Hvad kan erstatte øjenbrynpincetter?

Hvis du ikke har pincet til hånden for at plukke øjenbryn, så kan du bruge en razfeder, da heroinen fra filmen Office Root rådede, spurgte sekretær Verochka direktøren Lyudmila Prokofyevna, da han blev spurgt om øjenbrynpuckning.

 • Du kan trække øjenbryn ved hjælp af en tråd - en gammel teknik.
 • Du kan også bruge dine fingre - hvis hår og negle er lange nok.
 • Du kan bruge en kirurgisk eller anatomisk tang (godt, pludselig hjemme liggende).
 • Du kan bruge voks.
 • Du kan gå til salonen, tilmelde dig til korrektion med tang eller voks.
 • Fremgangsmåden skal udføres med rene hænder og rene pincet.
 • Det er bedre at tage dine pincet selv med dig til salonen - mange mennesker gør netop det.
 • Lad aldrig dine venner bruge din pincet (og også en tandbørste, barbermaskiner og andre redskaber, der kommer i kontakt med blod) - og jeg taler ikke engang om bakterier: Dette er en meget reel måde at overføre hiv og infektiøs hepatitis (B, C osv.) På.. Man bør ikke tro, at en person med sådanne sygdomme ser træg, smertefuld - afhænger af organismen og i en alder af infektion.

5 måder at plukke øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet

Øjenbryn plukning er en velkendt procedure for de fleste piger. Men for de fleste er det ret smertefuldt. Oftest er pincett bruges til at slippe af med hårene, og det leverer hovedpine, fordi håret trækkes og trækkes ud af huden.

Det viser sig at i lang tid er der måder, hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet. I øst blev en tråd brugt til at korrigere formen på øjenbrynene. Som følge heraf er denne metode blevet populær og har endda sin egen betegnelse triding. Det er den mest populære metode til plukning af øjenbryn uden pincet.

Der er dog andre måder, blandt hvilke er:

 1. Voksning af hårfjerning.
 2. Elektroepilyatsiyayu.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Epilering.

Selvfølgelig er ikke alle disse metoder anvendelige derhjemme. Men de er alle gyldige og har flere fordele. Om hver tale separat.

Triding

Som allerede nævnt syntes teknikken i øst. Det var der, at piger blev af med det mest uhyggelige hår. Før brylluppet måtte pigen gennemgå hårfjerningsprocessen for hele kroppen, fordi det var mangel på hår, der blev betragtet som et tegn på renlighed og uskyld. I det gamle Persien markerede dette ritual dannelsen af ​​en pigekvinde overhovedet.

I hvert land har proceduren sit eget navn. En generaliseret trilling opstod fra den engelske "stringing"; i Egypten kaldes proceduren "fatl", "abru" i Iran og "khit" i nogle andre lande i den arabiske verden.

Fordele ved fremgangsmåden

Triding er meget populær i Europa og i øst, men stadig ikke særlig kendt i Rusland. I mellemtiden er dette en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder. Overvej plusserne plukning tråd.

 1. Budget. Hvis du selv behersker teknologien, kan du spare en betydelig sum penge, fordi der ikke kræves nogen forbrugsvarer.
 2. Alsidighed. Tråden kan fjerne hår overalt på kroppen, og de, der har mestret teknikken perfekt, kan bruge den til at justere formen af ​​et skæg.
 3. Smertefri. I modsætning til pincet giver tråden ikke noget ubehag.
 4. Effektivitet. Teknikken giver dig mulighed for at fjerne de fleste af hårene, mens tråden fanger selv de korteste.
 5. Langsigtet effekt. Efter sådan fjernelse begynder hårene ikke straks at vokse.
 6. Peeling. Under trilling fjernes døde hudceller yderligere, hvilket bidrager til sin hurtige regenerering og fornyelse.

Selvfølgelig kan du på nogen måde finde den negative side. I dette tilfælde er procedurens varighed. Men her er der nogle nuancer, når du går igennem alle faser af en sådan plukning flere gange, vil øjenbrynskorrektion ikke længere tage meget af din tid. Det handler om disse faser og snakker videre.

Triding teknik

Før du begynder at trække ud, skal du få det nødvendige værktøj. I dette tilfælde et spejl i et godt oplyst sted og tråd. Det er bedst at tage en bomuldstråd, det tager håret bedre og glider ikke. Ideel spole med mærkning nr. 10.

 1. Vask ansigt og hænder, det er tilrådeligt at desinficere huden på hænderne og øjenbrynene.
 2. Pulver området over det øvre øjenlåg, kam dine øjenbryn fra bunden opad.
 3. Skær et stykke tråd til den ønskede længde. I gennemsnit er det 0,5 meter, men efter den første procedure forstår du den større eller mindre værdi, du har brug for.
 4. Stram trådens ender straks, og stræk den løkke, du har skabt.
 5. Dernæst gør de "otte": Drej tråden i midten om et par omgange. Endene af løkken skal forblive på begge hendes fingre.
 6. Stræk de resulterende sløjfer med din pegefinger og tommelfingeren. Hvis du ændrer afstanden mellem puderne på tommelfingeren og pegefingeren, skal midten af ​​"otte" bevæge sig.
 7. Øv at styre tråden.
 8. Tag tråden til højre øjenbryn. Reducer afstanden mellem fingrene på samme hånd, centret skal også skifte til højre.
 9. Bring den venstre (store) trekant til stedet for uønsket hårvækst.
 10. Placer hjørnet af trekanten under det ønskede hår, og åben derefter fingrene på din højre hånd. Centret vil skifte, og det ønskede hår vil falde ind i det snoet område.

På samme princip trækker du alle uønskede hår. Det anbefales at skifte til højre og venstre øjenbryn. Hvis du først er færdig med den ene side, så er der en chance for at lave asymmetriske øjenbryn.

Også, hvis du ikke har stødt på denne metode før, er det værd at besøge en specialist. Det er bedre at se alt arbejdet personligt, så du ikke selv begår fejl.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynene ud med en regelmæssig tråd:

Wax depilation

Normalt, når der opstår spørgsmål om, hvordan du kan trække ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet, kommer voks straks til at tænke på. Det bruges ofte til depilation og er blevet et velkendt værktøj. Denne voks hjælper ud, når du skal slippe af med korte hår.

Denne procedure har en række fordele. Den vigtigste blandt dem er effektivitet. Håret fjernes sammen med roden, så vokse ikke i lang tid. Med konstant hårfjerning med en lignende metode, falder frekvensen og væksten af ​​væksten, panden bliver mere klar og velplejet.

Det er også praktisk at voks voks, fordi med en bevægelse fjernes en stor del af det uønskede hår. Men der er også ulemper.

 • Du har brug for færdigheden til at udføre en tilsvarende korrektion.
 • Der er risiko for indgroede hår.
 • Permanent depilation kan for meget forpine browlinjen.
 • Ofte efterlader sådan hårfjerning irritation på huden.

Derfor er det værd at tænke, inden du starter en lignende procedure, men hvis du tilpasser dig, kan du hurtigt og permanent slippe af med uønsket hår.

photoepilation

Hvis du spørger en professionel beautician, end du kan trække ud øjenbryn undtagen pincet, vil han helt sikkert rådgive dig om fotoepilation. Denne metode anses trods alt for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige. Til antallet af dets fordele er:

 • Evnen til at bruge til enhver øjenbryn, stivhed og farve er ligegyldigt.
 • Øjenbryn bliver nøjagtige, jeg får de nødvendige konturer.
 • Absolut smertefrihed og sikkerhed for huden.

Men proceduren er kompliceret og udfører den hjemme uden udstyr vil ikke fungere. Der er også andre ulemper:

 • Før du gennemfører den første session, skal du bestå test og konsultere en kosmetolog.
 • Du kan ikke udføre proceduren, hvis du allerede har brugt andre metoder til fjernelse af hår.
 • Proceduren er kontraindiceret til gravide og ammende piger.
 • Forbudt fotoepilation og dem, der har indbyggede elektroniske enheder i kroppen.

Det må siges, at i de senere år begyndte fotoepilatorer at blive vist på hylderne i butikkerne. De er dyrere end deres kendte kolleger, men en sådan enhed vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår over hele kroppen smertefrit.

Laser hårfjerning

Denne procedure er signifikant forskellig fra alt ovenfor, fordi det giver dig ikke kun mulighed for midlertidigt at trække hårene ud, men også for permanent at justere formen på øjenbrynene. Men for et sådant resultat bliver nødt til at bruge 4-5 sessioner, som vil være pengene værd.

Også fra de negative aspekter er det værd at bemærke, at efter proceduren små skorper kan danne sig på huden, vil de passere inden for 3 dage. Laser kan ikke bruges til mørkt hår.

Blandt argumenterne for, er det værd at fremhæve:

 • Smertefri.
 • Hurtig, gennemsnitlig tid pr. Session er 30 minutter.
 • Sikkerhed.
 • Langsigtet resultat.

elektrolyse

Denne procedure udføres heller ikke hjemme, men kan betragtes som en alternativ metode til pincet. En nål med en elektrisk strøm indsættes under huden, udledningen påføres på hårpæren, som dør. Så det viser sig, at efter en session vil uønsket hår ikke vokse.

Der er tilfælde, hvor den anden session er nødvendig, nogle hår kan vises igen. En anden session er dog det maksimale antal procedurer. Tilslutte sig denne korrektion, husk at det er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at anvende anæstetiske cremer eller sprayer.

Så du er bekendt med de mest populære måder at trække ud øjenbryn uden pincet. Nogle af dem kan laves hjemme, andre skal udføres i showrooms under tilsyn af specialister. Bestem hvilken af ​​metoderne der er rigtige for dig, pik alle fordele og ulemper. Når du finder en passende mulighed, vil det ikke længere være et problem for dig at plukke øjenbryn.

Se også: Hvad er øjenbryn laser korrektion? (Video)

Sådan trykker du på øjenbrynene uden pincet

Ikke alle kan lide at udholde smerte for skønhedens skyld. Derfor søger piger hvordan man trækker øjenbryn uden pincet. Dette kan gøres hjemme eller i kabinen.

Tråd brug

Trialing er en kosmetisk procedure, der involverer plukning af øjenbryn med en tråd.

Fordelene ved denne metode:

Bevarelse af effekt i lang tid - over tid bliver håret tyndere, de skal fjernes sjældnere.

Minimale finansielle omkostninger - tråden bliver nødt til at bruge mindre penge end på kvalitet pincet.

Epilation forårsager mindre smerte sammenlignet med andre metoder til fjernelse af hår.

Ved hjælp af tråden kan du fjerne ikke kun hår, men også døde hudceller. Således kombinerer proceduren virkningen af ​​peeling og epilering.

Hver gang forsøget tager mindre tid, kan du lære at trække øjenbrynene ud med en tråd om 3-5 minutter.

For at fjerne hår, skal du have en tyk bomuldstråd på 50-60 centimeter lang. Dens ender er bundet sammen. Derefter lægges tråden til tommelfingeren og indeksfingrene i begge hænder, vrider flere gange for at danne en loop i midten. Det er i dette hul, at hår skal placeres. Så kommer fingrene sammen og skilsmisse, så tråden bevæger sig, trækker overskydende hår ud.

Videoen viser den trillende hjemme:

voks

For dem, der ikke er vant til at bruge meget tid på øjenbrynskorrektion, vil epilering med voks gøre. Det skal opvarmes og påføres derefter på huden med et tyndt lag. Derefter kommer den frosne voks ud i en skarp bevægelse, og håret trækkes ud med det. Denne metode vil slippe af med vegetationen på kun 15-20 minutter.

Ulemper ved voksning:

Risiko for indgroet hår

Den første procedure udføres bedst i kabinen, ellers kan du blive brændt

Efter epilation forbliver inflammation ofte på huden.

Nye hår bliver tynde og svage, så det bliver svært at ændre formen på øjenbrynene om nødvendigt.

Voks fjerner hår fra roden, så resultatet varer op til tre uger. Fremgangsmåden kan udføres af alle piger, uanset tykkelsen og farven på deres øjenbryn.

Skønhedsbehandlinger

Med hjælp fra en professionel kan du fjerne hår ikke kun med voks eller tråd. Nu vinder popularitet nye metoder til fjernelse af hår. De giver dig mulighed for permanent at slippe af med vegetationen i nogle få procedurer.

photoepilation

Masters i salonerne rådgiver klienter til at lave photoepilation. Denne procedure er sikker og smertefri, den er velegnet til hår af enhver type. Det er også vigtigt, at denne metode til fjernelse af håret ikke beskadiger huden.

Ulemperne ved hårfjerning omfatter talrige kontraindikationer:

Det kan ikke udføres til gravide og ammende kvinder.

Det er forbudt at fjerne hår på denne måde til personer med overfølsomhed overfor sollys.

Proceduren er også forbudt for dem, der bruger pacemakere eller andre elektroniske enheder indbygget i kroppen.

Efter fotoepilation kan du ikke solbade og bruge kosmetik i flere dage.

Skud fra filmen "Forsøg at være min kone." Det er hvad der kan ske, hvis du ikke vender dig til fagfolk!

Laser hårfjerning

Den nøjagtige laserstråle vil bidrage til permanent at slippe af med overskydende hår. Fremgangsmåden udføres hurtigt, efter en halv time kan du vende tilbage til den sædvanlige livsstil. For at konsolidere resultatet er der nok 6-8 sessioner.

Men denne metode har sine ulemper:

Epilation er ikke egnet til ejere af tyndt og let hår, laser kan ikke genkende hår.

Før proceduren kan du ikke fjerne hår på andre måder, det er kun tilladt at skære eller barbere det.

Nogle piger klager over alvorlige smerter.

elektrolyse

Under elektrolyse under huden af ​​en pige bliver nåle injiceret for at lade strømmen strømme. Det ødelægger hårsækkenet, der permanent eliminerer uønsket vegetation.

Ulemperne ved denne metode er:

Der kan være ar fra nålen.

Fremgangsmåden er meget ubehagelig, det er også nødvendigt at bruge et bedøvelsesmiddel.

For permanent at glemme hår, skal du udføre hårfjerning i løbet af året.

Skud fra tv-serien "Orange - hit af sæsonen." I nogle lande betragtes mellemgroede øjenbryn som smukke, men de ser skræmmende ud

Andre øjenbrynskorrigeringsmetoder

Der er andre måder at trække ud øjenbryn uden pincet, såsom barbering. Mange piger rager dem delvist og tegner de savnede hår på toppen. Dette er praktisk, men resultatet varer kun et par dage.

Malede øjenbryn kan se stilfuldt ud, men dette billede passer ikke alle sammen

Det er ikke nødvendigt at trække håret ud med rod eller barbere det væk. Du kan forsigtigt skære dem med saks, så kæmp og læg. Skønhedsbutikker sælger styling geler og pande pensler. Med deres hjælp kan du give dit hår et velplejet udseende, selv uden hårfjerning.

Uanset den valgte metode til hårfjerning, skal du passe på god belysning og et forstørrelsesspejl.

For ikke at være smertefuldt smertefuldt, kan du bare forlade alt som det er. Men det ser ikke altid ud til at være passende.

Reduceret smerte

Du kan fortsætte med at plukke øjenbrynene med pincett, men denne forældede metode har mange ulemper:

Vanskeligheder ved valg - det vil tage meget tid og penge at finde den perfekte pincet. Ellers vil det hurtigt forringes, og du må ikke stoppe med at udtrække fine hår.

Mange kvinder har en øget smertegrænse, så de oplever svær ubehag under plukning, nogle begynder endda at græde eller nyser.

Efter hårfjerning kan rødme og irritation forekomme på huden, nogle gange forsvinder de kun efter få dage.

Der er hemmeligheder, der hjælper med at gøre almindelig plukning mindre smertefuldt. I skønhedssaloner forbereder masters altid huden til plukning, du kan følge deres eksempel derhjemme.

Hudkøling

Kølegeler, der bruges i saloner, er let at udskifte med is. Den er pakket i gasbind og påført øjenbrynene i et par minutter. Du kan lave is fra mineralvand eller kamille bouillon for at berolige huden.

Fugtgivende og ernæring

Efter afkøling anbringes en fugtighedscreme på øjenbrynene. Det er bedre at foretrække fed baby creme. Du skal vente, indtil den er helt tør, ellers vil pincetten (eller tråden) glide. Efter at have blødt cremen, kan du også blotte huden med et væv eller et håndklæde for at fjerne rester.

Rengøring af læder og værktøj

Før pincet skal pincet steriliseres. I skønhedssaloner behandles det med alkohol, du kan gøre det hjemme. Nogle piger tørrer med en alkoholopløsning og står over for at affedt den.

For andre tips om hjemmelavet øjenbryn plukning, se artiklen Sådan rykker du øjenbrynene hjemme.

konklusion

Hvis du snakker med makeup kunstnere, kan du høre mange tips om den rigtige form for øjenbryn. Men kun gennem forsøg og fejl kan man finde et billede, hvor en person vil føle sig godt tilpas. Selvom vi taler om formen på øjenbrynene.

Model Cara Delevingne lavede en karriere takket være hendes usædvanlige øjenbryn. Og hun føler sig behagelig selv i de mærkeligste billeder.

Sådan trækkes du ud med øjenbryn uden pincet og pincet: 5 måder

Indsendt af: admin i Facials and makeup 25 maj 2018 Kommentarer Off på Sådan trækkes øjenbrynene ud uden pincet og pincet: 5 måder deaktiveret 201 Visninger

Øjenbryn plukning er en velkendt procedure for de fleste piger. Men for de fleste er det ret smertefuldt. Oftest er pincett bruges til at slippe af med hårene, og det leverer hovedpine, fordi håret trækkes og trækkes ud af huden.

Det viser sig at i lang tid er der måder, hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet. I øst blev en tråd brugt til at korrigere formen på øjenbrynene. Som følge heraf er denne metode blevet populær og har endda sin egen betegnelse triding. Det er den mest populære metode til plukning af øjenbryn uden pincet.

Der er dog andre måder, blandt hvilke er:

 1. Voksning af hårfjerning.
 2. Elektroepilyatsiyayu.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Epilering.

Selvfølgelig er ikke alle disse metoder anvendelige derhjemme. Men de er alle gyldige og har flere fordele. Om hver tale separat.

Som allerede nævnt syntes teknikken i øst. Det var der, at piger blev af med det mest uhyggelige hår. Før brylluppet måtte pigen gennemgå hårfjerningsprocessen for hele kroppen, fordi det var mangel på hår, der blev betragtet som et tegn på renlighed og uskyld. I det gamle Persien markerede dette ritual dannelsen af ​​en pigekvinde overhovedet.

I hvert land har proceduren sit eget navn. En generaliseret trilling opstod fra den engelske "stringing"; i Egypten kaldes proceduren "fatl", "abru" i Iran og "khit" i nogle andre lande i den arabiske verden.

Triding er meget populær i Europa og i øst, men stadig ikke særlig kendt i Rusland. I mellemtiden er dette en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder. Overvej plusserne plukning tråd.

 1. Budget. Hvis du selv behersker teknologien, kan du spare en betydelig sum penge, fordi der ikke kræves nogen forbrugsvarer.
 2. Alsidighed. Tråden kan fjerne hår overalt på kroppen, og de, der har mestret teknikken perfekt, kan bruge den til at justere formen af ​​et skæg.
 3. Smertefri. I modsætning til pincet giver tråden ikke noget ubehag.
 4. Effektivitet. Teknikken giver dig mulighed for at fjerne de fleste af hårene, mens tråden fanger selv de korteste.
 5. Langsigtet effekt. Efter sådan fjernelse begynder hårene ikke straks at vokse.
 6. Peeling. Under trilling fjernes døde hudceller yderligere, hvilket bidrager til sin hurtige regenerering og fornyelse.

Selvfølgelig kan du på nogen måde finde den negative side. I dette tilfælde er procedurens varighed. Men her er der nogle nuancer, når du går igennem alle faser af en sådan plukning flere gange, vil øjenbrynskorrektion ikke længere tage meget af din tid. Det handler om disse faser og snakker videre.

Før du begynder at trække ud, skal du få det nødvendige værktøj. I dette tilfælde et spejl i et godt oplyst sted og tråd. Det er bedst at tage en bomuldstråd, det tager håret bedre og glider ikke. Ideel spole med mærkning nr. 10.

 1. Vask ansigt og hænder, det er tilrådeligt at desinficere huden på hænderne og øjenbrynene.
 2. Pulver området over det øvre øjenlåg, kam dine øjenbryn fra bunden opad.
 3. Skær et stykke tråd til den ønskede længde. I gennemsnit er det 0,5 meter, men efter den første procedure forstår du den større eller mindre værdi, du har brug for.
 4. Stram trådens ender straks, og stræk den løkke, du har skabt.
 5. Dernæst gør de "otte": Drej tråden i midten om et par omgange. Endene af løkken skal forblive på begge hendes fingre.
 6. Stræk de resulterende sløjfer med din pegefinger og tommelfingeren. Hvis du ændrer afstanden mellem puderne på tommelfingeren og pegefingeren, skal midten af ​​"otte" bevæge sig.
 7. Øv at styre tråden.
 8. Tag tråden til højre øjenbryn. Reducer afstanden mellem fingrene på samme hånd, centret skal også skifte til højre.
 9. Bring den venstre (store) trekant til stedet for uønsket hårvækst.
 10. Placer hjørnet af trekanten under det ønskede hår, og åben derefter fingrene på din højre hånd. Centret vil skifte, og det ønskede hår vil falde ind i det snoet område.

På samme princip trækker du alle uønskede hår. Det anbefales at skifte til højre og venstre øjenbryn. Hvis du først er færdig med den ene side, så er der en chance for at lave asymmetriske øjenbryn.

Også, hvis du ikke har stødt på denne metode før, er det værd at besøge en specialist. Det er bedre at se alt arbejdet personligt, så du ikke selv begår fejl.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynene ud med en regelmæssig tråd:

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer og balsamer, du bruger. Den skræmmende figur - i 96% af de populære mærker af shampoo er komponenter, der forgifter vores krop. De vigtigste stoffer, som skyldes alle problemerne, er mærket på etiketterne som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat, PEG. Disse kemiske komponenter ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til ikke at bruge de produkter, hvor denne kemi er placeret.

For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midlerne fra Mulsan Сosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle onlinebutik mulsan.ru Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlighed, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Normalt, når der opstår spørgsmål om, hvordan du kan trække ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet, kommer voks straks til at tænke på. Det bruges ofte til depilation og er blevet et velkendt værktøj. Denne voks hjælper ud, når du skal slippe af med korte hår.

Denne procedure har en række fordele. Den vigtigste blandt dem er effektivitet. Håret fjernes sammen med roden, så vokse ikke i lang tid. Med konstant hårfjerning med en lignende metode, falder frekvensen og væksten af ​​væksten, panden bliver mere klar og velplejet.

Det er også praktisk at voks voks, fordi med en bevægelse fjernes en stor del af det uønskede hår. Men der er også ulemper.

 • Du har brug for færdigheden til at udføre en tilsvarende korrektion.
 • Der er risiko for indgroede hår.
 • Permanent depilation kan for meget forpine browlinjen.
 • Ofte efterlader sådan hårfjerning irritation på huden.

Derfor er det værd at tænke, inden du starter en lignende procedure, men hvis du tilpasser dig, kan du hurtigt og permanent slippe af med uønsket hår.

Hvis du spørger en professionel beautician, end du kan trække ud øjenbryn undtagen pincet, vil han helt sikkert rådgive dig om fotoepilation. Denne metode anses trods alt for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige. Til antallet af dets fordele er:

 • Evnen til at bruge til enhver øjenbryn, stivhed og farve er ligegyldigt.
 • Øjenbryn bliver nøjagtige, jeg får de nødvendige konturer.
 • Absolut smertefrihed og sikkerhed for huden.

Men proceduren er kompliceret og udfører den hjemme uden udstyr vil ikke fungere. Der er også andre ulemper:

 • Før du gennemfører den første session, skal du bestå test og konsultere en kosmetolog.
 • Du kan ikke udføre proceduren, hvis du allerede har brugt andre metoder til fjernelse af hår.
 • Proceduren er kontraindiceret til gravide og ammende piger.
 • Forbudt fotoepilation og dem, der har indbyggede elektroniske enheder i kroppen.

Det må siges, at i de senere år begyndte fotoepilatorer at blive vist på hylderne i butikkerne. De er dyrere end deres kendte kolleger, men en sådan enhed vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår over hele kroppen smertefrit.

Denne procedure er signifikant forskellig fra alt ovenfor, fordi det giver dig ikke kun mulighed for midlertidigt at trække hårene ud, men også for permanent at justere formen på øjenbrynene. Men for et sådant resultat bliver nødt til at bruge 4-5 sessioner, som vil være pengene værd.

Også fra de negative aspekter er det værd at bemærke, at efter proceduren små skorper kan danne sig på huden, vil de passere inden for 3 dage. Laser kan ikke bruges til mørkt hår.

Blandt argumenterne for, er det værd at fremhæve:

 • Smertefri.
 • Hurtig, gennemsnitlig tid pr. Session er 30 minutter.
 • Sikkerhed.
 • Langsigtet resultat.

Denne procedure udføres heller ikke hjemme, men kan betragtes som en alternativ metode til pincet. En nål med en elektrisk strøm indsættes under huden, udledningen påføres på hårpæren, som dør. Så det viser sig, at efter en session vil uønsket hår ikke vokse.

Der er tilfælde, hvor den anden session er nødvendig, nogle hår kan vises igen. En anden session er dog det maksimale antal procedurer. Tilslutte sig denne korrektion, husk at det er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at anvende anæstetiske cremer eller sprayer.

Så du er bekendt med de mest populære måder at trække ud øjenbryn uden pincet. Nogle af dem kan laves hjemme, andre skal udføres i showrooms under tilsyn af specialister. Bestem hvilken af ​​metoderne der er rigtige for dig, pik alle fordele og ulemper. Når du finder en passende mulighed, vil det ikke længere være et problem for dig at plukke øjenbryn.

Er du en af ​​de millioner af kvinder, der ønsker at deres øjenvipper og øjenbryn bliver længere og tykkere?

Og efter øjenvippeudvidelser er familiens tilstand forværret galt?

Og har du allerede tænkt på radikale foranstaltninger?

Det er forståeligt, fordi øjenvipper og øjenbryn er din skønhed og en grund til stolthed. Derudover er det i det mindste nu i mode. Og det faktum, at en kvinde med attraktive øjenvipper og øjenbryn ser yngre ud, er et aksiom, der ikke kræver bevis.

Derfor anbefaler vi at læse historier og anmeldelser af piger, der virkelig hurtigt lykkedes at vokse øjenvipper og øjenbryn hjemme, effektivt og uden dyre procedurer.

Se også: Hvad er øjenbryn laser korrektion? (Video)

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet?

Hej alle sammen! Nu vil jeg fortælle dig, hvordan du trækker ud øjenbryn uden pincet. For eksempel situationen: akut behov for pincet til øjenbryn, men ingen steder kan du finde det? Eller kan du bare ikke finde et værktøj, der passer til dig? Det er ligegyldigt, det kan du undvære. Og vi vil erstatte det med en almindelig tråd. Det er ønskeligt, hvis det er tykkere, med mærkning "№10" på spolen. Hvis der ikke er sådanne tråde derhjemme, vil almindelig foldet flere gange passe. Skær en tråd omkring 50 cm lang (dette er hvis # 10), binde begge ender sammen for at lave en ring. Trådens længde er angivet ca., i fremtiden kan du ændre det som du ønsker.

For at trække ud øjenbryn uden pincet, drej tråden i midten, ca. 6-10 gange. Vi klæder ringene af de resulterende otte på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder.

Nu flytter du fingrene fra hinanden og skubber, vi gør det snoede centrum af tråden bevæge sig til venstre mod højre. Prøv det.

Lav trekant i højre hånd lille, og i venstre store. Et eksempel i øverste højre del af figuren (nedenfor). Vi anvender en større trekant på det rigtige sted, så skifter vi tråden mod hårets vækst og samtidig bevæger vi fingrene fra højre hånd fra hinanden. Tråden vil vride, gribe og trække hår. Figuren viser den ønskede bevægelsesretning af fingrene til forskellige steder i ansigtet.

Tvivlende øjenbryn uden pincet: tip

1. Før du prøver at ændre formen på øjenbrynene på denne måde, skal du først øve fingrene rundt om den tråd, der drejer rundt om.

2. Forsøg ikke at straks fange et stort antal hår.

3. De første få tilgange bevæger armene så langsomt som muligt.

4. Så at tråden ikke fanger huden, pulver den lidt.

Nogle, efter at have forsøgt denne metode, glemte simpelthen to pincet. Måske passer dette til dig?

Del med dine venner!

Med kærlighed og varme til dig, Natalia Klishina,
mor til to børn, lærer, koreograf, musiker,
Børnepasning konsulent op til 10 år gammel,
Træningskonsulent,
forfatter af projektet "Datteren vokser op, sønnen vokser"

Værtinden

Websted for kvinder: sundhed, skønhed, relationer, karriere, uddannelse og udvikling af børn samt beviste opskrifter, håndarbejde, horoskoper, forretningsidéer, interessante mennesker, steder og arrangementer.

Vi lærer at trække øjenbryn med en streng

Øjenbryn plukker med tråd. Detaljeret brugsanvisning.

Øjenbryn formgivning regler

Symmetri er nødvendig for et smukt ansigt, som også gælder for øjenbryn.

For at give øjenbrynens korrekthed og symmetri skal du tage en blyant, markere øjenbrynets begyndelse, så blyanten rører ved næsens vinge. Derefter bevæger du toppen af ​​blyanten, så den passerer gennem øjets skall og berører øjenbryn - her vil det være øjenbryns højeste punkt. Efter at have flyttet spidsen af ​​blyanten fra vingen, bestemmer vi øjenbrynets ende gennem det yderste hjørne af øjet. Det er bedre at fremhæve øjenbrynens naturlige form, og understrege det korrekt. Det er også værd at skære hårene, hvis de går ud over øjenbrynene, eller tag en børste, kam hårene mod vækst og skære unødvendige hår langs den øverste linje. For mere detaljerede instruktioner om valg af formen på øjenbrynene, afhængigt af ansigtsformen, læs her.

Pluck øjenbryn med tråd

Der er flere muligheder for at give øjenbrynerne det rigtige udseende. Pincet, tang eller pincet, tråd. Hvert værktøj har både fordele og ulemper. Popularitet er ved at plukke øjenbryn tråd. Denne teknik giver dig mulighed for at fjerne selv de mindste og fineste hår, som ikke altid kan anvendes til pincet. Tråden kan også fange mere plads end pincet. Bringe infektion med en sådan teknik er næsten umulig.

Resultatet af øjenbrynskorrektion med en tråd bevares i op til en måned. Og vigtigst af alt - med hjælp af tråden får du den perfekte form af øjenbrynene. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på en salon eller bare har lyst til at mestre denne teknik på egen hånd, kan du lære at trække dine øjenbryn ved hjælp af en tråd derhjemme.

Det er lidt arbejde på huden omkring øjenbrynene, så processen ikke er smertefuld. Vi anbefaler at dampe ud i ansigtet, eller påfør et håndklæde gennemblødt i meget varmt vand til øjenbrynene. Hvis du ikke kan lide vandbehandlinger, kan du blot fugtgøre øjenbrynene med en creme. Det er vigtigt at huske at øjenbrynshårene skal være tørre på det tidspunkt, hvor proceduren er afsluttet, da det ellers vil være vanskeligt at klare dem.

Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige tråd, du bør ikke tage den første syntetik, tror effekten vil være langt fra forventet. Det er nødvendigt at tage en tynd bomulds tråd omkring 45 cm lang. Tilslut enderne af tråden til en lille knude for at lave en cirkel. Næste, med tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder strækker vi vores cirkel og drejer den 5 gange den ene side, det viser 2 trekanter.

Når du trækker et hår, skal du være inde i en af ​​dem. Plucking anbefales at passere gennem hårlinjen for ikke at forårsage specielt ubehag. Det skal skiftevis åbne den ene eller den anden side. Fra næsen skal der flytte jævnt til templerne.

Efter proceduren skal du rengøre overfladen af ​​håret og børste dem væk. Efter proceduren er det også muligt at tørre de røde områder med en isterning for at reducere rødhed og ubehagelige fornemmelser, hvilket vil mindske hævelsen og reducere smertefulde fornemmelser.

Du er også velkommen til at prøve denne metode selv, samt se pædagogiske videoer, som du nemt kan lære at trække øjenbryn med en tråd.

Tørrende øjenbryn uden pincet i 5 minutter. Jeg forventer ikke et sådant resultat! Teknik, som intet sammenligner!

På denne måde skal du se! Den video, vi tilbyder at se, vil lære dig at plukke dine øjenbryn på en usædvanlig måde. Pincet, der skal behandles tålmodigt og omhyggeligt, er ikke for alle.

Kvinder, der har prøvet epileringstråden i stedet for pincett, hævder, at dette er en mindre smertefuld metode. Derudover er der ikke grimme irritation efter håret, og håret vokser ekstremt langsomt.

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

Denne metode er meget gammel og holdes langt i høj grad blandt muslimske kvinder. Læg op på en smuk stærk tråd og begynd at øve. I dette tilfælde er det vigtigste - træning! Vedligeholdelse af øjenbrynene med en tråd tager meget lidt tid og vil hjælpe, når pincetten ikke var til stede.

Hændernes bevægelser med tråd ligner små saks arbejde - du tager fat i håret og klemmer det mod vækst. Selvfølgelig skal du hænge af det, men ideen er meget god!

Juster øjenbrynene gradvis, så de viste sig symmetriske, med glatte kanter. Denne detaljerede video hjælper enhver kvinde med at beherske en nyttig teknik - vis hendes venner hvordan man bruger epilering hjemme med en tråd!

Hvordan kan du trække øjenbryn undtagen pincett

Sådan formes dine øjenbryn uden pincet

Menneskelige øjenbryn har en unik evne til at ændre ansigtsformen, udseendet af en person. Det er derfor, du skal være yderst forsigtig med plejeproceduren og ændre formen på øjenbrynene.

Hvilken form for øjenbryn vælger

I begyndelsen af ​​70'erne og 80'erne var formen på øjenbryn, der lignede en tynd tråd, meget populær blandt damerne. Til dato er brede og tykke øjenbryn blevet ganske fashionable og populære.

Men det betyder ikke, at du blindt skal følge modetrends og give dine øjenbryn den form, der nu er i mode. Makeup-kunstnere i en stemme rådgiver alle, der ikke kan bestemme formen på deres øjenbryn for at stole på deres egen smag. Du skal først fokusere på formen af ​​det ovale af dit ansigt.

Ideelt set skal formen på øjenbrynene se ud så naturligt som muligt. Bøjningen skal gradvis aftage og blive lidt hævet i slutningen. Øjenbrynet skal starte fra det indre hjørne af øjet og slutte på niveauet af den linje, der forbinder næsens vinge og det ydre hjørne af øjet.

Til dato er der et par måder at forme dine øjenbryn på uden at plukke:

 • voks
 • photoepilation
 • elektrolyse
 • Øjenbryn farvning
 • Med en kosmetisk blyant
 • Som følge af anvendelsen af ​​øjenbryn eller øjenlågsskygger

Hver af disse metoder har sine egne positive og negative punkter, dets egenskaber. Derfor skal du grundigt gøre dig bekendt med alle, før du foretrækker en metode. Herefter træffer den endelige beslutning.

Øjenbryn form korrektion metoder

Udviklingen af ​​moderne teknologi giver dig mulighed for at bruge den nyeste teknologi, som du kan justere formen på øjenbrynene på:

Voks. For at ændre formen på øjenbrynens voksmetode anvendte voksstrimler. De har en bestemt buet form, som gør det muligt at give dem en bøjning, hvilken form du vil give til dine øjenbryn.

Voks har den unikke evne til at gribe alle hårene, selv de mindste og korteste, hvilket er ret vanskeligt at fjerne ved hjælp af andre metoder.

Ved hjælp af metoden til voksning med voks kan du udføre proceduren så hurtigt som muligt. Efter alt er hoveddelen af ​​hårene, der skal fjernes, fjernet en gang. Men denne metode har nogle ulemper. For eksempel kan det forekomme en lille irritation af huden efter brug. Derudover gør voksningsmetoden ikke det muligt at opnå perfekt bøjning af øjenbryn. Det betyder, at det er nødvendigt at bruge en yderligere justering.

Laser eller foto epilation. Denne metode er den næst mest populære metode, hvordan man giver øjenbrynene form uden at plukke. Hans adfærd er kun mulig under forholdene i kabinen. Inden sessionen starter, lægger patienten på specielle beskyttelsesbriller, der er nødvendige for at beskytte øjnene mod de negative virkninger af laserstråler. Som følge af udsættelse for håret i laserbjælkenes øjenbryn ødelægges hårsækkene. Dette medfører spontant hårtab på øjenbrynene. Som følge af laser eller fotoepilation kan huden omkring øjnene blive rød. Men denne irritation forsvinder om cirka to dage. Disse to metoder til hårfjerning i øjenbrynområdet anses for at være dyre. Men efter deres anvendelse, bogstaveligt talt i to eller tre sessioner, kan du permanent slippe af med overskydende hår på øjenbrynene.

Eletroepilyatsiya. Essensen af ​​denne metode er, at hårsækkene på øjenbrynene er påvirket af en lille udledning af elektrisk strøm. Som følge heraf bliver hårsækkene ødelagt, hvilket fører til hårtab. Ved hjælp af denne metode kan du slippe af med uønsket øjenbryn hår til livet. Procentdelen af ​​hårgenvækst efter anvendelse af elektrolysemetoden er tre procent. Det negative punkt ved at bruge denne metode er muligheden for mindre irritation af huden omkring øjnene. For at fjerne fortynding er det nødvendigt at anvende en særlig beroligende creme til huden, der er ramt af irritation i flere dage efter sessionen. Elektrisk beluftning betragtes som den mest smertefulde og dyre metode. Men med sin brug kan du opnå næsten perfekte øjenbrynformer.

Måder at korrigere formen af ​​øjenbryn ved hjælp af kosmetik

Ofte for at besvare spørgsmålet "hvordan man formler dine øjenbryn uden at plukke", anbefaler eksperter at bruge en metode ved hjælp af kosmetik:

Skift øjenbrynens farve. For hver enkelt af os er hårfarvning en velkendt og populær procedure. Men der er også en metode til at korrigere formen på øjenbrynene ved at ændre deres farve. Farve håret i øjenbrynområdet har nogle særlige egenskaber. For eksempel bør hårfarven og farven på øjenbrynene matche i farveskalaen (en forskel på en eller to toner er tilladt). Det bør også ikke glemmes, at ved at bruge for mørke toner til farvning af øjenbryn, som er væsentligt forskellige fra hårets farve på hovedet, øges visuelt din alder med flere år.

Ved hjælp af en kosmetisk blyant. Denne metode er den nemmeste, billigste og mest overkommelige. Ved hjælp af en kosmetisk blyant kan du visuelt øge øjenbrynens længde, ændre formen på krumningen og gøre øjenbrynens tråd meget tyndere. Det er nødvendigt at udføre denne procedure ekstremt omhyggeligt. Blyantlinjen bør ikke være solid.

Det er nødvendigt at tegne hvert hår separat. Så har pandebøjningen det mest naturlige udseende. Efter at have afsluttet linjen med en blyant skal den forsigtigt skygges.

Brug af øjenbrynskygger. Almindelige øjenskygger af en passende farve kan være egnede til denne procedure. For blondiner ville det mest naturlige være brugen af ​​nuancer af beige og grå nuancer. Brunhårede kvinder er bedst til at bruge nuancer af lysebrun. Brunetter kan vælge sorte nuancer. For at anvende skygger er det bedst at bruge en børste med en hård bunke. Efter afslutningen af ​​anvendelsen af ​​skygger kan deres rester fjernes ved hjælp af en normal bomuldspindel.

Ved første øjekast ser det ud til at den smukke bøje af øjenbrynene ikke er så vigtig. Men i virkeligheden kan det betydeligt ændre udtrykket af dit ansigt. Derfor må spørgsmålet "hvordan man formler øjenbryn uden at plukke", tages meget alvorligt. Fra et forholdsvis stort antal mulige metoder til øjenbryn form korrektion, bør du stoppe dit valg på den, der passer dig mest. Det er nødvendigt at tage højde for sådanne faktorer som graden af ​​hudreaktion på virkningen af ​​irriterende stoffer, din smertegrænse og materielle evner. Og husk, hvad der ser naturligt ud, er smukt!

Og hvordan du forme øjenbrynene uden at plukke, deler med os din mening i kommentarerne.

Sådan trækkes øjenbrynene ud med tråd og pincet

Et velformet øjenbryn er en ekspressiv del af vores ansigt. Med sin hjælp kan du formidle sådanne følelser som overraskelse, glæde, vrede. Ud over øjenbrynernes deltagelse i ansigtsudtryk er de også genstand for modetrends: de toner, plukker, ændrer, giver dem forskellige former. Hver nation har sine egne kulturelle skikke for øjenbrynformning. Når krigerne i det antikke Kina med deres hjælp gjorde deres image fantastisk. Ægyptenes kvinder troede på, at de ideelle øjenbryn (foto vedhæftet) var i Nefertiti. Tykke, accreted på næsebroen, var de et vigtigt element i skønheden i Centralasien. Tynde, svarte bueformede øjenbryn var genstand for tilbedelse i middelalderlige Europa.

Den ideelle form for øjenbryn i dag er deres naturlige skønhed og pleje. Og hvis mændene bryder sig om dem, reduceres til et minimum, så for kvinder er det et permanent job. Den første fase på vej til at opnå den perfekte form af øjenbryn - korrektion. Der er flere måder at give dem den nødvendige form. De mest berømte og populære er følgende: korrektion med pincett og tråd. Hver dame foretrækker den, hun kan lide.

Lad os tage et kig på, hvordan du trækker øjenbrynene ud med en snor og pincet, find ud af, hvilken funktion og bekvemmelighed hver metode har. Før du begynder, skal du rense øjenbryn og behandle det med et desinfektionsmiddel. Træk derefter den ønskede form med en blyant eller en skygge. For at forhindre irritation og lindre smerte, kan du kort holde en isterning på det korrekte område.

Vi lærte om denne metode fra østlige kvinder, der har brugt det i lang tid og effektivt. For at udføre proceduren skal du have en bomuldstråd. Det er nødvendigt at måle 60 centimeter og skære. Enderne er bundet sammen. Sæt den bundne tråd på begge hendes fingre og lav et par sløjfer for at lave et tal på otte. Nu kan du fortsætte til korrektionen. Du spørger om hvordan? Plukkende øjenbryn med tråd er meget let. Tryk det krydsede område tæt på øjenbrynens hår og skub det med pegefingeren og tommelfingeren. Når vi tager det væk fra huden, fjernes hår, der er fanget mellem de krydsede tråde. Denne korrektionsmetode giver dig mulighed for at trække et stort område i én bevægelse, samt fjerne næppe mærkbare hår.

Hvordan trækker du ud øjenbryn med pincet?

Denne metode er ret simpel. Det vigtigste er at vælge et værktøj til proceduren. Pincet kommer i forskellige former: bred, smal, stor, lille, lige, skrå. Det ideelle redskab til øjenbrynskorrektion er den med enderne tæt knyttet til hinanden. Hvert hår skal falde mellem dem, og derefter let, smertefrit fjernet. Efter proceduren, både i det første og det andet tilfælde, ryddes det korrigerede område af de fjernede hår, cremen påføres det fra irritationer (eller de sædvanlige børn).

For at du selv bestemmer, hvordan du pluk øjenbrynene med en snor eller tang, skal du prøve den ene og den anden. Derefter vil det være let at forstå, hvilket er mest passende.

Øjenbryn plukning grundlæggende

Hvis du ved, hvordan du korrekt pluk øjenbrynene, kan vi sige, at du ved, hvordan du justerer dit udseende for at opnå det perfekte resultat. Mange undrer sig over, hvorfor du ikke bare kan justere øjenbrynene uden nogle funktioner. Faktum er, at de skal være perfekte på grund af deres store betydning i udseende. Du skal bare eksperimentere med en blyant ved spejlet og tegne forskellige former for dig selv, og du vil forstå, hvorfor dette er et så vigtigt øjeblik.

Selvfølgelig er sjældent en pige født med en ideel form, de fleste er nødt til at justere det. Hvis dette er din første gang, kan du gå til mesteren. Teknik plukning øjenbryn, de vil blive respekteret, så får du en naturlig, smuk lysbuen. Derudover kan du se nogle af de finesser, der er forbundet med arbejdet med ham.

Herudover ved mesterne, hvordan man forsigtigt trækker øjenbrynene ud, hvilken form der ikke kan anvendes i bestemte typer mennesker og så videre. Selvfølgelig er redskaberne, arbejdsplanen, alt hjemme, men du skal være sikker på dine evner. Hvis det ikke er i tvivl, hvorfor ikke prøve?

Generelle regler

Reglerne for øjenbrynskorrektion er primært baseret på den nøjagtige bestemmelse af ansigtets form. Hver type person har en række anbefalinger, ifølge hvilke en eller anden form kan eller ikke kan anvendes. Du bør helt sikkert tjekke med dem, for i stedet for at forstå hvordan man laver perfekte øjenbryn, får man i hvert fald et mærkeligt resultat.

 • For piger med et firkantet ansigt er det bedst at justere deres øjenbryn i en aflang buet form.
 • Buttede piger passer let hævede øjenbryn. Det er værd at være opmærksom på indersiden. Det skal være tykkere end udefra.
 • Hvis du har et ovalt ansigt, er der lige og let buede figurer til rådighed.
 • Ejerne af det samme ansigt i form af en trekant er bedst til at øge øjenbrynene lidt og give dem en ensartet bøjning.

For at forstå, hvordan man laver smukke øjenbryn, er det også nødvendigt at studere de kanoner, som de er bygget på. Før du knuser dine øjenbryn, skal du markere et par punkter. Især bør de begynde ved skæringspunktet mellem en retlinie, der passerer gennem hjørnet af øjet på indersiden af ​​næsens vinge. De skal ende på en stråle, der passerer gennem det yderste hjørne af øjet. Bøjningen skal være på en linje, der starter fra næsens vinge og passerer gennem øjets pupil.

Det er nødvendigt at forberede alle værktøjer til arbejde. For at finde ud af, hvordan man knuser øjenbryn, skal man forstå, at værktøjssætet er ekstremt vigtigt. Proceduren vil begynde og slutte på den. Den første vigtigste ting er pincet. Det anbefales at vælge en variant med skarpe og fladskårne tips.

Hvorfor spørger du? Dette vil fjerne hårene uanset hvor lang tid øjenbrynene er. Du kan hente selv den korteste. Hvis du overvejer smertefrit at plukke dine øjenbryn, skal du passe på en creme, der blødgør huden.

Derudover skal pincet desinficeres med ethvert antiseptisk middel, inden de fremstiller moderne øjenbryn. Du skal også bruge den efter proceduren komplet med bomuldsstynder.

Så du ikke gør ondt under plukningen, cirka ti minutter før du laver perfekte øjenbryn, skal du anvende cremen. Umiddelbart inden du begynder huden og hårene selv gnides med en lotion indeholdende alkohol. Dette vil affrædere dem, hvilket ikke tillader, at tangene kommer ud under driften.

Funktioner af proceduren

Før du laver smukke øjenbryn, skal du markere arbejdsområdet. Især kan du bruge en hvid kosmetisk blyant og markere grænsen. Vi taler om de punkter, der blev beskrevet i begyndelsen. Hvis du allerede har hentet formularen, er det også ønskeligt at tegne det ved hjælp af en konturpenne.

Hvis du ikke ved, hvordan smukt at trække ud øjenbryn, eksperimentere med stencils. Når du har fyldt pladsen i dem, vil du kunne se, hvor godt denne formular er for dig. Desuden giver stencilen dig mulighed for at forstå, hvordan du jævnt plukker øjenbrynene. I det store og hele er det nok at fjerne alt, der går ud over de grænser, der er angivet af stencilen.

Før du fjerner hår, skal du omhyggeligt kæmme dem. Dette vil løfte dem lidt op. Mange spekulerer på, om du kan trække øjenbryn ovenfra. De fleste herrer rådgiver for at undgå dette. Udtrækning af hårene ovenfra risikerer du alvorligt at ændre konturerne i dit ansigt, og så er spørgsmålet om hvor smukt at trække ud øjenbryn muligvis ikke. Desuden passer for lavt plantet "bue" ikke til nogen form for person.

Det er nødvendigt at spændes lidt under plukningen. Dette vil reducere smerte. For at forstå, hvordan man klemmer øjenbrynene, er det nok at lære at du bare skal fjerne hår, der vokser forkert. Bliv ikke involveret i denne proces. "Ropes" vil ikke føje til din tiltrækningskraft.

Når arbejdet er afsluttet, skal du gå over huden med et antiseptisk middel. Dette vil ikke kun beskytte mod den mulige indledning af bakterier, men også hjælpe i kampen mod rødme. Hvis du tænker på, hvordan du trækker ud øjenbryn uden pincet, så er der faktisk mange måder. Dette kan være en tråd, og voks og laser hårfjerning.

Komplet billedet vil være i stand til at gøre høj kvalitet makeup. For at gøre dette skal du vælge de skygger, der passer dig i skygge og børste fordeles over huden. Du kan også bruge applikatorer til at anvende skygger. I forhold til en blyant vil du få et mere naturligt udseende.

Hvis du vil bruge en blyant, skal du arbejde med omhyggelige bevægelser. Blyanten selv skal være pæn og skarp. Bevægelsen svarer til retningen af ​​hårvækst. For at gøre sminke gemt til slutningen af ​​dagen, kan du bruge en speciel gel. Nu ved du hvordan man laver mode øjenbryn.

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Måder at lette ansigts- og kropshår