Anæstesi med en tatovering - hvad er vigtigt at vide !?

Vælg master og skitse? Sagen er efterladt for lille - at vælge en smertestillende til tatoveringen! Du skal forstå, at smerteprog er anderledes for alle. Hvis du laver en tatovering for første gang, så uden at fryse, risikerer du at vende tatoveringen til et par timer med tortur!

Overfladebedøvelse vil gøre sessionen mere end fornøjelig.

Du skal forstå, at smertetærsklen er anderledes for alle. Hvis du laver en tatovering for første gang, så uden at fryse, risikerer du at vende tatoveringen til et par timer med tortur!

Med den rigtige bedøvelse vil du føle dig rolig, og herren behøver ikke at blive distraheret, og han vil være i stand til at gøre sit job kvalitativt.

Så hvilke værktøjer er egnede til anæstesi til en tatovering, og som er kategorisk IKKE egnede?

Køb ikke smertestillende midler til epilering og andre kosmetiske procedurer.

De kan påvirke pigmentets farve negativt!

Drug lidocaine og forskellige sports frost er også ikke egnet til bedøvelse til en tatovering!

Til anæstesi af huden inden tatoveringen er der specielle cremer. De er tilgængelige, har en passende pris og har deres egne egenskaber.

Hvad skal jeg se efter, når man vælger bedøvelse til en tatovering?

 1. Den angivne effekt af fløden skal være mindst 2 timer, fordi normalt en tatoveringsperiode varer præcis 2-3 timer.
 2. Anæstesi bør ikke påvirke pigmentets farve og mætning.
 3. Cremen bør ikke forårsage en allergisk reaktion (med undtagelse af individuel intolerance over for komponenterne).
 4. Ideelt set bør anæstesi for en tatovering reducere hævelse, forhindre blå mærker, reducere blødning. For at gøre dette har vi brug for epinephrin.
 5. Effektiviteten af ​​smertelindring. Den mest almindelige og effektive formel er lidocain + prilocaine.

Nu, ifølge denne checkliste, vælger vi de midler, vi har brug for:

Dr. Numb

Super følelsesløshed

TKTX salve

Dette er det mest effektive og populære middel til anæstesi med en tatovering.

Overvej sammensætningen af ​​disse smertestillende cremer:

Super Numb: 10% lidocain, 2% tetracain, 0,2% epinephrin (adrenalin)

TKTX salve: lidokain 5%, prilocaine 5%, epinephrin 1%.

Dr. Numb: lidokain 5%, prilainain 5%, epinephrin 0,01%.

Epinephrin i sammensætningen af ​​midlerne forhindrer hæmatomer, blødning og ødem.

Virkningen af ​​cremer fra 2 til 4 timer!

Cremer bruges økonomisk og 1 rør i 30 gr. nok til 1,5-2 sessioner.

Med disse cremer bliver huden ikke "eg", så mesteren vil være behagelig at arbejde.

Alle tre værktøjer har vist sig og har en masse positive tilbagemeldinger.

Hvis du laver en tatovering for første gang, er det bedst at konsultere din mester. Han vil fortælle dig hvilken af ​​anæstetika der passer til dig, baseret på erhvervserfaring: Super Numb, TKTX Salve eller Dr. Numb.

Er det muligt at øge effekten af ​​anæstesi til en tatovering?

Ja, Sustaine gel (Sustain) eksisterer til dette formål. Det påføres på allerede beskadiget hud efter påføring af konturerne. Masters bruger dette værktøj til at forlænge effekten af ​​en præ-proceduralbedøvelse eller for at lindre yderligere proces.

Hvor kan man købe smertelindring til en tatovering?

Anæstesi til en tatoveringssession kan købes i vores online butik ageshop.ru.

Vi køber varer direkte fra leverandøren, så vores priser bider ikke!

Værktøjerne, som vi overvejede i denne artikel, er absolut tilgængelige for alle.

Detailpris af TCXT salve i vores online butik 340-430 gnid. Cream Dr. Numb og Super Numb - 450-600rub.

For tatovering mestere og saloner er gunstige engrospriser!

Vi leverer smertestillende midler til tatoveringer i hele Rusland og CIS siden 2011!

Ring, kære kunder!

De bedste smertestillende midler til smertefri tatovering

Fans af tatoveringer ved første hånd om smerten ved denne procedure. Tatoveringer er fyldt på kroppen, ledsaget af spænding. Desuden har alle en anden smertetærskel, og for mange er det vigtigt at gøre proceduren så let som mulig.

Generelle anbefalinger til valg af en bedøvelsessalve til brug ved tatovering

Nogle klienter tål tåleligt med smerter, andre tolererer, reducerer deres tænder. Bare ikke alle ved, at der er en bedøvelsessalve til tatoveringen, som er helt sikker og meget effektiv til at reducere smerte.

Når man vælger smertestillende til tatoveringer, er det nødvendigt at overholde nogle kriterier, som stoffet skal opfylde:

 • smertelindrende salve bør være med en høj grad af bedøvelse;
 • effekten af ​​smertelindring bør ske hurtigt;
 • tatovering salve bør have en varig effekt.

Ved at vælge et egnet værktøj kan du ikke blot få effekten af ​​anæstesi, men også forbedre processen med regenerering af epidermis. En kompliceret og smertefuld procedure, som følge af brug af salve, vil ikke forårsage ubehagelige problemer og fornemmelser.

De mest populære smertestillende midler til tatovering

I dag leverer producenter en ret bred vifte af smertestillende midler til tatovering. Her er beskrivelser af nogle af dem.

Bedøvelse Creme Super Numb

Værktøj fremstillet i USA. Det er beregnet til lokal anvendelse ved ansøgningsmetoden, inden der udføres smertefulde procedurer på intakt hud.

Bedøvelse tatovering salve vil hjælpe med at gøre processen med at udskrive et billede mindre smertefuldt.

ingredienser:

Creme-lignende base med 5% lidokain.

Værktøjet bruges som anæstesi i arbejdsområdet. Anvendelsesområde: kosmetologi, tatovering, piercing. Bruges til at fjerne tatovering og laser makeup med permanent.

Ansøgningsmetode:

Ved anvendelse af en alkoholopløsning affedtes epidermis, sammensætningen påføres med et fortykket lag til det ønskede område, dækket af en film. Eksponeringstiden er en halv time, så fjernes filmen, kroppen tørres tør, hvorefter man kan fortsætte med proceduren. Den analgetiske virkning varer op til 4 timer, prisen på lægemidlet varierer fra 490 til 610 rubler.

Bedøvelse creme Dr. Numb

En lokalbedøvelse produceret i USA til anvendelse inden arbejde på sunde hudområder.

Ingredienser: creme-lignende base, prilainain 5%, lidokain 5%, benzokain 3%.

Dette værktøj er designet til bedøvelse af arbejdsområdet inden permanent makeup, tatovering, piercing. Du kan bruge under fjernelse af tatoveringer fra huden med en laser.

Før agenten påføres, bliver epidermis affedtet, et fortykket lag af midlet påføres, dækket af cellofan. Eksponeringstid en halv time, en bedre effekt opnås ved eksponering for en time. Derefter fjernes filmen, præparatet tørres tørt, en tatovering kan laves, effekten af ​​anæstesi er op til 4 timer. Prisen afhænger af massen af ​​mediet i et rør på 10 eller 30 g. 480-1000 rubler.

Bedøvelse Dr. Namb, producerer og en anden producent - Korea. Det er kendetegnet ved dets sammensætning: epinephrin - 0,01, lidocaine - 6%, prilainain - 4%.

Bedøvelse Creme TKTX

Det vurderede anæstesi er beregnet til bedøvelse under tatoveringsprocedurer, depilering, laserfjernelse, scarification og andre kosmetiske tjenester. Med dette anæstetiske lægemiddel vil enhver kosmetologiprocedure kun være en glæde.

Du behøver ikke at holde fast, griste tænderne og tælle minutter, indtil processen er gået i gang. Du kan bare slappe af mens du venter på det ønskede resultat.

Det er vigtigt at vide: TKTK creme er anerkendt af forbrugerne som den bedste bedøvelsessalve til tatovering.

Aktive ingredienser: lidokain med prilokain 5% hver, epinephrin - 0,01.

Den krævede del af kroppen behandles med et desinfektionsmiddel, et lag creme påføres i 2,5 mm, dækket med en film i en time. Efter den anbefalede tid er bortfaldet, tørres produktet ud, og arbejdet kan udføres på en tør overflade uden smerte. Virkningen af ​​anæstesi fra 3 til 4,5 timer.

Epinephrin er en kraftig koagulant, der hjælper med at fjerne puffiness og reducere blødning i løbet af en session.

handling:

 1. Det lindrer smerte under kosmetiske procedurer.
 2. Efter skader med nåle er der ingen hævelse, hvilket øger hastigheden og kvaliteten af ​​det arbejde, som mesteren udfører.
 3. På grund af varigheden af ​​anæstesi føles klienten komfortabel hele tiden, der kræves for proceduren.
 4. Værktøjet påvirker ikke regenereringsprocessen, efter at der ikke er betændelse og afvisning af farvestofpigmenter. Dette tyder på en god helbredende virkning uden udbrud af farvestoffet.

Den omtrentlige pris på lægemidlet er 530 rubler.

Andre effektive smertestillende midler

Deep Numb Anesthetic Cream

Den pågældende anæstesi er beregnet til anvendelse foran tatoveringssessioner, herunder permanent makeup. Værktøjet må påføres huden uden skade. Oprindelsesland - Kina.

Anæstetisk tatoveringssalve: dets sammensætning, aktive stoffer

Lægemidlet bruges i vid udstrækning af mastere under kosmetologitjenester, permanent makeup, kunstneriske tatoveringer, laserfjernelse af makeuppigment og tatovering samt piercing og elektro- og voksepilation.

Sådan bruger du dette værktøj? Huden skal affedtes og desinficeres. Derefter påføres et bedøvelseslag på ca. 2,5 mm på de ønskede områder af legemet, som skal dækkes med klæbestof eller polyethylen. Eksponeringstiden under filmen er 1 time, så øger effekten af ​​anæstesi.

Efter at have holdt den anbefalede tid, fjernes filmen, og kropsdelene tørres til tørhed for yderligere arbejde med huden. Denne creme gør det muligt for klienten ikke at føle ubehagelige, smertefulde fornemmelser i løbet af sessionerne, og mesteren sørger for et roligt arbejde for hele anæstesiens varighed - ca. 3,5 timer.

Værktøjet har en overkommelig pris, der spænder fra 483 til 499 rubler.

Bedøvelse creme SXYAN

Værktøjet bruges til smertefri kosmetiske procedurer på kroppen. Den anvendes før sminke og kunst tegninger tatoveret med indførelsen af ​​farve permanent. På grund af den unikke formel, de bruges til piercing, epilering, dette er især nødvendigt for procedurer udført på særligt følsomme områder, såvel som for klienter med smertegrænsende individer.

Ved hjælp af værktøjet kan du udføre proceduren helt smertefri i flere timer.

Cremebasen indeholder 5% ledokain. Efter desinfektion af de krævede områder af kroppen anvendes værktøjet med et fortykket lag, der er dækket af cellofan, venter en halv time, hvorefter kroppen slides af og guiden arbejder videre.

Værktøjet har en langsigtet effektivitet, mesteren kan sikkert arbejde for klienten i fire timer. Fabrikanten er Korea, produktet er garanteret høj kvalitet og certificeret. Prisen for disse produkter er fra 310 til 335 rubler.

Vigtigt: Ved brug af bedøvelsesmiddel bør huden ikke blive beskadiget.

Bedøvelse creme Painless Tatoos Cream

Det vurderede anæstetiske middel er beregnet til at bedøve kroppens dele foran tatoveringen. På grund af den unikke formel af stoffet, forårsager proceduren for tatovering ikke smerter for klienten og mesterens besvær. I flere timer arbejdes der uden spænding.

Det er vigtigt at vide: dette middel har en meget hurtig handling, med en varig effekt. Du behøver ikke at vente en time før begyndelsen af ​​sessionen, plaget i forventning.

Efter påføring af produktet på kroppen, skal det udholde mindre end 10 minutter. Bedøvelse salve bevarer effekten af ​​anæstesi i flere timer, hvilket er meget nødvendigt at arbejde på en tatovering.

De krævede områder af kroppen skal desinficeres med et alkoholholdigt middel, anvende et tyndt lag fløde (økonomisk forbrug), dække med madpolyethylen, stå i 7-10 minutter, hvorefter man kan starte sessionen.

Denne fløde tilbydes oftest til brug i tatoveringssaloner, kundeanmeldelser er positive, prisen på stoffet er 470 rubler.

Bedøvelse creme LUSHCOLOR

Bedøvelse professionel creme designet til at arbejde på permanent makeup, tatovering, piercing, epilation og andre salon tjenester krævede følelsesløshed i huden.

Efter proceduren er proceduren fuldstændig smertefri for kunden og rolig for mesteren. Aktiv ingrediens: isocoin.

Før påføring af cremen skal desinficeres epidermis alkohol opløsning, bør huden ikke blive beskadiget. Cremen påføres med et fortykket lag, dækket af polyethylen, i alderen i 25 minutter. Ved udløbet af den anbefalede tid fjernes filmen, kroppen rengøres tørt med bomuldsstynder, hvorefter masteren kan begynde at arbejde.

I creme-sammensætningen er 5% af isen, har brugen af ​​produktet kontraindikationer. Det er forbudt at anvende under graviditet og fodring i tilfælde af allergiske reaktioner på komponenten til klienter med akutte kardiovaskulære patologier såvel som med dermatologiske sygdomme.

Bedøvelse creme anvendes kun til professionelle tatoveringsførere.

Det er forbudt at anvende i tilfælde af beskadigelse af huden. Prisen på lægemidlet er fra 1000 rubler.

Når du vælger en bedøvelse til en tatovering, er det bedre at konsultere med fagfolk eller bruge værktøjet, der tilbydes i salonen. Guiden anvender bedøvelsen, der har vist sig for kunderne med høje resultater, på trods af opfattelsen af ​​smerte.

Nyttig video om smertestillende salver til tatovering stuffing:

TKTX - anæstetisk tatoveringssalve og dens anvendelse:

Smerte-lindende salve for at reducere smerte ved tatovering. Det bedste

En tatovering er en kropsudsmykning, der aldrig går ud af mode. Men hvis tidligere tatoveringer tjente som en måde at beskytte mod onde ånder, et bibliotek med begreber og så videre, så er det ikke mere end et smukt mønster på kroppen, der skelner sin ejer blandt mængden. [Indhold]

Mest populære værktøjer

Narkotika, som vil hjælpe med at reducere smerte, kan være meget forskelligartet. Som regel er disse specielle cremer med en frysende bedøvelsesvirkning.

Salveanæstetik anvendes på den fedtfrie hud 40 minutter før tatoveringsproceduren påbegyndes. Sammensætningen af ​​sådanne præparater indeholder vand, så efter påføring på huden dækkes det behandlede område med en fødefilm for at undgå fordampning af væsken og opnå fuld absorption af produktet i huden.

Anæstetiske cremer indeholder et stof som tetracain, som blokerer nerveenderne tæt på epithelets overflade. Også i mange cremer indeholder en sådan analog af humant hormonadrenalin som epinephrin. Deres pligt omfatter indsnævring af blodkar, og som følge heraf manglen på blod, når tatoveringen er tilstoppet.

Før du bruger salven, skal du gøre følgende:

 • Påfør en lille smule salve på huden på indersiden af ​​underarmen og lad det gå i 20 minutter. I mangel af en allergisk reaktion kan du påføre agenset på det behandlede område af kroppen.
 • Defat hud. Alkoholholdige produkter er velegnede til dette, hvis de ikke er til stede, vil sæbe og varmt vand gøre det.
 • Påfør salven på plads lidt mere end selve tatoveringen.
 • Påfør anæstetika i to lag, det vil give en behagelig procedure til tatovering.

Hvad er en bedøvelse tatovering salve? Her er en liste over de mest populære smertestillende midler.

Bedøvelse Creme Super Numb

Cremen blokerer strømmen af ​​nerveimpulser til hjernen i 4 timer. Særlige komponenter i værktøjet trænger gennem cellemembranen ind i laget af epidermis. Der blokerer stofferne i cremen produktionen af ​​nerveimpulser og øger smertens tærskel.

Selv de mest følsomme mennesker vil ikke mærke processen med tatovering design ved hjælp af den foreslåede fløde. Sammensætningen af ​​bedøvelsen omfatter - tetrakain og isokain.

 • Først skal du affedt huden;
 • Efter anbringelse af en bedøvelse tatovering salve til det behandlede område;
 • Dæk med plastfolie og lad i en halv time - en time;
 • Fjern filmen og tør huden
 • Kom på arbejde.

Kontraindikationer - individuel intolerance over for komponenterne i sammensætningen.

Pris - fra 900 rubler.

Bedøvelse creme Dr. Numb

En kraftig bedøvelse creme præget af fuldstændig blokering af nerveimpulser i 3-4 timer, en dybde på virkningen fra en halv centimeter til en centimeter, hvilket gør det muligt at smertefrit bevæge sig på en stor dybde af hudepitelet, og vasokonstriktion er en funktion, der vil tilfredsstille mange tatoveringsartister.

Denne bedøvelsessalve er perfekt til de mennesker, der ønsker en tatovering, men de er ubehagelige at slå på grund af det faktum, at blodkarrene er tæt på hudoverfladen. Cremen virker meget hurtigt i 15 - 30 minutter.

Metode til anvendelse adskiller sig ikke fra den foregående.

Kontraindikationer er overfølsomhed overfor nogen af ​​bestanddelene i sammensætningen.

Pris - fra 1000 rubler.

Bedøvelse Creme TKTX

Bedøvelse salve til TKTT tatovering har tjent tatovering mesteres tillid til hastigheden af ​​handling og den bedste version af sammensætningen, der passer til enhver hudtype.

Lidokain og prilocain er perfekt kombineret med hinanden, og hvis patienten har et immunitetsproblem for en af ​​bestanddelene i sammensætningen, kan den let erstattes af den anden, fordi de er meget ens i struktur og egenskaber.

Også i sammensætningen af ​​lægemidlet er en adrenalinanalogepinefrin, som sikrer fraværet af blod, når det påføres huden.

 • med hudsygdomme;
 • diabetes;
 • hjerteproblemer og iskæmi;
 • gravide kvinder;
 • med en ufuldstændig amning.

En anden fordel ved salven er evnen til at påføre det på beskadiget hud. Det vil sige, hvis klienten føler, at smerten begynder at vende tilbage, når tatoveringen er tilstoppet, kan du bare stoppe, behandle huden med fløde og lade den ligge under filmen i 15-20 minutter, hvorefter du kan fortsætte med at arbejde.

Metode til anvendelse adskiller sig ikke fra tidligere. Cremen påføres en hudfri sektion af huden med alkohol og dækkes med madfilm i en halv time - en time. Handlingstidspunktet kan være fra 1,5 til 6 timer, alt afhænger af kvaliteten af ​​påføringen af ​​cremen.

Hvis effekten af ​​anæstetika stopper, kan du påføre agenten igen, men denne gang i 15-20 minutter for at undgå kemiske forbrændinger i steder af hudskade.

Pris - 800 rubler.

Andre effektive smertestillende midler

Utvivlsomt er de ovennævnte anæstetika ikke alle midler til bedøvelse af huden under tatovering, men kun de mest populære. På grund af det faktum, at sådanne salver er meget populære og bruges i mange områder af kosmetologi, er der faktisk et stort antal fabrikanter af anæstetika.

Derfor, hvis den nødvendige bedøvelsessalve til tatoveringen ikke blev fundet i listen ovenfor, er det derfor ikke nogen grund til at være forstyrret. Her er ikke så populære, men ikke mindre effektive fra denne creme.

Deep Numb Anesthetic Cream

Populær bedøvelsessalve til tatovering, som bruges af et stort antal tatoveringsartister rundt om i verden. På grund af den store mængde lidacoin, der indgår i bedøvelsen, (5%) absorberes cremen hurtigt og virker i 3-4 timer. Det giver dig mulighed for at få fra at anvende en tatovering kun positive følelser og følelser.

Der er ingen særlige advarsler at bruge.

Pris - 900 rubler.

Bedøvelse creme SXYAN

Blokerer de nerveender, der er i det øvre lag af epitelet. Det begynder at virke inden for en halv time efter påføring. Bedøvelse og køling effekt hjælper med at slippe af med ubehagelige fornemmelser i tatoveringsprocessen på huden.

Indeholder en stor procentdel af lidacoin i sammensætningen (5%), og cremen basen forenkler anvendelsen af ​​midler til enhver del af huden. Særlige kontraindikationer for bedøvelsessalve til tatovering nr.

Påfør det samme som ovenstående præparater. Et af de billigste bedøvelsesmidler på markedet med hensyn til pris / kvalitet forhold.

Pris - 320 rubler.

Bedøvelse Creme Painless Tattoos Cream

Perfekt forberedelse til bedøvelse af huden inden tatovering. Strukturen omfatter 5 procent lidacoiner og creme base. Eliminerer al smerte i 4 timer.

Men med denne bedøvelse bør behandles meget omhyggeligt, fordi det har mange kontraindikationer:

 • Brug ikke, hvis du er allergisk overfor andre amide-type anæstetika;
 • Anvend ikke på sår, læsioner, udslæt og andre problemområder på huden;
 • brug ikke i kønsområdet personer under 18 år

Vær forsigtig med folk:

 • diagnosticeret med G6PD mangel
 • mangel på røde blodlegemer (erythrocytter);
 • med anæmi
 • i brug af lægemidler, der påvirker det kardiovaskulære system.


Vær opmærksom! Hvis du opdager ødem, hævelse og rødme på huden, samt en række allergiske reaktioner, fra det sædvanlige udslæt til åndenød, skal du straks holde op med at bruge denne bedøvelsesalve til tatoveringen for at undgå komplikationer.

Bedøvelse Tattoo Soothe Cream

Innovativ gel af en ny generation, der virker ekstremt hurtigt og pålideligt, bevarer hudens ufølsomhed i flere timer.

Cremen påføres umiddelbart efter tatoveringen, det vil sige på allerede beskadiget hud.

Hvis pludselig klienten besluttede sig for at føle den fulde vifte af smerte på sig selv, men efter den første tilgang fik han endelig til at tænke sig, og tatoveringen skulle være færdig, mesteren anvender en lille mængde bedøvelsesalve til tatoveringen, venter 15-20 minutter og fortsætter proceduren.

Hvis smerten kommer tilbage, gentager mesteren processen med at påføre gelen.

Bedøvelsespris - 1400 gnid.

Bedøvelse creme LUSHCOLOR

Et populært anæstetik med en hurtig indsats og en smertelindring på op til fem timer. Indeholder lidokain og creme base. Hjælper med at minimere smertegrænsen. Når du fylder en tatovering på huden, er der ingen fornemmelser, bortset fra let følelsesløshed og koldhed i huden.

Det har ingen specifikke kontraindikationer. Hvis du risikerer at lide af diabetes, skal du tage piller for at normalisere blodtrykket, have problemer med det kardiovaskulære system osv. Kontakt din læge, inden du bruger dette lægemiddel.

Pris - 1200 rubler.

På tatoveringsområdet er der en lang række forskellige midler til bedøvelse af det hudområde, som tatoveringen anvendes på. Sammensætningen og egenskaberne ved en bedøvelsessalve til en tatovering er næsten det samme ud fra et gennemsnitsperspektiv, forskellen mellem et eller andet værktøj kan kaldes, ofte kun en tatoveringschef.

Derfor køberne, når de vælger bedøvelse, er afhængige af priskategorier af varer. Til denne metode vælges læseren et bord, hvor alle de ovenfor beskrevne cremer er anført i stigende rækkefølge. Men før du køber, skal du helt sikkert konsultere en tatoveringsmester, der er ved at anvende en tatovering.

Livet hacking for dem, der besluttede sig for en tatovering

Tatoveringer er længe ophørt med at være et vidunder og privilegium for de mennesker, der lever i strid med loven. I dag er en tatovering et fashionabelt tilbehør, en måde til selvudfoldelse i tegning, et trick for at hjælpe med at skjule huddefekter (ar, ar). Og alligevel, og dem, der længe har været bekendt med tatoveringen, og dem, der kun har besluttet sig for det, er det værd at huske på, at processen med at udfylde en tatovering er beslægtet med en operation. Uforsigtig behandling i denne sag kan medføre alvorlige konsekvenser for udseende og sundhed.

Der er mange tatoveringsteknikker, der afviger i karakter i billedets præstationer. Et mønster kan udfyldes på forskellige måder og give det en helt anden farve. Hvis du vælger et mønster og en teknik, hvor du vil udfylde det, skal du sørge for at rådføre dig med mesteren, for det sker ofte, at det bliver nødvendigt at bruge et meget større hudområde for at udfylde det ønskede billede.

Hvor er den mest smertefulde tatovering?

Valg af tegning efterfølges af valget af et sted til dets anvendelse, og så opstår spørgsmålet: "På hvilke steder gør det ikke ondt at lave en tatovering?". Færdige herrer ville svare så: "Det gør ondt overalt." Og i virkeligheden er alt i det hele taget individuelt, nogle mennesker kan roligt se filmen i løbet af mesterens arbejde, sidstnævnte - med hver krop føler hver nålestik, som i et øjeblik er over 1000 pr. Minut.

Steder, hvor det ikke er smertefuldt at lave en tatovering, kan tælles på fingrene: skulder (for og bag), ydersiden af ​​underarmen, bortset fra (albue), ydersiden af ​​lår og underben. Hvor det ikke gør ondt for tatovering fyre (i det mindste ikke som piger), så er det på ribben buret. Nå, hvor det ikke gør ondt for tatoveringspiger (relativt), så er det i skinkernes område.

De mest smertefulde steder for en tatovering er dem, hvor huden tæt støder på leddet eller benet (albue, håndbag, skulderblad, knæ, hypokondrium, fødder), kirtletvæv (armhule, kvindelig bryst) og også hoved og nakke og selvfølgelig er hudområderne nær de intime zoner og faktisk de er de mest.

Derudover skal kvinder huske, at en uge før og under menstruation er de mest smertefulde steder for tatoveringer på deres hud overalt, fordi sammen med den generelle følsomhed, vokser smerte til tider også.

Hvad skal man ikke gøre før en tatovering?

For det første kan du ikke gå til tatoveringsmesteren på en tom mave eller efter en søvnløs nat. For at reducere stress for kroppen, skal du sørge for at sove godt og spise. For det andet tænker ikke engang på at tage smertestillende midler før proceduren, de har alle en udtyndende effekt på blodet, som et resultat af hvilket blod vil strømme mere rigeligt og være sværere at stoppe i løbet af sessionen.

Tredje, og glem at tænke på at have en drink for mod. Det vil være bedre, hvis du udelukker alkohol før tatoveringen og i et par dage efter at have ansøgt det. Hvorfor ikke drikke før en tatovering? Dette skyldes, at alkohol, som smertestillende midler, hjælper med at tynde blodet og øge blødningen.

Dette kan forstyrre mesterens arbejde og i sidste ende får du ikke kun det resultat du ønsker, men også tatoveringen vil helbrede meget længere. Enhver intelligent mester til spørgsmålet: "Kan jeg drikke før en tatovering?", Vil svare dig det samme.

Hvad skal du gøre før en tatovering?

Først og fremmest skal du finde ud af om du har kontraindikationer til tatoveringer (blækallergier, hudsygdomme, infektioner, diabetes, autoimmune sygdomme, keloid ar osv.). Gravide kvinder, inden man får en tatovering, er det også bedre at konsultere en læge om dette spørgsmål.

For det andet forberede dig en garderobe på forhånd for tatoveringshelbredelsen (1-2 uger). Tøj bør ikke gnide eller røre ved tatoveringen; det vil være bedre, hvis det er lavet af naturlige stoffer, der er godt åndbar.

Sørg for, at din medicinkiste indeholder dexpanthenolbaseret salve, en absorberende film og en hypoallergen patch eller netforbinding. Alt dette du har brug for i processen med at helbrede tatoveringen.

Sådan sørger du for, at tatoveringslokalet er sikkert?

Dette spørgsmål er faktisk "det værd", da et stort antal tilfælde af infektion med hepatitis B-virus og aids forekommer kun gennem tatoveringsnåle. Derfor overbevise i forvejen, at i tatoveringslokalet:

 • disponible nåle, handsker og masker anvendes;
 • der er en autoklave (apparat til steriliseringsinstrumenter, som ikke kan bortskaffes);
 • skibsføreren har et certifikat for ret til arbejde, en portefølje med færdiggjorte værker
 • i tatoveringslokalet overholdes hygiejne normer og sikkerhedsregler, når man arbejder med kropsvæsker (i dette tilfælde med blod).

Det vil være nyttigt at lære den korrekte proces at anvende en tatovering:

 • mesteren skal vaske hænderne grundigt med antibakteriel sæbe;
 • tatoveringsstedet rengøres og desinficeres (hvis huden på dette sted er dækket af hår, barberer masten dem forsigtigt);
 • Føreren skal bære nye sterile handsker, i nogle tilfælde en kirurgisk maske;
 • Før arbejdet påbegyndes, forklarer mesteren steriliseringsproceduren og udskriver sterile forsyninger (f.eks. nåle osv.) med dig;
 • Indledningsvis bidrager guiden tatoveringskonturen subkutant ved brug af en engangs nålemaskine;
 • konturen vaskes nødvendigvis med antibakteriel sæbe og vand;
 • en tykkere nål er taget for at anvende skyggen, og med en farvet tatovering skal mesteren med dig åbne nye blækbeholdere;
 • blod skal tørres med sterile og engangsservietter under pakning;
 • efter proceduren vaskes og bandages tatoveringen.

Hvordan dumme huden før en tatovering?

Så hvis du ikke er i stand til at udholde smerten, når du anvender en tatovering, eller hvis en tatovering er fyldt på et yderst smertefuldt sted, hvordan kan du dumpe huden før en tatovering? For at gøre dette skal du passe på de lokale lokalbedøvelser i form af en spray, creme eller salve.

Så mange tatoveringsledere bruger eksterne sprayer baseret på lidokain eller dets blanding med adrenalin for at lindre smerte. Et andet populært middel er Emla-creme baseret på lidokain og prilocain. Den eneste væsentlige ulempe ved fløden er, at den ikke begynder at virke umiddelbart efter påføring.

Hvordan pleje en tatovering i de tidlige dage?

Når du forlader salonen, er du eneansvarlig for din tatovering. Undlad at forsømme mesterens råd og følge dem. Du vil beskytte dig mod komplikationer i helingsprocessen, og i slutningen af ​​denne proces får du en smuk, klar og holdbar tatovering.

Pleje af en tatovering i de tidlige dage omfatter regelmæssig anvendelse af en blødgøringscreme baseret på dexpanthenol. Det er bedre at ikke bruge vaselinbaserede cremer, da de bidrager til blegningen af ​​tatoveringen.

Det er bedre ikke at fjerne den bandage, som herren har pålagt dig i 1-2 timer. Hvis din mester ikke fortæller dig en anden, skal du lave en komprimering baseret på en creme med dexpanthenol, og lægge den på en plastfolie og en maskeforbinding eller en film og en gips. Fremgangsmåden skal udføres 2 gange om dagen i 4 dage. Derefter er der i stedet for tatoveringen dannet en film, som under ingen omstændigheder kan afvises.

Kan jeg få en tatovering den første dag? En afgørende "nej", enten i den første eller de næste dage, før tatoveringen helbreder, kan du ikke våd det. Når du er færdig med kompresser, bør du sørge for at tage en tatovering i de første dage med sin regelmæssige fugtgivende virkning, ikke på bekostning af vand, men på bekostning af baby creme eller lotion.

På grund af det faktum, at tatoveringen ikke kan fugtes, omfatter omsorgen for tatoveringen i de første dage også en komplet afvisning af sauna, bad, pool og varmt bad. Du kan ikke udsætte tatoveringen og virkningen af ​​direkte sollys.

Vi håber, nu ved du, hvor det ikke er smertefuldt at sætte en tatovering og hvordan man plejer en tatovering i de første dage! Og hvis du mærker tegn på betændelse i tatoveringen (rødmen, svær kløe, røde striber), skal du straks kontakte en dermatovenereolog.

Hvordan dumme tatoveringen? Tips til at reducere tatovering smerte

Sådan dumme en tatovering eller reducere smerte, når en tatovering er et spørgsmål, der bekymrer de fleste mennesker, der beslutter sig for en tatovering. Tatovering er processen med at indsætte en nål under huden farvet med blæk. Huden, som ethvert organ, reagerer på denne intervention med smerte. Derfor, for at helt slippe af smerten under tatoveringen virker ikke, men for at minimere ubehag kan du ty til vores råd.

Indhold:

Hvorfor ikke tatovering anæstesi?

"At tage smertestillende medicin påvirker blodpropper."

For eksempel gør aspirin og ibuprofen blodet tyndere. I processen med at påføre en tatovering skubber blod og lymfe maling, der komplicerer mesterens arbejde. Som følge heraf skal mesteren bruge mere tid på arbejde, og også tatoveringen bliver mere traumatisk og helbreder sig værre.

Smertepiller til tatovering i apoteket

"Ingen af ​​apotekens lægemidler er designet til at bedøve en tatovering. "

Der er specielle geler og salver til anæstesi, men generelt er disse ikke de mest populære stoffer, der anvendes i USA.

Det er ikke nødvendigt, også at købe i et apotek smertestillende tabletter, smertestillende medicin for helende sår eller gel med en kølende effekt, fordi de ikke kun kan handle på smerten af ​​tatoveringen, men også skade figuren.

"Det er nødvendigt at konsultere mesteren på forhånd om anæstetisk gel, da mange herrer er imod nogen medicin under tatoveringen. Enhver yderligere indblanding af stoffer i huden kan påvirke kvaliteten af ​​tatoveringen og mesterens arbejde negativt. "

På tærsklen til en tatoveringssession må du IKKE:

- Drik alkohol (pr. Dag og pr. Session). Alkohol øger blodsekretionen under tatoveringsapplikationsprocessen, og blod skubber malingen ud og komplicerer guidenes arbejde.

- Spis smertestillende piller. Faktum er, at mange af medicinerne påvirker smertens anden karakter (for eksempel fjerner de muskelspasmer) og hjælper på ingen måde med at slippe af smerten under tatoveringen. Mange stoffer, såvel som alkohol, øger udskillelsen af ​​blod, hvilket vil beskadige tatoveringen mere.

"Før tatoveringen læste jeg anmeldelser på internettet og besluttede at tage et par smertestillende midler og fortalte ikke mesteren. Det var selvfølgelig ikke muligt at skjule det, fordi blodet udstrålede mere og forhindrede sit arbejde. Det var pinligt og pinligt. En god mester vil stadig forstå, og smerten under en tatovering er ikke så uudholdelig, som mange mennesker skriver på internettet. "

- Drik masser af kaffe, stærk te og energidrikke. Dette kan føre til ubehag under sessionen op til bevidsthedstab.

- Solbadning i solen eller i solariumet. Faktum er, at der er risiko for hudforbrænding, selv den mindste rødme og irritation vil blande sig i tatoveringsprocessen.

"Piger anbefales ikke at få en tatovering før og under kvindedagen, da blodkoagulation reduceres.

På tærsklen til en tatovering anbefales det:

- Hav en god hvile og sove. Jo mere styrke og udholdenhed du har, desto lettere bliver processen.

- Spis et par timer. Det er tilrådeligt at undgå krydret eller for salt mad, så du ikke drikker meget vand og ikke bliver distraheret under sessionen. Du skal skabe et behageligt miljø for dig selv og mesteren og forsøge at undgå distraktioner.

- Tal med dine venner og bekendte, der allerede har en tatovering. Folk, der har gennemgået denne proces, kan støtte dig og indgyde selvtillid.

"Når du spørger folk, der allerede har en tatovering, viser det sig, at det ikke gør ondt. Ingen af ​​dem sagde, at de aldrig ville tatovere igen. Ja, der er ubehag, men ikke så forfærdeligt at opgive ideen om at gøre det igen. "

- Spørg mesteren alle de spørgsmål, du er interesseret i, angiv tid og sted for sessionen samt alle redigeringer på skissen. Sørg for alt er 100% tatovering klar.

- Opret dig selv de mest behagelige forhold i den kommende session. For dette er det bedre at bære tøj, at du ikke er bange for at blive snavset, helst noget mørkt. Tag et bad eller en brusebad, for efter tatoveringen kan du ikke tage et bad. Jo mere forsigtigt du nærmer dig forberedelsesprocessen, jo mindre spænding vil du få på tatoveringsdagen.

Sådan reduceres tatovering smerte i løbet af en session:

Der er et meget vigtigt punkt, som du skal lære: Kroppen selv er i stand til at klare smerter. Når du føler smerte eller ubehag, kommer et signal i hjernen, og anæstetiske mekanismer begynder at virke. Under tatoveringen vil du mærke, at du efter nogle få minutter begynder at vænne sig til fornemmelserne og ikke føler sig så ubehageligt som i starten af ​​processen. Dette er arbejdet med forsvarsmekanismerne i din krop.

1. Der er særlige smertestillende midler (for eksempel TKTX, Dr. Numb, Painless Tattoos Cream). De er i større grad relevante for store tatoveringer. Sørg for at konsultere mesteren om disse værktøjer, da mange mestere tror, ​​at smertestillende midler forstyrrer anvendelsen af ​​blæk. Måske i færd med at indse, at du ikke har brug for bedøvelse, men det er bedre at være klar til nogen af ​​mulighederne.

2. Tag en ven med dig. Tjek om mesteren ikke er imod og inviter en ven med dig. Tilstedeværelsen af ​​en elsket lindrer altid atmosfæren og hjælper med at slappe af.

"Min bedste ven er venner med en tatoveringsmester. Naturligvis anbefalede hun det til mig, og tilbød også at gå til en session med mig. Jeg var ikke nødt til at tænke over smerte, hele tiden vi talte, lo og denne tatoveringssession forlod kun hyggelige minder. "

3. Rolle, slappe af og trække vejret dybt. Måske hjælper turen med at slappe af, så du kan komme ud af transporten tidligere og gå til mesteren til fods.

4. Vær ikke bange for at bede om en pause. Under sessionen kommunikerer du med mesteren og fortæller ham om dine følelser. Du skal ikke bekymre dig om, at sessionstiden vil stige lidt, men det hjælper med at undgå smerte.

5. Du kan vride noget i din hånd. Fidgetting (vanen med at vride noget i hænderne) hjælper psykisk med at slappe af og aflede opmærksomheden.

6. Lyt til din yndlingsmusik i afspilleren, det er også en god måde at slappe af.

7. Vælg de mest smertefri steder til en tatovering. Læs mere om dette i vores materiale.

"Hvis du bekymrer dig så meget, så gør ikke din første tatovering på de mest smertefulde steder. Tro mig, ved at lave en, vil du helt sikkert have mere. Derfor er den første tatovering måske ikke for stor og på steder, hvor der ikke er nogen alvorlig smerte på skulderen eller hoften. "

Anæstesi til tatovering

Overførsel af billedet til huden
Tattoo korrektion

I takt med tatovering er mesteren ofte overfor behovet for at overvinde smertegrænsen hos klienten, fordi tatovering refererer til kirurgiske procedurer. Som regel afhænger smertens styrke af tatoveringen, men det er også nødvendigt at tage hensyn til kundens individuelle karakteristika.

Hovedprincippet i graden af ​​smertefulde fornemmelser: jo tættere på knoglerne er jo mere smertefuldt. En tatovering på beskadigede områder af huden - ar, brænder osv. Kan også være smertefuldt.

For at reducere smerte fra tatovering bruges smertestillende midler til tatoveringen. Anvendelsen af ​​traditionelle anæstetika (tabletter, injektioner) er ikke egnet i dette tilfælde, fordi de påvirker ikke eksterne stimuli og kan betydeligt forringe kvaliteten af ​​tatoveringen. Derfor er der særlige anæstetika til tatovering - salver og sprøjter, såsom: TKTX, Dr. Numb, Face og Body, PS CREAM, osv.:

Bedøvelse til tatovering

For det første udføres en allergitest, for dette påføres en lille mængde af produktet på området inden for albueforbindelsen. I mangel af nogen reaktioner kan salven bruges. Algoritmen er som følger:

 1. Vask området af kroppen, som tegningen er planlagt til at blive påført med varmt vand og sæbe, tør derefter tørre;
 2. Påfør cremen med et tykt lag og gnid godt;
 3. Efter absorption af produktet skal du anvende det igen og påvirke mere plads end nødvendigt for det fremtidige mønster på kroppen.
 4. Dæk det udsmykkede område med en tynd plastfolie i en time, vask derefter pladen med sæbe og vand.

Anæstesi ved anvendelse af en tatovering er ikke hilst velkommen af ​​eksperter af grundene til, at på grund af frysning af huden mister sine naturlige egenskaber. Den er fyldt med væske, bliver ikke for følsom og elastisk, hvilket igen forårsager dens deformation.

Som følge heraf efterlader kvaliteten af ​​arbejdet meget at ønske, og helbredelse tager meget længere tid og kræver efterfølgende justering.

I de fleste tilfælde udføres ikke anæstesi under tatovering - det er en ganske tolerabel procedure, som kan opretholdes uden anæstesi overhovedet.

Tips til at reducere smerte ved tatovering

 1. Maksimal muskel afslapning
 2. Gennem hele processen skal klienten have den mest naturlige og behagelige position;
 3. Klienten skal være udhvilet og ikke sulten;
 4. Tag ikke stoffer, der virker på nerverne før en session (kaffe, energi osv.);
 5. Oprettelse af et afslappende miljø (tv, musik, internet osv.).

Det er strengt forbudt at tage alkohol for at "reducere smerte"!

Ulempen ved at bruge anæstetika til tatovering er for det meste større end fordele, så jeg råder dig til at bruge dem kun i tilfælde, hvor det er helt umuligt at udholde.

Hvad kan dumme huden før tatoveringen

Smerter er en beskyttende reaktion i kroppen mod ydre påvirkninger. Vores krop opfatter en tatovering som et eksternt indgreb, og det begynder også at give os stærke signaler, uanset hvor tæt det er.

Hver person har en anden smertetærskel, og vi forstår dette, givet i arbejdet.

På denne side kan du gøre dig bekendt med det anæstetiske arsenal, der bruges i vores studie.

Mere information om anæstetika findes på fabrikantens hjemmeside eller på internettet. I tilfælde af allergi til anæstetika er det nødvendigt at informere herre om dette. Hvis du er i tvivl, når du vælger, og rådgiverens råd af en eller anden grund ikke hjalp, skal du først rådføre dig med din læge.

Før en session:

Disse anæstetika anvendes på forhånd, ellers, når de påføres, sletter de markeringens grænser, og mesteren skal gøre dobbeltarbejde.

Produktion: Korea

Ansøgning: Anvend en tatovering for fremtiden, dækk den med madfilm, lad den gå i 15-20 minutter.

Effekt: Effektiv smertelindring i en halvanden time.

Bivirkninger:

 • i 8% af tilfældene: delvis tab af pigment
 • i sjældne tilfælde: svært og smertefuld heling i op til en måned

Det anbefales kun at bruge på tæt hud, en bivirkning er mulig på blødt væv med "modning" (nakke, aksillær zone, folder af våben).

Produktion: UK

Generelt tilgængelig på apoteker. På anmodning af klienten kan uafhængigt foretage en anæstesi.

Anvendelse: Spredes med et tyndt midterlag, dækkes med madfilm og efterlades i 30 minutter. Efter en tid skylles, gentages ansøgningen, dækkes med folie og efterlades til en session. Føreren direkte i studiet vil gennemføre de nødvendige manipulationer med det behandlede sted.

Effekt: effekt 40 min.

Under sessionen:

ultrakain

Produktion: Frankrig

Brug med udseende af alvorlig smerte i begyndelsen af ​​arbejdet eller på et senere tidspunkt. Velegnet til alle steder, især til tætte væv (smertefri) - Palmer, fødder.

Anvendelse: subkutan injektion. 10 minutters ventetid, hvorefter du kan fortsætte med at arbejde.

Effekt: En injektion lindrer området inden for en radius på 3 cm i en time.

SUSTAINE gel

Produktion: USA

Hvis tiden for præanæstesi allerede er gået.

Ansøgning: Ansøg om beskadiget hud, lad være i 10-15 minutter under madfilmen.

Effekt: Ligende eller fuldstændigt lindrer smertefulde fornemmelser, afhængigt af anvendelsesstedet i ca. en time, reducerer blødningen.

Bivirkninger: delvis tab af pigment i 10% af tilfældene.

Nanometer

Produktion: Kina

Anæstetisk oliebaseret permanent makeup. Gentagne gange brugt i studiet, anbefales til brug efter behov. Sparer pigment.

Ansøgning: Påføres på beskadiget hud, vent 5-10 minutter under klæbemiddelfilmen.

Effekt: anæstesi i en time.

Lidocaine spray

Produktion: Ungarn

Kan bruges ubegrænset antal gange.

Anvendelse: Anvend kun på slimhinden, herunder skadet hud. Vent 15-30 sekunder.

Effekt: Når der anvendes tweaks, men i høj grad forenkler tatoveringsprocessen. Smertelindring i 30 minutter.

Ved brugen af ​​8-10 gange kan der opstå en garvningseffekt (hudspænding, umulighed at gennembryde med en nål).

solpadein

Føreren bruger i tilfælde af klienten ved tremor og kulderystelser.

efter:

De første to eller tre dage efter sessionen: ketaner eller nurofen efter behov.

Bemærkninger:

Under lange sessioner (4-5 timer) kan anæstetika ikke længere virke på kroppen, da det på dette tidspunkt allerede er irriteret af langvarig smerte.

De bedste smertestillende midler til smertefri tatovering

Fans af tatoveringer ved første hånd om smerten ved denne procedure. Tatoveringer er fyldt på kroppen, ledsaget af spænding. Desuden har alle en anden smertetærskel, og for mange er det vigtigt at gøre proceduren så let som mulig.

Generelle anbefalinger til valg af en bedøvelsessalve til brug ved tatovering

Nogle klienter tål tåleligt med smerter, andre tolererer, reducerer deres tænder. Bare ikke alle ved, at der er en bedøvelsessalve til tatoveringen, som er helt sikker og meget effektiv til at reducere smerte.

Når man vælger smertestillende til tatoveringer, er det nødvendigt at overholde nogle kriterier, som stoffet skal opfylde:

 • smertelindrende salve bør være med en høj grad af bedøvelse;
 • effekten af ​​smertelindring bør ske hurtigt;
 • tatovering salve bør have en varig effekt.

Ved at vælge et egnet værktøj kan du ikke blot få effekten af ​​anæstesi, men også forbedre processen med regenerering af epidermis. En kompliceret og smertefuld procedure, som følge af brug af salve, vil ikke forårsage ubehagelige problemer og fornemmelser.

De mest populære smertestillende midler til tatovering

I dag leverer producenter en ret bred vifte af smertestillende midler til tatovering. Her er beskrivelser af nogle af dem.

Bedøvelse Creme Super Numb

Værktøj fremstillet i USA. Det er beregnet til lokal anvendelse ved ansøgningsmetoden, inden der udføres smertefulde procedurer på intakt hud.

Bedøvelse tatovering salve vil hjælpe med at gøre processen med at udskrive et billede mindre smertefuldt.

ingredienser:

Creme-lignende base med 5% lidokain.

Værktøjet bruges som anæstesi i arbejdsområdet. Anvendelsesområde: kosmetologi, tatovering, piercing. Bruges til at fjerne tatovering og laser makeup med permanent.

Ansøgningsmetode:

Ved anvendelse af en alkoholopløsning affedtes epidermis, sammensætningen påføres med et fortykket lag til det ønskede område, dækket af en film. Eksponeringstiden er en halv time, så fjernes filmen, kroppen tørres tør, hvorefter man kan fortsætte med proceduren. Den analgetiske virkning varer op til 4 timer, prisen på lægemidlet varierer fra 490 til 610 rubler.

Bedøvelse creme Dr. Numb

En lokalbedøvelse produceret i USA til anvendelse inden arbejde på sunde hudområder.

Ingredienser: creme-lignende base, prilainain 5%, lidokain 5%, benzokain 3%.

Dette værktøj er designet til bedøvelse af arbejdsområdet inden permanent makeup, tatovering, piercing. Du kan bruge under fjernelse af tatoveringer fra huden med en laser.

Før agenten påføres, bliver epidermis affedtet, et fortykket lag af midlet påføres, dækket af cellofan. Eksponeringstid en halv time, en bedre effekt opnås ved eksponering for en time. Derefter fjernes filmen, præparatet tørres tørt, en tatovering kan laves, effekten af ​​anæstesi er op til 4 timer. Prisen afhænger af massen af ​​mediet i et rør på 10 eller 30 g. 480-1000 rubler.

Bedøvelse Dr. Namb, producerer og en anden producent - Korea. Det er kendetegnet ved dets sammensætning: epinephrin - 0,01, lidocaine - 6%, prilainain - 4%.

Bedøvelse Creme TKTX

Det vurderede anæstesi er beregnet til bedøvelse under tatoveringsprocedurer, depilering, laserfjernelse, scarification og andre kosmetiske tjenester. Med dette anæstetiske lægemiddel vil enhver kosmetologiprocedure kun være en glæde.

Du behøver ikke at holde fast, griste tænderne og tælle minutter, indtil processen er gået i gang. Du kan bare slappe af mens du venter på det ønskede resultat.

Det er vigtigt at vide: TKTK creme er anerkendt af forbrugerne som den bedste bedøvelsessalve til tatovering.

Aktive ingredienser: lidokain med prilokain 5% hver, epinephrin - 0,01.

Den krævede del af kroppen behandles med et desinfektionsmiddel, et lag creme påføres i 2,5 mm, dækket med en film i en time. Efter den anbefalede tid er bortfaldet, tørres produktet ud, og arbejdet kan udføres på en tør overflade uden smerte. Virkningen af ​​anæstesi fra 3 til 4,5 timer.

Epinephrin er en kraftig koagulant, der hjælper med at fjerne puffiness og reducere blødning i løbet af en session.

handling:

 1. Det lindrer smerte under kosmetiske procedurer.
 2. Efter skader med nåle er der ingen hævelse, hvilket øger hastigheden og kvaliteten af ​​det arbejde, som mesteren udfører.
 3. På grund af varigheden af ​​anæstesi føles klienten komfortabel hele tiden, der kræves for proceduren.
 4. Værktøjet påvirker ikke regenereringsprocessen, efter at der ikke er betændelse og afvisning af farvestofpigmenter. Dette tyder på en god helbredende virkning uden udbrud af farvestoffet.

Den omtrentlige pris på lægemidlet er 530 rubler.

Andre effektive smertestillende midler

Deep Numb Anesthetic Cream

Den pågældende anæstesi er beregnet til anvendelse foran tatoveringssessioner, herunder permanent makeup. Værktøjet må påføres huden uden skade. Oprindelsesland - Kina.

Anæstetisk tatoveringssalve: dets sammensætning, aktive stoffer

Lægemidlet bruges i vid udstrækning af mastere under kosmetologitjenester, permanent makeup, kunstneriske tatoveringer, laserfjernelse af makeuppigment og tatovering samt piercing og elektro- og voksepilation.

Sådan bruger du dette værktøj? Huden skal affedtes og desinficeres. Derefter påføres et bedøvelseslag på ca. 2,5 mm på de ønskede områder af legemet, som skal dækkes med klæbestof eller polyethylen. Eksponeringstiden under filmen er 1 time, så øger effekten af ​​anæstesi.

Efter at have holdt den anbefalede tid, fjernes filmen, og kropsdelene tørres til tørhed for yderligere arbejde med huden. Denne creme gør det muligt for klienten ikke at føle ubehagelige, smertefulde fornemmelser i løbet af sessionerne, og mesteren sørger for et roligt arbejde for hele anæstesiens varighed - ca. 3,5 timer.

Værktøjet har en overkommelig pris, der spænder fra 483 til 499 rubler.

Bedøvelse creme SXYAN

Værktøjet bruges til smertefri kosmetiske procedurer på kroppen. Den anvendes før sminke og kunst tegninger tatoveret med indførelsen af ​​farve permanent. På grund af den unikke formel, de bruges til piercing, epilering, dette er især nødvendigt for procedurer udført på særligt følsomme områder, såvel som for klienter med smertegrænsende individer.

Ved hjælp af værktøjet kan du udføre proceduren helt smertefri i flere timer.

Cremebasen indeholder 5% ledokain. Efter desinfektion af de krævede områder af kroppen anvendes værktøjet med et fortykket lag, der er dækket af cellofan, venter en halv time, hvorefter kroppen slides af og guiden arbejder videre.

Værktøjet har en langsigtet effektivitet, mesteren kan sikkert arbejde for klienten i fire timer. Fabrikanten er Korea, produktet er garanteret høj kvalitet og certificeret. Prisen for disse produkter er fra 310 til 335 rubler.

Vigtigt: Ved brug af bedøvelsesmiddel bør huden ikke blive beskadiget.

Bedøvelse creme Painless Tatoos Cream

Det vurderede anæstetiske middel er beregnet til at bedøve kroppens dele foran tatoveringen. På grund af den unikke formel af stoffet, forårsager proceduren for tatovering ikke smerter for klienten og mesterens besvær. I flere timer arbejdes der uden spænding.

Det er vigtigt at vide: dette middel har en meget hurtig handling, med en varig effekt. Du behøver ikke at vente en time før begyndelsen af ​​sessionen, plaget i forventning.

Efter påføring af produktet på kroppen, skal det udholde mindre end 10 minutter. Bedøvelse salve bevarer effekten af ​​anæstesi i flere timer, hvilket er meget nødvendigt at arbejde på en tatovering.

De krævede områder af kroppen skal desinficeres med et alkoholholdigt middel, anvende et tyndt lag fløde (økonomisk forbrug), dække med madpolyethylen, stå i 7-10 minutter, hvorefter man kan starte sessionen.

Denne fløde tilbydes oftest til brug i tatoveringssaloner, kundeanmeldelser er positive, prisen på stoffet er 470 rubler.

Bedøvelse creme LUSHCOLOR

Bedøvelse professionel creme designet til at arbejde på permanent makeup, tatovering, piercing, epilation og andre salon tjenester krævede følelsesløshed i huden.

Efter proceduren er proceduren fuldstændig smertefri for kunden og rolig for mesteren. Aktiv ingrediens: isocoin.

Før påføring af cremen skal desinficeres epidermis alkohol opløsning, bør huden ikke blive beskadiget. Cremen påføres med et fortykket lag, dækket af polyethylen, i alderen i 25 minutter. Ved udløbet af den anbefalede tid fjernes filmen, kroppen rengøres tørt med bomuldsstynder, hvorefter masteren kan begynde at arbejde.

I creme-sammensætningen er 5% af isen, har brugen af ​​produktet kontraindikationer. Det er forbudt at anvende under graviditet og fodring i tilfælde af allergiske reaktioner på komponenten til klienter med akutte kardiovaskulære patologier såvel som med dermatologiske sygdomme.

Bedøvelse creme anvendes kun til professionelle tatoveringsførere.

Det er forbudt at anvende i tilfælde af beskadigelse af huden. Prisen på lægemidlet er fra 1000 rubler.

Når du vælger en bedøvelse til en tatovering, er det bedre at konsultere med fagfolk eller bruge værktøjet, der tilbydes i salonen. Guiden anvender bedøvelsen, der har vist sig for kunderne med høje resultater, på trods af opfattelsen af ​​smerte.

Nyttig video om smertestillende salver til tatovering stuffing:

TKTX - anæstetisk tatoveringssalve og dens anvendelse:

Teknikker til udførelse af ansigtshandel

Øjenbrynskorrektion - hvordan man pluk øjenbryn