Sådan lyser håret på hænderne

Mange ejere af mørkt hår står over for et lignende problem. Hvis der på andre dele af kroppen kan ses skjult på den omgivende vegetation, er hænderne sædvanligvis i syne, især om sommeren. Der er flere løsninger på problemet, såsom barbering, laser hårfjerning, voksning eller shugaring og hårbelysning på hænderne. Men i dag vil vi tale om den første mulighed.

 • 1. Funktioner misfarvning
 • 2. Fordele og ulemper ved lynhår
 • 3. Sådan lyser håret
 • 3.1. creme
 • 3.2. Særlig salve til blegning af hår
 • 3.3. male
 • 3.4. Oxidizer og Supra (hvid henna)
 • 4. Farmaceutiske præparater
 • 4.1. tandpasta
 • 4.2. Hydrogenperoxid
 • 4.3. Hydroperit og ammoniak
 • 5. Folkemedicin
 • 6. Hvad skal man gøre med allergi
 • 7. Nyttige tips og tricks
 • 8. Svar på ofte stillede spørgsmål.
 • 8.1. Hvad skal man gøre, hvis huden lyser i stedet for hår?
 • 8.2. Er det muligt at misfarve håret i hænderne på en teenager?
 • 8.3. Hendes hår blev bleget, men efter nogle få dage begyndte rødderne at mørkne. Er det normalt?
 • 8.4. Jeg har mørkt og langt hår på mørk hud. Hvad rådgiver en metode til afklaring?
 • 8.5. Hvis jeg går til solarium, vil effekten være den samme som fra solen - håret bliver lysere?

Misfarvningsfunktioner

Det er nødvendigt at bruge lægemidler med forsigtighed, at bruge emalje eller glasvarer til at blande ingredienserne.

Før du blæser håret på dine hænder, bør du teste dette eller dette middel til allergiske reaktioner af komponenterne, således: læg lægemidlet på et lille hudområde og observer i 10-15 minutter.

Det anbefales at konsultere en læge, hvis der er skader eller hudsygdomme, såsom sår eller udskæringer, psoriasis eller eksem.

Det er bedre at blegge håret om vinteren, som om sommeren kan tanned hud lyse sammen med håret.

Fordele og ulemper ved lynhår

Blegning af hår på hænderne har fordele og ulemper, der er flere positive punkter at bemærke:

 • alternativ til barbering;
 • forårsager ikke ubehag
 • kræver lidt omkostning.

Ulemperne ved proceduren indbefatter:

 • virkninger af hydrogenperoxid og hydroperit (inkluderet i nogle produkter) på huden, i sjældne tilfælde forårsager irritation;
 • mulige manifestationer af en allergisk reaktion;
 • gentagen gentagelse af proceduren.

Sådan lyser håret

Der er mange opskrifter, der lyser håret på hænderne, betragter det bedste af dem.

Dette produkt er for tiden populært. Han gik gennem forskning, hvilket er et stort plus. Brugt fløde til blid præcisering, selv om prisen er meget højere end andre midler. Du kan købe det i en kosmetisk butik eller på internettet.

Populære dem:

Til brug påføres cremen på hårene i hænderne og efterlades til den angivne tid på emballagen. Derefter vaskes med vand og baby sæbe.

Særlig salve til blegning af hår

Dette værktøj fremstilles individuelt på apoteker efter anmodning. På grund af dets egenskaber over tid kan du få effekten af ​​udtynding og suspension af hårvækst på hænderne. Som regel indeholder salvets sammensætning: perhydrol, petrolatum, lanolin og antifebrin. Det er nødvendigt at udligne en ulempe - det har også en høj pris.

Påfør salven analogt med cremen.

male

Effektive maling producenter:

 • L'Oreal;
 • Syoss;
 • Palette og mange andre mærket Blond.

Det er vigtigt, at det ikke har en toning virkning, ellers kan du ikke misfarve og få en uønsket skygge. Malingen påføres håret i hænderne, forlades i en nærmere angivet tid på ca. 30 minutter og vaskes derefter af med varmt vand.

Oxidizer og Supra (hvid henna)

Henna indeholder i sammensætningen af ​​ammoniumcarbonat - er et ret stærkt farvestof og vegetabilske komponenter, som giver en sparsommelig virkning.

Oxidizer har en mere skadelig virkning på hændernes hud, men det anbefales at bruge en oxidator med mindst 10% koncentration.

Brugen af ​​supra er den samme som i tilfælde af maling. Og oxidationsmidlet skal anvendes i henhold til vejledningen.

Populære dem:

 • Supra Galant Kosmetik;
 • henna Stimulus Color;
 • oxidant Farmavita.

Apotek medicin

Den mest overkommelige måde at opnå hårbelysning på er farmaceutiske præparater.

tandpasta

Hvid pasta uden mentol bruges til denne variant (for eksempel Localut, Sunny, Rocs). Bland en spiseskefuld tandpasta og hydrogenperoxid 3%. Påfør huden på 20 minutter, vask derefter med varmt vand.

Proceduren gentages flere gange for at opnå det ønskede resultat.

Hydrogenperoxid

Der er mange opskrifter med peroxid, men de mest effektive af dem, kun to.

 1. Tag 2 ampuller ammoniak blandet med 0,5 tsk. sodavand, 0,5 kopper peroxid 30% og den samme mængde varmt vand, lægge på hænderne, stå i cirka en time og vask af med varmt vand.
 2. Daglig bomuldsstynde fugtet i 3% peroxidopløsning og tørre deres hænder. Efter cirka to uger vil resultatet være mærkbart.

Hydroperit og ammoniak

Hydroperit sælges i et apotek i pilleform. Efter sådanne procedurer kræver huden yderligere pleje, for eksempel behandling med en fed creme.

 1. Et glas varmt vand blandes med to tabletter af hydroperit og en teskefuld ammoniak (vandig ammoniakopløsning). Tør dine hænder med denne løsning. En let brændende fornemmelse kan forekomme, hvis der ikke er ubehagelige fornemmelser, så bør det fortsættes; hvis kløe eller irritation opstår, skal proceduren stoppes.
 2. Tag 2 tabletter hydroperit, 2 ml ammoniakopløsning med 10%, 1 el. l. Shampoo blandet og påført i 10 minutter, vaskes derefter af med rigeligt varmt vand.

Folkelige retsmidler

Folkemetoder, blegning håret i mange hænder. Følgende naturlige ingredienser er sikre.

 1. Med. Det er vigtigt at bruge kun frisk honning, den bevarer alle de nødvendige sporstoffer. Flydende honning påføres huden og lades i 1-2 timer. Vask af med varmt vand og fugt hænder med fløde. Gentag flere gange indtil resultatet.
 2. Citron. Tør huden af ​​med jævne mellemrum med citronsaft eller juice. Det vil tage mere end 5 behandlinger for at gøre håret usynligt.
 3. Eddike og citronsaft. Til 10 ml eddike tilsættes 5 ml citronsaft og anbring sammensætningen på hændernes hud i 30 minutter. Gentag flere gange, denne metode er nem at bruge, men selve huden kan lysere.
 4. Kamille. Forbered en afkogning af kamille, den resulterende gruel påføres på hænderne og dækker dem med plastfolie i 2 timer. Proceduren gentages flere gange. Planten forker forsigtigt og forsigtigt håret, så denne metode er velegnet til alle, især hvis der er en hudsygdom.

Hvad skal man gøre med allergi

Hvis der opstår en allergi, er det nødvendigt at opgive en eller anden metode til afklaring. Hvis der opstår en allergisk reaktion på ansøgningstidspunktet eller efter afslutningen af ​​proceduren, skal den berørte hud rengøres og behandles med creme.

Nyttige tips og tricks

Lynhår er en nem procedure, men for at opnå et resultat skal du gentage det gentagne gange, så du skal være tålmodig.

Det er nødvendigt at kontrollere produktets anvendelsestid på huden for at undgå forbrændinger og beskadigelser.

Efter forskellige manipulationer er det bedre at behandle huden med en fed creme.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man gøre, hvis huden lyser i stedet for hår?

I tilfælde af langvarig påføring af et blegemiddel, der ikke er dækket af instruktionerne eller ved hjælp af traditionelle metoder, kan dette ske. Hvis huden efter lidt har ændret sig, skal du vælge en anden måde. Også tan kan korrigere denne situation.

Er det muligt at misfarve håret i hænderne på en teenager?

Det er værd at være opmærksom på de nationale metoder til lynnedslag, for eksempel kamille, det misfarger ikke kun håret, men giver også huden.

Hendes hår blev bleget, men efter nogle få dage begyndte rødderne at mørkne. Er det normalt?

Det hele afhænger af væksten i follikel af en bestemt person. I processen med at vokse hårfarve igen går gradvist tilbage til den tidligere.

Jeg har mørkt og langt hår på mørk hud. Hvad rådgiver en metode til afklaring?

Enhver metode testes først først på et lille hudområde for at undgå uønskede resultater. Særlige cremer og salver har været videnskabeligt undersøgt og giver garantier, så det er bedst at begynde at eksperimentere med dem.

Hvis jeg går til solarium, vil effekten være den samme som fra solen - håret bliver lysere?

Hår efter garvning taber fugt, bliver tyndere og falder ned, hvilket også er et ønskeligt resultat, udover dette er de lidt lysere, men det er langt mere effektivt at anvende en af ​​de ovennævnte metoder.

5 måder at lette eller misfarve håret på hænderne og hvordan man gør det korrekt

Hårdt mørkt hår på hænderne er et almindeligt problem, som pigerne står over for, især brunetter. Brugen af ​​barbermaskiner og andre mekaniske midler forårsager kun accelerationen af ​​hårvæksten. Derfor kan den bedste mulighed i en sådan situation være deres misfarvning.

Lynhår med hydrogenperoxid

Et meget almindeligt middel, der hjælper mange piger, der undrer sig over at lette håret på deres hænder er almindeligt hydrogenperoxid.

Du skal bruge koncentreret 30% hydrogenperoxid, fortyndet med vand i lige store mængder, en halv teskefulde sodavand, to ampuller ammoniak.

Det er nødvendigt at tage højde for, at hydrogenperoxid er et meget stærkt oxidationsmiddel, for at undgå ubehagelige konsekvenser bør huden testes for fravær af allergier. For at gøre dette, slip et par dråber af den tilberedte blanding på den indvendige armbøjning og vent i 15 minutter. Hvis der ikke er rødme, kløe eller en brændende fornemmelse i dette område af huden, kan du sikkert bruge dette oxidationsmiddel til at lette håret.

Så fordel hårene på dine hænder med en bomuldsstuds, der tidligere er fugtet med en opløsning uden at gnide den i huden og lade den stå i omkring en time. Vær meget forsigtig, fordi hvis du overdriver løsningen, kan du blive brændt.

Før du begynder at blegne håret på hænderne, prøv ikke at vådte dem i to dage - det vil gøre det naturlige lag af fedt muligt at beskytte huden mod skade.

En mildere udgave af, hvordan man lette mørkt hår på hænderne med hydrogenperoxid, indebærer brugen af ​​dette værktøj med sæbe. Rist en bar af babysæbe på et rivejern og smel det i en gryde, og hæld det forsigtigt i en ikke-metallisk skål. Hæld tre teskefulde af 30% hydrogenperoxid i en varm blanding i en tynd strøm, rør godt og læg varm blanding på dine hænder. Med regelmæssig brug har dette værktøj en vidunderlig effekt. Hår bliver meget lettere efter den første procedure, måske endda et lille tab af det.

Hydroperitol-afklaring

Ikke mindre relevant metode til at blegge hår er muligheden for at bruge hydroperit. Spred 10 tabletter hydroperit i en porcelæn eller glasbeholder, hæld i en spiseskefuld varmt vand, en teskefuld shampoo og to ampuller ammoniak, og bland. Påfør blandingen med en bomuldsstykke på håret og lad den gå i en time.

Hårfarvningsmaskiner

Du kan også blegge mørkt hår på dine hænder med en creme med fyldigere jord eller ler - et stof indeholdende magnesiumaluminiumsilicat, der har hvidtningsegenskaber. Tidligere var denne ler brugt til at rense uld i fremstillingen af ​​klud. I dag anvendes dette stof i forskellige brancher - det hjælper for eksempel med at lette olier og fedtstoffer. For at forberede masken blandes to teskefulde ler med 1 tsk 20% hydrogenperoxid, tilsættes 6 dråber ammoniak, blandes og fordeles blandingen i mørke hår, der skal afklares. Masken skal efterlades i hænder i 10 minutter, så skylles grundigt med varmt vand og sæbe.

Nogle piger bruger med succes følgende maske: 1 spiseskefuld 3% hydrogenperoxid fortyndes med en lige så høj mængde hvid tandpasta. Masken påføres hårene, efterlades i 15 minutter og vaskes derefter af med vand.

Særlig salve til blegning af hår

Apoteket kan forberede en særlig salve med følgende komponenter til ordre: vandfri lanolin, perhydrol, antifebrin, vaselin.

På grund af den konstante og langsigtede behandling bliver hårene misfarvede, bliver mere sprøde, tynde og ømme, måske endda deres tab.

Du kan også lette håret på dine hænder ved hjælp af specielle cremer, der bruges til at blegge håret på hovedet. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at der ikke bør være en tyndeffekt i den.

Lightening med eddike og citronsaft

I hvert køkken har en kvinde eddike. Det viser sig, at æblecidereddike kan lette håret på kroppen. For at gøre dette blandes det med citronsaft i proportioner på 1: 2 og gælder for hårene. Det skal bemærkes, at når man bruger denne metode, falder huden.

Du kan også lette hårene på hænderne med kun en citron. For at gøre dette, flere gange om dagen for at smøre dem med frisk citronsaft. Og hvis det efterfølgende også solbade, vises effekten endnu hurtigere.

Hvad skal man gøre med allergier?

Interesseret i, hvordan man misfarver håret i hænderne i tilfælde af overfølsomhed eller forekomst af allergiske reaktioner? I dette tilfælde kommer kamilleblomster til undsætning. Brugen af ​​dette værktøj forårsager ikke hudirritation i modsætning til anvendelsen af ​​hydroperit eller peroxid.

For at forberede dette middel er det nødvendigt at tage en halv pakke tørret kamille, hæld blomster med et glas kogende vand og varm det i fem minutter i en mikrobølgeovn eller i et vandbad. Lad være med at insistere i en halv time, så læg en varm vassel på hårene i hænderne, luk med plastfolie på toppen og luk med et håndklæde. Fjern kompressen efter 2 timer og vask dine hænder godt.

Brændende brunetter sikrer, at mørkt hår på hænder kan gøres lettere af piger med følsom hud på følgende måde: Det er nok til at øge kamillevirkningen ved at tilsætte 1: 1 citronmasse og vin eller æblecidereddike. Som følge af den konstante brug af denne metode lyser håret med tiden, og skønheden og ømheden af ​​huden opretholdes.

Tips og tricks

Beholderen, hvor du skal forberede en løsning til lynhår, skal være glas eller porcelæn, men ikke metal.

Efter de ovenfor beskrevne procedurer skal du helt sikkert vaske de behandlede områder med sæbe og vand og derefter dække dem med en fed, nærende creme, bedst af alt - for børn, beroligende. Du kan også bruge mælk eller emulsion til at fjerne makeup.

Det anbefales at begynde at lette håret på hænderne om vinteren, før solbadning, fordi huden som følge af denne behandling også svinder lidt.

Har tålmodighed, fordi hver af de ovennævnte procedurer indebærer flere gentagelser, langvarig og regelmæssig brug - kun i dette tilfælde vil resultatet være i stand til at behage dig.

Hvordan lette håret på hænderne?

Mørke hår på hendes hænder - det svære, at alle brændende brunetter mødes. De kan barberes med en barbermaskine, men på grund af dette begynder hårene at vokse hurtigere og kun blive hårdere.

I tusinder af år har kvinder været på udkig efter muligheder for at lette håret på deres hænder ved hjælp af overkommelige og utilgængelige midler. Selv i det gamle Rom, Egypten, blev hårene på den kvindelige krop anerkendt som en mauveton. Mange måder er opfundet, der er efterspurgt i dag.

Som et eksempel: voks hårfjerning. I hjemmet er det svært at gøre det, og i salonen bliver du nødt til at betale et imponerende beløb. Men du skal passe på din egen krop.

Derefter bliver hårene gradvist umærkelige og ophører med at vokse.

Overvej alternative måder at lyse hjemme.

Hvad skal man gøre før afklaring?

Først bestemme hvilke hår du har. Undersøg forsigtigt overfladen af ​​hænderne. Hvis du ikke tidligere har brugt mekaniske eller kemiske midler til depilering, er håret sandsynligvis tyndt. I dette tilfælde er de lettere at misfarve. Hvis de er svarte og hårde - ingen kemiske fjernelsesmidler kan ikke gøre.

For det andet skal du kontrollere din hud for en allergisk reaktion med den sammensætning, du har valgt til depilering. Mange kosmetik er simpelthen falsk, især hvis de sælges på gadeboder. En foreløbig test viser dig, hvordan du reagerer på det stof du har købt.

Fælles Hårfarvemidler

Hvorfor beslutter mange mennesker at lette håret og ikke fjerne? Faktum er, at i løbet af depilation sammen med hovedhårene fjernes fluffen. Med sekundær vækst opnår den stivhed og bliver nogle få toner mørkere. For at undgå sådanne konsekvenser rådgiver kosmetologer tydeliggørelse på hænderne, snarere end udtørring.

Drugstores - i et apotek, de gør en salve af perhydrol, vandfri lanolin, antifebrin og vaselin.

Shop produkter - solgt i specialforretninger, i parfume og kosmetiske netværkskontorer. De er dyre, men giver et garanteret resultat.

Produkterne blev testet på forskellige hudtyper, og som følge heraf blev der udstedt certifikater, så risikoen under deres anvendelse er mindst. Hvordan man bruger og anbefalinger, hvordan man lettere håret i hænderne derhjemme, er i instruktionerne.

Mal til lyn for hår på hovedet. Billige midler, der virker på samme måde som på hovedet. Det er nødvendigt at handle i overensstemmelse med instruktionerne, hvor handlingsalgoritmerne beskrives simpelt og tydeligt.

Før du køber, se på boksen for at angive, at malingen er blegning.

Ellers øges risikoen for døende gul hår.

Citron er et middel, der skal anvendes i lang tid (2-3 uger). Gnid 3-4 gange om dagen problemområder med presset juice eller skær citronen i stykker og tør håret på dine hænder med citronskiver.

Citron med eddikeopløsning. Forbered et produkt af to dele citronsaft med samme mængde æblecidereddike. Daglig tørre problemområderne. Efter 2-4 dage vil hårene tabe farve. Huden kan sammen med hårene blive tændt, så metoden kan bruges i efteråret og vinterperioden, og det er uønsket at bruge det om sommeren.

Kamille blomster. Forbered et middel til 2-3 spsk tørrede blomster og hæld kogende vand. Lad det stå i 2-3 timer på et mørkt sted. Du bør handle som i de tidligere tilfælde. Resultatet kan opnås om et par uger. Men i modsætning til de foregående midler er kamilleekstrakt hypoallergen. Det giver ikke bivirkninger.

Hydroperitol-afklaring

Hydroperit - en kombination af urinstof med hydrogenperoxid. Det sælges i alle apoteker og er en effektiv løsning til at fjerne hår i hænderne derhjemme. Egenskaber af urinstof i dette værktøj - fugtgivende og blødgøring. Takket være dette præparat er peroxid meget mere aktiv.

Hydroperit lightening er tilladt på:

Vil du vide, hvordan du lettere håret i hænderne på hydroperioden? Få et apotek i form af tabletter og forklar dem. For en gang er det nok at tage tre tabletter. Fortynd med 2 teskefulde varmt vand og en halv teske ammoniak i en koncentration på 10 procent. I denne tilstand er blandingen vanskelig at anvende.

For at lette proceduren skal der tilsættes en skefuld barberskum eller samme mængde flydende sæbe.

Det resulterende skum gør applikationsprocessen nemmere og holder lysstyrken på overfladen. Sørg for at teste for allergisk modtagelighed:

tørre med en blanding af indersiden af ​​albuen eller indersiden af ​​håndleddet;
vent 2-5 minutter.

Hvis der er forbrænding, rødme eller hævelse, skal proceduren opgives. Hvis reaktionen ikke følges, fortsæt med tydeliggørelse afklaringen. Hvis der efter testen er mindre rødme - klarhed med hydroperiod kan udføres.

Metoden til lynhår på hænderne med hydroperiode:

påføre skum med hydroperit på problemområdet
hold i 15-20 minutter;
skyl med koldt vand;
påfør fugtighedscreme.

Afhængig af de individuelle egenskaber kan blandingen med hydroperiod holdes længere eller mindre.

Efter vask skylles huden med hårene, men det er en midlertidig effekt.

Efter nogle timer får huden en normal skygge.

Hånd Brightening: Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid er det ældste hårfarvningsmiddel. Det blev brugt i tiden af ​​den franske konge Louis XIV. Det samme værktøj bruges i de fleste hårfarver. Det er meget vigtigt at forstå, hvordan man korrekt lyser håret på dine hænder med hydrogenperoxid. Væskeanvendelse har negative faktorer:

krænkelse af hårstruktur
tørring af hår;
tørring af huden.
For at minimere negativ indvirkning skal du følge reglerne:
du kan ikke vaske huden på problemområdet mindst en dag;
Våd ikke overfladen med vand før lethed.

Phased forberedelse af en opløsning med hydrogenperoxid:

brug glasvarer;
bland i det 30 ml. 30% hydrogenperoxidopløsning med samme mængde vand
Tilsæt 1/2 tsk sodavand;
Hæld 10 ml. ammoniak.

Bland alle ingredienser grundigt. Udfør en allergisk følsomhedstest. For at gøre dette salver albuen bøjningen med den forberedte opløsning og holdes i 10 minutter. Hvis kløe, brændende eller alvorlig rødme er begyndt, kassér denne metode.

Påfør den tilberedte opløsning i 35-40 minutter. Forskellige hår har en anden skygge og lyser på forskellige måder.

Nogle gange kan du opnå resultatet i 2 sessioner, nogle gange - det vil tage 3 eller flere procedurer.

På samme tid i en uge kan du lave 2-3 farvning. Men hvis du ser at farven ikke er tilstrækkeligt lyset, skal du skylle agentet i tide.

Der er en anden mulighed for anvendelse af peroxid, som har blødere egenskaber. For at forberede, gnid et stykke babysæbe og smel det i en beholder.

Hæld det smeltede stof i en glas eller ikke-metallisk beholder og tilsæt 30% hydrogenperoxid i en tynd strøm i et volumen på 3 teskefulde. Rør til en jævn konsistens og spred på problemområder.

Efter hver afklaring skal du tørre området med en svag opløsning af eddike. Det er en peroxidantagonist, så opløsningen er neutraliseret, og håret bliver blødere. Efter hver procedure skal du anvende en fugtighedscreme for at genoprette hudens beskyttende egenskaber.

Anbefalinger og tips

Der er regler, der skal følges i hvert tilfælde af præcisering på nogen måde. Beholderen til fremstilling af opløsningen kan være porcelæn, glas, men ikke metal.

Efter hver applikation af blegemidlet skal problemområderne vaskes med sæbe og vand. Derefter skal du anvende en nærende creme, der fugter godt.

For dette er børns cremer, emulsioner og mælk til makeup-fjernelse egnede.

Det er nødvendigt at begynde afklaring af hår på hænder i vinterperioden. Siden om sommeren soler huden. Som et resultat af letteagens virkning opnår integkene en ujævn skygge. Lightening hjemme betyder flere gentagelser. Du bliver nødt til at være tålmodig for at opnå det ønskede resultat.

Lysere hår på dine hænder: hvordan og hvordan man lettere

Problemet med uønsket hår på kroppen med ankomsten af ​​sommervarmen bliver stadig vigtigere. Men det er ikke nødvendigt at løbe til salonen og bruge fabelagtige penge på brasiliansk hårfjerning, men der er mere gunstige metoder, som f.eks. Lynhår på hænder og krop.

Præcisering af hydrogenperoxid

Som du ved, er effektive måder at lyse håret af hænder, hud og hår på baseret på hydrogenperoxid.

Til dette har vi brug for:

 • keramisk skål (eller porcelæn, men ikke metal);
 • 30% peroxid (3 skeer), det kan købes på ethvert apotek;
 • pakning af hydroperit;
 • og en halv sked sodavand.

Alle ingredienser blandes grundigt, og vi har en grødet blanding med en udtalt pulverstruktur. Vi sætter denne vrøvl på vores hænder og venter 40 minutter - en time. Hovedproceduren afhænger af hårets tykkelse og deres struktur. Efter vask af med varmt vand. Må ikke panik, hvis du føler en lille prikken på din hud - dette er en normal reaktion af kroppen til en sådan effekt.

I denne opskrift kan du også erstatte hydroponic med ikke mindre effektiv ammoniak. For denne andel har vi brug for 2 hætteglas af midler. Du kan købe det på ethvert apotek. Men det obligatoriske krav er at foretage en følsomhedstest på huden, efter proceduren er det nødvendigt at skylle den behandlede overflade grundigt med vand og smøre den med kosmetisk olie eller fløde. Også efter anvendelse af denne metode er de første to dage garvning i en garvesalong uønsket.

En anden lignende måde at blegne kropshår på er blødere i brug - det er peroxid og sæbe. Du skal tage en bar med babysæbe eller for sart hud, og gnid den på en fin rist. Sæt alt dette i en kasserolle og varme, under indflydelse af temperaturen, vil sæbet begynde at smelte og derefter skal den forsigtigt hældes i en ikke-metallisk beholder.

Hæld en tynd strøm af peroxid med vand i en varm blanding (hvis det er 30%, er vand ikke nødvendigt), tre skeer, rør og påfør den varme pastaformede blanding til dine hænder. Det hjælper godt, især med regelmæssig brug. Umiddelbart efter den første procedure vil håret blive meget lettere og mere skrøbeligt, måske begynder et lille tab.

Den næste metode: blødgør håret på kroppen og på hænderne er godt at holde cremen, især hvis de er tykke og sorte. Det er nødvendigt at lave en sked kogt vand, ikke varmt, en skje ammoniak og en sked kosmetisk ler, nogen vil gøre, men det er bedst at tage hvid en. Alt dette blandes, og den resulterende masse påføres håret. Flush så snart det hærder.

En anden opskrift på fugtgivende lysende creme med hydrogenperoxid. Lanolin, vaselin og perhydrol blandes i lige store dele. For en bedre effekt kan du tilføje et par dråber ammoniak. Alt grundigt whisk indtil en homogen masse og gemme i et glas eller keramik krukke. Når du bruger det, er det bedre at anvende blandingen med en ske, spatel eller spatel til sukkeraflejring.

Lynhår med urter

Ikke alle er velegnede til en metode, hvor hydroponit er involveret på grund af allergiske reaktioner. For piger med særligt følsom hud kan vi anbefale afkogning af kamilleblomster. Du skal tage lidt tørret kamille, tre skjeer vil være nok til en liter vand. Det er værd at bemærke, at denne metode er mere langsigtet end den første, men det er helt harmløst og godt for huden. Bring kamille i kog, fjern og sæt et mørkt sted i et par timer, indtil bouillon køler ned. Den resulterende væske flere gange om dagen, tørre dine hænder eller krop.

Kamille kan erstattes:

 • linden blomster;
 • Calendula;
 • mælkebøtte sædvanlig (udover lynhår kan også hjælpe med at komme af med vorter).

Køkkenbrydning

Alle har æblecidereddike i køkkenet. Det viser sig, at en sådan lettelse af kropshår med folkemæssige retsmidler og hænder ikke kun er meget effektiv, men også ufarlig. Du skal blande citronsaft og eddike i et forhold på to til en, og ved hjælp af en svamp til at anvende dette middel på huden. Men der er også en lille ulempe - udover håret blider huden også, så om sommeren er det ikke en mulighed, det er bedre at ty til ren citronsaft.

Hvordan lette håret på hænderne med citrus? Du skal blot hver dag anvende hårene på dine hænder eller krop flere gange med friskpresset citronsaft, så det er tilrådeligt at solbade et stykke tid i nogen tid - det er sådan, effekten vises hurtigere.

Særlige midler

Ud over forskellige bedstemors opskrifter kan du bruge specielle cremer og maling derhjemme. De er relativt billige, og effekten varer i gennemsnit ca. en måned, i nogle tilfælde halvanden. De fleste af disse cremer eller maling er til stede i sammensætningen af ​​ammoniak, så piger med allergier skal være forsigtige og læse omhyggeligt vejledningen.

Mange anbefaler maling Blondeks eller Pallet. Billig og vred, og vigtigst af alt - resultatet straks og mærkbart. Du kan også bruge et dyrere værktøj fra Letual - byly. Men sådanne kemikalier anbefales ikke til brug, hvis huden er beskadiget, f.eks. Irritation fra barbering eller andre dermatologiske problemer.

For nylig begyndte nogle saloner at tilbyde lynnedslag og ridding af hår på hænderne og hele kroppen ved hjælp af procedurer. Dette gøres ved hjælp af lys maling, og tager lidt over en time, afhængigt af strukturen og mængden af ​​hår.

Hvad er blødgøringen af ​​kropshår på særlige måder, hvad er det? For det første - dette er en seriøs procedure, og det skal næres med alt ansvar:

 • Brug ikke kemikalier til irritation eller hudsygdomme;
 • Sørg for at teste for allergier;
 • Brug ikke ammoniak og peroxidprodukter mere end to gange om ugen.

Hvordan misfarve mørkt hår på hænderne?

Problemet med lynhår på hænderne er særligt relevant om sommeren, når du skal bære korte T-shirts og kjoler. Fuld fjernelse slipper stadig håret af og gør dem endog mere stive og synlige, så kvinder vælger ofte nøjagtigt blegning.

Skal jeg afklare?

Hvis du for ofte udfører hårfjerning, også på hænderne, bliver håret stiv og vokser hurtigere. Når de er klarlagt, er deres struktur beskadiget, og de bliver næsten usynlige, væksten bliver langsommere, og nogle af dem falder ud på egen hånd.

Hænderne er desuden bløde og fløjlsagtige, og selve blegeprocessen er enkel og smertefri, i nogle tilfælde tilgængelig derhjemme med minimal omkostning.

Apotek og kosmetiske produkter

Overvej de mest populære og tilgængelige værktøjer til afklaring, som kan købes på apotek eller butik:

 • Londa (en oxiderende emulsion) - trænger dybt ind i hårstrukturen og lyser dem uden at beskadige dem. Anvendes til huden med det sædvanlige gnidning. Giver omhyggelig afklaring og hudpleje. Effekten opnås fra den første ansøgning. Pris 70-80 rubler. til 60 ml.
 • Schwarzkopf Igora Vario Blond (pulver og lotion) er en speciel lysende serie til enhver form for hud og hår. Behov for at købe pulver og lotion separat. Koncentrationen af ​​lægemidler udvælges ud fra det ønskede resultat og typen af ​​hår. Professionelt værktøj, der bruges i specialforretninger. Pålideligt lyser håret, beskytter huden mod negative virkninger og har en behagelig lugt. Den samlede pris vil være ca. 1000 rubler. (900 rubler til pulver og 100 rubler til lotion).
 • Ollin silke touch oxidation emulsion creme (creme emulsion) - indeholder ikke ammoniak, er nem at påføre og garanterer en langvarig blegningseffekt. Handlingen er baseret på en speciel formel, der virker på hårets pigmenter og blegner dem. Prisen er ca. 200 rubler. til 60 ml.

Hvordan kan misfarvet ansigtshår i salonen og hjemme?

Hvordan laver honning-sennepswrap hjemme? Læs denne artikel.

Hvordan man kan slippe af med cellulite ved hjælp af folkemidlet? http://omaskah.com/telo/tsellyulit/sredstvo-v-domashnih-usloviyah.html Find ud af at læse artiklen på linket.

Hjem retsmidler

Forberedelser til lynhår kan fremstilles uafhængigt hjemme. For at gøre dette skal du bruge de sædvanlige produkter, der er nemme at finde på apoteket:

 • Hydrogenperoxid. Den nemmeste, men effektive måde. Det er nødvendigt at købe i apoteket hydrogenperoxid (30%) og bland i lige store mængder med vand (50 ml). Derefter tilsættes en teskefuld sodavand og ammoniak. Alle ingredienser blandes og påføres på overfladen af ​​hænderne med en vatpind i 30 minutter og vaskes derefter af med rent vand. Efter proceduren anbefales det at anvende en fugtighedscreme for at reducere de negative virkninger på huden. Effekten vil være efter første brug. Tiden og koncentrationen afhænger af hudtype og den ønskede effekt. Der kan være bivirkninger i form af kløe og brænding, så det er bedre at kontrollere hudens reaktion i et lille område først. For den fulde effekt er 1-2 behandlinger pr. Måned tilstrækkelige.
 • Gidroperit. Disse er farmaceutiske piller, der er meget billige. Operationsprincippet er det samme som for hydrogenperoxid, selv om dette er peroxid, kun i tør form. For at klargøre klarhedsopløsningen er det nødvendigt at opløse 2 tabletter i et glas vand og tilsæt en sked ammoniak og bland. Det anvendes også som et peroxid og lignende forholdsregler.
 • Valnød aske. Det er nødvendigt at brænde valnødskallen sammen med skillevægge (uden kerner) og samle asken, som opløses i vand og påføres hver dag til hænderne, indtil håret lyser og delvist falder ud. Metoden er blid men holdbar. Effekten opnås ikke straks.
 • Citron. Metoden er egnet til ejere af ikke meget mørkt hår. Det er også vigtigt, at der ikke er nogen allergi overfor citron. Det er nødvendigt at klemme saften fra frisk citron, slip på huden og lad i 30 minutter. Efter nogle få procedurer bliver håret tyndere og lysere. Sollys kan hjælpe med at fremskynde processen, selvom det kun er muligt om sommeren. Du kan tilføje eddike for at øge effekten, men denne blanding vil være meget giftig og ikke egnet til sart hud.
 • Kamille. Først skal du forberede infusion af kamille (2 spiseskefulde. 50 ml kogende vand). Infusionen er i alderen i 30 minutter, og som følge heraf dannes der en vrøvl, der påføres jævnt på armbågens hænder i 2 timer, dækket med plastikpakning. Metoden er meget blid, hvilket gør det lettere for håret at lyse uden at skade huden. Men for den fulde effekt skal du udføre flere procedurer.
 • Honning og citron. Først anbring tynd honning på huden med et tyndt lag og lad i 1 time. Derefter tørres huden med citronsaft. I slutningen afvaskes hele babysæbe og påføres en fugtighedscreme. Naturligt og effektivt middel, der blokerer håret i et par gange.
 • Maske til lynhår. Til hænder kan du bruge lynmasker til hovedets hår. Enhver egnet, da deres handlingsprincip er baseret på hydrogenperoxid eller ammoniak. Du skal bare bruge værktøjet på hænderne og derefter vaske af. Effekten vil være god.

I skønhedssalonen

Næsten enhver skønhedssalon tilbyder tjenester til lynhår på hænderne. Det bruger professionelle produkter, der effektivt fjerner mørkt hår ved at blegge det. Proceduren varer normalt omkring en time og udføres af fagfolk, som vælger midlerne til lynnedslag individuelt, baseret på hud og hår på hænderne.

Salon kan bruges, hvis du ikke kan finde midler til at lyse hjemme, for eksempel når der er en bivirkning på grund af følsom hud. Det er i kabinen, der vil hjælpe med at løse problemet smertefrit med mindst mulig skade på huden. Omkostningerne ved tjenesten afhænger af mange faktorer, så det er svært at nævne en bestemt figur. Prisen varierer fra 500 rubler. op til et par tusinde.

Nyttige anbefalinger

For en vellykket afklaring skal du vide nogle anbefalinger:

 • For det første foretages en forsøgslysning på et lille område for at kontrollere hudens reaktion;
 • det er bedre at bruge emalje eller glasvarer, da det ikke oxiderer;
 • ingen grund til at bruge løsninger til præcisering i høj koncentration - det er bedre at udføre flere procedurer uden skade end en med en forbrænding;
 • efter afklaring skal du anvende en fugtighedscreme for at kompensere for manglen på tabt fugt og næringsstoffer;
 • i tilfælde af ubehagelige og smertefulde symptomer er det bedre at vaske af lægemidlet og næste gang for at reducere koncentrationen.

Kvinder anmeldelser

Elena, 37 år gammel:

Brug altid hydrogenperoxid. Intet problem. Det er nok 2 gange om måneden for at gøre håret usynligt. Jeg barberer dem stadig længere, da de bliver tynde og svage. Det vigtigste er billigt og hurtigt.

Olga, 28 år gammel:

Først prøvede jeg hydroperoxid og irritation, og min hud blev rød. Troede ikke, men en ven rådede sig til at reducere dosis. Jeg startede med en lille koncentration, gradvist øgede det og til sidst fandt den rigtige. Nu lyser jeg altid mit hår kun med hydroperiod, og ikke kun på mine arme, men også på mine ben. Hår bliver let og usynligt, nogle af dem falder endda ud. Meget godt værktøj.

Julia, 22 år gammel:

Jeg forsøgte flere måder selv og altid hænder bliver røde. Jeg gik til salonen og sagde der, at jeg havde følsom hud. Du skal kun gå til dem, og det er ikke billigt. Barbering er heller ikke en mulighed, fordi håret stadig vokser og bliver hårdt som sandpapir. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg vil prøve de mest sparsomme metoder, måske vil i det mindste noget hjælpe.

Vi tilbyder også at se en video om emnet i artiklen:

Oplys uønsket hår på dine hænder derhjemme.

Hver regel vil altid have undtagelser. De generelt accepterede og tilsyneladende pålidelige metoder til at slippe af med uønsket hår, viser det sig, hjælper ikke alle. Årsagerne kan være forskellige. Ud fra de høje omkostninger ved procedurer udført i kabinen, og slutter med individuel intolerance. Konsekvenserne af barbering og forskellige former for hårfjerning er ikke kun manifesteret i form af hårde og mørke hår, der vokser tilbage i stedet for de fjerne. Dette er en irriterende, men ret reparable, minus, medmindre du regelmæssigt skal bruge tid på gentagne sessioner. Og hvis du også får indgroede hår, udslæt eller endog folliculitis? Hvad skal man gøre Forlad drømmen om en smuk og glat hud af hænderne, stop enhver manipulation og leve med resultaterne af den sidste mislykkede fjernelse af uønskede hår? Selvfølgelig ikke. Vi ville ikke være kvinder, hvis vi ikke fandt et passende middel. Derudover er det ret overkommeligt at bruge derhjemme. Det handler om lynnedslag. Lightening vil ikke kun undgå indgroede hår og folliculitis. Det hjælper med at få en mild og behagelig hud uden regelmæssig udtørring. Ja, og komponenterne er let tilgængelige, og deres priser bider slet ikke.

Indhold:

Bedstemors hemmelighed

Hydrogenperoxid, som er velkendt for os alle, hjælper i de mest ansvarlige situationer og hjalp kvinder med at lette håret på deres hænder. Vores bedstemødre og bedstemødre befugtede fugtigt bomuldspindepind med peroxid og gned deres hænder, indtil målet var nået. Afhængigt af hårets stivhed og farve var antallet af sådan udslip ikke begrænset til en eller to sessioner. Derudover var der en irriterende bivirkning. Hydrogenperoxid, der anvendes i sin rene form, selv tre procent, tørrer stærkt huden. Men hvad er tør hud, hvis du får i stedet for tykke, iøjnefaldende hår, tynde og helt usynlige? Forladelse ved fugtning og nærende midler vil løse et problem. Selvom der kan være undtagelser.

Over tid har ønsket om at undgå tør hud efter gnidning med peroxid ført til en forbedring af sammensætningen af ​​det lysende middel. Nu ser sammensætningen ud således:

Hydrogenperoxid 30%. Fortynd med rent vand i et forhold på 1 til 1. Det vil tage 50 ml.

Ammoniak. To ampuller.

Halv en teskefulde bagepulver.

Ingredienserne blandes. Sammensætningen er klar til brug. Det er vigtigt! Sørg for at kontrollere eventuelle midler til mulige allergiske reaktioner. Selvom det består af kendte komponenter. Den nemmeste måde er at anvende blandingen til huden ved albuebøjningen. Hvis følsomheden for lægemidlet er fraværende, kan du sikkert begynde at bruge den forberedte maske.

Påfør produktet opnået på huden med en bomuldsstynge. Handlingstid er mindst 50 minutter, men ikke mere end en time. Skynd dig at vaske sammensætningen i tide, for ikke at brænde huden. En let brændende fornemmelse er ingen grund til bekymring.

Gidroperit. Magiske piller

Moderne kvinder oplever ikke ubehag under hårfarve. Men vores mødre brugte meget tid på at forberede en opløsning af hydroperitpiller for at hjælpe håret med at forberede sig til misfarvning. Ingen maling pakker kunne gøre uden disse magiske piller. Vi vil bruge erfaringerne fra tidligere generationer og forberede en sammensætning fra hydroperit til at lette håret på dine hænder. Vi skal bruge:

Favorit shampoo. Hele teskefuld.

Ammoniak. To ampuller.

Vandet er rent, bedre filtreret. Spsk.

Gidroperit. Tag 10 tabletter og knus dem i pulver. Tabletterne er hårde, lettere at håndtere med en rullestift.

Blandingen er jævnt fordelt med en bomuldsstuds i områder, hvor uønskede hår er særligt mærkbare. Handlingstiden er den samme som for glødelampen af ​​hydrogenperoxid. Når alle hårene på hænderne får samme farve, kan du gentage proceduren for maksimal effektivitet på alle problemområder i hænderne.

Et rør af pasta vil hjælpe os

Siden skolerne er vi velbevidste om hemmeligheden om at behandle bumser, der som sædvanlig ikke er der og på det forkerte tidspunkt. Hemmeligheden er at bruge tandpasta til andre formål. Det er, i stedet for en tandbørste, at sende en dråbe pasta på den viste bums. Og det virker! Ca. to timer senere bliver den irriterende mangel næppe mærkbar. Er det muligt at bruge tandpasta til at lette håret på hænderne? Du kan! Det giver den bedste kontakt med det aktive stof med hårene. Effektivt reducerer antallet af procedurer og huden beskadiger ikke. Det vil tage:

Almindelig tandpasta. Hvid, uden mirakuløse komponenter. Spsk.

Hydrogenperoxid 3%. Lige så meget.

Bland det hele til tilstanden af ​​god creme. Påfør huden på 20 minutter. Det er muligt mere, hvis hårene er meget hårde og mørke. Vask af med varmt vand. Sørg for at bruge en fugtighedscreme.

Kamille mod allergi

Du har lavet en blanding baseret på hydrogenperoxid eller hydroperit tabletter. Kontrolleret i henhold til anbefalingerne på et lille område af huden ved albuebøjningen og... allergier! Må ikke modløses. Det almindelige apotekskamomil vil komme til undsætning. Lyn sammensætning, der er lavet på basis af kamille, vil passe til selv den mest følsomme hud. Forbered:

Kamille apotek. Halv en pakke er nok til en session.

Kogende vand. For en sådan mængde kamille nok glas kogende vand Meget cool.

Æblecider eddike eller citronsaft.

Fyld daisy med kogende vand. Tåle indtil dannelsen af ​​vandløb, men ikke mere end fyrre minutter. Tilsæt æblecidereddike eller citronsaft. Vi holder komprimeret fra sammensætningen i vores hænder i to timer. Vask af med varmt vand. Påfør en nærende creme. Farmaceutisk kamillebelysningsmiddel er et ægte panacea for ejere af overfølsom hud.

Salver og cremer

For mild blødning og i fremtiden, underlagt procedurernes regelmæssighed, udtynding af håret og endog at stoppe væksten, kan du bruge færdige værktøjer. De er tilgængelige, og prisklassen skræmmer ikke deres toppe. Hvis butikken narkotika du ikke kan lide, er det muligt at få individuelt forberedt sammensætning til ordren. Typisk indeholder en salve eller creme dehydreret lanolin, petrolatum, perhydrol og antiferbin. Angiv en metode til ansøgning hos udøveren af ​​ordren.

Nyttige tips

 • Brug altid ikke-metalliske redskaber til at gøre et lynmiddel.
 • Vinter er den bedste tid til at udføre procedurer for at lette uønsket hår på dine hænder.
 • Sørg for at kontrollere, om det resulterende middel vil forårsage allergier.
 • Overdrive det ikke på huden. Du kan blive brændt.
 • Skyl belysningsforbindelsen kun under rindende vand.
 • Sørg for at bruge fugtighedsgivende og nærende hånd cremer.

Vær tålmodig. Det er bedre at gennemføre et kursus længere end at bruge meget tid senere på at genoprette hudens sundhed.

Se også en video om, hvordan man lettere hår på hænder og krop.

Hvordan misfarve håret i hænderne derhjemme

Smukke og velplejede hænder er hver kvindes kort, men undertiden overskygger udseendet uønsket vegetation. Hår kan være for mørkt, hvilket forårsager ubehag. For at slippe af med problemet er det ikke nødvendigt at bruge salonens tjenester, det er muligt at gøre det hjemme.

Sådan lyser håret på hænderne derhjemme

Til dato er der flere måder, hvormed du kan løse problemet med mørkt hår i hænderne derhjemme. Til dette formål kan du anvende budgetapoteksløsninger samt købsmaling, hvilket vil eliminere problemet i en procedure.

At lette håret på hænderne er kun muligt i mangel af skader på huden. Hvis der er fødselsmærker, ridser eller papillomer til stede, bør de undgås i forbindelse med blegning.

Lette håret på hænderne kan gøres hjemme ved hjælp af maling, folkemedicin og farmaceutiske løsninger.

Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid lyser håret perfekt. Det er dog bedre at bruge løsningen, hvis håret på hænderne ikke er for sort, ellers kan resultatet være fraværende.

Peroxid bør påføres med en bomuldsstynge. Når væsken tørrer på hænderne, genbehandling. Så gentag i tre dage. Så tag en pause i 7 dage og gentag proceduren, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at pudse håret umiddelbart efter proceduren.

Hydroperit og ammoniak

Kombinationen af ​​hydroperitol og ammoniak er kendt for dets blegningsegenskaber.

For den procedure, du har brug for:

 • Hydroperit - 3 tabletter;
 • vand - 1 spsk. l.;
 • ammoniak - 1 tsk;
 • barberskum - 2 spsk. l.

En glasskål er nødvendig for at blande ingredienserne. Metalprodukter kan ikke bruges i dette tilfælde.

 1. Du bør tage hydroperit tabletter, som skal hakes op og fyldes med køligt vand.
 2. Derefter tilsættes ammoniak og barberskum.
 3. Alle ingredienser skal blandes grundigt og anvendes på hænderne inden for hårvækst.
 4. Lad i 15 minutter og skyll med vand.

Som regel er en procedure tilstrækkelig, men hvis det ikke er nok, anbefales det at gentage det ikke tidligere end i 10 dage.

Mørkhudede piger skal være forsigtige, når de laver hår med ammoniak, ellers vil huden blive tændt med uønsket vegetation. I dette tilfælde er det bedre at kontakte salonen for ikke at få et uventet resultat eller bruge shugaring-proceduren.

Citronsaft

For at misfarve håret på dine hænder med citronsaft skal du have mindst 20 procedurer, som skal udføres hver anden dag. Du skal tage saften af ​​en halv citron, som skal fortyndes med 1 tsk. Olieolie og efter blanding skal du anvende på problemområdet og efterlade i 20-30 minutter. Skyl derefter med vand.

Malbrug

Den nemmeste mulighed er at købe et traditionelt lysende hårprodukt. Til dette skal du give præference for maling, som bruges til at fremhæve. Sammensætningen skal fortyndes som for den sædvanlige farve og påføres håret. Lad i 20 minutter og skyll med vand. En procedure er nok.

Ingredienser til Bleaching Håndhår derhjemme - Galleri

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Kontraindikationer til lynhår på hænderne:

 • graviditet;
 • amning periode
 • allergiske reaktioner
 • individuel intolerance over for komponenterne
 • dermatologiske sygdomme, herunder psoriasis;
 • godartede neoplasmer (mol, papillomer);
 • mekanisk skade på huden (ridser, udskæringer);
 • hudfølsomhed;
 • diabetes mellitus.

Mulige virkninger efter misfarvning:

 • irritation af huden
 • udseendet af urticaria i slagzonen;
 • kløe;
 • brændende fornemmelse;
 • skrælning af huden.

Udfør ikke proceduren længere end den angivne tid, ellers kan du forårsage forbrænding.

Brightening hår på hænderne derhjemme - video

Anmeldelser om lynhår på hænderne

I dag vil min anmeldelse være på at lette uønsket hår. Uønsket mørkt hår på mine hænder, dette er mit problem fra min barndom, som jeg altid husker mig selv, jeg er altid komplekseret om det. Da jeg var i skole indtil 7-8, havde jeg altid langærmet jakker, som ingen ville se på mine hænder. Så kom en strålende ide til mig for at fjerne håret på mine hænder ved hjælp af en depilator, på trods af den helvede smerte, jeg var villig til at udholde, bare for at slippe af med dem. Jeg har slettet depilatoren i et år og derefter skiftet til voksstrimler, hvilket også var ret smertefuldt, men ikke så meget som en depilator. En dag, mens du søgte på internettet med spørgsmålet "hvordan man kan slippe af med håret på mine hænder?" Jeg stødte på denne metode og har brugt det i ca. 3 år, det passer mig, det kan siges min frelse! Lad mig endelig fortælle dig det. For at gøre dette har vi brug for: Hydroperid (3 tabletter) Barberskum (2 spsk) Ammoniak (1 tsk) Vand (1 spsk) Og anvend denne blanding rent faktisk på dine hænder, hvilket ikke ville være du kan se håret som vist på billedet nedenfor (nogen endda tændes håret over overlæben, jeg har ikke prøvet, jeg kan ikke sige noget) Jeg lægger en ske på hænderne. Vi går i 30 minutter! (Hænder kløe og klemme let, men du kan hårde det ud) Derefter vaske af med varmt vand og voila, glæd dig over resultatet.

Håndblegning med ammoniak og hydroperit er en effektiv måde

svetik3522

http://irecommend.ru/content/izbavlyaemsya-ot-temnykh-volos-na-rukakh-moe-spaseniefoto-do-i-posle

Jeg har aldrig barberet hår på mine hænder, selv om mine venner der i en alder af 15 år begyndte at bruge en barbermaskine til at fjerne hår på deres hænder. Det forekom mig ikke, det ville være nødvendigt at barbere næsten hver dag. Håret på hænderne var altid let og tyndt, så jeg var ikke bekymret for dette, men for nylig så jeg håret på mine hænder, og mit hår blev mørkere. Så jeg besluttede at noget skulle gøres om det. Jeg læste anmeldelser, søgte på internettet og besluttede at male det med almindelig lynmaling. Jeg købte i butikken for kun 8 Hryvnia. Indenfor fandt jeg 2 poser af udviklercreme og en posepose, så jeg kan bruge den to gange. Jeg blandede det i overensstemmelse med instruktionerne og smurt det med en pensel på mine hænder. Jeg holdt i 10 minutter. Der var ingen brændende fornemmelse, og jeg vaskede det grundigt med vand. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet, håret blev lysfarvet. Rødhed og irritation var ikke.

Lysere hår med en særlig maling tager ikke meget tid

Anastasia Birdie 5

http://irecommend.ru/content/osvetlenie-volos-volosy-posle-osvetleniya-chto-delat-esli-nadoeli-chernye-volosy-na-rukakh-i

De fleste brunetter er bekendt med situationen med uønsket mørkt hår på deres kroppe, og i virkeligheden kan ikke alle dem blive barberet. Efter al denne præcisering besluttede jeg for mig selv, at voks var den bedste. Men præcisering er også en god mulighed. Så for at få klarhed, skal du have en lysende maling (alle detaljer om maling selv i tilbagekaldelsen), noget at sætte maling, redskaber, VVS i nærheden. Jeg besluttede at anvende med en tandbørste, jeg troede, at huden på denne måde er mindre skadet, og malen falder kun på hårene. Som et resultat begyndte i løbet af proceduren at anvende maling med en finger. For det første forbliver meget af produktet i børsten, og for det andet bliver huden meget følsom og meget smertefuld fra børsten. Nå i den tredje maler hun ikke over, så børsten ikke er nødvendig. Det er bedre at børste eller lige med din finger. Jeg anbefaler dig at lægge på små områder. Så det bliver lettere at følge opklaringen af ​​håret. Da det tager lidt tid, så hvis du smeder hele hånden - en sektion vil allerede blive tændt og finjusteret, vil den anden kun tørre ud.

Lys hår på hænder med maling før og efter

AngiePangie

http://irecommend.ru/content/vse-chto-obyazatelno-nuzhno-znat-pered-osvetleniem-tak-zhe-podrobno-pro-moi-opyt-i-moi-rezul

Blegning af hår i hænderne derhjemme er en effektiv og sikker procedure, hvis du følger alle regler og anbefalede doseringer. Huden efter lynnedslag kan først være følsom, men hvis du regelmæssigt smører det med en creme, vil al ubehag hurtigt passere.

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

Skal jeg barberes inden fødslen