Biotatu øjenbryn henna hjemme trin for trin

Nyskabelsen af ​​den kosmetiske industri er øjenbrynens biatatuage - en procedure til modellering og korrigering af øjenbrynernes form og farvning i enhver ønsket farve.

Dette er en stor erstatning for standard tatoveringen. Sådanne procedurer adskiller sig i eksponering af henna til huden, mens de næsten ikke har kontraindikationer og får kvinder under graviditet og amning.

For at lære at vaske maling fra øjenbryn og hud, kan du lære af vores artikel.

Generelle oplysninger

Det er henna - et miljøvenligt produkt og er et fremragende terapeutisk værktøj. Biotatuazh, som en midlertidig pande farve, kom til os fra Indien og Nordafrika i lang tid.

Farveskemaet, som er tilgængeligt for kvinder fra mode, er ret bredt: fra lysebrune nuancer til mørk og helt sort.

Det er værd at bemærke, at farvning i kabinen, i sammenligning med hjemmet, varer lidt længere.

Men når du får en bestemt færdighed, kan du lave biotatuazh på et fagligt niveau.

Forskel fra almindeligt maleri

Generelt svarer biotatuzh til farvning med henna, men adskiller sig i en signifikant faktor - farvningstiden.

Hvor længe farvningseffekten varer, afhænger i høj grad af, hvor længe du står henna på overfladen.

Desuden giver farvning øjenbryn med henna ikke mulighed for at justere formen på øjenbrynene. Mens biotatuazh er en fantastisk måde at gøre øjenbrynene mere kontur og attraktive, der harmonerer med ansigtets form.

Vigtige redaktionelle råd

Hvis du vil forbedre tilstanden af ​​din hud, skal du være særlig opmærksom på de cremer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af cremer af berømte mærker er stoffer, der forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, som alle problemer på etiketterne betegnes som methylparaben, propylparaben, ethylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ virkning på huden, og kan også forårsage hormonelle ubalancer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til at opgive brugen af ​​midler, der indeholder disse stoffer. For nylig analyserede eksperter fra vores redaktionspersonale naturlige cremer, hvor førstepladsen blev taget af produkterne fra firmaet Mulsan Cosmetic, en førende inden for produktion af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Valget af arbejdsmateriale

Hvordan laver øjenbryn biotatuage, hvilken opskrift? Som det blev sagt tidligere, er det helt muligt at lave biotuage med henna hjemme, men hvis du laver denne farvning for første gang, så i sammenligning med salonversionen kan du få en lidt lavere kvalitet.

Henna biotatuazh gælder imidlertid ikke for de salonsessioner, der ikke er muligt at gentage hjemme.

Følgende er detaljerede instruktioner, som du kan gentage og lave dig smukke øjenbryn.

Skal jeg tage en assistent? Det er helt muligt i starten er det lettere at lave biotatuzh sammen, men du kan gøre biotatuazh kvalitativt og uafhængigt.

Som en optimal og præcis mulighed kan du komme til salonen hvor der er en butik og købe henna der, der bruges til biotatuage.

Trin for trin

Hele proceduren kan opdeles i flere faser: Anvendelse af maling, fastsættelse af resultatet, fjernelse af henna fra huden, derefter fra hårene.

Øjenbryn farvning hjemme, struktureret proces. For at det skal kunne ske uden problemer, bør der udføres lette forberedende procedurer:

 • Brug beskyttende gummihandsker - for at undgå at plette hudens hænder;
 • Når du udfører processen med biotatuazha, skal du dække tøj med et særligt forklæde;
 • indsamle alle nødvendige ingredienser på arbejdspladsen og placere assistenter på hånden: børster, tørre og våde klud, spejl, bomuldsstynder, malingsbeholder, håndklæder;
 • ifølge instruktionerne skal henna i forvejen opløses i forsuret vand - det skal være infunderet i et stykke tid;
 • For at undgå farvning af de vigtigste hudområder omkring øjenbrynene, er det nødvendigt at behandle dette område med olieholdig serum- eller ansigtscreme;
 • overskydende hår, før proceduren, rene kosmetiske pincet eller anden velkendt måde.

På brugen af ​​ricinusolie for at passe på øjenbryn, læs her.

Efter det forberedende arbejde kan du sikkert gå videre til den mest kosmetiske procedure. For det første bestemmer vi formen af ​​egnede og ønskede øjenbryn, og kun så fortsæt til den påtænkte proces.

Så vi vil i stadier overveje biotatuzh-processen derhjemme:

 1. Den første fase. På ansigtet tegner du den rigtige og ønskede form for øjenbrynene. På samme tid observere glatte og symmetriske linjer. Herefter vurderer du skitsen og tilstrækkeligheden af ​​den færdige tegning af konturerne på begge øjenbryn.
 2. Det andet stadium. Hvis konturen møder stilistiske løsninger, har en klar og perfekt andel, kan du anvende en forberedt henna blanding. Fordel blandet masse jævnt og konsekvent på begge bøjninger. Det er bedre, ved hjælp af en kosmetisk børste, at starte fra spidsen af ​​en og derefter den anden øjenbryn. Næste skiftevis beskæftiger sig med centrene og slutteligt lægger allerede grundigt maling på øjenbrynens hoveder.

Kvinder med blondt hår er bedre til at farve deres øjenbryn i lyse farver, rødhårede og brunhårede kvinder - brun og nuancer af sort og mørk chokolade - egnet til brunetter.

Er det muligt at plette øjenbryn under graviditet? Find ud af svaret lige nu.

Nyttige anbefalinger

Efter en grundig hjem øjenbryn farvning procedure, er det nødvendigt at følge nogle pleje retningslinjer for at farven bliver saftig og mættet i lang tid:

 • efter biotatuage er det forbudt at udføre kemisk eller hardware peeling af ansigtet;

Med den kvalitative overholdelse af ovenstående tips kan du konsolidere resultaterne af øjenbryn henna-maleri betydeligt. I løbet af måneden vil smukke øjenbryn blive opbevaret, og det vil ikke være nødvendigt at gentage denne procedure ofte og ofte. Og at ignorere disse regler kan føre til hurtig misfarvning, udvaskning af henna og en betydelig reduktion i tiden for dens handling.

Hvor meget holder op?

Indeholder en sådan tatovering fra tre til fem uger. Graden og varigheden af ​​farvning er helt afhængig af hudens egenskaber og pleje.

Med rigtig farvning og pleje vil smukke øjenbryn tiltrække andres interesse i lang tid. Det er også muligt at tynde øjenbryn om et par uger for at kunne returnere den oprindelige rige farve.

Hvis du følger de tidligere nævnte tips og bruger yderligere farvning, kan du nyde de fantastiske øjenbryn i lang tid.

Næsten hver kvinde kan lave en henna biotatuage. Selvfølgelig bør du først finde ud af om du er allergisk over for henna.

Hvis der er betændelser på huden under øjenbrynene eller der er ar, så vil biotatuage sandsynligvis blive forladt.

Opskrifterne til effektive vækstmasker til øjenbryn findes på vores hjemmeside.

Resumé af

Home biotatu øjenbryn henna erstatter hverdag smertefulde tegning glatte linjer med kosmetiske blyanter eller kontur makeup (tatovering).

Kosmetiske procedure vil spare meget dyrebar tid, når du opretter en stilfuld make-up til enhver kvinde i mode, såvel som positivt påvirker hårene selv.

Hertil kommer, at henna giver dig mulighed for at udføre forskellige farveforsøg med øjenbryn, som med utilfredsstillende farvning, kan resultatet hurtigt misfarves, og proceduren kan gentages under hensyntagen til nye modetrends.

Næsten hver kvinde derhjemme kan udføre en session. Tidsomkostningerne er forholdsvis små, og de økonomiske omkostninger består kun i erhvervelsen af ​​specielle hennaer, som som du forstår, er det nødvendigt med en meget lille mængde for at farve øjenbrynene.

Derfor er det ret rimeligt at bruge denne teknik for at spare meget tid og gøre dit eget look mere harmonisk og attraktivt.

Henna øjenbryn biotattoo - master klasse i denne video:

Henna biotattoo øjenbryn derhjemme (39 billeder) - alt hvad du behøver at vide om proceduren

I modsætning til de klassiske salon korrektion metoder, biotatuzz øjenbryn derhjemme er en simpel farve af deres henna. Det indebærer ikke en krænkelse af hudens integritet, forårsager ikke allergiske og inflammatoriske processer, så det kan gøres uafhængigt. Sådan gøres det korrekt, vil vi fortælle i denne artikel.

Henna øjenbryn farvning

Fordele ved fremgangsmåden

Ud over fordelene ved enhver kosmetisk procedure er der nogle ulemper. Hvis vi snakker om tatovering øjenbryn med henna derhjemme, så har han kun en væsentlig ulempe: ustabiliteten af ​​resultatet. Effekten varer i 2-3 uger, hvorefter farvestoffet vaskes jævnt ud af huden og håret, og efter en måned kræves følgende farvning.

Til sammenligning: Tatovering af øjenbrynene ved hårmetoden hos en bevist mester i salonen vil afhjælpe behovet for korrektion i mindst seks måneder eller mere. Men det er en temmelig smertefuld og dyr procedure.

Fordelene ved den beskrevne metode er mange:

 • Henna er et naturligt vegetabilsk farvestof, ufarligt for hudens sundhed og tilstand. Tilfælde af øjenbryn henna allergi er yderst sjældne.
 • Udover farvning har den også helbredende egenskaber, styrke og helbredende hår.
 • Fremgangsmåden i sig selv kræver ikke piercing huden og indførelsen af ​​farvestoffet i epidermislaget, derfor ledsages det ikke af smertefulde fornemmelser og komplikationer i form af irritation og betændelse.
 • Prisen på grøntsagspulver eller færdigfarvet farvestof fra henna sammenlignet med prisen på professionel tatovering er simpelthen ikke værd at være opmærksom på.
 • Og selv ustabiliteten af ​​resultatet af farvning kan betragtes som en dyd, da det giver dig mulighed for ofte at eksperimentere med øjenbrynens form og farve.

Henna øjenbryn farvning teknologi

Før vi fortæller, hvordan vi gør en tatovering af øjenbryn derhjemme, vil vi give nogle vigtige tips om valg af henna. I butikker og apoteker kan findes og færdige produkter, og knuste råmaterialer, hvorfra malingen fremstilles uafhængigt.

Klar pasta har forskellige nuancer

Du bør vide, at indiske henna giver røde nuancer, og hvis de absolut ikke passer dig, er det bedre at erhverve en mørkere iransk henna.

Du kan justere farven ved at tilføje til farvestoffet andre naturlige ingredienser:

 • basmu;
 • malet kaffe;
 • stærk sort te osv.

Rådet. Før du laver tatovering øjenbryn hjemme, eksperimentere med farve. Brunetter passer til mørkebrune og sorte nuancer, til brunehårede kvinder - chokolade og til blondiner - grå. Farve øjenbryn og hår bør ikke være radikalt anderledes.

Resultatet af øjenbryn henna farvning

Sådan laver du pasta

Klargør farvestoffet i forvejen, mindst en dag før proceduren, så han kan infuse. På pakken er der en madlavningsinstruktion, du kan handle i henhold til disse anbefalinger. Men hvis du vil have effekten længere, anbefaler vi at du bruger følgende opskrift:

Ingredienser til fremstilling af farvestofpasta

Forberedelse til farvning

Umiddelbart, før du laver tatovering øjenbryn i hjemmet, skal du forberede dem til proceduren. nemlig:

 • at udføre overfladisk skrælning af ansigtet ved hjælp af skrubber;
 • bestemme formen og træk de ekstra hår
 • affedt farvningsområdet med alkohol eller specielle præparater, og smør området rundt med en tyk fløde for ikke at plette huden ved et uheld.

Rådet. Det er bedst at markere den ønskede form med en hvid blyant for at sikre, at øjenbrynene er symmetriske og ikke at gå ud over grænsen, når man maler.

En anden måde er at lave stencils på forhånd.

Det er fortsat at forberede en børste, bomuldsstynder og servietter, små strimler af cellofan, brug handsker - og du kan begynde at male øjenbrynene med dine egne hænder.

udførelse

Det er på tide at fortælle, hvordan man laver henna biotatu øjenbryn hjemme efter reglerne. Sidde foran spejlet, så ingen skygge falder over dit ansigt.

Det er bedst at udføre proceduren i dagslys:

 • bland pastaen godt
 • dypp en børste i det og begynd at "trække" øjenbrynene. For at gøre dem af samme form, skifte skiftevis: Først farve tippet af et øjenbryn, så den anden. Fjern straks overskydende vand fugtet med en bomuldsstynge. Mal derefter over de centrale dele, og efter dem - øjenbrynens hoveder;
 • Sørg for, at pastalaget til venstre og til højre er af samme tykkelse (jo tykkere det er, jo rigere farven bliver);
 • For at gøre øjenbrynens tatovering hjemme ser vedvarende, luk de malede områder med cellofanestrimler - maling fungerer bedre i varme;
 • hold pastaen i ca. en time, og fjern den derefter med et serviet eller en bomuldsstynde dyppet i koldt vand;
 • børste farvede øjenbryn med kosmetisk olie for at forhindre tør hud.

Billeder før, under og efter farvning

Resultatet vil være omtrent det samme som det sker, hvis du gør en tatovering af øjenbrynene ved hjælp af skyggemetoden, da ikke kun hårene er farvede, men også huden under dem. Men effekten varer kun i en måned.

Hvis vi mener, at proceduren tager lidt tid og koster næsten ingenting, så er det godt, for næste gang kan du rette op på den uheldige farve eller form, som ikke er så let at gøre efter permanent makeup.

Sådan plejer du malede øjenbryn

Ingen særlig pleje efter farvning er påkrævet.

Men hvis du vil have farven til at blive mættet længere, anbefaler vi at du følger disse regler:

 1. I de første dage efter proceduren skal du ikke besøge badet, saunaen og solariumet. Forsøg at forhindre direkte sollys i at nå øjenbrynene, og når du vasker, må du ikke bruge sæbe og andre rengøringsmidler og ikke gnide huden.
 2. I løbet af de første 4-5 dage skal du ikke skrælle, brug ikke cremer, lotioner og andre kosmetik i øjenbrynsområdet.
 3. Smør hårene med varm klud, mandel, linfrø eller olivenolie, efter en time at fjerne det med en serviet.

Påfør olien med en tynd børste.

Og omvendt: Hvis du ikke kunne lide resultatet af farvning, skal peeling, sæbe, tonik og fede cremer hjælpe dig med at slippe af med biotatuage hurtigere for at rette op på det.

konklusion

Nu ved du, hvordan du laver øjenbrynens biatatuktion hjemme, og du kan redde dig selv fra daglig og give dem det ønskede udseende ved farvning med mascara eller skygger. Hvis noget forbliver uklart, se videoen i denne artikel og still spørgsmål i kommentarerne - vi hjælper gerne!

Fordele og teknologi af biotatuazha

Er din øjenbryn form langt fra perfekt? Er du træt af at bruge tid på daglig sminke? Henna biotatuage øjenbryn - dette er den procedure, der vil gøre dig smuk og velplejet med næsten ingen indsats!

Hvad er det?

Biotatuazh - hvad er det? Dette er en af ​​de typer af vedvarende farvning af øjenbryn med specielle farvestoffer skabt på basis af naturlig henna. I modsætning til permanent makeup, hvor pigmentet trænger ind i de epidermis dybe lag, anvendes maling i biotatuage kun på huden. På grund af dette er proceduren helt sikker og smertefri. Og resultatet af arbejdet kan vurderes med det samme.

Afhængig af typen af ​​hår og den valgte skygge tager en session 40-60 minutter. Hvor meget effekt er nok? Med passende pleje varer biotatuage omkring 4-5 uger. Hvis du begynder at besøge badet aktivt og fortsætter med at vaske med aggressivt skum / gel, bliver perioden halveret, hvorefter øjenbrynene skal justeres.

Henna øjenbryn farvning teknik udføres ved hjælp af to forskellige metoder:

 • Skyggefjedring - giver en grundig fjerning af maling (som når man maler med skygger eller blyant).
 • Hår til hår - består i at anvende fine streger af forskellig længde, efterligner effekten af ​​naturlige øjenbryn, giver dem det ønskede volumen, tykkelse og bredde.

Tip! At lave øjenbryn med henna er ikke kun tilgængelig i salonen, men også hjemme. Erfaring er imidlertid nødvendig her! Hvis du aldrig har farvet dine øjenbryn selv med almindelig maling, er det bedre at kontakte salonen. Hertil kommer, at sammensætningen af ​​henna har en granulær konsistens, hvilket i høj grad komplicerer dets anvendelse.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Øjenbryn biotatuage har både fordele og ulemper. Overvej alle mulighederne.

 • Sikkerhed sikret ved brug af naturlige materialer og fravær af punkteringer. Dette er den eneste type tatovering, hvor der ikke er nogen risiko for infektion. Af denne grund kan det udføres under graviditet og under amning;
 • Varige resultater. Hvor lang tid holder henna på øjenbrynene? Som du allerede har forstået, forbliver farven lys og mættet meget længere end med andre farvestoffer;
 • Acceptabel pris er en anden vigtig faktor;
 • Evnen til at ændre formen af ​​asymmetriske eller for smalle buer. Du kan trygt eksperimentere med hvert besøg til mesteren, fordi sporene i det sidste maleri vil være helt usynlige;
 • Rigtig udseende. På grund af den klart spores kontur, vil de voksende hår ikke være tydelige. Dette giver dig mulighed for at ændre formen på øjenbrynene (tykkelse og bredde);
 • Tillader dig at skjule fejl - ar, ar, skaldede pletter mv.
 • Positive effekt. Henna beskadiger ikke kun øjenbryns fine hår, men gør dem også stærkere.
 • Spar tid. Maleri vil spare dig for det daglige behov for at bruge en skygge og en blyant;
 • Hvis du ikke kan lide resultatet, kan du vaske det af med et af hjemmet - citronsyre, citronsaft, hydrogenperoxid eller vaskesæbe. I ekstreme tilfælde kan du vente et stykke tid, indtil pigmentet går væk i sig selv, eller du kan bare bryde omsorgsreglerne;
 • Hypoallergenic - urtekomponent forårsager sjældent rødme og udslæt. For igen at sikre, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du foretage en foreløbig test. For at gøre dette anbringes en lille mængde af sammensætningen på bøjningen af ​​albuen eller på indersiden af ​​håndleddet og vent i 15 minutter. Hvis der i denne periode ikke var nogen problemer i den behandlede zone, fortsæt du sikkert
 • Bred farvepalet. I modsætning til folkelig tro er henna ikke kun rød, men også brun. Alle paletter af lyse og mørke toner er tilgængelige for dig.
 • Behovet for pleje - rigtigt og konstant. Hvis dette ikke er gjort, vil pigmentet afvaskes hurtigere;
 • Forbuddet mod adgang til sauna, bad, pool og hav. Ignorerer denne betingelse, du smider bare penge væk.
 • Varighed af maleri. Hvis almindelig maling holdes i 15 minutter, så med biotatuage tager det mindst en time. Det er svært for mange at sidde!

At kende alle fordele og ulemper ved denne procedure, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg! Du kan også hjælpe disse billeder før og efter.

Tips til at hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og farve dine øjenbryn med henna selv:

Materialer der er nødvendige til farvning

Hvad har du brug for til biotatuazha? For proceduren skal du bruge følgende materialer:

 • Certificeret henna pulver;
 • Ikke-metallisk kapacitet i hvid farve - det giver dig mulighed for bedre at navigere i at opnå den ønskede skygge;
 • Træpind;
 • Pensel til anvendelse;
 • krat;
 • Cellofan stykker;
 • Bomuldspindler og svampe;
 • Hvid kosmetisk blyant;
 • Varmt vand
 • Salicylalkohol eller et hvilket som helst andet desinfektionsmiddel;
 • Olie - kosmetisk (ricinus, mandel, fersken, sesam) eller grøntsag (olivenolie, solsikke).

Hvordan ser proceduren ud?

Hvordan har biotatuzh øjenbryn? Hvis du vil udføre det hjemme, skal du følge disse instruktioner:

 • Rens huden med en skrubbe - den åbner porerne og fjerner snavs fra dem. Henna vil vare længere, og det vil ligge jævnt.
 • Fjern sminke med crema, gel eller fløde.
 • Tør øjenbrynsområdet med enhver alkoholkrem eller desinfektionsmiddel - de beskytter huden.
 • Vælg formen på de øjenbryn, der passer dig, og træk den med en hvid kosmetisk blyant.
 • Alle overskydende hår skal fjernes med pincet.
 • Vælg den ønskede farve og forbered sammensætningen. For at gøre dette blandes hennapulver med en lille mængde vand. Sammensætningen af ​​sammensætningen skal være tyk nok - ikke strømme over ansigtet og forblive på øjenbrynene.
 • Brug en tynd børste på henna på øjenbrynene uden at gå ud over "skitsen", der er skitseret med en blyant. Hjælp dig med en vatpind eller en ren vatpind. Husk, linjerne skal være klare, og formen på øjenbrynene - det samme.
 • Dæk de malede områder med stykker af cellofan.
 • Vent til den rigtige tid. For en rig mørk farve vil det tage cirka en time, for en lysere nuance - op til 40 minutter.
 • Fjern de resterende henna med en svamp gennemblødt i varmt vand. Dette bør gøres langs linjen for hårvækst.
 • Hvis du vil have en rig mørk farve, tilbringer korrektionen af ​​øjenbryn med henna - påfør et andet lag maling og vent yderligere 10 minutter.
 • For at konsolidere effekten smør øjenbrynene med enhver olie.

Det er vigtigt! Bio permanente øjenbryn kan ikke udføres med individuel intolerance over bestanddelene i sammensætningen og forekomsten af ​​revner eller nedskæringer på huden. Indtræden af ​​henna i et åbent sår kan forårsage ubehag. I dette tilfælde skal proceduren udskydes, indtil epidermis er helt helet.

Hvordan vælger du den rigtige farve?

Når du udfører øjenbryn biotatuage med henna, er det meget vigtigt at vælge den rigtige farvefarve. Det skal matche hårets tone. Enig, sorte øjenbryn i kombination med lys krøller vil se latterligt ud. Og de lyse snor af buer vil bestemt ikke udsmykke en brunette eller en brunhåret kvinde. For ikke at forveksle med valget, brug vores tips:

 • Kastanje - henna + basma (3: 1);
 • Chokolade - henna (1 tsk) + infusion af valnødblade;
 • Sort - henna + basma (1: 1);
 • Mahogany nuance - henna + kakao (3 tsk.) + Varmt vand;
 • Kastanje med en rød undertone - henna + kaffe (1: 1).

Lysebrune eller brune-røde øjenbryn anbefales til ejere af et retfærdigt hår. Brownies kan vælge mellem nuancer lidt lysere eller lidt mørkere end den naturlige farve af trådene. Det er ikke nødvendigt at male øjenbrynene i tone - de vil simpelthen fusionere med håret og gå tabt i ansigtet. Hvad angår brunetter passer hele paletten fra mørkebrun til sort perfekt til dem.

Det er vigtigt! Hvis det ser ud til dig, at øjenbrynene viste sig for at være for lyse, skal du ikke skynde dig for panik - om 2-3 dage vil hennaens farve blive lidt kedelig og blive mere naturlig.

Hvordan forlænges effekten?

Hvor længe varer henna? Det afhænger ikke kun af kvaliteten af ​​det udførte arbejde, sammensætningens varighed og den egentlige pleje, men også om hudtype. For eksempel varer pigmentet på tør hud op til 4-5 uger, mens den er på fedtet hud - kun op til 2,5. For at udvide disse vilkår skal du udføre henna øjenbryn farve fra gode mestere. Selvfølgelig kan du prøve at gentage det selv, men alle subtiliteter og nuancer af denne procedure er kun kendt for brovist. Den anden vigtige betingelse er brugen af ​​professionel henna. Til farve har du brug for et særligt brunt pulver. Henna for hår passer ikke - det giver en rød farve. Og den sidste - så farvningen var stabil, forbered øjenbrynsområdet. For at gøre dette skal du på dagen for maleriet rense huden med en skrubbe (butik eller hjemme).

Hvordan pleje øjenbryn efter biotatuazha?

For at sikre øjenbrynens ordentlig pleje skal du høre råd fra eksperter:

 • Umiddelbart efter proceduren (24 timer) må du ikke vågte dine øjenbryn med vand;
 • Under vask med aggressive tonikere skal geler, lotioner og skrubber være forsigtige med, at de ikke falder på det malede område;
 • Flere gange om ugen anbringes en nærende maske voks, linolie og vaselin, taget i lige store mængder. Hvor længe skal du holde hende? 10 minutter er nok;
 • Afvise brugen af ​​øjenbryn kosmetik;
 • Om morgenen og inden du går i seng, smør hårene med enhver olie, du kan bruge - solsikke, oliven, ricinus osv. Det er mere bekvemt at påføre det med en tynd børste eller børste fra slagtekroppen;
 • Men fra fedtfløde og sminkefjerner skal du give op - de beskadiger pigmentet.

At vide, hvordan man plejer øjenbryn efter hennafarvning, vil du være i stand til at opretholde lysstyrken af ​​pigmentet i lang tid.
Nu ved du, hvordan du laver et biotatu øjenbryn, og du kan selv prøve denne vidunderlige teknik.

Se også: Sådan laver du øjenbryn biatatuktion korrekt med henna (video)

Øjenbryn biotatuage: hvad det er og hvor meget det holder

Hvis du vil vide om øjenbrynens biatatuage, hvad det er og hvordan det udføres - vær opmærksom på det fremlagte materiale. Vi vil fortælle dig om alle nuancer af en populær kosmetisk procedure. Du vil være i stand til at danne et komplet billede af hende, samt forstå hvad der er forbundet med den hidtil usete spænding omkring hende.

Hvad er øjenbryn biotatuage?

Biotatuage er et betinget begreb, der ikke har noget at gøre med tatoveringen. Fremgangsmåden kaldes så på grund af den visuelle effekt, den skaber.

Malingen påføres direkte på huden uden at trænge ind i de dybere lag. Ingen skade på epidermis opstår. Faktisk er biotatuazh en simpel farve, men den adskiller sig fra farvenes sædvanlige sammensætning og form.

Til biotatuage øjenbryn anvendes henna-baseret maling. Dette er ikke den sammensætning, der bruges til hårfarvning. Afhængigt af slibemetoden og metoden til tørring af planten kan henna producere helt forskellige nuancer.

På paletten af ​​enhver fabrikant, der producerer produkter til biotatuage, er der som regel mindst fire toner - fra lysebrun til sort. Føreren, der vælger farven, styres af klientens lystype. Den mest naturlige effekt opnås ved at blande flere nuancer.

Hennafarvede øjenbryn ser naturligt ud. Det viser sig en rig tyk tone. Som følge af proceduren er ikke kun hårene pigmenteret, men også huden omkring dem, hvilket giver et mere varigt resultat.

Da henna er et helt naturligt middel, er det ikke skadeligt for huden og håret. Tværtimod, med sin hjælp kan du styrke pærerne og hurtigt vokse tykke, smukke øjenbryn.

Biotatuazh næsten ingen kontraindikationer. Det kan gøres, herunder gravide og ammende mødre. Men som noget naturligt middel kan henna forårsage allergier. Derfor er det i nærvær af visse tendenser anbefalet at foretage en allergitest før proceduren.

For at gøre dette skal du anvende lidt af sammensætningen på indersiden af ​​albuen, vent indtil den tørrer. Fjern og observer reaktionen i løbet af dagen. Hvis der i løbet af denne tid på applikationsstedet ikke er kløe og rødme, kan du sikkert udføre proceduren biotatuazha.

Hvordan er øjenbryn biotatuaza procedure

Masters anbefaler deres kunder at skrælle øjenbryn lige før proceduren, natten før. For at gøre dette kan du bruge en lille mængde af enhver ansigtsskrubbe. Peeling hjælper med at slippe af med døde hudpartikler og forberede det til opfattelsen af ​​pigment.

Når man besøger salonen afgør mesteren klientens lystype. Gør opmærksom på hårets farve både ved rødderne og på spidserne. Ser på den oprindelige farve og tykkelse af øjenbryn, tilstedeværelsen af ​​fluffy hår. Også tager hensyn til typen af ​​hud. Afhængig af en kombination af faktorer vælges en passende farvefarve eller blander flere toner (som regel 2-3).

Føreren renser klientens hud med en kosmetisk lotion eller micellært vand. Fjerner makeuprester og eventuelle urenheder, som er ophobet i løbet af dagen.

Ren hud skal være fedtet. For at gøre dette skal du bruge alkoholens sammensætning. Skiver eller servietter renses omhyggeligt med øjenbrynene langs hele længden.

Det følgende er fremgangsmåden til fremstilling af farvestoffet.

Producenter producerer tre typer af produkter:

 • dem der dampede kogende vand
 • Produkter, der kan fortyndes med koldt vand
 • flydende emulsioner, klar til brug.

Føreren udarbejder værktøjet i overensstemmelse med producentens anbefalinger.

Nogle gange før du påfører malingkontur øjenbryn kontur kosmetiske blyant. Det hele afhænger af en bestemt mesters stil. Nogle sætter farvestoffer uden markering, gentagelse af naturlige former.

Farvning er lavet af en skrå børste. Oftere anvendte produkter baseret på nylon med hårde hår. Dette værktøj er praktisk at justere formen og behandle hvert hår samtidigt.

Farvestoffet påføres i retning fra øjenbrynens kant til næsen. På de steder hvor håret mere farve opnås mere intens. Derfor er områder, hvor hårene er mindre, først trukket.

Malingen påføres i flere lag, normalt i 2-3. Piger med mørk hud og mørkt hår kan have brug for 4-5 applikationer. Jo flere lag, effekten vil være mere udtalt og vedholdende.

Hvert lag er alderen for at afslutte tørringen. Det tager som regel fra 10 til 15 minutter. Efter du kan anvende det næste lag.

Henna manifesteres kun i kontakt med vand. Hvis værktøjet allerede er tørt, vil det ikke give større effekt. Derfor giver det ingen mening at holde malingen i lang tid. Når den tørrer helt, kan den fjernes.

Farvestoffet er fjernet fugtede bomuldspuder, bevægelser i retning af hårvækst. Efter fjernelse af henna øjenbrynene koges omhyggeligt. Som pleje lys anvendes kosmetisk olie. Det fjerner følelsen af ​​tæthed i huden og i nogen tid holder farvestoffet i en aktiv tilstand, så skyggen får intensitet.

Henna øjenbryn biotatuage: fordele og ulemper

Overvej fordele og ulemper ved denne metode til øjenbrynformning kan kun sammenlignes med andre lignende procedurer. Så for eksempel er henna-farvning naturligvis ringere end almindelig tatoveringsmodstand. Malingen påføres kun på overfladen af ​​huden, så det er helt naturligt, at det hurtigt vaskes af.

Men det faktum, at farvestoffet ikke trænger ind i de dybere lag af epidermis, har sine fordele.

Biotatuazha-proceduren kan betragtes som sikrere. Der er næsten ingen risiko for infektion.

Desuden, hvis slutresultatet ikke er behageligt, er det meget nemmere at ordne det. Over tid forsvinder effekten helt.

Sammenlignet med enkel farvning har biotatuage ubestridelige fordele:

 • henna er et sparsomt farvestof, det ødelægger ikke hårene, men tværtimod styrker dem;
 • Naturligt farvestof på overfladen af ​​huden varer meget længere, hvis det sædvanlige farvestof vaskes allerede på den anden dag, kan henna være til stede som pigment i op til 5-7 dage;
 • På grund af farvning af hud og hår samtidig opnås en volumen effekt, som varer længere end ved anvendelse af øjenbryn med kemiske midler.

Naturligt farvestof har en anden struktur. Dette pulver, fortyndet i vand. Derfor ligger det noget anderledes, hvilket kræver visse færdigheder og evner fra mesteren. Derfor er biotatuazha-proceduren dyrere i saloner end simpel farvning. For nogle er denne forskel ikke signifikant, men nogen kan overveje det for manglen på en metode.

Hvor lang tid har biotatuaza effekten

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om, hvor meget øjenbryn biotatage holder. Det hele afhænger af en kombination af faktorer.

Effekt persistens påvirkes af:

 • kvaliteten af ​​det oprindelige produkt
 • type farvestof (det bemærkes, at farverne, der dampes med kogende vand, holder længere);
 • klientens hudtype: ethvert farvestof vaskes hurtigere af olieagtig hud, det holder længere for tørt;
 • Hårets tykkelse: pigmentet vaskes først af huden, så fra håret, jo tykkere øjenbrynene, jo længere bliver effekten mærkbar;
 • mængden af ​​fluffhår: fluffhår er tynde hår omkring hovedhårene, de holder også pigmentet, takket være dem er malingen beholdt på de steder, hvor der ikke er nogen hovedpærer.

I tilstedeværelsen af ​​bortskaffelsesfaktorer kan effekten vare op til 3 uger. Hvis klientens hud er ret olieagtig, og øjenbrynene selv ikke er tyk, kan resultatet af biotatuage falme betydeligt efter 10 dage.

Hvordan gemmer jeg biotatuzh længere?

Hvis det er næsten umuligt at påvirke resultatets maksimale modstand, er det inden for nogen klients magt at ødelægge effekten om få dage. At vandre salonen blev ikke en meningsløs procedure, det skal huskes, at henna er et farvestof, der vaskes af med vand. Jo oftere bliver øjenbrynene fugtede, jo hurtigere kommer effekten ned.

På den første dag er det generelt værd at nægte noget vand, især deparauriseringsprocedurer. Ingen grund til at besøge poolen, saunaen, dampbadet, ikke engang anbefales at gå til gymnastiksalen. Desuden vil ejeren af ​​de nye øjenbryn eksponere sig for lignende procedurer, jo hurtigere vil hun deltage i den nyfundne skønhed.

Pas på øjenbryn efter henna biotatuage

Biotatuazha-proceduren indebærer ikke nogen kompleks behandling. Her er det vigtigste at handle tvert imod, ingen skade. Brug mindre aggressiv makeup remover og lægge mindre øjenbryn i kontakt med vand.

Før vask natten over anbefales det at anvende en let kosmetisk olie, såsom fersken eller mandel. Det vil dække hud og hår med en tynd film og beskytte farvningen fra virkningerne af makeup remover.

Servicepriser i Rusland

Priserne for biotatuazh på tværs af Rusland varierer betydeligt afhængigt af regionen til regionen. For eksempel i små byer kan servicen opnås for 300-450 rubler. I samme pris kan være mesterens afgang hjemme.

Men i hovedstadsregionen og St. Petersborg vil henna øjenbryn forme i salonen koste 750-800 rubler.

Prisniveauet afhænger også af "star" -institutionen. I højklassesaloner vil topmasters udføre en lignende service for mindst 1000 rubler.

Biotatuazh derhjemme

En lignende effekt kan opnås uden at gå hjem. Der er specialbutikker, der sælger naturlige farvestoffer til øjenbryn. Hvis du har evnen til at anvende makeup, så virker proceduren ikke for tung.

På internettet er der mange video tutorials, hvorfra du kan samle information om, hvordan du laver en biotatuage af øjenbryn. Hvis du ved, hvordan man selvstændigt tilpasser formen og omhyggeligt anvender farvestoffet, så bliver du ikke nødt til at ty til salonservice.

Vælg det rigtige værktøj - en hård flad børste af høj kvalitet. Påfør maling fra kanten af ​​panden til bunden, grundigt sug hårene. Fjern straks overskydende henna fra huden, indtil det har dukket op. Dette kan gøres med en vatpind dyppet i vand.

Fjern tørret maling med våde bomuldspuder. Våd ikke dine øjenbryn i den første dag. Derudover skal du vaske dem med vand så sjældent som muligt, og dit hjem biotatuage vil glæde med dens virkning i lang tid.

Før og efter billeder

Virkningen af ​​biotatuazha meget tydeligt synlig på billedet. Det ses, at øjenbrynerne har opnået en klar korrekt form. Det ser ud til, at de er blevet tykkere. Udseendet får større udtryksevne.

Henna øjenbryn farvning er nu meget populær. Sådan opmærksomhed gives til proceduren af ​​en grund. Det kan betragtes som helt sikkert og miljøvenligt, da det bruger et naturligt farvestof. Han er ikke alene i stand til at give øjenbrynene en charmerende form, men også for at stimulere hårets vækst. Biotatuazh meget velegnet til dem, der søger at vokse tykke smukke øjenbryn.

Øjenbryn bioteatu derhjemme

Biotatuage-proceduren er at farve øjenbryn med henna. I modsætning til tatoveringen behøver denne procedure ikke en mekanisk virkning på huden, derfor forbliver tilstanden og udseende af epidermis uændret. Fordele og egenskaber ved biotatuazha, dens forberedelse og adfærd, vil vi fortælle i denne artikel.

Fordele ved at bruge henna til at farve øjenbryn

Biotatuazh har mange fordele i forhold til andre typer af tatovering øjenbryn. Disse omfatter:

 1. Sikkerhed. Henna er et naturligt planteråmateriale, der tolereres godt af huden og forårsager ikke allergiske reaktioner (undtagen individuel intolerance). Denne type tatovering kan udføres for både gravide og ammende kvinder.
 2. Smertefri. Henna-farvning udsætter ikke huden for mekanisk belastning, så der er ingen irritation og betændelse på tatoveringsstedet.
 3. Fordelene. Under eksponering vil henna ikke kun farve øjenbrynshår, men også gøre dem stærkere og tykkere.
 4. Korrektion. Takket være det kortsigtede resultat kan du eksperimentere med øjenbrynens form og farve og finde de perfekte konturer, der passer til formen af ​​ansigt, øje og hårfarve.
 5. Fordel. Biotatuzh til rådighed for enhver kvinde på grund af den lave pris på farvekomponenten.

Efter at have gennemgået fordelene ved henna-farvning kan du sætte pris på fordelene ved denne procedure for skønhed og sundhed og gøre det rigtige valg til fordel for en bestemt type øjenbrynstatovering.

Funktioner biotatuazha derhjemme

Henna-farvning har en række specifikke træk, som skal tages i betragtning inden udførelse af biotatuage i hjemmet.

 • For at henna bedre fast på øjenbrynens hår, før proceduren, udfør en overfladisk ansigtsskrælning. Til dette kan du bruge skrubber, både kosmetiske og hjemmelavede.
 • Før du anvender produktet på hårene, skal du affedt øjenbrynområdet. Særlige opgaver, der kan købes hos kosmetiske butikker eller et apotek, hjælper med at klare denne opgave.
 • For at farve øjenbryn skal iransk henna anvendes, som adskiller sig fra indiske i mørkere farver (ikke rød, men brun). For at farvefarven passer til den ønskede farve, er det nødvendigt at tilføje en ekstra komponent til hovedbestanddelen: Citronsyre eller saft, kakao, kaffe, Basma, stærk brygget te osv.
 • For at skyggen skal være mættet og vedholdende, er det nødvendigt at holde den færdige pasta 45-60 minutter. Efter fjernelse af hennaen smøres øjenbrynene med olie for at forhindre udseende af tør hud i øjenbrynernes område.
 • Resultatet af farvning vil ses i løbet af 4-5 uger. For at malingen ikke skal vaske ud før tiden, prøv 3-5 dage efter proceduren ikke at gå til swimmingpoolen og solarium.

Korrekt valg af farver og udførelse af proceduren for øjenbrynfarve vil hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater og gøre dine øjne mere udtryksfulde, og billedet er lysere og mere attraktivt.

Forberedelse til hjemmet biotatuazha

For at hjem øjenbryn farvestof passeret uden indblanding, bør udføres simpel forberedende arbejde.

 • For at undgå at pletter huden af ​​dine hænder, anbefaler vi dig at bruge gummi- eller cellofanhandsker. Når du udfører biotatuazha, skal du beskytte dit tøj med et forklæde eller skifte til ting, der ikke har noget imod snavset.
 • Alle nødvendige ingredienser og tilbehør (børster, bomuldsstykker, en beholder med henna og varmt vand, et håndklæde, servietter, stykker af cellofan, en hvid blyant osv.) Skal placeres i nærheden af ​​proceduren.
 • Henna skal være forberedt på forhånd, fordi hun må insistere Forbered pulveret ifølge instruktionerne, for bedre effekt er det bedre at opløse malingen i forsuret vand.
 • For at Henna ikke pletter huden tæt på øjenbrynene, skal du behandle dette område med en fed creme og lade den bløde.
 • Før biotatuazem ​​glem ikke at trække de ekstra hår ud på den sædvanlige måde for dig.

Efter udførelsen af ​​de beskrevne præparater kan du fortsætte med farvningsproceduren selv.

Biotatuazha derhjemme

Før du anvender henna på hårene, skal du bestemme den ønskede form for øjenbrynene og forsøge at tegne den på en mannequin, dukke eller papirtrukket ansigt. Nu overveje stadier af hjemme biotatuzh bedrift.

Trin 1. Når du har defineret øjenbrynens form, tegner du den ønskede form med en hvid blyant allerede på dit ansigt, mens du ikke glemmer at observere symmetri og evaluere resultatet efter afslutningen af ​​tegningen af ​​konturen.

Trin 2. Efter at have opnået den perfekte proportioner og form for øjenbryn, kan du anvende maling. Det er nødvendigt at distribuere sammensætningen straks på begge øjenbryn: Brug en børste til at trække spidsen først på det ene øjenbryn, så på den anden side, skift derefter skiftevis midten og til sidst anvende henna på øjenbrynene. Jo tykkere henna-laget, jo mørkere og rigere pandefarven vil være, efter at blæket er fjernet.

Trin 3. Efter anvendelse af farveløsningen skal du placere cellofanstykkerne på øjenbrynene.

Trin 4. Lad blandingen på øjenbrynene stå i 45-60 minutter (jo længere eksponeringstid til henna, desto lysere bliver resultatet af farvning).

Trin 5. Fjern den tørrede pasta med koldt vand eller en vatpind dyppet i den. Brug sæbe kosmetik er ikke nødvendig. Skræl ikke den tørrede henna, fordi Du kan rive håret ud på øjenbrynene og fremkalde irritation og rødme.

For piger med blondt hår er det bedre at farve deres øjenbryn i lysegrå farve, til brunehårede kvinder og rødt hår til chokolade og til brunetter i sort og mørkbrun.

Pas på øjenbryn efter hjemmet biotatuazha

For at øjenbrynens farve efter farvning skal forblive så mættet og lyst så længe som muligt, bør følgende anbefalinger overholdes:

 • Efter farvning er peeling umulig, siden malingen vil ikke have tid til at trænge ind i porerne og få fodfæste.
 • Når du vasker dit ansigt, skal du undgå kontakt med øjenbryn af midler til overfladisk rengøring af huden (skum, geler, mælk, sæbe osv.).
 • Det anbefales ikke at tørre området omkring øjenbrynene med lotioner og tonics, samt anvende en creme.
 • Smør farvet hår på øjenbrynene hver dag med varm olie (fra oliven, mandel, burdock, hør, solsikke osv.). På samme tid forsøger du at bruge penslen til mere præcis anvendelse af råmaterialer.
 • De første 3 dage efter biotatuage forsøger ikke at svømme i salt eller kloriseret vand, og undgå også at besøge saunaen, solariumet, badet og andre rum, hvor der er høj luftfugtighed og lufttemperatur.

Med streng overholdelse af vores regler kan du rette resultatet af øjenbrynfarvning med henna og ikke bekymre dig om at genudføre biotatuazha inden for 1 måned. Samtidig vil ignoreringen af ​​anbefalingerne udløse udvaskning og misfarvning af malingen og forkorte den tid det tager i 1-2 uger.

Home biotatuazh vil hjælpe dig med at erstatte de daglige frygtelige lektioner ved at tegne øjenbryn med en blyant eller anvende permanent makeup. Denne procedure hjælper dig med at spare meget tid og har en positiv effekt på øjenbrynens hår. Derudover giver farvning med henna dig mulighed for at eksperimentere med øjenbrynens farve og form, når du får et utilfredsstillende resultat, kan du misfarve malingen og male igen med de tidligere foretagne fejl.

Øjenbryn bioteatu derhjemme

I dag bør billedet af en moderne, velplejede kvinde ende med perfekte øjenbryn. Desværre giver naturen sjældent natur med smukke, tykke, lige bryn. Men dette er ikke et problem i lang tid. Føreren af ​​enhver skønhedssalon vil nemt rette op på denne situation. Og der er mange måder at gøre dette på. Og selvom du er bange for smerte, når du opretter permanent makeup, hvis du er træt af at spilde tid hver morgen på øjenbrynens formskorrektion med skygger eller en blyant, er der en løsning! Øjenbryn biotatuage er opfundet for sådanne tilfælde. Denne metode vil gøre dine øjenbryn perfekt, men kun midlertidigt.

Fordelene ved biotatuazha før permanent tatovering

Biotatuazh - dette er en af ​​måderne at male øjenbrynene på, som forekommer uden mekaniske virkninger på huden. I modsætning til permanent tatovering, hvor pigmentet injiceres under huden, anvendes biotatuagefarvestof kun på overfladen af ​​dermis uden risiko for skade og smerte. Og i forhold til den sædvanlige farvning er denne metode absolut harmløs, fordi den ikke har nogen kemisk virkning på kroppen på grund af dets naturlige sammensætning.

Henna biotatuazh vil give browsetæthed, perfekt form og naturlighed

Selvom biotatuage ikke er langsigtet, foretrækker mange kvinder denne måde at øjenbryn design på, takket være mange fordele:

 • giver kanterne tyk, selv konturer, naturlighed;
 • biotatuaz bringer ikke ubehagelige følelser op;
 • Ikke alene er den henna-baserede farvestof harmløs, men det har også en positiv effekt på øjenbrynens generelle tilstand;
 • muligheden for at eksperimentere med form og design af øjenbryn på grund af den korte effekt;
 • skjuler ar og skaldede pletter i steder af farvning;
 • Processens enkelhed gør det muligt at udføre det rigtige hjemme alene og ikke kun i kosmetikkontorer, som permanent tatovering;
 • prisen på materialet er meget lavt, så hver kvinde vil være i stand til at få råd til bio-tatoveringen, jo mere, hvis hun selv gør det;
 • Naturlighed af hovedkomponenten gør det muligt at anvende det selv under graviditet og amning.

Henna for biotatuazha

Mange kvinder fra oldtiden brugte henna som kosmetik - et naturligt farvestof bestående af knuste blade af lawsonia. Men kun brun henna er velegnet til arbejde med øjenbryn og med tilsætning af andre farvestoffer af naturlig oprindelse. For eksempel at blive sort, skal du blande henna og basma i lige store mængder. Og for at opnå nuancer af brun, kaffe, kakao blandes en infusion af valnødskal eller andre komponenter i nødvendige mængder til den ønskede farve i hovedkomponenten.

Sammensætningen af ​​de færdige henna-baserede farvestoffer indbefatter de følgende komponenter:

 • Chrysophanol - et naturligt farvestof, der giver farvemætning, og har også en antiinflammatorisk virkning;
 • Emodinin til glans;
 • aloe-emodinin forbedrer hårvækst ved at styrke pærerne;
 • Betaine fugter, giver blødhed;
 • rutin styrker hårsækkene, såvel som stilken, forhindrer skrøbelighed;
 • ceaxanthin nærer
 • Fisalenin forbedrer antimikrobielle virkninger.

Vigtigt: nogle gange i sammensætningen af ​​maling til biotatuazha kan være syntetiske komponenter. Derfor, når du køber produkter til farvning spørg dette spørgsmål.

Typer af Henna

Alle typer henna er de samme, har samme virkning på hårene. Men afhængigt af landskabet mod græsplæne er hennaegenskaber lidt forskellige fra hinanden. I vores marked er den mest populære iranske og indiske henna. Den indiske version har en finere slibning, hvilket i høj grad letter fremstillingen af ​​farvestoffer. En anden fordel ved dette produkt er en blød, behagelig aroma, i modsætning til iransk pulver, som har en stærk, stærk lugt.

Farveløs henna er også meget populær, men det har ingen farvefunktioner. Derfor bruges den kun i kosmetologi til omsorgsformål.

De mest populære henna mærker er:

 • Brow Henna (Indien);
 • Viva Henna (Indien);
 • Godefroy (USA);
 • Irisk (russien);
 • Nila (Spanien);
 • Nivali (USA).

I dag er det ikke et problem at købe biotatuage øjne. På hylderne på de kosmetiske afdelinger er der fulde af forskellige produkter til øjenbrynfarvning, i nogen af ​​dem kan du finde henna. En anden købsoption er online-butikken for det relevante emne. Men før du køber, er det bedre at først studere instruktionerne for at få den farve, der passer dig og et positivt resultat.

Klar henna til biotatuage øjenbryn Brow Henna har en bred vifte af farvevalg

Sådan laver du biotatuage selv

På grund af det faktum, at hne er kendetegnet ved stærke farvefunktioner, er der brug for en færdighed til at arbejde med denne metode, fordi det bliver svært at rette fejlene senere. Men hvis du trækker øjenbryn med blyant eller skygger, er det nemt for dig, så kan du klare farve uden problemer.

Først skal du beslutte dig for den skygge, du vil give øjenbrynene. Det bør være så tæt som muligt på den naturlige farve, der må afvige en tone lysere eller mørkere. Ellers vil kantene skille sig ud og se meget unaturligt ud.

Forberedelse af maling til biotatuazh derhjemme

Farve til biotatuazha kan købes i færdig form, du kan blande et par toner for at få den perfekte til dig. Og du kan lave en speciel masse af deres egen. For at gøre dette blandes henna med andre ingredienser i de rigtige proportioner:

Opskriften til at lave maling er enkel:

 1. Bland henna i en lille mængde med en ekstra ingrediens.
 2. Fortynd citronsaft i kogende vand.
 3. Den resulterende væske blandes i blandingen med henna.
 4. Rør massen grundigt, indtil alle klumperne er opløst. Blandingen skal have en konsistens af tyk creme.
 5. Dæk med folie og lad i 20 minutter.
 6. I slutningen af ​​tiden er malingen klar, og den kan bruges.

Udfører biotatuage selv

Før du begynder, bør du forberede de nødvendige materialer, hvis anvendelse vil gøre farvningsprocessen bekvem, behagelig og korrekt:

 • farvestof og ikke-metallisk beholder til opdræt;
 • træpind;
 • fin pensel;
 • skrubbe, tonic;
 • stykker af cellofan;
 • bomuldspindler og svampe;
 • kosmetisk blyant (bedre end hvid);
 • varmt vand;
 • alkoholbaseret desinfektionsmiddel;
 • kosmetisk olie.

Vigtigt: Juster den ønskede form for øjenbrynene, inden du farger, og fjern overskydende hår med pincet.

Selve processen er ikke for kompliceret, men for at opnå et ideelt resultat er det værd at studere nogle regler og anbefalinger og også følge en bestemt rækkefølge:

 • den første anvendelse af farvestoffet er nødvendigt for at udføre en allergitest for at undgå udseendet af allergiske reaktioner. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde maling på indersiden af ​​albuebøjningen og observere i 30 minutter - hvis der ikke er irritation, rødme eller kløe, så er produktet rigtigt for dig;
 • Skræl det behandlede område med en skrubbe, så affedt huden med tonisk eller mycelisk vand, desinficere med et tilberedt middel;
 • kam hårene med en stiv børste;
 • Påfør malingen med en børste og læg cellofan på de malede områder for at forbedre effekten;

Vigtigt: Start farvning fra spidserne, hvilket gør dem mørkere, det er bedre at lade baserne være lidt lettere, så øjenbrynene ser mere naturlige ud.

 • Efter 15 minutter maler du over buer med et andet lag og udholder igen 15 minutter. Ved hjælp af bomuldssnopper skal du justere kanterne af den oprettede form;
 • Brug en bomuldsstynde dyppet i almindeligt vand, fjern malingen;
 • Anvend på øjenbrynene kosmetisk olie, selv olivenolie er perfekt.
 • Malingen påføres øjenbrynene forsigtigt med en tynd børste.

  Så snart farven begynder at falme, kan du opdatere biotatuagen på samme måde. Afhængigt af graden af ​​afklaring skal du justere farvestof eksponeringstiden.

  Video: Øjenbryn biotatuktion derhjemme

  Efterpleje til hennafarvede bryn

  For at de malede kanter vil glæde dig med deres skønhed så længe som muligt, skal du ordentligt passe på dem. Faktisk vil malingen blive fjernet om 10-14 dage som følge af fejl begået under plejen.

  Vand og steder med høj luftfugtighed har en destruktiv effekt på henna. Prøv ikke at vågte dine øjenbryn den første dag efter farvning. Absorptionen af ​​pigment indtager trods alt en dag efter maling. Og de næste dage så sjældent som muligt våd dem med vand. Særligt uønsket hit på dem kosmetik: scrubs, make-up remover, tonic. Hvis det er muligt, skal du ikke besøge badet og saunaen, men også dykke ned i havet.

  Når du går ud på varme solrige dage, skal du prøve at lukke kanten af ​​de brændende UV-stråler. Når du besøger en garvesalon, læg specielle klistermærker på dem, så henna ikke ændrer farve.

  For at opretholde effekten et par gange om ugen kan du lave en nærende maske af voks, linolie og vaselin blandet i lige store mængder. Hold denne maske skal være omkring 10 minutter. Om morgenen og om aftenen smør dine øjenbryn med enhver olie du kan - oliven, solsikke, ricinus.

  Sådan lyser og fjerner henna efter biotatuazha

  Hvis efter henna farvning af øjenbryn synes farven for mørk for dig, fortvivl ikke, fordi den er fuldstændig fixerbar. Der er mange måder at afklare resultatet på. Du kan også hurtigt fjerne henna fra øjenbrynene, hvis den endelige form virker utilfredsstillende for dig.

  Lysere for mørk farve vil hjælpe hydrogenperoxid. Ved hjælp af en bomuldspindel præges væsken på det behandlede område. Vær forsigtig med, at værktøjet ikke falder på ren hud, især beskyt dine øjne. Under proceduren kan du opleve en brændende fornemmelse, men du bør ikke panikere. Lad øjenbrynene olieres i 5-7 minutter, og tør derefter de behandlede områder af med en fugtig bomuldsstynge. Tilsvarende kan du bruge ammoniak. En opløsning af eddike, der ligeledes er fortyndet med vand, kan også reducere farveintensiteten, hvis den anvendes i 10 minutter.

  Hydrogenperoxid vil hjælpe med at lette for mørk skygge biotatien henna

  Vigtigt: Prøv ikke at fjerne henna med acetone, benzin, hvidhed eller andre husholdningsartikler! De indeholder aggressive komponenter, som kan have en negativ effekt på øjets slimhinde.

  For at fjerne maling efter en mislykket eller irriterende biotatuage kan du ty til flere forskellige metoder:

  • citronsaft Kraftig naturlig clarifier. Det tilsættes ofte i fremstillingen af ​​blegemidler. I vores tilfælde vil det også være meget effektivt. Du skal blot suge en bomuldspindel eller skive i friskpresset juice og anvende på de farvede områder i et par minutter;
  • ricinus, hørfrø, ferskenolier. Ved hyppig eksponering er olien i stand til at vaske henna efter farvning. Smør kun deres øjenbryn flere gange om dagen, hold i 10 minutter, og fjern derefter restene for at undgå puffiness;
  • 70% alkohol kan også hurtigt fjerne henna. Påfør det i 5 minutter, smør derefter huden med olie for at undgå tørhed. For at øge effekten kan du varme hårene med en hårtørrer;
  • Anvendelsen af ​​scrubs og peels er også skadelig for biotatuage.

  Den integrerede brug af blødgøringsmidler vil være dobbelt effektiv. For hurtigt at fjerne biotatuage skal du udføre følgende manipulationer:

  1. Vask med varmt vand og anbring fedtfløde eller olie på de nødvendige steder. Efter 15 minutter skal du fjerne resten med en serviet.
  2. Tør huden med hydrogenperoxid eller alkohol.
  3. Lav en hård peelingskrubbe til den endelige fjernelse af pigment.
  4. Påfør en beroligende creme til huden.

  Vigtigt: jo mindre tid passerer efter farvning, jo mere effektive bliver resultatet af henna-fjernelse.

  Anmeldelser: Biotatu øjenbryn derhjemme

  Jeg er 27. Jeg forsøgte at lave dit eget øjenbryn henna. I princippet er resultatet tilfredsstillende. Det viste sig ret klart kontur og spektakulær form. Det er synd, at de har lyset hurtigt, jeg vil gerne have en mere varig effekt. Men henna varer længere maling, og proceduren er slet ikke smertefuld som i tilfælde af en ægte tatovering. Efter 3 uger tror jeg, jeg vil gentage.

  Irina A.

  https://ideales.ru/makiyazh/biotatuazh-brovey-hnoy-preimushhestva-otzyivyi-osobennosti.html

  Henna vinder klart maling. Fra maling ikke god. Henna vil også stimulere væksten af ​​dine øjenbryn og generelt vil de se bedre ud. Jeg maler øjenbryn Henna sexet pande henna, hendes indiske, er meget stabil, og det er Hud effekt i zingy, foruden et mindre gebyr)

  Gæsten

  http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4596749/

  Jeg har for nylig lavet en regelmæssig med basma og kaffe, farvet mit hår, men jeg har ikke hud (jeg vil prøve at købe henna til maleri, du kan bruge det til øjenbryn, de skriver det er egnet til midlertidig tatovering af øjenbryn.

  Irene

  https://www.babyblog.ru/community/post/krasota/3058723

  Afhængigt af de individuelle egenskaber, metoden til avl Henna, skyggen (der er 3 nuancer, så vidt jeg ved) og henna aldringstid på huden, holder huden i 5 til 25 dage (da malingen ikke overstiger 2 dage), vaskes den ud på hår fra 3 til 6 uger. Velegnet til plukkede øjenbryn, med betydelige huller (huller), sjældne, ude af form på grund af mislykket peehschivaniya.

  Nastya

  https://www.babyblog.ru/community/post/krasota/3058723

  Så hvis du vil supplere dit billede med perfekte øjenbryn, men er træt af at bruge meget tid til at skabe en smuk form hver morgen, men du kan ikke beslutte dig for en tatovering på grund af den smertefulde procedure, bør du prøve en henna biotatuage. Denne procedure har mange fordele i forhold til andre metoder til øjenbryn design. Hertil kommer, at når du får et dårligt resultat, kan du altid hurtigt rette op på situationen. Som følge heraf kan du få den perfekte form med en passende skygge af hår til dig på kort tid og lave materialomkostninger.

  ?

  Salicylsyre - anvendelse