Cliven Young mandlig depilatory cream

Mænd, som kvinder, stræber efter at se perfekt ud. Billedet af en macho brutal ting fra fortiden. I dag plejer velplejede mænd en aktiv livsstil. Glat hud giver kroppen et præsentabelt udseende, forhindrer udviklingen af ​​bakterier i håret.

I kampen mod uønsket vegetation vil Cliven Young være din allierede - en mandlig depilationskrem baseret på naturlige ingredienser.

Det fjerner effektivt hår, fugtiger, nærer huden, genopfriske sin vandbalance.

Sløvt udseende og ubehagelig lugt af sved skubber mænd for at fjerne hår

Hvorfor bliver mænd slippe af med håret

Årsagerne til at nægte ekstra hår til mænd er forskellige. Det er muligt at identificere de vigtigste grunde, der skubber den stærke halvdel til depilation:

 1. Svedende. Mænd har tendens til at svede flere kvinder. Sved efterlader mærker på tøj, forårsager en ubehagelig lugt. For størstedelen er dette et alvorligt problem, især hvis de indtager højtstående positioner og skal bruge meget tid i samfundet.
 2. De særlige forhold i erhvervene. Specialister på visse områder har ikke råd til det tykke hår i hænderne og andre dele af kroppen. Disse omfatter kokke, atleter, skuespillere.
 3. Glat hud fremhæver muskelaflastning, gør kroppen attraktiv for det modsatte køn.
 4. Nogle tyder på depilation for en række intime liv.
Årsagerne til at nægte ekstra hår til mænd er forskellige.

Forskelle mandlige og kvindelige dipilator

Male depilatory creme afviger fra kvindelig depilator ved kemisk sammensætning. Guys hår er strammere, tykkere, tilbøjelige til hurtig vækst. Komponenterne hos en mandlig depilator er mere aktive i deres virkning på protein denaturalisering. De opretholder pH-niveauet, blødgør og nærer, kompenserer for de skadelige virkninger af hovedkomponenterne.

Cliven Young - mandlig depilation creme, som effektivt, smertefrit fjerner hår, har en lav pris, enkel, nem at bruge.

Brugen forhindrer udseende af udskæringer, forårsager ikke rødme, sænker hårets vækst på områderne af depilation, giver yderligere hudpleje.

Sammensætningen af ​​Cliven Young omfatter vegetabilske olier, fugtgivende ingredienser. Før brug, test for følsomhed. Påfør på hudområdet, lad det gå i det ønskede tidsrum (5-10 minutter), skyll. Undlad at bruge stoffet i tilfælde af rødme, irritation eller kløe. Må ikke anvendes på beskadiget hud.

Glat hud giver dig mulighed for at se relief torso, muskelform, smukke udseende af den pumpede krop

Anvendelsesregler for depilator

Hvis du ikke har identificeret nogen kontraindikationer for brug af depilatoren, skal du starte proceduren:

 1. Påfør produktet jævnt på aflejringsområdet. Brug en spatel - den sælges med cremen.
 2. Hold i 5-10 minutter. Tjek med en spatel hvordan hårene fjernes. Om nødvendigt forlæng proceduren. Følg fristen angivet på pakken.
 3. Vask med en hård vaskeklud uden sæbe.
 4. I nogle timer efter proceduren afstå fra alkoholholdige lotioner.
 5. Brug hårvæksthæmmende midler.

Overholdelse af de grundlæggende regler, du kan nemt give din hud et velplejet udseende, glemme svedsproblemerne, blive mere attraktive.

Mandlige creme til udsmykning af intime områder

Måske for nogle kan det være en opdagelse, men mandlig depilation er ikke sådan en sjælden forekomst. I sidste ende snakker vi ikke kun om banal æstetik af udseende, men også om personlig hygiejne. Trods det faktum, at der er et humoristisk udtryk, at "en mand skal være lidt smukkere end en abe", skelnes moderne mænd med en følelse af god stil, netthed og selvfølgelig velplejet skønhed.

Et af hovedpunkterne er fjernelse af overskydende hår fra kroppen. Det handler ikke kun om intime områder, men også om benene, arme, ryg og andre områder af kroppen, som kan ses for tykt hår. I dag er mænd meget nemmere at tage sig af sig selv, fordi selv proceduren for depilering kan gøres selvstændigt hjemme ved hjælp af en speciel creme!

Særlige egenskaber

Dette værktøj - det er absolut ikke den kosmetiske creme, som du er vant til. Principen for dens handling er baseret på det faktum, at kemikalier i sammensætningen har en ødelæggende virkning på hårets ydre struktur, fuldstændigt at fjerne den.

Det kan forekomme, at processen med sådan depilation er meget lig den sædvanlige barbering, men den har sine egne egenskaber. På grund af den flydende form trænger cremen meget dybere ind i hårets struktur, men også i hudlaget. Derfor er huden efter glatning helt glat og der er ingen grimme sorte prikker på den, som er "trimning" af hår.

Men cremen trænger ikke direkte ind i pæren eller follikelet. Dette er en lille fejl, som forklarer det faktum, at håret begynder at vokse igen flere dage efter depilation med en creme og efter en normal barbering. I dag begynder der allerede på hylderne på butikkerne at fremstå midler, der har i sammensætningen af ​​yderligere stoffer, der bruges mod vækst af kropshår. Følgelig øges effektiviteten af ​​depilation, og den nødvendige frekvens af dens gennemførelse tværtimod reduceres.

Mandlig vegetation er mere holdbar og bæredygtig på grund af det høje niveau af kønshormonet - testosteron. I denne forbindelse har depilatory cremer designet til det stærkere køn en stærkere kemisk effekt. De har mange flere komponenter, der har en ødelæggende virkning på stoffet. Sådanne værktøjer kan være meget mere effektive end for eksempel en kraftig, dyre elektronisk depilator.

Selvfølgelig betyder denne struktur, at den kan forårsage alvorlig forbrænding af huden og lokal irritation. For at forhindre sådanne reaktioner øges indholdet af komponenter, der passer til dermis i cremen. De nærer det, fugter, normaliserer Ph-niveauet, genopfrisker og reducerer irritation generelt.

Derudover forårsager den særlige sammensætning af male depilation creme nogle nuancer i dens anvendelse:

 • Der er mange cremer, hvoraf producenterne hævder at de kan bruges i enhver situation. Faktisk kan dette middel kun anvendes på ren, tør hud. Før du udfører proceduren, skal du altid vaske de nødvendige områder og tørre dem grundigt med et håndklæde. Overdreven fugt eller rester af talg reducerer cremenes effektivitet og kan forårsage uønskede skarpe reaktioner på kemiske komponenter;
 • Til anvendelse, brug en speciel applikator. Det er nødvendigt at opnå det tyndeste og ensartede lag som muligt, da den kemiske aktivitet er ret høj;
 • For at fjerne cremen med rester af håret skal også være en speciel spatel. Prøv at reducere kontakten med hårfrit hud og hårfjerningsprodukter;
 • I slutningen skal området behandles med varmt rindende vand for at vaske rester og reducere irritation. Et håndklæde bør ikke tørre, og forsigtigt promakivat huden.

Vær også opmærksom på, at der er en hel del muligheder for cremen. For mænd er antallet af zoner, der kan behandles, stærkt forøget. Depilatory creme til mænd kan være beregnet ikke kun for intime områder, men også for ryggen eller til ansigtet.

struktur

Som nævnt ovenfor er princippet om depileringsmidler en kemisk reaktion, der har en ødelæggende virkning på hårets struktur. Selvfølgelig er der i denne situation en høj risiko for allergisk irritation, så du bør forstå, hvad der er inkluderet i hovedparten af ​​fløden. Som regel er den repræsenteret af følgende komponenter:

 • Fortyndingsmidler - dette er hovedbestanddelen, som er grundlaget for al fløden, og indeholder en emulsion af alle aktive stoffer. Takket være opløsningsmidlerne opnås den ønskede konsistens, cremen bliver lys og glat. Det kan være en naturlig olie eller glycerin, men vand er det mest almindelige fortyndingsmiddel, da det har neutrale kvaliteter og er overkommelig;
 • Den vigtigste aktive bestanddel er altid thioglycolat. Dette er et derivat af det kemiske kalium eller calcium, som har en ret skarp og ubehagelig lugt, hvorfor smagsstoffer ofte tilsættes til cremen. Thioglycolat har en unik egenskab at reagere med keratin - hovedelementet i hårstrukturen og ødelægge det. På grund af dette er der en udtalt virkning af depilation;
 • Sulfider, for eksempel barium eller strontium, har også en lignende virkning. Nogle kosmetiske virksomheder bruger stadig dem i produktion, selv om de har en mindre kraftig effekt, og de er meget mere tilbøjelige til at forårsage hudirritation. I denne henseende anbefales det altid at vælge cremer, hvor hovedkomponenten er kaliumthioglycolat;
 • Hydroxider anvendes som et yderligere element. De skaber et alkalisk miljø på overfladen af ​​hår og hud, hvilket er ideelt til omsætning af thioglycolat med keratin;
 • Såkaldte blødgøringsmidler er stoffer, der har en beskyttende virkning på de øverste lag af dermis. De skal være i sammensætningen, da de forhindrer en stærk virkning på huden på aggressive komponenter som alkali, thioglycolat eller sulfider. Oftest anvendes silikone eller æteriske olier som blødgøringsmidler;
 • Yderligere komponenter er nødvendige for at opretholde cremenes normale egenskaber. Disse kan være farvestoffer, emulgatorer, smagsstoffer og endda konserveringsmidler.

Oversigt over de bedste producenter

Et velplejet udseende er længe blevet betragtet som ikke noget specielt, men et normalt kulturelt fænomen, som ikke kun skal være en kvinde, men for enhver selvrespektende mand. At slippe af med de ekstra "tykkelser" i denne sag spiller en vigtig rolle, så man bør ikke være overrasket over, at flertallet af kosmetiske virksomheder er involveret i udvikling og produktion af cremer, der kan erstatte en komplet depilation procedure.

Desværre forlader effektiviteten af ​​mange cremer meget at være ønsket. Oftest skyldes dette overflod af negative hudreaktioner på midlet. Selvfølgelig er permanent at fjerne hår med en creme umuligt, men ikke alle producenter kan garantere en midlertidig virkning. Blandt mærkerne er der kun få, der virkelig tiltrækker opmærksomheden med deres kvalitet.

Veet er kendt som producent af en enorm række hudplejeprodukter. Derudover blev depilatory cremer populære for både kvinder og mænd. Et kendetegn ved Veet-produkterne er en ret blød og blid sammensætning, hvorfor proceduren udføres meget omhyggeligt.

Som en del af en standard hankrem overstiger antallet af blødgøringsmidler altid den andel af den vigtigste "destruktive komponent", som forresten er repræsenteret af thioglycolat, hvilket giver en god depilatorisk virkning.

Derudover har lineupen mange muligheder med ekstra komponenter til mere forsigtig pasning. De er ideelle til behandling af intime områder eller hud, der er for følsomt. Naturlige elementer som aloe juice eller grøn teekstrakt bruges som beskyttende ingredienser.

Cream "Cliven Young" - meget ofte betragtes som en værdig analog af en barbermaskine eller elektroniske depilator, når du har brug for en hurtig og kortvarig effekt af hårfjerning. Det adskiller sig fra andre midler til overkommelig pris.

Det kunne hævdes, at cremen ikke er god nok, da hårfjerning ikke er så dyb som vi gerne vil. Men denne mangel forklares og kompenseres af det høje niveau af blødgøringsmidler, takket være, at dette middel aldrig forårsager irritation, rødme og kløe i huden, som næsten alle depilation kremer synd.

Lægemidlet "Rivanol" er et andet overkommeligt apotek værktøj. Det bruges ofte ikke så meget til hårfjerning, men som en "cauterizing" sårhelende creme. Det skal bemærkes, at dets effektivitet er ret lavt, hvis du forsøger at fjerne tykt og stærkt hår.

"Rivanol" er velegnet til behandling af intime områder eller depilering af lungen "pistol" på ansigtet. Derfor anbefales det ofte ikke så meget for mænd, men for kvinder, der oplever ubehag på grund af udseendet af uønsket vegetation over overlæben. Men det er et ret simpelt, overkommeligt og sikkert værktøj.

Depilatory cream Collistar Mænd kan tilskrives eliten professionelle produkter. Det er forholdsvis dyrere, men viser samtidig høj effektivitet. Rensning af hele overfladen af ​​håret sker hurtigt, dybt og smertefrit. Takket være den ideelle kombination af ingredienserne for aktiv ingrediens og blødgøring lykkedes det, at fabrikanten fra Italien opnåede næsten perfekte resultater.

En anden god mulighed er Rica For Men. Et af de mest succesfulde valg i tilfælde af at du hurtigt skal fjerne hår fra brystet, hænderne, underarmene. Det er en klassisk mandlige depilator, derfor er det fokuseret på eliminering af stærkt og groft hår. Anbefales ikke til brug i intime områder, hvor huden er for øm og kan reagere med alvorlig betændelse for et sådant middel.

anmeldelser

Hidtil kan netværket imødekomme både positive og negative meninger om depotkremerne generelt. Som du kan se, er de vigtigste klager relateret til, at produktet brænder, når det påføres, hvilket forårsager alvorlig irritation og rødme i huden.

Ofte er dette resultatet af et forkert valg af et middel og dets funktion. Mange mænd, der for første gang står over for problemet med at fjerne vegetation på intime områder af huden, får den creme, der bedst bruges til at behandle brystet eller hænderne, da det har en for udtalt virkning. Det sker og omvendt - de forsøger at fjerne tykt hår fra brystet med midler til sart og tynd hud, hvilket selvfølgelig ikke giver den ønskede virkning.

I almindelighed kan cremen til hårfjerning med det rigtige valg og anvendelse gøre det nemt at bringe det intime område af en mand i et anstændigt og velplejet udseende. Separat er det værd at bemærke, at denne procedure er et godt alternativ til at gå til salonen, mens cremen er meget billigere.

I den næste video - en anmeldelse af mandlige creme til depilering af intime områder "Camo Depilation".

Male depilatory cream - en nem måde at slippe af med overskydende hår

Nogle mænd tror, ​​at den stormfulde vegetation på kroppen lægger vægt på at tilhøre et stærkt sex. Men der er dem der vil slippe af med det.

Ligesom kvinder vælger mænd forskellige måder at fjerne uønsket hår på. For mange er proceduren i epilatoren, voksstrimler og andre metoder forbundet med at trække hår meget smertefuldt. De kan ikke gøre dem alene, der er ingen tid til salonprocedurer. Redder male depilatory creme: hurtig, overkommelig, smertefri!

Man og hårfjerning

Hver mand, der har taget hårfjerning, har sin egen grund, angivelsen til proceduren. De mest almindelige faktorer er følgende:

 1. Den afgørende rolle spilles af ønsket om at slippe af med overdreven svedtendring, fordi sveden vises på bagsiden, brystet, under armene og efterlader våde pletter på tøjet. Så tørrer de ud og hvide haloer vises på stoffet. Det sjusket udseende og den ubehagelige lugt af sved skubber mænd for at fjerne hår. Dette er især vigtigt for ledere, øverste ledere og andre, der altid er under kontrol.
 2. Profession kræver. Denne procedure er relevant for mange atleter, kokke, skuespillere.
 3. Glat hud giver dig mulighed for at se relief torso, muskelform, smukke udseende af den pumpede krop. Derfor unge, atletiske mennesker og udføre hårfjerning.
 4. Grooming tiltrækker det modsatte køn.
 5. Fjernelse af uønsket hår i lysken (delvis eller fuldstændigt) forstørrer seksuelt organ visuelt.
 6. Ønsket om at diversificere sexlivet, at overraske din partner.

På video - cremen til mandlig intim depilation:

Særlige egenskaber

Håret på mænds hud er tykkere og stærkere end kvinden, hårpæren ligger dybere. Tykt og de vokser hurtigere, skal depilering gøres oftere, og derfor er der større risiko for irritation. Derfor er han-værktøjet til depilation anderledes end kvinden. Det bruger stoffer, der er mere aktive til at deature proteiner, opretholder pH, nærer og lindrer huden. Kremens kemiske bestanddele giver ødelæggelsen af ​​hårstrukturen: de svækker og bliver let skrabet med en speciel spatel, som ofte sælges med cremen.

Den samme creme er muligvis ikke egnet til alle områder, hvor du skal fjerne hår, fordi huden kan være mere følsom på et sted og grovere - i en anden. Så skal du tage en anden creme! For det intime område og armhuler, områder med mere følsom hud, skal du vælge produkter med svagere handling, mere blid. I deres sammensætning er krævede fugtgivende ingredienser.

"Folkets" råd: Prøv cremen, som på hård hud virker godt (forårsager ikke irritation), hold "følsomme" områder mindre tid og vurder resultatet. Måske vil han tilfredsstille dig.

ansøgning

Mænd med fløde fjerner hår fra ryggen, underarmene, brystet, arme, ben, i det intime område.

Advarsel! Før du påfører cremen, skal du sørge for, at der ikke er mindre ridser, acne, forbrændinger, revner osv. På huden. Tag en følsomhedstest: Anvend cremen på et lille område og hold det på det rigtige tidspunkt. Hvis du tidligere føler en brændende fornemmelse - vask straks af og ikke brug. Prøven udføres bedst en dag før depilationen, det er så længe, ​​at man kan forvente en reaktion. Hvis irritation opstår, skal cremen erstattes med en analog af et andet mærke.

Næste trin:

 1. Påfør cremen med en speciel spatel (den sælges ofte sammen med produktet).
 2. For at opretholde det på huden anbefales af producentens tid.
 3. Med den samme spatel, der holder huden med din hånd, skal du forsigtigt skrabe af cremen sammen med håret fra det depilerede område.
 4. Vask af fløden med det faldne hår med vand, uden at anvende gelen (brug en ren, ingen sæbe, vaskeklud).

Find ud af hvad du skal gøre, hvis der er præster over hele kroppen.

Yderligere anbefalinger

 • Efter depilering anbefales det at anvende en fugtighedscreme eller hårvæksthæmmer til området: creme, spray osv.
 • I de næste par timer må du ikke bruge alkoholbaseret kosmetik.
 • Du behøver ikke at have seksuelle forhold lige efter depilering af intime zoner: Lad din hud slappe af og roen ned i et par timer.
 • Undgå kontakt med cremen og slimhinderne!
 • Overdriv ikke cremen længere end angivet: Der er fare for kemisk forbrænding.

Depilation kan kun gentages efter 72 timer!

Top producenter

 • Creme-gel Veet (Tyskland). Meget populært, du kan købe det i et apotek eller et supermarked. Et effektivt middel, håret begynder at "bryde igennem" kun efter tre dage. De er tyndere og svagere med hver efterfølgende brug, fordi cremen har en destruktiv virkning på hårsækken. Det anbefales at anvende på mange områder: bryst, ryg, ben, hænder, armhuler osv. Kremens tekstur er let, bortset fra det direkte formål at fjerne hår, produkttonerne og blødgør huden. Takket være aloe vera, sænker hårvæksten (med regelmæssig brug). Fabrikanten anbefaler at anvende den i 6 minutter. Hår vokser meget langsommere end ved barbering. Til salg er det til 950 rubler.
 • Cliven Young (Italien). Creme baseret på vegetabilske olier virker hurtigt og effektivt. Irritation og tørhed i huden godt eliminerer glycerin og lanolin, det nærer sin mandelolie. Du kan købe til 540 rubler.
 • Tanita for mænd (Polen). Handler hurtigt og effektivt. Velegnet til udtørring af følsomme hudområder, takket være vitaminer C, E, aloe vera. Disse ingredienser fugter og regenererer huden. Gennemsnitlig pris - 270 rubler.
 • COLLISTAR Men (Italy) er også velegnet til følsom hud. Ud over benene, armene, ryggen, kan du fjerne uønsket ansigtshår i ljummen for at behandle armhulerne. Cremen forsinker også hårvæksten. Fjerner dem i 4-6 minutter. Den gennemsnitlige pris er 1300 rubler.
 • Forfængelighed for mænd (Polen). Kan bruges overalt på kroppen. Den består af et ekstrakt af Centella Asiatica, som fugter huden godt og i lang tid. Pris - fra 150 rubler.

Depilation creme vælger alle individuelt. Det kan være nødvendigt at kontrollere effekten af ​​flere. Eller det kan være nødvendigt at vælge en creme til forskellige zoner. Heldigvis nu et godt valg: Du kan købe dem i en specialiseret kosmetisk butik, supermarked, apotek. Køb og test, der er altid en passende!

Er muligt. Du vil også have brug for en afslappende rygmassage teknik til en mand. Linket beskriver de typer af massage til mænd. Du kan også bruge mænds body lotion til hudpleje. Til hudpleje kan du bruge acne creme til mænd. Årsagerne til acne på mændens hæk er beskrevet her, acne på bagsiden af ​​en mand er her.

Mandfløde til udsmykning af intime zoner: tips om valg og anvendelse

Bekæmpelse af vegetation er en af ​​de vigtige komponenter i kropspleje, både for kvinder og mænd. Tilhængerne af glat, klar hud er velbevidste om, hvor svært det er at klare uønsket vegetation, især på ømme hudområder i lyskeområdet. Mandlige creme til depilering af intime områder - et middel til at slippe af med pubic hår uden smerte og ubehag. Du bør dog ikke uforsigtigt behandle denne type hårfjerning, da den er baseret på den kemiske proces med ødelæggelse af uønsket vegetation.

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Positive aspekter af hårfjerning intime områder

Skeptikere kan argumentere: de siger, hvorfor fjern håret fra kroppen, fordi naturen er kommet op med en sådan person? Måske er der et sandkorn i deres ord, men sådanne fakta vidner veltalende for epilering:

 • Manglen på vegetation giver kroppen et æstetisk velplejet udseende.
 • Hårintimerede zoner skaber et gunstigt miljø for udviklingen af ​​skadelige bakterier, derfor reducerer deres fravær sandsynligheden for inflammatoriske processer og andre sygdomme.

Og funktionen til at beskytte kønsorganerne mod eksterne negative påvirkninger med civilisationsudviklingen tog tøjet på.

Redaktionelt styre

mangler

Hårfjernelsesmetoden for depilation creme har desværre nogle ulemper. Det kan forårsage irritation og skrælning af huden. Og i tilfælde af intolerance over for nogen af ​​komponenterne, selv en allergisk reaktion. Derfor bør en mand, før han beslutter om depilering af intime områder med en creme, omhyggeligt læse sammensætningen af ​​produktet og være sikker på at udføre en test på et lille område af kroppen.

I tilfælde af rødme eller udslæt fra denne metode til hårfjerning er bedre at nægte.

Prinsippet om cremen

Hårfjerning ved hjælp af cremen betragtes som den mest humane måde og er heller ikke så dyr som nogle typer af denne procedure. De intime zoners vegetation er udsat for kemiske virkninger af cremerens bestanddele, som har til formål at ødelægge keratin - hårets hovedbygningsmateriale.

Som følge af blot få minutters eksponering er hårets struktur ødelagt indefra, og det er kun for blot at fjerne dem fra hudoverfladen med en speciel scapula.

Hvordan adskiller en mandlig depilatory creme sig fra en kvindelig?

Mandlige creme til depilering af intime områder har en særlig forbedret sammensætning. Dette skyldes det faktum, at mandhår har en lidt anden struktur end kvindelig: den er meget hårdere, og det er desuden i stand til at vokse hurtigere.

Mænds creme indeholder flere stoffer til protein denaturering. Og deres handling kompenseres af yderligere komponenter for at blødgøre og fugtgøre huden.

Populære mærker

Som regel er kendte mærker, der har specialiseret sig i fremstilling af depilatoriske cremer, ikke efterladt uden opsyn af mænd. Repræsentanter for det stærkere køn tilbydes produkter specielt designet til dem.

COLLISTAR Depilatory Cream For Men

Creme til hårfjerning lavet i Italien. Designet specielt til følsom mandlig hud. Eliminerer vegetationen i løbet af få minutter og reducerer væsentligt sin efterfølgende vækst. Det kan bruges på alle, selv de mest følsomme områder af huden: på ansigtet, i armhulerne, i ljummen.

Udgifterne til depilation creme af dette selskab er ret høj, i gennemsnit skal du betale omkring 1.500 rubler for det.

Cream-gel Veet

Værktøjet er lavet i Tyskland. Den har en let struktur, blødgør og toner huden. Cremen ødelægger ikke kun den del af håret der ligger på overfladen af ​​huden, men trænger også ind i hårpæren og ødelægger den. Som følge heraf bliver håret med regelmæssig brug tyndere, deres vækst falder markant.

Der er en mannlig creme-gel Veet omkring 1000 rubler.

Cliven ung

Creme lavet i Italien. Den indeholder naturlige vegetabilske olier, glycerin og lanolin. Handler hurtigt og effektivt. Kan endda bruges på tør hud, der er tilbøjelig til irritation.

Det er lidt billigere end de to foregående produkter, ca. 500-600 rubler.

Tanita til mænd

Dette er billigere creme lavet i Polen. Velegnet til udtørring af følsom hud. Handler hurtigt og effektivt. Det irriterer ikke huden på grund af aloe vera indeholdt i det og vitaminerne C og E.

Forfængelighed for mænd

Et meget billigt produkt til mænd lavet i Polen. Ifølge producenten indeholder i sin sammensætning ekstrakt af Centella asiatiske plante, takket være, at det fugtiger huden i lang tid.

Tips til valg og anvendelse derhjemme

Mænd, der beslutter at udføre de intime områder med en fløde hjemme, er det nyttigt at lytte til nogle tips:

 • Gem ikke ved at købe et billigt produkt. En god depilatory creme kan ikke være billig, og oftest kommer med en spatel til hårfjerning og hudplejeprodukter efter proceduren.
 • Køb ikke en udgået produkt. Det er ikke sikkert at bruge dette værktøj.
 • For at fjerne pubic hår, få kun cremen med notatet: "For intime områder."
 • Køb ikke et produkt på emballagen, hvis sammensætning ikke er angivet, eller der er ikke nogen detaljeret instruktion på russisk.
 • Forlad aldrig cremen længere på kroppen end den angivne tid i instruktionerne! Selvom resultatet var langt fra forventet. Det er bedre at gentage proceduren om et par dage.

Du kan lære mere om male depilation fra videoen.

Grundlæggende om at vælge og anvende male depilation creme

I den moderne verden vil mænd ofte slippe af med unødig vegetation på kroppen. Årsagerne til hver er forskellige: overdreven svedtendens, ønsket om at være velplejede, som kræves af erhvervet, tiltrækker hårfjerningen af ​​de intime zoner partneren og andre. Da håret på mænds krop er tykkere end kvindernes, og pæren er dybere, er det nødvendigt at overveje valget af depilationskrem grundigt.

Hvordan vælger man?

Mænds hår vokser tykkere og hurtigere end kvinder. Male depilatory cream skal have komponenter, der kan:

 • opretholde pH-niveau
 • nære huden, lindre irritation
 • i stand til denatureringsproteiner.

Værktøjet påvirker hårets struktur og ødelægger deres aktive kemiske komponenter.

ansøgning

Depilatory cream påføres på ryg, ansigt, intime områder, hænder, ben, armhuler, øjenbryn. Cremen kan ikke påføres, hvis huden er beskadiget, revnet, brændt, såret eller i tilfælde af intolerance over komponenterne i et sådant værktøj. Tjek det let, spred et lille hudområde, vent lidt, hvis kløe, rødme (allergi) opstår, cremen kan ikke påføres.

Anvendelse af cremen er enkel:

 • Det hudområde, der skal forarbejdes, rengøres og tørres tørt.
 • Ved hjælp af en speciel spatel anbringes værktøjet på det ønskede område med et tyndt lag.
 • Lad i fem til ti minutter, afhængigt af instruktionerne i vejledningen.
 • Spatel indsamlet fra huden af ​​rester af hår og fløde.
 • Vask med vand, uden at anvende vaskemiddel, kun med en ren vaskeklud. Tør det.
 • Påfør huden spray, hvilket reducerer intensiv vækst af hår.
 • overdriv ikke produktet for ikke at brænde huden
 • Tidligere end tooghalvfems timer kan du ikke gentage hårfjerning;
 • ikke have sex efter epilering af intime områder i mindst to timer, indtil huden beroliger
 • Undgå direkte sollys på huden, hvor håret blev fjernet.

Sådanne cremer har mange fordele: omkostninger, smertefri, effektiv, rig sortiment, komfortabel og bekvem anvendelse, der er ingen risiko for skade.

De mest populære cremer, der har fået en masse positive tilbagemeldinger, er pålidelige og testede:

 • Cream-gel Veet (Tyskland) er populær, du kan købe i apoteker, supermarkeder. Cremen ødelægger pæren og gør håret svagere efter hver hårfjerning hos mænd; derudover blødgør, nærer, toner huden. Sammensætningen omfatter aloe vera, hvilket nedsætter hårvæksten. Ansøg om seks minutter. Kan bruges i bruseren.
 • Cliven Young (Italien). Sammensætningen omfatter vegetabilske olier, som lindrer irritation, lindrer huden. Fjernelse af vegetation sker hurtigt og effektivt. Genopliver vandforsyningen.
 • Tanita for mænd (Polen). Cremen er velegnet til hårfjerning af intime områder hos mænd. Effektiv, det virker hurtigt, fugter og fjerner betændelse fra det område, hvor hårene blev fjernet. Sammensætningen omfatter aloe vera, vitaminer C, E.
 • COLLISTAR Mænd (Italien). Fjerner hurtigt hår på brystet, ryg, arme, ben, fugter, lindrer de behandlede områder, sænker hårvækst.
 • Forfængelighed for mænd (Polen). Ansøg om ti minutter. Effektiv, bekvem for hårfjerning i intime områder, sænker hårvæksten.
 • Bio Care Homme (Italien). Det indeholder urte ingredienser, der beroliger huden efter epilering. Fjerner forsigtigt uønsket hår fra mænd, blødgør, toner huden.
 • VIGORDEPIL (Daen, Spanien). Depilatory cream har en unik formel, der består af: søde mandler, hvedeproteiner, silke. Specielt designet til strukturen af ​​mænds hår. Fremkalder ikke allergiske reaktioner, irritationer. Med hver brug af hårvækst sænker, fjernes hurtigt, smertefrit. Takket være den bløde tekstur er det nemt at anvende på det område, hvor vi skal foretage fjernelsen i femten minutter. I følsomme områder ikke relevant.

Vælg det produkt, som passer dig bedst, vil ikke forårsage irritation, og brugen vil være behagelig. For at fjerne hår på følsomme steder, kan du vælge en mere blid creme. For at fjerne unødvendig vegetation fra ryggen, arme, ben, brug effektive midler.

Ved brug af depilation creme vil den mandlige krop se smuk, glat og altid velplejet.

Mandlige creme til udsmykning af intime områder

Depilering af intime områder blandt mænd er ikke så populært som blandt kvinder, men flere og flere mænd finder, at glat hud på dette sted er mere hygiejnisk, æstetisk tiltalende og behagelig for en partner. Men en barbermaskine er ikke en mulighed her.

Mændens lyskeområde er meget problematisk at barbere: Du kan klippe et medlem med testikler. Skal jeg gå på salonen? Der er mere tilgængelige metoder. Den hurtigste og nemmeste måde at slippe af med unødvendig "vegetation", uden at forlade det sædvanlige badeværelse - skræmmende cremer.

Princippet om mandlige creme til afhugning af intime områder

Essensen er enkel - kemiske agenser creme ødelægger den ydre del af håret uden at påvirke dets rod. Dette gør denne metode ligner barbering, men cremen er, takket være den flydende tekstur, stadig præget af en dybere effekt. Derfor er huden efter det glattere og glattere uden sorte prikker. Men cremen er ikke i stand til helt at trænge ind i pæren, så efter et par dage vil håret igen vises på det behandlede område. Der er mandlige depilatory cremer, der nedsætter hårvæksten og hyppigheden af ​​depilation, henholdsvis.

Mandlige hår - på grund af effekten af ​​testosteron er grovere, tykkere og oftere fede. Betyder det, at den mandlige creme til depilation af kønsorganer er næsten den samme som den kvindelige fløde, med undtagelse af en højere koncentration af aktive "opløsende" hårkomponenter? Dette er sandt, mænds cremer til udsmidning af kroppen og har faktisk en større grad af "destruktiv kraft", men inden for grænserne af det tilladte. Samtidig er de mere omhyggeligt plejet.

For at kompensere for den negative virkning af "kemi" øgede sammensætningen af ​​mænds creme procentdelen af ​​komponenter, der blødgør, fugtgiver, opretholder PH-niveauet, lindrer, køler og nærer overfladen af ​​huden.

Hvordan man vælger den rigtige mandlige creme til fjernelse af intime zoner

Hovedkriteriet er personlig portabilitet. Desværre kan denne parameter kun kontrolleres efter køb. Ca. orientering giver mulighed for anmeldelser. Sørg for at være opmærksom på den type hud (følsom, tør, normal) og håret hos dem, der skriver anmeldelser. Blonds for at være endnu mere opmærksomme - deres hud giver ofte en allergisk reaktion. Du bør også omhyggeligt undersøge sammensætningen. Den skal være skrevet på russisk, og intensive pleje komponenter (for eksempel naturlige olier) bør medtages.

Derudover bør du stole på de producenter, der tilbyder en række værktøjer før og efter depilation, såvel som prober. En creme beregnet til depilering af andre dele af den mandlige krop (ben eller hænder) er ikke værd at tage - du kan brænde øm hud. I ekstreme tilfælde kan du tage notatet "for følsom hud", men en foreløbig test er påkrævet.

Sådan bruger man creme til opslamning af intime områder

For at forhindre problemer (selvfølgelig er det meget sjovt at fortælle venner senere hvordan du hurtigt genopførte det intime område, men der var ikke fundet noget passende ved hånden, og du var nødt til at skubbe nogle steder i is købt til din kone, men det er næppe sjovt, når og uden derudover følsom hud forbrændes nådesløst), bør en følsomhed og allergitest udføres. Samme creme kan have den modsatte virkning på forskellige mennesker, så enhver creme, selv i det mest attraktive og lovende rør, bør kontrolleres og under ingen omstændigheder anvendes, hvis resultatet var negativt. Skaden ved brug af depilationskrem, især billig, kan være enorm - en kemisk forbrænding.

Depilation Cream Test

En lille mængde creme bør påføres huden, hold i et par minutter, skyll med varmt vand. Hvis huden på stedet, hvor cremen blev påført, ikke blev rød og ikke klør, kan du sikkert bruge cremen. Allergi manifesterer sig som regel i to timer, men der er vanskelige tilfælde, når huden straks efter påføring af lægemidlet er ren, og efter en dag er der en reaktion. Derfor, bare hvis det er bedre at udføre testen en dag før du bruger cremen.

Depilatory cream ansøgning af mænd

 1. Huden renses, helst med et mildt rengøringsmiddel og tørres. Depilatory cream anvendes kun på tør hud. Der er cremer, der anvendes før du besøger dusjen - læs vejledningen.
 2. Cremen påføres huden med et tyndt lag, det er bedre at gøre det med en applikator, og ikke med dine hænder.
 3. Efter den angivne tid (normalt ikke mere end 8 minutter) fjernes cremen sammen med hårene med en speciel spatel.
 4. Efter proceduren vaskes de behandlede steder grundigt med varmt vand, tørres med et håndklæde, forsigtigt påføres det.

Pleje efter brug af mandlige creme til opslamning af intime områder

Huden er generelt meget lydhør over for regelmæssig pleje. Umiddelbart efter depilation skal du bruge en creme / lotion, der fjerner irritation. Ikke kun en speciel creme, men også noget beroligende, for eksempel til børn. For mænd producerer de mere intensive produkter, med mynte og menthol, der kan lindre alvorlig irritation.

Efter fjernelse kan du stå over for et sådant problem som hårets indvækst - folk med hårde og mørke hår er særligt modtagelige for dette. Dette problem er let at forhindre, hvis du regelmæssigt skaler, hvilket hjælper med at fjerne det øverste lag af epidermis, hvilket gør det muligt for hår at vokse op og ikke sidelæns. Ikke nogen skrubbe er velegnet til den intime zone, den bør vælges under hensyntagen til hudens egenskaber i dette ømområde. Efter påføring af skrubben påføres en blødgørende creme. Sådan pleje vil tillade at udføre den følgende fremgangsmåde med depilering mere effektivt og komfortabelt. Husk, at sædvanligvis brystaflejringskrem til mænd er meget stærkere end kvindelig depilatorisk creme i bikiniområdet.

De mest populære mænds cremer til depilation af intime zoner

Her er de mest populære og betroede mærker:

 1. "Hair No More Pack" fra "Skin Doctors" - er blevet populært for nylig, idet de har fordrevet mere velkendte mærker. At dømme efter anmeldelser effektivt og effektivt fjerner håret i lang tid.
 2. "Veet for men" - lys creme-gel, ikke billig, men effektiv, har en varig effekt.
 3. "Collistar Men" - en elite ret dyr løsning, forhindrer godt udseende af irritation.
 4. Cliven Young er en budgetmulighed, men klarer sig godt med sine direkte funktioner.
 5. "Forfængelighed for mand" - den mest overkommelige i denne samling. Indeholder et ekstrakt af Centella Asiatica, populært i ayurvedisk medicin og besidder en masse gavnlige egenskaber til huden.

Depilation i spørgsmål og svar

Har vægten indflydelse på depilationsproceduren?

For fedme er proceduren mere smertefuld og tager længere tid.

Er det muligt at gøre depilation med sukkerpasta under graviditet, hvis du ikke har gjort det før?

Siden da vil der ikke være hår fra depilation?

Absolut glathed opnås som regel ved den 3. procedure.

Kan jeg gå i badet efter depilation?

Nej, i løbet af dagen efter depilation er det umuligt at besøge badet.

Er det sandt, at hvis vi taler under depilationsproceduren, så bliver det mindre smertefuldt?

Ja, det hjælper med at distrahere og reducere smerte.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • bønneramme en rød tråd fra det onde øje (9)
 • hvor man kan købe den røde tråd (8)
 • rød tråd på håndled køb (8)
 • bøn på den røde tråd (7)
 • hvad er den røde tråd på håndleddet til (7)
 • rød tråd charme (6)
 • rød tråd på håndleddet, hvilket betyder (6)
 • armbånd rødt tråd (6)
 • hvilket betyder rød tråd på håndleddet (6)
 • rød tråd på håndled (6)
 • rød tråd på hvilken hånd (6)
 • tråde trådtråd (6)
 • hvordan man laver en rød tråd (6)
 • rød tråd på håndleddet som korrekt (5)
 • Jerusalem rødt tråd køb (5)
 • bøn til at binde en rød tråd (5)
 • hvordan man binder en rød tråd charme (5)
 • Korrekt bøn på den røde tråd (5)
 • hvordan man binder en rød tråd på din håndledsbøn (5)
 • rød tråd (5)
 • røde håndleddetråde betyder (5)
 • rødt trådkøb (5)
 • tråd charme køb (4)
 • hvordan man binder en rød tråd (4)
 • hvordan man binder en rød tråd på håndleddet (4)
 • hvordan man binder en rød tråd (4)
 • hvor man kan købe den røde tråd på håndleddet (4)
 • skal binde en rød tråd på håndleddet (4)
 • rød tråd som korrekt (4)
 • tråd amuletter slips (4)
 • tråd armbånd charme (3)
 • rød tråd fra jerusalem (3)
 • rød tråd fra Israel (3)
 • rød tråd på højre håndled (3)
 • rød tråd på håndled fra israel (3)
 • håndleddetråd (3)
 • rød tråd på hånden (3)
 • er det muligt at røde tråd (3)
 • rød tråd mod det onde øje (2)
 • rød tråd på håndleddet kan (2)
 • rød tråd på håndledsbønnen (2)
 • hvordan man binder en rød tråd (1)
 • hvor man kan købe en rød tråd charme (1)
 • rød tråd amulet buy (1)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

-statistik

Cream for male depilation cliven ung for mænd

Jeg købte en creme pakke med en spatel og begyndte at anvende produktet, men før det af en eller anden grund besluttede jeg at vådt mit hår.
Algoritme til påføring af depilation creme:


Det er allerede umuligt at forestille sig komplet hudpleje uden brug af en laser og andre specielle enheder.
Rica
Creme til fjernelse af hårdt hår på lemmer, skuldre, ryg og bryst.
Vanity man
Designet til forskellige dele af kroppen.
Fjernelse af uønsket hår fra ansigt og krop har længe været en nødvendig del af et hygiejnisk ritual.
Vedligeholdelse af den delikate og følsomme hud i bikinizonen kræver en særlig delikatesse, derfor er ikke alle kendte metoder til depilering egnede til at påvirke det.
Mænds hårfjerningskrem har mere aktive ingredienser, der kan fjerne selv meget tætte og tykke hår.


De vigtigste områder, som cremen er påført, omfatter hænder, ryg, ben, armhuler og intime steder, mindre ofte påføres ansigtet. Dette skal gøres dagen før hårfjerning. Gennemgang af de bedste depilation cremer. Du kan købe den til 1100 rubler. Jeg bruger cremer til depilation for nylig, før jeg barberede, efter at en mave dukkede op, blev det svært at gøre det.

To dage blissede ud, det var meget flot fra hans glatte krop, men da begyndte melet, da håret begyndte at vokse.
Før du anvender værktøjet, skal du sørge for, at der ikke er sår, udskæringer, nylige forbrændinger og udslæt på de behandlede overflader. Hovedkomponenten af ​​cremen er Centella Asiatica, takket være hendes hud er fugtet og næret.
At fjerne hår i intime områder
Cremen skal være ikke-aggressiv, indeholde naturlige ingredienser, de bør også blokere hårvækst. Kampen mod uønsket vegetation på krop og ansigt er blevet for mange mennesker en obligatorisk procedure.
I de næste tre timer gælder ikke for huden, hvor hår, cremer og kosmetiske præparater, hvis basis består af alkohol, blev fjernet.


Hvordan man vælger en mand depilatory creme?
Håret i det stærkere køn er meget tykkere og hårdere end kvinden, fordi deres hårpærer er placeret dybt. Ved regelmæssig og langvarig brug af fløden bliver hårene tyndere og kan stoppe med at vokse helt. Dens tekstur er let fordelt over de behandlede områder.


Disse aktive ingredienser løser håret, og på grund af dets bløde tilstand kan det nemt fjernes med en særlig skraber eller serviet. En af de mest innovative ansigtsrensningsteknologier er kulstofskrælning. Nu tænker jeg på laser hårfjerning, dette er mit næste skridt.
Mange mænd til depilation gør sjov. Prisen på midler er 1600 rubler. De indeholder et stort antal antiinflammatoriske komponenter, da mænd ikke så ofte ty til denne type depilation.


Ved regelmæssig brug af fløden blokerer den hårvækst.
Hos mænd er hårvæksthæmmere meget vigtige ingredienser, så du bør kontrollere, at der er ekstrakter i produkterne:
ansøgning
Depilation creme stærkt køn kan lindre din krop fra vegetationen i armhulene, brystet, det intime område, ryggen på lemmerne og i ansigtet.
Umiddelbart efter depilation kan du ikke gå ind i intimitet i løbet af de første to timer efter proceduren.

Klarer selv med korte, tætte hår.
Sliven ung
Budget effektiv creme.


Cream depilator til mænd
Går med de gange, man holder op med kvinder i deres afhængighed for at se velplejede. Derfor opfandt metoder til effektiv fjernelse og udtømning meget. Valget af tilgængelige midler er utroligt, men ofte efter dette opstår hudirritation og inflammatorisk acne. Det er baseret på vegetabilske olier, som blødgør huden, og de aktive ingredienser fjerner nemt uønsket hår fra kroppen.
Jeg elsker min krop, så jeg forsøger altid at have alt i min krop.

Læs anmeldelser om Lov Lova Depilation Cream.
Hvis cremen er designet til områder med hård hud, skal du vælge en potent agent. Så jeg er hooked på en mere gunstig løsning - cremer. På effekter og kontraindikationer af laser hårfjerning, læs vores artikel.

Det er værd omkring 1500 rubler. Se hvordan det gøres http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/epilyatsiya/nitkoj-sposob-udaleniya-volos.html
Kontraindikationer
Det vigtigste er den individuelle følsomhed, men det kan elimineres ved at udføre en test, før du påfører cremen.
En fremragende løsning er at bruge cremer, især da producenter har taget sig af deres mangfoldighed. Efter depilation vokser de meget hurtigere.

Dens sammensætning indeholder olier, der toner huden. Han passer mig helt. Hvis der i løbet af testen mærkes en brændende fornemmelse, eller der opstår rødme, skal cremen erstattes med en analog af et andet mærke.

Der er praktisk taget ingen tid til at udføre voksepilation eller barbere hele kroppen, så jeg arbejder med cremer.
Den gamle, venlige og overkommelige måde - fjernelse af uønsket vegetation med tråd betragtes stadig som en af ​​de bedste. Det fjerner ikke kun uønskede hår, men nærer også og beroliger huden efter proceduren. For eksempel creme og beroligende lotion.
Moderne metoder til at slippe af med uønsket hår er slående i deres mangfoldighed. Læs hvordan du beroliger huden efter epilering.

Dens pris er 250 rubler.
VEET
Den rige sammensætning og lysstruktur gør huden i lang tid æstetisk smuk. Blandt de mest populære første plads i effektivitet er laser hårfjerning. Læs mere om midlerne til langsom hårvækst efter epilering.

Genbrug af depilationskrem er kun mulig efter tre dage. Dette tyder på, at når man vælger et værktøj til depilering, er det nødvendigt at fokusere på dets indhold, aggressiviteten af ​​de aktive komponenter og effekten på huden. Men det er stadig værd at også købe produkter, der forhindrer hårets vækst og eliminerer irritation, når de kommer frem efter proceduren.
struktur
Hos mænd er håret meget hårdere og tykkere end kvinder, efter at det er elimineret vokser det hurtigere. Derfor anvendes mere aktive komponenter i midlerne til deres fjernelse end hos kvindelige modstykker. Den omtrentlige kostpris ved fløden er 230 rubler.

Det helbreder også microcracks. De virker delikat uden at skade eller irritere huden. I sidste ende, efter at have holdt det i 5 minutter, fik jeg ikke noget.

For virkelig at fjerne alt overskud fra overfladen af ​​huden, er der også specielle hæmmere - midler, der nedsætter hårvæksten og fører til en gradvis svækkelse og ødelæggelse af hårfollikelens meget struktur.
Til ansigt depilation
For at processen med fjernelse af vegetationen skal lykkes, er det nødvendigt at vælge et produkt, der fokuserer på følgende indikatorer:
værktøjets effektivitet
procedurens varighed
Tilstedeværelsen af ​​ingredienser, der giver hydrering og næring til huden;
det skal være egnet til hudtype
have en lys tekstur. Jeg tør ikke længere gøre det, selvom pigen sagde, at der er specielle produkter, der passer til huden efter depilation, men jeg havde dem ikke på det tidspunkt. Efter flere gange udtørring sker nu på maskinen. Selv havde hun sandsynligvis fordømt kvinden for hendes ubekæmpede udseende, men anser sig for at være over det.
Efter depilering er det tilrådeligt at anvende en fugtighedscreme, der nedsætter hårvæksten på det behandlede område.


Hårfjerning udføres af mænd ikke kun for skønhed, men hjælper også med at opretholde personlig hygiejne. Se videoen om, hvordan du bruger VEET depilation creme.
De indeholder komponenter, som hjælper med at opretholde et passende surhedsniveau, herunder:
kalium og calciumthioglycolat;
keratin;
Natrium. Creme til mandlig depilation cliven ung for mænd


Hvad indeholder mandlige depilatoriske produkter? Egenskaber ved anvendelse og efterfølgende hudpleje. Hvis tidligere vegetationen på den mandlige krop var fascinerende, så nu synes selv de oppustede muskler, der er skjult under tykt hår, ikke så attraktivt. Værktøjet er gyldigt efter 6 minutter. Se videoen. meninger om male depilation
anmeldelser
Jeg forsøgte engang at gøre det intime område som en gave til den 25. til min elskede. Dette værktøj til depilation kan fjernes fra huden efter 10 minutter.


Derefter skal du teste for følsomhed over for cremerens komponenter. for at beskytte din hud mod allergi. Så skrabede de med en spatel og vasket kroppen.
De bedste mænds skindkrem
Valget af disse midler er bredt nok, vi præsenterer kun populære af dem.

Det virker forsigtigt uden at irritere huden, samtidig med at dens vandbalance opretholdes. Det kan anvendes under badet.
Collistar mænd
Kan påføres hele kroppen. Meget bekvemt betyder altid hjælp.
Depilatory creme blev udviklet til dem, der er trætte af at kæmpe med ubehageligt hår på kroppen på de sædvanlige måder. Men det har sine ulemper.

Den mest blide metode kan betragtes som en creme. Sådan bruger du dem, find ud af det her. De skal vælge, som konsulenten forklarede mig, med fokus på tykkelsen og tykkelsen af ​​håret. Til voksning er der flere typer voksning.

Se her for en mesterklasse om hvordan man laver voksaflejring.

Har diskret aroma. Gendanner vandbalancen af ​​epidermis, virker om 5 minutter.
Egenskaber af male depilation produkter
Nu på salg er der flere cremer til at fjerne uønsket vegetation:

Jeg holder det længere i et par minutter, referencesignalet til at fjerne hår er deres zigzag twisting. Kontraindikationer. Jeg er professionelt engageret i svømning, så jeg var først nødt til at barbere dem, så kroppen glødede langs vandoverfladen bedre. Anmeldelser.
Der vil være mange balancer, så du skal straks forberede en skraldespand eller en unødvendig serviet;
Endelig vaske alt med vand og vaskeklud, uden at bruge sæbe. Jeg besluttede ikke at give op: Jeg fjernede alle rester af fløden, tørrede den med en hårtørrer og salvede igen, denne gang begyndte hårene at krølle og forsvinde for vores øjne.

Den bedste løsning er at vælge et helt sæt værktøjer til depilation fra et enkelt mærke. Hun spurgte mig i lang tid, og nu med gaven behøver du ikke at genere. Fabrikanten garanterer hurtig og smertefri bortskaffelse af irriterende hår på blot et par minutter.

Generelt stemte stemningen med stjernerne. Når du fjerner dette område, skal cremen ikke komme ind i sphincterområdet, ellers vil der være en stærk brændende fornemmelse.

Hvorfor vokser håret omkring halo hos kvinder?

Hår i ørerne og næse - hvorfor vokse og hvordan slippe af med dem?