Det er bedre at vaske voks til afhugning fra huden. Alle måder og midler

Kropspleje er en af ​​de vigtigste hygiejniske og kosmetiske procedurer for kvinder. Den glatte og smukke hud på benene gør dem i stand til at se elegante og smukke, barberingsproceduren giver ingen lang effekt, du skal barbere dine ben, irritation opstår, og nogle gange mangler steder.

Hvorfor forbliver voks på huden efter depilation?

En af de bedste måder at slippe af med uønsket kropshår vokser med voksning. Hvis epilationen udføres korrekt, vil huden efter sessionen forblive glat og smuk i tilstrækkelig lang tid.

Men i færd med hårfjerning, mange mennesker har et spørgsmål: hvordan man vasker voks til depilation fra huden efter proceduren?

Der er en række forkerte trin, der er glemt at tage hensyn til, når de danser.

Hvis du er opmærksom på vigtige fejl, behøver du ikke at håndtere resterne af et klæbrigt stof:

 • Anvender for mange penge, så skal man ikke blot vaskes fra huden, men også føre til et stort overløb af det skummende materiale;
 • Anvendelse af et middel til depilering er ikke et ensartet lag, hvilket fører til, at du skal vælge, hvad du skal vaske af overskydende voks;
 • voks fra kroppen, du skal vaske af, hvis du presser hårdt på stoffet;
 • ikke opretholdt anbefalet tid på huden;
 • lille hårlængde, der skal parre med voks (i tilfælde af en nylig udført procedure);

Sådan fjerner eller vasker voks fra huden

At fjerne materiale med almindeligt vand er en ret kompliceret procedure, der ikke har nogen virkning. Hjemmelavet affilator er lavet på basis af sukker, hvilket gør det muligt at skylle med lunkent vand.

Fjernelse af rester af ikke-hjemmelavet kosmetik er en meningsløs virksomhed. Vand forsegler kun værktøjet. Der er flere effektive måder at slippe af med det klæbrige resterende stof efter proceduren.

Specialservietter (Beauty Image, Vliesstreifen - Rolle, FW WAX KISS, Arabien).

Normalt suppleringssæt suppleres med specielle klud til hvidvaskning af voks fra kroppen. Deres materiale er imprægneret med olier og andre komponenter, der virker på voks, opløses det, hvilket gør det nemt at fjerne.

Den valgte sammensætning af imprægneringsstoffet gør det ikke kun let at fjerne klæbrighed, men også nærer huden og forhindrer inflammatoriske processer. Hvis der ikke er nogen servietter i sættet, eller der er få af dem, sælges de separat.

Vigtigt at vide! Kommercielt tilgængelige vådservietter hjælper ikke med at fjerne voks, og aromastoffer kan skade den skadede epidermis.

Viskestykker til hvidvaskning voks efter depilation

Fat creme

For at fjerne voksrester efter proceduren anvendes en fløde af fedtstoffer, næringsmæssige sammensætninger. Metoden til fjernelse er ret simpel: rigelig påføring af produktet på kroppen, der holdes i ca. to minutter, fjernes med en bomuldsstynge. Om nødvendigt kan handlingen gentages, men i grunden er en ansøgning nok. Når du har fjernet den klæbrige sammensætning, skal du vaske kroppen med en hård vaskeklud.

Vigtigt: Før vask af voksrestet med cremen, skal du være opmærksom på produktets sammensætning, nogle komponenter kan være irriterende for huden efter depilering.

Vegetabilsk olie (oliven, solsikkeolie, hør)

Vegetabilske olier håndter effektivt fjernelsen af ​​klæbrige rester. Oliebasen opløser voksen, applikationen er ikke svært: bomuldsstykket fugtes med olie, tørrer de nødvendige områder, vaskes med varmt vand og sæbe.

Særlige Kosmetiske (Natur Lotion, Arabien)

Hvordan man vasker voks til depilation fra huden endnu? Specielt designet lotioner er tilgængelige for at fjerne voksrester. Brugen af ​​disse værktøjer gør det muligt at genoprette balancen og forhindre de epidermis negative virkninger efter skader på depilationen. De mest anvendte lotioner er arabien og naturen.

Når du vælger det rigtige produkt, skal du styres af formål med hudtype. Hvis du vælger de forkerte midler til en bestemt type epidermis, er allergiske reaktioner mulige.

Lintfri bomulds håndklæde

Når der ikke er noget, der er egnet til fjernelse af voksrester, kan du gøre fjerningsproceduren med en almindelig, vaffelfri eller linned håndklæde uden en lur. Det er bedre ikke at tage et nyt håndklæde, det bliver blødere, men altid vasket. Efter strygning af tilbehøret med et strygejern kræves der varmt voks for at fjerne rester af voks (det kan nemt fjernes, mens det bliver på stoffet).

Regelmæssig sæbe

For at fjerne de resterende klæbrige stoffer kan du bruge almindelig babysæbe, i sammensætningen er der ingen irriterende komponenter.

Nogle kvinder fjerner voksrester med hårtørrer. For at gøre dette opvarmer de huden med varm luft og fjerner klæbens klæbrighed.

Vigtigt at vide! En varm luftstrøm kan brænde skadet hud. Med dette bør du være meget forsigtig!

Hvordan man vasker voks til udtørring fra huden er en beslutning af hver kvinde individuelt. At dømme efter antallet af betragtede metoder er valget ret stort.

Mulige konsekvenser, hvis tiden ikke vasker af voks

Af de mulige konsekvenser af ikke at blive fjernet voks, kan de mest almindelige nævnes:

 • Efter aflejringsproceduren er det nødvendigt at fjerne voksrester, ellers stopper ilt ophobning i cellerne i epidermis, hvilket negativt påvirker blodcirkulationen.
 • Klæbrig blanding, kan forårsage allergiske reaktioner og irriterende virkning.
 • Den resterende voks holder sig til tøj og forstyrrer den frie bevægelighed.

Anbefalinger til voksning af huset

For at udføre voksafhaling hjemme, skal du holde nogle tips. Det er vigtigt at uafhængigt udføre proceduren på benene, i armhulerne, i zonen af ​​en ikke dyb bikini.

Voksning er absolut bedre end barbering. Dens fordele er, at selv mørkt, hårdt, tæt hår nemt vaskes af, den glatte virkning af huden forbliver i lang tid, med den resterende voks børnenes kosmetiske olie, der kan købes på ethvert apotek.

Gennemførelse af sessioner hver tredje uge, voksende hår bliver blødt, væksten sænker, hår vokser sjældnere.

Smerter under fjernelse af hår på benene kan tolereres frit. Fornemmelsen er ubehagelig, men i processen bliver huden brugt og smerten er ikke følt den måde. Hvis du tager en bedøvelsespille før en session, som nogle kvinder gør, er smerten betydeligt sløvet. Nogle gange forsøger kvinder at lindre smerter med brandy taget før sessionen.

Der er voksvarmere (patron) til salg, ingen grund til at jage reklame, den enkleste enhed af den kinesiske producent vil gøre.

 • Vokspatroner findes i to sorter: Med en bred og smal bund af hovedet har de forskellige lugtstoffer (dette behøver heller ikke at blive fulgt af parafinens lugt). Anmeldelser af kvinder fra forskellige producenter, de siger, at der ikke er nogen forskel på dyre og billige varer. Smal armatur designet til intime steder. I første omgang vil patronforbruget uden tilpasning være mere (et hoved til to procedurer for fuldstændig depilering af de nødvendige steder). Som du sidder fast, vil spild af materiale være mindre.
 • Papirstrimler til depilation findes i ruller og tilberedte strimler. Forskellen er kun i prispolitik, men alle de samme strimler er nemme at gemme. Fremstillet af ikke-vævede materialer. Alt for billigt produkt, det kan ikke være af høj kvalitet (det er revet), til brug i hjemmet er værktøjet til en gennemsnitlig pris passende. Indledningsvis kan forbruget af råvarer på et ben, være op til 10 baner, hvis prilovchitsya - du kan udføre procedurer mere økonomisk.
 • For at vaske af voks er det bedre at bruge babyolie.
 • For at gennemføre sessioner med depilation skal også baby pulver (du kan købe den billigste).

Sådan udføres proceduren

Før processen er det nødvendigt at dampe ud de dele af kroppen, der skal depileres, tør så godt, det er bedre at ikke gøre skræl og skrubbe, hårlængden bør ikke være mindre end 6 mm.

Fra den købte patron fjernes beskyttelsesfilmen, så monteres armaturet på voksenheden, som er inkluderet i netværket. Den nødvendige opvarmningstid er ca. 20 minutter, lidt mere.

Det er umuligt at brænde med opvarmet voks, dens temperatur er ikke så høj.

Dernæst skal du slukke for enheden, tørre dine fødder med et tørt bomuldserviet. Hvis der er behov, er det muligt at pulverere stedet med en lille mængde fugt (under knæleddet).

Før du skal bruge det, skal du dreje enheden i 2 sekunder. Dette vil tillade voks at dræne, så hold enheden på benet omkring ti centimeter strimmel i retning af vækst af hår. Enheden må ikke placeres, den kan kun placeres i opretstående stilling, ellers vil sammensætningen sprede sig og forurense alt rundt.

På et voksbånd skal du holde en strimmel til depilation, hvilket giver en afstand på 0,5 cm fra bunden for nem slid.

For strammere presning anbefales det at adskillige gange gå med din hånd i retning af hårlinjevækst, således at båndet klæber bedre. For at fjerne strimlen skal du tage fat på den nederste kant og med en skarp bevægelse for at fjerne strimlen i modsat retning af hårets vækst. Hvis det er nødvendigt, når ikke alle hårene fjernes, skal proceduren gentages.

På denne måde udføres proceduren til fuld tilfredshed med det ønskede resultat. Efter sessionen tørres fødderne med en olie for at fjerne klæbrighed. De næste 7-9 timer er bedre at ikke vådte de skadede steder med vand, for ikke at tjene irritation.

Hvis strimlerne er dårligt fjernet, er blandingen viskøs og smurt, hvilket betyder at legemets areal var vådt. Efter flere hjemme træningsprogrammer vil møderne holdes på kort tid med lethed. Det vigtigste - at fange det! At dømme fra meningerne på fora, alligevel bruger kvinder olie eller fløde til fjernelse af voksrester. Og det er den mest berettigede og sikre løsning!

Nyttig video om, hvordan man gør hjemmet depilation:

Videoinstruktioner for voks voks i patroner:

Fjernelse af voks fra huden efter depilering

Voksning er en populær måde at fjerne overskydende kropshår på. Det bruges af mange kvinder, både uafhængigt hjemme og i saloner. Ved udførelsen af ​​proceduren i hjemmet opstår spørgsmålet om, hvordan man vasker af voks efter depilation, da det ikke er så nemt at gøre.

Depilation med voks kaldes voksning på en anden måde og er en billig og temmelig hurtig måde at fjerne uønsket vegetation på.

Procesens hovedpunkt ligger i, at du anvender en kold, varm eller varm vokspræparat til huden over hårvæksten, og efter et par sekunder bryder du det med en hurtig bevægelse mod væksten. Hårene opstyres og huden forbliver glat i op til en måned.

Ulempen ved voks er, at dens partikler kan forblive på huden, efter at den er blevet afskallet, og du vil ikke være i stand til at vaske det med rent vand. Det er umuligt at forlade sammensætningen i lang tid, det vil ikke tillade huden at trække vejret, det kan forårsage alvorlige irritationer, og det vil bare holde sig til tøj og forstyrre bevægelsen. Hvad skal man gøre?

Sådan fjerner du voks fra huden efter depilering

Ofte i sæt med voks eller voksstrimler er specielle klud, imprægneret med en oliesammensætning. Disse vaskemidler hjælper dig hurtigt og nemt med at fjerne klæbrige rester, og samtidig fugte og berolige huden efter depilering. Men disse servietter er normalt få, og når de løber ud, skal du kigge efter en anden måde.

I dette tilfælde skal du bruge følgende værktøjer:

 1. Olien. Grøntsag, oliven, baby - enhver egnet. Sug en bomuldsuld eller et bandage med olie og anbring det kort på stedet med klæbende sammensætning, og tør derefter af resten.
 2. Fat creme. På samme måde som olien vil du hjælpe dig med at slippe af med dette problem, og samtidig have en fugtgivende effekt.
 3. Særlige kosmetik til at fjerne skadelig voks fra huden. Disse er forskellige lotioner og sprøjter, som normalt produceres af de samme virksomheder, der producerer voks. For eksempel vil en lotion efter depilering uden olie gøre huden glat og fjerne voksrester.

Ved hjælp af et af ovennævnte midler fjerner du hurtigt rester af blandingen uden at forårsage skade på huden. Forsøg ikke at fjerne voks med vand, sæbe, børster, hænder - du blot blokerer alt rundt og smør voks mere endnu.

Voksafhældning i salonen eliminerer problemerne med at fjerne voks fra huden

For at undgå sådanne problemer er det bedre at fjerne uønsket hår i salonerne, hvor mesteren vil gøre hele proceduren, og du skal kun nyde en smuk og glat hud. Der er alle mulige produkter, der beskytter huden både før og efter depilering. Du vil også spare din tid - trods alt gør en erfaren mester disse procedurer hurtigt og smertefrit for dig.

Voksningsomkostninger i saloner:

 • ansigt - fra 300 rubler;
 • armhule - fra 500 rubler.
 • bikini område - fra 1000 rubler.
 • fødder - fra 900 rubler.
 • hænder - fra 600 rubler.

Som du kan se, er priserne på voksafhældning slet ikke høje, og de betaler helt med procedurens komfort, hurtighed og langvarig effekt. Med brug af værktøjer til langsom hårvækst skal du gøre voksningen en gang om måneden eller endnu mindre.

Tips til valg af flydende voks

Brug kun voksblanding fra anerkendte producenter. Før brug skal du altid teste for allergier.

Tænk på forhånd om, hvordan du fjerner voks efter proceduren, hvis du ikke har specielle servietter i sættet. Forbered olie- og bomuldspindler, så du ikke behøver at løbe efter dem til butikken, der snapper dit tøj og risikerer hudirritation. Vellykkede procedurer for dig!

Sådan vasker du af voks efter depilering

Perfekt glat hud uden et strejf af vegetation. Er det ikke en drøm? Nej, annoncører forsikrer os og viser stolt voksplader som et middel til at slippe af med alle sygdomme. Sandt glem det at sige, at en forkert bevægelse - og du blev involveret... bogstaveligt talt. Hvad hvis voks med dit hår forblev på dig? Hvordan vaske det af efter en mislykket depilation?

Problemløsning, hvis voksen allerede er på dig

Du følger altid vejledningen tydeligt, opvarmer voks til en bestemt temperatur, presser strimlen tæt på huden og rip den let af med hårene. Men denne gang gik noget galt. Strip separat, voks og hår separat. Og vigtigst af alt er det en ubehagelig følelse af klæbrighed, selvom den flyver ned med dine fødder. Undlad panik, der er tre dokumenterede værktøjer, der hjælper med at fjerne rester af eksotens skønhed.

Problemet med at klæbe voks er ganske træt? Prøv alternative metoder til at håndtere hår. For eksempel ved hjælp af en laser. Bare for startere, find ud af om laser hårfjerning er skadelig eller bare en anden myte.

Olien

Ideel fjerner voks fra huden af ​​almindelig vegetabilsk olie. Hvis der var noget andet hjemme - var det også nyttigt.

Varm det lidt op i et vandbad, og anvend det på de berørte steder med en bomuldsstynge. Hold den varme olie på huden, så der er tid til at splitte voksen, og tør derefter af med en serviet eller den samme bomuldsstykke. Overdrive det ikke. Gnid ikke olien ind i huden, men fjern kun effekten af ​​mislykket udtørring.

Fat creme

Lotion, kropsolie, fløde eller tonic. Brug ethvert middel på fedtbasis. Den olieagtige jo bedre.

For at fjerne virkningerne af depilation skal du anvende sammensætningen på huden med et tykt lag og derefter fjerne det med voksrester. Denne procedure giver dig mulighed for at berolige og blødgøre irriteret hud.

Særlige servietter

Hvis du brugte færdige voksstrimler, skal du kigge forsigtigt inde i pakken. Der bør være særlige servietter til uforudsete forhold. De er også mættede med olier, kun i en mere bekvem form. Af minusserne - en lille mængde. Hvis depilationen ikke er helt succesfuld, er de ikke nok til at fjerne al voksen.

Dårlige råd

Vil du slippe af voksrester efter mislykket depilation? Så på ingen måde følg ovenstående anbefalinger. For det første er de absolut ineffektive, og for det andet er de farlige for helbredet.

Selv om de siger "vaske af voks", er det bedre at ikke bruge vand. Indtastning med det i reaktion hærder sammensætningen for depilering og sætter sig endnu mere fast på huden. Efter et sådant forsøg vil du ikke slippe af med den sædvanlige olie, og ønsket om at udføre skønhedsprocedurer i hjemmet vil forsvinde i lang tid.

Fjern voks med sæbe er usandsynligt at lykkes. Medmindre du gnider din hud med et tykt sæbe lag, vent et par minutter og skrab hele massen af ​​med en speciel spatel. Men tro mig, efter en sådan tortur vil huden reagere med tæthed, irritation og kløe. Og du kan glemme glatte ben i op til en måned.

Strygejern eller hårtørrer

Det drejer sig ikke om tortur. Nogle "eksperter" af en eller anden grund er baseret på den opfattelse, at voksen er tilstrækkelig til at varme det, så det let kan fjernes fra huden. Derfor er det bedst at lede varm luft til "fast" området eller anvende en velopvarmet klud. Vokset smelter naturligvis, når det opvarmes, men din hud er usandsynligt at modstå et sådant temperaturregime. Ja, og uden olie er sådanne metoder mere som en udførelse end en løsning på et problem.

opløsningsmidler

Brug aldrig alkohol, tyndere eller acetone. I kampen mod voks er de ineffektive, fordi du behøver at fjerne ikke en oliefarve, men en klæbrig. Huden er også usandsynligt at være tilfreds med de kemiske virkninger.

Tillad ikke at holde fast

Det ville være mere rimeligt at forhindre sådanne konsekvenser end at forhindre dem. Hvis du vil se resultatet af depilation mangel på hår, og ikke tilstedeværelsen af ​​voks, følg de enkle tips.

 1. Forbered alt hvad du har brug for på forhånd. Hvis du ikke er sikker på, at depilationen vil lykkes, skal du holde en flaske krops lotion eller olie klar til hurtigt at tørre overskydende voks væk.
 1. Overhold temperaturregimet. Hvis du bruger voks fra kassetter, skal du læse instruktionerne omhyggeligt og opvarme den til den angivne temperatur. Ikke varmt nok vil være ubrugeligt, hvilket kun efterlader klæbende pletter og overophedet vil forårsage forbrændinger.
 1. Tag ikke for meget voks. Kvaliteten af ​​depilation er ikke afhængig af mængden. Påfør et tyndt lag voks. Ellers vil det være uden for strimlen og derfor forlade et klæbrig mærke.
 1. Fjern overskydende med det samme. Hvis du bemærker, at voksen er ude af strimlen, skal du ikke prøve at klæbe et nyt lag på det eller anvende et andet lag senere for helt at slippe af med alle hårene. Ved dine handlinger vil du kun ødelægge strimlen, overtræde tip nummer 3, og vigtigst af alt, ødelægge benets udseende. Forkert voks fjernet fremkalder kapillærskader og blå mærker. Tør overskydende sammensætning straks af, og fortsæt derefter med aflejringen.
 1. Brug ikke udgået produkt. Når du kommer til købmanden, ser du altid for at se om de er forsinkede for ikke at blive forgiftet senere. Og jo værre er voks til depilation? Ved overtrædelse af en udløbsdato eller den forkerte opbevaring lider dens sammenhæng. Det kan tykke eller tværtimod eksfolieres og bliver for flydende. Under alle omstændigheder går dens egenskaber tabt. Som følge heraf får du en sløret, klæbrig masse.
 1. Hold strimlen ordentligt fast. Uanset om du bruger færdige sæt til depilering eller voks fra kassetter, skal du trykke på båndet så godt du kan. Husk, med voks ikke vil fange håret, med et utilstrækkeligt tryk, der efterlader en klæbrig del på huden. Og med for stort tryk er der risiko for ikke kun at slippe af med håret, men også at forlade stripen selv på huden.

For at lære at vokse rigtigt voks i hjemmet, se træningsvideoen:

Fjern voks efter depilering: 5 dokumenterede metoder

Voksning er den mest almindelige måde at fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen. Fremgangsmåden består i at anvende varm voks, som fjernes efter et stykke tid. Ved regelmæssig behandling bliver håret tyndere og sjældnere, hver gang hver 3-4 uger, og huden er glat.

Afhærdningsregler for voks på ansigtet

Den største fordel ved proceduren er, at den kan udføres uafhængigt hjemme. Men ofte efter fjernelse af hår på huden forbliver klæbrige rester. Det er umuligt at vaske af voks til afhugning med vand, men det kan ikke efterlades på kroppen, fordi det klæber porerne og forårsager irritation.

Depilation og retsmidler til irritation

I hjemmet udføres proceduren med to typer af blandinger: hårdt (varmt) eller blødt (varmt). Harpiks indgår i det varme medium, så massen klæber godt til kroppen og slør ikke. Fremgangsmåden er smertefri, fordi det varme voks opvarmer huden og åbner porerne. Velegnet til at dræbe hår fra bikiniområdet eller underarmene.

Varm blanding sælges i krukker eller rullekassetter. Før massen bringes til den ønskede temperatur og påføres de nødvendige steder til hårvækst. Efter størkning er den fjernet kraftigt allerede mod vækst.

Sådan fjernes eller vaskes voksen fra huden

Sådan fjerner du voks fra huden for at undgå ubehagelige konsekvenser? Hvis den er korrekt forberedt, vil den kosmetiske procedure være smertefri og uden problemer. Der er en række regler, der skal følges:

 1. Når du køber en voksblanding, skal du være opmærksom på udstyret. I sættet bør du gå servietter gennemblødt i en speciel sammensætning. Efter proceduren anbefales det at tørre det behandlede hudområde med dem og smøre det med lotion, hvilket nedsætter hårvæksten.
 2. Hvis voksstrimler anvendes, skal de presses godt mod kroppen. Efter deres fjernelse vil mere voks blive fjernet fra huden med uønskede hår.

Det er vigtigt! Aflejringsmiddel opvarmes til en temperatur på op til 400 ° C, for varmt voks kan forårsage forbrændinger.

Hvis du stadig er "fast"

Hos kvinder, der først besluttede at udføre proceduren selv, er alt ikke så glat, som vi gerne vil, så det er okay, hvis du ikke helt kan slippe af med midlerne på huden med det samme. Sådan fjerner du voks efter depilation i dette tilfælde?

Professionelle anbefaler at bruge en af ​​følgende metoder:

 • Servietter gennemblødt i rensende sammensætning. Sættet skal omfatte et sæt servietter, men normalt er de få, så det er bedst at købe dem separat;
 • Grøntsager eller olivenolie. Vatu er rigeligt fugtet og udslettet steder, hvor der var voks. Olien hjælper med at fjerne voks efter depilation, og også lindre og mætte huden med næringsstoffer;

Sådan aftørres voks efter depilation

Sådan fjerner du voks efter depilering

Et meget stort antal kvinder, der bruger voks til at fjerne hår, står over for det udbredte problem med voksrester på deres hud. Hvordan man håndterer denne situation, vil fortælle denne artikel.

Først skal du finde ud af, hvorfor voks forbliver på huden. Voksrester kan dannes på grund af anvendelsen af ​​for meget voks og den efterfølgende stærke presning af et stof eller papirstrimmel, som følge heraf spredes det. Vassen kan også smelte meget (som regel opstår denne situation, hvis voksen oprindeligt var af en uregelmæssig konsistens, eller voksen blev udsat for overdreven opvarmning). Voks kan forekomme som følge af utilstrækkelig opvarmning. Så vises voksrester ofte i tilfælde af, at voksstrimler anvendes til "kold" depilering (i tilfælde, hvor der ikke er behov for at varme det op). Og endelig kunne voksen ikke nok nok, hvis strimlen ikke var fastgjort tæt nok.

Så hvordan kan du fjerne voks efter depilation? Det er meget vigtigt i den nuværende situation at ikke forsinke, men snarest muligt at slippe af med voks.

Der er forskellige måder at fjerne voks på.

Du kan bruge specialdesignede klud. Disse tørklæder kan sælges både separat og som et sæt i sæt til voksaflejring.

Fed creme er også en god mulighed, der bruges af mange kvinder. Fordelen ved denne metode ikke kun i, at det vil rydde hud af voks, men også, at han ville blødgørende effekt på huden og hjælper med at forhindre dannelsen af ​​irritationer.

Solsikke og olivenolie fjerner perfekt voks. For at gøre dette skal du anvende lidt olie på bomuldsulden og gnide dem med en del af huden med voks.

Kan bruges i sådanne situationer, specielt designet til midlerne. Oftest er det lotioner, geler og sprøjter. De kan altid købes for at slippe af med voks efter depilation uden unødvendige problemer.

Sæbe med vand vil også hjælpe. Dette er et effektivt middel, men det bør kun bruges i de mest ekstreme tilfælde for at undgå tør hud.

En af de mest usædvanlige måder at slippe af med voks er at bruge en hårtørrer eller jern. Således påføres bomuldsstof på overfladen af ​​huden, og et ikke-varmt jern påføres ovenpå, eller stoffet opvarmes ved hjælp af en hårtørrer. Som følge heraf støder voksen på stoffet og falder let bag huden. Men vi anbefaler ikke at bruge denne metode for at undgå skade eller forbrændinger.

Vi håber, at vores råd vil være nyttigt for dig.

Andre artikler i dette afsnit

Hvordan og hvad at fjerne rester af voks fra kroppen efter depilation

Dette spørgsmål bliver stillet af mange damer, som ikke har ordentligt forberedt sig til voksningsproceduren hjemme. Men virkelig, især for første gang, forsøger den klæbrede masse at krybe væk overalt. Som følge heraf får vi et ubehageligt billede: Overalt på huden af ​​bomuldsuld og strings fra improviserede midler, som vi forsøger at fjerne voksrester fra kroppen. Så i dag vil vi tale om hvordan og hvordan man fjerner voks efter depilering derhjemme.

Sådan fjerner du voks fra kroppen efter depilering

 • Fedcreme: Fjern voks og forhindre hudirritation.
 • Grøntsager eller olivenolie. Varm vegetabilsk olie vil perfekt fjerne rester af voks.
 • Hårtørrer Ekstrem mulighed! Det er farligt, men effektivt. Varm voksen med varm luft og fjern med en almindelig serviet. Pas på - der er stor sandsynlighed for at blive brændt.
 • Fed lotion / spray - hvad du behøver for depilation med kassettevoks. Nogen af ​​dem der sælges i nær kosmetik. Hovedregelen er at straks begynde at fjerne klæbrig masse fra kroppen med lotion.
 • Særlig voks remover. I kosmetiske butikker deres enorme antal. Spørg og find den der passer dig.

Disse samme tips gælder for spørgsmålet om voksfjernelse fra hår.

Sådan fjerner du voks efter depilation fra tøj

Hvis du beslutter dig for at udføre depilation derhjemme, bør du ikke bære rene tøj. Sæt på noget, der ikke er synd at blive snavset. Hvis en klæbrig masse kommer på tøj, er det svært at fjerne, især hvis du ikke plejer det straks. Gul stedet du gav.

Hvis du stadig beslutter at gemme din favorit T-shirt, er der nogle retningslinjer for dette:

 1. Straks efter at du har snavset dit tøj, skal du prøve at skrabe den klæbende masse så meget som muligt.
 1. Sæt derefter et tørt serviet (foldet flere gange) på en fedtet plet.
 2. Sæt en bomuldsklud på toppen.
 3. Derefter, med et varmt jern (ikke varmt!), Stryk pletten. Når det opvarmes, absorberes fedtet i papirvævet.
 4. Skift papirserviet, da det er uegnet og læg nyt, indtil vokssporet forsvinder.

Vi forhindrer situationen

Sådan fjerner du voks fra huden efter depilation? - du spørger. Svaret er simpelt: Tillad ikke, men undgå denne situation. For ikke at være "fuldstændig" i voks, skal du ordentligt forberede dig til denne procedure. Enig, det er bedre at forhindre situationen end at neutralisere!

Hovedregel: Fjern voksen fra kroppen, så snart du har kørt! Mens det er frisk, bliver det sværere. Men ikke med vand, det vil tværtimod størkne det helt.

 • Spørgsmålet "hvordan man vasker voks efter depilation", er svaret "ingen måde". Vand til at vaske af dets rester er meningsløst. Det har brug for tungt artilleri.
 • I nogle sæt i sættet er en speciel klud, der giver dig mulighed for nemt at fjerne rester af voks fra kroppen. Hold den klar. Du kan købes separat med sådanne servietter, pludselig er det ikke nok for dig.
 • Bold lotion - altid hold den praktisk, det vil hjælpe dig med at fjerne voksrester efter depilation uden problemer.
 • Tryk godt voks på kroppen - fordi Dette er en af ​​grundene til dens greb på dine hænder. Hvis du klemmer det tæt, så så kan du tage flere hår og trække dem alle ud og ikke holde fast.
 • Påfør voksen ikke tyk. Overskydende midler vil holde sig til kroppen, håret og tøjet.

Vores råd! Hvis du beslutter dig for at gøre voksafhugning for første gang, så er det bedre at besøge en specialist. Så du vil lære denne procedure og derefter vil kunne udføre det selv hjemme.

Hvad skal man gøre efter depilation

For at få den maksimale effekt fra proceduren er det vigtigt at følge en række regler efter voksning.

 • For at bremse hårvæksten, undgå irritation og forhindre hårvækst, er det nødvendigt at fugte huden efter proceduren. Her kan du bruge enhver fugtgivende kropscreme, mælk, lotion (du kan bruge den samme), en fugtig klud fra et sæt eller en speciel creme efter depilering.

Cream efter depilation - TOP 8 bedste værktøjer

Sådan sænker hårvæksten efter depilation

 • Husk at for et par dage efter proceduren kan du ikke gå i bad, sauna, solarium eller solbade på stranden.
 • Brug ikke alkoholbaseret og parfume (det er bedre at nægte deodorant i en dag, hvis du har depileret armhuler).
 • Hvis du bliver irriteret, behandle området med salicylsyre eller miramistin.
 • Peeling kan kun udføres på den fjerde dag efter hårfjerningsproceduren.

Generelt er voksaflejring en meget effektiv måde at slippe af med hår på alle dele af kroppen.

Voksstrimler til intim udsmidning af et bikiniområde

Bioepilation: fordele og ulemper

Hvordan slippe af med indgroet hår efter depilation

Hvordan man fjerner hårfjerning med lidokain og andre midler

Sådan udfører du en phyto resin harpiks hjemme

Sådan fjerner du voks fra huden efter depilering

Voksemetoden er elsket og bruges konstant af mange kvinder. Hvis tidligere denne procedure kun kunne udføres af en specialist på skønhedssalonen, kan det nu gøres hjemme. Men for begyndere kan glæden ved resultatet blive forkælet af den klæbrige masse, der er tilbage på hårfjerningsstederne. Med voksende erfaring med korrekt depilering er det let at fjerne voks fra huden.

Egenskaber ved voksaflejring

Det er bedst at stole på en specialist, der har udført fjernelse af uønsket vegetation med voks mange gange og kender alle detaljer i denne proces. Men der er situationer, hvor en overdreven generthed, manglende evne til at kombinere med master tid, omkostninger, eller simpel ønske til selvstændigt at mestre teknikken med at tvinge til at udføre hårfjerning derhjemme.

Essensen vaksinga (fra det engelske voks -. Wax) påføres det ønskede område af huden gennem hårvækst smeltet voks, som indhyller hvert hår og størkner. Med den rette fjernelse af pålagt vægt af alle de overdrevne vegetation trækker sammen ved rødderne, hvilket reducerer hastigheden af ​​dens nye udseende og gør tyndere og mindre synlige med tiden.

Brugte materialer og enheder

Til hjemmet depilation, kan du købe forskellige typer voks:

 • Det er koldt. Disse er som regel færdige strimler med voks sammensætning anvendt på dem. Deres størrelse kan variere afhængigt af den anvendte zone. Før direkte påføring opvarmes strimlerne i palmerne op til kropstemperaturen, limes og kommer ud med en skarp bevægelse mod hårets vækst. Denne metode er kun egnet til gentagne procedurer, da det er meget smertefuldt;
 • Varm. Til salg findes der sædvanligvis i form af kassetter. Efter opvarmning påføres den på huden med en spatel eller rulle. På toppen er overlejrede strimler af tykt bomuldsstof eller specialpapir, som fjernes efter størkning;
 • Hot. Denne type voks sælges i briketter. På ansøgningstidspunktet opvarmes den til en temperatur på 55-60 grader. Yderligere proces ligner en metode med varm voks.
Med den første oplevelse af voksaflejring er det ret svært at klare den klæbrige sammensætning, så du bør få en vokssmelte - en enhed, der ikke kun opvarmer materialerne til den ønskede tilstand, men også opretholder temperaturen på et bestemt niveau. Voskoplavy er dåse og patron. Sidstnævnte er mere praktisk at bruge.

Valsernes størrelse varierer afhængigt af depileringsområdet. For områder med overfølsomhed (ansigt, armhuler, bikini) er varmt voks foretrukket: det reducerer smerten i proceduren.

Kontraindikationer

Hårfjerning voks er ikke for alle, og har en række kontraindikationer:

 1. åreknuder
 2. diabetes mellitus
 3. hudsygdomme og udslæt i et progressivt stadium;
 4. tilstedeværelsen i anvendelsesområdet for sammensætningen af ​​mol og andre formationer af en lignende type;
 5. individuel intolerance
 6. Det er uønsket at udføre voks under graviditeten, det er muligt at provokere kampe.

Skader fra voksrester på huden

En ubehagelig konsekvens vil være den konstante ubehagelige limning af den afskallede hud til tøj.

Adfærdskodekser, der forhindrer klæbning af vokspartikler

Dagen før den planlagte voksaflejring bør du tage et bad eller en brusebad ved hjælp af en eksfolierende kropscrub.

 • Første gang der udføres voks, er at teste for allergisk tolerance af de anvendte materialer.
 • Længden af ​​de regrowne hår bør ikke være kortere end 4-5 mm.
 • Planlæg ikke på tærsklen til kosmetiske eller andre procedurer, der øger hudens følsomhed, som f.eks. En garvning.
 • I første omgang er det bedre at øve i et lille og mindre følsomt område af kroppen.
 • Før proceduren skal du tage et bad og vaske af alle de anvendte kosmetik, der kan forstyrre materialets stramme klæbning.
 • For at styre opvarmningstemperaturen på voks og ikke forbrænde dig selv, anbefales det at få en god vokssmelte, som ikke tillader fyldstoffet at overophedes.
 • Køb ikke for billig eller upålidelig voks.
 • Påfør voksen i en tørret hud parallelt med hårets vækst, udjævning af strimlen med en håndflade for bedre greb.
 • Det er vigtigt at lade en lille kant af den overlappende strimmel være fri for bedre greb, når den slides af.
 • Materialelaget bør ikke være for tykt, det vil blive fjernet dårligt, og der vil være meget overskud.
 • Overlejrede strimler skal være specielt designet til proceduren. Hvis de går i stykker, vil det meste af den klæbende masse forblive på huden. Desuden kan de fjernede hår bryde af ved bunden af ​​rødderne, så den ønskede glathedseffekt opnås ikke.
 • Fjern puden skal strengt mod hårets vækst i en skarp bevægelse, sørg for at holde huden med hånden på bunden af ​​strimlen.
 • Hvis smertegrænsen er meget lav, bør du købe anæstetika, der sælges på et apotek, og bruge dem i henhold til de vedlagte instruktioner.
 • Ved anvendelse af koldvoksningsmetoden er det bedst at anvende færdige aflejringssæt, herunder rensende og beroligende klud.

Voksrester fjernelse hemmeligheder

I tilfælde af ubehagelige konsekvenser i form af et klæbrig stof på stedet for udførelse af voks, kan du bruge følgende anbefalinger:

 • Fjern overskydende skal være straks;
 • Vask ikke klæbende vokspartikler med vand. De hærder straks, stærkt kontraherer og beskadiger huden;
 • Bomuldspuder hjælper ikke med at løse problemet, men vil kun forværre det, da bomuldstyper vil blive limet;
 • Den bedste mulighed er at købe midler på forhånd for at fjerne spor af mislykket depilation. Den kosmetiske industri har taget sig af sine forbrugere, der stræber efter perfektion og har lanceret en serie produkter, som hurtigt og nemt fjerner voks. Det kan være specielle vådservietter eller flasker med flydende formuleringer.

De bør være opmærksomme, når de køber materialer og apparater til voksning:

 1. Hvis i arsenalen er der en fed fløde, så kan du bruge den. For at gøre dette skal du på toppen af ​​områderne med klæbende voks anvende et rigeligt lag af en sådan creme, lad det fungere i et par minutter og tørre det af med stærke bevægelser ved hjælp af wadded plader;
 2. I fravær af cremen hjælper enhver vegetabilsk olie eller baby pleje olie. Det skal anvendes på en blød klud og tørre problemområder. Som regel gnides voksen godt. Men ikke alle kan lide de fede mærker tilbage på deres hud, tilsmudsende tøj;
 3. Jernet og et rent, lintfrit bomulds håndklæde kan også gøre jobbet. Det strygede varme stof påføres klæbemidlet, og efter afkøling forbliver voksen på håndklædet. Det vigtigste med denne metode - brænd ikke dig selv;
 4. En anden metode indebærer tilstedeværelsen af ​​en hårtørrer. En strimmel til vokspåføring påføres det fremdrevne område, opvarmes ovenfra med en hårtørrer og fjernes derefter. Du skal også være forsigtig, du kan blive brændt.
 5. For at øge tiden for hårgenvækst, bør du bruge anti-hårvækst.

Korrekt udført voksaflejring er et andet skridt i retning af et smukt og velplejet udseende.

Sådan fjerner du voks fra huden efter depilering

Kvinder der i det mindste en gang har lavet voksaflejring, ved, hvor svært det er at vaske væk fra voks efter depilation og hvor ubehagelig denne situation er. Fjernelse af voks efter depilation er en reel udfordring for mange kvinder. Så hvordan slipper du af voks?

 1. Hvordan man sænker hårvækst efter epilering?
 2. Depilation uden smerte

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvordan man fjerner voks efter depilation, før hver kvinde, der har taget denne procedure hjemme. Resultatet afhænger trods alt af valg af midler. Men det er lige så vigtigt, hvor hurtigt du begynder at slippe af med voks. For at undgå irritation af huden, efter depilation, uden at spilde tid, er du nødt til at komme ned til erhvervslivet!

Sådan fjerner du voks efter depilation: Vælg værktøjet

Specialservietter, sprayer, geler og lotioner er meget ofte til stede i selve depilation kit. Alt dette kan også købes separat - i enhver afdeling i butikken, hvor hudplejeprodukter sælges. Hvis du begyndte at depilere og bemærkede, at det kit du købte ikke har en voksfjerner, kan du godt bruge en slags kosmetisk olie, du kan endda bruge olivenolie. Ja, og enhver fed fløde klarer også helt op på opgaven.

For at fjerne voks efter depilation er alt, hvad du behøver, at påføre noget fedtstof på huden med et serviet og vente, indtil vokset sænker. Når voksen bliver blød, fjernes den meget let med en vatpind eller blot vaskes af under en strøm af varmt vand.

Derudover kan du fjerne voksen med en hårtørrer. Du spørger hvordan man fjerner voks efter depilation med en hårtørrer? Det er meget enkelt! Tag et lille stykke bomuldsstof, fiks det på huden, smør det med voks, og giv det derefter en strøm varm luft fra hårtørrer. Medbring ikke tørretumbleren for tæt på huden, ellers kan du brænde!

Hvorfor forbliver voksen voks på huden? Hvordan undgår man dette i fremtiden?

Der er flere grunde til, at voks forbliver på huden. For eksempel:

 • under depilation brugte du for meget voks;
 • du har opvarmet voksen overdrevent eller ikke nok;
 • Du har hårdt fastgjort strimler til huden.

Sørg for at være opmærksom på dette under den næste procedure, og du behøver ikke at se efter svaret på spørgsmålet om, hvordan man vasker af voks efter depilation og endelig rengør huden af ​​voks.

Sådan fjerner du voks fra huden efter depilation?

En sjælden kvinde drømmer ikke om at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Mange kvinder vil finde mange eksperimenter i forfølgelsen af ​​dette mål føre til voksdannelse. Langsigtet glathed forekommer ideel, men mere og mere ofte før nybegyndere opstår spørgsmålet om, hvordan man fjerner voks fra huden efter depilering.

Bevistede metoder

Voksende depilering er ikke en nem procedure, for inden det begynder er det vigtigt at forberede alt omhyggeligt, især hvis vi taler om en patron med voks eller en viskøs blanding i en dåse. For eksempel skal blandingen opvarmet til den ønskede temperatur påføres i et tyndt lag med en spatel. Ak, allerede i dette stadium kan man alvorligt "springe" ind i et klæbrigt stof. Overskuddet på spatelen skal falde på huden og begynde at tørre hurtigt. Det er vigtigt at handle hurtigt og præcist.

Den første regel i en ambulance i rensning af huden er, at det er umuligt at vaske blandingen. Du kan holde en del af kroppen under en vandstrøm så længe du vil, men du vil ikke kunne se et positivt resultat. Effekten vil være det modsatte, fordi eksperter siger voks voksning, fjerne en frisk dråbe er meget lettere end overskydende, hvilket er langt på huden.

I stedet for vand er det meget mere rimeligt at bruge vegetabilsk olie. Det skal anbringes på en serviet eller bomuldsstynge i tilstrækkelige mængder og uden hast at vaske af rester. Tyk stativ skal gnide et stykke tid. En god måde at slippe af med dråberne i blandingen er en fedtet lotion eller creme. Og det? og der er en anden i enhver kosmetisk butik for blot pennies. Det fede stof anvendes også på en serviet eller bomuldsstynge. Cremen hjælper ikke kun med at tørre voks fra huden, men forhindrer også irritation og betændelse.

Hvis ingenting hjælper eller du ikke kan finde fedtblandinger hjemme, kan du fjerne voksen med en hårtørrer.

Bemærk at denne metode, selv om den er bevist, er ekstrem og i nogen grad farlig. Derfor er det nødvendigt at opvarme voksen med varm luft, og derefter fjerne den med en sædvanlig serviet. Faren her er muligheden for overophedning af voksen, som er fyldt med forbrændinger.

En anden mulighed kan være et almindeligt linned eller bomulds håndklæde uden en lur. Det er bedre, hvis det allerede er brugt, men altid rent. Stoffet stryges og overlejres på overskuddet. Voks absorberes hurtigt i overfladen.

Det bør siges, at kosmetologer ikke bruger sådanne metoder, der har vist sig i deres arsenal og en af ​​de nemmeste måder. Eksperter anbefaler at fjerne overskydende ved hjælp af specialservietter, der er skabt specielt til voksprocedurer. Små firkanter af ikke-vævet materiale er imprægneret med en aromatisk væske, der er i stand til at fjerne den klæbrige blanding ikke kun hurtigt men også behageligt. Derudover bruges de meget sparsomt, hvilket giver dig mulighed for at behandle et stort hudområde efter depilation med en enkelt klud. Det er ikke svært at finde klud i enhver kosmetisk butik, såvel som i et depilation kit med voksstrimler.

Hvordan sletter voks fra forskellige dele af kroppen?

Det skal siges, at voksen ikke skal skure overfladen, hvis du bruger den i henhold til reglerne. For eksempel kan sammensætningen af ​​en dåse eller patron påføres med et tyndt lag, der jævnt dækker hårene. Taler om papirstrimler, bør de påføres så tæt som muligt på huden. Hvis hårfjerningen i hjemmet stadig efterlod spor og overskud på kroppen, er det vigtigt at vælge den rigtige voksfjerner i en bestemt sag og for et bestemt hudområde.

Med ben

Huden på benene er mindre følsom over for aggressive virkninger, og derfor kan den resterende voks fjernes med nogen af ​​de ovennævnte midler. Overfladen af ​​epidermis efter olieprocedurer er nem at rengøre med sæbe, og porerne i dette område er ikke tilstoppede. Fjernelse med et håndklæde vil også være en nem måde, fordi på benene er det særligt bekvemt at sprede det ud og opsuge rester.

Med hænder

Det er lettere at tørre overskydende voks af hænder med specielle servietter, fordi der ved fremstilling af olier eller fedtet fløde er det muligt at pletter deres overflade. Og jeg behøver ikke at tale om opvarmning af mine hænder med en hårtørrer, medmindre naturligvis depilation ikke er parret med den bedste ven. Engangsservietter vil være meget mere bekvemme og effektive.

Fra ansigtet

Ansigtshuden er meget mild og følsom, og derfor er det vigtigt at rengøre overskuddet så delikat som muligt, idet man tager højde for hudens egenskaber. Så det er det ansigt, der oftest står overfor problemet med forstørrede porer, som er meget lette at tåle og derved opnå udseende af acne. For at fjerne rester skal man derfor ikke anvende olier og fedtsyre. En mere mild måde kan være en specialiseret lotion, og de nemmeste klud. I dette tilfælde vil huden forblive blød og ren, og irritationen vil ikke mærkes.

Hvad skal man behandle huden efter?

Det er vigtigt at behandle huden efter voksning, og derfor kan proceduren ikke betragtes som komplet, selv når voksen er fjernet fra huden. Det er vigtigt at mætte den beskadigede epidermis efter epilering med nyttige mikroelementer. For dette er kludene ret egnede, såvel som en lys lotion. Desuden kan du ved salg let finde færdig fløde efter depilering og fylde huden med fløjlsagtig. Oliebehandlinger er også mulige, men du bør vælge en mindre olieagtig konsistens, for eksempel blomsterolier.

Derudover er det værd at huske, at toplaget med voksmetoden til hårfjerning på en eller anden måde er beskadiget. Mere bemærkelsesværdigt dette resultat er synligt ved den første oplevelse, fordi hårene stadig er stærke. Og fordi for et par dage bør overlade bad, solbadning og solarium. Den epidermis skal genoprette og roen ned. Først da kan du skinne i mini-nederdele, der viser helt glatte ben.

Hvis du har meget følsom hud, kan du nogle gange ikke gøre uden irritation.

Det er vigtigt at desinficere blødende sår og røde pletter ved hjælp af Miramistina, der er kendt for alle mødre eller salicylsyre, som har en tørreffekt. Et par dage er nok til fuld restaurering og erhvervelse af æstetisk udseende.

Hvis armhulerne er depilated, er de også vigtige at passe på. Så når rødmen er den første dag, er det bedre at undgå anvendelse af deodorant. Indholdet af alkohol og duftstoffer i dem vil forværre de mulige tegn på irritation, hvilket giver meget ubehag.

Skrub elskere bliver nødt til at opgive de ønskede skrælningsprocedurer. Den fjerde dag efter epilering er den mulige start af den sædvanlige hudpleje.

Som mange har formået at bemærke, bør helt glatte ben ikke vises umiddelbart efter procedurerne. Dette bør dog ikke skræmme pigerne, fordi den ideelle glathed varer op til tre uger, hvilket betyder at følelsen af ​​den erhvervede skønhed bliver en behagelig vane.

Nyttige tips

Hvis det ønskes, kan hjemmelavet hårfjerning let omdannes til en praktisk smertefri procedure, som ikke skal fjernes. Men for at opnå denne effekt er det vigtigt at tage sig af huden i mindst en dag. Så rådgiver kosmetologer at bruge en kropscrub dagen før voksproceduren. Det hjælper med at rense huden på døde celler og derved frigøre vejen til hårets rødder.

Efter en grundig, men ikke aggressiv skrælning er huden mættet med cremer og body lotions.

Fugtige epidermier og bløde hår er mere modtagelige for voks. Erfarne på dette område anbefales piger at bruge en creme med glycerin, fordi denne komponent er ansvarlig for den maksimale blødgøring af både hud og hår.

De angivne procedurer skal finde sted dagen før, men ikke på dagen for epilering. Overfladen af ​​kroppen skal være ren og fri for fedt. Særlige produkter sælges til dette, men en almindelig alkoholholdig ansigt tonic er egnet til hjemmet affedtning. Derefter skal du opnå fuldstændig tørring.

Denne hud er klar til hårfjerning, og nu er du nødt til at forberede. For det første skal alle midler være tæt på at være inden for gåafstand. Glem ikke om fede cremer eller olie, fordi voksen kan dryppe på overfladen af ​​kroppen selv på tidspunktet for dens anvendelse. Bomuldspuder og tørklæder bør også være placeret i nærheden.

Hvad skal man gøre hvis man efter proceduren - irritation?

Hvis de tidligere nævnte tips ikke blev brugt af nogen grund, så forekommer forinden eller senere pimples og pustler på den epilerede overflade. Deres årsager kan være:

 • indgroede hår, der forsegler talgkirtlen;
 • forsømmelse af hygiejnereglerne, såsom behandling af hænder med et antiseptisk middel;
 • uopmærksom fjernelse af overskydende voks;
 • følsom hud.

De fleste grunde kan overvindes ved at ændre din holdning til proceduren. På trods af at det produceres derhjemme, bør renheden her ikke være værre end i et læge kontor. Faktum er, at de åbne porer og stræber efter at udfylde med skadelige mikroorganismer, der virker med vores hænder og undertøj. Tøj, det skal siges, kan også forårsage udseendet af pustler. Romslig bomulds undertøj den første dag efter epilering er en garanti for let og hurtig helbredelse af epidermis. Overfølsom hud, desværre og i overensstemmelse med alle regler for professionel depilation, reagerer oftest på invasionen med ubehagelig acne i tandem med rødme. Og så skal der ud over forebyggelse udføres behandling.

At fjerne pustler egnede værktøjer som:

 • populære acne cremer, for eksempel Zener;
 • helbredende cremer med panthenol;
 • salicylsyre og chlorhexidin som antiseptika;
 • iod;
 • miramistin;
 • medicinsk alkohol.

Braun CCR 2 Electric Shaver Cleaner

Ant olie i kampen mod uønsket hår