede længde. Spabadet viser, at kvinder, der gør voksindhold af bikiniområdet for første gang, pre-shave pubis. Det er klart, at de ønsker at komme frem for mesteren (eller assisterende ven) på den bedst mulige måde. En sådan fejl er ret almindelig. Men koldvoksning kan kun klare hår fra 6 mm og derover. Derfor skal du ikke skære eller barbere dit hår før proceduren.
 2. Du ved ikke, hvilket resultat du vil have. Bestem på forhånd, om du vil gøre brasiliansk depilation, om du skal fjerne håret bagfra eller lade en lille trekant foran. Når valget er lavet, bliver det lettere at planlægge proceduren og afstemme den. Panik og skuffelse er ikke de bedste allierede, når du er forpligtet til at følge instruktionerne tydeligt.
 3. Du valgte den forkerte dag. De dage, hvor du har PMS, eller hvis du har menstruation, er ikke egnet til voksning. Planlæg ikke intim depilation med striber i 3 dage før de kritiske dage og under menstruationen - i løbet af denne periode har huden det højeste niveau af følsomhed.
 4. Du glemmer personlig hygiejne. Ren hud i bikini zone er en garanti for, at waking vil være af højere kvalitet. I de første dage efter voksning af bikiniområdet må du ikke bære strambukser, samt undertøj af syntetiske stoffer.
 5. Du forsømmer hjælp fra en professionel. Hvis du har brug for den brasilianske metode, så kan du i det mindste for første gang ikke uden hjælp udenfor. Det er bedre at gå til salonen til en erfaren mester for at se, hvordan han arbejder inden for bikiniområdet. Det er ofte det sværeste at placere voksstrimlerne korrekt. Prøv at overvinde skyggen og den første procedure udført ved hjælp af en voksende troldmand. En erfaren ven er også en god mulighed.
 6. Du bringer ikke resultatet til perfektion. Voksende frustration kan være, hvis der er sparsomme hår på puben. De kan fjernes med pincet. Tag din tid, afslut processen med ro.
 7. Du betaler ikke nok opmærksomhed til efterfølgende hudpleje. Det skal tage tid, før huden er glat og øm. Vær tålmodig i de næste 18-20 timer. Hvis der er alvorlig irritation, vil hydrocortisoncreme berolige huden efter vakisnga og hjælpe med at modstå infektioner. Hydrocortisoncreme beroliger irritationer på huden og forhindrer infektioner.
 8. Du har sex efter voksning. Dette er absolut umuligt at gøre. Intima skal opgives i mindst en dag. Ellers kan irritation ikke undgås. Og måske er det nødvendigt at lide og med betændelser på huden.

Depilering af bikiniområdet i dag er ikke begrænset til at gå til salonen. Der er mange enheder til hjemmet fjernelse. Voksstrimler blandt dem - en af ​​de mest populære. De er elskede for brugervenlighed og tilgængelighed. Men som enhver voksning er denne metode smertefuld og har flere begrænsninger. Og kun efter reglerne for voksning sikrer et anstændigt resultat. Heldigvis er disse regler ikke mange, og det er nemt at følge dem.

Alt om øjenbrynskorrektion og farvning

Hvorfor er der og hvordan man fjerner irritationen efter barbering: metoder til behandling og forebyggelse af problemer