Sådan fjernes rester af voks efter depilation

Voksning er en af ​​de mest almindelige og effektive måder at håndtere uønsket hår på. Ved udførelsen af ​​proceduren i hjemmet står kvinder ofte over for spørgsmålet om, hvordan man vasker voks fra huden efter depilation, som vi vil diskutere mere detaljeret nedenfor.

 • 1. Hvorfor klæbende spor forbliver
 • 2. Hvordan man undgår klæbrige mærker efter hårfjerning?
 • 3. Sådan fjerner du voks efter depilering

Hvorfor klæbende spor forbliver

Hvis proceduren udføres korrekt, er resultatet en glat, ren, velplejet hud. Men hvis du på et eller andet tidspunkt gør en mindre fejl, bliver huden klæbrig, og der kan opstå irritationer. Og vasken vaskes ikke. Så hvorfor forbliver klæbende spor efter voksning?

Uerfarne damer sætter for meget penge på strimlen, hvilket tyder på, at det vil fungere bedre på denne måde. Dette er den mest almindelige fejltagelse. Derefter spredes blandingen over huden, og der dannes klæbende pletter, så man skal tænke på, hvordan man fjerner voks fra huden. For flydende eller utilstrækkeligt opvarmet sammensætning kan også forårsage dannelse af klæbende pletter på epidermis.

Hvordan man undgår klæbrige mærker efter hårfjerning?

Med et spørgsmål om, hvordan man kan slippe af voks, begynder begyndere primært. Erfarne damer kender allerede procedurens regler, og de behøver ikke at bekymre sig om, hvordan man fjerner voks efter epilering.

Ved køb af færdige voksstrimler skal du altid kontrollere om der er specielle klud til fjernelse af rester fra huden. Når du bruger kassettevoks, skal du fylde på en tyk creme eller lotion. For ikke at kigge efter end at vaske af voks efter depilering, skal den påføres med et tyndt lag, og tryk let på papirstrimlerne mod overfladen af ​​huden.

Hvis du er interesseret i, hvordan du vasker voks efter epilering, så er svaret her en - ingen måde. Vand er absolut ubrugeligt i dette tilfælde. Desuden kan det forværre situationen, voksen hærder hurtigere, der vil være risiko for blå mærker og irritation. Du kan prøve koncentreret sæbevand, men dette værktøj tørrer huden meget, så det er ikke egnet for alle.

Voks hårfjerning for første gang er stadig færdig i salonen for visuelt at blive bekendt med proceduren. Hvis du planlægger at håndtere overskydende hår med voks derhjemme, så spørg mesteren, hvad der skal gøres for at undgå dannelse af klæbrige mærker på huden, og hvis de vises, end du kan fjerne det fra kroppen.

Hvordan slippe af med voks efter epilering

Hvis det ikke var muligt at undgå dannelsen af ​​vokspletter, skal du straks bestemme, hvordan du fjerner voks fra huden. Det er nødvendigt at handle straks, så acne, irritation og blå mærker ikke vises på kroppen. Der er flere effektive muligheder, der vil hjælpe i denne sag.

 1. Særlige servietter. De er normalt inkluderet i et vokssæt. Separat kan de købes hos apotek eller kosmetikbutik. Visker er imprægneret med specielle stoffer, så det er let at fjerne den resterende blanding.
 2. Fat creme. Dette værktøj er til stede for hver kvinde. Hvis du har brug for at træffe uopsættelige foranstaltninger og fjerne voksrester, er denne metode den mest overkommelige og effektive. Cremen, ud over at fjerne rester, har også en fugtgivende effekt på huden, hvilket forhindrer forekomsten af ​​irritationer. Den fede lotion har samme virkning.
 3. Vegetabilsk olie. Påfør en lille smule solsikke eller vegetabilsk olie på et serviet og tør forsigtigt områder, hvor der er klæbrige mærker. Olie vil forsigtigt rense huden, blødgøre den og fylde med næringsstoffer.
 4. Hårtørrer eller jern. Ved første øjekast kan denne metode til fjernelse af voks fra kroppen virke underlig og endog usikker. Men alt er simpelt. Forsigtig gør ikke ondt. Det er nødvendigt at opvarme et stykke klud med en hårtørrer eller et strygejern og påfør det på huden. Resten af ​​blandingen vil hurtigt afvige og forblive på stoffet.

Voks på huden efter depilation, et ubehageligt problem, det er dog meget nemt at løse.

Hvis de ovenfor beskrevne metoder ikke virker, kan du gå til kosmetologbutikken og købe et værktøj, hvormed rester af voks hurtigt og effektivt kan fjernes. Efter deres anvendelse bliver huden fløjlsagtig, behagelig at røre ved, og der kan ikke være tale om irritationer eller blå mærker.

Det er bedre at vaske voks til afhugning fra huden. Alle måder og midler

Kropspleje er en af ​​de vigtigste hygiejniske og kosmetiske procedurer for kvinder. Den glatte og smukke hud på benene gør dem i stand til at se elegante og smukke, barberingsproceduren giver ingen lang effekt, du skal barbere dine ben, irritation opstår, og nogle gange mangler steder.

Hvorfor forbliver voks på huden efter depilation?

En af de bedste måder at slippe af med uønsket kropshår vokser med voksning. Hvis epilationen udføres korrekt, vil huden efter sessionen forblive glat og smuk i tilstrækkelig lang tid.

Men i færd med hårfjerning, mange mennesker har et spørgsmål: hvordan man vasker voks til depilation fra huden efter proceduren?

Der er en række forkerte trin, der er glemt at tage hensyn til, når de danser.

Hvis du er opmærksom på vigtige fejl, behøver du ikke at håndtere resterne af et klæbrigt stof:

 • Anvender for mange penge, så skal man ikke blot vaskes fra huden, men også føre til et stort overløb af det skummende materiale;
 • Anvendelse af et middel til depilering er ikke et ensartet lag, hvilket fører til, at du skal vælge, hvad du skal vaske af overskydende voks;
 • voks fra kroppen, du skal vaske af, hvis du presser hårdt på stoffet;
 • ikke opretholdt anbefalet tid på huden;
 • lille hårlængde, der skal parre med voks (i tilfælde af en nylig udført procedure);

Sådan fjerner eller vasker voks fra huden

At fjerne materiale med almindeligt vand er en ret kompliceret procedure, der ikke har nogen virkning. Hjemmelavet affilator er lavet på basis af sukker, hvilket gør det muligt at skylle med lunkent vand.

Fjernelse af rester af ikke-hjemmelavet kosmetik er en meningsløs virksomhed. Vand forsegler kun værktøjet. Der er flere effektive måder at slippe af med det klæbrige resterende stof efter proceduren.

Specialservietter (Beauty Image, Vliesstreifen - Rolle, FW WAX KISS, Arabien).

Normalt suppleringssæt suppleres med specielle klud til hvidvaskning af voks fra kroppen. Deres materiale er imprægneret med olier og andre komponenter, der virker på voks, opløses det, hvilket gør det nemt at fjerne.

Den valgte sammensætning af imprægneringsstoffet gør det ikke kun let at fjerne klæbrighed, men også nærer huden og forhindrer inflammatoriske processer. Hvis der ikke er nogen servietter i sættet, eller der er få af dem, sælges de separat.

Vigtigt at vide! Kommercielt tilgængelige vådservietter hjælper ikke med at fjerne voks, og aromastoffer kan skade den skadede epidermis.

Viskestykker til hvidvaskning voks efter depilation

Fat creme

For at fjerne voksrester efter proceduren anvendes en fløde af fedtstoffer, næringsmæssige sammensætninger. Metoden til fjernelse er ret simpel: rigelig påføring af produktet på kroppen, der holdes i ca. to minutter, fjernes med en bomuldsstynge. Om nødvendigt kan handlingen gentages, men i grunden er en ansøgning nok. Når du har fjernet den klæbrige sammensætning, skal du vaske kroppen med en hård vaskeklud.

Vigtigt: Før vask af voksrestet med cremen, skal du være opmærksom på produktets sammensætning, nogle komponenter kan være irriterende for huden efter depilering.

Vegetabilsk olie (oliven, solsikkeolie, hør)

Vegetabilske olier håndter effektivt fjernelsen af ​​klæbrige rester. Oliebasen opløser voksen, applikationen er ikke svært: bomuldsstykket fugtes med olie, tørrer de nødvendige områder, vaskes med varmt vand og sæbe.

Særlige Kosmetiske (Natur Lotion, Arabien)

Hvordan man vasker voks til depilation fra huden endnu? Specielt designet lotioner er tilgængelige for at fjerne voksrester. Brugen af ​​disse værktøjer gør det muligt at genoprette balancen og forhindre de epidermis negative virkninger efter skader på depilationen. De mest anvendte lotioner er arabien og naturen.

Når du vælger det rigtige produkt, skal du styres af formål med hudtype. Hvis du vælger de forkerte midler til en bestemt type epidermis, er allergiske reaktioner mulige.

Lintfri bomulds håndklæde

Når der ikke er noget, der er egnet til fjernelse af voksrester, kan du gøre fjerningsproceduren med en almindelig, vaffelfri eller linned håndklæde uden en lur. Det er bedre ikke at tage et nyt håndklæde, det bliver blødere, men altid vasket. Efter strygning af tilbehøret med et strygejern kræves der varmt voks for at fjerne rester af voks (det kan nemt fjernes, mens det bliver på stoffet).

Regelmæssig sæbe

For at fjerne de resterende klæbrige stoffer kan du bruge almindelig babysæbe, i sammensætningen er der ingen irriterende komponenter.

Nogle kvinder fjerner voksrester med hårtørrer. For at gøre dette opvarmer de huden med varm luft og fjerner klæbens klæbrighed.

Vigtigt at vide! En varm luftstrøm kan brænde skadet hud. Med dette bør du være meget forsigtig!

Hvordan man vasker voks til udtørring fra huden er en beslutning af hver kvinde individuelt. At dømme efter antallet af betragtede metoder er valget ret stort.

Mulige konsekvenser, hvis tiden ikke vasker af voks

Af de mulige konsekvenser af ikke at blive fjernet voks, kan de mest almindelige nævnes:

 • Efter aflejringsproceduren er det nødvendigt at fjerne voksrester, ellers stopper ilt ophobning i cellerne i epidermis, hvilket negativt påvirker blodcirkulationen.
 • Klæbrig blanding, kan forårsage allergiske reaktioner og irriterende virkning.
 • Den resterende voks holder sig til tøj og forstyrrer den frie bevægelighed.

Anbefalinger til voksning af huset

For at udføre voksafhaling hjemme, skal du holde nogle tips. Det er vigtigt at uafhængigt udføre proceduren på benene, i armhulerne, i zonen af ​​en ikke dyb bikini.

Voksning er absolut bedre end barbering. Dens fordele er, at selv mørkt, hårdt, tæt hår nemt vaskes af, den glatte virkning af huden forbliver i lang tid, med den resterende voks børnenes kosmetiske olie, der kan købes på ethvert apotek.

Gennemførelse af sessioner hver tredje uge, voksende hår bliver blødt, væksten sænker, hår vokser sjældnere.

Smerter under fjernelse af hår på benene kan tolereres frit. Fornemmelsen er ubehagelig, men i processen bliver huden brugt og smerten er ikke følt den måde. Hvis du tager en bedøvelsespille før en session, som nogle kvinder gør, er smerten betydeligt sløvet. Nogle gange forsøger kvinder at lindre smerter med brandy taget før sessionen.

Der er voksvarmere (patron) til salg, ingen grund til at jage reklame, den enkleste enhed af den kinesiske producent vil gøre.

 • Vokspatroner findes i to sorter: Med en bred og smal bund af hovedet har de forskellige lugtstoffer (dette behøver heller ikke at blive fulgt af parafinens lugt). Anmeldelser af kvinder fra forskellige producenter, de siger, at der ikke er nogen forskel på dyre og billige varer. Smal armatur designet til intime steder. I første omgang vil patronforbruget uden tilpasning være mere (et hoved til to procedurer for fuldstændig depilering af de nødvendige steder). Som du sidder fast, vil spild af materiale være mindre.
 • Papirstrimler til depilation findes i ruller og tilberedte strimler. Forskellen er kun i prispolitik, men alle de samme strimler er nemme at gemme. Fremstillet af ikke-vævede materialer. Alt for billigt produkt, det kan ikke være af høj kvalitet (det er revet), til brug i hjemmet er værktøjet til en gennemsnitlig pris passende. Indledningsvis kan forbruget af råvarer på et ben, være op til 10 baner, hvis prilovchitsya - du kan udføre procedurer mere økonomisk.
 • For at vaske af voks er det bedre at bruge babyolie.
 • For at gennemføre sessioner med depilation skal også baby pulver (du kan købe den billigste).

Sådan udføres proceduren

Før processen er det nødvendigt at dampe ud de dele af kroppen, der skal depileres, tør så godt, det er bedre at ikke gøre skræl og skrubbe, hårlængden bør ikke være mindre end 6 mm.

Fra den købte patron fjernes beskyttelsesfilmen, så monteres armaturet på voksenheden, som er inkluderet i netværket. Den nødvendige opvarmningstid er ca. 20 minutter, lidt mere.

Det er umuligt at brænde med opvarmet voks, dens temperatur er ikke så høj.

Dernæst skal du slukke for enheden, tørre dine fødder med et tørt bomuldserviet. Hvis der er behov, er det muligt at pulverere stedet med en lille mængde fugt (under knæleddet).

Før du skal bruge det, skal du dreje enheden i 2 sekunder. Dette vil tillade voks at dræne, så hold enheden på benet omkring ti centimeter strimmel i retning af vækst af hår. Enheden må ikke placeres, den kan kun placeres i opretstående stilling, ellers vil sammensætningen sprede sig og forurense alt rundt.

På et voksbånd skal du holde en strimmel til depilation, hvilket giver en afstand på 0,5 cm fra bunden for nem slid.

For strammere presning anbefales det at adskillige gange gå med din hånd i retning af hårlinjevækst, således at båndet klæber bedre. For at fjerne strimlen skal du tage fat på den nederste kant og med en skarp bevægelse for at fjerne strimlen i modsat retning af hårets vækst. Hvis det er nødvendigt, når ikke alle hårene fjernes, skal proceduren gentages.

På denne måde udføres proceduren til fuld tilfredshed med det ønskede resultat. Efter sessionen tørres fødderne med en olie for at fjerne klæbrighed. De næste 7-9 timer er bedre at ikke vådte de skadede steder med vand, for ikke at tjene irritation.

Hvis strimlerne er dårligt fjernet, er blandingen viskøs og smurt, hvilket betyder at legemets areal var vådt. Efter flere hjemme træningsprogrammer vil møderne holdes på kort tid med lethed. Det vigtigste - at fange det! At dømme fra meningerne på fora, alligevel bruger kvinder olie eller fløde til fjernelse af voksrester. Og det er den mest berettigede og sikre løsning!

Nyttig video om, hvordan man gør hjemmet depilation:

Videoinstruktioner for voks voks i patroner:

Fjern voks efter depilering: 5 dokumenterede metoder

Voksning er den mest almindelige måde at fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen. Fremgangsmåden består i at anvende varm voks, som fjernes efter et stykke tid. Ved regelmæssig behandling bliver håret tyndere og sjældnere, hver gang hver 3-4 uger, og huden er glat.

Afhærdningsregler for voks på ansigtet

Den største fordel ved proceduren er, at den kan udføres uafhængigt hjemme. Men ofte efter fjernelse af hår på huden forbliver klæbrige rester. Det er umuligt at vaske af voks til afhugning med vand, men det kan ikke efterlades på kroppen, fordi det klæber porerne og forårsager irritation.

Depilation og retsmidler til irritation

I hjemmet udføres proceduren med to typer af blandinger: hårdt (varmt) eller blødt (varmt). Harpiks indgår i det varme medium, så massen klæber godt til kroppen og slør ikke. Fremgangsmåden er smertefri, fordi det varme voks opvarmer huden og åbner porerne. Velegnet til at dræbe hår fra bikiniområdet eller underarmene.

Varm blanding sælges i krukker eller rullekassetter. Før massen bringes til den ønskede temperatur og påføres de nødvendige steder til hårvækst. Efter størkning er den fjernet kraftigt allerede mod vækst.

Sådan fjernes eller vaskes voksen fra huden

Sådan fjerner du voks fra huden for at undgå ubehagelige konsekvenser? Hvis den er korrekt forberedt, vil den kosmetiske procedure være smertefri og uden problemer. Der er en række regler, der skal følges:

 1. Når du køber en voksblanding, skal du være opmærksom på udstyret. I sættet bør du gå servietter gennemblødt i en speciel sammensætning. Efter proceduren anbefales det at tørre det behandlede hudområde med dem og smøre det med lotion, hvilket nedsætter hårvæksten.
 2. Hvis voksstrimler anvendes, skal de presses godt mod kroppen. Efter deres fjernelse vil mere voks blive fjernet fra huden med uønskede hår.

Det er vigtigt! Aflejringsmiddel opvarmes til en temperatur på op til 400 ° C, for varmt voks kan forårsage forbrændinger.

Hvis du stadig er "fast"

Hos kvinder, der først besluttede at udføre proceduren selv, er alt ikke så glat, som vi gerne vil, så det er okay, hvis du ikke helt kan slippe af med midlerne på huden med det samme. Sådan fjerner du voks efter depilation i dette tilfælde?

Professionelle anbefaler at bruge en af ​​følgende metoder:

 • Servietter gennemblødt i rensende sammensætning. Sættet skal omfatte et sæt servietter, men normalt er de få, så det er bedst at købe dem separat;
 • Grøntsager eller olivenolie. Vatu er rigeligt fugtet og udslettet steder, hvor der var voks. Olien hjælper med at fjerne voks efter depilation, og også lindre og mætte huden med næringsstoffer;

Sådan fjernes voks fra huden efter depilation

I afventning af de varme sommerdage, åbningen af ​​feriesæsonen bliver depilation den mest populære procedure. Blandt de mange måder at fjerne vegetation på kroppen (hovedsagelig i armhulerne, benene og bikinierne), mister voksning ikke sin popularitet - en sikker metode til depilering med voks.

Voksstrimler er velegnede til procedurer derhjemme. Men sessionerne bliver ofte mørkede af et ubehageligt øjeblik - voks forbliver på kroppen. Spørgsmålet opstår naturligt: ​​Hvordan man fjerner voks fra huden efter depilation uden at forårsage skade, især i følsomme områder.

Hvorfor forbliver voks på huden efter depilation?

Voks er en komponent, der efter hærdning let fjernes fra enhver overflade. Ikke desto mindre er kvinder ofte tvunget til at angive, at der i færd med at udføre voks, forbliver uønskede klæbrig pletter på huden.

Før man søger måder at fjerne voks fra huden, er det værd at bemærke, at årsagerne ofte ligger i strid med procedurens regler, nemlig:

 1. Overdreven voksning på huden. I dette tilfælde betyder "mere" ikke "bedre", fordi overskridelse af komponenten får ingrediensen til at holde fast.
 2. Som regel er stakning af voks på huden bemærket under anvendelse af et selvsmeltet flydende stof. Lagene er ujævne, hvilket ikke overholdes ved brug af færdige voksstrimler.
 3. Lavt tryk på den båndbaserede bånd fører til utilstrækkelig vedhæftning af håret og strimlerne. Samtidig forbliver stykker voks uden at udøve den ønskede virkning på huden.
 4. Kort stribe eksponeringstid - Efter en hurtig fjernelse af båndet på kroppen sammen med de hår, der ikke er fjernet, forbliver en klæbrig masse.
 5. Kort interdepilation periode. For et godt greb skal hårets længde være mindst 4-5 mm.
 6. Anvendelsen af ​​lavkvalitets voks med et stort antal urenheder.

For at gøre voksningsproceduren så effektiv som mulig er det vigtigt at vide, at voksstrimler kommer i forskellige størrelser og forskellige tætheder. Det vil sige, strimler til depilation af ben med hårdere hud er fuldstændig uegnede til depilating bikini i den region, hvor epidermis er øm. Strukturen af ​​folliklerne og dybden af ​​sebaceous kirtler i zonen er også forskellige.

Der er flere måder at fjerne voks fra huden efter depilation.

Effektive måder at fjerne voks fra huden

Normalt kommer et sæt specialservietter til fjernelse af arbejdsmidlet med voksstrimler, og så er problemet, hvordan man fjerner voks, efter at depilering er let at løse.

Sandheden af ​​sådanne kluter er normalt ikke nok, og det er bedre at købe dem i apoteker eller specialbutikker.

Under hensyntagen til det faktum, at særlige midler ikke altid er til stede, er populære opskrifter mere efterspurgte, når man beslutter spørgsmålet "hvordan man fjerner rester af voks fra kroppen".

Løsninger på problemet

Der er flere dokumenterede måder at fjerne voksrester fra huden på, og hvad man skal bruge - hver kvinde bestemmer sig selv, baseret på de disponible midler.

Tabellen nedenfor viser de anbefalede opskrifter med en beskrivelse af handlingen.

Somme tider kvinder, der har hørt mange "kloge" råd - hvordan man vasker væk voks fra huden, ty til husholdningskemikalier, endda opvaskemiddel. Aggressive overfladeaktive stoffer indeholdt i sammensætningen af ​​opløsningerne kan forårsage væsentlig skade på delikat depileret hud.

Forsigtig! Det er absolut uacceptabelt at fjerne voksrester med alkohol og alkoholholdige præparater. For det første er voksen praktisk talt uopløselig i alkohol, og for det andet kan væsken forårsage kemisk skade på huden.

Selvom det er indlysende, at vand er den bedste måde at vaske af voks efter depilation, er det ikke. Voks, som et hydrofobt stof, opløses ikke i vand. Effekten kan opnås, når temperaturen stiger, men for varmt vand er fyldt med negative konsekvenser.

Nyttige tips til fjernelse af voks

Når du vælger et middel, skal du huske at det er nødvendigt at gøre det, end at vaske voksen til afhugning fra huden. Klæbende mærker efter proceduren kan føre til uønskede konsekvenser:

 • spor af irritation og rødme i særligt følsomme områder af huden (i bikiniområdet);
 • udslæt som følge af allergiske reaktioner
 • desquamation og tørhed i huden;
 • blå mærker, når overfladiske blodkarillærer er beskadiget
 • krænkelse af det afskårne lag af huden, når der anvendes slibende materialer til at skrælle den tørrede plaque.

Hvis en kvinde, foruden at fjerne klæbrig voksmasse, ønsker at få en ekstra kosmetisk effekt, vil urtemedicin komme til undsætning.

Nogle essentielle olier ud over rensningsfunktionen har en sårheling, beroligende, nærende og stramende virkning.

 1. Orange olie - sammen med opløsningen af ​​vokspasta styrker væggene i blodkar og kapillærer.
 2. Komponent azulene - hovedbestanddelen af ​​kamilleolie, vinrød, malurt og johannesurt. Det har en antioxidant og beroligende effekt.
 3. Citronolie - har en gavnlig virkning på irriteret hud.
 4. Te og eukalyptusolie - sammensætningen påføres i 20 minutter, hvorefter den fjernes sammen med en voksagtig blomst med en serviet. Olie af planter af myrtefamilien har en antiseptisk virkning.

Disse metoder kan næppe tilskrives de traditionelle metoder til fjernelse af klæbrige rester efter voksning, men de er interessante med hensyn til yderligere effekter.

Oversigt over de bedste værktøjer

Hvis en kvinde ikke stoler på de såkaldte folkemetoder til voksfjernelse efter depilation, har hun fået mange specialværktøjer fremstillet af kosmetikindustrien.

Som en sikker og høj kvalitet fjernelse af voksrester har Arabien, Nature, Depileve og andre vist sig godt. I deres sammensætning indeholder det naturligt plantelægemidler med en beroligende virkning. For eksempel er mange kvinder som arabisk olie, hvis aktive bestanddel er mynteekstrakt, som har en køle- og analgetisk virkning. Værktøjet lindrer træthed, øger kapillær blodcirkulation, det er indikeret for følsom hud.

Derudover er det de specialiserede midler og imprægneret klud, der anbefales til at fjerne klæbrig masse i følsomme områder - på ansigtet, i bikiniområdet. Da huden i disse områder er øm og følsom, kan der forekomme betændelse og poreforurening, når der påføres fedtblandinger.

Men vegetabilske olier anses for at være de mest krævede - ret overkommelige, tilgængelige i ethvert køkken, produkt. Kosmetiske olier, herunder børns olier, er heller ikke ualmindelige i mange familier. Ifølge princippet "ligner ligesom" voks, som en ester af fedtsyrer, er det helt opløst i vegetabilske og æteriske olier. Ikke dårligt at klare opgaven med at frigøre epidermis fra voks og fedtet fløde.

Huden på benene er mindre udsat for irritation, og derfor er det muligt at fjerne rester af voks fra underekstremiteterne på en hvilken som helst af de ovennævnte måder.

konklusion

Efter fjernelse af voks fra huden kan proceduren ikke betragtes som komplet. Den beskadigede epidermis skal være mættet med gavnlige sporstoffer. Til denne perfekte lotion og cremer efter depilation, specielt designet til hudpleje efter fjernelse af vegetation. Det er bedre at nægte brugen af ​​tunge olier eller bruge lette blomsterestere.

For at genoprette den beskadigede hud bør afstå fra at besøge poolerne, saunaerne, solsenge. Et par dage efter at anbefalingerne vil betale sig med et blik af glat, velplejet hud.

Hvordan og hvordan man vasker voks efter depilering derhjemme: midler og metoder

Efter at have vokset håret derhjemme står mange kvinder overfor det faktum, at overskudsvassen efter proceduren skal fjernes fra huden og af og til tørres af tøjet. Fjernelse af det er ikke så let på grund af sammensætningens høje viskositet, men der findes flere dokumenterede metoder.

Midler til rengøring af tøj

Med de største vanskeligheder, der opstår ved forsøget på at rense vokset fra tøjet, falder det ved et uheld falder på ting under epilering. Bare vask det vil ikke fungere, denne opgave er mere tidskrævende og vil kræve en vis indsats. Det skal tages i betragtning, at metoden til voksfjernelse efter depilering er direkte afhængig af stoffet.

Naturlige materialer

For at slippe af med voks på naturlige stoffer, har du brug for et jern:

 • Jernens varmetemperatur vælges i overensstemmelse med fabrikantens anbefalinger af en bestemt ting;
 • Et papirserviet eller tykt stof anbringes oven på pletten;
 • Forureningsstedet strækkes forsigtigt af jernet, hvorefter den smeltede sammensætning skal forblive på kluden eller serviet.

syntetiske

Problemet med tøj fremstillet af syntetiske materialer er, at det meget ofte ikke accepterer strygning, derfor er det umuligt at fjerne voks ved hjælp af et jern:

 • Sug ting i varmt vand i et par minutter;
 • Når voksen er blødgjort, skal den fjernes med en ren klud. I dette tilfælde bør pletten ikke gnides, men gennemblødt;
 • Du må muligvis gentage proceduren flere gange for at fjerne helt voksrester.

ruskind

Du kan prøve at fjerne voks fra ruskindstøj ved hjælp af damp og en speciel børste til ruskindstøj. Denne metode er dog ikke altid effektiv. Alternativt kan du behandle forureningsstedet med ammoniakopløsning med en halv teskefrit vand pr. Liter.

jeans

For at fjerne rester af voks fra jeans skal sagen placeres i fryseren i 10-15 minutter. Den hærde plet vil smuldre, så for at slippe af med det, er stoffet simpelthen nok til at gnide godt.

Faux og naturlig pels

Det er svært at forestille sig en kvinde, der vil udføre proceduren for hårfjerning, klædt i pels. Men hvis dråberne ved en latterlig chance viste sig at være på ting fra dette materiale, skal du gøre følgende:

 • Forurenet tøj skal være godt afkølet på en balkon eller i en fryser, hvis dimensioner tillader det;
 • Derefter bør den bristende bunke godt gnides eller skrabes med en kniv.

Hudrensning

Meget ofte, når man depilerer derhjemme, gør kvinder en række fejl, som følge af hvilket overskydende voks forbliver på huden:

 • Anvendelse af midler til det behandlede område i for stort volumen
 • Ujævnt fordelt lag af voks;
 • Utilstrækkeligt pres på båndet;
 • Forstyrrelse af bandagebåndet for at fuldføre frysepunkt;
 • Manglende overholdelse af perioden mellem depileringsprocedurerne, hvor håret ikke har tilstrækkelig tid til at vokse nok, og en del af voksen forbliver med dem på huden.

Et forsøg på at vaske rester af voks efter depilation med vand slutter pitiably - værktøjet stikker kun mere. Nogle piger benytter en ekstrem metode til at løse problemet og opvarme det med en hårtørrer direkte på huden, men der er stor risiko for at få en forbrænding. Der er en række mindre radikale metoder til fjernelse af rester af denne sammensætning efter epilering:

 • Brug specialservietter, som nogle gange sælges som en del af et sæt til voksning af hårfjerning derhjemme. De kan også købes separat;
 • Fjerner effektivt voksfedtfløde, som samtidig vil være en god blødgørende for huden;
 • Vegetabilsk olie, som skal påføres en bomuldspinne og gnide forureningsstedet. Efter proceduren skal rester af olien fra huden vaskes med varmt vand og sæbe;
 • Specialiserede produkter, der kan købes på forhånd hos kosmetiske butikker.

Selvfølgelig kan du med overholdelse af de grundlæggende regler for voksfjernelse derhjemme minimere risikoen for udseende af overskydende voks, som ikke er så let at rengøre efter færdiggørelsen.

Sådan fjerner du voks fra huden efter depilation?

En sjælden kvinde drømmer ikke om at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Mange kvinder vil finde mange eksperimenter i forfølgelsen af ​​dette mål føre til voksdannelse. Langsigtet glathed forekommer ideel, men mere og mere ofte før nybegyndere opstår spørgsmålet om, hvordan man fjerner voks fra huden efter depilering.

Bevistede metoder

Voksende depilering er ikke en nem procedure, for inden det begynder er det vigtigt at forberede alt omhyggeligt, især hvis vi taler om en patron med voks eller en viskøs blanding i en dåse. For eksempel skal blandingen opvarmet til den ønskede temperatur påføres i et tyndt lag med en spatel. Ak, allerede i dette stadium kan man alvorligt "springe" ind i et klæbrigt stof. Overskuddet på spatelen skal falde på huden og begynde at tørre hurtigt. Det er vigtigt at handle hurtigt og præcist.

Den første regel i en ambulance i rensning af huden er, at det er umuligt at vaske blandingen. Du kan holde en del af kroppen under en vandstrøm så længe du vil, men du vil ikke kunne se et positivt resultat. Effekten vil være det modsatte, fordi eksperter siger voks voksning, fjerne en frisk dråbe er meget lettere end overskydende, hvilket er langt på huden.

I stedet for vand er det meget mere rimeligt at bruge vegetabilsk olie. Det skal anbringes på en serviet eller bomuldsstynge i tilstrækkelige mængder og uden hast at vaske af rester. Tyk stativ skal gnide et stykke tid. En god måde at slippe af med dråberne i blandingen er en fedtet lotion eller creme. Og det? og der er en anden i enhver kosmetisk butik for blot pennies. Det fede stof anvendes også på en serviet eller bomuldsstynge. Cremen hjælper ikke kun med at tørre voks fra huden, men forhindrer også irritation og betændelse.

Hvis ingenting hjælper eller du ikke kan finde fedtblandinger hjemme, kan du fjerne voksen med en hårtørrer.

Bemærk at denne metode, selv om den er bevist, er ekstrem og i nogen grad farlig. Derfor er det nødvendigt at opvarme voksen med varm luft, og derefter fjerne den med en sædvanlig serviet. Faren her er muligheden for overophedning af voksen, som er fyldt med forbrændinger.

En anden mulighed kan være et almindeligt linned eller bomulds håndklæde uden en lur. Det er bedre, hvis det allerede er brugt, men altid rent. Stoffet stryges og overlejres på overskuddet. Voks absorberes hurtigt i overfladen.

Det bør siges, at kosmetologer ikke bruger sådanne metoder, der har vist sig i deres arsenal og en af ​​de nemmeste måder. Eksperter anbefaler at fjerne overskydende ved hjælp af specialservietter, der er skabt specielt til voksprocedurer. Små firkanter af ikke-vævet materiale er imprægneret med en aromatisk væske, der er i stand til at fjerne den klæbrige blanding ikke kun hurtigt men også behageligt. Derudover bruges de meget sparsomt, hvilket giver dig mulighed for at behandle et stort hudområde efter depilation med en enkelt klud. Det er ikke svært at finde klud i enhver kosmetisk butik, såvel som i et depilation kit med voksstrimler.

Hvordan sletter voks fra forskellige dele af kroppen?

Det skal siges, at voksen ikke skal skure overfladen, hvis du bruger den i henhold til reglerne. For eksempel kan sammensætningen af ​​en dåse eller patron påføres med et tyndt lag, der jævnt dækker hårene. Taler om papirstrimler, bør de påføres så tæt som muligt på huden. Hvis hårfjerningen i hjemmet stadig efterlod spor og overskud på kroppen, er det vigtigt at vælge den rigtige voksfjerner i en bestemt sag og for et bestemt hudområde.

Med ben

Huden på benene er mindre følsom over for aggressive virkninger, og derfor kan den resterende voks fjernes med nogen af ​​de ovennævnte midler. Overfladen af ​​epidermis efter olieprocedurer er nem at rengøre med sæbe, og porerne i dette område er ikke tilstoppede. Fjernelse med et håndklæde vil også være en nem måde, fordi på benene er det særligt bekvemt at sprede det ud og opsuge rester.

Med hænder

Det er lettere at tørre overskydende voks af hænder med specielle servietter, fordi der ved fremstilling af olier eller fedtet fløde er det muligt at pletter deres overflade. Og jeg behøver ikke at tale om opvarmning af mine hænder med en hårtørrer, medmindre naturligvis depilation ikke er parret med den bedste ven. Engangsservietter vil være meget mere bekvemme og effektive.

Fra ansigtet

Ansigtshuden er meget mild og følsom, og derfor er det vigtigt at rengøre overskuddet så delikat som muligt, idet man tager højde for hudens egenskaber. Så det er det ansigt, der oftest står overfor problemet med forstørrede porer, som er meget lette at tåle og derved opnå udseende af acne. For at fjerne rester skal man derfor ikke anvende olier og fedtsyre. En mere mild måde kan være en specialiseret lotion, og de nemmeste klud. I dette tilfælde vil huden forblive blød og ren, og irritationen vil ikke mærkes.

Hvad skal man behandle huden efter?

Det er vigtigt at behandle huden efter voksning, og derfor kan proceduren ikke betragtes som komplet, selv når voksen er fjernet fra huden. Det er vigtigt at mætte den beskadigede epidermis efter epilering med nyttige mikroelementer. For dette er kludene ret egnede, såvel som en lys lotion. Desuden kan du ved salg let finde færdig fløde efter depilering og fylde huden med fløjlsagtig. Oliebehandlinger er også mulige, men du bør vælge en mindre olieagtig konsistens, for eksempel blomsterolier.

Derudover er det værd at huske, at toplaget med voksmetoden til hårfjerning på en eller anden måde er beskadiget. Mere bemærkelsesværdigt dette resultat er synligt ved den første oplevelse, fordi hårene stadig er stærke. Og fordi for et par dage bør overlade bad, solbadning og solarium. Den epidermis skal genoprette og roen ned. Først da kan du skinne i mini-nederdele, der viser helt glatte ben.

Hvis du har meget følsom hud, kan du nogle gange ikke gøre uden irritation.

Det er vigtigt at desinficere blødende sår og røde pletter ved hjælp af Miramistina, der er kendt for alle mødre eller salicylsyre, som har en tørreffekt. Et par dage er nok til fuld restaurering og erhvervelse af æstetisk udseende.

Hvis armhulerne er depilated, er de også vigtige at passe på. Så når rødmen er den første dag, er det bedre at undgå anvendelse af deodorant. Indholdet af alkohol og duftstoffer i dem vil forværre de mulige tegn på irritation, hvilket giver meget ubehag.

Skrub elskere bliver nødt til at opgive de ønskede skrælningsprocedurer. Den fjerde dag efter epilering er den mulige start af den sædvanlige hudpleje.

Som mange har formået at bemærke, bør helt glatte ben ikke vises umiddelbart efter procedurerne. Dette bør dog ikke skræmme pigerne, fordi den ideelle glathed varer op til tre uger, hvilket betyder at følelsen af ​​den erhvervede skønhed bliver en behagelig vane.

Nyttige tips

Hvis det ønskes, kan hjemmelavet hårfjerning let omdannes til en praktisk smertefri procedure, som ikke skal fjernes. Men for at opnå denne effekt er det vigtigt at tage sig af huden i mindst en dag. Så rådgiver kosmetologer at bruge en kropscrub dagen før voksproceduren. Det hjælper med at rense huden på døde celler og derved frigøre vejen til hårets rødder.

Efter en grundig, men ikke aggressiv skrælning er huden mættet med cremer og body lotions.

Fugtige epidermier og bløde hår er mere modtagelige for voks. Erfarne på dette område anbefales piger at bruge en creme med glycerin, fordi denne komponent er ansvarlig for den maksimale blødgøring af både hud og hår.

De angivne procedurer skal finde sted dagen før, men ikke på dagen for epilering. Overfladen af ​​kroppen skal være ren og fri for fedt. Særlige produkter sælges til dette, men en almindelig alkoholholdig ansigt tonic er egnet til hjemmet affedtning. Derefter skal du opnå fuldstændig tørring.

Denne hud er klar til hårfjerning, og nu er du nødt til at forberede. For det første skal alle midler være tæt på at være inden for gåafstand. Glem ikke om fede cremer eller olie, fordi voksen kan dryppe på overfladen af ​​kroppen selv på tidspunktet for dens anvendelse. Bomuldspuder og tørklæder bør også være placeret i nærheden.

Hvad skal man gøre hvis man efter proceduren - irritation?

Hvis de tidligere nævnte tips ikke blev brugt af nogen grund, så forekommer forinden eller senere pimples og pustler på den epilerede overflade. Deres årsager kan være:

 • indgroede hår, der forsegler talgkirtlen;
 • forsømmelse af hygiejnereglerne, såsom behandling af hænder med et antiseptisk middel;
 • uopmærksom fjernelse af overskydende voks;
 • følsom hud.

De fleste grunde kan overvindes ved at ændre din holdning til proceduren. På trods af at det produceres derhjemme, bør renheden her ikke være værre end i et læge kontor. Faktum er, at de åbne porer og stræber efter at udfylde med skadelige mikroorganismer, der virker med vores hænder og undertøj. Tøj, det skal siges, kan også forårsage udseendet af pustler. Romslig bomulds undertøj den første dag efter epilering er en garanti for let og hurtig helbredelse af epidermis. Overfølsom hud, desværre og i overensstemmelse med alle regler for professionel depilation, reagerer oftest på invasionen med ubehagelig acne i tandem med rødme. Og så skal der ud over forebyggelse udføres behandling.

At fjerne pustler egnede værktøjer som:

 • populære acne cremer, for eksempel Zener;
 • helbredende cremer med panthenol;
 • salicylsyre og chlorhexidin som antiseptika;
 • iod;
 • miramistin;
 • medicinsk alkohol.

Hvis noget gik galt: hvordan man vasker af voks efter epilering?

Flere og flere kosmetiske procedurer for den retfærdige sexforbrug i hjemmet. Det er ikke overraskende, hvorfor betale hårdt tjente penge, hvis alt kan gøres selvstændigt og slet ikke værre.

Sandt nok, at udføre nogle procedurer, finder damerne sig i meget sarte situationer. For eksempel er der efter epilering ofte problemer ved vask af voks. Hvorfor er denne vanskelighed, det er svært at sige: nogle følger ikke sekvensen af ​​hårfjerningsproceduren, andre bruger kompositioner af dårlig kvalitet, og andre lider stadig en form for svigt.

Sådanne situationer er ikke unikke, og de fleste damerfora virker med meddelelser om emnet: "bedre at vaske voks efter epilering?".

Svaret på dette vanskelige spørgsmål bør kende enhver skønhed, der udfører proceduren derhjemme.

Hvordan beskytter du dig selv og ikke sidder fast?

Ofte opstår spørgsmålet om, hvordan man fjerner voks fra huden efter epilation, hos piger, der udfører denne procedure for første gang. De glemmer simpelthen den korrekte sekvens af handlinger og, distraheret af noget, får problemet med at fjerne forbindelsen fra epidermis. Voksen stikker til huden og vil ikke forlade det sted, du kan lide. Pigerne forsøger forgæves at vaske klæbrigheden med vand, de bruger bomuldsuld og andre improviserede midler, men de kan ikke fjerne sammensætningen fra huden, hvorfor kvinden begynder at panik langsomt. Dette er ikke nødvendigt.

For at "ikke sætte sig fast" i en så ubehagelig situation, skal du omhyggeligt forberede proceduren.

For dem der stadig har ringe erfaring med at udføre proceduren for depilering og voks voks, kan tips, der gives nedenfor, være en ægte frelse:

 1. Når du køber et kit i butikken for at gennemføre proceduren, skal du kontrollere, om der er specielle klud til fjernelse af forbindelsen fra epidermis, som simpelthen gør et fremragende arbejde;
 2. De, der foretrækker at bruge enheden til at opvarme vokskassetten eller individuelle strimler, bør kontrollere, om der er en krops lotion derhjemme, og sammensætningen skal være fedtet. Hvis der ikke er penge, så køb det før man starter manipulationen, og det er ligegyldigt hvad det er: spray eller tykkere kosmetik i en flaske;
 3. Hvis du arbejder med voks fra kassetter, skal du påfør huden på epidermis med et meget tyndt lag. Efter at du har udført proceduren, skal den straks fjernes fra huden. Og det er nødvendigt at gøre dette med hvert plot, og ikke at vente, indtil du fjerner hår overalt;
 4. Fjern voksen fra epidermis er nødvendig så hurtigt som muligt, jo længere er det på huden, jo sværere er det at fjerne. Det vil fjerne øm hud, kan fremkalde irritation og endda forlade blå mærker;
 5. Hvis du ikke kan fjerne voks fra din hud, skal du ikke forsøge at gøre det med vand. Væsken vil gøre det klæbrige præparat kun tættere og komplicere dets fjernelse i fremtiden;
 6. Når du udfører proceduren, skal du forsigtigt trykke hårene, hvilket vil hjælpe flere af sammensætningen til at forlade kroppen sammen med vegetationen. Meget ofte er dette, hvad der forårsager den klæbende masses tilbageholdenhed at forlade stedet for dislokation;
 7. når sammensætningen ikke virker efter princippet "jo mere jo bedre", skal voksen fordeles i et tyndt lag, så det er let at fjerne, ellers er problemerne garanteret.

For dem, der vil overholde sådanne enkle anbefalinger, bør spørgsmålet om, hvordan man vasker af voks efter voksning ikke opstå. Men hvis det skete, så tag ikke panik, er der altid en vej ud.

"Jeg sidder fast eller" som at fjerne voks efter depilering og depilation

Det sker også, at du synes at gøre alt rigtigt, men den klæbrige sammensætning ønsker ikke at forlade epidermis. I en så ekstrem situation kan du forsøge at bruge flere metoder til "rengøring" selv.

Det vigtigste er ikke at gå i panik, det gør kun ondt:

 • Prøv at fjerne sammensætningen med en lidt opvarmet kosmetisk eller vegetabilsk olie. Påfør det på en serviet / fleece og brug forsigtige bevægelser til at "samle" voks fra huden. Fortryder ikke olie og klude, gnid kroppen indtil du føler at du har vundet den klæbrige masse;
 • ikke dårligt i en sådan situation, brug en fed fløde. Denne metode hjælper ikke kun med at fjerne den resterende sammensætning, men også blødgør den hud, der er irriteret efter proceduren. Påfør cremen med et tykt lag på det sted, hvor voksen blev tilbage, og tør derefter overfladen af ​​med servietter;
 • hvis der er en body lotion eller en fugtgivende spray derhjemme, så brug det, værktøjet vil helt klare problemet, men ikke altid første gang;
 • For de kvinder, der ikke længere ved, hvordan man fjerner voks efter epilering, kan du ty til en meget ekstrem måde: Prøv at varme sammensætningen direkte på kroppen ved hjælp af en hårtørrer med en varm luftstråle. Det skal straks siges, at denne metode er meget farlig, du kan brænde huden på dine hænder, ben og andre dele af kroppen, der vil varme dig. Brug derfor kun denne mulighed, når alle andre ikke hjælper. På den intime zone at sætte sådanne eksperimenter kan ikke være.

I dag har du lært at fjerne voks fra dine hænder, fødder og andre dele af din krop, der har gennemgået proceduren efter voksning.

Hvis du overholder bestemte regler, skal du ikke have problemer med rester af klæbrige sammensætninger. Pas godt på dig selv, held og lykke!

Sådan vasker du af voks efter depilering

Perfekt glat hud uden et strejf af vegetation. Er det ikke en drøm? Nej, annoncører forsikrer os og viser stolt voksplader som et middel til at slippe af med alle sygdomme. Sandt glem det at sige, at en forkert bevægelse - og du blev involveret... bogstaveligt talt. Hvad hvis voks med dit hår forblev på dig? Hvordan vaske det af efter en mislykket depilation?

Problemløsning, hvis voksen allerede er på dig

Du følger altid vejledningen tydeligt, opvarmer voks til en bestemt temperatur, presser strimlen tæt på huden og rip den let af med hårene. Men denne gang gik noget galt. Strip separat, voks og hår separat. Og vigtigst af alt er det en ubehagelig følelse af klæbrighed, selvom den flyver ned med dine fødder. Undlad panik, der er tre dokumenterede værktøjer, der hjælper med at fjerne rester af eksotens skønhed.

Problemet med at klæbe voks er ganske træt? Prøv alternative metoder til at håndtere hår. For eksempel ved hjælp af en laser. Bare for startere, find ud af om laser hårfjerning er skadelig eller bare en anden myte.

Olien

Ideel fjerner voks fra huden af ​​almindelig vegetabilsk olie. Hvis der var noget andet hjemme - var det også nyttigt.

Varm det lidt op i et vandbad, og anvend det på de berørte steder med en bomuldsstynge. Hold den varme olie på huden, så der er tid til at splitte voksen, og tør derefter af med en serviet eller den samme bomuldsstykke. Overdrive det ikke. Gnid ikke olien ind i huden, men fjern kun effekten af ​​mislykket udtørring.

Fat creme

Lotion, kropsolie, fløde eller tonic. Brug ethvert middel på fedtbasis. Den olieagtige jo bedre.

For at fjerne virkningerne af depilation skal du anvende sammensætningen på huden med et tykt lag og derefter fjerne det med voksrester. Denne procedure giver dig mulighed for at berolige og blødgøre irriteret hud.

Særlige servietter

Hvis du brugte færdige voksstrimler, skal du kigge forsigtigt inde i pakken. Der bør være særlige servietter til uforudsete forhold. De er også mættede med olier, kun i en mere bekvem form. Af minusserne - en lille mængde. Hvis depilationen ikke er helt succesfuld, er de ikke nok til at fjerne al voksen.

Dårlige råd

Vil du slippe af voksrester efter mislykket depilation? Så på ingen måde følg ovenstående anbefalinger. For det første er de absolut ineffektive, og for det andet er de farlige for helbredet.

Selv om de siger "vaske af voks", er det bedre at ikke bruge vand. Indtastning med det i reaktion hærder sammensætningen for depilering og sætter sig endnu mere fast på huden. Efter et sådant forsøg vil du ikke slippe af med den sædvanlige olie, og ønsket om at udføre skønhedsprocedurer i hjemmet vil forsvinde i lang tid.

Fjern voks med sæbe er usandsynligt at lykkes. Medmindre du gnider din hud med et tykt sæbe lag, vent et par minutter og skrab hele massen af ​​med en speciel spatel. Men tro mig, efter en sådan tortur vil huden reagere med tæthed, irritation og kløe. Og du kan glemme glatte ben i op til en måned.

Strygejern eller hårtørrer

Det drejer sig ikke om tortur. Nogle "eksperter" af en eller anden grund er baseret på den opfattelse, at voksen er tilstrækkelig til at varme det, så det let kan fjernes fra huden. Derfor er det bedst at lede varm luft til "fast" området eller anvende en velopvarmet klud. Vokset smelter naturligvis, når det opvarmes, men din hud er usandsynligt at modstå et sådant temperaturregime. Ja, og uden olie er sådanne metoder mere som en udførelse end en løsning på et problem.

opløsningsmidler

Brug aldrig alkohol, tyndere eller acetone. I kampen mod voks er de ineffektive, fordi du behøver at fjerne ikke en oliefarve, men en klæbrig. Huden er også usandsynligt at være tilfreds med de kemiske virkninger.

Tillad ikke at holde fast

Det ville være mere rimeligt at forhindre sådanne konsekvenser end at forhindre dem. Hvis du vil se resultatet af depilation mangel på hår, og ikke tilstedeværelsen af ​​voks, følg de enkle tips.

 1. Forbered alt hvad du har brug for på forhånd. Hvis du ikke er sikker på, at depilationen vil lykkes, skal du holde en flaske krops lotion eller olie klar til hurtigt at tørre overskydende voks væk.
 1. Overhold temperaturregimet. Hvis du bruger voks fra kassetter, skal du læse instruktionerne omhyggeligt og opvarme den til den angivne temperatur. Ikke varmt nok vil være ubrugeligt, hvilket kun efterlader klæbende pletter og overophedet vil forårsage forbrændinger.
 1. Tag ikke for meget voks. Kvaliteten af ​​depilation er ikke afhængig af mængden. Påfør et tyndt lag voks. Ellers vil det være uden for strimlen og derfor forlade et klæbrig mærke.
 1. Fjern overskydende med det samme. Hvis du bemærker, at voksen er ude af strimlen, skal du ikke prøve at klæbe et nyt lag på det eller anvende et andet lag senere for helt at slippe af med alle hårene. Ved dine handlinger vil du kun ødelægge strimlen, overtræde tip nummer 3, og vigtigst af alt, ødelægge benets udseende. Forkert voks fjernet fremkalder kapillærskader og blå mærker. Tør overskydende sammensætning straks af, og fortsæt derefter med aflejringen.
 1. Brug ikke udgået produkt. Når du kommer til købmanden, ser du altid for at se om de er forsinkede for ikke at blive forgiftet senere. Og jo værre er voks til depilation? Ved overtrædelse af en udløbsdato eller den forkerte opbevaring lider dens sammenhæng. Det kan tykke eller tværtimod eksfolieres og bliver for flydende. Under alle omstændigheder går dens egenskaber tabt. Som følge heraf får du en sløret, klæbrig masse.
 1. Hold strimlen ordentligt fast. Uanset om du bruger færdige sæt til depilering eller voks fra kassetter, skal du trykke på båndet så godt du kan. Husk, med voks ikke vil fange håret, med et utilstrækkeligt tryk, der efterlader en klæbrig del på huden. Og med for stort tryk er der risiko for ikke kun at slippe af med håret, men også at forlade stripen selv på huden.

For at lære at vokse rigtigt voks i hjemmet, se træningsvideoen:

Top Razors

De bedste metoder til depilation derhjemme