Øjenbrynskorrektion - hvordan man pluk øjenbryn

Enhver pige vil gerne se attraktiv ud. Smuk makeup, den rigtige hudpleje, her er komponenterne i et uimodståeligt billede. Udseendet af øjenbryn er også vigtigt, fordi velplejede hår kan give et billede af fuldstændighed, formidle stemningen hos deres ejer, gøre ansigtet ekspressivt. Desværre har naturen ikke præsenteret alle repræsentanter for det rimelige køn med øjenbrynene ideelle fra fødslen, mange skal lære, hvad øjenbrynskorrektionen er.

Om proceduren

Først og fremmest skal du håndtere spørgsmålet om, hvad der er øjenbrynskorrektion. I et øjenbryn kan du regne med 600 hår, for at gøre dem rene, skal du trække nogle af dem, give den nødvendige kontur og gøre øjenbrynene helt symmetriske.

En professionel mester skal sikre, at symmetriske øjenbryn er ideel til ansigt, næse og øjne. For at gøre dette er der nogle regler for at vælge formen på øjenbrynene.

Vælg øjenbryn

Du kan finde mange muligheder for formularer, men du skal grundlæggende følge nedenstående regler.

For en oval eller rektangulær ansigtskontur er et øjenbryn uden bøjning med en hævet spids egnet. Bøjede øjenbryn betragtes som universelle, de er egnede til næsten enhver form for person, denne form er præget af en hævet hale og en smuk bøjning i den rigtige del af hårvækst.

Brovki "hus" vil dekorere et rundt ansigt, men det er vigtigt, at pause i midten var glat. For denne type kan du lave en høj bøjning. Løsningen til et firkantet ansigt vil være vandrette øjenbryn, de har ikke en pause, og linjen i hovedet og "halen" er på samme niveau. De kan også lidt afbalancere et langstrakt ansigt. Det er vigtigt, at resten af ​​typerne af denne formular vil gøre sullen.

Bestem ansigtsformen

Reglerne for valg af øjenbryn er klare, men ikke alle piger ved, hvilken type der skal tilskrives deres ansigt. Fremgangsmåden til bestemmelse af det er ret simpelt, og det kan gøres selvstændigt. Først skal du måle afstanden fra hagen til hårlinjen. Denne værdi skal divideres med 3, den bliver den første indikator.

Den anden værdi er afstanden fra næsens nederste linje til spidsen af ​​hagen. Nu vurderer vi de resulterende tal. Hvis tallene er lige, har du et ovalt ansigt, hvis den første indikator er større, så kan du tale om en firkant eller en langstrakt form. Hvis det er mindre, er ansigtet diamantformet.

Husk på, at en person ikke altid har en klar definition, ofte er der blandede typer, så er det bedre, at proceduren er professionel. Guiden vælger individuelt det formular, som du selv kan opretholde.

Når problemet med alle former er løst, er det værd at udforske korrektionsmetoder.

Om måder

Du kan ændre formen på øjenbrynene på forskellige måder. I salonerne er der professionelle procedurer, hvis teknologi er udviklet af højtstående specialister. Blandt dem kan du vælge en permanent makeup, der vil holde dine øjenbryn i den rigtige form i lang tid.

Men disse er radikale foranstaltninger, og de mest populære er følgende metoder til fjernelse af overskydende hår:

 • Pluck hår med pincet. Dette er en af ​​de hurtigste og mest overkommelige måder. Denne enkelhed er den største fordel ved proceduren. Der er dog ulemper ved denne metode. For det første er det ømhed, og for det andet den hurtige genvækst af de fjernede hår. Proceduren varer 10-15 minutter, så den er altid tilgængelig.
 • Depilation voks. Normalt foregår proceduren i kabinen, fordi det er svært at gentage det hjemme, det kræver en vis færdighed, ellers risikerer man at fjerne for meget øjenbryn. I salonen vil mesteren anvende den opvarmede voks til det ønskede område af huden, læg et stykke klud ovenpå. Efter et stykke tid fjernes klappen. De vigtigste fordele ved denne metode er hurtighed og langsigtet effekt. Huden forbliver glat i lang tid. Men der er nogle ulemper: hvis vævet er for skarpt fjernet, kan epidermierne blive såret.
 • Triding eller øjenbryn korrektur tråd. Denne metode stammer fra øst og spredt over hele verden. Effekten af ​​proceduren fortsætter i tre uger, mens du slippe af med ikke kun udtalt hår, men også en næppe mærkbar pistol. Blandt manglerne kan identificeres procedurens varighed og kompleksitet. Men hvis du er i stand til at mestre det fuldt ud, vil korrektionen tage mindre end en halv time fra dig, og plukningen selv vil være helt smertefri.

Nu ved du, hvordan man får øjenbrynskorrektion, dens typer kan variere i småblade, men hovedkategorierne er navngivet.

Tips til at hjælpe dig med at justere dine øjenbryn med pincet:

Hvad du behøver at vide

Du kan prøve forskellige typer øjenbrynskorrektion, men der er grundlæggende regler for hver af dem. For at kunne rette formen på øjenbrynene skal du overholde dem.

Først og fremmest skal du gennemføre alle forberedende procedurer. Beslut på formularen, så kan du markere hovedpunkterne. Det er for dem, at du vil blive guidet og oprette en hårlinie.

Tegn en vandret linie gennem øjets hjørne og næsefløj, normalt for dette skal du blot lægge en blyant. Så du får startpunktet for panden. Træk derefter en linje gennem midten af ​​overlæben og midten af ​​øjets pupil, dette er bøjningspunktet. Vi finder "halen" ved at trække en linje fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet.

Nu kan du begynde at plukke sig selv. Børst ned med en børste i retning af alle hårene, der fjernes, kam resten opad. Træk et hår er bedre i retning af vækst, jo tættere på roden du tager fat i, desto mindre ubehag får du.

Det er bedst at skifte håret på den ene side og den anden side, hvilket vil gøre syningene øjenbrynene symmetriske.

Yderligere tip

Hvert tilfælde har sine egne nuancer, det gælder også proceduren for ændring af øjenbrynens form. Men baseret på mange eksperters erfaringer kan du give følgende tips:

 • Glem ikke desinfektion, når du bruger pincet, er det nødvendigt at sterilisere det. Det er også nødvendigt at tørre desinfektionsområdet af huden, der skal behandles.
 • Det er bedst at udføre korrektionen i dagslyslys. Prøv at organisere en arbejdsplads ved vinduet. Det samme gælder farvningsproceduren.
 • Vær ikke modløs, hvis du plukker ud et ekstra plot, du kan tynde det med en blyant eller en skygge.
 • Hvis du tager denne formular for første gang, anbefaler vi at sammenligne resultaterne "før" og "efter".
 • Hvis korrektionen udføres konstant, vil det ikke tage meget tid og forårsage ubehagelige fornemmelser.

På trods af at de fleste af procedurens funktioner allerede er blevet overvejet, har pigerne, der lige er begyndt at udføre det selv, stadig mange spørgsmål. Lad os prøve at kort gennemgå hver enkelt af dem.

Ofte stillede spørgsmål

Der er myter og vrangforestillinger omkring denne procedure, dels giver de frygt og spørgsmål.

Hvor ofte har du brug for at foretage en korrektion?

Der kan ikke være et enkelt svar på dette spørgsmål, det hele afhænger af væksten i dine hår. Du kan regelmæssigt rette og fjerne små hår, men en gang om 14 dage er det normalt nødvendigt at foretage en generel korrektion.

Hvor mange gør øjenbrynskorrektion efter voksning?

Hvis vi taler om metoderne til plukning, er voks den mest holdbare måde. Ved konstant brug af voksstrimler begynder hårene at vokse langsommere og mindre hyppigt. Derfor er minimumsperioden gemt, resultatet er to uger, da denne periode kun øges.

Hvor mange år kan du trække øjenbryn?

Kosmetologer anbefaler at starte efter 16 år, når kroppen næsten er dannet, og pigen er praktisk taget blevet til en pige. Men allerede i en alder af 13-14 blev unge kvinder interesseret i at tage sig af sig selv. Hvis øjenbrynene er for tykke eller ser ud til at være sjusket, kan du begynde at justere deres form.

Er det skadeligt at plukke øjenbryn?

Denne misforståelse har intet grundlag, og svaret på spørgsmålet er entydigt - "nej". Den eneste skade, der kan opstå, er forsømmelsen af ​​sikkerhedsforanstaltninger. Husk at du skal vælge en god salon eller det rigtige værktøj, når det kommer til at udføre proceduren selv.

Er der en bedre metode?

Dette spørgsmål er helt individuelt. Hver metode har sine fordele og ulemper, men for hver pige er der mere eller mindre bekvemme måder. Prøv hver af dem at træffe det rigtige valg.

Nu ved du alt, hvad du behøver at vide, før du starter øjenbrynskorrektion. Prøv, eksperiment, men glem ikke de grundlæggende regler. Så vil resultatet behage dig.

Se også: Korrektion og farvning af øjenbryn derhjemme (video)

Teknologi skaber en ny form for øjenbryn

Det er unødvendigt for piger og kvinder at bevise, at det ikke er en enkelt make-up, ikke et enkelt skabt billede bliver harmonisk og komplet, hvis du glemmer designet af dine øjenbryn.

Ikke kun øjnene og læberne er involveret i transmissionen af ​​følelser og information om en person, men udtrykket af øjenbryn opfattes af samtaleren i mindre grad. Naturen disponerer frit om genetisk materiale og sommetider er resultatet af hendes arbejde, for at sige det mildt, ikke til en kvinde. Ved hjælp af kosmetiske og overkommelige kosmetiske metoder kan du ændre de naturlige data samtidig med at ansigtsudtrykket bliver mere sødt og behageligt.

Hvilke øjenbryn har du brug for?

I skønhedssaloner er mestere i stand til at vælge formen af ​​øjenbryn, der forvandler ansigtet. Hvilke hemmeligheder bruger de professionelle og hvordan korrigerer øjenbrynene? For at skabe en smuk form for øjenbryn skal du tage højde for de grundlæggende proportioner af ansigtet, samt figurer, konturer, størrelsen af ​​læber og øjne.

Øjenbryn er traditionelt opdelt i tre sektioner: den indre del - hovedet, midterdelen - kroppen, den ydre del - halen.

Ideelt set skal de ekstreme punkter i begyndelsen, midten og slutningen svare til punkterne 1, 2 og 3.

Hurtigt afgøre den ideelle position af punkterne på ansigtsburken, for eksempel med en blyant. På billedet skal du tegne lige linjer, der forbinder næsens vinge med punkter: 1 - øjets indre hjørne, 2 - øjets centrum, 3 - det yderste hjørne af øjet. Det antages, at halen og hovedet på øjenbrynene skal være placeret på samme niveau. I de seneste tendenser fik placeringen af ​​halen både under og over øjenbrynets hoved.

Lad os nu håndtere den slags ansigt - så det bliver tydeligere, hvordan man vælger det øjenbrynsmønster, der passer til dit ansigt.

Lad os dvæle på fem grundlæggende typer:

 1. Andelen af ​​ansigtet tæt på formet af det ovale betragtes som ideelt.
 2. Rund form kræver visuel forlængelse og sammentrækning.
 3. Den rektangulære form er en høj pande og en lige afstand mellem templerne og kindbenene.
 4. Firkantet ansigt med en bred pande og samme brede underkæbe.
 5. Trekantet ansigt med smal hage og brede kindben.

Vigtigt råd fra udgiveren!

En nylig undersøgelse af hårplejeprodukter afslørede en forfærdelig figur - 98% af de populære shampoo ødelægger vores hår. Kontroller sammensætningen af ​​din shampoo for tilstedeværelsen af ​​sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, cocosulfat, PEG, DEA, MEA. Disse aggressive komponenter ødelægger hårstrukturen, frarøver krøllerne i farve og elastik, hvilket gør dem livløse. Men dette er ikke det værste!

Disse kemikalier trænger gennem blodet gennem porerne og spredes gennem de indre organer, hvilket kan forårsage allergier eller endda kræft. Vi anbefaler kraftigt at kassere sådanne shampooer. Brug kun naturlige kosmetik. Vores redaktører gennemførte en række shampoo tests, blandt hvilke de identificerede lederen, Mulsan Cosmetic.

Produkterne opfylder alle standarder og standarder for sikker kosmetik. Mulsan er den eneste producent af naturlige kosmetik. Vi anbefaler at besøge den officielle hjemmeside mulsan.ru. Vi minder dig om, at naturlige kosmetik ikke har en holdbarhed på mere end et års opbevaring.

Kombinationen af ​​typen af ​​ansigt og øjenbryn

Formen på øjenbrynene skal vælges ud fra ansigtsformen:

 1. Arched øjenbryn er kombineret med enhver form for ansigt. Hvis dit mål er et åbent udseende, så prøv dem.
 2. Bøjede øjenbryn er egnede til et rundt, rektangulært, ovalt ansigt.
 3. Brækkede øjenbryn kompensere for en bred nedre kæbe. De anbefales til kvadratiske og rektangulære former.
 4. Horisontale øjenbryn ser godt ud på et trekantet ansigt.
 5. I stigende øjenbryn er yderkanten lidt højere end den indre. Sådanne øjenbryn vil give legetøj til den ovale og rektangulære type.
 6. Øjenbryns hus er sjældent valgt, fordi de giver tristhed i billedet.

Øjenbryn fra billedet henviser til den korrekte form for øjenbryn. Og hvordan overveje øjenbrynskorrektion, som giver dem den form, de kan lide, overveje nedenfor.

Hvordan giver øjenbrynerne den ønskede form?

Ændre eller korrigere øjenbrynens form ved hjælp af en eller en kombination af flere teknikker. Øjenbryn hårfjerning er traditionel for at give den ønskede bøjning, tykkelse og form.

Populær fjernelse på følgende måder:

 1. Razor - metoden udøves ikke i professionelle saloner på grund af lav produktivitet og høj grad af skade på sart hud;
 2. Epilering med laser eller elektriske impulser - populære teknikker, der påvirker folliklerne og forhindrer hårvækst i fremtiden;
 3. Depilation med tråd (triding) eller pincet (trimning) - fjernelse af den synlige del af håret, oftere end andre teknikker bruges til at danne smukke øjenbryn;
 4. Sukkeraflejring eller voksning - udført varm eller kold ifølge instruktionerne.

Elektrisk hårfjerning og laser hårfjerning giver ikke øjeblikkelige resultater på grund af virkningen kun på synligt hår. Procedurerne er dyre og kræver gentagelse. Barbering og skæring af håret er effektivt som en nødsituation, en gangs manipulation - håret fortsætter med at vokse ganske hurtigt.

Forsøg er mindre almindeligt i vores land end i asiatiske lande, på grund af manglen på håndværkere, der er flydende i denne teknik. Det består i fjernelse af hår med bomuldsgarn. Nye hår opstår i 3-7 uger.

Trimming kaldes plukning pincet. Det er ikke mindre effektivt end triding. Plucking er ikke svært, den eneste advarsel er at følge reglerne for hudhygiejne og desinfektion af instrumenter.

Voksning er smertefuld og traumatisk. Sukker depilation påvirker kun øjenbrynene uden at beskadige huden. Effekten af ​​korrektionen varer ganske lang i begge tilfælde, men disse procedurer udføres bedst af mesteren i kabinen.

Lær mere om trimning - hvordan man laver øjenbrynskorrigering med pincet

Fremgangsmåden med øjenbrynskorrigering med pincet vil være smertefri, hvis du damper huden (for eksempel ved at påføre et varmt håndklæde) eller gnid det med isterninger. En sort blyant kan fremhæve et hårområde, der skal tilbage, og med en hvid blyant markerer håret, der skal fjernes.

Hvis der er en stencil, så er den påført og skitseret i hvid blyant.

 1. Pre-eyebrows kam pensel for bedre at se det ekstra hår at blive plukket.
 2. Begynd at trække øjenbrynene fra bunden og trække hvert hår i retning af vækst.
 3. De øvre øjenbryn berører i usædvanlige tilfælde, når de er klart uoverensstemmende med den påtænkte form.
 4. Efter afslutning af manipulationen behandles huden med et antiseptisk middel og smøres med en blødgøringscreme.

Øjenbrynskorrektion med kosmetik

Biotatuazh og permanent tatovering bruges til øjenbryn, når de foretrækkes regelmæssig farvetone. Når biotatuazhe i løbet er resistent maling eller henna, med permanent tatoverede pigmenter indføres i de øverste lag af huden. Disse teknikker opnår den ønskede dybde af hårfarve og korrektion af sjældne øjenbryn.

Det er nemt at lave perfekte øjenbryn linjer ved hjælp af en sort eller brun blyant, øjenskygge, mascara eller pulver. Farven på blyanten er valgt afhængigt af hårets farve på hovedet og øjenvipperens farve.

Det skal være en halv tone mørkere end hovedhåret og lidt lysere end øjenvipper. Pencil godt skærpe og justere deres vækst linje af øjenbryn. Så giv en klar disposition og ændre deres bredde, skjul hullerne mellem hårene.

Øjenskygge eller mascara gør det nemt at rette lyse tykke øjenbryn. Brug en børste til at anvende sminke til øjenbrynens spidser. Specielt pulver hjælper med at rette tynde, sjældne eller grå øjenbryn.

Øjenbrynskorrektion

Øjenbrynskorrektionstyper

Hvad sker der i korrektionsprocessen

Traditionel øjenbrynskorrektion i skønhedssaloner

Øjenbrynskorrektionstråd

Øjenbrynskorrigering med pincet

Øjenbryns vokskorrektion

Øjenbrynskorrigeringsvideo

Hvor lang tid vedbliver effekten af ​​øjenbrynskorrektion

Værktøj og materialer til øjenbrynskorrektion

 • pincet;
 • Hjørne pincet;
 • Spooly Brush;
 • Negle saks;
 • Nærende creme;
 • Desinficeringsopløsning til forarbejdningsinstrumenter;
 • Bomuldspuder.

Hvordan pleje øjenbryn efter korrektion

Øjenbrynskorrektionspriser

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Dette er det samme nonsens som udsagnet om at skære hår ikke er nyttigt. Faktisk vil en veludført procedure, som er ønskelig at udføre i en god skønhedssalon, ikke medføre nogen skade. Et smertefuldt fænomen eller rødme går ganske hurtigt.

 • Hvilken korrektionsmetode er bedre?

Hver af metoderne er ret effektive. For at finde det rigtige for dig, kontakt guiden, prøv forskellige metoder.

Interessante fakta om øjenbrynskorrektion

Myter og vrangforestillinger om øjenbrynskorrektion

Mærkeligt nok, men flertallet af det retfærdige køn er tilhængere af denne misforståelse. Faktisk er få mennesker heldige nok til at have en perfekt naturlig øjenbryn form. Derfor er øjenbrynskorrektionen designet til at forbedre den naturlige form.

 • Øjenbryn - den mindste del af ansigtet.

Denne myte er opfundet af usikre kvinder eller bare dovne mennesker, der ikke betaler nok tid til at passe deres øjenbryn. Så det ville ikke skade at vide, at den ukorrekt valgte form af briller ikke vil bringe en sådan ubalance i udseende som overgroede, uklare øjenbryn. Selv det mindste slag er vigtigt for det perfekte billede, som hver ægte kvinde stræber efter.

Jeg råder alle kvinder til at gøre voks øjenbryn korrektion. Du vil føle forskellen. Pincet sådan effekt virker ikke. Jeg gør denne procedure hele tiden, og mine øjenbryn er altid velplejede, ikke et enkelt ekstra hår. Derudover er priserne tilgængelige.

Kontraindikationer for øjenbrynskorrektion

Hvad bliver resultatet efter øjenbrynskorrektion

Øjenbrynskorrektion derhjemme

Det er ingen hemmelighed, at mange kvinder udfører øjenbrynskorrektion med pincet på egen hånd. Hvis du selvfølgelig ejer pincetten og ved, hvordan du korrigerer korrektionen korrekt, er det helt sikkert, at du vil være tilfreds med resultatet. Forbered de nødvendige værktøjer: desinficeret pincet, kosmetisk blyant. Før 5-10 minutter før proceduren er det nødvendigt at forberede huden: opvarm den med et påført varmt fugtighedsbindende serviet eller smøre huden i korrigeringsområdet med en nærende creme.

Sidde foran spejlet, tænder den ekstra belysning. Brug en blyant til at tegne en linje med øjenbrynens ønskede kontur: bueformet, lige, brudt eller buet. Hvis ansigtet er ovalt, vil buede øjenbryn gøre. For et aflangt ansigt skal øjenbrynens kontur være lige. For en firkantet ansigtstype skal du vælge højbuede eller buede øjenbryn. Klumpede brynder anbefales opad med en lille afrunding i enderne.

Hårene skal kun trækkes ud langs pandenes underkant, de vil være uden for konturen. Brug fingrene til at holde huden, brug et par pincet til at hente et hår ved spidsen og med en skarp bevægelse hurtigt trække i retning af væksten. Dette gøres fra den indre til den yderste kant af panden. Ved afslutningen af ​​korrektionen smøres huden med et desinfektionsmiddel. For dem, der har meget følsom hud, anbefales det at anvende en kold kamille komprimering. Anvend derefter øjencreme. Den tid det tager at udføre proceduren derhjemme afhænger som regel af din evne og evne og tager fra 10 til 30 minutter.

I mangel af de nødvendige færdigheder og viden er det bedre at kontakte skønhedssalonen, hvor du hurtigt og hurtigt udfører øjenbrynskorrektion.

Øjenbrynskorrektion

Øjenbrynskorrektion er en procedure, hvor guiden ændrer formen på klientens øjenbryn, hvilket gør den mere korrekt, smuk og egnet til ansigtsformen. Ved denne procedure har man i dag tilkaldt både kvinder og mænd, der bekymrer sig om deres udseende.

Korrekte øjenbryn

Den korrekte kaldes glatte symmetriske buer, fortykkede indefra og gradvist aftagende udefra. Øjenbryn skal også nødvendigvis passe til ansigtets form, men ser samtidig naturligt ud, og selvfølgelig bør de ikke smeltes på næsebroen.

Hver type ansigt har sin egen øjenbryn form.

I sminkens kunst er der nogle gyldne regler, som enhver mester skal vide. Men nogle gange gør det ikke skade kunden.

 1. Det ovale ansigt er afrundede, buede øjenbryn;
 2. Runde - buet op til templerne med en lille brud;
 3. Firkantet, halvcirkelformet, hævet i midten;
 4. Trekantet - jævnt buet, lidt hævet til templerne;
 5. Langstrakte - lige øjenbryn.

pincet

Den mest populære, enkleste og mest anvendte metode til øjenbryn form korrektion er at plukke dem med pincet. Normalt udfører en professionel en komplet korrektion af to øjenbryn om 10-15 minutter. I starten er denne procedure ret smertefuld, men over tid falder smerten. Minus pincett med pincet er, at hårene vokser hurtigt igen, bliver mere stive og tykkere.

tråd

En mindre populær måde er at rette formen på øjenbrynene med en tråd kaldet asiatisk eller arabisk. For at gøre dette ombrydes bomuldsgarnet som en loop rundt et hår, og mesteren trækker den ud med en hurtig bevægelse. Smerter under en sådan korrektion er minimal, men denne procedure kræver mesteren meget dygtighed og erfaring.

Nu øjenbrynskorrektion vinder mere og mere popularitet ved hjælp af voks. For at gøre dette anvender mesteren varm voks på uønskede hår og fjerner dem hurtigt. Plus, denne epilering er, at det giver dig mulighed for at fjerne selv de korteste hår, huden forbliver helt glat, og effekten varer i lang tid.

Mange kvinder, der vendte sig til fagfolk for øjenbrynskorrektion, bemærker, at efter denne procedure begyndte ansigtet at se mere attraktivt ud, og øjenbrynene synes at være mere velplejede og smukke. Næsten alle foretrækker at fortsætte med at foretage korrektion kun i kabinen. Øjenbrynsform kan og bør justeres! Husk, at naturligt perfekte øjenbryn er yderst sjældne, så du skal forsøge at nå det ideelle!

Kontraindikationer for øjenbrynskorrektion

Selvfølgelig kan der ikke være strenge forbud her, men det er værd at flytte proceduren til en anden gang i to tilfælde:

 • i nærvær af pustler på huden under hårene;
 • under menstruation, da plukning kan virke mere smertefuldt for dig end på almindelige dage.

Efter øjenbrynskorrektion

Når mesteren afslutter proceduren, vil han først anvende et antiseptisk på huden og derefter en beroligende creme eller lotion. Der kan være en smule rødme og hævelse op til en halv time, men disse ubehagelige symptomer vil hurtigt passere. Jo oftere du anvender korrektion, jo hurtigere bliver din hud vant til det, og jo mindre smertefulde vil fornemmelserne være.

I nogle tilfælde for at gøre øjenbrynene virkelig perfekte, kan de kræve farvning.

Kontakt mesteren, hvis du er i tvivl om behovet for maleri.

Foto før og efter øjenbrynskorrektion

Nogle gange kan en veludført procedure forvandle et ansigt bedre end professionel makeup. Smukt designede øjenbryn vil gøre udseendet mere åbent og øjne - lysere. Du kan endda begynde at bære mindre makeup eller oftere uden makeup, fordi dit ansigt vil se velplejede uden den mindste indsats. Du kan se dette ved at se på billedet før og efter øjenbrynskorrektion.

Øjenbryn korrektion anmeldelser

Anmeldelser om øjenbrynskorrigering kommer ofte ned til en tanke: Hvis du falder i hænderne på en god mester, vil du aldrig igen gerne trække øjenbrynene hjemme foran et spejl. Lette smertefulde fornemmelser vil hurtigt forsvinde i fortiden, og at gå til salonen for øjenbrynformning bliver som rutine for dig som børstning af dine tænder.

Øjenbrynskorrektionspriser

Priserne for øjenbrynskorrektion varierer meget afhængigt af salonniveauet og masteroplevelsen. Men det vigtigste - de er ikke store. Denne grundlæggende pleje har råd til enhver kvinde, ikke tænker på byrden på familiens budget. I dette tilfælde bør du kun stole på dit ansigt til fagfolk, og ikke spare på kvalitet.

Øjenbrynskorrektion er grundlaget for pleje af dit eget udseende. Præcis, glat, tyk, med den rette form for øjenbrynene understreger din naturlige skønhed og går aldrig ud af mode.

Øjenbrynens arkitektur i detaljer: tatovering, korrektion, farvning og makeup med billeder før og efter

Forfatter: Marina Zhgutova

Konceptet i konventionel forstand betyder konstruktionskonstruktionen eller konstruktionens stil. Som det gælder for øjenbrynene, er dette designet af de ønskede konturer og tegner øjenbrynene fra bunden, som kan læres mere detaljeret ved at registrere til øjenbrynarkursuskurser i Moskva.

Hvad er øjenbryn arkitektur

I denne artikel dækker vi kun hovedkomponenterne i denne proces og begynder med, at den udføres i etaper.

Øjenbrynformning udføres ved flere metoder: tatovering, korrektion, maling og brug af makeup.

Der er også skærning af øjenbryn: Den ønskede form skæres med speciel sakse, eller øjenbrynene bliver simpelthen trimmet.

For det første er øjenbrynene børstet med en børste, så er alle hårene kæmmet op, og de spidser, der går ud over den generelle linie, er pænt trimmet, så gentages proceduren, når den kædes ned.

Du kan bruge et hår eller en tråd, nogle gange på denne måde i skønhedsstudier gør korrektion og epilering. Men om dette mere detaljeret nedenfor.

Øjenbryn i form af ansigtet. Hvordan ikke at forveksle med valget

Der er en myte om fashionable øjenbryn form. Faktisk er det ikke og kan ikke være, fordi udseendet af hver pige er unikt, og linjen af ​​øjenbryn skal svare til ansigtets opbygning og ikke moderne skønhedstendenser.

Video. Elena Krygina råd om valg af formen af ​​øjenbryn

Individuelt indrettede øjenbryn vil give udseendet af harmoni, gøre ansigtet mere korrekt, distrahere opmærksomhed fra visuelle mangler.

Makeup kunstnere og kosmetologer i valg af form for øjenbryn anbefales at henvende sig til typen af ​​person:

 • enhver øjenbryn form er egnet til det ovale ansigt;
 • til rund - diagonal eller med hjørne
 • Triangulære ansigt passer til øjenbryn i form af en bue;
 • diamant form - af enhver form, men øjenbryn ser bedre ud, når de er lidt op
 • For et pæreformet ansigt er det ønskeligt at forlade mere afstand mellem øjenbrynene;
 • firkantede øjenbryn med stigning, sort farve anbefales ikke;
 • et rektangulært ansigt kan ødelægge oplagte bøjninger, det er bedre at vælge lige øjenbryn.

Ifølge den klassiske metode til bestemmelse af øjenbrynens størrelse begynder den på linjen fra næsens vinge til det indre hjørne af øjet, den øvre bøjning er ved liniepunktet fra næsen til midten af ​​pupillen og slutter på samme niveau, hvor den begyndte.

Øjenbryn form korrektion

Browskæring

For at få hele ansigtet til at se mere velplejede, kan tykke øjenbryn, især hvis nogle hår er længere end de andre og går ud over hovedkonturen, trimmes.

 • Først kammer dine øjenbryn med en børste, så vi kammer alle hårene op og trimmer de udlukkede ender.
 • Gentag derefter handlingen, kæmper hårene ned.

Vi får en smuk og glat linje med øjenbryn.

Med denne type design bruger øjenbryn master små strimler af varm voks over og under øjenbryn.

Efter proceduren bliver øjenbryn en klar geometrisk form. Voksen giver dig også mulighed for at fjerne hårene, der ikke kan fjernes med pincet.

Denne korrektionsmetode blev opfundet i Indien.

Det har sine fordele: processen er ret hurtig, varer ikke mere end 10 minutter, egnet til piger med hud, der er tilbøjelige til rødme og irritation, men brugen af ​​tråden kan ledsages af smerte.

pincet

Dette er den nemmeste version af korrektionen, der er tilgængelig bogstaveligt for alle, hvilket ikke kræver særlig træning.

Hovedtræk - tag ikke væk, fjern kun de hår, der er "slået ud" af den tilsigtede øjenbryn linje, og nøje overvåge at øjenbrynene forbliver de samme og ikke for tynde.

Farvematchning og maleri

Dette er et af hovedpunkterne i implementeringen af ​​øjenbrynernes arkitektur.

Valget af farve, under hensyntagen til skyggen af ​​hår

Blåhårede piger anbefales at farve farveskyggerne to nuancer, der er mørkere end deres naturlige hårfarve, rød, brunhårede og brunetter - for at gøre deres valg til fordel for nuancer lidt lettere end naturlige, også om en tone eller to.

Øjenbryn er normalt malet med enten speciel maling eller henna, eller de anvender permanent tatovering, hvilket skaber effekten af ​​yderligere hår.

Mal farvning

Farvning vil give de upræcise øjenbryn den manglende mængde og tykkelse. I 5-7 minutter vil en erfaren mester i en skønhedssalon forsigtigt og præcist udføre farve, hvis der ikke kræves yderligere korrektion.

Farve øjenbryn maling. Billeder af proceduren før og efter

Derfor er det bedre at ty til malingsproceduren med øjenbryn, der allerede er tegnet.

Henna farvning

Henna er et naturligt farvestof, det giver dig mulighed for tonet og mellemrummet mellem hårene, mens farvestoffet kun påvirker hårene selv.

Øjenbryn farvning med henna. Før og efter billeder

Henna kræver ikke brug af særlige færdigheder, maleri øjenbryn kan gøres selv, hvis du har tid til det. Effekten varer op til tre uger.

Permanent tatovering

Vi bemærkede alle, at tatoverende øjenbryn ikke ser ud til at være meget naturlige, endog fremmed i ansigtet, men det er sandsynligvis en konsekvens af mesterens dårlige kvalitet, der udførte proceduren.

En kvalificeret specialist vælger pigmentet i den rigtige farve til dit farveudseende. Øjenbryn vil være den perfekte form og den rigtige nuance og mætning.

Permanent makeup udføres af en speciel enhed, og det viser sig meget resistent - op til tre år.

Brow tint afhænger af øjenfarve.

 • Brune øjne vil gå til grønne øjne, det er nødvendigt at undgå grå, sorte blomster, metal nuancer.
 • Blåøje piger opfordres til at vælge deres øjenbryn farve fra en lys palette - grafit, grå, lysebrun; mørke nuancer, især sort, de er ikke egnede.
 • Det er vanskeligere for øjnene af grå nuancer at finde den passende farve til øjenbryn, men lysantracit eller lysebrunt spektrum anses for at være den mest fordelagtige.
 • Brun øjenfarve dikterer en præference for en mørk palette; under hensyntagen til hårets tone stopper vi med en mørk brun, chokolade eller sort farve.

Det er svært at straks vælge din perfekte øjenbrynfarve, fordi hvert udseende er specielt, og kombinationen af ​​øjenfarve og hår til alle piger er individuel. Prøv et par nuancer som et eksperiment.

Brug til valg af farver, blyanter eller skygger - de vaskes let af. Sammenlign, hvordan din yndlingsversion ser ud med dag og aften make-up med forskellige belysning. Hvis det passer dig, kan du gøre farven i denne nuance.

Så vi fortalte dig, hvilken brow art er, hvordan det udføres, hvad er metoderne til brow arkitektur.

Men det er ikke nok at korrigere formen på øjenbrynene og farve dem, det er nødvendigt at tage sig af øjenbrynene systematisk for at kunne præsentere dit udseende som helhed.

Øjenbryn Makeup: Perfekt Øjenbryn

Den sidste fase - øjenbryn makeup ved hjælp af en blyant, en speciel gel eller øjenskygge. Nedenfor afslører vi detaljerne i hver metode.

Øjenbryn blyant

Vi råder dig til at vælge en øjenbryn blyant med en børste, så du lettere kan vurdere intensiteten af ​​sminke efter at have kæmmet dine øjenbryn.

Trin-for-trin øjenbryn make-up teknik med blyant

Først børster vi vores øjenbryn langs vækstlinjen, og trækker derefter forsigtigt tynde linjer imiterer hårene og fylder "hullerne" op. Dette er den enkleste metode til at give tæthed og farve til sjældne og blegede brows.

Øjenbryn skygger

Skygger bruges ofte af makeup kunstnere. Øjenbryn er mere accent og naturlige.

Vi anbefaler at købe sæt skygger med flere farver, f.eks. Fra YSL Beauté. Hvis en mere varig effekt er nødvendig, skal du vælge cremefarver, for eksempel har Giorgio Armani sådan.

Øjenbryn gel

Øjenbryn gel kan vælges gennemsigtig eller farvetone, afhængigt af hvilken effekt du vil opnå.

Ved hjælp af en gel kan du gøre en vedvarende styling af øjenbryn for hele dagen, give dem den ønskede form. Og for eksempel toning Gel Maybelline Brow Præcis med mikrofibre og vil danne pæne velplejede øjenbryn og tonede "hullerne" mellem hårene.

Du vil se og blive glædeligt overrasket over, hvordan ansigtet vil blive forvandlet ved hjælp af velvalgte og høj kvalitet arkitektur af øjenbrynene.

Udseendet bliver mere livligt og ekspressivt, ansigtet - smukkere og friskere. Opretholde udseendet af øjenbryn regelmæssigt, så hver dag ser velplejede, harmoniske og unge.

Teknologi skaber en ny form for øjenbryn

Det er unødvendigt for piger og kvinder at bevise, at det ikke er en enkelt make-up, ikke et enkelt skabt billede bliver harmonisk og komplet, hvis du glemmer designet af dine øjenbryn.

Ikke kun øjnene og læberne er involveret i transmissionen af ​​følelser og information om en person, men udtrykket af øjenbryn opfattes af samtaleren i mindre grad. Naturen disponerer frit om genetisk materiale og sommetider er resultatet af hendes arbejde, for at sige det mildt, ikke til en kvinde. Ved hjælp af kosmetiske og overkommelige kosmetiske metoder kan du ændre de naturlige data samtidig med at ansigtsudtrykket bliver mere sødt og behageligt.

Hvilke øjenbryn har du brug for?

I skønhedssaloner er mestere i stand til at vælge formen af ​​øjenbryn, der forvandler ansigtet. Hvilke hemmeligheder bruger de professionelle og hvordan korrigerer øjenbrynene? For at skabe en smuk form for øjenbryn skal du tage højde for de grundlæggende proportioner af ansigtet, samt figurer, konturer, størrelsen af ​​læber og øjne.

Øjenbryn er traditionelt opdelt i tre sektioner: den indre del - hovedet, midterdelen - kroppen, den ydre del - halen.

Ideelt set skal de ekstreme punkter i begyndelsen, midten og slutningen svare til punkterne 1, 2 og 3.

Hurtigt afgøre den ideelle position af punkterne på ansigtsburken, for eksempel med en blyant. På billedet skal du tegne lige linjer, der forbinder næsens vinge med punkter: 1 - øjets indre hjørne, 2 - øjets centrum, 3 - det yderste hjørne af øjet. Det antages, at halen og hovedet på øjenbrynene skal være placeret på samme niveau. I de seneste tendenser fik placeringen af ​​halen både under og over øjenbrynets hoved.

Lad os nu håndtere den slags ansigt - så det bliver tydeligere, hvordan man vælger det øjenbrynsmønster, der passer til dit ansigt.

Lad os dvæle på fem grundlæggende typer:

 1. Andelen af ​​ansigtet tæt på formet af det ovale betragtes som ideelt.
 2. Rund form kræver visuel forlængelse og sammentrækning.
 3. Den rektangulære form er en høj pande og en lige afstand mellem templerne og kindbenene.
 4. Firkantet ansigt med en bred pande og samme brede underkæbe.
 5. Trekantet ansigt med smal hage og brede kindben.

Vigtigt råd fra udgiveren!

En nylig undersøgelse af hårplejeprodukter afslørede en forfærdelig figur - 98% af de populære shampoo ødelægger vores hår. Kontroller sammensætningen af ​​din shampoo for tilstedeværelsen af ​​sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, cocosulfat, PEG, DEA, MEA. Disse aggressive komponenter ødelægger hårstrukturen, frarøver krøllerne i farve og elastik, hvilket gør dem livløse. Men dette er ikke det værste!

Disse kemikalier trænger gennem blodet gennem porerne og spredes gennem de indre organer, hvilket kan forårsage allergier eller endda kræft. Vi anbefaler kraftigt at kassere sådanne shampooer. Brug kun naturlige kosmetik. Vores redaktører gennemførte en række shampoo tests, blandt hvilke de identificerede lederen, Mulsan Cosmetic.

Produkterne opfylder alle standarder og standarder for sikker kosmetik. Mulsan er den eneste producent af naturlige kosmetik. Vi anbefaler at besøge den officielle hjemmeside mulsan.ru. Vi minder dig om, at naturlige kosmetik ikke har en holdbarhed på mere end et års opbevaring.

Kombinationen af ​​typen af ​​ansigt og øjenbryn

Formen på øjenbrynene skal vælges ud fra ansigtsformen:

 1. Arched øjenbryn er kombineret med enhver form for ansigt. Hvis dit mål er et åbent udseende, så prøv dem.
 2. Bøjede øjenbryn er egnede til et rundt, rektangulært, ovalt ansigt.
 3. Brækkede øjenbryn kompensere for en bred nedre kæbe. De anbefales til kvadratiske og rektangulære former.
 4. Horisontale øjenbryn ser godt ud på et trekantet ansigt.
 5. I stigende øjenbryn er yderkanten lidt højere end den indre. Sådanne øjenbryn vil give legetøj til den ovale og rektangulære type.
 6. Øjenbryns hus er sjældent valgt, fordi de giver tristhed i billedet.

Øjenbryn fra billedet henviser til den korrekte form for øjenbryn. Og hvordan overveje øjenbrynskorrektion, som giver dem den form, de kan lide, overveje nedenfor.

Hvordan giver øjenbrynerne den ønskede form?

Ændre eller korrigere øjenbrynens form ved hjælp af en eller en kombination af flere teknikker. Øjenbryn hårfjerning er traditionel for at give den ønskede bøjning, tykkelse og form.

Populær fjernelse på følgende måder:

 1. Razor - metoden udøves ikke i professionelle saloner på grund af lav produktivitet og høj grad af skade på sart hud;
 2. Epilering med laser eller elektriske impulser - populære teknikker, der påvirker folliklerne og forhindrer hårvækst i fremtiden;
 3. Depilation med tråd (triding) eller pincet (trimning) - fjernelse af den synlige del af håret, oftere end andre teknikker bruges til at danne smukke øjenbryn;
 4. Sukkeraflejring eller voksning - udført varm eller kold ifølge instruktionerne.

Elektrisk hårfjerning og laser hårfjerning giver ikke øjeblikkelige resultater på grund af virkningen kun på synligt hår. Procedurerne er dyre og kræver gentagelse. Barbering og skæring af håret er effektivt som en nødsituation, en gangs manipulation - håret fortsætter med at vokse ganske hurtigt.

Forsøg er mindre almindeligt i vores land end i asiatiske lande, på grund af manglen på håndværkere, der er flydende i denne teknik. Det består i fjernelse af hår med bomuldsgarn. Nye hår opstår i 3-7 uger.

Trimming kaldes plukning pincet. Det er ikke mindre effektivt end triding. Plucking er ikke svært, den eneste advarsel er at følge reglerne for hudhygiejne og desinfektion af instrumenter.

Voksning er smertefuld og traumatisk. Sukker depilation påvirker kun øjenbrynene uden at beskadige huden. Effekten af ​​korrektionen varer ganske lang i begge tilfælde, men disse procedurer udføres bedst af mesteren i kabinen.

Lær mere om trimning - hvordan man laver øjenbrynskorrigering med pincet

Fremgangsmåden med øjenbrynskorrigering med pincet vil være smertefri, hvis du damper huden (for eksempel ved at påføre et varmt håndklæde) eller gnid det med isterninger. En sort blyant kan fremhæve et hårområde, der skal tilbage, og med en hvid blyant markerer håret, der skal fjernes.

Hvis der er en stencil, så er den påført og skitseret i hvid blyant.

 1. Pre-eyebrows kam pensel for bedre at se det ekstra hår at blive plukket.
 2. Begynd at trække øjenbrynene fra bunden og trække hvert hår i retning af vækst.
 3. De øvre øjenbryn berører i usædvanlige tilfælde, når de er klart uoverensstemmende med den påtænkte form.
 4. Efter afslutning af manipulationen behandles huden med et antiseptisk middel og smøres med en blødgøringscreme.

Øjenbrynskorrektion med kosmetik

Biotatuazh og permanent tatovering bruges til øjenbryn, når de foretrækkes regelmæssig farvetone. Når biotatuazhe i løbet er resistent maling eller henna, med permanent tatoverede pigmenter indføres i de øverste lag af huden. Disse teknikker opnår den ønskede dybde af hårfarve og korrektion af sjældne øjenbryn.

Det er nemt at lave perfekte øjenbryn linjer ved hjælp af en sort eller brun blyant, øjenskygge, mascara eller pulver. Farven på blyanten er valgt afhængigt af hårets farve på hovedet og øjenvipperens farve.

Det skal være en halv tone mørkere end hovedhåret og lidt lysere end øjenvipper. Pencil godt skærpe og justere deres vækst linje af øjenbryn. Så giv en klar disposition og ændre deres bredde, skjul hullerne mellem hårene.

Øjenskygge eller mascara gør det nemt at rette lyse tykke øjenbryn. Brug en børste til at anvende sminke til øjenbrynens spidser. Specielt pulver hjælper med at rette tynde, sjældne eller grå øjenbryn.

Alt om øjenbrynskorrektion og farvning

Når vi ser på en person i ansigtet, er en af ​​de første ting, vi ser på, hans øjenbryn. Hvis øjenbrynene er for lange eller for korte (eller mangler), ændrer det alt.

Meget ofte undervurderer vi øjenbrynens rolle på vores ansigt. Ud over den oprindelige funktion - overførslen af ​​den følelsesmæssige palette (overraskelse, vrede), øjenbryn bidrager til vores tiltrækningskraft, de understreger værdien af ​​ydersiden. Når vi vælger formen af ​​øjenbryn, vælger vi karakteren af ​​vores udseende og billede som helhed, vi gør vores ansigt mere ekspressivt.

Lad os se det, øjenbryn kan enten skabe eller ødelægge hele udseendet, hvis de tager fejl. Forkert valgt form for øjenbryn kan få en person til at se meget ældre ud end hans alder eller gøre visse ansigtsegenskaber større eller mindre, end de rent faktisk er.

De gamle grækere var de første til at tænke på de ideelle proportioner af menneskekroppen og ansigtet. På trods af at mode har ændret sig utallige gange siden da, forbliver konceptet for proportionalforholdet det samme.

I dag åbner store øjne og mejslede kindben, høj pande og veldefineret, let fremspringende hage. Men ikke alle mennesker har proportional egenskaber. For at opnå det ideelle resultat skal du ty til en professionel visage, der fremhæver den ønskede lindring af ansigtet og maskerer fejlene. En forudsætning - velplejede smukke øjenbryn. Formularen er i stand til at påvirke hele udseendet væsentligt.

Øjenbryn er en ramme (ramme) af vores ansigt. Deres form sætter ansigtets karakter og afgør den følelsesmæssige opfattelse af os omkring. Den korrekte form for øjenbryn vil understrege alle fordele ved vores udseende, og den forkerte vil annullere dem. Men ikke alle af os natur belønnes med tykke øjenbryn. Ofte vokser øjenbryns hår, hvor de skal plukkes ud og vokser ikke, hvor de er nødvendige.

Øjenbryn har altid haft en særlig betydning i billedet af en kvinde. I 1930'erne blev de plukket i tynde strenge, i 50'ernes tykke og udtryksfulde øjenbryn trådte ind i mode, siden 1960'erne er mode for naturlighed kommet, men i de efterfølgende årtier har kvinder brugt pincet mere end én gang.

Nu i en trend igen, naturlige, ret brede øjenbryn. I 2015, på catwalks kan du se "Brezhnev", shaggy muligheder, men i virkeligheden foretrækker piger ofte en mere velplejede og pæne øjenbryn.

Formen, bøjningerne, tykkelsen af ​​øjenbryn er valgt individuelt, en professionel mester, tager altid hensyn til funktionerne i kvindens ansigt, det overordnede udseende og stil. Til ovale formede ansigter er buede øjenbryn ideelle. For et ansigt, der ligner lidt på en firkant, er det tilrådeligt at vælge øjenbrynene noget langstrakte og højt hævede. For kvinder med runde facetter vil fine krøller med afrundet form gøre. For langstrakte ansigter vil trollmanden forsøge at give øjenbrynene en ret form, der er mere udbredt i forhold til næsen.

Om formularen.

For at make-up ser professionelt og attraktivt, skal alle ansigtsgenstande være i harmoni med hinanden. Alle piger ved, at det er vigtigt at lægge mærke til læber og øjne korrekt, men vigtigheden af ​​øjenbryn reduceres ofte. Men øjenbryn, sammen med læber og øjne, sætter en lineær rytme i make-up og spiller en vigtig rolle. For at opnå den perfekte form af øjenbrynene og et harmonisk udseende generelt er det nødvendigt at tage hensyn til ansigtsformen, forholdet mellem egenskaber og proportioner.

Øjenbrynsformer kan opdeles i 4 typer: lige, rund, buet og brudt. Med øjenbrynens form behøver man ikke foretage nogen eksperimenter, fordi den er valgt til typen person. Til et firkantet ansigt er lange og høje øjenbryn velegnede til en oval buet, for et aflangt ansigt - lige, plukket fra næsebroen og for en rund en - let afrundet i enden, oprejst.

Derfor er det bedre at fokusere på alle disse faktorer i smink og øjenbrynskorrektion, og ikke på at ændre mode.

For visuelt at rette ansigtsformen kan du ændre øjenbrynens naturlige form, men det afhænger alt af de originale data. Hvis øjenbrynerne endnu ikke har haft tid til at lave strenge, så er flyvningen til kreativitet stor.

Øjenbrynformning og øjenbrynskorrektion er et vigtigt skridt i dannelsen af ​​det kvindelige billede, fordi øjnene er udtrykkelige og den generelle opfattelse af ansigtet og endda følelser afhænger af dem. Uklædte og uklædt hår farve ikke nogen, så selv for tykke og brede øjenbryn kræver passende pleje.

Det er ikke let at vælge den rigtige form, der passer til ansigtet, ikke skaber effekten af ​​overraskelse eller overdreven sværhedsgrad, samt fremhæver udseendet. For at gøre dette er det nødvendigt at tage ikke kun ansigtets opbygning i betragtning, men også forsøge at genskabe den ønskede effekt med makeup for at være sikker på et vellykket resultat.

Korrekt udvalgt form, bøjning og tykkelse af øjenbryn kan forynge og blødgøre ansigtsegenskaber, og for øjnene kan du endda opnå en løftende effekt.

Lad os se nærmere på, hvilken form for øjenbryn der passer bedst til forskellige ansigtsformer.

Det er værd at fjerne kun få hår for at opnå et fremragende resultat.

Halvcirkelformet, uden brud, vil gøre ansigtet mere afrundet og væsentligt blødgøre ansigtsegenskaber. Men med en sådan form er det værd at være meget forsigtig, hvis du gør dine øjenbryn for tynd, så kan du blive til en diva af gamle Hollywood. Vi husker alle, hvor smukke Marlene Dietrich eller Greta Garbo var, men sådanne øjenbryn så smukke kun på dem, i den moderne verden, desværre kan sådanne øjenbryn kaldes vulgære.

Brækkede øjenbryn

Siden vi huskede divas, kommer øjenbrynene fra den temperamentlige skønhed Elizabeth Taylor straks til at tænke på - et perfekt eksempel på, hvordan øjenbrynene ser ud som en pause. Denne type øjenbryn vil altid spille i ejerens team, og ikke mod hende, fordi hun gør hendes udseende meget mere ungdommeligt og lidt sløvt.

"Sluge vinger" og "øjenbryn er stray" handler kun om de stigende øjenbryn. I sådanne øjenbryn er halen lige over begyndelsen af ​​øjenbryn. Denne type øjenbryn betragtes som ideel, det giver en person livlighed og gør øjnene åbne. Velegnet til enhver form for ansigt!

Horisontale øjenbryn
Horisontale øjenbryn er utroligt velegnet til kvinder med delikate træk og langstrakt ansigtsform. En jævn linje med øjenbryn vil skabe illusionen om, at ansigtet er mere afrundet end det egentlig er, så selv øjenbryn redder hvis ansigtet er meget langt. Tynd og skrøbelig Audrey Hepburn havde sådanne øjenbryn, og de ødelagde det slet ikke, men supplerede kun billedet. Alt resten vil være forsigtigt med sådanne former, da indsnævrede øjenbryn kan gøre dig til en dystert person uden følelser. Og Gud forbyde med sådanne øjenbryn at have ekstra hår på næsen!

Øjenbryn hus
Brovki hus er en af ​​de former, der ikke passer til nogen. Drop øjenbryn vil helt sikkert gøre dit ansigt se ældre og vil gøre Pierrot ud af enhver dyster kvinde.

Den første ting at overveje er den type person: det er ikke svært at gøre. Det er nødvendigt at måle afstanden fra hagen til hårets rødder og opdele den i tre - det vil være den første indikator. Kontroller, hvor mange centimeter fra bunden af ​​næsen til bunden af ​​hagen - dette er den anden indikator. Dernæst skal du vurdere disse to afstande. Hvis de er lige, så er ansigtet ovalt. I tilfælde hvor den sidste dimension er mindre end den første, kan man tale om en firkantet og langstrakt form. Hvis derimod ansigtet har en diamantform.

Home epilation - måder og tips

Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating