Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Om voks

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voks striber - i denne udførelsesform er produktet allerede blevet påført på papir eller stof striber, som ikke behøver opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed, skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du starte aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

anmeldelser

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

På jagt efter en mere rentabel voks end Veet fandt noget :)

Dette produkt er nyt for mig. Jeg skriver en anmeldelse efter 1. brugstidspunkt. Deep Depil-serien optrådte i vores butikker for ikke så længe siden. For at begynde at fortælle dig, hvordan jeg kom til hende)

Historien er: Gud, hvordan priserne vokser: ((Jeg elsker denne voks meget. Jeg brugte den i flere år, prisen var altid 260, derefter 300, derefter 360, derefter 400. Men så den anden dag så jeg det til 600. Dette rædsel. Jeg var i panik)) Jeg gik gennem et par butikker og så det sammen med stigningen i prisen på Veet viste nogle nye serier af forskellige depilationsprodukter fra Deep depil. Priserne er meget mere rentable. gnide.
Jeg læste, jeg troede, jeg besluttede at tage det.

Jeg vokser voks i lang tid, jeg elsker det, der er ingen problemer i nogen zoner. Så her vil det være mere sandsynligt om dette nye produkt Deep depil "frugt voks til depilation" på basis af fructose.

Umiddelbart plusser (i modsætning til Veet):
- vaskes let af med vand. (dette er den største fordel, det er meget bekvemt, der opstår ingen stakning, herunder det er praktisk til striber, vokset opløses simpelthen i vand i sekunder)
- mange kvalitetsservietter
- behagelig lugt
- efterlader ingen irritation, meget blød

ulemper:
- ret langt hår skal dyrkes til fjernelse, med kort kan det ikke klare sig
- padle i sættet er ubehageligt (jeg brugte den gamle fra veet)

Jeg vil vise dig hvordan sættet ser ud:
1. Emballering.
Jeg kan godt lide det) Smukt, simpelt, alt er klart, forståeligt. Dette er nok den første grund til at tage det på prøve. Jeg sætter 5!

Wax Floresan Deep Depil til depilation

Deep Depil Floresan Fruit Wax fjerner delvist overskydende hår. Værktøjet blødgør huden i afskallingsområdet, forhindrer forekomsten af ​​irritation på benene, i bikiniområdet og i andre dele af kroppen. Kosmetisk produkt er ideel til kvinder med følsom hud.

Beskrivelse af produktet: sammensætning og konsistens

Deep Depil Frugtvoks kommer i flere sorter. For eksempel er følgende komponenter til stede i sammensætningen til depilering af en person med aloe vera:

 • forbehandlet vand
 • saccharose;
 • glucose;
 • sorbitol;
 • ekstrakt opnået fra aloe vera;
 • specielt behandlet ricinusolie;
 • citronsyre;
 • farvestof med blå farve.

Produktet er velegnet til alle hudtyper. Aloe ekstrakt indeholdt i det har udtalt tonic egenskaber. Medicinsk plante giver dig mulighed for at håndtere rødmen på kroppen. Aloe fremskynder processen med regenerering af nye celler, fugter og strammer huden.

Det er vigtigt! Under graviditeten bør aloe vera-baseret frugt voks anvendes med forsigtighed. Sandsynligheden for forekomsten af ​​individuel intolerance betyder.

Der er også en frugt voks til udsmidning af forskellige dele af kroppen, hvor der findes naturlig honning. Værktøjet er baseret på fructose. Det har en behagelig, diskret aroma.

Naturlig honning er til stede i sammensætningen af ​​mange kosmetik. Det hjælper med at rense de dybere lag af huden, fugter det, hjælper med at exfoliere døde hudceller.

Honning er perfekt kombineret med andre ingredienser, der udgør frugtvoks. Men biavlproduktet kan forårsage en allergisk reaktion. Derfor skal der føres på følsomhedsprøven inden anvendelse af frugtvoks til kosmetiske produktets hovedkomponenter.

Fordele og ulemper betyder

Den største fordel ved voks er, at den opløses hurtigt. I de fleste tilfælde vaskes det af med almindeligt vand. Det retfærdige køn kræver ikke brug af yderligere midler:

 • servietter gennemblødt i en særlig sammensætning;
 • bomuldspuder, som er tilført vegetabilsk olie;
 • alkohol.

Desuden fjerner værktøjet forsigtigt uønskede hår uden at forårsage irritation af huden.

Frugtvoks har også visse ulemper. En kvinde skal være forsigtig, når man bruger produktet. Brug af for varmt voks kan forårsage forbrændinger.

For at kontrollere produktets egnethed til brug er det nødvendigt at lægge en lille mængde af produktet på indersiden af ​​håndleddet. Hvis temperaturen er optimal, kan du starte proceduren.

Deep Depil Depilation Wax er forbudt at bruge, hvis du har følgende kontraindikationer:

 • åreknuder
 • tilstedeværelsen af ​​mol i det behandlede område
 • hudsygdomme.

Instruktioner til brug

Før du bruger voks, skal opvarmes til tilstanden af ​​flydende honning. Til dette formål er det nødvendigt at bruge en mikrobølgeovn eller et vandbad. Den optimale opvarmningstid i en mikrobølgeovn varierer fra fem til ti sekunder (afhængigt af apparatets effekt). På et vandbad anbefales det at opvarme voksen i mindst tre minutter.

Inkluderet med kosmetik er ikke-vævede strimler designet til flere formål. Før brug skal du først kontrollere temperaturen på produktet. Hertil kommer en lille frugt voks på håndleddet.

Værktøjet anbefales at anvende på området for depilation med et tyndt lag i retning af væksten af ​​uønskede hår. Derefter påføres et ikke-vævet strimler på dette område af kroppen, det er godt presset og fjernet mod hårlinjen. Vask overskydende voks af med varmt vand.

Genanvendelige strimler kan vaskes. Frugtvoks er meget opløselig i vand. På grund af dette kræver det ikke meget at vaske uvævede strimler.

Proceduren bør ikke udføres umiddelbart efter at have besøgt bad, sauna, solarium eller kemisk peeling. I 24 timer efter fjernelse af uønsket hår bør ikke solbade i solen.

anmeldelser

Anna, 32 år gammel: "Jeg har for nylig brugt frugt voks. Jeg gjorde alt i henhold til instruktionerne, anvendt værktøjet med en anatomisk spatel. Jeg var tilfreds med resultatet. Men desværre voksede voksen hurtigt og blev uegnet til videre brug. Derfor vil jeg ikke anbefale dette middel til at fjerne uønsket hår til andre kvinder. "

Olga, 35 år gammel: "Hver kvinde står over for et sådant problem som fjernelse af overskydende hår. Dette gælder især i sommermånederne, når du vil flaunt en lille shorts eller kort nederdel. Tidligere brugte jeg en almindelig barbermaskin. Det passede mig helt. Men for nylig bemærkede jeg ganske mange indgroede hår. Jeg besluttede at se på et mere moderne middel til fjernelse af vegetation.

Først købte jeg en epilator. Men efter at have brugt det begyndte håret at vokse på den anden dag. Så besluttede jeg at købe to produkter på samme tid: voks til afhaling fra Floresan og strimler med aloe vera fra Veet. Jeg elsker dristige eksperimenter! Generelt blev jeg slået i brand for at sammenligne disse to kosmetik. Jeg kunne godt lide Veet voksstrimler meget mere. Efter brug af frugt voks forblev "skaldede pletter".

Jeg var nødt til at gå igennem nogle steder med epilatoren. Selve proceduren syntes mig ret lang og kompliceret. Måske har jeg bare ikke den rette færdighed. Men nogle fordele ved voks stadig noter. Midler vaskes let af med vand, uden unødvendige bevægelser. Voks er økonomisk forbrugt, så det vil vare i lang tid. Mine nye hår begyndte at vokse efter omkring syv dage: de blev blødere og tyndere end før. "

Marina, 30 år gammel: "Den anatomiske spatel imponerede mig ikke overhovedet. Mere som en træ ispind. Jeg forlod en anatomisk spatel til blanding af ansigtsmasker med æteriske olier. Epilation blev udført med en spatel tilbage fra Veet voks.

Jeg kunne godt lide selve værktøjet. Frugt voks håndteret sin vigtigste opgave godt. Ved udførelsen af ​​depilation var der ikke stærkt ubehag. Dette er meget vigtigt for mig, da jeg er overfølsom overfor smerte. "

Alevtina, 45 år gammel: "Desværre har jeg for tiden ingen penge til at besøge en dyr salon. Du skal selv gøre depilation hjemme. Særlige cremer hjalp mig ikke for meget. To dage senere begyndte vegetationen at "bryde igennem" igen. Billige voksstrimler syntes også som spild af penge.

Nyligt erhvervet stoffet fra Floresan, lavet på basis af naturlig honning. Jeg følte ikke noget ubehag ved påføring af frugtvoks på bikiniområdet. Efter min mening betyder hovedminusen, at det er ret svært at finde i butikken. Ellers har jeg ingen klager over frugt voks til fjernelse af uønsket hår. Værktøjet er økonomisk. Strimlerne er designet til genanvendelig brug, som også kan betragtes som en fordel ved et kosmetisk produkt. "

konklusion

Depil Depilation Fruit Wax, som hovedsagelig er positiv anmeldelser, holder din hud glat i op til fire uger. Som en del af værktøjet er der komponenter af naturlig oprindelse.

Deep Depil Depilation Wax: Honey Floresan - Floresan, hvordan man bruger anmeldelser

Indsendt af: admin i Fashion 03/24/2018 Comments Off på Deep Depil Depilatory Wax for Honning Depilation: honning voks - Floresan, hvordan man bruger, anmeldelser er deaktiveret 209 Visninger

Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voksstrimler - i denne version er produktet allerede påført papir eller stofstrimler, som ikke skal opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du begynde aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

Voks varm til hårfjerning Floresan Deep Depil

drikkevand, glucose, saccharose, sorbitol, glycerin, aloeekstrakt, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, tridecet-9, citronsyre, blåfarvestof CI 42090.

Wax Floresan Deep Depil. Antikke traditioner dannede grundlag for en ny formel af frugt voks til depilation. Ud over den delikate fjernelse af uønsket hår har voks det med at skrælle. En del af aloe vera-ekstraktet.

Wax Floresan Deep Depil. Antikke traditioner dannede grundlag for en ny formel af frugt voks til depilation. Ud over den delikate fjernelse af uønsket hår har voks det med at skrælle. Aloe vera ekstrakt indeholdt i sammensætningen fugtiger og blødgør huden i depilation zone, forhindrer irritation og indvækst af hår under huden. Med hver procedure bliver håret tyndere, og selve proceduren er absolut smertefri. Velegnet til selv den mest følsomme hud. Glatheden af ​​huden varer op til 4 uger.

anmeldelser

Høj kvalitet indfangning og fjernelse af hår, omkostninger, behagelig lugt.

Epilation af ben, armhuler, bikini og dyb bikini, jeg bruger alene hjemme. Jeg bruger til dette formål epilatoren og varm voks (banding teknik, ved hjælp af strimler).
Huden i de epilerede steder, jeg har vænnet mig til epilationen, uden nogen særlige egenskaber, er smertegrænsen normal.
I forbindelse med en anstændig stigning i priserne på pleje og kosmetik generelt og på min foretrukne Veet voks i særdeleshed blev jeg forvirret af en søgning efter en lignende kvalitet, men billigere. Og fundet. Floresan varm voks koster omkring 200 rubler.
Vægten af ​​en krukke er 350 gram.
Kold voks solid, behagelig grøn (jeg elsker grøn)), pakket i en plastik krukke med en skruehætte. Plast er ret pålideligt, tråden på dækket er stærk.
I pakken sætter vi en tæt genbrugsstrimler, standardstørrelse, i mængden af ​​10 stk.
Også inkluderet er en spatel til påføring af voks.
Voksen opvarmes i mikrobølgeovnen: en hel krukke i 1 minut, halv og mindre varme, henholdsvis 30 sekunder. Du kan varme op i et vandbad, der er lidt længere, det vigtigste er ikke at koge.
Efter voks bliver blød, flydende, bland godt og fortsæt til applikationen.
Vi kontrollerer forsigtigt komforttemperaturen!
Voksens tekstur er moderat tyk, påført med en spatel med et tyndt eller meget tyndt lag, efter hårvækst, så glatter vi båndet ovenpå og rives stripen så tæt som muligt på huden mod hårvækst.
Floresan fjerner hår fra 3 mm, dvs. temmelig kort, hvilket er praktisk.
Jeg prøvede at bruge det på mine ben, lår og bikinier. Resultatet er fremragende overalt.
Resterne af voks fra kroppen efter epilering vaskes af med vand uden nogen anstrengelse.
Fremragende budget erstatning voks voksning i kabinen, samt dyrere voks.
Aroma: Duften af ​​produktet er svag, frisk, næsten ikke følt selv i opvarmet tilstand.
ps: Nogle gange er det overraskende mig, hvorfor producenten kun lægger 10-12 strimler i en pakke med voks, jeg har aldrig nok af denne mængde. Nå, det er ikke minus for voks til 200 rubler.

6 bedste voks til depilation 2018

Moderne kvinder og piger at fjerne hår på benene, i armhulerne og i bikiniområdet bruger voks til epilering. Det giver lang tid at holde huden jævn, delikat og bremser væksten af ​​nye hår. Hvis du bruger en barbermaskine til disse formål, så kroppen altid forbliver glat, skal du udføre en sådan procedure hver dag, hvilket er ret trættende og med tiden forkæler huden, gør håret tykkere og grovere. Brug af voks giver dig mulighed for at spare den ønskede effekt i 2-4 uger. Men du kan ikke bare købe og købe den første depilatoriske voks på tælleren. Vælg en god kvalitet voks hjælper vores bedømmelse, som består af anmeldelser af piger, der brugte sådanne værktøjer.

Tilgængelige typer

Voks til depilation er varmt, koldt og varmt. Kold kræver opvarmning til kropstemperaturen, men ifølge pigerne er det ikke meget effektivt, fordi det ikke er i stand til fuldt ud at åbne porerne. Et sådant produkt præsenteres af engangsstrimler.

Varm voks kræver også opvarmning, men ikke mere end halvtreds grader. Det påføres kroppen med en speciel spatel, danner en film efter størkning, og fjernes derefter sammen med hårene. Denne voks er mere effektiv end kold, fordi den fjerner hår med rødder og er egnet til udtørring af alle områder af kroppen.

Varm voks til depilation påføres med specielle patroner, som også skal opvarmes op til 40 grader på forhånd. Denne type voks er egnet til at fjerne hår fra ben, arme og ryg. Sammen med ham bruger de specielle papirvævede strimler til at fjerne den frosne sammensætning fra kroppen.

Depilatory voks i patroner er nem at bruge og ret økonomisk. Tætheden, tekstur og komponenter af et sådant produkt varierer afhængigt af hvilken del af kroppen de påføres. Til opvarmning af voks i patronen ved hjælp af specielle lodrette varmelegemer.

Professionel voks til depilation sælges i banker. Det kræver ikke papirstrimler. En sådan voks er egnet til bikini depilation, men i dette tilfælde skal du vælge et filmudseende.

Midlet til fjernelse af uønsket vegetation i granuler eller briketter kræver et højt smeltepunkt. Denne type bruges ofte, når det er nødvendigt for at fjerne hårdt hår.

En anden form for depilatorisk voksfrigivelse er i diske. Dette er en varm blanding med en tykk konsistens, plastik. Den bedste mulighed for bikini design og bio-depilation.

Depilation voks

Da der er mange producenter og varianter af voksprodukter til depilation, kan du nemt snuble over en falsk eller kun et produkt af lav kvalitet. Vælg et produkt blandt kendte mærker, baseret på feedback fra forbrugere og ekspertudtalelser fra eksperter.

Ud over hovedkomponenten er midlerne sammensat af omsorg for hudstoffer. Og for at gøre depileringsproceduren mere behagelig, tilsættes forskellige aromaer til voks. Desuden tager producenterne i betragtning af de fysiologiske egenskaber ved hudstrukturen ved at udvikle hver sammensætning af produktet. Derfor er der for hver type epidermis særlige produkter.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Voks derhjemme

Kommentarer

Jeg fjerner håret selv med sukkerpasta (shugaring). Jeg køber i nærmeste salon, hvor de gør depilation. Selvom der ikke er nogen salon i nærheden af ​​dit hus, hvor de sælger pasta, er der mange specialiserede onlinebutikker, hvor du kan bestille alle disse ting.

Shugaring kræver ikke opvarmningsanordninger, som voks kræver. Om nødvendigt kan pastaen opvarmes i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder.

For enhver depilation skal du have en lotion til at forberede og rense huden, talkumpulveret, pastaen selv, termisk vand og beroligende mælk. Jeg køber alle disse ting fra Arabia-selskabet, indtil de slipper det.

Deep Depil Frugtvoks til Depilation med Aloe Vera, 350 ml

 • fælles
 • Brand Floresan
 • Artikel 102374
 • EAC-certifikat
 • Land Rusland
 • Sammensætning Se på pakken
 • Pakning og emballering
 • I boksning 4 stk
 • Pakning 1 stk
 • Individuel emballage Kartonemballage
 • Pakningsstørrelse 11 cm × 10,5 cm × 10,5 cm
 • Dimensioner og vægt
 • Størrelse 11 cm × 9 cm × 10 cm
 • Vægt 402 g
 • Særlige egenskaber
 • Vægt, g / volumen, ml 350
 • Omfang for krop
 • Voks type i banken

For moderne Lady depilation er blevet en integreret del af selvpleje, en obligatorisk hygiejnisk procedure. Depil Depilation Frugtvoks, der er skabt på baggrund af gamle traditioner, giver dig mulighed for at gøre denne procedure forsigtigt og forsigtigt, selv på følsomme områder af kroppen som armhuler og bikini linjer.

Varmt vandopløselig voks kan bruges til professionel og hjemmepleje: den er enkel, praktisk og uden overophedning. Resterne vaskes let af med vand, og effekten af ​​glat hud varer op til 4 uger.

Pakken indeholder: en krukke med voks 350 g, anatomisk skulder, ti genanvendelige ikke-vævede strimler, brugsanvisninger.

Simaland har ret til at vælge spørgsmål til offentliggørelse uafhængigt og uden at underrette brugere. Vi stiller ikke spørgsmål, der:

 • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
 • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
 • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke spørgsmål, der indeholder:

 • links til andre hjemmesider samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
 • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
 • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-land forbeholder sig ret til at fjerne et offentliggjort spørgsmål til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor spørgsmål anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til at afvise spørgsmål og slette tidligere offentliggjorte spørgsmål.

Hvis en bruger stiller et spørgsmål, accepterer han at modtage underretninger fra Simalands websted om nye svar på hans spørgsmål.

Simaland har ret til uafhængigt og uden varsel at brugerne vælger anmeldelser til offentliggørelse. Vi lægger ikke anmeldelser, som:

 • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
 • ikke relaterer til den faktiske erfaring med at bruge dette produkt;
 • indeholder ikke nyttige oplysninger til andre brugere
 • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
 • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke samlinger og anmeldelser af produkter, der indeholder:

 • links til andre hjemmesider i teksten til indsamling og revision samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
 • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
 • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-Lend forbeholder sig ret til at fjerne en offentliggjort anmeldelse, udvælgelse og gennemgang af varer til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor vurderinger anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til afvisningen af ​​offentliggørelsen og sletningen af ​​tidligere offentliggjorte anmeldelser, vurderinger, samlinger og anmeldelser af produkter.

Hvis brugeren reagerer på en anmeldelse eller et spørgsmål til ham, accepterer han at modtage underretninger fra Sima Land-webstedet om nye svar på sine kommentarer.

Du kan dele produktet i sociale netværk

Deep Depil Depilation Wax: Honey Floresan - Floresan, hvordan man bruger anmeldelser

Indsendt af: admin i Fashion 07/15/2018 Comments Off på Deep Depil Depilatory Wax for Honning Depilation: honning voks - Floresan, hvordan man bruger, anmeldelser er deaktiveret 3 Visninger

Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voksstrimler - i denne version er produktet allerede påført papir eller stofstrimler, som ikke skal opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du begynde aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

Mand hår: gør hårfjerning på brystet?

Smukke kvindelige intime hårklipp