SkinPeel

Hvorfor er mange mennesker forsigtige med at skrælle, på trods af den åbenlyse effektivitet af denne procedure? Det handler om traumer: i de fleste tilfælde er den vidunderlige virkning direkte proportional med de ubehagelige fornemmelser og den obligatoriske genopretningsperiode. Kosmetologi forsøger konstant at finde den bedste balance mellem smertefuldhed i processen og slutresultatet og tilbyder nye procedurer i dette segment. En af dem er kulstofskrælning. Dette universelle middel til at løse flere kosmetiske problemer kan anvendes i alle aldre og har et minimum af kontraindikationer.

Hvem viser kulstofskrælning?

Denne type afskalning hjælper med at slippe af med acne og sorte pletter, strammer porerne og normaliserer fedtet hud. Det forandrer hudens farve, fjerner pigmentpletter og eliminerer ujævn hudoverflade. Fremgangsmåden er vist for kvinder med de første tegn på aldring. Drenge og piger kan uden frygt bruge kulsyre til at slippe af med teenage ål. Han har ingen alder kontraindikationer.

Carbon peels anbefales også til teenagere.

Kategorisk bør du ikke gøre karbonskrælende onkologiske patienter, gravide og ammende mødre, patienter med diabetes, epilepsi og tuberkulose. Det anbefales ikke i nærværelse af keloid ar og kronisk betændelse i huden.

Essensen af ​​proceduren

Teknologien kombinerer brugen af ​​en carbon gel og et laserapparat. Carbon gel (dermed navnet carbon peeling) forbereder huden til laserbehandling og forbedrer processerne i hudens lag under påvirkning af den termiske impuls, som enheden genererer.

Carbon gel øger effekten af ​​proceduren

Antallet af behandlinger afhænger af hudtype. På tør og følsom hud opnås resultatet hurtigere - i 3-5 sessioner. For fedt og problem kan du få brug for flere sessioner - fra 8 til 10. Trin:

 • rengøring af ansigtet med en alkoholopløsning eller antiseptisk
 • anvendelse af carbon nanogel;
 • laser behandling.

Ultralyd kan bruges som rengøringsprocedure. Det har en antiseptisk effekt, lader lidt af overfladelaget af huden, hvilket gør eksfoliering lettere og mere effektivt.

Princippet om peeling:

 • Tørring nanogel klæber sammen døde skinneskalaer, trækker overskydende talg og snavs akkumuleret i porerne fra lagene af huden;
 • Den første laser effekt er, at opvarmning af overfladen af ​​huden, dækket af gel, fordamper den, omdanner den til kuldioxid og vand. Dette er selve øjeblikket med rensning, hvorved hudkanalerne frigives, overfladens uregelmæssigheder og alt "snavs" fjernes. I et ord kan vi sige, at gelen udfører en absorberende funktion.
 • Dernæst virker laser på de dybere lag af epidermis, forbedrer blodcirkulationen og celle ernæring. Ved hjælp af varme stimulerer det produktionen af ​​kollagenfibre, øger hudens turgor og trækker det op. Processen hedder fotothermolyse.

Funktioner af peeling, forberedelser og udstyr

Hovedtræk ved kulstofskrælning er smertefrihed. Hvilke andre fordele har denne hudpleje?

 • der er ingen rehabiliteringsperiode (rødhed og svagt aftagning allerede den næste dag);
 • efter peeling kan du bruge de sædvanlige nærende cremer;
 • muligheden for at bruge dekorative kosmetik fra de første dage efter sessionen;
 • ingen komplikationer og krav til seasonality.

Carbon peeling er en "let" procedure, det gør ikke skade de dybere lag af huden. Virkningen af ​​det er rent kosmetologisk - det helbreder ikke acne, men fjerner kun dets ydre manifestationer. Det samme gælder for sorte prikker - åbne komedoner.

Hvad er en carbon gel?

Carbon nanogel er kuldioxid, som påvirker huden som følger:

 • desinficerer og dræber patogene mikrober
 • stimulerer blodcirkulationen og celleregenerering
 • normaliserer fedtstofskifte
 • eksfolierer døde celler;
 • På grund af normaliseringen af ​​cellulær metabolisme påvirkes hudens overflade og farve.

I de fleste russiske saloner bruger kosmetologer udstyr fra Med Laser-mærket, såvel som carbon gel toner af samme mærke. Det anvendes ikke kun til kulstofskrælningsproceduren, men også i andre laserk Cosmetology-operationer.

Neodymlaser bruges ikke kun til peeling, men også til hårfjerning, hudpolering og tatovering.

Ved denne procedure anvendes kun en neodymlaser med en effekt på 500 mJ og en flashhastighed på 1-2 pr. Sekund i en afstand på 3-5 cm fra hudoverfladen.

Kosmetologen vælger individuelle muligheder for kunder efter hudtype og de problemer, der skal fjernes. I denne henseende kan hyppigheden af ​​blink og strålens magt være anderledes.

Er der nogen effekt overhovedet?

At læse anmeldelser om proceduren for at træffe et valg er generelt en takløselig opgave. Kunder med forskellige hudtyper og helt individuelle kildedata kan hjælpe dig med at træffe en beslutning, men dit personlige resultat kan være helt anderledes. Men stadig er et relativt objektivt billede af enhver form for pleje mulig.

Ja, nogle får et stabilt maksimalt resultat, mens andre får lidt rensning og udseende forbedring. Skeptikere hævder, at resultatet er langt fra det, der blev angivet i annoncen - der er forstørrede porer, sorte prikker og komedoner. Alle er enstemmige i kun én ting - der er en reel virkning at stramme huden, tørre og udjævne farven.

Desværre kan effekten af ​​en engangs kulstofskrælningssession kun mærkes, når man ser meget tæt på din egen refleksion.

Carbon peeling: billede før og efter

Selvfølgelig kan proceduren verificeret af hundredvis af kvinder ikke kaldes "ledninger". Det vigtigste - du bør ikke stole for meget på den mirakuløse effekt. Det skal forstås, at kardinale ændringer ikke kan forventes fra overfladiske skræl på alle. Og hvis i reklamemeddelelsen du er lovet for meget, skal du bare dele det med to.

Carbon peeling er klassificeret som overfladisk, så det kan udføres oftere end kemisk peeling. Dette er en god mulighed for kompleks pleje, som faktisk giver dig mulighed for at nå flere mål: Rens og stram huden, smalle porer, slippe af komedoner og glatte fine rynker. Og ikke mere.

Hvad er kulstofskrælning?

Carbon peeling er en relativt ny metode til at håndtere de første tegn på aldring og problem hud.

Denne teknik vedrører lasertyper af peeling, men det er dygtigt kombineret med fotoforyngelse og udføres ved hjælp af en carbonforstærker - nanogel. I denne situation fjernes det hornede lag af epitelet, huden bliver glatt, frisk hud vender tilbage, pigmentpletter elimineres.

Ud over den foryngende effekt har den en terapeutisk virkning på huden, så det anbefales at:

Hvordan er proceduren?

Før du begynder, skal du konsultere en kosmetolog. Hvis der er mindst en sygdom angivet i kontraindikationer, skal proceduren afbrydes eller udskydes.

Hvis der er nogen inflammatoriske processer, skal de først fjernes, og kun derefter fortsætte med at skrælle.

Proceduren udføres i to faser:

 1. En carbon nanogel påføres patientens hud med et tyndt lag, der er designet til at forberede området til laser eksponering, hvor alle døde og keratiniserede celler i cellerne afskales. På samme stadium elimineres inflammatoriske processer.
 2. Ved hjælp af laserimpulser udføres fototermolyseprocessen, det vil sige, at huden opvarmes på et dybt niveau. Denne fase bidrager til produktionen af ​​elastin og kollagen, som er ansvarlig for hudens elasticitet og ungdommelighed.

Varighed er ca. 20 minutter, og kurset består af fem sessioner med fem dages interval.

Egenskaber og fordele

Carbon peeling har en række ubestridelige fordele, herunder følgende:

 • ingen smerte eller ubehag
 • Resultatet, som manifesteres efter den første procedure
 • ingen rødme og bivirkninger typisk for peeling;
 • manglende rehabiliteringstid.
Proceduren er særegent ved tilstedeværelsen af ​​en særlig nanosekundpuls forbedret af en carbonkatalysator. At det giver dig mulighed for at arrangere en slags "eksplosion" af kulstofcreme, der ligger både på hudoverfladen og i talgkirtlen.

Dette fører til en indsnævring af udskillelseskanalerne i talgkirtlen og er bakteriedræbende og antiinflammatoriske effekter, hvilket fører til et fald i patogen mikroflora, parasitere i de dybe lag af dermis og på hudoverfladen.

Video: Laser Carbon Cleaning

effektivitet

Carbon peeling fungerer meget delikat. Ved at interagere med patientens hud eksfolierer den forsigtigt de døde lag af epidermis og har en bakteriedræbende effekt.

Som et resultat af denne type afskalning genoprettes alle metaboliske processer, herunder lipidmetabolisme.

Desuden indsnævrer det mærkbart forstørrede porer og har en stimulerende virkning på produktionen af ​​collagen og elastin. Endvidere lanceres regenerative processer på et dybt mobilniveau, hvilket fører til en generel foryngelse af ansigtet.

vidnesbyrd

Indikationer er følgende faktorer:

 • Tilstedeværelsen af ​​fine rynker;
 • olieagtig hud;
 • visning, tab af hudelasticitet;
 • grå og kedelig hud;
 • tilstedeværelsen af ​​huddefekter
 • Tilstedeværelse af alder pletter.

Rynkemassage er inkluderet i foryngende kompleks og udføres oftest langs kindbenene: fra mund til øret og langs whisky-næselinjen. Læs mere i artiklen - ansigtsmassage til rynker.

AFT epilering er en unik og ultramodern måde at fjerne uønsket hår på ansigt og krop. Patientanmeldelser bekræfter sin høje effektivitet. Læs videre.

Kontraindikationer

Kontraindikationer til kulstofskrælningen er følgende faktorer:

 • graviditet og amning
 • tilstedeværelsen af ​​inflammatoriske processer
 • onkologiske sygdomme;
 • alvorlige og kroniske sygdomme i indre organer
 • tilstedeværelsen af ​​kolloidære ar.

Video: Peeling procedure

Rehabiliteringsperiode

Som sådan er det ikke nødvendigt med en rehabiliteringsperiode. Den største bivirkning er en lille rødme, som passerer alene inden for en dag eller to. Derfor kan patienten fortsætte med at lede sin sædvanlige livsstil, så snart proceduren slutter.

Eksperter anbefaler laser kulstof peeling i slutningen af ​​ugen, da peeling kan forekomme, som også finder sted inden for en dag eller to. For at fremskynde regenereringsprocessen er det muligt at anvende konventionelle fugtighedsgivende midler.

Sådan skrælning udelukker ikke brugen af ​​dekorative kosmetik og makeup, men læger anbefaler at undgå udsættelse for direkte sollys i to til tre uger for at undgå udseendet af pigmentpletter.

Priser for proceduren

Den gennemsnitlige omkostninger ved kulstofskrælning er:

Carbon laser peeling (Kina Doll skræl) - ansigt som porcelæn dukke

Carbon peeling er en moderne teknik til foryngelse og rensning af huden. Mange kvinder har allerede værdsat alle fordelene ved denne teknik og foretrækker det med rette over andre.

Carbon peeling er forskellig fra kemiske peeling. Dette er en unik kombination af hardware eksponering og kompleks foryngelse af huden. Proceduren har næsten ingen kontraindikationer og bivirkninger, som hun fortjente anerkendelse blandt det retfærdige køn.

Hvad er kulfiber (kulstof) peeling?

Carbon (kulstof) peeling er en revolutionerende laserprocedure, som er helt smertefri og tager minimal tid. I udlandet hedder det "China Doll Peel", hvilket betyder - Peeling Chinese Porcelain Doll.

Denne terapi er nyttig for personer med olieagtig hud, forstørrede porer, kedelig hud og acne på ansigt eller krop. Det er en god måde at exfoliere og forfriske huden, giver et øjeblikkeligt forfriskende udseende og forlader huden blødere, glattere og mere modstandsdygtige.

Hovedtræk ved denne teknik er, at den omfatter to processer på én gang - laser eksponering og fotorejuvenering. Gennemført med et specielt apparat og en gelmaske.

Et lag af flydende carbon påføres huden og det trænger dybt ind i porerne. Laserlys er stærkt tiltrukket af kulpartikler. Når laseren passerer over overfladen, ødelægger den kulstof, fjerner døde hudceller, fedt og forurening fra det.

Carbon peeling kaldes så på grund af det faktum, at maskenes sammensætning, der påføres ansigtet, omfatter kuldioxid nanopartikler (kulstofcarbon).

Det udføres i to hovedfaser:

 1. Anvendelse af nanogel på huden, opvarmning med en laser. Under denne proces begynder de døde celler at blive revet væk, overfladelaget er renset.
 2. Laserfotothermolyse - dyb opvarmning af væv. Processen fremskynder regenerering, kollagen og elastin produceres aktivt.

Før sessionen renses huden, alle kosmetik fjernes, og en antiseptisk gel påføres. I slutningen af ​​sessionen fjernes rester af gel og maske ved hjælp af et specialværktøj, og der påføres en beroligende creme, der svarer til hudtype.

Hvis du ikke kan bestemme, om du har brug for kulstofskrælning, hvad er det, vurderinger af mange patienter vil bidrage til at træffe et afgørende skridt, for de er for det meste positive.

Hvem kan tildeles proceduren?

Carbonaceous peeling er meget populær, foto før og efter, anmeldelser viser sin alsidighed og effektivitet af effekten på huden. Teknikken har sine egne fordele og evner.

Hun kan udnævnes til følgende problemer.

INDIKATIONER

 • efterligne og alder rynker;
 • olieagtig hud, aktive talgkirtler;
 • aldens fading af huden
 • alvorlig dehydrering af de øvre lag af epidermis;
 • acne ar
 • alder pletter og fregner.

Anmeldelser af kulstofskrælning viser, at proceduren er virkelig effektiv. Efter at have udført umiddelbart mærkbare resultater og foryngende virkning. Også proceduren har andre fordele i forhold til andre kosmetologiske teknikker.

Du bør ikke forvente af proceduren med super fantastiske resultater som efter plastik. Ja, huden bliver yngre, blødere og smukkere, men hvis der er alvorlige problemer og stærke aldersrelaterede ændringer, vil sådan skrælning forbedre situationen ubetydeligt.

Facial rensning med en carbon blanding vil hjælpe med fading hud, efterligne rynker, oiliness og tørhed, men du vil ikke vente på plastik effekt.

Ubestridelige fordele

Virkningen af ​​proceduren er som følger:

 1. Cleansing. Carbon har evnen til at absorbere fedt og forureninger dybt inde i porerne. Når laseren passerer over overfladen, målretter den og ødelægger kulstofpartiklerne og tager det absorberede materiale med det.
 2. Exfoliate. Da kulstof er rettet mod en laser, eksploderer den døde hudceller, hudorme og effektivt exfolierer huden. Resultatet er en blødere, strålende hud med nedsat porestørrelse og en glattere hudtone.
 3. Rejuvenating. Carbon peels målretter også mod de dybe lag i huden for at stimulere kollagenproduktionen, hvilket igen reducerer rynker, gør huden mere tæt og elastisk og gør huden mere lys og mere jævn.
 4. Behandling af acne og ødelæggelse af talg. Den varme, der frembringes af kulstofskræl, har 2 ekstra fordele. Det reducerer bakterierne P.Acnes, der er ansvarlig for udviklingen af ​​acne, og komprimerer også talgkirtlerne, hvilket fører til et fald i talg og dermed til et fald i poreoverbelastning. Behandling kan udføres på enhver del af kroppen, herunder ryg og bryst.

Som med alle hudbehandlinger bør kulsyre skal suppleres med en god hudplejeprocedure og daglig brug af højfaktor solcreme.

Carbon peeling har mange ekstra fordele, som er bekræftet af anmeldelser, billeder før og efter. Blandt de ofte bemærkede er følgende:

 • effektivitet - resultaterne kan ses umiddelbart, selv efter en enkelt session
 • smertefrihed - for mange er ordet "skrælning" forbundet med brændende fornemmelse og ubehag, men under en sådan session vil patienten ikke føle smertefulde fornemmelser og ubehag;
 • fravær af rehabiliteringsperioden - efter sessionen går patienten næsten øjeblikkeligt hjem, der er ingen grund til at følge komplekse regler og anbefalinger, huden bliver ikke betændt;
 • naturlig regenerering begynder.

Bemærkelsesværdige resultater kan observeres efter en session, men for at opnå de mest langsigtede resultater anbefaler vi regelmæssige procedurer, helst 5-7, med en afstand mellem dem på en uge.

Det er således muligt at sikre, at alle regenereringsprocesser fortsætter naturligt og uafhængigt. Lægen beslutter, individuelt, hvor mange sessioner der kræves i hver enkelt sag.

Er der nogen kontraindikationer?

Hvis der er tegn, så vil der være kontraindikationer - desværre gælder denne regel for absolut alle medicinske procedurer. Laserrensningssessioner har deres egne kontraindikationer, selvom der er meget få af dem.

KONTRAINDIKATIONER

 1. onkologiske sygdomme;
 2. graviditet, amning
 3. alvorlige inflammatoriske processer i de behandlede områder
 4. keloid ar;
 5. herpes;
 6. lidelser i melaninmetabolisme;
 7. hjertepacemaker, hjerteanfald og slagtilfælde, alvorlige sygdomme i hjerte-kar-systemet;
 8. kuldioxidallergi;
 9. individuel intolerance

Før udførelse skal patienter undersøges og testes. Dette vil bidrage til at minimere alle de risici, der kan være forbundet med kontraindikationer til at udføre.

Efter indsamling af anamnese og undersøgelse kan lægen træffe den endelige dom - det er muligt eller umuligt for en bestemt patient at gennemgå en skrælning med en kulsyreblanding. Det er også tilrådeligt at teste for allergier. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde kulsyreblanding på et lille område af huden.

Denne procedure er minimalt invasiv, så komplikationer er praktisk taget udelukket her. I sjældne tilfælde kan små inflammatoriske processer begynde i de øvre dele af epidermis. Dette skyldes for skarp rensning af porerne.

Hvad er udstyret?

Peeling sessioner kan ikke gøres hjemme (som for eksempel husholdningskemikalie peeling) i mangel af specielt udstyr. Enheden til udførelse af kulskrælning er en anordning med højfrekvente laserbølger.

Kulstofopløsningen påføres klientens hud, som enheden interagerer med. Som et resultat af denne interaktion i hudporerne opstår de såkaldte mikroeksplosioner af mikrodispergerede carbonpartikler, som renser huden, tone det op og forynge.

Forurening og døde celler fjernes, porerne er dybt renset. Enheden forårsager ikke smerter og ubehag under sessionerne. Det maksimale, der kan mærkes, er lidt varme.

Spørgsmål svar

Kan jeg gå til proceduren om sommeren?

Er peeling tilladt under ungdomsårene?

Gør manipulation ondt?

Forberedelse af proceduren

Rensning med en carbonaceous blanding, selv om det anses for at være en simpel procedure, kræver stadig noget forberedelse til det. Før peeling skal du besøge en erfaren kosmetolog og gennemgå en undersøgelse.

Det er vigtigt at udføre en allergisk reaktionstest. Hvis du efter at have påført blandingen til et lukket område af huden ikke har rødme og udslæt, kan du fortsætte til sessionerne.
I flere dage anbefales det ikke at dampe huden, men ikke at rengøre den med kemiske eller andre midler.

Hvis der er flere sessioner, så skal der være mellemrum mellem 7-10 dage, da det i hvert fald er et alvorligt stress for huden.

Efter proceduren er der ingen grund til at gennemgå rehabilitering - dette er en af ​​fordelene ved en sådan peeling. Hvis du er bange for mulig rødme, planlæg manipulationen i weekenden eller foran dem.

Inden for få dage forsvinder alle mulige bivirkninger fuldstændigt. For at fremskynde rehabilitering kan du bruge almindelige kosmetik - cremer og lotioner, antiseptiske geler, der passer præcist til din hudtype.

De første par dage efter kosmetiske manipulationer anbefales det at afholde sig fra brugen af ​​dekorative kosmetik.

Du kan ikke bruge de værktøjer, der er en del af alkoholen. Det er ikke nødvendigt at bruge skrubbe i flere uger - det kan beskadige sart hud. Tillad ikke pludselige temperaturændringer!

Hvis du skrælmer om sommeren, så i 2-3 uger skal du omhyggeligt beskytte huden mod direkte ultraviolette stråler og bruge solcreme med SPF 60.

Du kan lære om prisen på carbon peeling session direkte på webstederne på udvalgte klinikker. Omkostningerne afhænger af mange parametre, men man kan med sikkerhed sige, at dette er en overkommelig service. Prisen for den er ca. 2 til 3 tusind rubler.

anmeldelser

Kundeanmeldelser bekræfter effektiviteten af ​​denne procedure. På internettet i fora kan du finde mange svar, og de fleste af dem er positive. Der er selvfølgelig negative, men det skyldes oftest mangel på professionalisme hos kosmetologer og den forkerte procedure.

Hvis du er interesseret i mere detaljeret kulstofskrælning, vil videoen i slutningen af ​​artiklen hjælpe med at håndtere alle dine spørgsmål.

CATHERINE, 20 ÅR OLD:

"Fra ungdomsårene lidt af pigmentering og acne. Efter ålene var der stadig store ar. Jeg prøvede kulstofskrælning på mig selv og var 100% tilfreds med resultatet.

Efter kosmetologens første besøg faldt pigmentpletterne og blev mindre mærkbare, porerne blev indsnævret, huden blev mindre olieagtig. Generelt var jeg nødt til at gå igennem 5 procedurer. Jeg beklager ikke på alle tidspunkter og økonomiske ressourcer, fordi jeg fik et resultat, som jeg ikke engang havde forventet. "

EUGENIEN, 34 ÅR:

"Jeg var altid skam over mit ansigt - efter et stærkt akneudslæt var det i små ubehagelige ar. Jeg forsøgte en række salver og cremer, som lovede at give en fantastisk effekt, men det var det selvfølgelig ikke. Kosmetolog rådede kulstofskrælning. Jeg var enig i, for sandsynligvis vil enhver person, uanset køn, drømme om at være smuk.

Jeg gik kun igennem 3 sessioner. Derefter forbedrede tilstanden af ​​min hud mærkbart, det blev endnu yngre, men vigtigere forsvinder de hadede ar. Vær ikke bange for kosmetiske procedurer. Om nødvendigt kan de arbejde vidundere. "

ANNA, 35 ÅR:

"Små efterligning rynker begyndte at dukke op, hvis udseende på ingen måde gav mig tilfredshed. Længe valgte en passende kosmetisk procedure, lægen rådede kun sådan en skrælning.

Jeg forventede det stærkeste ubehag og smerte, men jeg følte intet andet end en lys, behagelig varme. Jeg bemærker, at efter huden blev rødmen rød, men efter et par timer forsvandt det ubehagelige symptom, som om det var hidtil uset.

Jeg var tilfreds med resultatet - kun 3 sessioner, og jeg ser igen klokken 18! "

Ekspertudtalelse

Anna Avaliani

praktiserende beautician

Carbon peeling tilhører den nye effektive kosmetologiske udvikling. Til denne procedure anvendes en neodymlaser såvel som en speciel lotion, der indeholder nanopartikler af carbondioxid. Effekten er vidunderlig.

Aisha Baron

plastikkirurg

Efter denne procedure kan du opnå gode resultater. Carbon peeling fjerner skinne på ansigtet, gør det mat. Derudover er porerne indsnævret, den inflammatoriske proces forsvinder, farven forbedres. Med denne enkle procedure kan du reducere rynker, alder pletter, men selvfølgelig bør kardinal foryngelse ikke forventes.

Hvis du vil gøre kulstofskrælning, anbefaler vi at være opmærksom på billedet, svarene fra folk, der vil hjælpe dig med at gøre det endelige valg til fordel for denne særlige procedure.

Resultaterne i fotografierne er indlysende - kvinder bliver markant yngre, deres hud er ren og frisk, skinner med sundhed.

Mange mennesker undervurderer egenskaberne for kulstofskrælning, men denne procedure kan eliminere mange problemer. Det vigtigste ved at finde en god specialist, på grund af hans færdigheder afhænger af det videre resultat.

Carbon peeling: billeder af rigtige resultater

På jagt efter et middel til foryngelse skal du være opmærksom på kulstofskrælning: anmeldelser, billeder før og efter sikrede procedurens popularitet. Det er en slags laserafskallning, der fjerner et lag af døde celler fra hudoverfladen. Men hvad giver lignende ydeevne?

Kernen og træk ved kulstofskrælning

Eksperter inden for kosmetologi hævder, at skrælning vil gøre ansigtet glat, som en porcelændukke. Handlingsprincippet er baseret på behandling af covers med laser, og du vil ikke føle smerte.

Carbon facial rensning blev evalueret af patienter med olieagtig hud udsat for acne og sorte pletter. Hvis du klager over, at udseendet forkæler de forstørrede porer, vil skrælning også løse problemet. Efter det første besøg hos kosmetologen bliver huden jævnere, fastere og mere øm.

I processen behandles ansigtet med carbon gel, der trænger dybt ind i porerne. Derefter går lægen over det ønskede område med en laserstråle. Det interagerer med carbonpartikler, hvilket resulterer i ødelæggelse af døde celler og talgpropper.

Funktionerne i proceduren omfatter dets evne til at producere en varig effekt. I en undersøgelse foretaget af amerikanske dermatologer blev 104 kvinder undersøgt. De slap af billeddannelse med kulstofskrælning. Ifølge patienterne var resultaterne i 2 år efter afslutning af hele kurset. Hvis kvinder besøgte salonen for at opretholde effekten, varetages forbedringerne længere. Hvad angår bivirkningerne, som omfatter pigmentering og risikoen for ar, klagede ingen af ​​patienterne om dem.

Hvad er brugen af ​​kulstofskrælning?

Hvis du lider af et udslæt, vil en laseranordning forbedre situationen: strålerne ødelægger propionibacterium acne. Da de forårsager betændelse og acne, vil problemet blive løst. Arbejdet med talgkirtlen er også normaliseret, hvilket vil reducere risikoen for sorte pletter. På grund af effektiviteten af ​​denne form for eksfoliering er gjort ikke kun i ansigtet: ofte behandlet tilbage og brystet.

I nogle tilfælde behandles patienterne også med hænderne, så de ikke udsender deres alder og fødderne.

Effekten af ​​laserlysenergi har en yderligere effekt. Det stimulerer produktionen af ​​kollagen i de dybere lag af huden, så det bliver elastisk. Efter kurset ses der en lille foryngelse.

Indikationer og kontraindikationer

Indikationer for kulstofskrælning omfatter følgende problemer:

 • fregner og alder pletter;
 • acne, sorte pletter, acne ar;
 • rosacea;
 • forstørrede porer, som ansigtet ligner en appelsinskal på;
 • tab af hudtonus;
 • første rynker.

Den procedure, der udføres på de relevante dele af kroppen, eliminerer også strækmærker. I slutningen af ​​kurset vil du bemærke, at du begyndte at se yngre ud, din hudflekse blev forbedret, og ar og andre hudmagenser forsvandt.

Men selv den mest effektive og sparsomme procedure har kontraindikationer. Disse omfatter en række faktorer:

 • graviditet og amning
 • Tilstedeværelsen af ​​akutte inflammatoriske processer og sår på ansigtet;
 • kroppens tendens til at danne keloider
 • tilstedeværelsen af ​​herpesinfektioner, diabetes, kræft.

Rensning anbefales til klienter over 18 år, men i eksistensen af ​​udtalt acne kan skønhedseksperten ordinere det før.

Hvordan er proceduren

Brug af en laser enhed kræver ikke særlig forberedelse. Ved det første besøg vil lægen vurdere tilstanden af ​​integumentet, afgøre om det er muligt at gøre peeling. Han vil gennemføre en test, der bestemmer individuel følsomhed for stoffer.

Under proceduren påføres carbon gel på ansigtet, og denne maske efterlades i 15 minutter. Derefter bruger lægen specialudstyr og behandler området med en laserstråle. Det interagerer med carbon gel, som gør det muligt at koncentrere energi i epidermis. Groft sagt synes partiklerne af det påførte stof at eksplodere under en laser handling. Når strålen skrider frem gennem huden, skylles der af døde partikler, opstår snavs og fedtede stik. Du kan håndtere ansigt, hals og bryst: Dette vil give en omfattende foryngelse.

Klientens øjne under rensning med en laser er dækket af specielle briller.

Proceduren er næsten smertefri, men mænd med en lille børste klager over ubehagelige fornemmelser. For at undgå dem skal du passe på fjernelse af overskydende vegetation. Patienter tilbydes lokalbedøvelse, hvis det er nødvendigt, selvom det påvirker prisen på proceduren. De fleste kunder foretrækker at lide, da prikken forbliver lys.

Sådan plejer du dit ansigt efter peeling

Fordelene ved optionen omfatter fraværet af en lang opsvingstid. Huden kommer i rækkefølge efter 1-2 timer, og du vender tilbage til aktuelle forhold. Men man skal være opmærksom på:

 1. Giv op om aftenvask. Efter rengøring anvender kosmetologen en antiseptisk og beskyttende maske på dit ansigt, så de har brug for tid til at blive udsat.
 2. Brug de plejeprodukter, der anbefales af specialisten. Han vil rådgive hvilke antiseptiske midler til at tørre over ansigtet i 2 dage.
 3. Undgå at bruge produkter med retino- eller glykolsyre. Alkoholprodukter er forbudt: da en del af epidermis-cellerne fjernes fra huden, behøver den ikke en aggressiv handling.
 4. I den nærmeste fremtid opgive et langt ophold i solen. Det er vigtigt at følge denne regel, fordi proceduren er hele sæson: den kan udføres selv om sommeren. Men for at udsætte ansigtet for direkte stråler bør det ikke være. Når du går ud i solen, brug en creme med et filter, som beskytter mod UV-lys.
 5. Undgå at skrubbe, og efter at have behandlet nakken, brystet, ryggen - brug hårde vaskeklude.

Risikoen for komplikationer med en sådan rengøring er lille: hvis der opstår problemer, så på grund af forsømmelse af anbefalinger. Hvis du vil vide mere om kulstofskrælning, skal du se videoen med patientens historie:

Ofte stillede spørgsmål

Laser carbon ansigtsskrælning er en simpel procedure, men kunder har stadig tvivl. Du kan spørge kosmetologen for en forklaring, fordi han vil foretage korrektioner for oplysningerne om din sag. Hvis du har glemt at præcisere nuancerne, skal du læse svarene på ofte stillede spørgsmål.

 1. Hvor mange sessioner er der brug for resultatet? Gendannelseshastigheden afhænger af hudens egenskaber og dets oprindelige tilstand. Nogle patienter får sig af med eksterne fejl efter 2 procedurer, andre kræver 6-10.
 2. Hvor ofte skrider man? Under hovedret er intervallet mellem sessioner 2-3 uger. En pause er nok til at øge produktionen af ​​kollagen og elastin, og lægen så resultatet. For at gemme resultatet opretholdes peeling hver 1-3 måneder.
 3. Hvad er de mulige bivirkninger? Hvis du ser på billedet, der vælges kulstofskrælning, lavet før og efter, vil du se, at huden ikke er skadet under proceduren. Adskilte klager forekommer kun på let rødme og kløe, men symptomerne forsvinder inden for 60 minutter.
 4. Hvilken skrælning er bedre at gøre: kulstof eller kemikalie? Beauticians fortsætter tvister om dette emne. Begge metoder arbejder, og forskellen er i sikkerhed, pålidelighed og ydeevne. For kemiske peels siger erfaringerne fra eksperter i deres brug. Men teknikken til gennemførelse forbliver den afgørende faktor. Resultatet afhænger alt efter kundens kendskab: han anvender løsningen og konkluderer selvstændigt, når det er på tide at bruge et neutraliserende middel. Hvis han skynder sig og fjerner syren tidligt, vil resultatet blive utilfredsstillende. Og med for dyb indtrængning af aktive stoffer i huden, får kunderne forbrændinger. Laser eksfoliering giver forudsigelighed. Lægen virker på integumentet med en vis intensitet i betragtning af udstyrets indstillinger. Selvfølgelig er den vigtigste betingelse for succes kompetence hos en specialist.

Husk, at den udvalgte kosmetolog skal svare på spørgsmål og tale på et sprog, som du kan forstå. Hvis han bruger ukendte vilkår, er du velkommen til at afklare deres mening. En specialist er trods alt interesseret i at korrekt præsentere det endelige resultat!

Carbon peeling: hvordan er det gjort og hvad giver?

Takket være resultaterne af moderne medicin og kosmetologi var mange kvinder i stand til at tage sig af deres hud med større effektivitet og derved opretholde sin sundhed og skønhed i mange år. Udviklingen af ​​teknologi står dog ikke stille, og næsten hvert år kommer nye metoder til markedet for at hjælpe med at afhjælpe forskellige hudfejl. En af dem er lasercarbon peeling, som kombinerer egenskaberne ved klassisk hudrensning og foryngelse.

Hvad er kulstofskrælning?

Carbon peeling er den nyeste hudpleje teknik, der kombinerer flere typer af effekter: rensning, photorejuvenation og laser behandling. For at forbedre effekten påføres en særlig nanogel med kuldioxidpartikler på huden før proceduren. Dette værktøj på grund af dets tekstur og lyse formel trænger dybt ind i porerne i huden, som en svamp, absorberer alle urenheder, toksiner og slagger. Dernæst bruger kosmetologen en laser. Under laserstrålingens virkning øges nanogelpartiklerne i volumen og falder i sidste ende sammen, åbner og renser porerne.

Parallelt med dette sker der under virkningen af ​​termisk stråling en delikat fordampning af cellerne i stratum corneum, på grund af hvilken processen med vævsregenerering initieres, og produktionen af ​​kollagen aktiveres. Dette fører til en forbedring af hudens generelle tilstand: udjævning af sin tone, eliminering af mindre aldersrelaterede ændringer og stramning af det ovale.

Fordele ved laser kulstofskrælning:

1. Høj effektivitet, et positivt resultat er synligt efter den første procedure.
2. Absolut smertefrihed, den eneste følelse, der kan opstå i løbet af en session, er en lille prikkende og behagelig varme.
3. Høj kvalitet rensning af porer, fjernelse af toksiner og toksiner, der forårsager betændelse.
4. En kompleks virkning på huden, som gør det muligt at rense forureningen porer samtidig, fjerne laget af døde celler og stimulere væv fornyelse.
5. Kort rehabiliteringstid, få hurtige resultater.

I hvilke situationer anbefales kulstofskrælning?

Teknikken er af interesse, fordi den har en kompleks virkning på huden og bidrager til en mærkbar forbedring af udseende. Især ofte er denne procedure ordineret til de patienter, der har identificeret følgende problemer:

- de første tegn på ældning blev mærkbare på ansigtet, overfladiske facial rynker dukkede op;
- huden er blevet mindre elastisk, har mistet sin elasticitet, har falmet;
- porer er stærkt forstørrede, forurenet, på grund af deres blokering forekommer inflammation ofte i ansigtet, akne optræder;
- På grund af hårdt arbejde producerer talgkirtlerne en stor mængde talg, så ansigtet er konstant skinnende;
- I nogle dele af ansigtet begyndte pigmentpletter som følge af billeddannelse.

Kontraindikationer til carbon laser peeling bør også tages i betragtning inden optagelse til sessioner. Proceduren anbefales ikke i tilfælde af inflammation på huden, under forværring af kroniske eller infektionssygdomme, i tilfælde af allergi over for kuldioxid, i strid med produktionen af ​​melanin, kræft og i andre tilfælde.

Trin af peeling

En vigtig del af alle sessionerne er at besøge en indledende høring af en kosmetolog. Kun en specialist, der er baseret på data om hudens tilstand og resultaterne af undersøgelsen, kan nøjagtigt bestemme antallet af nødvendige procedurer og give individuelle anbefalinger. I nærværelse af udtalte betændelser forbundet med forkølelse og infektionssygdomme vil kosmetologen udsætte proceduren, indtil patienten er blevet behandlet.

I alt udføres kulspræling af kurset. Normalt nok 2-8 sessioner, de udføres med intervaller på 5-7 dage. Dette mellemrum er nødvendigt for at genoprette huden. Varigheden af ​​en session, som regel, overstiger ikke 30-40 minutter.

Under proceduren udfører beautician følgende manipulationer:

1. Forprøve for allergi. Specialisten anvender kuldioxid nanogel i albuebøjningen og overvåger hudens respons. Hvis der ikke er allergi, fortsætter man til anden fase. Når en hudreaktion påvises, gives antihistaminer til patienten.

Hvis der under testen for allergi på huden forekommer alvorlig rødme, forbrændinger, kløende blærer, bør proceduren ikke udføres kategorisk.

2. Ansigt forberedelse. Kosmetologen fjerner sminke ved hjælp af specialværktøjer og anvender en antiseptisk opløsning, der hjælper med at neutralisere svage inflammatoriske processer og rense huden fra bakterier.

3. Overlay nanogel på huden. Kosmetologen anvender nanogel med lette bevægelser med en speciel kosmetisk børste og undgår området omkring øjnene og munden. Da værktøjet indeholder carbonpartikler, har det en sort farve. Det er nødvendigt, at naglen trænger ind i porerne, så specialisten regulerer mængden af ​​agenset individuelt. Derefter skal du vente 7-10 minutter, indtil gelen tørrer.

4. Laser eksponering. Et specielt apparat udfører fordampning af det øvre cornified lag og renser porerne fra forurening.

5. Photothermolysis. Inden for få minutter udfører en specialist en fotothermolyseprocedure, som udløser produktionen af ​​kollagen og bidrager til aktiveringen af ​​vævsregenerationsprocessen.

6. Fjernelse af gelrester og anvendelse af et antiseptisk middel.

For at kunne tilfredsstille resultaterne af kulstofskrælning skal du opgive andre former for ansigtsrensning 5-7 dage før du besøger skønhedseksperten, og det er tilrådeligt ikke at dampe huden. Dette vil bidrage til indsnævring af porerne og komplicere penetrationen af ​​nanogel.

Resultaterne af sessionerne

Carbon peeling er valgt, fordi det giver virkelig hurtige resultater, der kan vurderes efter den første session. Efter et helt kursus af hudtilstanden ændres betydeligt til det bedre:

1. "Sorte prikker", der fremkalder betændelse, forsvinder fuldstændigt.
2. Porerne smalle, bliver mindre mærkbare.
3. På grund af fjernelsen af ​​laget af døde hudceller sker der let polering af huden, det bliver mere følsomt, fløjlsagtigt.
4. Syntetiseringen af ​​naturligt kollagen aktiveres, hvilket fører til en oval stramning, eliminering af hudslaphed, strækning af fine rynker.
5. pigmentpletterne forsvinder
6. Takket være genoprettelsen af ​​blodforsyningen er cellernes ernæring forbedret, hvilket fører til en udjævning af tone i ansigtet, tilbagevenden af ​​en smuk hudfarve.

Tips til rehabiliteringstiden

Fremgangsmåden ved kulstoflaserskrælning er atraumatisk, derfor er rehabiliteringsperioden ikke fraværende. Efter sessionerne kan der forekomme let rødme i huden i de ramte områder, de forsvinder alene på 2-3 dage.

For at få en udtalt effekt, bør du følge en række anbefalinger, for eksempel:

- i løbet af dagen efter møderne skal du afstå fra at vaske og bruge alkoholholdige antiseptika
- alkoholbaserede rengøringsmidler bør erstattes med blødere skum, kosmetisk mælk eller micellært vand;
- det er bedre at opgive indførelsen af ​​dekorative kosmetik;
- for at fjerne tæthed og tørhed i huden i løbet af dagen, påfør en fedt fløde på ansigtet;
- Når du går udenfor, skal du bruge et produkt med UV-beskyttelsesfiltre med en SPF på mindst 20.

Carbon peeling - hvad det er, kontraindikationer, foto før og efter proceduren

Blandt de overflod af teknikker, der tilbydes af kosmetologi til rensning af ansigtet, er kulstofskrælning en sikker måde at klare fejl i enhver alder. Renhedens egenart er en kombination af en særlig sammensætning og en laser, der tillader indtrængning af aktive ingredienser dybt ind i dermislaget. I processen fjernes de cornified celler, og processen med regenerering af hudvæv starter. Resultater - en frisk nuance, justering af ansigtslindring, bortskaffelse af små defekter. Før du går til salonen, skal du studere funktionerne i manipulationerne, de mulige risici, forbud mod udførelse.

Hvad er kulstofskrælning?

Hvad er kulstofskrælning og hvad er kernen i manipulation - et spørgsmål der opstår i mange kvinder, der bare skal rense. Proceduren kombinerer brug af en laserstråle og et specielt præparat baseret på kuldioxid nanopartikler. Aktive partikler af lægemidlet kan ikke kun trænge ind i de dybere lag af epidermierne, men tiltrækker også dermisens døde celler, snavs og fedt. Strålen stimulerer på sin side kompositionens arbejde, aktiverer produktionen af ​​kollagen, fordamper de døde hudpartikler, niveauer ansigtslindringen, ødelægger skadelig mikroflora.

Brugen af ​​sammensætningen baseret på kulstof giver dig mulighed for at erstatte den komplekse pleje af ansigtet ved hjælp af aggressive stoffer, hvis komponenter er sure. Som følge heraf kan du få en glat hud glat, slippe af med defekter, få en foryngende effekt. Beskrivelsen af ​​manipulationerne, hvis du studerer deres egenskaber, er ret kompliceret, men i virkeligheden er alt simpelt - sessionen tager meget lidt tid og med fuldstændig fravær af ubehag eller smerte.

Princippet om drift og effektivitet

Hvordan har effekten på huden? Fordele ved kulstofskrælning - de aktive komponenter i præparatet baseret på carbon virker på dermis, så udføres laserbehandling for at forøge sammensætningen og frembringe en vis effekt på epidermisvævet.

Resultaterne er mærkbare efter den første session:

 • åbne porerne i dermis;
 • udjævningstoner, pigmentpletter forsvinder;
 • eksfoliering af keratiniserede partikler forekommer;
 • kollagen stimuleres
 • hyaluronsyre produceres;
 • regenerering af epidermal væv forekommer
 • tegn på aldring elimineres - relief, rynker, folder er glattet;
 • ansigtet strammer, bliver elastisk.

Ved du det Under sammensætningens indflydelse ødelægges patogene mikroorganismer på overfladen af ​​dermis, som forhindrer udseende af udslæt, acne, inflammationer.

Indikationer for brug

Før du går til kosmetologen, skal du undersøge listen over indikationer, som afgør, om du skal rengøre. Indikationer for brug:

 • pigmentpletter;
 • fine rynker;
 • hud defekter;
 • det aktive arbejde i talgkirtlerne, hvilket fører til udseendet af en fedtfilm;
 • grå kedelig dermis;
 • post-acne, udslæt
 • tab af elasticitet, turgor.

Ved du det Hvis du ikke selv kan afgøre, om du skal udføre rengøring, skal du gå til en kosmetolog. Føreren vil efter en grundig undersøgelse vælge en effektiv måde at rense dermis på under hensyntagen til alle hudproblemer, alder, følsomhed.

Er der kontraindikationer

Det er ikke nok at studere indikationerne for kulstofskrælning - undersøgelsen af ​​forbud mod manipulation er også nødvendig. Careless holdning til kontraindikationer truer ubehagelige komplikationer. En kosmetolog bør fortælle konsekvenserne og skaderne af manipulationer selv før rengøring - dette vil give dig mulighed for at bestemme, hvor meget en kvinde er klar til komplikationer.

Hvem anbefales ikke carbon peeling og kontraindikationer til dens gennemførelse:

 • ar eller ar på dermis;
 • betændelse eller infektion i huden
 • melanin problemer;
 • sår, revner, forbrændinger;
 • uforudsigelig hudreaktion på lægemidlets komponenter;
 • virussygdomme;
 • kroniske sygdomme i det akutte stadium
 • graviditet;
 • onkologiske formationer;
 • amning periode.

Ved behandling af alvorlige sygdomme med aggressive stoffer er det bedre at informere kosmetologen på forhånd.

Hvordan udføres proceduren?

Der er ingen særlige problemer med at rense huden, men du skal vide, at kulstofskrælning til ansigtet kun er muligt i salonen - hjemme manipulationer er forbudt. Obligatorisk forberedelse går forud for rengøringen - mesteren anvender en lille mængde af forbindelsen til dermis-tenderområdet og kontrollerer reaktionen. Hvis der ikke er mistænkelige signaler fra kroppen, kan du fortsætte med manipulationerne.

Skrælningssessionen foregår i flere faser:

 1. Gel-aniseptisk behandler huden - det giver dig mulighed for at fjerne snavs, støv, partikler af død derma.
 2. En maske på basis af carbonpartikler anvendes jævnt.
 3. Efter 5-8 minutter tørrer sammensætningen op, så du kan gå videre til næste fase af proceduren med en laser.
 4. Patienten bærer solbriller, der beskytter mod laserstråling.
 5. Problemets områder af huden behandles med en laserstråle.
 6. Efter 25-30 minutter fjernes masken, fordeles over dermisammensætningen, beroligende irritation og beskytter mod de skadelige virkninger.

Carbon peeling exfoliates ikke kun snavs eller fedt, men også dele af dermis, og den skadede hud skal beskyttes. For at gøre dette skal du anvende en særlig blanding, der beskytter mod skadelige virkninger udefra. Det er umuligt at klare alle fejl i en procedure - du kan se resultaterne efter flere sessioner.

Hvordan man bryr sig om hud efter kulstofskrælning

Laser skrælning med carbonic nanogel er en procedure, der næsten ikke krænker hudens integritet. På trods af dette kræver dermis særlig pleje, fordi virkningen på den ikke kun var kulstof, men også en laser. Puffiness eller rødme er sjælden, så du behøver ikke farmaceutiske præparater til pleje, du kan gøre med kosmetiske præparater.

Genopretning af dermis tager ca. to uger. De grundlæggende regler for pleje, der skal følges nøje:

 • De første to dage ikke at vaske, du kan anvende et skum eller en gel til at rense huden;
 • brug ikke dekorative kosmetik;
 • daglig brug af et antiseptisk middel til hudbehandling
 • plejeprodukter må ikke indeholde aggressive ingredienser eller alkohol;
 • Aktivt udføre hydrering af dermis, brug for disse naturlige produkter;
 • nægte at besøge solarium, bad, solrige strande;
 • Sørg for at anvende en creme, der beskytter mod UV-lys.

Ved du det Det anbefales ikke at anvende kompositioner til rensning eller slibning, for at forlade skrubber. Aggressive behandlinger eller medicin kan yderligere traumatisere huden og forårsage irritation.

Hvor ofte kan du gøre proceduren

Det spørgsmål, der ofte opstår hos kvinder - hvor ofte rengør man med kulstof. Du kan slippe af med de fleste fejl og bemærke positive resultater i 4-7 sessioner. Der skal være mellemrum mellem dem, hvor huden helt er genoprettet.

Hvor mange procedurer vil være nødvendige, kun en kosmetolog kan bestemme varigheden af ​​pauserne. Alvorligheden af ​​manglerne, tilstanden af ​​hud, alder og sundhedsproblemer tages normalt i betragtning.

Er der nogen bivirkninger?

Bivirkninger efter koldrensning er sjældent forstyrret, og oftest lider kvinder med følsom hud eller med en skødesløs holdning til forbud eller anbefalinger oftest. Efter manipulation kan inflammatoriske processer på dermis udvikle sig, ledsaget af frigivelse af pus. Dette sker normalt, når der er sår eller revner, når der påføres kulstof. Derfor anbefales det at undersøge huden omhyggeligt for integriteten.

Forkert bestemt laserdybde kan også medføre problemer - hævelse eller kraftig rødme. Det er muligt at klare komplikationen ved at opgive dekorative kosmetik, gå i frostigt eller blæsende vejr og behandle huden med aggressive stoffer.

Hvis du uforsigtigt behandler forbudene og udfører manipulationer, mens du bærer en baby, kan der forekomme pigmentpletter på ansigtet. At klare dem vil ikke fungere, må vente, indtil de forsvinder alene. Det anbefales at bruge mindre tid i solen og bruge bløde blegemidler - de vil gøre pletterne mindre synlige.

En anden komplikation kan opstå, hvis manipulationen fandt sted på huden påvirket af ar eller ar. Eksponering for kulstof og laser kan forårsage fornyet inflammation. Resultatet er dybere ar, som ikke længere kan fjernes selv ved aggressive kosmetiske teknikker.

Kan kulstofskrælning gøres hjemme?

Beauticians advarer - kulstofskrælning derhjemme udføres ikke. Selvom det er muligt at finde en mester, der er enig i en lignende procedure, skal du være opmærksom og opgive at forsøge at redde - sådan uagtsomhed kan koste sundhed.

Kun i salonen kan en kosmetolog kontrollere hudens integritet, afgøre, hvor sikker proceduren er, og om der er komplikationer i processen. Ved de første alarmsignaler af huden stoppes manipulationerne, og sammensætningen fjernes fra dermis. Dette hjælper med at forhindre ubehagelige konsekvenser. Uerfarne mester derhjemme kan ikke være opmærksom på de komplikationer, der truer med skade eller forbrændinger.

Billeder før og efter proceduren

Carbon peeling har mange fordele og fordele i forhold til andre rengøringer. Dette kan ses ved at se billeder af kvinder, der har gennemgået proceduren. Billedet viser tydeligt hvordan hudtilstanden er ændret til de bedre, mærkbare defekter er forsvundet, og ansigtslindningen er udjævnet. Billeder bliver ofte et glimrende incitament til at gå i salonen og glemme de mangler, der allerede er trætte af at gemme sig under et lag af rødme eller fundament.

Kundeanmeldelser

Mange kvinder har allerede succesfuldt fjernet problemerne på ansigtets hud og var overbeviste om, at brugen af ​​kul og laser virkelig giver dig mulighed for at klare problemerne smertefrit og hurtigt. Vi tilbyder vores læsere at dele deres oplevelser - positive eller negative. Det er muligt, at dette vil gøre det muligt for damerne at afgøre, om de skal gå til salonen og gennemgå proceduren. Forlad feedback - sikkert vil mange damer sætte pris på den givende oplevelse.

Kan jeg barbere min armhule med en epilator

Hvordan tændes hår derhjemme?