Kan jeg barbere mine hænder med en almindelig maskine?

God dag! Jeg er bekymret for dette spørgsmål: er det muligt at barbere håret på hænderne og hvilke andre måder er der at fjerne uønsket vegetation? Om sommeren er jeg flov over at bære tøj med korte ærmer - håret på armene er tykt og mørkt. Jeg forsøgte at lette dem, men jeg vil helt slippe af med dem. Hjælp! Alain.

God eftermiddag, Alain! Svaret på dette spørgsmål er utvetydigt: det er bedre ikke at gøre dette. Ved at bruge en barbermaskine til at fjerne hår, vil du kun slippe af med dem i en kort periode, hvorefter håret vil vokse endnu hurtigere og endnu hårdere. Så denne metode redder ikke dig fra det eksisterende problem. Det er værd at overveje andre måder at fjerne hår på hænderne, samt at afsløre deres fordele og ulemper. Depilatory cream - fjerner vegetationen hurtigt, smertefrit og er nem at bruge. Men også i kort tid. Nogle heldige kvinder, efter flere sådanne procedurer, får glat hud på deres hænder, da håret holder op med at vokse eller bliver betydeligt tyndere. Men sådanne tilfælde er yderst sjældne, ofte fra depilation, har den samme effekt som efter barbering, allerede på den anden dag grove børster på hænderne. Derudover udviklingen af ​​en allergisk reaktion på lægemidlet.

Voksning hjælper med at slippe af med vegetation i ugen til 2 eller endnu mere. Ulemperne ved fremgangsmåden indbefatter smerte under proceduren. Hvis det ikke skræmmer dig, vil brugen af ​​voksstrimler give dig tilfredshed i en vis periode. Også den negative side af voksning er, at for proceduren skal håret på hænderne vokse betydeligt, så de kan fjernes. Og det betyder, at du i et stykke tid skal bære tøj med lange ærmer.

Epilator. Det giver dig mulighed for at fjerne hår med deres pærer - så kan du flaunt smukke hænder i en hel måned. Ulempen ved metoden er smertefuldheden af ​​proceduren, selvom de nyeste stoffer nu er mindre smertefulde, de har yderligere funktioner til massage, afkøling og strækning af huden.

Epilering. Denne metode gør ikke ondt en kvinde og er uden kontakt. Vegetation på hænderne vil ikke genere dig i lang tid. Ulemperne omfatter de høje omkostninger ved proceduren, og efter 1 gang vil der ikke være nogen effekt, det vil tage flere sessioner.

Lightening som en metode, du ikke vil overveje, men det har sine fordele. Efter hver procedure vil håret ikke kun lyse, men også tyndt, i sidste ende vil dine hænder blive glatte og din hud øm.

Alvorligt spørgsmål - skal du barbere dine hænder?

Strenge skønhedsstandarder foreskriver, at kvinders hår kun skal være på hovedet. Men det tykke hårhoved er normalt ledsaget af en ret mærkbar wooliness i hele resten af ​​kroppen. Med ben, armhuler og bikinier er alt klart i lang tid, i magasiner og internettet kan du finde en masse tips om, hvordan du kan slippe af med hår. Men når det kommer til hænder, er der ofte en opvarmet debat. Så stadig er det værd at barbere hænder?

Modstandere af barbering skræmmer alle med rædselshistorier, at efter en sådan procedure vil tykt, mørkt og spidsigt hår vokse. Og nogle unge mennesker kan ikke lide de taktile fornemmelser, når de berører den barberede dame hånd.

Argumenterne fra tilhængerne, derimod, koger ned til en ting: "Det er meget latterligt, når en kvinde, velplejet fra hoved til tå, går med shaggy hænder." Årsagerne til stigningen i hårvækst skyldes uvidenhed, da antallet af hårsække ikke ændres, og det er også deres struktur.

For at håndtere dette og beslutte, om du skal barbere hænder, se på stadierne af hårudvikling. Under normale forhold går hårsækkene igennem tre faser:

 • For det første vokser håret (anagen);
 • Så stopper hans vækst, men han holder stadig (catagen);
 • Og til sidst falder, kommer der en hviletid (telogen).

Så regelmæssig barbering bidrager til ophobning af mere hår i anagenfasen, så det bliver mere og mere samtidig. Med hensyn til den større tykkelse - da den tynde og delikate del afskæres udefra ser det ud.

Derfor, hvis du beslutter dig for at barbere dine arme, skal du overveje, om du er klar til at gøre det regelmæssigt. Hvis du er klar til at bruge maskinen hver dag, og barbering ikke forårsager allergier, så tak venligst. Hvis ikke, er det bedre at foretrække en anden metode til at slippe af med hår.

Find ud af, hvad der vil ske, hvis du barberer dine hænder

Spørgsmålet om, om man skal barbere håret på pigernes hænder, er interesseret i skønheder, der ser deres udseende. Der er ikke noget konkret svar. For at finde den rigtige løsning skal du lytte til de forskellige partiers meninger og tage højde for egen krops egenskaber. Modstandere af barbering mener, at håret på hænderne efter proceduren bliver endnu tykkere og hårdere. Derudover kan nogle mænd ikke lide de følelser, der opstår ved at røre den barberede hud og hurtigt danne "børster" på deres hænder. Proponenter argumenterer for deres stilling med skønhedsstandarder, der kræver, at kvinder kun har hår på hovedet.

For at forstå, hvad der vil ske, hvis du barberer dine hænder, vil det bidrage til viden om hårudvikling. Denne proces består af tre trin:

 • anagen - en periode med aktiv vækst;
 • catagen - ophør af udvikling
 • telogen - hår falder ud, hvilket gør plads til en ny.

På grund af barberingen er denne cyklus tabt. En stor mængde hår ender i anagenfasen, som vegetationen bliver mere tæt på. For at holde din hud glat, skal du barbere det regelmæssigt eller vælge en anden mulighed for udtørring.

Det er nødvendigt at omhyggeligt overvåge bladets tilstand. Kedelig razor forbedrer hudirritation. At vide, hvordan man korrekt barberer dine hænder med en barberkniv, kan gøre denne proces mindre irriterende:

 1. Et varmt bad vil gøre dit hår blødere og tillade porerne at åbne.
 2. Påfør shaving gel, flydende sæbe eller shampoo til din hånd og spred den over overfladen.
 3. Barbermaden bør bevæge sig mod hårvækst (fra hånd til albue, fra albue til skulderled).
 4. Bladet skal regelmæssigt skylles med vand.
 5. Efter proceduren skal der påføres en fugtighedscreme på huden, hvilket vil accelerere helingen af ​​udskæringerne og forbedre tilstanden af ​​cellerne.

For at afgøre, om man skal barbere hænder, skal kvinden selvstændigt. Hvis lys vegetation næppe kan mærkes, kan du ikke forstyrre dig selv med denne tidskrævende procedure, som du bliver nødt til at gentage regelmæssigt en dag.

Ejere af mørkt hår er klar til at ofre deres tid for skønheds skyld og upåklageligt udseende. Det skal huskes, at kvaliteten af ​​barberingen afhænger af skærmens skarphed. Til ben og hænder skal du bruge forskellige maskiner eller vedhæftede filer. Hvis det ønskes, kan du barbere dine hænder dagligt, men du skal omhyggeligt tage vare på din hud.

Kan jeg barbere mit hår med en barberkniv

Ekstra vegetation er et delikat emne. Hun, som sex og penge, betragtes som uanstændigt og bliver sjældent genstand for diskussion. Ben, armhuler, bikini og endda ansigtshår - alt dette fjernes ved hjælp af samme barbermaskine. Men hvis med alle de andre hår er alt klart, så er hænder genstand for tvister og uenigheder.

Er det muligt at barbere håret på pigernes hænder? Hvor mange mennesker, så mange meninger. Nogle begynder at hævde, at i stedet for tynde hår vil vokse grove børster, andre - det er i princippet uanstændigt at gå med "shaggy" hænder.

At barbere hænder eller ikke at barbere er op til dig.

Dette er dit liv og din krop. Hvorfor fortæller nogen hvad du skal gøre? Hvorfor ikke barbere dine hænder, hvis du vil gøre dette? Man skal kun se på alle fordele og ulemper, finde ud af situationen fra forskellige sider og forsøge at finde alternative måder at fjerne hår på.

Godbidder

Det vigtigste plus er din komfort. Hvis du føler dig ubehagelig, når du har hår på dine hænder, forsvinder spørgsmålet af sig selv - selvfølgelig skal du fjerne det.

Under alle omstændigheder ser barberede hænder meget tidere end hårde ud. Lang og mørk er meget mærkbar på lys hud og kan forårsage afsky i nogle mennesker.

Du bør ikke tænke på andre menneskers meninger. Hvis nogen sætter det forkert og forsøgt at såre dig på grund af overdreven vegetation, så er det bare en dårligt person, som du ikke engang skal være opmærksom på.

Hvis det ser ud til, at alle dine samtalepartnere ser på dine hænder, så synes de i de fleste tilfælde kun for dig. Piger - sådanne skabninger, som hele tiden søger at opfinde historier, vind sig selv. Hvis du er en interessant person, vil håret på dine hænder ikke genere nogen.

ulemper

Den næste dag efter barberingen begynder nyt hår at vokse, hvilket ser ud til at være sjusket og ikke meget behageligt, når det berøres. Du skal barbere dine hænder mindst hver anden dag for at opretholde den nødvendige glathed.

Håret bliver mere synligt og spidsagtigt. Men myten, der efter barberingen håret begynder at vokse tykkere og tykkere at fjerne. For dig har det længe været bestemt, hvor mange de vil være ved hånden. Antallet af follikler fra barbering øges ikke, så du bør ikke bekymre dig om det.

Hvordan man barberer hænder

Som enhver barbering er barbering opdelt i tre faser: forberedelse, fjernelse, efterfølgende pleje. For at forberede huden skal du bruge en skrubbe. Det vil fjerne døde epidermale celler og forhindre indgroet hår. Det er nødvendigt at fjerne hårvækst, brug ikke engangsmaskiner mere end tre gange, og glem ikke at skifte patroner i genanvendelige maskiner. Kedelige blade - nøglen til problembarbering, ujævn hud og hudirritation. Efter barbering skal huden være beroliget: sanitiseret og påfør en køle- og regenererende gel.

alternativ

I hjemmet kan du fjerne hår med voks. Depilation kan endda ske selvstændigt. For at gøre dette skal du øve dig et par gange, hænge af det, og depilering varer op til 10 minutter og vil ikke medføre ubehagelige konsekvenser. Til hængende hænder skal du have voks i strimler eller i en patron.

Den nemmeste måde at bruge voks på i strimler, da det kun er for at opvarme strimlen, hold dig til hånden og fjern håret mod deres vækst. Patronvoks - til mere erfarne piger. Til sådan hårfjerning skal du have et depilation kit: voks voks, patron, strimler. Vi opvarmer patronen ved voksning og anvender voks strengt på hårets vækst. Vi fastgør en strimmel, glat og rive væk mod vækst. På strimlen forbliver ekstra vegetation, og du glemmer håret i yderligere to uger.

Sukkerpasta

Hårfjerning med sukkerpasta, shugaring, er ikke mindre populær end voks. Pasta kan tilberedes hjemme eller købes i en specialbutik. Der er forskellige teknikker til fjernelse af hårpasta: med eller uden striber. Pasta er af forskellig tæthed, hvilket påvirker dets evne til at fjerne forskellige typer hår.

Sukker anses mindre smertefuldt end voks. Men hvis du gør depilationen selv, er det lettere at klare voksen, for at fjerne sukkerpasta er det nødvendigt at stærkt forsinke huden.

Du kan fjerne hår med sukker eller voks i salonen. Hænderhinden er længe blevet medtaget i prislisten på kosmetologiklinikker og er ofte efterspurgt og ikke kun blandt kvinder.

Kosmetiske procedurer

Sammen med voks og sukker fjernes håndhår ved hjælp af lys og elektricitet. I ord er proceduren mere som en henrettelse, men i virkeligheden vil du kun føle en lille prikkende og brændende fornemmelse. De mest populære procedurer er laser, elos og elektrisk depilation. I alle tilfælde er der en indvirkning på follikelen, som til sidst ophører med at udvikle sig, det vil sige håret dør. Sådanne procedurer er dyrere end voks eller shugaring og udføres i et kursus hver måned i 6-8 måneder.

Barbering af håret med en barberkniv er beslutningen fra enhver pige. Socialt pres bør ikke forhindre dig i at træffe egne beslutninger. Det vigtigste er at leve i harmoni med sig selv og ikke forsøge at glæde hele verden. Hvis vegetationen på dine hænder er dit eneste problem, så er du meget heldig. Og hvis ikke, så skal du ikke bruge så meget tid på det og fokusere på det. Generelt bekymrer din ekstra vegetation kun dig, og de omkring dig ser din personlighed, ikke dit hår.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Er det muligt at barbere hænder med piger

Kvindernes hænder er altid i sikte, og først og fremmest bliver opmærksom på dem. Derfor forårsager tykt eller mørkt hår på hænderne et kompleks i en kvinde og afskyder andres opmærksomhed.

 • 1. Skal jeg barbere mit hår?
 • 2. Fordele
 • 3. Ulemper
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 5. Hvilket er bedre at bruge en barbermaskine.
 • 6. Sådan barberer du dit hår
 • 7. Hudpleje efter barberingshænder
 • 8. Alternativ til barbering
 • 9. Svar på ofte stillede spørgsmål.
 • 9.1. Kan jeg barbere mine hænder eller hår bedre?

Skal jeg barbere mit hår?

Problemet kan nærmer sig alvorligt og besøge skønhedssalonen. Men mange kvinder har travlt og slipper håret af med en barbermaskine. Ved denne lejlighed er der mange meninger, der går til ekstremer. På den ene side kan fnughåret blive mørkt, håret er mere stift. Efter et par dage begynder børsterne at vokse, hvilket mærkes, når de røres. På den anden side tager hænderne et æstetisk udseende. Derfor skal du vælge, hvad der er vigtigere eller vende sig til en anden form for depilation.

For at afgøre om hårets struktur vil ændre sig, skal du kende faser af deres udvikling:

 1. Vækstfase
 2. Håret stopper væksten og holder bare på overfladen.
 3. Fase af hvile, hår falder ud.

Som et resultat af regelmæssig barbering af hår, vil de være i den første fase det meste af tiden, så deres antal vil stige (på grund af manglen på hår i hvilefasen). Tykkelsen forbliver konstant, den øges kun visuelt på grund af, at den øvre tynde del er barbert. Hver kvinde vælger at tage dette skridt.

Efter at pigen første barberet håret for at holde hænderne i orden, skal du gentage proceduren regelmæssigt. Eller det vil tage lang tid at få håret til at genvinde sine naturlige faser.

Godbidder

Selvom der er mange andre procedurer til eliminering af uønsket hår, skal piger stadig barbere hænderne på grund af:

 • procedureens billighed, skal du kun bruge penge på maskinen, bladene, midlerne før og efter barberingen;
 • kan gøres så ofte som nødvendigt
 • proceduren tager flere minutter;
 • Barbering er tilgængelig overalt, hvad enten du er hjemme eller på forretningsrejse.
 • på den første dag vil huden være helt glat.

ulemper

Undgå barberhænder, hvis du er bange for de mulige konsekvenser:

 • irritation;
 • mørkfarvning;
 • stivhed, børstehår;
 • stigning i tæthed;
 • indvækst.

Barberhænder skal være hver få dage, hvis der er taktil kontakt med andre mennesker.

Forberedelse af proceduren

Denne fase er den korteste. Et par dage før barbering af huden. Fjernede døde celler, som normalt bliver årsagen til indgroede hår.

Hold øje med barbermaden og dens levetid. Bladene skal være skarpe. En engangs maskine eller patron bruges 3-5 gange.

Hvilket er bedre at bruge en barbermaskine

Det er bedre at købe en genanvendelig barbermaskine fra en betroet producent. De sparer ikke på knivene, da dette vil påvirke kvaliteten af ​​barberingen direkte.

Der er forskel på mandlige og kvindelige maskiner. I andet tilfælde vil bladet blive tyndere, hvilket er velegnet til delikat hud. Kvinders maskine har en speciel pude, som giver ekstra fugt, det gør det også muligt for barbermaskinen at bevæge sig mere glat.

Hvis du barberer en mandemaskine, er der risiko for skade på huden, det skærer håret tættere på huden. Ved at bryde det øverste lag bliver det mere groft og tørt.

Jo flere blade der er, jo færre gange skal du holde på et websted. Dette reducerer risikoen for udvikling af irritation. Den bedste mulighed er 3 blade.

Det svingbare hoved gentager alle bøjningerne, hvilket også medfører mindre skade.

Sådan barberer du dit hår

For at gøre proceduren hurtig og ikke-traumatisk, skal du overholde følgende regelsæt til barbering af dine hænder:

 1. Tag et bad eller varmt brusebad (porerne åbner, håret bliver blødere, proceduren bliver lettere).
 2. Påfør gelen / skummet på overfladen, der skal behandles inden barberingen (du kan erstatte det med shampoo, brusegel, flydende sæbe).
 3. Barber hår mod vækst (retning fra hånd til albue).
 4. Efter hver passage skylles bladet under rindende vand.
 5. Om nødvendigt påføres gelen / skummet igen.
 6. Rester af midler vaskes væk under vandstrømmen.
 7. Påfør fugtgivende eller helbredende creme.

Hudpleje efter barberingshænder

Når du barberer dine hænder, kan knivens hårde hud hærde efter bladet. Rødme eller irritation kan forekomme på følsom hud. For at undgå disse komplikationer skal du følge reglerne om pleje.

 1. At gøre proceduren så lille som muligt (ikke mere end 1 gang om ugen).
 2. Kløe lindre kold komprimering.
 3. Påfør aloejuice på den betændte overflade.
 4. Påfør salve "Redningsmand", "Healer".
 5. Pustler helbreder hydrokortison salve.

Alternativ til barbering

Som du ved, er der ikke kun en måde at barbere hænder på, men også andre mere gunstige metoder:

 • elektrolyse;
 • shugaring;
 • voksning;
 • depilatory creme;
 • Laser hårfjerning;
 • laser hårfjerning;
 • belysning.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg barbere mine hænder eller hår bedre?

To metoder har et sted at eksistere. Hvis håret er tykt, er håret langt, så kun fuldstændig fjernelse vil hjælpe med at slippe af med dem. Sparsomt tyndt hår er bedre at lette.

Mange ejere af mørkt hår står over for et lignende problem. Hvis der på andre dele af kroppen er mærkbar for andre, kan vegetationen være skjult.

Hvis omstruktureringen af ​​kroppen begyndte i en alder af 12 år, så skal du ikke straks afhente en barbermaskine. I denne alder er størstedelen af ​​piger.

For at barbere deres armhuler rigtigt, skal de først fugtige maskinens klinge med vand. Så holder den epilerede arm op.

Hænder og fødder. Håret og hænderne er ret stive, og huden er ikke så blød som på ansigt og lyske.

Hvis klæbningen fastgøres til hænderne, skal den afkøles til stuetemperatur på en naturlig måde.

Håndhår: barbering eller ikke barbering - det er spørgsmålet

Kvinde skønhed er forbundet med smukke frodige hår på hovedet og glat følsom hud på kroppen. Naturen belønner dog nogle gange med tæt vegetation nogle dele af kroppen, hvor hår er helt uønsket (for eksempel hænder).

Årsager til hårvækst på hænderne

Hår vokser over hele overfladen af ​​huden. De er ikke kun på indersiden af ​​palmer og fødder. Hvis der er små, tynde og næsten usynlige hår på hænderne, anses dette for normalt og giver ikke nogen angst eller ubehag. Men hvis hårene vokser tykt, har en stiv struktur, er det nødvendigt at bestemme, hvad der forårsagede deres udseende.

Hormonale lidelser

I den kvindelige krop i en vis balance er kvindelige og mandlige kønshormoner. Hvis pludselig denne balance forstyrres, og de mandlige hormoner stiger i deres mængde, reagerer kroppen på disse processer ved udseende af sekundære seksuelle egenskaber hos mænd, nemlig intensiv vækst af kropshår.

Der er flere grunde, der forårsager en ændring i hormonniveauet hos kvinder:

 • forstyrrelse af æggestokkene
 • binyrens funktionsfejl
 • svigt i hjernens hypofyse, hvor kroppen producerer en øget mængde af mandlige hormoner;
 • metaboliske lidelser;
 • tager visse hormonelle lægemidler
 • pubertet, overgangsalder, graviditet.

Genetisk prædisponering

Alle mennesker på planeten er forskellige. Og andens hår vokser tyndt og sparsomt, og nogen kan prale med et smukt hår. Som regel er ejerne af tykt hårplantage på kroppen samme tykke og tydeligt synlige for andre.

Observationer viser, at øget hårdhed er mere typisk for kvinder i de sydlige lande. Her kan du se, hvordan denne genetiske funktion overføres fra generation til generation.

Oftest observeres gistrutsizm (vækst af hår på kroppen af ​​en kvinde af den mandlige type) i kaukasiske og middelhavskvinder.

Kvinder indfødt i de sydlige lande er tilbøjelige til at øge vegetationen på deres kroppe.

Stress stater

Nogle gange begynder en kvinde, der falder i vanskelige levevilkår, at vise mandlige karaktertræk. I nogle tilfælde reagerer kroppen på sådanne ændringer i psykologisk adfærd ved overproducerende mandlige hormoner. Som følge heraf vises en ekstra vegetation på kvindens krop.

Hvordan man skal håndtere hår på kroppen

Tykt og tykt hår på hænderne, ud fra et æstetisk synspunkt, ser meget utilsigtet ud. Dette problem bringer også en kvinde mange følelsesmæssige oplevelser. Derfor har håret på hænderne at slippe af med. Men for at bekæmpe den overdrevne hårenhed skal være så effektiv som mulig, skal du først konsultere en endokrinolog og / eller en gynækolog. Lægen vil ordinere den nødvendige undersøgelse og passende behandling.

Hvis intensiv vækst af hår på hænderne skyldes hormonelle lægemidler, kan lægen rette op på ordningen og dosis af deres anvendelse eller erstatte den med andre lægemidler.

Uanset årsagen til den hurtige vækst af hår på hænderne, bør overskydende vegetation fjernes. Fra lægelig synspunkt udgør fjernelse af hår fra overfladen af ​​huden ikke nogen fare og trussel for helbredet.

Med øget hårdhed i hænderne forårsaget af genetisk prædisponering er der ikke behov for yderligere terapi. I dette tilfælde skal hårene bare fjernes.

Fordele og ulemper ved barberhænder

Den enkleste og hurtigste metode til at slippe af med hårene på huden er barbering. Nogle kvinder bruger denne depileringsmetode med henvisning til sine åbenbare fordele:

 • Procedurens hastighed - barbering hænder tager kun et par minutter;
 • absolut smertefrihed
 • sikkerhed (minimal risiko for nedskæringer)
 • tilgængelighed - en engangsbæremaskine kan købes hos enhver butik til en lav pris.
Brug af en barbermaskine til at fjerne hår fra hænder er en hurtig og smertefri måde at depilere.

Umiddelbart efter depilation bliver hændernes hud glat. Barbering har dog betydelige ulemper, som du bør være opmærksom på:

 • hår efter proceduren vises allerede på dag 2-3;
 • de nyvoksende hår til røret vil være meget stikkende. Dette skyldes, at den spidse, bløde spids af håret blev afskåret. Den voksende hårskakt har en stump spids, en tykkere krop og en kort længde, hvor håret tager en fast stilling. Alt dette fører til, at nye hår er meget hårdere end barberede;
 • hår der vises efter depilation har en mørkere skygge, da håret normalt bliver brændt under påvirkning af ultraviolette stråler, og de nyligt voksede hår har ikke tid til at blive udsat for sollys, derfor er deres farve noget mørkere;
 • med en systematisk barbering er næsten alle hårene på samme tid i den aktive vækstperiode, så vegetationen bliver mere tæt;
 • hyppig brug af en barbermaskine gør huden hårdt. Sammen med hårene fjernes et tyndt lag af epidermis, de nydannede celler bliver tættere, og dette fører til en gradvis grovdannelse af huden;
 • Efter proceduren kan irritation opstå, fordi huden under påvirkning af bladet (omend sikker) dækker lidt stress;
 • ved hjælp af en barbermaskine til depilering fremkalder ofte udseendet af indgroet hår.

Som du kan se, er ulemperne ved barberhænder meget mere end fordele. Kvalificerede kosmetologer mener, at du ikke bør barbere hænder, du kan vælge andre former for depilation for at fjerne hår. Derfor, før du fortsætter med proceduren, skal du omhyggeligt afveje fordele og ulemper og træffe den rigtige beslutning.

Ved at bruge en barbermaskine til at fjerne hår på dine hænder, vil du kun slippe af med dem i en kort periode, hvorefter håret vil vokse endnu hurtigere og endnu hårdere. Så denne metode redder ikke dig fra det eksisterende problem. Det er værd at overveje andre måder at fjerne hår på hænderne.

Elena Vishnevskaya, kosmetolog af Cleopatra salonen

http://britvam.net/voprosyi/mozhno-li-brit-volosyi-na-rukax.html

Sådan forberedes huden til proceduren

Uanset argumenterne mod barbering af håret på deres hænder bruger nogle kvinder stadig og vil bruge denne metode. Dybest set er det damer, der har en meget lav smerte tærskel, og de kan ikke tolerere de smertefulde fornemmelser, der er forbundet med andre former for depilation. Hertil kommer, at en barbermaskinens fans retfærdiggør brugen af ​​det faktum, at det kun er nødvendigt at ty til sin hjælp kun i sommeren. Derfor er nedenstående anbefalinger om, hvordan man barberer.

For at reducere udseendet af mange ubehagelige konsekvenser efter depilation med en barbermaskine, skal huden først udføres korrekt. Først og fremmest skal huden rengøres grundigt af urenheder og desinficeres (alkoholbaserede lotioner kan anvendes).

Nogle kvinder barberer huden inden barberingen og hævder, at høje temperaturer åbner porerne, og det gør det lettere og dybere at barbere håret. Faktisk kan en sådan indledende procedure kun skade, fordi huden bliver meget mere følsom, kapillærerne udvides kraftigt, og der er fare for nedskæringer, som vil bløde kraftigt.

Eksperter strengt forbyder barbering af tør hud, det er fyldt med udseende af irritation. Derfor skal huden fugtes lige før proceduren. For at gøre dette er det bedst at bruge behageligt varmt vand.

Håndfjerning med en barbermaskine

Når huden er forberedt på depilation, anbefales det at anvende en speciel kvindelig barbergel på overfladen. Nogle gange bruger kvinder mandlige depilatoriske produkter. Eksperter anbefaler dog barbering med brug af kvinders geler, fordi deres sammensætning tager højde for kendetegnene hos kvinders hud og forsigtigt bekymrer sig om hende. I disse produkter tilføjer fabrikanter planteekstrakter af aloe, jasmin, lavendel, etc.

Galleri: kvinders barberingsgeler

Først skal du behandle armens del fra albuen til håndleddet. Barbering af hår har korte bevægelser for hårets vækst. Efter 1-2 gange skal barberbladet skylles med koldt vand.

For at barbere håret på ydersiden af ​​underarmen, skal du bøje albuen og glide barbermaden langs huden i retning af hårvækst.

Barbering af hår ved deres vækst reducerer sandsynligheden for irritation i form af røde pletter og acne, og forhindrer også risikoen for yderligere hårindvækst.

Hvis der er behov for at fjerne hårene i området fra skulderleddet til albuen, skal du også gå bladet på hudoverfladen i retning af hårvækst.

Efter proceduren skal rester af gelen skylles med koldt vand, og huden blødgøres med et håndklæde, men ikke gnides. Cool skylning hjælper med at lukke alle porer. Påfør en fugtighedscreme på huden: det vil blødgøre og berolige huden.

Video: Anvend en barbermaskine til at fjerne hår

Efterfølgende håndpleje

Hvis der efter proceduren er irritationer, kan de fjernes som følger:

 • Smør huden med et antiseptisk middel (for eksempel chlorhexidin);
 • behandle hudoverfladen med en oliebalsam. For at gøre dette skal du tage 1 el. l. olivenolie og tilsæt 5 dråber tea-æterisk olie til den. Smør dette betyder, at huden kan være 2 gange om dagen. Balm fjerner godt acne og røde pletter;
 • komprimere med infusion af birkeblader. For at forberede infusionen har du brug for 1 tsk. birkebladene hældes kogende vand i et volumen på 100 ml og lad det brydes, indtil det køler ned. Derefter skal infusionen drænes, fugte en bomuldserviet i det og fastgøres til irritationsstedet i 20 minutter.

Ingroede hår skal først fjernes med en nål og pincet, og derefter behandles med irriteret hud med et antiseptisk middel.

Advarsel! Hvis en abscess har dannet sig på det indgroede hårs sted, kan den ikke presses ud, ellers vil hårpæren ændre sin position, og de indgroede hår vil konstant komme ud af det.

Sikkerhedsforanstaltninger

Under proceduren for barbering af hår på hænder er det nødvendigt at overholde visse sikkerhedsanbefalinger for ikke at skade sundheden:

 • barberblad skal være skarpt. Nogle kvinder bruger en engangs barberkniv flere gange for at spare penge. Som et resultat er bladet meget kedeligt, og når det bliver hårdt, barberer hårene ikke, men trækker praktisk taget ud og bryder på samme tid. Derudover beskadiger et stumt kniv hårdt til huden. Derfor er brugen af ​​en ikke-skarpe barbermaskine fyldt med udseendet af stærke irritationer og indgroede hår;
 • Under proceduren er det ikke nødvendigt at trykke hårdt på barberhovedets hoved, da dette kan medføre udskæringer;
 • Der skal udvises særlig forsigtighed ved håndtering af ydersiden af ​​en bøjet albue, da der altid er fare for utilsigtede nedskæringer på dette sted.

Håndhår skal fjernes, uanset årsagen til deres udseende. Barbering er en hurtig og smertefri metode. Fjernelse af hår med en barbermaskine har dog mange flere ulemper, så eksperter anbefaler ikke at bruge denne aflejringsmetode.

Hvorfor ikke barbere hænder?

Skønhedsstandarder hævder, at en kvindes hår kun skal være på hendes hoved. Men normalt så pigerne stærk vegetation ikke kun på hovedet.

Med bikiniområdet, armhuler og ben har alt længe været klart. Men når det kommer til spørgsmålet om hænderne, begynder altercationsne. Så er det muligt at barbere hænder?

Hvorfor ikke barbere hænder?

For at forstå, hvad der sker med vores hår, skal du først og fremmest forstå deres struktur. Vi tror alle, at hår er dødt stof. Der er ikke noget blod i håret, når vi skærer og strækker dem, føler vi ikke smerter.

Men for alt det er hår et levende stof i stand til reproduktion. Levende celler, som formere sig meget hurtigt, ligger dybt i huden. Hårsækken er hårets rod med væv, der ligger rundt om det.

Vi er født med et bestemt antal sådanne follikler, tallet er genetisk forudbestemt, og der er ikke noget, du kan gøre.

Hår udvikler sig i flere faser:

 • Anagen - en tid med aktiv vækst.
 • Catagen - ophør af vækst.
 • Telogen - hårtab.

På grund af barbering er denne cyklus tabt. En stor mængde hår ender i anagenfasen, som vegetationen bliver mere tæt på.

Normalt begynder man at vokse groft og mørkt hår, efter at en person har barberet "light fluff". Hvad afhænger det af? Faktum er, at der er en ekstern del af håret, som vi ser og føler, men der er en indre del, der er utilgængelig for vores vision, sådan en slags "stump". Den ydre del af håret er blødere og lettere på grund af det faktum, at døde hår er slettet, slides ud, er skåret mv. Dermed er det blødt og ofte blondt.

"Hamp", som er under huden, har ikke haft tid til at brænde ud og begynde at splitte, så det er hårdt og mørkt. Folk tror, ​​at hårets struktur ændres, væksten stiger, men faktisk forbliver alt som det var. Nogle mennesker tror, ​​at hastigheden af ​​hårvækst efter barbering stiger, og derefter kommer tilbage til det normale. Dette er faktisk en myte.

Lige da en millimeter hår voksede i en uge på glat barberet hud - det ses straks og håret vokser meget hurtigt, mens 6 mm vegetation stiger til 7 mm om ugen, er dette indtryk af meget hurtig hårvækst ikke længere vil være, fordi denne forskel ikke er mærkbar.

Trods det faktum, at hårets struktur ikke ændrer sig overhovedet, ser vi stadig mørke og grove stubbe, som vi forsøger at slippe af med hurtigst muligt.

Konsekvenser af barbering hår

Den mest ubehagelige i barberingen er, at når du fjerner håret, vil mørke børster vise sig ret hurtigt. Brillet er slet ikke attraktivt, og det er også ubehageligt at røre, især da en persons hænder næsten altid er i syne.

Og så skal pigen shave det meste af sin krop, og det er meget kedeligt og tager meget tid. Ved ukorrekt barbering og ukorrekt pleje kan indgroede hår, irritation, fladning optræde, og det er unødvendige problemer for pigen.

Dine hænder er ikke dine ben, du kan ikke bare skjule dem i jeans fra hele verden. Selvfølgelig vil håret vokse tilbage med tiden, blive blød og lys, men det vil tage meget tid, og før det bliver du nødt til at skjule dine hænder på alle mulige måder. Foruden barbering er der andre metoder til hårfjerning, som epilering, men disse metoder er meget smertefulde.

Derfor er det bedre ikke at barbere dine hænder, fordi det medfører så mange problemer for dig selv: konstant barbering, meget tid, du skal skjule uhærvede hænder og så videre.

Skal jeg barbere mine arme?

Hej alle)
Mit navn er Lida. Og jeg er 14 år gammel. Så for nylig fortalte en dreng i lektieuddannelsen mig, at jeg havde hårde arme... Selvfølgelig bemærkede jeg det før, men det var meget skuffende. Nu besluttede jeg at barbere mine hænder, men efter at have læst på internettet, at mine hænder bliver som en pindsvin, blev det en eller anden måde skræmmende... Det er bedre at gå med et hår end med nåle... Fortæl mig hvad jeg skal gøre? Skal jeg barbere mine arme?

21. december 2011

15 kommentarer

21. december 2011 kl 07:53

Gør det ikke De er dine - ikke som en abe. Nu, hvis en pige har hår på overlæben, er det en fil, og hvis ikke en hånd, pff... Jeg har også hår på min arm og også andre piger og fyre. Og at nogen ikke kan lide noget i dig - dette er deres problem. Du vil ikke glæde alle sammen))

21. december 2011 kl. 13:28

Hilsner! Nå, ikke så meget som en pindsvin, jeg barberer dem, men hvad skal jeg gøre? Generelt var i min skole på denne score komplekset stort, jeg havde bluser med kun lange ærmer ((De siger at du kan lyse op, prøv denne mulighed bedre, hvis ikke overhovedet. Eller måske ikke så slemt?

21. december 2011 kl. 17:17

Tænk før du gør det, tænk omhyggeligt. Er det det værd? Er hans mening virkelig vigtig? Hvem er han til at påpege manglerne hos andre mennesker? Folk der elsker eller respekterer dig bliver ikke fortalt det, de vil ikke engang tænke over det. Hvis du gør dette, vil det betyde, at du accepterer hans synspunkt og efter hans opfattelse at du er enig i det.

21. december 2011 kl. 16:11

Jeg plejede at barbere mine hænder, men mit hår voksede meget hurtigt tilbage, og brystene (hvis jeg måske siger det i dette tilfælde) syntes bogstaveligt om morgenen.
Jeg misfarvede dem bare.
Og lyt ikke til dumme kommentarer. Gutens hud er ikke silke.

21. december 2011 kl. 10:11

en rose, godt jeg kan se dem meget. Som alle har hår, men jeg har meget store.. fordi jeg engang barberet håret på mine arme for cirka 2 år siden kun én gang, men nu er de tykkere, tykkere og mørkere end andre. *
Westa, jeg også, kun med langt slitage... og nu bærer jeg en sweatshirt på en nafiz-re... komplekserne i mig begyndte at udvikle sig meget stærkt..
ja nej, jeg har lige bemærket det selv før, og hans kommentar har stor indflydelse på mit selvværd..
anonyme, jeg ved ikke, hvornår fyrene har hårstandarder som og hvornår pigen.. bare sætter vittighederne i deres adresse og alt det.. og fortæl mig, hvordan du kan misfarve det?) og er det dyrt?)

23. december 2011 kl. 20:58

En særlig løsning sælges i butikkerne (i det mindste blev den solgt, nu ved jeg ikke).

Har piger brug for at barbere hår på deres hænder?

Har piger brug for at barbere hår på deres hænder?

I stedet har du brug for, end du ikke behøver at barbere dine hænder eller slippe af med håret i hænderne på andre metoder. Det hele afhænger af graden af ​​mætning af håret på pigens hænder. Hvis en masse hår og de ikke ser smukke ud, utvivlsomt tiltrækker opmærksomhed, er det bedre at slippe af med dem.

Hvis håret er meget stort og tykt, så er det det værd, fordi for mange mænd ikke håret på pigens hænder slet ikke kan lide, især hvis de er større end den fyr selv. Men hvis håret er lille, behøver du ikke at barbere det.

God dag.

Hvis en pige har blond, næsten usynligt hår på hendes hænder, så skal de i dette tilfælde ikke være barberet.

Hvis der er meget hår og de er også mørke, så kan du fjerne håret, men ikke barbere (barbering er uønsket, så håret bliver grovere). Du kan bruge en speciel creme. Det anbefales ikke at gøre dette ved hjælp af epilatoren, fordi der er røde pletter.

Det er det, pigerne / kvinderne skriver på forummet om dette:

Det sker, at en kvinde har sort, mærkbart hår på hænderne. Her bør du ikke barbere dem, fordi barbering stimulerer endnu større hårvækst på dine hænder, og de vil vokse hurtigt igen. Det er bedre at bruge en speciel creme eller hårfjerningsmaskine. Generelt, hvis en kvinde ikke bryr sig om tilstedeværelsen af ​​tykke hår, så behøver du ikke at røre ved dem.

Da jeg stadig studerede, havde jeg en pige i min gruppe, selvfølgelig havde jeg ikke bare "mørke skove" i mine hænder. Skuespillet er ikke for svagt af hjertet. Men hun betragtede sig som en super-duper, smuk og attraktiv. Men hun ville vide, hvordan vores fyre talte om hende. Hun gik i lang tid og gjorde ingenting med hår på hænderne, men på en eller anden måde kom hun helt glat (vi angav ikke, hvordan hun slap af håret, men ALT bemærkede det!).

Jeg tror, ​​at hvis en pige er tydeligt overvældet med meget hår på hænderne, så er det stadig bedre at slippe af med dem. Og i så fald, lille blondine, så lad dem vokse)

Hvis håret er mørkt, tykt og generelt, det ser ikke så æstetisk glædeligt ud, så synes jeg det er nødvendigt. Men du skal være forberedt på, at epilationen fortsætter med at blive udført regelmæssigt, fordi håret derefter vokser hårdere og mørkere.

Og hvis de er lette og usynlige, selvom de er tykke, men de ikke fanger øjet, ser de ret æstetiske ud, så nej, ikke nødvendigvis overhovedet.

Ja, det sker, at piger har mørkt hår og desuden har de tykt hår.

Jeg har selv en fairhåret blondine, og håret på mine arme er meget blondt, og som skolepige besluttede jeg at barbere dem (jeg ved ikke selv hvorfor det er sådan en alder, som jeg på en eller anden måde vil være mærkelig), og håret begyndte gradvist at vokse og kaste, det var meget ubehageligt.

Derudover er de blevet meget hårdere, generelt efter denne historie svor jeg at barbere mine arme.

Nå, hvis håret virkelig interfererer med livet, er det bedre at vende sig til specialister, lad dem hjælpe med at slippe af med unødvendigt hår, men under ingen omstændigheder barberer man ikke med en maskine, da det kun bliver værre.

Tidligere i oldtiden fjernede piger fra adelige familier hår overalt, over hele kroppen, vegetation et eller andet sted betragtes som dårlig form, nu skal du ikke gøre det, fordi hårene er bløde og de næsten ikke er synlige, men efter et par af dem vil de blive hærdet ser forfærdeligt ud.

Jeg havde en klassekammerat i skolen, der besluttede at barbere hænder i gymnasiet, jeg havde aldrig tænkt på folk, der bar dem før, jeg plejer at være opmærksom på pigernes hår, fordi de normalt er lette og næppe mærkbare hvor længe er de der

Men det var fra en klassekammerat, hvorfor jeg så, fordi der ikke var nogen frygtelig irritation, røde hænder, og hun havde stadig tøj med åbne hænder, en fuldstændig rædsel.

Her er konklusionen: Hvis du er så meget søde piger bryr sig om dit hår på dine hænder og derved sænker dit selvværd, eller dit æstetiske billede kan simpelthen være æstetisk, så forsigtigt med et blødgøringsmiddel, alt hvad der ikke forårsager irritation, fordi dine hænder ikke er vant til barberer og barberer modigt.

Rådet:

Hydrogenperoxid 3% hjælper i dette meget godt. Der er i et apotek. Det lyser ikke kun håret godt, men gør det også mere svagt og tyndt. Bare vådt bomuldsuld i peroxid og tørre. Jo oftere jo bedre. Værktøjet virker langsomt men sikkert. Mens hårene er våde, virker peroxidet. tørre op - handlingen slutter. Og under ingen omstændigheder er det ikke nødvendigt at barbere. Jeg lavede sådan noget vrøvl i min ungdom. Kun barberede ben, ikke hænder. Så vidste hun ikke hvordan man kunne slippe af med den frygtelige sorte stubbe. Kun epilatoren hjalp. Herefter voksede hårene ikke så hårdt og groft.

Har piger brug for at barbere hår på deres hænder?

Nå, eller gør voks voksning og så videre. Generelt er spørgsmålet, er det på nogen måde værd at slippe af med vegetationen på dine hænder?

Da jeg stadig studerede, havde jeg en pige i min gruppe, hun havde selvfølgelig en "mørk skov" i hendes arme. Skuespillet er ikke for svagt af hjertet. Men hun betragtede sig som en super-duper, smuk og attraktiv. Men hun ville vide, hvordan vores fyre talte om hende. Hun gik i lang tid og gjorde ingenting med hår på hænderne, men på en eller anden måde kom hun helt glat (vi angav ikke, hvordan hun slap af håret, men ALT bemærkede det!).

Jeg tror, ​​at hvis pigen er tydeligt overvældet med mørkt hår i armene, er det stadig bedre at slippe af med dem. Og i så fald, lille blondine, så lad dem vokse)

Hydrogenperoxid 3% hjælper i dette meget godt. Der er i et apotek. Det lyser ikke kun håret godt, men gør det også mere svagt og tyndt. Bare vådt bomuldsuld i peroxid og tørre. Jo oftere jo bedre. Værktøjet virker langsomt men sikkert. Mens hårene er våde, virker peroxidet. tørre op - handlingen slutter. Og under ingen omstændigheder er det ikke nødvendigt at barbere. Jeg lavede sådan noget vrøvl i min ungdom. Kun barberede ben, ikke hænder. Så vidste hun ikke hvordan man kunne slippe af med den frygtelige sorte stubbe. Kun epilatoren hjalp. Herefter voksede hårene ikke så hårdt og groft.

Jeg havde en klassekammerat i skolen, der besluttede at barbere hænder i gymnasiet, jeg havde aldrig tænkt på folk, der bar dem før, jeg plejer at være opmærksom på pigernes hår, fordi de normalt er lette og næppe mærkbare hvor længe er de der

Men det var fra en klassekammerat, hvorfor jeg så, fordi hun havde en forfærdelig irritation, røde hænder, og hun havde stadig tøj med åbne hænder, en fuldstændig rædsel.

Her er konklusionen: Hvis du er så meget søde piger bryr sig om dit hår på dine hænder og derved sænker dit selvværd, eller dit æstetiske billede kan simpelthen være æstetisk, så forsigtigt med et blødgøringsmiddel, alt hvad der ikke forårsager irritation, fordi dine hænder ikke er vant til barberer og barberer modigt.

Fjern fedt fra den pubic del

Shugaring pasta gør det selv / Shugaring (sukker hårfjerning) hjemme - reference