Lightening sort farvet hår - er det muligt?

Lysere farvet sort hår er ikke en nem opgave. Selv mange professionelle frisører kan ikke lide at udføre sådanne arbejde. Men der er situationer, hvor vi er klar til meget, bare for at slippe af med sort og blive lysere. Det er muligt, at eksperimentet med farvningen i sort viste sig at være ekstremt mislykket, det er muligt, at den enkelte reaktion ikke var den samme som forventet, og måske var den permanente mørke farve bare kedelig. Det største problem er, at det sorte pigment er meget stabilt, det blødgør håret, og det er ekstremt svært at slippe af med det eller neutralisere det. Og alligevel kan du prøve, fordi det ikke virker kun for en, der ikke gør det.

Måder at lette farvet sort hår

Den nemmeste måde er at henvende sig til fagfolk, som vil løse løsningen på en så vanskelig opgave. De vil nøjagtigt vælge koncentrationen af ​​komponenterne, beregne eksponeringstiden. Hvis det blev besluttet at gøre på egen hånd og gøre klargøringen hjemme, så skal du være meget forsigtig med at afveje alle risici og muligheder. Det vigtigste - at forsøge ikke at skade håret. Selvfølgelig kan en helt uskadelig procedure til at lette sort hår ikke være, men det vil sandsynligvis reducere den negative effekt til et minimum.

Advarsel! Sørg for at overveje to vigtige punkter: Lightening sort hår skal gøres i flere faser, det vil hjælpe med at redde hår, og for det andet, hvis du for nylig har farvet med henna, kan resultatet af lynet med kemiske midler være uforudsigeligt.

To hovedmetoder bruges til afklaring:

 • kemikalier,
 • folkemæssige retsmidler.

I det første tilfælde vil processen dog gå meget hurtigere, og håret vil lide mere. Ved hjælp af folkemedicin kan du lette op med næsten ingen skade på håret, men du skal være tålmodig. Hvis du bruger kemiske stoffer, kan du klarlægge i 2-3 trin, og i nogle tilfælde i 1 og derefter for det samme resultat, når du bruger folkemedicin, kan du have brug for 10-12 procedurer.

Lyset med kemi

Så det vigtigste er den maksimale mulige respekt for håret, så vær opmærksom på, at sort hår er bedst neutraliseret i kun tre eller endda fem faser. Hvor meget specifikke procedurer vil være nødvendige, afhænger af dit hårs tilstand, anvendte farvestoffer og lette agenser.

Kemiske produkter til lysere farvet hår:

 • remover,
 • ætsning,
 • Shampoo dyb rensning.

Tip! Hvis du først besluttede at lette dit farvede hår selv hjemme, er det bedre at først rådføre sig med en frisør, hvilken metode og middel der skal vælges. Læs omhyggeligt instruktionerne for alle de valgte værktøjer, og følg det nøjagtigt.

Sådan bruges vasken

Denne metode er den mest skadelige, men ved hjælp af nogle professionelle værktøjer kan du endda slippe af med sort maling i en procedure, hvis du går til en skønhedssalon. I hjemmet er det bedre at bruge mere godartede midler, fordi der er stor risiko for at brænde dit hår. Faktum er, at vaskepræparatet nedbryder hårstrukturen, hvilket gør det muligt at vaske ud farvningskomponenterne fra dem. En sådan handling er alligevel aggressiv, og håret svækkes, bliver kedeligt, kan bryde og falde ud.

Hvornår skal jeg være opmærksom på vasken? Denne mulighed er egnet i tilfælde, hvor spørgsmålet om neutraliserende sort farve er særlig akut, når der ikke er tid til at vente på naturlig hårgenvækst, og at se på dig selv i spejlet er simpelthen ubehageligt. Desværre sker der også.

For effektiv afklaring anbefales det at bruge blondoran. Professional clarifier giver dig mulighed for hurtigt at fjerne sort maling. Når du vælger en vask, skal du være opmærksom på sammensætningen af ​​midlerne, til niveauet for afklaring, afhængigt af de originale toner.

For at fjerne den gamle farve påføres agenten på tørre tråde, og klare den tid, der anbefales i instruktionerne, mens man styrer processen med afklaring. Derefter vaskes hovedet med shampoo og anvendes til at neutralisere vaskens aggressive komponenter. Normalt er neutraliseringsmetoden specificeret i instruktionerne. Når behandlingen er afsluttet, er det værd at bruge en maske til genopretning, fordi håret efter proceduren mister sit beskyttende lag og bliver sårbart for eventuelle effekter. Før det næste farvning skal du sørge for at lade dit hår hvile i et par uger.

Tips til at hjælpe dig med at lyse op sort hår med seks toner:

Vi bruger en pickle

Etsningen i det væsentlige virker på samme måde som en vask, det vil sige neutraliserer farvepigmentet på grund af oxidation. Som følge heraf bliver håret affedtet, skalaerne åbner op, mængden af ​​metaboliske processer øges, og håret bliver misfarvet. Ætsning virker mere forsigtigt end vask, derfor er det mindre skadeligt for håret og mere egnet til brug derhjemme.

Oftest anvendes hydrogenperoxid som en pickle. Dette værktøj i sig selv er aggressivt, så du skal holde koncentrationen og modstå tid.

Hvordan klargør man med hydrogenperoxid

Peroxid købe i et apotek. Normalt sælges der en 3% løsning der, det er bare hvad du har brug for. Hæld produktet i sprøjteflasken, så det er bekvemt at påføre det på håret.

 1. Forberedelse: Brug handsker, gamle tøj, hvilket ikke er en skam at ødelægge.
 2. Håret skal vaskes og tørre tørt med et håndklæde.
 3. Sørg for at koge det forsigtigt, dette vil medvirke til at gøre farven ensartet.
 4. Påfør peroxid på håret med en spray. Du kan gøre dette ved at dividere håret i tråde, så det er nemmere at kontrollere, om de er fuldstændig behandlet.
 5. Forlad peroxid på håret og se resultatet. Efter cirka en halv time kan du allerede kontrollere graden af ​​afklaring. For at gøre dette vasker vi løsningen fra en streng og ser, om farven passer os. Opbevar peroxid på håret bør ikke være mere end en time.
 6. Skyl dit hoved og påfør balsam.
 7. Gentag omklædningsproceduren, indtil det ønskede resultat er opnået, men ikke tidligere end den næste dag eller hver anden dag.

Flere detaljer om fordelene og afklaringsproceduren blev skrevet i denne artikel.

Advarsel! Pas på, hvis du har efter at anvende peroxid på håret, føler dig ubehag, kløe eller brændende, skal du straks afvaskes.

Tip! For at fremskynde effekten og forbedre virkningen, brug varme. For at gøre dette kan du pakke hovedet med folie og varme det med en hårtørrer.

shampoo

Ved hjælp af shampoo kan det naturligvis ikke være muligt at slippe helt af med sortfarvet farvet hår, men du kan gøre det ikke så radikalt. Brug af shampoo med egenskaber ved dyb rengøring hjælper med hurtigt at vaske farvestofpigmentet og gør håret mere følsomt over for brug af naturlige lysemidler. Dette forklares ved, at dybe rengørings shampooer trænger dybt ind i håret, løfter skalaer og fjerner alle urenheder. Deres PH værdi er højere end for konventionelle produkter, så de hjælper med at reducere hårets beskyttende fedtlag og gør det muligt hurtigt at slippe af med den mørke farve.

Du bør ikke forvente et mirakel fra brugen af ​​shampoo, de vil ikke vende dig fra en brunette til en blondine, og kun hjælpe med at blødgøre farven.

Brugt shampoo dyb rengøring samt de sædvanlige, men fagfolk anbefaler ikke at bruge disse værktøjer alene i hjemmet.

Tip! Hvis du tager en almindelig shampoo og tilføjer en lille mængde citronsyre eller citronsaft, får du et mildt middel til dyb rengøring. Acid hjælper med at neutralisere farven, da det ødelægger farvepigmenter.

Lightening folkemusik retsmidler

Hvis spørgsmålet om lightening farvet hår ikke er meget alvorligt, det vil sige, du behøver ikke radikalt at rette farven, så kan du bruge folkemedicin. De hjælper med at lette op 1-2 toner, men uden hårskader.

Folkelige retsmidler til afklaring:

Disse enkle værktøjer anvendes i form af en maske, de afleder i nogen grad håret og neutraliserer det svarte pigment. For at forøge effekten af ​​lysende midler tilsættes olier, for eksempel oliven eller burdock, og hovedet opvarmes med et håndklæde efter påføring.

Hvis du laver lynmasker to gange om ugen, så efter 3-4 uger kan du helt slippe af med sort farve og uden at skade dit hår overhovedet.

Så hvis du har farvet sort hår og du skal lette det, skal du vælge en af ​​måderne, men sørg for at bemærke, at jo mere mærkbar og hurtigere effekten er, desto mere aggressiv bliver det. Hvis du har stærkt sundt tykt hår, så kan du prøve at tage en chance, men hvis de er tynde og svækkede, skal du omhyggeligt afveje behovet for lynnedslag, og det er bedre at gøre det på en professionel frisør.

Se også: Hvordan man kan male sig selv fra en brunette til en blondine (video)

Hvordan lyse det sorte hår sikkert?

Enhver kvinde fra tid til anden kommer ideen til at ændre noget i deres eget billede. Og sommetider trækker man på radikale ændringer. For eksempel vil jeg vende mig fra en brændende brunette til en blid blondine. Eller omvendt. Nogle gange er sådanne eksperimenter ret succesfulde. Men erfaringen viser, at kvinder før eller senere vender tilbage til deres sædvanlige stil. Her er bare lynet farvet sort hår uden skade er meget svært.

indhold

Funktioner brunetter

Mørk i naturen hår i sin struktur er meget forskellig fra lys. Efter mange studier har forskere fundet ud af, at selv mængden af ​​hår afhænger af deres naturlige skygge. Mørkere normalt mindre, men de er meget tykkere og sværere. Sort krøllet hår har også en oval, næsten flad sektion.

Af de to typer melanin (farvepigment, som er lavet i hovedbunden afstand melanocytter) er fremherskende brunetter eumelanin, giver mørkebrun nuance. Hvis mængden af ​​gulrødt pigment (pheomelanin) er ubetydeligt, ser håret ud sort. Jo større det er, jo lysere er tonen brun. Det er på grund af dets forskellige proportioner, at den naturlige mørke palette har så mange forskellige toner.

Når Eumelanin ødelagt af kemiske midler (når lynnedslag eller farvestoffer salmiakbaserede malinger) eller ultraviolet lys (hvis lang til at være i den åbne sol), får den en gullig-rød nuance, at slippe hvorfra det er næsten umuligt. Derfor bør en naturlig brunette i første omgang opgive ideen om at male sig, for eksempel i den arktiske blonde.

Større tæthed af keratin skalaer, som danner det øvre beskyttende lag, tilføjer det sorte hår i sammenligning med lysfarvet stivhed. De er mere og de er tættere tilknyttet hinanden. Og for at lette det mørke hår skal keratinlaget løsnes, da det er under det, at farvestofpigmenterne er placeret.

Derfor skal brunetter bruge stærkere midler til blegning end ejere af blondt hår.

Sort maling

Det ser ud til, i dette tilfælde bør lyset af sort hår, der kunstigt var malet i denne farve, ikke være et problem. For at introducere et mørkt pigment ind i dem er keratinlaget allerede blevet løsnet. Det er kun at behandle håret med en sammensætning, der neutraliserer det og vil vaske det ud af håret. Men alt afhænger af kvaliteten af ​​maling og hårets tilstand.

Basmy-baserede naturlige malinger vaskes hurtigere ud, da grøntsagspigmenterne er mindre resistente. De er ikke i stand til at trænge dybt ind i hårstrukturen og fungere som en tonic, der forbliver på hårets overflade. Efter nogen tid blev de helt vasket væk selv uden brug af særlige klargøringsmidler.

Men moderne professionelle malinger indeholder mikropigmenter og specielle formler, som hjælper dem med at trænge ind i selve kernens kernen og få fodfæste der.

Billigere husholdningsmalinger har ikke denne evne. Men de ødelægger keratinlaget mere. Hår efter deres anvendelse bliver porøs, pause, passer dårlig ind i håret, og selv efter en svag indvirkning på dem, kan brightener permanent forringes.

Måder af afklaring

Som du kan se, er det ikke så nemt at slippe af med sort. Derfor skal blondiner tænke som før du beslutter at farve deres tynde hår i en radikalt mørk.

Naturlige brunetter bør være opmærksomme på, at efter håret bliver deres hår ikke så sundt og skinnende som før. Derudover vil de have brug for omhyggelig pleje og måske regelmæssig toning for at slippe af med den ubehagelige gule farvetone.

Professionelle måder

Alle de ekstreme transformationer, ifølge de fleste kvinder, er bedre at gøre i kabinen. En god mester af sådanne klienter kommer over mere eller mindre regelmæssigt. Derfor har han allerede en vis erfaring med en radikal farveforandring.

I hænderne på en professionel er du i det mindste forsikret af, at dit hår vil blive håbløst beskadiget, som det ofte er tilfældet efter hjemmeforsøg. For at lette sort hår i salonen bruges der normalt et af følgende midler: vask, pulver eller pasta.

vaske

For naturlige brunetter er det ikke en mulighed. Sammensætningen af ​​dette værktøj er den svageste blandt alle de andre og det maksimale, det kan - lidt løsner keratinlaget, når du vil give sort hår en rød, brun eller blålig farvetone ved den efterfølgende brug af tonic. Men dette er dets plus - det minimerer håret hårdt.

Brug af vask anbefales, hvis farven opnået under farvning er for mørk. Det hjælper godt med at slippe af med rester af mørk maling fra blondt hår, når det meste af det allerede er blevet renset naturligt.

For flere applikationer til at lette farvet hår på denne måde kan der være 2-3 toner.

pulver

I de fleste tilfælde for at lette sort hår, foretrækker både naturlige og farvede fagfolk at bruge pulver. Det bliver dog i stigende grad købt til hjemmebrug.

Sammenlignet med traditionelle malinger har den en række fordele:

 • indeholder normalt ikke ammoniak og har ingen karakteristisk stærk lugt;
 • økonomisk og perfekt fordelt gennem håret;
 • perfekt til blegningstip;
 • spredes ikke og tillader kun at lysere kun udvalgte zoner eller tråde
 • mindre irriterende og beskadigende hovedbunden når de kommer på rødderne;
 • giver dig mulighed for at lette håret i en brug fra 2-3 til 7-8 toner;
 • anvendes på en åben måde, hvilket tillader kontinuerlig overvågning af processen.

Derudover er der i pulveret af gode producenter altid et lilla eller blåt pigment, der neutraliserer uønsket yellowness i farvningsprocessen.

De fleste pulvere tillader brugen af ​​forskellige procentdele af et oxidationsmiddel, hvilket gør det muligt at arbejde relativt sikkert selv med beskadiget og meget tørt hår.

pasta

Pastaen bruges primært til misfarvning af lysebrunt eller blondt hår, der er blevet malet af sort. I sammensætningen er der foruden de klarende komponenter stadig stoffer, der mildner de skadelige virkninger: vitaminer, naturlige olier mv. Men de svækker også effekten af ​​pastaen og kan i det maksimale omfang fjerne op til 6 toner.

Det er dyrere pasta end pulver, og forbruget er mere, så for en sådan belysning i kabinen vil skulle betale flere penge.

Men plus er det med det korrekte valg af oxidanten og den nøjagtige overholdelse af teknologien til at påføre håret efter proceduren, forbliver den levende, blød og silkeagtig. Det er nemt at genoprette i løbet af et par uger med balsam og masker.

Folkelige retsmidler

I hjemmet kan du forsøge at misfarve farvet sort hår folkemåder retsmidler. At starte sådanne procedurer fortrinsvis ikke tidligere end to uger efter farvning. Og det er absolut ikke værd at regne med hurtige resultater. Tålmodighed og konstans - dette er den vigtigste betingelse for sikker hjembelysning.

Her er nogle af de midler, som vores bedstemødre og bedsteforældre havde for dette:

 1. Hydrogenperoxid. Perhydrolblondiner i det sidste århundrede var heroinerne af populære vittigheder. Den misfarvning af sort hår på denne måde gav en lys gul kylling skygge, som var genkendelig og reagerede ikke selv på tinsalmen. Sandt nok var det til tider ved hjælp af violet "Irida" muligt at omdanne det til musegrå, men de fleste af de nyligt fremstillede blondiner foretrak at forblive i gule. Nu i sin rene form bruger ingen peroxid eller 9-12% oxidator.
 2. Kefir maske. Det klare sig godt med opgaven og beskadiger håret meget mindre end en professionel "blegemiddel". Du kan tilberede det ved at blande en halv kop kefir med saft fra hel citron, 50 gram vodka og to æggeblommer. Sammensætningen er jævnt fordelt gennem håret, hovedet er indpakket. Hold denne maske skal være et par timer (eller gå over natten). Det forsigtigt men sikkert løser pigmentet og om morgenen kan du miste op til 2-3 toner.
 3. Kamille med rabarber. En tidstestet og relativt sikker måde at lave en vask på. Knust Rabarberrot over en meget lav varme koge i en halv liter eddike i 10 minutter. Kast i en spiseskefuld tørret kamille blomster og calendula og kog i yderligere 5 minutter. Træk bouillon og lad det køle af. Tilsæt derefter en spiseskefuld honning, 50 ml brandy og samme mængde friskpresset citronsaft. Blandingen kan opbevares i en lukket beholder i køleskabet i 21 dage. Påfør en halv time før hver vask med en pensel som sædvanlig maling. Så sørg for at skylle dit hoved med en opløsning af sodavand (en spiseskefuld pr. Liter vand) for fuldstændig neutralisering af eddike.

Disse opskrifter kan ikke bruges til krænkelser af hovedets hudintegritet - det kan fremkalde svær irritation og inflammatoriske processer.

Ekstra omhu

For at minimere skaderne på blegesammensætningenes hår, skal de behandles med nyttige masker i flere dage i træk inden lette det sorte hår. Kemiske produkter anvendes kun på uvasket hår, så laget af naturligt fedt beskytter dem mod stærk tørring.

I intet tilfælde kan du holde blekningssammensætninger længere end den anbefalede tid i instruktionerne.

Giv en lysere hårpleje og omhyggelig hjemmepleje:

 • Brug kun shampoo og balsam til beskadiget eller bleget hår;
 • nægte i det mindste i de første to uger fra hot styling;
 • Når du tørrer en hårtørrer, skal du sørge for at bruge termisk beskyttelse;
 • Påfør med UV-filtre, før du går ud i den åbne sol;
 • Undgå at misbruge lak og andre stylingprodukter.

Regelmæssig brug af regenererende masker hjælper med hurtigt at genskabe naturlig glans og elasticitet til bleget hår. Nyttig og massage hovedet med naturlige eller æteriske olier. Det er ønskeligt at gøre det 1-2 gange om ugen. Det giver næring og styrker rødderne, regulerer talgkirtlerne, og også fremragende lindrer stress og fremskynder søvn. Så gør denne procedure bedre om natten.

Selv sort hår kan blive lettet, folkemusik og salon metoder.

Frisure er af særlig betydning for enhver kvinde. Piger eksperimentere ofte med deres udseende. Blondiner er nemme at blive røde eller brune. Unge damer med mørkt hår skal udføre en række manipulationer for at blive reinkarneret. Malingen falder ikke på den sorte fra første gang perfekt. Enhver mørk skygge skal først lyses. Forsøg på at male over lys vil føre til tab af tid, et forfærdeligt resultat. For at undgå frustration er det bedre at gøre flere procedurer i første omgang for at redde dig fra unødvendig stress.

Vigtigste måder

Folkemetoder og lysere sort hår derhjemme

Lad os undersøge, hvordan man lyser sort hår derhjemme. Ved hjælp af de tilgængelige værktøjer og deres egne bestræbelser kan alle nå målet. For at opnå perfektion, uden at gøre ondt i dig selv, er det bedre at gøre alt rigtigt i begyndelsen.

Fælles og effektive folkemetoder:

 1. Sort hår lyser med honning og citron. Hovedet skal vaskes med shampoo med en lille smule kogepulver, tør derefter lidt med et håndklæde. Blandingen (2 citroner + 2 tsk. Honning) påføres på våde krøller, dækket med en tynd klud (helst bomuld). I dette tilfælde skal hovedet trække vejret og ikke overophedes. Vask af honningsmasken kan være en halv time senere.
 2. Kamille til at lette - en god mulighed for at hjælpe brunetter. Ønsker at få lysere på et par toner bruger denne metode. Tre poser med tørrede kamilleblomster (solgt på apoteket) fortyndes med en liter kogende vand. Efter afkøling skylles trådene efter hver vask. Ved systematisk at gøre disse enkle procedurer kan du opnå et godt resultat i en måned.
 3. Hydrogenperoxid fremmer afklaring. For at opnå det ønskede resultat skal du vælge den rigtige løsning. En tynd streng er egnet til en opløsning på 3-6%. For piger med tykt og stærkt hår er 6-9% peroxid nødvendig. Rent vådt hår bør gennemblødes med substans, dvelende i et par minutter.
 4. Kanel til afklaring - en god mulighed, der har været brugt siden oldtiden. Spice skal blandes med vand (1: 1) og derefter påføres til rene, fugtige tråde. Effekten afhænger af holdets varighed.
 5. Der er specielle kosmetiske præparater: henna og shampoo. Før du oplever denne type narkotika på dig selv, er det bedre at konsultere mesteren. I modsætning til traditionelle lægemidler indeholder kosmetiske præparater kemiske komponenter. Ofte, efter at have eksperimenteret med henna, opnås et uforudsigeligt og uinteressant resultat. Håret i dette tilfælde ophører med at se attraktivt ud. Det bliver kedeligt og ubehageligt.

Salon behandlinger

I skønhedssaloner søger man ofte hurtige resultater og spørgsmålet om, hvordan man fjerner sort hår. Folkemetoder kræver forventninger og lang ansøgningstid (mere end en måned). Hvis du vil blive blonde, er det hurtigst muligt at kontakte en velkendt salon af en kompetent mester. Anvendte værktøjer kan have negativ indflydelse på hovedets og hårets tilstand. Derfor skal specialisten kunne kombinere, anvende midler.

Den første måde - farvning i en blond med en speciel maling. Hvilken form for maling til lysere sort hår vælges af salongmesteren, normalt vælges en farve, der bliver lettere af flere toner. Kun professionel maling kan vise et godt resultat. Kosmetik fortyndes med hydrogenperoxid i overensstemmelse med de angivne proportioner. Det er mere korrekt at overlade det til en specialist.

Erfarne salonspecialister ved, hvordan man lettere sort hår. Den optimale, effektive og skadelige metode er brugen af ​​hydrogenperoxid i sin rene form. Det bruges i tilfælde af et stort ønske om at blive blondine så hurtigt som muligt. Peroxid sprøjtes først over hele længden af ​​håret og påføres derefter på toppen af ​​farvestoffet. Det blandes med sæbe (2: 2 el. L.). Femten minutter senere vaskes blandingen og skylles med vand med tilsætning af æblecidereddike.

Brug af hydrogenperoxid til at lette, skal du være forberedt på, at for at genoprette den normale tilstand af håret skal bruge meget energi. Efter proceduren skal du anvende specielle velvære masker på tråde.

En populær og mere blid måde at gradvist blive til en blonde fremhæver. I skønhedssaloner vil wizards skabe en smuk form og fortyndes den mørke farve med hvide tråde. Efter to uger kan proceduren gentages ved at male over de resterende sorte tråde. Metoden tillader gradvist og uden skade for håret for at nå målet.

Før og efter billeder

Lightening Masks - Opskrifter

Der er et stort antal sundhedsmasker, der fremmer lynnedslag og er velegnede til rødt hår. Næsten alle opskrifter indeholder en blanding af naturligt lys (honning, citron, kanel, løg, kamille).

Kanel maske

Det færdige pulver fortyndes med honning, olivenolie (3: 2: 2 spsk) og påføres fugtig hår. Smuldret kanel kan simpelthen tilsættes til balsam (1: 2 spsk. L.) Og sæt den færdige blanding. Det er ønskeligt at vaske begge muligheder med vand efter 6-8 timer.

Kamille, citron og kanel

Den anden opskrift nyttige maske består af fem komponenter. Den første ting at gøre er at brygge 200 ml kamille. I den filtrerede væske tilsættes saften af ​​en citron, 2 tsk. kanel, græsk yoghurt og 3 æggeblommer. Masken skal bæres i 4 timer. For bedre bekvemmelighed og bedre effekt er det bedre at dække dit hoved med et let bandage.

Løgmaske

Bland 20 ml løg og samme mængde citronsaft med hinanden. Derefter tilsættes 20 g honning, 5 ml eddike, 5 dråber ædelolie af hornwood. Denne blanding påføres vådt rent hår og vaskes af efter en time.

Tip! Masker skal anvendes systematisk (en eller to gange om ugen). I stedet for at tørre med en hårtørrer, foretrækker naturligt tørring eller foring af hovedet med et tørt håndklæde.

Sådan lyse sortfarvet hår

Sort hår af natur er meget lettere at lette. De har trods alt ikke været udsat for farvning og er derfor mere sunde og stærke. Piger med farvet aske-sort frisyre bliver nødt til at lægge større vægt på kvalitetsafklaring. Den første ting at gøre, før den bliver blond - er at inddrage forbedringen af ​​hovedbunden og tråde. I tre uger bør opgive curling, strygning og hårtørrer.

Så begynder proceduren selv at lette sortfarvet hår, der består af flere trin. Hver manipulation udføres med en forskel på en uge. Sådanne forventninger vil forhindre skade på håret.

Trin af afklaring efter mørk maling:

 1. Påfør en særlig vask på trådene. De komponenter, der er indeholdt i disse stoffer, renser håret efter sort farvestof.
 2. Brug dyb rensende shampoo. Sådanne professionelle værktøjer hjælper med hurtigt at slippe af med det mørke pigment. For et mere effektivt resultat i shampooet kan du tilføje 1 tsk. citronsyre.
 3. Vi begynder afklaring med hydrogenperoxid. Denne fase skal overlades til professionelle håndværkere.
 4. Påfør en lysere maling (2-3 toner) og gradvist ændre farve. Et alternativ til denne indstilling er fremhævning. Alle har ret til at vælge en mere passende måde for sig selv.
 5. Gennem denne tid anvendes folkemetoder, masker anvendes (skabt af naturlige komponenter).
 6. To uger senere gentages vi i farve, nogle få toner lettere end den forrige.

Besluttet på en kardinal ændring af hårfarve, men ved ikke, hvad der skal vælges? Læs mere om effektive klarere i artiklerne:

Sådan lyse sortfarvet hår: tips, tricks

Alle piger elsker at ændre sig og eksperimentere med deres udseende. Brunetter undrer sig over, hvordan de vil se med blondt hår og omvendt. Men sorte maling har en ulempe: efter dem er det ofte umuligt at male en anden farve igen. Dette rejser spørgsmålet om, hvordan man lettere sort farvet hår. Hvad bare ikke komme op med det rimelige køn, at returnere deres lyse tråde og ikke forblive helt uden dem.

Måder af afklaring

For at lette håret, er det nødvendigt at vaske af maling. Til dette formål oxideres farvningspigmentet, for eksempel ved hjælp af hydrogenperoxid. Denne metode er meget skadelig for krøller, så det bruges hovedsageligt i tilfælde, hvor håret er rent sort.

En mere mild metode er en betning. Det består i affedtning af det øvre lag af krøller ved hjælp af specielle stoffer, der åbner den centrale del af håret, fremskynder de metaboliske processer. Virkningen af ​​midler på håret i denne metode sker mindre i tid end i den foregående.

Lightening masker købes i butikken eller laves personligt fra naturlige produkter. I det første tilfælde ændres krøllens farve dramatisk, i andet - kun 1-2 toner. Du kan anvende blandingen hjemme, efter instruktionerne. Det er selvfølgelig bedre at lette tråde i salonen, da specialisten er mere erfaren i disse forhold og kender alle finesser. Men det vil koste ekstra penge.

Det skal huskes, at jo mørkere håret er, desto sværere er det at lette det. Graden af ​​afklaring afhænger også af mængden af ​​stoffet, der anvendes på håret, dets temperatur og varigheden af ​​eksponeringen.

Hvordan ikke at skade

Enhver blegning påvirker hårstrukturen negativt. Før man vælger en metode til afklaring, er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​deres krøller, nemlig deres tykkelse, tykkelse, farve, fedtindhold, porøsitet. Derefter er det tilrådeligt at konsultere en specialist om, hvordan du skal lette dit sorte hår uden skade.

Før lette tråde, skal de trænes i 3-5 uger. I løbet af denne tid skal du følge nogle regler:

 • Brug kun shampoo baseret på naturlige ingredienser;
 • sørge for, at der ikke er sulfater i vaske- og rengøringsmidler;
 • må ikke ændre eller vedligeholde farve på tråde med noget farvestof;
 • prøv så meget som muligt at genoprette krøllerne i forskellige nærende og fugtgivende masker, det er godt til dette formål at anvende kokosolie;
 • Brug ikke krøllejern, jern og hårtørrer (du kan bruge tørretumbleren med kold luft);
 • nægte lakker, skum, styling geler;
 • ikke perm
 • gnid i hovedbundsfundene fra placenta eller aloe, for at styrke og provokere vækst af tråde.

Tips til dem, der beslutter at lyse op

Hvis henna nogensinde er blevet anvendt på krøllerne, kan skyggen være uforudsigelig. Derfor er det bedre i de kommende dage efter proceduren ikke at planlægge seriøse møder.

Du ved ikke, hvordan man korrekt lyser sort hår og ikke forveksles med maling? Her er løsningen: Du skal afskære en lille del af strengen, anvende blandingen på den, tør den og vurder resultatet. Hvis farven viste sig ulækkert, skal du købe et andet værktøj og tjekke det på samme måde. Hvis du kan lide resultatet, kan du sikkert lette alt håret på dette hoved med dette farvestof.

Lysere krøller med naturlige produkter derhjemme anbefales til piger, der ikke vil forårsage stor skade på deres tråde, da de er sikrere. Denne metode vil være god, når der ikke er noget ønske om at ændre hårets farve drastisk. Det er kun for at finde ud af, hvordan man lettere sort hår derhjemme.

Kamille te

En af de billige metoder til at lette tråde i hjemmet uden at skade dem er en afkogning af kamille. Du kan købe tørrede blomster af denne plante i et apotek eller sundhedsfødevarebutik. Kog kamille i vand med en beregning på 1 el. ske (eller en tepose) blomster pr. 200 ml vand, lad det simre i en halv time. Herefter afkøles bouillon og filtreres derefter.

Kamille te kan bruges på to måder. Den første er at skylle deres hår i slutningen af ​​vasken. Den anden er at tilføje om to spiseskefulde te til shampoo eller balsam skylle, bland og vask hovedet med denne blanding. Hvis det er muligt, lad trådene tørre ud på gaden under solen - det vil øge effekten.

Kanel maske

Hvordan ellers lyser sortfarvet hår alene hjemme? Prøv kanel. Hun er i stand til at krølle 1 eller 2 toner lettere efter hver procedure. Men det skal tages i betragtning, at trådene kan få en lidt kobberfarve på grund af den specifikke farve på kanel.

Før du bruger en maske med kanel hjemme, skal du sørge for, at du ikke er allergisk over for dette produkt. For at gøre dette skal du på indersiden af ​​hånden anvende lidt klare midler. Hvis rødme, udslæt, kløe eller andre ubehagelige følelser forekommer, er det bedre at afvise denne procedure og prøve en anden metode til afklaring.

For at forberede masken skal du hugge kanelstænger eller købe færdigt pulver. Tilføj derefter det til dit hårbalsam (1 spsk. Kanel til 2 spsk. Balm). Påfør blandingen til rødderne, og spred derefter over hele længden af ​​trådene ved hjælp af en kam. En brændende fornemmelse kan mærkes på hovedets overflade, men efter 2 minutter skal den passere.

Det anbefales at samle og lægge krøller med en badekåbe, hold masken i 4 til 8 timer, skyll derefter godt med shampoo og vand. Efter påføring af kanel bliver håret meget duftende.

Opskrift hjemme maling

Denne maling indeholder ikke peroxid, hvilket er dets største fordel. Du skal bruge følgende produkter: 1 spsk. ske kamille, honning og calendula (blomster), 1,5 spsk. skeer af godt hakket Rabarberrod, 50 ml 70% alkohol, en halv liter æblecidereddike, 4 mellemstore citroner.

Hæld eddiken i puljen, tilsæt rabarberne der og læg ilden på. Kog og lad simre på lav varme i 10 minutter. Hæld derefter kamillen med calendula til blandingen, klem saften fra to citroner ind i den, lad den koge i yderligere 5 minutter. Sæt panden op, efter at mediet er afkølet, spænd det. Tilsæt honning og saft af de resterende citroner, bland.

Malingen påføres håret jævnt langs hele længden med en børste, varer en halv time og vaskes af. Men da farvestoffet er naturligt, vil det ikke virke i lang tid og vil ikke give en stærk effekt. Derfor skal du regelmæssigt, inden du vasker håret, igen anvende blandingen (det kan opbevares i køleskabet i op til tre uger).

Præciseringskemikalier

Det er godt at bruge naturlig maling hjemme, det vigtigste er at gøre det omhyggeligt og undgå kontakt med slimhinder. Men denne metode vil kun gradvist ændre skyggen. Mange er interesserede i, om det er muligt at straks lette sort hår på en sådan måde, at de bliver 6-8 ton lettere. Ja, det er muligt at gøre dette ved hjælp af specielle kits til farvning af hår derhjemme. Men det er endnu bedre at male krøller med kemikalier i kabinen.

Hvilken maling er bedre at lette sort hår, kun en ekspert vil fortælle. Købe et værktøj alene, være opmærksom på, at det var specielt beregnet til mørke nuancer, og ikke for blond.

Ud over maling i butikkerne kan du finde lynhungshampoo eller spray. De er primært designet til lette tråde, men nogle malede brunetter bruger dem i stedet for masker med citronsaft. Hvilken metode der skal bruges afhænger af hårets tilstand og hvor meget pigen gerne vil lette sine farvede tråde.

Der er en anden kemisk (men ikke godartet) måde at lette sort hår på - det er brugen af ​​hydrogenperoxid. Hæld væsken i en mørk glasflaske med en sprøjteflaske. Hver dag skal produktet sprøjtes på strengene, det vil sige brugt som en spray. Et udvidet resultat peroxid (2 tbsp. Skeer) blev omrørt med flydende sæbe (2 tbsp. Skeer) blev påført som malingen farve og hold 15 minutter. Derefter vaskes stoffet og skylles endelig med vand blandet med æblecidereddike.

Kendskab til de grundlæggende måder, hvorpå du kan lette sorte tråde, fortsæt til det mest hensigtsmæssige for dig, vigtigst ikke skader dem på vej til forandring.

Hvordan lette sort hår? 15 metoder

Sort hår ser ganske elegant ud, fordi denne farve for mange er forbundet med konservatisme, rigdom og ro i sindet. Samtidig ønsker næsten alle ejere af sorte krøller at ændre sin stil, herunder lette håret. Sorte tråde er det mest upraktiske ved en sådan ændring, for inden du laver et farvestof i en anden farve, er det nødvendigt at lette dem. Resultatet af en sådan procedure kan ikke altid være, hvad der forventes.

Folkemetoder - de bedste hjælpere i lysere sort hår

 1. Kamilleinfusion. For at gøre dette skal du brygge 3 poser med almindelig te med en smag af kamille med en liter kogt vand. Denne nyttige tinktur skal stå i ca. 2 timer. Hver gang du skal vaske dit hår med shampoo, skal du vaske dit hår med denne infusion. Denne bouillon vaskes ikke af. Denne type procedure udføres mindst 3 gange om ugen. Det er ikke så svært at lette sort hår, for i løbet af ca. en måned vil resultatet være mærkbart.
 2. Hydrogenperoxid. Det er vigtigt at vælge peroxid i henhold til styrke og tykkelse af krøllerne. Hvis håret er tyndt, skal de behandles med peroxid 5-6%. Hvis en kvindes hår er stærk og tyk, skal stoffets styrke nå 12%. I processen med en sådan procedure bliver det nødt til at blotte med sort peroxid. Jo længere agent vil være på hovedet, jo større bliver effekten. Det vigtigste er ikke at overdrive peroxidet på hovedet, for det er sådan, du kan brænde dine egne krøller.

Det kan ikke siges, at effektive hjemmemekanismer til blødt sort hår vil hjælpe en pige til at blive blonde, men de kan virkelig gøre strenge lysere af flere toner.

Lightening sort hår med kosmetologi

For at løse problemet med at afklare sorte tråde er det bedst at konsultere en kvalificeret fagmand. Føreren vil altid korrekt vælge koncentrationen af ​​komponenterne og bestemme med nøjagtighed det tidsinterval, der er fastsat for at lette en bestemt type hår. Når du selv køber et butikværktøj, skal du altid afklare, om det er beregnet til sorte krøller. Sort hår kan tændes, for i enhver detailkæde er der specielle lynhampoer, der hjælper med at klare denne opgave.

Hvis ikke desto mindre pigen besluttede at lette det sorte hår derhjemme, så skal hun veje alt godt og tænke det omhyggeligt, fordi denne procedure er ret kompliceret og nogle gange endda risikabelt. Jo mørkere kvindens hår er, desto sværere er det at lette det. Hvis nogen gang blev tresserne farvet med henna, så kan man få et uforudsigeligt resultat. Lysere sorte hår på en kvinde ad gangen er ikke færdig, fordi det er skadeligt for trådenes sundhed. Det ville være at foretrække at udføre en sådan procedure i flere faser.

Fremhæv som en måde at lette håret på

Du kan gradvist udføre proceduren for afklaring af sorte krøller, når du bruger fremhævning. I dag er denne metode ganske populær. Til gennemførelse skal du blande det klargørende pulver samt 12% oxidant. Disse komponenter er forhåndskøbt i specialforretninger, der sælger professionel kosmetik.

Ved starten af ​​denne procedure skal du skære folien i strimler, hvis bredde vil være ca. 10 centimeter og længden - 30 centimeter. Næste skal du tage en tynd hårstreng. Under er det lukket folie. Derefter skal håret påføres maling. Derefter skal folien vikle op til rødderne. Det samme skal gentages med andre krøller. Efter 30 minutter anbefales maling at vaske håret af. Den næste fremhævning kan udføres efter 3 uger.

Klassisk eller traditionel fremhævning er en procedure, hvor du skal bruge speciel maling og folie.

Brug af honning til at lette håret

Mange moderne piger er ikke glade for at have sort hår. Hvordan lette dem, ikke alle damer ved det, men der er mange opskrifter til at klare dette problem. Og en af ​​disse opskrifter er at bruge honning. Du kan anvende honning direkte på krøllerne som en maske. Du kan også tilføje en lille mængde vand til det, mens du gør det flydende. Så det bliver lettere at anvende honning på hovedet. Dette produkt anvendes på vådt hår, og så lægges der en plastdæksel på hovedet. Honning på håret skal være omkring en halv time, hvorefter den vaskes af med shampoo.

Du kan også oprette en effektiv lette maske til hår, blande i lige store dele olivenolie og honning. For at tilføje til maskens ekstra ernæringsværdi anbefales det at tilføje en halv banan til blandingen. Endvidere påføres et sådant præparat på håret.

Honning er også ofte tilføjet til balsam. For at gøre dette skal du omhyggeligt ryste flasken med en kosmetik og honning tilsættes til det, så komponenterne blandes. For at bruge en sådan balsam er det nødvendigt, som før, efter vask af et hoved. Dette vil medvirke til hurtigt at løse problemet med, hvordan man lyser sort hår.

Honning er et fremragende naturligt middel, som ikke kun kan nærme og fugtige håret, men også lette det.

Citron til lysende sort hår

Når citronsaft påføres hårstrengene, og så håret er udsat for solen, begynder syren i citronsaft at aktivere og åbner hårpæren for gradvist at rense pigmentet. Citronsaft er i stand til at tørre hår, derfor skal du bruge klimaanlæg efter hver procedure.

For at anvende citronsaft på hovedet skal du blande 100 ml friskpresset citronsaft med 100 ml vand i en sprøjteflaske. Det er nødvendigt at anvende denne blanding rigeligt på rene fugtede krøller. Derefter må håret tørre i solen i mindst 1 time.

På grund af det faktum, at citronsaft kan tørre tråde, er det værd at vaske dem efter en times udsættelse for solen, så de ikke virker falmede og forurenet.

En smule citronsaft kan også blandes med olivenolie, honning eller kamille tinktur. Dette vil hjælpe i spørgsmålet om lynhår. Sorte krøller er ikke så lette at lette, men denne blanding klare det hurtigst.

Siden antikken er citronsaft blevet brugt som et naturligt lysemiddel til hår, og denne komponent er faktisk mest effektiv til lette sorte krøller.

Lysende hårmask

Hvis du vil lette sort hår, kan du oprette en lynmaske. For at gøre dette skal du kombinere citronsaft, kamille te og kanel. Dette vil ikke kun lette håret, men også styrke det, samt tilføje ernæring til håret, især hvis der i tillæg til denne blanding tilsættes græsk yoghurt og æggeblommer.

For at forberede en sådan maske skal du brygge 3 poser kamille te i 200 ml vand. Kog denne blanding skal være i 10-15 minutter, hvorefter den fjernes fra varmen og afkøles. Teposer kan opnås og derefter klemmes citronsaft i kølet te. Derefter tilsættes 2 teskefulde græsk yoghurt, 2 eller 3 æggeblommer og 2 teskefulde kanel til blandingen.

Det anbefales at anvende en sådan maske på hår fra rødder til spidserne. Derefter lægges en bruserhætte på hovedet, og blandingen forbliver på håret i op til 4 timer, hvorefter ringen er vasket godt. Dette fjerner alle spor af masken fra håret.

Du skal anvende denne maske mindst en gang om ugen i flere uger for at se betydelige resultater. Jo flere gange du anvender en maske, jo lysere bliver dit hår.

Kosmetik til at lysere sort hår

Det er også muligt at bruge et farvningssæt til at lette sort hår. Hvis du hurtigt vil lyse de mørke krøller og ikke forventer på samme tid et par uger, indtil de naturlige komponenter begynder at virke, er der mulighed for at male stængerne derhjemme. Selv om sådanne værktøjer har en betydelig risiko, er de stadig ret effektive.

En pige kan prøve en lightening balsam og shampoo. Der er gode balsam og shampoo i butikkerne, som er designet specielt til gradvis lysning af krøller, som begynder at virke efter flere på hinanden følgende vask.

Du kan også sprøjte på hårets lysende middel. Ud over balsam og shampoo til blødt hår er der specielle sprayer, der virker på samme måde som citronsaft. Pigen skal bare anvende sprayen på de lidt fugtige hårstrenge, og aktiver derefter den med en hårtørrer eller ved hjælp af udsættelse for solen.

Regler for brug af kosmetik til lynhår

 • Det er nødvendigt at anvende lynmidler til mørkt hår, der er lavet på basis af naturlige ingredienser.
 • Det er vigtigt ikke at anvende shampooer, der indeholder sulfater for at lette håret derhjemme. Sulfater tilsættes til næsten alle vaskemidler for at danne et skum. Kosmetik designet til at passe hår, der ikke indeholder sulfater, er ikke let at finde. De farligste kemiske tilsætningsstoffer i denne kategori er ammoniumlaurylsulfat og natriumlauryl (laurbær) sulfat.
 • Brug ikke kosmetik designet til farvet hår. Virkningen af ​​disse balsamer og shampooer er specielt rettet mod at opretholde hårets skygge.
 • Hvis det er muligt, kan du anvende naturlig kokosolie, takket være strukturen af ​​kvindelige krøller er restaureret og næret. Hvis dette ikke er muligt, er det acceptabelt at anvende andre produkter og olier, hvis virkning er rettet mod ernæring og genopretning.
 • Opvarm ikke dine egne krøller. Det er vigtigt at udelukke brugen af ​​en hårtørrer, udjævningsjern, pleyk. Hvis hårtørrer har en "kold luft" -funktion, kan du bruge den i denne tilstand.
 • En række værktøjer, såsom mousses, geler, lakker, skum kan ødelægge krøllens struktur. En måned før du skal lette sort hår, er det vigtigt at opgive deres brug.
 • Det er også forbudt at gøre perm proceduren før lynet håret og efter det.
 • At bruge midler baseret på placenta eller aloe vera, som skal gnides i hovedbunden, vil have mindst en gang om ugen.

Hvert middel til at lette håret beskadiger hovedbunden, og derfor er det nødvendigt at følge visse regler for at minimere en sådan skade, en måned før en sådan procedure.

Kanel som en hjemmelavet hårklarer

Der er mange opskrifter til kanel som et hjemblødgøringsmiddel. Denne komponent bruges både uafhængigt og i kombination med andre komponenter.

 • For at skabe en lysende blanding er det værd at fortynde kanel med renset vand i et forhold på 1: 1. Komponenterne anbefales at blandes grundigt for at opnå en cremet konsistens, hvorefter du kan gå videre til processen med at blegge sorte krøller. Farvepræparatet anbringes på rene og fugtige tråde. Endvidere er det pænt fordelt over hele længden af ​​håret, og hovedet er dækket af et brusebad eller en plastikpose. Kanel holder håret så længe som muligt.
 • Der er en anden opskrift, ifølge hvilken du skal blande i lige store mængder naturlig honning og kanelpulver. Hvis honningen er meget tyk, skal den opvarmes i et vandbad eller lidt fortyndes med rent vand. Princippet om at anvende en sådan blanding til at lette sort hår ligner den forrige.
 • For at opnå ikke kun hårbelysning, men også deres pleje, er det nødvendigt at blande kanelpulver, olivenolie og flydende honning. Andelen af ​​en sådan maske vil være 3: 2: 2. Blandingen bør blandes, indtil en homogen masse dannes og påføres på fugtige og rene krøller i mindst 6-8 timer.

En speciel sammensætning baseret på kanel til at lette sort hår, når den anvendes korrekt, giver en æstetisk og helbredende virkning.

Måder at lette hår til brunetter

Piger elsker at være prangende, og sort hår vil altid sætte dig adskilt fra mængden. Og hvis du bare har farvet dit hår sindssygt, så efter et år eller et par år kan den sorte farve blive irriterende, og det er ret problematisk at male på denne farve.

Der er forskellige måder og metoder til at lette sort hår. Vi må straks forstå, at den naturlige mørke farve og farvet skal lyse på forskellige måder.

Vi belyser sorte, ikke-malede krøller derhjemme

Professionelle værktøjer overvejer produkterne Estel.

male

 • maling nummer 8, 9 eller 10 gør naturligt hår 1-2 toner lettere (dvs. lysebrunt, kan give en rød skygge);
 • maling nummer 12 eller superblond lyser med 4 toner og gør krøller rød eller lysebrun;
 • delvist lyser det naturlige pigment og erstatter det med en kosmetisk;
 • malingen blandes med oxigent 3,6 og 9% i et forhold på 1: 1;
 • alder på hår i 30 minutter;
 • vaske af og påfør balsam til maling.

Maling kan være skadelig på grund af ammoniak, som:

 • trænger ind i hårstrukturen, overtræder det
 • skader og tørrer hår, hvis du overdriver det, kan det føre til hårtab;
 • er et giftigt stof, så farvningsproceduren anbefales at udføres i en maske.

Lysende pulver

 • besidder den stærkeste lyn effekt, op til 7 toner;
 • påvirker krøllerne aktivt, helt eller delvis misfarver den naturlige skygge af håret;
 • ikke omrørt af vand
 • pulver blandet med oxigent 3 og 6% i forhold 1: 2;
 • holdetid fra 20 til 50 minutter;
 • til farvekorrektion egnet toningmaling nummer 8,9 og 10;
 • nogle gange for at få en blond, skal proceduren udføres flere gange (afstanden mellem procedurerne er mindst en uge) og endelig at blive tonet.

Harm fra pulver:

 • mest af alt lysere skade hår;
 • gør dem tørre og livløse;
 • Efter proceduren er det nødvendigt at intensivt genoprette hår med olier og masker.

Handsker skal erhverve specielle til at udføre procedurer med professionelle midler.

Nærmere om præcisering af maling og pulver i denne video:

Alle professionelle produkter beskadiger hår i større eller mindre grad. Hvis du vil skinne dit hår til 1-2 toner og samtidig forbedre dem, så anbefaler vi at prøve folkemetoderne.

Naturlige Lysende Agenter.

Honning og kanel

 • lyser krøller med 1-2 toner;
 • helbreder.

Anvendelsesmåde:

 • Bland 3 spiseskefulde honning med 3 spsk kanel til en ensartet konsistens (beregnet på den gennemsnitlige hårlængde). Honning bør være flydende (sukker skal smeltes i et vandbad eller i en mikrobølgeovn).
 • Til tør, porøs eller klatring tilsættes 2 spiseskefulde olivenolie, fordi kanel tørrer hår.
 • Bland det med balsam (det skal være 2 gange mere).
 • Påfør blandingen på rent, tørt hår med en børste langs strengene, trækker sig tilbage fra rødderne (for at undgå hudforbrændinger fra kanel).
 • Efter påføring af masken fastgører vi håret på bagsiden af ​​hovedet, vikler det i plastfolie eller en taske, læg på en hat og / eller et frottéhåndklæde.
 • Modstå 30 minutter (til åbning skalaer).
 • Derefter fjernes hætten og modstår yderligere 3 til 5 timer.
 • Vask regelmæssigt strengen og se, hvilken skygge det viser sig.

Læs mere om metoden i videoen:

kamille

Tilbered kamille bouillon, hæld en halv kop kamille blomster med 2 kopper kogende vand og lad det brygge.

Du kan enten skylle dit hår eller lade det stå på dit hår i 15 minutter og derefter vaske det af.

citron

Der er 3 måder at bruge citron som klarer:

 1. Vi tørrer hårstrenge med citron kiler, efter 20 minutter vasker vi af (det vil give en større og hurtigere effekt, men det tørrer håret).
 2. Skyl med citronvand regelmæssigt. Til forberedelsen har du brug for saften af ​​2 citroner og en liter vand.
 3. Bland citronsaft med samme mængde olivenolie og påfør håret, hold i 20-30 minutter og vask derefter af.

Alle naturlige midler til afklaring er lavet af kurser (op til 10 gange) 2 gange om ugen.

Sådan lyser du farvet sort hår derhjemme?

Naturlige midler er sværere at klare denne opgave, men på nogle hår vil effekten være. Bedste af alt, 2 metoder vil fungere - en vask og et lynpulver. Til hjemmebrug er det bedre at vælge en syrefjerner, det gør ikke håret skadeligt og er nemt at bruge. Vi vil også overveje metoder, der bruger husholdnings maling og dyb rensende shampoo.

Acid Remover ESTEL Color OFF

 • fjerner kun kunstig pigment fra hår;
 • På langt, ofte farvet hår vaskes farven ujævnt (et sted er der mere kunstigt pigment, et eller andet sted mindre);
 • tørt hår vask kan tørre ud endnu mere:
 • vask dit hår i god stand vil ikke skade og endda forlade en skinne;
 • Skaden fra den er flere gange mindre end fra lyspulveret.

Sammensætningen indeholder 3 flasker:

 • reduktionsmiddel;
 • katalysator;
 • Neutralizer.

Vilkår for brug:

 • vi blander et reduktionsmiddel og en katalysator i lige store mængder;
 • Anvend hurtigt sammensætningen (tilbagetrækning fra rødderne), fordi vasken virker kun i 30 minutter;
 • Efter denne tid skal du tørre sammensætningen med papirhåndklæder (skyll ikke med vand) og anbring en neutralizer (det hjælper dig med at se om det kunstige pigment er blevet skyllet ud af håret);
 • hvis håret er mørkt, vask derefter med shampoo, tør håret og gentag proceduren (hvis det er nødvendigt, gør 3. vask en uge senere;
 • hvis efter neutralisatoren farven forbliver den ønskede måde, så vasker vi hovedet med 2-3 gange dybt rensende shampoo.

Yderligere farvning kan ske efter 40 minutter, men vi anbefaler at gøre det hver anden dag. For det første er malingen påført snavset hår, og for det andet på en dag vil du vide præcis, hvilken farve du har efter vask.

Efter vask får du følgende nuancer:

 • hvis du har din egen hårfarve er mørk, så bliver den rød efter vask
 • hvis du er blond, vil du være rødhåret:
 • Hvis du er en naturlig blondine, bliver den gul.

Hvorfor sker det her? Ethvert farvestof lyser håret en tone, før den ønskede skygge gives. Og vasken fjerner kun kunstig pigment.

Efter vask skal du sørge for at bruge en neutralisator for at kontrollere, hvor godt det svarte pigment er vasket af. Hvis håret ikke blev mørkt efter det, blev pigmentet skyllet ud.

Lysepulver til farvet hår

Virkningen af ​​pulver, vi har allerede overvejet i denne artikel. På umalet og farvet hår er effekten den samme. Nu vil vi se på et eksempel på, hvordan man er den mest sikre på at blive blond med pulver.

Vi vil gøre reinkarnationen om et par dage:

 • Bland 30 ml pulver og 60 ml oxygenat 3% + shampoo. Påfør i fuld længde, trække fra rødderne med 3-4 cm. Hold i 15-30 minutter og vask derefter 2 gange med shampoo. Fukt enhver maske. Farvetone bliver rødbrun.
 • En uge senere, en blanding af pulver, oxygene og ampull Estel HEK, appliceret i fuld længde, tåler vi 30 minutter, vaskes og fugtes, såvel som på den første dag. Krøller får en brun-rød skygge.
 • Efter yderligere 2 uger gentager vi proceduren for den "anden" dag. Skyggen bliver rød.
 • Efter endnu 2 uger gentager vi. Få en gul farvetone.
 • Den næste dag kan du allerede have tonet maling under nummereringen 8,9 eller 10.

Mellem procedurerne skal du aktivt genoprette hår med masker og olier.

Hvad er Estel Hack ampuller til?

 • Beskyt håret ved farvning og blegning;
 • Giv hår glans, blødhed og silke;
 • juster hårstrukturen.

Mere om metoden i videoen:

Lightening ved hjælp af husholdningsmaling fra en almindelig butik

 • Vi køber 3 maling: en lynmaling, en anden enfarvet med en kold skygge med tal fra 8 til 12 og stadig mørk (i naturlig farve), hvis rødderne er gullige;
 • Vi anvender lette maling fra begyndelsen af ​​ørerne til spidserne med små tråde i 20 minutter, enderne er forseglet i folie;
 • Efter 20 minutter strække malingen til rødderne i fine tråde (princippet om fremhævning) og lad i yderligere 10 minutter;
 • vask af med shampoo og tør på en naturlig måde;
 • Yderligere (det er muligt på samme dag, men det anbefales mindst 2 dage senere). Vi anvender en farvet maling med en koldfarve over hele længden og holdes i 30 minutter (den kan påføres rødderne 10 minutter før skylning), skylles og tørres;
 • Det sidste stadium er farvning af rødder med mørk maling, hvis effekten af ​​gulhvide rødder er opnået, gælder for rødderne og lidt stræk med tynde tråde, hold i 20-30 minutter og vask af.

Deep Clean Shampoo

 • delvist og gradvist vasker væk pigmentet fra håret;
 • med hyppig brug kan skade krøller;

Anvendelsesmåde:

 • Udskift din almindelige shampoo med denne;
 • skyll håret med citronvand for at forbedre effekten;
 • Endelig anvende uudslettelige olier til at genoprette krøller.

Som du har set, er der mange metoder, fra mild til aktiv. Resultatet og skaderne skyldes mange faktorer.

Vi anbefaler, at du går til en professionel for høring, så han kan vurdere hårets tilstand og rådgive, hvad du kan for at lette håret, og selve proceduren kan gøres hjemme.

estet portal

Shugaring ansigt derhjemme