Udtalelse nybegynder om de første voksestriber

For første gang i mit liv besluttede jeg at prøve alternative typer hårfjerning i stedet for en barbermaskine. Erhvervet for første gang voksstrimlerne af dette selskab dybe depil for 90 rubler. Billig i forhold til andre virksomheder. Jeg troede det første gang du kan øve på budgettet.

Pakken indeholder 20 voksstrimler og creme-gel efter depilation, hvilket nedsætter hårvækst.

Strimlerne er ca. 20 cm lange og 5 bredde.

Tidligere skal de gnides i palmerne, som ville opdele. Så hold det på det behandlede område.

Det er nødvendigt at klæbe fra top til bund og derefter skarpt mod hårets vækst for at rive det fra huden.

For dem, der aldrig har gjort det her straks, siger jeg det - det gør ondt som helvede. Denne metode kunne bruges i middelalderen som en metode til tortur. Men selvfølgelig forberede jeg mig selv på dette, men i virkeligheden er det lige uden for ord.

På grund af min manglende erfaring var de første roser desværre ikke meget god kvalitet for mig. Men selv om jeg senere afsluttede disse områder med en barberkniv, var strimlerne stadig ikke nok til begge ben i skinnebenet. Bag der var ubrugte områder.

Efter at striberne løb ud, løb jeg en barbermaskine over de steder, der blev efterladt ubehandlet.

Så et par minutter efter afslutningen af ​​depilationen dukkede rød prikker på benene. Jeg behandlede dem med creme efter depilation og i løbet af en time gik alt væk.

Resultatet af depilationen var nok i 10 dage, bortset fra de steder, hvor barberet med en barbermaskine, hvor benene blev stikkede allerede på den fjerde dag.

Afslutningsvis vil jeg sige, at selv om du gør det med det samme, er 20 stykker ikke nok til hele overfladen. Men generelt forårsager det effektivt hår.

Voksstrimler "Floresan Deep Depil"

Ikke alle kan besøge skønhedssalonen, hvor depilation er næsten smertefri ved hjælp af specialværktøjer. Deep Depil Wax Strips er den nemmeste og dokumenterede måde, piger bruger til at fjerne uønsket hår.

Hvad skal du vide om hårfjerning?

Deep Depil Wax Strips er designet til hurtig og effektiv hårfjerning på enhver hudtype. Floresan producerer produkter, et klæbrig lag, der kan imprægneres:

 • kamille;
 • lavendel;
 • aloe vera;
 • mint;
 • azulen.

Epilering anbefales, med en hårlængde over 2 mm, ellers er de dårligt limede og ikke fjernet. For at fjerne korte hår skal du bruge voksbånd flere gange. Fremgangsmåden bliver smertefuld. Efter epilering vises irritation og blå mærker.

Omkostningseffektive som dyb depil voksstrimler bruges mere end én gang.

Den største fordel ved Floresan er, at strimlerne kan bruges gentagne gange, så længe laget forbliver klæbrigt. Hvis hårene ophører med at holde fast, skal du tage en ny.

Med denne metode til hårfjerning fjernes hårene sammen med pæren. Huden forbliver glat, blød og fløjlsagtig i 2-3 uger. Depilation udføres i bikiniområdet eller på ansigtet. Floresan voks strimler spare dine penge og tid, fordi hårfjerning kan gøres uafhængigt, og det er ikke nødvendigt at besøge salonen til dette.

Regelmæssig hårfjerning svækker hårstrukturen og gør dem svagere og blødere. I pakken er der sammen med voksrektangler en creme-gel, der påføres det behandlede område. Det afkøler og beroliger epidermis og forhindrer irritation. Til resultatet af depilationen var du tilfreds, proceduren skal udføres korrekt. Ellers kan hævelse, irritation, rødme eller hæmatom forekomme.

Fjern håret korrekt

Mange er bange for at prøve voksstrimler, fordi de har hørt om blå mærker, rødme og andre negative anmeldelser. Hvis du udfører hårfjerning korrekt, kan alt dette undgås.

Før du anvender et rektangel til afhugning fra Floresan, opvarmes det i dine hænder i 20-30 sekunder. Derefter fjernes beskyttelsesfilmen og spredes båndet til det relevante område. Stik det på hårlinjen og fjern det i modsat retning. For at reducere smerten ved afbrydelse skal anden hånd trække huden godt. Hvis du fjerner strimlen langs vækstlinjen, vil det føre til indvækst og inflammatorisk proces.

Efter proceduren kan partikler af et klæbende stof forblive på det depilerede område. Du kan fjerne dem med en blød svamp gennemvædet i lotion eller olie. Resultatet af hårfjerning afhænger ikke kun af procedurens teknik, men også om pleje. Før depilation eksfolieres. Det forhindrer hårets indvækst. Det anbefales også at tage et varmt bad eller bad. Dette vil forstørre porerne og gøre manipulationen mindre smertefuld. Afslutningsvis bør du anvende den gelé, der kommer i sættet. Det har en desinficerende og fugtgivende virkning.

Efter depilering bliver huden følsom, så følg forholdsreglerne. Det er forbudt:

 • brug saunaer, bade og solarium;
 • længe vær under solen;
 • Brug kosmetiske præparater baseret på alkohol.

Voks rektangler fra Floresan anvendes ikke på områder, hvor der er muld eller vorter. Hårfjerning er også kontraindiceret i nærvær af en allergisk reaktion, forbrændinger eller mikrotraumas.

Fordele og ulemper

Før du begynder hårfjerning, skal du omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved voksstrimler.

Fordelene ved denne metode til fjernelse af uønsket vegetation omfatter:

 • økonomi
 • overkommelig pris
 • varig effekt.

Depilation med Depresil fra Floresan kan gøres uafhængigt hjemme. Hvis du planlægger en tur, kan du tage dem med dig. Resultatet varer længere hver gang, og alt fordi pærerne er skadede og hårvæksten forværres. Før epilering ikke behøver at vokse hår. Klæbemidlet fanger hår længere end 2 mm.

På trods af alle fordele har denne metode til hårfjerning sine ulemper. Den største ulempe er smerte. Derfor, hvis du beslutter dig for at gøre en depilation for første gang, så skal du begynde med benene, da armhulen og bikiniområdet betragtes som de mest smertefulde.

Bivoks kan forårsage allergier. Undgå irritation med en allergisk reaktion. Irritationen aftager inden for få timer, og det allergiske udslæt forbliver og ledsages ofte af brænding eller kløe. For at eliminere muligheden for en allergisk reaktion, kør en tolerance test. Påfør et voksrektangel på et mindre følsomt område. Efter 5-7 minutter skal du slette. Hvis der er ubehagelige symptomer, er yderligere manipulation kontraindiceret.

Nogle piger snakker negativt om denne type hårfjerning, og alt fordi de gør det forkert. Hvis det er dårligt at fiksere en strimmel på huden, så vil der komme en blå mærke på plads. Hvis du fjerner hår langs vækstlinjen, vil dette føre til deres afbrydelse og ny vækst.

Speciel stretchvoks anvendt til fremstilling af strimler, der kan tage højde for de mindste detaljer i huden

Sådan fjerner du resterende klæbemiddel?

Jo længere du holder voksstrimmel på det depilerede område, jo mere klæbemiddel vil forblive på det. Epilering skal gøres hurtigt. Hvis der imidlertid efter manipuleringen forbliver partikler af en klæbemasse, kan de fjernes ved hjælp af:

 • fed creme;
 • spray, gel eller lotion;
 • vegetabilsk olie;
 • særlige servietter;
 • blød svamp;
 • bomuldsstof.

Der er ingen specielt blødservietter fra Floresan, så du skal bruge improviserede metoder. Skræl ikke rester af neglen, så du kun beskadiger huden. Påfør lidt vegetabilsk olie på bomuldsstykket og behand det ønskede område. En sådan manipulation vil ikke kun fjerne vokspartikler, men forhindrer også yderligere afskalning.

Hver pige har en fed og nærende creme til hånden. Det vil blødgøre og berolige huden. Den bedste mulighed er en speciel lotion efter epilering. Det har en antiseptisk og antioxidant virkning. Huden efter lotionen bliver glat og blød. Resterne af klæbemidlet kan fjernes med sæbe og vand. Denne metode anbefales ikke til piger med tør hudtype.

Voksstrimler til depilation med kamille. Floresan Deep depil - anmeldelser

Og det er ikke nødvendigt at betale for meget

Fordele: Billig, effektiv.

Testimonial: Jeg besluttede på en eller anden måde at prøve voksstrimler i erhvervslivet og købte Floresan Deep Depil med kamille. Med deres direkte ansvar for at klare et knæk ripper de godt limede og højkvalitets hår, mens de ikke løfter dem og trækker. Den eneste ulempe er, at det øverste lag af huden er trukket sammen med hårene. Røde pletter vises på mine fødder, men jeg fastholder ikke specifikt på disse strimler, da dette er min hudfunktion - meget sart. Derfor skiftede jeg til en varm voks af samme firma,... Næste

Neeffetivnye

Fordele: Pris.

Ulemper: Ineffektive.

Anmeldelse: Et rod til en lav pris. Det eneste plus, som jeg ikke kan kaldes effektiv. Selv om det måske ikke er muligt for alle voksstrimler sammenlignet med voks i en dåse? (første striber) Det gør ondt, men ikke kriminelt. Epilator, sandsynligvis, til tider syg.

Irriterer ikke huden

Plusser: Effektivt.

Ulemper: Stort forbrug.

Anmeldelse: Wax strips til depilation med kamille Jeg kunne godt lide en ganske behagelig aroma, såvel som for ikke irriterende huden. Effektivitet er selvfølgelig. Fire sæt for en lille besværsproces og for det faktum, at mange striber går, det ville depilere alle benene.

Effektiv!

Fordele: Effektiv.

Anmeldelse: Wax strimler til depilation med kamille. Floresan Deep depil er ganske effektiv og behagelig - benene efter dem er meget glatte. Men du skal vænne sig til den midlertidige smerte efter dem. Personligt kan jeg næppe gøre dem depilated, selv om effekten er meget god.

Men disse er de bedste voksstrimler.

Plusser: Bedste.

Anmeldelse: De har så mange fordele, at der ikke er nogen ulemper. De er meget overkommelige. Analoger i udlandet meget dyrere. Fjern godt uønsket hår meget godt. Næsten alt. Irritation efter brug af strimlerne går hurtigt. Det er meget nemt at bruge dem.

Meget godt

Plusser: Små forbrug, efterlader lidt klæbende spor efter min mening meget.

Ulemper: Ingen.

Testimonial: Prisen var latterlig. Først tænkte jeg penge blev spildt. Jeg satte mig om aftenen for at trække håret på mine hænder og hvad var min overraskelse, da alt blev rystende med det samme og samtidig, og du kan bruge stripen to gange. Jeg har meget erfaring med at bruge og prof. voks og husholdningsstrimler af berømte mærker, vil jeg helt sikkert gå til at købe disse strimler, jeg ved ikke, hvordan de vil klare håret på deres fødder, men måske tager jeg et par pakker og udfører opgaven bagefter.

Anmeldelser om voksstrimler til depilation med kamille. Floresan dyb depil
Kosmetik og parfume.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Gem ikke og køb voksstriber Deep Depil.

Så i dag besluttede jeg at dele mit indtryk af Floresan Deep Depil voksstrimler. Jeg købte disse strimler i Auchan, jeg kan ikke huske, hvor meget de kostede, men prisen syntes latterlig i forhold til dyrere kolleger som Veet.

Emballagen er uhøjtidelig, indenfor 20 strimler limet sammen, det vil sige 10 stykker, en pose creme efter depilation kommer også derinde.

Mine hænder er altid kolde, så for at varme op strimlerne plejer jeg at pleje dem omkring en kop med varm te. Med disse striber gjorde det samme. Så satte hun sig fast på sit ben, rykkede og så et kedeligt billede... 80% af hårene forblev på deres steder. Jeg gentog proceduren, resultatet er stadig trist. Desuden forbliver voks fra disse strimler delvist på hårene og på huden, og der er ingen olie eller servietter for at fjerne voks i sættet. Så efter den allerede mislykkede procedure måtte jeg løbe til køkkenet og tørre mig selv med olivenolie (for jeg havde ikke nogen kosmetisk olie hjemme).

Senere forsøgte jeg at give dem en ny chance, men resultatet var stadig beklageligt.

Så hvis du sammenligner Deep Depil strimlerne og for eksempel Veet, som jeg tidligere brugte, så skal du selvfølgelig ikke spare, for med Deep Depil får du ikke det samme resultat som med de dyrere kolleger.

Tilbagemelding på Wax Strips Floresan Deep Depil

Gæsten
19. maj 2012 kl. 10:55

Endelig kom en billig analog Vitov-stripe ud, jeg var glad og glad, fordi det er så bekvemt at manipulere allerede klare strimler - du holder dem bare til benet, træk - og voila - et rent, hårløst ben. Men det viste sig for at være billigt ikke vredt, de er meget værre end Vita gør deres arbejde, hårene fjernes meget ujævnt, de rive det øverste lag af dermis frem for hårene. Jeg tror, ​​at punktet er i voks, som smelter værre og hærder værre, billigere end i Vita. Det er synd, jeg brugte kun 10 ud af 20 strimler og kastede denne utaknemmelige besættelse.

Wax Strips Deep Depil. Brugstips

Depilation er en populær og effektiv metode til fjernelse af hår. Udbredt i skønhedssaloner og hjemme. Den mest almindelige depilation voks. På grund af deres effektive og holdbare resultater vælger mange kvinder og mænd Deep Depil voksstrimler for at slippe af med hår på deres ben, arme eller kropsområde.

Produktbeskrivelse

Depileringsstrimler er meget lette at gentage kroppens form og kurver. Deep Depil voksstrimler er baseret på godartede komponenter, der sikrer en langvarig følelse af komfort, selv til den mest følsomme hud. Efter brug bliver huden strålende, glat og blød i lang tid. Strimlerne er baseret på en formel, der indeholder guldpartikler i sin struktur. De har en antioxidant effekt, der smidigt tilpasser sig din hud, helt dækker dit hår for nemt at fjerne det fra rødderne. Beriget med guld, de er ideelle til brug selv i våde områder af kroppen.

Særlige egenskaber

Sammenlignet med andre producenter har Deep Depil voksstrimler flere fordele.

 • 100% succes garanti
 • kan endda bruges på fugtig, følsom hud;
 • fjern håret fra rødderne
 • har en antioxidant effekt.

Fordelene ved depilation

Depilation strips er tilgængelige til forskellige hudtyper. Kan købes med urteekstrakter (kamille, aloe vera, azulene, lavendel, mynte), som vil bidrage til at minimere irritation efter proceduren.

 • fjern hår fra næsten alle områder af kroppen;
 • anvendes på enhver form for hud;
 • lige så effektiv til at fjerne tyndt hår på læberne og groft hår i bikiniområdet;
 • voks har ingen bivirkninger;
 • lav pris Dette er en relativt billig måde at fjerne hår på, som ikke kræver mange penge;
 • fjerner ikke kun håret på roden, men også eksfolierer huden og giver en meget glat og silkeagtig overflade;
 • bivirkninger er minimal.

Ulemper ved voksning af hårfjerning

Som med ethvert depileringsmiddel har voksstrimler Deep Depil bivirkninger. Sammenlignet med andre typer hårfjerning er ulemperne minimal.

 • smertefuld hårfjerning metode. Hver person har sin egen smerte tærskel, så alle har forskellige ubehag;
 • forårsager normalt rødme eller rød udslæt, der vises umiddelbart efter proceduren, som forsvinder om cirka en time;
 • For optimale resultater bør hårlængden være mindst en millimeter. Derfor anbefales det at bruge voksstrimler ikke mere end to gange om måneden;
 • mens de potentielle bivirkninger er forholdsvis små, er en af ​​de mulige farer indgroede hår. De kan vises, når håret ikke trækkes ud med voksstrimler, men bryder under huden.

Hårfjerning med voksstrimler

For at proceduren skal være så smertefri som muligt og for at opnå det maksimale resultat, er det nødvendigt at følge enkle regler.

 1. Anvend først en lille smule voks på huden, når den anvendes først. Se reaktionen i 24 timer for at sikre, at Deep Depil voksstrimlerne ikke forårsager irritation. Hvis din hud ikke er irriteret, er den sikker at bruge. Start med hårfjerning på benene. Dette er en af ​​de mindre følsomme dele af kroppen. Så snart du har erfaring, gå til mere følsomme områder, som f.eks. Armhulenes, bikiniets, ansigtets linje.
 2. Rens det område af huden, hvor du har til hensigt at fjerne hår. Brug en vaskeklud til at vaske væk snavs, der kan være på din hud.
 3. Tør huden godt.
 4. Gnid voksstrimlen mellem dine hænder i 5 sekunder. Dette gøres for at opvarme voksen og forberede den til fjernelse af hår.
 5. Traditionelle metoder til hårfjerning omfatter som regel opvarmning af en tyk voksopløsning i en mikrobølgeovn eller i varmt vand. Med strimler er det ikke nødvendigt at udføre en så kompleks proces, men lidt varme er nødvendig, så de holder sig godt til huden.
 6. Skil langsomt de to strimler, der limes sammen med voks. Du kan genbruge hver strimmel, indtil den taber sin klæbeevne.
 7. Placér strimlen på huden. Tør i den retning, hvor dit hår vokser. For at fjerne hårene fra fødderne skal du tørre strimlen fra knæet til ankelen.
 8. Skarpt, i modsat retning af hårvækst, træk båndet mod dig. Jo hurtigere du river ned, jo større er chancerne for at fjerne det meste af håret.
 9. Hold huden med den ene hånd tæt på strimlen. Dette vil øge effektiviteten og minimere ubehag.
 10. Hår er lettere at trække ud, når det er i 40 graders vinkel, og når strimlen fjernes meget hurtigt.

Pas på

Læs omhyggeligt vejledningen før brug. Brug ikke på hovedet, ansigtet, kønsorganerne eller andre følsomme dele af kroppen. Anvend ikke på åreknuder, mund, ar, irriteret, betændt eller solbrændt hud. Brug ikke umiddelbart efter et varmt bad / brusebad. Undgå kontakt med hud, der er blevet barberet i de sidste 72 timer.

Hvordan slippe af med voksrester efter hårfjerning

Deep Depil Wax Strips er en hurtig og billig måde at fjerne uønsket hår på, men ikke altid går alting glat. Nogle gange, især hvis du er nybegynder, klarer du at trække hår ud, men voks forbliver på huden. Fjernelse af dets rester er ikke svært. Du kan fjerne resterende voks på flere forskellige måder:

 1. Skyl området grundigt. Brug specialservietter til at fjerne voks i pakken. Hvis kludene er overstået, skal du først rengøre huden med sæbe og varmt vand.
 2. Damp en ren klud i varmt vand. Pas på ikke at blive for varmt, fordi din hud sandsynligvis allerede er lidt irriteret af hårfjerningsprocessen. Anbring en varm, fugtig klud over resten af ​​voks og hold i et minut. Dette skal blødgøre voks, så du kan vaske det af med en vaskeklud.
 3. Rester af voks til hårfjerning kan beskadige huden og gøre den tør. For at fjerne det skal du bruge et produkt, som de fleste mennesker har, olivenolie. Det er meget gavnligt for huden og håret, primært på grund af antioxidanter og vitaminer, der hjælper med at nærme og blødgøre. Dette er den bedste hjemmelavede voks remover. Du kan også bruge andre olieopløsninger, der vil virke forsigtigt på din hud og hjælpe med at slippe af med voks uden irritation. Prøv kokos eller mandelolie.
 4. Tag en vatpind og fug med oliven eller anden olie. Påfør derefter resten af ​​voks, som ikke vaskes med sæbe og vand. Tør forsigtigt for at fjerne det helt. Gnid ikke for hårdt, hvis du vil undgå smerte. Med denne metode vil du helt sikkert slippe af med rester af voks for nemt at fjerne hår, mens du nærer huden og efterlader den helt glat. Således vil du få perfekte ben og armhuler, og din hud bliver ikke irriteret efter depilation.
 5. Hvis der ikke er olie, anbring et tykt lag Vaseline på voks. Hold i to til tre minutter, og tør den af ​​med en vatpind eller varm våd klud. Brug en affedtende sæbe eller opvaskemiddel på en fugtig klud til rengøring af vaselin.

Wax Stripe Tips

Ikke alle taler godt om denne type depilation. Og dette sker på grund af at de ikke overholder de grundlæggende forholdsregler, må du ikke læse instruktionerne til brug. Læs omhyggeligt tipsene om brugen af ​​voksstrimler, og denne metode giver dig det ønskede langsigtede resultat.

 • anbefales ikke til hudområder, der for nylig er blevet behandlet
 • hvis du tager et lægemiddel, der påvirker huden. Se først din læge før du bruger voksstrimler;
 • Brug ikke Deep Depil Strips, hvis du er ældre eller diabetiker. Der kan være alvorlige sundhedsrisici;
 • kan bruges under graviditet. Vær dog opmærksom på, at din hud bliver hårdere;
 • Sørg for, at håret, du har til hensigt at fjerne, har en længde på 2 til 5 mm. Hår, der er mindre end 2 mm i længden, må ikke klæbe godt på vokslaget og vil derfor ikke strække sig under fjernelse;
 • vent 24 timer før anvendelse af antiperspirant og parfume produkter;
 • I løbet af dagen kan du ikke solbade. Fordi den behandlede del af kroppen stadig kan være øm - det kan forårsage irritation eller ubehag;
 • Du bør aldrig drikke alkohol for at fjerne voksrester, fordi det kan beskadige din hud, gøre det tørt og endda forbrænde det;
 • Hvis irritation opstår, bør friktion på den behandlede overflade undgås. Brug løse tøj og bomuldsundertøj. Dette vil gøre det muligt for kroppen at trække vejret. Undgå at svede, da dette giver en ideel yngleplads til bakterier. Forårsager udslæt, irritation, rødme og kløe;
 • Få dage efter proceduren skal du forsigtigt skrælle huden flere gange om ugen for at fjerne den døde hud. Dette forhindrer indgroede hår;
 • brug en fugtighedscreme dagligt.

Generelt er voksfjerning en simpel og overkommelig hjemmehjælp. Giver et godt slutresultat. Efter alle anbefalingerne vil dit ansigt, ben, bikiniområde forblive glat og smukt i lang tid.

Deep Depil voksstrimler: kundeanmeldelser

I dag har ikke alle piger mulighed for at besøge en skønhedssalon for at rydde op og slippe af med overskydende vegetation på hendes krop. For at løse dette problem vil du hjælpe Deep Depil - voksstrimler, hvor anmeldelser kun er positive. De er den nemmeste måde, der bruges aktivt til depilation.

Funktioner af proceduren

Anmeldelser af Floresan Deep Depil voksstrimler gør det klart, hvilken handling de har, hvad de vigtigste fordele er. Dette værktøj er designet til tilstrækkelig hurtig og effektiv fjernelse af vegetation. Til dette formål kan den bruges på forskellige dele af kroppen.

Gode ​​anmeldelser af Deep Depil voksstrimler kan findes i forhold til deres imprægnering. Virksomheden "Floresan" fremstiller produkter med et klæbrig lag baseret på sådanne aktive stoffer som:

 • kamille;
 • mint;
 • lavendel;
 • azulen;
 • aloe vera

Fremgangsmåden til fjernelse af voks fra Deep Depil fra Floresan, hvis anmeldelser er angivet nedenfor, anbefales, når hårlængden når mindst 2 mm. Ellers vil vegetationen blive dårligt limet og fjernet. For at slippe af med kortere hår skal båndet med voks bruges flere gange på samme sted. Derfor kan proceduren være mere smertefuld, og efter det vil der være irritation og blå mærker.

Den største fordel, som pigerne angiver i deres anmeldelser om voksstrimler til depilation Deep Depil, er evnen til at bruge båndet gentagne gange. Mens lagets klæbeevne bevares, og hårene holder sammen, kan det påføres sikkert.

Denne metode til at slippe af med uønsket vegetation kan også fjerne pærerne, der ligger dybt under dermis. Derefter bliver huden glat, blød og fløjlsagtig. Effekten varer op til 2-3 uger.

Depilation med voksstrimler Deep Depil, hvor anmeldelser kun fortæller positive ting, udføres på ansigtet eller i bikiniområdet. Takket være højkvalitetsbånd er ikke kun tiden gemt, men også penge til at besøge mesteren. Denne procedure kan nemt udføres uafhængigt hjemme, herunder i mangel af særlige færdigheder på dette område.

Permanent fjernelse af vegetation svækker hårets struktur, hvilket gør dem svagere og blødere. I hver pakke med voksstrimmel er der en speciel creme-gel, der skal påføres det behandlede område. Takket være dens handling, afkøler epidermis og roer ned, er risikoen for irritation reduceret. For at få den maksimale effekt fra proceduren skal den udføres korrekt. Ellers kan hævelse, hæmatomer, irritation eller rødme let opstå.

Hårfjerning

Unge piger er ofte bange for at bruge voksstrimler, fordi de gentagne gange har hørt om bivirkningerne (rødme, blå mærker osv.). Men hvis du udfører proceduren korrekt, kan alt dette undgås.

Før du anvender et rektangel for at fjerne hår, skal du varme det op i dine hænder i 20-30 sekunder. Derefter skal du fjerne beskyttelsesfilmen og klæbe strimlen til det ønskede område. Dette bør kun ske i retning af hårvækst. For at fjerne det klæbende voksbånd skal du rykke i modsat retning, mens du forsigtigt trækker huden med din fri hånd for at reducere smerten. Hvis du fjerner strimlen langs hårvækstlinjen, kan det føre til indvækst og efterfølgende inflammatorisk proces.

effekt

Resultatet af proceduren afhænger af teknikken til at føre og efterlade den. Før depilering anbefales det at skrælle, hvilket forhindrer indfødning af håret. Samtidig bør der tages et varmt brusebad for at udvide porerne og give mindre smertefulde procedurer. Ved afslutningen af ​​depilationen skal du påføre en gelcreme, der har en fugtigheds- og desinfektionsvirkning.

Anmeldelser af Deep Depil voksstrimler tyder på, at huden efter proceduren bliver meget følsom. For ikke at skade hende skal du følge forsigtighedsreglerne. Efter depilering er følgende handlinger forbudt:

 • adgang til saunaen, solarium, bad
 • brugen af ​​kosmetiske præparater indeholdende alkohol
 • længe ophold under den brændende sol.

Voksbånd er forbudt at påføres på hudområder, hvor der er sår, vorter eller mol. Derudover anbefaler kosmetologer ikke at udføre proceduren i nærvær af allergiske reaktioner, mikrotraumas eller forbrændinger.

fordele

De vigtigste fordele ved midler til depilation er:

 • rimelig pris;
 • spare tid;
 • langvarig virkning
 • evnen til at ansøge hjemme uden hjælp fra en specialist
 • let at tage med dig på en tur.

Dette er anmeldelserne på Deep Depil bikini for folk der har købt dem mindst en gang.

mangler

Ud over fordelene har voksstrimler nogle ulemper. Den vigtigste er smerte. Derfor, piger, der beslutter at bruge dette værktøj for første gang, anbefales det først at prøve det på deres fødder. Bikini og ansigtsområder betragtes som de mest smertefulde.

Bivoks kan forårsage allergier hos nogen. Forvirre ikke en allergisk reaktion, der ledsages af kløe og brændende, med den sædvanlige irritation, der går over et par timer.

Eliminer sandsynligheden for, at en sådan effekt vil hjælpe den enkleste test. For at gøre dette vil det være nødvendigt at anvende et klæbrig rektangel på et ikke for følsomt område og fjerne det i 5-7 minutter. Hvis ubehagelige symptomer begynder at forekomme, er det ikke umagen værd at fortsætte manipulationen.

Negative anmeldelser af Deep Depil voksstrimler er yderst sjældne. I de fleste tilfælde forlades de kun af personer, der gør forkert udtørring. Hvis det er dårligt at fastsætte båndet, kan det efter en fjernelse forekomme en blå mærke. Kom også over forbrugerne, fjern strimlen i retning af hårvækst, på grund af hvad de bryder af og vokser igen.

Adhæsive rest

Afhængigt af varigheden af ​​strimlen på huden efter det er der stadig en vis mængde klæbemiddel. Derfor bør proceduren udføres hurtigt. Hvis partiklerne i den klæbende masse stadig er på huden, skal de forsigtigt fjernes ved hjælp af midler som:

 • fed creme;
 • vegetabilsk olie;
 • spray;
 • lotion;
 • gel;
 • vådt aftørring;
 • blød svamp;
 • bomuldsstof.

Afhængigt af skadeområdet vil et af de nævnte midler altid hjælpe.

Sådan sletter du?

Fabrikanten leverede ikke specielt blødservietter i sættet, så du skal bruge praktiske genstande. Resterne af klæbemiddelet bør ikke slides af med negle, da der er stor sandsynlighed for, at huden vil blive beskadiget, og inflammatoriske processer vil begynde. Påfør en lille smule vegetabilsk olie på en bomuldsstynge og behandl det ønskede område. Denne manipulation bidrager ikke kun til eliminering af resterende lim, men forhindrer også efterfølgende skrælning.

Hver pige er altid til stede, der er en fed og nærende creme. De kan blødgøre og berolige huden. Men en bedre mulighed er at anvende lotion umiddelbart efter depilering. Det kan have en antiseptisk virkning.

anmeldelser

Først og fremmest viser pigerne i deres anmeldelser, at strimlerne er virkelig effektive. For kun 200 rubler kan du købe et godt produkt, som du ikke længere behøver at bekymre dig for overskydende vegetation. Størrelsen på det foreslåede bånd passer til alle.

Kunder synes især om de delikate Deep Depil voksstrimler med kamille. Feedback om dem er altid positivt. Disse strimler har en anti-inflammatorisk effekt, og hjælper også med at undgå irritation på det behandlede område af huden.

På trods af ovenstående ulemper er pigerne sjældent allergiske. Det eneste der kan opstå efter den første ansøgning er en lille irritation, som vil gå væk inden for 12 timer efter proceduren.

Voksstrimler til depilation af ansigtet Deep Depil, med aloe vera, 20 stk

 • fælles
 • Brand Floresan
 • Artikel 101815
 • EAC-certifikat
 • Land Rusland
 • Sammensætning Se på pakken
 • Pakning og emballering
 • I boksning sætter 20 sæt
 • Pakning 1 sæt
 • Individuel emballage udpakket
 • Pakningsstørrelse 7 cm × 1,5 cm × 15,5 cm
 • Dimensioner og vægt
 • Størrelse 7 cm × 1,5 cm × 15 cm
 • Vægt 39 g
 • Særlige egenskaber
 • I pakken, stk. 20
 • Anvendelsesområde

Aloe Vera voksstrimler er ideelle til hurtig og effektiv fjernelse af uønsket hår på ansigtet. De er nemme at bruge og gør din hud blød og silke i lang tid. Takket være stretch elastisk voks, der passer perfekt til kroppens form og tager højde for alle detaljer i hudens lindring, blev det muligt at fjerne hår af forskellig længde, herunder den korteste.

Særligt stof er blottet for elasticitet, hvilket gør det muligt at lave en kort skarp bevægelse, når strimlerne bliver revet af og forhindrer smertefulde fornemmelser. Aloe vera ekstrakt indeholdt i voks bidrager til fugtgivende og genoprette huden efter depilation.

Simaland har ret til at vælge spørgsmål til offentliggørelse uafhængigt og uden at underrette brugere. Vi stiller ikke spørgsmål, der:

 • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
 • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
 • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke spørgsmål, der indeholder:

 • links til andre hjemmesider samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
 • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
 • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-land forbeholder sig ret til at fjerne et offentliggjort spørgsmål til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor spørgsmål anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til at afvise spørgsmål og slette tidligere offentliggjorte spørgsmål.

Hvis en bruger stiller et spørgsmål, accepterer han at modtage underretninger fra Simalands websted om nye svar på hans spørgsmål.

Simaland har ret til uafhængigt og uden varsel at brugerne vælger anmeldelser til offentliggørelse. Vi lægger ikke anmeldelser, som:

 • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
 • ikke relaterer til den faktiske erfaring med at bruge dette produkt;
 • indeholder ikke nyttige oplysninger til andre brugere
 • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
 • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke samlinger og anmeldelser af produkter, der indeholder:

 • links til andre hjemmesider i teksten til indsamling og revision samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
 • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
 • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-Lend forbeholder sig ret til at fjerne en offentliggjort anmeldelse, udvælgelse og gennemgang af varer til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor vurderinger anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til afvisningen af ​​offentliggørelsen og sletningen af ​​tidligere offentliggjorte anmeldelser, vurderinger, samlinger og anmeldelser af produkter.

Hvis brugeren reagerer på en anmeldelse eller et spørgsmål til ham, accepterer han at modtage underretninger fra Sima Land-webstedet om nye svar på sine kommentarer.

Du kan dele produktet i sociale netværk

Floresan Wax strimler til depilation - anmeldelser

Voksstrimler til depilation

Floresan voksstrimler til depilation 2. maj 2017

Frygtelige voksstriber Deep Depil med azulene. Arbejde slet ikke. Pengene til vinden. Ikke et enkelt hår flutterede. Effekten er nul. Hele huden er på et intimt sted i klæbrig voks, som kun kan fjernes ved hjælp af olie og hænder (en bomuldsstykke eller serviet holder fast på voksen og billedet bliver endnu værre). Hvorfor producere et produkt, der slet ikke virker?

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nej 1

Floresan voksstrimler til depilation 4. februar 2015

Ligesom Irina brugte jeg disse striber ganske succesfuldt i 2 eller endda 3 år. Jeg har altid købt 5-7 pakker på en gang. Men strimlerne købt i december 2014 viste sig for at være forfærdelige. De stoppede med at fjerne uønskede hår, men begyndte i stedet at forlade al voksen fra strimlen på benet! Jeg besluttede at få varerne fra det dårlige parti, men strimlerne jeg købte fra partiet i 2015 viste sig at være lige så dårlige! Mere end dette produkt vil ikke købe !!

Floresan voksstrimmel til depilation 12. december 2014

Brugte disse strimler i flere år. Ikke dyrt og ret effektivt. Selv i butikken rådede tøvende frue til at prøve. MEN! i november 2014 købte produkter, den sædvanlige mærke i mængden af ​​tre pakker fløj ind i skraldespanden. Tidligere blev strimlerne pakket i en gennemsigtig pose og derefter i en kasse. Nu var striperne kun i kassen. Voksens farve har ændret sig - det var med en lidt grønlig tinge, nu honning. Men det handler ikke om farven og ikke i emballagen! Og ikke engang som et uvævet materiale, der påføres massen. Pointen er i limmassen selv. Ved bemærkelsesværdigt tilfældighed havde jeg et par strimler fra det foregående parti, hvor jeg behandlede et ben. Alt er som normalt! Godt! Men på det andet ben åbnede jeg en ny kasse. Noterede eksterne uoverensstemmelser. Så dette affald havde ikke længere effekten af ​​epilering - alle hårene forblev på deres steder, og en limbase blev drysset ovenpå dem. Og stramt! Efter tre forsøg på at rette op på situationen på benet, kapillærerne briste, blev benet blåt! Hvad og hvordan jeg lige forsøgte at vaske disse ting ud af huden! Kastede en pakke engangsmaskiner. selv om de på en eller anden måde kunne skrabe denne lort af deres hud. En lav bue til teknologen, økonom og salgsdirektør! Godt gjort! Billigere, for ikke at bryde ud af prisrammerne! Aldrig! Aldrig! Aldrig igen for evigt, amen, køber jeg ikke længere produkterne fra denne producent!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 17 · Nej 0

Floresan voksstrimler til depilation 4 januar 2014

Hvis du vil være uden hud på bikiniområdet, så gå videre! det er bare en slags rædsel. håret slipper ikke rigtigt ud, men huden er godt revet af. brændt i tre dage, dækket af en skorpe. det er bare ikke at beskrive!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 17 · Nej 0

Floresan voksstrimler til depilation 3. marts 2012

For nylig købte hun voksstrimler til bikiniområdet med azulene, og det kan ikke være værre! Absolut ingen klæbrighed, selv efter et øjeblik gnides i palmerne. Generelt kasseres penge!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 20 · Nej 3

Floresan voksstrimler til depilation 5. februar 2012

Floresan produkter bare suge. Lad dig ikke narre af denne fattigdom. Spar penge lidt, men alt bliver nødt til at blive smidt væk.

Kommentarer (2) Anmeldelse nyttig? Ja 11 · Nej 14

Alt om shugaring

Sådan barberes en intim zone pige: værktøjer, hårklipp, regler. Funktioner barbersone bikini og sammenligning med depilation