Hvad er forskellen mellem epilator og depilator

Attraktive og velplejede krop, glat og delikat hud, så hvad kvinder søger. En vigtig rolle i denne procedure er hårfjerning. Denne irriterende procedure tvinger kvinder til at bruge meget tid i specialiserede saloner eller at kæmpe hjemme.

Heldigvis er der enheder og midler til at løse dette problem. Generelt er der to typer - hårfjerning og depilering. Afhængigt af procedurens art varierer midlerne til deres gennemførelse. Hvad er forskellen mellem disse lignende begreber? Nu finder vi ud og forstår, hvad der er forskellen mellem depilatoren og epilatoren.

Hvad er forskellen mellem enheder

Epilation er en måde at fjerne hår på i lang tid. Enhver fjernelse af håret sker ved hjælp af anordninger, der udsender lysstråler med det formål at ødelægge ikke kun den kutane hårkul, men også trænge ind i huden og ødelægge det indefra. Det vil sige, at follikelen er ødelagt, og dermed for at genoprette og dyrke et nyt hår tager meget tid.

Depilation er processen med mekanisk hårfjerning, effekten er kun rettet mod det synlige hår. Derfor indebærer proceduren ikke en varig virkning. Tross alt springer hårene hurtigt ud og danner friske børster.

Selvfølgelig indebærer forskellen i virkningsmekanismen på hårlaget forskelle mellem de anvendte midler og enheder. En mere specifik forklaring på, hvad der er forskellen mellem opstilleren og opstilleren, får vi på en detaljeret gennemgang af deres sorter.

Typer af udstyr til depilation

Metoder til at fjerne uønsket hår hver gang forbedret, der er nye værktøjer, den teknologiske proces skrider frem i denne sag. De mest almindelige metoder til depilation er:

Maskine - En håndholdt enhed baseret på en kniv, der fjerner huden fra håret, hvilket gør det glat og rent på blot et par minutter. Sandt nok vil effekten ikke vare længe. Den nemmeste metode til dem, der hurtigt vil slippe af med uønsket hår. Det betales dog af procedurens hyppighed.

Specialty depilatory cremer er en måde at fjerne det synlige hårlag. Men denne måde er mere loyal over for huden. Fjernelse processen er mindre aggressiv, så hår vokser langsommere end efter en barbermaskine. Sådanne cremer, som om corroding håret, der er på overfladen af ​​huden. Hud efter creaming er blødere, og der er ingen risiko for at skære.

Bio-sammensætning er en form for depilation, som består i mekanisk fjernelse af hår ved brug af klæbrig blanding. Det vil sige, at dette omfatter den velkendte voksaflejring.

Afhængig af den zone, der skal behandles, er der flere typer hårfjerning afhængigt af voksets temperatur:

 • Varm voks - gælder næsten hele kroppen. Nem at påføre med en speciel rulle. På grund af operationens enkelhed er det nemt at udføre derhjemme.
 • Varm voks - bruges til særligt følsomme områder. Varm voks fremmer åbningen af ​​porerne, så proceduren er mere delikat.
 • Kold voks - opfordrede til stive børster, som oftest anvendes på fødderne, hvor huden er mindre følsom. Kan findes i enhver butik i form af striber.

Shugaring. Fremgangsmåden er populær for effektiviteten og varigheden af ​​effekten. Såvel som ved voksaflejring anvendes en særlig pasta baseret på hvilket smeltet sukker der påføres huden. Den klæbende base absorberer hårene henholdsvis på det er påført strimler, der adskiller klæbebasen og med det trækker håret ud og efterlader glat hud.

Særlige enheder. Disse er elektriske apparater, der er designet til at fjerne det øverste (synlige) hårlag. I lang tid i efterspørgsel er ledende stillinger besat af mærker som Brown, Philips, Roventa. Kompakte og praktiske elektriske barbermaskiner tager ikke meget plads på batterier eller er forbundet til netværket.

Epilationstyper

Som vi allerede har fundet ud af, er epilering i sig selv fjernelse af hår fra roden i lang tid. Nogle behandlinger garanterer hårvækst i uønskede områder i årevis.

Blandt de mest populære og effektive måder at skelne på:

Photoepilation - hårfjerning enhed, som er udstyret med en speciel lampe, der producerer opvarmede bølger. Strålerne trænger ind i follikelet, de absorberes af melanin, hvilket fører til folliklernes død med et hår.

Laser procedure - udføres ved hjælp af en enhed, der udsender laserstråling. Det trænger dybt ind og ødelægger håret indefra. I modsætning til fotoepilation forsinkes laserproceduren i lange måneder for at opnå den ønskede effekt. Velegnet til alle hårtyper.

Elos epilation er en procedure, hvor en del af lyseksponering anvendes i kombination med radiobølger. Denne kombination er rettet mod ødelæggelsen af ​​folliklerne. Det er nødvendigt i orden af ​​ti procedurer, men det opnår den ønskede virkning.

Termolyse er en måde at udrydde et hår på, det vil sige, at det tager sigte på at ødelægge follikel og stamme med hjælp fra nuværende. Denne procedure er ikke for meget blide mennesker. Det bringer ubehag under implementeringen.

Bland-metoden er en kombination af termolyse kombineret med kemisk eksponering. Hensynsløs og ubehagelig måde giver dog et godt resultat.

Hvad er bedre at vælge

Hvad er bedre epilator eller depilator? For hver person vil den bedste mulighed være den der passer bedst til ham, i betragtning af fordele og ulemper.

Mange stiller ikke disse spørgsmål og genere ikke at leve. Brug kun maskinen regelmæssigt og tilfreds med resultatet.

Andre kvindelige repræsentanter, tværtimod, ser skønhedens mission at slippe af med evigt, eller i det mindste i lang tid, fra irriterende hår på uønskede steder. Ikke fortryde nogen midler eller indsats. Oplev derfor de nyeste metoder i disse procedurer.

Uden tvivl vil alle have deres egen overlegne mulighed, men generelt, når de vælger alt, starter de ud fra de grundlæggende kriterier.

 • Omkostninger. Ikke alle kan vælge en effektiv procedure for hårfjerning i salonen eller købe en lignende enhed til hjemmebrug.
 • Procedurens varighed. Ikke alle har tålmodigheden til at afsætte et par måneder til effekten. Nogle gange behøver du bare at slippe af med håret allerede og straks.
 • Smertefulde aspekt. Ikke alle er villige til at udholde den smerte, som nogle af procedurerne forårsager, selv om effekten er uovertruffen.

Derfor vælger du måske ikke så effektiv, men pålidelig og smertefri proces.

Generelt gives oplysningerne i artiklen for personer, der endnu ikke har bestemt sig for metoden til fjernelse / fjernelse af hår. Faktisk kan en generel beskrivelse af hver procedure være en vejledning for det korrekte valg.

Epilation og depilation. Udvælgelsesstrategi

Spørgsmålet om vellykket fjernelse af uønsket vegetation på kroppen i dag er relevant for mange af det retfærdige køn. Og hver kvinde søger at vælge den hurtigste, mest effektive og smertefri løsning.

Hvad er forskelligt fra depilator depilator, og hvilken vej er bedre, læs mere i vores artikel.

Hvad er forskellen mellem "epi" og "depi"?

For mange kvinder er de kosmetiske udtryk "epilation" og "depilation" næsten identiske, men ikke alle ved, at de er helt forskellige fra hinanden. Og lige i begrebet "rod" er forskellen skjult.

Epilation er en procedure til fjernelse af uønsket vegetation, hvilket indebærer fuldstændig fjernelse af hår med deres roddele. Den enhed, med hvilken fjernelsen udføres, kaldes en epilator.

Depilation indebærer fjernelse af en del af håret, som er placeret over huden. Den subkutane del med pæren forbliver intakt.

De vigtigste forskelle

Først og fremmest bør det bemærkes, at hårfjerning og depilering er helt forskellige metoder til at slippe af med uønsket vegetation:

 • Depilation indebærer at skære hårene uden at fjerne pæren og giver kun midlertidig lindring fra unødvendig shaggy. Således fjernes kun den synlige del af øjet, som er placeret på overfladen af ​​huden, mekanisk, mens resten under huden ikke påvirkes;
 • Epilation gør det muligt at fjerne hår fra roden og dermed sikre udseende af nye efter længere tid eller permanent eliminere vegetation i en bestemt del af kroppen.

Således fandt vi ud af den vigtigste forskel: "Depilation er midlertidig, og epilering er for evigt"!

Den væsentlige forskel mellem epilatoren og depilatoren ligger i virkningsmekanismen på hovedbunden. Epilatorens arbejde er baseret på ødelæggelsen af ​​hårsækkene. Og skildpadden skærer i sin tur simpelthen håret ved roden.

Procedurerne adskiller sig også i implementeringens kompleksitet. Alle mulige metoder til depilation giver dig mulighed for at udføre dem hjemme. Epilering er umulig uden hjælp fra en specialist, og de fleste af dem bruger professionelt kosmetologisk udstyr.

Hvad er depilators

Listen over moderne depilatorier er ret bred: fra en konventionel barbermaskine til miraklet i moderne teknologi - en laserpræparat.

Og for at finde ud af, hvilken depilator der er bedre, overvej de mest almindelige:

 • Barbermaskinen er en velkendt maskine, der kan findes i hver kvindes badeværelse.
 • Kemiske cremer. De har en speciel formel, der virker på keratin i hårets roddel, håret bliver ødelagt og forsvinder;
 • Biologiske forbindelser. Denne gruppe er repræsenteret af voks, karamel og sukker, som på grund af deres "klæbrighed" gør det muligt at trække unødvendig vegetation ud;
 • Elektriske apparater. Opdelt i skive, forår og pincet, afhængigt af virkningsmekanismen på håret.

Hvad angår det sidste punkt, vil jeg gerne forkaste en moderne råvaremyte, som den elektriske depilator kalder en "epilator". Denne enhed tillader kun for et stykke tid at slippe af med uønsket hår og forhindrer ikke deres nye udseende.

Epilation muligheder

Epilationsprocedurer er også meget forskellige.

Bemærk nogle af de mest almindelige:

 • Laser hårfjerning. Det indebærer behandling af hår med en laserstråle. Proceduren er helt smertefri, eliminerer skader på huden og udseende af ar. Det giver en glat og silkeagtig hud efter flere sessioner. Det kræver imidlertid betydelige finansielle investeringer og udføres ikke på blondt hår;
 • Epilering. Hårfjerning udføres ved hjælp af en kraftig lyspuls, der forårsager varmebølgernes energi. Denne energi absorberes af melanin - hårfarvepigmentet, og håret dør. Det skal bemærkes, at denne metode er mere effektiv på mørkt hår, da de mest indeholder farvestof. For grå hår er denne metode slet ikke egnet, da de indeholder næsten ingen melanin;
 • Epilation Elos. Det er en proces med vekselvirkning af radiobølger og lysenergi med en specifik bølgelængde, som sammen har en ødelæggende virkning på hårsækkenet. Det er en af ​​de mest komfortable og sikre metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Som regel er 10 til 12 procedurer nødvendige for fuldstændig hårfjerning. Det eneste negative punkt er den høje pris for denne service.

Hvad man skal vælge

Nogen foretrækker ikke at forstyrre, og en gang om 2-3 dage bærer en barbermaskine, og en person mere som elektriske afskærmere eller voks. Forresten, når du bruger sidstnævnte, kan du kaste nogle bitre tårer.

Faktum er, at procedurerne for voks og elektrofornemmelse er ret smertefulde, men samtidig lover de et mere langsigtet resultat, så der er noget at udholde!

Elektriske og laserafskærmere giver mulighed for mere "højkvalitets" hårfjerning, da de midlertidigt fjerner håret fra roden, og efter proceduren bliver hårene tyndere og tyndere.

Mange af de eksisterende metoder til hårfjerning lover at redde dig fra uønsket vegetation for evigt. Men for at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at fylde op på en solid del af tålmodighed, da denne procedure er ret lang og kræver gentagen gentagelse.

For at få glatte ben for evigt, skal du besøge en kosmetologs kontor mere end én gang og tildele en alvorlig mængde fra boligbudgettet. Men nogle gange er spillet værd at lyset er værd. Desuden er epilering i skønhedssalonen meget sikrere, mens hjemmebehandlinger kan blive irriteret på huden eller et problem med indgroet hår.

Forskellige kosmetiske procedurer giver i dag et stort felt til valg af enhver kvinde. Derfor kan alle forsøge at bestemme hvilken procedure for hårfjerning, der er mere hensigtsmæssigt hvad angår fysiologiske og monetære parametre.

Vi forsøgte at bringe dig ajour og pege på de eksisterende faldgruber for hver procedure. Og hvad skal du vælge mellem epilator eller depilator, skal du, kære damer! Glatte ben og smiler på dit ansigt!

Hvilken opstiller er bedre: typer, udvælgelseskriterier, anmeldelser

Hår vokser på benene eller i den intime zone forårsager ubehag, og hver kvinde søger den mest effektive måde at slippe af med dem, hvis ikke for evigt, men i det mindste for den maksimale periode. Depilators gør et godt stykke arbejde med denne opgave, men hvordan man vælger fra en sådan sort er den bedste?

Mange har hørt, at der ud over at bruge maskinen er andre metoder til fjernelse af hår. Disse omfatter laserprocedure, fotoepilation, cremer, såvel som elektriske epilatorer og depilatorier. Salon ødelæggelse af hårpærer giver et godt resultat, men adskiller sig i en høj pris, hvilket ikke skal siges om populære og overkommelige depilatories.

De vigtigste typer af depilatories på handlingsprincippet

Prædikatorens princip er at flytte den del, der skærer ud, udstikker hår eller fjerner dem fra roden. Den sidste procedure er smertefuld, men virkningen af ​​den varer fra 2 til 3 uger, fra minuserne er det værd at bemærke, at depilationen varer flere timer på grund af at værktøjets hoved dækker et lille område.

Det er værd at bemærke, at værktøjer, der helt fjerner et hår, ofte omtales som "epilatorer", men mange henviser dem også til depileringsværktøjer, da de kun fjerner vegetationen et stykke tid.

Af minuserne af sidstnævnte antages det, at nogle hår vokser ind, hvilket bliver et problem for den anden procedure.

Afhængig af eksponeringsmetoden er elektriske mekanismer:

Forårsbeskyttelsesmidler

De mekanismer, der er baseret på en fjeder, trækker håret ud ved at bøje det. En sådan anordning optrådte først i butikkerne, fordi der på det tidspunkt ikke var noget valg blandt kvinder var det i god efterspørgsel.

På nuværende tidspunkt produceres foråret epilatoren kun af nogle virksomheder, der understreger dens lave omkostninger. Ulemperne ved modellerne kan overvejes:

 • sårhed i proceduren
 • irritation;
 • hår indvækst;
 • kort levetid på foråret.

Disk mekanismer

Disk epilatorer er arrangeret efter samme princip som de første, de bruger kun et sæt buede plader til greb. Denne type er praktisk taget ikke tilgængelig, da den blev erstattet af en pincet. Fra de positive karakteristika kan noteres:

 • rimelig pris;
 • praktiske;
 • procedureens hastighed.

Ulemperne, som i den foregående indretning, er:

 • smerte;
 • afbrydelse og indfødt hår.

pincer enhed

Modellerne har i deres hoved roterende og skiftevis låsende pincet, som er anbragt i et tavlermønster.

Enhederne er blevet et alternativ til de foregående enheder og kørte dem praktisk taget ud af markedet.

Fra de positive karakteristika kan noteres:

 • god præstation
 • minimal smerte
 • lav mængde indgroede og brudte hår.

Udvælgelseskriterier

Inden du vælger en enhed for at fjerne overskydende vegetation, bør du bestemme, hvilke zoner det skal bruges til.

 1. For eksempel, hvis du planlægger at behandle kun ben med dem, vil enhver billig model gøre, da smertetærsklen i deres hud er højere end andre steder, især i intime. Det skal dog bemærkes, en højere komfortmulighed med baggrundsbelysning.
 2. Øget følsomhed i huden tillader ikke brugen af ​​enkle modeller, hvilket medfører betydelige skader. Derfor anbefales det at vælge en enhed med udskiftelige hoveder i nærvær af massering af handlinger på det område, der skal epileres. Hvad angår brugen af ​​kølemiddels, er kvindernes meninger forskellige.
 3. Det mest velegnede værktøj kan betragtes som en model, der kan anvendes ved anvendelse af en speciel gel eller i vand, hvilket reducerer smertsyndrom med mere end 50%. Det vil dog være sværere at udføre manipulationerne end på tør hud på grund af hår, der holder fast i kroppen.
 4. Til følsomme steder i bikini og armhuler er en anordning med en barberkniv eller trimmer fastgørelse egnet. Brug af det gør ikke ondt, men har andre ulemper:
 • klippe hår vokser hurtigt;
 • hyppig brug forårsager ubehag for det behandlede område.

Hvis smertestillende midler, der er flere gange højere end omkostningerne ved konventionelle, ikke kan erhverves af en eller anden grund, kan du lette proceduren, hvis du tager et bad foran den og anvender smertestillende stoffer til huden.

Hvilken producent er bedre?

På trods af billedernes billighed, bør en mere behagelig drift gives fortrins til en pålidelig producent. I dag er virksomheder, der er opført på listen over producenter af høj kvalitet, teknologier:

 • Panasonic;
 • Brown;
 • Roventa;
 • Phillips.

Det er svært at afgøre, hvilken af ​​dem der indtager en ledende stilling. På baggrund af statistik over vurderinger vurderer hver kvinde det selskab, hun kunne lide fra listen, til at være den bedste til produktion af udstyr til depilation. Dette sker fordi hver virksomhed bruger en anden handlingsmekanisme for sine produkter, og hver klient finder den, der er mest acceptabel for hende.

For eksempel er produkter til hårfjerning i nogle virksomheder udstyret med en diskmekanisme, der er kendetegnet ved høj hastighed, som er ideel til benene. Depilatoren sørger også for en reduktion i rullehastighed til brug i følsomme områder.

Andre producenter specialiserer sig i pincet. Braun elektriske apparater viser høj ydeevne ved fjernelse af de mindste hår. Denne fordel skelner betydeligt Silk-Epil 3-serien i pris.

Bedste Depilators: Review og Feature

Når man køber en god epilator er vigtig ikke kun producentens ry, men også kendskabet til hvilke krav det skal opfylde. I første fase skal det afgøres, hvad der er den grundlæggende faktor for at vælge et instrument, pris eller kvalitet, hvis sidstnævnte hersker, så skal en god model:

 • har mere end en hastighedsgrænse
 • Tilnærmelse samtidigt for flere zoner;
 • har et anæstesystem
 • indeholder mere end en funktion
 • har høj ydeevne og mindst tid til at opkræve.

Acne på brystbenet hos kvinder - hvorfor de ser ud og hvordan man kan slippe af med dem, læs vores publikation.

Sådan farves mørkt hår i teknikken ombra - læs i denne artikel.

Herfra lærer du ved hjælp af hvilke metoder du kan justere ansigtsformen og understreger kindbenet.

Tre af de bedste depilatorer

Modeller udvælges ud fra graden af ​​positiv feedback og de reelle meninger af kvinder.

Braun Silke Epil 9

Enheden fra den tyske fabrikant har følgende egenskaber:

 • bevægeligt arbejdsbasis dækker et stort område;
 • en børste er tilvejebragt i hovedet og giver massage med vibrationens virkning
 • har evnen til at arbejde i vand
 • effektiv til fjernelse af tørre og våde hår
 • Tilstedeværelsen af ​​to tilstande giver dig mulighed for at håndtere intime områder;
 • har baggrundsbelysning
 • indeholder 40 mini pincet;
 • Pakken indeholder yderligere vedhæftede filer til massage, ansigtsrensning og barbering;
 • En time opladning af batteriet giver 40 minutters kontinuerlig drift.

Philips HP 6581

Følgende position er optaget af den slovenske enhed, som har funktioner som:

 • 2 hastighedsindstillinger;
 • modstandsdygtighed mod vand
 • Tilstedeværelsen af ​​belysning;
 • vaskbart hoved;
 • 32 pincet;
 • i et sæt barberings- og massage dyser;
 • batterilevetid 40 minutter.

Panasonic ES-ED90-P520

Modellen lavet i Folkerepublikken Kina, som har følgende egenskaber, stod fast på sidste trin i top tre:

 • indeholder i et sæt af 6 dyser, herunder barbering og massage;
 • har 2 hastighedsindstillinger;
 • giver mulighed for hårfjerning i vand;
 • består af 48 pincet;
 • det er muligt at tænde baggrundslyset;
 • Opladet enhedens driftstid 40 minutter.

Hvilken depilator er bedre at købe til den intime zone?

Hvis du vælger en enhed til bikini-zonen, bør du ikke være bange for irritation, fordi den vises efter næsten alle former for fjernelse af hår. Som regel vil der ikke være noget spor af rødme den næste dag. Derudover fører specielle dyser til de mindste skadeområder.

For at vælge en god model til depilering af det intime område, skal man huske på, at det skal opfylde følgende krav:

 • produceret af et pålideligt selskab
 • have en behagelig form for hånden
 • at have ekstra funktioner, herunder "blid" -tilstanden.

Overholder ovennævnte kriterier, og også under hensyntagen til kvindens mening blev følgende modeller den mest populære:

 1. Silke Epil 7 7181;
 2. Philips Bikini Perfect HP 6375;
 3. Rowenta Silence Bikini EP 5420.

Den omtrentlige pris for sådanne epilatorer varierer fra 2.000 til 5.000 rubler.

Hvad er den bedste depilatoriske creme?

For at fjerne uønsket vegetation på kroppen, har ikke kun elektriske apparater, men også depilatoriske cremer vist sig. De er forskellige:

 • smertefri;
 • fugtgivende virkning;
 • aktionshastighed
 • langsommere hårvækst.

De mest populære og effektive depilatory cremer er:

Fordelene ved værktøjet kan overvejes:

 • hurtigt resultat
 • blødgøring og fugtgivende hud
 • langsom hårvækst og udtynding.

Sally hansen

Cremen er velegnet til følsom hud og endda til ansigtet, såvel som:

 • besidder hypoallergen og fugtgivende egenskaber;
 • blødgør og plejer huden
 • sparer varige resultater.

Cliven

Depilatoren er præget af tilstedeværelsen i sin sammensætning af mandelolie, glycerin og lanolin, som brænder for huden og gør den fløjlsagtig.

For alle andre parametre svarer det til tidligere cremer.

Moderne former for depilation har praktisk taget erstattet salonprocedurer, selvfølgelig forventes sidstnævnte at få et bedre resultat, men som regel har ikke alle kvinder råd til at betale et beløb, der overstiger omkostningerne for depilators i flere sessioner.

Hvilken depilator er den bedste: anmeldelser

Braun 9-969 Silke-epil 9

Ikke så længe siden købte jeg Braun 9-969 Silke-Epil 9, jeg gav ham en lille mængde på ca. 9.500 tusind rubler. Behagelige indtryk startede lige fra varens emballage, da han havde det originale omslag.

Enheden er meget tilfreds med hurtig fjernelse af hår, der samles i en speciel beholder og ikke flyver væk på modsatte sider. Jeg var også glad for at kittet indeholder massagebørster til ansigt og krop, som jeg bruger næsten dagligt.

Panasonic ES-2013

På råd fra venner købte jeg en epilator, for at være ærlig, da jeg gik i butikken, forstod jeg ikke funktionerne overhovedet. Jeg tog den billigste model Panasonic ES-2013, som var på salg, fordi jeg i grunden havde brug for depilation af benene, anbefalede sælgeren det til mig.

Det skal bemærkes, at brugen af ​​vanen er smertefuld nok, men senere blev jeg vant til det og begyndte endda at eksperimentere med bikiniområdet. Jeg vil ikke opfordre til at købe en billig model, da de sandsynligvis de dyre arbejder smertefrit, men epilatoren kom op for mine ben.

Rowenta EP1030

Jeg blev præsenteret med en Rowenta EP1030 epilator til min fødselsdag, desværre har en ven ikke vidst, at jeg allerede havde en enhed. Men det kunne ikke desto mindre modstå tilbagemeldingen om den nye model. Ved at bruge en ny epilator kom jeg til den konklusion, at hårintag ikke er afhængig af modellen, forblev problemet på samme niveau.

De smertefulde fornemmelser er forskellige, da Roventa har massageruller, de er lidt kedelige, den gamle model var enkel, så jeg har noget at sammenligne med. Jeg kunne også godt lide, at to bevægelser var nok til helt at fjerne hårene, jeg var nødt til at tinker med min enhed.

Det forekom ubelejligt, at enheden kun fungerer fra netværket, men ledningslængden kompenserer delvis for dette.

Philips HP 6540

Epilatoren er en uundværlig ting for mig, fordi jeg har brug for regelmæssig depilation i det intime område. Hvis en almindelig barberkniv kommer ud af benene, er det generelt forbudt for et bikiniområde.

Da jeg er seriøst engageret i svømning, skal åbne rum altid have et velplejet udseende. Jeg købte en Philips HP 6540 enhed, fordi der er en ekstra enhed til følsomme steder. Der er smerte, men du kan vænne dig til det, jeg strækker min hud til dette.

Jeg var glad for, at modellen helt fjerner alle hårene, og det synes næppe synligt, jeg har personligt på dag 13. På den første dag er der irritation i form af punkter, men om morgenen passerer de.

Rowenta Soft Extreme EP8710

På råd fra en konsulent købte jeg mig selv en Rowenta Soft Extreme EP8710 epilator. Jeg beklagede næsten mit køb og delte min anmeldelse. Jeg føler mig næsten ikke smerte på grund af massagerullen og koldblæsning.

Belysning hjælper med at se små hår, men selv dette er ikke så vigtigt, fordi enheden gør benene glatte. Jeg kunne godt lide den specielle dyse til peeling, som fjerner indgroede hår og gør huden blød. Derudover har kittet en bikini trimmer, en barbering dyse og til epilering følsomme områder.

Og et par flere tips om valg af en depilator - i den næste video.

Epilator eller depilator - hvad er forskellen, og hvilken er bedre?

Artiklen diskuterer metoderne til hårfjerning, beskriver forskellen mellem begreberne "hårfjerning" og "depilation", fordele og ulemper ved metoderne, samt hvilken metode der er bedre og hvorfor.

Der er forskellige metoder til fjernelse, hvorefter hårene bliver tyndere og kan nemt fjernes.

Håret kan fjernes ved hjælp af den sædvanlige barbermaskine, men denne metode vil føre til, at de bliver mørkere, hårdere og til sidst bliver endnu mere mærkbare.

Derudover forårsager barbering ofte irritation, nedskæringer og nogle indgroede hår. Efter barbering kan der opstå en brændende fornemmelse, en infektion kan komme under huden, og derpå sikres betændelse.

Hår kan også fjernes med tang. Denne metode til at fjerne uønsket hår på sin egen måde er desuden overkommelig. Det vil imidlertid tage for meget tid og tålmodighed at fuldføre denne procedure.

Følgende metoder kan også bruges til fjernelse:

 • elektrolyse;
 • Laser hårfjerning;
 • laser hårfjerning, andet.

Særlige enheder er også skabt til fjernelse - en depilator og en epilator, de har forskelle.

Under epilation forstår den kunstige fjernelse: Du kan fjerne håret fra roden eller ødelægge pærerne.

Braun epilator

Depilation betyder også hårfjerning, men pære og follikel forbliver intakte, kun hårene fjernes. Efter depilation kan virkningen af ​​hårdt hår fremstå, da de begynder at vokse aktivt.

Hvad er forskellen mellem en epilator og en depilator?

Så fjerner epilatoren hårsækken, og depilatoren - kun uønsket hår, der kun ligger på overfladen af ​​huden, påvirker ikke follikel og pære. Det er forskellen mellem epilatorer og depilatorier.

Braun epilator model med cover

Med en epilator kan du effektivt fjerne hår.

Om fordele og ulemper ved fjernelse og fjernelse af hår

Ovenstående er forskellene mellem depilatorer og epilatorer. Lad os se, hvad fordelene og ulemperne ved procedurerne og hvad er bedre?

Fordele ved epilering

Under elektrolyse gennem en tynd nål overføres en lille udledning af elektrisk strøm, hvilket fører til ødelæggelse af pæren. Denne metode er meget effektiv. Desuden er den egnet til fjernelse af gråt, blondt hår.

Fordelene ved laser hårfjerning er, at efter proceduren er der ingen indvækst, betændelse i folliklerne. Denne metode er perfekt til at fjerne tyndt mørkt hår på let hud.

Udfør laser hårfjerning

Photoepilation har også sine fordele. Med denne metode kan du fjerne hår i enhver struktur.

Til arbejde anvendes pulsen høj-energilampe. For at undgå udseende af en forbrænding, efter proceduren, behandles huden med en speciel gel.

Disse metoder adskiller sig fra brugen af ​​forskellige enheder, procedurens varighed og den effekt, der kan opnås efter deres anvendelse.

Ulemper ved epilering

Af minuserne af elektrolyse - behovet for en tidlig afvisning af voks, epilator. Det er nødvendigt at gendanne pærens tilstand. Denne metode er smertefuld og traumatisk.

Epilation i kabinen

Hvordan vælger du den bedste photoepilator til hårfjerning hjemme, læs vores artikel.

Fra minuserne af elektrolyse i salonerne - de høje omkostninger ved service. Op til fire timer varer en session - det afhænger af det behandlede område. For at opnå et godt resultat registreres de i 10-20 sessioner.

Minus laser hårfjerning - kortvarig effekt af proceduren. Dette advares umiddelbart før den første procedure.

Det vil tage mindst 8-10 procedurer for at opnå et godt resultat. For at konsolidere resultaterne besøg salonen hvert halve år.

Der er en række kontraindikationer for laser hårfjerning - hudsygdomme, diabetes mellitus, graviditet. Denne procedure udføres af specialiserede centre.

Der er ulemper og fotoepilation.

Udfør fotoepilation i kabinen

Af minerne - de høje omkostninger ved service. For at opnå synlige resultater besøg salonen et par måneder i træk.

Hvis smertegrænsen er lav, så oplever personen smerten i løbet af proceduren. For at reducere smerte, tag smertestillende midler.

Dette dyre udstyr bruges i hjemmet. Hvis lamperne fejler, skal du selv købe de nødvendige lamper.

Ulempen ved denne metode er, at photoepilation er den eneste måde for kvinder med mørkt hår. Hvis der er lys eller rødt hår på kroppen, så er specielle resultater ubemærket efter proceduren, da der ikke er melanin i disse typer hår.

Forkert indstillede indstillinger, skønhedens inkompetence, fører brugen af ​​lavkvalitets kølevæge til forbrændinger. På irriteret, tynd eller garvet hud kan der også forekomme forbrændinger efter proceduren.

Hvis du tager hormoner, hvis hormonforstyrrelser forekommer i kroppen, så begynder håret på kroppen at vokse igen.

Hvad skal man vælge: depilation eller hårfjerning?

Hvis du har brug for at fjerne en lille mængde hår, skal du bruge ophængeren, barbering.

I det tilfælde, hvor det er nødvendigt at løse problemet i lang tid, er det bedre at bruge elektrisk, foto eller voks hårfjerning.

Fra målet afhænger af hvilken procedure der skal vælges, eller hvilken enhed der er brug for.

Hver metode har sine fordele og ulemper, som tager højde for, når man vælger en procedure. Der er procedurer, som udarbejdes på forhånd.

Photoepilation er ikke effektiv til fjernelse af lys, rødt hår. For at udføre fotoepilering på huden bør der ikke være allergiske reaktioner, skader.

For at undgå forbrændinger efter brug af en hjemmepilepilator på mørk hud, udsæt minimal effekt.

Inkluderet med den vedhæftede farveskala.

Det er vigtigt, når du arbejder med en home photoepilator for at sikre, at strålen jævnt bevæger sig over huden og ikke behandler det samme område to gange.

Forskellen mellem epilering og depilation, epilator og depilator

På trods af at hårfjerning på kroppen er en af ​​de mest eftertragtede kvindelige procedurer, kender mange unge damer stadig ikke forskellen mellem epilering og depilation og forvirrer disse begreber med hinanden. Epilering og depilering er designet til at løse et problem - for at gøre epidermis perfekt glat, men mellem dem er der stadig en betydelig forskel.

Hvad er hårfjerning

Epilation er en metode til hårfjerning, hvor virkningen ikke kun er på stængerne på hudoverfladen, men også på follikelen der er ansvarlig for hårvækst. Denne type behandling er mere effektiv, da det giver mulighed for at opnå glathed i huden for langvarig juice. Dermatologer og kosmetologer anbefaler at udføre sådanne procedurer i salonen, da de kræver særlige færdigheder og erfaring. Den mest effektive og effektive måde anses hårdt hårfjerning - en metode til hårfjerning, udført ved hjælp af forskellige enheder og systemer.

Advarsel! Apparat hårfjerning udføres kun i centre af æstetisk kosmetologi og skønhedssaloner. At udføre sådan behandling hjemme er umulig.

Epilationstyper

I dag tilbyder skønhedssaloner disse typer af hårfjerning:

 • elektrolyse. Eliminering af vegetation ved hjælp af elektrisk udladning. Den positive virkning af proceduren er opnået på grund af, at skibsføreren bringer klientens hud en speciel nålelektrode, som passerer elektricitet gennem sig selv. Hidtil er termolyse betragtes som den mest effektive. Efter færdiggørelsen af ​​kurset vil en kvinde evigt glemme hår. Men på trods af høj ydeevne nægter mange kvinder en sådan behandling, da det er ret smertefuldt og ofte forårsager bivirkninger;
 • laser hårfjerning. Denne teknik er unik og passer til alle dele af kroppen. Da moderne laserenheder er udstyret med kraftige kølesystemer, er proceduren praktisk talt smertefri. Den eneste ulempe ved laser hårfjerning er, at strålerne kun påvirker mørke hår, lette hår er kun fjernet. For at opnå det ønskede resultat skal du gennemgå mindst 7 sessioner. Efter afslutning af kurset stopper hårvæksten i 5-7 år;
 • epilering. Hårfjerning med lys. Denne procedure finder sted meget hurtigt og er næsten ikke ledsaget af smertefulde fornemmelser. Photoepilation er kun egnet til piger med mørkt hår. Efter et fuldt kursus opretholdes hudens glathed i ca. 6 år.

Hvad er depilation

Forskellen mellem epilering og depilation er signifikant. Depilation er en mekanisk hårfjerning (i nogle tilfælde med roden), hvilket giver en midlertidig effekt. Uanset den valgte teknik, er der ingen effekt på follikelet under depilation, hvorfor hårene igen får sig til at føle sig om få dage eller uger.

Depilation er praktisk, fordi det nemt kan gøres hjemme, på ethvert passende tidspunkt. På trods af at denne behandling er signifikant ringere end epilation, vælger mere end 60% af kvinder depilering, fordi det er let at bruge.

Det er vigtigt! Næsten alle depileringsmetoder har en fælles ulempe. Efter at have brugt en barbermaskine, sukkerpasta og voks er risikoen for indgroede hår høj.

Typer af depilation

Forskellen mellem depilation og epilering ligger også i, at med den anden metode er alt arbejdet udført med specielle enheder, og depilationen gøres manuelt (ved hjælp af ekstra enheder). Depilation kan udføres på følgende måder:

 • brug af maskinen. Den mest almindelige og nemmeste måde at håndtere vegetationen på. Den største ulempe ved fremgangsmåden er, at effekten af ​​proceduren opretholdes i maksimalt 2 dage, hvorefter børster vises igen på overfladen;
 • brug af beroligende cremer. Denne metode adskiller sig også i tilgængelighed og sikkerhed. Hårfjerning ved hjælp af cremen er helt smertefri. På grund af den øgede sikkerhed er denne metode meget populær blandt gravide kvinder;
 • elektrisk afskærmning. Disse enheder er velprøvede. Med regelmæssig brug bliver hårene tyndere og sjældne, deres vækst vil falde betydeligt. Da en højkvalitets epilator trækker hår ud med en rod, udføres re-behandling ikke tidligere end efter 3 uger;
 • voksning. Hårfjerning ved at påføre voks eller voksstrimler på huden. Hvis man skal tilpasse sig, vil proceduren ikke tage mere end 40 minutter, mens huden vil forblive glat i mindst 2 uger;
 • shugaring. Denne metode er praktisk taget ikke forskellig fra voksning, forskellen ligger kun i de anvendte formuleringer. Sukker hårfjerning er også meget effektiv og giver dig mulighed for at glemme de hadede hår i mindst 3 uger.

Da lige fluffhår fjernes fra overfladen under voksning og shugaring, kan de i fremtiden blive hårdere og grovere. Denne kendsgerning skal også tages i betragtning og vejes, først efter det fortsætter behandlingen.

Hvordan epilatorer arbejder

Princippet om drift af skive- og pincettepilatorer er baseret på den synkrone modkommende bevægelse af flere par pincet eller skiver.

Under rotation og konvergens griber de hår og trækker dem sammen med roden. Moderne epilatorer kan hente selv de mindste hår, hvis længde ikke overstiger 2 mm. Uanset fabrikanten har sådanne enheder flere driftsformer, hvilket påvirker diskens omdrejningshastighed.

Hvis sådanne anordninger anvendes kompetent og forbereder huden for behandling, vil virkningen af ​​den ikke være værre end en shugaring. Huden vil forblive glat i mindst 2-3 uger. Også eksperter forsikrer, at med regelmæssig brug af epilatorer bliver hårene tyndere og tyndere, hvilket giver mulighed for i fremtiden at øge tiden mellem sessioner.

Princippet om drift af depilatories

Forskellen mellem depilatoren og epilatoren (elektrisk) er, at den første type enheder er udformet udelukkende til skæring og trimning af hår. Trimmeren og el-barbermaskinen er udstyret med saks og knive, der skærer håret, når det berøres. Forskellen mellem opstilleren og opstilleren er ganske stor. Hvis huden efter epilatoren forbliver glat i mindst 2 uger, så skal behandlingen efter gentagelse af trimmer gentages om få dage.

Hjælp! Når du vælger en enhed, er det nødvendigt at tage højde for, at depilators er beregnet til midlertidig fjernelse af håret. Epilatorer hjælper med at opretholde glat hud i længere tid.

Hvilke kvinder vælger

Ifølge statistikker foretrækker det meste af det retfærdige sex at gøre shugaring. Desuden anvendes denne teknik både til fjernelse af hår på benene og i det følsomme bikiniområde.

De unge damer stopper ved shugaring, fordi denne metode giver dig mulighed for at slippe af med håret i lang tid, og samtidig bekymrer dig om epidermis. Valget skyldes også den relative smertefrihed af behandlingen (sammenlignet med voksning og en elektrisk epilator). På det næstbedste sted er laser hårfjerning.

konklusion

For at finde den bedste måde at fjerne hår på, har en kvinde brug for at kende forskellen mellem en epilator og en depilator. Da de adskiller sig fra handlingsprincippet, vil effekten af ​​dem også være anderledes. Epilatorer er mere effektive og giver dig mulighed for at opnå et langvarigt resultat. Fordelen ved depilatories er, at de under arbejdet ikke giver smerter og har færre kontraindikationer.

Hvordan adskiller en epilator sig fra en depilator?

Reklame lokker kvinder med mirakelmaskiner til hurtigt at fjerne uønsket vegetation, smertefrit, i lang tid. Normalt, efter at have købt en elektrisk epilator, er pigerne dybt skuffet - proceduren er smertefuld, ikke alt hår er fjernet, og irritation og indgroede hår forekommer på særligt følsomme områder. Andre metoder kommer til undsætning - resultatet af dem er ikke så længe, ​​men sandsynligheden for at få et smertefuldt chok minimeres. Hvad er forskellen mellem disse typer kamp for glathed, og hvordan man bruger en depilator for maksimal effekt?

Forskel mellem depilator og epilator

Forskellen mellem depilering og hårfjerning ligger i den tekniske komponent. I det andet tilfælde er det at trække hår fra roden, som holder huden jævn i lang tid. Så hvad er depilation, og hvordan er det anderledes end epilation? Under brug af depilatoren fjernes kun hårstangen, follikelen påvirkes ikke. Depilatorer skelner mellem:

 • mekaniske (barbermaskiner, hårfjerningsmaskiner, trimmere, stylister);
 • kemiske (cremer, opløsninger).

I første omgang blev elbiler kaldt en depilator, og de skar et hår på roten fra overfladen, svarende til en barbermaskine. Udviklingen af ​​teknologi tillod at fjerne dem fra roden og holde huden jævn i lang tid.

Den nye metode, ifølge europæisk terminologi, kaldes epilation, og enheden hedder en epilator.

Før du køber en enhed tænker mange piger på, om depilatoren og epilatoren har samme effekt, og hvad er forskellen mellem dem og er der alligevel

Da en sådan manipulation ikke er egnet til alle hudområder, omfatter apparaterne flere tips - med pincet til epilering og kniv til overfladisk opskæring af hår. Derfor er både epilatoren og ophængeren passende for enhedens navn.

Epilering uden smerte - er det muligt

Uanset hvad producenterne lover os, er depilering med en epilator en smertefuld proces, der kræver færdigheder. Overholdelse af flere regler gør det muligt at fjerne hår hurtigt efter 10 ansøgninger for at forhindre indgroede hår, og smerten vil reducere betydeligt:

 • For første gang skal du begynde at bruge enheden med mindre følsomme områder af kroppen for at undgå smertechok. For det meste disse ben. Hårfjerning fra benene med en epilator er smertefuldt, men du kan tolerere det. Med hver applikation vil smerten falde, og håret bliver udtømt og tyndt. Avid tilhængere af hårfjerning sikre, at de ikke oplever ubehag.
Epilation og depilation - forskellen og ligheden, forskellen mellem epilering
 • Hårets længde bør ikke være mere end 5 og ikke mindre end 0,5 mm, ellers vil skilderen ikke kunne fange den, for ikke at rive den ud.
 • Korrekt forberedelse til manipulation består i at dampe huden og tørre den derefter tørt. Fra de åbne porer fjernes håret med lethed. Kremer og nærende cremer anbefales ikke, så hårene bliver så mange og sværere at forstå. Imidlertid er underholdende producenter, der tænker på, hvordan man reducerer smerte under epilering, opfundet moderne dyre modeller, der kan fjerne uønsket vegetation selv i vand.
 • For hver hudtype er der forskellige hastigheder. Kun i løbet af langvarig brug vil du lære at se forskellene og vælge den rigtige tilstand. Hvis du bruger depilators for første gang og ikke kender din smertetærskel, skal du bruge minimumshastigheden. Start hårfjerning, slappe af, tænk på det behagelige, ikke juster dig selv til smerten. Korrekt tage depilatoren og fortsæt til fjernelse af uønsket hår.

Begynd at plukke, overvej følsomheden af ​​forskellige dele af kroppen.

For eksempel, for at reducere smerter i bikiniområdet, trækker du flere hår med pincet, inden du starter proceduren, hvorved du fremstiller hudoverfladen for yderligere fjernelse. Du kan fuldføre enhver manipulation med afkøling - vedhæft et stykke is eller en speciel kompress.

På trods af ubehag bruger mange kvinder en depilator og nægter andre metoder til at kæmpe for glat hud. Korrekt brug af moderne enheder gør det muligt at minimere smerte, opnå varige resultater og ikke bruge penge på dyre procedurer.

Hvordan epilator er forskellig fra depilator

I den moderne verden at overvåge deres udseende er blevet meget lettere. I dag er der et stort antal værktøjer til rådighed, der hjælper med at passe sig selv. Blandt dem, epilatoren og depilatoren, som lindrer os fra unødvendigt hår på forskellige dele af kroppen. Men hvordan er de forskellige, lad os forstå denne artikel.

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?

Ikke mange mennesker forstår, hvordan en epilator adskiller sig fra en depilator. Hårfjerning uden at skade deres follikulære del er depilation. Med denne procedure er pæren ikke påvirket og forstyrrer ikke den naturlige vækst af hår. Slip af vegetationen på kroppen på denne måde kan være i kort tid. Og forskellen mellem epilering og depilation er, at den første permanent fjerner uønsket uønsket hår i et udvalgt område af kroppen.

Typer af hårfjerning

I den moderne verden er proceduren for epilering rettet mod fuldstændig ødelæggelse af hårkanalens pære og overgrowth. Typer af hårfjerning og forskellen mellem dem:

 1. Elektrolyse. Mange anser denne procedure forældet. Men glem ikke det endnu, fordi denne metode ikke har nogen konkurrenter på sit område. Elektrolyseprocessen er, at en specialist indsætter en tynd nål og udlader folliklen med en strøm, og fjerner håret med pincet.
 2. Laser hårfjerning. Denne metode til hårfjerning tager meget lidt tid, og du føler næppe smerter. Laseren beskadiger hårsækkene og blodkarrene, som de fodrer. Efter proceduren er det vigtigt ikke at trække hårene ud, men vent to uger, indtil de selv falder ud. Denne metode har kontraindikationer: diabetes mellitus, slid, mange mol, ridser, hudallergier og udslæt, graviditet, amning.
 3. Epilering. Denne procedure giver et hurtigt og godt resultat, men for at få det, har du brug for lidt tålmodighed. Ved hjælp af en intens lyspuls er håret beskadiget, og det falder for evigt i tyve dage. Det vigtige punkt er at gennemføre denne procedure i hårfjerningens intensive fase, ellers vil der simpelthen ikke være nogen virkning.

Hvilken epilator er bedre

Hårfjerning med en pære er en meget smertefuld procedure. Mange producenter af epilatorer forsøger at lette denne proces, men de har endnu ikke formået at gøre det helt smertefrit. Når du allerede ved, hvad epilatoren er forskellig fra en depilator, vil det være nemt at vælge det nødvendige apparat til fjernelse af hårbeklædning. Hvis smerter ikke kan undgås, er det nødvendigt at dvæle på bekvemmelighed og kvalitet.

elektrisk

Ulempen ved denne indretning ligger i selve procedurens smerte, især i følsomme og følsomme områder af kroppen. Producenter forsøger at håndtere dette problem, og hver gang de forbedrer epilatorerne og kommer op med nye metoder til smertelindring. Enheden arbejder på princippet om små pincet, som roterer i en cirkel, tager fat i håret og trækker dem ud fra roten. Hastighedstilstande giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne ikke meget stort, tyndt hår eller omvendt, lang, mens du ikke bryder dem.

laser

Til denne type hjemmepilator anvendes en halvlederlaser, som er billigere end salonudstyr og samtidig lav effekt. Denne ulempe gør enheden svagere: epilatoren kan behandle små områder af huden, hvilket gør processen vanskelig og tidskrævende. Professionelle salonapparater klare denne procedure bedre og hurtigere, selv om deres omkostninger er flere gange dyrere. I betragtning af at derhjemme tager denne procedure meget tid, kræfter og ikke altid er praktisk, vælger mange salonen og stoler på eksperter.

lys

Photoepilator (lys), baseret på arbejdsmetoden, som bruger intens stråling, en lysstråle, der ødelægger folliklerne, hvorefter hårene på kroppen fjernes. Denne type hårfjerning bruges af mange moderne saloner. Med denne enhed kan du slippe af med unødvendig hårplantage fra bikiniområdet, ben, hænder, underarm og ansigt. Efter denne metode bliver enhver hudtype sund og glat.

Typer af depilation

En enkel og overkommelig måde at fjerne hår på uønskede områder af kroppen - depilation. Dens essens er at fjerne overfladens del af håret uden at påvirke pæren. Du ved allerede, hvordan epilering er forskellig fra depilation. Overvej nu de mest populære typer af depilation:

 1. Barbering - en metode, hvor vegetationen på kroppen fjernes ved hjælp af maskinen. Denne procedure er tilgængelig for alle og kræver ikke særlige færdigheder.
 2. Anvendelse af beroligende cremer. Hårfjerning ved hjælp af specielle cremer og lotioner med kemisk sammensætning, hvilket forenkler aflejringsprocessen.
 3. Brugen af ​​kvindelige depilatorier. Disse enheder kan købes hos husholdningsapparater, de kræver ikke særlig viden, det vigtigste er at vælge en bekvem og højkvalitets enhed.
 4. Brug voks. Denne metode kan findes i skønhedssaloner eller gjort hjemme. Dette kræver en særlig voks og lidt tålmodighed.
 5. Shugaring eller søde depilation. Denne type hårfjerning er meget almindelig i saloner, der ofte bruger honning til denne procedure.

Hvilken depilator er bedre

Når du ved hvordan depilatoren adskiller sig fra epilatoren, skal du vælge den bedste metode til depilering. Først skal du finde ud af, hvor længe du behøver at slippe af med vegetationen på kroppen, hvilken effekt du har brug for at få, og på hvilke dele af kroppen. Hvis du frit trimmer delikate områder, og din hud ikke lider af betændelse, vil en konventionel maskine gøre for dig. Og hvis du sætter pris på tid og omkostninger for dig, er det ligegyldigt, så du kan bruge en shugaring, en voksepilator eller en depilator maskine.

mekanisk

Metoden til at fjerne overskydende kropshår ved hjælp af maskinen er mekanisk depilering. Processen tager meget tid og kræfter, og efter hyppig brug af en barbermaskine bliver huden irritabel og kræver særlig pleje. Samtidig bliver håret stiv, en lille børste vises hver dag. Mekaniske depilatorier er ikke egnede til alle, selvom omkostningerne er de laveste.

kemisk

Ved kemisk opbevaringsmiddel betyder en creme eller en speciel lotion. Med denne metode kan du slippe af med uønsket hår i alle dele af kroppen og selv i sarte områder. Hvilken slags depilationskrem er bedre at købe, man kan næsten ikke fortælle, men mange læger råder dig til ikke at blive involveret i denne metode, fordi hydrogensulfid anvendes som en del af fløden, hvilket kan påvirke kroppen negativt.

biologisk

For langvarig glat hud efter fjernelse af overskydende hår er det bedst at bruge en biologisk eller voks epilator. Metoden er at bruge varm eller kold voks, som påføres kroppen, hvor du skal slippe af med uønsket vegetation. Det skal huskes, at denne proces er meget smertefuld, så den er ikke egnet til personer med høj følsomhed. For proceduren er det nødvendigt at hårene vokser godt.

elektrisk

Hvis du ikke ønsker at lide af den daglige kamp med overskydende kropshår, så skal du få en elektrisk afskærmning. Den består af små tænger, der roterer i en cirkel, griber hår og trækker dem ud. Denne proces er smertefuld, men dens virkning varer meget længere end andre typer af depilators. Derudover fremstiller mange producenter nye funktioner i deres apparaters funktioner, hvilket gør proceduren for hårfjerning mere behagelig.

Gennemgang af gode selvrensende elektriske barbermaskiner

Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse