Hvordan erstattes de købte strimler til depilation?

Ofte piger, der kæmper med uønskede hår på deres kroppe, søger måder at erstatte strimler til depilation. Selv om denne metode er meget almindelig og billig nok, kan brugen af ​​strimler forårsage en stor ulejlighed, fordi det er smertefuldt, nogle gange forårsager irritation og ubehag efter proceduren er afsluttet.

Derudover har butikkerne ikke altid voksstrimler af det mærke, de kan lide, mens andre ikke ønsker at købe på grund af frygt for allergi.

Nogle piger kan ikke bruge strimlerne på grund af den individuelle intolerance af de aktive komponenter i deres kemiske sammensætning. I dette tilfælde kan du bruge hjemmelavede metoder og udføre hårfjerning ved hjælp af sukker, voks eller honning.

Hvordan man anvender flydende voks derhjemme?

Mest af alt er proceduren for hårfjerning med strimler ligner ved hjælp af en særlig væskevoks. Den består af flere typer: Koldt, varmt, varmt.

Sådanne midler adskiller sig i temperatur, egnet til anvendelse og anvendelsesmåde til huden. I kosmetiske butikker præsenteret voks fra forskellige producenter, så det er let at vælge den rigtige.

Hvad kan erstatte voksstrimler? En god mulighed for depilation er kold voks. Det pakkes oftest i rør med brugsanvisning. Til gengæld pakkes varmt voks, som oftest anvendes i professionelle saloner, i form af tabletter, granulater eller plader og opvarmes inden brug: temperaturen varierer i gennemsnit fra +35 ° til + 55 ° C. Varm voks er præsenteret i specielle kassetter udstyret med en applikator eller i banker, der opvarmes lige før brug. Denne form for voks til hjemmetablering anses for at være den bedste. Det fjernes fra huden med enten vævede strimler eller rene, tætte stykker papir.

Sukker depilation i stedet for voks strimler

En anden populær metode til depilation, der er anvendelig hjemme og praktisk til permanent brug, er shugaring eller depilation ved hjælp af speciel sukkerpasta. Denne metode er egnet til at fjerne hår fra enhver del af huden, selv så følsomme som ansigt og bikini områder. Pasta kan bruges til meget korte hår. Slettet hår vil ikke vokse ind, så for dem der ofte oplever en sådan gener, når de bruger voks, kan shugaring være en ægte frelse.

Blandingen til sukkeraflejring er lavet af sukker (10 spsk. L.), Vand (1 spsk. L.) Og friskpresset citronsaft, og er derfor næsten allergivenlig. Det klæber meget lidt på huden, forårsager næsten aldrig irritation og beskadigelse af huden. Som en forholdsregel er det bedre ikke at bruge sukkerpasta på de områder af huden, hvor der er sår eller ridser.

En anden vigtig fordel ved shugaring kan betragtes som den lave pris ved at udføre denne procedure derhjemme, da de ingredienser, der er nødvendige til fremstilling af sukkersammensætningen, er meget billige. I salonerne kan denne metode dog være meget dyrere end voks, så det bliver lettere og billigere at lære at udføre depilationen selv. Den eneste kontraindikation for det er åreknuder, men med stærke manifestationer af denne sygdom er enhver anden procedure end barbering forbudt.

Honning Depilation

Ligesom sukker kan honning findes i næsten ethvert køkken, da behandling af forkølelse med dette produkt er meget populært, og det bruges i sig selv som en dessert. Honning kan hjælpe med fjernelse af hår. Der er både hjemmelavede honning blandingsopskrifter til depilation og købsoptioner baseret på uddrag af dette nyttige produkt.

For at lave en honningskomposition til depilation skal du:

 • frisk, bedre ikke-flydende honning - 5 spsk. l.;
 • fint malet sukker - 5 spsk. l.;
 • saft 1/2 citron.

Alle disse ingredienser blandes i en gryde med den gradvise tilsætning af citronsaft, hvorefter de placeres i et vandbad i en større krukke og smeltes, indtil honning-sukkerblandingen ligner smeltet voks. Rør det fra tid til anden med en ske eller spisepinde, altid lavet af træ.

Procedure for honning depilation:

 1. Når blandingen afkøles, anbringes den på kroppen med den samme pind i små strimler og dækkes derefter med en ren strimmel af klud, der glattes jævnt over huden. I dette tilfælde er det ønskeligt at stramme huden.
 2. En strimmel med en skarp bevægelse brydes ned mod hårets vækst og kontrollerer derefter glatheden.
 3. Du kan gentage proceduren det nødvendige antal gange, efter at du har fuldført det, er det nødvendigt at vaske de afskårne områder og smøre med en fugtighedscreme.

Dette er en meget effektiv metode, der er brugt siden oldtiden, men før du anvender den, skal du kontrollere, om der er slid eller ridser på huden, eller hvis du er allergisk over for honning. Hvis alt er i orden, kan du udføre proceduren uden at bekymre sig om konsekvenserne. Honning depilation vil være meget billigere end at besøge en skønhedssalon.

Efter proceduren bør du ikke besøge saunaerne, strande eller solarium i 2 dage.

Konklusion om emnet

Hjemmelavede alternativer til at købe voksstrimler til depilation kan være meget mere gavnlige både hvad angår pris og resultater. Hovedparten af ​​sådanne procedurer forårsager meget mindre ubehag eller konsekvenser i form af udslæt, irritation eller anden skade på huden, når de udføres korrekt. Efter at have forsøgt forskellige muligheder, vil hver pige kunne vælge selv en passende og billig form for depilation, uanset om hun bliver nødt til at fjerne hår på benene eller "antennerne" over hendes overlæbe.

Hvad kan erstatte specialservietter til voksning med voksstrimler?

Fabrikanten sparer ofte på disse servietter, og hvordan kan de udskiftes?

Før depilering med strimler af voks, skal huden være forberedt. Sørg for at rengøre med sæbe og vand. Det vil også være til gavn for at anvende skrubber, der fjerner tørre hudceller. Det næste trin er kun fugtning, som kan udføres ved hjælp af specielle servietter og ved hjælp af fløde. Ved påføring af denne creme skal du sørge for, at den absorberes godt i huden. Hvis cremen på huden forbliver, vil voksstrimlerne ikke være i stand til effektivt at fjerne håret. Efter at den er godt absorberet - kan du fortsætte med afhugningen. Anvendelse af en fugtighedscreme reducerer risikoen for hudirritation.

Hvad kan erstatte strimler til depilation derhjemme?

Flere og flere kvinder har en tendens til at fjerne uønsket vegetation alene. Voksningsmetoden til voksning er populær. Fordelene ved sådan depilation derhjemme:

 • effektivitet. Razor, depilatory cream fjerner kun den øvre del af håret, folkemusik retsmidler lette vegetationen. Og kun voks fjerner hår med follikler. Dette giver dig mulighed for at få et resultat af glat hud op til 3 uger, i stedet for flere dage;
 • langsommere hårvækst. Hårfjerning strimler hjemme med regelmæssig brug ændre hårets struktur. De bliver tyndere, lettere, blødere. Ved hver session vokser uønsket vegetation langsommere, intervallerne mellem sessionerne øges;
 • alsidighed. Metoden er velegnet til enhver form for hår og for forskellige zoner. Træn bedre på benene, arme. Efter at have arbejdet med teknikken, kan du begynde at fjerne uønsket vegetation i følsomme områder;

Fordele ved voksning derhjemme

 • nøjsomhed. Depilation strips varer længe. Man kan bruges op til 4-5 gange, indtil hårene holder op med at holde fast i voksbelægningen;
  • mobilitet. For sådan depilering derhjemme behøver du ikke overordnede enheder eller vejarmaturer. Stripes kan altid fjerne hår i fritid.

  Men metoden har ulemper:

  • ømhed. Kold hårfjerning bringer ubehag. Analgetika bruges til at lindre smerte. Tabletten er fuld 30 minutter før starten af ​​sagen, påføres salver eller cremer på overfladen, der skal behandles med et ensartet lag på 20 minutter, dækket af en klæbende film;
  • Med ukorrekt teknik er der en følelse af klæbrighed, forekomsten af ​​voks på huden. Men det er let at rette. Det er nok at tørre overfladen med specielle servietter eller bruge vegetabilsk olie.

  Depilation Tools

  Strimler til hårfjerning derhjemme er af flere typer.

  Klar strimmel til fjernelse af hår

  For det første er produkterne forskellige i længden. For at arbejde med et ansigt eller en bikini, er den optimale længde op til 7 cm. Så hårene er bedre fanget, dækker materialet kvalitativt ujævnheder. For at arbejde med store områder (arme, ben, ryg) er der brug for færdige strimler op til 20 cm. De er jævnt limet, udjævnet og derefter fjernet med en skarp bevægelse. Så med det samme er det nemt at slippe af med uønsket vegetation på et stort område af huden. Der er en anden type strimler til depilation - de sælges i forskellige bredder i ruller op til 100 meter. Denne mulighed er egnet til skønhedssaloner, professionelle håndværkere.

  For det andet adskiller strimlerne sig ved driftsprincippet. De færdige strimler til hårfjerning har allerede voks på dem (kold metode). De opvarmes med hånd eller varmt vand og limes derefter til enhver del. Der er en anden type strimler til depilation - uden noget lag. Bare specielt papir eller stof flad forskellig størrelse. Hvad er de for? Dette er et materiale til fjernelse af uønsket vegetation med varm eller varm voks.

  Hvad skal man erstatte

  Hvis du udfører proceduren for depilering derhjemme, er den ikke altid til stede, er klare tilbehør. Hvordan erstattes strimlerne til proceduren? Hvis ikke klar, så kan du skære i størrelse fra almindeligt papir eller tykt naturligt stof. Til spørgsmålet: Hvordan kan vi erstatte strimler til voksning, vi svarer:

  Stoffer til strimler kan tjene som et gammelt ark eller duge, servietter. De er de nemmeste at erstatte strimler til depilation.

  Det vigtigste er, at materialet er tæt og plastik, godt klæbet til voksen, ikke rive i dele. Ideelt set er det bedre at købe færdige strimler af dokumenterede mærker. Men hvis de ikke er til rådighed, så kan spørgsmålet: hvad der kan bruges i stedet for materialet let løses. Det er skønheden ved voksning.

  Nuancer af proceduren

  For at behage resultatet, og midlerne til materialerne ikke blev spildt, skal du vide finessernes finesser:

  Voksfjernelse - voksning er populær.

  • Start den kosmetiske procedure kun i et godt humør. Så strimlerne holder sig godt, og hårene er lettere at fjerne. Hvis du har en dårlig stemning, så er det bedre ikke at tage op voksning;
  • gem ikke materiale. Ved køb af færdigpapir skal du være opmærksom på de populære mærker. Hvis du selv laver dem, skal du afskære materialet med en margen. Hvad kan der bruges til dette? Ethvert tykt naturligt stof. Syntetik fungerer ikke. Det er meget klæbrig til voksen, kommer ikke ud dårligt, fremkalder irritation, rødme, pustler;
  • Anbring papir med en margen. Der skal være en fri kant på mindst 1,5 cm. Dette sikrer et behageligt greb og fuldstændig fjernelse af håret. En kort strimmel er svær at rive af. Langt snoet, krøllet;
  • skynd dig, når materialet overlejres. Hvis du anvender sammensætningen løst med luftbobler eller folder, vil hårene forblive på dette sted. Derfor er det vigtigt at langsomt glatte voks på overfladen af ​​huden;
  • korrekt rive væk. Langsom bevægelse fjerner ikke hår. Papiret eller vævet glider simpelthen over det uden at rive folliklerne. Skarpe - beskadiger hud, efterlader blå mærker og blå mærker. Derfor er bevægelsen altid glat, men sikker. For bedre frigørelse, stram huden med fingrene. Så ubehaget er mindre, hårene fjernes mere omhyggeligt.

  Hårfjerning strimler

  Hver pige vil være smuk og velplejet. Særlig opmærksomhed på dette område fortjener spørgsmålet om at pleje huden. Enhver ønsker, at kroppen tiltrækker opmærksomhed med sin bløde og fløjlsagtige overflade. Stor ulejlighed kan bringe tilstedeværelsen af ​​overskydende hår på kroppen, som de fleste kvinder forsøger at kæmpe for. Voksstrimler til hårfjerning har vist sig i denne sag, hvilket hjælper med at udrydde uønskede hår.

  Særlige egenskaber

  Mange spørger spørgsmålet om, hvad der er forskellen mellem fjernelse af hår og fjernelse af hår. Under epilation henvises til den kunstige eliminering af overskydende vegetation ved at ødelægge hårsækkene eller hårfjerningen sammen med rødderne.

  Denne metode adskiller sig fra depilation i, at med hjælp er håret fjernet sammen med roden. Der er mange typer hårfjerning, som omfatter voksstrimler. Depilation omfatter sådanne procedurer som brugen af ​​barbermaskiner, depilatory cremer, fordi sådanne metoder ikke påvirker udviklingen af ​​hår i fremtiden.

  Voksstrimler er små stykker af en bestemt type papir, hvorpå en voksforbindelse er placeret. Nogle producenter tilbyder stofvalg, men de har næsten ingen forskelle fra papirtypen. Denne type hårfjerning er relateret til kold voks. Dette tyder på, at sammensætningen ikke kræver opvarmning, så den begynder at smelte. At arbejde nok varme af hænderne selv.

  Til salg er der strimler af universel type, såvel som rettet mod et bestemt område af kroppen.

  De kan variere i størrelse, inkludere forskellige flavored formuleringer, og også divideres med hudtype.

  Hvis vi taler om fordelene ved voksstrimler, er de som følger:

  • Denne metode til hårfjerning er meget overkommelig. Du kan når som helst udføre proceduren, uanset hvor du er
  • du behøver ikke at vente på det øjeblik, hvor håret vokser op. Fremgangsmåden kan udføres på hår, hvis længde kun er 1,5 mm;
  • værktøjet er økonomisk. En stribe er nok til flere gange. Du kan bruge det, indtil håret er limet til materialet;
  • Effekten af ​​epilationen varer op til 4 uger. Den nøjagtige periode afhænger af væksten i dit hår;
  • voksstrimler beskadiger hårsækkenet, hvilket forårsager en krænkelse af hårvækstfunktionens funktioner.

  Trods mange fordele har værktøjet sine ulemper. Negative kvaliteter omfatter:

  • sygdommens morbiditet
  • voks kan forblive på hudoverfladen, hvilket fører til en følelse af ubehag;
  • hårene kan ikke tages fuldt ud i en enkelt procedure, så båndet skal limes gentagne gange;
  • der er en mulighed for, at en allergisk reaktion på voksens sammensætning og andre elementer, der er til stede i stoffets formulering, kan manifestere sig;
  • hvis du ikke kan give tilstrækkelig fiksering af huden, kan slid og blå mærker forblive på den;
  • eliminering af vellus håret er særligt for voksstrimler, hvilket giver kommandoen mulighed for at aktivere væksten af ​​groft hår med mørkt pigment;
  • betændelse på kroppen kan være til stede i løbet af dagen.

  Hver pige skal gøre sig bekendt med disse egenskaber for at afveje fordele og ulemper og bestemme hvilken type fjernelse af hår.

  Der er tre muligheder for voksning: brugen af ​​kold, varm eller varm voks. Voksstrimler anvendes til forskellige områder af kroppen.

  Til salg er der rene striber til hårfjerning på professionelt niveau (produkter fra "Pure" er udbredt). Der er også produkter, der allerede har en voks sammensætning.

  De kan også klassificeres efter deres tekstur. Der er papir og stof. Papir falder ind under kategorien budgetindstilling. Sådanne strimler er engangsbrug. Sammen med dem er der et serviet, der hjælper med at rense huden fra vokspartikler. Stofstrimler har en betydelig fordel, da de er genanvendelige. Ikke-vævede strimler har dog en billigere pris, i modsætning til den beskrevne mulighed.

  Hvis vi taler om strimler, hvor voks ikke var oprindeligt til stede, så bliver de brugt, mens de arbejder med varme og varme typer voks, i shugaring og endda hjemme. De er perfekte til hårfjerning, da de indebærer brugen af ​​ikke kun vokssammensætning, men også sukkerpasta. Strimler er lavet af bomuldsstof eller papir. Forskellen kan være i tæthed, størrelse og mærke.

  Salg af denne type strimler udføres i en rulle, hvis længde er op til 100 meter. Der er også færdige strimler af forskellige størrelser afhængigt af applikationen.

  Der er også gelstrimler, som er meget populære blandt kvinder. De er velegnede til følsomme hudtyper, der reducerer irritation.

  Hvilket er bedre?

  Ifølge praksis er de perfekte voksservietter endnu ikke blevet opfundet. Selv erfarne piger på spørgsmålet om hårfjerning rapport, at praksis anses for at være det vigtigste punkt i dette spørgsmål. Efter lidt tid kan du vænne sig til synet af dit epitel, til typen af ​​vegetation og bestemme den mest hensigtsmæssige måde at fjerne hår på.

  Til ansigt

  Mange virksomheder er involveret i gennemførelsen af ​​voksstrimler, der er designet til at fjerne hår over læben, såvel som områder over eller under øjenbrynene. Varemærker, der producerer produkter til dette område, tilføjer specielle komponenter til sammensætningen, der er rettet mod den blide hudtype.

  Til underarms

  For den aksillære zone bør du bruge hjælp fra dine veninder. Dette skyldes det faktum, at du skal rive stripen meget skarpt ud, og du skal også rette huden ved hjælp af den brugte hånd.

  Hvis du selvepilaterer armhulen, kan du klare den første regel, men det er svært at fastsætte huden, hvilket kan føre til blå mærker eller slid.

  Til shugaring på benene

  Dette område af kroppen såvel som hænderne behandles ganske let og hurtigt. Du vil være i stand til selvstændigt at bruge voksstrimler og få en krop uden overskydende vegetation. Arbejdet med dette område af kroppen ledsages som regel af mindre smertefulde fornemmelser.

  Til intime steder

  Hvis vi snakker om bikini-zonen, så vil du med egne hænder kunne slippe af med vegetationen, der ligger langs linjen, såvel som på puben. Hår, der er placeret på lårets inderside, kan også nemt fjernes.

  Dybere fjernelse er umuligt, fordi strimlerne ikke er beregnet til vanskelige steder. Selvom du skærer strimlerne i tynde stykker, kan du ikke altid være i stand til at klæbe materialet på hårets vækst og rette dem godt.

  Hvor meget og hvor sælges de?

  Prismærket for voksstrimler kan variere. For eksempel kan produkter fra Byly, designet til ansigtshårfjerning koste omkring 220 rubler, Shary-mærket tilbyder billigere strimler, hvis pris er ca. 170 rubler.

  Prislappen afhænger af antallet af strimler i pakken. Det er værd at bemærke, at at købe stor emballage er mere rentabel. Den dyrere kategori omfatter voksstrimler, som indeholder specielle komponenter til hudpleje.

  Ingen kan sikkert sige, hvor meget hårfjerning fra en bestemt del af kroppen vil koste dig, fordi alt beregnes individuelt og afhænger af mængden af ​​vegetation og området for det behandlede område. Hvis du har planer om at fjerne hår fra dit ansigt, kan pakken, hvor der er 12 strimler, være nok til flere gange. Du kan tilbringe hele pakken på en ben shugaring.

  Du kan købe voksstrimler til hårfjerning i enhver butik. De sælges i apoteker, skønhedssaloner, specialbutikker og endda store hypermarkeder.

  Populære mærker

  Voksstrimler fremstilles af mange mærker. Blandt de mange mærker er der dem, der var i stand til at vinde et bredt publikum af kunder og er i ranking af de mest populære. Et af disse mærker er Floresan, der fremstiller Deep Depil voksstrimler. Basis for produktet er bivoks, så du let kan fjerne vegetation fra bikiniområdet.

  Strimlerne indeholder kamilleolieekstrakt, som er ansvarlig for at lindre betændelse sammen med forebyggelse af irritation. Materialet i strimlerne giver dig mulighed for nøjagtigt at gentage kroppens form og helst fjerne overflødig vegetation uden at skade huden.

  Godt resultat er vist ved strimler til hårfjerning fra Faberlic. Fabrikanten er ikke kun involveret i udgivelsen af ​​dekorative kosmetik, men hjælper også kvinder i kampen mod overskydende hår. Der er flere typer strimler, der er designet til forskellige dele af kroppen.

  Byly tilbyder sine kunder en serie til tre zoner: kroppen, den intime zone og ansigtet. Strimlerne har en behagelig lugt, blandt andet chokolade noter, grøn te, vanille og kirsebær. Der er også produkter til forskellige aldre.

  Voksen striber fra Shary har vist sig at være et delikat og effektivt lægemiddel til at fjerne overskydende vegetation derhjemme. Producenten producerer flere typer produkter designet til forskellige hudtyper:

  • til delikat hud med avocado;
  • strimler til tør hud med kokosnødde
  • mod hårdt hår med mandelekstrakt.

  Inkluderet er seks dobbeltsidede strimler, kølegel i mængden af ​​to stykker. Det er også ansvarligt for at bremse væksten og berolige huden.

  Blandt de mange produkter til hårfjerning er et særligt sted besat af mærket Velvet. Serien er rettet direkte til hjemmebrug, den har tilgængelige instruktioner til brug og kan anvendes overalt på kroppen. Strimler er egnede selv for et følsomt bikiniområde.

  Voks striber fra Velvet indeholder vitaminer A, E, F sammen med naturlige olier. Denne sammensætning hjælper med at blødgøre, fugte og nære huden under epilering. Voksen strimmel er placeret på stoffet, som giver dig mulighed for fuldt ud at trykke materialet på huden, gentage kurverne og funktionerne i reliefen. Denne kvalitet giver dig mulighed for effektivt at fjerne vegetation sammen med rødderne.

  Det næste varemærke, der fortjener opmærksomhed, hedder den hvide linje. Produkterne fremstilles i Italien og indeholder unikke elementer, der øger klæbemidlet. Hele sortimentet er valgt ud fra den type hår af mennesker, der bor i forskellige byer.

  Cliven skønhed linje er valgt af mange piger. Disse strimler er behagelige i deres brug, sættet indeholder klud til fjernelse af voks. Mærket har vist sin effektivitet og evnen til at købe strimler til et bestemt område af kroppen.

  Vox voksstrimler har vist sig at være kvalitetsprodukter. Hårfjerningsproduktet giver en god pasform til huden, hvilket sikrer eliminering af uønsket hår. Dette mærke foretrækker at købe kvinder, der er trætte af at fjerne antennerne over læben med pincet. Ud over strimler til ansigtet indeholder sortimentet strimler til andre dele af kroppen.

  Voksstrimler tilbydes af mange producenter. Hvert mærke forsøger at tiltrække nye kunder ved hjælp af behagelige bonusser, der findes i kassen, nye formler og en bred vifte af produkter. Hver kvinde vil være i stand til at finde den nøjagtige løsning, der passer til hendes hudtype og den nødvendige handling.

  Hvordan man bruger?

  For at gøre depilation strips selv, skal du udføre små forberedende aktiviteter. De består i at tage et bad og behandle huden på den nødvendige del af kroppen.

  Behandling udføres ved anvendelse af et affedtningsmiddel. Du kan købe en tonic til kroppen. Eksperter anbefaler at sprøjte huden med talkumpulver, hvis du beslutter dig for at bruge voksstrimler derhjemme. Ud over disse procedurer skal du klippe vegetationen til et mærke på 5 mm. Denne længde vil være nok til at få det bedste greb på strimlerne.

  Nu kan du åbne pakken. Ud over strimlerne kan der være en brugsanvisning til produktet, der beskriver detaljeret hvordan man bruger produktet hjemme. Nogle producenter tilføjer en lille pose fløde efter epilering.

  Selv i pakken kan der være oliebaserede klud, som du kan slippe af med rester af vokspræparatet på kroppen.

  Strimlerne kan foldes i pakken i par, rører voks sider. Nogle producenter stabler produkter separat. På materialet er der en beskyttelsesstrimmel. Du skal varme strimlen ved at gnide materialet i dine hænder. På denne måde overfører du hendes kropstemperatur.

  Det næste skridt er at løsne de to strimler fra hinanden sammen med afskalning af beskyttelsesfilmen. Strimlen selv er forpligtet til at fastgøre vokssiden til huden i henhold til vegetationsvejen. Sørg for, at papiret presses tæt på huden. Dette opnås ved grundigt pres.

  Nu skal du udføre spændingen af ​​huden og en skarp bevægelse for at fjerne strimlen fra kroppen, der bevæger sig mod hårets vækstretning. For at strække huden vil være mere praktisk, hvis du bruger din fri hånd, og du kan rive stripen med din brugte hånd. Husk, at en skarp bevægelse sikrer fjernelse af den maksimale mængde vegetation, samt en reduktion af smerte. Fjern hårene langs huden, nærmer det så tæt som muligt. Med handlingsretningen deroppe er der risiko for skader på huden.

  Når du behandler hele problemområdet, skal du påføre en beroligende creme på huden. Som regel kan en lille smule voks forblive på huden, efter at håret er blevet fjernet. Du kan nemt fjerne det ved hjælp af servietter, som ofte placeres af producenten i emballagen. Hvis kassen ikke har servietter, skal du bruge enkle papirhåndklæder, fugt dem i olivenolie eller solsikkeolie. Nogle piger udøver brugen af ​​fedt-type cremer.

  Vær ikke foruroliget, hvis rødmen kommer på huden efter arbejde med voksstrimler. Dette fænomen er midlertidigt i naturen og går hurtigt nok. Du kan fremskynde processen på bekostning af særlige midler til at lindre betændelse.

  Eliminering af overskydende vegetation ved hjælp af voksstrimler med egne hænder kan gøres på enhver del af kroppen. Baseret på dine behov kan du behandle dine ben, armhuler, ansigt eller endda bikiniområdet.

  Hvordan man laver strimler til depilation selv

  Hvad kan erstatte de købte strimler til depilation og hvordan du laver din egen hjemme, hvis du ikke kan bruge købet?

  Valgmuligheder for at lave hjemmet hårfjerning produkter er mange. Med lidt indsats og lidt tid kan du få et værktøj, der ikke er mindre effektivt end det du købte i butikken.

  Sådan udskiftes strimler til depilation

  Brugen af ​​færdige strimler belagt med voks er en simpel, bekvem epileringsmetode. Ligesom andre metoder har den nogle kontraindikationer forbundet med menneskets individuelle karakteristika.

  Hvis det er umuligt at bruge færdige strimler, kan du finde et alternativ.

  Hvad kan erstatte strimler til depilation? Der er flere muligheder:

  • brug en lignende metode til fjernelse af hår
  • gøre dem selv.

  Lignende metoder til depilering er:

  1. Brug kold voks fra røret.
  2. Anvendelsen af ​​varm (kassette) voks.
  3. Voksende varm voks.
  4. Shugaring (ved hjælp af sukker). Ultra soft and medium caramel bruges hovedsagelig til shugaring bandage teknologi, når produktet påføres direkte på en del af kroppen og fjernes ved hjælp af en strimmel limet ovenpå.
  5. Honning hårfjerning - en god mulighed, end du kan erstatte strimlerne med voks.

  Det er nemt at lave strimler selv. Til basis for egnet papir (pergament, sporpapir) eller naturligt stof (linned, bomuld). Syntetisk stof til fremstilling af strimler til voks kan ikke anvendes. Det er dårligt fjernet, forårsager irritation og pustler.

  Pasta påføres på bunden, som er let at forberede selv.

  Fordele ved hjemmet hårfjerning produkter

  Selvfremstillede hårfjerningsprodukter har nogle fordele:

  1. De fremstilles individuelt under hensyntagen til egenskaberne ved hårets struktur, hudens følsomhed.
  2. Til deres fremstilling ved hjælp af naturlige ingredienser, som eliminerer risikoen for en allergisk reaktion.
  3. Har få kontraindikationer.
  4. Forberedt i overensstemmelse med alle regler betyder ikke mindre effektiv end købt i butikken. Men deres omkostninger er meget lavere.
  5. Ved opbevaring af købte købsfonde kræves overholdelse af de vilkår og betingelser, der er angivet i instruktionerne. Blandinger fremstillet af sig selv kan opbevares i lang tid.

  Der er mange opskrifter til hjemmet retsmidler til hårfjerning. Alle er ret enkle, må ikke skabe vanskeligheder hverken i fremstillingen eller i brug.

  Sådan laver du strimler til fjernelse af håret hjemme

  Det er ret nemt at lave dine egne voksstrimler til depilation eller shugaring derhjemme. Til dette har du brug for:

  • Forbered strimlerne selv
  • Forbered epilerende blanding.

  Du kan købe rene (uden voks) strimler i alle kosmetiske afdelinger, de er billige. Praktisk at anvende er strimler af cellulose, spandbond eller har en nonwoven base. Men hvis du vil, kan du gøre dem selv.

  Hertil kommer, at naturligt stof eller robust papir skæres i rektangler. Størrelsen af ​​segmenterne afhænger af den påtænkte zone for hårfjerning. For ansigtet skal du forberede en lille striber, som er praktisk at bruge. Til ben kan de gøres større til at fange et større hudområde.

  Det skal huske på, at for lange strimler er svære at bruge: de vil vride og smuldre.

  Som en pasta fjerner du hår, undtagen voks, du kan bruge sukkerkaramel, honning.

  Hjemmelavet voks behov:

  • bivoks - 100 g;
  • paraffin - 50 g.;
  • SAP - 200 gr.

  Alle komponenter blandes og opvarmes i vandbad eller voks - en speciel enhed beregnet til opvarmning af voksblandinger.

  Grundigt blandet fjernes voksen, får lov at afkøle til en temperatur på 38-40 ° C.

  Den færdige voksmasse påføres til færdiglavede strimler, der trækkes tilbage fra kanten af ​​1-1,5 cm. Derefter er strimlerne klar til brug. De anbefales at bruge til at slippe af med hår på hænder og fødder.

  Fjernelse af overskydende hår i områder med følsom hud gøres bedst ved hjælp af strimler, der har en anden sammensætning. For ham har vi brug for:

  • bivoks - 130 g.
  • carnauba voks (palm) - 350 g;
  • glycerin - 5 ml;
  • æterisk olie - 5 ml.

  To typer voks smelter til en flydende tilstand, hvorefter glycerin og olie tilsættes til dem. Alle komponenter er blandet. Påfør voksblandingen kan afkøles til en temperatur på 35-40 ° C.

  For at lave en honey epilating blanding derhjemme, skal du:

  • naturlig honning (uanset konsistens) - 200 ml;
  • sukker - 200 g;
  • citronsaft - 1 tsk.

  Honning, sukker og citronsaft blandes og opvarmes over en brand, indtil de smeltes. Massen bringes til tilstanden af ​​en tyk sirup og fjernes fra varmen. Efter afkøling til 35-37 ° C kan den anvendes.

  For at gøre sukker candy til shugaring, skal du:

  • sukker - 8-10 el.
  • vand - 1 spsk. l.;
  • citronsaft - 1 tsk

  Komponenterne blandes i en lille gryde, koges over en ild. Efter opkøb af en gule farve brygges blandingen i yderligere 5-7 minutter med hyppig omrøring. Derefter fjernet fra varme og afkølet.

  Hvis du har brug for en flydende konsistens af karamel, skal du tilføje mere citronsyre.

  Sukkerpasta bruges til at fjerne hår på alle dele af kroppen.

  ansøgning

  En depilation session med hjemmet retsmidler udføres på samme måde som salon procedurer.

  En af hovedbetingelserne for dens succes er forberedelsen af:

  1. Den optimale hårlængde før fjernelse er 4-7 mm. Korte hår er svært at trække ud, og plukning af lange forårsager alvorlig smerte.
  2. Huden i det epilerede område skal behandles med et antiseptisk præparat, og når det absorberes, pulveriseres med talkum eller babypulver. Dette vil beskytte epidermis mod skade.
  3. Hvis det er nødvendigt, kan epileringsstedet med følsom hud bedøves ved at anvende koldt eller behandlet med lokalbedøvende midler.

  Fremgangsmåden ved depilering i sig selv er enkel, det kan kun forårsage vanskeligheder ved den første udførelse:

  1. Epilerende pasta anbringes på det forberedte område med en træspatel: voksen glattes i retning af hårvækst, sukkerkaramel og honningpasta er imod.
  2. Indtil massen er fuldstændigt hærdet, overlejres en tidligere forberedt strimmel og presses tæt på den. Kantene på strimlerne bør godt stikke ud over grænserne af den påførte pasta.
  3. Bryder strimler. Voks - mod hårvækst, sukker og honningkaramel - langs hårets vækst.

  Brug af kogte voksstrimler er endnu nemmere. De er overlejret på den forberedte del af kroppen og glattes for hånd med hårets vækst. Fjernet med en hurtig rykke i modsat retning.

  Efter hårfjerning skal huden blødgøres med enhver efterskærmning eller babyolie.

  Et godt alternativ til færdige hårfjerningsstrimler er hjemmelavede hårfjerningsmetoder. Ofte er de meget mere effektive end salonprocedurer. Samtidig er de nemme at bruge, billigere, næsten ikke forårsager irritation og hudskader.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Strimler til depilation derhjemme

  Sådan fjerner du uønskede hår hjemme, uden at bruge en barbermaskine og epilator. Ja, du kan købe voksstrimler og udføre proceduren derhjemme, men det er en meget smertefuld begivenhed, som jeg gerne vil beskytte mig fra.

  Men problemet forbliver, hårene forbliver på plads, og du vil have en glat hud og føles som en dronning. Hvad skal man gøre? Hvad kan erstatte voksstrimler og hvordan man udfører denne procedure mindre smertefuld?

  Valget af strimler til depilation

  Papirstrimler er efterspurgte på grund af den lave pris, men de kan kun bruges én gang, men stoffet bruges gentagne gange sammen med dem skal du stadig købe voks separat, og derfor koster et komplet sæt meget mere.

  Hvordan man bruger voksstrimler til depilation derhjemme?

  For at opnå den ønskede virkning, bør du bruge voksstrimler til depilering af bikini, underarm, ben, arme mv. Zoner. Til ben er det bedst at bruge lange strimler, og for andre zoner skæres i flere dele.

  Hvordan gør man depilation selv?

  1. Klem den kogte strimmel med dine palmer, hold den i dine hænder i et par sekunder for at varme det op.
  2. Efter fjernelse af det beskyttende lag, og resten af ​​voksen påføres hurtigt til det valgte område, mens du pletterer pladen i retning af hårvækst.
  3. Tryk nu på båndet med din hånd og træk det hårdt, du kan bruge den samme strimmel igen på et andet sted, men effektiviteten vil falde flere gange.
  4. Efter proceduren skal stedet for depilation tørres af med en tør klud.
  5. Efter påføring af et rige lag for fuldt ud at absorbere cremen eller olien med en blødgørende effekt.

  Hvordan laver man voksstrimler hjemme?

  Hvordan erstattes strips til depilation derhjemme? At udføre en sådan kosmetisk procedure derhjemme, kan du bruge vandtæt papir af høj densitet eller slidstærkt bomuldsstof.

  Nu skal du forberede voksen og opvarme op til en sikker temperatur for ikke at blive brændt. Og anvend derefter voks på problemområder og hold den forberedte strimmel. I hjemmet, i stedet for voks er det bedst at bruge honning, huden bliver smidig og elastisk.

  Hvad kan erstatte strimler til depilation?

  Hvis vi snakker om smertefri måder at fjerne uønsket hår, så bliver det depilation creme. Men med denne metode er løget ikke beskadiget, men kun den del, som cremen påføres på, fjernes.

  Men hvordan man erstatter voksstrimler til depilation er en flydende voks. Dens hovedtyper:

  • kold voks, kræver ikke opvarmning under proceduren, sælges i specielle rør til mange engangsbrug;
  • varm voks, før proceduren opvarmes til en temperatur på 50 grader, er ikke altid sikker at bruge, kan forårsage allergiske reaktioner og smertefulde fornemmelser;
  • varm voks er en god mulighed, end du kan erstatte voksstrimler til depilation. Rullerapplikatoren er fyldt med voks, som påføres på steder med unødvendige hår, efter at voks er fjernet med papir eller kludservietter.

  Effekten er synlig efter første brug - vi slipper af med 20% hår. På grund af epilering med varm voks kan du glemme voksende hår, og endda dem der var med andre metoder til epilering.

  Hvad skal du huske, når du laver depilation?

  Det er sådan, du kan erstatte strimlerne til depilation, men det skal huske på, at denne kosmetiske procedure er kontraindiceret i hjerte-kar-sygdomme, diabetes, virussygdomme og blodsygdomme.

  Samt med forskellige udslæt, psoriasis, purulente hudlæsioner og. e. Depilation områder skal være rene og sunde! For at hårfjerning skal finde sted kvalitativt, skal de være mindst 5 mm lange.

  Kosmetisk mælk hjælper med at fjerne voksrester. Til dette formål kan du også bruge klud med speciel imprægnering. Hvis man skal anvende strimler på stofbasis, skal voks påføres med meget tyndt lag.

  Konklusion og anbefalinger!

  For at undgå ubehagelige konsekvenser efter voksdannelse skal du anvende en beroligende creme på din krop, samt give op på solbrændingen på stranden, i en garvesalon i nogle dage, undgå syntetiske tøj og deodoranter baseret på alkohol.

  Pas på dig selv og altid være i et smukt humør!

  LiveInternetLiveInternet

  -kategorier

  • rød tråd fra jerusalem (9)
  • rød tråd på håndleddet hvilket betyder (8)
  • skal binde en rød tråd på håndleddet (7)
  • rød tråd (7)
  • rød tråd på håndleddet som korrekt (6)
  • tråd amuletter slips (6)
  • hvordan man binder en rød tråd (6)
  • Korrekt bøn på den røde tråd (5)
  • rød tråd fra Israel (5)
  • hvad er den røde tråd på håndleddet til (5)
  • tråd armbånd charme (5)
  • Jerusalem rødt tråd køb (4)
  • bøn for at binde en rød tråd (4)
  • røde håndleddetråde betyder (4)
  • hvordan man binder en rød tråd (4)
  • hvor man kan købe en rød tråd charme (4)
  • rød tråd på hvilken hånd (4)
  • bøn charm fra den onde øje røde tråd (4)
  • rød tråd på håndledsboks (3)
  • hvad gør den røde tråd på håndleddet (3)
  • hvordan man binder en rød tråd på håndleddet (3)
  • er det muligt at røde tråd (3)
  • rød tråd middel (3)
  • hvordan man binder en rød tråd charme (3)
  • hvordan man binder en rød tråd (3)
  • trådtråd trådtråd (3)
  • rød tråd på håndledsbønnen (3)
  • hvor man kan købe den røde tråd på håndleddet (2)
  • hvor skal man købe den røde tråd (2)
  • hvordan man laver en rød tråd (2)
  • hvordan man binder en rød tråd på din håndledsbøn (2)
  • rød tråd på hånden (2)
  • håndleddetråde (2)
  • hvordan man binder en rød tråd på dit håndled (2)
  • rød tråd charme (2)
  • rød tråd på højre håndled (1)
  • tråd charme køb (1)
  • rød tråd på håndled (1)
  • rød tråd på håndleddet for at købe (1)
  • rød tråd amulet buy (1)
  • rød tråd på håndled fra israel (1)
  • armbånd rødt tråd (1)
  • rød tråd som korrekt (1)
  • hvordan man binder en rød tråd på håndleddet (1)
  • hvordan man binder en rød tråd (1)
  • hvordan man binder en rød tråd på håndleddet (1)
  • hvorfor rød tråd på håndled (1)
  • plot på den røde tråd (0)

  -Søg efter dagbog

  -Abonner via e-mail

  -Regelmæssige læsere

  -statistik

  Sådan udskiftes voksstrimler til depilation

  Det skal være tæt nok for ikke at rive, og det bør heller ikke trækkes stærkt, ellers går proceduren i fare for at blive tortur. Sådant depileringspapir er nødvendigt, hvis du bruger varmt voks, som fjernes ved hjælp af rene strimler, eller for at fjerne sukkerpasta fra huden (når shugaring). Denne procedure er meget nem at gøre hjemme, tager lidt tid og kræver ikke nogen færdigheder. Prøv at udskifte papirstrimler med en tyk klud eller et tyndt papir.


  Til normal hud. Strimler og papir til depilation sælges i enhver kosmetisk butik til rimelige priser, derfor har hver kvinde råd til denne form for hårfjerning. Prøv også ikke at anvende strimlen på samme område af ansigtet mere end to gange, da ellers kan irritation opstå.


  Veet Suprem'Essence.
  Veet voksstrimler
  Veet er et af de mest populære virksomheder til produktion af hårfjerningsprodukter. Stof arbejder på samme princip, men de er mere ubehagelige end papir, og de er dyrere. For at gøre proceduren komfortabel skal du få en bedøvelse creme eller spray i apoteket, som du skal behandle din hud i en halv time før depilering. For eksempel vil ansigtsstriber være meget mindre i størrelse end for benene.
  Du kan også erstatte strimlerne med selvfremstillede papirer, men her skal du eksperimentere.


  For at undgå indvækst af hår, brug fugtighedscreme hver dag. Denne sammensætning fanger hårene og kommer ud med en strimmel mod hårvækst.
  Hudpleje efter voksvoksning
  Efter brug af voksstrimler skal din hud hvile.


  Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan du bruger strimlerne til depilation korrekt hjemme. Disse strimler indeholder æteriske olier, fugtgivende huden og gør den blød og blød.
  Veet Naturals. Forsøg ikke at vaske voks af med vand eller lotion - det bliver kun smurt på huden.


  til indhold ^
  Hårfjerning med voksstrimler i bikiniområdet
  Bikiniområdet er et meget følsomt område, så du skal håndtere det omhyggeligt. Også, et par gange om ugen, vask skruen af ​​de epilerede kropsdele, vask med en hård vaskeklud.
  For at gøre dette har du brug for lidt mindre strimler.
  Hårfjerning med voksstrimler derhjemme (instruktion)
  Hvordan laver voks voks sig hjemme?

  Undervisningen er meget enkel:
  Rengør huden på det rigtige sted (bedre at tage et brusebad), tør det tørt og anbring talcumpulver eller babypulver for at forhindre udseende af sved;
  Tag en strimmel og varsomt opvarme den i dine palmer, skille den ene halvdel og lim til huden, udglatte den med en kraft af hårvækst;
  Vent 15-20 sekunder og riv stripen af ​​med en hurtig, skarp bevægelse mod vækst, mens du holder huden med din anden hånd for at undgå skade (blå mærker);
  Gentag proceduren for hele hudområdet, og tag derefter den olierede klud, som normalt er medtaget i aflejringssættet, og aftør huden, fjern eventuelt voksrester fra det. De indeholder mandelolie og vitamin E, som beskytter huden mod irritation og gør den blød og blød.
  Du kan vælge papirstrimler til depilering for tør, følsom, olieagtig eller normal hud, såvel som til forskellige dele af kroppen. I denne artikel vil vi tale om, hvilke typer af sådanne strimler er, hvordan man skal ordentligt og for hvilke dele af kroppen de skal anvendes, hvad er bedre at udskifte, hvis det er nødvendigt, og hvilke nuancer du skal vide, inden du udfører proceduren derhjemme. Udskift butik strimler kan være på stykker klud, såsom calico.
  Video: En anmeldelse af strimler til hårfjerning Veet
  Alle disse produkter kan ikke bruges til udtørring af ansigt, bryst og dyb bikini område.


  I stedet for et olieholdigt serviet kan du bruge en bomuldspude gennemblødt i enhver olie. Glem ikke at efter proceduren kan rødme fortsætte i ansigtet i flere timer. Til tør hud. Depilation af en dyb bikini med voksstrimler anbefales ikke - du vil næppe være i stand til at gøre alt perfekt, fordi du vil ikke se retningen af ​​hårvækst.


  Da håret i bikiniområdet normalt er meget tykkere og stærkere end for eksempel på benene, kan depilering være meget smertefuldt. De indeholder aloe vera ekstrakt, som ikke tillader voks at tørre ud i huden. Udover Veet produceres gode produkter af Oriflame, Faberlic, Avon, Byly, Shary etc. Inden for et par timer sætter ikke på hende nogen kosmetik og andre midler. Blandt voksstrimmerne kan du vælge sådan:
  Veet for følsom hud.

  Når du fjerner ansigtet, skal du huske, at dette, som bikiniområdet, er et meget følsomt område, så inden du anvender strimlerne, test for allergier. Det er bedre at overlade en dyb bikini til fagfolk, og i hjemmet kan du fjerne uønskede hår langs trussellinjen - opgaven med voksstrimler vil klare sig godt. Med disse strimler glemmer du kløe og ubehagelig tørhed efter proceduren. Før proceduren skal du fjerne filmen, fjerne rester af midlerne, tørre huden, og du kan fortsætte!
  Video: Voksstrimler - Armageddon til uønsket hår
  Hvilke voksstrimler til depilation er bedre at vælge?


  Det hele afhænger af individuelle præferencer.
  Hvis du er allergisk over for voks, skal du stoppe med at bruge strimlerne og erstatte dem med et andet produkt, såsom shugaring eller en barberkniv. Dette er en serie produkter med sheasmør egnet til at fjerne hår på benene. For de sidstnævnte zoner er der specielle små striber designet til meget følsomme og ømme områder.


  Nuancerne ved at bruge voksstrimler
  Hvis du har løbet tør for papir, når du bruger varmt voks, og du ikke har tid til at løbe til butikken, kan du tænke på et alternativ derhjemme. Det er selvfølgelig bedre at købe produkter af dokumenterede producenter, som du allerede har handlet med. Prøv forskellige virksomheder, papir eller klud strimler, se, hvorefter håret ikke vokser længere, hvorefter der er en allergi, og hvorefter - nej.
  Derudover kan du på salg finde rene strimler (uden voks). Disse strimler med sheasmør passer til de fleste kvinder med normal hudtype.


  Ofte er strimler papir, meget sjældnere er de lavet af klud. Sådan udskiftes voksstrimler til depilering
  Voks strips til depilation Voksning af uønsket hår er en af ​​de mest populære metoder, men det er svært at gøre det uden visse færdigheder, og det tager meget


  Voksstrimler til depilation
  Fjernelse af uønsket hår med voks er en af ​​de mest populære måder, men uden visse færdigheder er det svært at gøre det selv, og det tager meget tid. Top placeret madfilm.
  Små striber op til 7 cm lange passer til ansigtet, eller du kan skære store i flere små stykker.
  Hvad vokser voks?


  Voksstrimlen er et lille stykke specialpapir, hvorpå vokspræparatet påføres. Følg forsigtigt retningen af ​​hårvækst, og sørg for at holde huden tæt, når du river røret af. Instruktioner for deres brug er nøjagtigt ens.

  Borstene hos mænd bør ikke være en kniv. Vi gør det blødere og støtter korrekt.

  Gurkemeje hårfjerning