Anmeldelser shugaring derhjemme

Forlad din feedback og læs den udstationerede:

Relaterede oplysninger

Jeg gjorde huset shugaring mig selv. Før det læste jeg selvfølgelig mange artikler om madlavning af pasta, så en video om hvordan man gjorde det. Alle tilberedt efter opskriften købte et særligt pulver. Tvangt til at indrømme, mislykkedes. Måske er pastaen ikke ordentligt kogt, måske er denne type depilation simpelthen ikke min.
For det første smerten, og for det andet den mest ikke så bekvem at depilere hænder og armhuler. Der er også plusser - de piger, der kan gøre shugaring på egen hånd, vil ikke spilde tid på salonen. Materialer til pasta ret billige, så "hjem salon" er billigere.
Shugaring er en god ting, mindre smertefuld end en anden form for depilation, men ikke min. Hvis jeg nogensinde gør mig klar til at gøre denne procedure igen, vil jeg nok gå til salonen.

I meget lang tid var jeg bange for at opleve virkningen af ​​en shugaring, selv om mine venner ikke kan leve uden det. For nylig fandt jeg ved en fejl på internettet en opskrift på, hvordan man laver sukkerpasta hjemme. Det viste sig, at proceduren kræver meget tid og tålmodighed, men jeg var virkelig forbløffet over resultatet. Lang kunne ikke tro på, at huden kan forblive helt glat så længe efter sukkerepilation. Et par uger af ro og tillid. Sandsynligvis er der ikke længere nogen vej tilbage til barbermaskiner.

Ofte gør jeg sukkerepilation selv hjemme. Når sirupen er ordentligt kogt, er det en fornøjelse at arbejde. For det første lidt smerte på nogle steder (især over hælen), men så er sensationerne dårlige og roligt færdige med proceduren. Jeg kom sammen med hårfjerning før brylluppet og så hele tiden, at jeg var på ferie under bryllupsrejse, jeg ikke tænkte på barbermaden. Desuden er resultatet langvarigt (mindst adskillige uger), så er ingredienserne til sirup tilgængelig for alle (det vigtigste er at lave mad korrekt, så du ikke skal gentage det). Som et plus ønsker jeg at bemærke, at det er mere bekvemt at gøre shugaring hjemme, fordi du kan gøre dig selv til enhver tid og ikke blive knyttet til salonposten. Hovedhånden at fylde og alt vil vise sig endnu hurtigere og bedre.

Jeg forsøgte cremen og voks. Jeg læste om shugaring derhjemme. Løst længe. Pasta til proceduren kogte sig selv, med tilsætning af citronsaft. Jeg gjorde alt ifølge opskriften, som skrevet. Fremgangsmåden er ikke behagelig, det var meget smertefuldt. Nå, det gjorde kun benene. Jeg har ikke haft nogen forskel, når jeg har skåret fra voksning. Er det så smukt. Men et spørgsmål om smag.

Tidligere kunne jeg ikke klare problemet med hårvækst på min krop, så jeg kunne glemme det længere. En gang på stedet købte jeg en kuponrabat til shugaring-proceduren, proceduren var som effekten varede længe, ​​men i kabinen uden rabat viser det sig at være dyrt. Efter at have rystet på internettet fandt jeg en vidunderlig pastaopskrift for sukkeraflejring, selvom det kun kom fjerde gang.

Ingredienserne er imponerende simpelt vand, sukker og citronsyre. Effekten er en fremragende hoved ting at rive meget kraftigt, smerten er selvfølgelig til stede, men det går hurtigt, hårene fjernes alt, men det er nødvendigt, at de er lidt overgroede. Flere gange voksede hårene, klare problemet, lavede en skrubbe et par dage efter proceduren. Hudirritationer har aldrig været.

Efter at have analyseret internetoplevelsen af ​​uafhængig shugaring besluttede vi at prøve Napara med en ven. Vi købte færdiglavet pasta som backup option, som oprindeligt planlægger at fuldføre hele processen alene. Bevæbnet med de nødvendige, forsøgte to opskrifter til fremstilling af pasta til depilering af sukker, begge virkede ikke som det skulle, gik til køb. Med det fjernede vi også hår fra benene. Resultatet er fremragende, ikke smertefrit, men varigt - ingen irritation, hvilket er vigtigt! Ugens effekt virkede rigtigt. Brug nu hele kroppen.

Af fordelene ved shugaring kan identificeres:
1. Hud i lang tid (2-3 uger) forbliver glat.
2. Pris. På pastaen tages der et minimum af midler.
3. Uafhængigt gør proceduren hjemme hos ethvert passende tidspunkt.
4. Naturlige ingredienser.
5. Anti allergen.

Men der er et par ikke meget hyggelige øjeblikke:
1. Smerter En skarp bevægelse for at slippe af med håret.
2. Pasta må ikke arbejde med det samme. Du skal eksperimentere med opskrifter.
3. Det er nødvendigt at dyrke den mindste længde af håret.

Men efter at veje alle fordele og ulemper, glædes den skyggende virkning.

Første gang jeg skyggede i kabinen, kunne jeg virkelig lide effekten - benene er glatte og fløjlsomme, jeg glemte barbermaden i to uger. Så besluttede hun at lave en sukkerfjerning hjemme, men det fungerede ikke første gang. Først kunne hun ikke koge den nødvendige pasta, det viste sig at være enten for flydende eller for tykt. Det viste sig kun fra fjerde gang, men da processen selv begyndte, viste det sig, at der er nogle nuancer i den. Der var meget hår på mine fødder. Jeg var nødt til at tinker. Nu har jeg det rigtigt i denne forretning, jeg gør det en gang om måneden til mig selv, meget praktisk og rentabel.

Shugaring ben med anmeldelser og fotos

Kvinder der kan lide at se deres udseende, holde benene glatte uden synlig vegetation.

Der er en masse teknikker til fjernelse af hår på benene, hver pige vælger selv den mest egnede og bruger den i lang tid. Men nogle gange skaber eksperter innovative teknologier, der er vanskelige at passere.

Ikke så længe siden blev shugaring meget populær i vores verden, selv om selv persiske kvinder brugte denne teknik. Lad os se nærmere på, hvor meget tid der er gjort, og skubbe benene helt, for hvor længe effekten varer, lad os se billederne "før" og "efter".

Essensen af ​​proceduren

Ved hjælp af en særlig pasta, hvis vigtigste ingredienser er sukker, citron og vand, fjern hår på uønskede steder.

Navnet "shugaring" kommer fra den engelske "sukker" - sukker. Denne pasta er sukkercaramel, og citron eller eddike gør den den rette konsistens. Værktøjet er produceret af mange virksomheder, og det kan også laves selvstændigt hjemme.

  1. Før proceduren skal du skrælle, behandle med et antibakterielt middel, drys med talkum, så koblingen af ​​pastaen med hår bliver mere effektiv.
  2. Derefter påføres en pasta med et tyndt lag mod hårlinjen og fjernes med en skarp bevægelse langs vækstlinjen. Dette forhindrer indfødning af håret.

På grund af dets sammensætning trænger karammen næsten til hårsækkene og omslutter dem, så selv efter den første fjernelse kan alle hårene straks fjernes.

Denne effekt reducerer hudirritation til et minimum, og resultatet vil være et fald i hårvolumen. Behandling af to ben tager 40-50 minutter.

Hvilke typer er

Pasta er af forskellig densitet, fordi den er designet til forskellige områder af kroppen.

  • Mildt behandlet ansigt
  • gennemsnittet er for armhulerne
  • solid universal, egnet til forarbejdning af fødder, den kan bruges ved høje temperaturer.
  • Ekstra hårde faststoffer zone dyb bikini.

Fodbehandling kan udføres på to måder:

  • Classic er anvendelsen af ​​en fast pasta med korte eller lange lag, der rives manuelt.
  • Båndteknik er anvendelse af et medium eller blød pasta med et langt lag, en speciel stofstrimmel påføres ovenpå, så strukturen fjernes med en skarp bevægelse af armen.

Hvor kan jeg gøre denne procedure

Moskva

  • Skønhedssalon "SPA-shugaring Moscow", Moskva, Michurinsky Avenue, 46, tlf.: +7 (925) 700-28-88.
  • Center "Maris", Moskva, m. China Town, pr. Maly Zlatoustinsky, 3, bld. 3, tlf.: +7 (495) 979-60-62, +7 (926) 900-45-45.

St. Petersborg

  • Skønhedsstudio "ESO", Skt. Petersborg, by Chernyshevskaya, Grodno lane, 12-14, tlf.: +7 (911) 926-77-02.
  • Salon "Body Waxer", St. Petersborg, st. Gorokhovaya, 46, tlf.: + 7 (812) 310-02-03, +7 (981) 777-08-33.
  • Center for bioepilation "Perfect Style", Kiev, m. Minsk, st. Marshal Timoshenka, 9, tlf. +38 (096) 292-08-28.
  • Salon "Caramel`Ka", Kiev, st. Nikolay Pymonenko, 4 (m. Lukyanovskaya), tlf.: +38 (097) 74-88-747.

Korrekt forberedelse og pleje vil hjælpe med at holde benene glatte i lang tid..

Uanset om du gør hårfjerning af mesteren, eller hvis du er hjemme alene, skal du vide, hvordan du forbereder dine ben til shugaring, fordi det endelige resultat afhænger af forberedelsen.

  1. Ved behandling af hårets længde skal der nås 5-7 mm.
  2. På tærsklen skal du bruge skrubbe for at fjerne døde hudceller. Så hårene bliver lettere at komme ud, processen selv bliver mindre smertefuld.
  3. Før du behandler karamel, skal du behandle huden med et antibakterielt middel og derefter anvende talkum. Ofte erstatter pigerne hjemme med det almindelige mel.
  4. Efter operationen afvaskes rester af pastaen, behandles huden med et antibakterielt middel, en beroligende lotion. Før og efter proceduren anbefales det ikke at anvende fedtkremer af tæt konsistens, de tilstopper hudens porer.
  5. De første 2-3 dage er forbudt at solbade, besøge solariumet, saunaen, swimmingpoolen. Efter en uge skal du bruge en let skrubbe og gentage det hver tredje dag.
  6. Brug de første par dage klorhexidin, en nærende lotion eller aloe vera creme.
  7. Efter en uge smør huden med anti-hårvækstcreme for at undgå dette problem.

Mulige konsekvenser

Shugaring betragtes som den mest blide, smertefri procedure i forhold til andre lignende. Men selvom du følger alle anbefalingerne, klarer få mennesker at undgå problemet med indgroet hår.

Det opstår, fordi hårene efter regelmæssig fjernelse bliver tynde, og huden forbliver tæt. De har svært ved at gennembore det, så væksten begynder under den. Den bedste hjælper bliver regelmæssigt skrælning og smøring af huden hver dag anti-indtrængning middel.

Lille rødme er tilladt, med en ordentlig behandling passerer den efter et par timer. Alvorlig rødme, irritation, hæmatom, forbrændinger opstår, når mesteren udfører arbejdet forkert, og kunden overholder ikke personlig hygiejne. For at undgå dette skal du gå gennem "shugaring træning", udfør alle detaljer.

anmeldelser

Lyudmila, 35 år gammel

Jeg har altid brugt en barberskør, fordi den er behagelig, smertefri. Jeg barberede det hver anden dag, så jeg begyndte at blive træt af denne form for forpligtelse, jeg besluttede at prøve shugaring derhjemme. Jeg så flere videoer, forberedte pastaen selv, forarbejdede benene. Det viste sig uheldigvis, hele badet var klæbrigt, men det lykkedes mig at fjerne hårene. Den næste dag gik rødheden ikke væk, det blev endnu mere udtalt, blå mærker dukkede op. Jeg vil gerne forstå årsagen: er dette en indikator for mine fejl under arbejdet eller var huden for følsom over for sådanne procedurer?

Svar: Hvis du behandlede et hudområde mere end tre gange på en gang, så kunne blå mærker danne sig. Du kan bedre se andre authors træningsvideoer eller gå til mesteren om proceduren for at se hans handlinger. Hvis selv efter et professionelt arbejde opstår et sådant problem, betyder det, at din hud er meget følsom, konsulter en hudlæge.

Olga, 31 år gammel

Jeg forstår ikke helt, hvorfor mange mennesker skriver, at hårfjerning er en smertefri procedure. Mine ben har skygget i kabinen i over et år, og det gør ondt hele tiden. I starten tog hun smertestillende piller, men effekten var nul. Selv løftet om, at smerten i tide bliver mindre, blev ikke sandt. Måske har jeg en lav smerte tærskel, eller mesteren laver altid fejl i arbejdet, men der er smerte!

Svar: Under proceduren bliver håret opstyrt. Selvfølgelig gør det ondt, men når man sammenligner med voks, er smerten meget mindre. Fordi karamel kuverter kun hår og voks trænger ind under huden.

Evgenia, 26 år gammel

Hele mit liv gjorde jeg epilering af ben derhjemme. Til shugaring af armhuler og ben, koger jeg karamel mig, det viser sig meget praktisk og økonomisk. Håret vokser virkelig ikke i lang tid, men det faktum, at de skal frigives til den næste operation, passer mig ikke altid, eller rettere sagt om sommeren passer det mig slet ikke. Derfor tager jeg igen i strandsæsonen maskinen op, og i efteråret fortsætter jeg med at behandle karamel. Det viser sig, at hårene bliver hårde igen i løbet af sommeren, deres antal stiger.

Svar: På grund af håbløshed kommer mange piger igen om sommeren med barberskrabere. Alternativt kan du prøve en særlig creme for at stoppe hårvækst. Hvis et sådant værktøj er egnet, kan shugaring procedurer reduceres til 1 gang om 2 måneder.

video

Vi tilbyder at observere mesterens handlinger, som holder klæbningen af ​​benene til klienten. Du vil demonstrere trinvise handlinger, give nyttige anbefalinger.

I denne video forbereder bloggeren sig selv pastaen til shugaring og fjerner hårfjerningen alene hjemme. Det viser hele processen, giver råd om at arbejde med hjemmelavet pasta.

Nu ved du, hvad en shugaring er, hvor meget den holder på fødderne. Del dine anmeldelser om shugaring, hvilke metoder bruger du til at gøre din hud glat?

Sukker hårfjerning i salonen, anmeldelser

Piger, skriv din personlige oplevelse med sukkerepilation i salonen. Hvad var dine følelser, gjorde det ondt? Jeg er på en eller anden måde bange for at gå til mesteren... Har du ikke det her? (Tror du det er bedre at gøre det hjemme eller i salonen? Tak!)

Margaret, jeg vil råde dig til at lave en sukkerepilation i salonen. For mig er dette i det mindste mere acceptabelt. I salonen vil pigerne gøre alt korrekt og omhyggeligt, rense huden specielt og behandle det med et desinfektionsmiddel. Du skriver så genert. Forestil dig, hvor genert du vil være, og hvor ubehagelige følelserne vil være, hvis du ikke lykkes selv at lave en intim sukkerepilation. Irriteret hud og strygning lugt og øm. Sandt nok siger de, at der på grund af shugaring ikke er nogen irritation af huden. Jeg mener dog, at en sådan erklæring er for kategorisk. For eksempel er min hud meget delikat, for meget, og sådanne procedurer kan irritere det.
Salonen garanterer kvaliteten og sikkerheden ved denne procedure. Og det er meget mere behageligt at gøre sukkerepilation, især intim end hjemme, hvor du stadig skal finde et øjeblik, så ingen forstyrrer.
Men beslutningen om at gøre dig. Kun bør ikke være bange. Eller handle i overensstemmelse med princippet: "Du er bange, men du handler."

Helt enig med Diana og det faktum, at shugaring bedst udføres i kabinen. Det vigtigste i forvejen at finde en salon med et godt omdømme. Så snart jeg først lærte om metoden med sukkerepilation, blev jeg straks interesseret og tænkte: "Hvad er overpayingens punkt? Jeg vil gøre alt selv! " Så begyndte jeg med selvtillid at forberede sukkermassen. Men mit humør faldt hurtigt, da jeg indså, at jeg var smurt med sukker, og hårene forblev stadig, især i bikiniområdet. Så fortryder jeg ikke midlerne og gik til salonen, hvor jeg havde proceduren meget høj kvalitet. Men Margarita, valget er helt din: enten slappe af i hænderne på specialister, eller prøv selv at udføre denne procedure.

Piger, jeg gjorde denne procedure et par gange på skinnene og bikini i salonen, det gør virkelig ikke så meget som voksning, men jeg forstår det, fordi et mindre område af huden er dækket under shugaring. Resultatet varer ca. tre uger, og hårene bliver tyndere. Nu er jeg også konstant besøgt af ideen om at forsøge at gøre mig selv hjemme)) Jeg så i butikken færdiglavet shugaring pasta til salg, den er forskellig i tæthed, jo tættere, jo mere stiv kan håret fjernes med hjælp. Men jeg har endnu ikke besluttet at købe, jeg er bange for, at det ikke virker)) og mere! Et vigtigt plus i forhold til voks er, at det resterende sukker kan fjernes fra huden med rent vand.

Før sommersæsonen gjorde jeg en shugaring. Jeg besluttede at gå til salonen. Tænken ved godt, hvordan man korrekt forbereder huden, så senere er der ingen konsekvenser. Selvfølgelig er proceduren ubehagelig, og nogle steder er den endda meget smertefuld, så jeg besluttede for mig selv, at jeg ville gøre det en gang om året om foråret, især da jeg ofte ikke burde. Margarita, jeg anbefaler at du går til salonen, de piger der arbejder der er vant til alt, så du bør ikke være genert, men om smerten - det er alt for sig selv. For eksempel har jeg brugt epilatoren i lang tid, så min hud er vant til smerte, og du selv skal vide, hvor høj din tærskel for følsomhed er.

Margarita, jeg arbejder som en mester for shugaring og har allerede scolded mange piger i alle de zoner, de ønsker. Fødder og hænder er forholdsvis smertefuldt at shugarit, der vil bogstaveligt talt være lidt ubehag. Men armhuler og bikinier må der være tålmodige. Men alt er så individuelt! En pige jeg må holde mit knæ, det ville ikke rykke, og det andet i telefonen svarer og blinker ikke et øje.
Er du velkommen til at gå til mesteren? Køb en pasta og lav depilation derhjemme. Men du selv vil ikke lave en bikini, det gør ondt så meget, at din hånd ikke vil kunne lave en korrekt og skarp rykk.
Så tøv ikke med, vælg din mester og tilmelde dig proceduren og vil være glat og fortryde, at du ikke gjorde det før.

Margarita, personligt var min første hjemmevirksomhed med shugaring mislykket, det udgjorde ikke den rigtige konsistens af sukkermassen. Det lader til, at jeg har fulgt processen omhyggeligt, gjorde alt i henhold til anbefalingerne, men - desværre... Men i salonen behøver du ikke tænke på at forberede de vigtigste arbejdsmetoder, vil herren tage sig af alt. Hvad angår smerte, så kan der være muligheder. Hvis du kommer over nogen form for depilation, lærer du ikke noget nyt - de første gange er det mere smertefuldt, så er det allerede ret tolerant og endnu lettere for mig, end voks eller epilator. For at begynde at gå til salonen, vil du se hvordan og hvad. Vær opmærksom på hvordan mesteren gør alt, vurder resultatet og din styrke, og så tænk på selv at gennemføre proceduren.

Helt bedre i kabinen, for da hun engang så en pige forsøger at gøre shugaring selv, havde hun ikke en pasta først, hun var slidt, men det er ikke noget, og du skal følge alle teknikker i denne procedure, hvilket er svært at gøre hjemme. Med hensyn til begrænsninger forstår jeg dig selv, selv besluttede hun sig for at gå på salonen i lang tid, men at have gået for første gang, næste gang var der slet ikke nogen gener. Med hensyn til smerte har alle en anden smerte tærskel, men du kan altid bruge anæstesi i form af en spray. Sukker hårfjerning er stadig god, fordi det har skrubbeegenskaber.

Velkommen til min side! Jeg hedder Elena, jeg er en certificeret mester for sukkerfjerning - Shugaring. Hun studerede på træningscenteret Sweet Epil i Moskva. Jeg arbejder på professionel pasta GLORIA, jeg bruger kun engangsmaterialer til arbejde. ARBEJDER HJEMME https://vk.com/elenasugaringtver

Der er ikke noget svært at lære og bruge familiens budget klogt. Find søgningen efter artiklen af ​​Elena Maya, alt er enkelt og klart.

Jeg gjorde en shugaring i sukkerstars salon på Nikolskaya, som jeg gjorde mesteren, følte jeg næsten ikke smerte, det er det, en professionel hånd betyder. Hjemme gør ikke længere mit råd, kun i kabinen at gøre.

Jeg vil gerne dele min erfaring. Jeg havde altid irritation den næste dag efter en barbermaskine, min søster rådede mig til at gøre en shugaring. Jeg så videoen af ​​proceduren, det var meget skræmmende, jeg fandt Sugar Stars salonen i Instagram (Sugar_stars_salon). Salon på Moroseika 6-8. Føreren fortalte, hvordan proceduren ville forekomme, anvendt anæstetisk gel, og shugaring pasta blev valgt af CANNAAN. Som følge heraf indgik jeg en klassisk bikini, under proceduren indså jeg, at jeg ønskede at være helt glat og lavet en dyb bikini. Super, jeg er sååå glad og anbefaler det til alle pigerne, det er godt, når du ikke tænker på hår i 3 uger.

Shugaring - anmeldelser

Sandsynligvis vil hver kvinde se smuk ud, at have smuk hud uden overskydende hår. På trods af de eksisterende metoder til depilation er ikke alle dem overkommelige og effektive. Vi bringer din opmærksomhed til en af ​​de mest populære og populære metoder til depilation, som har navnet shugaring.

Faktisk er denne metode, som har en stor mængde positive tilbagemeldinger, faktisk sukkerafhugning, hvilket er en effektiv metode til at slippe af med overskydende hår, som kan gøres simpelthen hjemme. Ikke så længe siden begyndte mange europæiske kosmetologer aktivt at bruge shugaring i kosmetologi.

For vores landsmænd beskriver en shugaring anmeldelse denne metode som ny. Principen om shugaring er at fjerne overskydende hår med sukker sirup. Du kan udføre proceduren derhjemme, for hvilken det er værd at forberede sukker sirup. Det skal anvendes i form af varme på den behandlede overflade af huden, hvorefter den skal slids af.

Denne metode svarer noget til princippet om voksaflejring. Gennemgangsmaterialer på denne metode viser sine fordele i forhold til andre metoder til depilering. Så i modsætning til brugen af ​​voks, cremer og andre produkter, der indeholder kemiske komponenter, der kan forårsage allergier, indeholder shugaring et naturligt produkt. Dette giver det mulighed for at blive brugt af kvinder med følsom hud. Sirupens sammensætning omfatter kun vand og sukker.

Denne metode er enkel og overkommelig. Gennemførelse af proceduren i hjemmet, deformerer du ikke huden. Gennem sukkersirup kan kun hår fjernes uden at beskadige overfladen af ​​huden.

Vi tilbyder dig en opskrift på shugaring. Så til forberedelsen af ​​opløsningen vil der være brug for ti spiseskefulde granulatsukker, en spiseskefuld vand og saft af en halv pint squeezed citron. Sukker og vand skal blandes, tilsættes citronsaft til dem og sætte alt på langsom ild. Bring massen til kog, konstant omrøring. Under fremstillingen af ​​sirupen er det vigtigt at holde ilden konstant og ikke ændre opskriftenes sammensætning. Bring blandingen til en gylden tilstand. Blandingen koges i ca. 10 minutter. Kontroller, at blandingsberedskabet er ret simpelt, for hvilket du skal suge en finger i sirupen og forsøge at rulle bolden. Hvis det viste sig at være gjort, er sirupen klar til brug.

Ifølge anmeldelser er shugaring et ekstraordinært middel til depilation derhjemme, hvilket viser fremragende resultater til minimale omkostninger.

Hvad er "shugaring" og hvordan man gør det? Anmeldelser af proceduren

At slippe af med uønskede hår i nogle dele af kroppen er ikke altid en behagelig og sommetider smertefuld procedure. Derfor søger det kvindelige køn kun at anvende de metoder til depilering, som giver dig mulighed for at opretholde glat hud så længe som muligt. En af disse metoder er shugaring. På grund af en række positive egenskaber har denne procedure vundet fordel for mange repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden.

ydeevne teknik

Så, shugaring eller simpelthen sukker depilation, hvad er det? Denne metode indebærer anvendelse af en sukkerpasta fremstillet ifølge en særlig opskrift som et depilatorisk stof. Sammensætningen af ​​stoffet kan være blødt, vandig, tæt og meget tæt. Der er to teknikker til udførelse af sukkeraflejring:

  • manual - når alle manipulationer udføres med kun hænder;
  • bandage - når du foruden sukkerblandingen har brug for specielle strimler af klud.

Den manuelle type shugaring bruges primært til behandling af fødder eller hænder. Selvom erfarne herrer anvender det på andre dele af kroppen (bikini, armhuler). Essensen af ​​metoden er enkel: Et lille stykke adskilles fra den tætte elastiske masse fremstillet på basis af sukker, rullet ind i en kugle (et par centimeter i diameter) og fordelt i området, der skal rengøres af overskydende vegetation. Klæbende pasta med tryk smurt mod hårets vækst, og så skarpe, intermitterende bevægelser trækker sig væk fra huden i modsat retning (i højden). En bold bruges flere gange, indtil den taber klæbrighed og elasticitet. Manipulationerne gentages, indtil glatheden af ​​det samlede behandlede område opnås. Effektiviteten af ​​sådan depilering afhænger af rigtigheden af ​​valget af pastaens massefylde og mesterens professionalisme.

Båndteknik indebærer anvendelse af væske eller blød sukkermasse. Hun, som voks, påføres huden i en opvarmet form med en kosmetisk spatel og dækkes af en tekstilstrimmel. Stoffet presses mod den klæbende pasta og skæres så stærkt ud mod hårets vækst.

Valget af shugaring metode afhænger af personlige præferencer, graden af ​​følsomhed af huden, området for depilation.

Fordele bevist i praksis

Som det fremgår af de positive anmeldelser om shugaring, står det ud for baggrunden for andre metoder til bekæmpelse af uønsket hårdhed. De vigtigste fordele ved denne metode er:

  • bekvemmelighed. Fremgangsmåden udføres både i kabinen og hjemme, på ethvert passende tidspunkt;
  • enkelhed. Blandingen kan købes i færdig form, og du kan tilberede dig selv på en simpel opskrift. Med lidt øvelse kan du lære at arbejde med sukkerpasta dig selv;
  • tilgængelighed. Komponenter til madlavning pasta findes hos enhver værtinde i køkkenet. Ud over selve blandingen er der ikke behov for yderligere tilbehør;
  • uskadelighed. Komponenterne af pastaen fremkalder ikke allergiske reaktioner, undtagen i tilfælde af individuel intolerance;
  • skade minimering. Denne procedure beskadiger ikke huden, fremkalder ikke tørhed, peeling, indvækst i håret, betændelse;
  • komfort. Korrekt udførelse af manipulationen minimerer smerten i processen. Enhver tilbagemelding om depilation med sukker vil bekræfte, at denne metode er mere egnet til følsom hud end forsøg med voks eller epilator.

Shugaring bruges til at behandle forskellige dele af kroppen, denne teknik er velegnet til næsten alle. Afhængig af pastaens konsistens kan proceduren udføres på huden med forskellig følsomhed og hår med forskellig stivhed.

Hvordan går det i kabinen

I salonen udføres sukkermassens depilering hurtigt og effektivt. Det tager cirka 40-30 minutter til ben, 20 for arme, 15 aksillære huler og et bikiniområde op til en halv time. En erfaren mester opnår glat hud med minimal ubehag for kunden.

Dagen før du går til salonen anbefales det at forberede huden ved hjælp af en skrubbe. Efter rensning af huden fra de cornified partikler vil hæftningen af ​​hårene med pastaen øges. Hårets længde skal være mindst 5 mm. Før depilering anbefales det ikke at bruge kosmetisk olie eller fedtfløde, dette kan reducere effektiviteten af ​​proceduren.

Her er en anmeldelse om sukkerepilation af en af ​​de faste salonklienter: "Før skylling renser masten huden med lotion, drys med talkumpulver og først efter det fordeler elastisk pasta. Derefter, med skarpe, men omhyggelige bevægelser kommer pastaen ud med hårene. For første gang var fornemmelserne ikke behagelige, især ubehag føltes i bikiniområdet. På benene er manipulation meget lettere at bære. Men ved efterfølgende besøg i salonen er alt meget hurtigere og smertefrit, hårene bliver tyndere og trukket ud uden ekstra indsats, og rødmen af ​​irriteret hud passerer om et par timer. Mest af alt er jeg glad for, at resultatet varer op til tre uger. "

Hvordan man laver derhjemme

Der er meget sagt om shugaring derhjemme, der er en debat om effektiviteten af ​​en sådan procedure og mulighederne for at forberede en sød blanding alene.

Hjemmelavet pasta opskrift omfatter:

  • sukker;
  • vand;
  • citronsyre eller naturlig juice.
Hjemmelavet sukkerpasta opskrift

Proportionerne af komponenterne afhænger af den ønskede mængde af den færdige pasta, dens densitet. Der er opskrifter til flydende karamelblanding og strammere pasta. Ikke alle kan lave en ideel masse ved første forsøg. Ofte viser det sig at være for flydende, eller omvendt - det bliver til fast slik. Du bør dog ikke fortvivle, lidt øvelse og ikke ønsker at betale for den færdige pasta. Hvis massen er for flydende, sættes den i brand igen og justeres til den ønskede tæthed. I modsat fald - fortyndet med vand.

Blandingen kan fremstilles både ad gangen og til senere brug til senere anvendelse. Du kan opbevare det på et køligt sted i en plastikbeholder, smelter om nødvendigt.

De siger om proceduren som følger: "Når du lærer, gør du alt hurtigt og præcist". Øvelse af dig selv kan du vælge den mest passende mulighed for din hud. Opskriften kan også tilpasses. For de klassiske ingredienser tilføj ekstra ingredienser, der giver blid hudpleje. Ofte er disse naturlige ingredienser: urtedekoktioner, ekstrakter, honning, æteriske olier. Sådanne tilsætningsstoffer kan blødgøre det udtrukne område af huden, forhindre fladning, irritation, rødme.

Uanset den valgte udførelsesteknik forlænger shugaring effekten af ​​glat hud uden at beskadige dets øverste lag. Desuden svækker hårene over tid, vokser blødt, tyndt.

Shugaring: Gennemgang, fotos, myter og virkelighed

Glat hud går aldrig ud af mode, uanset årstid. Der er mange måder at slippe af med uønsket hår, hvoraf de fleste jeg allerede har prøvet (om det her). Efter mange anerkendelser på internettet besluttede jeg at prøve en shugaring, men prøv ikke at gøre det hjemme, men først gå til salonen og find ud af hvad det er og hvordan man bruger det korrekt. Og nu vil jeg fortælle dig, hvad der er en myte i disse anmeldelser, og hvad er virkeligheden.

Hvordan shugaring (for eksempel armhuler)

1. Renser huden mod urenheder og deodorant.

2. Påfør talcum pulver, så karamellen ikke holder fast i huden eller beskadiger den.

3. Vi tager et stykke tyk karamel, knæder det i din hånd, påfør det på et lille område af huden og slår det af skarpt og trækker hårene fast på det.

4. Vi gentager denne procedure, indtil hele vækstzonen af ​​uønsket hår behandles.

5.Hvis hårene ikke har gået på pension på et sted første gang, gentag proceduren på den, indtil hårene er helt fjernet.

6. Efter fuldstændig fjernelse af hår skal du anvende en beroligende og blødgørende hud (f.eks. Olie eller lotion).

Shugaring af underbenet, for at reducere procedurens tid, kan gøres ved kassettevoksning af hårfjerningsteknologi, brug kun karamel i stedet for voks. Kassetten er fyldt med karamel og påført huden såvel som opvarmet voks. Selvfølgelig påføres karamel, endda lidt opvarmet, mere stramt end varmt voks og trækker øjet synligt.

Når karamellen påføres, fastgør vi papirstrimler til den og skærer stærkt af. Hårene fjernes let og hurtigt, hele processen tager ikke mere end 15 minutter.

Efter hårfjerning anbringes et beroligende og fugtgivende middel på huden og masserer skinnet.

Og nu lidt om myterne.

Myte 1. Irritation fra shugaring er meget mindre end fra voks eller epilator.

Og nej! Jeg har brugt epilatoren til shin i lang tid, og jeg har altid en lille irritation. I tilfælde af shugaring er de samme: Røde pletter over hele overfladen af ​​tibia 6 timer efter shugaring er stadig mærkbare (foto nedenfor).

Myte 2. Shugaring-proceduren er mindre smertefuld end voksning.

Og nej igen! Fornemmelserne er nøjagtigt de samme, jeg fandt ingen forskel.

Myte 3. Efter voksende hår vokser langsommere end efter voks.

Fra hvad? Både voks og shugaring trækker hår ud af roden, på rodeniveauet virker de på nøjagtig samme måde.

Myte 4. Shugaring reducerer risikoen for indfødning af hår.

Men dette er sandsynligvis sandt. Efter epilatoren har jeg meget indgroet hår på mine ben. Shugaring virker ikke kun som en epilator, men også som en skrælning, den klæber til huden og fjerner sit øvre keratinøse lag og frigiver nogle indgroede hår. Derudover trænger karamel dybere ind i hårsækkenet og mindre bryder hår, når det fjernes.

Myte 5. Shugaring er mere økonomisk end voks.

Dette er sandt og ikke sandt. Hvis du gør shugaring hjemme, så tillykke med, har du sparet en betydelig mængde! Du behøvede ikke at købe voks og voks for at fjerne voks, såvel som mængden af ​​voks du behøver for at fjerne alt uønsket hår.

Hvis du er vant til salontjenester, vil shugaring koste dig meget mere end voks, da shugaringproceduren selv er længere og mere tidskrævende.

Cabin shugaring anmeldelser

Kategori:
Skønhed, sundhed - anderledes

Alle anmeldelser på Shugaring i salon
Effekten af ​​shugaring varer kun en uge. Vi skal ofte gå til salonen. Meget dyrt.

Efter at have læst positive anmeldelser om shugaring besluttede jeg at gå til salonen og prøve dette middel for overskydende kropshår. Jeg voksede en måned [. ]

Tæppe af sår i stedet for rent og glat bikiniområde

Ved sommeren ønskede jeg en ren bikinizone: uden indgroede hår uden irritation uden bumser - alle disse uheld kommer jeg ofte fra en barbermaskine. ]

Shugaring zone dyb bikini

Godmorgen alle sammen. ) Jeg vil gerne dele med dig min erfaring med proceduren for shugaring en dyb bikini. Mange piger er forundret over emnet [. ]

Jeg er meget sur og sværger! Shugaring, sagde de. Der ville ikke være nogen smerte, ingen irritation, intet hår, de opfordrede. Mine lange drømme og ødelagte forhåbninger. Billeder umiddelbart efter, en dag og en uge senere

Hej kære piger! I dag igen om hår og igen om dem på hovedet. Om min kamp med uønsket hår, jeg allerede [. ]

Hvad er shugaring anmeldelser

Er det din fødselsdag?

15% rabat til dig

Hårfjerning - shugaring :: Anmeldelser af mesteren fra klienterne

På denne side er der nogle anmeldelser af mine klienter, der allerede har forsøgt sukkerepilation af forskellige zoner. De fleste piger trives meget, og de anser det mindre smertefuldt end voks. Alle har en anden smertetærskel, og nogen bemærker ikke, at han bliver depileret, men det gør ondt til nogen. Hvis du forsøgte at fjerne hår med en almindelig hjemme elektrisk epilator og var i stand til at tolerere, så vil du sandsynligvis ikke føle noget her. Generelt er det for dig at gøre eller ej.

Nogle tilbagemeldinger fra kunder fra sociale netværk:

De resterende anmeldelser kan ses i vores gruppe VKontakte http://vk.com/club59701664

  • Ksenia - 5. november 2015, kl. 9:35
    Ksen, det var din første gang i dag!) Jeg kunne virkelig godt lide alt, proceduren var hurtig og næsten smertefri (hvilket er meget vigtigt)! Selvfølgelig, nu er du min skibsherre, vent på mig på sporet. procedure!
    Piger, tilmeld dig og vær ikke bange!) Ksenia er en stor mester og en positiv person!

Tilføj feedback om shugaring

© 2013-2015 Fuld eller delvis kopiering af materialer, kun med tilladelse fra forfatteren

Shugaring (persisk hårfjerning) derhjemme

tilbagekaldelse

Sukkerepilation kan være af 2 typer:

- Sukker voksning (varm semi-væske voks påføres med en spatel / spatel / børste på huden, derefter påføres en kludbindende på huden og med en skarp bevægelse af hånden kommer væk fra hårvæksten. Generelt er alt ligesom almindelig voksning).

- Sugaring (med sukkerboldkaramel)

Og så mere detaljeret om Sugaring.

. Den kaldes også "Persisk epilering", den udføres ved hjælp af sukkerkegler (kugle), der limes mod huden mod hårvækstretningen, glattes og glattes til den og fjernes derefter med en skarp bevægelse af hånden i retning af hårvækst, dvs. næsten som voksende hårfjerning, bare det modsatte er sandt =)

Hvad er fordelene ved denne metode:

1) ikke gider med striber. Du må indrømme, at det ikke er praktisk overalt på kroppen for at klæbe dem til sig selv, endsige lægge en voks eller flydende sukkerblanding med en spatel på forhånd;

2) Der er ingen risiko for at dryppe varm blanding på gulvet, på dine fødder og samtidig på dit tøj... Generelt synes denne metode mig mest nøjagtige og hygiejniske: Du kan endda sidde i stolen foran fjernsynet og roligt gøre alle disse manipulationer;

3) det antages, at sukker og honning (undertiden sådan blødning er lavet af en blanding af sukker og honning), trænger ind i selve porene, tager håret dybere end med andre metoder til hårfjerning, derfor er det langt mindre sandsynligt i fremtiden at få problemet med indgroede hår;

4) Sammenlignet med voksepilation er tinnuka mindre limet til huden, men hovedsageligt direkte til hårene. Derfor anses Shugaring for at være den mindst smertefulde metode og er også egnet til personer med følsom hud såvel som personer, der har problemer med skibe og blodårer.

5) Dette er den mest økonomiske type hårfjerning. omkostningerne ved proceduren = kostprisen ved sukker! :)

6) i løbet af denne epilation afskalles det øverste døde hudlag samtidigt, så huden efter proceduren er utrolig blød og glat til berøring. og igen mindre sandsynligt, at hårene senere vil vokse ind;

7) til hårfjerning behøver ikke tørklæder, filler og en spatel;

8) glat hud varer længere end med andre former for hårfjerning;

9) ingen kemi og konserveringsmidler. hvis du bliver sulten, kan du endda klemme et stykke og spise ^)

Sukkerkaramelopskrift: Tag 1 kg sukker, sæt i en lille gryde eller gryderet, tilsæt 15 spiseskefulde væske (7 af dem er skefuld citronsaft og 8 spsk vand), varm sukkeret i mindst varmen med låget lukket. Først vil det smelte, så begynder det at boble, så begynder det at blive brun, på dette tidspunkt er det nødvendigt at dække låget, så overskydende fugt vil fordampe, mens man fortsætter med at røre.

Når det ser ud som brun karamel i udseende, er blandingen klar, og den skal straks hældes i en bekvem plastikbeholder med låg, så den kan lukkes og opbevares senere. Hæld blandingen i beholderen, du skal afkøle alt dette, men ikke til slutningen, så sukkeret ikke forvrides! Tag en lille bold på størrelse med et vagtelæg, rul det i dine hænder og knead med fingrene, indtil det bliver en blød toffee af lys vaniljefarve;)

Hvis sukkeret stikker for tæt på hænderne, betyder det at det ikke er blevet afkølet nok, og vi skal vente. Hvis du ikke opvarmer på nogen måde som et egetræ, så skal du slippe en (!) Dråbe varmt vand på det. Hvis det er klart, at blandingen klart viste sig at være mislykket og for hårdt, at den ikke opvarmes selv med en dråbe vand og hurtigt vender sig til sten, så kan du sætte beholderen med hele blandingen i dampbad og tilsæt 1 spsk vand til den, varme den så hun smeltede igen, blandes med vand og køler igen :)

Vi ruller bolden mod hårvæksten og rive den ud langs vækstlinjen! :) Vi trækker strengt parallelt med huden med en skarp bevægelse - jo skarpere er det, jo bedre bliver håret fjernet og jo mindre smertefuldt!. Samtidig med den anden hånd skal du stramme huden, så den er mere bekvem og ikke så smertefuld;)

Hårets længde skal være ca. 4-5 mm, hvis den er længere, så vil det være smertefuldt og ikke behageligt. Hvis det er meget kort, må det ikke fanges.

Denne mængde sukker varer mig i flere måneder, og når jeg skal gøre epilering igen, opvarmer jeg lidt beholderen i et vandbad med minimal varme, men ikke for meget, så jeg ikke behøver at afkøle det i lang tid så :)

Ps.: Jeg håber alle husker, at det er umuligt at solbade efter epilering og skrælning af huden i flere dage, fordi Er der risiko for at blive brændt eller farvet?;)

Pps: Jeg har med succes fjernet hår på denne måde i mere end seks måneder og ville aldrig bytte det til nogen andre! =)

Her kan du se min video lektion på shugaring.

Hvad er og hvordan man laver shugaring: min anmeldelse

Hej alle sammen! "Sommeren er fløjet forbi og efterlader alt bagud, men vi ved, at det bedste er helt sikkert!" - Ordene fra en ikke meget populær, men cool sang. Og efter en kort introduktion vil jeg tale om hårfjerning, eller rettere hvad det er og hvordan man laver en shugaring.

Måske hørte nogen, men nogen gjorde det ikke, og nogen gjorde det allerede. Jeg tror, ​​at nogen vil finde noget nyt i denne artikel, og jeg håber virkelig, at han vil dele sin erfaring i kommentarerne.

Men jeg er seriøs, sommeren er fløjet af og mange piger og kvinder anser det for unødvendigt at fortsætte med at passe på deres krop. Manicure sæt, barbermaskiner og epilatorer, betyder at fjerne majs og andre ting, der blev brugt aktivt om sommeren, fordi solen, korte solbriller og sandaler, stranden i sidste ende bevæger sig ind i den fjerne boks.

Men hej, skal ikke en kvinde se og føle sig smuk og sikker hele tiden, 365 dage om året?! Så hvad nu hvis du nu bærer varme strømpebukser og lukkede tøj. Det, der ikke længere er synligt for andre, ses stadig af din elskede. Derudover begynder gymnastiksæsonen med åbne toppe, shorts og bukser og glem ikke om indendørs swimmingpoolen. Har du et tip?

Jeg ved ikke hvordan for dig, kære læsere, men jeg føler mig ubehagelig med dyrkede vegetationer og kalkhaler på mine hæle selv om efteråret og vinteren, må de mænd, der læser disse linjer, tilgive mig. Endvidere vil det være endnu mere ærligt, derfor for den svage af hjertet beder jeg dig om at forlade.

Hvad er en shugaring? ↑

Så hvad er shugaring? Dette er en metode til at fjerne uønsket kropshår med en speciel pasta, der er lavet af almindeligt sukker. Du ved alle, hvordan karamel eller karamell strækker sig og sandsynligvis endda forsøgt deres klæbende effekt på dit eget hår i barndommen) Det er her, hvor skyggevirkningen er baseret, den søde klæbrig pasta klæber til dit hår, og du kan kun rive den af ​​med håret selv. Tin, men effektiv.

Shugaring pasta kan købes i butikker som "Alt til skønhedssaloner", i online-butikken eller ved at gøre det selv. Jeg siger straks, at jeg ikke har gjort det selv endnu, men jeg gjorde epilationen i salonen og hjemme hos mesteren. Men snart skal jeg gøre denne pasta selv og forsøge at epilere. At jeg lykkedes eller mislykkedes, jeg vil helt sikkert skrive en separat anmeldelse, så vær med i vores sunde klub og læs nye artikler om ansigt og kropspleje samt tips om sundhed og sport, fordi denne artikel ikke længere er ved bjergene.

Du kan epilere noget, det hele afhænger af hårets længde, dit ønske og graden af ​​krav på din krop. Ideel når hårene vokser 4-5 mm. Hvis de er mindre, vil de simpelthen ikke sætte sig fast i en klæbrig masse, og hvis de er længere, vil proceduren være mere smertefuld. Men nogle siger, at shugaring kan fjerne hår op til 1 mm, hvilket er meget praktisk om sommeren, når du ikke behøver at vente til nyt hår vokser. Jeg ved ikke, jeg har ikke prøvet.

De vigtigste områder for hårfjerning hos kvinder er som følger:

  • bikini område, herunder dyb bikini
  • kalv og lår
  • aksillære områder
  • underlivet
  • hænder
  • tendrils og whiskers hvis de skaber ubehag

Shugaring kan gøres på flere måder:

  • manuel (manuel)
  • bandage (med striber)

Disse eksperter arbejder dog kun med deres hænder og glæder sig ikke over bandager.

Min anmeldelse af shugaring depilation ↑

Generelt begyndte jeg at gøre depilation siden skolens sidste klasser. Så var det en simpel barbermaskine og kun deponerede ben og armhuler. Lidt senere mødte jeg voks og depilation af bikiniområdet. Og i flere år går jeg videre på hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Jeg har også en elektrisk epilator, men jeg bruger det meget sjældent, fordi dette er en ægte torturmaskine. Elskere af masochisme er mest))

Jeg har ikke prøvet andre metoder til hårfjerning endnu, men måske vil jeg beslutte mig for laser eller fotoepilation. Ja, jeg har også forsøgt at fjerne håret med et særligt skum, som på en eller anden måde blev annonceret på tv, men det er ren skilsmisse for penge. Naturligvis forlod intet mig, men det blev efterladt at vokse i en vild farve.

Barbermanden

Jeg vil straks sige det af alle former for hårfjerning, som jeg gjorde, kun en barbermaskine er smertefri, men det er ikke den mest komfortable. Mest af alt jeg kunne godt lide shugaring og så vil du forstå hvorfor. Efter barbermanden vises håret umiddelbart den næste dag, og derudover er der utålelig kløe og irritation på huden. Nu forstår jeg vores mænd, der ikke kan barbere eller gøre det sjældnere, end vi ønsker. Fordi huden er meget irriteret, og der er rødme eller endda acne. Derfor bruger jeg bare en barbermaskine til shins, men når jeg lærer at lave sukker klistrer mig selv eller køber en færdiglavet, vil jeg nægte at helt barbere.

voks

Den voks, jeg brugte hjemme eller når jeg fjernede håret i salonen, fjerner effektivt hår, men proceduren er smertefuld, især for dem der gør det første gang. Senere bliver huden vant, og hårets rødder bliver svagere, og smerten er ret tolerabel og nogle gange ikke engang mærkbar overhovedet. Men det største problem med voks er dens temperatur. Epilering er lavet med varm voks, og for et bikiniområde er det nogle gange et problem og tilføjer smerter. En stor ulempe ved voks kan betragtes som problemet med hårindvækst under huden i 2-3 uger, såvel som let irritation, fordi vokspinden i selve huden.

Shugaring

En anden ting er sukkerforhaling. Jeg er bare i ærefrygt for sukkerfjerning! Effektiviteten af ​​hårfjerning er den samme som for voks, men pastaen er ikke varm, med den eneste forskel at voksen fjerner håret mod deres vækst og shugaring - for hårvækst. Derudover er der en anden fordel - det er samtidig skrælning af huden. Under proceduren suger sukkeret til hårene, og når massen trækkes af, forlader keratiniserede hudflager med håret. Derfor er huden efter en sådan procedure silkeagtig og meget blød. Desuden forhindrer denne virkning indvækst af voksende hår under huden. Jeg havde mere indgroet hår efter voksning, og med sukkeraflejring overholdes dette problem ikke.

Effekten af ​​hårfjerning ved shugaring varer op til 2-3 uger, dvs. håret begynder at vokse langsommere og ikke jævnt, fordi en del af det "falder i søvn". Således kan proceduren udføres en gang hver 2-3 uger. Personligt gør jeg det hver tredje uge. Enig, det er bedre end barbering hver dag.

Nogle piger fjerner hår fra deres underarme. Jeg har endnu ikke besluttet dette, da det forekommer mig ikke så naturligt. Men kan nogen dele deres følelser om dette. Måske tror jeg det forgæves?

Generelt syntes shugaring for mig at være en gud, der er optimal i kvalitet, smerte komponent og pris. Hvis du finder en mester, der gør denne procedure hjemme, viser det sig at være meget billigere end i salonen. I enhver by kan du finde en sådan mester, ofte de erklærer sig i sociale netværk. Og hvis du gør mest, så generelt en krone, er sandheden i sig selv ikke altid praktisk.

Mange klager over smertefuldheden af ​​selve processen og forsøger på en eller anden måde at afhjælpe smerten med smertestillende midler. Ærligt accepterer jeg ikke noget før shugaring. Måske fordi jeg har gjort det ikke for første gang. Første gang eller efter en lang pause er det virkelig smertefuldt, og i efterfølgende tider gør det ondt mindre og mindre. Men at røre en så glat hud er en fornøjelse! Du kan og lider))

Forresten, efter shugaring kan der være en lille rødme, der forsvinder om et par minutter. Tiden for shugaring afhænger af mesteren og tykkelsen af ​​håret. Nogle herrer gør alt hurtigt, men nogen har ikke travlt. Hvis du går til en ny procedure, bliver det hurtigere, fordi håret allerede er mindre og mindre at blive fjernet.

Jeg fandt på et sted, at shugaring er kontraindiceret til personer med diabetes. Ærligt var det latterligt at læse det, som om sukker fra sukkerpasta kunne blive absorberet i blodet. Dette er selvfølgelig ikke sandt. Men sådanne mennesker skal være opmærksomme på tilstanden af ​​huden efter proceduren, som ofte med dårligt kompenseret diabetes kan der være hudbetændelse.

Det anbefales også at skrubbe huden 1-2 gange om ugen for at undgå indgroede hår, men det gør jeg ærligt ikke. Det er nok, at jeg går til badet en gang om ugen, og der eksfolierer jeg huden over hele kroppen.

Generelt og generelt anbefaler jeg alle at gøre en shugaring, hvis der ikke er nok penge til laser eller fotoepilation. Jeg tror, ​​at dette er den bedste metode til hårfjerning i pris og kvalitet. Derudover kan du meget billigere ved at gennemføre denne procedure derhjemme.

Når du har prøvet sukkeraflejring, tro mig, vil du gøre det regelmæssigt, fordi huden har helt forskellige uforglemmelige fornemmelser, når du rører det, og det er det værd!

Hvordan laver hælene ømme med en creme, maske eller specielle strømper til peeling, læs artiklen "Peeling the heels at home"

Video "Shugaring procedure" ↑

Og endelig anbefaler jeg at se videoen fra eksperterne, hvor de fortæller og viser i praksis proceduren for shugaring, så vel som du vil lære mere om det indgroede hår og hvordan man undgår dem.

Jeg har det hele! Vent til artiklen-anmeldelse, som jeg gør en shugaring derhjemme. Jeg vil være glad for at høre din mening og kommentarer om dette emne. Med varme og omsorg, Ravila.

Shugaring gravid, rådgivning under graviditet.

Rivanol - medicin og folkemedicin