Hårfjerner Hårfjerning Serum

Indhold [skjul]

Serum Hair Remover er et unikt innovativt værktøj, der hjælper med at slippe af med uønsket hår permanent. Det virker ikke som en depilator og fjerner ikke "vegetation" på kroppen. Princippet om anvendelse af dette produkt er baseret på ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, hvilket fører til et fald i væksten af ​​nye hår og deres misfarvning. Når produktet anvendes korrekt, hjælper dette produkt med at fjerne håret permanent, hvilket giver huden en optimal glathed.

effekt

Serum Hair Remover er et innovativt patenteret produkt, der ikke har nogen analoger og substitutter. Dette er et one-of-a-kind produkt, hvis handling er rettet mod at ødelægge hårsækken. Det vil hjælpe dig med at løse problemet med hårfjerning for evigt, idet du holder din hud glat og fløjlsagtig.

Hårsækken er meget modstandsdygtig over for forskellige aggressive faktorer og har fremragende regenerative evner. Derfor er problemet med hårfjerning så akut. Hair Remover Cream er det produkt, der hjælper med effektivt at påvirke kimzonen, og ikke selve håret. Det hæmmer follikelets genopretning, så hårene holder op med at vokse, og de, der vokser, bliver svage og farveløse.

Serum Hair Remover har følgende effekter:

 • Stopper hårvækst ved at påvirke hårsækkene.
 • Reducerer farve og svækker hårstrukturen, hvilket gør den usynlig.
 • Hjælper med at fjerne uønsket vegetation for evigt.
 • Aktivt påvirker huden på forskellige dele af kroppen.
 • Ikke forårsager irritation og allergisk reaktion.
 • Holder en fornemmelse af friskhed og komfort, hvilket gør huden blød og silkeagtig.

struktur

Formuleringen af ​​Hair Remover er baseret på følgende aktive ingredienser:

 1. Calciumthioglycolat er en aktiv ingrediens, der bremser eller forhindrer helt hårvækst. Det påvirker keratinproteiner, der ødelægger deres struktur. Dette stof virker meget forsigtigt uden at forstyrre pH-balancen af ​​epidermis og uden at forårsage irritation.
 2. Alkali er en komponent, der hjælper med at nedbryde proteinerne i hårsækkene, destabiliserer deres struktur og regenerere evner. En lav koncentration af denne komponent giver dig mulighed for at have en mild effekt på huden uden at skade strukturen og alkalisk balance.
 3. Tannin er et naturligt garvemateriale, der har en tonic effekt. Det giver hudens glathed og elasticitet, og giver også ekstra pleje af epidermis.

konklusion

Hair Remover Serum er et unikt produkt, der hjælper med at holde huden glat og silkeagtig, hvilket eliminerer uønsket vegetation. Det virker direkte på folliklerne, ødelægger deres struktur og forhindrer væksten af ​​nye hår. Baseret på serumet er et kompleks af sikre stoffer, der ikke skader huden. Hårfjerner - et produkt, der forhindrer hårvækst for evigt!

Instruktioner til brug

Instruktioner til brug af Hair Remover:

 1. Du skal først fjerne hår ved enhver mekanisk metode. Værktøjet virker udelukkende på kimzonen, så tilstedeværelsen af ​​et hår gør det svært at påvirke folliklerne.
 2. Påfør på den rensede hud Hårfjerner med et tyndt lag.
 3. Pak det behandlede område med madfilm for at forbedre virkningen af ​​de aktive komponenter i lægemidlet.
 4. Vent en kvart time og fjern resten med vand.
 5. Brug dette stof i cyklusser, og udfør proceduren for epilering.

Hair Remover Cream Depilator

Hair Remover Cream (aka Fito Depilation) bruges til at fjerne uønsket hår.

Pris: 990 gn

beskrivelse

Depilation, i modsætning til epilation, er fjernelsen af ​​den synlige del af håret - uden en rod. På trods af dette sikrer producenterne af Hair Remover Velvet creme, at deres produkt ikke kun eliminerer hår, men også langsommere deres vækst med langvarig brug. Brug af denne creme skal bidrage til at blive et godt alternativ til barbermaskiner.

Banal marketing teknik er tydelig - de nøjagtige tal ser mere solid ud på det underbevidste niveau, hvisker det derfor seriøs forskning ligger bag dem. Men selvfølgelig vil løftet om at du barberer 4 gange mindre ofte eller afrunde op til 80%, se meget mere realistisk ud. Vi vil dog ikke kvæle over baggrunde.

Ansøgningsmetode

HairRemover Velvet lover hurtig og smertefrit fjernelse af hår på ben og ansigt i armhulerne og bikiniområdet. Anvendelsesmetoden er enkel - påfør cremen på området med uønsket vegetation, vent 5 minutter, vask derefter fløden med koldt vand. Over tid vil dit hår blive tyndere og lysere, de vil have komplekser, og de vil forsøge at forekomme meget sjældnere på overfladen af ​​din krop. Men resultatet skal være mærkbart efter den første ansøgning. Det er dog ikke rapporteret, hvad dette resultat vil være.

Før og efter billeder

Ifølge den gode gamle tradition gør cremen huden op med 59% og ikke med 60%.

Hovedkomponenterne i depilationskrømen er calendula, kamilleolie og dexpanthenol (sådan en ting til fugtgivende huden og lindrende irritation, inflammatoriske processer). Ingen af ​​ovenstående bør bremse væksten af ​​hår, men antage, at nogle "hemmelige" komponenter, der er ansvarlige for dette, ikke er angivet på webstedet. Derfor, for at sikre effektiviteten af ​​fløden, gå til anmeldelser.

Folkets stemme (anmeldelser)

Det siger sig selv, at for at stimulere salget må dårlige ledere skrive gode anmeldelser på forskellige ressourcer og rose priserne på HairRemover. Men ikke altid lykkes de at drukne deres kunders vrede.

Og her venter vi på den første opdagelse. Det viser sig, at tidligere HairRemover creme blev produceret i en hvid krukke. Han formåede at blive kendt som et absolut ineffektivt middel, som i øvrigt kan forårsage irritation, og hvis overdrevet brænder. Her er hvad HairRemover lignede for nylig:

Den anden opdagelse er ikke et depilatorisk værktøj, men en creme efter depilation. Det er nødvendigt for at bremse den efterfølgende vækst af hår og gøre dem mindre mærkbare. Meget tyndt - fordi stedet ikke direkte siger, at efter påføring af cremen vil håret falde ud.

Det er simpelthen rapporteret, at han vil hjælpe med at slippe af med dem, og resultatet bliver mærkbart efter 5 minutter. Og når der vil være en "afgivelse" og hvad resultatet efter den første ansøgning er, er det ikke angivet. Selvom oplysningerne er indsendt på en sådan måde, at køberen har det indtryk, at håret forsvinder med det samme.

Faktisk sker der intet som dette, enten umiddelbart eller over tid - som bekræftet af de detaljerede anmeldelser fra de billeder, der findes på irecommend.

HairRemover Velvet har fået et nyt præfiks for navnet og dexpanthenol, som skal have en blødgørende effekt på huden. Nå, tak for at gøre det mere sikkert. Men ny emballage gør ikke dette værdiløse værktøj mere effektivt. Selvom det helt sikkert fordeler salget.

Resultatet

HairRemover (og dens modstykke under det forskellige navn Fito Depilation) er en ineffektiv og endog farlig, når det er uforsigtigt at bruge cremen. HairRemover Velvet er en mildere version af det samme produkt, der indeholder ingredienser, der fugter huden og beroliger irritation. Men det er ikke det første, der er nødvendigt fra depilationskremmen - Hair Remover kan ikke klare hovedpligten. Det nedsætter ikke hårets vækst og ændrer ikke deres struktur på nogen mærkbar måde.

Hårfjerning, Hårfjerning, 100 ml

Fra tidernes uendelige søgte pigerne at gøre deres ansigt og krop perfekt: de malede deres øjne, øjenbryn, læber, krøller, bar korsetter, blev af med overskydende hår på deres arme og ben. Betingelserne for det 21. århundrede hjælper os med at forbedre og forkorte vejen til skønheden. Så moderne teknologier bidrager ikke kun til at slippe af med uønsket vegetation, men også at det ikke vises på kroppen inden for få uger! I dag vil vi tale om en sådan metode - shugaring.

Skal du udføre voksaflejring? Derefter vil du helt sikkert have brug for en speciel enhed, der gør det muligt at smelte materialet jævnt og hurtigt og bringe det til den temperatur, der kræves for korrekt, ikke-traumatisk anvendelse.

I dag er shugaring det vigtigste alternativ til voksning. Hvilke af de to typer hårfjerning er at foretrække for salongkunder og for dem der beslutter sig for at slippe af med uønsket vegetation derhjemme?

Sukker hårfjerning er et populært alternativ til voksning: i dag bruges det meget ofte i saloner og hjemme. Lad os se på funktionerne i denne procedure og først finde ud af, hvordan du forbereder sukkerpasta til sukkerfjerning alene i hjemmet.

Stadig ikke beslutter om en voksaflejring? Vi vil fortælle alt om den mest effektive måde at fjerne hår på med voks.

Cream hair remover

Hår dækker hele kroppen af ​​en person undtagen palmer og fødder. Dette er normalt. Men hvordan forkæler stemningen i det retfærdige sex ekstra hår på benene. Allerede i oldtidens Rom og Egypten forsøgte kvinder at slippe af med uønsket vegetation.

Sådanne metoder som barbering, plukning, forskellige naturlige forbindelser har været anvendt af kvinder i mere end et årtusind. I det 20. århundrede kom der mere radikale metoder til bekæmpelse af hår - laser, foto og elektrolyse.

Ulemperne ved mekaniske metoder er skrøbelighed og ømhed, og på radikale måder er de dyre. Cream Hair Remover giver dig mulighed for at kombinere bekvemmeligheden ved depilation og holdbarhed af salon procedurer.

Hvorfor vælger kvinder cremehårfjerner?

 1. En hårfollikel er en levedygtig formation, og det er meget svært at ødelægge det.
 2. Hårfjerneren trænger ind i roden og virker på hårets vækstzone.
 3. Cremen virker på hårsækken, blodkar og nerver, der fodrer håret. På grund af dette fjernes ethvert hår uanset deres tykkelse eller pigmentering.
 4. Synlig virkning efter første brug af hårfjerningsprodukter.

Hvordan man bruger air remover creme?

Før brug skal du læse vejledningen! Lad os starte salonproceduren hjemme:

 1. Påfør en lille fløde på bøjningen af ​​albuen eller et hvilket som helst andet hudområde i 10 minutter. Hvis der ikke er nogen irritation eller anden ubehagelig reaktion, kan du starte epilering. Brug ikke værktøjet på beskadiget hud.
 2. Fjern hår ved enhver mekanisk metode - voks, shugaring - det er vigtigt at åbne follikelets vækstzone.
 3. Ryst flasken fløde før opskumning.
 4. Påfør produktet på huden. De følsomme områder er armhulerne, bikiniområdet er 3 minutter, armene og benene er maksimalt 8 minutter.
 5. Vask af med citronsyreopløsning. Ved 250 ml vand er der nok 15 krystaller.
 6. Påfør en nærende creme på den behandlede hud.
 7. Den følgende procedure udføres efter 48 timer.

Hvor kan man købe et revolutionerende værktøj til hårfjerning?

Fabrikanter står over for billige fakes af hairremover fløjl fløde. Derfor kan du kun bestille værktøjet på fabrikantens officielle hjemmeside. Kun i dette tilfælde vil du modtage det originale lægemiddel og redde dig selv fra forfalskninger og skuffelser.

Depilatory cream Hair Remover Velvet

Moderne æstetiske krav til udseende er meget høje. Glans og tv dikterer mode af ideelle kroppe med perfekt glat hud, hvor der ikke engang er et antydning af overskydende hår.

Cream Hair Remover Velvet giver dig mulighed for at komme så tæt på perfektion. De aktive komponenter i produktet virker hurtigt og præcist og eliminerer fuldstændigt alt overskydende hår uanset deres struktur. Cremen er meget populær på det europæiske marked, og på trods af at det i vores land stadig kan betragtes som en nyhed, vinder det meget hurtigt sine fans og beundrere.

Hvad Hair Remover Velvet består af:

Strukturen af ​​dette værktøj omfatter kun komponenter, som har bekræftet et højt effektivitetsniveau.


 • Nogle af dem er biologisk aktive stoffer, der har en stærk virkning på hårets struktur, hvilket får det til at tynde og derefter forsvinde fuldstændigt fra hudoverfladen.
 • En anden gruppe af elementer virker direkte på hårsækken, sænker dens aktivitet og yderligere blokerer vækst og udvikling af håret.
 • Den sidste gruppe af komponenter omfatter naturlige ekstrakter, olier og naturlige stoffer, der ikke kun giver mulighed for at kompensere for virkningen af ​​aktive forbindelser, men også for at forbedre og nære huden i området for depilering.

Fakta! Aloe vera ekstrakt er et kraftfuldt værktøj til sårheling og regenerering af huden, hvorfor det også var medtaget i Hair Remover Velvet.

Hvordan virker effekten / fordelene ved Velvet creme:

Flere væsentlige fordele ved fløjlkrem: Kremets sammensætning er resultatet af en masse arbejde udført af kemikere, biologer og hudlæger. Forskere formåede at opnå en ideel balance, der gør det muligt for cremen at handle i flere retninger på én gang:


 1. Hurtig og komplet fjernelse af hår af enhver længde, tykkelse, tykkelse på absolut nogen del af kroppen, hvor du har brug for det;
 2. Sænkning af hårvæksten i et depotområde. Hårets struktur bliver svagere, pæren falder gradvist i søvn og bevæger sig ind i en inaktiv fase;
 3. Huden efter proceduren er velplejet, fugtet, beriget med vitaminer;
 4. Du ser strålende ud i det åbne toilet.

Flere store fordele ved fløjlkrem:


 • Velegnet til brug på enhver del af huden. Det virker i flere minutter, idet huden bliver fuldstændig glat uden irritation, udskæringer og små hår.
 • Senker og efterfølgende helt stopper væksten af ​​uønsket hår. Det tager sig af huden, genopretter en afbalanceret tilstand, nærer med vitaminer, eliminerer tørhed.
 • Kræver ikke nogen indsats i ansøgningen. Forår ikke smerte. Du kan ikke være bange for udseendet og skinne i nogen modige kjoler!

Det er vigtigt! Heir Remuver bestod dermatologisk kontrol i produktionslandet og i Den Russiske Føderation. Som et resultat af test blev dets høje effektivitet og fraværet af bivirkninger bekræftet.

Sådan bruger du Hair Remover Velvet? / (Velvet instruktion)

Brug af værktøjet er meget simpelt: Vælg det område, du vil rengøre fra håret, anvend cremen i 3-5 minutter afhængigt af tykkelsen og længden af ​​håret, vask af restene af køligt vand.

Yderligere oplysninger findes i instruktionerne til Hair Remover Velvet, som findes i hver pakke.

Interessant! Langsom hårvækst hjælper Hair Remover Velvet ikke kun med at tage sig af skønhed, men også for at spare penge, fordi du i fremtiden vil anvende cremen mindre og mindre, indtil behovet for det er helt væk!

Indikationer og kontraindikationer Hårfjerner Velvet

Depilatory cream er en kosmetisk, det anbefales til brug for alle, der har oplevet problemet med at fjerne overskydende hår. Værktøjet er allergivenligt, forårsager ikke irritation, giftige reaktioner, beskadiger ikke huden.

Testene bekræftede manglen på kontraindikationer.

Hvor kan man købe og pris Hair Remover Velvet

Vores officielle hjemmeside giver dig mulighed for at købe certificerede produkter. Vi kan garantere kvaliteten af ​​varerne, da vi er leverandørens officielle repræsentanter.

På grund af det store antal positive anmeldelser vokser populariteten af ​​Hair Remover Velvet støt. Som følge heraf aktiveres svindlere, der tilbyder et falsk produkt. Vær særlig forsigtig, når du bestiller!

Ekspertudtalelse

Politskaya E.V. Kosmetolog, dermatolog, K.M.N.
"Ved mit arbejde skal jeg altid være opmærksom på innovative hudplejeprodukter. Derfor var jeg en af ​​de første til at finde ud af om udseendet af et nyt effektivt hårfjerningsprodukt - Hårfjerner Velvet. Fremragende testresultater giver mig mulighed for at anbefale cremen til alle, der ikke har råd til hardwareprocedurerne for hårfjerning i salonen. Blandt hjemmehjælpemidler i dag med denne creme ser jeg ingen konkurrenter, fordi det giver en garanteret effekt, er absolut universel i brug og har ingen kontraindikationer. "

Hair Remover Cream: En blid måde at depilation ved hånden

Der er ikke sådanne mennesker, der ikke vil have en smuk velplejet krop. Dette problem stammer fra oldtiden, da gamle egyptiske kvinder syntes at anvende svin på deres hår til skinne, farvede deres hår med infusioner af urter, farvet med trækul og plukket overskydende hår i innovative (på det tidspunkt) måder.

Taler om hårfjerning, i den moderne verden stræber de også efter absolut kropslidhed: fra unge unge til modne kvinder. Det har et rationelt grundlag: En glat krop er meget mere behageligt æstetisk, og de taktile følelser af strøg er meget blødere og mere ømme.

Oftest er det kvinder, der fjerner håret, andelen af ​​mænd, der epilererer kroppen, er meget lavere. Målgruppen er i alderen mellem 25 og 35 år.

Epilering kan gøres på forskellige måder: som mekanisk (shugaring, voksning, hårfjerning med pincet og forskellige cremer) og mere moderne, såsom:

 • photoepilation (ved hjælp af højt pulserende lys);
 • elektrolyse (ved anvendelse af svag elektricitet)
 • laser hårfjerning (stråler af laserlys behandler huden);
 • enzymepilation (med deltagelse af specielle enzymer).

Den mest blide måde er at behandle det ønskede område med en depilatory cream. En fremragende mulighed er Cream Hair Remover.

Hvilken slags værktøj er det?

Hair Remover er en depilatory cream indeholdende enzymer - organiske stoffer, der behandler huden og fjerner håret på en meget mild måde på grund af kemiske reaktioner, der ødelægger håret indefra og ændrer strukturen af ​​keratin indeholdt i håret.

Hvad er det lavet af?

Enzymerne er normalt baseret på ekstrakter af naturlige urter: celandine, eucalyptus, manchet mv.

Hårfjerner indeholder dog de mest effektive uorganiske stoffer i rimelige forhold (for eksempel calciumhydroxid og tannin).

Hvad er fordelene ved cremen?

Fordelene ved enzym hårfjerning med Hair Remover:

 • Det er velegnet til alle typer hår: lys, mørk, rød, farvet, grå;
 • behandler alle typer hud: bleg, mørk, følsom og garvet;
 • mennesker af enhver alder og køn kan bruge det;
 • Det er muligt at anvende midler på alle dele af en krop, selv på den mest blide og følsomme måde;
 • det er helt smertefrit: ingen forbrændinger, rødme, ar, sår og ødem (når det bruges korrekt);
 • Forbyder ikke solbadning. Du behøver ikke længere at være bange for pigmentering, alt er som normalt;
 • Har ikke brug for en læge, fordi det er fuldstændig harmløst for kroppen;
 • Den billigste pris i forhold til andre produkter og metoder til fjernelse af hår.

Korrekt forberedelse er nøglen til succes.

Til depilation var vellykket og smertefri, bør du følge instruktionerne og omhyggeligt forberede sig til proceduren:

 1. To dage før proceduren må du ikke bruge en antiperspirant for at forhindre hudceller i tilstopning.
 2. En dag før sessionen er det nødvendigt at gennemføre en testprocedure ved at anvende lidt creme på huden på albuens skæl i 10 minutter. Hvis huden ikke reagerer negativt i løbet af dagen, kan lægemidlet anvendes.
 3. Umiddelbart inden du påfører Hair Remover cremen, er det tilrådeligt at tage et varmt brusebad, så huden bliver renset for snavs og støv, har tid til at tørre, og porerne åbnes. Efter at have taget et brusebad er det bedre ikke at bruge aromatiske og deodoriserende kosmetik.
 4. Hårets længde til at fange cremen bør være fra 5 til 7 mm.

Hvordan man bruger cremen

 1. Først skal du udføre en standardprocedure med bioepilation: det er ligegyldigt, sukker eller voks; Det vigtigste er, at håret skal fjernes "fra roden" og produktet trænger bedre ind.
 2. Påfør en creme med en bomuldsskive eller tavle (glem ikke at ryste flasken før skumdannelse!), Og så er den dækket af en film, der "forsegler" huden, hvilket ikke tillader fugt eller varme at komme ud eller komme ud. Der kræves flere lag på arme eller ben. Ujævne overflader skal være godt dækket, så stoffet ikke fordampes.
 3. Vent omkring 12-20 minutter.
 4. Efter fjernelse af filmen skal du tørre kroppen tørt med en ren klud eller bomuldsstynge.

For at opnå en permanent effekt er det nødvendigt at gennemføre et forløb af procedurer: en i 5 dage. Hvis huden er for følsom, er det bedre at bruge hårfjerner i intervaller på 24 timer.

For at undgå udtørring af huden anbefales det at anvende fugtighedscreme med kamille eller aloe-ekstrakt. Det vil berolige huden.

Betal utrolige midler til lys og vand? Så neodymmagneterne til standsning af tællerne er præcis, hvad du har brug for!

Depilation uden irritation og kløe er også mulig med Fito Depilation creme. Detaljer i vores artikel.

Faktorer, der forbyder brug af fløde

Det er kontraindiceret at bruge værktøjet, hvis:

 • graviditet;
 • åreknuder
 • tilstedeværelsen af ​​IRR og andre vaskulære sygdomme;
 • allergisk overfor mindst en af ​​bestanddelene
 • øget kropstemperatur forårsaget af en viral eller smitsom sygdom
 • onkologi.

Proceduren bør udskydes, hvis:

 • 4 måneder er ikke gået siden den sidste Botox-procedure
 • Ikke et halvt år er gået siden den sidste laser hårfjerning;
 • Tatovering færdig (mindre end 2 måneder siden);
 • koagulerede skibe eller edderkopper blev fjernet, og mindre end 4 uger er gået siden behandlingens afslutning;
 • du er en teenager, og ikke et år er gået siden begyndelsen af ​​den hormonelle tilpasning
 • der er sår, udskæringer og acne på huden;
 • hormoner er i ubalance.

Fællesskab af tilfredse kvinder

Reelle anmeldelser af piger og kvinder om produktet Hårfjerner.

Efter et forløb af laser hårfjerning fandt jeg, at mit hår var begyndt at vokse, og jeg havde ikke længere styrken til at gå til en justering og udholde den helvede smerte. Derfor begyndte jeg at søge på hvert hjørne af internettet for et epileringsmiddel med mere smertefrie konsekvenser.

Snuble på hårfjerner, bestilt fra Rusland til Ukraine. Levering og pris var høje, hvilket dog forventes med hensyn til transport. Resultatet var uventet tilfreds, selvom jeg oprindeligt var skeptisk. Der var lidt snurre, især i den dybe bikini zone.

To uger er gået, og mit hår er lige kommet! Selvfølgelig advarede de på stedet om, at kun 20% af håret ville blive fjernet for første gang, men nu er jeg særligt tilfreds, da en flaske var nok til hele kurset (9 procedurer). Min bedømmelse: 5/5. "

Alyonushka, 21 år gammel

Desværre var jeg ikke tilfreds med resultatet. Umiddelbart foretager jeg en reservation, at jeg IKKE udførte nogle ting i henhold til instruktionerne. Jeg brugte f.eks. Ikke petroleumskel, trukket mit hår ud med pincet, men på gammeldags måde - med en epilator; i sidste ende efter at have holdt produktet i en halv time på mine fødder, så jeg sandsynligvis ikke ville bemærke noget resultat overhovedet. Det var tilsyneladende strengt at følge vejledningen fra brugsanvisningen.

Karina, 39 år gammel

Fordele: Sikker sammensætning, lydhør producent, effektiv indvirkning. Ulemper: Jeg var nødt til at købe særskilt handsker og petroleumsgelé, for med det er proceduren mindre smertefuld.

Men alle mine problemer (brænder af slimhinder, lidt smerte) opstod kun fordi jeg ikke straks fulgte alle anbefalingerne. Nu er jeg utroligt glad for at håret ikke længere vokser tiende måned! Det virker virkelig, om end med nogle nuancer!

Victoria, 30 år gammel

Alt er fint, huden er som en teenager, min mand kan virkelig godt lide det! Tilfreds med resultatet, 10/10.

Marina, 27 år gammel

Jeg købte produktet til min kæreste, jeg vil med det samme sige: Læs instruktionerne omhyggeligt, dette er et aktivt kemisk stof og vil tjene til disservice af dem, der forsømmer reglerne.

Det vigtigste er at anvende med vaseline, kontrollere huden for allergi og ikke vente på mirakler fra den første procedure. Det tog en pige og mig 3 måneders arbejde på huden, men resultatet er værd, fra tid til anden justerer vi kun detaljerne på behandlingsstedet.

Konklusion: flasken var nok til kurset, og selv tilbage, sammensætningen er sikker, hvis du observerer TB, og kun tålmodighed vil hjælpe. Min bedømmelse: 4/5.

Maxim, 23 år gammel

Hvor og hvordan man køber?

Du kan købe Hair Remover creme på vores hjemmeside, vi arbejder direkte med producentens officielle repræsentant. Værdien af ​​værktøjet bider ikke i forhold til andre typer af bioepilationer: ca. 3.000 rubler, eksklusive udstyr.

Hvis du vil arbejde i salonen og ikke gøre hårfjerning hjemme selv, så koster alt omkring 18.000. Pas på forfalskninger!

Som det fremgår af ovenstående anmeldelser, opstår de største problemer kun på grund af den samme type fejl i ansøgningen og forsømmelsen af ​​instruktioner.

Derfor, hvis du behandler omhyggeligt, sporer reaktioner og vær forsigtig, behøver du ikke bekymre dig om eventuelle negative konsekvenser.

En anden del af anmeldelserne er, at mange brugere fortvivler efter den første procedure og er uretfærdigt skuffede i Hair Remover-værktøjet, fordi deres hår endnu ikke er helt forsvundet eller vokser tilbage meget hurtigt igen.

Hvis du stadig er i tvivl, er det værd at købe en depilatory cream, tænk over, om du vil have glat hud til en lille pris uden at lide smerte? Hvis dette er tilfældet, passer dette værktøj uden tvivl dig og dine venner og familie, hvilket gør livet mere behageligt, mere behageligt og smukkere.

Surgi creme til hårfjerning

Spørgsmålet om tilstedeværelsen af ​​uønsket vegetation er altid meget akut bekymret for det rimelige køn. Hvis kvinder i europæiske løb ikke er særlig påvirket af overdreven vegetation, er de østlige landes piger i konstant kamp med tykt, sort hårdt hår over hele kroppen. Det meste af ubehaget er leveret af mørke lange hår på ansigtet og tiltrækker ikke kun sin "elskerinde", men også alle mennesker omkring hende. Som regel er de lokaliseret over overlæben, i hagen, og også i meget sjældne tilfælde - på kinderne. Gennem historien om at håndtere overskydende vegetation har kvinder forsøgt mange forskellige muligheder for at slippe af med hår. Men de har endnu ikke fundet en optimal metode, der ikke ville have en enkelt minus.

Hvilke ulemper taler vi om?

 • smertefulde proceduren, som ikke alle kvinder kan udholde
 • kort varighed af effekt
 • alvorlige allergiske reaktioner over for aktive ingredienser (med enzymaflejring)
 • nedsat hårvækst, fremkaldende vedvarende irritation og betændelse i huden;
 • flere restriktioner for brugen af ​​en bestemt agent
 • behovet for at besøge specialiserede saloner på grund af brugen af ​​specialudstyr
 • umuligheden af ​​selv-session.

Alle disse mangler naturligvis pest kvinder med ethvert forsøg på at slippe af med overskydende vegetation, ikke kun på ansigtet, men også på hele kroppen. Heldigvis blev det ikke så længe siden skabt et specielt værktøj, der udelukker alle ovennævnte ulemper. Denne creme er i stand til at slippe af med overskydende hår af enhver art og tykkelse. Det er velegnet til alle hudtyper. Værktøjet er for nylig blevet vist i skønhedsbutikker, så anmeldelser om det er meget knappe. Lad os prøve at forstå alle charmerne af en sådan enestående metode til fjernelse af hår.

Surgi - et redskab til at bekæmpe overskydende ansigtshår

Denne fløde henviser til enzymet depilation, det vil sige denne type fjernelse af vegetation, der har til formål at ødelægge hårsækkene ved kemisk eksponering for det.

De aktive komponenter i dette værktøj overtræder strukturen af ​​hudprotein. Som et resultat ødelægges forbindelserne i follikelen selv på molekylniveau. En sådan virkning på roden af ​​et hår forårsager dets udryddelse. Blandt produkterne på det moderne kosmetiske marked er de mest populære, Veet, Sally Hansen og Surgi.

Denne artikel vil fokusere på den sidste creme - Surgi. Det land, der producerer produktet, er USA, som allerede taler om dets kvalitet og effektivitet. Surgi-serien har flere typer stoffer, der påvirker hårlinjen. Blandt dem er de to mest almindelige typer, der er betroet og anerkendt blandt moderne kvinder.

Hårblegning: Surgi Invisi-Bleach creme til brug på ansigt og hænder

Dette værktøj anvendes i vid udstrækning af damer, der lider af tilstedeværelsen af ​​permanente mørke hår på deres ansigt. Da nogle af dem er bange for at trække håret mekanisk ud, mens andre ikke vil gøre hårfjerning af flere andre grunde, vil Surgi blive et rigtigt fund for dem.

Handlingsprincippet for et sådant stof er misfarvning af eksisterende hår, med undtagelse af deres fjernelse.

Efter påføring af denne creme mister håret sin farve, bliver tynd og livløs. Det er det der gør dem næsten usynlige. Sammensætningen indbefatter hydrogenperoxid, som spiller en vigtig funktion i blegning. Derudover gør ekstrakterne af aloe, honning, ahorn og også piletæppe cremenes struktur og dens virkning på epidermis blødere og mere blid. Denne metode til at håndtere overskydende hår er velegnet til følsom og delikat ansigtshud.

Brugsprincip:

 • Tag pakken med creme Surgi og få alt indhold. Pakken indeholder et rør med et aktiviserende stof, et blegemiddel samt en særlig beholder til blanding af ingredienserne;
 • bland instruktionerne blandes indholdet af 2 til 1 rør og blandes grundigt. Hvis du kun skal bruge stoffet på overlæben, skal du bruge en meget lille mængde cremet stof.
 • Påfør den valgte del af kroppen for at blegge håret og hold i 10 minutter. Anmeldelser af en sådan procedure siger, at der kan være en prikkende og brændende fornemmelse i applikationsområdet. Det er dog helt tolerabelt og passerer umiddelbart efter fjernelse af produktet fra huden;
 • Efter den nødvendige tid skal du fjerne stoffet sammen med de hår, der er faldet ud;
 • Fabrikanten advarer om mulig pigmentering af huden, men det er ekstremt sjældent. I tilfælde af at det hele skete, skal du ikke panikere. Pigmentering går væk indenfor 72 timer. Umiddelbart efter brug kan der være en smule rødme. Det slutter næsten umiddelbart efter vask af cremen. Efter brug af Surgi vil hårstrukturen ikke lide. Udseendet af længere eller stivere vegetation er udelukket.
Depilation på ansigtet med SURGI creme

Depilatory Cream Surgi Cream Roll-On Hair Remover

Hvis det tidligere middel kun misfarvede hårene, så vil dette stof slippe af med dem, hvilket gør din hud glat og silkeagtig. Desuden er det egnet til at fjerne vegetation ikke kun på ansigtet, men også på hele kroppen. Dette er det nyeste værktøj fra hele Surgi serien, som allerede har formået at vinde et stort antal fans. Pakningen er en lille krukke indeholdende 119 gram af stoffet. På toppen er der en speciel rulleapplikator, der giver dig mulighed for at bruge den krævede mængde af stoffet jævnt og økonomisk. Fordelene ved at bruge denne creme til ansigtshår er:

 • aktionshastighed
 • Tilstedeværelsen af ​​en rulleapplikator, der tillader økonomisk brug af værktøjet;
 • mulig anvendelse på følsom hud (i bikiniområdet eller på ansigtet);
 • en sikker formulering, der er egnet til sart, allergisk hud;
 • behagelig lugt.

Instruktioner for påføring af creme Surgi:

 • Fjern den beskyttende gennemsigtige hætte. Så skal du rotere toppen og fjerne korken fra nakken. Sæt toppen tilbage og sørg for, at den er sikkert fastgjort. For at forhindre, at stoffet tørrer ud efter brug, skal du sætte en beskyttende stik tilbage i nakken;
Creme til fjernelse af hår på ansigtet af benene og bikini zone Roll-on Hair Remover
 • Påfør et kremet stof på det ønskede område og stå i en bestemt periode. På benene - 8-10 minutter, i bikini og underarms område - 10 minutter på ansigtet - 6-8 minutter;
 • Skyl depileringsmiddelet forsigtigt, og tør forsigtigt den behandlede hud (brug ikke sæbe!), efter at tiden er gået.
 • i slutningen er det meget vigtigt at anvende en fugtgivende nærende lotion på depilationsområdet for at berolige huden efter hårfjerningsprocessen. Nyd et positivt resultat!

Anvendelsen af ​​ethvert stof, der indeholder kemiske bestanddele, kræver særlig opmærksomhed omkring allergiske reaktioner. Sørg for, at der ikke er nogen uønskede virkninger ved at påføre en vis mængde stof på albuebøjningsområdet. Efter nogle tid (10-15 minutter) kontrolleres der for ændringer i huden på huden. Hvis de mangler, kan du sikkert bruge cremen til at fjerne hår på ansigtet eller et andet område af kroppen. Hvis der er en meget lille reaktion i huden, er det bedre ikke at anvende det overhovedet, for ikke at få unødige yderligere problemer med epidermis.

Permanent Hårfjerning Permanent Hårfjerning, 100 ml


Desværre er dette produkt ikke tilgængeligt, vi anbefaler at se på lignende produkter i afsnittet - BODY CARE.


Producent: Rusland.


handling:

Tror du, at at slippe af med uønsket kropshår for altid er uden for grænserne for det mulige? Hver gang du kommer til en skønhedssalon, er du skuffet over at kende omkostningerne ved laser eller andre typer epilering? Hair Remover vil slippe af med uønsket hår FOREVER!

Effekten af ​​Hair Remover er baseret på den innovative udvikling af en russisk forsker, en praktiserende hudlæge, en kandidat i medicinsk videnskab. Hair Remover har ingen analoger, det er godkendt af det videnskabelige og forskningsinstitut for medicinske teknologier fra det russiske akademi for medicinsk videnskab og Rospotrebnadzor, har patent på opfindelsen og et kvalitetscertifikat.

HR Depilator er den eneste måde at bekæmpe uønsket hår på, som påvirker hårsækkenet, ødelægger hårsækken og stopper hårvæksten for evigt. I modsætning til andre metoder, der bruger høj effekt til at ødelægge follikel (laser hårfjerning, elektroepilation eller fotoepilation), er hårfjerningsproceduren med Hair Remover næsten smertefri og sikker.

Den utvivlsomme fordel ved fjernelse af hårfjerning til uønsket hår er permanent, at folk med hvilken som helst hårfarve kan bruge dette lægemiddel, i modsætning til for eksempel laserfjerning.

Det er vigtigt at bemærke, at Hair Remover er blevet testet på frivillige siden 2011. Det har vist sig, at der ikke er allergiske reaktioner eller andre hudproblemer efter påføring af Hair Remover.

100% garanteret effekt sikres ved, at der i tillæg til alkalier og calciumthioglycolat, som er en del af konventionelle depilatorier, er vegetabilske komponenter, såsom tannin, inkluderet i Hair Remover, som effektivt ødelægger proteinet fra kimcellerne i håret websted.

Brug af Hair Remover er ikke kun sikkert, men også økonomisk.

Du sparer fra 5.000 til 25.000 rubler (sammenlignet med andre metoder til fjernelse af hår). En 100 ml flaske er nok til at behandle de vigtigste områder af uønsket hårvækst (for eksempel benets ben, armhuler, bikiniområde).

Hårfjerner kan bruges af kvinder (ben, arme, over læben, i armhulen og bikiniområdet og andre steder), og mænd (på ryggen, skuldre, bryst, mave og andre steder).

Cream hair remover

Jeg har problemer med rygsøjlen, den behandlende læge er for mig.

Meningerne om dette produkt er forskellige. Nogen roser.

Silikone cap - "Neukkipika" sparer mig fra.

Denne enhed bliver din højre hånd.

Der er øjeblikke, som bare ikke vil fortsætte.

Jeg arbejder som kurer, på trods af at jeg prøver.

Jeg var personligt overbevist om, at tonicen.

Siden barndommen er jeg bange for mørket. I rummet konstant.

Jeg bestilte et kvarts ur UILIS NARDDIN til.

Efter den næste corporate party på.

Masken blev præsenteret for mig af en ven, men hun lå i lang tid.

Problemet med parasitter begyndte jeg et par stykker.

Hæmorider i mit liv optrådte relativt.

Jeg besluttede at behage mig selv med købet af en ny.

Det største problem jeg stødte på i.

Brug Scholl-filen til mere end to.

Strømpebukser "ElaSlim" blev en rigtig frelse for.

Gemoderm er præcis det middel, som jeg er med.

Jeg har længe levet med et sådant problem som skæl.

For mig blev Lucerin creme den bedste assistent i.

Jeg tror, ​​at denne maske er en fremragende fugtighedscreme og nærende.

NormaDry er efter min mening et kompleks.

Mange har forsøgt midler, men en ny fløde.

"MaxiVisor" piller hjalp mig meget med dem.

I min sport karriere var stor.

Jeg købte PostureSupport magnetiske korrekturlæser.

Jeg vil gerne takke skaberne af dette.

Min faglige aktivitet er baseret på.

Efter at have læst fristende reklamer på internettet.

Jeg var ujævn på 14 kg uventet efter fødslen.

Manden med venner samles ofte i venlige.

Jeg sætter min bil på parkeringspladsen, det er konstant.

Med en partner er aldersforskellen næsten.

Jeg kan ikke sove uden for huset, og så hvornår.

Ikke så længe siden begyndte jeg at se et problem med mig selv.

For nogle år siden begyndte at mærke udseendet.

Vandsparer er en enhed, som jeg er.

Jeg har kronisk reflux gastritis, som.

Mange mennesker tror, ​​at hælens og grov hud.

Efter fødslen blev min skæl omdannet til.

Jeg arbejder i en stor virksomhed og efter skiftet.

Mere for nylig faldt seksuel lyst. Gør det ikke

På grund af fuldheden, trods en meget ung alder.

Med alderen begyndte mit ansigt at dukke op.

Jeg vil være i fremragende fysisk.

Med prostatitis tegn personligt. Mig i lang tid.

Problemer med rygsmerter startede efter mig.

Det er meget bekvemt at bruge både om vinteren og sommeren. Vi er.

Jeg anbefalede hurtigt at tabe sig.

Hårfjerning - Depilatory Cream

Naturen besluttede at håret ville dække det meste af kroppen. De beskytter huden mod indtrængen af ​​forskellige bakterier og skadelige stoffer. På trods af dette er æstetisk langt mere smukt og behageligt, når huden er glat, uden hår. Moderne kosmetologi har udviklet mange værktøjer og aktiviteter, der vil lindre overskydende hår på forskellige dele af kroppen.

Nogle af dem er for dyre, andre er for smertefulde, og andre kan skade følsom hud. Et kosmetisk produkt, der kan fjerne hår, "Hair Remover", hjælper dig nemt, smertefrit og effektivt slippe af med dette problem!

Hvordan virker "Hair Remover"

Depilatory cream eliminerer uønsket hår i lang tid. Ved konstant brug bliver hårløsning observeret, de bliver blødere og tyndere, deres tæthed falder. Hårvæksten bliver langsommere.

De aktive komponenter i den depilatory cream act på den del af follikel, som er ansvarlig for hårets evne til at vokse og genoprette, og blokere sit arbejde. Samtidig ødelægges cellerne der er ansvarlige for hårvækst. Cremen er i stand til at påvirke absolut noget, alt efter stivhed og struktur, hår. På grund af dette forbliver de depilerede områder fuldstændigt glatte i lang tid, og langvarig brug af dette produkt kan permanent aflaste uønsket hår.

Det er vigtigt! Korrekt udvalgte ingredienser, der er inkluderet i sammensætningen, er helt sikre selv for overfølsom hud, hvilket gør det muligt at bruge det i nogen del af kroppen uden at forårsage ubehag og ubehagelige fornemmelser. Derudover cremerer de aktive ingredienser i cremen og lugter huden.

Hårfjerning ved hjælp af den kosmetiske "Hair Remover" er en hurtig, absolut smertefri og effektiv procedure, med en varig effekt, som det fremgår af positive anmeldelser.

Sammensætningen af ​​depilation creme "Hair Remover"

Tannin er et stof, der har en astringerende virkning. Derudover har den antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Kan forhindre udtørring af huden.

Calciumthioglycolat er calciumsaltet af thioglycolsyre. Hovedfunktionen er den effektive destruktion af hårkreatin. I sammensætningen af ​​fløden virker den ret forsigtigt og sikkert, irriterer ikke den delikate hud, da koncentrationen er klart justeret.

Brugen af ​​alkali i cremen hjælper med at blødgøre håret og penetrationen af ​​calciumthioglycolat til hårsækken.

Dexpanthenol er en syntetisk skabt analog af vitamin B. Det er aktivt involveret i cellulær metabolisme og stimulerer regenerering af huden. Det har en lille antiinflammatorisk effekt. Effektivt fjerner mindre beskadigelse på huden, toner og fugter dem.

Calendula er en fremragende beroligende olie, som forsigtigt kan passe på hud, der er betændt og har stor følsomhed. Calendula i sammensætningen af ​​Hair Remover cremen lindrer forsigtigt irritation, danner ikke mikroskader på huden og har toniske egenskaber.

Aloe-ekstrakt indeholder stoffer kaldet glycoproteiner. De er i stand til at stramme og helbrede sår, lindre betændelse og fungere som en bedøvelse. Takket være polysacchariderne, som også er en del af aloe, er dannelsen af ​​nye epidermale celler. Derudover har aloe antibakterielle fugtighedsvirkninger, der giver naturlig elasticitet og fasthed.

Kamille kan fugt og nære huden, stimulere dens regenerering, berolige og genoprette. Det giver huden blødhed og friskhed, omhyggeligt pleje det.

Komponenterne i lægemidlet har en veljusteret dosis, så Hair Remover virker effektivt, men det er absolut harmløst og smertefrit. Det er sikkert at bruge helt for hver hudtype. Ved hjælp af denne creme til depilation kan du ikke være bange for sådanne bivirkninger som indgroede hår, en allergisk reaktion eller udslæt. Desuden gør cremen blødgør, fugt og giver næring til huden.

Sådan bruger du depilatory cream "Hair Remover"?

For at opnå den maksimale effekt, og over tid helt glemmer uønsket hår, skal du følge instruktionerne til brug.

I første fase er det nødvendigt at udføre depilationen ved hjælp af en bekvem metode: shugaring, epilator, tænger eller voksstrimler. Når hårfjerning opstår, åbnes kimzonen placeret i bunden af ​​folliklen. Derefter skal du ryste stoffet grundigt. Det er nødvendigt at udføre ikke en vanskelig test for følsomhed, hvilket giver et middel på et lille hudområde.

Hvis der efter dette ikke er noget ubehag, har rødmen ikke dannet, der er ingen kløe, brændende og udslæt, du kan fortsætte med at bruge hele depilationsområdet. Når agenten er påført, skal du vente tre til otte minutter. Efter denne tid skal du fjerne produktet med en bomuldsspids fugtet med en opløsning af vand med citronsyre. Proceduren skal gentages to dage efter hinanden.

Hair Remover, ifølge vurderinger og kliniske undersøgelser fjerner følgende effekter:

 • virker på hårsækkenet;
 • hårvæksten sænker;
 • egnet til brug på alle områder af kroppen;
 • egnet til hår af hårdhed;
 • blid og mild handling
 • langsigtet effekt
 • hudpleje og fugtgivende.

Ved langvarig brug kan Hair Remover permanent afhjælpe problemet med overdreven hårdhed.

Læger anmeldelser om cremen "Hair Remover"

Problemet med at fjerne overskydende hår er ganske populært. Derfor kunne kosmetologer og hudlæger ikke omgå værktøjet "Hair Remover" med deres opmærksomhed og venstre kompetente anmeldelser:

Evelina Konstantinovna, kosmetolog

"Dette værktøj er et godt alternativ til de procedurer, der udføres i skønhedssaloner. Han har en velvalgt komposition, der som et aggressivt miljø indbefatter effektiv fjernelse af hår og blødgør komponenter, der passer til dermis. Dette er et af de bedste værktøjer, der hjælper med at slippe af med overskydende hår derhjemme. Det har en temmelig mild, men effektiv virkning og samtidig ret smertefri i modsætning til nogle salon hårfjerningsmetoder. Derudover kan du med tiden forsvinde håret for altid med korrekt brug og nøjagtig overholdelse af instruktionerne. "

Larisa Aleksandrovna, hudlæge

"Jeg tror, ​​at den fjernsynsmæssige creme Hair Remover er på en måde unik. Det er fordi, i modsætning til ham, lignende analoger, ikke provokerer inflammatoriske processer i huden. For mig er denne indikator grundlæggende, fordi den sunde tilstand af epidermis er meget vigtig. Huden er en naturlig barriere mod forskellige patogener, der forsøger at trænge ind i kroppen. På grund af det faktum, at dermis, efter at have brugt dette lægemiddel, ikke er betændt og godt fugtet, kan vi sige, at det er i stand til fuldt ud at udføre sin beskyttende funktion. Så vi får en dobbelt handling - både skønhed og sundhed. "

Hårfjerner Velvet - Depilatory Cream

Alle de vigtigste oplysninger i 1 klik

Artiklen giver et overblik over Hair Remover Velvet Depilator. Det er et effektivt kosmetisk produkt, der kan gøre huden perfekt glat, blød og silkeagtig.

Hvad er Hair Remover Velvet?

Den konstante vækst af hår på kroppen er en naturlig fysiologisk proces, men absolut uacceptabel for en moderne kvinde. Desværre er de fleste metoder til depilering og epilering ret smertefuldt - voks, shugaring, plukning med pincet eller ved hjælp af en elektrisk afskærmning. Ikke alle kvinder vil være i stand til at betale for dyre kurser af hårfjerning sessioner i medicinske centre ved hjælp af en photoepilator eller laser.

En fremragende løsning ville være et universelt værktøj Hair Remover Velvet til hårfjerning. Dette er den nyeste og sikreste videnskabelige udvikling inden for kosmetologi, der gør det muligt for piger at føle sig fri, afslappet og selvsikker. Ved at bruge det, vil du glemme uønskede hår, der vokser for hurtigt, rødme, voksrester og andre ubehagelige øjeblikke.

Denne universelle depilator kan bruges i armhulerne, på armene, i det delikate bikiniområde, på benene og også på ansigtet - over overlæben. Det kan endda bruges af mænd til at fjerne hår på skuldre, bryst, mave og ryg. Cremen producerer en kumulativ effekt, så en dag vil du simpelthen ikke have brug for en ubehagelig og smertefuld barbering.

Hvordan virker det?

Hårpæren er roden i kombination med den omgivende struktur, den er meget levedygtig. Det er i stand til at gendanne selv med den mest aggressive indvirkning udefra. Derfor er der i kosmetologi problemet med radikal hårfjerning, ophør af hårvækst for evigt.

Hair Remover Velvet indeholder en række effektive ingredienser. De bliver absorberet i folliklerne, først sænk anagentrinnet (hårsækkets vækstperiode). Ved længerevarende brug hæmmer disse komponenter den aktive vækst af hårsækkene på cellulær niveau. Således fjerner cremen ikke kun håret let, men forsinker også deres yderligere vækst.

Det maksimale resultat kan opnås i anagentrinnet - aktiv hårvækst, når rødderne og cellerne der er ansvarlige for stangens ernæring er ved siden af ​​hinanden. Hvis de er i telogenfasen (hvileperiode) eller catagen (overgangsperiode fra den ene til den anden), kan det korrekte resultat ikke være. Husk at samtidig vækstfaser på kroppen ikke er de samme. Derfor må du måske tage flere kurser med Hair Remover Velvet. Under normale forhold er næsten alt hår på kroppen (80-90%) imidlertid i anagentrinnet, så chancerne for effektivitet fra den første applikation er ret høje.

Den innovative formel gør det muligt for din hud at få et sundt og smukt udseende. Regelmæssig brug af depilatoren fører til positive resultater for uønsket hår:

 • Bidrager til, at de gradvist bliver tyndere og svækkede, deres antal falder.
 • Sænker vækstraterne med langvarig brug.
 • Garanteret resultater for enhver længde.
 • Gradvist reducerer længden af ​​nye hår.
 • Arbejder på hår af enhver type. Depilatoren virker lige så effektivt, selvom du har en hård hårtype med en særlig struktur eller struktur.
 • Moisturizes de øvre lag af epidermis. Gør overfladen af ​​kroppen perfekt glat, som silke.
 • Forår ikke forbrændinger eller indvækst. Dette er en væsentlig forskel fra shugaringprocedurer, voks, laser eller fotoepilation, som er fyldt med irritation af epidermis op til 4 dage og endda en let forbrænding i op til 3 dage.

Den hårfarve "Hair Remover Velvet" har en mere delikat tekstur i modsætning til analoger. Det påvirker forsigtigt epidermis selv i de mest følsomme områder. Dens brug er meget bedre end daglig fjernelse med en barberkniv, det vil ikke give smerte, i modsætning til pincet med en elektrisk afgassningsmaskine eller pincet.

struktur

Depilatoren indeholder specielle komponenter, som i kombination ikke har en aggressiv effekt, så den passer til alle Det har en naturlig sammensætning af vegetabilsk oprindelse, indeholder ikke hormoner. Den komplekse effekt opnås gennem fire aktive ingredienser:

 • Kamilleblomstekstrakt - har antiinflammatorisk, bakteriedræbende og beroligende virkning. Disse egenskaber er nødvendige for at eliminere ubehagelige fornemmelser. Kamille ekstrakt fugter, blødgør og nærer cellerne. Det genopretter og beroliger den beskadigede epidermis, aktiverer celle reparation.
 • Calendula olie - har en beroligende, beroligende og anti-inflammatorisk virkning. Takket være vitaminer, sporstoffer, fedtsyrer og tanniner producerer det en regenererende virkning, skaber en barriere, stimulerer dannelsen af ​​epitel på skadestedet. Olien har antiseptiske, baktericide og desinfektive egenskaber. Det er uundværligt for at fjerne irritation og betændelse, da det effektivt mildner overfladisk skade.
 • D-panthenol er en fugtigheds- og blødgørende komponent i epileringsprocessen. Det fornyer epidermis, regenererer epithelet, har antiinflammatorisk og baktericid virkning. D-panthenol på bekostning af høj penetrerende kraft virker selv i de indre lag af epidermis.
 • Calciumthioglycolat er et stof, der er godkendt til denne type depilator. Det er en sikker ingrediens til at bremse hårvækst og eliminere det. På grund af den lave pH opløses det keratinproteiner. Stoffet, der virker forsigtigt og effektivt, forårsager ikke irritation.

Anvendelsesmåde

Vælg en kropsdel: ben, arme, bikini område, aksillært område, område over overlæben og andre problemområder. Først skal du træne.

 1. Test for mulige allergier. 24 timer før depilation, påfør en lille mængde creme på albuebukken, observer i 10 minutter. Hvis dette ikke følges af irritation eller anden allergisk reaktion, kan du på en sikker måde anvende den.
 2. Brug ikke en antiperspirant i to dage for at holde porerne i akselområdet rene.
 3. Gå på badeværelset eller brusebad på forhånd. Efter badning i varmt vand vil porerne udvides, og håret vil sandsynligvis blive fjernet. Hovedbetingelsen - huden på de behandlede områder skal være tør, læg ikke kosmetik på kroppen. Derefter blandes de aktive stoffer ikke med vand, og koncentrationen forbliver.

Efter de forberedende aktiviteter kan fortsætte direkte til selve proceduren.

 1. Påfør depilatory cream på det ønskede område. Producenten lover en synlig effekt på kortest mulig tid - om 3-5 minutter. Husk at det ikke giver mening at holde længere end den tildelte tid. Tværtimod kan de med øget følsomhed fremkalde irritation. Følg brugsanvisningen nøje, og du vil gøre proceduren korrekt.
 2. Skyl derefter med koldt rindende vand, tør det tørt med en bomuldsstynge eller et rent håndklæde.
 3. Påfør nogen fugtgivende pleje.

Hvis du oplever ubehag under depilering, skal processen fuldføres og vaskes af flødenes rester. Ansøg på det hudblødgørende kosmetiske produkt baseret på kamille eller aloe blomster.

Du kan sole dig efter brug efter 24-48 timer efter påføring. Varigheden af ​​pause er individuel, det afhænger af din personlige reaktion på depilation.

vidnesbyrd

Fordelene ved at bruge Hair Remover Velvet til kvinder bliver kvitt uønsket kropshår på følgende områder:

 • hænder,
 • ben,
 • delikat bikini område,
 • armhuler,
 • ansigt - over overlæben,
 • andre problemområder.

Indikationen for brugen af ​​cremen hos mænd er udseendet af uønskede hår:

Depilatoren er godkendt til brug af mennesker, der af en eller anden grund ikke kan have en anden form for hårfjerning. For eksempel:

 • brug af en laser er forbudt (for eksempel er der risiko for melanomer, hvis laseren ved et uheld rammer en muldvarp);
 • mørk hud;
 • høj grad af følsomhed af epidermis til lysstråling;
 • type udseende (lys), hvilket er en kontraindikation for brug af photoepilator.

Depilatoren er også fantastisk til screening af hårfjerning.

Kontraindikationer

Hårfjerner Velvet virker i de øvre lag af epidermis, indeholder godkendte komponenter, så det er helt sikkert. I undersøgelser fandt eksperter ingen allergi eller irritationer. Men sandsynligvis kan depilatoren ikke passe alle til en række kontraindikationer:

 • åreknuder
 • Tilstedeværelse af mol, ar, skade på de øvre lag af epidermis;
 • onkologi;
 • blødning;
 • graviditet og amning (der var ingen test, så producenten anbefaler ikke at bruge den til denne kategori af kunder);
 • dermatologiske sygdomme;
 • allergiske tilstande
 • sygdomme forårsaget af infektioner eller vira, der ledsages af utilpashed og feber.

Rabat på lager - 50%. Depilator kan købes til nedsat pris med rabat, som for forskellige lande er:

 • 990 gnid. for Den Russiske Føderation.
 • 399 Hryvnia for Ukraine.
 • 290 tusind rubler. for Hviderusland.
 • 5390 tenge for Kasakhstan.

Hvor kan man købe?

For at købe Hair Remover Velvet creme skal du gå til sælgerens hjemmeside. Det er vigtigt at pas på forfalskninger og forfalskede produkter! Kun ægte produkter garanterer de deklarerede resultater.

For at bestille et produkt er det nok at udfylde formularen med angivelse af mobilnummer og fulde navn. Du kan betale på leveringstidspunktet. Levering af Hair Remover Velvet hårfjerning produkt til kunder i Skt. Petersborg og Moskva er muligt et par dage efter køb. I andre regioner i Rusland udføres leveringen inden for 2 uger.

Producent: Moscow, st. Bratskaya 21-2, LLC SK Master.

De bedste kvinders barbermaskiner og barberingsprodukter

Hele sandheden om hvorfor vi har brug for hår "der"