Depilering af sukker derhjemme. Hjemmelavet shugaring

Sugar Depilation

Fordelen ved proceduren er dens lave omkostninger. For at forberede sammensætningen bliver nødt til at købe sukker og citron. Selvom shugaring og kan føre til irritation, og nogle kvinder har individuel intolerance over for denne procedure. Varigheden af ​​effekten er også et klart plus. I virkeligheden sammenlignet med en barberkniv gør knoglen glatte i en periode på ca. 1,5 måneder. Og efter at have haft en smerte en gang, kan du lykkeligt gå i ca. 6 uger med åbne ben. Og hvis man sammenligner, er smerten ved depilering med sukker meget lavere end for voksaflejring.

Shugaring derhjemme

At gøre depilation sukker derhjemme er let. Der er næsten ingen problemer med madlavning. Du kan enten lave en kold pasta eller varm. Fjern den klæbrige blanding fra huden med en voksstrimmel eller med dine hænder. Forskellen fra voksproceduren er, at sammensætningen påføres hårvækst. Og du kan lave en klæbrig bold, som skal rulle på huden.

Forberedelse af sukkerpasta til depilering er meget enkel. 10 spsk l er anbragt i ildfastsbeholderen. sukker, 1 el. vand og juice fra en halv citron. Når du sætter blandingen på ilden, skal du se det godt og omrøre konstant. Ellers kan du ødelægge hele pastaen. Opbevaring af blandingen på ilden efter kogning i ca. 10 minutter. Derefter skal pastaen fjernes fra varmen og afkøles til en temperatur, der er acceptabel for huden.

For at kontrollere, om blandingen er forberedt korrekt, skal du tage lidt pasta med fingrene og rulle i dine hænder. Blandingen bør ikke holde fast i hændernes hud.

Hår til forarbejdning shugaring bør være omkring 6 mm lang. Før proceduren skal huden renses godt, ellers vil den ønskede virkning ikke opnås.

Ved anvendelse af en spatel påføres blandingen langs hårets vækst og derefter påføres en strimmel bomuld, så et lille pastafrit område forbliver. Tykkelsen af ​​den påførte blanding bør være lille. Nu skal du vente lidt, indtil pastaen klæber til strimlen. Sørg for, at pastaen er fast, det er nødvendigt at rykke en strimmel med en skarp bevægelse mod hårvæksten. For at svække smerteeffekten, skal du holde hudområdet med din hånd under den behandlede.

Under ingen omstændigheder kan du ikke trække strimlen til siden eller opad. Ellers vil det være meget smertefuldt.

Hvis det behandlede område er meget følsomt, så gør afskalningen bedre på små dele.

Home epilation - måder og tips

indhold

I dag er at slippe af med uønsket vegetation for hver pige, der er en integreret del af omsorgen for dit udseende. Hvis ikke så længe siden, blev hårfjerning på kroppen først og fremmest sket ved hjælp af en barberkniv, men nu er der mange forskellige måder at løse dette problem derhjemme.

Måder i hjemmet hårfjerning - deres fordele og ulemper

 • Barbering. Dens største fordel er tilgængelighed og enkelhed. For at udføre sådan fjernelse af håret må du kun bruge penge på barbermaskinen og knivene til den. Ulemperne ved barbering er i de kortsigtede resultater opnået, som regel fjerner de fjernede hår tilbage i to dage og i nogle endda hver anden dag. Desuden stimulerer denne procedure også hårvækst, med den regelmæssige anvendelse, de tykker, bliver hårdere og vokser hurtigere.
 • Kemisk depilering. Det passerer ved hjælp af alle former for cremer og depilation spray. Sådanne midler kan koste som meget billige og ganske dyre. De er nemme at bruge, og de virker hurtigt nok, uden at forårsage absolut ubehag. Desværre varer virkningen af ​​sådan hårfjerning ikke meget lang, i bedste fald op til en uge, men oftest flere dage. Ulempen ved sådanne midler er, at de ofte forårsager allergier.
 • Trådepilation. Hårfjerning sker i dette tilfælde ved hjælp af silketråd. Bundet i en ring og snoet tråd trækker dem blot ud. Du kan foretage en sådan hårfjerning overalt, det ødelægger delvist pærerne, så hårene efter det vokser langsomt, bliver tyndere og svagere. Dens ulemper er ømhed, høj sandsynlighed for irritation og indfødning af hår.
 • Brug af epilatoren. Denne enhed, som en tråd, trækker hår ud, men det er meget mere bekvemt at bruge det. Hår efter brugen vokser langsommere end efter barbering eller kemisk depilation, men de vokser ofte, hvilket fører til betændelse. Den største ulempe ved denne procedure er smerte.
 • Epilering med voks og voksstrimler. Denne metode giver dig mulighed for at slippe af med hår i cirka tre uger. Ved regelmæssig brug nedsætter den gradvist den overskydende mængde hår. Den største ulempe er ømhed, og ved hjælp af voks kan du ikke fjerne korte hår, så du må vente på, at de vokser til nogle få millimeter (fire eller flere).
 • Shugaring. For nylig er denne metode meget populær. Sukker hårfjerning kræver ikke store kontantomkostninger, det forbliver virkningen af ​​det i omkring tre uger. Regelmæssig fastholdelse af proceduren fører til at tynde hår og reducere deres antal. Shugaring forårsager smerte, men de er mindre end voks. Det skal også udføres kun på hårene, omskåret til fire millimeter.
 • Phyto harpiks epilation. Denne metode til hårfjerning har samme virkning som shugaring.
 • Laser hårfjerning. Ikke så længe siden kunne laser hårfjerning kun udføres i saloner, i dag er det tilgængeligt hjemme. Men for dette skal du købe en speciel enhed, som ikke er så billig. Laser hårfjerning er det mest effektive hjem rette for at fjerne overskydende vegetation. Det stimulerer ikke hårvækst og fører ikke til deres fortykkelse, og efter det fulde kursus tillader det dig, hvis det ikke er for evigt, så i lang tid at glemme epilering helt og holdent. Under epilation kan du mærke prikken, svag smerte og andet ubehag, hvorefter irritation normalt opstår på huden.

Voksning derhjemme

Fjernelse af vegetation med voks er en af ​​de ældste metoder til fjernelse af hår. De kan fjerne hår på alle dele af kroppen - ansigt, bikini områder, herunder dyb, ben, ryg osv. I dag kan du finde flere typer voks:

 • Hot - det kan bruges mange gange. Det godt rasparivaet integumenter, der giver dig mulighed for effektivt at fjerne tykt hår. Velegnet til forpurring af armhulerne, benene, bikiniområdet osv. Stor pleje bør tages med varm voks, da de kan blive brændt.
 • Varm - den indeholder olieharpiks og blødgøringsmidler. Kan sælges i banker eller kassetter. Det er ret effektivt og sikrere end varmt. Velegnet til at fjerne hår på alle dele af kroppen.
 • Koldt er det mest bekvemme at bruge, fordi det kommer i små strimler. Dens effektivitet er lavere end for tidligere former for voks, og det giver desuden flere smertefulde fornemmelser. Det er bedre ikke at bruge kold voks til at slippe af med hår på sarte områder - ansigt, armhuler og bikinier.

Hvordan man laver voks forskellige typer voks

At vokse voks var den mest effektive, det anbefales at gøre på hårene, der har en længde på omkring 4 mm. Uanset hvilken type voks du planlægger at bruge, anbefales det at udføre pilling en dag før proceduren. Før epilering skal du rengøre og affedt huden. For at gøre dette er det bedst at tage et brusebad, tør derefter af og behandle huden med babypulver, der ikke indeholder dufte. Hvis du ikke kan tage et bad, kan du behandle huden med lotion og derefter pulver. Til proceduren skal du bruge en spatel, en beholder til opvarmning af voks eller voks voks.

 • Hot voks epilering. Varm voks til 45-48 grader i et vandbad eller i et voksbad. Anvend derefter det på et lille område for hårvækst. Sørg for, at laget er tæt nok, men ikke for tykt. Når voksen hærder godt (det vil ligne plastin), tag fat i kanten med fingrene og rive den ud mod hårvækst med en afgørende skarp bevægelse. Gentag proceduren, indtil du slippe af med alt håret. For at fremskynde det lidt kan du pålægge voks på flere områder på en gang, men i dette tilfælde skal du sørge for at der er huller mellem applikationsområderne. Dette er nødvendigt, så hver af de frosne plader let kan fanges og fjernes.
 • Epilation med varm voks. Varm voks til ca. 38 grader. Brug derefter en spatel eller en kassette vokslim, læg den på huden med en lille tynd strimmel og dækk den med en speciel strimmel, og tryk let på den i retning af hårvækst. Anvend derefter den næste strimmel osv. Når voksen er afkølet, skal du straks rive en strimmel ud mod hårets vækst.

Efter afslutning af proceduren skal du fjerne voksrester med varmt vand eller et kosmetisk væv. Fjern resterende hår med pincet. Påfør derefter et desinfektionsmiddel på det behandlede område og derefter en beroligende creme. For ikke at intensivere irritationen og for at undgå infektion, må du ikke sænke huden i ca. 24 timer og også afstå fra solbadning på dette tidspunkt.

Voksning derhjemme

Brug af voksstrimler derhjemme er lettere end andre typer voks. Udfør de samme forberedende aktiviteter som i de tidligere procedurer. Dernæst fjern strimlerne fra pakken, varme i dine håndflader, divider og hold på de nødvendige områder langs strimlernes vækst, og tryk let på hver på overfladen. Vent nogle få sekunder og skar straks af strimlen mod hårets vækst. Herefter skal du holde følgende og gentage manipulationen. Ved hjælp af voksstrimler i armhulerne skal du holde og fjerne dem i forskellige retninger. Efter epilering skal du udføre de samme procedurer som almindelig voks.

 • individuel intolerance over for voks;
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • tumorer på huden - mol, papillomer, vorter.

Sukker hårfjerning derhjemme

Shugaring kan utvivlsomt tilskrives en af ​​de billigste og enkleste epileringsmetoder. Sammen med dette er det også en af ​​de ret effektive og forholdsvis smertefrie hårfjerningsmetoder. Men dette er ikke alle fordelene ved sukkerepilation - det kan gøres selv på følsom hud, det er sikkert og forårsager ikke allergier, det vaskes let af med vand, og efter det er der ingen æstetiske bumser. Essensen af ​​denne procedure er som følger - en særlig pasta brygges fra sukker, så det påføres varmt på huden og efter afkøling afkøles.

Sugarnig pasta derhjemme fremstilles meget enkelt. Antallet af ingredienser er nemmest at tælle i spiseskefulde.

Opskrift nummer 1. I en lille gryde blandes 10 sukkerrør, en skefuld vand og 6 ske med citronsaft. Placer blandingen på medium varme. Mens du omrører kontinuerligt, vent indtil sukkeret er opløst og bobler dannes på overfladen. Derefter reduceres ilden til et minimum, og kog blandingen og fortsætter med at røre det konstant. Så snart den er dannet på overfladen, begynder skummet at skifte farve til lysebrun, panden skal fjernes fra varmen og massen hældes i en plade. Efter ca. en halv time skal du trykke på kompositionen med fingrene, spor af dem bør ikke forsvinde. I så fald er pastaen klar. Dernæst er det nødvendigt at adskille et lille stykke fra det, danne en bold og knæ det godt. Som følge heraf skal massen være fra næsten gennemsigtig til perle. Gør det samme med resten af ​​pastaen.

Opskrift nummer 2. I en lille gryde skal du kombinere 7 skeer citronsaft, et kilo sukker og 8 ske vand. Kog massen i fem minutter, omrør konstant, over høj varme. Derefter reduceres ilden og dækker tanken med låg. Kog massen i en kvart time, omrør det med jævne mellemrum, og omrør derefter blandingen kontinuerligt, indtil den bliver brun. Lad pastaen afkøles. Denne sukkermasse vil være nok til dig i flere procedurer, for hårfjerning bruger det i form af varme.

Shugaring procedure hjemme

Shugaring kan kun udføres på hår, der er omkring fire millimeter lange, ellers kan proceduren være ineffektiv. Det anbefales at forberede sig på sukkerfjerning, da du skal gøre en dag før det og tage et bad i en time. Før selve proceduren skal det område, der skal behandles, smøres med et desinfektionsmiddel, og derefter skal talkumpulver påføres det.

Metode nr. 1. For at udføre epilationen med en pasta, der er tilberedt efter den første opskrift, varm kuglen i dine palmer og anvend den derefter og gnid den mod hårets vækst, så den bliver til en flad kage. Nu med en skarp bevægelse rive den ud over hårets vækst. En bold kan bruges flere gange. Når det ønskede resultat opnås, skal du fjerne rester af pastaen og behandle huden med en beroligende creme.

Metode nr. 2. Lim, tilberedt efter den anden opskrift, gælder for det ønskede område mod hårvækst. Læg ovenfra og tryk godt på strimlerne, der er beregnet til en epilation, eller et stykke rent stof. Ca. i minutter, rive stærkt af en strimmel langs væksten af ​​strimler. Behandle al den nødvendige overflade.

Laser hårfjerning derhjemme

For bare et par år siden var laser hårfjerning hjemme bare en drøm, nu er det helt rigtigt. For nylig har mange modeller af kompakte laser epilatorer optrådt på markedet. Ved hjælp af sådanne apparater kan du slippe af med hår på ansigt, hænder, bikiniområde, underarm og ben. Men ørerne, dyb bikini og området omkring deres eksponering er forbudt.

Laser hårfjerning ødelægger hårsækkenet, uden at have en negativ effekt på huden. Laseren virker kun på hårets mørke pigment, det absorberer stråling, hvilket resulterer i en termisk effekt. Øjeblikkelig opvarmning af håret fører til ophør af vækst.

Laser hårfjerning bør kun udføres efter omhyggelig overvejelse af instruktionerne. Afhængig af typen af ​​udstyr kan epileringsteknikken afvige lidt. Laser hårfjerning er bedst på hår, der ikke er længere end tre millimeter lange. Det anbefales kun at behandle tør, ren hud. Efter epilering er der normalt en svag hævelse og rødme i huden, en lidt mere beroligende betændelse vil hjælpe vedhæftning af et håndklæde fugtet med køligt vand.

Hårtab på det behandlede område forekommer ikke straks, men kun efter et par dage. I denne periode bør du afstå fra at bruge midler, der er beregnet til hårfjerning. Også efter proceduren i to dage kan du ikke bruge deodoranter og beskadige huden og solbade i en uge.

Følgende procedure kan kun udføres om tre uger. I løbet af denne tid er det tilladt at gøre epilation med en speciel creme eller barbermaskine. At slippe af med håret i lang tid vil have brug for mindst 6 behandlinger. Derefter kræves der regelmæssigt et gentaget kursus, når væksten af ​​hår, som var i hvilepasen, begynder.

 • meget retfærdigt eller gråt hår
 • infektionssygdomme i huden, for eksempel herpes;
 • onkologiske sygdomme;
 • meget mørk hud
 • diabetes mellitus.

Hvis du har en intens solbrændthed, et stort antal mol, hudsygdomme og åreknuder, bør du konsultere en specialist inden laserfjerning.

Sådan gør du depilation hjemme

Ønsket om at slippe af med overskydende vegetation på kroppen er nu karakteristisk ikke kun for kvinder. For nylig er mændene flere og flere kommet til den konklusion, at huden uden hår ser ikke kun hygiejnisk ud, men også smukkere. Det gode er, at for alle er der masser af måder at gøre depilation ikke kun i salonen, men også hjemme, hvilket forenkler opgaven, sparer tid og penge for mennesker, der passe på sig selv.

Depilation hjemme kan gøres på flere måder at vælge imellem:

 • voksning (voksning);
 • shugaring (depilation med sukkerpasta);
 • barbering (maskiner eller barbermaskiner, epilatorer);
 • plukning pincet;
 • kemisk depilering (cremer);
 • handel (depilation tråd).

Alle metoder har deres eget formål, deres egne vanskeligheder. De undgik ikke tilstedeværelsen af ​​visse fordele og ulemper i forhold til hinanden, og derfor kun ved at være bekendt med dem, vil det være lettere at forstå, hvilken metode der er mere egnet til bestemte områder af kroppen, hudtyper, hvad man skal gøre lettere og hvad der er vanskeligere osv. n.

Shugaring

Hårfjerningsproceduren udføres med sukkerpasta, købt eller kogt af dig selv. Operationsprincippet virker simpelt: pastaen påføres på det beredte område af kroppen mod hårets vækst, hærder på det og nedbrydes i højden. Dette øjeblik er karakteristisk i sammenligning med andre metoder til hårfjerning, hvor nedbrydningen sker mod vækst. En sådan vigtig detalje har sin meget store fordel: hår vokser ikke efter shugaring. Tværtimod er det denne procedure, der hjælper med at slippe af med eksisterende indgroede hår.

Med hensyn til sammensætningen af ​​pastaer er de helt naturlige: kun vand, honning eller citronsaft og sukker. Købte muligheder kan indeholde olier, ekstrakter og vitaminer, men ikke kemikalier. Hvis du ikke er heldig nok til at finde en pasta med kemi - kan du være sikker på fabrikantens onde tro og se efter en anden pasta uden skadelige komponenter.

Shugaring kan udføres i forskellige teknikker - manual eller bandage. Uanset hvilken der vælges, skal de tilsvarende typer af pastaer erhverves - blødt, medium eller tæt. Valget af pastaens tæthed kan afhænge af kroppens temperatur og det rum, hvor det er planlagt at gøre depilation, behandlingsområder og endda oplevelse.

Virkningen af ​​proceduren varer 2-4 uger, afhængigt af hårets individuelle væksthastighed, og med regelmæssig fastholdelse bliver hårene til sidst tyndere, lettere og mindre mærkbare.

Som allerede nævnt kan du købe sukkerpasta i butikken, men dette værktøj er ret dyrt. Derimod er der opskrifter til at forberede den søde masse alene, hvilket vil være meget billigt og med en vis indsats eller erfaring er det ikke værre i kvalitet. Det kan ikke fungere første gang, men du bør ikke blive forstyrret: processen med at lave sukkerpasta er faktisk ikke så kompliceret, det er vigtigt at gøre alt rigtigt, idet der tages hensyn til forholdet mellem ingredienser og alle finesser i madlavningsprocessen. Til mastering af færdigheden er det nyttigt at prøve at bruge forskellige opskrifter og dvæle på den, der synes mere bekvem og enkel.

Fordele og ulemper ved shugaring

Shugaring, som alle andre metoder til depilation, har sine fordele og ulemper. fordele:

 • proceduren kan gøres hjemme
 • indgroede hår fjernes;
 • Metoden er egnet til forskellige dele af kroppen;
 • mindre smertefuld end voks;
 • langvarig virkning
 • pasta kan laves uafhængigt, og så vil proceduren være meget billig;
 • tager ikke meget tid;
 • pasta forbruges økonomisk.
 • minimum erfaring er påkrævet
 • Hjemmelavet pasta kan ikke fungere første gang;
 • der er kontraindikationer (diabetes, allergi mod honning eller citrus, åreknuder, epilepsi, graviditet, friskbrun, samt hudlæsioner, sygdomme og uddannelse).

Generelt er proceduren med shugaring retmæssigt en af ​​de foretrukne måder at fjerne hårfjerning for de fleste på grund af dets sikkerhed, enkelhed og cheapness (hvis du gør arbejdet med hjemmelavet pasta).

voks

Voksning er ikke mindre populær end shugaring. Det bruger forskellige typer voks (varm, kold, der kræver opvarmning før brug), som påføres i kroppen i lag af forskellig tykkelse, papir eller non-woven strimler på toppen for at gøre det lettere at fjerne voks. I tilfælde af den kolde version tages der almindelige voksstrimler (de opvarmes ved at tørre dem i deres hænder), der sælges i enhver kosmetisk butik. Valget af voks bør finde sted afhængigt af rummets og kropens temperatur, erfaringen med at udføre sådanne procedurer.

Voks påføres langs hårets vækst, hærder og bryder i modsat retning. Længden af ​​vegetationen skal være 4-6 mm, virkningen af ​​voks varer ca. 3-4 uger, hvilket er ret meget. Hvis alt er gjort korrekt, så bliver håret gradvist tyndere, lettere og næsten usynligt med regelmæssig fastholdelse.

Proceduren kræver en bestemt forberedelse af huden: Skræl 2-3 dage før starten, rengør området før aflejring, desinficere med alkohol og tørre en del af kroppen med talkumpulver. Til hjemmebrug er voksstrimler (koldmetode) eller varm voks i patroner eller dåser mest egnede, hvilket kræver lidt opvarmning i vandbad, i vokssmeltning eller mikrobølgeovn. Varm voks arbejder hjemme uden erfaring er farlig - du kan blive brændt. Denne mulighed er bedst egnet til bikiniområdet, men det er stadig ikke risikoen værd, og det er bedre at stole på en specialist i salonen.

Fordele og ulemper ved voksning

 • Let at udføre hjemme (især voks voksning);
 • billig;
 • smerte udvikler gradvist en vane
 • langvarig virkning
 • huden forbliver glat og strålende;
 • hurtigt;
 • hår over tid bliver mindre mærkbar.
 • mærkbart smertefuldt end shugaring (det er ligegyldigt hvilken zone der behandles, da det er særligt smertefuldt på følsomme områder af ansigt, bikini og underarm);
 • ubelejligt at håndtere bikini;
 • lang hårvækst er påkrævet;
 • hot version er ikke den mest egnede til brug derhjemme;
 • der er kontraindikationer (epilepsi, graviditet, hudproblemer i behandlingsområdet osv.).

barbering

Hvis vi taler om barbermaskiner, så er dette en af ​​de mest smertefri metoder til fjernelse af hår. Fremgangsmåden udføres hurtigt og nemt, kræver ikke særlig erfaring. Et moderne sortiment giver dig mulighed for at vælge en maskine til enhver smag, herunder omhu for huden under barberingen (med fugtigheds- eller beskyttelsesstrimler indeholdende urteekstrakter eller olier, som beskytter huden mod peeling og irritation). Der er også maskiner med vibrationshoved mod indfødte hår, bevægelige hoveder til præcis gentagelse af kropsbøjninger. Barbermaskiner kan udføres uden meget forberedelse, i modsætning til shugaring og voksning, men vigtigst af alt - ikke på tør hud. I barberingsprocessen bliver glat (for ikke at skære mig selv) bevægelser i retning af hårvækst i ekstreme tilfælde - skråt.

Effekten er 1-2 dage, mens de voksende hår kan "luge" mere stift, end de var før.

Elektriske barbermaskiner eller epilatorprocedurer kan være hurtigere og sikrere: de udelukker muligheden for at skære. Men du skal lide lidt, fordi det ikke er så smertefrit som når du arbejder med en maskine. Effekten er lidt mere end den for barbermaskiner, men heller ikke for lang. Enheden er egnet til at fjerne hår af enhver type og længde: for dette giver udviklerne forskellige hastigheder af epilatorer.

Fordele og ulemper

 • absolut ikke smertefuldt (værktøjsmaskiner);
 • lidt ubehageligt, men helt tolerabel (med en barbermaskine eller epilator);
 • ingen erfaring kræves
 • egnet til ethvert område af kroppen;
 • Du kan straks behandle webstedet mens du tager et bad (hvis epilatoren eller el-barbermaskinen ikke fungerer på netværket);
 • ingen kontraindikationer
 • praktisk at tage på vejen.
 • irritationer er mulige;
 • mulige nedskæringer (med uforsigtig håndtering af maskinen);
 • hårvækst kan stige og sværere end før;
 • du skal også barbere (effekten er kort).

Depilatory cremer

Opløs meget hurtigt hårets bund, og på grund af dette er det i gennemsnit på 15-20 minutter adskilt fra hudoverfladen. Samtidig forbliver follikelen intakt, effektens varighed er ikke den samme som for shugaring eller voksning, men stadig mere end efter barbering.

Et lag creme påføres på tør hud, den tid, der er angivet i instruktionerne, ventes, og produktet fjernes simpelthen sammen med hårene med en speciel spatel fra sættet. Cremen har en aggressiv kemisk sammensætning, derfor er det uacceptabelt at holde det på kroppen for at undgå forbrændinger i huden.

På grund af sin olieagtige konsistens fugtiger den huden, gør den blød og smidig, men det er uacceptabelt at bruge skindkrem på slimhinden (dyb bikini) og på ansigtet.

Fordele og ulemper

 • meget nem at bruge uden erfaring;
 • hurtigt;
 • gør ikke ondt
 • tilgængelig;
 • fugter huden
 • der er cremer med næringsstoffer og gavnlige ingredienser (med gelatine mv);
 • håret efterhånden udtyndes af virkningerne af kemi;
 • ingen hud forberedelse kræves;
 • virkning omkring 1 uge (længere end efter barbering);
 • billig.
 • allergi er mulig (en test er nødvendig);
 • kemisk lugt;
 • irritationer er mulige;
 • ikke for alle zoner;
 • effekten er mindre end efter shugaring eller voksning;
 • der er kontraindikationer (hudproblemer, allergier, åreknuder og vaskulær overfølsomhed, infektioner, herpes).

plukning

Oftest udføres ansigtet for at rette øjenbrynene eller fjerne antennene over overlæben. I andre tilfælde er det hensigtsmæssigt at plukke kun enkelte hår, der ved et uheld efterlades efter en anden depileringsmetode.

Håret er trukket ud med pincet, og kun et hår fjernes i en enkelt griber. Af denne grund er depilering på brede zoner ved plukning ikke praktisk, fordi det tager for meget tid, og i nogle områder er det fuldstændigt umuligt på grund af utilgængeligheden af ​​nogle steder (bikinier, især dybe armhuler osv.). Processen er ikke smertefri, så før du trækker håret ud, er det bedre at strække huden, og efter proceduren lindre det med en creme. Vises efter at have plukket en lille rødme passerer af sig selv.

Effekten afhænger af om håret er trukket ud af roden. Hvis ja, vil resultatet forblive i 5-7 dage, hvilket er mere end efter barbering, men mindre end efter voksning eller shugaring. Hvis ikke, vil brudt hår vokse hurtigt.

Fordele og ulemper

 • pincet værd en krone;
 • du behøver ikke en specialist eller erfaring;
 • effekten varer længere end efter barbering;
 • kræver ikke særlig forberedelse af huden
 • ingen kontraindikationer.
 • effekten er flere gange mindre end efter voksning eller shugaring;
 • det gør ondt
 • ubelejligt til brug i visse områder;
 • ikke til store steder.

handel

Hårfjerning ved flossing er en noget eksotisk måde at håndtere uønsket vegetation på, og er stadig ikke så meget efterspurgt på grund af nogle vanskeligheder i implementeringen. Men dens popularitet vokser utilsigtet på grund af den høje hastighed af hårfjerning ved denne metode og dens billighed.

Til handel behøver du kun en bomuldstråd 40-50 cm lang. Enderne af tråden er bundet i en knude, og den resulterende cirkel snoet i midten 7-10 gange for at få en lighed af de "otte". Det er stedet for vridning og vil fjerne overflødig vegetation, der bevæger sig langs den hårige del af kroppen.

Teoretisk synes det at alt er meget nemt at gøre, men for første gang bør du ikke eksperimentere med det samme på dit ansigt. Det er bedre at prøve at fjerne håret på benet, for at forstå princippet om, hvordan man korrekt fjerner håret på denne måde og føler alle de fornemmelser, der er lidt ubehagelige. Generelt bruges handel oftest til at fjerne ansigtshår: korrektion af øjenbryn, samt modellering af deres form og fjernelse af antenner over læben. Det er usandsynligt, at du vil kunne fjerne hår fra dine hænder eller armhuler uden hjælp, da processen skal involvere begge hænder i en behagelig position.

Fordele og ulemper

 • meget hurtigt;
 • billige;
 • du kan gøre alt derhjemme;
 • Absolut er alle hår fjernet (selv meget let og umærkeligt);
 • følelser er tolerable
 • det er muligt at lave den ønskede form for øjenbrynene;
 • ingen kontraindikationer.
 • færdigheder kræves
 • den relative varighed af effekten
 • Ikke alle zoner er nemme at håndtere selv.

Hvis nogle metoder ikke kan anvendes af en af ​​grundene, kan du altid prøve andre, der er ideelle til hudtype, kropsområde og grad af tolerance for sensationer. Sådan en lang række af metoder til depilation giver dig mulighed for at ændre dem efter eget valg for at vælge det mest hensigtsmæssige i hver enkelt sag.

De bedste metoder til depilation derhjemme

VIGTIGT at vide! Lugten fra munden er en konsekvens af parasitter. De vil komme ud, hvis du drikker en ske.

Hårfjerning om sommeren er et af de mest presserende spørgsmål. Strandferier eller korte shorts i byen tåler ikke unødvendigt hår i bikiniområdet. Hvordan laver du din hud på benene og lyder glat og ømt? Depilering derhjemme er en effektiv procedure, hvor hårskakten placeret over overfladen af ​​huden fjernes.

Kvinder går til enhver form for penge og smerter for en glat krop. Det vigtigste er at vælge den mest hensigtsmæssige og optimale metode, og udstyret vil blive forbedret hver gang.

I det gamle Egypten blev uønsket hår fjernet med klæbrige harpikser af organisk oprindelse. Efter størkning spredte de ud med deres hår. Denne metode blev prototypen af ​​voksbiopilationen.

I den gamle romerske tradition var der en mere barbarisk måde, da hvert hår på benene eller arme blev såret og revet af roddelen med en stærk tråd. Princippet om drift af moderne elektriske epilatorer er baseret på denne metode.

I østlige lande eksperimenterede kvinder fra harem med harpikser såvel som med økologiske ingredienser, der gik forud for fremkomsten af ​​moderne lotioner og cremer, der stopper hårvæksten. Så hvordan man gør denne procedure er ikke smertefuldt og uden irritation?

Depilation voks hjemme, video

En effektiv, men ikke for smertefri måde er sukker (shugaring) og voks (voksning) depilation, når den hårige del fjernes af folkemæssige midler - sukkermasse, voks, tjære og andre naturlige lægemidler.

Voksmetode til hårfjerning er en af ​​de mest almindelige former for kamp med overdreven vegetation på kroppen.

Hårfjerning voks video:

Ved voksning påføres forskellige typer voks, som påføres i et tæt lag. Derefter fjernes voksen til depilation kraftigt i retning mod hårets vækst. Spørgsmålet om uønsket hårvækst forsvinder i lang tid - så længe som 3-4 uger.

Med en kvalitetsprocedure vil du ikke lide af kløende hud, betændelse og indgroet hår. Med blød glat hud kan du aktivt lede et frit liv, solbade på havet eller svømme i poolen.

Voks til depilation

Til voksning derhjemme er det godt at bruge voks, der er i en patron med en applikator designet til en dyb bikini. Sammensætningen kan anvendes selv på de mest utilgængelige steder.

Du kan opvarme voksen i et vandbad eller i en professionel varmelegeme, som smelter den. Den opvarmede masse påføres huden og venter på, at den størkner, og derefter fjernes med hårene ved hjælp af strimler til depilering. Det er nødvendigt at handle meget nøje og præcist, så nerveenderne ikke har tid til at reagere.

Til arbejde med et biavlsprodukt af forskellige temperaturer. Professionelle med færdigheder og færdigheder vil klare bedre varm og varm voks. Koldformuleringer kan anvendes hjemme ved at anvende det på strimler af specialpapir.

I et fast produkt fremstillet af en petroleumblanding eller harpiks tilsættes olie til den ønskede viskose konsistens. For at få en blød voks til depilation, tilsættes honning og bivoks til furuharpiksen som blødgørende midler.

Før bioepilation udføres en god afskalning, således at hårene stiger og nemt fjernes. Før mødet skal voksen opvarmes i en professionel varmelegeme.

Til varme voks er kropstemperaturen ideel. Den fås i patroner og opvarmes på en separat stativ.

Massen deponeret på huden, efter størkning, fjernes med hårstriber til depilering.

Hot vokspasta (38-43 ° C) påføres med en spatel eller spatel til bikiniområdet i retning af hårvækst. Derefter fjernes værktøjet, som efter en tid hærder, af en præcis bevægelse i retning mod hårvæksten.

Depilation Strips

Voks sælges også i form af færdige strimler eller med en rullerapplikator. For at reducere smerten godt at bruge holdbare ikke-vævede striber. Hvis voks til depilation er kold, så kan den opvarmes lige i hænderne. Proceduren slutter med anvendelse af et beroligende middel, som forhindrer irritation og fjerner også hårrester.

Nogle mennesker råder dig til at fjerne strimler til depilation skarpt og dækker så meget af huden som muligt. Andre mener, at voks skal fjernes omhyggeligt og gradvist. I dette tilfælde er processen virkelig overført lettere, og smerten er meget svagere.

Depilatory strips: information, application

Voksningsproceduren er smertefuld, det er bedre ikke at anvende det på mennesker, der er meget følsomme for smerte. Hos kvinder er smertetærsklen højere i midten af ​​menstruationscyklusen, så voksning bør fortrinsvis udføres i denne periode. For at reducere ubehag kan du også drikke Nurofen før en session. Smerter kan reducere kølegelen på huden efter fjernelse.

I den nasolabiale trekant er epilering farlig at udføre på grund af de mange nerveender i ansigtet og risikoen for smertechok. Også proceduren er smertefuld i armhulerne og i bikiniområdet.

Bioepilation effekt varer op til 3 uger. Efterhånden bliver hårene tynde og sparsomme, intervallet mellem sessioner vil stige.

Voksende fordele:

 • Nyt hår vil ikke vokse om cirka 2 uger.
 • Voksne hår bliver svagere og tyndere.

ulemper:

 • Smertefulde fornemmelser;
 • relativt høje omkostninger;
 • ubehageligt for bikiniområdet
 • tager meget tid;
 • Hårlængden skal være mindst 5 mm.

Sukker depilation derhjemme

Shugaring (persisk depilation) er også en populær hårfjerningsmetode. Når shugaring forbereder sukkerpasta, som fjernes efter hårdheden sammen med hår. I dette populære tilgængelige middel anvendes kun naturlige produkter: sukker, nogle gange med honning, citronsaft.

Da denne pasta ikke indeholder konserveringsmidler, farvestoffer og duftstoffer, vil du ikke se tegn på kløe og rødme på dig selv, og du vil huske om den næste hårfjerning hurtigere end efter 8-10 dage.

Efter sukkerproceduren får du ikke forbrændinger, da pastaen har en kropstemperatur. Du vil slippe af med selv de mindste hår og indgroede hår.

Sukker er også en hygiejnisk ingrediens, der ødelægger bakterier, så det er næsten umuligt at bringe en infektion udefra. Sukker depilation er perfekt til forskellige dele af kroppen: ansigt, underarm, ben, bikini område.

Der er flere kontraindikationer til denne proces:

 • Det bør ikke udføres til personer med diabetes mellitus, da selv en lille mængde af blandingen kan forårsage en forværring af sygdommen, hvis den kommer ind i blodet gennem porerne.
 • Udskift ikke citronsaft med citronsyre for at undgå irritation.
 • Shugaring er bedre, når huden helbreder alle sår og ridser.
 • Det er heller ikke nødvendigt at udføre proceduren, hvis du soler eller besøger et solarium dagen før eller efter shugaring. Solens stråler påvirker huden, og det svækker endnu mere under dobbelt belastning.

Regelmæssige shugaring sessioner vil føre til, at hårene vil blødgøre og blive svagere, hvilket betyder, at det er lettere at fjerne.

Depilatory pasta

Sådan tilberedes en blanding:

 • For at lave sukkerpasta til depilation skal du tage 10 sb. skeer af sukker, bland med 1 el. ske med vand og saft af en halv citron.
 • Sæt det resulterende produkt på en langsom brand og omrør, varme indtil glat i ca. 10 minutter. Et tegn på beredskab af pastaen anses for at være dens ændrede farve, som skal blive brun med en honningskygge.
 • Pastaen skal afkøles, den skal blive viskøs.

Sådan tilberedes shugaring pasta - video

En nyttig og effektiv blanding opnås ved at tilsætte honning til den, en valnødskal, som indeholder jod, der brænder en hårfollikel. Vand kan erstattes af en infusion af kamille, som vil have en desinficerende virkning.

Værktøjet påføres med en speciel spatel i retning af hårvækst med et lille lag. Derefter presses en strimmel af bomuldsstof imod den. Den ene kant skal være fri. Når strimlen stikker tilstrækkeligt til huden, skal stoffet abrupt og teknisk fjernes i retning af hårvækst. De mest følsomme områder behandles gradvist, ikke straks fange hele området. Resten af ​​blandingen fjernes under varmt brusebad.

Kosmetikproducenter tilbyder færdige sukkerblandinger. De fjerner helt hår, men de er lavet uden citron og erstatter det med citronsyre, hvilket nogle gange kan forårsage irritation.

Fordele ved Sugarfarn:

 • Du kan tilberede enhver mængde pasta selv;
 • slippe af med indgroede hår;
 • anvendes på forskellige dele af kroppen;
 • 2-3 uger uden voksede hår;
 • billig måde.

ulemper:

 • Fjernelse kræver færdigheder, der kommer med tiden.
 • Den nødvendige konsistens må ikke vise sig som den skal, første gang.

barbering

Næsten alle er bekendt med denne procedure for at slippe af med hår på intime steder og på benene. Barbering er den nemmeste og smertefri måde at slippe af med vegetationen, hvilket ikke tager meget tid og penge. Men samtidig er håret afskåret kun ved roden, hårpæren forbliver i huden.

Det kan være helt sikkert, hvis du bruger engangsbærer med beskyttelsesstrimler med forskellige ekstrakter og olier. De fugtiger huden helt og forhindrer kløe og tørhed.

Fabrikanter, der producerer barbermaskiner, giver dem et behageligt håndtag og "flydende" knive til at barbere håret på alle områder og gentage kroppens konturer. Nogle barbermaskiner er udstyret med et vibrerende hoved, som forhindrer udseendet af indgroet hår.

Barbering er den billigste og nemme måde at kæmpe med overdreven vegetation på kroppen, men det har stadig sine ulemper og ulemper:

 • Irritation kan forekomme.
 • Der vil blive øget hårvækst. Efter hvert møde med barbering bliver håret mere stift.
 • Ingen beskyttelse mod uønsket hår i lang tid. Følgende procedure skal gentages om få dage.
 • Der er risiko for skade.

Hvis de ser ud, er det nødvendigt at behandle huden med en skrubbe og alkohol. Derefter fjernes det indgroede hår med en manicurepincet, behandles igen med et antiseptisk middel.

Bladet vil klare det bedre at beskære hår, hvis du barberer det efter et bad, når huden bliver blød. Det er godt at bruge geler eller barberskum til bedre slipning af knivene.

plukning

At fjerne hår med pincet er ikke den mest behagelige procedure, foruden er det smertefuldt, trættende og tidskrævende. Denne metode bruges normalt på små områder af huden, fjerner antennerne over læben eller på hagen.

Håret trækkes ofte delvist ud med roddelen, så effekten af ​​denne procedure varer længere end barberingen: 5-7 dage.

Desinficer det behandlede område, påfør en speciel olie. Træk skal ske mod hårets vækst for at undgå at deres indvækst kommer ind i huden. For at reducere smerte, skal du lidt stramme huden. Efter sessionen skal huden hvile og derefter anvende en blødgørende creme. På grund af ubehagelige følelser er der praktisk taget ingen plukkning af armhulerne og bikiniområdet.

Depilation kan også udføres ved hjælp af elektrovibroepilator. Det produceres på ren hud, gnides med alkohol lotion. Det er tilrådeligt at holde det efter at have taget et bad på dampet hud. Proceduren er ikke så smertefuld og mest effektiv. Efter sessionen anvendes cremer og lotioner med blødgørende komponenter, som normalt indeholder urteekstrakter, vitaminer samt ekstrakter fra valnødskal og kløver.

Der er også el-anlæg, hvor hårfjerningsprocessen kan foregå direkte i badet, da de ikke er bange for vand. Ved 1 hastighed fjernes tynde korte hår og ved 2 og 3 - hårdt og langt.

Nyttige tips til hjemmetablering

 • Det smertefulde syndrom vil falde, hvis huden er dampet ud før starten af ​​sessionen.
 • Efter proceduren skal karamel eller voksrester fjernes omhyggeligt, så de ikke lukker porerne.
 • Før du gør depilation, behandle huden med et antiseptisk middel.
 • Undersøg huden for skraber, revner og sår.
 • Du bør ikke udføre proceduren under menstruationscyklusen, fordi det vil være meget mere smertefuldt.
 • Efter sessionen må du ikke solbade på sol eller i solarium.
 • Påfør et beroligende middel efter proceduren. Du kan også anvende på huden en afkok af calendula eller kamille.

Triding (filament depilation)

Hårfjerning med en tråd er en lidt eksotisk måde at slippe af med hår, hvilket kræver krævende hænder og en behagelig kropsholdning.

Fra en tråd laves 40 cm lang en cirkel, der knytter en fri ende. Brug begge hænder til at gøre nummer 8 fra garnet og løkke de uønskede hår fra midten af ​​løkken. Først øv dine ben til at forstå princippet.

fordele:

 • Den billigeste metode.
 • Dette er den mest smertefri måde.
 • Korrigerer perfekt øjenbryn, skaber den ønskede bøjning og klar form.
 • Fjernet de mindste hår.

ulemper:

 • Ligesom andre husholdningsmetoder fjernes denne ikke for meget af overskydende hår.
 • Home trilling for begyndere er tidskrævende.

Hårfjerning - video

Home Depilation Products

Håret hud ødelægger også depilatoriske cremer, lotioner, geler og specielle aerosoler beregnet til dette formål. Mange kosmetikproducenter tilbyder sæt til depilation og et stort antal muligheder, som du kan bruge hjemme.

For at bruge en lotion eller depilatory creme skal du anvende den på de intime områder. Desuden opretholdes den i en bestemt tid, der er angivet i instruktionerne. Dette gøres for at blødgøre hårene, som derefter fjernes med en speciel spatel.

I moderne formuleringer er nyttige ingredienser inkluderet, på grund af hvilken irritation ikke forekommer, bliver huden fugtig. Efter sessionen vil det kun forblive at bruge en blødgørende creme til hudpleje. Efter nogle få behandlinger bliver håret meget blødere. Ulempen kan kun kaldes umuligheden af ​​at fjerne alle hårene i utilgængelige intime steder.

Slutresultatet afhænger af hvad du vælger: billige formuleringer varer ikke mere end 3 dage, men ved at vælge et kvalitetsmærke vil du glemme den næste depilation i op til 3 uger.

Depilatory cream

Et af de mest almindelige midler til fjernelse af vegetation i det intime område er brugen af ​​en depilatory cream. De sælges i en bred vifte.

Depilatory cremer opløse håret akslen i området af sin overgang til rod. Herefter fjernes håret let. De mest kendte mærker er Veet, Gillette, Eveline, Epilex, Velvet. Veet intim depilation creme er bemærkelsesværdigt - det er jævnt fordelt på huden.

Depilatory cream med korrekt anvendelse vil ikke forårsage kløe. Det skal bruges meget omhyggeligt og ikke smøre et tykt lag. Efter at have opholdt sig på huden i 6-7 minutter er thioglycolsyre i dets sammensætning i stand til at opløse vegetationen på kroppen.

Det påføres i henhold til instruktionerne i en vis periode, og derefter fjernes med en speciel spatel sammen med overskydende hår. Hvis depilatorisk fløde forbliver i lang tid, kan konsekvenserne fremstå som irritation eller endda forbrænder.

 • Den mest effektive er depilation cremen, under påvirkning af hvilket hår er opløst, og den del, der ligger under huden for 1 mm. Efter påføring af cremen for at slippe af med håret permanent vil det ikke fungere, men deres vækst kan falde med 1,5-2 uger. Hårene bliver meget tyndere, blødere og lettere.
 • For ikke at blive irriteret i lysken, skal du vælge et værktøj til det intime område. Effekten af ​​depilation creme bør kontrolleres på forhånd på et lille område af huden. Lad ikke midlerne på slimhinden, brug en spatel. Efter brug skylles den skræmmende creme med varmt vand, og huden skal behandles med en beroligende creme.
 • Effekten varer i flere dage eller endda uger afhængigt af hårets struktur. Kontraindikationer er kun for personer med følsom hud, for at undgå tørhed er det bedre at bruge cremen til intime områder.

Det er godt at anvende talkum, som har en afkøling og antiseptisk virkning. Pulver det behandlede område med dem, fordel det jævnt over overfladen. Før du anvender depilation cremen på det intime område, skal du kontrollere din hud for allergi og følsomheder.

1-2 dage før proceduren, påfør cremen på albuebøjningen. Hvis der ikke er nogen irritation, kan du fortsætte til sessionen. Husk, at efter manipulationerne vil huden være følsom for mange eksterne påvirkninger.

Kontraindikationer:

 1. smitsomme sygdomme;
 2. forbrændinger, betændelse, irritation;
 3. herpes;
 4. følsomme skibe eller åreknuder i det behandlede område
 5. godartede papillomer, fødselsmærker, vorter.

Dyb depilering derhjemme

Mange damer foretrækker kun at gøre depilationen af ​​bikini zone kun hjemme, ikke stoler på hende at føre mesteren fra salonen. Selvom dette ikke er den mest komfortable kosmetiske procedure, der forårsager irritation og ubehag, er det også umuligt at nægte det.

Dyb bikini anbefales:

 • folk der har meget uønsket hår;
 • professionelle atleter og fotomodeller.

Kontraindikationer for dyb depilering af det intime område:

 • høj følsomhed over for sammensætning
 • diabetes mellitus
 • smitsomme virussygdomme
 • herpes infektioner;
 • inflammatoriske processer i huden;
 • hjerte-kar-sygdomme.

Bikiniområdet skal vaskes grundigt og rengøres med en blød skrubbe med salicylsyre og glykolsyre. Det blødgør hårets rødder og renser huden på urenheder, hvilket gør depileringsprocessen ikke så smertefuld. Ved afslutningen af ​​proceduren tørre bikiniområdet og behandle med pulver, slippe af med overskydende fugt.

Home Depilation Kits

For at udføre proceduren derhjemme kan du simpelthen købe et depilation kit, som har:

1) voks. Kan sælges i beholdere, patroner, patroner. Det er en meget elastisk gennemsigtig plastmasse med en behagelig aroma, som ligner honning. Det er af forskellig tæthed, og skabes også personligt for mænd.

2) Affedtningspasta, som forbereder huden og håret til yderligere handling. Huden holder mindre til voks, og hårene taler imod godt.

3) Voskoplav. En indretning til opvarmning af voks.

4) Fedtopløsende sammensætning til vask af voks.

5) Svamp til påføring af voks. Det kan være metal eller træ, der ligner en popsicle stick. For at rense det af voks gnider vi også det med en sammensætning, der opløse fedt.

6) Strimler til voksdannelse. Det er bedre at vælge imellem ikke-vævet materiale.

Vælg selv denne type depilation, som passer til dig. Vær forberedt på, at disse procedurer er smertefulde, men i sidste ende får du en glat og ren hud!

Måder af depilation hjemme med egne hænder

Nedenfor er de 10 gratis og billige metoder til depilering derhjemme med deres egne midler med improviserede midler: fra smertefri til depilation med helvede smerter. Ikke altid piger eller mænd har de økonomiske midler til at gøre dyre laser hårfjerning eller endda købe en depilatory creme.

Metode 1. Barber hår

Du skal have til rådighed en barbermaskine og fløde baseret på aloe juice. Før barbering anbefales det at dampe applikationsområdet, f.eks. Ved blot at tage et bad. Der er mange kosmetiske produkter til påføring på huden inden barberingen. I hjemmet kan du bruge skum shampoo eller gel.

procedure

Påfør et skummende stof på den dampede hud, så barber håret med en maskine mod deres vækst, sektion efter sektion. Skyl det behandlede område og påfør cremen. Hyppigheden af ​​anvendelse af denne depileringsmetode afhænger af den enkelte hårvækst og på barberingsområdet.

Metode 2. Hårfjerning ved hjælp af tråd


Denne metode til barbering indebærer hårfjerning sammen med roden. Velegnet til let tilgængelige steder på kroppen, såsom øjenbryn, ben, arme, bryst. Dette er en af ​​de billigste måder, da det kræver, at du har en almindelig tråd til syning og en creme, der passer til din hudtype.

procedure

Vi afskærer trådens tråd, helst en mørk farve, to længder på ca. 10 cm. Fjernelsehastigheden afhænger af færdigheden. Ægyptere på stranden for turister at gøre denne procedure i maksimalt et minut. Læg de to linjer parallelt med hinanden foran dig og vrid dem sammen.

Derefter fastgør den resulterende billet til fjernelseszonen og trækker tråderne endeligt fra forskellige sider i retning mod hårets vækst. Unwinding tråden vil klamre sig til håret og trække det. Efterpå påfør cremen på huden. Ved konstant brug af denne metode vil mængden af ​​hår over tid falde i de områder, hvor du udfører regelmæssigt fjernelse. Efter påfør din valgte creme.

Metode 3. Hårfjerning ved hjælp af brød sodavand


Kræver bagepulver, olivenolie, gasbind og fugtighedscreme. Andel: 20 g sodavand pr. 100 ml olie.

procedure

I den færdige opløsning fugtes en gasdug og påføres et tørt hudområde. Det anbefales ikke at vaske det behandlede område i 5-6 timer. For større effekt kan våde gaze overlades på stedet for hårfjerning natten over. Effekten opnås efter 5-6 doser i intervaller på 1 dag. Efter vask er det nødvendigt at behandle huden med en fugtighedscreme. Du kan ikke udføre proceduren i ansigtet og mere end tolv gange i træk.

Metode 4. Depilatory Cream

Det kræver krebs fra enhver producent og en speciel spatel. Brugen af ​​sådanne kosmetiske midler indebærer en kemisk virkning på huden, så det er bedre at vælge effektive produkter før og efter hårfjerning.

procedure

For hver depilatorisk fløde beskrives hele processen i instruktionerne og består oftest af at anvende fløden og venter en tid og fjerner spatelen med bløde hår. Derefter anbefales det at skylle huden godt og smøre med en fugtighedscreme. Både i kabinen og hjemme er denne metode til fjernelse effektiv, men ikke økonomisk.

Metode 5. Hårfjerning ved hjælp af hjemmelavet afskallende creme

Nødvendige komponenter: vand, en halv citron, sukker, honning, et stykke bomuldsklud, kropscrubber fugtighedscreme.

Følgende procedurer eksisterer:

 • Vi koger vand og hæld tre spiseskefulde vand i en glasbeholder, og tilsæt derefter to spiseskefulde sukker og honning. Bland til en ensartet struktur og klem citronen. Når blandingen bliver en gullig farve, dække beholderen og lad den køle af. Også, for mere hårdt hår, kan citron erstattes med citronsyre.
  Tag et brusebad og rengør området for hårfjerning med en kropsskrub, anvend den resulterende skræmmende creme i 20 minutter. Efter hele proceduren skylles med varmt vand i områder med fjernelse med et stykke bomuldsklud og påfør en fugtighedscreme. Resultatet varer ca. en uge.
 • Tag et halvt glas vand og bring det koge. Derefter tilsættes fire skeer tyk honning og blandes, indtil der dannes et homogent stof. Efter at hældningen er hældt i en glasbeholder og lad den køle af. Før brug skal du tage et bad, rengøre huden med en skrubbe. I den frosne masse tilsættes to skeer af naturlig citronsaft og blandes. Påfør den resulterende creme til området for hårfjerning og hold i ca. 30 minutter. Yderligere som i proceduren ovenfor.

Metode 6. Nettle depilation

Om sommeren derhjemme kan du forberede tinktur til fjernelse af hår. Til dette har du brug for knuste frø frø og solsikkeolie. Denne metode har samme virkning som professionel fotoepilation.

procedure

I små glasbeholdere tilsættes knustne frøfrø og solsikkeolie i proportioner på 40 g pr. 100 ml. Du har også brug for 50 ml nudelsaftjuice. Den færdige blanding skal infunderes i mindst 8 uger på et mørkt og køligt sted. Det er nødvendigt at høste fløden på princippet om en krukke til en procedure.

Efter at have åbnet en forberedt flødebeholder, er det nødvendigt at spænde det gennem gasbind og straks anvende på tør hud. Efter 20-30 minutter skal du tage et varmt brusebad. For effekten er det nødvendigt at gentage proceduren op til tolv gange med et interval på to til tre dage. Denne metode til depilering er ikke beregnet til området af ansigt og armhuler. Hvis proceduren følges korrekt, vil håret ikke vokse i ca. 5-6 måneder.

Metode 7. Hårfjerning ved hjælp af voks

I hjemmet for at fjerne hår med voks skal du købe voks selv, helst med en rulleapplikator til påføring af et tyndt lag. Du skal også have en bomuldsklud, skrubbe og fugtighedscreme.

procedure

Varm voksbeholderen under varmt vand under brusebadet, indtil der dannes et viskøst stof. Visse voks kan opvarmes i mikrobølgeovnen. Et tyndt lag varmt voks skal påføres på hudområdet, der er rengjort med en skrubbe. Et stykke klud påføres øverst og presses tæt på stedet for fjernelse. Derefter mod væksten af ​​hårstrimler væk fra strimlen med voks fra huden. Resultatet varer ca. en uge.

Metode 8. Hårfjerning med urter og harpiks

For denne metode til depilation skal du have naturlig harpiks af ethvert træ, æblejuice, citronsaft. I oldtiden blev citronsaft erstattet af gastrisk galde af dyr.

procedure

Det er nødvendigt at skifte den opvarmede harpiks i mikrobølgeovnen med 40 ml æblejuice og 10 ml citronsaft. Påfør blandingen med et tyndt lag på et tørt område af huden og vent 40-50 minutter. Skyl godt med vand. Proceduren udføres i gennemsnit fra 5 til 8 gange med et interval på tre til fire dage. Efter hver applikation er det nødvendigt at fugte huden med en creme. Effekten varer op til tre måneder.

Metode 9. Hårfjerning med pincet

Denne metode kan ikke bruges til fjernelse af ansigtshår til mænd og til depilering af underarmeområdet. Selve processen tager meget tid, men effekten varer i 3-4 uger. Du skal bruge pincet eller øjenbrynpincetter og en fugtighedscreme.

procedure

Efter et varmt bad fjernes hvert hår mod hårvækst med hånden med pincet eller pincet. Det vigtigste er ikke at fange mere end et hår og lave skarpe bevægelser i en vinkel på 15-20 grader fra fjernelseszonen. Effekten varer mere end en måned.

Metode 10. Fjernelse ved hjælp af apparater: Elektrisk depilator, bærbar laser og fotoepilator

Disse enheder håndterer effektivt fjernelse af håret hjemme, men ikke økonomisk. Modellen af ​​sådanne enheder opdateres løbende. Resultat fra en til seks måneder.

Depilation i spørgsmål og svar

Er det sandt, at håret vokser langsommere efter sukkerudslæt?

Ja, med hver procedure vokser håret langsomt.

Kan jeg gøre sukker depilation, hvis jeg har en tatovering?

Det er muligt, men tatoveringens "alder" skal være mindst 2 måneder.

Er det sandt, at depilation gør tatoveringen bleg?

Dette er en misforståelse. Under ingen form for depilation vil farven på tatoveringen ikke falme.

Er det muligt at gøre depilation inden udgivelsen?

Det er muligt, men senest to dage før afrejse.

Er bikiniområdet depilation effektivt med pincet?

Hvad kan erstatte talkum i shugaring