Laser eller elektrolyse - hvem til hvem: fordele og ulemper ved begge metoder

Det 21. århundredes mode er grusomt for både kvinder og mænd. Det kræver stadig ofre, men i stigende grad økonomisk. Overdreven vegetation på ben, ansigt eller armhuler er blevet uacceptabel. I dag er glat og følsom hud relevant - det ekstra hår passer ikke ind i billedet på nogen måde. Kosmetologi tilbyder mange metoder til fjernelse af håret - retten til at vælge er din. For at tage en velinformeret beslutning er det først og fremmest nødvendigt at undersøge detaljeret information om hvilke ulemper, fordele og kontraindikationer elektrolyse eller laserepilation som de mest populære metoder har.

indhold

Videotips om valg af hårfjerningsmetode ↑

Elektrolyse - hvad er kernen i metoden ↑

Elektrolyse optrådte i Europa i firserne af det tyvende århundrede. Metoden er baseret på effekten af ​​elektrisk strøm på hårsækken. Under huden er der en nålelektrode. Gennem den anvendes det, hvilket ødelægger folliklen.

Denne hårfjerningsprocedure kan udføres ved flere metoder:

 1. Pincetmetode er, at hvert enkelt hår er taget med en tynd pincettelektrode forbundet til maskinen. På hårakslen når strømmen folliklen og ødelægger den. Eksponeringstiden for et hår er en og en halv til to minutter. Denne blide og absolut smertefri metode er uegnet til epilering på store hudområder, fordi det kræver meget tid.
 2. Termolyse. For at opnå resultatet, anvendes den destruktive virkning af højfrekvent vekselstrøm, hvis puls forårsager øjeblikkelig koagulering af de omgivende væv.
 3. Elektrolyse. Her er hårpæren, hvor en nålelektrode er indsat, udsat for en likestrøm. De frigivne natriumioner interagerer med vævsvæsken. Som et resultat dannes der en alkalimikrodose, som ødelægger folliklen.
 4. Blandet metode. Termolyse og elektrolyse anvendes samtidigt.
 5. Flash-metoden er en avanceret termolyse. Kun den aktuelle frekvens er anderledes - det er 2000 KHz. På grund af højfrekvensen reduceres eksponeringstiden til 0,1 sekunder. Isolerede nålelektroder anvendes. Smerter og traumer er minimal. Denne metode kan kun anvendes på arme og ben.
 6. Sequietal blanding er den samme blandingsmetode, men har gennemgået en række forbedringer. Effektiviteten af ​​den ødelæggende virkning stiger flere gange på grund af et fald i strømmen af ​​likestrømmen på tidspunktet for pulsen. Smerter er reduceret.
 7. Sequiet Flash - en avanceret flash metode. Sinusformet vekselstrøm med høj frekvens gør det muligt for lægen at manøvrere afhængigt af hårets kvalitet: Jo tykkere håret er, desto højere er strømmen, og jo kortere bliver pulsen.

Under elektrolyse indsættes en nålelektrode under huden.

Hvorfor vælge elektrolyse: fordele ved metoden ↑

 1. Procedurens effektivitet. Ved at ty til elektrolyse, kan du slippe af med hår er ikke et år eller endda ti år, men for evigt. For at opnå det planlagte resultat er der som regel tre procedurer med et interval på tre til fire uger til flere måneder tilstrækkelige. Efter at have fjernet en pære, skal du huske at i det næste hår fortsætter med at vokse.
 2. Fremgangsmåden kan anvendes til enhver form for hud og enhver hårfarve.
 3. Elektrolyse koster meget billigere end laser eller fotoepilering.

Elektrolyseproceduren giver dig mulighed for at slippe af med håret ikke for et år eller to, men for en levetid.

Tre skeer tjære: ulemperne ved elektrolyse ↑

 • Ømhed og mangel på analgesi

Under hårfjerningen bliver nødt til at lide - denne procedure er ikke behagelig. Hvorfor lokalbedøvelse ikke accepteres at anvende? Ifølge lægernes observationer er der en omvendt effekt - håret begynder at vokse med en ny kraft.

 • Komplikationer i form af ar, blemmer og betændelser.

Da elektrolysen er i stykker, er bruddet ødelagt, og hvis der ikke overholdes de enkleste hygiejnestandarder eller på grund af egenskaberne hos patientens hud, kan komplikationer udvikle sig. Nogle gange bliver de endda et mere signifikant problem end uønsket vegetation på kroppen.

 • Procedurens succes afhænger af specialistens kvalifikationer.

Elektrisk elektrolyse afhænger af kosmetologen, der udfører den. I USA er minimumsperioden for træning for denne hårfjerningsmetode 120 timer, og optimum er 1100. I Frankrig og Det Forenede Kongerige må kun de læger, hvis erfaring er mindst 5 år, arbejde selvstændigt.

Billeder før og efter elektrolyseproceduren

Kontraindikationer: Grunde til at afvise proceduren ↑

Følgende kontraindikationer er opstillet i medicin, hvor elektrolyse er uacceptabelt:

 • smitsomme sygdomme;
 • tandspidser;
 • kroniske og akutte hudsygdomme;
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • ondartede neoplasmer af huden
 • nogle former for hepatitis;
 • alvorlig iskæmisk hjertesygdom og hypertension
 • intolerance over for nikkel og guld, der udgør nålene;
 • implantering af guldtråd;
 • pacemaker;
 • intrauterin udstyr;
 • ortopædiske endoprosteser;
 • keloid sygdom

Det er også vigtigt at bemærke, at under graviditeten er elektrolyse yderst uønsket på grund af den lavere smerte tærskel.

Laser hårfjerning - hvad er denne metode

Laser hårfjerning procedure er rettet mod at fjerne uønsket hår med en laser. Selektiv fotothermolyse ligger til grund for dens virkning. En del af lysstrålingen absorberes af melaninet indeholdt i håret - det sker uden at skade huden. Den resulterende termiske effekt opvarmer hårsækken og ødelægger den uden at skade omgivende væv. Som følge heraf ophører håret gradvist. Bulbulens bulb vokser over, huden bliver glat.

Begræns en eller to procedurer vil ikke fungere - laseren er ikke lige så effektiv som elektrolyse. Det er dog denne metode, som giver mulighed for at opnå perfekt glathed og ingen hint af hår som følge heraf. Med hensyn til smerten, så er hver af dem strengt individuel. Og selvom flertallet af patienter i kosmetiske operationer kun føler sig lidt ubehag, skal lægen undertiden gøre anæstesi med en gel - hver person har smertetærskel.

Væg fordele og ulemper ↑

En detaljeret analyse af de tilgængelige oplysninger viser, at laser hårfjerning, som enhver anden metode, har sine fordele, ulemper og selvfølgelig kontraindikationer. Og du skal studere dem længe før du går til kosmetologikontoret.

Under proceduren for laser hårfjerning effekter på huden, og ikke på individuelle hår

Fordelene ved laser hårfjerning ↑

 • Procedurens varighed

I modsætning til elektrolyse og fotoepilation er effekten ikke på et enkelt hår, men på et hudområde på ca. 18 kvadratmilimeter. Hårfjerning på overlæben tager cirka to minutter (!). For at slippe af med unødvendig vegetation i bikiniområdet, tager det kun fem til ti minutter. Hårfjerning på hånden varer ti minutter på benene - tredive.

Laser hårfjerning giver dig mulighed for at slippe af med ansigtshår om et par minutter

 • Varigt resultat

Efter den første laser hårfjerningsprocedure, kan du ikke huske om håret i næsten seks uger, hvis vi taler om ansigtet og tre måneder, hvis proceduren blev udført på andre dele af kroppen. I mangel af hormonelle sundhedsproblemer eliminerer et fuldt forløb af procedurer vegetationen i ti til femten år.

Måske er en af ​​de vigtigste fordele ved denne type hårfjerning. Det skal dog bemærkes, at lokalbedøvelse i nogle tilfælde administreres til kunder. For denne specielle gel anvendes. Stadig er alles hud forskellig, og tærsklen for smertefølsomhed også. Traditionelt er de mest ømme områderne over overlæben, i armhulerne og i bikiniområdet. Ifølge afstemninger foretages anæstesi til de patienter, der depilerede, før man brugte en barbermaskine, men de, der lod sig til voks, kunne endda tage en lur i en kosmetologs stol.

Som hovedregel forårsager laser hårfjerning ikke ubehag.

Negative aspekter af proceduren ↑

 1. Behandling af hårfjerning er ikke nok. Faktum er, at kun de hår, der er i vækstfasen på tidspunktet for proceduren, det vil sige omkring 30-50%, udsættes for laserens ødelæggende virkninger. Efter den første procedure observeres deres signifikante udtynding, og resten bliver mindre synlige. For fuldstændigt at slippe af med uønsket vegetation, skal du gå mindst fem sessioner. Gabet mellem dem er en til to måneder.
 2. Laser hårfjerning kan ikke udføres på garvet hud. Denne regel gælder ikke for en diodelaser.
 3. Naturlige blondiner bør ikke vælge laser hårfjerning for at håndtere unødvendig krops- eller ansigtshår. På grund af manglen på melanin har de denne metode ikke den ønskede effekt.

Billeder før og efter laser hårfjerning

Når du ikke kan fjerne laser hårfjerning ↑

Kosmetologer skelner mellem absolutte og relative kontraindikationer. De første er:

 • alder op til 17 år
 • onkologi;
 • systemiske blod- og hudsygdomme (atopisk dermatitis, eksem og psoriasis);
 • diabetes og hjerte-kar-sygdomme i dekompenseret form;
 • epilepsi;
 • pulmonal tuberkulose;
 • smitsomme sygdomme.

Relative kontraindikationer til laser hårfjerning er:

 • graviditet;
 • flere hyperpigmenterede nevi;
 • fotodermatitis;
 • godartede læsioner med tendens til progression
 • diffus giftig goiter;
 • diabetes mellitus.

Smukt udseende i dag bliver synonymt med succes. Det skal dog huskes, at enhver procedure ikke alene kan medføre det ønskede resultat, men også komplikationer, der skal håndteres i lang tid. Derfor bør du ikke forsømme forudgående samråd med en specialist og undersøgelse af en hudlæge.

Elektrolyse eller laser - hvad er mere effektivt?

På trods af den hurtige udvikling af hardware kosmetologi er metoder til laserhudfjernelse, fotoepilation og elektrolyse i dag førende med hensyn til efterspørgsel, kvalitet og effektivitet. Hvilken fremgangsmåde er bedre afhænger af organismens individuelle egenskaber. For eksempel vil ejerne af mørk hud absolut ikke passe proceduren, som på lys hud vil klare opgaven med et knæk.

Elektrolyse teknik

Navnet på selve proceduren indebærer brug af elektrisk strøm. Under sessionen indsættes en tynd nål i hårsækkenet, som virker som en elektrode, og en elektrisk puls ledes gennem den. Som følge heraf bliver follikelen ødelagt, og hårkapslen er loddet. Samt elektroden kan handle små pincet, gennem hvilke strøm transmitteres. Når du bruger pincet, er sessionen smertefri, men meget lang, fordi hvert hår er optaget separat. Dens anvendelse er rationel i små områder af huden.

Typer af elektrolyse

Teknikken er opdelt i flere typer:

 1. Elektrotermoliz. Effekten af ​​vekslende højfrekvent strøm anvendes her. Opvarmning i nærheden af ​​væv fører til skade på hårstrukturen.
 2. Elektrolyse indebærer anvendelse af likestrøm. Under dens handling foregår reaktionen med frigivelsen af ​​den alkaliske komponent, hvilket forårsager forbrændinger og pærens død.
 3. Bland er en kombination af elektrotermolyse og elektrolyse.
 4. Flash-metoden er en forbedret version af elektrotermolyse. Smerter i væv og væv minimeres, og procedurens tid er reduceret. Alt dette skyldes højfrekvenspulser (2000 KHz) og brug af nåle med speciel belægning. Teknikken gælder kun for arme og ben.
 5. Sequietial blid er en metode, men med en reduceret amplitude af konstante elektriske impulser. I dette tilfælde øges den skadelige virkning, og smerten falder.
 6. Sequiet Flash - opdateret flash metode. Der anvendes en vekslende højfrekvent strøm, som gør det muligt at arbejde på en anden type hår med den nødvendige intensitet.

Under behandlingen påvirkes ikke kun follikelet, men også nærliggende væv af den elektriske puls. Derfor er elektrolyse ikke en mild metode til fjernelse af hår, ømhed og traume er afgørende knyttet til denne procedure. Anæstesi udføres med lidokain i form af en spray, creme eller subkutan injektion, men det anbefales at undlade bedøvelse, da tilstedeværelsen af ​​et eksternt middel kan reducere effektiviteten af ​​proceduren.

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er baseret på effekten af ​​lysstrålen på de aktive follikler. Varmeenergi fanges og akkumuleres af hårfarvningspigmentet, der virker destruktivt på follikelen. Samtidig er huden ikke involveret i denne proces, og lider derfor ikke. Dette øjeblik gør laserproceduren mere blid.

Typer af laser enheder

Der findes flere typer laser enheder:

 • Rubin er en kortbølgelængde laserstråle, der fjerner kun mørkt hår på hvid hud;
 • Alexandritlaseren tolereres godt af følsom hud, men kun i en lys tone;
 • diodhår fjerner ikke kun mørkt, men også lys blondt. Kan anvendes i lys garvning
 • Neodym - longwave laser. Designet til at fjerne hårdt og mørkt hår på mørk hud.

Laser, i modsætning til elektrolyse kan udføres på en hvilken som helst del af huden, da invasiviteten af ​​metoden er minimal. Og her er smertefulde fornemmelser direkte afhængige af individuel modtagelighed: det kan være en let prikkende fornemmelse eller en stærk brændende fornemmelse. For at reducere smerteintensiteten under proceduren anvendes køle- dyser samt eksternanæstetika.

Fordele og ulemper ved begge metoder

For at forstå, hvad der er bedre - elektrolyse eller laser, er det nødvendigt at overveje alle fordele og ulemper ved procedurerne, samt at sikre, hvor sandt kosmetologernes løfte er at "fjerne hår permanent" ved hjælp af en eller anden teknik.

Hvad skal jeg se efter først?

 1. Varigheden af ​​sessionen. Her er en klar leder laserfjernelse, da effekten ikke forekommer på hvert hår individuelt, men på et areal på ca. 18 kvadratmeter. mm. Dette reducerer signifikant procedurens tid. Elektrolyse kan vare op til flere timer.
 2. Antallet af sessioner i begge tilfælde er direkte afhængig af behandlingsområdet på grund af de særlige egenskaber ved hårvækst. I gennemsnit er et kursus af komplet laserfjernelse 7-10 procedurer, elektrolyse - fra 3 til 5 sessioner.
 3. Smerter er meget mere intense med elektrolyse, så proceduren anbefales ikke til følsom hud og personer med en lav smerte tærskel.
 4. Risici for at få ar, blemmer eller hudforbrændinger er gode ved elektrolyse, da hudens integritet er brudt. Laseren er blottet for sådanne ubehagelige fejl.
 5. Vilkår for brug. Elektrolyse kræver ingen betingelser, vegetationens farve og fototype af huddækket spiller ingen rolle, den eneste begrænsning er, at behandlingen ikke udføres i området under armene (på grund af lymfeknudernes nærhed). Samt proceduren er effektiv mod dybtliggende og buede follikler. Laseren bruges primært på let hud og mørke hår, men fjernelse er mulig i ethvert område. Deformerede follikler er ikke inden for enhedens synsfelt.
 6. Garanti fjernelse efter hele kurset. Ifølge statistikker betragtes elektrolyse som den mest effektive metode og sparer fra 97% uønsket vegetation i en periode på 5 til 10 år. Laseren fjerner hår i op til 6 år i gennemsnit med en gennemsnitlig effektivitet på 80%.
 7. Sæsonudsving. Laserfjernelse er foretrukket, men ikke væsentlig, der skal udføres i efteråret-vinterperioden for at reducere udsættelse for ultraviolet stråling til huden. Elektrolyse er ikke afhængig af sæsonen og kan udføres selv om sommeren.
 8. Omkostningerne ved metoder adskiller sig med en betydelig margen i laserretningen, hvilket vil koste 2 gange dyrere end elektrolyse.

Uanset hvilken teknik der vælges, afhænger kvaliteten direkte af beauticianens dygtighed. Korrekt procedure giver et godt resultat og ingen bivirkninger.

Kontraindikationer

Hardware procedurer - dette er en tredjeparts intervention i kroppen. Elektriske impulser eller termisk energi kan fremkalde en forværring af kroniske processer eller udvikling af akutte sygdomme.

Laseren skyldes, at huden ikke er skadet, mere godartet i denne sag og har en mindre omfattende liste over begrænsninger:

 • kroniske dermatologiske sygdomme;
 • ARI og ORVi i det akutte stadium
 • diabetes og andre endokrine sygdomme;
 • hjertesygdom;
 • alvorlige blodsygdomme
 • tendens til at danne kolloidære ar
 • åreknuder på behandlingsstedet
 • onkologi;
 • epilepsi;
 • alder op til 17 år
 • graviditet og amning (relativ kontraindikation);
 • laser allergi.

Og til elektrolyse tilføjes der i tillæg til ovennævnte kontraindikationer:

 • hepatitis;
 • allergiske reaktioner på brugte nåle;
 • Klienten har metalproteser (ortopædiske, dental-, intrauterine-enheder);
 • tilstedeværelsen af ​​en pacemaker
 • forstærkning med guldtråde.

Bivirkninger

Forsøger at finde et svar på spørgsmålet om elektrolyse eller en laserprocedure er bedre, skal man være opmærksom på, at bivirkningen er jo stærkere, jo mere intens smerten. Derfor er elektrolyse lederen her, da de omgivende væv lider, når håret fjernes.

Efter sessionen er følgende hudskade mulig:

 • væv brænde;
 • mørke pletter
 • ar eller ar;
 • folliculitis;
 • sepsis.

Laser eller fotoepilering i denne henseende er meget sikrere, og hvis proceduren udføres i overensstemmelse med alle reglerne, er sådanne fænomener mulig i ekstremt sjældne tilfælde. Her skal du overveje muligheden for allergi over for laserstrålen, og før sessionen skal du lave en test på et lille hudområde.

Overvejede procedurer er placeret som en stærk effekt på kroppen, så det er bedre at vælge mellem elektroepilation, laser eller fotoepilation efter høring af en hudlæge eller en kosmetolog.

Det er vigtigt! Hårfjerning i næse, ører og omkring øjnene er strengt forbudt. På disse områder er der et stort antal nerveender og receptorer, og laser er der risiko for øjenforbrænding. Ved arbejde med en laser maskine skal mesteren og klienten bære beskyttelsesbriller.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvad er bedre og mere effektivt: elektrolyse eller laser hårfjerning

Electroepilation eller laser hårfjerning - hvilket er bedre? Og hvad er forskellen - hårfjerning eller depilation? Spørgsmål der interesserer mange piger.

Epilering og depilering - fjernelse af hår fra kroppen på uønskede steder. Forskellen mellem disse to begreber er kolossal.

Depilation - hårfjerning med bevaring af deres rod (hårfollikel). Denne procedure omfatter ikke kun barbering og påføring af cremer, men også forskellige typer udtræk: shugaring, fjernelse med voks og tråd. Efter depilation dannes hår igen.

Epilation - ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, hvilket fører til, at håret på dette sted aldrig vil vokse. Derfor er hårfjerning den mest bekvemme måde at slippe af med unødvendigt ansigtshår, under armene og i bikiniområdet. Men hvordan sker bedøvelsen af ​​bikiniområdet under epilation, og hvilke stoffer er de bedste, du kan læse her.

Typer af hårfjerning

Laser hårfjerning - eksponering for hårfollikelblinklyset, som absorberes af hudpigmentet melanin og omdannes til energi, der ødelægger hårrotten. Effekten på follikelen ved laser hårfjerningsanordningen sker straks over hele det behandlede område. Proceduren forsinker hårvækst betydeligt, de bliver tyndere, lysere, falder ud. En god effekt opnås ikke tidligere end efter 10 sessioner.

Ideel - 12-15 sessioner (mængden afhænger af strukturen og densiteten af ​​hårvæksten). Kurset gentages om 2-3 måneder. Proceduren tager ikke meget tid (15 minutters behandling af zonen over overlæben), det er ret tolerant og kræver sjældent brug af bedøvelsesmiddel. Men hvad er brasiliansk hårfjerning, og hvordan det udføres, kan du læse her.

På video udvælgelse af hårfjerning:

Elektrolyse - eksponering for hår ved elektrisk strøm, som fodres til roden direkte under indfangningen af ​​hvert hår. I dette tilfælde er håret ødelagt straks og for evigt. Den bedste mulighed for lys og tyndt hår. Det tager flere sessioner at fjerne hår, der vokser ud for de fjernede.

Proceduren er lang (behandling af to armhuler tager mindst 2 timer) og ret smertefuldt. Lokalbedøvelse bør bruges med forsigtighed - de har tendens til at aktivere follikelens arbejde.

Men hvordan hårfjerning med voks og hvor effektiv denne procedure er, vil hjælpe med at forstå disse oplysninger.

Betingelser og forberedelse til proceduren

Laser hårfjerning er kontraindiceret til blondiner og mennesker med mørk hud. Let hår indeholder lille melanin, så reaktionen vil ikke producere tilstrækkelig energi til at ødelægge folliklen. Mennesker med mørk hud har en stor mængde pigment i den, som også reagerer med en laser. En lignende reaktion på huden fører til forbrændinger.

Denne type hårfjerning kræver barbering et par dage før proceduren. Hårlængden skal være 3-4 mm. Før kurset kan du ikke solbade, gøre rengøring, peeling og eventuelle kosmetiske injektioner i ansigtet.

Elektrolyse kan udføres til alle mennesker, uanset hudfarve og hårfarve. Mængden af ​​melanin spiller ikke nogen rolle.

Elektrisk hårfjerning sker på hår længere end 3 mm, det er bekvemt at få fat i en sådan længde med en enkelt pincet med pincet. Til tør hud anbefales en ansigtsskrubbe til at forbedre konduktiviteten af ​​strømmen.

Men hvad et middel til indgroet hår efter epilering skal bruges i første omgang, er detaljeret her.

Epilation af benene og andre store hudoverflader er ønskeligt at udføres i efterår eller vinter. Området for den epilerede overflade er stor, og procedurens varighed er lang. Mens elektrolyse er færdig, kan du ikke fjerne hår på nogen anden måde.

Typer af laser og elektrolyse

 • Diode laser er en alsidig enhed, der er egnet til hår af forskellige typer stivhed, farve og tæthed. Effektiv til bekæmpelse af overdreven hårvækst.

Diode laser

 • Neodymlaser har en maksimal tilladt bølgelængde, som er mest effektiv mod hårdt hår (bikini zone til brunetter). Velegnet til mørk hud, da det ikke forårsager forbrændinger på den. Men hvilken skade fra laser hårfjerning i intime steder kan være, og hvordan man beskytter dig selv. kan læses her.

  Neodym

 • Alexandrit laser er mest effektiv i kampen mod blondt hår. Anvendes i kosmetologi til tatoveringer. Men hvad er cremen efter epilering af irritation, og hvordan man bruger det, kan du læse artiklen på linket.

  alexandrit

 • Ruby laser arbejder for at fjerne mørkt hår fra fair skin.
 • Nålelektrolyse gøres med nåle med nikkel eller guldbelægning. Guldbelagte nåle bruges til at fjerne hår hos mennesker med allergiske reaktioner og en lav smerte tærskel.
 • Pincet elektroepilation - beslaglæggelse af hår med pincet, gennem hvilken strøm udføres. Det har en lang eksponeringstid på hvert hår (fra 30 til 60 sekunder). Fordelen ved denne type er, at den er så smertefri som muligt. Men hvad diode hårfjerning er og hvordan det udføres er beskrevet her.
 • Hudpleje efter proceduren

  Efter hårfjerningsprocedurerne skal der træffes nogle forholdsregler for at undgå at skade huden, der allerede er blevet udsat. På den første dag er det bedre at smøre overfladen med chlorhexidinopløsning for at minimere muligheden for hudbetændelse på hårfjerningsstedet.

  Anbefales ikke i løbet af ugen for at besøge saunaen, badet eller poolen. I de første 2 dage efter hårfjerning bør ikke tage et brusebad, brug deodoranter, fugtighedscreme, især skrubber til kroppen. Afstå fra at gå til solarium.

  Kontraindikationer

  Laser hårfjerning udføres ikke, hvis patienten har:

  • eksem, psoriasis, dermatitis;
  • pulmonal tuberkulose i enhver form;
  • epilepsi;
  • kardiovaskulær sygdom.

  Men på hvilken dag falder håret efter laser hårfjerning og hvordan man kan fremskynde tabet, kan du læse her.

  Med omhu udføres under graviditet, flere mol på huden, diabetes. Aldersgrænsen er op til 17 år.

  Desuden vil du være interesseret i informationer om hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme.

  Elektrolyse udføres ikke, hvis patienten har:

  • diagnosticeret smitsomme sygdomme;
  • installerede stifter i munden (dental);
  • åreknuder
  • diabetes;
  • hypertension, alvorlig iskæmi, pacemaker;
  • antikonceptionsspole;
  • maligne hudlæsioner
  • tilbøjelighed til at danne keloid ar.

  Men hvilken type hårfjerning er den mest effektive, og hvordan man vælger den rigtige er beskrevet i detaljer i denne video.

  Det er dog værd at huske, at kun en kosmetolog kan sige, at det er bedre at vælge - elektrolyse eller laserepilation - specielt i dit tilfælde. Specialisten er baseret på patientens indsamlede historie og på resultaterne af en personlig undersøgelse af hårbeklædets tilstand. Patienten selv kan blive fortrolig med de to metoder og ved hjælp af den opnåede viden forstår, om den læge, han vælger, er kompetent.

  Hvad er bedre laser eller elektrolyse?

  Alt det samme, hvad man kan sige, men valget er altid en vanskelig test!

  Efter at have stubbet stubben allerede 2 timer efter proceduren med omhyggeligt at barbere benene, brækkede min tålmodighed endelig! Nå, hvor meget kan du? Og så var der en blå mærke bemærket. Det er alt sammen, det er på tide at løse dette problem fuldstændigt og uigenkaldeligt! - Jeg udbrød - fra i dag erklære krig mod "ubudne gæster".

  Bare hvor skal man begynde? Hvor kan man finde ud af det? Brugt en halv dag i dag på udkig efter oplysninger. Jeg er tilfreds med mig selv: Jeg identificerede to hovedmetoder til hårfjerning - laser og elektro. Livet bliver bedre. Nu er der en meget let opgave: at finde ud af, hvad der er bedre. Hvad kunne være lettere? Find online anmeldelser af læger og almindelige mennesker og sammenlign dem.

  En uge senere indså jeg, at min plan mislykkedes miserably. Dette er nødvendigt, hvor mange modstridende anmeldelser - og ikke kun klienterne selv, men også lægerne. Hjælp!

  Ca. denne samtale lyder i tankerne hos de fleste potentielle kunder, som har besluttet at slippe af med uønsket vegetation. Hvad skal man gøre, når der er så meget information?

  Sammenligning af laser- og elektrolysemetoder

  Lad os gøre et forsøg på endelig at løse dette dilemma og besvare spørgsmålet: Hvilken metode skal du vælge personligt?

  Faktisk er der i arenaen for langvarig kamp med hovedbunden 2 hovedledere: optiske metoder (laser og IPL) og elektriske strømme. Begge teknikker er rettet mod at arbejde med follikelet placeret under huden, men det er her, hvor deres lighed slutter.

  Lyset arbejder med farvede (pigmenterede) strukturer. En gang på håret absorberes fotoner af melanin og omdannes til varme, opvarmer follikelet og brænder det indefra.

  Vi træffer en informeret beslutning trin for trin

  Elektricitet har en anden virkningsmekanisme: Den tyndeste nålestyring, nedsænket i pæren, sender impulser til roden og ødelægger vækstzonen. Begge metoder har deres fordele og ulemper.

  Prøv at svare og skrive ned resultaterne, de vil hjælpe med at bestemme valg af metode, når du læser artiklen:

  1. Hvor længe er det nødvendigt at fjerne vegetationen?
  2. din Fitzpatrick farvetype og graden af ​​pigmentering af hår.
  3. Området af tilsigtet indvirkning.
  4. Hvor mange penge har du?
  5. Hvor meget tid er der til behandling?
  6. Tilstedeværelsen af ​​visse betingelser i kroppen (pacemakere, kroniske sygdomme osv.)
  7. Hvor stærk er ønsket om at slippe af med uønskede elementer?

  Hvor længe er det nødvendigt at fjerne vegetationen?

  Ved at diskutere tidsfaktoren er det vigtigt at forstå en detalje: Optik (både laser og IPL fotoepilation) vil hjælpe dig med at reducere hårvæksten betydeligt, men du skal alligevel besøge din yndlingsspecialist for at opretholde de opnåede resultater.

  Uanset hvad der er skrevet på internettet, kan laser hårfjerning kun reducere den samlede mængde hår og kan ikke garantere 100% afgivelse for evigt. Dette er et faktum bekræftet af gentagne vestlige studier og givet på FDA's hjemmeside.

  I gennemsnit spænder denne periode fra flere måneder til flere år. Hvis du udtrykker dette aspekt kvantitativt, så vil du ifølge resultaterne af udenlandske studier kunne slippe af med 70 til 90% overskydende vegetation efter kurset.

  Dette er dog enkelt og retfærdigt, hovedsagelig for ejere af mørke hår. I tilfælde af blond kan situationen ikke kun forbedre sig, men forringes også betydeligt af antallet af synlige elementer.

  Elektriske teknikere "skyde for at dræbe", det vil sige, de ødelægger roden en gang for alle. Derfor, hvis dit hovedmål aldrig er at se eller høre om hår nogensinde, såvel som om klinikpersonalet, vil elektrolyse fungere bedst.

  Din Fitzpatrick farve type og grad af hår pigmentering

  Når vi går videre til næste punkt, vil vi omhyggeligt se på os selv og kritisk vurdere hud og hårfarve. Og vi vil definere disse faktorer i den zone, der interesserer dig og din mester.

  Tilstedeværelsen af ​​tyk og mørk vegetation i kombination med bleg hud vil give det perfekte match for en laser eller IPL teknik. I dette tilfælde passerer den optiske bølge gennem det ikke-pigmenterede låg og absorberes af hårstrukturen.

  Faktum er, at lyset afslører dets egenskaber ved kontakt med malede dele. Det vil sige, at lysbølgen fra laser til epilation absorberes af melanin, som er indeholdt i mørkt hår og omgår den lette hud.

  Og hvad vil der ske, hvis du er en naturlig skat eller har en god hvile efter at have købt en vidunderlig solbrændt? Og måske forsøgte vi på tårnet et nyt værktøj til garvning?

  I denne situation vil lyseffekten være særlig smertefuld, og sandsynligheden for forbrændinger og andre komplikationer vil stige mange gange. Her optages den mest kompetente taktik til en høring med den elektriske hårfjerningsmester, da fjernelsen af ​​pærerne med strøm er helt uden relation til farveindekserne, men arbejder direkte i vækstzonen.

  Det samme gælder for blondiner, rødhårede gråhårede mennesker, da optikken ikke vil blive absorberet af håret på grund af manglen på den nødvendige mørke farve og følgelig vil være ineffektiv.

  Således vil 1-3 Fitzpatrick hudtyper være effektive og effektive til anvendelse af laser- og IPL-teknikker i kombination med mørk og medium hårfarve.

  Alle andre kombinationer vil være længere, dyrere og undertiden meningsløse eller endda farlige. I modsætning hertil arbejder den elektriske metode uafhængigt af disse parametre og vil være effektiv i enhver kombination (med korrekt anvendelse af teknikken).

  Omfanget af den påtænkte virkning

  Det er nødvendigt at bestemme, hvilken zone der skal behandles. For eksempel, hvis du har brug for at justere formen på øjenbrynene, vil den foretrukne metode tjene som elektriske metoder. Årsagen til denne anbefaling er en alvorlig komplikation af syn, når den udsættes for en laser omkring øjet.

  Elektrolyse vil give de bedste og sikre resultater, når du arbejder med en person. Hårvækst på dette område er stærkt afhængig af hormoner, og let behandling fører ofte til det modsatte resultat: I stedet for nogle få mørke skud modtager klienten stormfulde hår i stedet. Ellers fungerer begge metoder godt med nogen zoner.

  Hvis du har et ekstremt stort dæk og forventes at arbejde på et stort område, skal du nok vælge laser eller IPL til hårfjerning. Og se resultatet.

  I andre tilfælde anbefaler vi elektroepilering som den sikreste og garanterede permanente metode.

  Hvor mange penge har du?

  Et vigtigt spørgsmål, der uundgåeligt spænder potentielle besøgende til centre og klinikker til hårfjerning er prisen. Hvilken metode er mere acceptabel og overkommelig? Her er det vigtigt at forstå et par detaljer.

  For det første vil fuldstændig fjernelse af vegetation kræve flere procedurer for begge sammenlignede teknikker. Dette skyldes den cykliske vækst af hår. For elektrolyse er antallet af sessioner pr. Zone fra 3 til 6 gange. Til optik - fra 6 til 12 besøg.

  For det andet arbejder laser og IPL hurtigere, fanger flere elementer ad gangen, og strømmen fjerner en løg pr. Tidsenhed. Heraf følger, at volumenet fjernet af lyset pr. Tidsenhed er en størrelsesorden større end med en elektrisk.

  For det tredje fjerner optiske metoder ikke hele dækslet for evigt, men reducerer dets volumen væsentligt. Med risiko for yderligere genoptagelse af vækst af tidligere forsvundet hår (som følge af regenerering af deres stamceller).

  Den gennemsnitlige pris for laser hårfjerning er 5000-10000 rubler og IPL foto epilation - 3000-6000 pr. Behandling af en zone (ansigt, bikini, ryg osv.). Det vil tage 6-12 procedurer, hvilket betyder en omtrentlig pris på 18.000 for hele kurset.

  Den gennemsnitlige pris for elektrolyse er fra 5.000 til 15.000 rubler per zone. For at afslutte kurset bliver det nødvendigt at arbejde i området fra 3 til 6 gange. Hver efterfølgende session vil tage mindre og mindre tid på grund af den gradvist faldende mængde af dækningen. Den gennemsnitlige pris for hele kurset vil koste dig i mængden af ​​24.000 rubler for hele kurset.

  Baseret på ovenstående beregninger er det klart, at selvom laser- eller IPL-kurset koster lidt mindre end den fulde cyklus af de nuværende behandlinger, og det tager også meget mindre tid, skal du i det lange løb have til at gaffel ud for at understøtte lys sessioner, mens folk efter elektrolyse glemmer hår for evigt.

  Hvor meget tid er der til behandling?

  Efter at have behandlet prisen på problemet, vil vi forsøge at finde ud af, hvor meget tid vi har forladt til behandlingsforløbet. For dette er det vigtigt at præsentere og huske alle de forventede hændelser: den kommende ferie, den planlagte graviditet mv.

  Dette vil spille en vigtig rolle ved bestemmelsen af ​​metoden til fjernelse af uønsket vegetation. Som det allerede var nævnt tidligere dækker lysflashet flere pærer ad gangen, den elektriske impuls arbejder på zonen et element ad gangen. Derfor vil den første metode klare sig meget hurtigere.

  Hvis du beslutter dig for elektrolyse - være forberedt på regelmæssigt at gå i master i et gennemsnit på et år. Med andre ord, hvis du er begrænset i tiden - optik er at foretrække.

  Tilstedeværelsen af ​​visse betingelser i kroppen

  Generel sundhed vil også medvirke til at gøre et valg i en bestemt retning.

  Med hensyn til elektriske metoder vil de vigtigste kontraindikationer være tilstedeværelsen af ​​en pacemaker, metalimplantater i det berørte område, maligne sygdomme, diabetes, graviditet og akutte inflammatoriske sygdomme i behandlingsområdet.

  I tilfælde af laserteknikere - graviditet, enhver garvning, permanent makeup eller tatovering direkte på arbejdspladsen, tage fotosensibiliserende stoffer (tetracyklin, retinol, roaccutan osv.), Kemiske peeling, hudkræft, kirurgiske indgreb i zone med indflydelse, autoimmune sygdomme.

  Med komplette lister over kontraindikationer kan du finde detaljeret i afsnittene om tjenester.

  Hvor stærk er ønsket om at slippe af med uønskede elementer?

  Hvis frygten for smerte indtager et vigtigt sted i beslutningen, skal du være opmærksom på, at smertefriheden af ​​de lette metoder og den uudholdelige smerte fra den nuværende er misforståelser.

  Begge metoder bringer en vis grad af ubehag, hvis niveau varierer fra personens individuelle karakteristika. Og tilstedeværelsen af ​​forskellige muligheder for smertelindring hjælper betydeligt med at løse dette problem.

  Ud over invasive teknikker (for eksempel Lidocaine injektioner) er der ikke-invasive, såsom smertestillende midler. Hvis du får en kompetent høring og følger nøjagtigt anbefalingerne fra din mester, vil smertsyndrom ophøre med at være et konkret problem for dig.

  Resultaterne af sammenligningen af ​​laser- og elektrohårfjerning

  Sammenfattende diskuterer vi kort de grundlæggende fakta.

  Billeder fra vores samling

  • Hjælper med at reducere hårvækst (det vil sige ikke fjerne dem for evigt)
  • Effektiv mod mørkt pigment (virker ikke på let vegetation, forårsager komplikationer på mørk / garvet hud)
  • Proceduren tager ikke meget tid.
  • Omkostningerne ved en enkelt behandling af en zone fra 5000-10000 rubler
  • I gennemsnit kræves 6-12 procedurer med efterfølgende vedligeholdelsesforløb hvert halve år - et år.

  Laser hårfjerning bør kun udføres af en læge, der professionelt kan vurdere tilstanden af ​​huden og enhver form for det og risikoen for mulige bivirkninger.

  Billeder fra vores samling

  • Den eneste metode til permanent hårfjerning.
  • Lige effektivt mod enhver farve og pigmentering.
  • Proceduren er lang
  • Den gennemsnitlige omkostninger ved behandling af en zone er 5000-15000 rubler
  • Hele kurset er 3-6 sessioner, der kræves ikke yderligere besøg - den endelige metode

  Elektrolyse bør kun udføres af en specialist, der har gennemgået langvarig erhvervsuddannelse, ellers kan denne proces blive en uendelig og meningsløs "udtrækning" af håret.

  På baggrund af vores samtale i dag er det klart, at begge metoder har deres fordele og ulemper.

  Hvis du er en brunette med bleg hud, hvis du ikke har noget imod regelmæssigt at besøge en specialist og hastighed spiller en afgørende rolle for dig - laser eller IPL epilation passer perfekt.

  Enhver, der er blevet belønnet af natur med mørk hud, lys eller rødt hår, og hvem er villig til at investere tid og penge for at løse problemet en gang for alle - elektrolyse vil være den bedste løsning.

  Det er også vigtigt at huske, at begge metoder kræver høje kvalifikationer hos mesteren.

  Der er et andet meget vigtigt aspekt - hygiejne og septik. Det handler om dit liv og sundhed. Forfølgelsen af ​​den billige pris på tjenesten kan nu blive en enorm udgift til behandling i tilfælde af negative konsekvenser. Vær opmærksom på dette og betjenes kun i centre og klinikker med en medicinsk licens og under ingen omstændigheder hjemme.

  Vi må ikke glemme, at det er helt muligt at kombinere disse metoder. Takket være moderne teknologi har menneskeheden fået unikke muligheder for at forbedre udseende, og en kompetent tilgang til valg af behandling vil medføre de ønskede resultater.

  Hvad er bedre: elektrolyse, fotoepilering eller laser hårfjerning?

  Seneste forum emner på vores hjemmeside

  • Trofast37 / Remedy for acne og acne.
  • Vasilisa / Pressoterapi effektiv til cellulite?
  • Jasmine / Hvem ved om mudderpakker?
  • Valeria / Jeg vil gøre elektrolyse - er det det værd?
  • Kate_N / Rådgive en god hårmaske

  Andre artikler

  Kommentarer

  • Tanya | 2018-04-12 22:54:49

  Hvad slags tull? Laser hårfjerning i bikiniområdet op til 2 timer. Det tager et par minutter!
  Nogen der skriver, at bagefter er alt igen, branchen, så mesteren fortalte dig sikkert, at du skal gå tilbage og løse resultatet 1-2 gange om året, jeg kan ikke se nogen problemer herom.

 • Elena | 2017-08-13 17:30:42

  Jeg går til elektrolyse i et og et halvt år

 • Victoria | 2017-03-10 09:37:12

  Kamila, jeg fjernede laser hårfjerning med Ellis, jeg var overbevist om, at håret ville forsvinde for evigt)))), men så snart jeg var færdig med banen havde jeg nok 9 gange. Et lille hår kom alle tilbage))) Vens situation er den samme, hun troede ikke på mig (jeg gjorde 7 år siden), jeg gik også for at prøve det))) og nu pabababaaaam

 • camila | 2016-10-19 02:21:51

  Enhver kan rådgive. Hvilken enhed har du brugt? Hvad er resultatet? Er det rigtigt, at laser hårfjerning ikke er værd at gøre. Og at efter fem år begynder håret at vokse igen?

 • Tatiana | 2016-02-06 09:39:50

  Alt er tilgængeligt og tilgængeligt, information er over kanten.

 • Nina | 2015-01-22 15:12:27

  Meget tilfreds med resultatet. Indvendig gør de alt rigtig godt. Ærligt advaret hvor mange procedurer der er behov for. Faktisk viste det sig mindre) "

 • Anna | 2014-11-05 10:12:09

  Jeg valgte en laser hårfjerning for mig selv. Resultatet, som de siger, på ansigtet (mere præcist fra ansigtet) - antændene ikke skete. Det gør ikke ondt meget! For eksempel er voksen meget mere smertefuld!

 • Uliana | 2014-10-08 18:54:27

  Mange tak for sådanne praktiske, forståelige og tilgængelige oplysninger.

  Hvad er bedre, elektrolyse eller laser hårfjerning? Alt for glat hud

  Piger spekulerer ofte på, hvad der er bedre elektrolyse eller laser hårfjerning? Alle disse metoder er nødvendige for at slippe af med uønsket vegetation. I modsætning til depilation giver disse metoder en 100% garanti for, at håret ikke vil vokse overhovedet i en vis periode. Deres essens ligger i, at laserstråler eller elektrisk strøm virker direkte på follikelet.

  Dette fjerner både de hårdeste, mørke hår og fluffen. Men metoderne er stadig forskellige. Grundlæggende fornemmelser under processen og adfærd. Piger, der har gennemgået elektroepilering, siger, at det er meget smertefuldt. For at modstå processen uden bedøvelse fejler, så eksperter tilbyder lokalbedøvelse. Også forskellige priser i prislisten. Hårfjerning med strøm er lidt billigere. Vi vil tale om andre forskelle i artiklen.

  indhold

  Vi studerer priserne


  Er du træt af konstant at bruge maskinen til at fjerne overskydende vegetation på din krop? Specialister kan tilbyde flere innovative teknikker. For eksempel brug af laser.

  Et par ord om laser hårfjerning


  Det udføres ved hjælp af en speciel enhed. Det behandler ikke alle hår, men et bestemt område af kroppen på én gang. Lysstråler trænger ind i huden, absorberes af melanin (pigment, som er til stede i en eller anden mængde i menneskekroppen). Derefter omdannes de til energi, som ødelægger follikelet. Hårvækst stopper.

  Hvem har brug for elektrolyse?


  Der er kvinder, der foretrækker at gøre elektrolyse, lad os overveje alle ulemper og fordele ved denne procedure.
  For det første - prisfastsættelse. Det er mere behageligt end ved laser hårfjerning. Et minut koster omkring 40 rubler. Den minimale proces varer 10 minutter.

  Kontraindikationer til procedurerne


  Der er kvinder, der ikke kan gøre hårfjerning. Dette kan påvirke deres helbred negativt. Lad os se nærmere på problemet.


  Til elektrolysekontraindikationer flere gange mere:

  • Tandstifter i tænderne;
  • Åreknuder;
  • Diabetes i enhver form;
  • neoplasmer;
  • Gynækologiske sygdomme;
  • Øget tryk
  • Metalplader i kroppen;
  • Placering til keloid ar;
  • proteser;
  • Graviditet.

  Skønhedseksperten skal advare om kontraindikationer. Husk, at proceduren indebærer brug af nuværende, så det er nødvendigt at henvende sig til det med alt ansvar.

  Hvad er den bedste elektrolyse eller laser hårfjerning? Detaljeret beskrivelse af procedurerne

  Ledende en intensiveret kamp for glathed og ømhed i huden, forsøger at fjerne hår på disse eller andre områder af kroppen, damer ty til forskellige metoder. Nu er der et stort antal innovative metoder, der har både positive og negative egenskaber. Og hvis du ikke kender alle funktionerne i en bestemt procedure, så kan du få ubehagelige konsekvenser.

  Så hvad er bedre fotoepilation eller elektrolyse og hvorfor?

  Foto: Glat og varm hud, uden hår - hver af os iver

  Eller måske vælge den tredje metode generelt?

  Nu vil vi tale om fordele og ulemper ved 2 mere almindelige salonprocedurer:

  • laser hårfjerning;
  • elektrolyse.

  Denne artikel beskriver alle funktionerne i disse metoder, positive og negative egenskaber. Dette er et abstrakt, der er bekendt med, hvem du kan finde præcis hvilken procedure der passer dig.

  Alt om elektrolyse

  Efter at have læst dette afsnit kan du nøjagtigt forstå, om elektrolyse er skadelig.

  Denne metode til bekæmpelse af hår i forskellige dele af kroppen indebærer en effekt på follikelet ved at aflade elektronstrømmen

  • en mikronål indsættes i roden;
  • igennem det er afladet strøm;
  • follikelkollaps.

  Dette er den generelle kerne af proceduren. Men det har en række sorter, der hver især er beskrevet i nedenstående tabel.

  Til elektrolyse skal du indsætte en smal nål under huden.

  Metoden er generelt effektiv og smertefri, men er designet til at fjerne hår på et lille område af kroppen, da det kræver meget tid.

  Naturligvis er du interesseret i hvilke fordele og ulemper ved elektrolyse der er. Der er flere fordele, såvel som mangler, og derfor vil vi diskutere dem separat.

  værdighed

  For det første er det værd at fremhæve en sådan positiv karakter som effektivitet.

  Da denne metode vil slippe af med unødvendig vegetation for evigt:

  • til dette skal du gennemgå tre eller fire sessioner;
  • Afslutning mellem sessioner bør være mere end 4 uger, eller endda et par måneder.

  For fuldstændig hårfjerning skal du undergå mindre end 4 sessioner

  Direkte opmærksomhed. Flere sessioner er nødvendige for at neutralisere alle løgene. Siden epileringstidspunktet er ikke alle follikler aktive, og efter fjernelse af synlige hår og rødder begynder de at vække. Med andre ord vokser hår fra disse rødder.

  Af den måde er det absolut nødvendigt at bemærke, at omkostningerne ved proceduren er meget lavere end prisen på laser eller fotoepilation.

  mangler

  Der er naturligvis mangler:

  • smerte;
  • manglende evne til at bruge smertestillende midler
  • potentielle byrder, manifesteret i form af rødme, pletter og endda fuldfylde ar.

  Proceduren for elektrolyse er ret smertefuld.

  Direkte opmærksomhed. Også proceduren er brudt hud. Hvad kan, hvis du ikke overholder hygiejniske regler, føre til hudsygdomme, inflammatoriske processer. Og meget hård.

  Hvor vellykket proceduren vil være, afhænger direkte af det nuværende kvalifikationsniveau for mesteren og hvilken specifik træning han modtog:

  • I USA tildeles mindst 120 timer til specialuddannelse, men i benchmark - 1100 timer;
  • men i europæiske lande, det samme frankrig eller for eksempel i england er det kun læger, der har praktiseret i mindst 5 år at tage sessioner.

  Kontraindikationer

  Før du tager proceduren i betragtning, skal du ikke glemme kontraindikationer.

  Der er naturligvis også kontraindikationer, blandt hvilke:

  • enhver smitsom lidelse
  • Tilstedeværelsen af ​​tandpind;
  • eventuelle hudsygdomme, både akutte og erhvervede;
  • åreknuder
  • diabetes;
  • maligne tumorer og andre lignende neoplasmer på overfladen af ​​huden;
  • iskæmi;
  • hypertension;
  • personlig intolerance over for metaller som nikkel og guldnåle er fremstillet af dem;
  • intrauterin udstyr;
  • iført pacemakere;
  • keloid sygdom;
  • implantater;
  • graviditet.

  Barnets ventetid er en kontraindikation for lignende begivenheder.

  Alt om laser hårfjerning

  Denne metode kan heller ikke gøres for hånd, men du skal søge hjælp fra mesteren. Essensen af ​​metoden er, at rødderne optræder af en laserstråle, som ødelægger dem. Men i dette tilfælde er huden ikke beskadiget.

  Laser hårfjerning er ikke lige så effektiv som elektrolyse og for at opnå perfekt glathed skal du gå op til otte eller ni sessioner.

  værdighed

  Én sessions med laser hårfjerning varer meget mindre tid end e, men for helt at slippe af med håret skal du gå mere end otte sessioner

  Den vigtigste positive funktion er procedurens varighed. For eksempel, hvis du forbinder med denne samme elektroniske metode, skal du vide, at virkningen ikke er på hvert enkelt hår, men på et hudområde på mindst atten kvadrat mm.

  Fordi at fjerne hår:

  • over overlæben, du har brug for mindre end 2 minutter;
  • i det intime område - mindre end 10 minutter;
  • på hånden - op til femten minutter
  • på underbenet - mindre end en halv time.

  Resultatet af proceduren er stabilt. Efter den første session vil mere end 6 uger passere, før du skal besøge master igen.

  Desuden er laserproceduren næsten fuldstændig smertefri. Naturligvis, hvis en dame er for følsom over for huden, kan lokalbedøvelse anvendes - en speciel gel anvendes til dette.

  Lasermetoden er næsten smertefri

  Direkte opmærksomhed. Næsten alt afhænger af, hvem der anvendte hvilken metode til fjernelse af vegetation tidligere. Hvis en barbermaskine blev brugt til at fjerne hår, kan en laser hårfjerning session medføre noget ubehag.

  Hvis damen foretrak voksen, så stod hun i stolen på mesteren, hundrede procent slapper af og ikke har nogen ubehagelige følelser.

  mangler

  Der er en måde og visse mangler, som naturligvis bør nævnes, så vores artikel er meget upartisk.

  1. For fuldstændig hårfjerning er der brug for flere sessioner - for det første påvirkes kun de rødder, der er i gang med aktiv vækst. Naturligvis bliver hårene efter den første session væsentligt mindre, men det er ikke nok at glemme væksten på kroppen for evigt. Gabet mellem sessioner bør være mere end en måned eller mere - mesteren vil bestemme mere præcist, efter at have vurderet hudens tilstand og hårvækstaktiviteten.

  Princippet om laseren

  1. Ikke alle typer lasere tillader epilering på garvet hud. Næppe en diodemodel kan bruges på en sværlig krop.
  2. Men blondiner fra naturen bør opgive denne procedure, uanset hvilken slags laser der anvendes.

  Kontraindikationer

  Der er flere store kontraindikationer.

  Nemlig er proceduren strengt forbudt, hvis nogen:

  • onkologi i enhver form;
  • hudsygdomme;
  • blodforstyrrelser
  • diabetes;
  • sygdomme i det kardiovaskulære system;
  • epilepsi;
  • tuberkulose;
  • enhver smitsom lidelse.

  Kontraindikationer af laser hårfjerning er både absolutte og relative. Pas på, når man vælger en metode til åreknuder

  Ikke otpalivat salonen og dem, der endnu ikke har slået sytten.

  Der er en række såkaldte relative kontraindikationer - med andre ord kan proceduren i princippet være, men først efter at mesteren vurderer din nuværende tilstand.

  Så til de relative kontraindikationer indbefatter:

  • mild diabetes;
  • graviditet;
  • tilstedeværelsen af ​​et stort antal nevi, især hyperpigmenteret;
  • fotodermatitis;
  • godartede læsioner
  • giftig goiter.

  Direkte opmærksomhed. Hvis du har nogen af ​​de relative kontraindikationer, skal du sørge for at informere deres herre før proceduren. Dette vil undgå problemer.

  Til sidst

  Modernitet dikterer sine egne skønhedsforhold, og uanset hvordan den overvældende vegetation skal fjernes af hver enkelt af os.

  Vi har nøje overvejet to måder at håndtere unødvendig vegetation i forskellige dele af kroppen. Når du har studeret dette materiale grundigt, kan du uden hjælp fra andre indse, at det er bedre at bruge laser eller elektrolyse direkte til dig.

  En kognitiv video i denne artikel giver dig mulighed for bedre at forstå alle ovenstående oplysninger.

 • Sådan naturligt lysere håret - 10 måder

  Depilatory creme til intime områder