Instruktioner til brug af voksstrimler Deep Depil

Voks striber Floresan, dømme efter anmeldelser, er ret effektive. De hjælper en kvinde til at blive attraktive i mangel af mulighed for at besøge en professionel salon. Voksstrimler anvendes meget til at fjerne overskydende hår i bikiniområdet og på benene.

For hvilken del af kroppen passer?

Der er forskellige typer voksstrimler. For eksempel er produkter med azulenekstrakt designet til at eliminere uønsket vegetation i det intime område. Kamille strimler er designet specielt til ejere af følsom hud. De er velegnede til forskellige dele af kroppen.

Der er også specielle voksstrimler til ansigtet fra Floresan. De er imprægneret med aloe vera-ekstrakt.

Beskrivelse, sammensætning og formål

Floresan voks striber er velegnet til kvinder med enhver hudtype. Produktets klæbende lag kan imprægneres med følgende aktive stoffer:

Pakken indeholder desuden en creme-gel. Det bør påføres det behandlede område efter depilering. Takket være creme-gelen afkøles huden. Værktøjet forhindrer forekomsten af ​​irritation.

Pakken med voksstrimler til ansigtet, lavet på basis af aloe vera, indeholder en speciel balsam efter depilering.

Instruktioner til brug

Floresan voksstrimler anbefales til fjernelse af hår, som er længere end 2 mm. Ellers kan proceduren ledsages af smerte, øger sandsynligheden for blå mærker eller irritation i det behandlede område.

Inden du bruger en voksstrimmel, skal du varme det lidt op i dine hænder i 20 sekunder. Derefter fjernes en speciel film fra produktet. Derefter limes det til den skinnede overflade af huden. Dette skal gøres i retning af vækst af uønskede hår. Fjern Deep Depil i modsat retning. Samtidig skal du straks strække huden med din hånd for at mindske ubehag. Hvis en kvinde fjerner voksstrimler langs hårlinjen, øges risikoen for betændelse.

Virkningen af ​​proceduren afhænger i høj grad af overholdelse af de nødvendige anbefalinger. Inden du bruger voks Depil med kamille til bikiniområdet, skal du lave en skrælning, der forhindrer udbrud af indgroede hår.

Derudover anbefales det at tage en brusebad, der bidrager til udvidelsen af ​​porerne, før proceduren. Efter depilering skal huden smøres med en creme-gel, så du kan sænke hårets vækst. Værktøjet er udstyret med desinfektionsmiddel og fugtighedsgivende egenskaber.

Kamilleekstrakt indeholdt i cremen beroliger huden og forhindrer irritation efter depilering. Ekstrakter opnået fra valnødskaller nedsætter væksten af ​​uønskede hår. Cream-gel blødgør huden, hjælper med at genoprette den optimale pH.

Det er vigtigt! Voksstrimler må ikke påføres på de områder af kroppen, hvor der er vorter, muldvarp eller sår. Proceduren bør ikke udføres i tilfælde af forbrændinger i det behandlede område eller med en øget tendens til allergiske reaktioner.

Resterne af klæbemiddel kan fjernes ved hjælp af sådanne midler:

 • vegetabilsk olie;
 • fløde med olieagtig konsistens
 • lotion;
 • gel;
 • vådservietter;
 • blødt stof;
 • et lille stykke bomuldsstof.

Inkluderet med produktet er der ingen specielle kludtykkere gennemblødt i en speciel sammensætning. Derfor anbefales det at blot lægge lidt vegetabilsk olie på en skive lavet af bomuld og behandle det nødvendige område af kroppen.

Denne enkle manipulation fjerner ikke blot rester af klæbemiddelet fra huden, men forhindrer også udseende af peeling.

En fremragende mulighed er brugen af ​​en speciel lotion designet til kropspleje efter depilering. Værktøjet har antiinflammatoriske og antiseptiske virkninger.

Sådan plejer du kroppen efter proceduren

Efter depilering kan hudfølsomheden øges. Derfor må en kvinde overholde de nødvendige regler.

Efter proceduren er forbudt:

 • gå til saunaen eller badet
 • anvende kosmetik, som indeholder alkohol
 • i lang tid at være under solens brændende stråler.

Kvinder anmeldelser

Om dette produkt, som voksstrimler Deep Depil til bikiniområdet, er negative anmeldelser ret sjældne. Ofte bliver de tilbage af det retfærdige køn, som ikke udfører depilationen ordentligt. Hvis det ikke er pålideligt at fastsætte strimlen, kan der forblive en blå mærke på kroppen, når produktet fjernes. Derudover anbefales det ikke at skyde det i retning af hårvækst.

Voksstrimler af Deep Depil med kamille er særligt populære hos kunderne, og tilbagemeldingerne om dem er for det meste positive. Produkter forsynet med antiinflammatoriske egenskaber, hvorved forekomsten af ​​irritation på det behandlede område af kroppen undgås.

Alina, 32 år gammel: "Den største fordel ved Deep Depil er, at de kan bruges gentagne gange, indtil båndene bevarer deres klæbrighed. Ved hjælp af værktøjet fjernes også hårsækkene, der ligger dybt under dermis. Efter proceduren bliver huden glat og fløjlsagtig. Effekten kan vare i tre uger. "

Anna Sergeevna, 45 år gammel: "For at være ærlig, er jeg lidt skam over at fjerne uønskede hår i salonen. Jeg prøvede en masse kosmetik: både dyrt og billigt. Deep Depil med kamille fra Floresan for nylig købt i et stort supermarked. Desværre kunne jeg ikke lide dette værktøj for meget. Hårde hårstrimler optager med vanskeligheder. Efter proceduren måtte jeg bruge en elektrisk barbermaskine.

Resterne af voks fjernede jeg creme-gelen, som kommer i sættet. Værktøjet har en tyk tekstur. Cream-gel har en behagelig lugt af urter.

Fordelene ved Deep Depil indbefatter det faktum, at der efter deres anvendelse ikke opstår irritation på huden. Hertil kommer, at efter indtrængen ikke forekom de indgroede hår på kroppen. Strimlerne fugter huden og har en beroligende effekt. "

Marina, 26 år gammel: "Jeg købte disse strimler til handlingen. Men som et middel til at fjerne uønsket vegetation på mine ben og i det intime område, passede de mig slet ikke. Hårene fjernes ret dårligt. Efter brug af dem forbliver klæbende mærker på kroppen. Resterne af voks rengøres ret hårdt. Til dette formål bruger jeg normalt ferskenolie eller aromaolie, opnået fra abrikoskerne.

Jeg fandt voksstrimler en usædvanlig brug: Jeg bruger dem til at rette øjenbrynene. For at gøre dette skal du omhyggeligt afskære et lille stykke af den ønskede størrelse og varme den med varmen af ​​mine hænder. Så klæber jeg et fragment af en voksstrimmel til øjenbrynene, og efter 30 sekunder slår jeg det af med en skarp bevægelse. Efter det trækker jeg det ekstra hår med pincet efter behov. Derefter smører jeg huden med kosmetisk olie. Efter fem minutter skal du fjerne det med en fugtig klud. Efter at have fjernet de ekstra hår, tynder jeg mine øjenbryn med henna. "

Alla, 24 år: "Min bekendtskab med voksstrimler fandt sted for nylig. For første gang besluttede jeg at bruge et dyrt Veet-produkt beregnet til følsom hud. Men der var få voksstrimler i sættet, og prisen syntes for høj for mig. I supermarkedet så jeg ved et uheld stribe kamille fra Floresan. På tidspunktet for depilation var længden af ​​hårene på benene ca. 5 mm. Dette værktøj passede perfekt til opgaven. De resterende sparsomme hår, ca. 2 mm lange, fjernes jeg nemt med pincet. "

konklusion

Deep Depil strimler forårsager sjældent en allergisk reaktion. Nogle kvinder har en lille irritation på huden. Rødme forsvinder sædvanligvis spontant inden for 12 timer efter depilering.

Voksstrimler "Floresan Deep Depil"

Ikke alle kan besøge skønhedssalonen, hvor depilation er næsten smertefri ved hjælp af specialværktøjer. Deep Depil Wax Strips er den nemmeste og dokumenterede måde, piger bruger til at fjerne uønsket hår.

Hvad skal du vide om hårfjerning?

Deep Depil Wax Strips er designet til hurtig og effektiv hårfjerning på enhver hudtype. Floresan producerer produkter, et klæbrig lag, der kan imprægneres:

 • kamille;
 • lavendel;
 • aloe vera;
 • mint;
 • azulen.

Epilering anbefales, med en hårlængde over 2 mm, ellers er de dårligt limede og ikke fjernet. For at fjerne korte hår skal du bruge voksbånd flere gange. Fremgangsmåden bliver smertefuld. Efter epilering vises irritation og blå mærker.

Omkostningseffektive som dyb depil voksstrimler bruges mere end én gang.

Den største fordel ved Floresan er, at strimlerne kan bruges gentagne gange, så længe laget forbliver klæbrigt. Hvis hårene ophører med at holde fast, skal du tage en ny.

Med denne metode til hårfjerning fjernes hårene sammen med pæren. Huden forbliver glat, blød og fløjlsagtig i 2-3 uger. Depilation udføres i bikiniområdet eller på ansigtet. Floresan voks strimler spare dine penge og tid, fordi hårfjerning kan gøres uafhængigt, og det er ikke nødvendigt at besøge salonen til dette.

Regelmæssig hårfjerning svækker hårstrukturen og gør dem svagere og blødere. I pakken er der sammen med voksrektangler en creme-gel, der påføres det behandlede område. Det afkøler og beroliger epidermis og forhindrer irritation. Til resultatet af depilationen var du tilfreds, proceduren skal udføres korrekt. Ellers kan hævelse, irritation, rødme eller hæmatom forekomme.

Fjern håret korrekt

Mange er bange for at prøve voksstrimler, fordi de har hørt om blå mærker, rødme og andre negative anmeldelser. Hvis du udfører hårfjerning korrekt, kan alt dette undgås.

Før du anvender et rektangel til afhugning fra Floresan, opvarmes det i dine hænder i 20-30 sekunder. Derefter fjernes beskyttelsesfilmen og spredes båndet til det relevante område. Stik det på hårlinjen og fjern det i modsat retning. For at reducere smerten ved afbrydelse skal anden hånd trække huden godt. Hvis du fjerner strimlen langs vækstlinjen, vil det føre til indvækst og inflammatorisk proces.

Efter proceduren kan partikler af et klæbende stof forblive på det depilerede område. Du kan fjerne dem med en blød svamp gennemvædet i lotion eller olie. Resultatet af hårfjerning afhænger ikke kun af procedurens teknik, men også om pleje. Før depilation eksfolieres. Det forhindrer hårets indvækst. Det anbefales også at tage et varmt bad eller bad. Dette vil forstørre porerne og gøre manipulationen mindre smertefuld. Afslutningsvis bør du anvende den gelé, der kommer i sættet. Det har en desinficerende og fugtgivende virkning.

Efter depilering bliver huden følsom, så følg forholdsreglerne. Det er forbudt:

 • brug saunaer, bade og solarium;
 • længe vær under solen;
 • Brug kosmetiske præparater baseret på alkohol.

Voks rektangler fra Floresan anvendes ikke på områder, hvor der er muld eller vorter. Hårfjerning er også kontraindiceret i nærvær af en allergisk reaktion, forbrændinger eller mikrotraumas.

Fordele og ulemper

Før du begynder hårfjerning, skal du omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved voksstrimler.

Fordelene ved denne metode til fjernelse af uønsket vegetation omfatter:

 • økonomi
 • overkommelig pris
 • varig effekt.

Depilation med Depresil fra Floresan kan gøres uafhængigt hjemme. Hvis du planlægger en tur, kan du tage dem med dig. Resultatet varer længere hver gang, og alt fordi pærerne er skadede og hårvæksten forværres. Før epilering ikke behøver at vokse hår. Klæbemidlet fanger hår længere end 2 mm.

På trods af alle fordele har denne metode til hårfjerning sine ulemper. Den største ulempe er smerte. Derfor, hvis du beslutter dig for at gøre en depilation for første gang, så skal du begynde med benene, da armhulen og bikiniområdet betragtes som de mest smertefulde.

Bivoks kan forårsage allergier. Undgå irritation med en allergisk reaktion. Irritationen aftager inden for få timer, og det allergiske udslæt forbliver og ledsages ofte af brænding eller kløe. For at eliminere muligheden for en allergisk reaktion, kør en tolerance test. Påfør et voksrektangel på et mindre følsomt område. Efter 5-7 minutter skal du slette. Hvis der er ubehagelige symptomer, er yderligere manipulation kontraindiceret.

Nogle piger snakker negativt om denne type hårfjerning, og alt fordi de gør det forkert. Hvis det er dårligt at fiksere en strimmel på huden, så vil der komme en blå mærke på plads. Hvis du fjerner hår langs vækstlinjen, vil dette føre til deres afbrydelse og ny vækst.

Speciel stretchvoks anvendt til fremstilling af strimler, der kan tage højde for de mindste detaljer i huden

Sådan fjerner du resterende klæbemiddel?

Jo længere du holder voksstrimmel på det depilerede område, jo mere klæbemiddel vil forblive på det. Epilering skal gøres hurtigt. Hvis der imidlertid efter manipuleringen forbliver partikler af en klæbemasse, kan de fjernes ved hjælp af:

 • fed creme;
 • spray, gel eller lotion;
 • vegetabilsk olie;
 • særlige servietter;
 • blød svamp;
 • bomuldsstof.

Der er ingen specielt blødservietter fra Floresan, så du skal bruge improviserede metoder. Skræl ikke rester af neglen, så du kun beskadiger huden. Påfør lidt vegetabilsk olie på bomuldsstykket og behand det ønskede område. En sådan manipulation vil ikke kun fjerne vokspartikler, men forhindrer også yderligere afskalning.

Hver pige har en fed og nærende creme til hånden. Det vil blødgøre og berolige huden. Den bedste mulighed er en speciel lotion efter epilering. Det har en antiseptisk og antioxidant virkning. Huden efter lotionen bliver glat og blød. Resterne af klæbemidlet kan fjernes med sæbe og vand. Denne metode anbefales ikke til piger med tør hudtype.

Gennemgå fra "Solarstar" på Floresan Deep Depil Wax Strips

Navn: Solarstar. Type anmeldelse: neutral
Rating: 0.4 ud af 5 stjerner. 03-02-2017 21:14:50

helt ineffektive, voksrester på huden, er det svært at vaske af rester

Kampen med uønsket ansigtshår begyndte kun et halvt år siden, så prøvede jeg Veet Suprem '' Essence og blev overraskende overrasket over resultatet. Jeg havde nok kasser i et halvt år, men prisen på disse voksstrimler er lidt bidende, og jeg besluttede at kigge efter billigere analoger. På internettet kom jeg på tværs af anmeldelser af voksstrimler til ansigtet af Deep Depil produceret af Moskvas firma Floresan. Anmeldelser af disse voksstrimler var både positive og negative, men jeg ville stadig prøve, fordi jeg i lang tid har været bekendt med Floresan, bruger jeg aktivt deres skrubber og cremer og har altid været tilfredse. Desuden var prisen på voksstrimler Deep Depil et sted omkring 100 rubler.

Det var ikke straks at finde disse voksstrimler, men jeg fandt dem stadig i netværket af butikker i 7 dage.

Om aftenen besluttede jeg mig ikke at hylde dem, men straks for at teste dem. I. Min skuffelse var ingen grænse. Første lugt. Kedelig duft af voks uden duftstoffer. Selvfølgelig forstår jeg, at det kan være et plus, et naturprodukt og alt det, men jeg ville helt klart have noget andet. For det andet er det meget lærred, som voks er limet på, meget tæt, en slags rustling. Som sædvanlig afskåret jeg alt overskuddet fra voksstrimmel, så det ikke ville blande mig, jeg opvarmede i mine hænder og klæbte det over overlæben. Voksstrimlen ønskede ikke at holde fast normalt, på grund af stivheden af ​​det materiale, hvorpå voksen er placeret, tog båndet ikke den ønskede form og bøjede.

Så trak jeg hende skarpt og om et mirakel. halvvoksen venstre over overlæben, og under den min hadede overskæg! Med den anden voksstrimmel, som jeg satte på den anden side af overlæben, skete det samme. Så tog jeg rasende på gelen efter depilation, som forresten kommer med bånd (men det er ikke på billedet, som jeg allerede har kastet det ud), hældt lidt på en bomuldsstynge og begyndte at skrubbe vokset væk fra mit ansigt. Men i modsætning til servietter, der følger med min favorit Veet Suprem '' Essence voksstrimler, som perfekt fjerner voksen fra huden, har denne gel ikke påvirket voksen, det syntes ikke engang at forsvinde. Varmt vand kom til undsætning, som jeg var i stand til at smelte og vaske væk hele denne rædsel.

Jeg ved ikke, måske har jeg fået en falsk, måske voksstrimlerne er blevet forværret, men de passede mig slet ikke og nu lyver de unødigt.

FLORESAN DEEP DEPIL WAX STRIPES FOR AFSTILLING AF FACE WITH ALOE BELGIEN N20

Kort om produktet

Floresan dybe depil voksstrimler til ansigtsudsmidning med aloe vera n20 instruktioner til brug

Doseringsformular

Voksstrimler til afhaling af ansigtet med Aloe Vera Formula 482

struktur

bivoks, glycerylrodinat, hydrogeneret mikrokrystallinsk voks, parfumeolie, aloeekstrakt, β-caroten, blåfarve (CI 61565), lilla farvestof (CI 60725).

Farmakologisk aktivitet

De er nemme at bruge og gør din hud blød og silke i lang tid. Takket være stretch elastisk voks, der passer perfekt til kroppens form og tager højde for alle detaljer i hudens lindring, blev det muligt at fjerne hår af forskellig længde, herunder den korteste. Særligt stof er blottet for elasticitet, hvilket gør det muligt at lave en kort skarp bevægelse, når strimlerne bliver revet af og forhindrer smertefulde fornemmelser. Aloe vera ekstrakt indeholdt i voks bidrager til fugtgivende og genoprette huden efter depilation.

Salgsfunktioner

vidnesbyrd

Aloe Vera voksstrimler er ideelle til hurtig og effektiv fjernelse af uønsket hår på ansigtet.

Kontraindikationer

 • Du kan købe Floresan dybe depil voksstrimler til afhjælpning af ansigtet med aloe vera n20 i Moskva på dit praktiske apotek ved at bestille en ordre til Apteka.RU.
 • Prisen for Floresan dyb depil voks strimler til depilating en person med aloe vera n20 i Moskva er 76,00 rubler.
 • Instruktioner til brug for Floresan dybe depil voks strimler til depilating en person med aloe vera n20.

Du kan se de nærmeste leveringssteder i Moskva her.

dosering

Syv tips til at holde voks længere

Voks strips: hvordan man bruger

Vaskning anses for at være en populær måde at håndtere overskydende hår på. Der er flere og flere produkter i butikker, der letter denne fremgangsmåde, for eksempel tapeter. Brug af voksstrimler til depilering er enkel, men for at opnå en glat hud i lang tid, skal du kende reglerne.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 2. Varianter af voksstrimler
 • 3. Forberedelse til voksaflejring
 • 4. Hvordan man bruger voksstrimler
 • 5. Efter depilering
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Mulige bivirkninger
 • 8. TOP 5 bedste striber til hårfjerning
 • 9. Papirstrimler til depilation
 • 10. Ofte stillede spørgsmål
 • 10.1. Hvor smertefuldt er det at fjerne håret med voksstrimler?
 • 10.2. Hvad hvis det gør ondt?
 • 10.3. Er det muligt at opvarme voksstrimler til depilation i en mikrobølgeovn?
 • 10.4. Hvad hvis strimlerne ikke trækker hårene ud?
 • 10.5. Hvordan fjerner du den resterende voks fra huden?
 • 10.6. Hvor længe vil resultatet vare?
 • 10.7. Hvad kan erstatte strimler til depilation?
 • 10.8. Hvad er bedre voksstrimler eller voks?
 • 10.9. Hvad er de bedste voksstrimler eller creme til fjernelse af hår?
 • 10.10. Hvad er den bedste epilator eller voksstrimmel?

Fordele og ulemper

Voksstrimler er en fælles hårfjerningsmetode, da de har følgende fordele:

 • lave omkostninger;
 • praktiske;
 • tilgængelighed;
 • nye hår bliver tyndere og lettere;
 • mulighed for selvstændig brug.

Depilatory strips er måske den billigste måde at fjerne uønsket hår.

Kvinder foretrækker at lave hårfjerningsstrimler på grund af bekvemmelighed, fordi voksen allerede er påført overfladen, og det er kun at bruge dem. Moderne produkter fjerner endda korte hår (starter fra 2 millimeter), så du kan ikke skjule grimme stubbe under tøj. Kosmetiske butikker tilbyder et bredt udvalg af strimler til forskellige hudtyper, selv i supermarkedet er der en stativ med disse produkter.

Voksstrimlerne er naturligvis til stede og ulemper, ellers ville der ikke være blevet udviklet andre måder at fjerne hår på. Efter deres anvendelse forekommer irritation af epidermis og allergi over for voks undertiden. Derudover optager voksstrimler sammen med barbering en førende position i antallet af indgroede hår. For personer med følsom hud kan epileringsprocessen være meget smertefuldt.

Varianter af voksstrimler

Voksstrimler er opdelt efter to grundlæggende kriterier.

 1. Hudtype. Forbrugerne tilbydes produkter til følsom, tør, olieagtig og normal hud.
 2. Epilation område. Du kan købe strimler til ansigt, bikini, underarm og ben.

Fabrikanter tilbyder også papir og tekstilbånd. Den første mulighed er budget og er kun egnet til en epilering. Sættet omfatter wipes, der fjerner rester af stoffet. Stofmodeller anvendes gentagne gange, men voksen købes stadig separat for dem.

Når du vælger voksstrimler, er det vigtigt at bestemme hvilken type hud der er korrekt, ellers vil der ikke være nogen ønsket virkning, eller der vil opstå alvorlig irritation.

Forberedelse til voksaflejring

Regler for brug af voksstrimler giver dig mulighed for at forberede kroppen til hårfjerning og give maksimale resultater.

 1. En dag før epilering er det nødvendigt at skrælle huden, det vil give højkvalitets voksadhæsion og vil være en forebyggelse mod indgroet hår.
 2. Samtidig anbefales det ikke at bruge cremer og lotioner.
 3. Hvis du vil fjerne hårene i armhulen, bliver du nødt til at opgive deodoranten.
 4. Nogle gange, sammen med strimlerne tilbydes geler anvendt før proceduren. Det indeholder komponenter med antiseptiske egenskaber, såvel som de forhindrer tør hud.
 5. Tag et varmt bad eller brusebad før epilering, vand åbner porerne, blødgør huden og reducerer risikoen for skadelige bakterier.
 6. Du bør omhyggeligt studere instruktionerne, der forklarer reglerne for brug af strimler, og kun derefter fortsæt til proceduren.

Hvordan man bruger voksstrimler

Epilering med voksstrimler derhjemme tager normalt ikke mere end en time. Af sig selv er depilatory tapes et materiale med et ensartet lag af afkølet og frosset stof for at aktivere voksens klæbende egenskaber, det skal opvarmes. Dette gøres nemt og uden brug af fremmede midler. Du skal tage båndet i dine hænder og gnide det med dine palmer i femten tyve sekunder.

Derefter skal du fjerne beskyttelsesfilmen og placere produktet på det ønskede område, husk, lim stripen på hårets vækst.

I slutningen af ​​en skarp bevægelse for at trække båndet mod hårets vækst, ikke at glemme at holde huden. Fjernelse af båndet udføres kun i denne retning, ellers er epidermisens integritet brudt, og irritation og indgroede hår fremstår.

Efter depilation

Letvægtsregler accelererer epidermis recovery. Efter proceduren påføres en speciel salve eller gel baseret på kortison på den behandlede hud. Disse midler vil reducere rødme og betændelse, og også bremse væksten af ​​follikler. For de bedste resultater anbefales det at bruge dette værktøj de næste syv dage efter vandbehandling.

Efter epilering øges følsomheden af ​​epidermis kraftigt, så i to dage bliver du nødt til at glemme scrubs, parfume og undgå direkte sol.

Kontraindikationer

Fjernelse af uønsket hår med tape designet til depilation, er karakteriseret ved et minimum af kontraindikationer, men stadig er de.

 • kuldegysninger og feber;
 • utilstrækkelig hårlængde i det epilerede område
 • svampe og andre virussygdomme i huden, især i akut form;
 • sår, ridser og revner i epilationsområdet.

Depilation anbefales ikke til gravide, da smertestærsklen i løbet af denne periode er øget, og allergiske reaktioner, der kan skade barnet, er ikke udelukket.

Mulige bivirkninger

Enhver kosmetisk procedure, herunder depilering med voksstrimler, kan have ubehagelige konsekvenser, og de er ikke altid forbundet med en overtrædelse af procedurens teknologi, nogle gange er det en individuel hudreaktion.

 1. Ofte oplever kvinder rødme og kløe. Først og fremmest skal du kontrollere tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion på voks, generelt er det bedre at gøre det selv før begyndelsen af ​​hårfjerning. Særlige sprøjter, is og teposer er egnede til at berolige huden. Universalmidler er panthenol og aloe.
 2. Utilstrækkelig hudspænding under voksfjernelse fører nogle gange til dannelse af blå mærker, dette fænomen er ikke ualmindeligt for at starte kosmetologer eller når man udfører proceduren alene.
 3. Om sommeren efter epilering dannes mørke pletter på huden. Vassen indeholder stoffer, som øger hudens følsomhed over for sollys, og de behandlede områder tønner hurtigere. For at undgå denne besvær er det nok at bruge en beskyttende creme og give op i garvningen i mindst 2 dage.

TOP 5 bedste striber til fjernelse af hår

Hver kvinde bestemmer individuelt de bedste strimler til depilation. Nedenfor er velprøvede bånd, der er i stor efterspørgsel.

Papirstrimler til depilation

På hylderne kan du finde engangs papirstrimler til depilation. De er billigere, og en vis mængde voks spredes på papiret på forhånd med et jævnt lag. Det sker, voksen holder løst fast til overfladen, så du skal lægge mere arbejde på at opnå et godt resultat. Vær ikke bange for papirstop, da der anvendes en særlig stærk film på den.

Nogle virksomheder tilbyder ikke-vævede bånd, for eksempel er dyb depil voksstrimler fremstillet af et specielt elastisk materiale.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor smertefuldt er det at fjerne håret med voksstrimler?

Ubehag afhænger stort set af, hvordan du bruger voksstrimler, individuelle egenskaber og smertegrænser. Mere tolerant depilation udføres af en kosmetolog med korrekt forberedelse.

Hvad hvis det gør ondt?

For at mindske ubehag bruger kvinderne følgende metoder:

 • damp ud huden
 • brug skrubbe;
 • udfør proceduren i de første 7 dage efter menstruation.

Det er værd at bemærke, at de første punkter var indledningsvis inkluderet i forberedelsesfasen, derfor taler vi om deres gentagelse. I mangel af kontraindikationer er det tilladt at drikke anæstetisk medicin eller at smøre lokalbedøvelse.

Er det muligt at opvarme voksstrimler til depilation i en mikrobølgeovn?

Denne metode er mere egnet til flydende voks, der er ikke meget på strimlerne, så der er stor risiko for overophedning af stoffet og forbrænding. Ifølge instruktionerne opvarmes strimlerne kun med deres hænder, men i det hele taget er der ingen begrænsninger.

Hvad hvis strimlerne ikke trækker hårene ud?

Lige så hård på hårfjerning voksstrimler påvirker for langt eller kort hår, i det første tilfælde skal de omhyggeligt trimmes, og i den anden - vent indtil de vokser.

Efter vedvarende brug af barberhårene bliver hårdere og svære at fjerne, for at opnå resultatet skal du gentage proceduren.

Forkert forberedelse eller overtrædelse af hårfjerningsprocessen forhindrer fuldstændig fjernelse af håret, så analyser dine handlinger og følg instruktionerne.

Øget svedtendens gør det sværere at vokse, dryss huden med babypulver eller talkum, hvilket eliminerer overskydende fugt.

Hvordan fjerner du den resterende voks fra huden?

Købte voksbånd suppleres med specielle servietter, men hvis de ikke er nok fjernes stoffet:

 • kludserviet med olie påført den
 • rige creme;
 • særlige hud lotion;

Du kan også varme op i kroppen med en hårtørrer gennem en klud.

Hvor længe vil resultatet vare?

Huden forbliver glat i en til tre uger, afhængigt af stedet og individuelle egenskaber. For eksempel lover voksenstrimlerne i firmaet Vit, glatte ben i en hel måned.

Hvad kan erstatte strimler til depilation?

Nogle gange er der i hjemmet depilation mangel på færdige voksstrimler. De kan erstattes af uafhængigt skære ud af tæt naturligt stof (linned, bomuld), stærkt sporpapir eller pergament beregnet til bagning. Det vigtigste er, at materialet skal være stærkt og ikke åbent i stykker, og voks skal holde fast ved det godt.

Hvad er bedre voksstrimler eller voks?

I brugervenlighed vinder strimlerne helt sikkert, fordi voksen på dem allerede er påført med et tyndt lag, hvilket betyder, at du ikke behøver at opvarme bulkglas og forsøge at fordele stoffet jævnt over huden.

Den nemme anvendelse af voksstrimler gør det nemt at fjerne uønsket vegetation derhjemme, og epilering med flydende voks kræver erfaring og viden.

Hvad er de bedste voksstrimler eller creme til fjernelse af hår?

Forskellen mellem båndene og cremen - tilstedeværelsen af ​​smerte. Men resultatet af voksning opretholdes dobbelt så lang tid. Det er vigtigt at vælge den rigtige afskallende creme, som ikke forårsager allergier, og brug den omhyggeligt for at undgå forbrændinger, og voksen indeholder ikke aggressive stoffer og er sikkert.

Hvad er den bedste epilator eller voksstrimmel?

Voksstrimler er velegnede til korte og hårde follikler, som epilatoren ikke kan klare, hvorefter huden bliver glat. Det antages, at dem, der bruger epilatoren, har mere indgroet hår og irritation.

Gennemgå fra "Solarstar" på Floresan Deep Depil Wax Strips

Navn: Solarstar. Type anmeldelse: neutral
Rating: 0.4 ud af 5 stjerner. 03-02-2017 21:14:50

helt ineffektive, voksrester på huden, er det svært at vaske af rester

Kampen med uønsket ansigtshår begyndte kun et halvt år siden, så prøvede jeg Veet Suprem '' Essence og blev overraskende overrasket over resultatet. Jeg havde nok kasser i et halvt år, men prisen på disse voksstrimler er lidt bidende, og jeg besluttede at kigge efter billigere analoger. På internettet kom jeg på tværs af anmeldelser af voksstrimler til ansigtet af Deep Depil produceret af Moskvas firma Floresan. Anmeldelser af disse voksstrimler var både positive og negative, men jeg ville stadig prøve, fordi jeg i lang tid har været bekendt med Floresan, bruger jeg aktivt deres skrubber og cremer og har altid været tilfredse. Desuden var prisen på voksstrimler Deep Depil et sted omkring 100 rubler.

Det var ikke straks at finde disse voksstrimler, men jeg fandt dem stadig i netværket af butikker i 7 dage.

Om aftenen besluttede jeg mig ikke at hylde dem, men straks for at teste dem. I. Min skuffelse var ingen grænse. Første lugt. Kedelig duft af voks uden duftstoffer. Selvfølgelig forstår jeg, at det kan være et plus, et naturprodukt og alt det, men jeg ville helt klart have noget andet. For det andet er det meget lærred, som voks er limet på, meget tæt, en slags rustling. Som sædvanlig afskåret jeg alt overskuddet fra voksstrimmel, så det ikke ville blande mig, jeg opvarmede i mine hænder og klæbte det over overlæben. Voksstrimlen ønskede ikke at holde fast normalt, på grund af stivheden af ​​det materiale, hvorpå voksen er placeret, tog båndet ikke den ønskede form og bøjede.

Så trak jeg hende skarpt og om et mirakel. halvvoksen venstre over overlæben, og under den min hadede overskæg! Med den anden voksstrimmel, som jeg satte på den anden side af overlæben, skete det samme. Så tog jeg rasende på gelen efter depilation, som forresten kommer med bånd (men det er ikke på billedet, som jeg allerede har kastet det ud), hældt lidt på en bomuldsstynge og begyndte at skrubbe vokset væk fra mit ansigt. Men i modsætning til servietter, der følger med min favorit Veet Suprem '' Essence voksstrimler, som perfekt fjerner voksen fra huden, har denne gel ikke påvirket voksen, det syntes ikke engang at forsvinde. Varmt vand kom til undsætning, som jeg var i stand til at smelte og vaske væk hele denne rædsel.

Jeg ved ikke, måske har jeg fået en falsk, måske voksstrimlerne er blevet forværret, men de passede mig slet ikke og nu lyver de unødigt.

Udtalelse nybegynder om de første voksestriber

For første gang i mit liv besluttede jeg at prøve alternative typer hårfjerning i stedet for en barbermaskine. Erhvervet for første gang voksstrimlerne af dette selskab dybe depil for 90 rubler. Billig i forhold til andre virksomheder. Jeg troede det første gang du kan øve på budgettet.

Pakken indeholder 20 voksstrimler og creme-gel efter depilation, hvilket nedsætter hårvækst.

Strimlerne er ca. 20 cm lange og 5 bredde.

Tidligere skal de gnides i palmerne, som ville opdele. Så hold det på det behandlede område.

Det er nødvendigt at klæbe fra top til bund og derefter skarpt mod hårets vækst for at rive det fra huden.

For dem, der aldrig har gjort det her straks, siger jeg det - det gør ondt som helvede. Denne metode kunne bruges i middelalderen som en metode til tortur. Men selvfølgelig forberede jeg mig selv på dette, men i virkeligheden er det lige uden for ord.

På grund af min manglende erfaring var de første roser desværre ikke meget god kvalitet for mig. Men selv om jeg senere afsluttede disse områder med en barberkniv, var strimlerne stadig ikke nok til begge ben i skinnebenet. Bag der var ubrugte områder.

Efter at striberne løb ud, løb jeg en barbermaskine over de steder, der blev efterladt ubehandlet.

Så et par minutter efter afslutningen af ​​depilationen dukkede rød prikker på benene. Jeg behandlede dem med creme efter depilation og i løbet af en time gik alt væk.

Resultatet af depilationen var nok i 10 dage, bortset fra de steder, hvor barberet med en barbermaskine, hvor benene blev stikkede allerede på den fjerde dag.

Afslutningsvis vil jeg sige, at selv om du gør det med det samme, er 20 stykker ikke nok til hele overfladen. Men generelt forårsager det effektivt hår.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Wax Strips Deep Depil. Brugstips

Depilation er en populær og effektiv metode til fjernelse af hår. Udbredt i skønhedssaloner og hjemme. Den mest almindelige depilation voks. På grund af deres effektive og holdbare resultater vælger mange kvinder og mænd Deep Depil voksstrimler for at slippe af med hår på deres ben, arme eller kropsområde.

Produktbeskrivelse

Depileringsstrimler er meget lette at gentage kroppens form og kurver. Deep Depil voksstrimler er baseret på godartede komponenter, der sikrer en langvarig følelse af komfort, selv til den mest følsomme hud. Efter brug bliver huden strålende, glat og blød i lang tid. Strimlerne er baseret på en formel, der indeholder guldpartikler i sin struktur. De har en antioxidant effekt, der smidigt tilpasser sig din hud, helt dækker dit hår for nemt at fjerne det fra rødderne. Beriget med guld, de er ideelle til brug selv i våde områder af kroppen.

Særlige egenskaber

Sammenlignet med andre producenter har Deep Depil voksstrimler flere fordele.

 • 100% succes garanti
 • kan endda bruges på fugtig, følsom hud;
 • fjern håret fra rødderne
 • har en antioxidant effekt.

Fordelene ved depilation

Depilation strips er tilgængelige til forskellige hudtyper. Kan købes med urteekstrakter (kamille, aloe vera, azulene, lavendel, mynte), som vil bidrage til at minimere irritation efter proceduren.

 • fjern hår fra næsten alle områder af kroppen;
 • anvendes på enhver form for hud;
 • lige så effektiv til at fjerne tyndt hår på læberne og groft hår i bikiniområdet;
 • voks har ingen bivirkninger;
 • lav pris Dette er en relativt billig måde at fjerne hår på, som ikke kræver mange penge;
 • fjerner ikke kun håret på roden, men også eksfolierer huden og giver en meget glat og silkeagtig overflade;
 • bivirkninger er minimal.

Ulemper ved voksning af hårfjerning

Som med ethvert depileringsmiddel har voksstrimler Deep Depil bivirkninger. Sammenlignet med andre typer hårfjerning er ulemperne minimal.

 • smertefuld hårfjerning metode. Hver person har sin egen smerte tærskel, så alle har forskellige ubehag;
 • forårsager normalt rødme eller rød udslæt, der vises umiddelbart efter proceduren, som forsvinder om cirka en time;
 • For optimale resultater bør hårlængden være mindst en millimeter. Derfor anbefales det at bruge voksstrimler ikke mere end to gange om måneden;
 • mens de potentielle bivirkninger er forholdsvis små, er en af ​​de mulige farer indgroede hår. De kan vises, når håret ikke trækkes ud med voksstrimler, men bryder under huden.

Hårfjerning med voksstrimler

For at proceduren skal være så smertefri som muligt og for at opnå det maksimale resultat, er det nødvendigt at følge enkle regler.

 1. Anvend først en lille smule voks på huden, når den anvendes først. Se reaktionen i 24 timer for at sikre, at Deep Depil voksstrimlerne ikke forårsager irritation. Hvis din hud ikke er irriteret, er den sikker at bruge. Start med hårfjerning på benene. Dette er en af ​​de mindre følsomme dele af kroppen. Så snart du har erfaring, gå til mere følsomme områder, som f.eks. Armhulenes, bikiniets, ansigtets linje.
 2. Rens det område af huden, hvor du har til hensigt at fjerne hår. Brug en vaskeklud til at vaske væk snavs, der kan være på din hud.
 3. Tør huden godt.
 4. Gnid voksstrimlen mellem dine hænder i 5 sekunder. Dette gøres for at opvarme voksen og forberede den til fjernelse af hår.
 5. Traditionelle metoder til hårfjerning omfatter som regel opvarmning af en tyk voksopløsning i en mikrobølgeovn eller i varmt vand. Med strimler er det ikke nødvendigt at udføre en så kompleks proces, men lidt varme er nødvendig, så de holder sig godt til huden.
 6. Skil langsomt de to strimler, der limes sammen med voks. Du kan genbruge hver strimmel, indtil den taber sin klæbeevne.
 7. Placér strimlen på huden. Tør i den retning, hvor dit hår vokser. For at fjerne hårene fra fødderne skal du tørre strimlen fra knæet til ankelen.
 8. Skarpt, i modsat retning af hårvækst, træk båndet mod dig. Jo hurtigere du river ned, jo større er chancerne for at fjerne det meste af håret.
 9. Hold huden med den ene hånd tæt på strimlen. Dette vil øge effektiviteten og minimere ubehag.
 10. Hår er lettere at trække ud, når det er i 40 graders vinkel, og når strimlen fjernes meget hurtigt.

Pas på

Læs omhyggeligt vejledningen før brug. Brug ikke på hovedet, ansigtet, kønsorganerne eller andre følsomme dele af kroppen. Anvend ikke på åreknuder, mund, ar, irriteret, betændt eller solbrændt hud. Brug ikke umiddelbart efter et varmt bad / brusebad. Undgå kontakt med hud, der er blevet barberet i de sidste 72 timer.

Hvordan slippe af med voksrester efter hårfjerning

Deep Depil Wax Strips er en hurtig og billig måde at fjerne uønsket hår på, men ikke altid går alting glat. Nogle gange, især hvis du er nybegynder, klarer du at trække hår ud, men voks forbliver på huden. Fjernelse af dets rester er ikke svært. Du kan fjerne resterende voks på flere forskellige måder:

 1. Skyl området grundigt. Brug specialservietter til at fjerne voks i pakken. Hvis kludene er overstået, skal du først rengøre huden med sæbe og varmt vand.
 2. Damp en ren klud i varmt vand. Pas på ikke at blive for varmt, fordi din hud sandsynligvis allerede er lidt irriteret af hårfjerningsprocessen. Anbring en varm, fugtig klud over resten af ​​voks og hold i et minut. Dette skal blødgøre voks, så du kan vaske det af med en vaskeklud.
 3. Rester af voks til hårfjerning kan beskadige huden og gøre den tør. For at fjerne det skal du bruge et produkt, som de fleste mennesker har, olivenolie. Det er meget gavnligt for huden og håret, primært på grund af antioxidanter og vitaminer, der hjælper med at nærme og blødgøre. Dette er den bedste hjemmelavede voks remover. Du kan også bruge andre olieopløsninger, der vil virke forsigtigt på din hud og hjælpe med at slippe af med voks uden irritation. Prøv kokos eller mandelolie.
 4. Tag en vatpind og fug med oliven eller anden olie. Påfør derefter resten af ​​voks, som ikke vaskes med sæbe og vand. Tør forsigtigt for at fjerne det helt. Gnid ikke for hårdt, hvis du vil undgå smerte. Med denne metode vil du helt sikkert slippe af med rester af voks for nemt at fjerne hår, mens du nærer huden og efterlader den helt glat. Således vil du få perfekte ben og armhuler, og din hud bliver ikke irriteret efter depilation.
 5. Hvis der ikke er olie, anbring et tykt lag Vaseline på voks. Hold i to til tre minutter, og tør den af ​​med en vatpind eller varm våd klud. Brug en affedtende sæbe eller opvaskemiddel på en fugtig klud til rengøring af vaselin.

Wax Stripe Tips

Ikke alle taler godt om denne type depilation. Og dette sker på grund af at de ikke overholder de grundlæggende forholdsregler, må du ikke læse instruktionerne til brug. Læs omhyggeligt tipsene om brugen af ​​voksstrimler, og denne metode giver dig det ønskede langsigtede resultat.

 • anbefales ikke til hudområder, der for nylig er blevet behandlet
 • hvis du tager et lægemiddel, der påvirker huden. Se først din læge før du bruger voksstrimler;
 • Brug ikke Deep Depil Strips, hvis du er ældre eller diabetiker. Der kan være alvorlige sundhedsrisici;
 • kan bruges under graviditet. Vær dog opmærksom på, at din hud bliver hårdere;
 • Sørg for, at håret, du har til hensigt at fjerne, har en længde på 2 til 5 mm. Hår, der er mindre end 2 mm i længden, må ikke klæbe godt på vokslaget og vil derfor ikke strække sig under fjernelse;
 • vent 24 timer før anvendelse af antiperspirant og parfume produkter;
 • I løbet af dagen kan du ikke solbade. Fordi den behandlede del af kroppen stadig kan være øm - det kan forårsage irritation eller ubehag;
 • Du bør aldrig drikke alkohol for at fjerne voksrester, fordi det kan beskadige din hud, gøre det tørt og endda forbrænde det;
 • Hvis irritation opstår, bør friktion på den behandlede overflade undgås. Brug løse tøj og bomuldsundertøj. Dette vil gøre det muligt for kroppen at trække vejret. Undgå at svede, da dette giver en ideel yngleplads til bakterier. Forårsager udslæt, irritation, rødme og kløe;
 • Få dage efter proceduren skal du forsigtigt skrælle huden flere gange om ugen for at fjerne den døde hud. Dette forhindrer indgroede hår;
 • brug en fugtighedscreme dagligt.

Generelt er voksfjerning en simpel og overkommelig hjemmehjælp. Giver et godt slutresultat. Efter alle anbefalingerne vil dit ansigt, ben, bikiniområde forblive glat og smukt i lang tid.

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd