Sådan trækker du ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet

Ikke alle kan lide at udholde smerte for skønhedens skyld. Derfor søger piger hvordan man trækker øjenbryn uden pincet. Dette kan gøres hjemme eller i kabinen.

Tråd brug

Trialing er en kosmetisk procedure, der involverer plukning af øjenbryn med en tråd.

Fordelene ved denne metode:

Bevarelse af effekt i lang tid - over tid bliver håret tyndere, de skal fjernes sjældnere.

Minimale finansielle omkostninger - tråden bliver nødt til at bruge mindre penge end på kvalitet pincet.

Epilation forårsager mindre smerte sammenlignet med andre metoder til fjernelse af hår.

Ved hjælp af tråden kan du fjerne ikke kun hår, men også døde hudceller. Således kombinerer proceduren virkningen af ​​peeling og epilering.

Hver gang forsøget tager mindre tid, kan du lære at trække øjenbrynene ud med en tråd om 3-5 minutter.

For at fjerne hår, skal du have en tyk bomuldstråd på 50-60 centimeter lang. Dens ender er bundet sammen. Derefter lægges tråden til tommelfingeren og indeksfingrene i begge hænder, vrider flere gange for at danne en loop i midten. Det er i dette hul, at hår skal placeres. Så kommer fingrene sammen og skilsmisse, så tråden bevæger sig, trækker overskydende hår ud.

Videoen viser den trillende hjemme:

voks

For dem, der ikke er vant til at bruge meget tid på øjenbrynskorrektion, vil epilering med voks gøre. Det skal opvarmes og påføres derefter på huden med et tyndt lag. Derefter kommer den frosne voks ud i en skarp bevægelse, og håret trækkes ud med det. Denne metode vil slippe af med vegetationen på kun 15-20 minutter.

Ulemper ved voksning:

Risiko for indgroet hår

Den første procedure udføres bedst i kabinen, ellers kan du blive brændt

Efter epilation forbliver inflammation ofte på huden.

Nye hår bliver tynde og svage, så det bliver svært at ændre formen på øjenbrynene om nødvendigt.

Voks fjerner hår fra roden, så resultatet varer op til tre uger. Fremgangsmåden kan udføres af alle piger, uanset tykkelsen og farven på deres øjenbryn.

Skønhedsbehandlinger

Med hjælp fra en professionel kan du fjerne hår ikke kun med voks eller tråd. Nu vinder popularitet nye metoder til fjernelse af hår. De giver dig mulighed for permanent at slippe af med vegetationen i nogle få procedurer.

photoepilation

Masters i salonerne rådgiver klienter til at lave photoepilation. Denne procedure er sikker og smertefri, den er velegnet til hår af enhver type. Det er også vigtigt, at denne metode til fjernelse af håret ikke beskadiger huden.

Ulemperne ved hårfjerning omfatter talrige kontraindikationer:

Det kan ikke udføres til gravide og ammende kvinder.

Det er forbudt at fjerne hår på denne måde til personer med overfølsomhed overfor sollys.

Proceduren er også forbudt for dem, der bruger pacemakere eller andre elektroniske enheder indbygget i kroppen.

Efter fotoepilation kan du ikke solbade og bruge kosmetik i flere dage.

Skud fra filmen "Forsøg at være min kone." Det er hvad der kan ske, hvis du ikke vender dig til fagfolk!

Laser hårfjerning

Den nøjagtige laserstråle vil bidrage til permanent at slippe af med overskydende hår. Fremgangsmåden udføres hurtigt, efter en halv time kan du vende tilbage til den sædvanlige livsstil. For at konsolidere resultatet er der nok 6-8 sessioner.

Men denne metode har sine ulemper:

Epilation er ikke egnet til ejere af tyndt og let hår, laser kan ikke genkende hår.

Før proceduren kan du ikke fjerne hår på andre måder, det er kun tilladt at skære eller barbere det.

Nogle piger klager over alvorlige smerter.

elektrolyse

Under elektrolyse under huden af ​​en pige bliver nåle injiceret for at lade strømmen strømme. Det ødelægger hårsækkenet, der permanent eliminerer uønsket vegetation.

Ulemperne ved denne metode er:

Der kan være ar fra nålen.

Fremgangsmåden er meget ubehagelig, det er også nødvendigt at bruge et bedøvelsesmiddel.

For permanent at glemme hår, skal du udføre hårfjerning i løbet af året.

Skud fra tv-serien "Orange - hit af sæsonen." I nogle lande betragtes mellemgroede øjenbryn som smukke, men de ser skræmmende ud

Andre øjenbrynskorrigeringsmetoder

Der er andre måder at trække ud øjenbryn uden pincet, såsom barbering. Mange piger rager dem delvist og tegner de savnede hår på toppen. Dette er praktisk, men resultatet varer kun et par dage.

Malede øjenbryn kan se stilfuldt ud, men dette billede passer ikke alle sammen

Det er ikke nødvendigt at trække håret ud med rod eller barbere det væk. Du kan forsigtigt skære dem med saks, så kæmp og læg. Skønhedsbutikker sælger styling geler og pande pensler. Med deres hjælp kan du give dit hår et velplejet udseende, selv uden hårfjerning.

Uanset den valgte metode til hårfjerning, skal du passe på god belysning og et forstørrelsesspejl.

For ikke at være smertefuldt smertefuldt, kan du bare forlade alt som det er. Men det ser ikke altid ud til at være passende.

Reduceret smerte

Du kan fortsætte med at plukke øjenbrynene med pincett, men denne forældede metode har mange ulemper:

Vanskeligheder ved valg - det vil tage meget tid og penge at finde den perfekte pincet. Ellers vil det hurtigt forringes, og du må ikke stoppe med at udtrække fine hår.

Mange kvinder har en øget smertegrænse, så de oplever svær ubehag under plukning, nogle begynder endda at græde eller nyser.

Efter hårfjerning kan rødme og irritation forekomme på huden, nogle gange forsvinder de kun efter få dage.

Der er hemmeligheder, der hjælper med at gøre almindelig plukning mindre smertefuldt. I skønhedssaloner forbereder masters altid huden til plukning, du kan følge deres eksempel derhjemme.

Hudkøling

Kølegeler, der bruges i saloner, er let at udskifte med is. Den er pakket i gasbind og påført øjenbrynene i et par minutter. Du kan lave is fra mineralvand eller kamille bouillon for at berolige huden.

Fugtgivende og ernæring

Efter afkøling anbringes en fugtighedscreme på øjenbrynene. Det er bedre at foretrække fed baby creme. Du skal vente, indtil den er helt tør, ellers vil pincetten (eller tråden) glide. Efter at have blødt cremen, kan du også blotte huden med et væv eller et håndklæde for at fjerne rester.

Rengøring af læder og værktøj

Før pincet skal pincet steriliseres. I skønhedssaloner behandles det med alkohol, du kan gøre det hjemme. Nogle piger tørrer med en alkoholopløsning og står over for at affedt den.

For andre tips om hjemmelavet øjenbryn plukning, se artiklen Sådan rykker du øjenbrynene hjemme.

konklusion

Hvis du snakker med makeup kunstnere, kan du høre mange tips om den rigtige form for øjenbryn. Men kun gennem forsøg og fejl kan man finde et billede, hvor en person vil føle sig godt tilpas. Selvom vi taler om formen på øjenbrynene.

Model Cara Delevingne lavede en karriere takket være hendes usædvanlige øjenbryn. Og hun føler sig behagelig selv i de mærkeligste billeder.

Sådan trækkes du ud med øjenbryn uden pincet og pincet: 5 måder

Indsendt af: admin i Facials og makeup 25 maj 2018 Kommentarer Off på Sådan trækkes du ud med øjenbryn uden pincet og pincet: 5 måder deaktiveret 194 visninger

Øjenbryn plukning er en velkendt procedure for de fleste piger. Men for de fleste er det ret smertefuldt. Oftest er pincett bruges til at slippe af med hårene, og det leverer hovedpine, fordi håret trækkes og trækkes ud af huden.

Det viser sig at i lang tid er der måder, hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet. I øst blev en tråd brugt til at korrigere formen på øjenbrynene. Som følge heraf er denne metode blevet populær og har endda sin egen betegnelse triding. Det er den mest populære metode til plukning af øjenbryn uden pincet.

Der er dog andre måder, blandt hvilke er:

 1. Voksning af hårfjerning.
 2. Elektroepilyatsiyayu.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Epilering.

Selvfølgelig er ikke alle disse metoder anvendelige derhjemme. Men de er alle gyldige og har flere fordele. Om hver tale separat.

Som allerede nævnt syntes teknikken i øst. Det var der, at piger blev af med det mest uhyggelige hår. Før brylluppet måtte pigen gennemgå hårfjerningsprocessen for hele kroppen, fordi det var mangel på hår, der blev betragtet som et tegn på renlighed og uskyld. I det gamle Persien markerede dette ritual dannelsen af ​​en pigekvinde overhovedet.

I hvert land har proceduren sit eget navn. En generaliseret trilling opstod fra den engelske "stringing"; i Egypten kaldes proceduren "fatl", "abru" i Iran og "khit" i nogle andre lande i den arabiske verden.

Triding er meget populær i Europa og i øst, men stadig ikke særlig kendt i Rusland. I mellemtiden er dette en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder. Overvej plusserne plukning tråd.

 1. Budget. Hvis du selv behersker teknologien, kan du spare en betydelig sum penge, fordi der ikke kræves nogen forbrugsvarer.
 2. Alsidighed. Tråden kan fjerne hår overalt på kroppen, og de, der har mestret teknikken perfekt, kan bruge den til at justere formen af ​​et skæg.
 3. Smertefri. I modsætning til pincet giver tråden ikke noget ubehag.
 4. Effektivitet. Teknikken giver dig mulighed for at fjerne de fleste af hårene, mens tråden fanger selv de korteste.
 5. Langsigtet effekt. Efter sådan fjernelse begynder hårene ikke straks at vokse.
 6. Peeling. Under trilling fjernes døde hudceller yderligere, hvilket bidrager til sin hurtige regenerering og fornyelse.

Selvfølgelig kan du på nogen måde finde den negative side. I dette tilfælde er procedurens varighed. Men her er der nogle nuancer, når du går igennem alle faser af en sådan plukning flere gange, vil øjenbrynskorrektion ikke længere tage meget af din tid. Det handler om disse faser og snakker videre.

Før du begynder at trække ud, skal du få det nødvendige værktøj. I dette tilfælde et spejl i et godt oplyst sted og tråd. Det er bedst at tage en bomuldstråd, det tager håret bedre og glider ikke. Ideel spole med mærkning nr. 10.

 1. Vask ansigt og hænder, det er tilrådeligt at desinficere huden på hænderne og øjenbrynene.
 2. Pulver området over det øvre øjenlåg, kam dine øjenbryn fra bunden opad.
 3. Skær et stykke tråd til den ønskede længde. I gennemsnit er det 0,5 meter, men efter den første procedure forstår du den større eller mindre værdi, du har brug for.
 4. Stram trådens ender straks, og stræk den løkke, du har skabt.
 5. Dernæst gør de "otte": Drej tråden i midten om et par omgange. Endene af løkken skal forblive på begge hendes fingre.
 6. Stræk de resulterende sløjfer med din pegefinger og tommelfingeren. Hvis du ændrer afstanden mellem puderne på tommelfingeren og pegefingeren, skal midten af ​​"otte" bevæge sig.
 7. Øv at styre tråden.
 8. Tag tråden til højre øjenbryn. Reducer afstanden mellem fingrene på samme hånd, centret skal også skifte til højre.
 9. Bring den venstre (store) trekant til stedet for uønsket hårvækst.
 10. Placer hjørnet af trekanten under det ønskede hår, og åben derefter fingrene på din højre hånd. Centret vil skifte, og det ønskede hår vil falde ind i det snoet område.

På samme princip trækker du alle uønskede hår. Det anbefales at skifte til højre og venstre øjenbryn. Hvis du først er færdig med den ene side, så er der en chance for at lave asymmetriske øjenbryn.

Også, hvis du ikke har stødt på denne metode før, er det værd at besøge en specialist. Det er bedre at se alt arbejdet personligt, så du ikke selv begår fejl.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynene ud med en regelmæssig tråd:

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer og balsamer, du bruger. Den skræmmende figur - i 96% af de populære mærker af shampoo er komponenter, der forgifter vores krop. De vigtigste stoffer, som skyldes alle problemerne, er mærket på etiketterne som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat, PEG. Disse kemiske komponenter ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til ikke at bruge de produkter, hvor denne kemi er placeret.

For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midlerne fra Mulsan Сosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle onlinebutik mulsan.ru Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlighed, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Normalt, når der opstår spørgsmål om, hvordan du kan trække ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet, kommer voks straks til at tænke på. Det bruges ofte til depilation og er blevet et velkendt værktøj. Denne voks hjælper ud, når du skal slippe af med korte hår.

Denne procedure har en række fordele. Den vigtigste blandt dem er effektivitet. Håret fjernes sammen med roden, så vokse ikke i lang tid. Med konstant hårfjerning med en lignende metode, falder frekvensen og væksten af ​​væksten, panden bliver mere klar og velplejet.

Det er også praktisk at voks voks, fordi med en bevægelse fjernes en stor del af det uønskede hår. Men der er også ulemper.

 • Du har brug for færdigheden til at udføre en tilsvarende korrektion.
 • Der er risiko for indgroede hår.
 • Permanent depilation kan for meget forpine browlinjen.
 • Ofte efterlader sådan hårfjerning irritation på huden.

Derfor er det værd at tænke, inden du starter en lignende procedure, men hvis du tilpasser dig, kan du hurtigt og permanent slippe af med uønsket hår.

Hvis du spørger en professionel beautician, end du kan trække ud øjenbryn undtagen pincet, vil han helt sikkert rådgive dig om fotoepilation. Denne metode anses trods alt for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige. Til antallet af dets fordele er:

 • Evnen til at bruge til enhver øjenbryn, stivhed og farve er ligegyldigt.
 • Øjenbryn bliver nøjagtige, jeg får de nødvendige konturer.
 • Absolut smertefrihed og sikkerhed for huden.

Men proceduren er kompliceret og udfører den hjemme uden udstyr vil ikke fungere. Der er også andre ulemper:

 • Før du gennemfører den første session, skal du bestå test og konsultere en kosmetolog.
 • Du kan ikke udføre proceduren, hvis du allerede har brugt andre metoder til fjernelse af hår.
 • Proceduren er kontraindiceret til gravide og ammende piger.
 • Forbudt fotoepilation og dem, der har indbyggede elektroniske enheder i kroppen.

Det må siges, at i de senere år begyndte fotoepilatorer at blive vist på hylderne i butikkerne. De er dyrere end deres kendte kolleger, men en sådan enhed vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår over hele kroppen smertefrit.

Denne procedure er signifikant forskellig fra alt ovenfor, fordi det giver dig ikke kun mulighed for midlertidigt at trække hårene ud, men også for permanent at justere formen på øjenbrynene. Men for et sådant resultat bliver nødt til at bruge 4-5 sessioner, som vil være pengene værd.

Også fra de negative aspekter er det værd at bemærke, at efter proceduren små skorper kan danne sig på huden, vil de passere inden for 3 dage. Laser kan ikke bruges til mørkt hår.

Blandt argumenterne for, er det værd at fremhæve:

 • Smertefri.
 • Hurtig, gennemsnitlig tid pr. Session er 30 minutter.
 • Sikkerhed.
 • Langsigtet resultat.

Denne procedure udføres heller ikke hjemme, men kan betragtes som en alternativ metode til pincet. En nål med en elektrisk strøm indsættes under huden, udledningen påføres på hårpæren, som dør. Så det viser sig, at efter en session vil uønsket hår ikke vokse.

Der er tilfælde, hvor den anden session er nødvendig, nogle hår kan vises igen. En anden session er dog det maksimale antal procedurer. Tilslutte sig denne korrektion, husk at det er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at anvende anæstetiske cremer eller sprayer.

Så du er bekendt med de mest populære måder at trække ud øjenbryn uden pincet. Nogle af dem kan laves hjemme, andre skal udføres i showrooms under tilsyn af specialister. Bestem hvilken af ​​metoderne der er rigtige for dig, pik alle fordele og ulemper. Når du finder en passende mulighed, vil det ikke længere være et problem for dig at plukke øjenbryn.

Er du en af ​​de millioner af kvinder, der ønsker at deres øjenvipper og øjenbryn bliver længere og tykkere?

Og efter øjenvippeudvidelser er familiens tilstand forværret galt?

Og har du allerede tænkt på radikale foranstaltninger?

Det er forståeligt, fordi øjenvipper og øjenbryn er din skønhed og en grund til stolthed. Derudover er det i det mindste nu i mode. Og det faktum, at en kvinde med attraktive øjenvipper og øjenbryn ser yngre ud, er et aksiom, der ikke kræver bevis.

Derfor anbefaler vi at læse historier og anmeldelser af piger, der virkelig hurtigt lykkedes at vokse øjenvipper og øjenbryn hjemme, effektivt og uden dyre procedurer.

Se også: Hvad er øjenbryn laser korrektion? (Video)

5 måder at plukke øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet

Øjenbryn plukning er en velkendt procedure for de fleste piger. Men for de fleste er det ret smertefuldt. Oftest er pincett bruges til at slippe af med hårene, og det leverer hovedpine, fordi håret trækkes og trækkes ud af huden.

Det viser sig at i lang tid er der måder, hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet. I øst blev en tråd brugt til at korrigere formen på øjenbrynene. Som følge heraf er denne metode blevet populær og har endda sin egen betegnelse triding. Det er den mest populære metode til plukning af øjenbryn uden pincet.

Der er dog andre måder, blandt hvilke er:

 1. Voksning af hårfjerning.
 2. Elektroepilyatsiyayu.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Epilering.

Selvfølgelig er ikke alle disse metoder anvendelige derhjemme. Men de er alle gyldige og har flere fordele. Om hver tale separat.

Triding

Som allerede nævnt syntes teknikken i øst. Det var der, at piger blev af med det mest uhyggelige hår. Før brylluppet måtte pigen gennemgå hårfjerningsprocessen for hele kroppen, fordi det var mangel på hår, der blev betragtet som et tegn på renlighed og uskyld. I det gamle Persien markerede dette ritual dannelsen af ​​en pigekvinde overhovedet.

I hvert land har proceduren sit eget navn. En generaliseret trilling opstod fra den engelske "stringing"; i Egypten kaldes proceduren "fatl", "abru" i Iran og "khit" i nogle andre lande i den arabiske verden.

Fordele ved fremgangsmåden

Triding er meget populær i Europa og i øst, men stadig ikke særlig kendt i Rusland. I mellemtiden er dette en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder. Overvej plusserne plukning tråd.

 1. Budget. Hvis du selv behersker teknologien, kan du spare en betydelig sum penge, fordi der ikke kræves nogen forbrugsvarer.
 2. Alsidighed. Tråden kan fjerne hår overalt på kroppen, og de, der har mestret teknikken perfekt, kan bruge den til at justere formen af ​​et skæg.
 3. Smertefri. I modsætning til pincet giver tråden ikke noget ubehag.
 4. Effektivitet. Teknikken giver dig mulighed for at fjerne de fleste af hårene, mens tråden fanger selv de korteste.
 5. Langsigtet effekt. Efter sådan fjernelse begynder hårene ikke straks at vokse.
 6. Peeling. Under trilling fjernes døde hudceller yderligere, hvilket bidrager til sin hurtige regenerering og fornyelse.

Selvfølgelig kan du på nogen måde finde den negative side. I dette tilfælde er procedurens varighed. Men her er der nogle nuancer, når du går igennem alle faser af en sådan plukning flere gange, vil øjenbrynskorrektion ikke længere tage meget af din tid. Det handler om disse faser og snakker videre.

Triding teknik

Før du begynder at trække ud, skal du få det nødvendige værktøj. I dette tilfælde et spejl i et godt oplyst sted og tråd. Det er bedst at tage en bomuldstråd, det tager håret bedre og glider ikke. Ideel spole med mærkning nr. 10.

 1. Vask ansigt og hænder, det er tilrådeligt at desinficere huden på hænderne og øjenbrynene.
 2. Pulver området over det øvre øjenlåg, kam dine øjenbryn fra bunden opad.
 3. Skær et stykke tråd til den ønskede længde. I gennemsnit er det 0,5 meter, men efter den første procedure forstår du den større eller mindre værdi, du har brug for.
 4. Stram trådens ender straks, og stræk den løkke, du har skabt.
 5. Dernæst gør de "otte": Drej tråden i midten om et par omgange. Endene af løkken skal forblive på begge hendes fingre.
 6. Stræk de resulterende sløjfer med din pegefinger og tommelfingeren. Hvis du ændrer afstanden mellem puderne på tommelfingeren og pegefingeren, skal midten af ​​"otte" bevæge sig.
 7. Øv at styre tråden.
 8. Tag tråden til højre øjenbryn. Reducer afstanden mellem fingrene på samme hånd, centret skal også skifte til højre.
 9. Bring den venstre (store) trekant til stedet for uønsket hårvækst.
 10. Placer hjørnet af trekanten under det ønskede hår, og åben derefter fingrene på din højre hånd. Centret vil skifte, og det ønskede hår vil falde ind i det snoet område.

På samme princip trækker du alle uønskede hår. Det anbefales at skifte til højre og venstre øjenbryn. Hvis du først er færdig med den ene side, så er der en chance for at lave asymmetriske øjenbryn.

Også, hvis du ikke har stødt på denne metode før, er det værd at besøge en specialist. Det er bedre at se alt arbejdet personligt, så du ikke selv begår fejl.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynene ud med en regelmæssig tråd:

Wax depilation

Normalt, når der opstår spørgsmål om, hvordan du kan trække ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet, kommer voks straks til at tænke på. Det bruges ofte til depilation og er blevet et velkendt værktøj. Denne voks hjælper ud, når du skal slippe af med korte hår.

Denne procedure har en række fordele. Den vigtigste blandt dem er effektivitet. Håret fjernes sammen med roden, så vokse ikke i lang tid. Med konstant hårfjerning med en lignende metode, falder frekvensen og væksten af ​​væksten, panden bliver mere klar og velplejet.

Det er også praktisk at voks voks, fordi med en bevægelse fjernes en stor del af det uønskede hår. Men der er også ulemper.

 • Du har brug for færdigheden til at udføre en tilsvarende korrektion.
 • Der er risiko for indgroede hår.
 • Permanent depilation kan for meget forpine browlinjen.
 • Ofte efterlader sådan hårfjerning irritation på huden.

Derfor er det værd at tænke, inden du starter en lignende procedure, men hvis du tilpasser dig, kan du hurtigt og permanent slippe af med uønsket hår.

photoepilation

Hvis du spørger en professionel beautician, end du kan trække ud øjenbryn undtagen pincet, vil han helt sikkert rådgive dig om fotoepilation. Denne metode anses trods alt for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige. Til antallet af dets fordele er:

 • Evnen til at bruge til enhver øjenbryn, stivhed og farve er ligegyldigt.
 • Øjenbryn bliver nøjagtige, jeg får de nødvendige konturer.
 • Absolut smertefrihed og sikkerhed for huden.

Men proceduren er kompliceret og udfører den hjemme uden udstyr vil ikke fungere. Der er også andre ulemper:

 • Før du gennemfører den første session, skal du bestå test og konsultere en kosmetolog.
 • Du kan ikke udføre proceduren, hvis du allerede har brugt andre metoder til fjernelse af hår.
 • Proceduren er kontraindiceret til gravide og ammende piger.
 • Forbudt fotoepilation og dem, der har indbyggede elektroniske enheder i kroppen.

Det må siges, at i de senere år begyndte fotoepilatorer at blive vist på hylderne i butikkerne. De er dyrere end deres kendte kolleger, men en sådan enhed vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår over hele kroppen smertefrit.

Laser hårfjerning

Denne procedure er signifikant forskellig fra alt ovenfor, fordi det giver dig ikke kun mulighed for midlertidigt at trække hårene ud, men også for permanent at justere formen på øjenbrynene. Men for et sådant resultat bliver nødt til at bruge 4-5 sessioner, som vil være pengene værd.

Også fra de negative aspekter er det værd at bemærke, at efter proceduren små skorper kan danne sig på huden, vil de passere inden for 3 dage. Laser kan ikke bruges til mørkt hår.

Blandt argumenterne for, er det værd at fremhæve:

 • Smertefri.
 • Hurtig, gennemsnitlig tid pr. Session er 30 minutter.
 • Sikkerhed.
 • Langsigtet resultat.

elektrolyse

Denne procedure udføres heller ikke hjemme, men kan betragtes som en alternativ metode til pincet. En nål med en elektrisk strøm indsættes under huden, udledningen påføres på hårpæren, som dør. Så det viser sig, at efter en session vil uønsket hår ikke vokse.

Der er tilfælde, hvor den anden session er nødvendig, nogle hår kan vises igen. En anden session er dog det maksimale antal procedurer. Tilslutte sig denne korrektion, husk at det er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at anvende anæstetiske cremer eller sprayer.

Så du er bekendt med de mest populære måder at trække ud øjenbryn uden pincet. Nogle af dem kan laves hjemme, andre skal udføres i showrooms under tilsyn af specialister. Bestem hvilken af ​​metoderne der er rigtige for dig, pik alle fordele og ulemper. Når du finder en passende mulighed, vil det ikke længere være et problem for dig at plukke øjenbryn.

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet?

Hej alle sammen! Nu vil jeg fortælle dig, hvordan du trækker ud øjenbryn uden pincet. For eksempel situationen: akut behov for pincet til øjenbryn, men ingen steder kan du finde det? Eller kan du bare ikke finde et værktøj, der passer til dig? Det er ligegyldigt, det kan du undvære. Og vi vil erstatte det med en almindelig tråd. Det er ønskeligt, hvis det er tykkere, med mærkning "№10" på spolen. Hvis der ikke er sådanne tråde derhjemme, vil almindelig foldet flere gange passe. Skær en tråd omkring 50 cm lang (dette er hvis # 10), binde begge ender sammen for at lave en ring. Trådens længde er angivet ca., i fremtiden kan du ændre det som du ønsker.

For at trække ud øjenbryn uden pincet, drej tråden i midten, ca. 6-10 gange. Vi klæder ringene af de resulterende otte på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder.

Nu flytter du fingrene fra hinanden og skubber, vi gør det snoede centrum af tråden bevæge sig til venstre mod højre. Prøv det.

Lav trekant i højre hånd lille, og i venstre store. Et eksempel i øverste højre del af figuren (nedenfor). Vi anvender en større trekant på det rigtige sted, så skifter vi tråden mod hårets vækst og samtidig bevæger vi fingrene fra højre hånd fra hinanden. Tråden vil vride, gribe og trække hår. Figuren viser den ønskede bevægelsesretning af fingrene til forskellige steder i ansigtet.

Tvivlende øjenbryn uden pincet: tip

1. Før du prøver at ændre formen på øjenbrynene på denne måde, skal du først øve fingrene rundt om den tråd, der drejer rundt om.

2. Forsøg ikke at straks fange et stort antal hår.

3. De første få tilgange bevæger armene så langsomt som muligt.

4. Så at tråden ikke fanger huden, pulver den lidt.

Nogle, efter at have forsøgt denne metode, glemte simpelthen to pincet. Måske passer dette til dig?

Del med dine venner!

Med kærlighed og varme til dig, Natalia Klishina,
mor til to børn, lærer, koreograf, musiker,
Børnepasning konsulent op til 10 år gammel,
Træningskonsulent,
forfatter af projektet "Datteren vokser op, sønnen vokser"

5 måder at plukke øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet

Øjenbryn plukning er en velkendt procedure for de fleste piger. Men for de fleste er det ret smertefuldt. Oftest er pincett bruges til at slippe af med hårene, og det leverer hovedpine, fordi håret trækkes og trækkes ud af huden.

Det viser sig at i lang tid er der måder, hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet. I øst blev en tråd brugt til at korrigere formen på øjenbrynene. Som følge heraf er denne metode blevet populær og har endda sin egen betegnelse triding. Det er den mest populære metode til plukning af øjenbryn uden pincet.

Der er dog andre måder, blandt hvilke er:

 1. Voksning af hårfjerning.
 2. Elektroepilyatsiyayu.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Epilering.

Selvfølgelig er ikke alle disse metoder anvendelige derhjemme. Men de er alle gyldige og har flere fordele. Om hver tale separat.

Triding

Som allerede nævnt syntes teknikken i øst. Det var der, at piger blev af med det mest uhyggelige hår. Før brylluppet måtte pigen gennemgå hårfjerningsprocessen for hele kroppen, fordi det var mangel på hår, der blev betragtet som et tegn på renlighed og uskyld. I det gamle Persien markerede dette ritual dannelsen af ​​en pigekvinde overhovedet.

I hvert land har proceduren sit eget navn. En generaliseret trilling opstod fra den engelske "stringing"; i Egypten kaldes proceduren "fatl", "abru" i Iran og "khit" i nogle andre lande i den arabiske verden.

Fordele ved fremgangsmåden

Triding er meget populær i Europa og i øst, men stadig ikke særlig kendt i Rusland. I mellemtiden er dette en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder. Overvej plusserne plukning tråd.

 1. Budget. Hvis du selv behersker teknologien, kan du spare en betydelig sum penge, fordi der ikke kræves nogen forbrugsvarer.
 2. Alsidighed. Tråden kan fjerne hår overalt på kroppen, og de, der har mestret teknikken perfekt, kan bruge den til at justere formen af ​​et skæg.
 3. Smertefri. I modsætning til pincet giver tråden ikke noget ubehag.
 4. Effektivitet. Teknikken giver dig mulighed for at fjerne de fleste af hårene, mens tråden fanger selv de korteste.
 5. Langsigtet effekt. Efter sådan fjernelse begynder hårene ikke straks at vokse.
 6. Peeling. Under trilling fjernes døde hudceller yderligere, hvilket bidrager til sin hurtige regenerering og fornyelse.

Selvfølgelig kan du på nogen måde finde den negative side. I dette tilfælde er procedurens varighed. Men her er der nogle nuancer, når du går igennem alle faser af en sådan plukning flere gange, vil øjenbrynskorrektion ikke længere tage meget af din tid. Det handler om disse faser og snakker videre.

Triding teknik

Før du begynder at trække ud, skal du få det nødvendige værktøj. I dette tilfælde et spejl i et godt oplyst sted og tråd. Det er bedst at tage en bomuldstråd, det tager håret bedre og glider ikke. Ideel spole med mærkning nr. 10.

 1. Vask ansigt og hænder, det er tilrådeligt at desinficere huden på hænderne og øjenbrynene.
 2. Pulver området over det øvre øjenlåg, kam dine øjenbryn fra bunden opad.
 3. Skær et stykke tråd til den ønskede længde. I gennemsnit er det 0,5 meter, men efter den første procedure forstår du den større eller mindre værdi, du har brug for.
 4. Stram trådens ender straks, og stræk den løkke, du har skabt.
 5. Dernæst gør de "otte": Drej tråden i midten om et par omgange. Endene af løkken skal forblive på begge hendes fingre.
 6. Stræk de resulterende sløjfer med din pegefinger og tommelfingeren. Hvis du ændrer afstanden mellem puderne på tommelfingeren og pegefingeren, skal midten af ​​"otte" bevæge sig.
 7. Øv at styre tråden.
 8. Tag tråden til højre øjenbryn. Reducer afstanden mellem fingrene på samme hånd, centret skal også skifte til højre.
 9. Bring den venstre (store) trekant til stedet for uønsket hårvækst.
 10. Placer hjørnet af trekanten under det ønskede hår, og åben derefter fingrene på din højre hånd. Centret vil skifte, og det ønskede hår vil falde ind i det snoet område.

På samme princip trækker du alle uønskede hår. Det anbefales at skifte til højre og venstre øjenbryn. Hvis du først er færdig med den ene side, så er der en chance for at lave asymmetriske øjenbryn.

Også, hvis du ikke har stødt på denne metode før, er det værd at besøge en specialist. Det er bedre at se alt arbejdet personligt, så du ikke selv begår fejl.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynene ud med en regelmæssig tråd:

Wax depilation

Normalt, når der opstår spørgsmål om, hvordan du kan trække ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet, kommer voks straks til at tænke på. Det bruges ofte til depilation og er blevet et velkendt værktøj. Denne voks hjælper ud, når du skal slippe af med korte hår.

Denne procedure har en række fordele. Den vigtigste blandt dem er effektivitet. Håret fjernes sammen med roden, så vokse ikke i lang tid. Med konstant hårfjerning med en lignende metode, falder frekvensen og væksten af ​​væksten, panden bliver mere klar og velplejet.

Det er også praktisk at voks voks, fordi med en bevægelse fjernes en stor del af det uønskede hår. Men der er også ulemper.

 • Du har brug for færdigheden til at udføre en tilsvarende korrektion.
 • Der er risiko for indgroede hår.
 • Permanent depilation kan for meget forpine browlinjen.
 • Ofte efterlader sådan hårfjerning irritation på huden.

Derfor er det værd at tænke, inden du starter en lignende procedure, men hvis du tilpasser dig, kan du hurtigt og permanent slippe af med uønsket hår.

photoepilation

Hvis du spørger en professionel beautician, end du kan trække ud øjenbryn undtagen pincet, vil han helt sikkert rådgive dig om fotoepilation. Denne metode anses trods alt for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige. Til antallet af dets fordele er:

 • Evnen til at bruge til enhver øjenbryn, stivhed og farve er ligegyldigt.
 • Øjenbryn bliver nøjagtige, jeg får de nødvendige konturer.
 • Absolut smertefrihed og sikkerhed for huden.

Men proceduren er kompliceret og udfører den hjemme uden udstyr vil ikke fungere. Der er også andre ulemper:

 • Før du gennemfører den første session, skal du bestå test og konsultere en kosmetolog.
 • Du kan ikke udføre proceduren, hvis du allerede har brugt andre metoder til fjernelse af hår.
 • Proceduren er kontraindiceret til gravide og ammende piger.
 • Forbudt fotoepilation og dem, der har indbyggede elektroniske enheder i kroppen.

Det må siges, at i de senere år begyndte fotoepilatorer at blive vist på hylderne i butikkerne. De er dyrere end deres kendte kolleger, men en sådan enhed vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår over hele kroppen smertefrit.

Laser hårfjerning

Denne procedure er signifikant forskellig fra alt ovenfor, fordi det giver dig ikke kun mulighed for midlertidigt at trække hårene ud, men også for permanent at justere formen på øjenbrynene. Men for et sådant resultat bliver nødt til at bruge 4-5 sessioner, som vil være pengene værd.

Også fra de negative aspekter er det værd at bemærke, at efter proceduren små skorper kan danne sig på huden, vil de passere inden for 3 dage. Laser kan ikke bruges til mørkt hår.

Blandt argumenterne for, er det værd at fremhæve:

 • Smertefri.
 • Hurtig, gennemsnitlig tid pr. Session er 30 minutter.
 • Sikkerhed.
 • Langsigtet resultat.

elektrolyse

Denne procedure udføres heller ikke hjemme, men kan betragtes som en alternativ metode til pincet. En nål med en elektrisk strøm indsættes under huden, udledningen påføres på hårpæren, som dør. Så det viser sig, at efter en session vil uønsket hår ikke vokse.

Der er tilfælde, hvor den anden session er nødvendig, nogle hår kan vises igen. En anden session er dog det maksimale antal procedurer. Tilslutte sig denne korrektion, husk at det er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at anvende anæstetiske cremer eller sprayer.

Så du er bekendt med de mest populære måder at trække ud øjenbryn uden pincet. Nogle af dem kan laves hjemme, andre skal udføres i showrooms under tilsyn af specialister. Bestem hvilken af ​​metoderne der er rigtige for dig, pik alle fordele og ulemper. Når du finder en passende mulighed, vil det ikke længere være et problem for dig at plukke øjenbryn.

Se også: Hvad er øjenbryn laser korrektion? (Video)

Hvordan lette håret på ben og arme?

Ordbedøvelse