Magnet hår. Hvad skal man gøre 5 tips: hurtigt slippe af med magnetisk hår

Jeg er sikker på, at alle står over for problemet med elektrificerende hår. Men hvad nu hvis det fangede dig i det mest ubelejlige øjeblik? Magnet hår. Hvad skal man gøre Hvordan slippe af med magnetisk hår? Så stop med at være nervøs og roligt læse denne artikel, i sidste ende kan du klare det!

Og hvis du vil vide, hvorfor dette sker overhovedet, så læs artiklen, hvorfor håret er elektrificeret om vinteren.

Og så dette problem aldrig vil genere dig, så læs om, hvordan du sørger for, at dit hår ikke bliver elektrificeret derhjemme.

Og så lad os komme i gang.

Første bestyrelse

Hvordan slippe af med magnetisk hår? Du kan bruge den sædvanlige håndcreme / ansigt / negle. Gnide lidt (så håret ikke virker fedtet) creme i dine hænder og læg det på håret. Generelt anbefaler jeg dig altid at bære en creme i din pung, især hvis problemet med elektrificerende hår ofte ledsager dig. Ja, og fugt huden igen gør ikke ondt.

Andet tip

Hvis du ved et uheld har hårspray på hånden, så drys lidt lak på kammen og kam håret. Men! Metal eller plast kam kan ikke bruges! Du kan kun gøre det værre.

Rådet for den tredje

Du kan blande de æteriske olier (i princippet vil enhver være egnet til en nødsituation) med almindeligt vand og drys det på håret, hvis der ikke er olier, så kan mineralvand eller øl være nyttigt.

Fjerde råd

Hvis du har skum eller voks til hår, så læg dem på palmerne, gnid og glat håret.

Femte Råd

Hvad, panik alt lige intensiveret? Tror du, at jeg mocker dig, og at det er usandsynligt, at du skal medbringe alle de ting, jeg har beskrevet ovenfor? Ja, mere stille, roligere, lovede at du ville slippe af med problemet. Hvis du pludselig ikke har noget med dig, ja, slet ingenting, så er det ingen grund til at være ked af det. Så, lyt.

Tag dine hænder og fold dem i form af en båd, calyx, trough, uanset. Nu gør dig klar, læg foldede palmer til munden, tag et kiste fuld af luft og ånde luft ind i dine palmer. Og nu hurtigt, hurtigt begynder at glatte dit hår. Og gør det et par gange. Tror du, jeg får det sjovt af dig, udnytter situationen? Overhovedet ikke. Derfor fugter du dine hænder og fugter allerede håret med dem. Prøv det!

Hvad skal man gøre, så håret ikke er magnet?

Elektrificerende hår kan ødelægge enhver frisure og styling.

I denne artikel kan du lære om de vigtigste årsager til dette fænomen, metoder til at fjerne problemet og reglerne for hårpleje. Før du besvarer spørgsmålet, hvis håret er magnetiseret, hvad man skal gøre hjemme, er det værd at udforske de vigtigste årsager til dette fænomen. Dette vil medvirke til hurtigt at fjerne problemet, gøre håret fugtigt, levende og sundt.

Hår, der ikke elektrifiserer, ser ikke bare meget attraktivt ud, men endnu vigtigere giver det ikke ubehag.

De vigtigste årsager til elektrificering

At fremkalde et sådant ubehageligt fænomen som elektrificering af håret, kan ikke kun forskellige eksterne årsager, men analfabeter om skadet hår samt ubalanceret ernæring.

Blandt de mest almindelige faktorer, der bidrager til akkumuleringen af ​​en ladning af elektricitet og er årsagen til, at håret er magnetiseret, kan vi skelne mellem:

 1. Forkert valgte hatte. Under hætten gnider håret konstant mod hinanden. Alt dette fører til udvikling af elektrisk ladning.
 2. Uønskede klimatiske forhold. Hår begynder at blive magnetiseret under sådanne vejrforhold som direkte sollys, temperaturændringer, variabel luftfugtighed og vindstød. Alt dette svækker håret alvorligt, det taber dets elasticitet, det børster stærkt og fuldstændigt adlyder. Krøller i denne tilstand er dårligt stablet, enhver frisure holdes for længe.
 3. Vitaminmangel. Mangel på vitaminer, som normalt mærkes om vinteren og foråret, fremkalder krænkelser i hele kroppens proces. Hvis der er meget få vitaminer og mineraler i folliklerne, begynder tråde at miste deres naturlige smøremiddel, som beskytter håret mod forskellige uønskede faktorer. På dette grundlag manifesteres processen med ødelæggelse af håret fra indersiden, den ændrer sin struktur fuldstændigt og bliver ulydig.
 4. Illiterat hårpleje. For at give dit hår et sundt udseende, skal du omhyggeligt vælge plejeprodukterne. De skal være i overensstemmelse med hårets struktur og deres type.
 5. Den reducerede mængde fugt fører til magnetisering af hår. Dette kan fremkalde langvarig udsættelse for solen, hyppig brug af hårtørrer og krølle.

Alle disse er de mest almindelige årsager, der fører til elektrificerende hår. Hvad der specifikt kan føre til dette fænomen afhænger af organismens individuelle egenskaber.

På baggrund af disse grunde kan det konkluderes, at det er muligt og nødvendigt at gøre for at fjerne dette ubehagelige problem.

Magnet hår - hvad skal man gøre?

Så hvad skal du gøre med dit hår ikke er magnet? Kvinder og piger, der står over for et så ubehageligt fænomen som elektrificering af deres hår, skal du have en særlig antistatisk ved hånden.

Det kan være moderne kosmetik og folkemetoder. Hvis du anvender dem hele tiden, kan du ikke bare fjerne alle problemer med dit hår, men også effektivt forbedre dem.

Anvendelse af æteriske olier

Æteriske olier er en ideel naturlig antistatisk. Værktøjet er meget nemt at bruge og giver et ret hurtigt resultat.

For at forberede plejeproduktet skal du tage en almindelig sprøjteflaske, fylde den med vand og tilsæt lidt æterisk olie, såsom lavendel. Hvis du anvender den resulterende sammensætning til håret, bliver de hurtigt lydige, erhverver en attraktiv og sund glans.

Alt, hvad der kræves, er at påføre en lille mængde vand og olie på kammen og omhyggeligt træne håret og over hele længden, fra hårets rødder til de meget spidser.

Brug af hårtørrer

Hver kvinde bør vide, at den daglige brug af hårtørret er i stand til at tørre håret ud, hvilket fremkalder problemet med elektrificering af håret.

Ved gennemførelsen af ​​tørringskrølerne har håret en meget stærk virkning med varm luft. Krøller udsættes konstant for stress, tynd og stærkt magnetiseret.

Hårtørrer bør bruges så lidt som muligt, helst kun i de mest ekstreme tilfælde, med en akut tidsmangel. Selv i denne situation er det værd at sikre, at tørringen udføres med usædvanlig cool luft.

Mineralvand

For at klare problemet, anbefales det umiddelbart efter vask af håret, for at skylle dem med kulsyreholdigt mineralvand.

Det skal være ved stuetemperatur. Du kan også bruge simpelt rent, køligt vand.

Denne procedure reducerer sandsynligvis sandsynligheden for elektrificering af håret, mens hovedbunden er perfekt tonet, og den generelle tilstand af strengene forbedres tilsvarende.

Fra tid til anden er det nødvendigt at bruge specielle fugtighedscreme og masker.

Kam valg

Af den grund, at en af ​​de mest almindelige årsager til elektrificerende hår er en forkert valgt kam, ændrer det, vil slippe af med dette ubehagelige fænomen. Problemet kan også udløses ved forkert anvendelse af dette plejeprodukt.

Præference bør gives til træmassekamme eller produkter med naturlige børster.

Det er nødvendigt helt at opgive brugen af ​​enkle plastkamme, de forværrer den generelle situation yderligere og forårsager desuden mere alvorlige hårproblemer.

Korrekt hårpleje

Korrekt hårpleje vil hurtigt genoprette dem, fugte og give et attraktivt udseende. Her er de mest grundlæggende betingelser for pleje:

 • 15 minutter før en hat eller andet hovedbeklædning er slidt, er det værd at sætte et par dråber pink eller lavendel æterisk olie på krøllerne. Produktet påføres kammen, som kammer gennem alle krøllerne. Dette vil hjælpe med at undgå den efterfølgende elektrificering af håret;
 • alle plejeprodukter bør rettes mod fugtgivende
 • Det er forbudt at vaske hår med varmt vand, da dette er en af ​​hovedårsagerne til at fremkalde elektrificering af hår. Hovedet vaskes med behageligt varmt vand, og skylning udføres med køligt vand;
 • hår bør have lov til at tørre ud naturligt;
 • om vinteren skal du altid bære hatte, hår kan ikke være superkølet. Det samme gælder for solens stråler, det vil sige, det anbefales ikke kategorisk at brænde hår under solen;
 • Hatte skal være lavet af naturlige materialer, og det er også vigtigt at holde det rent.
 • i færd med at lægge, er det værd at bruge skum eller særlig voks, da de bør suppleres med specielle antistatiske stoffer, der ikke tillader elektrificering;
 • to gange om året, i hvert fald skal du drikke multivitamin kurser. De er garanteret at have en gavnlig effekt på hårets udseende og tilstand. Dette er en af ​​de egnede løsninger, hvis håret er stærkt magnetiseret i et barn.

Du skal bo i værelser, der også er tilstrækkeligt fugtige, det bør ikke være tørt. Det er tilrådeligt at drikke 2 liter vand hver dag.

For at forbedre udseendet af hår og deres helbred kan du bruge specielle hårmaskere. Med deres regelmæssige brug er det ikke nødvendigt at beslutte, hvad de skal gøre, hvis håret er magnetiseret om vinteren, bliver krøller hurtigt fede og bløde.

Masker mod elektrificerende hår

Hvis håret er meget magnetiseret, og når som helst på året, kan spørgsmålet om, hvordan man håndterer det, løses ved hjælp af forskellige masker. Alle er enkle, både under anvendelse og under forberedelse.

Her er de mest populære masker til helbredelse, genopretning og fugtgivende hår, som vil løse problemet med at korrigere tørt hår og deres dårlige tilstand:

 1. Mango, æggeblomme og kefir. Fra en mango skal man lave Mos kartofler. Tag det i mængden af ​​to skeer, bland dem med 50 gram kefir, helst højt fedtindhold og bland en rå æggeblomme. Alle ingredienser blandes grundigt, den resulterende sammensætning påføres hårets tråde i ca. en halv time og vaskes af med varmt vand.
 2. Æggeblomme, drueolie, honning og vitamin A. Honning og druemælk opvarmes i et vandbad, så to friske æggeblommer introduceres, så går en ampull af A-vitamin ind. Sammensætningen påføres håret og vaskes om cirka en halv time. Hvis der ikke er nogen drueolie til rådighed, kan den udskiftes med burdock og ricinusolie.
 3. Æggeblomme, olivenolie og honning. I et vandbad skal du blande to spiseskefulde smør, honning og tilsæt den rå æggeblomme til blandingen. Masken i form af varme påføres strengene og efterlades i 30 minutter.
 4. Cognac, castorca og æggeblomme. Du bliver nødt til at tage en spiseskefulde ricinusolie, varme i et bad, gå ind i æggeblommen med rå æg og to skeer brandy. Den resulterende sammensætning i en helt varm, men ikke varm, påføres håret og vaskes i løbet af en halv time.
 5. Olivenolie, honning og havregryn. Du skal tage 50 gram honning og smør samt to skjeer flager. Den færdige sammensætning påføres til forkromede krøller og fordeler jævnt fra rødderne til spidserne. Det er nødvendigt at varme hovedet med cellofanfilm og et sædvanligt terryhåndklæde. Efter en halv times eksponering kan sammensætningen vaskes af med varmt vand.
 6. Græskar maske. Denne fremgangsmåde er kendetegnet ved en unik antistatisk virkning. For at forberede sammensætningen skal du tage 150 gram græskarmasse, 100 gram tung fløde og 50 gram olivenolie. Alt blander meget godt og påføres håret i 30 minutter.

Sammen med maskerne kan du bruge specielle skylninger. En almindelig øl er ideel til dette formål. Det skal fortyndes med vand, så strengene ikke klæber sammen efter tørring.

Du kan også bruge skylning med urter. For at forberede sammensætningen bliver nødt til at tage lige store mængder af johannesurt, nælde og kamille. Råvarer skal brygges og skylles på den sædvanlige måde før hver vask.

Disse er ganske effektive masker, men de giver ikke et optimalt positivt resultat med det samme. Disse plejeprocedurer bør udføres i mindst en måned hver anden til tre dage.

Dette er en ideel mulighed for at genoprette hårets naturlige struktur såvel som i lang tid at slippe af med den ubehagelige og ubehagelige følelse af elektrificering.

Hvis du anvender disse blandinger og sammensætninger med konstant regelmæssighed, vil et positivt resultat ikke tage lang tid at vente. Hår hurtigt fyldt med helbred og udstråling.

Fuktgivende ekspress hårmask

konklusion

Artiklen indeholder nyttige tips og metoder til behandling og genopretning af hår. Hvis du anvender dem så regelmæssigt som muligt, vil det uberettiget magnetiseret hår hurtigt komme i orden.

Du bør ikke være doven her, du skal omhyggeligt passe på dit hår, og de vil ikke bare stoppe magnetisering, men bliver meget sundere og mere attraktive.

Hvad skal man gøre, når håret er magnetiseret og hvorfor det sker

Situationen, når hårmagneten giver en masse ulejlighed. Hår kan ikke lægges i håret, samles sammen og på hovedet hele tiden formløse skovl. Talrige kæmning og udjævning forværrer situationen, og de elektrificerer endnu mere. Hvorfor hårmagnet, hvad skal man lave og hvordan man lettere styling?

Sørg også for at læse artiklen om reglerne for hårpleje.

Hvorfor hårmagnet - 6 hovedårsager

Årsager til magnetisering af hår i statisk elektricitet, som akkumuleres under handling af forskellige faktorer. Derfor skal du finde ud af, hvad der fremkalder sin produktion.

Årsagerne til hvilke hårmagneten:

 1. Dehydrering. Magnetisering er mest modtagelig for tørt og skørt, beskadiget hår.
 2. Brug metal eller plast kamme, barrettes, pandebånd.
 3. Blødtørre, hyppig brug af ovne til styling.
 4. Utilstrækkelig ernæring af hår Denne årsag til problemet er almindelig hos langhårede piger.
 5. Manglende vitaminer og mineraler. Hårsækkets arbejde er nedsat, og den naturlige produktion af beskyttende smøremiddel forværres.
 6. Hvis håret er stærkt magnetiseret i løbet af den kolde årstid, kan årsagen gemme sig i kontakt med hovedbeklædningen.

Nogle gange er årsagen til magnetisering pleje eller styling. Det er nødvendigt at undgå kosmetik, hvoraf der er alkohol.

Dette er hovedårsagerne til, at håret er elektrificeret, men der kan være andre på grund af individuel pleje eller tilstand af kroppen.

Hvad skal man gøre, når hårmagneten

Der er flere dokumenterede og tilgængelige løsninger på problemet.

Konventionelt kan de opdeles i 2 grupper:

 1. Måder at glatte stakende hår og bringe håret til et normalt udseende.
 2. En måde at forhindre magnetisering på.

Både den første og den anden kommer til hjælp af pigerne, hvis håret er stærkt magnetiseret. Så hvad skal du gøre?

Bedste måder at håndtere elektrificerende hår på:

 1. Skift kammen. Det er nødvendigt at helt opgive plast og metal. Det er bedre at give fortrinsret til børster med naturlige børster eller modeller med trætænder. I specialbutikker kan du købe kamme med kulstof, ebonit og silikone. De har en antistatisk virkning og glatte ud stikker hår.
 2. Afvis fra hårtørrer eller brug det i de mest ekstreme tilfælde. Problem hår bør tørres naturligt. Fra varmluftstrømmen vil de elektrificere endnu mere. Alternativ - specielle hårtørrere med ionisering. Producenter lover en reduktion i statisk elektricitet.
 3. Så håret bliver ikke magnetiseret om vinteren, vil særlig pleje hjælpe Nogle gange kan du finde en hel serie kosmetik, som omfatter shampoo, masker og balsam. De har et højt indhold af næringsstoffer, gør håret glattere og tungere. Der er også særlige midler, at håret ikke er magnet. De hedder antistatiske midler. Ofte produceres i form af en spray, som bruges efter vask eller under installation. Det kan også sprøjtes efter at hætten eller hætten er fjernet.
 4. Efter hver vask skal du bruge balsam. Det er bedre, hvis det er beregnet til tørt hår. Conditioneren vil glatte vægterne, fylde håret med fugt og dække med en beskyttende film, der forhindrer magnetisering.
 5. Brug voks. I dag er der specielle produkter beriget med vitaminer og en behagelig aroma, for eksempel gelvoks fra firmaet "Taft". Det er nødvendigt at gnide en lille smule i palmerne og anvende på strengene. Det vægter, glatter og fixer styling. Det vigtigste er ikke at overdrive det og ikke gælder for hårrødderne, for ikke at skabe effekten af ​​greasiness og snavset hår.
 6. Lav lamination eller keratinudvinning. Disse behandlinger tilbydes af skønhedssaloner. De består i specielle belægninger, der gør håret glat, fugtigt og tungt. Derudover forsvinder magnetiseringen, håret får et spejlglans, styling vil blive lettere. Et alternativ til salonprocedurer er en gelatinemaske, som også kaldes home laminering.
 7. Gør masker til hår. Du kan bruge færdige eller hjemmelavede. Det er bedst at fjerne fluffiness olie masker. Du kan bruge enhver: oliven, burdock, ricinus, sennep, fersken eller hør. Hvis håret er fedtet ved rødderne, skal du kun anvende længden og trække et par centimeter tilbage.
 8. Terapeutisk skylning. For at forhindre håret i at blive magnetiseret, efter vask, er det nødvendigt at skylle med koldt mineralvand eller vand forsuret med citronsaft. Også en svag opløsning af æblecider eddike. De samme løsninger kan hældes i en sprøjteflaske og bruges til styling i stedet for specielle produkter.
 9. Hvis du har brug for hurtigt at løse problemet, så vil enhver creme (til hænder, krop, ansigt) gøre. En lille mængde er bundet i palmerne og glat hår. Du kan også bruge en balsam eller balsam. Det vigtigste - overdriv det ikke, så strengene ikke hænger is.
 10. Og endelig et redskab, der kommer til undsætning, når der ikke er noget til rådighed. Du skal folde dine palmer i en båd, bringe det til dine læber og ånde ud af dem med al din magt. Umiddelbart glatte hænder frisure.

Hårproblemer opstår aldrig uden grund. Hvis de sterkt elektrificerer, stikker ud og ikke adlyder, så skal du genoverveje din pleje, tilføje ernæring og fugt. I tilfælde af at alle ovennævnte midler ikke hjælper, er det tilrådeligt at konsultere en specialist og foretage en diagnostisk undersøgelse af håret.

Hvad skal man gøre for ikke elektrifieret hår

Problemet med elektrificerende hår er specielt foruroligende for folk om efteråret og vinteren, selvom dette fænomen også ses på forår og sommer. Elektrificerende hår er ikke skadeligt for helbredet, men lever stadig visse ulemper. Ofte gør folk ikke noget forsøg på at eliminere årsagen til elektrificering, men i nogle tilfælde er det nødvendigt med intervention. "Håret er kraftigt elektrificeret, hvad man skal gøre" - vi vil forsøge at få svaret på dette spørgsmål i vores næste artikel.

Hvornår og hvorfor hår begynder at elektrificere

Det er en fejl at tro, at håret kun er elektrificeret i den kolde årstid, når vi begynder at bære hatte. Elektrificering af hår er forbundet med en øget tørhed, så du kan se det som om vinteren, når varmesystemet er negativt påvirket af varmeanlægget i værelserne, men også om sommeren i varmen, når de allestedsnærværende ultraviolette stråler bogstaveligt trækker al fugt ud af håret.

Det er vigtigt at forstå, at elektrificerende hår er et højt signal fra kroppen, at det næste skridt vil være tab af hårglans, de vil falme, begynde at splitte og til sidst falde ud. Og hvis du tilføjer til alt dette sjusket hår, bliver det klart, at med hårets elektrificering skal bekæmpes.

Det er klart, at håret er elektrificeret som følge af udseendet af statisk elektricitet i dem. Positivt ladede ioner dannes i hår under friktion (i kontakt med tøj eller kæmning), med det resultat at lige ladede hår begynder at afstøde hinanden og flyve fra hinanden. Dybest set ejer ejere af hår af hårtype problemet med elektrificering. Styrker problemet med tør luft i gaden eller indendørs.

For mere præcist at forstå årsagen til elektrificering af hår, bør du overveje hårets struktur under et mikroskop. Menneskehår består af en synlig del - stangen og roten. Den yderste del af håret, kaldet kutiklen, består af flere lag celler, der passer håret som skalaer, så håret under et mikroskop ser ud som en bump. På samme tid, når håret er sundt, støder skalaerne tæt sammen hinanden og danner et komplet lag, sådan hår ser skinnende ud, elastisk og elastisk.

Håret kan miste sin elastik under påvirkning af forskellige negative faktorer: med en skarp temperaturændring, farvning, kemisk krølning, langvarig udsættelse for ultraviolet stråling. De sårede hår ser helt anderledes ud, deres struktur bliver porøs, skræddersyet skalaer passer ikke længere tæt sammen mod hinanden, og statisk elektricitet akkumuleres meget hurtigt i sådant hår. Desuden er menneskets hår præget af god elektrisk ledningsevne, hvilket især er udtalt på tyndt hår.

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af shampooerne af berømte mærker er stoffer, som forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, på grund af hvilke alle problemerne på etiketterne er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat. Disse kemikalier ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at denne filth kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, ophobes i organerne og kan forårsage kræft. Vi anbefaler at bruge de midler, hvor disse stoffer er placeret. For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midler fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Hår er strøm, hvad skal man gøre

Hår er elektrificeret, hvad skal man lave? Dette spørgsmål blev stillet af mange. Vi bemærkede alle hjemme, især om vinteren, at håret har tendens til at blive elektrificeret. Dette er et meget ubehageligt fænomen, både fra den psykologiske og den æstetiske side.

Først og fremmest for at bekæmpe dette fænomen skal du kende årsagen. Mangel på vitaminer, tør luft, kold vind, regn, sne, iført hatte gør vores hår svagt, tørt og sprødt. Hertil kommer, at hår under en hat eller tørklæde gnider mod hinanden og derved producerer statisk elektricitet.

For at håret ikke skal elektrificere, skal du vide og følge nogle enkle regler.

Vi vil mere detaljeret besvare spørgsmålet "håret er elektrificeret, hvad skal man lave?"

Vi skaber behagelige hårforhold

For at skabe den mest behagelige atmosfære for håret, skal du øge fugtigheden i rummet. Mange med dette formål sætter akvarier, hvor de bruger det meste af tiden eller installerer beholdere med vand. Hvis det ønskes, kan du også købe en befugter, der fungerer i overensstemmelse med princippet om fordampning af varm damp, hvilket gør luften i rummet fugtig.

Der er mere moderne værktøjer, der ioniserer indendørs luft, hvilket reducerer statisk elektricitet. Sådanne ionisatorer mætter indendørs luft med negativt ladede ioner, og som vi husker, er elektrifieret hår fyldt med positive ioner. Således er hårets ladning neutraliseret, og de bliver glatte og lette.

I den kolde periode af året bør du bære en hovedbeklædning, da kold luft tørrer dit hår. Det er vigtigt at huske at syntetiske materialer fremkalder statisk elektricitet, derfor er hætter fremstillet af naturlige stoffer foretrukne. Og for at minimere risikoen for statisk elektricitet kan du sprøjte antistatisk direkte på hovedbeklædningen indefra.

Korrekt pleje hår

Når man vasker hår, skal man huske på, at varmt vand tørrer håret og derved bidrager til udseendet af statisk elektricitet. Vand til vask af hår skal være varmt, og til sidst skylle - køligt.

Køb en kam med en speciel antistatisk belægning, da konventionelle plastkamper kun øger elektrificeringen af ​​håret. Du kan købe en trækam, bedst af alt - lavet af cedertræ eller eg. Det er imidlertid vigtigt at huske at sådanne kamre over tid bliver mikrokrekket og kan skade hår. Derfor udskift jævnligt dine trækamme til nye.

Hvad skal man gøre først

For at håret ikke skal elektrificeres meget, er det nødvendigt at lave specielle masker med folkemedicin i hjemmet, men det vil blive diskuteret nedenfor. For at komme i gang, gør dig fortrolig med hvad du skal gøre først:

 • ændre kammen, foretrukne materialer som træ og naturlig børstehår, betragtes som god birkekam;
 • Minimere brugen af ​​strygejern og hårtørrer, det er meget skadeligt;
 • Hold syntetiske tøj ud af skabet; tøj lavet af naturlige stoffer forårsager ikke, at håret bliver elektrificeret og magnetiseret;
 • Hvis du vælger plejeprodukter, skal du være opmærksom på sammensætningen - panthenol, ceramider og silikonehjælp til eliminering af elektrificering;
 • Brug altid balsammen efter vask af hovedet;
 • drik nok vand for at undgå dehydrering
 • Det er nyttigt at lave regelmæssige masker, der indeholder folkemæssige midler - de gendanner strukturen af ​​hvert hår, og håret er elektrificeret mindre.

Generelt afhænger valget af, hvordan man bekæmper elektrificering af hår, af hvorfor det ser ud, og hvis årsagen er udtørring, skal du bare øge mængden af ​​vand, der forbruges dagligt. For at forstå, hvorfor dit hår er magnetiseret, analyser din kost, livsstil og vurder niveauet af skønhedspleje.

Hurtige måder

Hvad skal man gøre, hvis strenge kraftigt elektrificeres, spredes i alle retninger, i det mest ubelejlige øjeblik? I sådanne tilfælde anbefales det at vådre håndfladerne med mineralvand og glatte det raserende hår ud. Forresten er denne metode effektiv og giver dig mulighed for at sikre, at håret ikke magnetiseres mindst en halv dag. Der er også en måde, du skal smøre palmerne med en lille smule creme og glatte også krøllerne.

Hvis du ikke rigtig kan lide disse produkter, så få en flaske antistatisk, for eksempel Oriflame's Nutri Protex fra Avon eller Avon's Daily Shine. Disse værktøjer er meget effektive og designet specielt til hår.

Vi bruger specielle midler mod elektrificerende hår

Tørt hår er mere modtageligt for elektrificering, derfor bør dette hår fugtes, ved hjælp af specielt designet hårplejeprodukter til denne type hår. Fuktgivende og nærende masker baseret på æteriske olier vil være meget nyttige for hår, der er tilbøjelige til elektrificering. Gode ​​resultater gives og uudslettelige hårprodukter (fugtighedssprayer, serum).

Gør det godt med elektrifierede hår "fedtværktøj", der ikke skal vaskes af, såsom pasta, voks eller væske. Mange vinterserier af hårplejeprodukter har antistatisk virkning og fugtgivende egenskaber. For øjeblikkeligt at slippe af med statisk elektricitet i håret, kan du købe en særlig antistatisk eller fugtgivende spray til hår.

Hvad skal man gøre med allerede elektrifieret hår

1 Den mest berømte og enkle måde at forhindre elektrificeret hår på er antistatisk. Hvis det ikke er tilfældet, kan du sprøjte hårbørste hårspray og kamme dem.

2. Hvis du har øl eller mineralvand på hånden, så er de dine hjælpere i kampen mod uhyggeligt hår. Stænk dit hår med disse væsker - og problemet er løst.

3. Til taming shrew hår egnet creme til ansigt eller hænder. Du skal tage lidt creme, spred på dine hænder og glat hår. Cream bør ikke være for meget, ellers bliver håret fedtet.

4. Brug lavendel eller rose æterisk olie. For at gøre dette opløses nogle dråber i en spray med vand og spray hår.

5. For ikke at elektrifisere dit hår, kan du gøre følgende. Fold dine håndflader i en "båd", hold den til dine læber og ånder ud med dem med et fuldt bryst. Hurtigt glat hår med luftfugtede hænder. Dette er et meget godt værktøj, så håret ikke er elektrificeret, når der ikke er noget mere egnet til hånden.

6. Valget af hårtørrer er også et vigtigt spørgsmål. Det er bedre ikke at bruge det overhovedet, for ikke at overdrive håret og ikke udsætte dem for unødig stress. Men hvis du virkelig skal bruge en hårtørrer, så vælg en, der har funktionen luftionisering.

7. For ikke at elektrifisere dit hår skal du altid bruge den rigtige shampoo og balsam, der passer til dig. For tørt hår skal du sørge for at bruge fugtighedsgivende og nærende masker.

8. Valget af kammen er også vigtigt. Den bedste pasform er træ, lavet af birk. Den bedste mulighed ville være en ebonit kam, som nemt klare med elektrificerende hår. Det er bedre at glemme plastkamme for evigt, det er den første kilde til elektrificering af dit hår.

9. Gå ikke om vinteren uden en hat, ikke overkøl hovedbunden. Lad ikke sne sne og regner falde på håret.

10. Overvåg altid hårets tilstand, især om sommeren. I løbet af ultraviolet strålings virkningsperiode svækkes håret og bliver tyndere. Du må ikke blive overrasket om vinteren, at du ligner en mælkebøtte, hvis du ikke betalte nok opmærksomhed på dit hår om sommeren.

11. For at forhindre hår i at blive elektrificeret, brug skum eller voks til hår styling, disse produkter indeholder særlige antistatiske ingredienser.

Folkemedicin mod elektrificerende hår

1. Forbered og brug denne maske. Tag en halv mango, en skefuld højtfedt kefir, 1 æggeblomme kyllingæg. Hak mango, tilsæt kefær og mosede æggeblomme. Alle blandes og påføres på vasket og let tørret hår. Lad være med at handle i 30 minutter, efter at du har pakket håret med en taske eller film. Vask masken af ​​med rent vand. Dette er et meget effektivt middel, at håret ikke er elektrificeret.

2. Det vil hjælpe med at slippe af med elektrificering og forhindre dens maske baseret på æggeblomme og honning. Tag en spiseskefuld honning, en teskefuld olivenolie, æggeblomme. Bland alt sammen. Du kan også tilføje hvedekim. Brug det samme som i den foregående opskrift.

3. For at forhindre elektrifieret hår kan du skylle det med øl eller fortyndet citronsaft efter hovedvasken.

4. Stænk håret med mineralvand hele dagen eller skyll håret med det efter hver vask.

5. Tilsæt i din shampoo pisket æggeblomme og lidt gelatine, det vil hjælpe med at vægte håret og give dem beskyttelse.

6. Skyl håret efter vask med koldt vand.

Masker mod elektrificerende hår

Hvis håret er stærkt elektrificeret og styling bliver næsten umuligt, skal man sørge for, at den passer ordentligt. Først og fremmest skal du være opmærksom på brugen af ​​specielle fugtgivende masker, som vil være nok til at gøre to gange om ugen.

Med regelmæssig og ordentlig pleje fra problemet med elektrificerende hår vil slippe af meget hurtigt. Efter de positive ændringer er mærkbare, er det muligt at reducere antallet af masker - for eksempel at udføre en kosmetisk procedure pr. Uge.

Efter påføring af masken anbefales det at pakke håret med plastfolie (du kan bruge en mad eller en simpel taske) og lægge et varmt håndklæde eller tørklæde ovenpå.

For at fjerne masken fra håret, kan du bruge en mild shampoo og vand. Men ikke-standardiserede midler vil medføre fordele - for eksempel vand fortyndet med eddike eller citronsaft, ikke-kulsyreholdigt mineralvand, øl osv. Det er vigtigt at vælge et skyllemiddel baseret på hårets type.

Den fantastiske effekt er tilvejebragt ved regelmæssig brug af enkle hjemmelavede masker, takket være hvilken statisk elektricitet der hurtigt fjernes fra håret og forebyggelse af dette problem i fremtiden.

Mango Mask

For at forberede denne maske skal du tage puree fra massen af ​​moden mango (2 spsk), tilsæt kefir med maksimalt fedtindhold (50 g), tilsæt en rå æggeblomme. Surmælk kan bruges i stedet for kefir.

Alle komponenter blandes godt, og den resulterende sammensætning påføres strengene jævnt fordelt over hele længden. Efter 20 minutter skal du vaske håret grundigt med masser af varmt vand og baby shampoo.

Maske med honning

Det er nødvendigt at tage flydende honning (2 spsk.) Og olivenolie (2 spsk. L.). Kandiseret honning kan også bruges, men det skal smelte på forhånd i et vandbad. Alle komponenter blandes, og rå æggeblomme injiceres. Den færdige maske påføres strengene og efterlades i 30 minutter, vaskes derefter af med varmt vand og baby shampoo.

Maske med Cognac

Det er nødvendigt at tage ricinusolie (1 spsk) og bland med rå æggeblomme, i slutningen introduceres cognac (2 spsk). Alle komponenter blandes grundigt, og sammensætningen er jævnt fordelt over hele længden af ​​håret. Vask masken af ​​efter 30 minutter.

Vitamin A Mask

For at forberede masken skal du tage drueolie (2 spsk), flydende honning (2 spsk), æggeblommer (2 stk.). I stedet for drueolie kan du bruge klud eller ricinus. Alle komponenter blandes og opvarmes i et vandbad. I slutningen injiceres 1 ampul af A-vitamin. Sammensætningen påføres håret jævnt fordelt over hele længden og efterlades i ca. en halv time. Efter den angivne tid skal du grundigt vaske dit hår med varmt vand og baby shampoo.

Mask med mælk

Bland rå kyllingeblomme med mælk (1 spsk. L.) Og flydende honning (1 tsk.). Alle komponenter blandes grundigt, og den færdige sammensætning påføres håret fordelt over hele længden. Efter 10 minutter skal du vaske dit hår med varmt vand og baby shampoo. I slutningen af ​​krøllerne skylles med køligt vand med en lille mængde citronsaft. På grund af en sådan omsorgsprocedure ophører håret ikke kun elektrificering, men får også en sund glans.

Antistatisk

Der er ikke altid et antistatisk ved hånden, men der er ikke noget ønske eller tid til at gå i butikken. I dette tilfælde hjælper hjemmehjælp, der er let at forberede dig selv. Du skal blande mineralvand (500 g) og lavendel eller rose æterisk olie (et par dråber). Sammensætningen hældes i en sprøjteflaske og påføres håret.

Du behøver ikke at kigge efter måder at bekæmpe problemet med elektrificerende hår, hvis du vælger den rigtige shampoo og balsam. Det er vigtigt, at disse produkter passer fuldt ud til din hårtype. For at passe på tørre og skøre tråde er det vigtigt at bruge fugtighedsgivende og nærende produkter.

Hvis du følger alle ovenstående anbefalinger og ikke glemmer jævnligt, og vigtigst af alt, passer ordentligt på dit hår, kan du hurtigt slippe af med elektrificeringsproblemet. Krøller vil altid se velplejede og sunde, og styling tager ikke meget tid og kræfter.

At ikke hårmagnet

Den statiske ladning i håret er et af de hyppigste problemer. Om sommeren tørrer håret sol og saltvand. Om vinteren - frost og tør luft. Hår akkumulerer statisk elektricitet, står på enden, mister deres glans, bliver sprød. Og de skal være glatte og silkefulde! Derfor er det meget vigtigt at være særlig opmærksom på dem, og ikke at spare nogen penge eller tid til dette.

I dag vil vi tale om de mest effektive måder at fjerne statisk elektricitet fra hår.

For at forhindre elektrificeret hår er det nødvendigt at fugtgøre det.

 • Som regel er tørt hår elektrificeret. For eksempel forværrer daglig vask af hovedet kun situationen. Derfor vask dit hår hver anden dag, brug en rensende shampoo kun et par gange om måneden, og brug en hydreringskampo og balsam resten af ​​tiden.
 • Prøv en gang om ugen at lave genoprettelsesprocedurer, hårmasker, købt i butikken, eller du kan bruge hjemmemekanismer til masker: mayonnaise, olivenolie eller æg.
 • Enkel vand kan hjælpe med hurtigt at fjerne elektricitet fra håret, mineral- eller termisk vand i sprøjten - væsken skal sprøjtes på håret eller fugtes med våde palmer. Denne metode er effektiv, men har desværre en kortvarig effekt.

Uudslettelig balsam vil hjælpe med at fjerne elektricitet fra hår

Det påføres vådt hår og forbliver til næste vask. Handler om hår som fugtighedscreme på huden.

Til reference:
Uudslettelig balsam er lavet uden brug af en oliebase, og glycerin i deres sammensætning hjælper med at disentangle og lidt fugtiggør håret. Den uudslettelige balsam er god under lange rejser, slapper af på strandene, svømmer i havvand. Det beskytter godt farvet hår, beskytter mod virkningerne af chloreret og salt havvand. Uudslettelig balsam som ejere af ulydigt krøllet hår. Det beskytter håret mod krøller i varmt sommervejr, lidt glat hår.

For at reducere elektrostatik på håret, når du tørrer, brug en ion hårtørrer.

Naturligvis tørrer alle elektriske apparater håret yderligere, hvilket gør det tyndere og sprødt. Beskyt derfor dit hår, når du tørrer hår, applicer hårserum, tørt hår med turmalin-coatede varmelegemer og ion hårtørrer. Dette er en nyhed i husholdningsapparater.

Til reference:
Ion hårtørrer er en anti-statisk hårtørrer. Princippet om brug af dette husholdningsapparat er simpelt: sammen med blæst varm luft genererer hårtørrer en strøm af negative ioner, der neutraliserer de positive ladninger, der akkumuleres i håret. Denne hårtørrer tørrer hår hurtigt og forsigtigt, fordi ioner er i stand til at opdele vandmolekylet i meget små partikler. Håret bliver skinnende og silkeagtig. Hertil kommer, takket være moderne teknologi, sparer vi lidt og elektricitet, da tiden til tørring er mindre end en almindelig hårtørrer.

Korrekt kamning reducerer statisk elektricitet på håret

 • Børst dit hår så lidt som muligt.
 • Før kamning anbringes en lille styling eller lak på kammen. Du må ikke bruge hår stylingprodukter, der indeholder alkohol.
 • Vælg omhyggeligt kammen: Det bedste værktøj, der skal foretrækkes - børster lavet af naturlig børstehår på træhåndtag. For det andet - metal kam børster. Det tredje sted er optaget af flade trækamme eller værktøjer fremstillet af antistatisk plast.

Fukt indendørs luft, så håret ikke elektrificerer

Især om vinteren har vi meget tør luft i vores lejligheder. Installer en luftfugter i dit hjem - det kan være en elektrisk luftfugtighed eller et klassisk apparat, der er fastgjort til en radiator.

Men du kan bruge gratis værktøj: læg et våde håndklæde på et varmt varmebatteri hver dag, eller læg små beholdere med vand i hele lejligheden og især i soveværelset. Køb en enhed, der bestemmer fugtighedsniveauet i rummet.

Visker fra statisk elektricitet på håret

Der er specielle klud til fjernelse af statisk elektricitet fra tøj. Her kan du holde en sådan serviet gennem dit hår, og i et stykke tid vil du fjerne ladningen af ​​statisk elektricitet.

For at undgå elektrificerende hår, brug enhver creme.

Håndcreme kan hjælpe med at fjerne statisk elektricitet fra hår. Gnid en lille fløde mellem dine palmer og kør den gennem dit hår.

Jordforbindelse mod statisk elektricitet på hår

Når du fjerner problemtøj, kan du slukke for elektricitet ved jordforbindelse - rør jernobjekter ved hånden (radiator, metaldørarm osv.). Når du kommer ud af bilen, tag fat i kroppen først, for ikke at blive ramt af statisk elektricitet, når du lukker døren.

Skift af sko hjælper med at slippe af med statisk elektricitet i dit hår.

Sko med gummisål gør det muligt at akkumulere elektriske udladninger i håret, mens sko med lædersål bidrager til bedre jordforbindelse og eliminerer derfor overskydende elektricitet fra tøj og hår. Derfor foretrækker sko med lædersål i de perioder, hvor håret er elektrificeret mest.

For ikke at elektrificeret hår vælger vi korrekt hovedbeklædning

Hyppig fjernelse og donning af hætten bidrager til elektrificering af håret Men på den anden side er det også umuligt uden en hat - håret skal beskyttes mod kulde og vind. Vælg en hat, så den ikke er for stram og ikke blander blodets frie bevægelighed. Selvfølgelig er hovedbeklædningen bedst at vælge imellem naturlige materialer. Hvis du har en syntetisk hætte - behandle den, inden du forlader med en antistatisk spray.

Spray antistatisk for at fjerne elektricitet fra håret

Og endelig er der en antistatisk spray til hår. Det er nok at sprøjte lidt, og håret vil være i perfekt orden.

Se på dit hår, skønheden, naturen, du tager vare på dem, og så vil de lytte til dig i nutiden, og du vil kunne undgå ubehagelige overraskelser i fremtiden.

Hvad skal man gøre hvis hårmagnet: anbefalinger fra eksperter

Elektrifieret hår er frækt, det er svært at sætte det i en frisure og derefter gemme det. Derfor forklarer frisører og trichologer professionelt hvad de skal gøre: så håret ikke magnetiserer, og hvordan man overvåger vores curls sundhed.

Faktisk fra en sådan mælkebøtte-effekt slår vi håret af, selv når de forsigtigt kæmes. Så find ud af årsagerne til dette irriterende problem for at slippe af med det.

Efter at have fluffet ud i alle retninger med tynde stråler, drejer de øjeblikkeligt en frisure ind i en løve mane.

Årsager og løsninger

Spørgsmålet om hvorfor hår er magnetiseret har et simpelt svar: Statisk elektricitet bygger op på det.

Uønskede faktorer

Der er flere grunde til udseendet af unødvendig elektricitet på hovedet:

 • tørre, beskadigede krøller er ikke elastiske, derfor er de meget elektrificerede;
 • i kulden opstår ladningen ved temperaturændringer;
 • tør luft i rummet er også en vigtig grund til at løfte "manen";
 • dehydreret ringletter, når gnidning mod tøj, o tage eller hat skaber overskydende el på hovedet;

Af disse anførte grunde er det klart, hvad man skal gøre: så håret bliver ikke magnetiseret og hvordan man kan slippe af med "elektrisk shaggy". Overvej nogle få professionelle præciseringer.

Vi udelukker tørring med hårtørrer

Vi tørrer ikke det problematiske hår med en hårtørrer, fordi den varme luft dehydrerer dem, fremkalder udtynding og stratificering. Elektrifikation forstyrrer strukturen af ​​hvert hår.

I sådanne hårtørrer reducerer negativt ladede ioner strømmen af ​​elektricitet.

Moderne avancerede modeller med ioniseringsfunktion og pålidelig beskyttelse mod overophedning tørrer selv udmattede og skadede krøller forsigtigt. Samtidig bliver overfladen af ​​håret lysere og glattere, hvilket betyder, at den øgede pris på en sådan nyskabende hårtørrer er berettiget.

Tip!
Nogle gange kan vi bruge den sædvanlige hårtørrer, men samtidig vipper vi ikke hovedet, så krøllerne ikke spredes endnu mere.
Vi holder hovedet lige og hårtørreren er højere over det, så luftstrålen er rettet nedad og som det glatte.

Kvalitet af høj kvalitet

Vi bruger ikke kamme fra syntetiske materialer.

Vi køber kamme, brasninger og børster lavet af horn, ebonit, træ, silikone, børster - sådan kvalitet tilbehør med god antistatisk effekt.

Andre nødvendige betingelser

 • God ernæring: Vi fodrer håret indefra med en afbalanceret kost med et væld af vitaminer og værdifulde sporstoffer. Disse produkter vil mætte udtømte hår, give dem styrke og elasticitet. (Se også artiklen Kost til hår: hvordan man spiser med fordel.)

Hovedbeklædning sprøjte antistatisk.

 • Vi bruger aerosol antistatiske midler, og hvis langt hår altid er i kontakt med tøj, så køber vi en anti-statisk skyllemaskine til det.
 • Hår, som er meget magnet, har brug for konstant hydrering.

Vær opmærksom!
Luftfugtigheden er ikke kun nyttig for vores låse, men også for åndedrætsorganerne, især når centralvarmen er tændt eller konvektorvarmeren virker.

Kosmetiske produkter

Det er frelse nærende balsam-conditioner med urte sammensætning.

 • Uudslettelige emulsioner, lotioner, serum, urteinfusioner vil spare fra elektrificering. Vi sætter 5 cm fra rødderne - det vejer dem ikke. (Se også artiklen Væske til hår: typer.)
 • Særlige vinterlinjer af antistatisk shampoo, balsam og masker vil give elasticitet, fugt og demagnetisere udtørrede krøller. Denne særlige intensivpleje i kulden vil vende tilbage til deres skønhed og sundhed.
 • Vi må vælge den antistatiske spray, der passer til vores hårtype, fordi komponenterne er forskellige i deres virkninger. For eksempel er olivhår mere egnet til tørt hår end tørring af ricinus.
 • Nogle gange anbefaler instruktionen en nærende spray som "tamer" af urolige krøller. Det betyder, at det også forhindrer magnetisering på grund af fornyelse af struktur og fugt.

Ideel hårspray antistatisk.

 • Vi bruger kosmetik uden alkohol.
 • Øjeblikkeligt fjerne magnetiseringen kan være kendt lak, men bedre kosmetisk voks. De fjerner med succes statisk stress. Vi vil dog vaske denne makeup efter 10-12 timer, så det ikke forhindrer hudens vejrtrækning.

Alternative midler

 • Elektrificerende krøller nyttige daglige drys med rosenolie, fortyndet med mineralvand (5 dråber pr. Kop vand). Men ryst kanden først.
 • Lotion fra citronsaft (1: 1) fortyndet med vand vil beskytte mod magnetisering, styrke rødder, forbedre hårfarve, og det er ikke nødvendigt at vaske det af.

Antistatiske masker

Også nyttige masker, kogte med egen hånd eller butik. (Se også artiklen Mel til hår: funktioner.)

honning

Antistatisk hjemmemaske med en overflod af nyttige stoffer.

 • Vi varme krøller med honning opvarmet på et bad.
 • Så pakker vi hovedet med en film og et håndklæde.
 • Efter 7 timer vasker vi af masken og i lang tid glemmer vi om skrøbelighed, tab, elektrificering af håret.

gelatine

Maske med forbedret sammensætning mod elektrificerende hår.

Stærkt magnethår: hvad skal man lave?

Vi bruger gelatine, og som følge heraf er de laminerede tråde ikke længere magnetiserede og splittede.

 • En skefuld gelatine opvarmes i en mikrobølgeovn med 3 skeer vand (eller vi kan bruge et vandbad).
 • Derefter sætter vi 3 skjeer kosmetisk balsam og fugter med en blanding af tråde.
 • 30 minutter, varme hovedet med et varmt håndklæde, vask derefter kun med køligt vand.

æg

 • Sammensætningen garanterer sunde, fejlfri og ikke-elektrificerede krøller.
 • Vi holder masken af ​​æg og hundrede gram mayonnaise på varmt hår i cirka to timer.
 • Så fjerner vi det med balsam og skylles.

olie

På billedet: Du kan bruge færdige kombinationsværktøjer.

Tørre og affedtede krøller er bedre at presse med olie, indpakker og masker med æteriske olier er også nyttige.

 • I sammensætningen af ​​2 spiseskefulde jojobaolie og mandel samt 2 dråber rosmarinolie og salvie.
 • Vi opvarmer håret med en opvarmet blanding og varm det med en hat, og efter en halv time vil vi vaske vores hår.
 • Nu er fuldvægtslange krøller ikke magnetiserede, fordi de falder glat og ikke kaotisk.

konklusion

Smukt hår uden problemer - i dine hænder!

Opsummere de modtagne oplysninger, hvad de skal gøre: hvis håret er magnetiseret, forringes frisure, håret bliver tyndere?

 • Først og fremmest vil vi blive hjulpet af specielle fugtgivende kosmetik: masker, sprayer, shampooer og balsam. Forresten kan vi bruge spray hver 5-7 timer, og balsamerne vil gøre hvert hår tungere, hvilket eliminerer magnetisering.
 • Masker behandler hår i kompleks - dette er deres ubestridte fordel.
 • Vi støtter også hårets skønhed indefra med den rigtige vitamin- og mineralernæring, fordi de er en præcis indikator for vores helbred.

Videoen i denne artikel hjælper dig med at håndtere vores problem med et bestemt eksempel.

Sådan fjerner du hår på hænder?

Epilation bikini voks