5 måder at plukke øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet

Øjenbryn plukning er en velkendt procedure for de fleste piger. Men for de fleste er det ret smertefuldt. Oftest er pincett bruges til at slippe af med hårene, og det leverer hovedpine, fordi håret trækkes og trækkes ud af huden.

Det viser sig at i lang tid er der måder, hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet. I øst blev en tråd brugt til at korrigere formen på øjenbrynene. Som følge heraf er denne metode blevet populær og har endda sin egen betegnelse triding. Det er den mest populære metode til plukning af øjenbryn uden pincet.

Der er dog andre måder, blandt hvilke er:

 1. Voksning af hårfjerning.
 2. Elektroepilyatsiyayu.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Epilering.

Selvfølgelig er ikke alle disse metoder anvendelige derhjemme. Men de er alle gyldige og har flere fordele. Om hver tale separat.

Triding

Som allerede nævnt syntes teknikken i øst. Det var der, at piger blev af med det mest uhyggelige hår. Før brylluppet måtte pigen gennemgå hårfjerningsprocessen for hele kroppen, fordi det var mangel på hår, der blev betragtet som et tegn på renlighed og uskyld. I det gamle Persien markerede dette ritual dannelsen af ​​en pigekvinde overhovedet.

I hvert land har proceduren sit eget navn. En generaliseret trilling opstod fra den engelske "stringing"; i Egypten kaldes proceduren "fatl", "abru" i Iran og "khit" i nogle andre lande i den arabiske verden.

Fordele ved fremgangsmåden

Triding er meget populær i Europa og i øst, men stadig ikke særlig kendt i Rusland. I mellemtiden er dette en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder. Overvej plusserne plukning tråd.

 1. Budget. Hvis du selv behersker teknologien, kan du spare en betydelig sum penge, fordi der ikke kræves nogen forbrugsvarer.
 2. Alsidighed. Tråden kan fjerne hår overalt på kroppen, og de, der har mestret teknikken perfekt, kan bruge den til at justere formen af ​​et skæg.
 3. Smertefri. I modsætning til pincet giver tråden ikke noget ubehag.
 4. Effektivitet. Teknikken giver dig mulighed for at fjerne de fleste af hårene, mens tråden fanger selv de korteste.
 5. Langsigtet effekt. Efter sådan fjernelse begynder hårene ikke straks at vokse.
 6. Peeling. Under trilling fjernes døde hudceller yderligere, hvilket bidrager til sin hurtige regenerering og fornyelse.

Selvfølgelig kan du på nogen måde finde den negative side. I dette tilfælde er procedurens varighed. Men her er der nogle nuancer, når du går igennem alle faser af en sådan plukning flere gange, vil øjenbrynskorrektion ikke længere tage meget af din tid. Det handler om disse faser og snakker videre.

Triding teknik

Før du begynder at trække ud, skal du få det nødvendige værktøj. I dette tilfælde et spejl i et godt oplyst sted og tråd. Det er bedst at tage en bomuldstråd, det tager håret bedre og glider ikke. Ideel spole med mærkning nr. 10.

 1. Vask ansigt og hænder, det er tilrådeligt at desinficere huden på hænderne og øjenbrynene.
 2. Pulver området over det øvre øjenlåg, kam dine øjenbryn fra bunden opad.
 3. Skær et stykke tråd til den ønskede længde. I gennemsnit er det 0,5 meter, men efter den første procedure forstår du den større eller mindre værdi, du har brug for.
 4. Stram trådens ender straks, og stræk den løkke, du har skabt.
 5. Dernæst gør de "otte": Drej tråden i midten om et par omgange. Endene af løkken skal forblive på begge hendes fingre.
 6. Stræk de resulterende sløjfer med din pegefinger og tommelfingeren. Hvis du ændrer afstanden mellem puderne på tommelfingeren og pegefingeren, skal midten af ​​"otte" bevæge sig.
 7. Øv at styre tråden.
 8. Tag tråden til højre øjenbryn. Reducer afstanden mellem fingrene på samme hånd, centret skal også skifte til højre.
 9. Bring den venstre (store) trekant til stedet for uønsket hårvækst.
 10. Placer hjørnet af trekanten under det ønskede hår, og åben derefter fingrene på din højre hånd. Centret vil skifte, og det ønskede hår vil falde ind i det snoet område.

På samme princip trækker du alle uønskede hår. Det anbefales at skifte til højre og venstre øjenbryn. Hvis du først er færdig med den ene side, så er der en chance for at lave asymmetriske øjenbryn.

Også, hvis du ikke har stødt på denne metode før, er det værd at besøge en specialist. Det er bedre at se alt arbejdet personligt, så du ikke selv begår fejl.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynene ud med en regelmæssig tråd:

Wax depilation

Normalt, når der opstår spørgsmål om, hvordan du kan trække ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet, kommer voks straks til at tænke på. Det bruges ofte til depilation og er blevet et velkendt værktøj. Denne voks hjælper ud, når du skal slippe af med korte hår.

Denne procedure har en række fordele. Den vigtigste blandt dem er effektivitet. Håret fjernes sammen med roden, så vokse ikke i lang tid. Med konstant hårfjerning med en lignende metode, falder frekvensen og væksten af ​​væksten, panden bliver mere klar og velplejet.

Det er også praktisk at voks voks, fordi med en bevægelse fjernes en stor del af det uønskede hår. Men der er også ulemper.

 • Du har brug for færdigheden til at udføre en tilsvarende korrektion.
 • Der er risiko for indgroede hår.
 • Permanent depilation kan for meget forpine browlinjen.
 • Ofte efterlader sådan hårfjerning irritation på huden.

Derfor er det værd at tænke, inden du starter en lignende procedure, men hvis du tilpasser dig, kan du hurtigt og permanent slippe af med uønsket hår.

photoepilation

Hvis du spørger en professionel beautician, end du kan trække ud øjenbryn undtagen pincet, vil han helt sikkert rådgive dig om fotoepilation. Denne metode anses trods alt for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige. Til antallet af dets fordele er:

 • Evnen til at bruge til enhver øjenbryn, stivhed og farve er ligegyldigt.
 • Øjenbryn bliver nøjagtige, jeg får de nødvendige konturer.
 • Absolut smertefrihed og sikkerhed for huden.

Men proceduren er kompliceret og udfører den hjemme uden udstyr vil ikke fungere. Der er også andre ulemper:

 • Før du gennemfører den første session, skal du bestå test og konsultere en kosmetolog.
 • Du kan ikke udføre proceduren, hvis du allerede har brugt andre metoder til fjernelse af hår.
 • Proceduren er kontraindiceret til gravide og ammende piger.
 • Forbudt fotoepilation og dem, der har indbyggede elektroniske enheder i kroppen.

Det må siges, at i de senere år begyndte fotoepilatorer at blive vist på hylderne i butikkerne. De er dyrere end deres kendte kolleger, men en sådan enhed vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår over hele kroppen smertefrit.

Laser hårfjerning

Denne procedure er signifikant forskellig fra alt ovenfor, fordi det giver dig ikke kun mulighed for midlertidigt at trække hårene ud, men også for permanent at justere formen på øjenbrynene. Men for et sådant resultat bliver nødt til at bruge 4-5 sessioner, som vil være pengene værd.

Også fra de negative aspekter er det værd at bemærke, at efter proceduren små skorper kan danne sig på huden, vil de passere inden for 3 dage. Laser kan ikke bruges til mørkt hår.

Blandt argumenterne for, er det værd at fremhæve:

 • Smertefri.
 • Hurtig, gennemsnitlig tid pr. Session er 30 minutter.
 • Sikkerhed.
 • Langsigtet resultat.

elektrolyse

Denne procedure udføres heller ikke hjemme, men kan betragtes som en alternativ metode til pincet. En nål med en elektrisk strøm indsættes under huden, udledningen påføres på hårpæren, som dør. Så det viser sig, at efter en session vil uønsket hår ikke vokse.

Der er tilfælde, hvor den anden session er nødvendig, nogle hår kan vises igen. En anden session er dog det maksimale antal procedurer. Tilslutte sig denne korrektion, husk at det er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at anvende anæstetiske cremer eller sprayer.

Så du er bekendt med de mest populære måder at trække ud øjenbryn uden pincet. Nogle af dem kan laves hjemme, andre skal udføres i showrooms under tilsyn af specialister. Bestem hvilken af ​​metoderne der er rigtige for dig, pik alle fordele og ulemper. Når du finder en passende mulighed, vil det ikke længere være et problem for dig at plukke øjenbryn.

Se også: Hvad er øjenbryn laser korrektion? (Video)

Sådan trækker du ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet

Effektive metoder til at håndtere overskydende hår på øjenbrynene uden pincet

Velplejede og smukke øjenbryn - dette er det sædvanlige ønske hos enhver kvinde. Nogle gange er det svært at passe på denne del af ansigtet. Vi vil forstå, hvordan man trækker øjenbryn uden pincet.

Triding

Fjernelse af uønsket hår blev opfundet i øst. På trods af at lokale skønheder har akkrete øjenbryn på næsebroen, anses de som smukke. De var de første til at fjerne uønsket hår på ansigtet og i andre dele af kroppen. Og de gjorde det ved hjælp af metoden til trilling, det vil sige med en regelmæssig tråd.

Hidtil er brugen af ​​tråd til plukning af øjenbryn betragtes som en af ​​de mest populære metoder. Det anvendes ikke kun til øjenbrynene, men også helt til alle dele af kroppen. Og dette er ikke den vigtigste fordel ved triding.

Her er nogle argumenter, der får dig til at prøve proceduren på dig selv mindst en gang:

 1. Økonomi. Tjenesten leveres af mange skønhedssaloner. Men for at opleve effekten er det nødvendigt at lægge en betydelig mængde penge ud. Bed bedre at gøre proceduren selv hjemme. Og prisen på tråd er meget lavere end på kvalitet pincet.
 2. Convenience. Hvis du helst behersker trideteknikken, kan du nemt fjerne hår på enhver del af ansigt og krop. Ved hjælp af tråden kan du justere skæget.
 3. Ingen smerte. Metoden er velegnet til dem, der ikke kan lide at udholde smerte. Plukkerende øjenbryn med en tråd giver ikke nogen smertefulde fornemmelser, i modsætning til pincet.
 4. Høj effektivitet. Det behandlede område af øjenbryn er ikke ringere end pincet i renhed. På denne måde kan selv de mindste hår fjernes. Effekten varer i lang tid.
 5. Nøjagtighed. Tråden fjerner ikke kun hår, men også døde hudceller. Efter trilingsproceduren forbedres celleregenerationen.

Blandt ulemperne er følgende:

 • procedurens varighed
 • det er umuligt at bedøve øjenbryn med en isterning, da det er svært at fange vådt hår med en tråd;
 • Den første procedure udføres bedst i en skønhedssalon med en kvalificeret specialist.

Denne metode bruges, hvis du vil fjerne for kort hår på øjenbrynene. Marker en række fordele:

 1. Varm voks fjerner håret sammen med sin rod. Følgelig vil resultatet vare meget længere.
 2. Kan bruges til hår af enhver tykkelse og hårdhed.
 3. Fjernet de mindste og ubemærket hår.
 4. Over tid vil vokset hår vokse langsommere. Og resten af ​​panden linjen bliver mere tæt og velplejede.
 5. En bevægelse kan samtidig fjerne de fleste af de ekstra hår.

Der er også nogle ulemper ved denne procedure:

 1. Regelmæssig brug af voks anbefales ikke. Over tid kan panden blive tyndere, og hårlinjen forsvinder fuldstændigt.
 2. Fremgangsmåden bør udføres ikke kun varmt voks, men også koldt. Ellers kan indgroede hår fremstå.
 3. Efter proceduren forbliver i de fleste tilfælde inflammation i huden, som skal fjernes.
 4. Det anbefales at søge hjælp fra en professionel mester. Så du vil undgå alvorlige problemer med udseendet, hvilket ødelægger uerfarenheden.

photoepilation

Denne metode anses for sikker. Takket være ham kan du fjerne alt uønsket hår, der ødelægger øjenbrynslinjen. Der er flere hovedfordele ved fotoepilering:

 • kan bruges til hår af enhver farve og hårdhed;
 • Øjenbrynene bliver velplejede og smukke, selv de, der blev tilintetgjort og stærkt overgroede;
 • Metoden beskadiger ikke huden;
 • absolut smertefri operation.

Der er nogle ulemper:

 • Gør øjenbryn fotoepilation ikke fungerer hurtigt, du skal passere de relevante tests og besøge en specialist, der vil holde en konsultation;
 • photoepilation er kontraindiceret, hvis andre metoder til hårfjerning (bortset fra barbering) blev anvendt;
 • det er umuligt at gennemføre proceduren for mennesker, der blev bestrålet i lang tid under solen;
 • kan ikke anvendes under graviditet og under amning;
 • forbudt i nærværelse i kroppen af ​​indbyggede elektroniske enheder (såsom en pacemaker);
 • hvis brugt medicin, der øger lysfølsomhed, kan proceduren ikke udføres;
 • Udfør ikke hvis der er allergiske reaktioner mod sollys.

laser

Øjenbrynskorrektion kan udføres ved brug af en neodymlaser. Al denne energis energi er rettet strengt mod fjernelse af hårsækken. Som følge heraf dør han en gang for alle. For at få det perfekte resultat skal du gennemgå 4-6 sessioner, der finder sted med to måneders mellemrum.

Laser hårfjerning øjenbryn har flere fordele:

 • hvert hår fjernes individuelt, hvilket giver dig mulighed for at få et fantastisk resultat;
 • proceduren varer ca. 30 minutter;
 • passerer næsten smertefrit;
 • indgroede hår fremstår ikke;
 • langvarigt resultat.

Ulemperne omfatter følgende:

 • proceduren kan ikke udføres på øjenbrynene med hår af lys nuancer;
 • skorper kan forekomme på huden efter proceduren, men efter et par dage vil de passere.

elektrolyse

Hårfjerning sker ved at indsætte en lille nål, hvorigennem el leveres til hårroten. Pæren er fuldstændig ødelagt, og uønsket "vegetation" vises ikke længere.

Selv om det sker, at noget hår måske ikke går i pension første gang og efter et par uger, vises det igen. For at undgå dette anbefaler eksperter igen elektro-hårfjerning igen. For at udføre en sådan operation er det nødvendigt at bruge smertestillende midler eller cremer.

Du er bekendt med de grundlæggende effektive metoder, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår uden pincet. Nogle procedurer kan udføres hjemme, men det er bedre at stole på en professionel i denne sag.

Vores ekspert: Elena Vishnevskaya Kosmetolog af Cleopatra salonen. Jeg er sikker på, at du kan og burde kæmpe mod uønsket hår i enhver alder, jeg er klar til at dele min erfaring med læsere.

Tråde er ikke kun til syning: plukning af øjenbryn uden pincet

Sandsynligvis ikke en eneste kvinde, der ville passe hendes øjenbryn form. Deres design er en procedure kendt for alle skønheder: piger begynder at trække overskydende hår næsten fra det øjeblik de begynder at anvende deres første makeup.

For mange piger er denne procedure imidlertid meget ubehagelig og smertefuld. Nogen begynder at græde, nogle har vandige øjne, eller de begynder at nysen.

Derudover forbliver rødmen på øjenlågene, som skal fjernes ved hjælp af specialværktøjer. I nogle skønhedssaloner til denne procedure injiceres særlige midler, eller der anvendes en speciel creme, som bedøves og "fryser" området omkring øjenbrynene. Dette er især vigtigt for en kvinde, hvis hendes følsomhedstærskel er høj.

Ud over sådanne problemer som smertefulde fornemmelser er der en yderligere ulempe - det er vanskeligheden ved at vælge et værktøj, som ifølge vanen plukkede øjenbrynene - pincet.

For at gøre det nemt at trække ekstra hår, har du brug for høj kvalitet pincet, men i dag er det ikke billigt. Derudover kræver pincetten pleje, den er steriliseret før plukning. Det bliver også ubrugeligt - ophører med at gribe hår over tid, glide af.

Hvis du husker historien, kom øjenbrynpucking fra øst. Selvom man i Centralasien troede på, at en smuk kvindes øjenbryn konvergerer på næsebroen, var det den orientalske skønhed, der fjernede unødvendige hår fra hendes ansigt og krop.

Øjenbryn plukker med tråd

Ved hjælp af pincet kan du trække øjenbrynene i højeste grad, det vil sige, hvert hår på ansigtet er kontrolleret. Pincet hjælper med at justere formen på øjenbryn, for at give den den bøjning, som tænkte.

Og hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet? Ved hjælp af tråden kan du slippe af med overskydende hår på et stort hudområde.

Denne metode bruger bomuldstråd. Træet til øjenbrynskorrektion skal være tilstrækkelig stærk og tæt, den sædvanlige bomuldstråd kan også bruges, skal du bare vælge den korrekt - med en tykkelse på 0,10 mm, det vil sige nummer 10 skal være på undertråden.

Før proceduren skal du fjerne kosmetik, vaske, desinficere huden og hænderne. Det er også bedre at let pulverere området omkring øjenbryn, hvilket forhindrer huden i at fange tråden.

Dernæst kam dine øjenbryn opad - dette vil hjælpe med at adskille hårene.

Det tager 35-40 centimeter tråd at binde det i en ring med en tilstrækkelig stærk knude. For at fjerne hår, skal du strække sløjfen mellem pegefingeren og tommelfingeren af ​​begge hænder og drej tråden et par 5-8 gange for at få et flagellum. Du skal have en figur otte med en tråd snoet i midten flere gange. Prøv derefter at flytte og sprede dine fingre, så den snoet midter bevæger sig fra højre mod venstre.

Nu, for at fjerne, skal du flytte den snoet kerne til højre og fastgøre tråden til det sted, hvor du har planer om at fjerne hår. For at fjerne håret skal du flytte det snoet flagellum fra højre til venstre, tage et hår og trække det ud. På denne måde kan du trække en stor mængde hår.

Et par flere tips om, hvordan du trækker øjenbryn uden pincett:

 • Før du anvender denne metode, anbefales det at øve dig først: Flyt fingrene, flyt den snoet tråd;
 • i processen er der ikke behov for at få fat i meget hår;
 • i de første forsøg på at bevæge tråden langsommere, så du kan tilpasse lidt.

Plusser plukning tråd

Selvom det er nødvendigt at tilpasse sig denne metode, og det tager meget tid, så længe der ikke er nogen færdighed, har det stadig ganske positive egenskaber. Hvis man for første gang ser, hvordan en professionel gør det, for at lære af ham, så senere, begynder man at justere formen på øjenbrynene alene, er det meget nemmere at arbejde.

 1. For det første er det økonomisk. En tråd af tråd er meget billigere end konstante ture til skønhedssalonen, og endda billigere end kvalitet pincet. En skinne tråd er nok til et stort antal procedurer.
 2. For det andet gør denne metode det muligt at fjerne uønskede hår, ikke kun på øjenbrynene, men også over læberne, på brystet og på ethvert sted.
 3. For det tredje er denne metode meget mere smertefri end plukning med pincet.
 4. For det fjerde efterlader tråden rene nok arealer efter forarbejdning og er ikke ringere end pincet.
 5. Og for det femte fjerner denne procedure også det øvre lag af epidermis og gør således rensning af huden i øjenbrynene.

Andre måder

Hvis metoden til plukning med en tråd ikke er egnet, så kan du i princippet klare justering af øjenbrynet ved hjælp af almindelige neglesaks.

Gør det nemt. For en sådan procedure har du også brug for et godt spejl. Tæt pres saks på huden, det er bedre og mere bekvemt at skære hårene fra toppen af ​​panden ned til næsen. Og for at fjerne hårene ved øjenbrynets kant skal du klippe fra øjenbrynets hjørne til midten.

Der er flere andre måder at fjerne hår hjemme: ved hjælp af voks, en barbermaskine, en depilatory cream.

Hvordan kan du trække øjenbryn uden pincet

Øjenbrynskorrektion # 8211; Dette er en meget vigtig procedure for hver kvinde, så mange mennesker vil lære at trække øjenbryn uden pincet. Hvis denne genstand simpelthen ikke er til stede, eller dens indvirkning er meget smertefuld, kan du prøve andre metoder, som du helt sikkert vil lide.

Faktisk er der flere metoder, der giver dig mulighed for at udføre korrektionen af ​​øjenbrynens form uden pincet. Disse omfatter voksning eller voksning eller depilation med en speciel creme og barbering, og endda en redefeder, der er kendt fra sovjetiske tider. Selvfølgelig har hver af disse metoder en række specifikke ulemper. Desuden vil ingen af ​​dem hjælpe med at trække øjnene perfekt ud.

De vigtigste fordele ved øjenbryn plukning

Hvis du beslutter dig for at prøve at trække øjenbryn med en tråd, kan du mærke de mange fordele ved denne interessante metode. Denne metode er præget af absolut nøjagtighed, bekvemmelighed og alsidighed, fraværet af selv de mindste smertefulde fornemmelser, samt meget høj effektivitet i forhold til traditionelle pincet.

Ved hjælp af glødetråden fjernes ikke kun de ekstra hår, men også de kornede celler i det øvre lag af epitelet, som blokerer adgangen til de dybere hudlag. Som et resultat af denne procedure genoprettes hudcellerne effektivt.

Under stridningsprocessen vil du absolut ikke føle ubehag og smerte. Og når denne proces bliver en vane, vil det kun bringe glæde.

Tråden giver dig mulighed for effektivt at fjerne selv de tyndere hår, som ikke hver pinde kan klare. Det behandlede hudområde på denne måde er perfekt jævnt og glat.

Når man ideelt set har bevaret øjenbrynskorrektion ved hjælp af en tråd, kan denne metode også anvendes med succes for at fjerne uønskede hår på nogle andre hudområder, for eksempel over overlæben. Alsidighed # 8211; Dette er en af ​​de vigtige fordele, som denne metode har.

Trin af proceduren for tridding

Så for at udvælge øjenbrynene så effektivt som muligt uden at benytte sig af et så populært produkt som pincet, skal du bruge en naturlig bomuldstråd, tråden mærket med det tiende nummer passer bedst til. Under denne procedure bør stedet nær spejlet være meget godt oplyst.

Først og fremmest skal ansigtet være helt rengjort fra dekorative kosmetik og derefter behandlet med et særligt desinfektionsmiddel. For ikke at klemme huden med hårene sammen med hårene, skal ansigtet være lidt pulveriseret. Nu skal du adskille hårene og forsigtigt kæmme dem op.

Længden af ​​den tråd, der er nødvendig til denne procedure, er ca. 50 cm. Enderne skal binde i en stærk knude, og den resulterende sløjfe mellem begge hendes fingre skal strækkes. Nu i centrum skal du dreje tråden ca. 5-10 omdrejninger, så flagellumet opnås. Som følge heraf skal strengen have form af et tal otte med et let bevægeligt center til højre og venstre side under blanding og spredning af tommelfinger og pegefinger.

For at plukke det rigtige øjenbryn, skal du holde den snoet tråds tråd lige foran øjet.

I dette tilfælde skal fingrene i højre hånd bringes tættere sammen, så trekantenes størrelse falder og søjlens center bevæger sig mod den. Nu er en stor løkke dannet omkring fingrene på venstre hånd, skal du vedhæfte det område, hvor du skal slippe af med uønskede hår. Udvidelse af fingrene i højre hånd, bør vinklen på den resulterende trekant være meget forsigtigt bragt til selve basen af ​​håret og tæt greb den. Således bliver håret let trukket sammen med sin rod. Derefter skal alle trin gentages for det andet øjenbryn. Hvis der opstår en lille rødme, kan den fjernes ved hjælp af en fugtig kølepresse eller en isterning, der er fremstillet af afkogning af helbredende urter.

Det er nok at udføre proceduren for øjenbryn plukning en gang i 2-3 uger # 8211; og så vil du altid være meget tilfreds med dig selv!

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet?

Hej alle sammen! Nu vil jeg fortælle dig, hvordan du trækker ud øjenbryn uden pincet. For eksempel situationen: akut behov for pincet til øjenbryn, men ingen steder kan du finde det? Eller kan du bare ikke finde et værktøj, der passer til dig? Det er ligegyldigt, det kan du undvære. Og vi vil erstatte det med en almindelig tråd. Det er ønskeligt, hvis det er tykkere, med mærkning "№10" på spolen. Hvis der ikke er sådanne tråde derhjemme, vil almindelig foldet flere gange passe. Skær en tråd omkring 50 cm lang (dette er hvis # 10), binde begge ender sammen for at lave en ring. Trådens længde er angivet ca., i fremtiden kan du ændre det som du ønsker.

For at trække ud øjenbryn uden pincet, drej tråden i midten, ca. 6-10 gange. Vi klæder ringene af de resulterende otte på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder.

Nu flytter du fingrene fra hinanden og skubber, vi gør det snoede centrum af tråden bevæge sig til venstre mod højre. Prøv det.

Lav trekant i højre hånd lille, og i venstre store. Et eksempel i øverste højre del af figuren (nedenfor). Vi anvender en større trekant på det rigtige sted, så skifter vi tråden mod hårets vækst og samtidig bevæger vi fingrene fra højre hånd fra hinanden. Tråden vil vride, gribe og trække hår. Figuren viser den ønskede bevægelsesretning af fingrene til forskellige steder i ansigtet.

Tvivlende øjenbryn uden pincet: tip

1. Før du prøver at ændre formen på øjenbrynene på denne måde, skal du først øve fingrene rundt om den tråd, der drejer rundt om.

2. Forsøg ikke at straks fange et stort antal hår.

3. De første få tilgange bevæger armene så langsomt som muligt.

4. Så at tråden ikke fanger huden, pulver den lidt.

Nogle, efter at have forsøgt denne metode, glemte simpelthen to pincet. Måske passer dette til dig?

Del med dine venner!

Med kærlighed og varme til dig, Natalia Klishina,
mor til to børn, lærer, koreograf, musiker,
Børnepasning konsulent op til 10 år gammel,
Træningskonsulent,
forfatter af projektet "Datteren vokser op, sønnen vokser"

Sådan trykker du på øjenbrynene uden pincet

Ikke alle kan lide at udholde smerte for skønhedens skyld. Derfor søger piger hvordan man trækker øjenbryn uden pincet. Dette kan gøres hjemme eller i kabinen.

Tråd brug

Trialing er en kosmetisk procedure, der involverer plukning af øjenbryn med en tråd.

Fordelene ved denne metode:

Bevarelse af effekt i lang tid - over tid bliver håret tyndere, de skal fjernes sjældnere.

Minimale finansielle omkostninger - tråden bliver nødt til at bruge mindre penge end på kvalitet pincet.

Epilation forårsager mindre smerte sammenlignet med andre metoder til fjernelse af hår.

Ved hjælp af tråden kan du fjerne ikke kun hår, men også døde hudceller. Således kombinerer proceduren virkningen af ​​peeling og epilering.

Hver gang forsøget tager mindre tid, kan du lære at trække øjenbrynene ud med en tråd om 3-5 minutter.

For at fjerne hår, skal du have en tyk bomuldstråd på 50-60 centimeter lang. Dens ender er bundet sammen. Derefter lægges tråden til tommelfingeren og indeksfingrene i begge hænder, vrider flere gange for at danne en loop i midten. Det er i dette hul, at hår skal placeres. Så kommer fingrene sammen og skilsmisse, så tråden bevæger sig, trækker overskydende hår ud.

Videoen viser den trillende hjemme:

voks

For dem, der ikke er vant til at bruge meget tid på øjenbrynskorrektion, vil epilering med voks gøre. Det skal opvarmes og påføres derefter på huden med et tyndt lag. Derefter kommer den frosne voks ud i en skarp bevægelse, og håret trækkes ud med det. Denne metode vil slippe af med vegetationen på kun 15-20 minutter.

Ulemper ved voksning:

Risiko for indgroet hår

Den første procedure udføres bedst i kabinen, ellers kan du blive brændt

Efter epilation forbliver inflammation ofte på huden.

Nye hår bliver tynde og svage, så det bliver svært at ændre formen på øjenbrynene om nødvendigt.

Voks fjerner hår fra roden, så resultatet varer op til tre uger. Fremgangsmåden kan udføres af alle piger, uanset tykkelsen og farven på deres øjenbryn.

Skønhedsbehandlinger

Med hjælp fra en professionel kan du fjerne hår ikke kun med voks eller tråd. Nu vinder popularitet nye metoder til fjernelse af hår. De giver dig mulighed for permanent at slippe af med vegetationen i nogle få procedurer.

photoepilation

Masters i salonerne rådgiver klienter til at lave photoepilation. Denne procedure er sikker og smertefri, den er velegnet til hår af enhver type. Det er også vigtigt, at denne metode til fjernelse af håret ikke beskadiger huden.

Ulemperne ved hårfjerning omfatter talrige kontraindikationer:

Det kan ikke udføres til gravide og ammende kvinder.

Det er forbudt at fjerne hår på denne måde til personer med overfølsomhed overfor sollys.

Proceduren er også forbudt for dem, der bruger pacemakere eller andre elektroniske enheder indbygget i kroppen.

Efter fotoepilation kan du ikke solbade og bruge kosmetik i flere dage.

Skud fra filmen "Forsøg at være min kone." Det er hvad der kan ske, hvis du ikke vender dig til fagfolk!

Laser hårfjerning

Den nøjagtige laserstråle vil bidrage til permanent at slippe af med overskydende hår. Fremgangsmåden udføres hurtigt, efter en halv time kan du vende tilbage til den sædvanlige livsstil. For at konsolidere resultatet er der nok 6-8 sessioner.

Men denne metode har sine ulemper:

Epilation er ikke egnet til ejere af tyndt og let hår, laser kan ikke genkende hår.

Før proceduren kan du ikke fjerne hår på andre måder, det er kun tilladt at skære eller barbere det.

Nogle piger klager over alvorlige smerter.

elektrolyse

Under elektrolyse under huden af ​​en pige bliver nåle injiceret for at lade strømmen strømme. Det ødelægger hårsækkenet, der permanent eliminerer uønsket vegetation.

Ulemperne ved denne metode er:

Der kan være ar fra nålen.

Fremgangsmåden er meget ubehagelig, det er også nødvendigt at bruge et bedøvelsesmiddel.

For permanent at glemme hår, skal du udføre hårfjerning i løbet af året.

Skud fra tv-serien "Orange - hit af sæsonen." I nogle lande betragtes mellemgroede øjenbryn som smukke, men de ser skræmmende ud

Andre øjenbrynskorrigeringsmetoder

Der er andre måder at trække ud øjenbryn uden pincet, såsom barbering. Mange piger rager dem delvist og tegner de savnede hår på toppen. Dette er praktisk, men resultatet varer kun et par dage.

Malede øjenbryn kan se stilfuldt ud, men dette billede passer ikke alle sammen

Det er ikke nødvendigt at trække håret ud med rod eller barbere det væk. Du kan forsigtigt skære dem med saks, så kæmp og læg. Skønhedsbutikker sælger styling geler og pande pensler. Med deres hjælp kan du give dit hår et velplejet udseende, selv uden hårfjerning.

Uanset den valgte metode til hårfjerning, skal du passe på god belysning og et forstørrelsesspejl.

For ikke at være smertefuldt smertefuldt, kan du bare forlade alt som det er. Men det ser ikke altid ud til at være passende.

Reduceret smerte

Du kan fortsætte med at plukke øjenbrynene med pincett, men denne forældede metode har mange ulemper:

Vanskeligheder ved valg - det vil tage meget tid og penge at finde den perfekte pincet. Ellers vil det hurtigt forringes, og du må ikke stoppe med at udtrække fine hår.

Mange kvinder har en øget smertegrænse, så de oplever svær ubehag under plukning, nogle begynder endda at græde eller nyser.

Efter hårfjerning kan rødme og irritation forekomme på huden, nogle gange forsvinder de kun efter få dage.

Der er hemmeligheder, der hjælper med at gøre almindelig plukning mindre smertefuldt. I skønhedssaloner forbereder masters altid huden til plukning, du kan følge deres eksempel derhjemme.

Hudkøling

Kølegeler, der bruges i saloner, er let at udskifte med is. Den er pakket i gasbind og påført øjenbrynene i et par minutter. Du kan lave is fra mineralvand eller kamille bouillon for at berolige huden.

Fugtgivende og ernæring

Efter afkøling anbringes en fugtighedscreme på øjenbrynene. Det er bedre at foretrække fed baby creme. Du skal vente, indtil den er helt tør, ellers vil pincetten (eller tråden) glide. Efter at have blødt cremen, kan du også blotte huden med et væv eller et håndklæde for at fjerne rester.

Rengøring af læder og værktøj

Før pincet skal pincet steriliseres. I skønhedssaloner behandles det med alkohol, du kan gøre det hjemme. Nogle piger tørrer med en alkoholopløsning og står over for at affedt den.

For andre tips om hjemmelavet øjenbryn plukning, se artiklen Sådan rykker du øjenbrynene hjemme.

konklusion

Hvis du snakker med makeup kunstnere, kan du høre mange tips om den rigtige form for øjenbryn. Men kun gennem forsøg og fejl kan man finde et billede, hvor en person vil føle sig godt tilpas. Selvom vi taler om formen på øjenbrynene.

Model Cara Delevingne lavede en karriere takket være hendes usædvanlige øjenbryn. Og hun føler sig behagelig selv i de mærkeligste billeder.

Sådan trækkes du ud med øjenbryn uden pincet og pincet: 5 måder

Indsendt af: admin i Facials og makeup 25 maj 2018 Kommentarer Off på Sådan trækkes du ud med øjenbryn uden pincet og pincet: 5 måder deaktiveret 193 visninger

Øjenbryn plukning er en velkendt procedure for de fleste piger. Men for de fleste er det ret smertefuldt. Oftest er pincett bruges til at slippe af med hårene, og det leverer hovedpine, fordi håret trækkes og trækkes ud af huden.

Det viser sig at i lang tid er der måder, hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet. I øst blev en tråd brugt til at korrigere formen på øjenbrynene. Som følge heraf er denne metode blevet populær og har endda sin egen betegnelse triding. Det er den mest populære metode til plukning af øjenbryn uden pincet.

Der er dog andre måder, blandt hvilke er:

 1. Voksning af hårfjerning.
 2. Elektroepilyatsiyayu.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Epilering.

Selvfølgelig er ikke alle disse metoder anvendelige derhjemme. Men de er alle gyldige og har flere fordele. Om hver tale separat.

Som allerede nævnt syntes teknikken i øst. Det var der, at piger blev af med det mest uhyggelige hår. Før brylluppet måtte pigen gennemgå hårfjerningsprocessen for hele kroppen, fordi det var mangel på hår, der blev betragtet som et tegn på renlighed og uskyld. I det gamle Persien markerede dette ritual dannelsen af ​​en pigekvinde overhovedet.

I hvert land har proceduren sit eget navn. En generaliseret trilling opstod fra den engelske "stringing"; i Egypten kaldes proceduren "fatl", "abru" i Iran og "khit" i nogle andre lande i den arabiske verden.

Triding er meget populær i Europa og i øst, men stadig ikke særlig kendt i Rusland. I mellemtiden er dette en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder. Overvej plusserne plukning tråd.

 1. Budget. Hvis du selv behersker teknologien, kan du spare en betydelig sum penge, fordi der ikke kræves nogen forbrugsvarer.
 2. Alsidighed. Tråden kan fjerne hår overalt på kroppen, og de, der har mestret teknikken perfekt, kan bruge den til at justere formen af ​​et skæg.
 3. Smertefri. I modsætning til pincet giver tråden ikke noget ubehag.
 4. Effektivitet. Teknikken giver dig mulighed for at fjerne de fleste af hårene, mens tråden fanger selv de korteste.
 5. Langsigtet effekt. Efter sådan fjernelse begynder hårene ikke straks at vokse.
 6. Peeling. Under trilling fjernes døde hudceller yderligere, hvilket bidrager til sin hurtige regenerering og fornyelse.

Selvfølgelig kan du på nogen måde finde den negative side. I dette tilfælde er procedurens varighed. Men her er der nogle nuancer, når du går igennem alle faser af en sådan plukning flere gange, vil øjenbrynskorrektion ikke længere tage meget af din tid. Det handler om disse faser og snakker videre.

Før du begynder at trække ud, skal du få det nødvendige værktøj. I dette tilfælde et spejl i et godt oplyst sted og tråd. Det er bedst at tage en bomuldstråd, det tager håret bedre og glider ikke. Ideel spole med mærkning nr. 10.

 1. Vask ansigt og hænder, det er tilrådeligt at desinficere huden på hænderne og øjenbrynene.
 2. Pulver området over det øvre øjenlåg, kam dine øjenbryn fra bunden opad.
 3. Skær et stykke tråd til den ønskede længde. I gennemsnit er det 0,5 meter, men efter den første procedure forstår du den større eller mindre værdi, du har brug for.
 4. Stram trådens ender straks, og stræk den løkke, du har skabt.
 5. Dernæst gør de "otte": Drej tråden i midten om et par omgange. Endene af løkken skal forblive på begge hendes fingre.
 6. Stræk de resulterende sløjfer med din pegefinger og tommelfingeren. Hvis du ændrer afstanden mellem puderne på tommelfingeren og pegefingeren, skal midten af ​​"otte" bevæge sig.
 7. Øv at styre tråden.
 8. Tag tråden til højre øjenbryn. Reducer afstanden mellem fingrene på samme hånd, centret skal også skifte til højre.
 9. Bring den venstre (store) trekant til stedet for uønsket hårvækst.
 10. Placer hjørnet af trekanten under det ønskede hår, og åben derefter fingrene på din højre hånd. Centret vil skifte, og det ønskede hår vil falde ind i det snoet område.

På samme princip trækker du alle uønskede hår. Det anbefales at skifte til højre og venstre øjenbryn. Hvis du først er færdig med den ene side, så er der en chance for at lave asymmetriske øjenbryn.

Også, hvis du ikke har stødt på denne metode før, er det værd at besøge en specialist. Det er bedre at se alt arbejdet personligt, så du ikke selv begår fejl.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynene ud med en regelmæssig tråd:

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer og balsamer, du bruger. Den skræmmende figur - i 96% af de populære mærker af shampoo er komponenter, der forgifter vores krop. De vigtigste stoffer, som skyldes alle problemerne, er mærket på etiketterne som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat, PEG. Disse kemiske komponenter ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til ikke at bruge de produkter, hvor denne kemi er placeret.

For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midlerne fra Mulsan Сosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle onlinebutik mulsan.ru Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlighed, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Normalt, når der opstår spørgsmål om, hvordan du kan trække ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet, kommer voks straks til at tænke på. Det bruges ofte til depilation og er blevet et velkendt værktøj. Denne voks hjælper ud, når du skal slippe af med korte hår.

Denne procedure har en række fordele. Den vigtigste blandt dem er effektivitet. Håret fjernes sammen med roden, så vokse ikke i lang tid. Med konstant hårfjerning med en lignende metode, falder frekvensen og væksten af ​​væksten, panden bliver mere klar og velplejet.

Det er også praktisk at voks voks, fordi med en bevægelse fjernes en stor del af det uønskede hår. Men der er også ulemper.

 • Du har brug for færdigheden til at udføre en tilsvarende korrektion.
 • Der er risiko for indgroede hår.
 • Permanent depilation kan for meget forpine browlinjen.
 • Ofte efterlader sådan hårfjerning irritation på huden.

Derfor er det værd at tænke, inden du starter en lignende procedure, men hvis du tilpasser dig, kan du hurtigt og permanent slippe af med uønsket hår.

Hvis du spørger en professionel beautician, end du kan trække ud øjenbryn undtagen pincet, vil han helt sikkert rådgive dig om fotoepilation. Denne metode anses trods alt for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige. Til antallet af dets fordele er:

 • Evnen til at bruge til enhver øjenbryn, stivhed og farve er ligegyldigt.
 • Øjenbryn bliver nøjagtige, jeg får de nødvendige konturer.
 • Absolut smertefrihed og sikkerhed for huden.

Men proceduren er kompliceret og udfører den hjemme uden udstyr vil ikke fungere. Der er også andre ulemper:

 • Før du gennemfører den første session, skal du bestå test og konsultere en kosmetolog.
 • Du kan ikke udføre proceduren, hvis du allerede har brugt andre metoder til fjernelse af hår.
 • Proceduren er kontraindiceret til gravide og ammende piger.
 • Forbudt fotoepilation og dem, der har indbyggede elektroniske enheder i kroppen.

Det må siges, at i de senere år begyndte fotoepilatorer at blive vist på hylderne i butikkerne. De er dyrere end deres kendte kolleger, men en sådan enhed vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår over hele kroppen smertefrit.

Denne procedure er signifikant forskellig fra alt ovenfor, fordi det giver dig ikke kun mulighed for midlertidigt at trække hårene ud, men også for permanent at justere formen på øjenbrynene. Men for et sådant resultat bliver nødt til at bruge 4-5 sessioner, som vil være pengene værd.

Også fra de negative aspekter er det værd at bemærke, at efter proceduren små skorper kan danne sig på huden, vil de passere inden for 3 dage. Laser kan ikke bruges til mørkt hår.

Blandt argumenterne for, er det værd at fremhæve:

 • Smertefri.
 • Hurtig, gennemsnitlig tid pr. Session er 30 minutter.
 • Sikkerhed.
 • Langsigtet resultat.

Denne procedure udføres heller ikke hjemme, men kan betragtes som en alternativ metode til pincet. En nål med en elektrisk strøm indsættes under huden, udledningen påføres på hårpæren, som dør. Så det viser sig, at efter en session vil uønsket hår ikke vokse.

Der er tilfælde, hvor den anden session er nødvendig, nogle hår kan vises igen. En anden session er dog det maksimale antal procedurer. Tilslutte sig denne korrektion, husk at det er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at anvende anæstetiske cremer eller sprayer.

Så du er bekendt med de mest populære måder at trække ud øjenbryn uden pincet. Nogle af dem kan laves hjemme, andre skal udføres i showrooms under tilsyn af specialister. Bestem hvilken af ​​metoderne der er rigtige for dig, pik alle fordele og ulemper. Når du finder en passende mulighed, vil det ikke længere være et problem for dig at plukke øjenbryn.

Er du en af ​​de millioner af kvinder, der ønsker at deres øjenvipper og øjenbryn bliver længere og tykkere?

Og efter øjenvippeudvidelser er familiens tilstand forværret galt?

Og har du allerede tænkt på radikale foranstaltninger?

Det er forståeligt, fordi øjenvipper og øjenbryn er din skønhed og en grund til stolthed. Derudover er det i det mindste nu i mode. Og det faktum, at en kvinde med attraktive øjenvipper og øjenbryn ser yngre ud, er et aksiom, der ikke kræver bevis.

Derfor anbefaler vi at læse historier og anmeldelser af piger, der virkelig hurtigt lykkedes at vokse øjenvipper og øjenbryn hjemme, effektivt og uden dyre procedurer.

Se også: Hvad er øjenbryn laser korrektion? (Video)

Sådan trækkes øjenbrynene ud med tråd - nu er det endnu nemmere at trække ud

Indsendt af: admin i relationer. 08/23/2018 Kommentarer til posten. Sådan trækkes øjenbrynene ud med tråd - nu er det endnu nemmere at trække dem ud.

Sådan trækkes øjenbrynene ud med tråd - nu er det endnu nemmere at trække ud

Hver pige drømmer om smukke og velplejede øjenbryn. Men for at opnå et godt resultat er det nødvendigt at foretage regelmæssig korrektion af formen på øjenbrynene, da de har tendens til at miste det. I dag er den mest populære metode til øjenbryn plukning metoden til at plukke ved hjælp af en tråd. Som det er sædvanligt at sige nu, er alt nyt simpelthen godt glemt gammelt, fordi denne teknologi blev brugt årtier siden, da et sådant koncept som pincet til plukning af øjenbryn og tale ikke kunne være. Hvis du lærer den rigtige måde at flette tråden og snappe hårene på, så er effekten efter en sådan manipulation ikke værre end efter almindelige pincet. Tilhængere hævder også, at der ikke kan være ubehag eller særlig smerte under proceduren.

Denne type procedure kan anvendes på både kvinder og mænd, som også lægger særlig vægt på deres udseende. Ved hjælp af en tråd, om få sekunder kan du helt slippe af med alle uønskede hår over overlæben. For mænd spiller dette en særlig rolle, da de næsten hver dag skal kæmpe med et overskæg eller et skæg. Denne teknologi er som følger.

Føreren holder en ende af tråden i hånden og den anden i tænderne. Træk stærkt tråden og sætter en sløjfe på hvert hår, mens du trækker det ud. I øjeblikket er denne teknik lidt anderledes end den gamle, men alligevel er metoden og resultatet til sidst det samme. Mange har allerede spurgt sig selv spørgsmålet, så hvordan man korrekt gør denne procedure hjemme.

Instruktioner til gennemførelse

Hvis du ønsker at dine hår skal være så tynde som muligt hver dag, skal du trække dem ud ved hjælp af denne teknologi. Også før dette skal du se videoinstruktionen eller en video med et eksempel på proceduren. Du bør ikke kun forstå i ord hvordan det udføres, men også have en ide om øvelsen. Først og fremmest bør du helt sikkert hygiejne din hud. For at proceduren skal kunne udføres let og hurtigt, skal du kaste dine øjenbryn mod panden.

Derefter forberede værktøjerne. Du skal bruge en tråd på 60 centimeter, hvilket er værd at binde fra begge ender til hinanden. Denne tråd kastes ved de fire fingre i hånden, som er praktisk for dig, så tommelfingeren er fri. Derefter skal du vride tråden, så i midten af ​​den dannes ti omgange af tråden. Tråden skal holdes med tommelfinger og pegefinger i begge hænder. Hvis du er klar til at udføre en sådan procedure, kan du medbringe det til øjenbrynene.

Fremgangsmåden i sig selv er som følger. Plot tråden, snoet tæt, du skal bringe til øjenbrynene for at bringe to fingre på den ene side og fingrene i den anden hånd - opløse. Det er nødvendigt at stræbe efter, at hårene trækkes i små huller ved drejningen af ​​de tråde, der blev dannet. Efter afslutningen af ​​proceduren skal der lægges en kold kompress på dette område, hvilket kan berolige huden. Mange stiller også det samme spørgsmål, om denne procedure er effektiv for benene eller hænderne.

Selvfølgelig vil alt her udelukkende afhænge af din herres erfaringer, som hele tiden skal forbedre. Hvis du ved den første procedure kan bruge op til en time, skal de efterfølgende udføres ikke længere end 15-20 minutter. På dette stadium har du teoretisk fundet ud af, hvordan du pluk øjenbryn. Men enhver virksomhed har sine egne nuancer, som skal huskes, så der ikke opstår problemer.

Hvis du udfører sådanne procedurer nemt og smertefrit, så skal du i begyndelsen stadig gøre en lille frysning af øjenbrynene i ordets ordlige betydning. For at gøre dette behøver du bare at sætte is på dette område og holde det, indtil du føler at området bliver koldt. Dette er en mulighed. Nogle eksperter tværtimod forsøger at dampe ud huden og anvende et håndklæde gennemblødt i varmt vand til dette område.

For nogle vil den første metode være mere effektiv, og for andre - den anden. Hvis du vil udføre denne procedure hjemme, så skal du først indstille på, at dette er en ret kompliceret procedure, der kræver tålmodighed og opmærksomhed. Forbered dig på det faktum, at du straks kan have fejl, så det første problem behøver ikke at opgive proceduren. Husk at øjenbryn altid vokser, og hvis du ikke har tid til en øjeblikkelig gentaget procedure, kan du skjule fejlene med en blyant. Sørg for at øve dig, du skal klart forstå, hvordan du ejer teknikken og tråden.

Materialer til proceduren

For at rette øjenbrynene skal du bruge en konventionel tråd lavet af økologisk bomuld. Hvis du vil prøve proceduren ved hjælp af en silketråd, vil den glide igennem, hvilket giver ulejlighed og yderligere problemer under proceduren. Syntetisk tråd kan også ikke give dig den nødvendige slip, og proceduren kan muligvis ikke være effektiv.

fordele

Først og fremmest er det en billig mulighed for at fjerne øjenbryn og skabe den perfekte form for dig selv. For at gøre dette behøver du ikke købe nye pincet, gå til salonen, bruge penge, tid og kræfter. Proceduren betragtes som fuldstændig sikker, miljøvenlig og præcis. Efter færdiggørelsen har du perfekte øjenbrynformer. Ved hjælp af tråden kan du også slippe af med selv de mindste hår, som pincet ikke altid kan fange. Derudover fjernes ikke kun hår, men også keratiniserede epileringslag.

Du får mulighed for at trække hårene ud af roden i stedet for at slå dem af, så effektiviteten af ​​proceduren vil være meget højere. Resultatet efter en sådan procedure kan vare op til fire uger, og det er ret lang tid. Når alt kommer til alt, ønsker hver pige at gå i en måned med helt smukke øjenbryn, og ikke at tænke på, at de på en dag skal trækkes ud med pincet.

mangler

Selvfølgelig karakteriseres hver procedure ikke kun af positive kvaliteter, men også af manglerne. Dette betyder ikke, at proceduren ikke er effektiv, der kan ikke være noget perfekt. Hvis du har en lav smerte tærskel, vil denne procedure være smertefuld nok for dig. Efter det forekommer det meget ofte rødmen i huden, som passerer med tiden. Hvis du ikke ved hvordan man korrekt trækker hår med en tråd, så er der en chance for at du vil have indgroede hår. Også under ikke-hygiejniske forhold kan du medføre en infektion for dig selv. Det er derfor, du skal pre-sanitere din hud før og efter proceduren, så du kan arbejde sikkert og ikke bekymre dig om konsekvenserne.

Kontraindikationer

Enhver procedure har sine egne kontraindikationer. Først og fremmest er denne teknik kontraindiceret til piger, der har vorter, papillomer, mol i øjenbrynsområdet. Med herpes og åreknuder er proceduren for øjenbrynpuckning også strengt forbudt. Kun eksperter kan vide om de vigtigste kontraindikationer, så det er bedst at henvende sig til en salon for at få hjælp.

Smertelindring under epilering

Hvordan misfarve håret over læben