Måder at lette ansigtshår

Der er mange forskellige måder at oplyse ansigtshår hjemme, men valg af metode afhænger af hudens følsomhed. For at selvblege håret i ansigtet behøver ingen armaturer, men kun de relevante kemiske reagenser, der sælges i butikker, er nødvendige. Bejdsning af ansigtshår gøres nemt hjemme.

Enkle metoder til at fjerne mørkt hår

Hvis du vælger at misfarve ansigtshår, kan du anvende den nemmeste måde. Til gennemførelse anvendes 3% hydrogenperoxid. Væske er imprægneret med et stykke bomuld, og derefter tørres ansigtets hud med det. Særligt omhyggeligt er det nødvendigt at behandle de steder, hvor uønskede mørke hår er fundet. Proceduren varer ikke mere end 5 minutter. For at opnå det ønskede resultat skal den beskrevne manipulation udføres dagligt.

Ca. 15 dage vises de første resultater, og til sidst forsvinder mørke hår i 1-1,5 måneder. Hvis huden er meget følsom, kan der forekomme irritation i form af rødme. For at undgå dette kan du fortynde hydrogenperoxidet med vand i et forhold 1: 1. Dette vil kun øge tiden for blegning af mørke hår - de vil miste deres farve ikke om 30 dage, men om 2 måneder.

Hvis der ikke er hydrogenperoxid, kan det erstattes med citronsaft. For at gøre dette skal du tage en frisk frugt og presse saften ud af den på enhver kendt måde (det bedste er en juicer). Hvis du bruger flydende 2-, 3-dages eller mere gammel, vil ingen blegningsvirkning ikke fungere. Fremgangsmåden er den samme som for hydrogenperoxid.

Hjemmelavet maske for at fjerne mørkt hår

Hvis du har en barberkrem, kan du forsøge at lette hårene på følgende måde: hydrogenperoxid (3%) blandes med den eksisterende barberkrem (du kan bruge) i lige store mængder. Den resulterende blanding skal påføres huden i form af en maske, som skal være på huden i ca. 20 minutter.

Derefter vaskes alt grundigt af og en nærende creme påføres ansigtet. For at øge effekten på mørke hår, skal der tilføjes nogle få dråber ammoniak til masken.

Det blev eksperimentelt fastslået, at hvis en lignende maske anvendes en gang hver 2. dag, så efter 2 uger vil alle de mørke hår på ansigtet blive misfarvet. Samtidig sænker deres vækst, hvilket forenkler kampen mod dem.

Hvis du ikke vil rive med kemiske reagenser, så kan du købe noget hårbelysning, for eksempel hydroponisk og vådt mørkt hår med en bomuldspindel. Væsken bør være i det behandlede område i højst 10 minutter, og derefter vaskes det af med rindende vand. Normalt forsvinder hårene i løbet af en måned, men nogle gange må man kæmpe dem længere.

At lave salve fra improviserede midler

For at forberede kompositionen til ødelæggelse af mørke hår på ansigtet, skal du fylde på følgende komponenter:

 • flydende ammoniak;
 • hydrogenperoxid.
 • gidroperit.

For det første er det nødvendigt at knuse til en hydroperit med et pulverformigt tabletter. Dette gøres bedst i en mørtel, men hvis det ikke er der, kan du pakke pillerne i en ren klud og derefter slå dem flere gange med en hammer. Derefter tilsættes et par dråber ammoniak og det samme 3% hydrogenperoxid til pulveret. Alt dette bør omrøres grundigt med en pind indtil en homogen sammensætning.

Den resulterende salve påføres steder, hvor mørke hår ses. Der bør sammensætningen ikke være mere end 10 minutter. Derefter skal alt vaskes grundigt, og huden på ansigtet skal fugtes med en nærende creme. Som praksis har vist, slår en sådan salve ikke blot mørke hår helt op, men gør dem også mere skrøbelige og skrøbelige. Men vi skal huske på, at denne sammensætning kun kan anvendes en gang hver 7. dag, og der må ikke være bumser, revner eller sår på hudens behandlede områder. Ellers forårsager denne salve irritation på huden.

Du kan lave salven og en anden recept. For at gøre dette har du brug for følgende komponenter:

 1. Vaseline.
 2. Lanolin.
 3. Perhydrol.
 4. Ammoniak.
 5. Shampoo.

Salve fremstilles ved at blande ½ tsk. vaselin med 1 tsk. lanolin. Derefter tilsættes 4 dråber perhydrol til denne blanding (dette er 30% hydrogenperoxid). Rør igen indtil glat. Derefter skal du tilsætte nogle dråber ammoniakopløsning (flydende ammoniak) til blandingen. Tilsæt derefter ½ tsk. shampoo.

Derefter skal du forsigtigt slå blandingen. Dette kan gøres ved hjælp af en mixer. Den resulterende homogene masse overføres til en krukke med et låg.

For at bruge denne salve skal du tage den med en vatpind eller spatel og anvende den til de steder, hvor der findes mørke hår. Der bliver salven til helt tør.

Derefter er det nødvendigt at vaske kompositionen grundigt af med varmt vand og påfør en fugtgivende eller nærende creme til huden i de behandlede områder. Denne sammensætning kan kun anvendes 1 gang om 7 dage.

Konklusion om emnet

For at slippe af med mørke hår på ansigtet af huden, skal de være misfarvede. Eksisterende kemikalier gør det muligt at gøre det hjemme. Brug af sådanne stoffer, som sælges i en hvilken som helst hardware butik, kan du forberede salver, masker eller løsninger til at fjerne uønskede hår. Tiden for fuldstændig fjernelse af mørke hår afhænger af hudtype og hårstivhed.

Forsigtighed bør udøves hos kvinder med meget følsom hud. For at bruge de ovenfor beskrevne opskrifter uden skadelige konsekvenser for dig selv, bør du konsultere en læge. Ellers kan du få irritation på ansigtets hud, for eksempel rødme (i bedste fald). Hvis der er en mere alvorlig komplikation, skal vi straks søge lægehjælp.

Hvordan hurtigt og sikkert lette ansigtshår?

Arvelighed, hormonforstyrrelser, manglende funktion i det endokrine system - alt dette kan provokere udseendet af uønsket "vegetation" på ansigtet. Hvordan lette ansigtshår? Hvordan slippe af med forræderiske hår, så utilfredshed med ens eget udseende ikke giver en følelse af ubehag og er ikke foruroliget? Problemet løses på mange måder.

Overdreven hår har aldrig været i mode. Tilstedeværelsen af ​​vegetation på kroppen og især på ansigtet var et tegn på dårlig smag, selv i de egyptiske dronningers tid. Mange forstår og genkender menneskets animalske oprindelse, men få er villige til at komme til udtryk med naturens vagarier. Kvinder har altid været kategoriske til at løse dette problem, så de søgte forskellige måder, metoder og midler, så en lille fluff over læberne, store brede, mørke øjenbryn eller individuelle hår på hagen ødelagde ikke det overordnede billede.

Lysende ansigtshår er løsningen på mange problemer, såsom:

 • komplekser relateret til udseende
 • kosmetiske defekter i ansigtet;
 • psykisk ubehag;
 • psykisk lidelse.

Hvordan løser du problemet?

Razor og pincet - det første våben, der er klar til at tage i hænderne på kvinden. Men skynd dig ikke. I dette tilfælde er de ikke hjælpere, snarere tværtimod provokatørerne af situationen. Frisøren vil fjerne hårene, men ikke for længe, ​​og de nye vil ikke vokse så tynde. De bliver meget mørkere og tykkere og derfor mere mærkbare. Pincet? Langt fra hver kvinde er klar til at modstå tortur med pincet. En meget smertefuld proces, der kan forårsage hård hårvækst, og som følge heraf kan du simpelthen erhverve et fuldt udviklet skæg eller overskæg.

Du kan også bruge innovative metoder - smertefuld voksning og dyre laserprocedure. Hvordan skal man være? Hvad skal man vælge?

Hvordan laver vi håret usynligt?

Der er et alternativ - blegende hår ved hjælp af naturlige naturlige produkter eller kemiske kosmetiske præparater derhjemme.

Denne løsning er:

(på grund af kemisk behandling forsvinder håret i det hele taget helt);

(hår på ansigtet efter den første "hjemmesession" bliver næsten usynlig);

(kostprisen ved hårvæksthæmmende midler er ubetydelig i forhold til prisen på voksnings- og shugaringprocedurer);

(de nødvendige midler til misfarvning er altid i det næste apotek, og nogle af dem er endda "i hånden" i huset);

(at slippe af med "unødvendigt" hår er ikke tidskrævende og ikke en lang procedure, som enhver kvinde kan udføre hjemme alene).

Effektive midler til at blegge hår

Et "naturligt førstehjælpskit" og en række kemiske lægemidler vil let maske håret og gøre det usynligt. Misfarvning vil passere let, hurtigt og smertefrit.

Vi opregner de mest effektive og dokumenterede værktøjer, der lyser ansigtshår.

 • Kemikalier såsom hydrogenperoxid (hydrogenperoxid) med ammoniak.
 • Folkemedicin: citronsaft, kamilleinfusion.
 • Kosmetik - specielle hvidtekrem.

Inden du tester det valgte værktøj, skal du foretage en testkontrol af stoffets kompatibilitet med huden. Det er nok at behandle håndleddet med en lysende forbindelse for at se om der er allergiske reaktioner og bivirkninger.

Hydrogenperoxid - let, simpelt og billigt

Der er ikke nemmere end at tørre ansigtet med hydrogenperoxid, som har en massefraktion af det aktive stof på 3%.

 1. Fugt en bomuldspinne eller kosmetisk skive med peroxid.
 2. Tør problemområderne i ansigtet.
 3. Udfør proceduren i 5 minutter.

De første resultater vil ses allerede efter syv dage.

Det er usandsynligt, at resultatet vil blive mærkbart efter den første procedure. Men en systematisk tilgang vil bidrage til at opnå det ønskede resultat. Brug peroxid dagligt, og dit hår vil lyse. Som de siger, tålmodighed og kun tålmodighed.

Integreret tilgang

3% hydrogenperoxidopløsningen kan anvendes alene eller i kombination med andre komponenter.

Bland opløsningen af ​​hydrogenperoxid og barberskum i lige store kvantitative forhold. På steder med øget hårdhed får blandingen opnået uden gnidning. Varighed - 20 minutter. Afslutningsvis vaskes produktet, og for en blødere effekt behandles problemområdet med en nærende creme.

Tilsætningen af ​​ammoniak forbedrer virkningen af ​​sammensætningen "hydrogenperoxid + barberkrem. Et par dråber ammoniak - og opløsningen er klar til brug. Påfør skummet på fluffen i området af den nasolabiale trekant eller hagen. Tiden for de kosmetiske sessioner - hver anden dag. Må ikke misbruges reagenser. 5 procedurer vil være ganske nok til at lette hårene, og deres vækst bremset betydeligt.

Citronsaft er en naturlig løsning

Klemmes citronsaft virker underligt, hvis du bruger dette værktøj hver dag. Tør problemområder med citronsaft, men husk at det skal være friskpresset - ellers vil effektiviteten af ​​handlingen være nul.

Når hårfarve er medicin

Vidste du, at almindelig blond hårfarve hjælper med at blegne ansigtshår hurtigt?

 1. Alle komponenter i malingen er indbyrdes forbundne. Instruktionen er nyttig. Brug al maling på en gang er ikke nødvendig. Den tredje del af komponentsammensætningen kan efterlades "næste gang".
 2. Før du udfører en kosmetisk procedure, anbefales det ikke at rense dit ansigt med specielle lotioner og tonics for ikke at vaske den naturlige beskyttelsesfilm i form af udskillelse af talgkirtlen.
 3. Klargørelsestiden bør være meget mindre end det, der er skrevet i instruktionerne, da hudens følsomhed i ansigtet er meget højere end i andre dele af dermis. 10 minutters lotion nok til at mørkt hår bliver næsten usynligt.

Hydroperitol-opløsning: en kemisk tilgang til lynhår

Pund tabletter af hydroperit til en pulverform og bland med et par dråber ammoniak og hydrogenperoxid (de kan købes på apotek). Tabletter af hydroperit udviser i dette tilfælde sine antiseptiske virkninger. Efter at hydroperit er fuldstændigt opløst, fugtes en vatpind i den opnåede blanding, og stedet for "øget hårdhed" behandles ikke mere end en gang hver syv dage. Opløsningen påføres dermis og holdes i 10 minutter.

Én gang er muligvis ikke nok, så proceduren kan gentages. Men det skal huskes, at overdreven frekvens kan have en kraftig virkning. Så snart du føler en brændende fornemmelse på huden, skal du straks afsætte spor af lynet fra dets steder med rigelige mængder væske. Steder til afklaring kan blive røde, så de bliver altid blødgjort med en creme efter proceduren.

Forberedelse af klareren bør kun ske i en glasbeholder.

En simpel version af klaringen - kamille infusionsmedicin

 1. Tørrede blomsterstande (2 spsk.) Hæld 150 ml kogende vand.
 2. I 4 timer blandes blandingen i en termos.
 3. Det resulterende infusionsfilter og anvendes til behandling af hår på ansigtets hud.

Udfør proceduren skal være 2-3 gange om dagen. Resultaterne af din indsats, understøttet af kamilleinfusion, vil kun ses nogle få dage senere.

Hvis du for nylig har foretaget en piercing på dit ansigt, nægter du at lette håret i den nærmeste fremtid

Kontraindikationer

Misfarvning af ansigtshår kan ikke udføres i følgende tilfælde:

 • hvis der er en individuel tolerance for en af ​​bestanddelene i sammensætningen af ​​de anvendte midler (en forundersøgelse vil medvirke til at forhindre manifestation af allergiske reaktioner på huden);
 • huden er meget følsom og reagerer på enhver ekstern indflydelse;
 • Der er betændelser, udslæt og acne på ansigtet.

Brightening ansigtshår er en loyal måde at løse et delikat emne på. Men det er en simpel og ret effektiv metode, der gør det muligt at bruge mørke hår på ansigtets hud usynligt ved hjælp af produkter, der er tilberedt hjemme alene. Og alt dette uden skade på sundheden og tabet for tegnebogen. Hvad kunne være bedre?

I hemmelighed

 • Du savnede et møde af klassekammerater, fordi du er bange for at høre at du er blevet gammel.
 • Og mindre og mindre fange på dig selv beundrer glæder af mænd.
 • De annoncerede hudplejeprodukter opfrisker ikke ansigtet som før.
 • Og refleksionen i spejlet minder i stigende grad om alder.
 • Du tror, ​​du ser ældre ud end din alder.
 • Eller bare vil "bevare" ungdommen i mange år.
 • Du ønsker desperat ikke at blive gammel og er klar til at benytte enhver mulighed for dette.

I går havde ingen mulighed for at vende tilbage til ungdommen uden plastikkirurgi, men i dag er det kommet!

Følg linket og find ud af, hvordan du lykkedes at stoppe alderdom og genvinde ungdom

Ansigtshår lynnedslag

Frostigt tykt hår er selvfølgelig den vigtigste udsmykning af noget af det retlige køn, men kun hvis de ikke vokser i ansigtet. Naturligvis er tilstedeværelsen af ​​vegetation på denne del af kroppen ganske naturlig, men for mange kvinder kan den blive en reel katastrofe, især når det kommer til ikke en let, knap synlig pistol, men mørkt hårdt hår klart synligt over overlæben på hagen eller på siden af ​​ansigtet.

De forræderiske hår på ansigtet forkæler ikke bare udseendet, men også medfører psykologisk ubehag, hvilket forårsager komplekser for særligt følsomme unge damer. Og selv om der er mange metoder til at slippe af med uønsket vegetation, er næsten alle meget smertefulde, og effekten af ​​dem varer ikke længe. Derfor foretrækker de fleste kvinder ikke at fjerne håret, men at lette dem, så de bliver mindre synlige.

Årsager til uønsket ansigtshår

Overdriven ansigtshår (dette fænomen kaldes hårvækst hos hankøn eller hirsutisme) er et tegn på, at niveauet af mænds kønshormoner (androgener) er forhøjet i en kvindes krop. Dette kan skyldes både arvelig disposition og forskellige lidelser i det endokrine system, naturlige hormonelle ændringer under pubertet, under graviditet eller overgangsalderen samt ukontrolleret indtagelse af anabolske steroider eller lægemidler med et højt indhold af testosteron, progestiner og androgener.

Hypertrichose, en sygdom, der ikke er forbundet med virkningen af ​​mandlige hormoner, er en anden grund til hudens øgede hår i ansigtet. Oftest forekommer det på baggrund af en krænkelse af endokrine og metaboliske processer i kroppen, såvel som misbrug af udtørring af bløde hår. For at præcis bestemme hvilken faktor der fremkaldte patologiske ændringer i hårets struktur og deres forbedrede vækst anbefales det at konsultere en specialist, fordi dette problem ofte ikke kun er æstetisk, men også medicinsk. Og uden at tage fat på grunden til dette ubehagelige fænomen vil enhver manipulation, herunder lynhår, være ineffektiv.

Fordele ved Facial Hair Lightening

Uanset årsagen til udseendet af uønsket vegetation på en kvindes ansigt er meget få mennesker villige til at løse dette problem. I kampen for glat og smuk hud anvendes to metoder traditionelt - epilering (hårfjerning sammen med pæren) og depilation (slippe af med vegetationen uden at ødelægge roden). Begge metoder giver et godt resultat, men kun i kort tid, fordi de ikke stopper hårvækst, men tværtimod øger intensiteten. Samtidig ændres strukturen af ​​voksende hår over tid, bliver mere stiv og grov, og som følge heraf bliver blødt, farveløst fluffet hår til pigmenteret stang. Desuden er sådanne manipulationer normalt meget smertefulde (især epilation), og ikke alle unge damer kan modstå dem.

For dem der ikke er til fordel for sådanne eksperimenter, er der en alternativ måde at dække problemet på - blegning uønsket hår med kemikalier eller naturlige produkter. De vigtigste fordele ved denne teknik er:

 • praktiske - lynprocedurer har en forholdsvis langvarig virkning og kræver ikke hyppig gentagelse;
 • effektivitet - for at gøre håret mindre mærkbart, nok 1-2 sessioner af misfarvning;
 • relativt lav pris - køb af komponenter beregnet til selvbelysning af hår kræver meget mindre materielle ressourcer end for professionelle procedurer (voksning, shugaring og andre) i en skønhedssalon;
 • tilgængelighed - de midler der er nødvendige til at blegge hår kan købes hos ethvert apotek eller købmand (nogle af dem kan findes i køkkenet);
 • enkelhed - for at gøre håret mindre mærkbart, kræver ikke faglige færdigheder og betydelige tidsomkostninger.

Lightening uønsket vegetation er en proces under
hvilket er fuldstændig eller delvis ødelæggelse af det naturlige pigment (melanin). For at opnå denne effekt kan du bruge forskellige metoder, hvis valg afhænger af personlige præferencer og organismernes individuelle egenskaber. Men før du går i gang med handling, skal du gøre dig bekendt med reglerne for blegning.

Hvordan lette ansigtshår: anbefalinger

Da ansigtets hud er meget tyndere og blødere end dermis i andre dele af kroppen, skal enhver påvirkning på den være så mild som muligt. For at beskytte dig mod ubehagelige konsekvenser i form af irritation eller forbrændinger i huden samt fra forekomsten af ​​allergiske reaktioner, skal du følge nogle få enkle regler:

 • Før du bruger blegemidlet til det tilsigtede formål (uanset om det blev købt i butikken eller tilberedt derhjemme), skal du sørge for at teste det for tolerance. For at gøre dette skal du anvende et par dråber af det valgte stof på håndleddet og lade det stå i 15-20 minutter. Hvis du efter denne tid ikke har haft ubehagelige følelser eller hudreaktioner (rødmen, udslæt, brænding), kan du sikkert gå videre til proceduren.
 • Må ikke overskride formuleringstiden angivet i opskriften, da langvarig kontakt af reagenserne med dermis kan forårsage forbrændinger.
 • Undgå at få blandingen på slimhinderne i øjnene og læberne. Hvis dette sker, vask med rigeligt køligt vand og kontakt læge.
 • Brug ikke lette stoffer, hvis huden har nogen skade (sår, revner, ridser) eller udslæt.
 • Mange mennesker kan opleve en let brændende fornemmelse efter påføring af blegemidler - dette betragtes som normalt. Men hvis ubehaget bliver værre, skylles blandingen straks med køligt vand.
 • Meget ofte, efter proceduren, er ikke kun hårene tændt, men også huden. Du behøver ikke bekymre dig: denne effekt varer ikke længe. Du bør dog ikke miste muligheden for en sådan reaktion, og for at undgå uforudsete situationer er det bedst at udføre misfarvning ikke på arbejdsdage, men før weekenden, så huden har tid til at vende tilbage til sin tidligere tilstand.

Når du observerer disse enkle anbefalinger, vil du være i stand til at misfarve uønskede hår uden at skade hudens sundhed og skønhed. Det vigtigste er at vælge et effektivt middel, der passer dig i alle henseender.

Midler til lette ansigtshår

For at gøre de mørke hår på ansigtet mindre mærkbart, kan du bruge:

 • farmaceutiske præparater, såsom hydrogenperoxid (peroxid) i ren form eller i kombination med andre komponenter;
 • folkemedicin (infusion af farmaceutisk kamille, citronsaft og andre produkter, der delvis kan ødelægge hårfarvningspigmentet);
 • kemiske maling, tonics og specielle hvidtekrem (de skal anvendes i overensstemmelse med vedlagte instruktioner).

Det skal bemærkes, at ingen af ​​de angivne metoder er et universalmiddel og ikke kan være lige effektive for alle. Derfor kan man være overbevist om effektiviteten af ​​dette, eller det betyder kun gennem personlig erfaring. Nedenfor er et par opskrifter, der kan være nyttige for dig.

Kemiske metoder til ansigtshårbelysning

blondirovanie

Den nemmeste og mest effektive måde at misfarve ansigtshår på er at bruge lynnedslag, som er i linje med enhver fabrikant af hårfarvestoffer. Det kan også være et blondende pulver og en oxiderende creme. Begge komponenter skal blandes i overensstemmelse med instruktionerne og anvende den resulterende sammensætning på problemområder. Varigheden af ​​aktive reagenser på huden må ikke overstige 15 minutter, hvorefter blækblandingen skal vaskes med køligt vand og vaske dit ansigt med sæbe. Sådanne procedurer bør udføres efter behov, men ikke oftere 2 gange om måneden.

Hydrogenperoxid

Lightening de mørke hår på ansigtet med hydrogenperoxid (peroxid) er en effektiv og sikker metode, der har opnået stor popularitet på grund af dets tilgængelighed. Til proceduren skal du have en 3% hydrogenperoxidopløsning og en bomuldsstuds (eller tampon). Fugt disken med peroxid og tør de ønskede områder af huden med det flere gange. Gentag proceduren 2-3 gange om dagen, og efter en uge vil du se, at hårene i ansigtet har synligt lyst. Peroxidopløsning kan også anvendes i kombination med andre komponenter:

 • Med gel til vask eller flydende sæbe (i lige store mængder). Den resulterende blanding skal påføres steder med overdreven vegetation, og efter 20 minutter skylles med køligt vand. Udfør disse procedurer hver anden dag.
 • Med flydende ammoniak. Tilsæt et par dråber ammoniak til den foregående blanding, bland og anbring den færdige masse på problemområder i 10-15 minutter. Brug en sådan sammensætning 2-3 gange om ugen.
 • Med lanolin, petrolatum, ammoniak og flydende sæbe. Bland 30 g petroleumsgelé med 15 g lanolin, tilsæt 10 dråber peroxid, 5-7 dråber ammoniak og en lille flydende sæbe. Behandl de ønskede sektioner med den forberedte sammensætning og lad i 15 minutter (massen skal tørre lidt ud). Skyl dit ansigt med køligt vand efter den angivne tid. For at opnå effekten er det nødvendigt at udføre klargøringsprocedurer ved hjælp af de listede komponenter mindst to gange om ugen.

gidroperit

Effektiviteten af ​​hydroperitol som et lysende middel til ansigtshår er blevet vurderet af mange kvinder. For at forberede en affarvende sammensætning skal du knuse en tablet af det angivne præparat i pulver og blande det med vand i lige store mængder. Den resulterende gylle skal påføres problemområder, stå i ca. 15 minutter, og skyll derefter med rindende vand. Efter proceduren anbefales det at smøre huden med en nærende creme. Lynhår ved brug af hydroperit bør udføres 2-3 gange om ugen. Denne opskrift kan forbedres ved at tilføje andre ingredienser til det:

 • Ammoniakopløsning og barberskum. For at opnå en blødgøringsblanding skal 2-3 tabletter hydroperit gnides med 5 ml ammoniakopløsning og 15 ml vand. Derefter skal du tilsætte en spiseskefuld barberskum, blande og påfør den tilberedte masse på uønskede hår, så de er helt dækket. Efter 15-20 minutter skal sammensætningen skylles med køligt vand.
 • Ammoniak og shampoo. Denne opskrift er egnet til ejere af følsom hud. For at forberede et blegemiddel skal du blande 2-3 pundede hydroperit tabletter med 10 ml ammoniak og 30 ml flydende sæbe. Når alle komponenter er grundigt blandet, skal den resulterende masse påføres med et tykt lag til de ønskede områder af huden, og skyll med vand efter at have ventet i ca. 20 minutter.

Naturlige metoder til at lette ansigtshår

citron

 • Skær halvdelen af ​​citronen og klem saften ud af den.
 • Fugt en bomuldsstuds i det og flere gange tørre huden med uønsket vegetation. Udfør sådanne procedurer 2-3 gange om dagen, og en uge senere bliver de mørke hår mindre synlige.

kamille

Først skal du forberede kamilleinfusion:

 • Hæld 30 g tørblomstrer i en skål og hæld 100 ml kogende vand over dem.
 • Dæk beholderen med et låg, luk det med et tykt håndklæde og lad det komme i 3 - 4 timer (du kan insistere kamille i en termos).

Træk den færdige infusion, blød en bomuldsstuds ind i det og tør problemområderne med det flere gange om dagen. I stedet for infusionen kan du bruge friske kamilleblomster, bundet til mos, - de skal påføres ansigtet i form af en maske (i 20 minutter) og vaskes derefter af med køligt vand.

Æble eddike

 • Bland 30 ml æblecidereddike med 20 ml citronsaft.
 • Fugt en bomuldsstykke eller tampon i den resulterende opløsning og anbring den på problemområdet i 5-7 minutter. Gentag proceduren hver anden dag.

Brightening ansigtshår er en loyal metode til at løse et sart problem, som mange kvinder står overfor. Og selv om det kan tage meget tid at skabe et ideelt billede, men denne proces vil finde sted uden sundhedsskader og store tab for tegnebogen.

Måder at lette ansigts- og kropshår

Hår på den kvindelige krop har aldrig været en kilde til stolthed og en skønhedskonstant. Selv gamle kvinder kom op på forskellige måder at slippe af med dem. Lightening kropshår er en af ​​de metoder, der giver dig mulighed for visuelt at skjule uønsket vegetation uden at skulle epilere. Der er forskellige folkeopskrifter, samt specielle værktøjer til blegning af hår, selv i de mest delikate områder.

 • 1. Fordele og ulemper ved lynnedslag i ansigts- og kropshår
 • 2. På hvilke områder kan du lette håret
 • 3. Sådan lyser du ansigtshår
 • 3.1. Bleaching cremer mærker
 • 3.2. Hvordan laver man en creme til at lette ansigtshår alene
 • 3.3. Maske til lette ansigtshår
 • 3.4. Folkerecept
 • 3.5. Opskrift nummer 1
 • 3.6. Opskrift nummer 2
 • 3.7. Opskrift nummer 3
 • 4. Regler for at blegge hår på ben og krop
 • 4.1. Varianter af lynhår på ben og krop
 • 4.2. Hårfarvning Farve
 • 4.3. De mest effektive måder at lette kropshår på
 • 5. Nyttige tips og tricks
 • 6. Forholdsregler og kontraindikationer

Fordele og ulemper ved lette ansigts- og kropshår

Eventuelle kosmetiske procedurer, især de der udføres hjemme, har deres egne fordele og ulemper.

Fordele ved blegning af krop og ansigtshår:

 • tilgængelighed - næsten alle midler har en budgetpris, de er nemme at få, og ingredienserne i folkeopskrifter findes i førstehjælpskassen og i mange i køleskabet;
 • smertefri - hår er ikke trukket ud, som med nogle former for depilation, men blot lyse;
 • minimal risiko for hudirritation
 • ingen særlige færdigheder kræves
 • resultatet varer lang tid (2-3 uger, nogle gange mere);
 • Efter proceduren er der ingen restriktioner.
 • Ikke alle måder giver et hurtigt og eksplicit resultat;
 • Hårene vil stadig være synlige, især i godt lys;
 • Nogle blandinger kan forårsage hudallergi.

Hvilke områder kan lysere håret

Du kan misfarve kropshår i enhver zone, nemlig:

Selvfølgelig foretrækker de fleste piger at fjerne vegetation i bikini og underarms, snarere end at lyse, men metoden er under alle omstændigheder gældende for disse dele af kroppen.

Sådan lette ansigtshår

Der er forskellige folkeopskrifter og færdige produkter til fjernelse af pigment fra hårene.

Bleaching cremer mærker

Creme til blegning af hår på ansigt og krop er et færdigt kosmetisk produkt, der kan købes i butikken. Typisk består disse værktøjer af to komponenter, der skal blandes og påføres hudområdet med hår. Cremer er universelle, og designet specielt til ansigtet (med en mere delikat effekt).

De bedste universelle cremer:

 • Bioes Netline;
 • Byly Depil (placeret som for følsom hud);
 • Surgi Invisi-Bleach;
 • Decocream X-Chromatic.

De bedste cremer til fjernelse af pigment fra ansigtshår:

 • SALLY HANSEN Creme Hair Bleach til ansigt;
 • Body Natur til ansigt og krop med vilde bær;
 • Silium;

Hvert produkt har sine egne instruktioner, for ikke at skade huden, er det vigtigt at følge alle brugsregler.

Hvordan laver man en creme til at lette ansigtshår alene

Lav en creme til lynhår kan være uafhængigt af de tilgængelige produkter.

Blegemiddel passer til ansigt, fødder og hænder.

Til dette skal du:

 • hydrogenperoxid (opløsning 3%) - 8-10 dråber;
 • 1 tsk enhver shampoo;
 • lanolin - 10 g;
 • vaselin kosmetik - 10 g;
 • ammoniak - 3 dråber.

Alle ingredienser er godt blandet og påføres straks huden med hår, der skal misfarves. Hold blandingen helt tør (10-15 minutter). Derefter vaskes cremen med varmt vand, huden er fugtet med kosmetisk olie.

Maske til lette ansigtshår

I hjemmet vil det være let at forberede en lynmaske, som effektivt påvirker selv meget mørkt hår. Det kan bruges til ansigtet.

 • hydrogenperoxidopløsning 6% - 1 tsk;
 • farmaceutisk ammoniak - 5-6 dråber;
 • sæbe revet eller flydende - 1 tsk.

Alle ingredienser blandes og påføres hårene. Eksponeringstid - fra 10 til 20 minutter. Derefter vaskes huden med varmt vand og fugtes med creme eller olie.

Folkerecept

Delikat harmløs blegning af hår på ben og ansigt er velegnet til kvinder med følsom hud.

Opskrift nummer 1

 • Kamille - 2 el. l.;
 • glycerin - 50 ml.

Kamille skal brygges med et glas kogende vand og forlades i 3-4 timer. Derefter blandes infusionen med glycerin og påføres portagerne. Eksponeringstid - fra 30 til 60 minutter.

Velegnet til tyndt og ikke meget mørkt hår. Afklaring sker på 1-2 toner.

Opskrift nummer 2

 • citronsaft - 2 spsk. l.;
 • Æble eddike - 3 el. l.

Syrer blandes og påføres huden med en bomuld eller gasbind. Da væsken tørrer, kan hårene fugtes igen. Opbevares ikke mere end 20 minutter, skylles grundigt med varmt vand.

Opskrift nummer 3

 • Kamille - 1 spsk. l.;
 • honning - 1 spsk. L., olivenolie - 1 spsk. l.

Kamille koges i 200 ml kogende vand og infunderes i 2 timer. Infusion filtreres, og honning er opdrættet i den. Olivenolie tilsættes til blandingen, alt er rystet og påført hårene. Du kan holde i lang tid - fra 1 time til 2-3 timer, periodisk fugtning af området. For at gøre en betydelig blegning af hår på hænder og fødder med denne blanding, er det tilrådeligt at pakke huden med en film efter påføring, så væsken ikke tørrer ud.

Regler for at blegge hår på ben og krop

Af sikkerhedsmæssige grunde og for at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at følge reglerne og anbefalingerne nedenfor.

 1. Før du bruger kemiske stoffer (cremer, maling) er det nødvendigt at lave en test på et lille hudområde for at kontrollere reaktionen.
 2. For at lette det mørke og hårde hår er holdbarheden af ​​lynforbindelsen altid længere.
 3. Opskrifter baseret på urter og naturlige ingredienser kan ikke medføre den ønskede virkning straks. Resultatet bliver tydeligt kun efter 2-3 procedurer.
 4. Hvis huden begyndte at brænde, knibe eller andet ubehag opstod, skal agenten straks vaskes af.
 5. Må ikke oplyse håret på en frisk brunbrun, for ikke at skade irriteret hud.
 6. Regelmæssig blegning af hår lette kroppen selv.

Varianter af lynhår på ben og krop

Hurtigt lysere håret på benene kan være en gennemprøvet opskrift:

 • flydende hydrogenperoxid (3%);
 • hydropyrit tabletter - 10 stk.

Tabletterne knuses og opløses i peroxid. Blandingen påføres med en bomuldspinne på fødderne, indpakket med en film (normal mad) og i alderen i 30 minutter.

En anden mulighed, der er bekvemt for tilbagetrækning af pigment fra hårene på hænder og fødder: tag 1 tsk. ammoniak, blandet med 50 g af enhver barberkrem og tilsat til blandingen 2 spsk. l. hydrogenperoxid. Alt er blandet og påført kroppen. Hold i 20-30 minutter, vask af med varmt vand.

Hårfarvning Farve

Enhver blond farve beregnet til hår kan være velegnet til kroppen. Men det er vigtigt at overveje at hårene på kroppen normalt er tyndere. For ikke at forårsage skade på huden og ikke at brænde håret, skal et oxidationsmiddel altid gå i et sæt maling, det er nødvendigt at fortynde det med varmt vand 1: 1 og først efter blanding med en creme. Men som et middel til blegning af ansigtshår, vil sådan maling ikke fungere alligevel - den har for aggressive komponenter. Det kan bruges til ben, arme.

Eksponeringstiden reduceres også til 15 minutter. Selv om håret er stramt og mørkt, så er det tilladt at holde det lidt længere.

De mest effektive måder at lette kropshår på

For at gøre hår helt farveløse i en procedure kan du bruge:

 1. Særlige kemiske cremer.
 2. Lysende hårfarve.
 3. Blandinger af hydrogenperoxid og hydroperit.

Nyttige tips og tricks

Ethvert middel med kemisk sammensætning tørrer huden. Efter proceduren anbefales at anvende på kroppen, og især på ansigtet, nærende og fugtgivende cremer.

Hvis håret på den kvindelige krop er for rigeligt, bør du rådføre dig med gynækologen og endokrinologen - måske skyldes det hormonal dysfunktion.

Lightening er ikke egnet til hver hårstruktur. Hvis du ikke kan nå det forventede resultat, er det måske bedre at gøre hårfjerning.

Umiddelbart efter vask af blekningsblandingen bliver huden i dette område meget lettere. Dette er en midlertidig effekt, det går gradvist væk efter et par timer. Selvom, hvis du gør proceduren regelmæssigt, vil kroppens del efterhånden blive lysere.

Nogle gange er resultatet uventet (håret blev gult, blev rødt eller erhvervet en anden underlig skygge), så det er bedre ikke at holde en session før vigtige begivenheder og begivenheder.

Forholdsregler og kontraindikationer

Anbefalinger om, hvordan man misfarver hår på benene og ansigtet og ikke skader dig selv:

 1. Det er umuligt at gennemføre proceduren i perioden med smitsomme sygdomme, forværringer af kroniske sygdomme og andre inflammatoriske processer i kroppen.
 2. Det anbefales ikke at lette håret under menstruation. Disse dage hersker hormonet i blodet, hvilket øger resistensen af ​​melanin (pigmentstof) til destruktion.
 3. Sår, udskæringer, sår, betændelser på huden i lette områder er kontraindikationer for proceduren.
 4. Det er nødvendigt at undgå slag af blandinger på slimhinder.

Sådan lette ansigtshår hjemme

Hår på et blidt ansigt ser hårdt ud, især hvis de er mørkere end hud. Derfor er repræsentanterne for det retfærdige køn utrætteligt kæmper med overskydende vegetation. Nogen ved hjælp af depilation - normal eller laser, andre - skære dem med en barbermaskine (dette anbefales absolut ikke). Men der er dem, der foretrækker at bare lysere håret på deres ansigt, så de bliver mindre mærkbare. Hjælper denne metode og hvordan man gør det rigtigt?

indhold

Hvorfor vokser håret

Hvert kvindes ansigt er dækket af små fluffede hår. Normalt vokser de ikke længere end 1-2 mm og er næsten umærkelige, især i blondiner. Brunetter har mørkere hår på deres ansigt og hænder end hudfarve, og de kommer ofte til udtørring af overlæben og / eller kinder. Men undertiden, under påvirkning af eksterne eller interne faktorer, bliver problemet ude af kontrol, og ansigtet er hurtigt dækket af vegetation.

At provokere et sådant problem kan:

 • Genetisk prædisponering. Mørk ansigtshår er karakteristisk hovedsageligt af østlige og sydlige nationaliteter. Men der er endda en sådan sygdom: hirsutisme, hvor hele kvindens ansigt er dækket af et tykt lag af ret tykt hår.
 • Endokrine lidelser. Fejl i de endokrine kirtler eller tage visse hormonelle lægemidler. Kvinder klager ofte på, at håret begyndte at vokse i ansigtet mens man tager orale præventionsmidler. Men det sker kun med det forkerte valg.
 • Barbering. Jo oftere håret er barberet, jo tættere bliver deres struktur. Forsøger at overleve, hårene fortykkes, vokser hurtigere og bliver endnu mere mærkbare.

Og problemet skal løses, begyndende med eliminering af disse negative faktorer. Lynhår er kun en midlertidig løsning. Derudover eksisterer der ikke et helt sikkert middel til dette.

Måder af afklaring

Ikke alle metoder til lynhår kan bruges i ansigtet hjemme. Huden i dette område er meget delikat, og det er let at fremkalde alvorlig irritation på den, hvis du bruger butiksblekemidlerne. Derfor foretrækker mange kvinder formuleringer fremstillet ifølge naturlige opskrifter.

Kemiske metoder

Brug af barske kemikalier er den nemmeste måde at hurtigt blanke ansigtshår på. Men kun en kvinde med en tilstrækkelig tæt og fuldstændig intakt hud har råd til det. Og selv efter proceduren bliver hun nødt til at genoprette hende i nogen tid med beroligende masker.

Her er de mest populære måder:

 1. Hårfarve. Ganske en hård metode, selvom du tager en lille procentdel af oxidatoren. Absolut ikke anbefalet at gøre dette kosmetologer. Men kvinder holder ofte ikke deres råd og forsøger hurtigt at slippe af med hadet hår. Brug af 9-12% oxidator gør det muligt at gøre håret næsten usynligt ad gangen. Men på samme tid bryder de ned, pærerne kan forøge og huden lider meget.
 2. Blegemiddel. Det virker hurtigere, men blødere end ammoniakmaling. Brug normalt midlerne "Blondex" eller "Blondoran". Ansigtet før dette vaskes ikke i mindst adskillige timer, så det naturlige fedt på en eller anden måde beskytter huden. Pulveret fortyndes også med et oxidationsmiddel og bliver alderen på overfladen i 5 til 10 minutter og vaskes derefter grundigt af.
 3. Hydrogenperoxid. Vores bedstemødre blegede hår på hovedet, ansigtet og endda benene med hydroperit tabletter. Men nogle kvinder bruger stadig dette værktøj og overvejer det mere sikkert for huden. Hydroperit fortyndet i en glasskål til en tilstand af vandløb og læg den på hårene. Vask af efter 5-10 minutter. En blødere, men en lang metode til afklaring - tørre problemområder med en opløsning af hydrogenperoxid 2 gange om dagen og vask det ikke af.

Disse metoder er ret aggressive og absolut kontraindiceret under graviditet, under amning, kvinder med meget følsom hud og tilbøjelige til alvorlige allergier. Du kan ikke bruge sådanne værktøjer til purulent acne, ridser og sår på problemområder.

Folkemetoder

Ikke alle traditionelle metoder til ansigtshårbelysning virker delikat. Blandt dem er der naturligt retsmidler, plantebaserede. Og der er ret aggressive opskrifter, som ved deres virkninger på huden ikke er meget forskellige fra de ovenfor nævnte.

Her er de mest populære måder:

 • Lanolin. Flydende lanolin kan købes på apoteket. Det blødgør huden godt og har en svag blegningseffekt. Velegnet til blegning af fine hår. Lanolin blandes i halv med barberskum og påføres problemområdet. Efter 15 minutter fjernes sammensætningen, og huden smøres med en beroligende creme.
 • Ler med peroxid. En god blegningseffekt, herunder på huden, giver følgende sammensætning: En spiseskefuld hvid kosmetisk ler fortyndes med hydrogenperoxidopløsning til en tilstand af tyk creme. 5 dråber ammoniak tilsættes til sammensætningen og påføres til de ønskede områder af ansigtet. Opbevar ikke mere end 10 minutter, skyl grundigt med vand.
 • Tandpasta. Den oprindelige, men effektive måde. Hvid pasta uden aromaer fortyndet med en opløsning af peroxid i et forhold 1: 1. Sammensætningen påføres problemområder og henstår i 10-15 minutter. På dette tidspunkt er det næsten helt tørt, og det er bedre at fjerne det først med kosmetisk mælk, og først vask derefter resterne af med vand.
 • Kamille afkogning. Skal være stærk - to spiseskefulde pr. Glas vand. Det bør koges på lav varme i 15 minutter, insistere et par flere timer i en termos, belastning. Tør håret fugtet i bouillon med en vatpind mindst 4-5 gange om dagen. Det er muligt og mere. Vask ikke af!
 • Citronsaft Desuden kan problemområder rengøres 3-4 gange om dagen med friskpresset citronsaft eller et citronskive. For at øge effekten i saften kan du tilføje æbleeddike. Men på den tynde og følsomme hud fra en sådan sammensætning sker der hurtigt irritation.
 • Gurkemeje. En blid, men temmelig effektiv blegende vegetationsmaske. Gurkemeje blandes med nødmel i en mængde på 2: 1 og fortyndes blandingen med flydende fløde til syrenes tilstand. Modstå masken kan være op til 20 minutter, hvis der ikke er brændende fornemmelse. Gør 2-3 gange om dagen for at opnå den ønskede virkning.

Før første brug af nogen af ​​dem er det yderst ønskeligt at teste for allergi - de fleste produkter fremmer let hudirritation. Du kan fjerne det med en beroligende creme eller tørre dit ansigt med aloe juice.

Sammenfatning

Ifølge de fleste kvinder er det ikke muligt at helt oplyse håret på dit ansigt derhjemme. Under alle omstændigheder beskadiger sure eller aggressive kemiske forbindelser huden ved at tørre ud og irritere den. Derfor er det meget vigtigt ikke at misbruge selv sparsomme opskrifter.

Desuden falder de blegede hår ud, vokser tilbage og bliver synlige igen. Hvis du virkelig ønsker at slippe af med vegetation for evigt, bør du ikke misfarve det og dermed skade huden og løse problemet radikalt: laser depilation, for eksempel.

Kemiske brighteners, sammenlignet med naturlige, har nogle fordele: de er i stand til at gøre hår usynlige ad gangen, og med regelmæssig brug svækker dem og sænker væksten. Men naturligt gør det meget mere følsomt, om end længere. Derfor vælger alle de bedste midler til sig selv.

Prisbillige og nemme at bruge metoder til at lette ansigtshår

Næsten enhver mangel på udseende kan en kvinde med succes forkæle sig ved hjælp af kosmetik. Men hvad skal man gøre, hvis der er uønsket hår i ansigtet, som i øvrigt i mørk farve tiltrækker andre? Korrigeren hjælper ikke her. Det er den eneste vej ud - misfarvning af dette hår. Vi skal bare beslutte, hvordan vi skal lette håret i ansigtet uden at skade deres eget helbred.

Hvis årsagen til overdreven hårvækst i ansigtet var hormonforstyrrelser, er det først nødvendigt at gennemgå et behandlingsforløb under tilsyn af en læge. Mest sandsynligt vil problemet forsvinde sammen med eliminering af sygdommen. I andre tilfælde kan du simpelthen misfarve de mørke hår.

Sikkerhedsforanstaltninger

Oftest forekommer de forræderiske hår over overlæben, og huden i dette område er meget sart og følsom. For at beskytte dig mod forbrændinger, irritation eller allergiske reaktioner skal du følge nogle få enkle regler.

 1. For det første skal ethvert produkt, der er valgt til ansigtshårbelysning, testes. Til dette gøres en dråbe af færdigproduktet på håndledets hud, efterlades i 15 minutter og derefter afvaskes. Hvis der ikke opstår ubehag eller udslæt på dette websted, kan du fortsætte med den planlagte misfarvning.
 2. For det andet bør du ikke overskride den angivne handlingstid, da langvarig kontakt med aktive reagenser med huden kan forårsage forbrænding.
 3. For det tredje er det umuligt at tillade indkomst af midler på slimhinderne i læber og øjne.

Tilgængelige behandlinger

Der er 2 typer metoder, hvormed groft og mørkt ansigtshår effektivt kan misfarves:

Kemiske metoder

Processen bruger aggressive ingredienser, men effekten af ​​lynnedslag kommer temmelig hurtigt. Hyppigheden af ​​procedurer er 2-3 gange om ugen.

blondirovanie

Den enkleste og hurtigste anses for at være de sædvanlige blegesæt, der findes i køen af ​​et hvilket som helst mærke af hårfarvestoffer. Det kan også være blondoranpulver og flødeoxidant. Bland begge komponenter strengt i overensstemmelse med instruktionerne for at opnå en homogen sammensætning og anvende på de ønskede områder.

For at give så lidt stress som muligt på din hud anbefales det ikke at vaske dit ansigt før farvning. Lad den naturlige beskyttelse i form af en sebaceøs hemmelighed gøre sit arbejde, så det ikke tillader kemikalier at trænge dybt ind i epidermis. Varigheden af ​​reagenserne må ikke overstige 10 minutter, hvorefter du skal vaske af maling og rengøre huden grundigt. I modsætning til andre metoder bør farvning udføres efter behov, men ikke oftere end 1 gang om 2 uger.

gidroperit

På 1 pille knust hydroperit tilsættes nogle dråber ammoniak. Rør fløden og applicer på problemområder. Sug i 10 minutter og skyl ansigt med rindende vand.

Da hydroperit er meget tør hud, kan du let blødgøre sammensætningen og tilføje et par dråber vand til det. For følsom hud, ville denne mulighed være at foretrække.

Ofte tilsættes 2-3 dråber hydrogenperoxid til hydroperitol og flydende ammoniak for at aktivere sammensætningen.

For at reducere den aggressive virkning på huden, samt opnå en tykkere konsistens, kan du erstatte hydrogenperoxidet med flydende sæbe eller shampoo i den tidligere opskrift.

Brug følgende opskrift: 3 pundede tabletter af hydroperit, en kaffeske ammoniak, en spiseskefuld vand - bland grundigt, tilsæt en ske skumskum. Påfør den resulterende creme i et tykt lag og lad det gå i 15-30 minutter afhængigt af den originale hårfarve og fornemmelser i processen med lynnedslag.

Hydrogenperoxid

Billig farmaceutisk præparation gør det muligt at lette ansigtshår så sikkert som muligt for sart hud. Inden for et par minutter er det nødvendigt at tørre med en bomuldsstynde dyppet i hydrogenperoxid, områder med uønskede hår. Du skal gentage proceduren flere gange om dagen, og efter kun en uge vil de mærkbart lyse.

Hvis du tilføjer peroxiden en lille gel til vask eller flydende sæbe, kan du få en cremet blanding. Det skal påføres håret og skylles af efter 20 minutter.

Du kan komplicere kombinationen og lidt fremskynde resultatet. For at gøre dette skal du blande en spiseskefuld vaseline med en teskefuld lanolin, derefter tilsæt 10 dråber peroxid, 5 dråber ammoniak og en teskefuld flydende sæbe. Påfør håret, lad det tørre og skyll med vand.

Gode ​​anmeldelser samlet og en sådan opskrift, der kan misfarve mørkt ansigtshår. Til en teskefulde peroxid skal du tilføje 5 dråber ammoniak og en spiseskefulde fyldes ler. Creamy blanding for at holde hårene ikke længere end 10 minutter.

Naturlige metoder

Hvis du kun har brug for lidt misfarvning af fluffen på ansigtet, kan du ty til metoder, der ikke bruger kemiske ingredienser. Desuden er de ideelle til dem, der har for følsom hud.

citron

Klem saften ud af en halv citron og begynd straks at tørre hår, der trækker unødvendig opmærksomhed. Til dette er det praktisk at bruge en bomuldsstynge, og proceduren skal gentages flere gange om dagen.

Du kan tørre ansigtets hud og et stykke citron, hvorfra frugten presses.

Lægeplanter

I en termohælde hæld 3 fulde skeer af tørblomstrer af kamille og hæld et glas kogende vand. Lad det brygge i 4-5 timer. Filtreret infusion ved hjælp af en bomuldsstuds bør tørre problemområderne flere gange om dagen.

Du kan lave originale masker fra presset rå kamille. Slib den våde masse i en mush, et tykt lag for at pålægge den ønskede zone, og fastgør toppen med et stykke gasbind. Du kan forlade i 20 minutter.

Ved princippet om kamille infusion, kan du bruge lime, calendula eller mælkebøtte.

eddike

På denne måde frelste vores bedsteforældre sig selv. Bland en spiseskefuld æblecidereddike med to spiseskefulde citronsaft. Fugt en bomuldspude i opløsningen og anbring i 5 minutter på området med mørke hår. Du skal gentage proceduren hver anden dag.

Det kan tage lidt tid at skabe det perfekte billede, men det er det værd.

Datura-græs: slippe af med håret for evigt

Sådan barberes maskinen: nuancer, som du ikke vidste