Depilation øjenbryn voks: hurtig og høj kvalitet

Øjenbryn voksning (voksning) er en af ​​de nemmeste, hurtigste og mest hensigtsmæssige metoder til korrektion. Det gør det nemt, selv i hjemmet, at give den ønskede form til pandebuer og for at spare resultatet i lang tid.

For at udføre øjenbryn voksning procedure, er det nødvendigt at vælge det rigtige værktøj, overholder reglerne for dens anvendelse og anbefalinger fra kosmetologer.

Brow voksetyper

Der er 3 hovedtyper, der anvendes til afskærende øjenbryn:

Et stort udvalg af produkter til hjemmet hårfjerning tilbydes af Veet (Vit). Produkter af dette mærke fjerner ikke kun uønskede hår effektivt, men sørger også for huden.

Særligt populære veet striber. De er nemme at bruge, næsten ikke forårsage bivirkninger.

En anden voksbaseret kosmetik er modellering øjenbryn voks. Han opretholder øjenbrynens skønhed hele dagen, løser hvert hår og giver en smuk skygge.

Modellerings voks er let at anvende, stå fast. Om aftenen vasker han af uden problemer.

Sådan udfører du korrekt proceduren for korrektion af øjenbrynens voks

Uafhængigt at gennemføre en korrektionssession er let.

Ved hjælp af voks øjenbryn strips til voksning, skal du strengt følge de instruktioner, der følger med dem.

For at fjerne øjenbrynene med varmt eller varmt voks skal du følge disse retningslinjer:

 1. Når formen på øjenbryn er valgt, er det muligt at markere sin kontur med en blyant for at adskille de hår, der skal fjernes. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge færdige pandebue stencils.
 2. Klargør huden i det depilerede område. Tør det med en tonic eller et hvilket som helst dermatologisk antiseptisk middel til affedtning. Pulver med talkum eller babypulver.
 3. For at reducere smerten fra proceduren kan huden omkring afkøles med isstykker.
 4. Varm voks til den ønskede temperatur: varm til + 60 ° C, varm - højst + 45 ° C.
 5. Påfør en lille mængde produkt med en speciel spatel eller stav. Fordel det i lysstrøg i retning af hårvækst.
 6. Uden at vente på at voksen hærder, skal specielle stofstrimler limes oven på den. Efter fuldstændig størkning skal de rykke i retning mod hårets vækst. Gentag proceduren flere gange, indtil alle de ekstra hår er fjernet.
 7. Fjern saldoen. Til denne passende baby fugtighedsolie eller almindelig petroleum gelé.
 8. Om nødvendigt korrigere øjenbrynpincetter.
 9. "Berolig" huden med en speciel gel, creme eller lotion.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Sammenlignet med andre metoder har voksning flere fordele:

 1. Øjenbrynskorrigering med voks er nem at udføre hjemme. Det kræver ikke særlige færdigheder, tager lidt tid.
 2. Resultatet opbevares i mindst 3 uger. Regelmæssig korrektion mindsker væksten af ​​uønskede hår betydeligt, hvilket gør dem lyse og tynde.
 3. Ved at justere øjenbrynene med voks, kan du fjerne lige fine hår, som pincet ikke kan fange.

Ulemperne ved øjenbryn depilation på denne måde omfatter:

 1. Ubehagelige, smertefulde fornemmelser under proceduren og nogle gange efter. Du kan reducere dem ved at anvende koldt.
 2. I sjældne tilfælde kan voks forårsage kløe, hudirritation og endda forbrændinger. Bivirkninger forsvinder normalt inden for 1-2 dage efter proceduren.

Kontraindikationer til proceduren

Anvendelsen af ​​voks til afskærende øjenbryn har en række kontraindikationer. Disse omfatter:

 • hud overfølsomhed;
 • intolerance over for bestanddele af depilation produkter;
 • øjenbrynskader eller hudsygdomme;
 • hjertesygdom;
 • epilepsi;
 • diabetes (uanset grad)
 • graviditet, amning.

Eksperter anbefaler ikke voksning til kvinder under menstruation. Siden smerten i denne periode føles særligt stærkt.

Voksning er en relativt ny øjenbrynskorrigeringsmetode. Det er enkelt og overkommeligt, men eksperter anbefaler, at du udfører den første procedure under ledelse af en erfaren kosmetolog. Det vil hjælpe dig med at vælge den rigtige øjenbrynform, minimere smerte og uønskede bivirkninger.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvad er fordele og ulemper ved voksende øjenbryn

Den elegante form for øjenbrynene understreger ansigtets værdighed, hvilket gør udseendet mere ekspressivt. Perfekte øjenbryn - drømmen om hver pige. Ikke alle naturbelønnede med elegante lige øjenbryn. Men fortvivl ikke, du kan tilpasse deres form i skønhedssaloner eller bruge specielle værktøjer og udføre proceduren derhjemme.

Voksende oversigt

Næsten hver pige står kvinder over for proceduren for øjenbrynens depilering. Udover den velkendte metode til plukning af hår med pincet anvendes mere moderne metoder i kosmetologi: fjernelse med laser, elektrolyse og voks. Voksning er udbredt, proceduren udføres ikke kun i skønhedssaloner, men også i hjemmet.

Fjernelse af overskydende hår med voks for at give den ønskede form af øjenbrynene kaldes også voksning. Det sker sådan: læg opvarmet voks på en hud med en pind, læg en tynd strimmel stof på toppen. Med et fingerhåndtryk bliver båndet trukket og overskydende hår kommer ud. Når du vokser, slippe af med alle uønskede hår, selv næppe mærkbar. Huden omkring øjenbrynene bliver glat, hårvæksten sænker. Du kan glemme gentagen depilation i et par uger.

Voksning kan forårsage irritation, hævelse af huden, især for følsom hud. Øjenbryn justering er bedre at betro eksperter. For at gøre det hjemme, skal du studere alle punkterne og følge instruktionerne til fjernelse af hår.

Fordele ved fremgangsmåden

I modsætning til den traditionelle metode til plukning med pincet forårsager voksagtig hårfjerning næsten ingen smerte. Ved plukning af hvert hår føler pigen hver gang en skarp smerte. Et andet positivt punkt er øjeblikkelig hårfjerning. Tweezing pincet kan tage op til flere tiere minutter, når du kører.

Ved korrektion af øjenbryn fjerner voks alle hårene, der er svære at lægge mærke til eller plukkes med pincet, når de plukkes.

Typer af voks til depilation

Særlig voks til depilation, der sælges i butikker, kan opdeles i tre sorter. Blandt dem er:

 1. kold;
 2. hot;
 3. Voks lave temperaturer.

Kold øjenbryn voks kan købes i næsten enhver butik, ikke kun i højt specialiserede. Det findes normalt i form af optegnelser. Mellem de to plader er et specielt viskøst middel. Plader før brug gnides og begynder depilation.

Varm voks er tilgængelig i form af bolde eller kuber. Sådanne bolde eller terninger sælges, pakket i krukker. Hot voks er det virkelig ikke. Lige før du begynder at fjerne uønsket hår, skal du varme det lidt op. Efter opvarmning bliver værktøjet viskøst, og det anbringes på de områder, der er nødvendige til depilering.

Lav temperatur voks er en patron med udskiftelige applikatorer. Dette værktøj er praktisk at bruge på grund af den målte strømningshastighed, der påføres med et tyndt lag.

Hvordan man laver voks med egne hænder

Voks voks kan gøres hjemme alene. Dette vil kræve:

 1. 100 gram bivoks;
 2. 50 gram paraffin voks;
 3. 200 g kolofonium.

Alle ingredienser blandes og smelter i et vandbad. Anvendes som en varm voks. Det resterende produkt opbevares i køleskabet, inden den næste brug opvarmes til den ønskede temperatur.

Kontraindikationer

Før du begynder at vokse, skal du sørge for, at der ikke er kontraindikationer for denne procedure. Undgå at vokse, hvis:

 • Voks forårsager allergi.
 • Hårene er for korte. I dette tilfælde vil hårfjerning forårsage ubehag, smerte. Den optimale længde af hår er omkring 3-5 mm.
 • Ansigtets hud er meget følsomt. Depilation vil forårsage alvorlig smerte, og efter afslutningen af ​​proceduren kan irritation af huden forekomme.
 • Der er sår, hududslæt.

Det er hele listen over kontraindikationer til denne procedure. Hvis pigen er allergisk over for voks, bør proceduren opgives. Når hårene er korte, kan du bare vente på, at de vokser op. For at reducere smerte ved korrektion af øjenbryn på følsom hud, brug specielle kølemidler. Hvis der er sår på huden, er det værd at vente på tid, før de heler.

Hvordan man laver voks i hjemmet

Gør øjenbrynskorrigering derhjemme, er ikke svært. Følg disse retningslinjer for korrekt voksning:

 • Det første skridt er at vælge formen på øjenbrynene, og en blyant angiver konturen. Resten af ​​hårene, der ikke er inkluderet i stien, skal fjernes.
 • Derefter skal du tørre hårfjerningsområdet med en bomuldsstynde fugtet med tonic. Dette bidrager til affedtning af det depilerede område.
 • I næste trin skal du bruge talkum eller pulver, de påføres huden.
 • Hvis en pige har langt hår eller det falder på hendes ansigt, er det bedre at samle det i ryggen. Du kan bruge et bandage.
 • Pust forsigtigt dine øjenbryn med en speciel børste eller en almindelig børste fra en gammel mascara.
 • Voks til depilation opvarmes til den ønskede temperatur. Dette kan gøres i mikrobølgeovnen, på et vandbad, opvarmning afhænger af typen af ​​voks.
 • Ved hjælp af en speciel spatel påføres agenten på det område, hvor de ekstra hår er placeret. Anvend midler til hårvækst.
 • Når voks påføres, påføres en papir- eller stofstrimmel ovenpå.
 • Voksen stikker til strimlen og er fast fastgjort til hårene. Depilation sker ved en skarp bevægelse mod hårvækst. Hvis du holder huden med fingrene, vil smerten blive mindre.
 • Fremgangsmåden gentages med det andet øjenbryn.
 • Efter voksning anvendes der specielle beroligende kølemidler for at reducere irritation.

Tips

Hvis hudfølsomheden er for høj, vil voksning med kold voks ikke virke, det kan forårsage alvorlig irritation. Kold voksstrimler er ineffektive, fordi de fjerner hår uden rod. Hvis du stadig beslutter at bruge dem, skal du læse instruktionerne og følge dem tydeligt.

Specielle øjenbryn stencils er tilgængelige. De påføres ansigtet og skitserer den nøjagtige kontur af øjenbrynene. Så få en perfekt glat form. Med dårlig tolerance selv den mindste smerte, brug is. I et stykke tid påføres isstykker på området for manipulation, derfor bliver huden afkølet, og smerter kan minimeres.

For nemheds skyld skal du bruge et dobbelt spejl, der på den ene side har en stigning. Et sådant spejl vil medvirke til bedre at overveje aflejringsområdet og anvende værktøjet nøjagtigt.

Endelig makeup korrektion

Selv med korrekt voksning er ikke alle tilfredse med resultatet. Ekstra hår fjernes, men øjenbrynens tæthed eller farve er stadig ikke tilfredsstillende. I dette tilfælde hjælper makeupen med at rette øjenbrynene. Brug en blyant til øjenbryn, skygger, modelleringsgel.

Det mest populære værktøj er en blyant. Du skal bare holde det på øjenbrynene og male de rigtige steder. Manglen på farvning med blyant er, at den ikke kan klare grå hår eller blegede hår. I dette tilfælde er det bedre at bruge skygger. Skygger har en let tekstur og falder forsigtigt og male øjenbryn i den ønskede tone. Ulempen ved at bruge skygger - skyggen falder hurtigt af.

Det bedste værktøj er en modellerings øjenbryn gel. Gel til modellering maler øjenbryn i den ønskede farve og retter samtidig linjen på øjenbrynene. At se altid og overalt perfekt, det er bedre at købe alle de listede værktøjer til at justere øjenbrynene. Således udføres depilation ikke kun i salonerne, men også i hjemmet. Du skal købe de nødvendige materialer, studere instruktionerne og sørg for at gøre dig bekendt med kontraindikationerne til proceduren. Ca. 25 minutter varer ca. 200 minutter, hvorefter du kan nyde resultatet.

Øjenbryn vokskorrektion: hvordan man gør, vokstyper, anmeldelser

Øjenbrynskorrektion er en procedure, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår, give en smuk form til øjenrammen, gør den glat og attraktiv. Teknikken udføres i skønhedssaloner, men med passende voks, specielle strimler og det nødvendige udstyr udføres det hjemme.

Fordele og ulemper ved øjenbryn vokskorrektion

Voks øjenbrynskorrektion har flere fordele i forhold til standardmetoden til fjernelse af overskydende ansigtshår. Fremgangsmåden er hurtigere end at bruge tråd eller pincet. Fordelene ved korrektionen er:

 • langvarigt resultat (hårene vil ikke vokse i 2-5 uger);
 • eliminering af selv en lille pistol, som pincet ikke er i stand til at fange;
 • evnen til at bruge derhjemme, ingen grund til at gå til salonen;
 • regelmæssig brug af teknologi vil bremse hårets vækst, de bliver blege, de bliver svært at bemærke.

Proceduren tager op til 20 minutter, og det tager 40-45 minutter at korrigere med pincet.

Ulemperne ved vokskorrektion indbefatter udseendet af smerte, irritation og kløe på huden. Med selvbrugsteknikker kan du ved et uheld fjerne den ønskede del af øjenbrynene.

Kontraindikationer til proceduren

Det er nødvendigt at vælge andre metoder for øjenbrynskorrektion (uden brug af voks), hvis der er kontraindikationer i proceduren. Teknikken kan ikke anvendes med individuel intolerance overfor paraffin, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, epilepsi. Vokskorrektion er også kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • hvis en kvinde har følsom hudtype
 • der er dermatologisk udslæt eller anden skade på epitelet inden for fremtidig korrektion;
 • med en minimal længde af hår (mindre end 5 mm).

Brug ikke vokskorrektionsproceduren til gravide og ammende kvinder.

For at udføre proceduren for fjernelse af overskydende vegetation i øjenbrynene, bør du bestemme hvilke midler der skal bruges. Der er flere typer paraffin til hårfjerning, der hver især er kendetegnet ved dets styrker og svagheder. Varmt, lavtemperatur voks bruges til øjenbrynskorrektion.

varm

Hot paraffin bruges oftest, fordi den er den mest effektive. Før opvarmning opvarmes produktet for at gøre det varmt. Brugen af ​​varmt paraffin er ikke tilladt, fordi du kan blive brændt. Voks sælges i portioner - som bolde, terninger, pressede plader.

kold

Tilgængelig i form af strimler til opvarmning, som temperaturen på beauticianens hænder er nok til. Brugen af ​​en sådan paraffin giver dig mulighed for at fjerne selv små fluffer og hår, der er vanskelige at nå steder.

Brug af kold voks kan forårsage ømhed under proceduren, hævelse opstår, huden bliver rød. Komplikationer kan også forekomme efter voksende øjenbryn.

Varm eller lav temperatur

Vassen er nem at bruge, da den er placeret i en speciel applikator, der ligner størrelsen og formen af ​​øjenvipper tars. En sådan anordning købes en gang, og så ændres kun vokspatronen periodisk. Voks behøver ikke at blive stærkt opvarmet, den påføres når den når den gennemsnitlige temperatur.

Sekvens af handlinger

I skønhedssaloner udføres proceduren for voksende øjenbryn med særlige striber. Først tørrer mesteren stedet for den fremtidige behandling med alkohol for at affedt huden, så voksen absorberes bedre. Også denne procedure er nødvendig for at fjerne bakterier i ansigtet.

Derefter behandles epitelet med talkumpulver og voks påføres i retning af hårvækst. Før dette angives den ønskede form for øjenbrynene, og vegetationen, som ligger uden for grænserne af den valgte øjenfælge, behandles. Derefter på den påførte voks stok et stof eller en papirstrimmel, skal du forsigtigt trykke den på huden. Efter en stærk adhæsion af voksen til strimlen er det nødvendigt at bruge skarpe bevægelser for at rive væk fra banen mod hårets vækst.

Ved afslutningen af ​​proceduren behandles huden med et alkoholholdigt stof for ikke at inficere infektionen. Derefter bliver talkum anvendt på stedet og smurt ansigtet fedtet creme. Dette vil gøre det muligt for epitelet at komme sig efter eksponering for voks.

Hvad er der mere nødvendigt for at fuldføre proceduren?

For proceduren for voksende øjenbryn skal du bruge:

 • voks (valgt temperatur);
 • ansigtsrensning;
 • voskonagrevatel;
 • væv eller papirstrimler;
 • særlige træ applikatorer;
 • talkum eller pulver
 • enhver æterisk olie til fjernelse af voks;
 • pincet.

Derudover kan du have brug for en ansigtscreme, som anvendes efter proceduren.

Hvordan er justeringen af ​​øjenbryn med voks derhjemme

Øjenbrynskorrigering derhjemme udføres i flere faser:

 1. Forberedende. Køb et sæt til hårfjerning, valget af den passende form for øjenrammer. Binde eller stikke håret tilbage, så de ikke blander sig under proceduren. Afrimning (om nødvendigt) og kæmning af øjenbrynene, således at voksen ikke fanger på de ønskede hår.
 2. Cleansing. Brug et desinfektionsmiddel, rengør området omkring øjenbrynene, anbring talcumpulver eller pulver ved hjælp af en vatpind.
 3. Voks. Parafin fremstilles til brug (om nødvendigt) og påføres i retning af hårvækst. Til den proces, der anvendes træpind applikator. Vassen skal dække hårene, men ikke tykt. Undgå paraffinindtagelse på vegetation, der ikke kræver fjernelse.
 4. Voksfjernelse Påfør en strimmel langs hårets vækst på det påførte middel, en del af stoffet eller papirmaterialet må ikke limes til enden. Klik derefter på strimlen og fjern den med en skarp bevægelse. Du kan ikke trække det op for at undgå ubehag.

Sådanne manipulationer med påføring og fjernelse af voks udføres 6-8 gange for at eliminere alt overskydende vegetation og give øjenbrynene den ønskede form. Hvis der stadig er hår på epitelet, fjernes de med pincet. Derefter vaskes huden med voks med æterisk olie eller anden egnet sammensætning.

I sidste fase af proceduren skal du lindre huden, anvende en speciel lotion eller creme (helst med aloe-ekstrakt).

Hvilken voks at vælge - mærker 4-6 stk

Der er et stort antal voksmærker, der bruges til at rette øjenbrynene. Mest populære mærker:

 1. Lumene Catrice Fixing Brow Wax. Klassisk paraffin, der anvendes i ren form. Fås i form af en blyant med en stylus, der strækker sig.
 2. Givenchy Nyx Øjenbryn Shaper. Væske voks påføres huden med en børste.
 3. Ital voks. Italiensk mærke, der producerer voks af forskellige temperaturer. Til øjenbryn bruges varm paraffin oftest. Takket være titandioxid, som er indeholdt i sammensætningen, garanterer voksen et bedre greb på hårene.
 4. LilaSoft. Mærket producerer voksstrimler, som derefter skal varme op i hænderne. De er designet til at fjerne hårene på ansigtets hud, derfor indeholder de forskellige essentielle ekstrakter (for eksempel lavendel eller abrikos).

Når du vælger en voks for at rette øjenbrynens form, skal du være opmærksom på sammensætningen, og også hvilken type hud der passer til værktøjet.

anmeldelser

Marina, 32 år gammel, Perm

Siden barndommen har der været tykke og tykke øjenbryn, der er svære at plukke selv for browsere. Hun besluttede sig for en vokskorrektion og fortryder ikke - et stabilt resultat, minimal ubehag, smuk form. Resultatet er tilfredsstillende. Først gik jeg til en kosmetolog, nu lærte jeg at gøre det selv, det er praktisk.

Evgenia, 24, Moskva

Efter voksning af øjenbrynene begyndte hårene at vokse mindre, de er tyndere og næsten usynlige. Resultatet af proceduren er nok i 4 uger. Pincet lavet hver 5-6 dage.

Nicole, 30 år gammel, Omsk

Jeg forsøgte vokskorrektion på råd fra en ven. Først var hun bange for smertefulde fornemmelser, men de er så minimale, at jeg kun får glæde af proceduren, og den smukke form glæder øjet, understreger min individualitet.

Øjenbryn voksning

Formen på øjenbryn kan ændre billedet af en kvinde drastisk, gøre udseendet mere levende og ekspressivt. Øjenbrynskorrektion er en obligatorisk procedure i fashionistaens arsenal.

For nylig er voksen øjenbrynskorrektion blevet populær. Proceduren fjerner effektivt usynlige hår med det blotte øje, mindre smertefuldt end når det fjernes med pincet. På grund af forbrænding af øjenbrynene med voksmetoden vokser nye hår ikke tidligere end i 3-4 uger.

Fordele og ulemper ved vokskorrektion

Proceduren har mange fordele:

 • hastighed. Selv med forberedelse til manipulation er opvarmning af voks session hurtigere end ved arbejde med pincet;
 • effektivitet. Med pincet er det svært at fjerne korte dunet hår, der forstyrrer generel harmoni. Og voks til depilation håndterer nemt opgaven. Derfor ser ansigtet perfekt ud efter proceduren, og øjnene skinner.
Øjenbryn voksning virker kun som en simpel procedure for at fjerne uønsket hår.

Men på trods af alle fordelene er voksning ikke altid sikker. Det er bedre at afvise en session:

 • med individuel intolerance over for biprodukter
 • purulente udslæt, betændelser i ansigtet, nedskæringer, slid
 • et stort antal mol, papillomer, vorter i området med manipulation;
 • feber, eksacerbation af dermatologiske lidelser;
 • couperose og andre former for kredsløbssygdomme.
Epilering af øjenbryn med voks består i at fjerne hår fra roten nedenfor og over øjenbrynene.

Hvis du har kontraindikationer, skal du vælge en anden sikker metode til korrektion. Hvis ikke, er du velkommen til at erobre voksning.

Proceduren kan udføres af en erfaren mester i en skønhedssalon, og du kan også lære at gøre det selv.

Typer af midler

Øjenbryns vokskorrektion udføres:

 1. Varm voks. Dette produkt bruges til at bekæmpe uønsket vegetation i hele kroppen. Ansigtsbehandling er fremstillet i små krukker eller kassetter. Det er praktisk at arbejde med sådanne volumener. En blød version er nødvendig til fjernelse af hår. Ansigtshår er ikke svært, follikler trænger ikke dybt ind som i armhulerne eller i bikiniområdet.
 2. Kold voks Den kommer i form af færdige papir eller stofstrimler. Til sessionen opvarmes de af hænder eller en strøm af varmt vand, de afbrydes og fastgøres til manipulationsstedet. Et par præcise bevægelser og uønsket vegetation er der ingen spor.

Hvordan er proceduren udført?

Øjenbryn depilation er en simpel manipulation, der kræver en vis færdighed. Detaljerede tip vil fortælle dig, hvordan du opnår den perfekte form for øjenbryn derhjemme:

 • Tillad 25 minutter for proceduren. Hvis du har travlt eller kommer til en vigtig begivenhed, er det bedre at udsætte sessionen for en anden gang;
 • Hårlængden bør være mellem 0,2 og 5 mm. Ellers vil voksen ikke trænge ind i porerne, vil ikke fange kernen kvalitativt og vil ikke fjerne uønsket vegetation;
 • hvis du er en nybegynder, foretrækker den varme metode. Vær ikke bange for at brænde dig selv. Hvis alle sikkerhedsregler overholdes, vil resultatet kun behage dig. Hvis du har nogle erfaringer, så prøv specielle færdige hårstrimler til ansigtet. De er små og komfortable til hjemmebrug;
 • Vælg den perfekte øjenbryn form for dig. Du kan tegne en blyantkontur for at finde ud af, hvilke hår der ikke skal røres på, og hvilken vegetation der skal fjernes;
 • Tag dit hår ud af dit ansigt. Saml i ryggen eller læg på en bandage;

Nyttige tips

Efter flere forsøg synes øjenbrynhud at være en simpel manipulation. Masters delte deres professionelle tricks. Med dem er en skønhedsrejse dømt til succes:

 • Hvis du ikke er tilfreds med formen, eller hvis du vil ændre panden, skal du bruge de færdige stenciler. De købes på specielle steder eller i kosmetiske butikker.
 • I tilfælde af overfølsomhed af dermis, er det bedre at bruge varm voks til proceduren. Kold voks i uhensigtsmæssige hænder vil forårsage irritation, indvækst og rødme.
 • For at spare tid og penge, kan du købe færdige kits til en skønhedssession. De indeholder alle de nødvendige og detaljerede instruktioner.
 • Brug flere spejle: Normal og med forstørrelse.
 • Hvis du har smerter meget dårligt, så brug anæstetisk lotion på huden før manipulation. Du kan fortyde overfladen med kosmetisk is.
 • Hvis der ikke er nogen specielle servietter i sættet, fjerner øjenbryns voksen almindelig vaseline eller babyolie. Det er bedre ikke at fjerne rester af midler med en vaskeklud, varmt vand, hårde børster.

Øjenbryn voks

For at skabe den perfekte makeup skal du give alle detaljer - fra den rigtige rødme til fiksering af cilia. Øjenbryn voks er uundværlig, når du arbejder med urørlige hår.

Voks er klassificeret efter formål og sammensætning. Der er følgende typer af dette værktøj til brug:

 1. Modellering - de er korrigeret øjenbryn voks. Det bruges til hurtigt at rette formen på denne del af ansigtet. De fleste piger er vant til at bruge pincet til sådanne formål, men denne procedure er ret langvarig, når du bruger dette værktøj. Desuden giver det reduceret smerte;
 2. Til fastsættelse. Hvis øjenbrynerne i normal form, men samtidig er svære at style, så skal du bruge specielle stylingsværktøjer. For eksempel er det en voks blyant eller gel Avon, BeYu Øjenbryn stailer og andre.

Naturligvis er disse to typer radikalt forskellige i sammensætningen, med undtagelse af hovedbestanddelen - bivoks.

Foto - Anvendelse af voks

Til gengæld er modelleringsvoks:

 • Shades of. De bruges af piger, der ikke er tilfredse med deres naturlige pandefarve. Der er henholdsvis lysebrun, brun, mørk og sort. Nogle kosmetiske virksomheder producerer også flere kardinalfarver: rød, blå og andre blyanter og flydende voks (øjenbryn geler);
 • Gennemsigtig. Hvis hårene er mørke nok, er det nok at klare dem med et enkelt gennemsigtigt produkt. De bruges også som et fixativ til skygger;
 • Healing. Få mennesker ved, at selv øjenbryn styling voks selv er en temmelig god ting i en kosmetisk taske. På grund af dets ernæringsmæssige egenskaber er det i stand til at stoppe hårtab og sikre deres restaurering. Specialiserede produkter er desuden beriget med vitaminer og panthenol;
 • Tørt. Øjenbrynspulver på voksbasis er også meget populære. I modsætning til skyggerne skruler den ikke og garanterer en stærk fixering uden at klæbe hårene.

Afhængig af hvorfor du har brug for modellerings voks til øjenbryn, kommer den også i flere former:

 1. Det er koldt. For hurtig lokal korrektion. For eksempel, hvis du skal fjerne nogle få hår på den øvre del af vækstlinjen eller rette en bøjning;
 2. Varm. Strimlerne, der skal opvarmes i hænderne. De bruges af mastere til hurtig fuld korrektion. De kan om et par minutter bringe øjenbrynene til et godt udseende og give næsten enhver form;
 3. Hot. Ansigtet bruges meget sjældent, men bruges stadig i skønhedssaloner. Den opvarmede masse påføres et bestemt område og revet af, som når man fjerner enhver anden del af kroppen.

Hvordan man bruger voks

Overvej begge brugssager. Hvis du har brug for et fuldt design af øjenbryn med voks, skal du forberede strimler, pincet til små hår, varmt vand og en speciel primer. Sidstnævnte kan erstattes med enhver olie, kokos eller olivenarbejde bedst.

Før du starter en session, skal du grundigt vaske de områder, der skal justeres og tørre dem tørre. Efter kæmning af håret, giver dem den ønskede form. Sørg for, at ingen af ​​dem kommer ud af mængden, ellers kan du ved et uheld trække det ud og ødelægge linjens form.

Trin for trin instruktioner om, hvordan man fjerner øjenbryn med voks:

 1. Det er nødvendigt at pulver huden under øjenbryn og over den - dette vil sikre maksimal fasthed af produktet med hår og vil give mindre smertefulde af sessionen;
 2. Stick strimler strengt mod væksten af ​​hår. Bemærk, at når du fjerner enhver anden del af vejen, er det ikke. Men det er umuligt at tillade indgroede hår på ansigtet, derfor anvendes den samme fastgørelsesordning som i shugaring;
 3. Efter et par sekunder, når produktet frøs, har du brug for en skarp bevægelse for at trække strimlen langs hårets vækst. Gentag om nødvendigt
 4. Efter sessionen kan en ubehagelig klæbrig eller olieagtig strimmel forblive på det behandlede område. Det er ret problematisk at vaske det af med sæbe og vand, men det kan nemt fjernes ved hjælp af en svamp, der er gennemblødt i olivenolie.

Efter lidt tid skal du påføre en nærende creme i den depilerede zone og forsøge ikke at male den for den første dag. Dette er nødvendigt for at forhindre betændelse - der er alligevel dannet mikroskader på epidermis.

Farveløse og brune voks til øjenbrynfiksering anvendes ligeligt. For at lægge hårene i en bestemt retning behøver du ikke at være en proff. Denne makeup teknik svarer meget til den klassiske farve med en blyant eller øjenskygge.

Øjenbryn Tips:

 • Hvis du kun arbejder med voks, skal du kombinere kanterne og give dem en vis form. Til styling og farve separat skal du først male dine øjenbryn med skygger korrekt, og først efter at du anvender et modelleringsmiddel. Vær opmærksom på at i dette tilfælde vil skyggerne vare længere, se lysere og ikke smuldre i løbet af dagen;
 • Begynd at male med voks fra det udvendige hjørne med små slag og gradvist at flytte til midten. På samme tid skal du sørge for ikke at gå ud over konturen. Når du arbejder med en blyant, er alt simpelt, men når du giver det en flydende form, skal du bruge en børste;
 • Nogle gange sker det, at øjenbrynene skal "trække igen". For eksempel, hvis de er meget lette eller ujævn. Derefter tegnes skitsen først og derefter fyldes ind med strokebevægelser. Det er således bedst at anvende produktet i en blyant end en væske.
Foto - Øjenbryn før og efter voksning

Video: voks til øjenbryn

Voksemærker anmeldelse

For nemheds skyld vil vi straks opdele dem i midler til depilering og fiksering.

Voks til fiksering og farve:

 1. Wax Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax (Lumen) til fastsættelse af øjenbryn. Det er en gel på et tæt grundlag. Den har en meget let formel, takket være, at den ikke gør håret tyngre og ikke "strømmer" i varmt vejr. Den vaskes let af med improviserede midler og kræver ikke korrektion i løbet af dagen. Effekten ligner M.A.C Brow Set, men prisen er lidt højere;

Lumene

 • Catrice Fixing Brow Wax. Klassisk voks, som både kan bruges som et selvstændigt værktøj og som en ekstra (til skyggerne). Det er en blyant med en indtrækbar stylus. Hvis du har brug for et lignende produkt, men i usædvanlige farver, så er det bedre at købe Salon Perfect Brow Defining Kit (der er grå, blå farver);

  Catrice

 • Wet n Wild Ultimate Brow Kit er et specielt sæt til at korrigere frække browsere. Den indeholder en farveløs blyant, børste, pincett og et spejl. Sammenlignet med mange analoger har en lav pris. Giver langsigtet fiksering;

  Våd n vild

 • Givenchy Mister Eyebrow er også et farveløst automatisk vokskridt. Producenten garanterer holdbar fixering og vandtæt formel. Dens modstykke (men meget billigere), Eva Mosaic Eyebrow Stylist Wax - St. Petersburg-mærke, der producerer en blyant til midlertidig fiksering;

  Givenchy

 • Nyx Øjenbryn Shaper - et værktøj, der bruges til at styre fremspringende tykt hår. Det er en tyk væskevoks, der påføres problemområder med en børste. Tillader dig at stramme og naturligt rette øjenbrynene hele dagen. Dens farve modstykke er Inglot Freedom System Brow Wax;

  Nyx

 • Det usædvanlige produkt er præsenteret af Essence eyebrow - det er faktisk en flydende øjenbrynskygge med voks. De fixer hår, samtidig farve dem. Kittet er meget praktisk at bruge. Ud over blækbasen er der også pincet og et spejl.
 • Du kan købe øjenbrynvoks hos enhver større kosmetikbutik (men Avon - Avon sælges kun fra kædehandlere), for eksempel i Letual og andre.

  Til hjemmet voksende nyttige specielle produkter. Hjemme anbefaler vi dig at bruge ikke kold voks, men koldt. Det pletter huden minimalt og giver et glimrende resultat.

  Øjenbryn Depilation Strips RUWeye Wax Kiss er specielle produkter til at korrigere formen af ​​hår. Kan nemt bruges hjemme. De kan købes hos enhver kosmetik butik. Komfortabelt, fordi de ikke efterlader en ubehagelig følelse på huden.

  Som en analog kan du prøve produkterne af karamel. Det er beriget med vitaminer og olier. Det har en behagelig aroma - du kan vælge mellem vanille, frugt eller karamel. Den største fordel er, at disse strimler er universelle - de kan med succes anvendes både til behandling af øjenbrynområdet og for resten af ​​ansigtet.

  Øjenbryns vokskorrektion

  Øjenbrynene gør opmærksom på øjnene, hvilket gør udseendet mere ekspressivt. Som den uforglemmelige Lia Akhedzhakova i filmen "Office Romance" sagde: "Øjenbryn skulle være tynd og tynd som en tråd og opvokset overraskende."

  Moderne modetrends dikterer et lidt anderledes udseende, mere til naturen og naturen. Men smukke, velplejede øjenbryn uden hår stikker ud i forskellige retninger, som før, forbliver relevante for kvinder.

  Derfor går mange piger ind i proceduren for udtørring af øjenbryn. Du kan udføre denne operation på forskellige måder ved hjælp af almindelige pincet og fjern hvert ekstra hår separat, eller brug den moderne metode - med øjenbrynskorrigering med voks.

  Denne måde at slippe af med overskydende vegetation på øjenbrynene er ved at vinde stor popularitet både i skønhedssaloner og i hjemmebrug.

  fordele

  Sammenlignet med standard hårfjerning ved hjælp af standardpincetter har øjenbrynskorrektion med voks flere fordele:

  1. En hurtig måde at fjerne hår på - denne procedure tager dig i gennemsnit 15 minutter. Du vil bruge mindst 15 minutter på plukning ved hjælp af pincet på hver curb separat.
  2. Tilgængelighed - Alle nødvendige enheder og komponenter sælges i kosmetikforretninger, så du kan lave din egen modellering hjemme uden at bruge penge på dyre procedurer i skønhedssaloner.
  3. Varig virkning - efter en sådan epilation skal den anden procedure for korrektion udføres efter 3 uger. Og piger, hvis hår vokser langsomt, kan genoptage efter 6 uger. Med andre metoder til depilation vises nyt hår 4-5 dage efter proceduren.
  4. Høj ydeevne - ved hjælp af pincet er meget svært at fjerne små dunede hår, og ved hjælp af voks kan du fjerne enhver "vegetation" på ansigtet.
  5. Mindre smerte - et stort antal overskydende hår fjernes straks, det er ikke nødvendigt at trække dem ud en efter en, derfor er de smertefulde følelser ikke så udtalte og langvarige.
  6. Der er ingen bivirkninger ved at modellere øjenbrynene på denne måde - hvis du gør det rigtigt, så vises ingen rødme, irritation eller nogen form for peeling på ansigtet.

  Fjernelse af øjenbryn med voks i salonen, men for eller imod

  Min anmeldelse vil blive brugt til voksende øjenbryn i salonen. Ærligt, jeg besluttede mig ikke for denne procedure i lang tid, men gik den gammeldags måde på proceduren med øjenbryn med pincet-fjernelse, alt var hurtigt og smukt. Jeg havde ingen særlig smerte ved fjernelse af pincet.

  Men før det nye år er det meget svært at tilmelde sig i salonen, og jeg måtte udsætte denne procedure for vinterferien. Og siden jeg var på vej til en anden by besluttede jeg mig ikke for at spilde tid og tilmeldte mig en lokal populær salon.

  Ærligt, at mine øjenbryn fjerner voks, jeg forstod ikke straks. Siden de først satte henna på mine øjenbryn, sagde mesteren, at hun ville foretage en korrektion. Da mesteren påførte voks, forstod jeg alt, men jeg havde ingen steder at gå, og jeg prøvede det for første gang, tror jeg, hvorfor ikke tage risikoen.

  Voksen påføres med en spatel, varm nok, så lægges en speciel papirstrimmel, kommer ud og er klar.

  Helt ærligt var det meget smertefuldt for mig. Jeg havde bestemt ikke forventet sådan smerte. Jeg oplever normalt en sådan smerte, når jeg går til en kosmetolog, men det sker en gang om året. Og på øjenbrynene er det helt klart nødvendigt at gå en gang om måneden og udholde sådan, da det ikke er meget ønskeligt.

  Føreren overdimensionerede det, en øjenbryn viste sig at være tyndere end den anden, på trods af at jeg havde en god form for øjenbryn, og jeg havde aldrig brug for en særlig korrektion før, altid fjernet et par hår og det var alt. Nu skal du bruge olier og andre midler til at vokse hår.

  En uge efter proceduren ventede jeg på en ny skuffelse. Om øjenbrynene begyndte huden at skrælle og afskrække. Om øjenbrynene er der konstant tæthed.

  Jeg vil selvfølgelig ikke vil bruge denne procedure længere. Måske, hvis du har olieagtig hud, så passer det dig, jeg havde normal hud.

  Hvordan man laver øjenbrynskorrektion ved hjælp af voks derhjemme

  Voksning bruges ikke kun til at fjerne hår på ben, arme, armhuler eller i bikiniområdet, denne metode har længe været populær med øjenbrynskorrektion. Samtidig har det ret betydelige fordele ved at plukke hår med pincet eller tråd, fordi det er meget mere bekvemt at fjerne alle hårene på én gang, i stedet for hver enkelt for sig. Øjenbrynskorrigering med voks kan udføres både i kosmetologisalonen og hjemme, men den første mulighed er mere korrekt, da der i dette tilfælde ikke er risiko for komplikationer.

  Hvordan er proceduren

  Hvis du kontakter din kosmetolog for øjenbrynskorrektion, vil processen være ekstremt enkel for dig. Du behøver kun sidde komfortabelt i en stol og udholde det øjeblik, hvor vævsstrimlerne kommer væk sammen med voks og hår fra huden. Dette er den nemmeste løsning, der garanterer dig et minimum af indsats og et positivt resultat. Men hvis du ikke ønsker at vende sig til en professionel, og stræber efter at lære at udføre korrektionen selv, skal du grundigt undersøge alle aspekter af processen.

  Ifølge teknologien er sådan øjenbryn hårfjerning ikke anderledes end nogen anden hårfjerningsprocedure ved hjælp af voks. Først og fremmest er det nødvendigt at tørre det behandlede område med medicinsk alkohol eller ethvert middel der indeholder det. Dette vil udføre to funktioner på én gang: For det første beskadiger alkoholen huden, så voksen absorberes bedre, og for det andet vil den dræbe alle de bakterier, der lever på overfladen.

  Derefter kan du behandle huden yderligere med talkumpulver, men det er ikke nødvendigt. Det næste trin er overlejret, vokser sig i retning af hårvækst. Du skal først angive den ønskede form for øjenbrynene og behandle kun de hår, der falder uden for grænserne for denne form. Derefter limes en strimmel af stoffet til voksen, som forsigtigt presses mod huden. Når du føler at voksen greb håret hårdt, har du brug for en skarp bevægelse for at rive stoffet mod deres vækst.

  Ved afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at behandle huden igen ved hjælp af alkoholholdige midler for at forhindre infektion. Derefter sprøjtes det behandlede område med talkum eller smøres med enhver fed fløde. Dette vil gøre det muligt for huden at komme sig hurtigere efter en traumatisk proces.

  Brow voksetyper

  Øjenbryn epilering er muligt ved hjælp af universel voks til at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Det ville imidlertid være mere korrekt at købe et specialværktøj til øjenbrynene eller ansigtet som helhed. Der er flere typer voks til dette formål.

  varm

  Denne type bruges oftest, da den har bevist sin effektivitet i praksis og reducerer risikoen for komplikationer til et minimum.

  Varmt voks har erhvervet sit navn, fordi det skal opvarmes før påføring, men kun til en varm tilstand, ikke varm, ellers kan man få brændt hud.

  Varm voks er som regel fås i portioner - i form af bolde, terninger eller pressede plader.

  kold

  Sådanne produkter kan også findes på butikshylder, der oftest produceres i form af voksstrimler, det er kendetegnet ved, at temperaturen i deres egne hænder er tilstrækkelig til smeltning.

  Epilering af øjenbryn med kold voks fjerner endog næppe mærkbar fluff og hårdt tilgængelige hår, men denne metode anbefales stadig ikke til øjenbrynskorrektion. Kold voks giver alvorlig smerte, hævelse og rødme, forlader ikke huden længere efter det, og risikoen for komplikationer øges.

  Gennemsnitlig temperatur

  Denne type er meget mere bekvem at håndtere, fordi voksen oftest placeres i en praktisk applikator, som i form og størrelse ligner et rør med blæk.

  I dette tilfælde skal applikatoren kun købes én gang, kun vokspatronen udskiftes senere. Denne voks kræver mindre varme end varmt, men mere end koldt.

  Styrker og svagheder

  Hvis vi sammenligner voksfjernelsen af ​​øjenbryn og andre korrektionsmetoder, kan vi skelne mellem fordele og ulemper ved denne effekt. På den positive side kan det bemærkes, at voksning sker meget hurtigere end hårfjerning med pincet eller flossing.

  Desuden vil resultatet efter proceduren holde meget længere, normalt fra 2 uger til 1, 5 måneder. En anden fordel kan kaldes evnen til at fjerne selv en næppe mærkbar pistol, der ikke kan beslaglægges med pincet eller en tråd. Den største fordel er, at efter flere procedurer for korrektion af øjenbryn med vokshår bliver lysere og blødere, vil de være meget lettere at fjerne.

  Blandt ulemperne er det muligt at bemærke mere udtalt smerte som under proceduren, og efter det er der også en chance for at fjerne hoveddelen af ​​øjenbrynene sammen med de ekstra hår. Desuden kan du i flere dage efter proceduren føle irritation og kløe på huden. Også en minus er behovet for konstant at genopbygge lagre af voks til efterfølgende procedurer.

  Kontraindikationer til proceduren

  På trods af dens fordele kan voksende øjenbrynskorrigering ikke hjælpe alle. Ligesom voksepilation i andre dele af kroppen har denne procedure flere kontraindikationer, som skal overvejes, før processen starter og køb af produktet:

  • individuel intolerance over for voks;
  • hårlængde mindre end 5 mm;
  • kardiovaskulære sygdomme;
  • diabetes mellitus
  • epilepsi;
  • graviditet og amning
  • dermatologisk udslæt eller åbne hudlæsioner i korrigeringsområdet;
  • meget følsom hud.

  Disse begrænsninger kan ikke ignoreres, for hvis de eksisterer, kan du ikke kun opnå det ønskede resultat, men også i høj grad skade din egen krop. Hvis du har mindst en af ​​kontraindikationerne, skal du enten vente, indtil den er helt elimineret, eller brug en anden metode til at rette øjenbrynene.

  Anbefalinger til korrekt korrektion

  Hvis du beslutter dig for selvkorrigerede øjenbryn med voks, skal du tage hensyn til nogle nuancer i forvejen for at gøre proceduren mindre smertefuld og mere effektiv:

  • under menstruationen er smerten i alle dele af kroppen mere udtalt, så det er bedre at udskyde korrektion indtil cyklusens afslutning;
  • hvis du ikke selvstændigt kan bestemme den ønskede form for øjenbrynene, skal du anvende stencils, som du kan købe eller gøre dig af et foto fra internettet;
  • For at mindske ubehag kan du behandle din hud med en isterning eller en bomuldssække dyppet i varmt vand, før du påfører voks;
  • For bedre at se alle detaljerne i processen, få et forstørrelsesspejl, i det vil du være i stand til mere præcist at se de grænser, ud over hvilke du ikke kan gå voks.

  Hvordan man laver øjenbrynens vokskorrektion

  Ikke alle kvinder er tilfredse med korrektionen af ​​øjenbryn med pincet, fordi denne procedure er forbundet med temmelig ubehagelige fornemmelser. Heldigvis er nu plukning langt fra den eneste metode til at fjerne overskydende hår. Masters of any salon tilbyder deres kunder at omforme og bøje deres øjenbryn med voks. Øjenbrynskorrektion voks (voksning) er en effektiv moderne procedure, der for nylig er blevet meget populær blandt fashionistas.

  Fordele og ulemper ved vokskorrektion

  Voksning er krævet og populær, da den har følgende ubestridelige fordele:

  1. Vejen er hurtig og overkommelig. En særlig blanding til øjenbrynskorrektion er på hylderne i næsten alle kosmetiske afdelinger, så det er ikke nødvendigt at kontakte skønhedssalernes mestere. Vokskorrektion varer ikke mere end 15-20 minutter.
  2. Resilience resultat. Efter en sådan epilation bevarer øjenbrynene deres form i mindst tre uger, mens de efter fjerning af hårene på anden måde fjerner hårene på den fjerde dag allerede gennem huden. Hvis korrektionen udføres regelmæssigt i flere år, bliver de uønskede hår tynde, og deres vækst falder markant.
  3. Der er ingen negative symptomer. Hvis hårfjerning udføres korrekt, er der ikke udelukket peeling, rødme eller kløe.

  Dem, der beslutter sig for vokskorrektion, skal du forberede sig på, at dette er en ganske smertefuld proces. Bare rolig, fordi smerten under depilering er acceptabel. En anden vigtig note er, at det er umuligt at fjerne hår med en længde på mindre end 4 mm ved hjælp af kosmetologisk voks.

  Typer af blandinger og deres egenskaber

  For hårfjerning kan bruge disse typer af specielle voks:

  1. Varm blanding (lavtemperaturmiddel). Et sådant produkt består sædvanligvis af bivoks og fyrharpiks. Stoffet bliver flydende ved en temperatur på 45 ° C og køler hurtigt på huden uden at beskadige små beholdere.
  2. Varm blanding i form af bolde eller terninger, der indeholder olieprodukter, harpikser og olier (citron og oliven). Før brug opvarmes den til en temperatur på 60 ° C. Det bruges normalt i saloner af en mester, da den korrekte opvarmning af leddet og den efterfølgende temperaturregulering er meget vigtig.
  3. Kold voks Det mest overkommelige øjenbrynskorrigeringsværktøj, der er nemt at bruge alene hjemme. De producerer færdige bånd af linned og papir, hvor en speciel blanding med voks påføres med et tyndt lag. Det virker som en sædvanlig gips: En strimmel limes til huden og skæres stærkt af væksten af ​​hår. Eksperter minder om, at den kolde blanding er ineffektiv, da hårene fjernes uden rod.

  For hjemmet hårfjerning er vigtigt at vælge det rigtige værktøj til form og sammensætning. Som med ethvert kosmetisk produkt bør epilatorblandingen vælges individuelt i overensstemmelse med hudtype.

  Øjenbryn Hjem-trinkorrektion

  Vaskekorrektionsproceduren omfatter følgende trin:

  1. Forberedende. Forberedt hud og blanding (eller strimler). Vassen opvarmes i henhold til vejledningen, og den kolde blanding opvarmes simpelthen med hånden. Den varme blanding kan opvarmes i et vandbad, for kun at forhindre overophedning. Håret fjernes fra ansigtet, og øjenbrynene kæmes og håret rager ud. De hudområder, der skal depileres, rengøres grundigt, behandles med en desinfektionsopløsning og pulveriseres med talkumpulver.
  2. Øjenbrynskorrigering med voks. Blandingen påføres huden, idet den fokuserer på den valgte form ved at anvende en træspatel jævnt. Voks fjernes fra huden med striber (væv eller papir) mod hårvækst med en skarp bevægelse. Fremgangsmåden gentages, indtil huden er fuldstændigt renset. Resterne af midler slettes af våde servietter.
  3. Postkorrektiv behandling. Efter korrektion kan en brændende fornemmelse mærkes, så antibakteriel kosmetisk creme med en afkølende virkning skal bruges til at reducere risikoen for indfødning af håret og reducere hudbetændelse.

  Modellen vokser til en smuk form for øjenbryn

  Modellering øjenbryn voks er et nyttigt kosmetisk produkt, der hjælper med at skabe den rigtige linje, glatte hårde og frække hår.

  Ligesom ethvert produkt af dekorative kosmetik har modelleringsblandingen sine egne egenskaber. Vi beskriver, hvordan man korrekt bruger modelleringsvoks for at opnå et stabilt og forventet resultat:

  1. Kog forsigtigt brynene langs vækstlinjen.
  2. Påfør voksproduktet jævnt med lette bevægelser, og sæt øjenbrynene i den ønskede retning og form.
  3. Efter påføring af blandingen med en bomuldspinne for at korrigere formen på øjenbrynene og derefter let kam dem.

  Ved hjælp af gennemsigtig, farveløs voks kan du sikkert fastsætte formen efter modellering. Hvert hår vil pålideligt afregne, og øjets design med skygger eller blyant vil ikke blive forstyrret. Tint voksblanding er nyttig til uddybning af intensiteten af ​​øjenbrynens farve.

  Når du vælger en skygge af voks, bør du bruge de velkendte tips fra erfarne makeup artister:

  1. Brunetter bør vælge et modelleringsmiddel til 2-3 toner lysere hårfarve, blondiner - for 3-4 toner mørkere. Ideelt set bør voksmodellenes farve være en mellemliggende indstilling mellem øjenvipperens farve og krøllerne.
  2. Den gyldne skygge af hår hos brunehårede kvinder og brunetter er godt dupliceret i en lignende nuance af øjenbrynvoks. Blondiner, det er ønskeligt at vælge blandingens skygge, med fokus på varmen af ​​hårfarve.

  Anmeldelser af øjenbryn vokskorrektion

  At beslutte, om der skal foretages øjenbrynskorrigering med voks, er det nyttigt at studere tilbagemeldinger fra kvinder, der allerede har forsøgt denne procedure.

  For at skabe en smuk form for øjenbryn, tilføj glans og intensitet af farve, er det meget vigtigt at vælge et egnet værktøj med voks. Det skal tages i betragtning, at du ikke kan gøre depilation for overfølsomhed i huden, allergi for voks, tilstedeværelse af hudlæsioner eller udslæt på de behandlede områder. Dem, der skal foretage en korrektion for første gang, er det bedre at kontakte en erfaren mester. Specialisten vælger den korrekte form for øjenbryn og vil gøre alt for at reducere smerte under korrektionen.

  Hvordan slippe af med nits på håret

  Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder