Lip tatovering - billede af trin-for-trin helbredelse af permanent makeup

Mange piger laver permanent lip makeup for at gøre deres udseende velplejet. Men med tatoveringen af ​​læberne, helbredelsen af ​​dage i billedet interesserer kvinder, da genoprettelsesperioden er en vigtig del af tatoveringen.

Hvor lang tid er helingen efter tatoveringen

Læber efter permanent tatovering oplevelse stress på grund af at de er beskadiget af en nål, og et farvestof injiceres under huden. De skal have tid til at helbrede, men det er nødvendigt at promovere dette i henhold til billedinstruktionerne fra kosmetologen.

Hele helbredelsesperioden for tatoveringen tager en måned, men rehabilitering er opdelt i to ulige dele:

 1. Dage, hvor en kvinde skal passe på resultatet. Denne periode er begrænset til syv eller otte dage med hyppig pleje og hurtig metabolisme, dagene kan forkortes, og helingen af ​​tatoveringen bliver hurtigere.
 2. De resterende tre uger fortsætter huden med at regenerere sig selv for at understøtte, ikke krænke de forbud, der er angivet i billedvejledningen.

Begge dele af genoprettelsesprocessen er vigtige, så i denne vigtige tid for huden kan det ikke være sjusket med hende. Huden er placeret ved siden af ​​mundslimhinden, på grund af hvilken denne overflade til arbejde er tynd og helbreder i lang tid.

Hvis det er forkert at give omsorg, er der en chance for at få negative konsekvenser, som vil påvirke resultatet af tatoveringen og dels på pigers sundhed.

Hvilken salve til helbredelse at bruge og hvordan man smeder læber

Under tatoveringen med hjælp fra en speciel enhed under pigens hud bliver pigmentet injiceret i det valgte mønster før sessionen. Dette billede er valgt sammen med klienten. Til dette får han et billede med de tilgængelige muligheder for arbejde.

Med andre ord kan tatoveringen beskrives som følger - bladet beskadiger det øvre lag af epidermis, og et fremmed stof injiceres i det. På grund af vævsskade er det nødvendigt at regenerere og genvinde.

Ved regenerering af huden vil hjælpe helbredende salve, som skønhedseksperten skal ordinere i billedvejledningen udstedt i slutningen af ​​proceduren for tatovering. Derfor bør spørgsmålet om, hvordan man smeder læber til helbredelse, ikke opstå.

Panthenol bruges normalt som en helbredende salve. Det har stærke regenererende egenskaber. Men foran ham skal du anvende et antiseptisk middel. En standard antiseptisk eller miramistin er egnet til dette.

Lip skal være afhængig af de sidste dage efter tatoveringen:

 1. Fra den første til den tredje dag er det nødvendigt at smøre øjenbrynene med salve med et tykt lag hver time, så den hårdt skadede hud heler hurtigere.
 2. På andre dage efter udseendet af en skorpe på læberne, skal de smøres 5 gange om dagen. Disse dage vil denne mængde salve være nok.
 3. Hvis du på en eller anden dag har beskadiget skorpen, skal du smøre dette sted med antiseptiske midler efter et stykke tid - med salve. Dette skal gentages indtil et nyt beskyttende lag fremkommer.

Hold øje med, når du skal smøre skorpe om dagen, er det det værd. I dette tilfælde kan du sammenligne tilstanden af ​​effekten på billedet, da billedet i dette tilfælde viser forskellen mellem deres tilstand og graden af ​​helbredelse. Også billedet anbefales til at bruge kosmetologer.

Hvad vand og hvordan man vasker til helbredelse

Udvaskning skal understreges, da beskadiget hud har mikroskopiske sår, hvorigennem en infektion kan komme ind i kroppen med blod.

Vask hele ansigtet, herunder tatoveringsområdet, er tilladt i midten af ​​den første uge efter tatoveringen. På dette tidspunkt vises en skorpe, der beskytter sårene på læberne.

Uanset at huden er beskyttet, skal du være opmærksom på vask, da almindeligt rindende vand fra hanen på sådanne dage ikke virker til disse formål, skal det angives i fotobeskrivelserne.

Det er bedre at bruge micellært vand til vask med en blid sammensætning. Også egnet vand i flasker, som er beregnet til brug indeni. I dette tilfælde skal du forsigtigt fugte dit ansigt, det kan gøres som dette: enten hæld lidt vand på toppen eller fugt med en bomuldsstynge.

Gnid ansigtet med et håndklæde er ikke nødvendigt. Det skal være lidt gennemvædet til det resterende vand på ansigtet tørre sig selv. Det er bedre at bruge et blødt serviet end et håndklæde, da det er blødere.

Du kan vaske dit ansigt i standardtilstanden: om morgenen og om aftenen. Det vil også hjælpe med ikke at overdrive det beskadigede område af ansigtet.

Den første dag i helingen efter tatovering

For at en kvinde skal være mentalt forberedt til at levere hendes ydelser, skal du gøre dig fortrolig med helbredelsens billede om dagen. Billeder af disse dage vil bidrage til at fokusere på graden af ​​sårheling.

Efter at have forladt salonen vil farven på læberne være lyse, fordi pigmentet for nylig blev introduceret, det blev ikke absorberet. Nogle gange vælger eksperter specifikt farvestoffet et par toner mørkere, så resultatet bliver længere.

Når du kommer hjem, tag et billede af dit ansigt. I slutningen af ​​rehabiliteringsperioden skal du også tage et billede for at se forskellen: hvordan ansigtet er ændret, om huden har helet ordentligt.

Efter svækkelse af bedøvelsen af ​​anæstetika kan tingling, hævelse og rødme forekomme på huden. Alle disse bivirkninger fjernes om to dage, du kan fremskynde denne helbredelse ved hjælp af en kold tør komprimering.

Det er nødvendigt at begynde at smøre læber med de midler, der er angivet i billedvejledningen (antiseptisk og salve til helbredelse). Dette skal ske hver time eller en halv time.

Du kan ikke vaske dit ansigt, blot tørre området omkring læberne med en bomuldsskive. Drikke drikkevarer har brug for gennem halmen, og der er kun bløde fødevarer ved stuetemperatur, så der ikke er nogen gentagne skader på læberne.

Undgå at gå udenfor, da vejrforholdene kan spille en negativ rolle på lægenes helbredelse - vind, regn, varme, sne, frost.

Den anden dag efter tatovering af læber

På den anden helbredelsesdag begynder ødem og rødme at aftage. I nærværelse af en allergisk reaktion forekommer det normalt på den anden dag, fordi pigmentet begynder at blive absorberet.

For at slippe af med allergier skal du tage den medicin, der er angivet i billedvejledningen. Normalt skønhedseksperter, for at forhindre dette, lav en allergitest før tatoveringen.

På den anden helbredelsesdag bevares alle instruktioner: vask, gå ud og spise mad.

Det er nødvendigt at fortsætte behandlingen baseret på hudens tilstand: Hvis de første bivirkninger forbliver - hævelse og rødme, skal du fortsætte med at komprimere, smøre dine læber med en antiseptisk og salve til helbredelse.

Tredje dag efter tatovering

På den tredje dag begynder læberne at tage et andet udseende. De første bivirkninger efter tatoveringen (ødem og rødhed i det beskadigede område) med korrekt plejepas. En allergisk reaktion nedsætter også.

Normalt på den tredje dag vises en tynd beskyttende film på læberne, som beskytter læberne mod virkningerne af eksterne faktorer. Hun ser næsten ubemærket ud, men hendes læber bliver stærkere.

Resten af ​​retningslinjerne for begrænsninger og forbud forbliver de samme som på den første og anden dag i helingen efter tatovering af læberne. Det er nødvendigt at fortsætte med at smøre dem hver time eller en og en halv time med et antiseptisk og en helbredende salve fra fotoinstruktionerne.

Den fjerde dag efter tatovering af læber

På den fjerde dag i helingen ændres udseendet af læberne fuldstændigt. Filmen, som dukkede op på den tredje dag, bliver stærkere, mørkere. Det kan ses langt fra, så i denne periode er det bedre at sidde hjemme både fra et visuelt synspunkt og et synspunkt.

Nu kan du begynde at vaske dit ansigt lidt. Dette skal gøres omhyggeligt, men du må ikke bruge rindende vand. Gnid ikke dine læber med et håndklæde, men fugt dem let med en blød klud for at fjerne overskydende vand, resten af ​​vandet vil tørre inden for 2 minutter.

Spis og drik skal fortsætte forsigtigt, da skarpe kanter af fødevaren kan beskadige skorstenen. Temperaturen i fødevaren skal være medium, du bør ikke spise for kold eller varm mad.

Hvis du vil gå udenfor, brug en solcreme med en blid sammensætning for ikke at bryde forbindelsen mellem farvestoffet og hudens overflade.

For at bruge midlerne til heling fra billedet - instruktionerne er nødvendige mindre ofte, da skorsten bestemmer det aktive princip i denne proces. Nok fem gange om dagen for at afslutte den første uge af helbredelse.

Femte dag efter læbe makeup

På den femte dag vokser skorpen stærkere. Siden området af tatovering - læberne begynder de at stramme det beskyttende lag, på grund af hvilket det bliver ubehageligt at snakke. Andre ulemper ved denne helbredelsestidspunkt føles ikke.

Du kan ikke gå ud, fordi skorpen er slående, og du kan ikke lukke den med noget. I så fald bør brugen af ​​solcreme ikke være regelmæssigt, så vær så meget som muligt beskyt dig mod at gå udenfor på dette tidspunkt.

Fortsæt med at smøre dine læber med produkter fra billedet - instruktioner omkring fem gange om dagen. Du kan være mere sikker på at vaske dit ansigt, men det anbefales ikke at tørre det med et håndklæde.

Slutningen af ​​den første uge efter tatovering af læber

Normalt på den sjette dag begynder kløe i tatoveringsområdet. Dette fører til, at processen med heling af epidermis begynder. Kløe skal tolereres, men nogle gange er det svært.

Du kan ikke skrælle skorpen, den skal afrives af sig selv. På den sjette og syvende dag begynder skormen at forsvinde stykke for stykke, ikke hjælpe det med hjælp af tilgængelige værktøjer, det skal helt flyve væk fra epidermis selv.

Fortsæt med at smøre huden med midler fra billedvejledningen. Dette hjælper det beskyttende lag for hurtigere at komme ud af huden.

I tilfælde af alvorlig kløe, der er vanskeligt at tolerere, læg en fugtig bomuldsstuds på læberne, tryk let på den. Så kløe vil falde, og du vil ikke beskadige overfladen af ​​hudvævet.

På den syvende dag intensiverer kløen, fortsæt med de tidligere handlinger. Normalt ved udgangen af ​​den syvende dag eller begyndelsen af ​​den ottende kløende ender, og det beskyttende lag forsvinder.

Når huden slippes ud af skrællen, tag et billede for at sammenligne læberne med det billede, der blev taget på den første helbredelsesdag. En sådan sammenligning af billedet vil hjælpe med at vide, om alt har helet ordentligt. Når det er et kontroversielt problem med en skønhedsekspert, vil det hjælpe med at forstå. Billeder rådes ofte til at lave specialister.

Det er her, hvor pigens hjælp i lægenes heling slutter, de fortsætter med at regenerere sig selv, det vigtigste er at give dem passende betingelser.

Hvordan fremskynde helingsprocessen

Uanset hvilken dag du skal følge, skal du følge alle de regler, der er angivet i billedvejledningen. Glem ikke at tage et billede for at sammenligne hastigheden af ​​helbredelse af huden.

Nødvendig for hurtig helbredende tips:

 1. Indstil alarmer, for ikke at glemme at smøre det beskadigede sted med midler fra fotoinstruktionerne.
 2. Vær forsigtig med skorpen, da den for tidlige frigørelse vil medføre negative virkninger, som afspejles i resultatet.
 3. Vask ikke dit ansigt med rindende vand, da dette kan føre til indtrængning af infektionen under huden.
 4. For at helbrede hurtigt, hold den første uge efter tatovering derhjemme. Så du vil give den rette pleje til det beskadigede sted.

Hvis du vil fremskynde regenerering af huden efter tatoveringen, som varer hele den første måned efter tatoveringen, skal du følge begrænsningerne:

 1. Gå ikke til badet, saunaen, swimmingpoolen. Stærkt befugtning eller tørring af det beskadigede område påvirker dets tilstand negativt.
 2. I de første tre dage bør du ikke drikke alkohol, energidrikke, kaffe, som med et lille udseende af blod, vil det være svært at stoppe.
 3. Før du går ud, brug en solcreme med en blid sammensætning.
 4. Undgå fysisk anstrengelse, da de forværrer forbindelsen mellem pigmentet og ansigtets hud. Sveden, som vil virke på det beskadigede område af huden, vil udvaskes pigmentet, da det absorberes fuldstændigt en måned efter den første korrektion fra skibsføreren.

Lip pleje tip efter fjerning

Fjær er en permanent makeup, hvor konturen og indersiden af ​​læberne er malet med pigment. På grund af dette skal omsorg gives stærkt.

Lad ikke dine læber tørre ud i løbet af den første uge, og smør dem konstant med nogle midler. Også som dette middel tjener som en petroleum gelé eller fedtholdige børns creme.

Retsmidler fra foto-smøreanvisningerne med et tykt lag over hele overfladen af ​​huden, så salven trænger ind i alle de nødvendige områder af epidermis.

Fødevarer bør indtages med større forsigtighed. I de første dage er det bedre at spise blød mad: supper, kartofler, yoghurt, det er bedre at spise dem gennem et halm eller med en lille ske, for ikke at røre det beskadigede væv.

fund

Lip tatovering - en kosmetisk procedure, der gør læberne til den velplejede og pæne. På samme tid ser de naturligt ud.

For at opnå resultatet, som i billedet, er du nødt til at give dem den rigtige pleje, idet der tages hensyn til alle anbefalinger fra kosmetologen, som han skrev i slutningen af ​​tatoveringen. Og glem ikke at tage et billede for at sammenligne, hvordan huden heler, da billedet tydeligt viser resultatet af helbredende tatovering.

Det vil være nyttigt for dig!

Den mest levende idé om et smukt ansigt er perfekte læber. Klare, bløde konturer, ens skygge, glat...

Hver kvinde ønsker at se pænt ud, og vil også have, at hendes læber ser det samme ud. Især om vinteren...

For at have en pæn makeup altid tænker mange piger på at gennemføre en microblading procedure. Øjenbryn efter mikroblading...

Ikke alle piger er tilfredse med deres smil, så for hendes korrektion bruger de kosmetik, der skjuler...

Alle kvinder vil have deres smil til at være fortryllende og forførende. Men ikke alle...

Lip pleje efter proceduren for permanent makeup. Hvordan man smeder læber

Permanent læbe makeup er anvendelsen af ​​farvet farvestof under huden. Denne type tatovering giver dig mulighed for visuelt at øge størrelsen på læberne, rette deres form og gøre dem også lysere og mere attraktive.

For at opnå den ønskede effekt skal du vælge en god mester samt at sikre korrekt pleje efter proceduren.

Hvor lang tid heler huden efter permanent lip makeup

Tæppens tatovering udføres med en tynd nål, under hvilken indflydelsen af ​​blødt væv er beskadiget, og huden omkring den er betændt. Den mest smertefulde periode betragtes som de første 5-7 dage fra det tidspunkt, hvor den permanente makeup af læberne blev anvendt.

Pleje efter proceduren på dette tidspunkt bør være særligt sart og sparsommelig. Disse dage ser læberne sig meget opsvulmet, deres farve bliver for lys og unaturlig, asymmetri og ujævne konturer kan forekomme.

Disse symptomer bør forsvinde en uge efter tatoveringen. Komplet helbredelse sker inden for en måned. Varigheden af ​​genopretningsperioden påvirkes af de enkelte karakteristika af hver organisme, hudtype og overholdelse af alle anbefalinger fra skibsføreren.

Hvad en helbredende salve at bruge efter tatovering. Hvordan og hvor meget at smøre læber

For at lette inddrivelsesperioden efter tatoveringen er det nødvendigt at anvende specielle midler. Deres brug skal begynde straks efter, at læbernes permanente sminke er færdiggjort.

Pleje efter proceduren med permanent makeup omfatter brug af salver med sårheling, desinfektion og fugtgivende effekt.

Bedste bevist sig selv:

• Bepanten. I salvens sammensætning virker dexpanthenol som et aktivt stof, som følge af hvilken hurtig sårheling forekommer. Til stede også i sammensætningen af ​​alkohol, som har en desinfektionsvirkning.

Hjælpestoffer lanolin, bivoks og mandelolie fugter og nærer huden. Salve med et tyndt lag påføres de skadede områder af læberne 2-3 gange om dagen. Det er meget vigtigt at fjerne kontakt med stoffet med øjnene. Pris fra 400 rubler.

• Bepanten plus. Ud over dexpanthenol er chlorhexidin til stede i salven, som er et kendt antiseptisk middel. Salven påføres 2-3 gange om dagen på læberne. Pris fra 418 rubler.

• D-panthenol. Salven lindrer betændelse, fremmer hurtig restaurering af beskadigede væv og blødgør også huden. Lægemidlet anvendes fra 2 til 3 gange om dagen. Salve skal ikke anvendes, hvis du er allergisk overfor en af ​​bestanddelene.

Vær også forsigtig med kronisk nyresvigt. Omkostningerne ved lægemidlet begynder med 160 rubler. Panthenol (fra 36 rubler) og Descapanthenol (fra 88 rubler) kan bruges som analoger.

• Borough Plus. Lægemidlet består af plantelægemidler, har en antiseptisk, antiinflammatorisk og sårhelende virkning.

Værktøjet skal bruges mindst 3 gange om dagen. Pris fra 50 gnid.

• Hydrocortison. Salven har en antiinflammatorisk effekt, lindrer hævelse, hurtigt strammer sår, lindrer brændende sensation og kløe på læberne og forhindrer også udseendet af en allergisk reaktion.

Brug ikke lægemidlet til virusinfektioner og alvorlig skade på huden. Anvendelse af salve i nærværelse af diabetes anbefales ikke. Prisen starter fra 29 rubler.

• Livredder. Salven fremmer den naturlige helbredelse af beskadigede områder, blødgør og beroliger huden og forhindrer dens tørring.

Også lægemidlet har en udpræget antiseptisk virkning. Omkostningerne ved 130 rubler.

Til pleje af læber efter proceduren med permanent makeup kan du bruge sådanne billige og let tilgængelige produkter som en opløsning af chlorhexidin og vaselin.

Det første værktøj bruges til at desinficere beskadigede områder, den anden hjælper med at blødgøre og fugtgøre læber.

Når læberne tørrer ud, kan du også bruge specielle balm, fugtgivende salver og cremer, kosmetiske olier. Det er vigtigt at bruge sådanne midler i moderate mængder uden at skabe et par effekt på læberne.

Vigtigt at vide! Tattoo kan forårsage herpes på læberne.

Et par dage før proceduren anbefales det at tage antivirale lægemidler, som omfatter det aktive stof acyclovir, i doser beregnet til profylaktiske formål.

Modtagelse af midler skal fortsætte i løbet af den første uge fra datoen for ansøgningen om tatoveringen.

Hvad vand og hvordan man vasker?

De første 3 dage efter påføring af tatoveringen skal du begrænse læberne fra kontakt med vand.

På dette tidspunkt til vask er det bedre at bruge vådservietter. Du kan også tørre dit ansigt med tonic, samtidig med at du undgår mundområdet.

I de følgende dage, indtil huden er helt helet, anbefales det at bruge kogt vand ved stuetemperatur til vask.

Efter vandprocedurer skal du bruge et rent håndklæde eller serviet, som fjerner det resterende vand. Dette skal gøres med blide bevægelser og forsøger ikke at skade de beskadigede områder.

Hvad hvis dine læber er meget kløende?

Da sårene på læberne begynder at helbrede, kan kløe opstå. Det er værd at huske på, at det beskadigede område under ingen omstændigheder kan ridses!

Dette kan føre til yderligere traumer, samt forhindre manifestation af farvet pigment. Hvis kløen øges, skal du ofte anvende salve til dette område.

Hvad skal man gøre med skorper på læberne? Kan jeg rive dem af?

I løbet af de første dage fra tatoveringsdagen begynder læberne at forekomme skorper. Mange har straks et ønske om at rive dem. Men det kan ikke gøres.

Skorpen skulle falde af sig selv uden nogen indvendig intervention. Det sker på 3-7 dage. Med en unaturlig skrælning af skorpen vil farvepigmentet forsvinde sammen med den.

Hvad er forbudt i de første dage efter proceduren

For at opnå et vellykket resultat efter tatovering af læber, er det vigtigt at kende ikke kun om funktionerne i pleje, men også om de begrænsninger, der findes de første dage efter proceduren. I denne periode er det forbudt:

 • spis varme drikke og mad samt salt, sur og krydret mad;
 • slikke dine læber
 • svømme i poolen og forskellige reservoirer;
 • udsætte berørte områder for direkte sollys
 • besøge badet og solariumet;
 • tag et varmt bad
 • rør din mund med beskidte hænder;
 • skræl, skrab og våd skorpen
 • anvende makeup på læberne;
 • kysse;
 • at forsegle sår med gips
 • vask med sæbe;
 • gøre ansigtsskrælning
 • brug inden for tatoveringssalver og cremer, som omfatter hormoner og antibiotika;
 • tage blodfortyndere
 • drikke alkoholholdige drikkevarer;
 • at behandle sår med hydrogenperoxid og alkoholopløsninger
 • udsætte dig selv for intens fysisk anstrengelse.

Vigtigt at vide! For ikke at skade dit helbred skal du være bekendt med kontraindikationerne for tatovering. Proceduren er strengt forbudt for personer med så alvorlige sygdomme som diabetes, onkologi, epilepsi, hiv.

makeup er kontraindiceret til dårlig blodkoagulation og i den akutte periode af enhver sygdom under graviditet og menstruation under amning.

For kvinder er den bedste tid til at anvende en tatovering midten af ​​menstruationscyklussen. Et par dage før proceduren er det værd at nægte at tage alkohol samt drikkevarer med et højt indhold af koffein.

Hvordan fremskynde helingsprocessen?

Helbredelsesprocessen efter tatoveringslæber løber alle på forskellige måder. For at fremskynde det er det nødvendigt at bruge specielle sårhelingmidler. Det er også vigtigt at beskytte de beskadigede områder mod de negative følgevirkninger af eksterne faktorer og undgå for tidlig adskillelse af skorper.

Af stor betydning for helingsprocessen er den generelle tilstand af kroppen. Tattoo anbefales ikke at anvende med stærk svækkelse af immunsystemet, udmattelse og overanstrengelse. I dette tilfælde strammes sårene langsomt.

Efter hvilken tid kan jeg bruge kosmetik?

Sminke kan kun påføres læberne efter fuldstændig heling af alle de berørte områder. I grund og grund sker dette efter 2-3 uger fra tidspunktet for anvendelse af tatoveringen.

Lip pleje tip efter fjerning

Når du udfører en tatovering, kan et farvestof anvendes ikke kun langs læbernes kontur, men også på en del af deres overflade. Denne metode kaldes fjerning. For at udfylde den del af læberne, der normalt vælges, er farven lettere end for konturen.

Denne teknik giver dig mulighed for at tilføje mere volumen til dine læber. Grundlæggende pleje tips efter permanent lip make-up procedure med skygge:

 • De første 3 dage behandles de berørte områder af læberne med et antiseptisk middel, som kan være en farmaceutisk opløsning af chlorhexidin. En lille mængde af opløsningen påføres en bomuldspinne og forsigtigt påføres sårene i form af lotioner.
 • De følgende dage er en salve til helbredelse brugt til at passe det skadede væv. Salve skal påføres læberne og huden omkring dem med et tyndt lag, hvilket forhindrer for høj fugtighed. Ophold er fjernet med serviet eller bomuldspindel. Proceduren gentages fra 2 til 4 gange om dagen.
 • Når du tørrer læberne, kan du bruge vaselin eller baby creme.
 • Det er nødvendigt at undgå for tidlig separering af skorpe.
 • Efter fuldstændig heling af alle sår, brug en creme med vitaminer D og A.

Godt at vide! I genopretningsperioden er det vigtigt at tage højde for årets år, hvor der blev udført permanent sminke: lægen efter proceduren i vinter- og sommerperioder har sine egne egenskaber.

Om sommeren er det nødvendigt at træffe yderligere foranstaltninger for at beskytte læberne mod udsættelse for ultraviolette stråler. For at gøre dette skal du bruge solcreme med den højeste grad af beskyttelse. Om vinteren er det værd at beskytte dine læber mod lave temperaturer og stærke vinde.

Sådan fjerner du hævelse, hvis det dukker op?

På grund af traumer til blødt væv og hud under tatovering kan der opstå hævelser på læberne. Normalt passerer det om 2-3 dage.

Hvis efter 3 dage svulmen ikke kommer ned, bør du tage antiallergiske lægemidler som: Suprastin, Claritin, Tavegil osv. Også for at fjerne hævelsen vil det hjælpe koldt komprimerer: isterninger er pakket i en klud og påført ødemstedet.

Vigtigt at vide! Med tendens af kroppen til hyppige allergiske reaktioner dagen før tatoveringen er værd en test. For at gøre dette bør en lille mængde af farvestoffet påføres et skjult område af huden (for eksempel på området bag øret) og observere reaktionen.

Hvordan man plejer læber efter tatovering?

Lip tatovering er en populær procedure, der giver dig mulighed for at udjævne konturerne af dine læber, give dem en attraktiv skygge og reducere den tid, der kræves til daglig sminke.

Selvom selve proceduren er ganske enkel, og kun tager et par timer, skal du vide, hvordan du skal passe på dine læber efter det, hvad du kan gøre, og hvad der bedst kan afstå fra.

Er det muligt at lave øjenbryn biotattoo med henna derhjemme? Find ud af svaret lige nu.

Skønhedstips

Sådan plejer du læber under helbredelse? Sørg for at lytte til alle råd fra den specialist, der udfører tatoveringen, og holde sig til dem. Hvordan man smeder læber efter tatovering? Næsten altid tildeler mesteren en speciel creme, der hjælper med at fremskynde helingsprocessen.

Det skal bruges mindst tre gange om dagen.

Følg også disse tips:

 1. Hold øje med temperaturen på væsken, som du bruger til vask. Du har brug for varmt og kogt vand - dette vil medvirke til at forhindre mikrober i at komme ind i microcracks på læberne. Sørg for, at der ikke kommer snavs eller fremmedlegemer på overfladen af ​​læberne. Inden for tre dage er det bedre at ikke vådene læberne overhovedet.
 2. Mens læberne er helbredende, skal du ikke besøge bade, saunaer, svømmebassiner og solarium, ikke ty til andre kosmetiske procedurer og prøv ikke at solbade.
 3. Det er forbudt at svømme i åbent vand, også i de første 14 dage, forsøge at ikke ty til aktiv fysisk anstrengelse.
 4. I løbet af de første fem dage skal du overvåge din kost.

Opskriften til laminering af øjenvipper med gelatine findes på vores hjemmeside.

Efter fjerning

Nyligt populære procedurer, hvor mesteren ikke kun bringer konturen, men også forbedrer farven på læberne ved hjælp af fjerning.

Der er forskellige muligheder for sådan en tatovering, og han kan blive i 5-6 år.

Hvis du vælger denne procedure for dig selv, skal du huske følgende regler:

 • En uge før du går til mesteren og en uge senere anbefales det at bruge det antivirale middel Acyclovir;
 • Besøg ikke bade, saunaer, svømmebassiner og solarium, indtil hundrede procent hud er helet;
 • Brug ikke nogen makeup til læberne, selv den sædvanlige gennemsigtige glans;
 • dagligt er det nødvendigt at anvende et antiseptisk middel, der ikke indeholder alkohol til huden, og derefter behandle det med produkter som "panthenol".

For fuldstændig helbredelse vil huden tage 10-15 dage. Når det er helbredt, vil alle fejl blive elimineret, men dine læber vil ikke vare i en attraktiv skygge og regelmæssig form i et år.

Hvordan laver du en læbestift med dine egne hænder, kan du lære af vores artikel.

Vigtige redaktionelle råd

Hvis du vil forbedre tilstanden af ​​din hud, skal du være særlig opmærksom på de cremer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af cremer af berømte mærker er stoffer, der forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, som alle problemer på etiketterne betegnes som methylparaben, propylparaben, ethylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ virkning på huden, og kan også forårsage hormonelle ubalancer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til at opgive brugen af ​​midler, der indeholder disse stoffer. For nylig analyserede eksperter fra vores redaktionspersonale naturlige cremer, hvor førstepladsen blev taget af produkterne fra firmaet Mulsan Cosmetic, en førende inden for produktion af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Sådan fjerner du hævelse?

Efter proceduren kan der forekomme ødem, som vil fortsætte i 1-2 dage, dette er normalt.

Men hvis det over tid ikke falder, men kun øges, er det nødvendigt at bruge midler til at slippe af med det.

Hovedsagelig anvendes til denne antihistamin medicin og betyder at fjerne det overskydende væske fra kroppen.

Alle antihistaminer kan være nyttige: Suprastin, Tavegil og andre. Til læbebehandling kan du bruge Hydrocortisone eye salve eller komprimere på basis af dråber til øjnene "Dexamethason".

Tør kold kan være nyttig - sætte is indpakket i et håndklæde. Hvis der efter alle disse foranstaltninger ikke går ødem væk, skal du bruge midler til at fjerne overskydende væske fra kroppen, som f.eks. "Furosemid".

Salve til helbredelse

Hvilken salve at smøre læber efter tatovering? For at fremskynde helingsprocessen kan du bruge alle slags antiseptiske salver til at smøre dine læber. Sådanne midler som "Bora plus", "D-patnetol" og "Rescuer" fungerer godt.

Tætningssteder er også bedre smurt med salver med antiviral effekt, såsom "Gerpevir", "Zawirax", "Acyclovir".

Læs hvordan du fjerner puffiness i ansigtet herhjemme, her.

Hvad skal man gøre, hvis herpes dukker op?

Herpes efter tatovering læber - et fænomen ikke så sjældent.

Det er nødvendigt at behandle det ved at tage antivirale midler i tabletter, geler eller cremer.

Mest vist er stoffer, der indeholder acyclovir, især salven med samme navn.

Dosis og behandling bør ordineres af en specialist, når det kommer til piller. Du kan straks begynde at bruge salver - effekten af ​​dem er meget hurtigere. Midler som Valtrex eller Valaciclovir hjælp.

Du kan passe på at forhindre herpes. Hvis du ved, at din immunitet ikke er den bedste, skal du bruge antivirale midler som profylaktiske. Eksperter anbefaler at bruge dem to dage før tatoveringen - så du reducerer risikoen for dette problem.

Efter hvilken tid kan jeg bruge kosmetik?

Du må ikke risikere at bruge kosmetik før, fordi der er en række ubehagelige konsekvenser. Men efter tatoveringen forsvinder behovet for at male dine læber hver dag, fordi deres farve og konturer vil glæde dig uden det.

7 dage efter tatoveringen er det bedre at gå til salonen, så specialisten kan lave en læbeinspektion og om nødvendigt foretage en lille korrektion.

Du kan helt ændre resultatet i en måned.

Hvis alt er fint med ensartet kontur og farve, så mesteren fungerede godt. Læbestift, glans og blyanter efter proceduren, du kan ikke bruge.

Til daglig pleje er det nok at anvende en simpel kremkrem - det vil hjælpe med at holde tatoveringen på så længe som muligt. Om sommeren for at beskytte dine læber pålideligt, brug nærende cremer, som også giver pålidelig beskyttelse mod solen.

En sådan procedure som permanent lip makeup giver mange fordele. Det vigtigste er at kende de grundlæggende regler for pleje efter det, og så vil det, du ser i spejlet, behageligt overraske dig i lang tid.

Vi har hjemmelavede opskrifter til lip scrubs med naturlige ingredienser.

Regler for læbepleje efter proceduren for tatovering

Permanent makeup er en korrektionsmetode, der giver dig mulighed for at skabe en kontur af læber, øjne og øjenbryn. Fremgangsmåden består i at bringe farvepigmenter ind i huden med et specielt værktøj - en håndtering med skarpe, tynde nåle. Processen er enkel, men læbepleje efter tatovering medfører visse vanskeligheder.

Egenskaber ved anvendelse af permanent makeup

Tattoo er ofte sammenlignet med en tatovering, deres ansøgning har lignende kvaliteter - farvepigmentet vaskes ikke af, og der er ikke behov for hurtigt at gøre læberne op, når det er nødvendigt.

 • Contour. Kun konturen indføres uden at fylde hoveddelen med pigment.
 • Med fjerning. Farvekomponenten introduceres langs konturen. Hovedområdet er skyggefuldt og giver en naturlig skygge. Hvis du vil, kan du farve farven på læbestift.
 • Påfyldning. Farvestoffet injiceres under huden og ligner læbestift. Der er et stort udvalg af rige saftige nuancer.
 • Naturlig. Fyldningskomponenten er så naturlig som muligt. En variant af metoden er akvarelteknikken, som giver dig mulighed for at maskere den blege farvetone på læberne, korrigere uregelmæssighederne i hjørnerne.

Udøvende teknik trækker skønheden konturen af ​​munden med en speciel blyant. Et bakteriedræbende middel påføres det cirklede område og derefter et bedøvelsesmiddel. Takket være den bedøvende salve er behandlingen smertefri. Et farvestof injiceres i overfladen af ​​epidermis, farveskemaet er udvalgt på forhånd. Derefter behandles konturen og skygger malingen i hele området. Når overfladen kan males, gen desinficeres og påføres sårhelingskrem. Sessionen gives ikke mere end 2-3 timer, hvoraf 20 minutter er bedøvelse.

Pas efter proceduren

I de første dage efter korrektionen vises en lille hævelse på læberne, overfladen bliver opsvulmet. Det er naturlige konsekvenser, og du bør ikke være bange for dem. På den anden dag svækker hævelsen, en skorpe dannes på huden, og det anbefales ikke at fjerne det. Ved regenereringens begyndelse er konturerne ujævne, men i 4-5 dage vil formularen komme sig, og i løbet af en måned vil resultatet blive som planlagt.

Grundlæggende pleje retningslinjer omfatter:

 • ordentlig vask;
 • hud desinfektion;
 • brug af sårheling og regenerering cremer;
 • følg reglerne om pleje.

vask

Vask skal være rent kogt vand. Brug ikke råt vand til at rense dit ansigt. Mikrober og skadelige komponenter, der er til stede i det, kan trænge ind i sårene på huden og forårsage en inflammatorisk proces. Sæbe er forbudt i kosmetik, men i stedet bruger de en pH-neutral gel med antibakteriel virkning. Det er tilladt at bruge lotion og kosmetisk mælk med mild virkning.

desinfektion

Det er nødvendigt at passe på tatoveringen af ​​øjenbryn og læber med obligatorisk desinfektion i de næste 8-10 dage. Indtil hævelsen sænker og inflammationen sænker, bliver læberne smurt tre gange om dagen - om morgenen efter morgenmaden og efter rensning af ansigtet, til frokost og om aftenen. Til desinfektion anvendes chlorhexidin og miramistin præparater.

For ejere af følsom hud mere egnet første lægemiddel, som ikke indeholder alkohol. Det andet bakteriedræbende middel indeholder en alkoholopløsning og anbefales ikke til personer med følsom hud.

Midler til hurtig opsving

Efter behandling med et baktericid smøres overfladen med reduktionsmidler. Det anbefales at smøre læber efter tatovering regelmæssigt. Så snart en skorpe dannes, som markerer helbredelsen af ​​sår, skal den nøje overvåges. Rip off eller fjern væksten er umulig, efter 3-4 dage vil den forsvinde.

For at blødgøre huden og fjerne tørringen, kan du med olieolie, plantolier - St. Johnsør og havtorn. For at undgå "drivhuseffekten" skal værktøjet spredes med et tyndt lag. Til overlays gælder bomuldssnopper. En SPF filter creme hjælper med at beskytte huden mod solen, og det gør også pigmentet i vævene.

Nogle gange kan skader på dermis udløse herpes. Dette gælder for personer, der er udsat for infektion. For at undgå sygdom skal der anvendes antiviral salve og behandling. Et kursus af tabletter er beruset en uge før proceduren begynder og den næste uge efter korrektion. Et af midlerne er acyclovir. Tabletter taget 4 gange om dagen til 1 stk. eller 2 stk. 2 s. pr. dag. Der er dyrere lægemidler - Famvir og Valtrex, tag 1 fane. pr. dag. Særlige præparater til at hjælpe pleje med læberne kan købes på apoteket.

Sådan plejer du læber efter tatovering: vask, desinfektion, salve

Hvorfor læbepleje efter tatovering er så vigtigt? Ifølge vurderinger af beauticians og dem, der allerede har gjort permanent makeup, er det 50% afhængigt af hvad der sker i sidste ende. Det vil fremskynde helingsprocessen og give dig mulighed for at holde resultatet i lang tid. Så det er for tidligt at fejre din transfiguration, husk først hvad du kan og ikke kan gøre i de næste par uger.

Hvornår skal man starte pleje

Hvis du vil have et godt resultat, skal du begynde med forberedelsen. Test på forhånd allergitesten for pigment. Påfør det på armbøjningen og vurder reaktionen i løbet af dagen. 5 dage før tatoveringen, brug honning, salt scrubs. De fjerner døde celler og keratiniserede skalaer, læberne bliver bløde og glatte.

Pas på rigelig fugtighed. Baby cremer, balms til at hjælpe. Glem ikke om den beskyttende læbestift, som vil beskytte mod forvitring, mikrotrauma, solen. I en uge er det ønskeligt at drikke et antiviralt lægemiddel. For at forebygge herpes, syv dage før mikropigmentering, skal du tage Acyclovir: 200 mg 4 gange om dagen hver 6. time. Efter proceduren fortsæt i en anden uge.

restriktioner

Fra de første dage og inden for en måned, følg disse regler, så vil det ønskede resultat ikke vare lang tid.

 1. Kombinér ikke, ikke urin og skræl ikke skorpeene på dine læber. Så du kan fjerne det deponerede pigment eller "tjene" ar.
 2. Gå ikke til solarium, sauna, swimmingpool.
 3. Skjul fra direkte sollys, brug SPF-produkter.
 4. Eliminer fysisk aktivitet, sport.
 5. Brug tid med at løfte, botox, peeling.
 6. Brug ikke dekorative kosmetik: læbestift, skinne.
 7. Tag ikke varm, krydret, salt mad - det vil forårsage irritation, brændende i de beskadigede områder.
 8. Drik og drik vand fra strøer.
 9. Glem rygning og alkohol. De hæmmer regenereringsprocessen, øger risikoen for komplikationer.
 10. Tag ikke antibiotika, blodfortyndere (Aspirin, Analgin).
 11. Kisses gemmer sig til helbredelse.

4 "hvaler" i plejen

Lip care efter permanent makeup omfatter 4 vigtige komponenter.

vask

De første 3 dage efter tatoveringen er bedre at begrænse kontakt med vand. Brug kun kogt vand ved stuetemperatur, så bakterier og mikrober ikke bliver skadet. Tør ikke af, blidt forsigtigt dit ansigt med et rent håndklæde, helst engangsbrug. Sæbe - forbudt. Vask dig selv med et skum eller en antibakteriel gel med en neutral pH på mellem 3,5 og 5,5.

desinfektion

Indtil skorsterne sænker, skal du desinficere med chlorhexidin eller Miramistin opløsninger mindst 3 gange om dagen. Bevægelsen skal være blød og blottende. Miramistin bruges bedst til meget følsom og tør hud, den indeholder ikke alkohol. Chlorhexidin - på basis af alkohol. Tatoveringsartisten giver dig de rigtige råd om, hvad du skal vælge.

Creme behandling

I løbet af genopretningsperioden og efter det, mindst 3-4 gange om dagen, behandler stedet for tatovering med salver og cremer. De fjerner rødme, hævelse, beskytter mod bakterier, de negative virkninger af miljøet, fremskynder helbredelsen af ​​sår.

Påfør produktet i et tyndt lag for at undgå "drivhuseffekten". Tillad ikke tørhed og revner i læberne. Brug ikke hormonale salver og stoffer med antibiotika.

Salver og hjælpercremer:

Bepanten, Boro plus, Depantol - fjern rødmen, regenerere, genoprette.

Hydrocortison-salve - reducerer hævelse, eliminerer kløe.

Actovegin, Solcoseryl - mod inflammation, fremskynde helbredelse.

Vaselin, cremer med vitaminer A, E - fugt, nære.

Respektive holdning

Pas på dine læber, brug creme, hygiejnisk læbestift som du absorberer. Følg alle begrænsninger. Om sommeren skal du beskytte dine læber mod solens eksponering med balsam med SPF-filtre.

Om vinteren pas på lave temperaturer og stærke vinde. Disse anbefalinger hjælper med at holde effekten i lang tid.

Hvor mange dage vil helbrede og hvad man skal gøre

Helbredelseshastigheden afhænger af følgende faktorer:

 • hudtype;
 • kropsegenskaber: alder, immunitet, blodtype
 • Overholdelse af reglerne om pleje
 • pigmentkvalitet.

De første 5-7 dage efter mikropigmentering er de mest smertefulde. Den fulde nyttiggørelsesperiode varer en måned.

1 dag

Læber med en klar kontur af rød, lys skygge, især efter tatovering med skygge. Føles følelsesløse i flere timer. Der bør ikke være på nuværende tidspunkt, du kan drikke gennem et halm. Visuelt kan asymmetrien på grund af ødem ses, det vil falde i 2-3 dage.

Det er kendetegnet sukrovitsa - gullig væske. Anvend forsigtigt (tør ikke af!) Bomuldspude fugtet med chlorhexidin eller Miramistin. Det anbefales at anvende Hydrocortisone salve 2 gange om dagen, op til 5 gange - Boro plus, Bepanten.

Fortsæt med at tage Acyclovir i en anden uge.

2 dage

Ødem kan intensivere Dalmaceae skiller sig stadig ud og danner en skorpe. Tillad ikke fuldstændig tørring, fortsæt med at pleje, anvende midler til regenerering og behandle med en bakteriedræbende opløsning.

3 dage

På grund af ødem kan asymmetri eller ujævn farve stadig være synlig. Vi fortsætter med omhyggelig pleje, helingsprocessen vurderes bedst på foto.

4 dage

Hævelsen faldt. Huden genoprettes, det ledsages af kløe. Smør skorpen. Rip det ikke af dig selv!

5 dage

Skorpen forsvinder og læberne bliver overfølsomme. Pas på dem mod revner, konstant fugt og smøre. Vær ikke foruroliget, hvis skyggen virker for lys eller ikke som den var beregnet til. I stedet for skorperne vises en ny hvidhvid hud, og farven igennem det ser ud som lysere.

6-14 dage

Fortsæt med at smøre dine læber efter tatovering med genopretning af cremer, nøje overholde begrænsninger. Lysstyrke, farvemætning vises hver dag i 2 uger.

15-28 dage

Sted tatovering heler helt. Farve manifesteres fuldstændigt. Beskyt dig mod sol, vind, frost. Brug salver og balsams med vitaminer A, E, SPF-filter. Vis dig selv til mesteren for at evaluere resultatet og behovet for korrektion.

Skorpen på læberne

På den anden eller tredje dag efter tatoveringen, skorpen form, kløe vises. Det er umuligt under ingen omstændigheder at kæme dem, afhente dem. De skal bevæge sig væk alene - processen med vellykket helbredelse og varige resultater afhænger af det. Ellers vil du få en ujævn farve (skorpen kommer ud sammen med pigmentet) eller hvad er værre, ar.

Påfør et tyndt lag af salve regelmæssigt, tør ikke dine læber. I de første tre dage, begræns kontakt med vand, desinficere, undgå pludselige læbebevægelser. Efter 3-4 dage kommer skorpen ud af sig selv, huden vil blive fornyet, og det ønskede resultat vil være tæt.

herpes

Skader på huden under tatovering kan provokere udseende af herpes mod en baggrund af svækket immunitet.

Forebyggelse af virus er meget lettere end hærdning.

Som forebyggende foranstaltning, 7 dage før besøg hos mesteren, begynder man at tage antiherpetiske lægemidler: Acyclovir, Penciclovir, Gerpevir, Tromantadin, Famvir, Valtrex. Kurset skal fortsætte i endnu en uge efter mikropigmentering.

Hvis herpesudslæt optrådte før proceduren, skal du annullere det og starte behandlingen.

Hvis du efter en tatoveringssession mærker et udslæt med blærer, der ledsages af konstant kløe, føler du svaghed, hovedpine, som med forkølelse er det herpes. Ikke selvmedicinere, kontakt din læge. Han vælger en behandlingsmetode, som ikke forhindrer fixeringen af ​​pigmentet.

Af lægemidlerne værd at nævne Zovirax, Generic, Fenistil-Penzivir, Tetracyclin salve. Midler gælder kun på de berørte områder, og ikke på hele overfladen af ​​læberne. I løbet af behandlingen, glem ikke om helbredelse, regenerering af cremer.

Den mest effektive medicin til hurtigt at bekæmpe herpes er stærk immunitet.

Få nok søvn, stress ikke dig selv, tag vitaminer, immunstimulerende midler.

Sådan fjerner du hævelse

Under proceduren med permanent makeup er huden skadet, hævelse fremstår på læberne. Normalt varer det 2-3 dage. Hvis hævelsen ikke går væk, skal du bruge disse tips:

 • drikke antihistamin medicin: Claritin, Tavegil, Suprastin og andre;
 • anvende hydrokortison salve flere gange om dagen;
 • lave en kold kompress fra isterninger indpakket i en ren, tør klud.

Hvis alt andet fejler, bør du konsultere en læge.

Efter at have tatoveret at smøre læber

Hver pige vil have smukke og forførende læber. For at løse dette problem kan du lave en tatovering. Takket være denne enkle procedure vil det være muligt at glemme brugen af ​​læbestift i lang tid og spare tid på at lave makeup, fordi dit billede vil se perfekt ud som det er. For at fremskynde helingsprocessen efter proceduren er det meget vigtigt at give læberne den rigtige pleje. Efter hvor mange skorper vises på den behandlede hud, og hvordan skal du smøre disse områder?

Grundlæggende regler for pleje

For permanent makeup viste sig perfekt, er det meget vigtigt at ordentligt pleje dine læber efter afslutningen af ​​proceduren:

 1. I 8-10 dage efter påføring af pigmentet er det nødvendigt at behandle huden flere gange med specielle desinfektionsmidler. Disse omfatter stoffer som miramistin og hlogeksidin.
 2. En nødvendig komponent af ordentlig pleje er hudbehandling med en fugtighedscreme, som har en beroligende effekt. Med dette værktøj er det muligt at fjerne puffiness, fremskynde helbredelsen af ​​skorpe, beskytte huden mod virkningerne af ultraviolet stråling.
 3. Efter tatoveringsproceduren er det forbudt at vaske vand fra hanen. Det bør bestemt være kogt for at slippe af med fremmede sporstoffer og mikrober. Det anbefales heller ikke at bruge sæbe. For at rense huden skal du vælge en antibakteriel gel eller et særligt skum.

Hvad er forbudt at gøre i genopretningsperioden

Læbernes hud har en høj følsomhed, fordi den let kan beskadiges. Inden for en måned efter tatoveringsproceduren skal du følge disse anbefalinger:

 • Du bør ikke besøge badet, poolen eller saunaen;
 • ikke anbefalet solbadning
 • fra kosten er at fjerne fødevarer, der kan irritere slimhinderne;
 • Vand og andre drikkevarer skal være fuld af strå;
 • tænderne skal rengøres så forsigtigt som muligt for ikke at skade den delikate hud;
 • tørre skorper bør ikke fjernes af sig selv, da der er risiko for fjernelse af pigmenter;
 • det er vigtigt at undgå kys og opgive sportsaktiviteter;
 • Det er forbudt at dampe huden, fordi du skal undgå varme og fysisk anstrengelse.

En uge efter tatoveringsproceduren skal du kontakte mesteren igen, hvem vil inspicere læberne, evaluere genoprettelsesprocessen og om nødvendigt foretage en korrektion. Hvis du overtræder disse omsorgsregler, er der risiko for læbeskader og langsommere genoprettelsesprocessen, hvilket vil påvirke resultatet negativt.

Effektive forberedelser til nyttiggørelse

For at forhindre en viral infektion fra at forårsage negative konsekvenser, bør du bruge et antiviralt lægemiddel, acyclovir, inden du foretager makeup. Det samme værktøj anbefales til brug i ugen efter proceduren.

Lige så vigtigt er applikationen på huden af ​​antiseptiske forbindelser, som ikke indeholder alkohol. Derefter skal det behandles med panthenol eller bepantenom. Skorpen, der er dannet som følge af udførelse af permanent makeup, anbefales ikke at blive afskåret.

For at blødgøre deres overflade, kan du bruge vaselin til hudpleje.

Mange piger er interesserede i, hvor meget der kræves for at genoprette huden. Dette sker normalt om 10-15 dage. Som følge af ordentlig pleje forsvinder alle defekter, og læberne vil forblive attraktive i lang tid.

Sådan fjerner du puffiness

Ofte fører permanent makeup til udseende af puffiness. Mange piger er interesserede i, hvor længe dette symptom vedvarer. Sværdigheden forsvinder normalt i 1-2 dage, og dette betragtes som normalt.

Hvis problemet efter et bestemt tidspunkt ikke forsvinder, men tværtimod øges, skal du handle. Oftest bruges antihistaminer til at bekæmpe dette fænomen.

Takket være deres brug er det muligt at klare overflødig væske.

De mest effektive lægemidler omfatter suprastin, tavegil. Til hudbehandling kan du vælge hydrokortison salve til øjnene. Også meget effektiv er en komprimering baseret på dexamethason-øjendråber.

For at fremskynde processen med at slippe af med puffiness, kan du påføre tørt koldt til det behandlede område. Is indpakket i et håndklæde er egnet til dette formål. Hvis disse foranstaltninger ikke hjælper, er det værd at bruge stoffer til at fjerne overskydende væske fra kroppen - for eksempel furosemid.

Healing Salver

For at fremskynde genopretningsprocessen er det værd at behandle huden med antiseptiske midler. Fremgangsmåden ved tatovering kræver brug af sådanne midler som redningsmand, d-panthenol, bor plus.

Områder med makeup anbefales at smøre stoffer, der har antivirale virkninger. Disse omfatter herpevir, acyclovir. Hvor meget at bruge disse produkter til hudpleje, sig en kosmetolog.

Hvad skal man gøre, når herpes

Hvis tatoveringen har ført til forværringen af ​​herpesinfektion, skal du tage antivirale lægemidler i form af tabletter, geler og cremer. De mest almindeligt foreskrevne produkter, der indeholder acyclovir. Til behandling af huden anvendes sædvanligvis salve med samme navn.

Doseringen og varigheden af ​​behandlingen bør vælges af lægen, især for tabletter af lægemidler. For at fremskynde effekten kan du bruge speciel salve. Valaciclovir og valtrex har den ønskede effekt.


Lip tatovering er en effektiv procedure, der hjælper med at gøre billedet mere levende og ekspressivt. Derfor er denne type sminke så populær blandt piger. For at undgå negative helbredseffekter er det meget vigtigt at give huden den rigtige pleje. Hvilke slags værktøjer skal du bruge i denne periode, fortælle en kosmetolog.

Creme, der bremser hårvæksten

Voksemaskine