Sådan udskiftes barberskum

Almindelig barbering for enhver mand kan altid ende i det mest ubelejlige øjeblik, som sætter mange mænd i en stupor. Få mennesker ved, hvordan man barberer uden barberskum, så bladet glat og jævnt fjerner stubben uden at irritere og skade den følsomme hud i ansigtet. Det ser ud til, at kun højkvalitets barberskum gør denne proces så fleksibel og delikat som muligt.

Faktisk er der mange alternativer til, hvad der kan erstattes med barberskum og som følge heraf får man ikke noget dårligere resultat. Det er kun vigtigt at vælge mellem de foreslåede valgmuligheder, der passer bedst til hudtype og funktioner i hudens respons til barbering. Ifølge resultaterne er det nødvendigt at beskytte og fugte huden efter barbering med en speciel kosmetik.

Hvad er brugen af ​​barberskum?

For at en mand skal være sikker på om det er muligt at barbere uden skum, er det i princippet nødvendigt at vide, hvad dette kosmetiske produkt bruges til. Hovedopgaven med at anvende et sådant kosmetisk produkt er at blødgøre børsterne på ansigtet og huden selv for at forberede dem til den kommende proces. Men før det skal skummet rystes grundigt til skum og påføres jævnt på huden.

Få mænd ved, at skummet indeholder sæbe, på grund af hvilken følsom hud, der er udsat for tørhed og irritation, kan blive irriteret og flaky. Derfor rådgiver eksperter for disse typer af epidermier at give præference for gelstrukturer til barbering. En anden opgave med barberskum er at sikre bladets sikreste og mest smertefri glide.

Sådan udskiftes barberingsskum?

Specialister tilbyder tre alternativer, der kan bruges i stedet for barberskum. Nemlig, en simpel gel, sæbe eller fløde. Sæbe er bestemt ikke egnet til mænd med tør og følsom hud i ansigtet, det anbefales at bruge det til fedtet hud. Gel teksturer er mere velegnede til følsom hud, og olieholdig og nærende creme vil perfekt fugt og beskytte tør hud.

Gel brug

Mænd kan bruge brusegeler til at vaske hår på deres krop og hoved, da sammensætningen og strukturen ikke er meget forskellige fra shampoo. Samtidig giver den bløde og flydende konsistens huden mulighed for ikke at overdrive, det tilstopper ikke porer og giver maksimal glathed på epidermisoverfladen. Brug brusegelen til at barbere børsterne kan være mænd med normal, olieagtig og følsom hudtype.

Du skal barbere børsterne med gelen i følgende scenario:

 • med varmt vand og skrubbe skal huden rengøres og opvarmes inden barberingen;
 • klem en lille mængde gel i et glas og pisk det med en lille børste;
 • Ved hjælp af en barberingsbørste spredes gelen på ansigtets hud og udfører de sædvanlige procedurer for barbering af børstehårene.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal du vaske med varmt vand og påføre et efter barberingsprodukt for at tørre huden for at lindre, afkøle og befugt epidermis. Den mest populære gel, der kan bruges til barbering af stubbe, er Gillette gel. Du kan skumme gelen med dine hænder og derefter anvende den på dit ansigt.

Barberkrem

Den mest populære barberkrem i dag som et alternativ til skum. For det første tilbyder producenterne en lang række forskellige barbercremer, der passer til næsten alle hudtyper, og for det andet er cremer billige i forhold til skum, gel eller sæbe. Desuden fugt cremer og foder huden i ansigtet, hvilket er så nødvendigt efter påføring af bladene.

Du skal bruge cremen på følgende måde:

 • huden skal vaskes med varmt vand for at dampe op før barberingen;
 • læg en lille mængde creme i et glas;
 • fløde skummet med en børste og påført ansigtets hud
 • Barber og vask dit ansigt med varmt vand.

I dag producerer moderne producenter af mænds kosmetik nye versioner af cremer. Brug denne barberkrem uden en barberingsbørste, og brug blot på ansigtets hud inden barberingen. Dens struktur giver mulighed for en blid og uhindret glide over børsterne, fjerne hår. Den billigste og bedste kvalitet barberkrem tilbydes af Arco.

Barbersæbe

Barberstubbe i stedet for skum kan være en særlig sæbe, i dag er sæbe anerkendt som et traditionelt middel til at fjerne stubbe for mange mænd. Du kan bruge sæbe til olieagtig hud, selv om den kan bruges til følsom hud, da den ikke indeholder kemiske komponenter, dufte, duftstoffer, men kun naturlige ekstrakter og komponenter.

Til barbersæbe skal du gøre følgende manipulationer:

 • køb en barbering børste;
 • våd hud før barbering med varmt vand;
 • våd sæbe, skum det med en børste;
 • Applicer sæbe skum på ansigtets hud;
 • Brug en skarp barbermaskine, fjern forsigtigt hårene langs deres vækstlinje
 • vask med varmt vand
 • Påfør huden efter barberingen.

Hvad sker der, hvis du barberer uden specialværktøj?

Hvis du ikke bruger barberingsmidler og fjerner håret på tør eller våd hud, øges risikoen for hudskade. Hårene vil være de samme hårde, bladet vil være svært at glide over huden med forhindringer, der forårsager slid og udskæringer, skraber det øvre lag af epidermis. Takket være barberingsprodukterne tager hårene en fast position, så de er lettere at skære.

Uden kosmetiske produkter vil hårene krølle, ændre position, henholdsvis værre og problematisk at skære af. Uden brug af kosmetik kan du kun barbere med en elektrisk eller mekanisk barberkniv og trimmer. Sådanne værktøjer antager et specielt retikulum, som hjælper med at fixe hårene på skæget, hvilket letter processen med at skære dem under rod.

konklusion

Om hvad man skal gøre, hvis der ikke er noget barberskum ved hånden, ved enhver nu. Du kan bruge hjælp af sæbe, creme eller barbergel. Mænd fra tidligere generation var vant til at barbere med sæbe og pensel, da kosmetikmarkedet ikke gav så mange skum og geler til en sikker og effektiv barbering. Man kan gætte hvad der vil ske, hvis du barberer tørt, da dette vil fremkalde alvorlig irritation og konsekvenserne deraf. I dette tilfælde er det bedre at bruge en elektrisk barberkniv eller trimmer.

14 tips til en blød barbering

Der er mange moderne måder at fjerne uønsket vegetation fra enhver del af kroppen. Ikke desto mindre er den mest tilgængelige og fælles metode barbering. Men kvinder tiltrækkes ikke kun af denne fremgangsmådes bekvemmelighed, men også af smerteløshed.

Vi præsenterer dig tip med, hvilken barbering vil være endnu mere behagelig og vil hjælpe med at undgå nedskæringer og irritation.

 1. Barbering mens du tager et bad. Varmt vand åbner ikke kun folliklerne, men bløder også hårene godt. Det er den ideelle tid til barbering - direkte i bad eller bad eller inden for 5-10 minutter efter. Hvis du ofte ser på gamle film, har du måske bemærket, at før barbermaskinerne, inden de begynder at barbere klienten, lægger de en fugtig klud på hans ansigt. Dette, som du allerede har forstået, er netop at blødgøre ansigtshår. Så hvis du ikke har tænkt dig at tage et bad, kan du tage to stykker klud, vådte dem med varmt vand og lægge deres ben i et stykke tid.
 2. Start med peeling. Hvis du bruger lidt skrælning før barbering, så fjerner du ikke kun døde celler, men kan også barbere håret tættere på huden. En simpel vask af fødderne med en vaskeklud eller specielle handsker er også egnet som skrælning.
 3. Brug gel- eller barberskum. Sørg for at bruge barberingsprodukter. Bladene glider glat og let, hvilket vil reducere chancen for nedskæringer og irritation betydeligt. Hertil kommer, at midler til barbering gør huden renere. Man husker at i din barndom var der altid en barberingsbørste i dit badeværelse. Tidligere blev den brugt konstant under barbering, og ikke ved en tilfældighed. Hvis moderne geler eller barberskum stadig er gode og behandles med en børste - det vil fugtige huden endnu dybere og gøre barberingen endnu mere behagelig og smertefri.
 4. Brug af klimaanlægget. Hvis det pludselig viste sig, at der ikke er noget skum eller barbergel hjemme - du kan erstatte hårbalsammen. Men efter påføring på huden på fødderne er det bedre at vente 5 minutter, indtil det er fugtigt og fibrene blødgør.
 5. Barber mod hårvækst. Det bør kun bruges, hvis du ikke har for følsom hud på benene, ellers risikerer du at få alvorlig irritation. Men hvis denne metode er egnet, så efter barbering får du en superglat hud.
 6. Brug ikke kraft ved barbering. Hvis du skal trykke på barbermaskinen for at barbere hårene, betyder det, at det er tid for dig at skifte knivene - de gamle er allerede blevet sløv og vil rive hårene, hvilket vil medføre irritation og udseende af røde pletter efter barbering af benene.
 7. Vask dine fødder efter barberingen. Skylning med vand er ofte ikke nok til at vaske alt hår. Efter tørring har du mulighed for at se håret på strøelse, på strømpebuksen, i bukserne.
 8. Skynd dig ikke. Den mest almindelige årsag til nedskæringer under barberingen er farende. Giv dig selv 5 minutter at gøre dit arbejde i en afslappet atmosfære.
 9. Glem ikke dine ankler og knæ. Barbering af disse steder er svært, men muligt. Det er bedre at bøje benet på knæet for at stramme huden og barbere alt til enden.
 10. Gnid ikke dine ben efter barbering med en vaskeklud. Du lavede en meget god hud skrælning med en barbermaskine, fjerne nogle af den gamle hud. Derfor vil for hårdt gnidning med en hård vaskelugt forårsage irritation.
 11. Vask af barberingsprodukter med varmt og koldt vand. Varmt vand spyler perfekt gelerne og barberskummet og går gradvist til koldere vand, som ikke kun opdaterer huden, men hjælper også med hurtigt at lukke porerne.
 12. Naturtørring. Hvis du har tid, lad dine fødder tørre naturligt, så du helt sikkert ikke bliver irriteret. Hvis tiden er kort, skal du med et håndklæde kun blive vådt og under ingen omstændigheder gnide benets hud. Brug aftershave fodkrem, specielle produkter eller bare babyolie. Lotioner og body lotion kan forårsage irritation.
 13. Du må ikke barbere dine ben med det samme om morgenen. Din hud skal vågne op med dig. Barbering umiddelbart efter løft øger chancen for at tjene irritation. Vent mindst en halv time før du fortsætter med proceduren.
 14. Skift blades regelmæssigt. Moderne markedsføring er meget vanskelig - maskiner sælger billigt, og knive er dyre. Ikke kun er der lavet bløde stålblade, som efter flere anvendelser er stumpet.

Relaterede artikler

16 tricks og tips til at se yngre ud

Hvordan slippe af med dobbelt hage?

Årsager til skæl og behandlingsmetoder

1 kommentar

Påfør straks efter barbering 2,5-5% benzoylperoxid til huden for at reducere rødme og irritation. Benzoylperoxid blev oprettet for at behandle acne, men i dag er det et populært barberingsmiddel.

Hvad kan erstatte barberingsværktøjet i bogmærkerne 6

Barbering er en delikat sag. Og ofte smertefuldt. Med det for begge køn. Barberingskrænkelse sluttede og irritation på huden på en eller anden måde ikke medtaget i dine planer for i dag? Så kig på, hvad håndværkere foreslår at lave fra internettet. Du ved bare ikke, at disse ting kan erstatte gelen eller skummet.

For sissier, der har nogen kontakt med en barberkniv ender med irritation (både hud og nerver), er fraværet af skum en hel tragedie derhjemme. Men hvis tiden løber ud, og du skal barberes her og nu, vil rådgivere fra internettet komme til undsætning. Du vil ikke tro på, hvad folk klarer at erstatte barberkrem og skum. Og vigtigst af alt fungerer det! Naturalister var tilfredse med resultatet. Og du barberer lidt...

1. Børns olie

Den berømte "Johnson's Baby" har bevist sig under barberingen. I det mindste synger den kvindelige del af befolkningen ham, laudatory odes. Raketøjet glider glat, huden til berøring er barnlig, hvad er der mere brug for?

2. Balsam eller hårmaske

Takket være silikone i sammensætningen af ​​hårprodukter glider maskinen jævnt og beskytter huden godt mod udskæringer. Du kan endda prøve den hårde mandlige stubbe.

3. skat

Denne vare slog os direkte. Men de bloggere, der risikerede at prøve en sådan ekstrem måde at barbere var tilfredse. Ja, klæbrig. Men klæbrighed vaskes af med vand. Men ikke en enkelt snit. Og hvad aromaterapi!

4. Olivenolie

Blødgøres perfekt, og huden efter det skinner som en Hollywood-stjerne. Den eneste skam er, at denne ædle glans ikke passer på ansigtet.

5. Jordnøddesmør

Smør, det og fra en jordnøddesmør. Naturlige fedtstoffer blødgør huden godt og giver det et velplejet udseende. Selv en aftershave creme er ikke nødvendig. Det vigtigste er ikke at spise alle de "midler" i processen.

6. Aloe

Mange bruger naturlig aloe gel efter barbering for at lindre irritation. Så hvorfor ikke spille det sikkert og bruge det i processen? Nyttig, naturlig og køleeffekten er en god bonus.

7. Body lotion

Som i tilfældet med hårbalsam, skaber siliconerne i produktets sammensætning den tyndeste film på huden og beskytter den mod nedskæringer. Og samtidig fugtes straks.

8. God gammel sæbe

Men generelt, hvorfor alle disse danser med en tamburin? Flere generationer af mænd barberet med almindelig sæbe. Alle overlevede. Det vigtigste er at slå skummet senere.

Men det evige problem med "over skummet" vil bare ikke ske, hvis du bruger denne barbermaskine fra fremtiden: det vil barbere alt, og selv uden en sjæl.

Hvad kan bruges i stedet for gel- og barberskum?

Hvordan sparer man på geler og barberskum? Hvad kan du bruge til at få et tykt og glat skum?

Generelt plejede de at bruge toilet sæbe til disse formål og en børste, der piskede skum i en kop og derefter påført det på ansigtet med samme pensel. Alt nyt er godt glemt gammelt) Sæbe skal være af høj kvalitet for ikke at forårsage allergier.

En anden Jenny Frost i overførslen af ​​nyindrettede anbefales

brug hårbalsam til at barbere dine ben, men hvis du har brug for skum,

så er enhver brusegel passende, jeg personligt kan lide til dette formål Yves Rocher

"Abrikos", den indeholder aloe, salicyllinsyre

og abrikosekstrakt, hvorefter benene gøres særligt glatte.

Mary Kay, hvis min hukommelse tjener mig overhovedet

shower gel og barbering 2 i 1.

Du kan grundlæggende barbere dine ben med noget

Når jeg blandede rørene og i stedet for skrubbe satte jeg fodkrem på mine ben

og barberet med ham, intet kunne endda lide det. Nogle barberer med olivenolie.

Og du kan afskrække dine fødder med en olieskrubbe, og så bliver dine fødder olieagtige,

barbermaskinen glider godt, og der er ingen skum nødvendig overhovedet.

Nå, hvis dit valg stadig er skum, så er der også en fugtighedsgivende sæbe med kold fløde,

dets forbrug er langsommere end nogen form for skum / barbergel

og også en særlig barbersæbe til barbering,

for eksempel har l'occitane det.

Som en mulighed - barberkrem.

Hvis ikke, så brug almindelig sæbe. Men det vil stadig være godt, hvis det er lavet af glycerin (det vil blødgøre huden), såvel som vegetabilske fedtstoffer. Bare lav en sæbe med en særlig barberingsbørste, for det bruger du normalt en stativ som en lille skål.

Det vil også være hensigtsmæssigt at bruge en almindelig creme, endnu bedre - baby creme. Jo fyldigere denne kosmetiske er, desto bedre.

Og du kan også tage vegetabilsk olie (oliven, kokosnød og selv almindelig solsikke passer, det er selvfølgelig ønskeligt, at det er lugtfrit, dvs. raffineret).

Hvis der ikke er gel, og der er heller ikke barberskum, så er der ingen grund til panik, før mændene ikke havde det.

Gel og skum kan erstattes med en simpel sæbe eller gel til vask eller brusebad.

Nogle anbefaler at erstatte shampoo eller hårbalsam.

En anden mulighed er simpelthen at skifte til en elektrisk barbermaskine, så du kan barbere uden at bruge nogen geler og skum på alle.

Alle disse skum, cremer og barberingsgeler begyndte at komme op med parfumeri- og kosmetikindustrien i det nye Rusland i 90'erne. I Sovjetunionen formåede mændene nemt (og mange mennesker, herunder mig, klarer det stadig) med almindelig sæbe, i hvert fald husholdnings sæbe.

Og kvaliteten af ​​barbering, som du lægger på dit ansigt, har ingen effekt! Razors ja, jeg er enig i, at de er blevet mere komfortable og mere holdbare.

"Smøremidler" og deres reklame, det er bare penge i lommen af ​​iværksættere. Måske den yngre generation og gør opmærksom på deres reklame, mere modne mænd er ikke interesserede i disse innovationer-overskud. Der er ikke noget bedre end simpel sæbe.

Og besvare spørgsmålet "Hvad kan bruges INSTEAD." Så alt fra en fed fløde til en "vaskemand", hvis den kun var blød eller skummel.

Hvad kan bruges i stedet for gel- og barberskum?

Hvordan sparer man på geler og barberskum? Hvad kan du bruge til at få et tykt og glat skum?

Generelt plejede de at bruge toilet sæbe til disse formål og en børste, der piskede skum i en kop og derefter påført det på ansigtet med samme pensel. Alt nyt er godt glemt gammelt) Sæbe skal være af høj kvalitet for ikke at forårsage allergier.

En anden Jenny Frost i overførslen af ​​redecorating anbefalede brugen af ​​hårbalsam til barbering af ben, men hvis du har brug for skum, så er enhver brusegel passende. Personligt kan jeg til dette formål Yves Rocher "Apricot", det indeholder aloe-ekstrakt, salicylsyre og abrikosekstrakt efter det er benene lavet specielt glatte. Mary Kay, hvis min hukommelse tjener mig, er generelt en shower gel og barbering 2 i 1. I princippet kan du barbere dine ben med noget, når jeg blandede rørene og i stedet for skrubbe, brugte jeg fodkrem på mine ben og barberede det, jeg kunne godt lide det. En del barbering med olivenolie. Og du kan skrubbe dine ben med en olieskrubbe, og derefter bliver dine ben olde, barbermaskinen glider godt, og du behøver slet ikke noget skum. Tja, hvis dit valg stadig er skum, så er der stadig en fugtighedsgivende sæbe med kold fløde, forbruget er langsommere end nogen form for skum / barbergel og også speciel barbersæbe, for eksempel har l'occitane det.

Hvad kan bruges i stedet for barberskum?

Sund livsstil

Olivenolie har længe været brugt som en naturlig barbering. I modsætning til skum og geler fugter det, blødgør og beskytter huden mod nedskæringer og forårsager ikke udtynding og rødme.

Kosmetikproducenter tilbyder en bred vifte af "før" og "efter" barberingsprodukter: skum, sæbe, lotion, creme, gel... Men ikke alle produkter gør et godt stykke arbejde.

Som afstemninger viser, har 62% af befolkningen oplevet mindst en gang i deres livsberøringshudfølsomhed. Og det er ikke overraskende: huden, og især det beskadigede lag, reagerer på kemikalier indeholdt i kommercielle barberingskrem og lotioner. Så der er irritationer, dårligt helbredende sår, acne, udslæt. Derudover trænger man gennem stoffets porer ind i kroppen og akkumulerer og forårsager en allergisk reaktion.

I dag er der produkter til barbering fra naturlige ingredienser, som omfatter kokosolie. Men som regel er de ret dyre.

Der er et andet naturligt og overkommeligt alternativ - olivenolie. Mange mennesker tror fejlagtigt, at der inden udseende af skum, geler og lignende barberingsprodukter, anvendes sæbe og sæbe. Men det er det ikke. Olivenolie var det første barberingshjælpemiddel.

Gillette barbermaskiner med udskiftelige patroner er af særlig popularitet nu, du kan finde dem på siden plusplus.com.ua/gillette.

Hvorfor er olivenolie ideel til barbering?

 • Dette er et helt naturligt og sikkert middel. Den kemiske sammensætning af olivenolie svarer til hemmeligheden udskilt af talgkirtlen. Olivenolie indeholder E-vitamin, hvilket er meget godt for huden.
 • Olien absorberes let og trænger ind i hudcellerne, stimulerer syntesen af ​​elastan og kollagen, hvilket gør huden stærkere og mere modstandsdygtig.
 • Olien bevarer den naturlige fugtighed i huden, forhindrer dens tidlige aldring.
 • Forenkler barbering.

Hvordan barberes med olivenolie?

1. Rengør huden, vask med varmt vand eller lav en varm kompress med et håndklæde.

2. Dryp og gnid lidt olie mellem dine palmer, anvend den til opvarmet hud.

3. Barber huden i retning af hårvækst. Anvend derefter lidt olie og barber huden i modsat retning.

4. Når du barberer, skal du holde din hud fugtig med en klud fugtet med vand.

5. I slutningen blottet din hud med et tørt, rent håndklæde.

6. Olivenolie beskytter ikke kun huden: Efter barbering skal du tørre knivbladet med lidt olie, hvilket forhindrer rust.

Hvilken olivenolie er bedst til barbering? Vælg koldpresset råolie. Lysraffinerede olier behandles, hvor de mister alle værdifulde og næringsstoffer.

Olivenolie er et rigtigt fund for enhver, hvis hud er følsom og let irriteret. Prøv at erstatte barberingsprodukter med naturlig olivenolie, og det er usandsynligt, at du vil gå tilbage til kosmetiske skind og geler.

Hvad kan bruges i stedet for gel- og barberskum?

Hvad kan bruges i stedet for gel- og barberskum?

Ja, spørgsmålet er bestemt interessant, og måske praktisk. Jeg bruger nogle gange en simpel klumpet sæbe, det giver et godt skum og en slip osv. Det har helt sikkert brug for den rigtige tilgang.

Jeg brugte endda vegetabilsk olie, også en ganske god effekt.

En anden Jenny Frost i overførslen af ​​nyindrettede anbefales

brug hårbalsam til at barbere dine ben, men hvis du har brug for skum,

så er enhver brusegel passende, jeg personligt kan lide til dette formål Yves Rocher

Apricot; den indeholder aloe, salicyllinsyre

og abrikosekstrakt, hvorefter benene gøres særligt glatte.

Mary Kay, hvis min hukommelse tjener mig overhovedet

shower gel og barbering 2 i 1.

Du kan grundlæggende barbere dine ben med noget

Når jeg blandede rørene og i stedet for skrubbe satte jeg fodkrem på mine ben

og barberet med ham, intet kunne endda lide det. Nogle barberer med olivenolie.

Og du kan afskrække dine fødder med en olieskrubbe, og så bliver dine fødder olieagtige,

barbermaskinen glider godt, og der er ingen skum nødvendig overhovedet.

Nå, hvis dit valg stadig er skum, så er der også en fugtighedsgivende sæbe med kold fløde,

dets forbrug er langsommere end nogen form for skum / barbergel

og også specielt med shavingquot; barbering sæbe

for eksempel har loccitane det.

Hvis du vil spare på barberskum, så kog det selv hjemme. For at gøre dette skal du tage et stykke skummende sæbe, skære det i små stykker, hæld det i en lille gryde og læg den i et vandbad. Når sæbet smelter, skal du hælde det i en anden beholder. Så skal du tilføje en spisesked kamille ekstrakt, 20 dråber pebermynte æterisk olie, 2 dråber vitamin E. Slå dem op med en mixer. Det skum er klar til barbering. Økonomisk og miljøvenlig.

Du kan bruge en shower gel, shampoo, forskellige typer sæbe, endda babyolie! Men sæbe tørrer huden meget og undertiden sker det, at skummet er svagt og derfor forekommer irritation ofte på huden. Babyolie forsøgte også - de første uger var normale + huden var altid blød og blød at røre ved, men der opstod pludselig irritation, og bladene glatede ikke så let som før.

Du kan bruge sæbe eller brusegel.

Generelt plejede de at bruge toilet sæbe til disse formål og en børste, der piskede skum i en kop og derefter påført det på ansigtet med samme pensel. Alt nyt er godt glemt gammelt) Sæbe skal være af høj kvalitet for ikke at forårsage allergier.

Fælles sæbe. Det er nødvendigt at skumme meget tykt. Med en lille mængde vand. Det er bedre, hvis stykket ikke er nyt og lidt uddateret. Tæt og smukt skum er ikke det vigtigste. Det vigtigste er et tyndt lag sæbe på overfladen af ​​huden til smøring. At bladet glider.

Hvad kan bruges i stedet for gel- og barberskum?

Hvordan sparer man på geler og barberskum? Hvad kan du bruge til at få et tykt og glat skum?

Generelt plejede de at bruge toilet sæbe til disse formål og en børste, der piskede skum i en kop og derefter påført det på ansigtet med samme pensel. Alt nyt er godt glemt gammelt) Sæbe skal være af høj kvalitet for ikke at forårsage allergier.

En anden Jenny Frost i overførslen af ​​redecorating anbefalede brugen af ​​hårbalsam til barbering af ben, men hvis du har brug for skum, så er enhver brusegel passende. Personligt kan jeg til dette formål Yves Rocher "Apricot", det indeholder aloe-ekstrakt, salicylsyre og abrikosekstrakt efter det er benene lavet specielt glatte. Mary Kay, hvis min hukommelse tjener mig, er generelt en shower gel og barbering 2 i 1. I princippet kan du barbere dine ben med noget, når jeg blandede rørene og i stedet for skrubbe, brugte jeg fodkrem på mine ben og barberede det, jeg kunne godt lide det. En del barbering med olivenolie. Og du kan skrubbe dine ben med en olieskrubbe, og derefter bliver dine ben olde, barbermaskinen glider godt, og du behøver slet ikke noget skum. Tja, hvis dit valg stadig er skum, så er der stadig en fugtighedsgivende sæbe med kold fløde, forbruget er langsommere end nogen form for skum / barbergel og også speciel barbersæbe, for eksempel har l'occitane det.

Barbering produkter

Mange mænd har en tendens til at se stilfulde, fashionable og pæne. Tross alt er udseendet i det moderne samfund vigtigt. Derfor må repræsentanterne for det stærkere køn ofte barbere sig. For de fleste mænd er dette en temmelig ubehagelig procedure. Mekaniske virkninger på dermis kan forårsage negative virkninger, der omfatter kløe, udslæt og andre. For at undgå dette bør du omhyggeligt vælge kosmetik til en sådan procedure. Overvej hvad er midlerne til barbering.

skæbne

Mange i dag tror, ​​at kun det retfærdige køn kun har brug for kosmetik. I mellemtiden er antallet af populære mænds kosmetik, herunder barberingsprodukter, vokset i det moderne marked. Blandt al denne sort bør du vælge den der passer til dig personligt. For at gøre dette skal du evaluere ikke kun din dermis type, men også se på sammensætningen, personlig følsomhed overfor forskellige komponenter.

Hovedformålet med kosmetik til barbering - at bringe dit ansigt i orden. Nu barbering bliver endnu nemmere og mere afslappet.

Hvis der først var brugt en barberbørste og sæbe, kan man nu ved hjælp af moderne hudplejeprodukter ikke kun klare børster, men også effektivt befugt huden.

Desuden vil specialværktøjer kunne fjerne fedtlaget fra huden, blødgøre hårstrukturen. Denne effekt kan kun opnås ved en sådan sammensætning, som opløses perfekt, skummes hurtigt, krymper ikke efter barberingen. Således vil du barbere uden ubehagelige fornemmelser, og huden vil glæde af dens glathed og renhed.

Sammensætning, egenskaber ved brug, fordele og ulemper

Hvert barberingsværktøj er unikt i dets funktioner, har sine egne egenskaber. De vigtigste fordele er fjernelse af uønskede hår. Dermis vil være glat og attraktivt. Overvej de vigtigste typer af midler:

Dette produkt er "pioner" af moderne produkter til barbering. Efterspørgslen efter fløden er altid høj. De foretrækker at bruge mænd i alle aldre. Blandt de åbenlyse fordele er betydelige besparelser. Du vil kunne købe kvalitetsvarer til en rimelig pris for at gemme dit familiebudget.

Imidlertid mener mange repræsentanter for menneskets styrke, at dette produkt ikke vil være i stand til at levere højkvalitets barbering. Det er det ikke. Cremen kan skabe skum på overfladen af ​​huden, som følge af, at maskinens knive let glider over huden, forsigtigt og forsigtigt afskærer alle hårene.

Dette produkt vil også hjælpe de mænd, der har en temmelig tør dermis. Det vil perfekt fugtge ansigtet, gøre det frisk og attraktivt. Det skal bemærkes og ulemper ved stoffet. Disse omfatter behovet for at bruge en barberingsbørste (til fremstilling af skum) og en vis doseringskompleksitet.

Med hensyn til produktets sammensætning: Kvalitetscreme bør indeholde alkalisk sæbe, vandglycerinopløsning, gammeldags, silikone, forskellige fedtstoffer, antiseptiske. Nå, hvis det indeholder ekstrakter fra grøn te, kamille, druesaft / citrus, samt alle de stoffer, der har antimikrobielle virkninger og forbedrer blodkoagulering.

Gelen er forskellig fra den creme, der er pakket i en ballon. Det er ret nemt og behageligt at anvende på huden, spredt over overfladen. Ryst godt før brug. Den klare gel bliver hurtigt et rig skum. Blandt de åbenlyse fordele ved et sådant kosmetisk produkt er en let glidende barbermaskine.

Ved hjælp af indholdet af de aktive komponenter i gelen hjælper med at blødgøre håret. Derfor siger mange mænd, at denne barbering bliver fejlfri. Gelsammensætningen er stort set den samme som for skummet. Samtidig er det værd at vælge de midler, der vil være så tæt som muligt for dig og tak.

Dette er et andet almindeligt værktøj til at give skønhed og glathed til et mandligt ansigt. Du kan bruge det i stedet for creme. Dette produkt adskiller sig fra cremen, idet det er en tønde med en knapdispenser. Takket være denne knap kan du dispensere stoffet. Det er ret praktisk og praktisk. For at skumkonsistensen viste sig at være homogen, er det værd at ryste produktet et par gange før brug.

Med hensyn til prissætningspolitikken indtager skummet midterpositionen. Det vil være lidt dyrere end fløde, men samtidig mere overkommelig end gel. Overkommelige vareomkostninger samt brugervenlighed - klare fordele. Det er værd at bemærke, at skummet på trods af dette mister sin popularitet. Måske skyldes det, at stoffet, når det påføres, er mindre tæt, det kan glide ud af huden, når det udsættes for maskinen. Det er ikke altid muligt at påføre agenten ensartet.

Hvis du køber dette produkt, skal du se på det grundlag. Hvis der er en mineralmasse i sammensætningen, forbliver der en tynd film på overfladen af ​​dermis, hvilket vil hæmme adgangen til luftmasserne og fremkalde irritation. Det er bedre at gøre et valg til fordel for hydreret naturlige olier (oliven, majs, mandel). Det skal bemærkes, at vandet skal være særligt renset. Det optimale alkoholelement er methylparaphene.

Glem ikke at antiinflammatoriske elementer vil blive inkluderet i et produkt af høj kvalitet. De kan være baseret på kamille, aloe, calendula. Hvis aromastoffer tilsættes til produktet, skal du sørge for at de er naturlige.

Du kan også erstatte skummet på sæbe.

En anden mulighed for barbering er sæbe. Det adskiller sig fra almindelige lignende stoffer i sin evne til at skumme bedre. Nå, hvis sammensætningen af ​​et sådant stof vil indeholde vegetabilske olier. Sæbe kan laves af vegetabilske fedtstoffer. I dette tilfælde vil produktet under alle omstændigheder have en etherkomponent.

Du kan købe dette kosmetiske produkt i butikken eller oprette det selv. Det vil være sikrere og også hjælpe med at spare din økonomi.

Fordelene ved dette produkt er den kendsgerning, at den dækker ansigtets dermis med en tynd og glat film, der ikke kun beskytter og nærer dermis, men sikrer også en glat glidning af barbermaden. Den største forskel i sæbe fra andre midler er dens fede base, som er glycerin.

Han fugtiger og blødgør huden aktivt, forhindrer fordampning af fugt fra overfladen.

Olien

Denne mulighed vil være en god personlig pleje produkt til enhver form for dermis. Olien hjælper med at klare irritation, genoprette hudfølsomheden. De vigtigste fordele ved værktøjet er:

Effektiv blødgøring af dermis;

Let glide;

befugtning;

Dannelsen af ​​en beskyttende film;

Blødgør hår.

Det er også ikke kun praktisk at bruge det, men også nyttigt. Det er dette stof, der vil lindre irritation, nære og fugt din dermis, vil have en anti-inflammatorisk effekt.

Typisk indbefattede sammensætningen af ​​det kosmetiske produkt naturlige olier. Disse kan være oliven, ricinus, kokosnødder osv. Det er nødvendigt at vælge et værktøj baseret på din dermis type. Først da kan du få den ønskede effekt.

Barbering ved hjælp af olie er ret simpelt:

Først skal du rense dit ansigt mod snavs, støv og fedt ved hjælp af specielle rensemidler eller almindelig sæbe.

Blot dit ansigt med et håndklæde.

Nu skal du tage et par dråber olie og gnide dem mellem dine palmer.

Sæt forsigtigt stoffet langsomt ind i det område, hvor du vil betjene bladet.

Anvend nu et barberskum eller gel.

Vask resterne tilbage og gentag proceduren om nødvendigt.

Derefter efter afslutningen af ​​hele processen er det værd at anvende et særligt stof efter barbering. Vent til det er absorberet.

Så let ved hjælp af olie kan du gøre din derma ren og glat, og duften, som huden får, vil kun sætte dig op for en positiv.

Populære producenter

Moderne producenter tilbyder at hjælpe alle mænd deres kosmetik, hvilket vil bidrage til at give dermis af ansigtets glathed og friskhed. Overvej de mest almindelige mærker, der har vundet respekt for repræsentanterne for det stærkere køn:

Arko. Produkterne i dette firma er meget populære blandt den menneskelige halvdel af menneskeheden. Barberskum er tilgængelig i patroner på 200 ml. Samtidig er prisen på produktet ret overkommelig. Dette vil gøre det muligt for dig ikke blot at nyde et kvalitetsprodukt med fornøjelse, men også at gemme dit familiebudget. Skum kan let påføres ansigtets dermis. Fordelene ved produktet omfatter dets effektivitet. Ved regelmæssig brug af en flaske vil du have nok i en måned eller mere. Med hensyn til den fugtgivende effekt er det gennemsnitligt såvel som hudbeskyttelse. Selvfølgelig er dette produkt dårligere end gelen, men samtidig har den en overkommelig pris.

 • Gillette "Satin Сare". Den velkendte producent har opnået anerkendelse ikke kun mænd, men også kvinder. Dette stof indeholder abrikosolie, aromaer af fersken, nektarin. Alt dette sikrer let glidning af barbermaskinen. Dette produkt er beregnet til piger. Med hende vil dine ben være glatte og attraktive. Blandt de klare fordele - prisen på varer. Du vil kunne købe produktet til en overkommelig pris, der sparer dit familiebudget.
 • LiveInternetLiveInternet

  Hvorfor gør hårets rødder ondt i mit hoved?