Hvad er bedre at vælge: epilator eller voks

Indsendt af: admin i Rengøring af ting 08/04/2018 Kommentarer til stillingen Hvilket er bedre at vælge: epilator eller voks deaktiveret 5 Visninger

Vælg den bedste metode til fjernelse af håret: voksstrimler eller epilator

En af de største kvinders problemer er den overskydende vegetation på kroppen. Selv en ung pige står over for behovet for at løse dette problem. I de fleste tilfælde starter alt med en barbermaskine, men effekten er kortvarig. At gøre benene glatte i lang tid vil tillade epilator eller voks, som giver dig mulighed for at trække håret ud med roden og give en længere effekt. Når man vælger en metode til fjernelse af uønsket hår, bør en kvinde være baseret på sine egne følelser og trøst. Vi vil forstå nuancerne af hver metode til fjernelse af håret for at forstå, at det er bedre at vælge: voks eller epilator.

Epilering ved hjælp af et specielt apparat er en fælles metode til effektiv fjernelse af håret hjemme. I dag er der mange ekstra funktioner, der gør manipulationen mindre smertefuld. Epilatoren selv, afhængigt af dens type, er en enhed med roterende diske eller et mekanisk hoved med pincet indbygget i et tavlermønster. Som et resultat af at nærme enheden til huden, strammer pincet hvert hår og trækker det ud af roten. Behandling vil tillade dig at nyde fraværet af hår i 2-3 uger.

For at reducere smertegrænsen er der modeller af epilatorer med massage dyser. Tilstedeværelsen af ​​to hastigheder vil tillade mere omhyggeligt at fjerne hårene på meget følsomme steder: ved anklerne, under knæene, armhuler.

For epilering skal være produktiv, skal du følge nogle regler.

 1. Proceduren bør anvendes efter at have taget et varmt bad eller et brusebad. Porerne udvides, hårene er godt adskilt fra hinanden, og pincetten klare bedre med deres opgave.
 2. Forbedre effekten vil hjælpe med at bruge mens badning skrubbe, som vil fjerne det hornede lag af huden og giver dig mulighed for at fjerne meget små hår.
 3. Hårets længde er fortrinsvis ikke mere end 0,5 cm, ellers vil manipulationen være mere smertefuld og længere i tiden.
 4. Leder af epilatoren skal strengt mod hårets vækst, ellers vil pincettene ikke kunne fange dem i bunden.
 5. For at udføre enheden på huden skal det være langsomt og uden pres for at forhindre skade.
 6. Armhulen skal kun behandles med specielt konstruerede vedhæftede stoffer. I dette tilfælde skal huden strækkes og afkøles med isterninger. Efter proceduren smøres med en creme for at lindre irritation.
 7. I bikiniområdet er det også værd at arbejde som en separat dyse. Men det er ikke sikkert, på grund af det ubelejlige sted og meget sarte hud. Der er en høj sandsynlighed for skade, som kan forårsage infektion. Det er bedre ikke at risikere at gøre manipulationen selv.

Veet (Vit) - den bedste epilator til intim depilation

En epilator af god kvalitet med 40 pincet og yderligere massage-, køle- og baglysfunktioner kan maksimere effektiviteten af ​​proceduren og minimere ubehag. Denne manipulation kan let udføres af enhver kvinde uden at forlade hjemmet og til enhver passende tid. Ved at købe enheden kan du spare på ture til kosmetologikontoret.

Resultatet af vokseliminering af vegetation er den mest langsigtede. For højkvalitets hårfjerning ved hjælp af varmt voks, er proceduren bedst udført i en skønhedssalon. Effektiviteten af ​​hårfjerning afhænger af mesterens professionalisme: strimlerne skal anvendes korrekt, og de skal adskilles med en skarp bevægelse. I hjemmet er denne manipulation meget vanskelig at udføre selvstændigt. Da kvinden beklager sig, kan hun gøre alt glat, og som følge heraf vil epilationen finde sted med stor unøjagtighed.

Vokseprocessen involverer følgende mekanisme. Varmt voks kommer ind i hårsækkenet, omslutter det og fryser. En bevægelse bryder voksstrimmel og trækker håret ud af hele området. For ikke at føle ubehag fra den nyudviklede vegetation, bør proceduren gentages efter 3-5 uger, afhængigt af hårets væksthastighed.

Voksning kan gøres på enhver del af huden i ansigtet, underlivet, benene. Undtagelser er ører, øjenvipper og næse.

Forsigtighed bør udøves ved fjernelse af hår i bikiniområdet. Det er bedre at søge hjælp fra en kvalificeret specialist og ikke at gennemføre forsøg på tolerance og succes.

Før du planlægger en voksepilation, er det nødvendigt at forberede huden. Du bør ikke dampe ud, det er bedre at gnide hårene med lotion for at affedt dem. I dette tilfælde vil de være lettere at klæbe til voksremmen, hvilket vil øge sandsynligheden for manglende huller i det behandlede område. Voks fjerner helt hår på benene og i følsomme områder, men proceduren er ret smertefuld. Efter manipulation er det nødvendigt at vaske hudområdet med varmt vand og behandle med en blødgørende creme, som vil berolige huden.

Epilation er en moderne løsning på problemet med uønsket vegetation. Hver hårfjerningsmetode har sine fordele og ulemper. Det er vigtigt at tage hensyn til alle faktorer, og så bliver spørgsmålet om, hvilke midler der skal vælges, løses på den bedste måde.

Først overveje de vigtigste fordele ved voksning.

 1. Efter voksning ændrer de deres struktur, bliver tyndere og blødere. I den henseende vil hver efterfølgende procedure være hurtigere og mindre smertefuld.
 2. Effekten af ​​at stryge huden er langvarig og når op til 4 uger.
 3. Da voks kommer i kontakt ikke blot med hårene, men også med huden, udføres skrælning af de hornede områder, hvilket gør huden blød og øm.
 4. Voksning tager ikke meget tid, og det er en meget vigtig indikator, da manipulationen er smertefuld.
 5. Proceduren er ikke særlig dyr, og det er muligt at udføre det selvstændigt.
 6. Effektiviteten af ​​hårfjerning afhænger ikke af deres struktur og farve.

Ulemper ved brugen af ​​voksstrimler findes også:

 • Som følge af unormale handlinger under huden forbliver brudt hår tilbage, hvilket kan føre til indvækst;
 • sårhed i proceduren, især for følsom hud;
 • med selvmanipulation er det højst sandsynligt, at der vil være ujævn fjernelse af håret.

Hvis vi snakker om valget af procedure for hårfjerningsapparater, kan vi skelne mellem følgende positive punkter.

 1. Højkvalitets fjernelse af hårsækken giver glat og silkeagtig hud.
 2. Udførelse af manipulationen kræver ikke visse viden, det er vigtigt at følge de grundlæggende regler for brug.
 3. For at fjerne håret har epilatoren ikke brug for andre værktøjer ved hånden.
 4. Ved at købe enheden kan du sikre dig fri hårfjerning i 6-7 år.

Blandt minuserne er følgende stillinger:

 • sandsynlighed for indgroede hår
 • alvorlig smerte og varighed af proceduren
 • manglende evne til at udføre proceduren for åreknuder eller nærhed af fartøjerne
 • forhindrer epilering tilstedeværelsen af ​​slid, sår og mol.

Hvis du sammenligner alle nuancer af hårfjerning, efter dine individuelle egenskaber og evner, kan du træffe den bedste beslutning. I en kniv kan du ikke vælge mellem to måder, men at kombinere dem. For eksempel epilere benene med en epilator, og vokse armhulerne eller ved at bruge en barbermaskine på nogle steder. Alle kan have deres egen version, det er vigtigt, at sundheden i stræben til attraktivitet ikke påvirkes.

Behandlinger for at fjerne hår med en epilator eller voksstrimmel efterlader mærker på huden. Dette kan være irritation og rødme, udseendet af røde prikker. Vær ikke bange for dette, da det er en naturlig reaktion af huden på en irritation. Afhængigt af hudtype og dens følsomhed kan spor af epilation forsvinde på egen hånd næste dag. For følsom hud er det bedre at bruge kosmetik.

Lotioner og cremer kan købes både i butikken og i apoteket, deres sortiment er varieret. Eventuelle beroligende midler, der lindrer irritation vil gøre. Et alternativ kan være et hjemmelavet produkt.

Da proceduren udføres i gennemsnit med en frekvens på 1 gang pr. Måned, er det ikke nødvendigt at købe midler i store pakker eller rør.

Uanset hvordan du fjerner håret, kan du lave en hjemmelavet balsam, som også kan bruges af en mand. Grundlaget for midlerne kakaosmør og oliven 5 ml. Du skal forberede blandingen i et vandbad og gradvist tilføje nye ingredienser: 1-2 dråber jojobaolie, St. John's wort, calendula. Kold tilberedt balsam og køleskab. Ansøg efter hver procedure for hårfjerning. Værktøjet er ideelt til alle hudområder, perfekt fugt og lindrer irritation. Hvis håret blev fjernet i ansigtet, kan du tilføje vitamin E til balsam, hvilket vil øge hudens elasticitet.

Hver af metoderne er i stand til at give glat og fløjlsagtig hud. Fra dens egenskaber og hårtype afhænger effektiviteten af ​​en metode. Absolut, at bestemme den bedste mulighed først efter dets ansøgning.

Hvad er bedre epilator eller voks?

Der er to metoder til at fjerne uønsket hår, der tiltrækker opmærksomhed mere end andre. Det har længe været opvarmet debat om hvilken af ​​disse to metoder der er bedre. Og hver har sine egne fordele og ulemper. Så, epilatoren mod voks.

Hvad er en epilator?

En epilator er en enhed, der ligner en elektrisk barbermaskin. Den består af et roterende hoved med små pincet, som fanger hårene og fjerner dem fra roden, når de bevæger sig langs huden. Dette er den mest moderne måde at løse det gamle problem med overskydende hår.

Hvad er voks til fjernelse af hår?

Dette er en hårfjerningsteknik, der har været brugt i århundreder i træk. Ægypterne, for eksempel Cleopatra, lavede en varm voksudvikling i 60 f.Kr., ved hjælp af smør og honning. Derefter blev manglen på hår betragtet som god hygiejne. Så blev denne teknik brugt af romerne, hvis mangel på hår blev betragtet som et symbol på rigdom og høj position i samfundet.

Hvordan virker det?

For at slippe af med uønsket hår fordeles varm voks over huden, et bomuldsbånd placeres på toppen, presset mod voks, hvilket gør det muligt for sidstnævnte at holde sig til huden bedre. Derefter strippes strippen af ​​med voks og hår.

Så hvad er bedre?

I stedet for blot at gå igennem alle fordele og ulemper ved voks og epilator tror vi, det ville være bedre at tage alle de egenskaber, der gør hårfjerningsteknikker så succesfulde, og på dette grundlag for at bedømme, hvad der er bedst.

Ofte betragtes denne faktor som den vigtigste. Og epilatorer løser dette problem.

Ved hjælp af voks har du to muligheder: Du kan gå til salonen for professionel fjernelse af hår med voks, eller du kan udføre proceduren derhjemme. Professionel voks er ikke billig. Og selv om det er nødvendigt at vaske håret ikke mere end en gang om få uger, vil omkostningerne alle vokse. Hjemmelavet voksning er billigere, men igen skal voks og alt andet købes igen og igen.

Epilatoren selv kan være dyr (sammenlignet med prisen på professionel voks), men når du har købt det, behøver du ikke bruge flere penge, før epilatoren bliver ubrugelig (ikke tidligere end et år).

Konto: epilator - 1, voks - 0.
Besejrede epilatoren!

Hudirritation

Efter epilering vil du højst sandsynligt få mange små røde betændelser på huden. Dette er normalt på grund af irritation ved at trække hvert hår ud individuelt. Rødhed varer normalt fra en til to timer (så ikke epilere to timer før du forlader huset!). Det anbefales at fugte huden straks efter brug af epilatoren.

Med hensyn til voksen har den flere aftaler. Det fjerner ikke kun hår, men fjerner også døde celler fra hudoverfladen, som en kropscrub. Dette lader huden føle sig silkeagtig og glat, da kun nye hudceller forbliver på overfladen. Og selvom dette også kan forårsage let irritation, især hvis du har følsom hud, men det er stadig mindre end når du bruger en epilator.

Konto: epilator - 1, voks - 1.
Vandt voks!

effektivitet

Voks hårfjerning er blevet brugt i århundreder på grund af dens effektivitet. Ved hjælp af voks bliver håret ikke kun fjernet fra roden, men også døde hudceller fjernes, hvilket gør kroppen ren og frisk. Den eneste ulempe er, at voksen presser hårene mod huden, hvilket gør fjernelsen noget svært, nogle af dem kan forblive. Der er også en chance for, at hårene simpelthen kommer ud og ikke forankres. Dette løses normalt med almindelige pincet.

Med hensyn til hårfjerning er det en mere mekaniseret proces. Hårene fjernes straks direkte fra roden og beskadiger pærerne. Derfor bliver håret tyndere og vokser langsommere. Med hårfjerning kan du altid vende tilbage til det sted, hvor håret ikke kunne fjernes første gang.

Konto: epilator - 1, voks - 1.
Vind tegne!

tid

Hvor længe hver af disse metoder vil tage, afhænger helt af dig. Hårfjerning vokser i salonen - hurtigere og mere effektivt end hjemme, men for dette skal du gå et sted og derfor bruge mere tid på turen. Men både epilatoren og voksen vil tage mindre tid, når du bliver vant til proceduren og gør det hurtigere og bedre.

I gennemsnit tager voks ca. en time for ben og ca. 1,5 time for ben og arme. Epilering vil tage mindre end en time plus du bliver ikke nødt til at bruge tid på rengøring efter proceduren.

Konto: Epilator - 2, voks - 1.
Besejrede epilatoren!

bekvemmelighed

I dette tilfælde er det svært at argumentere mod epilatoren. Voks kræver forberedelse til proceduren: Opvarmning af voks eller vejen til salonen. Kold voks er også en mulighed, og selvom det er ganske behageligt, er det meget mindre effektivt og forårsager ofte alvorlig irritation og indgroet hår. Med epilatoren behøver du bare at trykke på knappen og starte. De fleste moderne epilatorer kræver ikke en elektrisk forbindelse og kan bruges overalt. Kun du skal altid have et ekstra batteri.

Konto: epilator - 3, voks - 1.
Besejrede epilatoren!

Nogen siger, at epilering er mere smertefuld, andre - det voks. Denne kategori er meget subjektiv. Vi kan sige, at begge metoder kan være mildt smertefulde, når huden allerede er vant til proceduren.

Du kan vædde på at voksen straks dækker det meste af huden ad gangen, så den samlede tid, når du er i smerte, er mindre. Du kan også hævde, at våd hårfjerning minimerer smerte, især hvis du bruger en lille rotationshastighed.

Konto: epilator - 3, voks - 1.
Vind tegne!

Hyppighed af brug

På den ene side: voksning varer op til 8 uger, mens epilatorer giver cirka 2 uger, maksimum - en måned uden liv.

På den anden side: For at fjerne hår med voks, skal du vokse det til en vis længde, som kan forvandle sig til et mareridt, hvis du ikke planlægger alt som du ønsker. Der er ikke noget værre end at gå med fordybninger på dine fødder, når du blev inviteret til en fest eller du gik til stranden.

Hvad angår epilatoren, kan du til enhver tid bruge den. Se et par ekstra hår? Bare brug epilatoren. Enheden kan fjerne håret endda en halv millimeter i længden.

Tip: alt hår vokser til forskellige priser. Brug epilatoren straks, som du vil se voksne hår - så din hud vil altid være glat.

Desuden går hårvæksten langsommere med regelmæssig brug af epilatoren, således at hyppig brug af epilatoren først vil resultere i sjælden brug i slutningen.

Konto: Epilator - 4, voks - 1.
Besejrede epilatoren!

færdigheder

Epilering er en simpel proces, men for bedste præstation skal du følge nogle få enkle regler.

Voksning er en mere kompliceret proces. Når du fjerner voksfjernelse hjemme, skal du overvåge voks til en bestemt temperatur, for ikke at forbrænde dig selv, skal du anvende voks korrekt, for ikke at smide helt og derefter rydde op efter dig selv. Sandt nok fjernes voksen let med et par dråber olie.

Konto: epilator - 5, voks - 1.
Besejrede epilatoren!

Slutresultatet: epilator - 5, voks - 1.

Afslutningsvis

Epilatorer blev designet til at løse nogle af de problemer, der er forbundet med brugen af ​​voks, samt at gøre processen nemmere. Og det ser ud til, at epilatoren håndterer disse opgaver. Voksning bruges dog stadig af mange kvinder rundt omkring i verden: Alt fordi denne teknik har eksisteret i århundreder. Epilatorer er derimod blevet mere og mere populære i årenes løb, og en dag vil de nok erstatte voks for evigt eller blive den dominerende måde at fjerne uønsket hår på.

Under alle omstændigheder er hver kvinde individuel, hver har sine egne præferencer. Voksning var ikke forgæves den mest populære metode i så lang tid - det virker fint.

Der er et stort udvalg af produkter, der falder ind under disse to kategorier af hårfjerningsmetoder, som direkte påvirker teknologiens omdømme. Epilatorer er af alle former og størrelser og priser. Nogle - især for følsom hud, andre - til epilering på ansigtet, nogle - for hele kroppen. Voks hårfjerning kan gøres hjemme med varm eller kold voks, såvel som professionelt i salonen. Alt dette vil påvirke omdømme både voks og regelmæssig fjernelse af hår.

Derfor er det umuligt at sige præcis, hvad der er bedre - en epilator eller voks. Du kan kun bemærke, at epilatoren er en mere moderne løsning på problemet med uønsket hår, men du får muligvis ikke de ønskede resultater ved at købe en billig epilator. Det er bedst at læse anmeldelser og vælge en afbalanceret pris og kvalitetsløsning.

Tips:

1. Fjern aldrig hår med voks i 24 timer før eller efter garvning. Solen kan alvorligt beskadige huden, som efterlades uden det øverste lag. Og hvis du bruger voks efter solskoldning, kan du få blå mærker.

2. Efter brug af voks anbefales det ikke at besøge poolen i flere timer. Følsom hud kommer i kontakt med vand, hvilket måske ikke er tilstrækkeligt rent, hvilket vil forårsage infektion.

3. Hvis du har følsom hud, har hudproblemer eller acneproblemer, skal du kontakte din læge, inden du bruger voks. Epilatoren i disse tilfælde vil være det ideelle valg.

Voksning eller epilator - hvilket er bedre?

Hårfjerning derhjemme kan gøres på forskellige måder, blandt de mest effektive og enkle kan tilskrives brugen af ​​voks og epilator. Formålet med disse procedurer er det samme, nemlig fjernelse af hår fra roden. For at forstå, hvad der stadig er bedre - brug af voksepilation eller epilator, skal du kende essensen af ​​disse metoder, deres fordele og ulemper, samt mulige ulemper efter påføring.

Anvendelsen af ​​epilatoren og voks-effektive metoder til bekæmpelse af uønsket hår

Brug af epilatoren, fordele, ulemper og kontraindikationer

Epilator er en lille størrelse enhed, der fjerner hår sammen med rod, trækker dem ud med pincett eller skiver placeret på et roterende arbejdshoved. Fordelene ved denne metode inkluderer effektiviteten af ​​proceduren samt en temmelig langvarig effekt: hudens glathed kan vare fra to til fire uger. Af de åbenlyse ulemper kan man mærke sig betydelig irritation af huden, især hvis proceduren udføres for første gang, og muligheden for indfødning af hår.

Brug af en epilator er en af ​​de hurtigste måder at håndtere uønsket hår på.

De vigtigste kontraindikationer for brugen af ​​epilatoren omfatter:

 • onkologiske sygdomme. Anvendelsen af ​​epilatoren i dette tilfælde er uacceptabel, da fjernelse af uønsket vegetation uundgåeligt vil medføre forstyrrelse af cellulær metabolisme og den mulige forekomst af inflammatoriske processer, som vil være meget vanskelige for den svækkede organisme at klare sig med;
 • diabetes mellitus, hvis forløb er karakteriseret ved genopfyldning af cellulær balance, som uundgåeligt opstår, når håret fjernes. Som følge heraf øger sandsynligheden for akutte inflammatoriske processer på huden;
 • åreknuder
 • iskæmisk og hypertensive sygdom, i dette tilfælde er forekomsten af ​​smertechok, der kan føre til slagtilfælde, uacceptabelt;
 • forværring af herpes sygdom
 • keloid sygdom (tendens til ardannelse);
 • forskellige hudsygdomme såsom psoriasis eller eksem.

Åreknuder er en kontraindikation for epilering.

Voksning, fordele, ulemper og kontraindikationer

Under voks epilering refererer til pålæggelsen på huden af ​​en speciel sammensætning, som griber håret til yderligere fjernelse. Epilering med voks kan udføres på flere måder: Brug af specielle engangsstrimler, opvarmningssammensætning og koldvoks. Fordelene ved denne type hårfjerning omfatter sikkerheden af ​​komponenterne i sammensætningen for huden og hele menneskekroppen samt en varig virkning, som kan vare op til fire uger. Ulemperne - muligheden for en allergisk reaktion på en af ​​bestanddelene i voksen.

Glat kode efter voks kan vare op til fire uger

Kontraindikationer til at udføre denne procedure er de samme som ved brug af epilatoren. Konsekvenserne falder også sammen: irritation og indgroede hår kan forekomme. For at undgå dem skal du passe på din hud, både før og efter proceduren.

Forskelle mellem voks og epilator

For at forstå, hvad der er bedre - voks eller epilator, er det nødvendigt at sammenligne dem med de mest grundlæggende parametre, nemlig:

 • omkostning og effektivitet
 • mulige negative konsekvenser
 • Varighed, bekvemmelighed og hyppighed af brug
 • forekomsten af ​​smerte.

Omkostninger og effektivitet

Moderne epilatorer med forskellige dyser, såvel som evnen til at arbejde autonomt i vådt forhold, har en meget betydelig omkostning. Men efter at have købt en epilator, kan du glemme de ekstra økonomiske omkostninger, hvilket ikke er tilfældet med voks. Et sæt disponible voksstrimler er nok til kun at udføre en procedure, og et sæt udstyr til opvarmning af voks, såvel som voks selv og andre forbrugsstoffer er også dyre. I dette tilfælde bliver de nødt til at købe konstant. Som følge heraf vil den store økonomiske gevinst ved voksning ved første øjekast i sidste ende føre til højere omkostninger.

Effektiviteten af ​​begge procedurer er sammenlignelig, fordi begge disse metoder er baseret på at trække hår ud fra roden. Den eneste ulempe ved voks kan kaldes det faktum, at hvis der anvendes forkert og uhensigtsmæssigt, er der meget ofte mange urullede og revne hår. Pincet kan bruges til at fjerne dem, men det skal gøres meget ofte. Epilatoren, især hvis baggrundsbelysningen anvendes i forbindelse med arbejdet, er det muligt at rive helt ud af alle hårene og om nødvendigt hurtigt behandle de områder, hvor de blev sprunget over. Fra dette synspunkt er brugen af ​​epilatoren meget mere effektiv.

Muligheden for negative konsekvenser

Enhver eksisterende måde at slippe af med hår, der involverer træk af hår fra rod, fører uundgåeligt til hudirritation, manifesteret i form af røde prikker. Hertil kommer, disse vilkår - hårvækst plads, mens de er på overfladen af ​​huden ikke vises børster kan blive tilstoppet med sebum og keratiniserede partikler, hvilket gør det ude af stand til at forlade håret, hvilket betyder, at det vil begynde at stige ikke op, og sidelæns. Dette vil få hår til at vokse i, hvilket forårsager en inflammatorisk proces. For at forhindre dette, skal du skrælle huden med en skrubbe eller en meget hård vask før brug af epilatoren nogle dage før proceduren. Anvendelsen af ​​voks kræver ikke et sådant præparat, da det samtidig med udtrækningen af ​​håret fjerner det fra huden og alle døde celler, hvorefter det bliver blødere og mere elastisk.

Ved hjælp af en stiv børste reduceres sandsynligheden for indgroet hår efter brug af en epilator

Varighed, bekvemmelighed og hyppighed af brugen

Varigheden og anvendeligheden af ​​begge procedurer er helt afhængig af færdighederne i deres gennemførelse. Du kan bruge epilatoren, især hvis den understøtter funktionen af ​​autonomt arbejde under alle forhold, herunder i mangel af vand og en aktuel kilde. Efter voksning af huden forbliver overfladen af ​​huden lidt klæbrig, det er nødvendigt at vaske kompositionen med enhver olie og derefter vand.

Udførelse af voks kræver nogle erfaringer.

Da håret trækker sig ud fra roden, garanterer udseendet af børster ikke tidligere end i to til fire uger, falder hyppigheden af ​​anvendelse af voks og epilatoren sammen og afhænger af organismens individuelle egenskaber. Men epilatoren er mere praktisk, da enheden giver dig mulighed for at klare uønsket vegetation, selv når længden er nået til 0,2 millimeter. For at bruge voks, skal du vente til håret vokser tilbage til 0,5 millimeter eller mere.

Smertefornemmelser

Da brugen af ​​voks involverer den øjeblikkelige afrivning af en strimmel af hår, vil smerten blive mere intens, men mindre varig. Brug af en epilator, tværtimod, forårsager mindre smerte med længere varighed. Komplet med en god enhed, der er altid vedhæftede filer til at reducere smerte, og dette er dens utvivlsomme fordel, som vil blive signifikant mærket, når bikini- eller underarmområdet behandles. Men både i første og i andet tilfælde, jo flere gange epilationen udføres, bliver håret tyndere og blødere, og det bliver lettere og smertefrit at rive ud.

Epilation af underarmene forårsager de mest smertefulde fornemmelser.

Anbefalinger til hårfjerning og hudpleje efter proceduren

De vigtigste anbefalinger til at forberede huden til hårfjerning og pleje det efterfølgende omfatter:

 • dampende huden umiddelbart før proceduren for fuld åbning af porerne

Før epilering skal du tage et bad eller bad for at åbne porerne fuldt ud.

At rive hårene mod deres vækst er en forudsætning, både når du bruger voks og epilator

Anvendelse af en beroligende creme kræves efter epilationen

Således vælger du hvad der stadig er bedre - voks eller brug af en epilator, du kan opsummere, at den første mulighed er mindre traumatisk for huden, og den anden er lettere at bruge. Derudover spiller omkostningerne også meget ofte en vigtig rolle, og brugen af ​​epilatoren er mange gange billigere. For at forstå, hvad der er bedre - voks eller epilator, kan du derfor kun tage højde for de individuelle egenskaber og evner.

Epilator eller voks. Fordele og ulemper ved forskellige metoder til fjernelse af hår

Det er umuligt at besvare spørgsmålet, hvilken epileringsform det er bedst at fjerne uønskede hår på kroppen derhjemme. Hvor mange mennesker har mange meninger.

Alle har forskellig smertetærskel og hudstruktur. Men alligevel fra alle mulige måder at slippe af med hår i mere eller mindre lang tid, tager vi to, de mest kendte. Elektrisk epilator og voksning.

Fordele ved elektrisk hårfjerning

  1. Dette er en relativt hurtig måde, du kan se fjernsyn, og uden at skynde dig at køre enheden på dine ben og derved distraherer dig fra de smertefulde fornemmelser. Over tid bliver huden brugt og bliver næsten ikke smertefuld.
  2. Ud over epilatoren af ​​enhederne har du kun brug for en slags post-depilation creme eller lotion for at berolige træt hud. Og selvfølgelig en olieklud eller et håndklæde, hvor du fjerner hår, så du bare kan ryste dem ud og ikke samle dem med børster fra sofaens polstring.
  3. Du vil kun bruge én gang, og inden for et år vil du ikke længere tænke på en ny epilator. Som regel rådes de til at ændre dem mindst en gang om året, men du selv vil føle det øjeblik, hvor han afslutter perioden for mulig udnyttelse. Hårene begynder at rive, måske endda "tygge" på huden (ikke en behagelig fornemmelse). Hvis du vil forstå, hvad det er, skal du medbringe den medfølgende epilator på en strimmel klud og se, hvordan det sår på dets håndtag. Forfærdeligt, men hvis du glatter huden korrekt, og lad epilatoren glide langs det frit, er risikoen for denne begivenhed udelukket.
  4. Det er ikke nødvendigt at vokse hår op til en vis længde, epilatoren er klar til at hente selv de mindste, bare køre langs hudområdet, hvor længe det vil tage, og før eller senere vil håret give op.
  5. Samtidig kan mange mennesker have irritation, røde pletter, som ikke passer lang tid. Det meste af dette observeres kun i de første par gange af brugen af ​​maskinen, men der er ikke behagelige undtagelser.
  6. Hår begynder virkelig at vokse, hvis du ikke bruger skrubbe regelmæssigt, bliver det til et reelt problem. Røde tuberkler vises på huden, hvilken man gerne vil fjerne med neglene. Selv om det også afhænger af strukturen af ​​huden.

Fordele ved Bioepilation

Voksningsmetoden hedder bioepilering eller voksning (fra engelsk. Voksvoks). Koldt, varmt og varmt voks anvendes generelt. Varm og varm voks betragtes som professionel, kold voks - Veet strips (voks er allerede påført papirpapirbasen, som simpelthen skal limes til huden).

Vi definerer fordele og ulemper ved bioepilation hjemme.

 1. Hvis du ikke har gennemgået særlig træning, er det ikke så nemt at tilpasse sig brugen af ​​patroner. Med Veet-striber er alt lettere, men det kræver dog også en vis færdighed. Det er nødvendigt at glatte en strimmel på vækst af håret, og at rive med en skarp bevægelse imod.
 2. Hvis du gør noget forkert, kan du tjene nok ikke smukke blå mærker.
 3. Brugt, du skal hele tiden, hvis du bruger færdige strimler, så er de nok for en gang, de koster omkring 200 rubler, forestil dig, hvor meget du bruger i et år. Hvis du bruger professionelt udstyr, skal du købe papirstrimlerne selv, patronen og enheden til opvarmning. I gennemsnit kan det koste tusinder og en halv. Patroner er ikke dyre og nok i lang tid.
 4. Præcis hårene fra voks kan vokse ind, hvilket skaber meget ubehagelige humle på huden, som man ønsker at presse ud. Derefter dannes der sår, som ikke er så let at helbrede. Body scrubs at hjælpe dig.
 5. For voksing skal hår vokse med 5 millimeter, i sommersæsonen virker det helt uvirkeligt, medmindre du er en glad ejer af en hvid kanon. Hvis ja, hvorfor ville du endda torturere dig selv. For eksempel er der i Brasilien en lignende vegetation på mode.
 6. Irritation fra voks som regel sker ikke, risikoen for skade og skæring reduceres til nul. (om mulige blå mærker var det skrevet tidligere)
 7. Efter proceduren skal voks vaskes af huden med olie, den er bedre speciel, men også egnet til børn. Hvis du gør det for første gang, så har du sikkert brug for meget olie, da der vil være hænder og fødder og et badeværelse i voks. Men pluset er, at hårene forbliver limet på voks, hvilket kan betragtes som et klart plus.

Varm voksvejsalon med æteriske olier - anmeldelse

Er voks en VICTIM af hensyn til skønhed eller skjult MAZOCHISM? Hvordan løser du problemet med GROWN hair? Hvad er den bedste voks eller epilator?

God dag! Alle os piger vil have tykt hår, men af ​​en eller anden grund vokser vegetationen slet ikke hvor vi vil. Der er mange metoder til fjernelse af uønsket hår, men den mest varige effekt er voksaflejring. Helt ærligt, jeg besluttede mig ikke for denne procedure i lang tid på grund af frygt for smerte, jeg var forfærdet af tanken om, at meget hår ville rykke væk, og det er et resultat af forfærdelig smerte. smerten.

Prisen er 700-850 rubler.

Det er kendt, at Nefertiti selv anvendte en slags klæbrig olie som en hårfjerning.

Alligevel besluttede jeg for nysgerrighed at købe voks fra Veet Salon med æteriske olier.

UNDERSØGELSE AF FLYRE:

 • krukke med varm voks 250 ml

Det er nødvendigt at udføre proceduren, når håret vokser til 0,5 ml og vil blive fjernet.

Vassen skal opvarmes i et vandbad eller i mikrobølgeovn, rør med en spatel, og hvis farven ikke ændrer sig, vil den forblive blå, voks kan bruges, men hvis påskriften "NEJ" vises på kappen. Det er helt umuligt at bruge værktøjet, du får en forbrænding. Vent indtil køligt.

Voksstrimler kan bruges mange gange. Efter påføring vaskes med varmt vand og tørres.

Processen selv tager lidt tid. 5 minutter (et eksempel på mine hænder)

Voksen er meget praktisk at bruge, selv jeg lykkedes mig at klare det, Krivorukov, du kan klare

Efter hårfjerning er der let irritation, som hurtigt passerer.

Huden skal være soothed og fugtet, kropscreme er egnet til dette, men jeg bruger Shea smør, såvel som disse olier:

FORDELE AF VARMEVANDSVÆRDET:

 • relativt hurtig procedure
 • den mest varige effekt
 • håret fjernes sammen med pæren, takket være det genopretter længere
 • Virkningen af ​​proceduren varer mindst 2-3 uger
 • mindre indgroet hår
 • let fjernes med varmt vand
 • med regelmæssig brug bliver håret tyndere og langsommere
Voks hårfjerning stammer dybt i historiens dybde, da folket blev styret af faraoerne

Der er 3 typer voks:

ADVARSEL: Depilation med varm og varm voks er mindre smertefuld end kold.

Svaghed VEET MINUSES:

 • smertefuld procedure og ikke alle kan lide det. (MEN !!Hvis du gør alt rigtigt og følger instruktionerne, bliver smertens følelse kedelig i løbet af tiden)
 • dyrt (prisen i seks måneder steg med mere end 2 gange ) Jeg er i chok !!
 • hvis huden er meget følsom, kan voksning forlade blå mærker. Jeg havde kun små blå mærker efter de første voks applikationer. (Og hvad vil du have? Skønhed kræver ofre og selvfølgelig penge.)

REGLER og HEMMELIGHEDER Effektiv voksapplikation:

Indgroet hår efter nogen hårfjerning er et problem. Glatte ben, der er dækket med rød acne, er slet ikke en skønhedsstandard, men sporene tilbage efter sådan hår forkæler udseendet og passerer ikke i lang tid.

Hvad skal man så gøre?

 1. Det vigtigste og vigtige punkt er at rive af voksstrimlerne I modsætning til hårvækst og samtidig er det godt at strække huden. Graft hår efter depilation forekommer på grund af forkert fjernelse af hår under proceduren og overtrædelse af reglerne.
 2. 3-4 dage efter epilering, start daglig med kropscrubs med glycolsyre og salicylsyre.

Hvad er den bedste hårfjerning voks eller epilator?

Epilatoren er længe blevet smidt væk på hylden, og jeg bruger nu ekstremt sjældent.

Mærkelige ulemper i forhold til voks:

 • Procedurens varighed (en sektion for fuldstændig glathed skal behandles mere end en gang)
 • rips hår ofte og fjerner det ikke
 • stor mængde indgroet hår
 • irritation efter proceduren, som ikke går meget lang
 • smerte er stærkere end at bruge voks

For mig er helt sikkert lederen i hårfjerning blevet VEET WAX, ved hjælp af det kan du slippe af med uønsket hår i bikini, underarm, arme og ben og meget hurtigt.

Der var en tid, da hun ønskede at ændre ham, købte voks i en patron til meget lave omkostninger, og han kom op med en stor overraskelse: det er næsten umuligt at fjerne voks fra huden og hvorfra det ved et uheld falder. Hårdt hurtigt og det er ikke muligt at skylle med varmt vand, som Veet voks. Jeg skrubede voksen fra mine hænder næsten til sårene, og i en halv time tog jeg dråberne fra gulvet. Derfor kastede jeg det i skraldespanden.

Miserly betaler to gange, dumme tre gange!

Hår bør ikke kun fjernes, men også dyrkes:

Tak for din opmærksomhed, jeg håber det var nyttigt.

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til blog.comfy.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

En af måderne til at forhindre privatliv er at bruge dit privatlivskort. Tjek Firefox Add-ons Store.

Cloudflare Ray ID: 4562288c42148dd7 • Din IP: 193.124.189.214 • Ydelse sikkerhed ved Cloudflare

Epilator eller voksstrimmel: hvad man skal vælge

Til resten af ​​huden passer wax strips perfekt. Du kan reducere smerten ved denne procedure, hvis du forbereder huden på forhånd. Behandle de områder, der skal epyleres med lotion eller tonic for at affedre hårene. Dette vil bidrage til deres bedre at holde fast i voks. Det er ikke nødvendigt at dampe ud i huden på forhånd. For at gøre hårene mere adskilte, vil der være nok varme fra voks.

Effekten af ​​brugen af ​​strimler afhænger af den enkelte type hårvækst, kan vare op til 4 uger. Efter regelmæssig brug bliver hårene tyndere og vil ikke rive så smertefuldt ud. En ekstra fordel ved voksstrimler er, at når de bliver epilerede, fjerner de også døde hudceller sammen med hår, så det bliver blødere og mere ømt. Glem ikke, efter voksning, påfør en speciel creme, der forhindrer irritation.

Epilatorer plukker mekanisk hår med en række mini pincet. Denne procedure er meget smertefuld, først og fremmest, men så bliver huden brugt, og den smertefulde effekt bliver mindre synlig, selv i armhulenes følsomme område.

Særlige dyser med hvilke epilatorer er udstyret, tillader at fjerne uønsket vegetation overalt på huden. For at reducere smerte giver nogle modeller mulighed for indledende afkøling af overfladen af ​​kroppen med is eller en speciel gel.

Efter brug af epilatoren kan indgroede hår forekomme på de steder, hvor hårfollikler eller rødder forbliver. Derfor er det bedre at bruge en skrubbe, når du anvender denne maskine, og påfør derefter en speciel ikke-fedtet lotion eller balsam til huden, hvilket eliminerer irritation. Electroepilatorer kan ikke anvendes under graviditet og dem, der lider af åreknuder eller hudsygdomme.

Du skal vide, hvornår du vælger en hårfjerningsmetode, at der ikke findes et universelt middel til alle dele af din krop, fordi hudens følsomhed på forskellige steder ikke er den samme. Vælg en epilator eller voksstrimmel afhængig af individuelle egenskaber, præferencer og bekvemmelighed.

Hvad er bedre epilator eller voks?

Hvordan slipper du af uønsket hår på dine ben og underarm? Har du hjemmepilator eller voksstrimmel eller en barberkniv? Del hvad der er bedre?

Jeg bruger en epilator på mine fødder. Første gang er han den sværeste ting at udholde. Følgende tider er ikke så smertefulde. På bekostning af langsommere vækst - måske et par dage senere, end efter at et barberhår ser ud. Her er armhulen skræmmende epilator

Apparatet! Armhuler, forresten, også til dem. Første gang er meget smertefuldt, så mindre og mindre, og som følge heraf gør det ikke ondt. Jeg har ikke 2 hår fra epilatoren i uger. Og i zone X med en barbermaskine. Men jeg tror at overgive til fagfolk.
Hvad angår voksstrimler, har jeg aldrig set gode. Måske rådgiver nogen.

I det sidste år har jeg lavet voksepilation i salonen, meget tilfreds. Jeg kan ikke sammenligne det med en barberkniv. Efter barberingen voksede hårene tilbage i to dage, og efter hårfjerning i salonen, kan du glemme dem i 2-3 uger.

Hvad angår mig, er den bedste og mest effektive måde laser hårfjerning!
Jeg prøvede alle metoder og metoder på mig selv.
Efter flere sessioner, med pauser på en til to måneder, forsvinder uønskede hår simpelthen.
Det eneste der kan forvirre er den anstændige pris for procedurerne, hvis du gør flere zoner på samme tid: ben, armhuler, bikinier eller dybe bikinier.
Og de kvinder, der har problemer med "vegetationen" på ansigtet (der er sådan en ting!) - laser hårfjerning virker bare vidundere.

Piger, jeg tog mod i går og gik for at vokse i salonen ved epilering af mine ben. Først tænkte jeg kun, at jeg ville føle mig akavet. Om smerten som den ikke troede. Og forgæves.
Det gør ondt. Kosmetologen sagde, at al irritation vil passere om dagen. Sechas har været en dag, ikke bestået. Jeg vil vente, indtil den passerer. Men generelt glad for, at det gik. Som de siger - hver gang håret bliver tyndere og tyndere. Så, hvem ellers undrer sig - gå, du vil ikke fortryde. Men vær meget forsigtig med valget af salon. Og hvad er bedre - alle beslutter sig selv. Som de siger, til hver sin egen

Hvis voks strimler, så kun i kabinen! Jeg bruger epilatoren selv, og den næste dag barberer jeg mine ben, fordi nogle hår stadig forbliver, men resultatet er et par uger, uanset hvor smertefuldt det er.

Og hvor mange gange forsøgte jeg med epilatoren - jeg kan ikke det gør det virkelig ondt. Voksstrimler er tolerante, og mit hår vokser ikke med det samme.

Jeg bruger kun epilatoren. Sandt nok, i armhulenes og bikiniens område - en barbermaskine. Men mine venner tog håret med voks. Det siges at et meget effektivt resultat.

Og epilation cremen kom du over en kvalitet en? De siger det er meget effektivt.

Jeg bruger epilatoren. Bestemt smertefuldt, men det værd. Den bedste mulighed. I lang tid og effektivt. Og med cremer som heldige, er det også ikke særlig effektivt at lave creme fra samme firma)

Cream rødt hår tager ikke (og jeg er rød), prøvet alle slags, og dyrt og billigt, resultatet er lige så nul. Og jeg har ikke nok tålmodighed til epilatorer, jeg kan ikke lide at såre mig selv. Derfor vælger jeg en barbermaskine.

Hvor mange midler har ikke prøvet, det bedste - epilatoren! Når du har brugt og to uger kan du glemme håret på benene. Og om cremerne, så hårene og efter barberingen vokser den næste dag.

Jeg foretrækker at slippe af med uønsket hår med varm voks ved hjælp af erfarne fagfolk og kvalitetsmaterialer. Det er ikke så smertefuldt og effektivt.

Jeg fjerner håret med varmt voks, nogle gange forsøgte jeg at gøre det med en elektrisk epilator, men efter det begyndte mit hår at vokse ind i huden.

Størstedelen af ​​effekten er som fra voksplader. Men. Dyrt og ubehageligt. Jeg vil forsøge at kæmpe med en laser.

Jeg bruger depilatory creme til ben, men jeg har ikke altid tid til armhuler (du skal holde 15-20 minutter for den bedste effekt), så jeg barberer nogle gange med en barbermaskine.

Heldige jer piger Og min epilator ligger stille på hylden. Og det er ikke meningen, at det gør ondt. Jeg har efter ham såvel som efter barbermanden en masse acne med indgroet hår. Også efter voks. Men den skræmmende creme i brusebadet er bedst. Wit er meget cool.

Hvad angår mig, er den bedste og mest effektive måde laser hårfjerning!

Jeg er enig. Men først og fremmest prisen, og for det andet skal du gå gennem flere sessioner. I mellemtiden sparer du på laser hårfjerning, du skal søge effektive metoder til hårfjerning.
Barbermanden. Billige og vred. Risikoen for indvækst er minimal, forbrugsstoffer er billige, bortset fra at virkningen er kortvarig. Det meste af tiden og går til andre metoder til depilation på grund af det faktum, at det er så svært at bruge en barbermaskine.
Cream. Ligesom en barbermaskine fjerner man håret over overfladen af ​​huden, men ikke ved mekanisk opskæring, men ved kemisk spaltning. Effekten er også kort, men prickling er mindre end ved barbering, da klippet er mere jævnt. Cremen er egnet, hvis der er irritation efter barbering, men det kan også forårsage irritation af allergier over for kremen eller kemiske forbrændinger.

Cream rødt hår tager ikke

Hvis cremen ikke tager, er det bestemt ikke på grund af hårfarven. Denne fotoepilation tager ikke blondt hår, nogle gange er det rødt, og depilationskremmen er ligeglad med hvilken farve den skal splitte, tykkelse og struktur er en anden ting.
Epilator. Hvis der ikke er nogen tendens til at vokse, er dette den bedste mulighed i denne priskategori. Der er endda specielle afskalingsdyser, der forhindrer indvækst. Sammenlignet med en barbermaskine og en creme er forskellen signifikant, da håret er fjernet fra roden, og effekten er relativt lang. Og smerten over tid bliver mindre og mindre.
Voksstrimler.

Hvad angår voksstrimler, har jeg aldrig set gode.

Jeg så også ikke noget godt, Veet stadig ikke noget, men effekten er gennemsnitlig. Der er også risiko for indvækst, men i sammenligning med epilator voks og voksstrimler beskadiger huden mindre. Et andet argument til fordel for voks og strimler er, at smerten er stærk, men ikke lang, i modsætning til epilatoren. Brug af voksstrimler er naturligvis mere bekvemt end varm voks, men meget urentabel.
Wax. Jeg siger ikke noget om Veet, det er mere som shugaring pasta end voks. Det er meget mere rentabelt (både i pris og effekt) at bruge højkvalitets voks i kassetter. Varm voks afbryder ikke hår (som en epilator), bryder dem ikke (som striber), højkvalitets voks fjerner håret første gang. Det er kun ønskeligt at have en vokspind til opvarmning af voksen, da det ikke er meget bekvemt at opretholde den ønskede temperatur med en kasserolle.

Som de siger - hver gang håret bliver tyndere og tyndere.

Dette er alle myter, der fra en epilator eller voks hår bliver mindre, og selve håret er tyndere. Bare det faktum er, at hår vokser over generationer. Razor og creme fjerner hår til hudniveau. Så vokser håret sammen: dem, der er skåret til huden og den næste generation - så det ser ud som om der er meget hår. Epilator, voks og andre metoder til depilation med rod fjerner håret helt. Derfor var frembringelsen af ​​hår, som var tættest på overfladen under huden, den første til at vokse, men depilationen rørte ved det, resten af ​​generationerne før huden vokser og vokser - derfor ser det ud til, at mindre hår vokser. Og om tykkelsen: barbermaskinen skærer håret i midten af ​​længden, henholdsvis tykkelsen af ​​de regrowne hår er det samme, og når håret fjernes fra roden, vokser håret tilbage, spidsen er tyndere og blødere pr. Definition.

Hvad er bedre at vælge: epilator eller voks

Hvordan man vælger en voksepilator, en gennemgang af de bedste modeller. Voksning derhjemme

I dag vil vi prøve med dig at vælge den bedste voksepilator, samt lære at slippe af med overskydende vegetation på kroppen ved hjælp af voks. Det er ikke så svært, som det ser ud til. Hovedproblemet er det direkte valg af et hudbehandlingsprodukt. Epilationen passerer uden særlige vanskeligheder. Selv hjemme kan du mestre denne procedure.

Værktøjer til hårfjerning

Hvis du beslutter dig for at udføre voksning selv, bliver du nødt til at blive ret forberedt. For eksempel køb voks voks. Meget praktisk og nyttig enhed, der sparer i de fleste tilfælde. Det kaldes ofte "voks epilator". Faktisk er det i nogle tilfælde ikke nok, uden voksning.

Valget af modeller af denne enhed er enorm. Men hvilken er bedst for dig? Hvilke muligheder er mulige?

Der bør tages hensyn til kassettevoksning. Den mest bekvemme løsning til hjemmet fjernelse. Billig, opvarmer hurtigt voks. Imidlertid tillader ikke alle modeller af kassetteapparater brugen af ​​"materiale" fra forskellige producenter. Det er ønskeligt, at voksenheden har et vindue, hvorigennem du kan spore mængden af ​​voks tilbage.

Der er en dåse voks. For hjem bruges sjældent. Den har en speciel termostat, som hjælper med at styre opvarmningen. Bruges normalt til store mængder voks. Derfor er hovedvalgskriteriet størrelsen af ​​krukken med "materialet".

Den sidste type vokssmelt er en kombineret. Det kombinerer både dåse og kassette. Velegnet til piger, der ikke kan bestemme hvilken slags voksepilator der skal bruges. Tillader og bruger bånd og banker.

Varm voks

Og nu specifikt om hvilken slags voks der passer bedst til hårfjerning derhjemme. Før du foretager et køb, skal du tænke om, hvilken type voks der skal bruges til proceduren.

Fordel en varm voks epilator. Eller rettere, varm voks. Bare for det har du brug for voksning. Leveres normalt i kassetter. Ideel til epilering af ben, arme og krop. Intime zoner og personen næsten ikke behandler med varm voks.

Varm voks

Du kan være opmærksom på den varme voks. Dette er en voksepilator, der anvendes i skønhedssaloner. Princippet er baseret på opvarmning af materialet til 45-50 grader efterfulgt af påføring på huden.

Hvis du ikke har erfaring med hårfjerning, bør du ikke selv bruge sådanne værktøjer.

Voks kommer i dåser eller granulater. Universal. Det kan anvendes både på ansigtet, og på benene og på de intime zoner.

Kold voks

Den nyeste og "hjemme" metode til at udføre hårfjerning er brugen af ​​kold voks. Normalt sælges det eller i banken (rør) eller som voksstrimler. Lige på denne metode er at fokusere din opmærksomhed. Voksestrimler bruges jo oftest af piger til hurtig og effektiv fjernelse af kropshår.

Fordelen ved dette værktøj er alsidighed. Sandt nok er proceduren ret smertefuld. Hvis du er bange for smerte, anbefales det ikke at bruge de intime zoner på strimlen. Denne voksepilator er ikke for dyr, den er tilgængelig for næsten enhver kvinde. Det vigtigste er at vide, hvordan man vælger striberne.

Efter zoner

Når du vælger en "kold" epilator (voks), skal du først og fremmest tænke på hvilke zoner du planlægger at behandle. Faktum er, at strimler af voks ofte er beregnet til en række formål.

For eksempel er der i øjeblikket:

 • universel;
 • til bikiniområdet
 • til ben;
 • til aksillære huler;
 • til ansigtet.

Du kan også være opmærksom på de ekstra handling midler. Du kan finde i butiksstrimlerne:

 • til følsom hud;
 • til tør hud
 • til normal hud.

Derfor skal du vælge den indstilling, der passer til din type. Som regel erhverver mange mennesker voksstrimler ("Vit", "Kamomil" og ikke kun) beregnet til følsom hud. Og denne "epilator" bruges på alle dele af kroppen, hvor det er nødvendigt at fjerne hår.

Og nu kan du se nærmere på de mest populære producenter af voksstrimler. Det første produkt, som køberne er opmærksomme på, er et produkt kaldet Veet.

Strimler af denne type kan varieres. Der er her og for følsom hud, og for normal og for tør. De fjerner effektivt selv de mindste hår. Egnet til hårdt hår. Forhindre udseendet af indgroet "vegetation". Wit Strips "Vit" er perfekte til både ben og bikini. Måske er det mest "promoverede" mærke blandt alle eksisterende.

Producenten lover, at brugen af ​​denne epilator hjælper med at bremse yderligere hårvækst. Kun i praksis er denne effekt næsten ikke mærkbar. Det siger kunderne. Af de væsentlige mangler kan man skelne omkostningerne ved varerne. I gennemsnit er en Veet-pakke (til ben eller krop ikke så vigtig) koster 200-300 rubler.

kamille

Hvis produktionsomkostningerne spiller en rolle for dig, skal du være opmærksom på produktet med navnet Camomile. I butikker findes den ikke så ofte som vi gerne vil. Men sådanne voksstrimler klare fjernelse af kropshår ikke værre end Veet.

Pakken indeholder typisk ca. 12 strimler og 2 kluter for at fjerne voks fra kroppen. Forbrugt økonomisk. I gennemsnit tager en procedure med hårfjerning omkring 2 striber med voks. Meget behagelig!

Sandt nok stoler nogle ikke på kamille på grund af manglen på "forfremmet". Dette er slet ikke en grund til afslag på midler. Nogen disse strimler er egnede, nogen er ikke meget. Som praksis viser, bruger mennesker med normal hud med særlig succes midlerne "Kamomil".

Men Veet-strimlerne er mere egnede til følsomme kunder. Det bemærkes, at dette værktøj giver et minimum af ubehag. I gennemsnit koster Camomile strips 150-200 rubler. Selvom priskategorien afhænger af din bopælszone.

Men den omtrentlige pris er nu kendt for dig.

Tanita

En anden god mulighed er Tanitas voksepililator (striber). Budget og overkommeligt produkt til hårfjerning derhjemme. Du kan købe det i næsten enhver butik. Vil koste 150-180 rubler. Billigere end "Vit" og "Kamomil." Det har en behagelig lugt, sænker hårvæksten på det behandlede område.

Tanita anbefales til epilering af ben og arme. I følsomme områder og ansigt applikation er muligt, men det er bedre ikke at gøre det. Ulemperne ved strimlerne kan identificeres uøkonomisk forbrug. En pakke Tanita varer 2-3 anvendelser.

Derhjemme

Producentens førende voksstrimmel er allerede kendt for os. Konklusioner kan gøres sådan:

 • For følsom hud er det bedre at købe Veet strips;
 • med normal hud er kamille egnet som en universel "epilator";
 • for minimale omkostninger til aflejring af ben, hænder og krop (ikke-følsomme områder) - Tanita.

Selvom det som praksis viser, er det nødvendigt at prøve strimler fra forskellige producenter. Nogle er i stand til at forårsage en bestemt person allergiske reaktioner, og nogle er ikke. Det er alle individuelt. Efter udvælgelsen af ​​"epilatoren" er det værd at undersøge, hvordan hårfjerning voksstrimler derhjemme.

For at gøre dette skal du først vaske det behandlede hudområde og tørre det. Anvend ikke strimler på det våde område - effekten vil være minimal. Mere præcist vil resultatet være næsten umærkeligt. Før vaskning er rengøring af huden et must, da det efter proceduren ikke anbefales at anvende "kemi" på det område, der skal epileres.

Når huden er tør, varme voksstrimlerne op. Det er bedre at placere dem mellem palmerne og gnide lidt sammen. Opvarmning er forbudt under varmt vand, selv om nogle anbefaler denne metode.

Når voksen smelter, skar de limede strimler og følg derefter på kroppen. Glat i retning af hårvækst. Og så, med en skarp bevægelse fra bunden opad (mod vækst), rive stripen ud. Det er alt sammen.

Resterne af voks fjernes med vegetabilsk eller olivenolie.

Hvis du bruger voks voks, ændres proceduren lidt. Brug denne enhed til at varme materialet og derefter påføre det på kroppen. Det er meget bekvemt at gøre dette via kassette voks voks.

Dernæst sættes en særlig papirstribe ovenpå (de er normalt inkluderet i kittet med opvarmning voks), tryk det mod huden, så rive det ud mod hårets vækst. Det er alt sammen.

Nu er det klart, hvordan man bruger voksstrimler til ben og andre områder på kroppen.

Hvad er bedre, voks eller epilator for hårfjerning?

Hver kvinde ønsker, at hun skal have glatte ben og et ideelt bikiniområde så længe som muligt. Derfor er damer ofte på jagt efter de bedste midler til hårfjerning.

Nogle er nødt til at hente det selv ved forsøg og fejl, sammenligne, tip med venner. Vi foreslår at finde ud af, hvad der er bedre - voks eller depilation med os.

Hvordan virker det?

Til at begynde med tilbyder vi at forstå, hvordan processen med voksning og hårfjerning ved epilatoren foregår hjemme.

Voksende epilering

Voksning eller vaskning er en af ​​de mest enkle, overkommelige og almindelige måder at slippe af med uønsket hår på nogen del af kroppen.

Det produceres både i skønhedssaloner og hjemme. Med denne metode kan du trække håret ud med rødder.

Men follikler, der ligger dybt i huden, gør ikke ondt. Derfor vil håret igen, efterhånden som det vaskes, ses, men ikke så meget tyndere længere.

Ved du det De første epileringsprocedurer blev udført af de antikke romere, egypterne og grækerne. I oldtiden, for at fjerne uønsket hår, brugte pincet og voks masker. Razors blev opfundet meget senere - i det XVI århundrede.

Vaskning kan udføres ved flere metoder:

Voks, som kan bruges til varm vask, bør købes på apotek eller kosmetikbutik. Hvor præcis det skal bruges, skal fremgå af instruktionerne.

Fabrikanter anbefaler normalt at placere voks til opvarmning i et minut i en mikrobølgeovn eller opvarme det i et par eller i særlige voks.

Når voksen opvarmes lidt og bliver plast, påføres den på den del af kroppen, der skal behandles med en speciel spatel, som er inkluderet i epilationskittet.

Fra oven er det nødvendigt at dække med en stofstrimmel, idet man har trykket på, at den sidder fast. Efter hærdning skal strimlen med voks fastgjort til den blive revet af mod hårvæksten med en skarp bevægelse.

Varm voks er også tilgængelig i patroner, der indsættes i en speciel smelter. Ved hjælp af en rulle spredes voksen tyndt på huden, en stofstrimmel limes på toppen. Efter en vis tid skal strimlen skære kraftigt mod hårets vækst.

Det er vigtigt! Vaskning er en ret smertefuld procedure. Derfor har du mulighed for at udføre anæstesi med smertestillende midler, antiinflammatoriske lægemidler (med ibuprofen) eller en dimexid-komprimering før implementeringen. Anæstetiske salver til dette formål virker ikke, da de gør epileringsprocessen vanskeligere.

For at udføre varmt hårfjerning hjemme, skal du tildele eller købe en særlig beholder, hvor du kan smelte voks. Det er naturligvis bedre at få voks voks til dette formål med en indbygget temperatursensor, som gør det muligt at undgå forbrændinger.

I fravær af voks voks bringes voksen til den ønskede temperatur i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Opvarmningstiden og temperaturen skal angives på emballagen. Normalt opvarmning varer fra 1 til 3 minutter.

Efter smeltning bliver voksen smurt på huden med en spatel til hårvækst, tilbage til 1 minut og derefter forstyrret mod hårvækst.

Til koldvoksning skal du købe et specielt sæt i butikken, som omfatter voksstrimmel og klud med en beroligende lotion til behandling af huden efter proceduren.

Strimlen opvarmes i palmerne i ca. et halvt minut. Derefter fjernes et beskyttende lag fra det og limes til huden over hårvæksten. Efter et stykke tid (det skal angives på pakken) er strimlen skarpt revet mod hårets vækst. En stribe kan bruges flere gange.

Denne procedure er den mest smertefri i forhold til tidligere. Og hvad er bedre - voksstrimmel eller epilator, du kan lære ved at læse oplysningerne i de efterfølgende afsnit.

Vigtigt! For at forhindre indvækst af hår, et par dage før vask, skal du udføre en peeling procedure på stedet, hvor epilationen finder sted. Og lige før sessionen behandles det med babypulver eller talkumpulver.

For at forstå, hvad der er bedre - voks eller epilator, lad os se på fordele og ulemper ved hver af disse metoder til fjernelse af hår.

Fordelene ved Vasking er:

 • slippe af med hår fra forholdsvis store områder af kroppen i en procedure;
 • effektvarighed op til 1,5 måneder (afhængigt af de enkelte egenskaber);
 • rimelig pris af proceduren
 • tilgængelighed af voks til køb.

Blandt ulemperne ved vask er det værd at huske:

 • sårhed i proceduren
 • manifestation af bivirkninger på huden - rødme, ødem, follikulitis, hårindvækst osv.
 • muligheden for forbrændinger
 • når det udsættes for solen på hudområdet, proepilirovanny voks kan udseendet af pigmentering forekomme;
 • manglende evne til at udføre proceduren med hårlængde mindre end 5-10 mm;
 • problemer med at vaske voks væk fra huden
 • i tilfælde af utilsigtet kontakt med en hvilken som helst overflade voks er meget svært at fjerne.

Hjemmepilator

Home epilator i dag kan købes hos enhver hardware butik. Afhængigt af producenten, metoden til at påvirke håret og måder at berolige huden på, kan disse enheder være forskellige i pris - overkommelig for enhver tegnebog og dyr.

I dag er der til salg:

 • photoepilators;
 • laser;
 • mekaniske epilatorer.

Princippet om den enkleste og billigste epilator er at trække hår ud med en pære. På dysen er der metal-parrede diske eller pincet, som, når de sluttes til netværket, begynder at rotere. Epilator skal udføres på huden med hår i en vinkel på 90 °, diskene trækker håret.

For at gøre proceduren mindre smertefuld omfatter producenter forskellige systemer, der producerer massage, strækker og køler huden.

Fordele ved hårfjerning hjem epilator:

 • fuldstændig bortskaffelse af hår på store hudområder
 • efterhånden bliver hårene tyndere;
 • langsommere efterfølgende hårvækst
 • effektvarighed op til en måned
 • penge er kun brugt på køb af en god epilator, ingen yderligere udgifter er påkrævet;
 • mulighed for at gennemføre proceduren på hår under 5 mm
 • brugervenlighed.

Ulemper ved proceduren:

 • smerte;
 • indgroet hårproblem;
 • hudirritation i form af rødme.

Elektriske epilatorer er opdelt i to typer:

 1. Disk - baseret på princippet om lukning og åbning af metal- eller keramiske diske, som i dysen fra 10 til 20. Apparaterne er fremstillet af Philips.
 2. Pincet - hår trukket ud med metalpincett, som kan være fra 10 til 40 i dysen. Sådanne enheder fremstilles af følgende producenter: Braun, Rowenta, Panasonic.

Til salg er epilatorer, der anvendes på tør hud, såvel som dem, der anvendes på våd hud. I sidstnævnte tilfælde bliver proceduren mindre smertefuld.

Ved du det Niveauet af smertegrænsen for en kvinde afhænger af hormonniveauet og menstruationscyklussen. Kvinder har den mindste smerte 3-5 dage efter ophør af menstruation. Den højeste smertegrænseværdi ses i løbet af ægløsning og 3 dage før kritiske dage. Disse perioder er mindre egnede til gennemførelse af hårfjerning.

Hvad er bedre voks eller epilator?

I dette afsnit foreslår vi at finde ud af, hvad der er bedst for dig - en depilator eller voks, i betragtning af sådanne nuancer som smertefuldhed i proceduren, glathed i huden efter en session, prisforskel, effektens varighed.

Begge procedurer er ret smertefulde, da de er forbundet med at trække hårsækkene ud. Hvor meget - vil afhænge af den specifikke organisme og smertestærsklen for hver person.

Voksning kan være lidt mere smertefuldt, for efter proceduren skal du også fjerne voks, og dette er fyldt med yderligere skade på huden. På den anden side er procedurens varighed og smertefulde følelser af epilatoren meget længere.

Også vaskning er forbundet med risikoen for forbrændinger, når voksens temperatur ikke er korrekt valgt.

effekt

Ved korrekt implementering af begge procedurer bør effekten være den samme - glat hud. Derefter bliver håret lettere, det bliver meget mindre og tyndere.

Også mange siger: Som et resultat af at trække hår ud med voks eller epilator vokser håret så sjældent, at efterfølgende procedurer går meget hurtigere.

Glatheden af ​​huden ved brug af epilatoren vil direkte afhænge af dens kvalitet. For eksempel har pincet med opgaven med hårfjerning langt bedre end skiverne, som nogle gange ikke kan trække hår ud, men ødelægge dem. For eksempel er gode epilatorer op til 2000 rubler: Philips HP6422, Braun 1170 Silke-epil

Ved voksning af hårfjerning er det også muligt at klippe hår og fjernelse af nogle på grund af at trykke dem på huden. I dette tilfælde anbefales det ikke længere at genepilere, så håret skal fjernes med pincet.

Epilatorer koster fra 25 til 120 dollars. Som regel tjener de i flere år. Der er ikke længere behov for yderligere midler, bortset fra køb af smertestillende midler.

Voks sætter koster fra $ 1 (prisen på en kassette med voks) til $ 25 (for et sæt kassette voks voks, voks, klud strimler, lotion efter epilering). Voksstrimler koster i gennemsnit $ 5 i mængden af ​​12 stykker. Den gennemsnitlige pris for voks voks er 40-75 dollars.

Med nogle enkle beregninger viser det sig, at vaskning derhjemme bliver dyrere end epilering med en epilator.

periodicitet

Med hensyn til effektens varighed afhænger det af de individuelle egenskaber. Der er kvinder, der har hår efter epilering på disse måder om en uge, og der er dem der glemmer håret i en måned eller en halv.

Fordelen i dette tilfælde vil være ved epilatoren, fordi den i modsætning til voks kan fange hår med en længde på mindre end 5 mm. Mange kvinder hævder dog, at vaskevirkningen varer lidt længere.

varighed

Det tager cirka 40-50 minutter at epilere benene med en epilator (20 minutter for hvert ben), afhængigt af hårets tykkelse og enhedens kvalitet. I dette tilfælde er der ikke behov for forberedelse, det er kun nødvendigt at tænde epilatoren i stikkontakten. Efter proceduren skal du kun fjerne hår fra gulvet.

Når du er på dine fødder, tager det cirka en time. Igen afhænger af hårets tykkelse og den anvendte metode til voksning. Før proceduren vil det tage tid at opvarme voksen, og efter det bliver det nødvendigt at vaske voks væk fra huden, det kan også tage lang tid.

I fremtiden, når en person, så at sige, fylder sin hånd og vasker, og mekanisk hårfjerning bliver hurtigere. Selvom epilatoren i starten er meget lettere at bruge, endog i forhold til voksstrimler.

For at opsummere

Sammenfattende bemærker vi, at det viser sig at bruge en kvalitet epilator er noget lettere, billigere, hurtigere og sikrere end voks.

Selvom vask ikke står stille stiller fabrikanterne af kits til implementeringen hvert år op med forskellige anordninger og midler til at lette denne procedure for at gøre det mindre traumatisk og behageligt.

Mange kvinder hævder også, at ved hjælp af Vasking kan du opnå en mere varig effekt og mindre hårindvækst.

Så vi forsøgte at lave en sammenligning for dig, hvilket er bedre - voks eller epilator.

Du kan lytte til vores mening, men du skal forstå, at for hver kvinde vil valget være individuel, da enhver organisme vil reagere på epileringens metoder på sin egen måde.

Hvis ingen af ​​de beskrevne metoder til hårfjerning til din hud er egnet, så er der mange flere procedurer, hvorfra du kan vælge det bedste, og som kan sammenlignes, for eksempel shugaring, depilation med paraffin, creme, laser, fotoepilator og andre.

Ved hjælp af dem kan hårfjerning ske på forskellige steder, herunder bikinier, hurtigt, komfortabelt og smertefrit.

Se en video om personlig erfaring med brug af epilatoren og voksfjernelsen.

Kvinders hjemmeside Goldy-Woman.com

Epilator mod voks - hvilket er bedre

Der er to metoder til at fjerne uønsket hår, der tiltrækker opmærksomhed mere end andre. Det har længe været opvarmet debat om hvilken af ​​disse to metoder der er bedre. Og hver har sine egne fordele og ulemper. Så, epilatoren mod voks.

Hvad er en epilator?

En epilator er en enhed, der ligner en elektrisk barbermaskin. Den består af et roterende hoved med små pincet, som fanger hårene og fjerner dem fra roden, når de bevæger sig langs huden. Dette er den mest moderne måde at løse det gamle problem med overskydende hår.

Hvad er voks til fjernelse af hår?

Dette er en hårfjerningsteknik, der har været brugt i århundreder i træk. Ægypterne, for eksempel Cleopatra, lavede en varm voksudvikling i 60 f.Kr., ved hjælp af smør og honning. Derefter blev manglen på hår betragtet som god hygiejne. Så blev denne teknik brugt af romerne, hvis mangel på hår blev betragtet som et symbol på rigdom og høj position i samfundet.

Hvordan virker det?

For at slippe af med uønsket hår fordeles varm voks over huden, et bomuldsbånd placeres på toppen, presset mod voks, hvilket gør det muligt for sidstnævnte at holde sig til huden bedre. Derefter strippes strippen af ​​med voks og hår.

Så hvad er bedre?

I stedet for blot at gå igennem alle fordele og ulemper ved voks og epilator tror vi, det ville være bedre at tage alle de egenskaber, der gør hårfjerningsteknikker så succesfulde, og på dette grundlag for at bedømme, hvad der er bedst.

Ofte betragtes denne faktor som den vigtigste. Og epilatorer løser dette problem.

Ved hjælp af voks har du to muligheder: Du kan gå til salonen for professionel fjernelse af hår med voks, eller du kan udføre proceduren derhjemme. Professionel voks er ikke billig. Og selv om det er nødvendigt at vaske håret ikke mere end en gang om få uger, vil omkostningerne alle vokse. Hjemmelavet voksning er billigere, men igen skal voks og alt andet købes igen og igen.

Epilatoren selv kan være dyr (sammenlignet med prisen på professionel voks), men når du har købt det, behøver du ikke bruge flere penge, før epilatoren bliver ubrugelig (ikke tidligere end et år).

Konto: epilator - 1, voks - 0.
Besejrede epilatoren!

Hudirritation

Efter epilering vil du højst sandsynligt få mange små røde betændelser på huden. Dette er normalt på grund af irritation ved at trække hvert hår ud individuelt. Rødhed varer normalt fra en til to timer (så ikke epilere to timer før du forlader huset!). Det anbefales at fugte huden straks efter brug af epilatoren.

Med hensyn til voksen har den flere aftaler. Det fjerner ikke kun hår, men fjerner også døde celler fra hudoverfladen, som en kropscrub.

Dette lader huden føle sig silkeagtig og glat, da kun nye hudceller forbliver på overfladen.

Og selvom dette også kan forårsage let irritation, især hvis du har følsom hud, men det er stadig mindre end når du bruger en epilator.

Konto: epilator - 1, voks - 1.
Vandt voks!

effektivitet

Voks hårfjerning er blevet brugt i århundreder på grund af dens effektivitet. Ved hjælp af voks bliver håret ikke kun fjernet fra roden, men også døde hudceller fjernes, hvilket gør kroppen ren og frisk.

Den eneste ulempe er, at voksen presser hårene mod huden, hvilket gør fjernelsen noget svært, nogle af dem kan forblive. Der er også en chance for, at hårene simpelthen kommer ud og ikke forankres.

Dette løses normalt med almindelige pincet.

Med hensyn til hårfjerning er det en mere mekaniseret proces. Hårene fjernes straks direkte fra roden og beskadiger pærerne. Derfor bliver håret tyndere og vokser langsommere. Med hårfjerning kan du altid vende tilbage til det sted, hvor håret ikke kunne fjernes første gang.

Konto: epilator - 1, voks - 1.
Vind tegne!

tid

Hvor længe hver af disse metoder vil tage, afhænger helt af dig. Hårfjerning vokser i salonen - hurtigere og mere effektivt end hjemme, men for dette skal du gå et sted og derfor bruge mere tid på turen. Men både epilatoren og voksen vil tage mindre tid, når du bliver vant til proceduren og gør det hurtigere og bedre.

I gennemsnit tager voks ca. en time for ben og ca. 1,5 time for ben og arme. Epilering vil tage mindre end en time plus du bliver ikke nødt til at bruge tid på rengøring efter proceduren.

Konto: Epilator - 2, voks - 1.
Besejrede epilatoren!

bekvemmelighed

I dette tilfælde er det svært at argumentere mod epilatoren. Voks kræver forberedelse til proceduren: Opvarmning af voks eller vejen til salonen.

Kold voks er også en mulighed, og selvom det er ganske behageligt, er det meget mindre effektivt og forårsager ofte alvorlig irritation og indgroet hår. Med epilatoren behøver du bare at trykke på knappen og starte.

De fleste moderne epilatorer kræver ikke en elektrisk forbindelse og kan bruges overalt. Kun du skal altid have et ekstra batteri.

Konto: epilator - 3, voks - 1.
Besejrede epilatoren!

Nogen siger, at epilering er mere smertefuld, andre - det voks. Denne kategori er meget subjektiv. Vi kan sige, at begge metoder kan være mildt smertefulde, når huden allerede er vant til proceduren.

Du kan vædde på at voksen straks dækker det meste af huden ad gangen, så den samlede tid, når du er i smerte, er mindre. Du kan også hævde, at våd hårfjerning minimerer smerte, især hvis du bruger en lille rotationshastighed.

Konto: epilator - 3, voks - 1.
Vind tegne!

Hyppighed af brug

På den ene side: voksning varer op til 8 uger, mens epilatorer giver cirka 2 uger, maksimum - en måned uden liv.

På den anden side: For at fjerne hår med voks, skal du vokse det til en vis længde, som kan forvandle sig til et mareridt, hvis du ikke planlægger alt som du ønsker. Der er ikke noget værre end at gå med fordybninger på dine fødder, når du blev inviteret til en fest eller du gik til stranden.

Hvad angår epilatoren, kan du til enhver tid bruge den. Se et par ekstra hår? Bare brug epilatoren. Enheden kan fjerne håret endda en halv millimeter i længden.

Tip: alt hår vokser til forskellige priser. Brug epilatoren straks, som du vil se voksne hår - så din hud vil altid være glat.

Desuden går hårvæksten langsommere med regelmæssig brug af epilatoren, således at hyppig brug af epilatoren først vil resultere i sjælden brug i slutningen.

Konto: Epilator - 4, voks - 1.
Besejrede epilatoren!

færdigheder

Epilering er en simpel proces, men for bedste præstation skal du følge nogle få enkle regler.

Voksning er en mere kompliceret proces. Når du fjerner voksfjernelse hjemme, skal du overvåge voks til en bestemt temperatur, for ikke at forbrænde dig selv, skal du anvende voks korrekt, for ikke at smide helt og derefter rydde op efter dig selv. Sandt nok fjernes voksen let med et par dråber olie.

Konto: epilator - 5, voks - 1.
Besejrede epilatoren!

Endelig score: epilator - 5, voks - 1

Afslutningsvis

Epilatorer blev designet til at løse nogle af de problemer, der er forbundet med brugen af ​​voks, samt at gøre processen nemmere. Og det ser ud til, at epilatoren håndterer disse opgaver.

Voksning bruges dog stadig af mange kvinder rundt omkring i verden: Alt fordi denne teknik har eksisteret i århundreder.

Epilatorer er derimod blevet mere og mere populære i årenes løb, og en dag vil de nok erstatte voks for evigt eller blive den dominerende måde at fjerne uønsket hår på.

Under alle omstændigheder er hver kvinde individuel, hver har sine egne præferencer. Voksning var ikke forgæves den mest populære metode i så lang tid - det virker fint.

Der er et stort udvalg af produkter, der falder ind under disse to kategorier af hårfjerningsmetoder, som direkte påvirker teknologiens omdømme. Epilatorer er af alle former og størrelser og priser.

Nogle - især for følsom hud, andre - til epilering på ansigtet, nogle - for hele kroppen. Voks hårfjerning kan gøres hjemme med varm eller kold voks, såvel som professionelt i salonen.

Alt dette vil påvirke omdømme både voks og regelmæssig fjernelse af hår.

Derfor er det umuligt at sige præcis, hvad der er bedre - en epilator eller voks. Du kan kun bemærke, at epilatoren er en mere moderne løsning på problemet med uønsket hår, men du får muligvis ikke de ønskede resultater ved at købe en billig epilator. Det er bedst at læse anmeldelser og vælge en afbalanceret pris og kvalitetsløsning.

Tips:

1. Fjern aldrig hår med voks i 24 timer før eller efter garvning. Solen kan alvorligt beskadige huden, som efterlades uden det øverste lag. Og hvis du bruger voks efter solskoldning, kan du få blå mærker.

2. Efter brug af voks anbefales det ikke at besøge poolen i flere timer. Følsom hud kommer i kontakt med vand, hvilket måske ikke er tilstrækkeligt rent, hvilket vil forårsage infektion.

3. Hvis du har følsom hud, har hudproblemer eller acneproblemer, skal du kontakte din læge, inden du bruger voks. Epilatoren i disse tilfælde vil være det ideelle valg.

Kilde: http://asmoothlife.com
Link til reklame

Voksepilator: driftsprincip og udvælgelseskriterier

I de sidste par år er voksepilatoren, til trods for den relativt høje pris og behovet for at købe ekstra tilbehør, blevet en meget populær enhed til fjernelse af uønsket kropshår derhjemme.

Epilation eller depilation?

Forskellige metoder og anordninger bruges til at fjerne uønsket hår. En voksepilator er en af ​​disse hjælpemidler, som hjælper dig med at slippe af med unødigt hår på dine arme, ben, i lyskeområdet i temmelig lang tid.

Hår har en kompleks struktur. Dens kerne er i hårsækken. I den nederste ende af denne løgagtige formation, der ligger dybt i huden, er papillen. Den består hovedsageligt af bindevæv og penetreres af et stort antal små blodkar - kapillærer.

Det er brystvorten, der er ansvarlig for ernæring og reproduktion af håret. Med brystvortens død dør og hår. Follikelen er ikke længere i stand til at inducere fremkomsten af ​​en ny sådan dannelse. Som følge heraf vil et nyt hår ikke vokse på dette sted.

På grund af disse omstændigheder bør en voksepilator kaldes en depilator. Fordi når du bruger voks, hvis det er koldt, varmt eller varmt, falder hårsækken, der producerer nyt hår, ikke sammen.

Som følge af brug af nogen af ​​disse enheder forbliver hårsækkene eller folliklerne og deres papiller ubevægelige, og nogle af dem vil vokse hår igen efter et stykke tid. Proceduren skal gentages maksimalt en måned.

I dette tilfælde kan de nyligt voksede hår til tider være tættere og stive. Selv om de i de fleste tilfælde stadig er udtynding og svækkelse.

Er der en bedre voks til voksning?

Hårfjerning ved hjælp af voks kaldes også voksning. I hjemmet, som i professionelle skønhedssaloner, brug en række voksforbindelser. Er der en perfekt voks til depilation? Med tillid kan du svare negativt.

Vokssammensætninger til depilering kan indeholde forskellige naturlige vegetabilske olier. De udfører en dobbelt funktion:

 1. Æteriske olier i sammensætningen af ​​naturlige eller syntetiske voksaflejringsharpikser hjælper med at fugte huden efter proceduren. Dette reducerer den irritation, der kan opstå som følge af mekanisk hårfjerning.
 2. Ikke mindre vigtig virkning af anvendelse i sammensætningen af ​​den depilatoriske blanding af æterisk olie er dens antiseptiske og helbredende virkning. Voksning er trods alt en ret traumatisk procedure for huden. Dette gælder især områder hvor huden er meget følsom og følsom. Dette er for eksempel den såkaldte bikini zone eller lyskeområde. Også armhulen er mere følsom for irritation.

Vælge en voksafskærmning og voksningsmetoder

I dag er der en masse enheder til hjemmebehandling for at fjerne uønsket hår med voks. Deres pris, fabrikanter og udstyr varierer.

Det er bedst at købe et kit, der ikke kun omfatter en vokspatron og papir eller stofstriber til hårfjerning. Voksmeltning bør være et obligatorisk element i kittet - en enhed, der opvarmer voksen til den ønskede temperatur, så det er bekvemt at påføre det på huden og så det ikke brænder.

Voskoplavy kan være de forskellige størrelser, med base eller uden det. Apparater til smeltning af voks af gamle modeller tyder på at anvende en opvarmet vokspræparat til huden ved hjælp af en speciel spatel eller børste. Dette kan medføre ulejligheden.

Nye enheder opvarmer voks til en temperatur på 40-50 ° C inde i patronen, der er indsat i dem. Opvarmet voks påføres huden ved hjælp af en indbygget roterende rulle.

Piger og kvinder, der bruger hjemmet voks depilation siger, at det er meget bekvemt at bruge voks med tilsætningsstoffer af olier, der har i det mindste noget skygge (ikke farveløs). Så det er nemmere at kontrollere anvendelsen af ​​sammensætningen. For eksempel har voks med tilsætning af lavendel ekstrakt en kedelig lilla farve og en behagelig lugt. Desuden lugter lavendel huden godt efter at have trukket hår ud.

De mest almindelige enheder, der findes i vores handelsnetværk - fra kinesiske producenter. Men samtidig er disse enheder meget billigere end europæiske. Men de er ikke altid værre.

Når alt kommer til alt, bruger europæiske enheder, med al deres visuelle tiltrækningskraft, ofte koldt depilering. Og det er mere smertefuldt end en procedure ved hjælp af varm eller varm voks.

I Europa er fremstillingen af ​​sådanne anordninger hovedsagelig engageret i tyskerne.

Hvad du skal huske, når du udfører voks

En hjemmelavet hårfjerningsprocedure med voks er flere gange billigere end en lignende begivenhed i en skønhedssalon. Men man bør ikke glemme en række vigtige punkter.

Hårene skal have en bestemt længde: fra 0,5 til 1,5 cm.

Håret er tykkere og strammere i lysken, så koldt depilation er ikke egnet der.

Påfør voksen i retning af hårvækst, og træk en klud eller papirstrimmel - mod vækst. At rive en strimmel er nødvendigt en skarp bevægelse. Hvis alle hårene ikke fjernes ad gangen, bør du ikke udføre proceduren på dette websted.

Efter voksningsproceduren skal huden behandles med en antiseptisk, for eksempel alkoholisk opløsning. Men da det kan tørre ud, kan du anvende fugtighedscreme samtidig med at du beroliger huden.

Hvilket er bedre - hårfjerning eller voksfjerning?

I forfølgelsen af ​​upåklageligt udseende prøver vi i stigende grad nye måder at selvforbedre på, og når det kommer til at fjerne overskydende kropshår, skriver de første piger til epilering. Men denne procedure har et analogt voksende hår. I dag vil vi svare på et ret interessant spørgsmål, hvilken epilering er bedre, voks eller regelmæssig?

 • Hvad skal man vælge?
 • Fordele og ulemper ved metoder
 • konklusion
 • anmeldelser

Hvad skal man vælge?

Epilation indebærer fjernelse af kropshår med et stof i sin struktur som lime, som trækker håret fra roden. Men en sådan procedure er smertefuld og giver ikke altid 100% effekt.

Hvad angår voksproceduren er der ingen sådanne ubehagelige følelser (i nogle aspekter er det bedre). Kroppen påføres afkølet eller tværtimod varm voks, hvorefter strimmelstrimler limes til den.

Metoden giver også fuldstændig hårfjerning fra første gang.

Det er vigtigt at vide, at hver fremgangsmåde alligevel har sine egne vægtige fordele såvel som ikke mindre betydelige ulemper, som du absolut skal tale om.

Fordele ved regelmæssig udtørring:

 1. De demokratiske omkostninger ved proceduren for nogle af skønhedssalongbesøgende beslutter, alt for alt.
 2. Da metoden ikke indebærer anvendelse af yderligere midler, tager aflejringen af ​​en zone fra kraften 5-7 minutter.
 3. Desuden kan depilationen udføres hjemme ved at købe en speciel strimmel på et apotek for dette.
 4. Regelmæssigt at gøre proceduren reducerer hastigheden af ​​hårvækst og deres antal, fordi folliklerne svækkes.
 1. Utilstrækkelig virkning af proceduren. Som nævnt ovenfor kan denne procedure ikke give dig fuldstændig forsvinden af ​​håret fra kroppen første gang og i lang tid.
 2. Dette er en smertefuld metode, da den ikke bruger yderligere midler til depilation.
 3. En forældet og ineffektiv metode, der ikke er særlig populær i skønhedssaloner. Med moderne standarder er det en gammel måde at fjerne hår fra kroppen, men alligevel bruges det stadig i mange skønhedssaloner.

Som du kan se, er den sædvanlige depilation ikke så perfekt som vi gerne vil. Derfor bruger skønhedssalonens kunder en analog af lignende epilering: voksepilation. Lad os se på dens fordele og ulemper.

 1. Spa effekt er bedre på huden. Få ved, men sporstoffer indeholdt i voks, efter at have påført det på huden, gør det blødt og meget ømt.
 2. Effektiviteten af ​​proceduren sikrer dig fuldstændig fjernelse af hår fra kroppen for første gang.
 3. Voksning er mindre smertefri, hvis kold voks anvendes, da det afkøler huden.
 4. Efter en komplet procescyklus (deres antal afhænger af hårets type og procedurens placering), bliver udseendet af nye hår på kroppen reduceret til nul, da de trækkes sammen med roden.
 1. Metoden tager tid (proceduren udføres længere end normalt depilation med strimler og klæbemiddel), da yderligere midler anvendes. Det tager op til 10 minutter (nogle gange endda lidt mere) at "rydde op" et område af huden (for eksempel uden for et ben).
 2. Voksaflejring er også ufuldkommen, fordi det nogle gange ikke klare hår på en del af kroppen fra første gang, og proceduren skal gentages.
 3. Nogle kosmetologer anbefaler ikke brugen af ​​sådan depilation for de delikate områder af vores krop: bikini og underarms. For dette er det bedre at vælge en mere mild metode.
 4. Anvend ikke voks til personer, der kan være allergiske over for det.

Når man vælger en tjeneste fra to, er den første og undertiden afgørende faktor dens omkostninger. Tabellen nedenfor viser omkostningerne ved voks og regelmæssig fjernelse af håret:

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Hvordan man laver lokalbedøvelse hjemme?