Fjern statik for nemhed og bekvemmelighed.

Artiklens indhold:

Sådan fjernes statisk under vask

Tag foranstaltninger, så den syntetiske ting ikke elektrificerer, du kan under vasken. Du skal bare købe et stofbalsam, der eliminerer statisk elektricitet, og sørg for, at den passer til det stof, som dit tøj er fremstillet af. Hæld en lille mængde penge ind i den ønskede celle i vaskemaskinen og start vaskeprocessen. Klimaanlægget vil ikke kun eliminere elektrostatisk spænding, men også gøre tingene bløde og behagelige at røre ved.

Hvordan man bruger antistatisk

I tilfælde hvor du har glemt at tilføje aircondition under vask, kan du bruge et specielt værktøj i patronen for at eliminere spændingen - antistatisk. Holder en dåse i en afstand på 20-30 centimeter, sprøjt produktet jævnt på tøj. Antistatika har en ret mærkbar lugt, så det er tilrådeligt at udføre behandlingen på balkonen og ikke før du skal bære noget. Lad dit tøj tage et stykke tid i frisk luft, lad dem komme ud og bære dem.

Sådan slipper du af statik uden brug af specialværktøjer

Hvis du endnu ikke har erhvervet de værktøjer, der hjælper med at fjerne den statiske, men du stadig vil have en elektrificeret ting, kan du behandle det ved hjælp af stoffer, der altid er til rådighed. Indtast en spray vand og tilsæt en lille mængde af skyllemiddel. Stænk dit tøj, indtil det er let fugtet, så drej det indvendigt ud og stryg jernet gennem en klud. Thing vil være meget mindre holde sig til kroppen.

Før du klæder dig og forlader huset, skal du tage et bad og smøre huden med nærende creme eller olie, der holder vand.

Når det ikke er muligt at bruge et strygejern eller et klimaanlæg, har du for eksempel skyndt ud af huset og kun på gaden lagt mærke til, at sagen er elektrificeret, du kan lette spændingen med vand. Våd dine hænder og fugt dit tøj jævnt. Dette vil spare dig et stykke tid, indtil blusen eller bukserne er tørre, og derefter skal proceduren gentages.

Brug ikke to, tre eller flere syntetiske genstande, der er tilbøjelige til elektrificering. Hvis du ikke er i stand til at fjerne statik fra tøj ved hjælp af specielle midler, skal du vælge et elektrificeret objekt og foretrække resten af ​​tøjet fra naturlige stoffer.

Hvad skal man gøre, så tingene ikke elektrificerer

Alle stod over for et problem, når ting af syntetisk, uld eller naturlig silke mistede deres form, flød ikke, men fast i kroppen og endog glitrede. Elektrificering af stoffer ødelægger kjoleets udseende og bringer ubehag.

Denne proces er forbundet med tørhed, og du kan nemt slippe af med det eller forhindre elektrificering, selv før du sætter på et tøj. Lad os se hvad man skal gøre, så tøj ikke elektrificerer.

Ti måder at hurtigt slippe af med elektrificering

 1. Løft kjole eller nederdel og indersiden af ​​hæmen, tør med en antistatisk klud. Den øverste del af produktet eller blusen skal også tørres af med denne serviet indefra;
 2. Spray med vand - et effektivt middel mod elektrificering. Sprøjt let det ønskede område, ikke sprøjt for meget vand, ellers vil der være et vådt sted på tøjet! Når vandet tørrer, vil polyester, naturlig silke eller andet stof ikke længere elektrificere;
 3. I en spray med vand kan du tilføje et par dråber af blødgøringsmiddel, hvilket vil øge effekten. Sprøjt de nødvendige områder af beklædningen let og stryg produkterne med et strygejern på indersiden. Hvis du er i strømpebukser, air-condition dine hænder og hold dem;
 4. Du kan også bruge vand og et par skeer af blødgøringsmiddel til sprayen. Dette værktøj bruges til tøj og til tæpper;
 5. Damp hænderne med vand og stryg kjole eller bluse. For at øge effekten, tilsæt en teskefuld salt til vandet. Denne metode vil også hjælpe med at glatte ud rynkede tøjområder;
 6. Tilbring et stykke fast sæbe på indersiden af ​​tøj eller strømpebukser;
 7. De hudområder, hvor polyester eller syntetiske stoffer er mest klæbrige, er smurt med en fugtighedscreme eller en parfumefri creme eller babypulver. Sådanne midler holder fugt på huden, så ting elektrificerer og holder mindre. Men denne metode er ikke egnet, hvis produktet er fuldt elektrificeret;
 8. Hvis silke eller syntetisk produkt er elektrificeret, vil den klassiske antistatisk spray hjælpe. Spray produktet i en afstand på 20-30 centimeter fra stoffet. Det anbefales at udføre proceduren på balkonen eller i frisk luft, da en sådan spray har en skarp og vedvarende ubehagelig lugt;
 9. Hvis kjolen eller nederdelen af ​​kjolen stikker til strømpebuksen, skal du kun behandle den forkerte side af tøjet med antiseptiske midler. Sprøjt ikke værktøjet og strømpebukserne, og ting, ellers holder de endnu mere til hinanden;
 10. Hårspray kan bruges i stedet for antistatisk, da det også indeholder antistatiske midler. Spray en dåse i en afstand på 30 centimeter fra tøjet. Sørg for, at lakken ikke ved et uheld rammer øjnene og ansigtet!

Sådan forebygges elektrificering

Statisk elektricitet stammer fra for tør luft. Derfor kan yderligere fugtning af luften løse problemet. For at gøre dette skal du installere en luftfugter derhjemme, og elektrifikationen forsvinder efter et stykke tid.

For at fugtige kluden, skal du hænge tøjet i badeværelset umiddelbart efter at have taget et bad eller bad. Denne metode hjælper også med at glatte stoffet uden jern.

Derudover er det vigtigt at sørge for den rette pleje af syntetiske og silke, herunder korrekt vask, skylning og tørring af syntetiske genstande og tøj, der er meget elektrificerede. Først skal du undersøge etiketten på ting og lære at vaske, tørre og jernprodukter korrekt. Du kan finde dekodningen af ​​symbolerne her.

Vask ikke produktet i for hårdt vand, da det fører til elektrificering. For at blødgøre vandet og materialerne skal du sørge for at tilføje med hver vaskeblødgøringsmiddel. Du kan også tilføje lidt sodavand til pulveret, hvilket også forhindrer den efterfølgende klæbning af stoffet på kroppen eller strømpebukserne.

Prøv ikke at tørre tøj i en vaskemaskine og lad det tørre naturligt i et godt ventileret område. Sagen tørres separat fra resten, du kan hænge produktet i døråbningen. Sådan tørring vil forhindre udseendet af elektrificering, folder og krøllede områder.

Hvis du beslutter at tørre ting i en vaskemaskine, skal du bruge en lav temperatur, og under tørring skal du lægge en antistatisk klud inde i produktet eller placere tre eller fire tennisbolde i maskinen. Afslut tørring er bedre i naturlige forhold.

Sådan skylles tingene, så de ikke elektrifiserer

Vær særlig opmærksom på skylning, da brugen af ​​nogle folkemekanismer effektivt forhindrer elektrificering af tøj. Og du kan lave mad i hjemmet.

For at gøre dette, brug eddike, salt og sodavand, citronsyre og endda hår balsam. Lad os se på flere måder at gøre tøj ikke klæbende til ben og tights:

 • Bland eddike og bagepulver i et forhold på 6 til 1. Tilsæt blandingen ved skylning. Dette værktøj reducerer stoffernes evne til at akkumulere statisk elektricitet, blødgør og genopfrisker materialet, fjerner helt rester af vaskemiddel eller sæbe fra produkter;
 • Bland eddike, vand og hår balsam i et forhold på 3: 6: 2. Tilsæt klar opløsning ved skylning af syntetiske stoffer;
 • Tilføj når skyllebordssalt eller citronsyre i mængden af ​​en teskefuld pr. 10 liter vand.

Kombiner syntetisk tøj med ting lavet af naturstof. Dette reducerer i høj grad risikoen for statisk elektricitet. Der er et andet lille trick, der hjælper med at undgå statisk opbygning.

Gå barfodet til syntetiske materialer ved at lægge dem ud på gulvet. Og så vil ladningen gå til gulvet, og en lille mængde ladede partikler forbliver på kroppen.

Hvorfor er sagen elektrificeret? Og hvad skal man gøre for ikke at elektrificere?

Hvorfor er sagen elektrificeret? Og hvad skal man gøre for ikke at elektrificere?

Enhver ting eller genstand er ikke kun en leder (med undtagelse af dielektrikum) men også en kondensator, dvs. oplad akkumulator, muligvis negativ, men mere positiv. Og når massen ser ud, udleder kondensatoren. For at forhindre dette sker, er det nødvendigt at dække denne ting med en dielektrisk eller antistatisk, således at statisk spænding ikke akkumuleres.

Når det kommer til tøj, er det for det meste elektrificerede syntetiske tøj og i mindre grad uld. Kholopok og andre naturlige materialer er næppe elektrificeret. Problemet forværres som regel ved tør luft. - Tør luft er et godt dielektrisk, som giver dig mulighed for at opsamle en forholdsvis stor ladning. Syntetiske tæpper, langs hvilke man skal gå forværre problemet. Der er sprøjter designet til at reducere dette problem, men de er ikke meget effektive, de hjælper hovedsagelig med at bruge dit syntetiske tøj til at klæbe til mindre støv under normale driftsforhold. Da jeg skylder at bære syntetiske badekåber i meget tør luft og allestedsnærværende syntetiske paladser, er jeg meget opmærksom på dette problem. For at jeg en dag ikke må dræbe ti tusinde volt og et par forstærkere (nogle udledninger er tæt på mine subjektive følelser), formidlede jeg mig selv ved at lægge en folie i min sko og bringe tråden ud, så den rører jorden (indpakket med en knap fast i sålen). Det er lige så nemt at gå overalt barfodet - fødderne er tilstrækkeligt våde og elektrisk ledende til at ladningen strømmer gennem dem i jorden. Men naturligvis er den nemmeste og mest effektive måde ikke at bære syntetiske tøj.

Nogle ting har en positiv ladning, andre negative. Plus, statisk elektricitet. Syntetiske ting elektrificeres kraftigt af friktion. Derfor kan et antistatisk eller vådt tøj i princippet nemt klare problemet med elektrificerende ting (selvfølgelig, hvis det vil være en fornøjelse for dig at gå i fugtige tøj).

Nogle ting er i stand til at akkumulere statisk elektricitet for sig selv fra atmosfæren, og da ting ikke er jordet, bliver el lagret på det i nogen tid. For at udlede en ting er det nødvendigt at jorden det. Beskyttelsen er enkel - anvende en speciel anti-statisk belægning.

Ting fremstillet af syntetiske stoffer elektrificeres, og det går ikke overalt. Syntetisk er selvfølgelig praktisk, men ikke så nyttigt som naturlige stoffer. Ting elektrificeres på grund af statisk elektricitet frembragt af friktion. For at klare elektrificering af ting kan jeg anbefale dig at bruge et antistatisk middel samt klimaanlæg under vask.

Statisk elektricitet, der citerer enhver fysisk kropselektrifusion akkumulerer fra friktion. Det er derfor, når vi skifter tøj, hører vi ofte en lille knitring i tøj og bemærker endda gnister, hvis vi er i mørket. Det vil ikke være muligt at undgå dette fænomen, da disse er egenskaberne ved det materiale, som denne krop er lavet af. Det eneste, der kan tilrådes, er ikke at gnide sådanne hænder for at forsøge at røre dem så lidt som muligt.

Det er imidlertid helt klart, at det næsten er umuligt at gøre dette. Hvorfor har vi brug for en sådan ting, der vil ligge helt tomgang?

For ikke at elektrificere tøj skal e behandles med et antistatisk middel - et stof, som bidrager til at forsvinde af en statisk ladning. Sådanne aerosoler sælges i forskellige detailforretninger. Også på salg er anti-statiske klud.

Det mest interessante er, at elektrificering er direkte relateret til tørhed. Derfor kan sagen blive befugtet, og den ophører med at elektrificere i nogen tid.

Når der tøjes på tøj, opstår der friktion, og der opbygges elektriske ladninger.

Ting, der er lavet af mere absorberende stoffer, er ikke så elektrificerede end dem der absorberer fugt dårligt.

Sammensætningen af ​​nogle ting, herunder tørt tøj, især syntetisk, indeholder flere elektroner end protoner. I dette tilfælde vil statisk elektricitet finde sted.

Desuden har elektroner en tendens til at akkumulere på tøj, da en vaskemaskine ikke kan ødelægge, vask dem helt. Selv stofblødgørere og balsamemidler, der er specielt fremstillet til dette formål, kan ikke helt neutralisere deres virkning.

Derfor, som du blev anbefalet korrekt i svarene ovenfor, er det ønskeligt at minimere forekomsten af ​​syntetiske, især lavere, tøj i din garderobe. Nå, og prøv at gå mere barfodet.

Det er prerogativet for syntetiske ting, der danner statisk elektricitet under friktion, dvs. fri elektriske ladninger bevares på en overflade, der ikke fører strøm. Jeg husker at på en eller anden måde i mørket tog jeg af min trøje og personligt så en enorm gnist. Det var stærkt.

Overraskende er den statiske elektricitet dannede ikke blot på et tørt sted, men også nær større falls, på havet og på overfladerne af snedækkede bjerge, da antallet af negative ioner end positivt tal.

Den nemmeste måde at slippe af med statik er at købe et antistatisk middel og behandle ting med det. når skylning tilsættes balsam, giver også en behagelig lugt. Du kan bruge kroppens cremer, især om vinteren, så huden er fugtig. Lejligheden skal være en befugter, samt planter som begonia, chlorophytum, dracaena, ficus.

Sådan fjerner du statisk elektricitet fra tøj, folkemetoder og butikker

Alle måtte se, hvordan en gnist blinker gennem bilen, når du forlader bilen, når du fjerner tøj, mellem kroppen og genstande, og der er en prikkende fornemmelse. Så statisk elektricitet manifesterer sig, forårsaget af akkumulering af modsatte ladninger på beklædningsgenstande. Størrelsen af ​​gnisten kan være ret stor, og stødstrømmen er håndgribelig og ubehagelig. Faktum er, at den potentielle forskel (spænding) på tøjet når op til flere tusinde volt. Lad denne figur ikke skræmme nogen - strømmen af ​​strømmen er ubetydelig, og den statiske kan ikke forårsage nogen små skud til fingeren. En anden ting, når udledningen sker ved en tankstation. Ved en vis koncentration af benzin eller gasdamp kan blandingen antændes på grund af den mindste gnist. Du kan se tankvognen. Bag bilen ned af metalkæden for at fjerne statisk ladning under friktion af metalet på jorden.

Årsager til statisk elektricitet

Mange mennesker husker skolens eksperimenter i fysik, når efter at gnide en plastik stang uldent klæde, er disse ting elektrostatisk ladede og kan forårsage en gnist og tiltrækning af småting. Det samme princip for statisk ophobning opstår, når man bærer tøj. Ofte og stærkt elektrificerede ting lavet af naturlige materialer (silke, uld) i kontakt med fuldt syntetiske stoffer.

Fra den samme fysik er det kendt, at vand leder elektricitet godt, og derfor blødt tøj aldrig elektrificerer. Dette sker ikke i vådt vejr. Fugt på tøj og i luften gør afgiften jævnt fordelt på alle ting uden at forårsage akkumulering af statisk elektricitet.

Hårdeste ting elektrificeres i tørt vejr, især om vinteren, når der er meget frost. Alle elskere af pelsfrakker fra naturlig pels kender dette efter kørsel i en bil med syntetisk polstring.

Hvorfor og hvordan man fjerner statik fra tøj

Med statisk spænding har du brug for og kan med held kæmpe. Gnister og prikker er ikke alle problemer. Elektrificerede ting holder sig til kroppen og tiltrækker støv. En god måde at fjerne statisk elektricitet fra tøj på er at bruge specielle antistatiske sprayer. Stoffer indeholdt i sprøjten tillader ikke elektricitet at danne på vævet, jævnt fordelt i modsætning til afgifter. Sprøjten påføres i forvejen, tre til fire timer før de forlader, og det vil gøre sit arbejde til næste vask. For ikke at risikere udseende af pletter, spray det antistatiske middel på beklædningssiden af ​​tøjet. Du kan ikke håndtere spray samtidig med flere elementer i garderobeskabet! Du kan få den nøjagtige modsatte effekt.

Ikke alle kan bruge denne metode. Alkoholbaserede stoffer har en vedvarende stærk og ubehagelig lugt og på vandet kan de forårsage allergiske reaktioner hos mennesker.

Heldigvis er der hjemmelavede metoder til at undgå akkumulering af elektricitet.

Folkelige måder

Fjern statisk og eliminere akkumulering af elektricitet, ikke ved hjælp af kemiske midler, ikke et problem.

Du kan forhindre opladning af akkumulering ved at opfylde følgende betingelser:

 • Brug ikke syntetiske tøj. Naturmaterialer samler ikke statisk ved at gnide mod hinanden. Polyester i vævets sammensætning er meget elektrificeret;
 • Brug sko med lædersål. Læder, i modsætning til gummi, har altid en vis fugtighed og tillader akkumulerede ladninger at dræne til jorden.

Tekstilet er ikke elektrificeret kun ved det, der kan lede elektrisk strøm, det vil sige vådt eller have en metalliseret tråd i dens sammensætning - Lurex. Alle andre er i stand til at akkumulere ladning i større eller mindre grad.

Statiens vigtigste fjende er fugt og metal. Så for at slippe af med ubehagelige følelser kan du gøre følgende:

 • Hvis kjole er elektrificeret og begynder at holde fast i ben og hænder, så læg på kroppen fugtgivende lotion eller creme, før du sætter den på eller strømpebukser. Våd hud tillader ikke opladning at akkumulere;
 • Stryg dit tøj med våde hænder. Selvfølgelig skal du være opmærksom på, at pletter kan forblive på nogle væv;
 • En almindelig sikkerhedsnål hjælper med at fjerne statussen fra tøjet. Pin den på indersiden af ​​beklædningen. Der er ingen mystik her, stiften tager afgiften og tillader ikke at den akkumuleres. Det vigtigste er at vide, hvordan og hvor man skal fæstne det. Pointen her er ikke kun i metallet. Nøglerne til bilen eller lejligheden, de små ting i lommerne er også metal, men der er ingen effekt fra dem. En stift på tøj skal sikre sig, at den kommer i kontakt med huden eller anden beklædningsgenstand, fra friktion, med hvilken der opsamles elektricitet. Et praktisk sted er en søm på indersiden af ​​kraven i området ved fastgørelse af produktmærket. Der og ubemærket, og der er kontakt med nakken.
 • For permanent at slippe af med statisk, skal du vaske tøj med tilføjelse af klimaanlæg eller stofskylning;
 • Hvis der ikke er aircondition, når du vasker ting, tilsættes en kvart kop sodavand eller 50 ml eddike. Tilsæt eddike i slutningen af ​​vasken inden skylning;
 • I en klemme vil en populær metode som sprøjtning af hårspray på beklædningen af ​​yderbeklædning hjælpe. Spraybehov fra en afstand på mindst 30 cm og vent til tørring!

Sådan redder du dig fra smertefulde nuværende chok

Hvis alle de trufne foranstaltninger ikke har bragt succes eller glemt at gøre noget travlt og tøj slår med elektricitet, så er der måder at fjerne overskydende afgift uden alvorlige konsekvenser:

 • Vanter slidt på hænderne vil reducere eller fjerne smerten i gnisten. I ekstreme tilfælde skal du hente en mønt og røre ved en metalobjekt for at lette spændingen. Tip! Bagsiden af ​​hånden har mindre følsomhed end fingerspidserne.
 • Når du forlader bilen, skal du først tage hånden til bilens metaldele, og sæt din fod på jorden. Den akkumulerede ladning løber sikkert til jorden gennem skoens sål. Når en bil er ved en tankstation, skal passagererne ikke få lov til at forlade bilen, især hvis de har påklædte naturlige pelsfrakker.
 • Det antistatiske materiale, der påføres bilbelægningen, vil ikke skade selv allergikere, da der næsten ikke er nogen kontakt med bar hud. Der er specielle anti-statiske klud til bilinteriør.
 • Hold tøj i et skab på metalbøjler.
 • Nogle mennesker taler om fordelene ved bomuldssåler i sko.
 • Sprøjt regelmæssigt på tæppe eller tæppeblødgøringsmiddel fra en håndspray. Glem ikke at vente på tørring!
 • Hvis huset har et vaskeri tørretumbler og tørres det, og derefter tre - fire minutter før afslutningen af ​​processen er nødvendig for at sænke temperaturen til et minimum og sætte maskinen i en fugtig klud. Fugtig luft inde vil ikke tillade statisk elektricitet.
 • Brug en befugter i lejligheden. Dette er vigtigt i varmesæsonen. På dette tidspunkt er luftens fugtighed på grund af centralvarme kraftigt reduceret.

Hvordan man laver tøj ikke elektrificeret på dig

Ved hjælp af antistatisk er det vigtigt at følge nogle regler:

1) Den vedvarende særlige lugt af produktet kan dræbe duften af ​​dyr parfume, derfor bør tøj behandles på forhånd i et godt ventileret rum.

2) Hvis det er planlagt at bære strømpebukser under kjole, skal du enten arbejde tøj eller strømper, ellers vil der ikke være nogen fordel af værktøjet.

Hvis du har anti-statiske klud i din pung, vil du for altid slippe af med ubehagelig statisk elektricitet: Tør kun kanten af ​​kjole på den forkerte side, og stoffet bliver præcis, hvad du kunne lide under køb.

Hvad skal man gøre, så tøj ikke elektrifiserer

For at tøjet ikke skal elektrificeres, bør de ikke tørres ud. For eksempel, inden du får påklædt, kan du hænge ud på et stykke tid i badeværelset ved at åbne varmtvandshanen.

Måder at hurtigt slippe af med statisk elektricitet:

• rør metalstykket i kontakt med jorden;
• Sprøjt lidt vand på kroppen under kjole, hvis du ikke er bange for mærker på stoffet;
• brug hårspray: læg den på den forkerte side af stoffet.

Vaskning af tøj i henhold til vejledningen og anvendelse af klimaanlæg sikrer, at der ikke er en ubehagelig effekt af elektrificering. En anden måde at glemme problemet på er at købe tøj fra naturlige stoffer.

Del denne interessante artikel med dine venner, lad dem være i vide også!

Sådan fjerner du statisk elektricitet fra tøj?

Statisk elektricitet er et overskud af fri elektroner, hvis ordnede bevægelse danner en strøm. Et ubehageligt klik, når du rører ved dørhåndtaget, tøjet eller bilen en gang i livet, der oplever mindst en person.

Denne ubehagelige følelse forfølger overalt: i huset, i transporten, når man kæmper hår og når kroppen kommer i kontakt med tøj.

Statisk elektricitet er ikke sikker, så mange har et spørgsmål om, hvordan man fjerner statisk elektricitet fra tøj?

Nyttige tips

Friktion skaber en elektrisk ladning, hvilket kan medføre, at tøjet springer, når det berøres. Om vinteren akkumuleres det hurtigere end om sommeren. Dette skyldes lav luftfugtighed.

Derudover er der nogle stoffer, der hurtigt opretter en elektrisk ladning, såsom polyamid, akryl og uld.

Effektive måder at forhindre udseende af en afgift på stoffet på:

 1. Metal bøjler. For at tingene ikke skal elektrificere, før du lægger på en silketrøje, skal du hænge det på et tremme for tøj. Metal udlader elektricitet. Dette trick virker specielt godt med sarte stoffer.
 2. Sikkerhedsnål. Placer en metalstift i den indre søm eller lomme. Hun indsamler elektrisk opladning.
 3. Skift dine sko. Læder sko akkumulerer ikke opladning, ligesom gummi ydersål.
 4. Klud. Brug ikke syntetiske genstande. Naturmateriale absorberer fugt, som følge af, at stoffet ikke akkumulerer ladninger.
 5. Conditioner til linned. Sådanne midler giver ikke kun en vidunderlig duft til tøj, men indeholder også stoffer, der forhindrer elektrificering.

Statisk elektricitet vil ikke opstå, hvis tøjet er korrekt tørret efter vask. Så at ting ikke elektrificerer, er det bedre at hænge tøj i luften.

Hvis maskin tørring anvendes, skal du bruge følgende tips:

 1. En eller to tennisbolde placeres i tørretumbleren. De forhindrer stærk friktion mellem tøj og tromlen, hvilket reducerer statisk elektricitet.
 2. Før du tørrer tingene, læg en fugtig klud i maskinen. Denne måde at befugt luften inde, og elektriciteten vil ikke akkumulere så meget.

Sådanne enkle metoder kan slippe af med elektrificering derhjemme.

Effektive metoder

Statisk elektricitet er bedre at fjerne folkemekanismer. Hold tøjet væk fra kemikalier, der kan beskadige produktet.

Damp hænderne med vand og kør dem over produktet.

Denne metode er den billigste, hurtige og overkommelige. Alle har vand i huset, og dette er en ideel metode til at fjerne statisk fra ting. Våd dine hænder med vand og træk gennem tøjet.

Denne metode er perfekt til tæt væv. På sarte materialer kan ubehagelige blødninger forblive.

Brug spray

Antistatisk spray hjælper med at overvinde statisk elektricitet. Sortiment i butikken: Lira, Domo, LANA, TOTO, Touch of Silk, Unscented vandbaseret antistatisk spray til tekstiler.

Sådan fjerner du statisk elektricitet fra antistatisk tøj:

 1. Efter vask skylles tøjet med køligt citronvand.
 2. Derefter tørres tingene i frisk luft.
 3. Før du bærer en antistatisk spray på tøj.

Sådanne spraymidler kan være af to typer: med ethylalkohol og vandbaseret.

Den første type antistatisk bør bruges i et godt ventileret område, og efter at det er påført det, lugter det ikke meget godt, og selv af høj kvalitet parfume maskerer du ikke lugten af ​​alkohol.

Vandbaserede antistatika indeholder overfladeaktive stoffer. De er sikre for sundhed og lugter godt.

Før du bruger noget middel skal du foretage en check på kroppen. Irritation kan forekomme på følsom hud.

hårspray

Hairspray tillader ikke kun håret at forringes inden for få timer, det er også en hurtig og effektiv løsning til fjernelse af statisk elektricitet fra tøj.

Vi slippe af med statik:

 • Vend tøjet ind indenfor, før lakken påføres.
 • spray i en afstand af 30 cm;
 • genbrug materiale efter donning.

Hairspray fjerner hurtigt statistisk elektricitet. Denne metode er fantastisk, hvis det var nødvendigt med det. Det kan bruges lige før udgangen, men glem ikke at vente på tørring.

Regelmæssig håndcreme hjælper med at klare problemet. Den påføres med et tyndt lag over hele kroppen.

Cremen fugtiger, skaber en film og forhindrer friktion. På samme måde kan du bruge klumpet sæbe.

Regelmæssig Bagesoda eller Eddike

Bagepulver hældes, når de vaskes direkte i tromlen. Nok ¼ af glasset til 2 kg ting.

Soda danner et midlertidigt beskyttende lag på ting, der forhindrer dannelsen af ​​strøm. Og også det fjerner perfekt pletter.

Eddike tilsættes efter vaskecyklussen. Det er nødvendigt at hælde 50 ml hvid eddike og tænd skylletilstanden. Det virker som sodavand.

Erfarne husmødre rådes til at blande eddike og sodavand i et forhold på 6: 1. Midler bruges ved skylning af tøj, nok ½ kop. Denne løsning blødgør også stoffet og deodorizes.

Bomuldstøj

Fjern statisk elektricitet med bomuld. I tøj, der er meget elektrificerede, placeres et lille stykke af et sådant stof.

Du kan sy en bomuldslille i lommen eller et andet usynligt område af produktet.

Hvis der opstår en elektrisk ladning på kroppen på grund af skoene, indsættes der insoles i disse. Sælg dem på markedet eller skåret ud på egen hånd. Flere statikker vil ikke forekomme.

Body lotion

Tør din krop af lotion, før du tøjer. Denne metode fjerner især statik fra silketrøjer.

Lotion fugtiger kroppen, og fugt er nødvendig for at forhindre elektrificering.

Delikate stoffer kan blive forkælet, hvis de sprøjtes med en sprøjtepistol, men hvis du anbringer en fugtighedscreme til kroppen, vil ting forblive som det var og statisk forsvinder.

dybfryser

Fryseren er et glimrende middel mod statik.

Hvordan kan man slippe af med statisk elektricitet på tøj på denne måde? Sæt varen i fryseren i en halv time. Frost udleder statisk elektricitet.

Aircondition sprøjtning

Conditioner til linned kan bruges ikke kun under vask, men også efter det.

Home antistatisk er en fantastisk tryllestav, hvis du ikke har en fabrikskopi ved hånden.

Metode til at gøre hjemmet antistatisk med skyllemiddel:

 • Grunde vandet hældes i sprøjteflasken;
 • Tilsæt ½ spsk. l. stofblødgøringsmiddel;
 • Tæt flasken godt og ryste.

Det resulterende middel sprøjtes over tøjet. Kan bruges til møbler og boligtekstiler i lejligheden.

Æteriske olier

Æteriske olier hjælper med at slippe af med statik. De kan påføres hår, sprøjtes rundt i lejligheden eller drys tøj.

Fjern statisk olie:

 • har brug for en kop vand og 2 dråber lavendelolie;
 • bland komponenterne i sprøjteflasken, læg på elektrificerende ting.

Dette værktøj er 100% berettiget. Derudover giver olie antistatisk tøj en behagelig lugt.

At slippe af med statisk fastgørelse er let og simpelt. For at fjerne den elektriske opladning fra tøjet skal du vælge mellem en af ​​måderne.

Derfor anbefales det at prøve hver metode til at bestemme hvilken der passer bedst til.

Hvorfor er tøj elektrificeret?

I hver af os måtte vi beskæftige os med elektrificering af tøj, hår og lige dyr. Dette fænomen er meget ubehageligt, da du kan få en lille elektrisk udladning. Den normale reaktion fra enhver person vil være - trække hånden tilbage. Det vil selvfølgelig være ubehageligt for enhver person i øjeblikket at kontakte for at modtage udladning af elektrisk strøm. Lad os prøve at svare på spørgsmålet "Hvorfor tøj elektrificeret?"

Hvad angår videnskaben

Forskeren William Hilbert viste, at når man gnider mod hinanden, kan forskellige materialer elektrificere: safir, diamant, forseglingsvoks, og at de er i stand til at tiltrække ikke kun ned, men også metaller, stof og meget mere. På overfladen af ​​mange materialer er der en elektrisk ladning, som kan opdeles i 2 typer: positiv og negativ. Tilstedeværelsen af ​​positiv og negativ ladning er en tilstand for strømmen af ​​strømmen. Elektrisk ladning, kan overføres fra en krop til en anden - ved berøring. Når en person sætter på tøj, der består af forskellige typer stof, begynder elektrificering at manifestere sig, når de gnides mod hinanden. Materialerne, hvorfra tøj syes, kan elektrificeres, aktivt og ikke aktivt. Uld, polyester (syntetisk), kapron er materialer, der elektrifiserer mest aktivt. De aktive stoffer omfatter silke, viskose og bomuld. Metoder til håndtering af elektrificering: - Brug et antistatisk middel, der sprøjtes på overfladen af ​​tøj; - Tilsæt vaskemaskinen et pulver med ordene "antistatisk".

Brug af tøj er ledsaget af friktion, hvilket resulterer i, at elektriske ladninger akkumuleres på den. Derfor stikker stoffet til kroppen, fibrene ruller ind i bolde, støv er tiltrukket af tøj og undertiden observeres gnister og udledninger. Naturligvis er vores omdannelse til en svær kondensator ikke særlig sund.

Hvilke faktorer påvirker elektrificeringen af ​​tøj?

Elektrificering af tøj er uundgåeligt, men mængden af ​​akkumulerende ladning afhænger af fugtigheden, som bestemmer stoffets elektriske modstand. Jo mere luftfugtighed, jo mindre elektrificerede tøj. Fugtindholdet i stoffet afhænger i høj grad af hygroskopiciteten. Den mest hygroskopiske er bomuld og linnedstof. På grund af dette absorberer de dampe i kroppen godt og næsten aldrig elektrificering.

Evnen til elektrificering kan reduceres eller elimineres, hvis fugt eller elektrisk ledningsevne af fibrene øges. En antistatisk behandling skaber en tyndeste film på overfladen af ​​fibrene, der kan holde vand, reducere eller eliminere elektrificering. Det er ønskeligt at behandle ikke kun tøj, men også tæpper og gulvbelægninger. Så bliver der mindre støv i dem.

Hvordan laver tøj ikke elektrificeret på dig?

Du har samlet det perfekte tøj! Men så snart du sætter på kjole, begynder det at holde fast i kroppen, hvilket skaber ubehag for dig. Her er uheldet. Heldigvis er elektrificering direkte relateret til tørhed, og der er flere ret enkle måder at få kjole til at holde fast i kroppen.

Tør tøjet af med en antistatisk klud.

For eksempel løft nederdelen fra kjole og gnid den indvendigt ud med et antistatisk serviet. Det vil være svært for dig at gnide dele af tøj på brystet eller i svært tilgængelige steder, så du skal forsøge hårdt. Viskestykker hurtigt eliminerer elektrificering. Hvis du gør det rigtigt, skifter den statiske øjeblikkeligt til en serviet.

Sprøjt vand fra en sprøjteflaske

Sprøjt vand på det område, hvor du føler dig elektrificeret. Du kan bruge en flaske, som du sprinkler indendørs planter til. Det vigtigste er at sørge for, at du ikke bruger for meget vand. Stænk let, hvor du føler dig elektrificeret. Dette vil hurtigt eliminere elektrificering, men sprøjt ikke for meget vand. Du behøver ikke en våd plet på dit tøj. Bare rolig, det bliver ikke længere elektrificeret, når vandet tørrer tørt.

Spray Antistatisk Spray

Denne spray kan købes på de fleste apoteker, og det vil hurtigt hjælpe dig med at eliminere elektrificering. Du skal sprøjte sprayen på det sted, hvor du føler virkningerne af statisk. Sprayet vil koste dig $ 20, men de fleste mennesker har kun gode anmeldelser om det. Du kan nemt slippe af med statisk, hvis du har en sådan spray på hånden, eller du er klar til at bruge lidt tid til at erhverve det.

Spray hårspray

Hold en flaske hårspray i en tilstrækkelig afstand fra din krop i en vinkel. Hænder bør udvides, lukkede øjne, således at lakken ikke ved et uheld rammer dit ansigt. Du kan også smøre dine hænder med lotion og derefter smøre den over kroppen på stedet for dannelsen af ​​statisk. Gnid ikke for hårdt. Det er bedre at vælge lotion uden duftstoffer, da du kun har brug for lidt fugtgivende hud.

Berør et jordet metalstykke

Ethvert stykke metal i kontakt med jorden vil eliminere elektrificering. Undgå at røre ujordede metalgenstande, såsom dørhåndtag. I dette tilfælde kan elektrificeringen blive endnu stærkere, og nogle gange kan du endda få en smertefuld statisk udladning. Et metal hegn er et godt eksempel på et jordet metalstykke.

Påfør fugtgivende krops lotion på de hudområder, som ting stikker.

Lotionen vil hjælpe med at forhindre elektrificering. Når alt kommer til alt, hvis din krop ikke er elektrificeret, vil tøjet ikke være underlagt dette. Denne metode vil være meget svært, hvis kjole er elektrificeret som helhed, men du bør prøve det, hvis en bestemt sektion er blevet statisk underkastet. Babypulver er også ret egnet til disse formål, men det efterlader spor og har en bestemt lugt. Hvis du stadig beslutter at bruge pulveret, skal du påføre det på dine hænder og forsigtigt gnide ind i huden på stedet for lokalisering af det statiske sted. Brug en meget lille mængde pulver.

Køb varer fra naturlige stoffer

Syntetiske materialer under alle omstændigheder genstand for elektrificering. Statikerne kan hurtigt fjernes, men naturlige stoffer kan nemt holde fugt og dermed mindre følsomme for elektrificering. Hvis du vil undgå elektrificering i fremtiden, så skal du købe en kjole lavet af naturstof. Du klare problemet!

Forøg fugtigheden i dit hjem

Dette vil hjælpe dig med at fundamentalt løse problemet med elektrificering. For at gøre dette behøver du bare at købe en befugter i butikken og installere den i dit hjem. Elektrificering sker oftest om vinteren, når luften er meget tør. Ved anvendelse af en luftfugtighed forsvinder elektrifikationen efter et stykke tid. Hvis du ikke ønsker at købe en luftfugter, kan du bare hænge din kjole på badeværelset umiddelbart efter at have taget et bad. Fugtig luft vil lette din kjole af statisk elektricitet.

Vask tøj i hånden eller i en maskine ved lave omdrejninger.

Du skal dog først læse instruktionerne for at vaske din kjole på etiketten. På alle ting er der en etiket, hvor der er instruktioner til vask. Det skal indikere, om det er muligt at maskine vask denne kjole og tørre den i en tørretumbler, og om det ikke vil ødelægge stoffet. Du skal lære sådanne nuancer før du vasker en skrivemaskine kjole. Hvis du stadig beslutter at vaske kjole i en skrivemaskine, skal du tilføje lidt sodavand til vaske- vaskemiddelet, hvilket vil medvirke til at reducere stoffets elektrificering. Når du tørrer i en tørretumbler, skal du lægge en anti-statisk tørre ind i produktet, mens den stadig er våd.

Hang ting at tørre i døråbningen

Lav en krog på dørkarmen. Når du tørrer en kjole på en tøjlinje, skal du placere den i rummet i mindst de sidste 10 minutter. Det vil gemme det fra forkølede folder og elektrificering.

Gå barfodet

Det hjælper virkelig med at slippe af med elektrificeringen af ​​din krop. Tøj vil ikke blive elektrificeret, hvis der ikke er statisk på kroppen, så gå rundt barfodet, før du prøver på en kjole. Alternativt kan du folde skoens sål for at undgå elektrificering, men det er meget lettere at gå på barfodet.

Hvad skal man gøre med tøj, der ikke er elektrificeret.

Elektrificeret tøj forårsager ubehag. Det er i stand til at forkæle ikke kun udseendet, men også stemningen. Elektrifierede ting tiltrækker bogstaveligt støv, lavt bunke og uld og hår. Dette gælder især for lyse aftenkjoler, hvor en kvinde antager at se ud som en dronning.
Lad os se, hvad der skal gøres, så tøjet ikke elektrifiserer, og generelt, på grund af hvilket tøjet er elektrificeret.

Hvorfor tøj bliver elektrificeret.

Hver sag indeholder afgifter. Kun i nogle er det positivt, og i andre er det negativt. Når sager med modsatte ladninger kommer i kontakt med hinanden, opstår det såkaldte opladningsmøde. Dette er den vigtigste betingelse for strømmen af ​​strøm. Det viser sig, at hvis vi sætter på en ting, der indeholder forskellige typer stof, manifesteres elektrificering.
Der er imidlertid et interessant punkt. Der er stoffer, der elektrificeres aktivt. Og der er dem, der er mindre aktive. Og sandsynligvis har alle ting i garderobeskabet, der er elektrificeret og ikke. Dette betyder, at ikke alle væv forårsager en afgift. Og der er tøj, der ikke er elektrificeret.
Vi forstår yderligere: hvilken slags tøj er elektrificeret, og hvad er det ikke. Dannelsen af ​​statisk elektricitet er prerogativet for syntetiske stoffer. Syntetik består af mange forskellige tråde. At sætte på og fjerne noget, fremkalder vi ufrivilligt friktion af trådene i stoffet, hvilket er årsagen til udseendet af fri elektriske ladninger på overfladen af ​​stoffet. Og i betragtning af at der i syntetiske materialer er flere elektroner end protoner, vil statisk elektricitet altid være. Derfor er syntetisk tøj stærkere end naturligt. Og på spørgsmålet, hvorfor tøj fra hør og bomuld ikke elektrificeres, er svaret en - disse materialer er ikke aktive.
Et andet vigtigt aspekt: ​​elektrifikationen øges i forhold til høj tør luft. Indehavere af tørt hår er bekendt med situationen, når håret løftes op, når du fjerner trøjer. På grund af denne nuance kan du nemt fjerne ulejligheden forbundet med elektrificerende ting, hvis du bruger vores råd.

Hvordan man laver tøj ikke elektrificeret.

 • Elektroner akkumulerer på ting. Vaskning i hånden og i en vaskemaskine er ikke i stand til helt at vaske dem af. Blødgørere, skylninger og blødgøringsmidler kan ikke niveauere effekten af ​​elektroner. Der er dog en vej ud. For at tøjet ikke skal elektrificere, er det nødvendigt at reducere den statiske spænding.
 • Det mest effektive middel til elektrificerende tøj er antistatisk. Den kemiske sammensætning af det antistatiske middel fjerner ikke kun en statisk ladning, men forhindrer også dets ophobning på materialet. Det er meget nemt at bruge antistatisk til tøj. Det er nok at sprøjte produktet på det sted, hvor den statiske er mest berørt. En spray er som regel nok til hele dagen.
 • Hvis du ikke har dette værktøj til rådighed, så er der altid noget at erstatte det antistatiske middel til. I hjemmet er det antistatiske middel med succes erstattet med hårspray eller body lotion. For at reducere statisk stress sprøjtes hårsprayet på stoffet, og lotion påføres på kroppen ved kontakt med elektrificerede ting.
 • Neutralisering af virkningen af ​​gratis elektriske ladninger hjælper som et antistatisk til tøj et folkemiddel - almindeligt vand. For at gøre det antistatisk hjemme er det nok at hælde vand i sprøjtepistolen. Det er dog nødvendigt at indrømme, at vandet virker kort på stoffet.
 • Blødgør vandet ved at tilsætte et par skeer af stofbalsam eller almindeligt salt til det. En sådan løsning neutraliserer ikke blot de akkumulerede ladninger, men glatter også stoffet på tøjet.
  Kvinder ved, hvor ofte en kjole eller nederdel "stikker" til strømpebukser. For at slippe af med dette ubehag skal du holde et stykke fast sæbe eller strømpebukser eller på indersiden af ​​tingene.
 • Hvis kjole er elektrificeret, så går barfodet hurtigt denne proces. Om sommeren vil det ikke være svært at fjerne sandaler og trampe på gulvet eller jorden.
  Eliminere statisk spænding vil hjælpe jordet metal. Berør ethvert metalstykke i kontakt med jorden, og ladningen går i jorden.

Ved at du aldrig vil støde på ophobning af statisk elektricitet i ting, hvis du begynder at bære tøj kun fra naturlige stoffer.

Hvad kan der gøres hjemme, så tøjet ikke elektrifiserer.

Foruden et antistatisk middel kan en række procedurer udføres hjemme for at reducere statisk spænding:

 • Fugtighed er fjendens statiske spænding, hvilket betyder vores ven. Derfor øger vi fugtigheden i huset. Assistent vil være den sædvanlige luftfugter, der købes i butikken. Konstant brug af denne enhed efter et stykke tid fjerner elektrificering fra dit hjem. Hvis du ikke ønsker at købe en luftfugter, så hæng ting, der "skyd" på badeværelset efter at have et brusebad. Takket være den fugtige luft vil din bluse eller nederdel være fri for afgifter.
  Husplanter som gummiplanter, dracaena, chlorophyta og begonia vil også bidrage til at øge fugtigheden i huset.
 • Når du vasker ting, der er elektrificeret i en vaskemaskine, skal du sætte svage drejninger og tilsæt lidt sodavand til vaskepulveret.
 • Prøv at undvære tilstanden "tørring" i vaskemaskinen. Hæng det vaskede emne tørre i døråbningen. Selvfølgelig, hængende rundt i lejligheden tingene ikke give huset af komfort og æstetik, men det vil spare tingene fra krøllede folder og ophobning af afgifter.
 • Og hvis du ikke bare skal vaske ting med statisk, men også hurtigt tørre, og du kan ikke tørre, så læg en antistatisk klud inde i kjole og begynd at tørre.
 • Efter vask skylles tøjet i en af ​​de specielle blandinger. Den første blanding består af eddike og bagepulver (6: 1), den anden - af eddike og blødgøringsmiddel (3: 2). Kombiner disse komponenter, bland blandingen til vandet og skyl det tøj. Du kan også fortynde en teskefuld salt eller citronsyre i 10 liter vand. Sådanne husholdningsskylninger blødgør og opfrisk stoffet, fjern resterende vaskemiddel og reducer materialets evne til at akkumulere statisk stress.

Som du kan se, er der intet svært at fjerne ophobningen af ​​statisk elektricitet i tøj. Vi vil være glade, hvis vores råd vil være nyttigt for dig.

Nederdel elektrificeret - hvad skal man lave?

Syntetiske ting har mange fordele, der har gjort dem så populære i et halvt århundrede. For det første er de mere tilgængelige, de ser attraktive ud, fordi materialerne gør det muligt for designere at fremhæve de mest kreative ideer og løsninger. Det er lettere at passe på ting fra ikke-naturlige stoffer - de smuldrer ikke, de er mindre modtagelige for slid, de vaskes nemt. Men de har en stor ulempe - de elektrificerer. Hvorfor sker dette og hvad der kan gøres for at løse problemet. Lad os se på effektive tips.

1 grunde

Opladning af elektricitet - skyldes friktion af overflader af materialer, når de bæres. Elementerne i garderobeskabet i kontakt med friktion bliver elektrificeret på grund af at de positive og negative ladninger på dem tiltrækker hinanden, og som følge heraf opstår der en lille gnist. Fornemmelserne fra dette fænomen er ubehagelige, selv om magten er helt sikker for mennesker.
Statisk ødelægger udseendet - outfits ophører med at holde form og små villi bliver magnetiseret til sig selv. Særligt unattractive dette fænomen ser på tynde stoffer, malet i matte og mørke nuancer. Derudover giver dette fænomen ubehag for personen - en ubehagelig prikken og kløe er en pris at betale for ønsket om altid at se på mode og attraktivt. Men heldigvis kan du klare problemet, og om et par sekunder. Det største ubehag opstår, når man bærer tøj fra ikke-naturlige materialer med nylonbukser. Hvis du ikke vil dele med syntetiske og elektrificerede nederdele, hvad skal du gøre? Lad os se på de hemmeligheder du behøver at vide for behageligt iført sådant tøj.

2 Egenskaber ved anvendelse af antistatisk

Aerosol antistatisk - det mest populære middel til at bekæmpe statisk elektricitet på tøj. Dette er en særlig væske under tryk i patronen, som ved sprøjtning effektivt neutraliserer ladningerne, og tøjet tager sin naturlige form op, ophører med at gnist og leverer ubehag. Det er ret nemt at bruge det, men der er flere vigtige regler, uden hvilke ingen kan opnå den ønskede effekt. Overvej dem.

 • Kapacitet med en opløsning er vigtigt at ryste godt før brug.
 • Det er nødvendigt at anvende struktur kun på en hæfte. Hvis du samtidig sprøjter sammensætningen på begge gniderflader, vil effekten kun intensivere!
 • Det anbefales at bruge udendørs, eller at ventilere rummet efter påføring. Sammensætningen af ​​sådanne husstande indeholder ofte stoffer, som kan fremkalde angreb af åndenød eller allergiske reaktioner.

Advarsel! Det er ikke altid praktisk at bære en spray. Men hvis du vil se smukke på arrangementet, og du kun har en miniature taske med dig, tag en pakke antistatisk servietter. De fungerer som en aerosol og er bekvemt placeret i en lille håndtaske.

3 Elektrificeret nederdel - hvad skal man gøre, hvordan man kan undvære antistatisk?

Et veludstyret outfit kan blive et ægte problem, medmindre specielt udstyr er i tide. Opladede tøj vil ødelægge ikke kun udseendet, men også stemningen. Du bør ikke fortvivle, fordi problemet nemt kan løses uden specialværktøjer. Du kan håndtere ikke mindre frugtbart ved hjælp af hvad der praktisk talt er i hvert hus eller lejlighed. Der er flere arbejdsmetoder, der vil hjælpe med til at sikre, at tøj ikke rynker fra afgifter og ikke holder fast i kroppen.

 • 1. "Førstehjælp" - at holde en våd hånd på indersiden af ​​materialet. Fugt vil straks fungere, men effekten varer ikke længe.
 • 2. Tilsæt en lille smule balsam til vandet for at skylle tøjet, ryste og brug en sprayflaske til at arbejde foringen.
 • 3. Ved vaskning i skylleskabet kan du bruge 50 ml bordeddike i stedet for det sædvanlige stofblødgøringsmiddel. Eddikesyre vil beskytte ting, gøre det blødt og effektivt fjerne rester af vaskemidler.
 • 4. Det samme princip kan anvendes og citronsyre - tilsæt det til vaskemaskinen eller lav vand til skylning. Koncentration til opløsning: 1 tsk per 10 liter vand. En ekstra bonus for proceduren er, at lysstyrken i nuancerne varer længere.
 • 5. Efter maskinvask kan du skylle ting i saltvand. I 10 liter vand opløses 1 tsk bordsalt og brug den resulterende væske til at skylle tøj. Det er tilrådeligt at opløse saltet i varmt vand, og det er endnu bedre at dampe det med kogende vand og derefter strain væsken.
 • 6. For at forhindre elektrificering kan der skylles i vand med eddike og syntetisk blødgøringsmiddel. Kun egnet eddike, uden indhold af naturlige farvestoffer og tilsætningsstoffer.

Nyttige råd: For at glemme elektrificeringen af ​​nederdele og kjoler for evigt, kan du gennemgå dit garderobe og fylde det med naturlige tøj. Syntetik i kontakt med naturlige fibre giver ikke en sådan virkning.

4 Hvad skal man gøre, hvis en kjole stikker til strømpebukser?

Syntetisk kjole i kombination med capron er en kombination der fordømmer den uundgåelige forekomst af statik. Er det muligt at gøre noget, så skjørtet eller kanten af ​​kjole ikke holder fast i strømpebukserne? Ja, der er måder, der er bevist af mere end en generation af fashionistas.

 • 1. Brug ikke noget, før du påfører huden en fugtighedscreme. Fugt, som er indeholdt i cremer, øger ledningsevnen, forhindrer problemer.
 • 2. Overfladen af ​​de elektrifierede strømpebukser kan tørres med et stykke sæbe for hurtigt at fjerne årsagen til ubehag.
 • 3. Smagsfarget talkum eller almindeligt babypulver, der tidligere er påført huden, kan også forhindre problemet.
 • 4. Hvis kjole stikker til strømpebuksen, kan du holde hæmen med en hånd dyppet i et balsam til vask - det vil neutralisere ladningerne og give trøst.
 • 5. En alternativ mulighed er at foretrække strømper med en naturlig bomuld blonder korset. Dette element i garderoben udfører tights, fungerer mere spektakulært og bidrager ikke til statikens udseende.

For at se attraktivt ud uden det ubehag, der opstår ved elektrificering, behøver du ikke at slippe af med smukke, men unaturlige tøj, forstyrret eller panik. Bare et par enkle trin og mangler vil blive elimineret!

5 Videoinstruktioner

Med passende pleje og efter vores råd vil dine yndlings tøj stoppe med elektrificering.

Hvor mange laser hårfjerningsprocedurer er nødvendige for at håret skal forsvinde? 2018/06/29

Til hvilken læge at håndtere problemet med hårtab