Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Om voks

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voks striber - i denne udførelsesform er produktet allerede blevet påført på papir eller stof striber, som ikke behøver opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed, skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du starte aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

anmeldelser

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Wax Floresan Deep Depil til depilation

Deep Depil Floresan Fruit Wax fjerner delvist overskydende hår. Værktøjet blødgør huden i afskallingsområdet, forhindrer forekomsten af ​​irritation på benene, i bikiniområdet og i andre dele af kroppen. Kosmetisk produkt er ideel til kvinder med følsom hud.

Beskrivelse af produktet: sammensætning og konsistens

Deep Depil Frugtvoks kommer i flere sorter. For eksempel er følgende komponenter til stede i sammensætningen til depilering af en person med aloe vera:

 • forbehandlet vand
 • saccharose;
 • glucose;
 • sorbitol;
 • ekstrakt opnået fra aloe vera;
 • specielt behandlet ricinusolie;
 • citronsyre;
 • farvestof med blå farve.

Produktet er velegnet til alle hudtyper. Aloe ekstrakt indeholdt i det har udtalt tonic egenskaber. Medicinsk plante giver dig mulighed for at håndtere rødmen på kroppen. Aloe fremskynder processen med regenerering af nye celler, fugter og strammer huden.

Det er vigtigt! Under graviditeten bør aloe vera-baseret frugt voks anvendes med forsigtighed. Sandsynligheden for forekomsten af ​​individuel intolerance betyder.

Der er også en frugt voks til udsmidning af forskellige dele af kroppen, hvor der findes naturlig honning. Værktøjet er baseret på fructose. Det har en behagelig, diskret aroma.

Naturlig honning er til stede i sammensætningen af ​​mange kosmetik. Det hjælper med at rense de dybere lag af huden, fugter det, hjælper med at exfoliere døde hudceller.

Honning er perfekt kombineret med andre ingredienser, der udgør frugtvoks. Men biavlproduktet kan forårsage en allergisk reaktion. Derfor skal der føres på følsomhedsprøven inden anvendelse af frugtvoks til kosmetiske produktets hovedkomponenter.

Fordele og ulemper betyder

Den største fordel ved voks er, at den opløses hurtigt. I de fleste tilfælde vaskes det af med almindeligt vand. Det retfærdige køn kræver ikke brug af yderligere midler:

 • servietter gennemblødt i en særlig sammensætning;
 • bomuldspuder, som er tilført vegetabilsk olie;
 • alkohol.

Desuden fjerner værktøjet forsigtigt uønskede hår uden at forårsage irritation af huden.

Frugtvoks har også visse ulemper. En kvinde skal være forsigtig, når man bruger produktet. Brug af for varmt voks kan forårsage forbrændinger.

For at kontrollere produktets egnethed til brug er det nødvendigt at lægge en lille mængde af produktet på indersiden af ​​håndleddet. Hvis temperaturen er optimal, kan du starte proceduren.

Deep Depil Depilation Wax er forbudt at bruge, hvis du har følgende kontraindikationer:

 • åreknuder
 • tilstedeværelsen af ​​mol i det behandlede område
 • hudsygdomme.

Instruktioner til brug

Før du bruger voks, skal opvarmes til tilstanden af ​​flydende honning. Til dette formål er det nødvendigt at bruge en mikrobølgeovn eller et vandbad. Den optimale opvarmningstid i en mikrobølgeovn varierer fra fem til ti sekunder (afhængigt af apparatets effekt). På et vandbad anbefales det at opvarme voksen i mindst tre minutter.

Inkluderet med kosmetik er ikke-vævede strimler designet til flere formål. Før brug skal du først kontrollere temperaturen på produktet. Hertil kommer en lille frugt voks på håndleddet.

Værktøjet anbefales at anvende på området for depilation med et tyndt lag i retning af væksten af ​​uønskede hår. Derefter påføres et ikke-vævet strimler på dette område af kroppen, det er godt presset og fjernet mod hårlinjen. Vask overskydende voks af med varmt vand.

Genanvendelige strimler kan vaskes. Frugtvoks er meget opløselig i vand. På grund af dette kræver det ikke meget at vaske uvævede strimler.

Proceduren bør ikke udføres umiddelbart efter at have besøgt bad, sauna, solarium eller kemisk peeling. I 24 timer efter fjernelse af uønsket hår bør ikke solbade i solen.

anmeldelser

Anna, 32 år gammel: "Jeg har for nylig brugt frugt voks. Jeg gjorde alt i henhold til instruktionerne, anvendt værktøjet med en anatomisk spatel. Jeg var tilfreds med resultatet. Men desværre voksede voksen hurtigt og blev uegnet til videre brug. Derfor vil jeg ikke anbefale dette middel til at fjerne uønsket hår til andre kvinder. "

Olga, 35 år gammel: "Hver kvinde står over for et sådant problem som fjernelse af overskydende hår. Dette gælder især i sommermånederne, når du vil flaunt en lille shorts eller kort nederdel. Tidligere brugte jeg en almindelig barbermaskin. Det passede mig helt. Men for nylig bemærkede jeg ganske mange indgroede hår. Jeg besluttede at se på et mere moderne middel til fjernelse af vegetation.

Først købte jeg en epilator. Men efter at have brugt det begyndte håret at vokse på den anden dag. Så besluttede jeg at købe to produkter på samme tid: voks til afhaling fra Floresan og strimler med aloe vera fra Veet. Jeg elsker dristige eksperimenter! Generelt blev jeg slået i brand for at sammenligne disse to kosmetik. Jeg kunne godt lide Veet voksstrimler meget mere. Efter brug af frugt voks forblev "skaldede pletter".

Jeg var nødt til at gå igennem nogle steder med epilatoren. Selve proceduren syntes mig ret lang og kompliceret. Måske har jeg bare ikke den rette færdighed. Men nogle fordele ved voks stadig noter. Midler vaskes let af med vand, uden unødvendige bevægelser. Voks er økonomisk forbrugt, så det vil vare i lang tid. Mine nye hår begyndte at vokse efter omkring syv dage: de blev blødere og tyndere end før. "

Marina, 30 år gammel: "Den anatomiske spatel imponerede mig ikke overhovedet. Mere som en træ ispind. Jeg forlod en anatomisk spatel til blanding af ansigtsmasker med æteriske olier. Epilation blev udført med en spatel tilbage fra Veet voks.

Jeg kunne godt lide selve værktøjet. Frugt voks håndteret sin vigtigste opgave godt. Ved udførelsen af ​​depilation var der ikke stærkt ubehag. Dette er meget vigtigt for mig, da jeg er overfølsom overfor smerte. "

Alevtina, 45 år gammel: "Desværre har jeg for tiden ingen penge til at besøge en dyr salon. Du skal selv gøre depilation hjemme. Særlige cremer hjalp mig ikke for meget. To dage senere begyndte vegetationen at "bryde igennem" igen. Billige voksstrimler syntes også som spild af penge.

Nyligt erhvervet stoffet fra Floresan, lavet på basis af naturlig honning. Jeg følte ikke noget ubehag ved påføring af frugtvoks på bikiniområdet. Efter min mening betyder hovedminusen, at det er ret svært at finde i butikken. Ellers har jeg ingen klager over frugt voks til fjernelse af uønsket hår. Værktøjet er økonomisk. Strimlerne er designet til genanvendelig brug, som også kan betragtes som en fordel ved et kosmetisk produkt. "

konklusion

Depil Depilation Fruit Wax, som hovedsagelig er positiv anmeldelser, holder din hud glat i op til fire uger. Som en del af værktøjet er der komponenter af naturlig oprindelse.

6 bedste voks til depilation 2018

Moderne kvinder og piger at fjerne hår på benene, i armhulerne og i bikiniområdet bruger voks til epilering. Det giver lang tid at holde huden jævn, delikat og bremser væksten af ​​nye hår. Hvis du bruger en barbermaskine til disse formål, så kroppen altid forbliver glat, skal du udføre en sådan procedure hver dag, hvilket er ret trættende og med tiden forkæler huden, gør håret tykkere og grovere. Brug af voks giver dig mulighed for at spare den ønskede effekt i 2-4 uger. Men du kan ikke bare købe og købe den første depilatoriske voks på tælleren. Vælg en god kvalitet voks hjælper vores bedømmelse, som består af anmeldelser af piger, der brugte sådanne værktøjer.

Tilgængelige typer

Voks til depilation er varmt, koldt og varmt. Kold kræver opvarmning til kropstemperaturen, men ifølge pigerne er det ikke meget effektivt, fordi det ikke er i stand til fuldt ud at åbne porerne. Et sådant produkt præsenteres af engangsstrimler.

Varm voks kræver også opvarmning, men ikke mere end halvtreds grader. Det påføres kroppen med en speciel spatel, danner en film efter størkning, og fjernes derefter sammen med hårene. Denne voks er mere effektiv end kold, fordi den fjerner hår med rødder og er egnet til udtørring af alle områder af kroppen.

Varm voks til depilation påføres med specielle patroner, som også skal opvarmes op til 40 grader på forhånd. Denne type voks er egnet til at fjerne hår fra ben, arme og ryg. Sammen med ham bruger de specielle papirvævede strimler til at fjerne den frosne sammensætning fra kroppen.

Depilatory voks i patroner er nem at bruge og ret økonomisk. Tætheden, tekstur og komponenter af et sådant produkt varierer afhængigt af hvilken del af kroppen de påføres. Til opvarmning af voks i patronen ved hjælp af specielle lodrette varmelegemer.

Professionel voks til depilation sælges i banker. Det kræver ikke papirstrimler. En sådan voks er egnet til bikini depilation, men i dette tilfælde skal du vælge et filmudseende.

Midlet til fjernelse af uønsket vegetation i granuler eller briketter kræver et højt smeltepunkt. Denne type bruges ofte, når det er nødvendigt for at fjerne hårdt hår.

En anden form for depilatorisk voksfrigivelse er i diske. Dette er en varm blanding med en tykk konsistens, plastik. Den bedste mulighed for bikini design og bio-depilation.

Depilation voks

Da der er mange producenter og varianter af voksprodukter til depilation, kan du nemt snuble over en falsk eller kun et produkt af lav kvalitet. Vælg et produkt blandt kendte mærker, baseret på feedback fra forbrugere og ekspertudtalelser fra eksperter.

Ud over hovedkomponenten er midlerne sammensat af omsorg for hudstoffer. Og for at gøre depileringsproceduren mere behagelig, tilsættes forskellige aromaer til voks. Desuden tager producenterne i betragtning af de fysiologiske egenskaber ved hudstrukturen ved at udvikle hver sammensætning af produktet. Derfor er der for hver type epidermis særlige produkter.

Depilatory wax: ansøgnings- og udvælgelsesregler, top bedste og anmeldelser

Blandt alle midler til at fjerne uønsket vegetation på kroppen har voks mange fordele. En af de vigtigste er den langsigtede effekt efter proceduren. Resultatet varer i 3-4 uger. Denne metode giver dig mulighed for at glemme den daglige barbering. Og selve hovedindholdet har også en omsorgsfuld effekt på huden, blødgør og fugtgives det. Ved hjælp af voks kan du udføre depilering derhjemme, hvilket sparer tid og penge på at besøge saloner.

Du kan fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen: ben, underarm, arme, ryg, bryst og bikini område. Fremgangsmåden udføres på ethvert tidspunkt af hårvækst. Effekten kan noteres umiddelbart efter påføring af vokssammensætningen.

Hvad er en

Forskellige producenter til brugervenlighed producerer voks i form af strimler på papir eller stofbasis. Produkter har sorter, der bestemmes af anvendelsesområdet.

Ud over hovedkomponenten er der omsorgsfulde stoffer, der har følgende virkninger på huden:

 • fugter;
 • slippe af med døde partikler;
 • nære med gavnlige mineraler og vitaminer
 • blødgøre.

For at gøre proceduren behagelig, tilsættes forskellige smagsstoffer til voksblandingen. Under udviklingen af ​​hver sammensætning blev der taget højde for de fysiologiske træk ved strukturen af ​​epidermis, derfor fremstilles der specielle produkter til hver hudtype.

De vigtigste forskelle i vokstyper er smeltepunktet for hovedkomponenten:

 • Et koldt produkt er praktisk at bruge, men selve hårfjerningsproceduren giver alvorlig smerte. For depilation af denne type behøver ikke ekstramateriale. Fås i stribe eller rør.
 • Varmt voks reducerer smertegrænsen, men før brug er det nødvendigt at udføre manipulationer med opvarmning af sammensætningen, kontrol af smeltepunktet (37-55 grader). Produktet fremstilles i granuler, tabletter, briketter og plader.
 • Varm voksblanding fremstilles oftere i specielle ruller eller kassetter. Før brug skal sammensætningen opvarmes. Plast homogen masse påføres med en spatel. Denne art er populær til hjemmebrug.

Hvordan man vælger

De fleste erfarne fagfolk bruger varme voksprodukter, derfor er det bedre ikke at købe det til hjemmebrug. Der er fare for at blive brændt under applikationen. Det er imidlertid denne type, der anbefales til aflejring af bikini og underarms område.

For at fjerne hår på ansigtet og hænder kan være kold voks. På disse steder er hårstrukturen oftere tynd og blød. Effekten af ​​den forenklede procedure bør være tilstrækkelig.

Varm voks kræver også opvarmning, men arbejdstemperaturen vil ikke forårsage forbrændinger, derfor er det bedst at erhverve denne type til selvforsyning.

Ved køb af produkter skal du være opmærksom på udnævnelsen og den anbefalede hudtype. Dette vil hjælpe med at undgå irritation af huden.

Top depilation voks ratings

Veet voksstrimler med rose duft (18 stk)

Velegnet til alle hudtyper. Æteriske olier, der er en del af, blødgør og fugter huden. Efter proceduren bliver overfladen blød og fløjlsagtig. Plantekstrakter nærer cellemelaget af epidermis med gavnlige stoffer, fremmer regenerering. En bevægelse fra huden for at fjerne uønskede hår.

Producent: Reckitt Benckiser Frankrig S.A. (Det Forenede Kongerige).

Omkostningerne ved pakning er 453 rubler.

Veet Warm Wax (250 ml)

Producent: Rekitt Benkizer Helskar.

Et voksbaseret produkt designet til depilation. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser: ekstrakter af agurk, æble, jordbær, kiwi, papaya, hindbær og andre stoffer. Det har en blødgørende effekt på huden, nærer med nyttige mikroelementer og vitaminer, fjerner døde partikler. Det er godt opløst i vand. Det har en behagelig aroma. Velegnet til at fjerne lige korte hår.

Omkostningerne ved pakning er 554 rubler.

Hot voks til depilation Depilflax Ivory (1 kg)

Producent: Depilflax (Italien).

Værktøjet er designet specielt til brug på det intime område og armhuler, men det forhindrer ikke at fjerne uønsket vegetation fra andre områder. Kan bruges til enhver hudtype og hårtykkelse. Ved påføring dannes et fast greb, hvilket eliminerer dårlig rengøring af vegetationen. Sammensætningen omfatter planteekstrakter og æteriske olier, som giver en forsigtig pasning til huden, normaliserer vandbalancen. Efter proceduren er der ingen tegn på irritation på huden.

Omkostningerne ved pakning er 1170 rubler.

Frugtvoks til dyb depilering (250 ml)

Producent: FLORESAN DEEP DEPIL.

Midler er beregnet til fjernelse af hår i en intim zone. Kan bruges på andre områder af kroppen. Aloe vera, som er en del af, lindrer irritation, forhindrer dannelsen af ​​indgroet hår. Produktet er velegnet til den mest følsomme hud. Når der anvendes næsten ikke nogen smerte, kan resterne let vaskes væk med vand. Genanvendelige strimler og spatel inkluderet.

Omkostningerne ved pakning er 187 rubler.

Varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil (15 ml)

Fabrikant: Byly Depil (Spanien).

Produktet er egnet til tør og normal hud. Under proceduren fugtes huden, ernæret med nyttige vitaminer og sporstoffer. Sammensætningen er beriget med naturlige ekstrakter af papaya og fersken. Produktet er designet til at fjerne ansigtshår. Massen klæber godt på huden, hvilket gør det muligt at fjerne vegetationen fra første gang. Efter påføring af voksmiddelet bliver huden blød og fløjlsagtig. Der er ingen tegn på irritation.

Omkostningerne ved pakning er 420 rubler.

Sådan bruges

Kold voks opvarmes af hænderne. Det er nok at lægge en strimmel mellem palmerne og hold den lidt for at blødgøre hovedkomponenten. Efter limning til det ønskede område kommer strimlen ud med en skarp bevægelse. Fjern hår skal være imod deres vækst.

Vassen opvarmes i et rør på et batteri eller i et glas med varmt vand. Den væskeformige depilator er fordelt med en speciel spatel. En flap af uvævet stof lægges over det påførte lag. Det skal fjernes såvel som den færdige strimmel.

Varm voks påføres på samme måde, men ved brug af en speciel rulle. Hvis sammensætningen er tilgængelig i rør, så til distribution skal du tage scapulaen.

Varm voks smeltes i en særlig voksmølle. Nogle kvinder har tilpasset til at forberede blandingen i mikrobølgeovnen og i et vandbad. Den opvarmede masse påføres huden med en spatel. Dæk laget ikke behøver noget. Efter hærdning danner voksblandingen et fast stykke, som fjernes mod hårvækst.

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Før du udfører voks, bør du blødgøre huden. For at gøre dette er det nok at tage et varmt brusebad.
 • For at reducere smertens tærskel, kan du anvende en lille mængde bedøvende creme på det behandlede område eller 30 minutter før proceduren, tag en pille med den relevante virkning.
 • Når du har brugt voksen i 2-3 dage, kan du ikke gå til solarium, saunaer, svømmebassiner. Fra aggressive desinfektionskomponenter og høje temperaturer kan huden blive betændt.
 • De behandlede områder bør ikke påføres kosmetik indeholdende frugtsyrer og alkoholer.
 • Efter depilering bør huden ikke udsættes for ultraviolet stråling. Dette kan forårsage forbrændinger eller pigmentering.
 • Depilation gentages efter 3-4 uger. Hyppig behandling vil beskadige strukturen af ​​det øvre lag af epidermis, hvilket vil påvirke udseendet.
 • Ved brug af varm voks er det værd at styre temperaturen for ikke at gøre en forbrænding. Det er bedre at overlade denne teknik til de erfarne håndværkere.

Sådan fjerner du voksrester

Fjern voksrester på flere måder, som vil være helt smertefri.

Hver kvinde har en fed creme i sin makeup taske. Anvendelse af en lille mængde på voksrester bør masseres med fingrene på fingrene på huden. Efter det skal du bare gå med en bomuldsstuds på overfladen af ​​det behandlede område.

Ikke mindre effektiv i dette tilfælde ville være vegetabilsk olie. Damp ham med et serviet, tør kun det ønskede område.

Du kan bruge almindelig sæbe. Når du har taget et varmt brusebad, skal du vaske rester af voks med sæbe og vand.

Udover traditionelle metoder er der færdige værktøjer designet til at fjerne voksrester. Det kan være cremer, lotion, spray osv.

Du bør ikke bruge vanvittige metoder til at slippe af med depilatoriske rester, som indebærer brug af en hårtørrer, jern og andre varmebehandlinger. Dette øger risikoen for forbrændinger.

Kontraindikationer

Depilation procedurer anbefales ikke, hvis der er læsioner og neoplasmer på huden: acne, sår, udslæt osv. Blandt andre kontraindikationer:

 • smitsomme sygdomme;
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • inflammatoriske processer i kroppen, forværring af kroniske sygdomme;
 • dårlig blodpropper
 • individuel intolerance

Før den første brug skal du lave en test på bagsiden af ​​håndfladen for en allergisk reaktion.

Voksstrimler "Floresan Deep Depil"

Ikke alle kan besøge skønhedssalonen, hvor depilation er næsten smertefri ved hjælp af specialværktøjer. Deep Depil Wax Strips er den nemmeste og dokumenterede måde, piger bruger til at fjerne uønsket hår.

Hvad skal du vide om hårfjerning?

Deep Depil Wax Strips er designet til hurtig og effektiv hårfjerning på enhver hudtype. Floresan producerer produkter, et klæbrig lag, der kan imprægneres:

 • kamille;
 • lavendel;
 • aloe vera;
 • mint;
 • azulen.

Epilering anbefales, med en hårlængde over 2 mm, ellers er de dårligt limede og ikke fjernet. For at fjerne korte hår skal du bruge voksbånd flere gange. Fremgangsmåden bliver smertefuld. Efter epilering vises irritation og blå mærker.

Omkostningseffektive som dyb depil voksstrimler bruges mere end én gang.

Den største fordel ved Floresan er, at strimlerne kan bruges gentagne gange, så længe laget forbliver klæbrigt. Hvis hårene ophører med at holde fast, skal du tage en ny.

Med denne metode til hårfjerning fjernes hårene sammen med pæren. Huden forbliver glat, blød og fløjlsagtig i 2-3 uger. Depilation udføres i bikiniområdet eller på ansigtet. Floresan voks strimler spare dine penge og tid, fordi hårfjerning kan gøres uafhængigt, og det er ikke nødvendigt at besøge salonen til dette.

Regelmæssig hårfjerning svækker hårstrukturen og gør dem svagere og blødere. I pakken er der sammen med voksrektangler en creme-gel, der påføres det behandlede område. Det afkøler og beroliger epidermis og forhindrer irritation. Til resultatet af depilationen var du tilfreds, proceduren skal udføres korrekt. Ellers kan hævelse, irritation, rødme eller hæmatom forekomme.

Fjern håret korrekt

Mange er bange for at prøve voksstrimler, fordi de har hørt om blå mærker, rødme og andre negative anmeldelser. Hvis du udfører hårfjerning korrekt, kan alt dette undgås.

Før du anvender et rektangel til afhugning fra Floresan, opvarmes det i dine hænder i 20-30 sekunder. Derefter fjernes beskyttelsesfilmen og spredes båndet til det relevante område. Stik det på hårlinjen og fjern det i modsat retning. For at reducere smerten ved afbrydelse skal anden hånd trække huden godt. Hvis du fjerner strimlen langs vækstlinjen, vil det føre til indvækst og inflammatorisk proces.

Efter proceduren kan partikler af et klæbende stof forblive på det depilerede område. Du kan fjerne dem med en blød svamp gennemvædet i lotion eller olie. Resultatet af hårfjerning afhænger ikke kun af procedurens teknik, men også om pleje. Før depilation eksfolieres. Det forhindrer hårets indvækst. Det anbefales også at tage et varmt bad eller bad. Dette vil forstørre porerne og gøre manipulationen mindre smertefuld. Afslutningsvis bør du anvende den gelé, der kommer i sættet. Det har en desinficerende og fugtgivende virkning.

Efter depilering bliver huden følsom, så følg forholdsreglerne. Det er forbudt:

 • brug saunaer, bade og solarium;
 • længe vær under solen;
 • Brug kosmetiske præparater baseret på alkohol.

Voks rektangler fra Floresan anvendes ikke på områder, hvor der er muld eller vorter. Hårfjerning er også kontraindiceret i nærvær af en allergisk reaktion, forbrændinger eller mikrotraumas.

Fordele og ulemper

Før du begynder hårfjerning, skal du omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved voksstrimler.

Fordelene ved denne metode til fjernelse af uønsket vegetation omfatter:

 • økonomi
 • overkommelig pris
 • varig effekt.

Depilation med Depresil fra Floresan kan gøres uafhængigt hjemme. Hvis du planlægger en tur, kan du tage dem med dig. Resultatet varer længere hver gang, og alt fordi pærerne er skadede og hårvæksten forværres. Før epilering ikke behøver at vokse hår. Klæbemidlet fanger hår længere end 2 mm.

På trods af alle fordele har denne metode til hårfjerning sine ulemper. Den største ulempe er smerte. Derfor, hvis du beslutter dig for at gøre en depilation for første gang, så skal du begynde med benene, da armhulen og bikiniområdet betragtes som de mest smertefulde.

Bivoks kan forårsage allergier. Undgå irritation med en allergisk reaktion. Irritationen aftager inden for få timer, og det allergiske udslæt forbliver og ledsages ofte af brænding eller kløe. For at eliminere muligheden for en allergisk reaktion, kør en tolerance test. Påfør et voksrektangel på et mindre følsomt område. Efter 5-7 minutter skal du slette. Hvis der er ubehagelige symptomer, er yderligere manipulation kontraindiceret.

Nogle piger snakker negativt om denne type hårfjerning, og alt fordi de gør det forkert. Hvis det er dårligt at fiksere en strimmel på huden, så vil der komme en blå mærke på plads. Hvis du fjerner hår langs vækstlinjen, vil dette føre til deres afbrydelse og ny vækst.

Speciel stretchvoks anvendt til fremstilling af strimler, der kan tage højde for de mindste detaljer i huden

Sådan fjerner du resterende klæbemiddel?

Jo længere du holder voksstrimmel på det depilerede område, jo mere klæbemiddel vil forblive på det. Epilering skal gøres hurtigt. Hvis der imidlertid efter manipuleringen forbliver partikler af en klæbemasse, kan de fjernes ved hjælp af:

 • fed creme;
 • spray, gel eller lotion;
 • vegetabilsk olie;
 • særlige servietter;
 • blød svamp;
 • bomuldsstof.

Der er ingen specielt blødservietter fra Floresan, så du skal bruge improviserede metoder. Skræl ikke rester af neglen, så du kun beskadiger huden. Påfør lidt vegetabilsk olie på bomuldsstykket og behand det ønskede område. En sådan manipulation vil ikke kun fjerne vokspartikler, men forhindrer også yderligere afskalning.

Hver pige har en fed og nærende creme til hånden. Det vil blødgøre og berolige huden. Den bedste mulighed er en speciel lotion efter epilering. Det har en antiseptisk og antioxidant virkning. Huden efter lotionen bliver glat og blød. Resterne af klæbemidlet kan fjernes med sæbe og vand. Denne metode anbefales ikke til piger med tør hudtype.

Voks til depilation

For at slippe af med uønsket hår på kroppen er det ikke nødvendigt at besøge dyre skønhedssaloner. Ved hjælp af voks til depilation kan du nemt klare denne opgave derhjemme. Det vigtigste er at forberede huden til proceduren i forvejen og observere den korrekte række handlinger. Læs videre for, hvordan du gør dette.

Voks sorter

Voks til depilation er af tre typer:

 1. Det er koldt. Den bruges til husholdnings- og nødforhold. Det er nemt at bruge, men garanterer ikke kvalitetsresultater;
 2. Varm. Sikker til brug derhjemme, meget mere effektiv end kold voks;
 3. Hot (filmvoks). Hårfjerning ved hjælp af varm voks udføres hovedsageligt i salonen. Før du begynder at gøre det selv, skal du tage et kursus. Denne type voksning betragtes som den mest smertefri og effektive.

Kontraindikationer til voksning

Hårfjerning ved hjælp af voks til depilation bliver nødt til at blive opgivet i følgende tilfælde:

 • Åreknuder;
 • Tilstedeværelsen af ​​mol og fødselsmærker inden for hårvækst;
 • Dermatologiske sygdomme;
 • Graviditet.

Kold voks

Kold voks er praktisk, fordi det ikke kræver ekstraudstyr. Det sælges i form af færdige voksstrimler eller i en dåse (rør) i smeltet form.

Foto: Voksstrimler Vit (Veet)


På billedet ses voksplader til depilation, hvis brug ikke kræver særlige forhold.

fordele:

 • Lavpris;
 • Intet behov for faglige færdigheder;
 • Procedurens hastighed.

ulemper:

 • Fremgangsmåden er ret smertefuldt;
 • Håret er ikke helt fjernet;
 • Efter en kort periode vokser de tilbage.

Brug strimler

For at gøre proceduren mindre smertefuld, skal du forberede huden ved at forbyde den, så porerne åbnes korrekt. De færdige voksstrimler opvarmes manuelt, frakobles beskyttelsesoverfladen, limes til det ønskede område af huden og fjernes derefter kraftigt mod hårvækst. Efter proceduren skal huden behandles med en nærende creme.

Brug af kold voks i et rør

Voksbeholderen skal opvarmes manuelt, i varmt vand eller på batteriet. Derefter påføres voks på huden, der fastgøres oven på de specielle strimler, der er inkluderet i depilation kit, eller sælges separat. Strimlen med voks reves af med en skarp bevægelse, hvorefter de smører den irriterede hud med fugtighedsgivende eller nærende creme.

Varm voks

Varm voks kommer oftest i specielle kassetter med en rulle, nogle gange i banker. Før brug opvarmes den i et vandbad eller ved hjælp af en speciel kassettevokssmelte.

Foto: Varm voks til depilation vit (Veet)

fordele:

 • Overkommelig pris;
 • Muligheden for at bruge derhjemme;
 • Procedurens hastighed
 • Varigheden af ​​effekten.

ulemper:

 • Håret er ikke altid helt fjernet;
 • Vokspartikler forbliver på huden.

Hvordan man bruger voks

Hvis voks er i en krukke, opvarmes den til en viskos stat, så påføres huden med en speciel spatel eller rulle og fjernes ved hjælp af specielle strimler med skarpe bevægelser mod hårvækst.

Varm voks

Varmt voks på salg er mest almindeligt i granuler, tabletter, fliser og patroner. Hårfjerning betragtes således bedst, især når det kommer til intim depilering. På grund af temperatureffekten åbner porerne på huden op, og hårfjerningen bliver mindre smertefuld end i tilfælde af kold og varm voks. Normalt fjernes håret let ved første forsøg, men nogle gange skal proceduren gentages på nogle steder.

Foto: Anvendelse af varm voks til depilation

fordele:

 • Procedurens hastighed
 • Virkningens varighed (fra 2 uger);
 • Muligheden for opsigelse af hårvækst med regelmæssig voksning.

ulemper:

 • Sandsynligheden for indgroede hår;
 • Uønsket procedure i hjemmet;
 • For kort hår kan ikke fjernes på denne måde;
 • Hudirritation.

Hvordan gør depilation

Vassen opvarmes til en temperatur på mindst 38 grader, og derefter påføres en spatelmasse på huden. Voks fjernes efter fuldstændig størkning uden hjælp af strimler, da den selv har en plastikform.

Særlig voks bruges til at fjerne ansigtshår.

Foto: Dybfrugtfrugtvoks til fjernelse af ansigtshår


Frugtvoks til depilering er nem at bruge og har en mild effekt, da den indeholder naturlige honning og frugtekstrakter. Den største fordel ved dette værktøj til depilation er evnen til at vaske det af med rent vand.

På jagt efter en mere rentabel voks end Veet fandt noget :)

Dette produkt er nyt for mig. Jeg skriver en anmeldelse efter 1. brugstidspunkt. Deep Depil-serien optrådte i vores butikker for ikke så længe siden. For at begynde at fortælle dig, hvordan jeg kom til hende)

Historien er: Gud, hvordan priserne vokser: ((Jeg elsker denne voks meget. Jeg brugte den i flere år, prisen var altid 260, derefter 300, derefter 360, derefter 400. Men så den anden dag så jeg det til 600. Dette rædsel. Jeg var i panik)) Jeg gik gennem et par butikker og så det sammen med stigningen i prisen på Veet viste nogle nye serier af forskellige depilationsprodukter fra Deep depil. Priserne er meget mere rentable. gnide.
Jeg læste, jeg troede, jeg besluttede at tage det.

Jeg vokser voks i lang tid, jeg elsker det, der er ingen problemer i nogen zoner. Så her vil det være mere sandsynligt om dette nye produkt Deep depil "frugt voks til depilation" på basis af fructose.

Umiddelbart plusser (i modsætning til Veet):
- vaskes let af med vand. (dette er den største fordel, det er meget bekvemt, der opstår ingen stakning, herunder det er praktisk til striber, vokset opløses simpelthen i vand i sekunder)
- mange kvalitetsservietter
- behagelig lugt
- efterlader ingen irritation, meget blød

ulemper:
- ret langt hår skal dyrkes til fjernelse, med kort kan det ikke klare sig
- padle i sættet er ubehageligt (jeg brugte den gamle fra veet)

Jeg vil vise dig hvordan sættet ser ud:
1. Emballering.
Jeg kan godt lide det) Smukt, simpelt, alt er klart, forståeligt. Dette er nok den første grund til at tage det på prøve. Jeg sætter 5!

Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Skønhed Lawsonia