Voksstrimler "Floresan Deep Depil"

Ikke alle kan besøge skønhedssalonen, hvor depilation er næsten smertefri ved hjælp af specialværktøjer. Deep Depil Wax Strips er den nemmeste og dokumenterede måde, piger bruger til at fjerne uønsket hår.

Hvad skal du vide om hårfjerning?

Deep Depil Wax Strips er designet til hurtig og effektiv hårfjerning på enhver hudtype. Floresan producerer produkter, et klæbrig lag, der kan imprægneres:

 • kamille;
 • lavendel;
 • aloe vera;
 • mint;
 • azulen.

Epilering anbefales, med en hårlængde over 2 mm, ellers er de dårligt limede og ikke fjernet. For at fjerne korte hår skal du bruge voksbånd flere gange. Fremgangsmåden bliver smertefuld. Efter epilering vises irritation og blå mærker.

Omkostningseffektive som dyb depil voksstrimler bruges mere end én gang.

Den største fordel ved Floresan er, at strimlerne kan bruges gentagne gange, så længe laget forbliver klæbrigt. Hvis hårene ophører med at holde fast, skal du tage en ny.

Med denne metode til hårfjerning fjernes hårene sammen med pæren. Huden forbliver glat, blød og fløjlsagtig i 2-3 uger. Depilation udføres i bikiniområdet eller på ansigtet. Floresan voks strimler spare dine penge og tid, fordi hårfjerning kan gøres uafhængigt, og det er ikke nødvendigt at besøge salonen til dette.

Regelmæssig hårfjerning svækker hårstrukturen og gør dem svagere og blødere. I pakken er der sammen med voksrektangler en creme-gel, der påføres det behandlede område. Det afkøler og beroliger epidermis og forhindrer irritation. Til resultatet af depilationen var du tilfreds, proceduren skal udføres korrekt. Ellers kan hævelse, irritation, rødme eller hæmatom forekomme.

Fjern håret korrekt

Mange er bange for at prøve voksstrimler, fordi de har hørt om blå mærker, rødme og andre negative anmeldelser. Hvis du udfører hårfjerning korrekt, kan alt dette undgås.

Før du anvender et rektangel til afhugning fra Floresan, opvarmes det i dine hænder i 20-30 sekunder. Derefter fjernes beskyttelsesfilmen og spredes båndet til det relevante område. Stik det på hårlinjen og fjern det i modsat retning. For at reducere smerten ved afbrydelse skal anden hånd trække huden godt. Hvis du fjerner strimlen langs vækstlinjen, vil det føre til indvækst og inflammatorisk proces.

Efter proceduren kan partikler af et klæbende stof forblive på det depilerede område. Du kan fjerne dem med en blød svamp gennemvædet i lotion eller olie. Resultatet af hårfjerning afhænger ikke kun af procedurens teknik, men også om pleje. Før depilation eksfolieres. Det forhindrer hårets indvækst. Det anbefales også at tage et varmt bad eller bad. Dette vil forstørre porerne og gøre manipulationen mindre smertefuld. Afslutningsvis bør du anvende den gelé, der kommer i sættet. Det har en desinficerende og fugtgivende virkning.

Efter depilering bliver huden følsom, så følg forholdsreglerne. Det er forbudt:

 • brug saunaer, bade og solarium;
 • længe vær under solen;
 • Brug kosmetiske præparater baseret på alkohol.

Voks rektangler fra Floresan anvendes ikke på områder, hvor der er muld eller vorter. Hårfjerning er også kontraindiceret i nærvær af en allergisk reaktion, forbrændinger eller mikrotraumas.

Fordele og ulemper

Før du begynder hårfjerning, skal du omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved voksstrimler.

Fordelene ved denne metode til fjernelse af uønsket vegetation omfatter:

 • økonomi
 • overkommelig pris
 • varig effekt.

Depilation med Depresil fra Floresan kan gøres uafhængigt hjemme. Hvis du planlægger en tur, kan du tage dem med dig. Resultatet varer længere hver gang, og alt fordi pærerne er skadede og hårvæksten forværres. Før epilering ikke behøver at vokse hår. Klæbemidlet fanger hår længere end 2 mm.

På trods af alle fordele har denne metode til hårfjerning sine ulemper. Den største ulempe er smerte. Derfor, hvis du beslutter dig for at gøre en depilation for første gang, så skal du begynde med benene, da armhulen og bikiniområdet betragtes som de mest smertefulde.

Bivoks kan forårsage allergier. Undgå irritation med en allergisk reaktion. Irritationen aftager inden for få timer, og det allergiske udslæt forbliver og ledsages ofte af brænding eller kløe. For at eliminere muligheden for en allergisk reaktion, kør en tolerance test. Påfør et voksrektangel på et mindre følsomt område. Efter 5-7 minutter skal du slette. Hvis der er ubehagelige symptomer, er yderligere manipulation kontraindiceret.

Nogle piger snakker negativt om denne type hårfjerning, og alt fordi de gør det forkert. Hvis det er dårligt at fiksere en strimmel på huden, så vil der komme en blå mærke på plads. Hvis du fjerner hår langs vækstlinjen, vil dette føre til deres afbrydelse og ny vækst.

Speciel stretchvoks anvendt til fremstilling af strimler, der kan tage højde for de mindste detaljer i huden

Sådan fjerner du resterende klæbemiddel?

Jo længere du holder voksstrimmel på det depilerede område, jo mere klæbemiddel vil forblive på det. Epilering skal gøres hurtigt. Hvis der imidlertid efter manipuleringen forbliver partikler af en klæbemasse, kan de fjernes ved hjælp af:

 • fed creme;
 • spray, gel eller lotion;
 • vegetabilsk olie;
 • særlige servietter;
 • blød svamp;
 • bomuldsstof.

Der er ingen specielt blødservietter fra Floresan, så du skal bruge improviserede metoder. Skræl ikke rester af neglen, så du kun beskadiger huden. Påfør lidt vegetabilsk olie på bomuldsstykket og behand det ønskede område. En sådan manipulation vil ikke kun fjerne vokspartikler, men forhindrer også yderligere afskalning.

Hver pige har en fed og nærende creme til hånden. Det vil blødgøre og berolige huden. Den bedste mulighed er en speciel lotion efter epilering. Det har en antiseptisk og antioxidant virkning. Huden efter lotionen bliver glat og blød. Resterne af klæbemidlet kan fjernes med sæbe og vand. Denne metode anbefales ikke til piger med tør hudtype.

Udtalelse nybegynder om de første voksestriber

For første gang i mit liv besluttede jeg at prøve alternative typer hårfjerning i stedet for en barbermaskine. Erhvervet for første gang voksstrimlerne af dette selskab dybe depil for 90 rubler. Billig i forhold til andre virksomheder. Jeg troede det første gang du kan øve på budgettet.

Pakken indeholder 20 voksstrimler og creme-gel efter depilation, hvilket nedsætter hårvækst.

Strimlerne er ca. 20 cm lange og 5 bredde.

Tidligere skal de gnides i palmerne, som ville opdele. Så hold det på det behandlede område.

Det er nødvendigt at klæbe fra top til bund og derefter skarpt mod hårets vækst for at rive det fra huden.

For dem, der aldrig har gjort det her straks, siger jeg det - det gør ondt som helvede. Denne metode kunne bruges i middelalderen som en metode til tortur. Men selvfølgelig forberede jeg mig selv på dette, men i virkeligheden er det lige uden for ord.

På grund af min manglende erfaring var de første roser desværre ikke meget god kvalitet for mig. Men selv om jeg senere afsluttede disse områder med en barberkniv, var strimlerne stadig ikke nok til begge ben i skinnebenet. Bag der var ubrugte områder.

Efter at striberne løb ud, løb jeg en barbermaskine over de steder, der blev efterladt ubehandlet.

Så et par minutter efter afslutningen af ​​depilationen dukkede rød prikker på benene. Jeg behandlede dem med creme efter depilation og i løbet af en time gik alt væk.

Resultatet af depilationen var nok i 10 dage, bortset fra de steder, hvor barberet med en barbermaskine, hvor benene blev stikkede allerede på den fjerde dag.

Afslutningsvis vil jeg sige, at selv om du gør det med det samme, er 20 stykker ikke nok til hele overfladen. Men generelt forårsager det effektivt hår.

Voksstrimler til depilation med kamille. Floresan Deep depil - anmeldelser

Og det er ikke nødvendigt at betale for meget

Fordele: Billig, effektiv.

Testimonial: Jeg besluttede på en eller anden måde at prøve voksstrimler i erhvervslivet og købte Floresan Deep Depil med kamille. Med deres direkte ansvar for at klare et knæk ripper de godt limede og højkvalitets hår, mens de ikke løfter dem og trækker. Den eneste ulempe er, at det øverste lag af huden er trukket sammen med hårene. Røde pletter vises på mine fødder, men jeg fastholder ikke specifikt på disse strimler, da dette er min hudfunktion - meget sart. Derfor skiftede jeg til en varm voks af samme firma,... Næste

Neeffetivnye

Fordele: Pris.

Ulemper: Ineffektive.

Anmeldelse: Et rod til en lav pris. Det eneste plus, som jeg ikke kan kaldes effektiv. Selv om det måske ikke er muligt for alle voksstrimler sammenlignet med voks i en dåse? (første striber) Det gør ondt, men ikke kriminelt. Epilator, sandsynligvis, til tider syg.

Irriterer ikke huden

Plusser: Effektivt.

Ulemper: Stort forbrug.

Anmeldelse: Wax strips til depilation med kamille Jeg kunne godt lide en ganske behagelig aroma, såvel som for ikke irriterende huden. Effektivitet er selvfølgelig. Fire sæt for en lille besværsproces og for det faktum, at mange striber går, det ville depilere alle benene.

Effektiv!

Fordele: Effektiv.

Anmeldelse: Wax strimler til depilation med kamille. Floresan Deep depil er ganske effektiv og behagelig - benene efter dem er meget glatte. Men du skal vænne sig til den midlertidige smerte efter dem. Personligt kan jeg næppe gøre dem depilated, selv om effekten er meget god.

Men disse er de bedste voksstrimler.

Plusser: Bedste.

Anmeldelse: De har så mange fordele, at der ikke er nogen ulemper. De er meget overkommelige. Analoger i udlandet meget dyrere. Fjern godt uønsket hår meget godt. Næsten alt. Irritation efter brug af strimlerne går hurtigt. Det er meget nemt at bruge dem.

Meget godt

Plusser: Små forbrug, efterlader lidt klæbende spor efter min mening meget.

Ulemper: Ingen.

Testimonial: Prisen var latterlig. Først tænkte jeg penge blev spildt. Jeg satte mig om aftenen for at trække håret på mine hænder og hvad var min overraskelse, da alt blev rystende med det samme og samtidig, og du kan bruge stripen to gange. Jeg har meget erfaring med at bruge og prof. voks og husholdningsstrimler af berømte mærker, vil jeg helt sikkert gå til at købe disse strimler, jeg ved ikke, hvordan de vil klare håret på deres fødder, men måske tager jeg et par pakker og udfører opgaven bagefter.

Anmeldelser om voksstrimler til depilation med kamille. Floresan dyb depil
Kosmetik og parfume.

Instruktioner til brug af voksstrimler Deep Depil

Voks striber Floresan, dømme efter anmeldelser, er ret effektive. De hjælper en kvinde til at blive attraktive i mangel af mulighed for at besøge en professionel salon. Voksstrimler anvendes meget til at fjerne overskydende hår i bikiniområdet og på benene.

For hvilken del af kroppen passer?

Der er forskellige typer voksstrimler. For eksempel er produkter med azulenekstrakt designet til at eliminere uønsket vegetation i det intime område. Kamille strimler er designet specielt til ejere af følsom hud. De er velegnede til forskellige dele af kroppen.

Der er også specielle voksstrimler til ansigtet fra Floresan. De er imprægneret med aloe vera-ekstrakt.

Beskrivelse, sammensætning og formål

Floresan voks striber er velegnet til kvinder med enhver hudtype. Produktets klæbende lag kan imprægneres med følgende aktive stoffer:

Pakken indeholder desuden en creme-gel. Det bør påføres det behandlede område efter depilering. Takket være creme-gelen afkøles huden. Værktøjet forhindrer forekomsten af ​​irritation.

Pakken med voksstrimler til ansigtet, lavet på basis af aloe vera, indeholder en speciel balsam efter depilering.

Instruktioner til brug

Floresan voksstrimler anbefales til fjernelse af hår, som er længere end 2 mm. Ellers kan proceduren ledsages af smerte, øger sandsynligheden for blå mærker eller irritation i det behandlede område.

Inden du bruger en voksstrimmel, skal du varme det lidt op i dine hænder i 20 sekunder. Derefter fjernes en speciel film fra produktet. Derefter limes det til den skinnede overflade af huden. Dette skal gøres i retning af vækst af uønskede hår. Fjern Deep Depil i modsat retning. Samtidig skal du straks strække huden med din hånd for at mindske ubehag. Hvis en kvinde fjerner voksstrimler langs hårlinjen, øges risikoen for betændelse.

Virkningen af ​​proceduren afhænger i høj grad af overholdelse af de nødvendige anbefalinger. Inden du bruger voks Depil med kamille til bikiniområdet, skal du lave en skrælning, der forhindrer udbrud af indgroede hår.

Derudover anbefales det at tage en brusebad, der bidrager til udvidelsen af ​​porerne, før proceduren. Efter depilering skal huden smøres med en creme-gel, så du kan sænke hårets vækst. Værktøjet er udstyret med desinfektionsmiddel og fugtighedsgivende egenskaber.

Kamilleekstrakt indeholdt i cremen beroliger huden og forhindrer irritation efter depilering. Ekstrakter opnået fra valnødskaller nedsætter væksten af ​​uønskede hår. Cream-gel blødgør huden, hjælper med at genoprette den optimale pH.

Det er vigtigt! Voksstrimler må ikke påføres på de områder af kroppen, hvor der er vorter, muldvarp eller sår. Proceduren bør ikke udføres i tilfælde af forbrændinger i det behandlede område eller med en øget tendens til allergiske reaktioner.

Resterne af klæbemiddel kan fjernes ved hjælp af sådanne midler:

 • vegetabilsk olie;
 • fløde med olieagtig konsistens
 • lotion;
 • gel;
 • vådservietter;
 • blødt stof;
 • et lille stykke bomuldsstof.

Inkluderet med produktet er der ingen specielle kludtykkere gennemblødt i en speciel sammensætning. Derfor anbefales det at blot lægge lidt vegetabilsk olie på en skive lavet af bomuld og behandle det nødvendige område af kroppen.

Denne enkle manipulation fjerner ikke blot rester af klæbemiddelet fra huden, men forhindrer også udseende af peeling.

En fremragende mulighed er brugen af ​​en speciel lotion designet til kropspleje efter depilering. Værktøjet har antiinflammatoriske og antiseptiske virkninger.

Sådan plejer du kroppen efter proceduren

Efter depilering kan hudfølsomheden øges. Derfor må en kvinde overholde de nødvendige regler.

Efter proceduren er forbudt:

 • gå til saunaen eller badet
 • anvende kosmetik, som indeholder alkohol
 • i lang tid at være under solens brændende stråler.

Kvinder anmeldelser

Om dette produkt, som voksstrimler Deep Depil til bikiniområdet, er negative anmeldelser ret sjældne. Ofte bliver de tilbage af det retfærdige køn, som ikke udfører depilationen ordentligt. Hvis det ikke er pålideligt at fastsætte strimlen, kan der forblive en blå mærke på kroppen, når produktet fjernes. Derudover anbefales det ikke at skyde det i retning af hårvækst.

Voksstrimler af Deep Depil med kamille er særligt populære hos kunderne, og tilbagemeldingerne om dem er for det meste positive. Produkter forsynet med antiinflammatoriske egenskaber, hvorved forekomsten af ​​irritation på det behandlede område af kroppen undgås.

Alina, 32 år gammel: "Den største fordel ved Deep Depil er, at de kan bruges gentagne gange, indtil båndene bevarer deres klæbrighed. Ved hjælp af værktøjet fjernes også hårsækkene, der ligger dybt under dermis. Efter proceduren bliver huden glat og fløjlsagtig. Effekten kan vare i tre uger. "

Anna Sergeevna, 45 år gammel: "For at være ærlig, er jeg lidt skam over at fjerne uønskede hår i salonen. Jeg prøvede en masse kosmetik: både dyrt og billigt. Deep Depil med kamille fra Floresan for nylig købt i et stort supermarked. Desværre kunne jeg ikke lide dette værktøj for meget. Hårde hårstrimler optager med vanskeligheder. Efter proceduren måtte jeg bruge en elektrisk barbermaskine.

Resterne af voks fjernede jeg creme-gelen, som kommer i sættet. Værktøjet har en tyk tekstur. Cream-gel har en behagelig lugt af urter.

Fordelene ved Deep Depil indbefatter det faktum, at der efter deres anvendelse ikke opstår irritation på huden. Hertil kommer, at efter indtrængen ikke forekom de indgroede hår på kroppen. Strimlerne fugter huden og har en beroligende effekt. "

Marina, 26 år gammel: "Jeg købte disse strimler til handlingen. Men som et middel til at fjerne uønsket vegetation på mine ben og i det intime område, passede de mig slet ikke. Hårene fjernes ret dårligt. Efter brug af dem forbliver klæbende mærker på kroppen. Resterne af voks rengøres ret hårdt. Til dette formål bruger jeg normalt ferskenolie eller aromaolie, opnået fra abrikoskerne.

Jeg fandt voksstrimler en usædvanlig brug: Jeg bruger dem til at rette øjenbrynene. For at gøre dette skal du omhyggeligt afskære et lille stykke af den ønskede størrelse og varme den med varmen af ​​mine hænder. Så klæber jeg et fragment af en voksstrimmel til øjenbrynene, og efter 30 sekunder slår jeg det af med en skarp bevægelse. Efter det trækker jeg det ekstra hår med pincet efter behov. Derefter smører jeg huden med kosmetisk olie. Efter fem minutter skal du fjerne det med en fugtig klud. Efter at have fjernet de ekstra hår, tynder jeg mine øjenbryn med henna. "

Alla, 24 år: "Min bekendtskab med voksstrimler fandt sted for nylig. For første gang besluttede jeg at bruge et dyrt Veet-produkt beregnet til følsom hud. Men der var få voksstrimler i sættet, og prisen syntes for høj for mig. I supermarkedet så jeg ved et uheld stribe kamille fra Floresan. På tidspunktet for depilation var længden af ​​hårene på benene ca. 5 mm. Dette værktøj passede perfekt til opgaven. De resterende sparsomme hår, ca. 2 mm lange, fjernes jeg nemt med pincet. "

konklusion

Deep Depil strimler forårsager sjældent en allergisk reaktion. Nogle kvinder har en lille irritation på huden. Rødme forsvinder sædvanligvis spontant inden for 12 timer efter depilering.

Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Om voks

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voks striber - i denne udførelsesform er produktet allerede blevet påført på papir eller stof striber, som ikke behøver opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed, skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du starte aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

anmeldelser

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Deep Depil voksstrimler: kundeanmeldelser

Deep Depil voksstrimler: kundeanmeldelser

I dag har ikke alle piger mulighed for at besøge en skønhedssalon for at rydde op og slippe af med overskydende vegetation på hendes krop. For at løse dette problem vil du hjælpe Deep Depil - voksstrimler, hvor anmeldelser kun er positive. De er den nemmeste måde, der bruges aktivt til depilation. ">

Funktioner af proceduren

Anmeldelser af Floresan Deep Depil voksstrimler gør det klart, hvilken handling de har, hvad de vigtigste fordele er. Dette værktøj er designet til tilstrækkelig hurtig og effektiv fjernelse af vegetation. Til dette formål kan den bruges på forskellige dele af kroppen.

"> Gode anmeldelser af Deep Depil voksstrimler kan findes i forhold til deres imprægnering. Floresan Company producerer produkter med et klæbrig lag baseret på sådanne aktive stoffer som:

Fremgangsmåden til fjernelse af voks fra Deep Depil fra Floresan, hvis anmeldelser er angivet nedenfor, anbefales, når hårlængden når mindst 2 mm. Ellers vil vegetationen blive dårligt limet og fjernet. For at slippe af med kortere hår skal båndet med voks bruges flere gange på samme sted. Derfor kan proceduren være mere smertefuld, og efter det vil der være irritation og blå mærker. ">

Den største fordel, som pigerne angiver i deres anmeldelser om voksstrimler til depilation Deep Depil, er evnen til at bruge båndet gentagne gange. Mens lagets klæbeevne bevares, og hårene holder sammen, kan det påføres sikkert.

Depilation med voksstrimler Deep Depil, hvor anmeldelser kun fortæller positive ting, udføres på ansigtet eller i bikiniområdet. Takket være højkvalitetsbånd er ikke kun tiden gemt, men også penge til at besøge mesteren. Denne procedure kan nemt udføres uafhængigt hjemme, herunder i mangel af særlige færdigheder på dette område.

Permanent fjernelse af vegetation svækker hårets struktur, hvilket gør dem svagere og blødere. I hver pakke med voksstrimmel er der en speciel creme-gel, der skal påføres det behandlede område. Takket være dens handling, afkøler epidermis og roer ned, er risikoen for irritation reduceret. For at få den maksimale effekt fra proceduren skal den udføres korrekt. Ellers kan hævelse, hæmatomer, irritation eller rødme let opstå.

Hårfjerning

Unge piger er ofte bange for at bruge voksstrimler, fordi de gentagne gange har hørt om bivirkningerne (rødme, blå mærker osv.). Men hvis du udfører proceduren korrekt, kan alt dette undgås. ">

Før du anvender et rektangel for at fjerne hår, skal du varme det op i dine hænder i 20-30 sekunder. "> Derefter skal du fjerne beskyttelsesfilmen og holde en strimmel på det ønskede område. Dette bør kun ske i retning af hårvækst. Fjern det klæbende voksbånd med en rykke i modsat retning, mens du forsigtigt trækker huden med din hånd for at mindske smerten. strimmel langs hårlinjen, dette kan føre til deres indvækst og efterfølgende inflammatoriske proces.

"> Resultatet af proceduren afhænger af teknikken og plejen efter den. Før depilering anbefales det at gøre en skrælning, der hjælper med at forhindre indfødning af håret. Samtidig skal der tages et varmt brusebad for at udvide porerne og give mindre smertefulde procedurer. Ved afslutningen af ​​depilationen skal du anvende fløde, der har en fugtigheds- og desinfektionsvirkning. ">

Anmeldelser af Deep Depil voksstrimler tyder på, at huden efter proceduren bliver meget følsom. For ikke at skade hende skal du følge forsigtighedsreglerne. Efter depilering er følgende handlinger forbudt:


 • adgang til saunaen, solarium, bad
 • brugen af ​​kosmetiske præparater indeholdende alkohol
 • længe ophold under den brændende sol.

Voksbånd er forbudt at påføres på hudområder, hvor der er sår, vorter eller mol. Derudover anbefaler kosmetologer ikke at udføre proceduren i nærvær af allergiske reaktioner, mikrotraumas eller forbrændinger.

fordele

De vigtigste fordele ved midler til depilation er:


 • rimelig pris;
 • spare tid;
 • langvarig virkning
 • evnen til at ansøge hjemme uden hjælp fra en specialist
 • let at tage med dig på en tur.

Dette er anmeldelserne på Deep Depil bikini for folk der har købt dem mindst en gang. ">

mangler

Ud over fordelene har voksstrimler nogle ulemper. Den vigtigste er smerte. Derfor, piger, der beslutter at bruge dette værktøj for første gang, anbefales det først at prøve det på deres fødder. Bikini og ansigtsområder betragtes som de mest smertefulde.

Bivoks kan forårsage allergier hos nogen. Forvirre ikke en allergisk reaktion, der ledsages af kløe og brændende, med den sædvanlige irritation, der går over et par timer. ">

Eliminer sandsynligheden for, at en sådan effekt vil hjælpe den enkleste test. For at gøre dette vil det være nødvendigt at anvende et klæbrig rektangel på et ikke for følsomt område og fjerne det i 5-7 minutter. Hvis ubehagelige symptomer begynder at forekomme, er det ikke umagen værd at fortsætte manipulationen.

Negative anmeldelser af Deep Depil voksstrimler er yderst sjældne. I de fleste tilfælde forlades de kun af personer, der gør forkert udtørring. Hvis det er dårligt at fastsætte båndet, kan det efter en fjernelse forekomme en blå mærke. Kom også over forbrugerne, fjern strimlen i retning af hårvækst, på grund af hvad de bryder af og vokser igen.

Adhæsive rest

"> Afhængigt af varigheden af ​​strimlen på huden forbliver der en vis mængde klæbemiddel tilbage. Derfor bør proceduren udføres hurtigt. Hvis limmassepartiklerne stadig er på huden, skal de forsigtigt fjernes ved hjælp af midler som:

Afhængigt af skadeområdet vil et af de nævnte midler altid hjælpe.

Sådan sletter du?

Fabrikanten leverede ikke specielt blødservietter i sættet, så du skal bruge praktiske genstande. Resterne af klæbemiddelet bør ikke slides af med negle, da der er stor sandsynlighed for, at huden vil blive beskadiget, og inflammatoriske processer vil begynde. Påfør en lille smule vegetabilsk olie på en bomuldsstynge og behandl det ønskede område. Denne manipulation bidrager ikke kun til eliminering af resterende lim, men forhindrer også efterfølgende skrælning.

Hver pige er altid til stede, der er en fed og nærende creme. De kan blødgøre og berolige huden. Men en bedre mulighed er at anvende lotion umiddelbart efter depilering. Det kan have en antiseptisk virkning.

Først og fremmest viser pigerne i deres anmeldelser, at strimlerne er virkelig effektive. For kun 200 rubler kan du købe et godt produkt, som du ikke længere behøver at bekymre dig for overskydende vegetation. Størrelsen på det foreslåede bånd passer til alle.

Kunder synes især om de delikate Deep Depil voksstrimler med kamille. Feedback om dem er altid positivt. Disse strimler har en anti-inflammatorisk effekt, og hjælper også med at undgå irritation på det behandlede område af huden. ">

På trods af ovenstående ulemper er pigerne sjældent allergiske. Det eneste der kan opstå efter den første ansøgning er en lille irritation, som vil gå væk inden for 12 timer efter proceduren.


">
Voks strimler dybe depil anmeldelser

Depilation cream Floresan Deep depil delikat depilatory depilatory facial hair creme med fersken olie anmeldelser

Kategori:
Pleje kosmetik

seværdighed:
Depilatory cream

mærke:
Floresan (Floresan)

Alle anmeldelser på Depilation Cream Floresan Deep depil delikat depilatory creme til fjernelse af ansigtshår med ferskenolie
Værre creme og ikke finde

Jeg har et lille kompleks - dette er håret på ansigtet ((Derfor forsøger jeg at fjerne denne fejl eller forkæle det. Ekstremt kategorisk [.]

Jeg har ikke stødt på et sådant mareridt i lang tid.

Det har længe været at sikre sig at slippe af med overskydende fluffiness under næsen [. ]

►►► Nå 100 gange sies det: FØRSTE, LÆS AYREK, OG KØB. Eller - piger, løbe væk fra ham! ◄◄◄

God dag alle sammen! )) Gennemgang af serien: "Jeg har købt en kvinde en gris..." Sikkert er mange piger bekendt med dette problem - hårfjerning [. ]

Jeg prøvede så hårdt, at jeg overdidede det ((... håret blev fjernet sammen med det øvre lag af epidermis, tak for ikke at komme til benet... selv om yderligere 5 minutter og alt ville være muligt..

Jeg købte dette "mirakelmiddel" spontant i "The Rainbow Smile". Og det er ikke, at jeg lider af ansigtsplantage (Gud Gud.

Ingen delikatesse! frygtelig fløde!

Hej alle sammen! Jeg præsenterer din opmærksomhed en delikat depilatory creme til fjernelse af ansigtshår fra mærket Floresan. ]

Farlig ansigtscreme

God dag alle sammen. Jeg vil gerne skrive en anmeldelse om det bogstaveligt farlige produkt fra Floresan Deep Depil. I håb om at nogen før du bruger dette [. ]

Køb ikke nogensinde! Razor er bedre end IT. Sådan brænder du huden i 30 sekunder.

Jeg havde ikke planer om at skrive en anmeldelse, men jeg kan bare ikke forhindre pigerne i at købe denne frygtelige måde. Jeg fandt det i et regnbue smil, [. ]

Huden er væk, håret forbliver - brændt huden til blodet!

God dag! Forkæle mig at "gøre væk" med små, små hår over overlæben ved hjælp af depilation creme! I [. ]

Så sart at ingenting vil fjerne noget overhovedet... men du vil holde ud i et par minutter og Bepanten at hjælpe!

Jeg starter min anmeldelse af denne creme med tekster. Næsten enhver kvinde mener, at de ekstra hår ikke ser æstetisk glædeligt ud og prøver med [. ]

Vil du brænde din hud? Fortsæt med dette mirakelmiddel!

Jeg kan ikke finde en måde at slippe af med ansigtshår, acne fra voks, elektrofilering er meget smertefuld og fører til pigmentering, fra [. ]

Floresan Deep Depil Cream - Gel, som nedsætter hårvæksten efter depilation - anmeldelser

Deep Depil Cream - Gel, som nedsætter hårvæksten efter depilation

Floresan Deep Depil Cream - Gel, som nedsætter hårvækst efter depilation 1. juli 2016

Piger, jeg anbefaler alle at anbefale en sådan creme efter depilation, jeg købte den for et år siden i Auchan, men jeg ser det ofte i andre butikker. Billig, omkring 100r. Det ser sådan ud:

Praktisk rør med snap-on låg. Volumen 150ml.

BESKRIVELSE AF FREMSTILLEREN: Formel 124.

Farmaceutisk kamille og aloe vera-ekstrakter beroliger huden, forhindrer irritation af huden efter depileringsproceduren, og ekstrakter af valnødskaller og kløver reducerer intensiteten af ​​hårvæksten. Naturlige olier, vitamin F og lanolin nærer huden og blødgør det perfekt. Komplekset af frugtsyrer og naturlige fugtighedsceller genopretter vandbalancen og det optimale pH-niveau i huden.

Hvordan man bruger: Påfør den creme gel på den behandlede overflade af huden i et kontinuerligt lag og lad det absorbere.

Ingredienser: vand, sojabønneolie, propylenglycol, emulsionsvoks, cetearylalkohol, lanolin, dimethicon 350, vitamin F, aloe vera-ekstrakt, kamilleekstrakt, valnødskalekstrakt, kløverekstrakt, natriumlactat, mælkesyre, triethanolamin, PEG-9 Carboxylstearamid, essentiel olie pebermynte, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, mikrocar PM3, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, hyaluronsyre, parfume-sammensætning, CI 42090, CI 19140, benzylsalicylat, linalool.

FRA DIG SELV: Creme af hvid farve, duften har en lille specifik karakter af floresanovsky betyder. Tekstur er blid, let fordelt over huden, absorberer ret godt og hurtigt. Jeg kan lide dens virkning på huden - det lugter helt, hurtigt lindrer irritation (rødme), blødgør. Derudover giver den en meget behagelig, lidt køleeffekt.

Værktøjet efter min mening er meget behageligt, også egnet til intime områder, men det køler håndgribeligt der).

Jeg var ikke særlig interesseret i nedgangen i hårvækst, da jeg ikke bruger sådanne cremer dagligt, kun direkte efter depilering. Derfor vil jeg ikke garantere i denne henseende, men jeg anbefaler alligevel værktøjet, en god fløde.

[Redigeret af forfatteren den 3. juli 2016]

Deep Depil voksstrimler: kundeanmeldelser

I dag har ikke alle piger mulighed for at besøge en skønhedssalon for at rydde op og slippe af med overskydende vegetation på hendes krop. For at løse dette problem vil du hjælpe Deep Depil - voksstrimler, hvor anmeldelser kun er positive. De er den nemmeste måde, der bruges aktivt til depilation.

Funktioner af proceduren

Anmeldelser af Floresan Deep Depil voksstrimler gør det klart, hvilken handling de har, hvad de vigtigste fordele er. Dette værktøj er designet til tilstrækkelig hurtig og effektiv fjernelse af vegetation. Til dette formål kan den bruges på forskellige dele af kroppen.

Gode ​​anmeldelser af Deep Depil voksstrimler kan findes i forhold til deres imprægnering. Virksomheden "Floresan" fremstiller produkter med et klæbrig lag baseret på sådanne aktive stoffer som:

 • kamille;
 • mint;
 • lavendel;
 • azulen;
 • aloe vera

Fremgangsmåden til fjernelse af voks fra Deep Depil fra Floresan, hvis anmeldelser er angivet nedenfor, anbefales, når hårlængden når mindst 2 mm. Ellers vil vegetationen blive dårligt limet og fjernet. For at slippe af med kortere hår skal båndet med voks bruges flere gange på samme sted. Derfor kan proceduren være mere smertefuld, og efter det vil der være irritation og blå mærker.

Den største fordel, som pigerne angiver i deres anmeldelser om voksstrimler til depilation Deep Depil, er evnen til at bruge båndet gentagne gange. Mens lagets klæbeevne bevares, og hårene holder sammen, kan det påføres sikkert.

Denne metode til at slippe af med uønsket vegetation kan også fjerne pærerne, der ligger dybt under dermis. Derefter bliver huden glat, blød og fløjlsagtig. Effekten varer op til 2-3 uger.

Depilation med voksstrimler Deep Depil, hvor anmeldelser kun fortæller positive ting, udføres på ansigtet eller i bikiniområdet. Takket være højkvalitetsbånd er ikke kun tiden gemt, men også penge til at besøge mesteren. Denne procedure kan nemt udføres uafhængigt hjemme, herunder i mangel af særlige færdigheder på dette område.

Permanent fjernelse af vegetation svækker hårets struktur, hvilket gør dem svagere og blødere. I hver pakke med voksstrimmel er der en speciel creme-gel, der skal påføres det behandlede område. Takket være dens handling, afkøler epidermis og roer ned, er risikoen for irritation reduceret. For at få den maksimale effekt fra proceduren skal den udføres korrekt. Ellers kan hævelse, hæmatomer, irritation eller rødme let opstå.

Hårfjerning

Unge piger er ofte bange for at bruge voksstrimler, fordi de gentagne gange har hørt om bivirkningerne (rødme, blå mærker osv.). Men hvis du udfører proceduren korrekt, kan alt dette undgås.

Før du anvender et rektangel for at fjerne hår, skal du varme det op i dine hænder i 20-30 sekunder. Derefter skal du fjerne beskyttelsesfilmen og klæbe strimlen til det ønskede område. Dette bør kun ske i retning af hårvækst. For at fjerne det klæbende voksbånd skal du rykke i modsat retning, mens du forsigtigt trækker huden med din fri hånd for at reducere smerten. Hvis du fjerner strimlen langs hårvækstlinjen, kan det føre til indvækst og efterfølgende inflammatorisk proces.

effekt

Resultatet af proceduren afhænger af teknikken til at føre og efterlade den. Før depilering anbefales det at skrælle, hvilket forhindrer indfødning af håret. Samtidig bør der tages et varmt brusebad for at udvide porerne og give mindre smertefulde procedurer. Ved afslutningen af ​​depilationen skal du påføre en gelcreme, der har en fugtigheds- og desinfektionsvirkning.

Anmeldelser af Deep Depil voksstrimler tyder på, at huden efter proceduren bliver meget følsom. For ikke at skade hende skal du følge forsigtighedsreglerne. Efter depilering er følgende handlinger forbudt:

 • adgang til saunaen, solarium, bad
 • brugen af ​​kosmetiske præparater indeholdende alkohol
 • længe ophold under den brændende sol.

Voksbånd er forbudt at påføres på hudområder, hvor der er sår, vorter eller mol. Derudover anbefaler kosmetologer ikke at udføre proceduren i nærvær af allergiske reaktioner, mikrotraumas eller forbrændinger.

fordele

De vigtigste fordele ved midler til depilation er:

 • rimelig pris;
 • spare tid;
 • langvarig virkning
 • evnen til at ansøge hjemme uden hjælp fra en specialist
 • let at tage med dig på en tur.

Dette er anmeldelserne på Deep Depil bikini for folk der har købt dem mindst en gang.

mangler

Ud over fordelene har voksstrimler nogle ulemper. Den vigtigste er smerte. Derfor, piger, der beslutter at bruge dette værktøj for første gang, anbefales det først at prøve det på deres fødder. Bikini og ansigtsområder betragtes som de mest smertefulde.

Bivoks kan forårsage allergier hos nogen. Forvirre ikke en allergisk reaktion, der ledsages af kløe og brændende, med den sædvanlige irritation, der går over et par timer.

Eliminer sandsynligheden for, at en sådan effekt vil hjælpe den enkleste test. For at gøre dette vil det være nødvendigt at anvende et klæbrig rektangel på et ikke for følsomt område og fjerne det i 5-7 minutter. Hvis ubehagelige symptomer begynder at forekomme, er det ikke umagen værd at fortsætte manipulationen.

Negative anmeldelser af Deep Depil voksstrimler er yderst sjældne. I de fleste tilfælde forlades de kun af personer, der gør forkert udtørring. Hvis det er dårligt at fastsætte båndet, kan det efter en fjernelse forekomme en blå mærke. Kom også over forbrugerne, fjern strimlen i retning af hårvækst, på grund af hvad de bryder af og vokser igen.

Adhæsive rest

Afhængigt af varigheden af ​​strimlen på huden efter det er der stadig en vis mængde klæbemiddel. Derfor bør proceduren udføres hurtigt. Hvis partiklerne i den klæbende masse stadig er på huden, skal de forsigtigt fjernes ved hjælp af midler som:

 • fed creme;
 • vegetabilsk olie;
 • spray;
 • lotion;
 • gel;
 • vådt aftørring;
 • blød svamp;
 • bomuldsstof.

Afhængigt af skadeområdet vil et af de nævnte midler altid hjælpe.

Sådan sletter du?

Fabrikanten leverede ikke specielt blødservietter i sættet, så du skal bruge praktiske genstande. Resterne af klæbemiddelet bør ikke slides af med negle, da der er stor sandsynlighed for, at huden vil blive beskadiget, og inflammatoriske processer vil begynde. Påfør en lille smule vegetabilsk olie på en bomuldsstynge og behandl det ønskede område. Denne manipulation bidrager ikke kun til eliminering af resterende lim, men forhindrer også efterfølgende skrælning.

Hver pige er altid til stede, der er en fed og nærende creme. De kan blødgøre og berolige huden. Men en bedre mulighed er at anvende lotion umiddelbart efter depilering. Det kan have en antiseptisk virkning.

anmeldelser

Først og fremmest viser pigerne i deres anmeldelser, at strimlerne er virkelig effektive. For kun 200 rubler kan du købe et godt produkt, som du ikke længere behøver at bekymre dig for overskydende vegetation. Størrelsen på det foreslåede bånd passer til alle.

Kunder synes især om de delikate Deep Depil voksstrimler med kamille. Feedback om dem er altid positivt. Disse strimler har en anti-inflammatorisk effekt, og hjælper også med at undgå irritation på det behandlede område af huden.

På trods af ovenstående ulemper er pigerne sjældent allergiske. Det eneste der kan opstå efter den første ansøgning er en lille irritation, som vil gå væk inden for 12 timer efter proceduren.

Hvordan man vælger en mænds elektriske barbermaskine

Bray helt sikkert: hvordan man korrekt slippe af med hår på hovedet