Hvad adskiller balsam fra brystet, hvad er deres fordele og ulemper?

Hvad adskiller balsam fra brystet, hvad er deres fordele og ulemper?

Min mand er helt mod balm efter barbering, han bruger kun lotion - han hævder, at han føler balm hele dagen på hans hud, og hans krave skjorter bliver hurtigt snavsede. Når han får balsam, bruger han ikke dem, han giver nogen en gave.

Konsistens: gelbalsam og flydende lotion. Med samme mærke og volumen af ​​balsam er dyrere.

I sammensætningen af ​​lotionen er der normalt alkoholopløsningsbrændinger, der er mere mærkbare end en balsam.

Efter barbering produkter

Upåklageligt udseende - et løfte om selvtillid for kvinder og mænd, og en af ​​dens vigtige komponenter er en smuk, glat hud. Så hun forbliver altid sund og lider ikke af daglig barbering. Efter afslutningen af ​​denne procedure er det nødvendigt at forkæle hende med særlige midler.

Hvad bruges de til?

Efter barbering er der ikke kun brug for barbering, men også for kvinder, fordi de ofte også bruger en barbermaskine til at fjerne kropshår, og deres hud er meget mere øm. Dette gælder især for det følsomme bikiniområde og underarmene.

Det er nødvendigt at anvende disse midler regelmæssigt efter hver procedure for at undgå irritation, følelse af tør hud og inflammatoriske processer.

Årsager til hudirritation

Det må ikke glemmes, at selv den mest delikate barbering er en uundgåelig skade på hudens overliggende beskyttende lag, og efter at det stadig er udsat for påvirkning af eksterne negative faktorer - vind, sol, kold luft og patogener.

Der er flere hovedårsager til hudirritation:

 • kedelige eller ubestemte blade
 • blade for skarpe
 • et stort antal blade på maskinen;
 • utilstrækkeligt fugtet hud
 • for hyppig barbering.

arter

Der er et stort udvalg af aftershaveplejeprodukter. De adskiller sig i egenskaber, anvendelsesmåde og selvfølgelig pris.

 • Gel - et af de mest almindelige midler. Han er elsket for en lys, ikke fedtet tekstur, godt absorberet i huden og efterlader ingen spor. Gels har som regel en forfriskende eller fugtgivende virkning og en behagelig mentholaroma.
 • Køln ​​eller lotion. Disse er alkoholholdige midler med en god desinfektionsmiddel og tørreffekt. Ofte har de en ret skarp, vedvarende lugt, så de skal bruges omhyggeligt og ikke anvendes for meget.
 • Balsam. I modsætning til colognes og lotioner indeholder balsamerne ikke alkohol, men de har en god afkøling, forfriskende og beroligende effekt, giver følsom pleje og er behagelige at bruge.
 • Aftershave creme har som regel en ret tæt og olieagtig konsistens, godt fugt og toner huden. Det har en neutral, ikke-påtrængende lugt. Dette værktøj bruges ikke meget ofte, da det ikke er meget praktisk at bruge. Ikke desto mindre er det blandt cremerne, at de fleste terapeutiske midler virkelig kan hjælpe med stærk irritation efter barbering.
 • Salicylsyre. Det kan bruges som sin alkoholopløsning og præparater der indeholder det. Salicylsyre fjerner irritation og rødme godt, desinficerer og tørrer huden, er effektiv til bekæmpelse af acne. Men det kan påføres dagligt i højst en uge, så det er nødvendigt at tage en kort pause, ellers kan huden tørres ud.
 • Efter barbering er emulsionen en af ​​de dyreste produkter. Det har en behagelig lys, indhyllende tekstur, takket være, at dets aktive stoffer nemt trænger ind i cellerne, aktivt nærer, genopretter dem og giver dyb hydrering.
 • Forskellige typer af olier efter barbering er almindeligt anvendt af kvinder. Dette gælder især for at fjerne irritation i bikiniområdet. Te-træ, mynte, rosmarin, druemusolie eller babyolie, der plejer hud på nyfødte, har en god beroligende effekt.

Hvordan vælger du typen af ​​hud?

Valg af en barbering bør baseres på hudens individuelle egenskaber, fordi hver type kræver sin egen specifikke pleje.

For olieagtig hud er det bedre at vælge alkoholkrem eller balsam, der ikke har en stærk fugtgivende virkning, men tværtimod tørre hud. Anvendelsen af ​​fugtighedscreme kan føre til dannelse af acne og udseendet af olieagtig glans.

Tør hud kræver brug af fugtgivende balm og olier og reagerer dårligt på alkoholholdige produkter. Næsten ethvert middel er egnet til normal hud - lotion, cologne, creme eller gel. Et af udvælgelseskriterierne kan være lugten - det skal være neutralt eller næsten umærkeligt og ikke forstyrre duften af ​​den vigtigste parfume.

Til følsom hud er der udviklet specielle beroligende creme-geler, som øjeblikkeligt kan lindre irritation, eliminere brænding og rødme.

Hvordan man bruger?

Før du bruger noget middel efter barbering af huden, skal du først forberede. For at gøre dette skal du vaske grundigt, fjerne rester af sæbe eller barberskum, samt de små resterende hår og om nødvendigt lave en komprimering fra et koldt vådt håndklæde i nogle få minutter. Det er nødvendigt at berolige huden efter mekanisk handling, lukke porerne og indsnævre blodkarrene.

Læg derefter håndfladen lidt penge og lette massagebevægelser, som ikke gnider for meget, fordel det i hele det behandlede område. Spyling betyder som regel ikke nødvendigt.

Vurdering af populære producenter

I øjeblikket producerer næsten alle kosmetikproducenter sin egen serie hudplejeprodukter før og efter barbering, så det er ikke så meget at vælge det bedste, hvad der passer dig med den optimale kombination af pris og kvalitet.

 • Nivea. Dette populære mærke producerer en bred vifte af balsam og efterskærme til alle hudtyper til meget rimelige priser. Blandt dem er produkter med forfriskende og toning virkning, beriget med vitaminer og urteekstrakter samt genopretning og beskyttelse af huden.
 • Bayer "Bepanten-creme". Dette er et universelt sårhelende middel, som er godt at bruge, herunder efter barbering eller hårfjerning, især i bikiniområdet. Cremen lindrer perfekt irritation og fremmer hurtig helbredelse af mikroskader, nedskæringer og vævsregenerering.
 • Weleda. Efter shave lotion og balm fra denne producent har en behagelig lys tekstur og delikat aroma. De omfatter ekstrakter af medicinske urter og vitaminer. De er velegnede til enhver hudtype, de beroliger godt, strammer porer, lindrer rødme og har en antiinflammatorisk og blødgørende virkning, selv efter tør barbering.

Hvad adskiller balsam fra brystet, hvad er deres fordele og ulemper?

Hvad er bedre at vælge imellem dem? Det blev bare interessant at finde ud af det mest - du ser disse oplysninger er nyttige, hvis du laver en gave til en mand

Min mand er helt mod balm efter barbering, han bruger kun lotion - han hævder, at han føler balm hele dagen på hans hud, og hans krave skjorter bliver hurtigt snavsede. Når han får balsam, bruger han ikke dem, han giver nogen en gave.

Konsistens: gelbalsam og flydende lotion. Med samme mærke og volumen af ​​balsam er dyrere.

I sammensætningen af ​​lotionen er der normalt alkoholopløsningsbrændinger, der er mere mærkbare end en balsam.

Lotion så vidt jeg ved, ikke kun efter barbering, men også andre, indeholder alkohol i sin sammensætning. Og balsam har en tykkere, cremet form, som det var uden tilsætning af alkohol. Ikke alle mænd kan lide at bruge lotion efter barbering, da det normalt smider ansigtets hud.

Balm eller lotion efter barbering - Vælg værktøj efter årstid og hudtype

Korrekt valgt barbering er i stand til at neutralisere de negative virkninger af en daglig og ikke altid behagelig procedure for mænd. Hvad er forskelligt fra lotion efter barbering balsam, ikke alle ved. Desuden tilbyder producenterne af parfumeri- og kosmetiske serier et så bredt udvalg, at selv en selvsikker mand kan blive forvirret.

Hvad er bedre - balsam eller lotion?

For at bestemme, hvad der er bedre - balsam eller lotion efter barbering, skal du overveje følgende faktorer:

 1. Virkningen af ​​kosmetik.
 2. Hudtype af en mand.
 3. Sæsonbestemt brug.

Razor sammen med vegetation fjerner det øverste lag af epidermis, som følge af hvilken irritation, udslæt og mikroskader forekommer. Derfor er et generelt krav til kosmetik efter barberingskosmetik dens antiseptiske virkning. Den klassiske barbering behandling er eau de cologne, meget senere blev parfumer-kosmetiske serier genopfyldt med geler, cremer, men lotioner og balsam blev den mest populære blandt mænd. Hvad er forskellen mellem disse midler?

Lotion Effect, Benefits

Classic aftershave lotion indeholder op til 40% alkohol og har en stærk antiseptisk effekt. Alkoholmiddel er egnet til mænd med olieagtig, normal, kombineret hudtype. I sammensætningen er der i tillæg til alkohol yderligere ingredienser - vitaminer, ekstrakter af urter og olier. Tilsætningsstoffer neutraliserer tørringseffekten af ​​alkohol, gør huden beskyttet. Alkohol betyder længere at opretholde parfume sammensætningen.

Mænd med tør hud bør ikke bruge kosmetik på alkohol. Alkoholkomponenten vil forårsage desquamation. I dette tilfælde vil ekstrakter af olier og urter, for eksempel aloe vera, tea tree, eucalyptus, udføre en antiseptisk virkning, og næringsstoffer vil blive tilsat af sheasmør, kokosnød, ginseng, druer. Tilstedeværelsen af ​​vitaminer C og F, som forhindrer irritation og øger epidermalcellernes immunitet, bliver obligatorisk.

Mænd med følsom hud bør undgås som en del af aloe vera-ekstraktpræparater, som forårsager irritation med deres stærke antiseptiske egenskaber. I dette tilfælde egnet lotion, gel eller balsam med retinol (vitamin A) eller panthenol til hurtig regenerering af epidermis.

Fordelene ved lotion omfatter:

 • antimikrobielle, fugtighedsgivende, blødgørende virkning;
 • naturlige ingredienser;
 • hurtig tørring uden mærker på tøj;
 • diskret parfumesammensætning.

Når du vælger en lotion, skal du fokusere på det mærke, der allerede er i brug. For eksempel, hvis Nivea creme eller gel bruges til barbering, skal aftershave kosmetik være fra samme producent. Produkter af samme linje supplerer hinanden og forbedrer den positive effekt.

Handlingen og de vigtigste forskelle i balsammen

Balm efter barbering har en cremet konsistens, men i modsætning til traditionel creme absorberer den hurtigere og fugtiger huden bedre. Sammensætningen kan indeholde alkohol, men indholdet er minimalt. Hvis valget er mellem lotion og aftershave balsam, bør du kende nogle af funktionerne i sidstnævnte:

 • Balsam tørrer ikke huden;
 • Intensivt fugtiger, nærer, blødgør huden
 • har en mindre udpræget antimikrobielle effekt.

Lotioner er egnede til olieholdige, blandede og normale hudtyper, balsammer - til følsomme og tørre. Men der er et andet valgkriterium - sæsonbestemt anvendelse af omsorgsfulde kosmetik.

Seasonal Selection

For fedtet hud i den varme årstid vil alkohol lotion være det bedste valg. I den kolde årstid skal du afstå fra at bruge den. Vandig-alkoholholdig opløsning vil medføre forvitring og efterfølgende desquamation. Om vinteren og efteråret skal du vælge en god balsam, der påføres i et tyndt lag en halv time før du går ud.

Tør hud egnet lotion uden alkohol om sommeren, fugtgivende balsams om foråret og nærende om vinteren. Midler sættes i en lille mængde, efterlader helt absorberet. Dette vil fjerne muligheden for forvitring i frost samt ophobning af skadelige mikroorganismer på ansigtet om sommeren.

Før du køber et uprøvet produkt, test for en allergisk reaktion. Hvis det behandlede område ikke forekommer rødt, kan værktøjet bruges.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Aftershave lotion: Forskelle fra balsam og valghemmeligheder

Det er ikke en hemmelighed, at det historisk set har vist sig, at mænds hud i ansigtet ikke er så blid som de smukke damer - det er ofte mere irriteret og ridset, og det er forbundet, som du måske tror, ​​med regelmæssig barbering. Faktum er, at selv om tyndt, men stadig er overfladen af ​​epidermis fjernet under barberingen (kvinder skal bruge specielle skrubber til dette, og de giver ikke et sådant resultat). Dermis beskytter derfor sig selv: det bliver simpelthen formelt uhøfligt med det formål at undgå skade under den næste fjernelse af vegetationen.

Derfor er det absolut nødvendigt at bruge forskellige midler før barbering, til barbering og efter barbering. Heldigvis tilbyder producenterne en sådan bred vifte (forresten har vi dusinvis af mærkevarer fra hele verden), at det simpelthen ikke er muligt at ikke afhente noget for dig selv! Skaberne af mænds linjer tilbyder at afslutte barbering med olier, balsam, cremer - og lotion skiller sig ud blandt alle midler. Hvad er hans egenskaber og hvorfor dette produkt er måske den mest populære blandt det mandlige publikum?

Hvorfor bruges det til at bruge lotion?

Lotionen er en tonic behandling for ansigt og nakke, der påføres efter barbering for at berolige huden. Et kendetegn ved lotionen bliver dets duft, men parfume-sammensætningen er ikke mere end 3% af flaskenes samlede volumen. Faktum er, at selvom lotionen smager ansigtets hud, bør produktet ikke afbryde lugten af ​​parfume og kan bestemt ikke erstatte den.

Lotioner er normalt lavet på basis af alkohol (sådanne produkter er absolut ikke egnede til pleje af følsom og tør hud i ansigtet), vand eller i sjældnere tilfælde på forskellige urteaflejringer, infusioner mv.

Blandt de grundlæggende principper for værktøjets handling er det værd at bemærke:

 • smager huden (i øvrigt er parfume-sammensætningen i dette tilfælde ofte ret neutral, så det lukker ikke kun parfymen, men supplerer det også godt);
 • meget blødgør huden;
 • forskellige antiseptiske egenskaber (de er især udtalt i produkter, der er baseret på alkohol);
 • hvis en barberkniv brændes eller skæres op, lækker værktøjet intensivt huden og har upåklagelige beroligende egenskaber.

Det er vigtigt! Da det ikke er sædvanligt for mænd at passe på deres hud med cremer, væsker og serum, tilbyder producenterne dem efterfølgende barbermasser, der beriger et kvalitetsprodukt med naturlige ingredienser, f.eks. Urteekstrakter, vitaminer mv. Det hjælper med at forøge hudens ungdommelighed.

Lotion fordele

Ud over lotioner kan du altid vælge en balsam eller andre midler, men lotioner har en række fordele:

 • hurtig absorption - på grund af bløde formler absorberes produktet på få sekunder og eliminerer udseendet af en grim fedt glans;
 • ikke pletter tøj, fugtiger huden helt
 • Mange lotioner har en afkølingseffekt, der hjælper med at skabe en barberingskomfort.

Det er vigtigt! Brug ikke lotioner på alkoholformlen til at passe for følsom eller tør hud i ansigt og hals, fordi alkohol tørrer huden meget og kan føre til irritation!

Lotioner hjælper med at eliminere de ubehagelige virkninger af hudtrauma, har hurtige regenererende egenskaber. Hvis du er på udkig efter en ukompliceret højkvalitetspleje til din hud, dens ungdom og skønhed, så barberer lotioner blive dit yndlingsværktøj i sparegrisen! Et stort udvalg af lotioner på MEN007.ru.

Axel Market

Naturlig kosmetik

Skynd dig at købe produkter fra producenten med en sidka.

For eventuelle spørgsmål vil vores operatører gerne hjælpe dig. Åbningstider dagligt fra 10 til 22

At slippe af med uønsket hår kræver en særlig tilgang, især hvis du er ejer af følsom hud. For eksempel bør du altid bruge god hudpleje kosmetik før og efter barbering for at undgå irritation, rødme og tør hud. For at efter en barberingsprocedure bør huden på en hvilken som helst del af kroppen ikke undergå ændringer, værre, bør du bruge et barberingsplejeprodukt. I øjeblikket kan du finde en række forskellige værktøjer, der giver en fantastisk effekt. Mange står over for et valg i butikkerne og ved ikke, hvad lotion eller efter barberingsbalsam er bedre, og hvordan de adskiller sig. Ofte kan du selvfølgelig finde en balsam efter barbering, fordi mange mennesker er vant til det, det er bekvemt at anvende på huden og har en fremragende effekt.

Bedste After Shave Balm

For dem der elsker sig selv og tager sig af deres hud, kan barberingsprocessen blive traumatisk. Men alt kan let korrigeres, hvis straks efter hårfjerningsproceduren straks efter barberingen balsamet påføres huden. En god balsam vil hjælpe dig med at slippe af med alle de problemer, der opstår med huden. Det reducerer betændelse, blødgør og fugter huden, efter at den bliver blød og silkeagtig. For at få den bedste balsam, bør du helt sikkert prøve naturlige kosmetik fra globale producenter. Du kan altid finde den i en bred vifte på AxelMarket. Vi har et stort udvalg af forskellige kosmetiske produkter til hudpleje før og efter barbering til både mænd og kvinder. I vores butik kan selv den mest kedelige køber finde sin egen balsam, der passer til selv den mest problematiske hud.

Sådan bruges efter barberingsbalsam

For dem, der er første gang i ansigtet med balsam efter barbering på huden, kan det være forkert at udføre denne procedure. Men altid på emballagen af ​​et kosmetisk produkt findes der en detaljeret instruktion, der fortæller hvordan man bruger dette værktøj. Hvis du stadig er interesseret, så hvordan man bruger efter barberingsbalsam, så vil du altid kunne finde ud af det detaljerede svar fra AxselMarkets venlige konsulenter. Vi vil med glæde fortælle dig, hvordan du bruger et produkt, og brugen af ​​barbermaleri kræver ikke særlige anvisninger. Du skal bare vaske dit ansigt efter barberingen og anbringe et tyndt lag balsam på din hud, hvorefter du ikke behøver at gøre noget andet. Balsam absorberes i huden, blødgør og fugter det, og der er ingen spor af det, bortset fra en behagelig lugt.

Efter barbering balsam til følsom hud

Mange mennesker har følsomme hudtyper, der kræver konstant pleje. En sådan procedure som barbering af håret bliver problematisk for sådanne mennesker, da huden er endnu mere skadet. Derfor er det meget vigtigt at tage sig af hende efter hver barbering, og det kan gøres ved hjælp af en speciel balsam. Meget ofte bliver valg af efterskæringsbalsam til følsom hud problematisk, da mange produkter simpelthen ikke passer. Men ikke med AxelMarket, fordi her kan du finde naturlige kosmetik af fremragende kvalitet, som er lavet af naturlige ingredienser uden indholdet af kemikalier. Vores kosmetik har en gavnlig effekt selv på den mest problematiske og finlige hud.

Hvad adskiller balsam fra brystet, hvad er deres fordele og ulemper?

Hvad er bedre at vælge imellem dem? Det blev bare interessant at finde ud af det mest - du ser disse oplysninger er nyttige, hvis du laver en gave til en mand

Min mand er helt mod balm efter barbering, han bruger kun lotion - han hævder, at han føler balm hele dagen på hans hud, og hans krave skjorter bliver hurtigt snavsede. Når han får balsam, bruger han ikke dem, han giver nogen en gave.

Konsistens: gelbalsam og flydende lotion. Med samme mærke og volumen af ​​balsam er dyrere. I sammensætningen af ​​lotionen er der normalt alkoholopløsningsbrændinger, der er mere mærkbare end en balsam.

Lotion så vidt jeg ved, ikke kun efter barbering, men også andre, indeholder alkohol i sin sammensætning. Og balsam har en tykkere, cremet form, som det var uden tilsætning af alkohol. Ikke alle mænd kan lide at bruge lotion efter barbering, da det normalt smider ansigtets hud.

Fordelene ved Losnov efter barbering

Det er ingen hemmelighed, at mænd står over for huden, er meget hårdere end kvinder. Dette skyldes følgende faktorer: Efter hver barbering sammen med hårene fjernes et meget tyndt lag af epidermis. Efterfølgende grover huden for at beskytte sig mod unødvendige skader. Efter barbering er afsluttet, bruger mænd forskellige kosmetiske midler, som aftershave.

anbefaler at du læser

Hvad er hemmeligheden bag succes?

For at finde ud af, hvem der er bedre at vælge efter barberings lotion, skal du vide, hvad den bruges til. Ifølge almindeligt anerkendte koncepter bruges dette værktøj til at passe på huden efter proceduren. Ofte gentager duften helt duften af ​​hele den anvendte linje til pleje af den mandlige krop eller bare linjen af ​​eau de parfum.

Producenter bruger ikke mere end tre procent koncentration af duftende partikler. Dette er vigtigt, da det i sig selv ikke bør være et alternativ til eau de parfum. Han må kun lugte sin samlede sammensætning af plejeprodukter.

Hvad er forskellen mellem dette middel og andre kosmetiske apparater til ansigtspleje? Der er mange nuancer, der angiver fordelene ved lotion:

 • vedholdende og behagelig aroma;
 • huden bliver blød;
 • hvis skaden er sket, desinficerer efterkølelotionen det på grund af dets alkoholsammensætning.

Store muligheder

Mange bruger disse komponenter efter barbering som en mulighed for parfume. Det er kun vigtigt, at hele linjen er af samme mærke og en duftende sammensætning. Så vil bare aftershave lotion afsløre den unikke duft af din parfume. Det er også vigtigt at vide, at næsten alle gode produkter indeholder medicinske ingredienser, forskellige æteriske olier og urteekstrakter. For mænd er dette ret vigtigt, da de ikke bruger masker eller nærende cremer. Det er bare opgaven med dette plejeprodukt at fugt og fjerne irriteret hud i ansigt og nakke.

Bedste Ansigtspleje

Ofte opstår spørgsmålet - hvad skal man vælge? Efter alt, ved handling: aftershave og balsam - er ens. Men næsten alle har et ånd grundlag. Dette giver dem mulighed for hurtigt og fuldstændigt at sive ind i huden og efterlader ingen rester i form af fedtede pletter på den.

Hvad er fordelene i forhold til balsam?

 • tørrer hurtigt, absorberer let;
 • efterlader ikke fedtrester
 • flot tekstur.

Generelt giver denne komponent en person mulighed for at regenerere deres beskadigede celler hurtigere. Dette er vigtigt, fordi hvis du ikke bruger disse værktøjer, er huden meget betændt. Hos mænd skaber det en meget ubehagelig følelse.

Vigtige aspekter

Sjældent læser haner på ansigtspleje kosmetik. Desuden dræber de lidt i sammensætningen af ​​lotionen. Hvis du har tør hud, er du absolut forbudt at bruge kosmetik baseret på alkohol, fordi et sådant værktøj vil tørre huden. I sådanne tilfælde er det bedre at bruge lotion med et minimum af alkohol, eller helt afstå midlerne med en lignende sammensætning. Hvis det er meget følsomt hos mænd, skal følgende komponenter inkluderes:

 • allantoin;
 • panthenol;
 • aloe;
 • vitamin F (beroliger);
 • vitamin A (helbreder mikroran)
 • Vitamin C (hjælper med sårheling og forbedrer celleimmunitet).

Mænd skal danne det rette koncept om, hvordan man skal anvende aftershave. Det er en integreret egenskab af hele processen og yderligere fugt efter mekanisk påvirkning på huden. For mænd er det vigtigt at forstå: at vælge denne kosmetiske betyder, at du skal vælge den rigtige sammensætning, baseret på ansigtets hud og følsomhed overfor kosmetik.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering

Mange mænd, efter barbering, står over for et sådant problem som brændende, kløe og udslæt på ansigtets hud. Det ser ud til, at vi har sikkerhedsskrabere med 5 knive, der er vanskelige at skære under barberingen og mange værktøjer, der tilsyneladende garanterer manglende irritation efter. Men ubehag er der stadig. Vores tips hjælper med at håndtere, hvordan man kan slippe af med irritation efter barbering.

Hvorfor er irritation efter barbering?

Hovedproblemet er små udskæringer og hudlæsioner forårsaget af knivblader. De forårsager kløe, acne og tilstopning af porer. 10 tips vil hjælpe med at slippe af med ubehag.

1. Mash huden

Ansigtshår er meget hårdt, men blødgjort af virkningen af ​​varmt vand. De absorberer fugt og bliver blødere, så de er lettere at skære.

En af de metoder, der anvendes i barbershop er et varmt håndklæde på ansigtet. Et fugtigt varmt håndklæde påføres i et par minutter, hvilket medfører blødgøring af håret og bidrager til en mere behagelig barbering. Det er dog bedre at forlade denne metode til salonen. I hjemmet er det nok at tage et varmt brusebad.

Rør aldrig med koldt vand og brug ikke produkter på tørt ansigt. Dette er en af ​​årsagerne til irritation.

2. Brug olie.

Brug barberolie før proceduren. Det blødgør huden og håret, og den resulterende oliefilm reducerer friktion fra barbermassen, hvilket forårsager brændende fornemmelser af huden. En procedure er nok 3 til 5 dråber. Den resterende olie vaskes let af med vand og efterlader ikke fedtede pletter.

Højkvalitetsolie kan være en erstatning for sæbe eller skum, men deres brug øger procesens komfort.

3. Brug en god fløde.

Højkvalitets barberkrem med højt fugtigheds- og smøremiddelkomponenter holder fugt og løfter håret i opretstående stilling. Gode ​​cremer skaber et tykt skum bestående af små bobler. Skummet giver den bedste smøring mellem hud og barbermaskine, så bladet ikke kan beskadige det.

Når du har påført et tykt skum, er det tilrådeligt at vente mindst 1 minut og lade det bløde.

Selvfølgelig er der mulighed for at bruge skræddersyet skum og gider ikke med forberedelsen af ​​creme skum. Men det færdige skum er absolut værre end nogen barberkrem eller sæbe. billige

Variant er en skræmmende cocktail af kemiske komponenter af tvivlsom kvalitet. Lad dig ikke narre af forsikringerne fra marketingfolk og reklamer; gode produkter behøver ikke reklame, de læres af anbefalinger eller fra gode frisører.

4. Brug en barberingsbørste.

Ved hjælp af en god barberbørste fra naturlig lint kan du forberede din hud så effektivt som muligt. Den bedste mulighed er et badge om en dræberens lur. Hvis du har følsom hud, er det tilrådeligt ikke at bruge barberbørster lavet af syntetiske fibre.

Først løfter barberingsbørsten håret, hvilket hjælper med at barbere dem så kort som muligt. For det andet er det mest bekvemt for dem at slå skummet.

Påfør skummet til en cirkulær bevægelse, løft håret op.

Argan olie til barbering og skægpleje. Giver 100% sigtbarhedskontrol ved barbering, giver næring og fugtighed for huden og håret.

5. Brug en barberkniv.

Nogle mænd ændrer sjældent knivskarber. Blunt blades er en faktor i udseendet af irritation. Knuste knive skærer ikke håret og trækker det ud. Spidsen er enkel, brug ikke stumme knive.

Problemet med værktøjsmaskiner med 3 og 5 blade er hårene der sidder fast mellem dem. dette kan også forårsage irritation. Dette problem kan løses ved simpelthen at begynde at bruge en maskine med dobbeltklinge. I nogle tilfælde vil dette bidrage til at undgå problemer.

Brug af en barberkniv er omkostningseffektiv, fordi knivene koster en øre. Men barberingsteknikken er noget anderledes, så du skal genopleve.

6. Forbedre din barberingsteknik.

Lær den rigtige teknik til barbering. De fleste af os tog ikke specielle kurser, men tog simpelthen en maskine, skum og begyndte at køre knive over ansigtet. Selvfølgelig behøver du ikke tage kurser, men du kan tage højde for et par af vores tips:

 • Barber i retning af vækst. Det betyder ikke altid top til bund. Hver person har sin egen retning af hårvækst, man bør tage højde for dette ved barberingen. Det er bedst at starte med kinderne, derefter i overskæget og forlade hagen til sidst. Håret på hagen er det hårdeste, så det er tilrådeligt at give dem maksimal fugtighed.
 • Mindre pres. Bladene skal glide over huden og ikke grave ind i det.
 • Skyl barberbladene med varmt vand efter hver 2 til 3 barberskaktslag.

7. Skyl dit ansigt med koldt vand efter barberingen.

Koldt vand vil forhindre indgroede hår.

Efter barbering skal du skylle dit ansigt med koldt vand. Dette forhindrer indgroede hår. Når der vaskes med koldt vand, er blodkarrene på ansigtets hud smalle og reducerer hævelsen. Efter barbering bliver huden meget følsom, derfor er det nødvendigt at tørre af med "pro-wand" -bevægelser, hvilket gnidning med et håndklæde vil forårsage irritation.

8. Brug efter barbering balsam.

Balm fugter og beroliger huden, lindrer irritation og giver en behagelig aroma. Derudover tilføjer mange producenter forskellige vitaminer og hudplejende stoffer til deres balsam. Det er værd at tilføje, at der er mandlige og kvindelige balsams, der er forskellige i smag.

9. Brug aftershave.

Lotion adskiller sig fra balsam med alkohol i sammensætningen. Der er en opfattelse af, at dette er en relikvie af fortiden, og alkoholbaserede lotioner tørrer kun huden. Men i den alkoholiske base tilføje forskellige næringsstoffer, der ikke er værre end balmere nærer og fugter huden. Brug af en balsam eller lotion er kun et spørgsmål om smag, og det er svært at anbefale noget specifikt.

10. Desinficere bladene med alkohol.

Irritation kan skyldes bakterier, der kommer på huden og porerne, når du barberer. Den mest effektive måde at håndtere dette på er behandling af knivene med alkohol eller andre desinfektionsmidler. Varmt vand renser ikke barberkniven, men hjælper kun med at fjerne barberet hår og skumrester. Rens barbermaskinen før og efter barberingen med en alkoholtørring, alkoholopløsning osv.

Afslutningsvis

Det er ikke nødvendigt at anvende alle de tips, det er nok at prøve nogle af de listede og forstå, hvad der passer til dig. Prøv ikke at barbere for ofte og lad huden helbrede imellem barberingen.

De mest populære aftershave lotions til mænd

Næsten hver mand barberer sit ansigt - denne procedure tager ikke meget tid. Under denne procedure kan en mand skære sig selv. For at genoprette huden og helbrede sår opfundet aftershave lotion.

Disse værktøjer udfører forskellige funktioner. Lad os finde ud af, hvorfor vi har brug for sådanne værktøjer, hvad er deres fordele og hvilke slags lotioner du kan bruge.

Hvorfor har du brug for aftershave?

For at finde den rigtige lotion er det vigtigt at forstå, hvorfor det er nødvendigt. Dette værktøj til mænd bruger efter barbering. Det hjælper med at tage godt af huden og helbreder det. Til lotion afbrød ikke duften af ​​parfumevand, du kan afhente duften, der ligner din.

Lotionen erstatter ikke parfume, da der er få duftende partikler i den, det supplerer hele sammensætningen af ​​plejeprodukter. Dette er en kosmetisk:

 1. blødgør huden
 2. helbreder sår
 3. takket være alkohol det desinficerer såret,
 4. har en behagelig og vedvarende lugt.

Nogle mænd udskifter lotion med parfume, men det er forkert, da parfumeen ikke fugter huden og ikke gendanner beskadigede celler.

Fordele ved andre midler

Hvis du vælger en lotion eller fløde, er det bedre at give præference til det første middel, da det har flere fordele.

 1. Efterlader ikke et fedtet spor
 2. Tørrer hurtigt,
 3. Umiddelbart absorberet
 4. Formlen er mere behagelig for kroppen.

Lotion helbreder sår godt og reparerer beskadigede celler. Denne egenskab er meget vigtig, fordi hvis sårene heler i lang tid, bliver huden betændt og forårsager en stor ulejlighed. Vurdering af kosmetiske produkter viste, at lotion på mange måder overstiger andre produkter.

Sammensætning og egenskaber

Når du køber en lotion, er det vigtigt at læse dets sammensætning og vælge den der passer til dit ansigtstype. Når man har en tør hud, kan man ikke købe et produkt på basis af alkohol, da det tørrer huden endnu mere. Køb alkoholfrie produkter eller dem, hvor en lille mængde af dette stof.

For følsom hud, skal du købe midler, som inkluderer:

 • aloe,
 • allantoin,
 • C-vitamin fremmer sårheling
 • F-vitamin beroliger huden,
 • panthenol,
 • Vitamin A.

Overvej funktionerne i dit ansigt og dets modtagelighed for visse komponenter. Lotion er et nødvendigt efter barberingsprodukt, det hjælper med at genoprette huden og fugt den.

Anvendelsesmåde

For at lotionen skal kunne udføre alle sine funktioner, er det vigtigt at vide, hvordan man bruger det.

 1. Efter barbering skal du vaske dit ansigt med vand.
 2. Spred produktet på dine hænder i 2 sekunder.
 3. Åbn dine håndflader og hold dem i et par sekunder for at slette lidt alkohol.
 4. Påfør lotion på vådt ansigt.

Denne anvendelsesmåde vil minimere den brændende fornemmelse, forbedre aromaen og bidrage til en bedre effekt af hovedkomponenterne på huden.

Hvilken man skal vælge?

Ovennævnte hvordan man vælger et værktøj og hvilket er bedre. Du skal overveje typen af ​​hud, den er af fire typer:

Efter at have bestemt din hudtype, læs omhyggeligt sammensætningen og vælg lotion, som består af elementer, der passer til dig personligt. Vær især opmærksom på mængden af ​​alkohol.

Tip! Før du bruger lotionen, test for allergenicitet. For at gøre dette skal du lægge væske på din hånd og se hudens reaktion på kosmetikens sammensætning.

Top Shaving Lotion Toppe

Shaving lotion er kun en slags kosmetisk, men selv blandt dem er der gode og dårlige. Nu betragter vi en række populære og højkvalitets lotioner, som bruges af mange mænd.

Dolce Gabbana

Det berømte mærke dolce er ikke kun berømt for sin behagelige lugt af parfume, men også for den usædvanlige duft af lotion. Værktøjet blødgør og fugter ansigtet. Brug af denne lotion vil du ikke kun nyde den behagelige lugt, du vil forbedre din hud.

Dolce Gabbana Lotion er populær hos mange mænd, så du kan hente duften der passer dig.

L'Oreal

Det franske selskab L'Oreal har lavet specielle produkter til hudpleje efter barbering. Lotionen blødgør huden og tager godt af det. Ice lotions er populære. Hovedelementerne fugter huden og holder det i cellerne i epidermis.

Sammensætningen omfatter forskellige vitaminer og koffein. På grund af dette skrælmer huden ikke, bliver ikke tør og føles ikke brændende efter påføring. Isen effekt genopfriske huden og opfrisker.

adidas

Adidas mærket bruges af atleter, fordi det har en frisk lugt. Efter ham er manden belastet med energi. Sådan duft bruges af aktive og mobile mennesker. Allerede disse fordele opmuntrer alene mange mænd til at vælge dette middel.

Lotioner hjælper en mand til at understrege sin stil. Hovedkomponenterne giver næring til huden og genopretter beskadigede områder efter barbering.

Oriflame

Virksomheden Oriflame har stor efterspørgsel på grund af dets tilgængelighed. Shaving lotion blødgør huden øjeblikkeligt og absorberes hurtigt i den. Takket være olier beskytter og beskytter produktet huden. Lotioner hjælper med at føle trøst, selvom en mand bliver skadet under barberingen.

Det vurderes, at den bedste aftershave lotion producerer oriflame.

Nivea mænd

Mandlige Nivey Lotion-serien består af vitaminer og kamilleekstrakt. På grund af dette har den en neutral lugt og absorberes hurtigt i huden. Alkohol er ikke inkluderet i denne lotion. Kamille og vitaminer udfører følgende funktioner:

 • Helbrede huden
 • Aflast irritation
 • Berolige huden
 • Fukt ansigtet
 • Giv friskhed.

Sådanne produkter er egnede til følsom og tør hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke irritation og allergi. Fraværet af alkohol beskytter også huden mod udtørring.

Gillette

Gillette hjælper med at gøre barbering en favoritprocedure, dens lugt minder havbrise eller bjergluft. En god lotion bør ikke kun helbrede og fugte huden, men også have en behagelig aroma.

Efter barberingen ser din hud irriteret ud og beskadiges, og Gillette lotion hjælper dig med at slippe af med det. Sammensætningen indbefatter glycerin. Denne komponent kan både tørre og fugtige huden, alt afhænger af mængden i produktet.

Til reference! Menneskelige celler producerer selv glycerin - det cirkulerer vand.

Gamle krydderi

Old Spice Skin Care serien har en god effekt. Efter barbering bliver huden tør, irriteret og kan endda blive beskadiget. For at returnere huden et sundt udseende, behøver du ikke kun at brænde sår. Det er vigtigt at fylde huden med næringsstoffer, der beroliger ansigtet og nærer det med vitaminer.

Ren linje

En ren linje tiltrækker altid mange købere, fordi det producerer produkter, der har en naturlig sammensætning. Nogle siger endda, at den rene linje producerer medicinske produkter, som regenererer huden.

Lotions ren linje, takket være naturlige ingredienser, nærer og genopretter huden. De vigtigste komponenter desinficerer ansigtet, eliminerer irritabilitet og lindrer betændelse. Aloe er en af ​​de vigtigste komponenter i lotionen, det regenererer huden.

frihed

Lotion Freedom består af:

 • Vitamin F,
 • Urte ekstrakt,
 • Kamille ekstrakt,
 • Betain.

Hver af disse komponenter udfører følgende rolle:

 1. Det giver huden et naturligt udseende,
 2. Det har antiinflammatorisk virkning,
 3. Genopretter blodcirkulationen
 4. Det har en antiseptisk virkning,
 5. Soothes huden.

Lotion giver en grundig omhu for huden, nærer det med vitaminer og hjælper en mand til at føle sig godt tilpas efter barberingen.

Mennen

Menen indeholder provitamin B5, som fugter huden efter barbering. Det toner og beskytter huden mod bakterier. Det er behageligt at bruge sådan lotion, og det hjælper ikke med at føle ubehag efter barberingen. Den behagelige lugt af dette produkt vil lette dit humør for hele dagen.

Prisen på lotioner hos hver producent er anderledes. Det billigste produkt er den reneste linje. Lotion fra denne linje koster 150 rubler. Prisen på værktøjet afhænger af dets mærke.

Hvad fugtiger og beskytter huden yderligere?

For at beskytte og helbrede huden efter barbering skal du bruge gode lotioner. Men nogle gange er det ikke nok. Positiv effekt på huden sund mad og rent vand. Prøv at drikke rigeligt med vand og spis frugt og grøntsager. Kun denne fremgangsmåde vil hjælpe dig med en sund hud.

Bedøvelse salver: omfang, sammensætning, lokale midler

Fra brunette til blond eller blødt mørkt hår: 2 metoder