Forskellen mellem trimmer og elektrisk barbermaskin

I dag er der mange værktøjer, der kan forenkle, gøre hurtige og effektive alle barberingsprocesser. Overvej de typer enheder, der er designet til at passe på ansigtshår, og overveje også deres egenskaber og finde ud af, hvordan trimmeren adskiller sig fra den elektriske barbermaskin.

Elektriske barbermaskiner: sorter, fordele

Den elektriske barbermaskine er en barberingsenhed, der har været kendt i lang tid og er almindeligt anvendt i praksis. Men som regel med teknologisk vækst ændres og forbedres den hver gang. I dag kan vi skelne mellem to typer enheder: masker og roterende elektriske barbermaskiner.

Rotary - barbermaskinens arbejdsområde er repræsenteret af knivene som skiver, der er monteret på specielle hoveder. Det anses for at være mere effektivt med hensyn til barbering, det fjerner helt hår. Det har dog en hårdere virkning og kan forårsage irritation af huden.

Mesh - barbermekanismen er designet på en sådan måde, at knivene er skjult under et glat metalnet. For at opnå effekten af ​​et glat ansigt bør man få mere opmærksomhed, det vil sige tid. Dette skyldes en mere følsom barberingstilstand, men herigennem er risikoen for irritation udelukket.

En sådan anordning har en kortere levetid og mindre kraftig, hvis den ses i sammenligning med en roterende barbermaskine.

Derudover adskiller alle razorer sig i visse egenskaber, for eksempel:

 • Muligheden for selvrensning.
 • Tilgængeligheden af ​​avancerede opladningsindstillinger, f.eks. I bilen.
 • Der er modeller, der tillader våd barbering.
 • Varianter af dyser. Nogle dyser udvider shaveren meget. For eksempel trimmer til skæg korrektion.

Hvis du tegner en parallel med en manuel maskine, har shaveren flere fordele. Især:

 1. Forårsager ikke irritation. En elektrisk barberingsenhed er ikke særlig irriterende eller mindre, så sammenlignet med en maskine. For mennesker med følsom hud er dette meget mærkbart i forhold til praksis.
 2. Lang levetid. Det er ikke overraskende, men det er meget sjovt, at barberbladene tjener i lang tid og effektivt. Dette fjerner problemer med den evige udskiftning af bladet i en konventionel maskine.
 3. Sikkerhedsprocedure. Afskæringer fra barbermaskinen - en ubehagelig, men desværre den sædvanlige situation. Den elektriske barbermaskin i denne henseende er meget sikrere, hvis ikke helt sikker. Faktisk forårsager ikke hudskader. En almindelig årsag til skade er græsning på ansigtet knogler, acne. Den elektriske barbermaskin tillader ikke dette.
 4. Tilstedeværelsen af ​​dyser. Den store fordel ved en elektrisk barbermaskin er at udstyre anordningen med forskellige dyser. Faktisk gør dette enheden alsidigt alsidig. Dette løser spørgsmålet om skæg eller overskægskorrektion.
 5. Intet behov for kosmetik. Til barbering med en elektrisk barbermaskin behøver du ikke bruge specielle barberingsprodukter (skum, gel). Processen foregår på en enkel måde på tør hud. Hvis vi sammenligner det med den traditionelle brug af maskinen, så er det klart, at vi ikke kan undvære disse værktøjer.

Selvfølgelig, for at en barbermaskine skal være effektiv og altid tjene dig med kvalitet, er det værd at huske:

 • Tidlig opladningsenhed. Hvis enheden udledes på det rigtige tidspunkt, vil det ikke give nogen fordel.
 • Vedligeholdelse i korrekt teknisk stand. Fra tid til anden skal knivene skærpes, mekanismen bør smøres og justeres.
 • Rengøring af hår, der periodisk tæpper enheden inde.

Trimmere: Hvad er der brug for, fordele

Trimmer - en speciel enhed til skæring af hår. Nøglen er den faktiske hårklipp, ikke barbering. Den er som regel udstyret med forskellige dyser på grund af, hvad der er praktisk til brug i forskellige processer: korrigering af templerne, skæg, overskæg.

For kvinder er trimmer ofte brugt til at rette øjenbrynene. Meget praktisk i pleje af bikiniområdet i forbindelse med miniaturedimensionerne. For eksempel er det ubelejligt at bruge en elektrisk barbermaskine i dette tilfælde, fordi den er stor. Faktisk, med elektriske apparater til korrektion af bikini-zonen bruger de oftest en skildring eller en trimmer. Og for nylig hersker trimeren i denne sag og forklarer dette ved fravær af smerte i dens anvendelse, i modsætning til depilatoren. Herunder forskellige vedhæftede filer giver dig mulighed for at bruge den til dannelsen af ​​intime frisurer.

Den mest relevante sådan maskine vil være for mænd, der vokser et skæg, overskæg, sideburns. Med sin hjælp er det nemt at opretholde alt dette i en ryddelig tilstand, for at forme og jævnt skære.

Forskellige modeller kan rumme flotte funktioner og kan have:

 • Forskellige muligheder for at indstille længden af ​​bladet.
 • Muligheden for at bruge til forskellige formål: trim skæget eller juster frisure.
 • Forskellig bladkvalitet.
 • Yderligere funktionalitet: lys, vakuum.

De vigtigste fordele ved trimmeren

 1. Han trimmer kun håret i stedet for at barbere det. Det vil sige, at bladet ikke har direkte kontakt med huden, så der kan ikke irritere.
 2. En uundværlig enhed i pleje af skæg og overskæg. Tilhængere af det stilfulde skæg en sådan enhed passer bare.
 3. Særlige dyser kan bruges til at fjerne hår på ørerne, næse, justere øjenbryn og meget mere.

Hvad er bedre at bruge en trimmer og elektrisk barbermaskin

En detaljeret beskrivelse af begge enheder selv bringer os til svaret, at en trimmer eller elektrisk barbermaskin er bedre. Test, alt afhænger af de behov, som du vælger enheden til.

Hvis du er en tilhænger af en perfekt glat barbering, er det ikke sandsynligt, at trimmer er nødvendigt. Til dette formål er det lykkedes at købe en elektrisk barbermaskine, som er praktisk at bruge overalt, selv på arbejdspladsen eller på vejen. Siden barbering kræver en elektrisk barbermaskine ikke vand og forskellige skum, kan du anvende en barberkniv under nogen betingelser og opnå maksimal effekt i minutter.

Trimmer, den ideelle og uundværlige mulighed for skæg og overskægsejere. Hvis du er en tilhænger af stubbe og let uberørt din stil, så trimmeren vil være en god hjælper til at opretholde den rette længde af hår. Dyser giver mulighed for at udføre nøjagtige konturer. Det er meget bekvemt at bruge det til at slippe af med hår på svært tilgængelige steder. Denne elektriske enhed bruges meget af kvinder til at pleje i bikiniområdet.

Det er indlysende, at i hvert enkelt tilfælde af anvendelse af en enhed afhænger af de individuelle egenskaber. Det er muligt, at for nogle er brugen af ​​begge enheder. Men fra denne artikel var forskellen mellem trimmeren og el-razeren forståelig for alle. Med denne nyttige information vil ingen forveksle med at vælge den rigtige enhed.

Trimmer eller barbermaskine: Hvad er bedre og hvordan man vælger?

Med fremkomsten af ​​æra med stilfulde skægede mænd kan den mystiske ordtrimmer findes mere og mere i hverdagen. Så hvad er denne enhed, og hvordan adskiller en trimmer sig fra en barbermaskine? Hvilken enhed vil klare barberingen bedre? Vi vil forsøge at finde svar på disse og andre spørgsmål.

Tidsprøvet barbermaskin

For mere end 100 år siden opfandt grundlæggeren af ​​det berømte firma Gillette den første barbermaskine. Allerede nogle få år senere nåede populariteten af ​​denne opfindelse verdensomspændende proportioner. Og selv i dag foretrækker mange mænd at fjerne overskydende ansigtshår med en barbermaskine, på trods af alle dens mangler og muligheden for at få nedskæringer.

Udviklingen af ​​teknologi og menneskelig tanke førte imidlertid til fremkomsten af ​​en elektrisk barbermaskine. Nu i butikker kan du købe to typer elektriske barbermaskiner: mesh eller roterende. I den første udførelsesform er de vibrerende klinger skjult bag overfladen af ​​metalnetet. I den anden - de traditionelle tre blade i form af en disk placeret på faste hoveder.

Hver af disse typer barbermaskiner har sine egne fordele og ulemper. For eksempel er det generelt accepteret, at roterende enheder fjerner hårene helt rene, men kan forårsage hudirritation. Razor mesh, til gengæld er mere egnet til følsom hud imidlertid at opnå den glatbarberet ansigt, har brug for mere tid, og de er ikke så holdbare og stærke i forhold til de roterende modeller.

Elektriske barbermaskiner kan variere:

 • tilstedeværelse eller fravær af et batteri
 • måde at oplade (der er modeller, der kan opkræves fra bil cigaret lighter);
 • våd barbering funktion;
 • ekstra dyser;
 • Mulighed for selvrensning mv.

Den elektriske barbermaskine er købt i lang tid, for ikke at blive skuffet i fremtiden, er det bedre at bruge yderligere tid og udforske alle fordele og ulemper ved den model, du gerne vil have på forhånd.

Så hvad er en trimmer?

Ofte identificerer folk en trimmer med en elektrisk barbermaskine, men der er en betydelig forskel mellem dem. En trimmer er en enhed, der skærer, snarere end barberer, hår. Med det kan du nemt og hurtigt justere hårets længde, hvilket er bedre egnet til selvpleje af skæg, overskæg og sideburns. Trimmeren kan du eksperimentere med dit udseende, samtidig med at længden af ​​villi på det niveau, du ønsker, hvad enten det er små eller stubbe skæg.

Trimmere adskiller sig fra hinanden:

 • antallet af dyser;
 • rækkevidde af bladlængde;
 • universalitet (det er muligt at skære både et skæg og en frisør);
 • bladkvalitet;
 • Tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner (vakuumsugning, lys).

Denne enhed, såvel som elektriske barbermaskiner, kan drevet fra et batteri eller fra elnettet.

Fordele og ulemper ved trimmer og barbermaskine

For at bestemme valgmulighederne mellem trimmeren og barbermaskinen, bør du overveje fordele og ulemper ved hver enhed separat. Den elektriske barbermaskin har følgende fordele:

 • fjerner rent og smertefrit overflødig ansigtshår;
 • barberingsprocessen kan afsluttes om et øjeblik;
 • kan bruges på vejen;
 • kræver ikke ekstra tilbehør, det være sig vand, et spejl, et lys.

Blandt apparatets mangler er:

 • der er mulighed for hudirritation;
 • det er nødvendigt at smøre bevægelsesmekanismerne og rengøre bladene regelmæssigt, men der findes allerede modeller med et selvrensende system;
 • tør barbering kan føre til tør hud, men hvis du vil, kan du købe en enhed med en våd barbering funktion.

Trims har også deres fordele, for eksempel:

 • ideel til pleje af skæg, overskæg, sideburns;
 • barberer ikke og skærer håret og forårsager derfor ikke irritation og indgroede hår;
 • Ved hjælp af ekstra dyser kan du fjerne håret i næsen, ører, trimme templerne, arrangere øjenbrynene.
 • Denne enhed er ret skrøbelig, så den skal rengøres regelmæssigt og bruges forsigtigt;
 • nogle modeller kan være meget støjende.

Nu kan du med fuld tillid sige, at hvis du er en skændig skænder af skæget, så skal en professionel trimmer dukke op i dit arsenal. Hvis du foretrækker et rent ansigt, skal du købe en elektrisk barbermaskine.

For de samme mennesker, der gerne vil eksperimentere med deres udseende, er der modeller af elektriske barbermaskiner, der er udstyret med ekstra dyser, trimmere. At købe en universel enhed sparer penge og tid. Med denne enhed kan du barbere skæggets klare konturer og justere børstenes længde ved hjælp af dysen.

Trimmer for den smukke halvdel af menneskeheden

Piger bruger trimmere til at pleje intime områder. Mange af det retfærdige køn kan ikke helt barbere hårene i bikinilinjen på grund af hudens stærke følsomhed: der er en høj sandsynlighed for irritation og indgroede hår. Og andre metoder til fjernelse af vegetation i intime steder er meget smertefulde eller dyre.

Ikke alle kvinder har råd til et månedligt besøg på en skønhedssalon til en voksning eller shugaring procedure. Du kan fjerne hår i bikinizonen ved hjælp af en epilator, men selv de mest modstandsdygtige piger udholde smerten fra denne proces.

Derfor, hvis spørgsmålet opstår, hvad man skal vælge - en trimmer eller en epilator, vil mange kvinder foretrække den første mulighed. Trimmer hårfjerning er en hurtig og smertefri procedure. Og selv om de bliver nødt til at bruge det så ofte som en barbermaskine, i modsætning til sidstnævnte, barberer den ikke, men barberer hår og forårsager derfor ikke hudirritation.

En anden brug af trimmer - skabelsen af ​​intime model hårklipp. Ved hjælp af specielle stencils og trimmer kan enhver kvinde derhjemme arrangere en overraskelse for sin elskede. Mange modeller af trimmere til kvinder er udstyret med ekstra dyser af forskellig bredde til styling af bikiniområdet og øjenbrynbehandling.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

forretning

medicin

sport

af teknologi

En hobby

 • Skønhed og sundhed
  • Skønhed og sundhed
  • nyheder
  • Kvindepsykologi
  • Verdenskønhed
  • Verdens sundhed
  • Mode og stil
  • Om skønhed med humor
  • mad
  • bøger
  • ordliste
  • referencer
  • Produktkatalog
  • Smykker og smykker
 • Verdenskønhed
  • Verdenskønhed
  • Kosmetiske procedurer
  • Kosmetiske produkter
  • Ansigtspleje tips
  • Body Care Tips
  • Skønhedspsykologi fra A til Z
  • Lidt historie
  • Skønhed ikoner
  • Stil ikoner
  • Makeup hemmeligheder
  • Parfume til mænd
  • Parfume til kvinder
  • Hårpleje tips
  • Personlig pleje apparater
  • Hårplejemidler
  • Frisør tilbehør
  • solbriller
  • Ur og vækkeure
 • Personlig pleje apparater
  • Personlig pleje apparater
  • Razors og barbering tilbehør
  • epilatorer
  • Husholdningsskalaer
 • Razors og barbering tilbehør

kategorier

Ønsket om praktisk og alsidighed er typisk for enhver mand. Faktisk hvorfor købe nogle enheder eller gadgets, der er tæt på formål, hvis der er en, men det kombinerer flere funktioner. Dette vil spare både penge og tid for at få enheden ud og hyldepladsen. Producenterne støtter brugernes ønske om alsidighed og til tider skaber sande mesterværker af praktisk anvendelighed.

Dette inkluderer den elektriske barbermaskin med en trimmer. Frisør og trimmer til skæg og overskæg samles i et tilfælde af denne enhed. Den første giver en glat barbering, den anden skaber effekten af ​​lyse ubervede og modeller klare konturer.

Elektrisk barbermaskin med trimmer: generel visning

Først og fremmest barbermaskinen. Det kan have både et roterende og et rist barbersystem. Derfor vil tilhængere af et bestemt system kunne vælge en passende model for sig selv.

Den anden komponent er en trimmer. Det kan medtages i pakken "af sig selv", og så er dets omfang begrænset til skabelsen af ​​en klar grænse. Og det kan suppleres med en (eller flere) justerbar dyse-kam, som giver dig mulighed for at trimme skæg og overskæg med det.

Der er også modeller med to trimmere: den ene til at skabe klare konturer, den anden til at trimme lang vegetation på ansigt og hals.

Ofte bruger en elektrisk barbermaskin med trimmer et lithium-ion-batteri til strømforsyning og kan ikke betjenes fra elnettet. Også fabrikanter gør kroppen af ​​sådanne barbermaskiner vandtætte, så brugerne kan barbere sig under brusebadet og vaske den elektriske barbermaskine under vandhanen. Tør barbering er dog stadig en obligatorisk funktion for sådanne anordninger.

Elektrisk barbermaskin med trimmer: profferne

Den allerførste og utvivlsomme fordel ved enheden kan kaldes alsidighed. Faktisk, hvor meget lettere er det at få og bruge en enhed i stedet for flere. Og den kombinerede brug af tør og våd barbering giver dig mulighed for at kombinere og vælge den mest egnede mulighed for hver enkelt sag.

Som et andet plus angiver vi mobilitet. To enheder i ét - dette er utvivlsomt bekvemmelighed på vejen, når vægten og volumenet besat i en kuffert spiller en stor rolle. Ja, og hjemme er spørgsmålet om hyldeplads meget lettere. Og alligevel er en enhed kun en ladning: at blive forvirret eller tabe de nødvendige ledninger bliver vanskeligere.

Det tredje plus - trimmeren bliver nemt hovedassistenten til elektriske barbermaskine, hvis det ikke er muligt at barbere hver dag. Elektriske barbermaskiner for det meste gør det ikke godt med lidt voksede hår. Men de kan indsamles med en trimmer, og derefter bringe glatheden af ​​huden til det ønskede niveau med en barbermaskine. Denne fremgangsmåde reducerer barberingstiden og reducerer risikoen for hudirritation.

Hvad er bedre at vælge: barbermaskin, shugaring, trimmer eller en lige barbermaskine?

Så snart æra med stilfulde og uhyrlige skægede mænd begyndte, steg efterspørgslen efter elektriske apparater og hårfjerningsværktøjer samt alle former for kosmetiske procedurer til sikker fjernelse af overskydende vegetation på ansigt og krop. Mange mænd kan nu ikke bestemme den bedre måde at barbere på for at undgå irritation og indgroede hår på skæget, da rækkevidden af ​​enheder løbende opdateres.

Hver mand vælger individuelt for sig selv den mest hensigtsmæssige og acceptable metode til fjernelse af børster og whiskers. Nogle mennesker kan lide standard barberskrabere, mens andre for længst har skiftet til elektriske apparater, såsom en trimmer, elektrisk barberkniv eller en regelmæssig klipper med dyser. Du kan finde ud af, hvordan trimmeren adskiller sig fra clippers og andre metoder til hårfjerning, hvis du sammenligner princippet om deres arbejde.

Skal jeg barbere et skæg?

For mange mænd er det første spørgsmål om, hvorvidt det er værd at barbere håret på overskæg og skæg overhovedet, og så opstår det næste spørgsmål: Hvad er den bedste og sikrere måde at klare sådanne opgaver på - en elektrisk barbermaskin eller et værktøjsmaskiner. Barber et skæg bør først og fremmest de mænd, der på grund af deres professionelle aktiviteter eller fritidsinteresser ikke har råd til det. Desuden giver ikke alle mænd skæg maskulinitet og tiltrækningskraft.

Mange mænd er ikke sikre på metoden til at slippe af med stubbe, om man skal barbere et skæg eller bare skære det af under en minimal fastgørelse med en maskine eller en trimmer. Glat barberet hud kan kun opnås efter brug af maskiner, men de giver irritation ud over dette resultat. Mens elektriske apparater sikkert kan klippe håret uden bivirkninger. Derudover er der en række kosmetiske tjenester for at slippe af med ansigtshår.

Hvilke værktøjer bruger du til skæg

Først og fremmest skal du fylde med alle de nødvendige værktøjer til sikker og behagelig barbering af ansigtshår. Eksperter anbefaler altid at medbringe følgende sæt enheder med dig:

 1. Barberskum eller gel, der sikrer, at maskinen er så glat som muligt.
 2. Barbering børste, nemlig en børste til at slå og anvende barbering produkter på de ønskede områder af ansigt og nakke.
 3. Razor til skæring af hår på ansigtet og det kåt lag af hud. Producenter tilbyder flere typer barbermaskiner:
 • barberkniv - metalblad med foldet håndtag til hurtig og maksimal fjernelse af håret;
 • sikkerheds barberkniv - den tidligere version bragt til perfektion, hvor det er muligt at skifte kanter;
 • T-formet barbermaskine - i denne barbermaskine kan du også ændre bladet, der ser ud i form af en maskine med et enkelt blad indeni;
 • Maskinens engangs - plastik og et par blader i hovedet er designet til en enkelt barbering;
 • genanvendelige maskine kassetter med blader fra 3 til 7 sælges separat til en sådan maskine;
 • elektrisk barbermaskin er et elektrisk værktøj til sikker barbering med roterende knive; barbering udføres uden kosmetik.
 1. Trimmeren er et praktisk værktøj til fjernelse af hårfjerning, takket være, at en sådan enhed simulerer skæggets former og også fjerner unødvendige hår på vanskelige steder.
 2. Maskinen til en frisure. Dette værktøj var oprindeligt beregnet til at skære hår på hovedet, men bruges nu aktivt af skægede mænd til at model og barbere skæg og overskæg.
 3. Efter barbering produkter - balsam eller creme, lotion eller gel til fugtgivende, nærende og beroligende hud efter udsættelse for en barbermaskine.

Desuden vil en mand have brug for et spejl, der vil blive fastgjort i en bestemt position, samt et par håndklæder til en varm komprimering på ansigtets hud og vask efter afslutning af proceduren.

Hvilken er bedre at bruge en maskine eller en elektrisk barbermaskine?

De fleste mænd foretrækker at bruge et af de tidstestede og erfarne barberingsværktøjer, det være sig en almindelig maskine eller en elektrisk barbermaskine. Men der er de, der tøver og kan ikke vælge fra ånden i de foreslåede muligheder, der er acceptable og sikre for sig selv. For at forstå, hvad der er bedst for hver enkelt barbermaskin eller maskine, er det værd at overveje deres fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved en barbermaskine

En barbermaskine er det mest almindelige barberingsværktøj til de fleste mænd, det kan være engangs eller med udskiftelige knive til permanent brug. For at forstå, hvad der er bedst for en mand, barbering med en maskine eller en elektrisk barbermaskin, skal du først fortælle dig selv om maskinens fordele, så med sine svage punkter.

Fordele ved maskinen:

 • kvalitet - i dette værktøj fjerner skarpe blade alle vegetation fra ansigtets hud så glat som muligt;
 • fugtgivende - med en maskine parallelt med kosmetik til barbering og efterfølgende giver hudpleje
 • bred tilgængelighed - maskiner kan findes i enhver butik, og de er desuden relativt billige;
 • brugervenlighed - brug dette værktøj kan nogen uden færdigheder og erfaring i enhver alder.

Minus af barbermaskine:

 • risiko for skade - skarpe blade kan efterlade slid og nedskæringer på huden, udover ofte fører proceduren til hudirritation;
 • faste omkostninger - engangsmaskiner skal konstant ændres, og til en genanvendelig maskine skal du købe udskiftningspatroner;
 • behovet for at købe kosmetik - du kan ikke barbere med en enkelt maskine på tør hud, for dette skal du desuden købe barberingsprodukter og efter det.

Den nemme brug og billige omkostninger til maskinen og aftagelige kassetter gør dette værktøj til efterspørgsel. Men for ham skal du også vælge den passende højkvalitets kosmetik til at beskytte huden mod risikoen for skader fra knivene.

Fordele og ulemper ved en elektrisk barbermaskin

At skære et skæg og overskæg med en elektrisk barbermaskine er en nyhed for mange erfarne mænd, da denne enhed for nylig er blevet moderne blandt en stærk halvdel af samfundet. For at forstå, hvor nyttigt det er at bruge, skal du gøre dig bekendt med dets styrker og svagheder.

Plusser elektrisk barbermaskin:

 • mangel på kosmetik - du kan bruge enheden til at fjerne børster på tør hud uden brug af skum og geler, selv vand;
 • hastighed - du kan fjerne stubben meget hurtigere end med en barberkniv;
 • enhed mobilitet - den elektriske barbermaskine kan tages med dig på alle ture og forretningsrejser;
 • Sikkerhed - det er umuligt at beskadige huden med en sådan enhed, og derfor er risikoen for irritation og skade nul;
 • lav pris i applikationen - enheden skal rengøres, skift regelmæssigt knive i den (en gang i 1,5-3 år).

Ulemper ved en elektrisk barbermaskin:

 • behovet for at rense huden - en almindelig barberhane renser porerne i huden og fjerner det kåt lag, som den elektriske barbermaskine ikke kan derfor behøves yderligere hudpleje;
 • behov for pleje - barberingen skal ryddes af hår efter hver procedure
 • pris - i modsætning til maskinværktøjer vil prisen på barbermaskiner være høj afhængigt af alsidigheden og producenten;
 • risiko for sammenbrud - en hvilken som helst enhed vil begynde at bryde sammen før eller senere, derfor skal reparationer være nødvendige;
 • Støj - Der laves en buzz, når du bruger en elektrisk barbermaskin, som under visse omstændigheder kan være uhensigtsmæssig.

Hver mand bør gøre sig bekendt med maskinens styrker og minus, og el-barbermaskinen, hvorefter det efter individuelle behov og præferencer, livsstil og behov vælges den rigtige løsning.

Brug af trimmer til barbering

Trimmeren er en behagelig enhed til fjernelse af hår på forskellige dele af kroppen og selv på de mest vanskelige steder. Oftest bruges den af ​​skæg til en ideel frisure og trimning af overskæg, whiskers og skæg, samt til barbering i intime dele af kroppen og i armhulen. For at finde ud af, hvordan en trimmer adskiller sig fra en clipper, bør du gøre sig bekendt med dens principper for drift og fordele.

Forskel fra klipperne

Enheden involverer flere dyser, som er nemme at fjerne og rengøre efter hver barberingsprocedure, hvilket ikke kan siges om hårklippere. Desuden kalder eksperter andre væsentlige forskelle fra trimmermaskinen, for eksempel:

 • Trimmeren vejer flere gange mindre, den er lille og optager ikke meget opbevaringsplads.
 • Clippers har mange andre funktioner, når trimning kun anvendes til epilering.
 • Trimmeren er ikke overalt i stand til at klare opgaven med hårfjerning, især hvor håret vokser hårdt og uretfærdigt. Men knivene på maskinen vil klare enhver vegetation.
 • Trimmer kan blive en alternativ barbermaskine og depilator.
 • Trimmer tips er nemme at vedligeholde og rengøre, snarere end skrivemaskine tips.
 • Med en trimmer kan du lave krøllede hårklipp, simulere skægets form, fjerne hår på vanskelige steder.
 • Trimmeren fungerer kun fra batteriet, og maskinen også fra elnettet.
 • Trimmeren koster mere end en almindelig klipper.

Trimmeren bruges hyppigere af frisører og stylister til at modellere hårklipp og fashionable skægformer, men klipper og barbermaskiner er populære hjemme. Derudover er biler billigere i pris, som bestikker mænd, der ikke kan bestemme, hvilket er bedre, en trimmer eller en clipper.

Trimmer eller barbermaskine

Den første forskel mellem trimmeren og barbermaskinen er, at trimmeren kun skærer håret, og barbermassen fjerner det helt under roden. Trimmeren er brugt til at trimme frisuren og skæget, for at eksperimentere med udseende og barbermaskinen - til et glat barberings ansigt. Hvad de har til fælles er, at de begge er drevet af et batteri eller en strømforsyning. En elektrisk barbermaskin koster lidt mindre end en trimmer.

Plusser elektrisk barbermaskin:

 • fjerner stubben om et par minutter uden smerte;
 • kan anvendes under alle omstændigheder;
 • behøver ikke andre værktøjer og værktøjer.

Samtidig kan en elektrisk barbermaskin forårsage irritation, behov for smøring af dele og rengøring, og kan forårsage tør hud.

Fordele ved trimmeren:

 • bekymrer sig om overskæg, tanke og skæg bedre end noget andet værktøj;
 • trim hår uden at provokere indgroet hår og irritation;
 • fjerner hår i ørerne og næse, bruges til at trimme øjenbryn og templer.

Samtidig er trimmeren meget skrøbelig i brug, den skal rengøres regelmæssigt og bruges omhyggeligt. Derudover er der modeller af trimmere, der arbejder meget højere end en elektrisk barbermaskine. Trimmere foretrækker flere skæggede mænd og elskere af stilfulde hårklipp, elskere af eksperimenter. Men barbermaskinen er velegnet til mænd, der ikke bærer skæg og foretrækker klassisk udseende.

Razor barbering

Uanset hvilken barber til fjernelse af stubben på eksperternes side rådgiver mange mænd stadig de klassiske traditioner ved hjælp af en farlig barberkniv. For at forstå, hvor hensigtsmæssigt en sådan løsning er, bør du gøre sig bekendt med fordelene ved ikke ulemperne ved en sådan barbermaskine.

Fordelene ved barbermaskine:

 • evnen til at underskære knivene uafhængigt efter behov, hvilket vil sikre hurtig og nem barbering af børstehårene;
 • barbering med en sådan barbermaskine udføres ved hjælp af sæbe, skum og geler, lige olier (enhver vegetabilsk olie), som giver yderligere hydrering og beskyttelse af huden;
 • store besparelser, da enheden er billig, kræver ikke rengøring, udskiftning af dele, reparationer og andre ting;
 • multifunktionel brug;
 • evnen til hurtigt og tydeligt at gøre kanten af ​​et hårklipp eller skæg
 • glat barbering af hår under roden.

Ulemper ved barbermaden:

 • fare, især hvis manden har problemer med koordinering af bevægelse eller håndskælvning;
 • nogle stålkvaliteter kan fremkalde en allergisk hudreaktion;
 • Risikoen for hudskade er ret høj.

På trods af dette bruger mange mænd med erfaring med præcis og hurtig barbering dygtigt en farlig barbermaskine, da det ikke er dyrt med hensyn til økonomi og tid, og vigtigst af alt fjerner unødvendigt ansigtshår i ansigtet så smidigt og tydeligt som muligt.

Hvad skal man vælge: barbering eller shaving?

For nylig blev populariteten en ny tjeneste for at slippe af med overskydende vegetation - shugaring. Desuden nyder mange mænd allerede privilegierne af en sådan kosmetisk procedure, og fjerner irriterende hår i lang tid. For at forstå, at det er bedre at vælge barbering eller shugaring, er det værd at overveje styrken og svaghederne i shugaring-proceduren, og sammenligner dem derefter med fordele og ulemper ved den sædvanlige barbering.

Fordele ved Sugar Depilation

Shugaring er en kosmetologisk procedure til fjernelse af håret ved hjælp af sukkeraflejring, og mange har allerede været involveret i at gøre det hjemme. Shugaring har betydelige præferenceforskelle, som følge af, at proceduren er i stor efterspørgsel. nemlig:

 • efter proceduren er der ingen nedskæringer, slid, rødme og irritation af huden, fuldstændig sikkerhed for depilation;
 • shugaring kan udføres for både mænd og kvinder i alle aldre;
 • hår og deres rødder fjernes dybt under hudlaget, selv med indgroede hår;
 • depilation sukker hypoallergenic;
 • Resultatet, nemlig fraværet af hår, vil vare op til 3 uger;
 • proceduren er nem at bruge;
 • Efter proceduren passerer rødheden hurtigt (senest 2-3 timer), er eventuelle fejl i huden fuldstændig fraværende;
 • sukker beskytter huden mod patogen flora;
 • smertefuldheden af ​​proceduren er flere gange mindre end den for voksepilation;
 • brug af enkle og tilgængelige materialer
 • nye voksne hår vil være bløde og tynde;
 • Sukker depilation er en 2 i 1 effekt, nemlig hårfjerning og hudafskalning.

Efter shugaring kan en mand glemme unødig vegetation på kroppen i 2-3 uger, hvilket vil gøre det muligt for huden at hvile fra konstant barbering og irritation. Ulempen kan betragtes som måske varigheden af ​​tilberedningen af ​​pasta til depilation, sukkerallergi og ømhed.

Sammenfattende tabel med fordele og ulemper ved metoder

Hvad er forskellen mellem en trimmer og en elektrisk barbermaskine? Hvilken er bedre for mænd og kvinder?

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre - roterende eller mesh (anmeldelser). Vælge en elektrisk barbermaskin

Barbert glat ansigt eller svagt uhåret? Under alle omstændigheder er mænd tvunget til at bruge en maskine eller elektrisk barbermaskine. Denne artikel beskriver typerne af moderne elektriske barbermaskiner og deres fordele og ulemper.

Hvad er en elektrisk barbermaskin

På grund af deres fysiologiske egenskaber er mænd tvunget til at barbere deres ansigter hver dag. For at lette daglig pleje har opfinderne udviklet en enhed kendt som en elektrisk barbermaskin. Det er en mekanisme med knive, der kører på batterier. Groft sagt er det en automatisk maskine.

Om effektiviteten af ​​brugen af ​​elektriske barbermaskiner bliver konstant debatteret. Nogle mænd forsvarer traditionelle maskiner, mens andre foretrækker elektriske apparater.

I dag produceres elektriske barbermaskiner af forskellige typer. De har alle deres fordele og ulemper.

Elektrisk barbermaskine: mesh vs rotor

Afhængigt af driftsprincippet er alle skravere opdelt i:

 1. Gitter - de arbejder på samme princip som en konventionel maskine. Grid elektrisk barbermaskin er udstyret med bevægelige knive, der skærer børsterne og et beskyttelsesnet. Hårene falder i nettet og skæres straks af ved hjælp af roterende knive. Denne beskyttelsesmekanisme adskiller de skarpe blade fra overfladen af ​​huden og giver dermed en sikker barbering. Denne funktion af designet er den største forskel mellem elektriske barbermaskiner og roterende barbermaskiner. Hvis du vælger en enhed af denne type, kan du ikke bekymre dig om nedskæringer. Tilstedeværelsen af ​​masken påvirker ikke kvaliteten af ​​barberingen. Men det er endnu bedre at vælge en elektrisk barbermaskine, hvor nettet er den tyndeste.
 2. Rotary, eller roterende, anses for ideel til mænd, hvis børstehår vokser ujævnt. Den roterende barbermaskin er udstyret med runde knive placeret på bevægelige hoveder. Under drift drejer apparatets hoveder konstant, skærer de voksne børster af. Men nogle producenter producerer elektriske barbermaskiner med fast hoved. Bilerne har typisk 2-3 flydende hoveder, som nøjagtigt følger ansigtets konturer.

Hver art har sine egne egenskaber, som ikke alle kan lide. Derfor bør mænd selv bestemme hvilken elektrisk barbermaskin der er bedre - roterende eller mesh. Brugerfeedback kan fungere som et informationsgrundlag ved valg.

Net barbermaskiner

Grid-type elektriske rakapparater kommer i flere former. Enheden kan således have et forskelligt antal shaverblokke. Derudover kan shaveren udstyres med en trimmer, som giver dig mulighed for at barbere længere hår. Muligheder og designfunktioner skal afklares på købstidspunktet.

Derudover leveres elektriske barbermaskiner med faste og flydende hoveder. Ifølge eksperter er enheder med roterende hoveder mere praktiske og praktiske. Så under barberingen tilpasser de sig til ansigtets konturer og giver dermed en bedre barbering.

En elektrisk barberkniv af denne type, som et gitter, kan have en, to eller tre barberblokke. I sidstnævnte version er blokkene anbragt i form af en trekant og er i en lille vinkel. Denne elektriske barbermaskin giver den højeste kvalitet barbering, da hver enhed er godt monteret på huden under barberingen.

I grund og grund er alle roterende barbermaskiner udstyret med en ekstra dyse - en trimmer, der nemt trækkes ud ved at trykke på en speciel håndtag.

At bestemme hvilken barbermaskine der er bedre, mesh eller roterende, vil hjælpe med at gennemgå fordele og ulemper ved hver type.

Fordele og ulemper ved en el-barbermaskin

Net razors er ideelle til mænd med følsom hud. Især delikat barbering leveres af elektriske barbermaskiner, hvis gitter er dækket af et tyndt lag platin. Med hensyn til ulemperne giver anordninger af denne type ikke perfekt pleje.

Hvilken barbermaskine er bedre - net eller roterende? Hver mand bør bestemme dette på egen hånd. Den bedste løsning ville være at prøve dig selv for hver visning for at vælge den mest passende enhed.

Fordele og ulemper ved en roterende elektriske barbermaskin

Moderne elektriske barbermaskiner af den roterende type har hovedsageligt en dobbelt kniv. Det giver højkvalitets barbering. Så det første blad tjener til at løfte håret, og den anden skærer det i en særlig vinkel.

Denne design funktion gør det muligt at klare ujævnt voksende børster, som kan have en anden retning.

Denne funktion skal overvejes først og fremmest, når du skal vælge: en roterende eller raster barbermaskin? Hvilken man skal vælge? Svaret på dette spørgsmål skal søges på grundlag af effektivitet.

Så når du bruger en rotations barberhane, bliver ansigtets hud helt glat. En barbermaskine er særligt effektiv, hvor barbermaskinblokpladerne har huller til korte børstehår.

En sådan karakteristisk for indretninger påvirker i høj grad valget af elektrisk barbermaskin. Rotor eller gitter - i hvert tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til individuelle egenskaber. Uklart rådgivning kan ikke give nogen specialist.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine

Når du vælger en elektrisk barbermaskin, anbefales det at være opmærksom på følgende parametre:

 1. Antallet af hoveder, hvor knivene er placeret - jo mere af dem, desto bedre barberer. Men vi skal huske på, at omkostningerne ved enheden afhænger af antallet af hoveder.
 2. Rørhovedets mobilitet - En enhed med et flydende hoved passer bedre til huden og sikrer en behagelig og effektiv barbering.
 3. Tilstedeværelsen af ​​våde barbers funktion - det er ikke nødvendigt, men der er mænd, der foretrækker at barbere med skum. Der er mange modeller af elektriske barbermaskiner på markedet, der har denne funktion. Hertil kommer, at våde barbering ikke forårsager hudirritation. Denne funktion kan have en hvilken som helst enhed, uanset om den roterende eller gitter shaver. Hvordan man vælger - du skal beslutte med hensyn til karakteristika ved vækst af børster. Hvis huden er blød, men håret vokser ujævnt, ville den ideelle løsning være en vaskbar roterende elektriske barbermaskin.
 4. Tilstedeværelsen af ​​en trimmer - for mænd med overskæg og skæg, er denne enhed simpelthen nødvendigt. Det giver mulighed for at trimme sideburns og skære forynget overskæg og skæg. Når du vælger en elektrisk barbermaskin, skal du spørge om typen af ​​trimmer. Så det kan være inline eller inddrages. Den første type enhed bruges hovedsagelig i gitteret og ligger mellem to barbermaskiner. Indtrækbar trimmer er et særskilt blad.
 5. Strømtype - når du vælger en elektrisk barbermaskin, er det meget vigtigt at afklare, hvordan enheden fungerer: fra elnettet eller fra batteriet. Rakemaskinen på batteriet betragtes som mere bekvemt. For det første er det mobilt at bruge. Og for det andet kan det tages på vejen. Ved valg af batterispareapparat er det vigtigt at vælge en enhed med høj opladningshastighed og lang brug.
 6. Tilstedeværelsen af ​​et rengøringssystem og muligheden for manuel konfiguration. Praktiskere at bruge en elektrisk barbermaskine, som kan justeres efter dine behov.

Philips barbermaskin

Blandt de kendte globale producenter af elektriske barbermaskiner er de mest populære Philips-enheder. Denne producent har lavet elektriske barbermaskiner i årtier. Stor erfaring og løbende forbedring har gjort Philips mærket til den mest eftertragtede på det globale marked.

Philips tager højde for alle ønsker og krav fra kunder og producerer elektriske barbermaskiner med forskellige modifikationer. Stort udvalg tiltrækker krævende mænd, der ønsker at købe den mest bekvemme enhed.

Sammenlignet med modparter fra andre mærker har Philips shavers fremragende præstationsegenskaber, høj kvalitet og komfort i brug. Hver model blev omhyggeligt designet af de bedste specialister. Derfor betragtes produkterne af dette mærke over hele verden som den mest moderne og høj kvalitet.

At vurdere varerne på selskabets officielle hjemmeside har mulighed for at forlade en anmeldelse om Philips barbermaskinen. Roterende eller gitter, elektrisk eller genopladelig maskine - enhver type produkt af dette mærke er i aktiv efterspørgsel.

Hvad angår anmeldelserne selv, værdsætter brugerne meget højt kvaliteten af ​​barbermaskiner Philips. Ejerne af enhederne noterede sig effektiviteten af ​​barbering, brugervenligt design og funktionalitet.

Mange brugere, før de køber i lang tid, har bestemt, hvilken shaver der er bedre - roterende eller mesh. Anmeldelser af ejerne af disse enheder har bidraget til at træffe et valg. Men det er bedre at være styret ikke kun af brugernes meninger, men også af personlige præferencer.

Brugeranmeldelser

Før du køber en barbermaskine, anbefales det, at du omhyggeligt studerer alle eksisterende modeller fra forskellige producenter. Det er meget vigtigt at vurdere egenskabernes egenskaber og egenskaber.

Ikke mindre værdifulde oplysninger, der giver dig mulighed for at bestemme hvilken shaver der er bedre - roterende eller gitter - anmeldelser af købere.

Ved at sammenligne beskrivelsen af ​​sælgere med brugerens meninger, kan du identificere for sig selv den mest egnede model.

Anmeldelser om elektriske barbermaskiner er meget forskellige. Nogle mænd hævder, at sådanne anordninger slet ikke er rentable og kræver omkostninger, der kan sammenlignes med prisen på nye højkvalitets barbermaskiner. Så, alle elektriske barbermaskiner kræver periodisk udskiftning af hoveder, hvoraf et sæt som som regel ikke er billigt.

Og vi skal huske på, at dyrere modeller kræver flere omkostninger. Andre mænd har brugt elektriske barbermaskiner i årevis og anser det som det bedste værktøj til daglig pleje. For det meste køber man denne enhed på grund af sin brugervenlighed og sikkerhed.

Shaveren skærer forsigtigt børsterne af og ikke kommer i kontakt med huden.

Hvilken slags elektrisk barbermaskin er bedre: roterende eller net, anmeldelserne er blandet. De fleste købere vælger en net type barbermaskine.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskin til mænd korrekt?

For at vælge den bedste elektriske barbermaskin til mænd er det nødvendigt at forstå fordelene og ulemperne ved de modeller, der er tilgængelige på markedet. Al deres mangfoldighed kan klassificeres i henhold til følgende hovedparametre: type barberingssystem, barberingsmetode, mulighed for autonomt arbejde, tilgængelighed af hjælpemidler.

Der er to mekanismer til at skære stubbe fra ansigtet:

 • roterende (roterende);
 • mesh (vibrations).

Rotary barbermaskiner er forskellige i antallet, fastgørelsesmetoder og hovedets form, rotationshastigheden, graden af ​​skæreskærer. Særligt gode elektriske barbermaskiner af denne type har specielle mikrospor, der løfter ansigtets hud til hovedet og gør det lettere at barbere selv den korteste børstehår.

Grid elektriske barbermaskiner er mere kompakte, de ligner en pakke cigaretter. Bristle fjernelse udføres ved at skære knive, der reciproker.

Bladene adskilles fra hudoverfladen ved hjælp af korrosionskompositnet, gennem hvilket hårene passerer. Antallet af halvcylindriske gitter er fra 1 til 3.

Bladene er ikke direkte i kontakt med huden, hvilket forårsager mindre invasivitet af proceduren.

Net-type modeller er forskellige i materialet og antallet af gitter, skæringsvinklen og knivens tykkelse, vibrationshastigheden. I de mest højkvalitetsprodukter er barberingsblokke "flydende" (til gentagelse af facialkonturer).

I begyndelsen blev elektriske barbermaskiner tænkt som anordninger til tør barbering uden brug af vand og sæbevand. Erfaringen har imidlertid vist, at en betydelig del af mændene, der var vant til barbermaskiner, tørre barbering syntes ubehageligt, og de vendte tilbage til den tidligere metode. Brug af vand og skum har virkelig en gavnlig virkning på huden.

I denne forbindelse begyndte producenterne af elektriske barbermaskiner at producere modeller, der giver mulighed for, sammen med tør og våd barbering. Sådanne produkter er ikke bange for fugt, de kan vaskes med vand og bruges med almindeligt sæbe barberskum. Det skal også tages i betragtning, at sæbe letter barberingsprocessen og reducerer dets traume betydeligt til ansigtets hud.

Alle barbermaskiner har naturligt strømforsyning. Tilstedeværelsen af ​​et ekstra batteri er obligatorisk i modeller designet til mænd, ofte i rejser. Disse barbermaskiner oplades ved hjælp af en induktionsmetode, hvilket eliminerer behovet for et stik i sagen. Det er bedre at købe barbermaskiner, der bruger standardbatterier, der er lette at købe i butikken.

Den mest populære af disse er trimmeren - en enhed til at skære langt hår. Det er meget bekvemt at forme templerne og, hvis det er tilgængeligt, overskæg og skæg. I nogle modeller er der endda vedhæftede filer til at skære forskellige typer hår.

Den selvrensende funktion gennemføres via en speciel mikrobeholder med udskifteligt rengøringsmiddel og desinfektionsmiddel, hvor den del af barbermaskinen, der sænkes efter brug, sænkes.

Der vaskes, desinficeres og tørres i en time. Modeller til våde barbering, selv i mangel af selvrensende, kan vaskes under vand.

I mangel af en "våd" rengøring er en tør børste forsynet med lange, bløde og korte stive børster for at fjerne fast hår.

Mange modeller er udstyret med automatisk justering for ledningsspænding, som kan variere fra 100 til 240 V.

Elektriske barbermaskiner kan have en flydende krystal skærm, som viser oplysninger om behovet for at udskifte knive eller rengøring, batteriladningsniveau og behovet for genopladning. I dyre produkter giver selv mulighed for at vælge forskellige tilstande ved at justere omdrejningshastigheden og hovedets bevægelighed.

Gennemgang af de bedste modeller

De højeste kvalitet elektriske barbermaskiner er fremstillet af Philips, Braun og Panasonic. Philips har specialiseret sig i rotormodeller, og Braun og Panasonic i gitter. Et træk ved Braun netting razor teknologi er gentagelse af facial konturer.

Panasonic udstyrer sine produkter med en fjedrende mekanisme til at fange både korte og lange hår. Den våde barberingsteknologi, som er banebrydende af Panasonic, bruges nu af deres konkurrenter.

Det er produkterne fra disse tre virksomheder, som regel, der er øverst på ranglisterne.

Fra august 2015, ifølge feedback fra Runet-brugere, var de fem største elektriske barbermaskiner:

 1. Philips S9511 / 41;
 2. Braun WF2s;
 3. Panasonic ES-RT37;
 4. Philips S 9031/12;
 5. Braun CT2s.

De to første modeller rangerede langt foran de tre andre.

Philips S9511 / 41

Vigtigste tekniske egenskaber:

 • roterende;
 • Mulighed for våd barbering;
 • patenterede V-Track Precision knive;
 • mulighed for at vælge hårlængde fra 0,5 til 5 mm
 • speciel tilstand "følsom hud";
 • 50 min batterilevetid

Ifølge virksomheden barberer dette produkt 30% hurtigere og mere glat end sine modparter. Hovedene roterende i 8 (!) Directions indfanger 20% flere hår. Omkostningerne ved denne elitemodel er omkring 23 tusind rubler.

Braun wf2s

Vigtigste tekniske egenskaber:

 • grid;
 • Mulighed for våd barbering;
 • 45 min. batterilevetid

Modellen bruger et drejeligt hoved med en adaptiv kontur, som sikrer fremragende barbering i vanskelige områder. Den vandtætte taske tillader brug selv under et brusebad. Pris - fra 7 til 7.7 tusind rubler.

Panasonic ES-RT37

Vigtigste tekniske egenskaber:

 • grid;
 • Mulighed for våd barbering;
 • Mulighed for at vælge hårbredde op til 11,3 mm
 • Mulighed for at ændre svingningshastigheden op til 10.000 omdrejninger pr. minut.
 • 54 min. batterilevetid

Hårfjerningssystemet indeholder 3 blade. Knive kan vaskes under vand. Omkostningerne i forskellige butikker er 3,1-4,3 tusind rubler.

Philips S 9031/12

Vigtigste tekniske egenskaber:

 • roterende;
 • Mulighed for våd barbering;
 • patenterede V-Track Precision knive;
 • 50 min batterilevetid.

Ifølge selskabet giver modellen en tredjedel glattere og hurtigere barbering. Hoveder, der roterer i 8 retninger, fanger 20% flere hår. Prisintervaller fra 10 til 17 tusind rubler.

BRAUN CT2s

Vigtigste tekniske egenskaber:

 • grid;
 • Mulighed for våd barbering;
 • 45 min. batterilevetid.

Modellen er placeret af virksomheden som "den første i verden med CoolTec teknologi - aktiv køling under barberingen." Den har en vandtæt krop og kan bruges under badet. Omkostninger - 5,5-8,2 tusind rubler.

-tips

Medicinske tip til at vælge barbermaskiner:

Tips fra "Test køb":

Udvælgelseskriterier

For at vælge den rigtige mænds elektriske barbermaskine skal du overveje:

 • individuelle træk ved strukturen af ​​hår og hud;
 • en mands livsstil der definerer betingelserne for udnyttelse
 • økonomiske muligheder.

Det antages, at roterende barbermaskiner klare bedre med korte eller ujævne børster, og maskerer - med lange. Renheden af ​​barberfordel - i roterende modeller, flydende hoveder, der kan tilpasse sig ansigtets konturer.

Men barbermaskinerne irriterer huden mindre, hvilket er vigtigt for mænd med følsom hud.

Det skal dog bemærkes, at udseendet af roterende modeller med en våd barbering, der næsten ikke traumatiserede ansigtets hud, reducerede denne fordel betydeligt af nettingskraberne.

Omkostningerne ved elektriske barbermaskiner øger vådt og især "vådt" (under brusebadets) barbering. Det er naturligvis ikke fornuftigt at bruge tørrester, når man bruger fugtsikre modeller. Batteridrevne modeller behøves ikke af mænd, som altid barberer hjemme eller på kontoret.

top elektriske barbermaskiner

Barbering er en sådan individuel proces, at alle mennesker er tilbøjelige til at vælge et værktøj til ansigtspleje i henhold til en enorm liste over personlige præferencer og kriterier.

De bedste elektriske barbermaskiner med lige muligheder kan retikuleres til nogle og rotere for andre. Og samtidig er produkterne prissat til niveauet og niveauet for faste, tilbagevendende omkostninger.

Derfor bør de bedste mænds barbermaskiner på samme tid være billige, funktionelle, give høj service tid til den nødvendige ændring af skærehovedet.

Lidt om de mange muligheder

Elektriske barbermaskiner er opdelt i to hovedklasser: roterende og mesh. For hver undertype kan du gøre din top 10 i popularitet og evner. At sige præcis hvilken model der bliver bedre er simpelthen umulig, da der er specifikke anvendelsesmuligheder. For eksempel:

 • Roterbar barberer barberer med samme renhed, uanset hvor jævnt borstene gnides
 • mesh model vil være mere attraktiv for ejere af ekstremt følsom hud;
 • Rotations barbermaskine er ofte større, mere massiv, men samtidig giver den mere kraft på knive og virker i meget lang tid;
 • Masketsystemet er lille, praktisk, det oplader hurtigere;
 • Rotations barberhøvler udgør ikke grød fra skum og støv fra stykker af børstehår, men i modelprogrammet fungerer den våde barberingsfunktionalitet som en luksusmulighed;
 • maskesystemet kan beskadige huden, fange små partikler i områder med vanskeligt terræn;
 • rotationsmekanik - svaret på spørgsmålet om, hvilken elektrisk barbermaskine der er bedre til stive børster, mens gitter kan gøre lang tyk og ubøjelig hårmaling.

Du kan sammenligne modellerne for elektriske barbermaskiner i 2017 i lang tid. Med hensyn til priskategorier, design kompleksitet, formål, tilgængeligheden af ​​yderligere funktionalitet - du kan lave specielle ratings. Men det er meget nemmere at se, hvad forbrugerne er opmærksomme på, når de vurderer, hvilken model der er den bedste elektriske barbermaskin med hensyn til anmeldelser og salgsmængder.

Philips S1310

Elektriske razorer af roterende type ledes af en model fra Philips, som anses for at være rekordindehaver for de foreslåede indikatorer for pris og kvalitet. Ifølge tørre skøn anvender virksomheden ofte nogle forældede ingeniørløsninger, men i forbindelse med husholdningsapparater indikerer dette pålidelighed og holdbarhed.

Philips S1310 er en billig, men god elektrisk barbermaskin. Det giver den mest afbalancerede række muligheder.

 1. Takket være de tre skæreblokke på hovedet barberer barbermaskinen meget høj kvalitet. Bevægelige statorer reagerer ideelt set ansigtets konfiguration. Helt ærligt, deres design er simpelt - en skæringszone, men den samme faktor taler for nem rengøring og den overordnede pålidelighed af designet.
 2. Teknologien til selvskærende knive anvendes. Driftstiden før udskæring af skærehovedet er meget lang, afhængig af stivhed og tykkelse af børsterne. Under drift går bladene "tabe", men samtidig holder skæreenheden skarpheden af ​​skærens kant og afstanden mellem statoren og rotoren.
 3. Barbermaskinen er udstyret med et meget stort batteri, lithiumionbatteriet gør enheden noget tungere, men testen viste, at barbermaskinen virker trygt i 35 minutter efter opladning, hvilket varer en standard 8 timer.
 4. Omsorg for en barbermaskine er meget enkel - skyl skæreenheden grundigt under en vandstrøm.

Philips S1310 har det hele for at behage et stort antal mænd. Skærmaskinen passer komfortabelt i hånden, skærehovedet er udstyret med tre bevægelige statorrotor-enheder med et simpelt design, der sikrer hurtig hår ødelæggelse og reducerer irritation.

Den største fordel ved modellen - forholdet mellem omkostninger og kvalitet, prislappen er meget overkommelig. Det er dog værd at bemærke og ulemper. På trods af at barbermaskinen er roterende, er der ingen trimmer til rådighed, dyser til fjernelse af hår i næsen.

Der er heller ingen hurtig opladningsfunktionalitet, 8 timer er en lidt forældet indikator. Men alt dette forhindrer ikke, at barbermaden bliver populær og efterspurgt.

For modstandere af batterimodeller er der en modifikation, der virker på 220V strøm.

Panasonic ES-6003

En oversigt over elektriske barbermaskiner vil ikke være fuldstændig uden en beskrivelse af nærmeste konkurrent for den nævnte leder af rotationssystemsektoren. Panasonic ES-6003 - net razor, omkostninger og hovedegenskaber er meget tæt på produktet Philips.

Der anvendes et simpelt hoved og en skæreenhed her. Vi bør også bemærke det vandtætte sager og funktionaliteten af ​​vådskæring, hvilket er meget attraktivt for dem, der køber produktet til en perfekt ren barbering under forhold med høj følsomhed i huden.

Den bedste epilator til bikiniområdet

Modellen har et tilstrækkeligt stabiliseret system af en piezoelektrisk grid driver, derfor er børsterne afskåret med en ensartet kraft, hvilket positivt påvirker barberhovedets levetid.

Hovedet, ifølge producenten, skal ændres ikke mere end en gang hvert par eller tre år. Den samme egenskab (høj stabilitet af gridernes bevægelse) fungerer imidlertid som en ulempe.

Den hastighed, hvormed enheden ødelægger børsterne, samt antallet af passager, der kræves for et godt resultat, afhænger stærkt af hårets stivhed og tykkelse.

En anden fordel ved ES-6003 kan tilskrives den relativt lille bredde af skærenheden.

Med hjælp fra enheden er det muligt at komme til vanskelige steder, så på en måde falder denne enhed i segmentet "Bedste mænds elektriske barbermaskiner af universel anvendelse". Dette bidrager også til trimmeren.

Denne funktionalitet er noget atypisk for maskemodeller, du bliver nødt til at tilpasse sig arbejdet, men bekvemmeligheden er indlysende.

Den generelle karakteristik af modellen er som følger:

 • god værdi for pengene, prislappen er meget attraktiv;
 • Du kan fjerne hår på svært tilgængelige steder;
 • der er en trimmer med flere kontroversielle fordele og ulemper;
 • kvalitet skærer børsterne.

Modellen har dog flere ulemper. Skæreenhedens drev er ikke afbalanceret, sandsynligvis er dette gjort for at reducere den samlede masse. Men resultatet - barbermaskinen vibrerer stærkt i hånden.

Den anden ubelejlige funktion vedrører opladning. Den er lavet efter tilslutning af den eksterne strømforsyning. Det er dog ikke muligt at oplade barbermaskinen og fjerne børsterne samtidig - blokeringen er aktiveret.

Der er heller ingen hurtig, delvis genopladningsfunktionalitet.

Berdsk 3114

Produktet af russisk produktion faldt i kategorien af ​​de bedste. Berdsk 3114 har kendskab til indenlandske produkter, som det er meget værdsat af forbrugerne. Også denne roterende elektriske barbermaskine opfylder de bedste verdensklasse standarder.

Enheden er meget kompakt og pæn. Den vigtigste stilistiske, indenlandske linje er vinklet krop i håndtagets område.

Der er ingen slørede, slørede konturer, men alt er gjort i standard "square, practice, gut."

Samtidig spiller de klare linjer af barbermaskinen en positiv rolle, så du nemt kan holde enheden med både sidegreb og længdegreb, når skæringspositionen styres af indeksfingrene. Andre fordele ved modellen er:

 • høj motorkraft
 • god afbalancering af bevægelige dele af mekanik, vibrationer ved arbejde er ubetydelig;
 • støjniveauet er lavt, barberingen er meget behagelig;
 • Skærehovedet er tre bevægelige blokke af en statorrotor, der følger ansigtets konturer, derfor er det praktisk at fjerne vegetation, det er ikke nødvendigt at lave mange passager.

Barbermaden er noget gammeldags, det ser ud til at være simpelt, så det vil være en god gave eller køb til folk i moden alder.

Modellen opererer på et 220 volt netværk, med sin meget attraktive pris tilbyder imponerende funktionalitet.

Der er en trimmer, som er praktisk til trimning af skæget, designet er pålideligt, rengøring er enkel, men manglen på en våd barbering reducerer produktets forbrugskvaliteter noget.

Separat er det værd at bemærke den moderne teknologi, der anvendes til fremstilling af skæredele. Knivene er selvskærende, fra den såkaldte slidbestandige højhastighedse legering.

Shaveren er også udstyret med en indikator, der viser, når det er værd at udskifte apparatets skærehoved.

Hvis du laver en direkte sammenligning med hensyn til pris og funktionalitet, er Berdsk 3114 ikke lige som den første barbermaskine til begyndere, hvilket sikrer hurtig og behagelig fjernelse af børster uden overdreven irritation af ansigtets hud.

Philips S5110

Philips S5110 tilhører kategorien af ​​enheder i mellemprissegmentet - en barbermaskine, der passer bedst til dem, der foretrækker den tørre proces med at ødelægge børster. Her er der både de vigtigste, der betragtes som obligatoriske for produktet af en sådan prismærke funktionalitet, og nogle meget praktiske yderligere funktioner.

Et barberhoved er tre bevægelige skæreblokke, som perfekt følger ansigtets konturer. Stator-rotorsystemet tilhører også middelklassen.

To zoner med hårskæring sikrer hurtig destruktion af børstehårene med et lille antal stykker. Denne tekniske løsning sikrer også, at shaveren nemt kan håndtere enhver længde af børster.

De resterende egenskaber ved denne attraktive model ser sådan ud:

 • På grund af den komplekse konstruktion af rotorstatoren, hår af forskellig tykkelse og længde sikkert stiger, sker skæring ved selve rodmen;
 • skæreenheder bevæger sig i 5 retninger;
 • Shaveren er udstyret med indikatorer, der viser den resterende opladning, aktivering af låsesystemet, når enheden er docket til opladning, samt behovet for at rengøre og udskifte hovedet (når bladen er sløv).

Yderligere behagelige funktioner omfatter:

 • delvis ladning funktion tilgængelig. For at barbere er det nok at sætte enheden i 5 minutter i dockingstationen;
 • hurtig opladning understøttes, en time er nok til at sikre 40 minutters batterilevetid.

Philips S5110 kan betragtes som en elektrisk barbermaskin med justerbar børstehøjde. Inkluderer trimmer, som er designet som et aftageligt, separat skærehoved. Derfor er det bekvemt at behandle store områder af ansigtet og få for eksempel effekten af ​​en to-dages uharen. Trimmeren vil også hjælpe, hvis du skal passe på dit overskæg, skæg eller trimme håret på templerne.

For at rengøre skærehovedet er det nok at vaske det med vand, selv uden at fjerne det fra barbermaskinens krop.

Modellen er meget attraktiv i sit segment, da den giver et meget godt funktionelt sæt til en relativt rimelig pris.

Med en enkelt opladning virker enheden i lang tid, og delvis og hurtig genopladning hjælper ejeren mere end en gang, når han uventet står over for manglende tid eller nul batteriopladning.

Braun 760ss Serie 7

Lederen blandt bekvemme og overkommelige barbermaskiner i det dyre apparatsegment er Braun 760ss Series 7-mesh-systemet. Selvom teknologien virker, lad os sige, ikke helt designet til stive børster og tjener som et middel til barbering af følsom hud, kan 760ss klare enhver opgave. Modellen vil appellere til elskere af teknologiske klokker og fløjter, som er næsten det maksimale her.

 • Moduls dockestation er ikke kun en ladestativ, men også et selvrensende system med et separat glas, i hvilket en særlig væske hældes;
 • Listen over tilgængelige justeringer inkluderer rengøringshastighed, hurtig opladning og delvis restaurering af batterikapacitet;
 • Dockingstationen er meget gennemtænkt, barberkroppen er næsten helt nedsænket i den, mode skiftning udføres af en cirkulær vælger.

Barbermaden er meget populær, på trods af at prisen er høj. Årsagen er enkel. Når du beslutter, hvilken shaver der er bedre, er det værd at overveje, at 760ss bruger komponenter, som bruges i hele sortimentet af Brown-enheder, så eventuelle nedbrydelser kan neutraliseres meget hurtigt og til rimelige penge. De vigtigste funktionelle funktioner omfatter:

 • meget omhyggelig fjernelse af børster, som er positivt evalueret af personer med følsom hud;
 • Skærehovedet består af to blokke af gitter, der kan drejes, så der er ikke noget problem med en ren barbering af en kompleks relief i hagen området;
 • Brugerne reagerer positivt på barberingsenheden, idet de angiver, at netets egenskaber tillader, at hår fjernes på følsomme og svært tilgængelige steder uden at klemme på huden og andre problemer;
 • batterikapacitet sikrer meget lang levetid
 • Det selvrensende system bruger en særlig væske, så hele el-barberingen kan reduceres til en simpel genopfyldning af forbrugsstofferne i dockingstationen.

Som enhver kompleks enhed kræver 760ss opmærksomhed og omhu. Præcisionsgitter reagerer ekstremt negativt på stød. Den mindste bøjning eller dent kan føre til svigt i skærehovedet. Fabrikanten anbefaler også ikke at ignorere indikatorindikatorerne, udskift barberhovedet med tiden, oplad enheden og rengør den.

Rengøringsvæske er dyrt.

Fabrikanten indrømmer dog muligheden for grundig vask af skæregarnene under rindende vand, idet man ærligt noterer sig, at en sådan vedligeholdelse vil have negativ indflydelse på barbermaskinenes levetid.

Ejeren bliver nødt til at vælge mellem regelmæssige indkøb af væske til rengøring eller en hyppigere ændring af en meget dyr dyse med højteknologiske net.

konklusion

Der er mange mere bekvemme enheder på markedet, for eksempel ser den lille og slidstærke Braun MobilShave M-60 meget ud af det marcherede segment, som har beskyttelse af barbernet, fremragende batterilevetid og egenskaber ved ren og forsigtig barbering. Som nævnt ovenfor kan det elektriske razorsegment imidlertid betragtes som næsten uendeligt.

Hver mand vælger en enhed i overensstemmelse med sin hudfølsomhed, vaner med at bruge plejeprodukter, stivhed af børster, samt foretrukne yderligere funktioner. Den præsenterede rating beskriver razors, der har fået en meget høj popularitet blandt et bredt publikum, da de tilbyder god funktionalitet og kvalitativt opfylder deres formål.

Trimmer eller barbermaskine: Hvad er bedre og hvordan man vælger?

Med fremkomsten af ​​æra med stilfulde skægede mænd kan den mystiske ordtrimmer findes mere og mere i hverdagen. Så hvad er denne enhed, og hvordan adskiller en trimmer sig fra en barbermaskine? Hvilken enhed vil klare barberingen bedre? Vi vil forsøge at finde svar på disse og andre spørgsmål.

Tidsprøvet barbermaskin

For mere end 100 år siden opfandt grundlæggeren af ​​det berømte firma Gillette den første barbermaskine. Allerede nogle få år senere nåede populariteten af ​​denne opfindelse verdensomspændende proportioner. Og selv i dag foretrækker mange mænd at fjerne overskydende ansigtshår med en barbermaskine, på trods af alle dens mangler og muligheden for at få nedskæringer.

Udviklingen af ​​teknologi og menneskelig tanke førte imidlertid til fremkomsten af ​​en elektrisk barbermaskine. Nu i butikker kan du købe to typer elektriske barbermaskiner: mesh eller roterende. I den første udførelsesform er de vibrerende klinger skjult bag overfladen af ​​metalnetet. I den anden - de traditionelle tre blade i form af en disk placeret på faste hoveder.

Hver af disse typer barbermaskiner har sine egne fordele og ulemper. For eksempel er det generelt accepteret, at roterende enheder fjerner hårene helt rene, men kan forårsage hudirritation.

Razor mesh, til gengæld er mere egnet til følsom hud imidlertid at opnå den glatbarberet ansigt, har brug for mere tid, og de er ikke så holdbare og stærke i forhold til de roterende modeller.

Elektriske barbermaskiner kan variere:

 • tilstedeværelse eller fravær af et batteri
 • måde at oplade (der er modeller, der kan opkræves fra bil cigaret lighter);
 • våd barbering funktion;
 • ekstra dyser;
 • Mulighed for selvrensning mv.

Den elektriske barbermaskine er købt i lang tid, for ikke at blive skuffet i fremtiden, er det bedre at bruge yderligere tid og udforske alle fordele og ulemper ved den model, du gerne vil have på forhånd.

Ofte identificerer folk en trimmer med en elektrisk barbermaskine, men der er en betydelig forskel mellem dem. En trimmer er en enhed, der skærer, snarere end barberer, hår.

Med det kan du nemt og hurtigt justere hårets længde, hvilket er bedre egnet til selvpleje af skæg, overskæg og sideburns.

Trimmeren kan du eksperimentere med dit udseende, samtidig med at længden af ​​villi på det niveau, du ønsker, hvad enten det er små eller stubbe skæg.

Trimmere adskiller sig fra hinanden:

 • antallet af dyser;
 • rækkevidde af bladlængde;
 • universalitet (det er muligt at skære både et skæg og en frisør);
 • bladkvalitet;
 • Tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner (vakuumsugning, lys).

Denne enhed, såvel som elektriske barbermaskiner, kan drevet fra et batteri eller fra elnettet.

Fordele og ulemper ved trimmer og barbermaskine

For at bestemme valgmulighederne mellem trimmeren og barbermaskinen, bør du overveje fordele og ulemper ved hver enhed separat. Den elektriske barbermaskin har følgende fordele:

 • fjerner rent og smertefrit overflødig ansigtshår;
 • barberingsprocessen kan afsluttes om et øjeblik;
 • kan bruges på vejen;
 • kræver ikke ekstra tilbehør, det være sig vand, et spejl, et lys.

Blandt apparatets mangler er:

 • der er mulighed for hudirritation;
 • det er nødvendigt at smøre bevægelsesmekanismerne og rengøre bladene regelmæssigt, men der findes allerede modeller med et selvrensende system;
 • tør barbering kan føre til tør hud, men hvis du vil, kan du købe en enhed med en våd barbering funktion.

Trims har også deres fordele, for eksempel:

 • ideel til pleje af skæg, overskæg, sideburns;
 • barberer ikke og skærer håret og forårsager derfor ikke irritation og indgroede hår;
 • Ved hjælp af ekstra dyser kan du fjerne håret i næsen, ører, trimme templerne, arrangere øjenbrynene.
 • Denne enhed er ret skrøbelig, så den skal rengøres regelmæssigt og bruges forsigtigt;
 • nogle modeller kan være meget støjende.

Nu kan du med fuld tillid sige, at hvis du er en skændig skænder af skæget, så skal en professionel trimmer dukke op i dit arsenal. Hvis du foretrækker et rent ansigt, skal du købe en elektrisk barbermaskine.

For de samme mennesker, der gerne vil eksperimentere med deres udseende, er der modeller af elektriske barbermaskiner, der er udstyret med ekstra dyser, trimmere. At købe en universel enhed sparer penge og tid. Med denne enhed kan du barbere skæggets klare konturer og justere børstenes længde ved hjælp af dysen.

Trimmer for den smukke halvdel af menneskeheden

Piger bruger trimmere til at pleje intime områder. Mange af det retfærdige køn kan ikke helt barbere hårene i bikinilinjen på grund af hudens stærke følsomhed: der er en høj sandsynlighed for irritation og indgroede hår. Og andre metoder til fjernelse af vegetation i intime steder er meget smertefulde eller dyre.

Ikke alle kvinder har råd til et månedligt besøg på en skønhedssalon til en voksning eller shugaring procedure. Du kan fjerne hår i bikinizonen ved hjælp af en epilator, men selv de mest modstandsdygtige piger udholde smerten fra denne proces.

Derfor, hvis spørgsmålet opstår, hvad man skal vælge - en trimmer eller en epilator, vil mange kvinder foretrække den første mulighed. Trimmer hårfjerning er en hurtig og smertefri procedure. Og selv om de bliver nødt til at bruge det så ofte som en barbermaskine, i modsætning til sidstnævnte, barberer den ikke, men barberer hår og forårsager derfor ikke hudirritation.

En anden brug af trimmer - skabelsen af ​​intime model hårklipp. Ved hjælp af specielle stencils og trimmer kan enhver kvinde derhjemme arrangere en overraskelse for sin elskede. Mange modeller af trimmere til kvinder er udstyret med ekstra dyser af forskellig bredde til styling af bikiniområdet og øjenbrynbehandling.

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du usikker og ikke smuk...
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen...
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage...

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Kvindernes elektriske barbermaskin - hvilken er bedre? | ServiceYard-komfort i dit hjem i dine hænder

Fjernelse af overskydende vegetation fra kroppen er en lige så relevant procedure for både mænd og kvinder. For mange mennesker er det blevet den samme velkendte procedure som børstning af tænder eller morgendrink.

Sammen med voks hårfjerning, laser fjernelse, mange kvinder bruger en særlig elektrisk barbermaskin til dette formål. Men valget af denne enhed har mange subtiliteter, især for begyndere.

Efter at have læst denne artikel vil du være i stand til at svare på spørgsmålet: Kvinde elektriske barbermaskin - hvilken er bedre?

Princippet om drift

Ved driftsprincippet er enheden mere som en saks end knive. Hvis bladet skærer hår på overfladen af ​​huden, skærer den elektriske barbermaskine hårene og efterlader hudfladen intakt.

Der er to typer elektriske barbermaskiner:

 • Rotary. Bladene i rotationsindretningen drejer langs midteraksen og skærer håret, som faldt indad gennem de skråformede riller.
 • Grid. Netto barbermaskinen er udstyret med afrundede blade, der skærer hårene, der falder ind i metalnet.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskin til kvinder og hvad man skal overveje, når man gør det?

Det er overhovedet ikke overraskende at gå vild i havet med tilbud fra forskellige virksomheder. Razors på stativer til gode priser og med en række funktioner. Hvordan vælger du den bedste elektriske barbermaskine til dig selv?

 • Hvis du har brug for en enhed til fjernelse af hår fra benene, den intime zone og de aksillære huler, er det bedre at være opmærksom på modellen med flydende hoveder.
 • For kvinder, der rejser ofte, vil en trådløs elektrisk barbermaskin gøre.

Også når du vælger du skal tage højde for sådanne faktorer.

Klinge, hårtykkelse

Til salg er der barbermaskiner, der arbejder med hår af forskellig tykkelse og længde.

Antal hoveder

Her fungerer reglen: jo mere jo bedre. Men modeller med et stort antal hoveder er ret dyre. Derfor er det optimale forhold mellem pris og kvalitet en kvinders elektriske barbermaskine med to hoveder. Og resultatet er ikke dårligt, og prisen er ikke transcendentalt.

Arbejdshastighed

Praksis viser, at fjernelse af forskellige typer hår er forbundet med visse driftsformer af enheden. For eksempel:

 • For fine hår foretrækkes en højhovedrotationshastighed;
 • tykt hår er bedre afskåret i moderat tilstand.

Anvendelsesmåde

Evnen til at bruge tør og våd barbering er en stor fordel ved enheden. For eksempel er bikini og axilla områder meget følsomme. Til smertelig fjernelse af håret er der behov for forbehandling af huden.

Type mad

Billige modeller arbejder som regel fra netværket, så du kan aldrig bruge dem i brusebadet. Hvis du har en sådan mulighed, er det tilrådeligt at købe en batteridrevet eller batteridrevet model.

Yderligere funktionalitet

Køle-dyse, massager, pulsering og andre funktioner reducerer ubehag ved fjernelse af hår. Men disse funktioner er kun nyttige til en razor-epilator. Hvis enheden ikke er udstyret med en pincet-vedhæftning, er disse muligheder helt ubrugelige, og du bør ikke betale for meget.

Så, den bedste kvinders elektriske barbermaskin er den der passer dig bedst. Derfor er det vigtigt at undersøge produktets tekniske og driftsmæssige egenskaber ved køb, og kun derefter træffe en beslutning.

Regler for brug af en elektrisk barberkniv:

 • Skyl området, der skal behandles med varmt vand, tørre af med et håndklæde. Til tør barbering er en sådan træning nok. Hvis du udøver våde barbering, skal du påføre en særlig skum eller gel på din hud.

 • Kør forsigtigt og langsomt barbermaskinen over huden uden pludselige bevægelser og jerks. Behov for at bevæge sig gennem hårlinjen.
 • Efter barberingen skal du behandle huden med en speciel lotion.

 • Rengør enheden med en speciel børste, der følger med.
 • De bedste elektriske barbermaskiner til kvinder: Et overblik over de mest populære modeller

  Vi giver en liste over de mest populære modeller, takket være det vil være lettere for dig at bestemme den bedste elektriske barbermaskine til kvinder.

  Panasonic ES2216PC

  Det barberer tør og fugtig hud lige så godt. Enheden forårsager ikke irritation, derfor er den velegnet til særligt følsom hud. Barbermaskinen giver en perfekt glat overflade.

  Brown FG 1100

  Barbermaskinen er udstyret med ti forskellige dyser, der giver en glat, højkvalitets barbering. Måske komplette (ifølge epilatorprincippet) hårfjerning. Der er en trimmer, der kan bruges til et intimt hårklipp. Ved højre - den bedste kvinders elektriske barbermaskine.

  Panasonic ES246AC

  Den særlige egenskab ved denne model er inch-bredde hovedet, som giver hårfjerning på de vanskeligst at nå steder. En barbermaskine skærer ikke bare hår, men runder deres tips. Pigen vil ikke opleve ubehag, da håret vokser, så du kan trygt sige, at dette er en god elektrisk barbermaskine til kvinder.

  Remington WDF 7000

  Enheden er udstyret med 2 barberhoveder, som giver mulighed for våd og tør barbering. Enheden er udstyret med en trimmer til intime hårklipp.

  Elektrisk barbermaskin vs epilator: Hvilken er bedre?

  Kvinde elektriske barbermaskiner er mere eller mindre sorteret ud. Hvilken slags elektrisk barbermaskin til kvinder er bedre, du ved om. Mange spørger spørgsmålet: Hvad er foretrukket, epilator eller elektrisk barbermaskin?

  Epilationsteknologi er forskellig fra barbering. Denne effekt på hårsækkene for at fjerne dem permanent. Epilation er ret alvorlig og ikke den mest behagelige procedure. Det udføres kun af specialister i saloner. Påvirkningen af ​​hårrotten sker ved hjælp af en laser eller elektrisk strøm.

  Men i dag er epilering også kaldt hjemmet for at plukke hår med specielle pincet. Denne procedure er blevet meget populær på grund af den langsigtede effekt af "glat hud". Der kræves meget tid til dannelsen af ​​en ny hårfollikel.

  Hvis du jævnligt bruger epilatoren, vil du over tid se, at håret er blevet mere sparsomt, tyndt og blødt. Dette er ikke dårligt, men du kan ikke kalde en behagelig hårfjerningsprocedure. Den første procedure er især ubehagelig. Så hvis du ikke ved, hvordan du udfører smerten, så ser epilatoren ud som et middelalderligt torturværktøj.

  materiale

  Derfor at erhverve en epilator eller en elektrisk barbermaskine, og hvilken er præcis, hvad du beslutter. Det hele afhænger af hvad du satser på: procedurens komfort eller den langsigtede effekt. Men dyre modeller af elektriske barbermaskiner kommer komplet med pincet. Så er effekten af ​​"to i en flaske" tilvejebragt.

  Ingroet hår efter epilering

  Elektrisk barbermaskin til kvinder Braun SilkEpil FG 1100