Hvad er den mest effektive og sikre hårfjerning?

Der er ingen kvinde, der ikke ville drømme om den perfekte bikini linje. Det perfekte billede i dag slutter ikke med et eksempel på frisyre og fejlfri makeup. Velplejet udseende består af mange vigtige små ting: manicure, pedicure, hårtilstand, glat fejlfri hud. Her kommer vi til hovedpunktet - dette er tilstanden på huden på visse overflader, mere præcist hårlinjen på benene, bikini, armhuler. Det er ingen hemmelighed, at mange er plaget af tilstedeværelsen af ​​ansigtshår. Sådan fjerner du håret i lang tid uden konsekvenser, smertefulde fornemmelser, og vælger den mest effektive metode til epilering.

Epilering kan udføre både hjemme og i salonen, hvilken type hårfjerning er den mest effektive demonteret, undersøgt i detaljer de metoder til hårfjerning. I første omgang klassificerer vi metoder efter procedurens sted.

Typer af hårfjerning

Typer af depilation derhjemme:

 1. barbering;
 2. kemisk metode;
 3. voksning;
 4. elektrisk depilation
 5. shugaring;

Hårfjerning mekanisk

Ved hjælp af en barbermaskine, en af ​​de mest primitive måder, men han har stadig en ledende position i lyset af procedurens tilgængelighed.

 • Fordele. Dens fordele er proceshastigheden (bogstaveligt talt et par minutter).
 • Ulemper. En væsentlig ulempe ved mekanisk fjernelse af hår er den korte varighed af effekten, meget næste dag skal proceduren gentages. Og som følge af gentagen mekanisk påvirkning - irritation af huden, især følsomme områder. På grund af hyppig brug bliver håret stivere.

Kemisk metode

Det indebærer anvendelse af forskellige emulsioner, salver, pulvere, cremer - forskellige kosmetiske midler. Handlingsprincippet - ødelæggelsen af ​​den øverste del af håret.

 • Fordelene ved denne metode: hurtigt, bekvemt, smertefrit.
 • Ulemper. Lille effektvarighed, mulige allergiske reaktioner forårsaget af kemiske reagenser.

voks

Det nye navn på proceduren, der har de ældste rødder, brugte denne metode i Nifertiti. Ved princippet om behandling skelnes kulde og varme former for voks.

Den kolde vej er den mest smertefulde. Ved hjælp af strimler på huden påføres blød voks, derefter fjernes ved hjælp af særlige klud. Ved hjælp af voksstrimler af forskellige størrelser er det muligt at behandle de mest vanskelige områder.

Med den varme metode forvarmes den hårde voks til en temperatur på 40 ° C. Huden opvarmes langsomt, porerne forstørres, og derfor er hårfjerningen ikke så smertefuld. Voksemetoden bruges frit i hjemmet. Primært brug af voks ved hjælp af voks til store områder - skinne, lår, bikini område

 • Fordele. Lang nok effekt.
 • Ulemper. Smertefulde metode. Især kold måde, udseendet af indgroede hår er muligt.

elektrolyse

Mekanisk hårfjerning ved hjælp af forskellige typer af depilatories.

 • Fordele. Vækst af hår begynder efter ti dage, en positiv effekt med konstant brug er hårets udtynding, nogle af folliklerne dør. Fjernelsesprocessen bliver mindre smertefuld, reducerer hårets tykkelse.
 • Ulemper. Brug af en epilator til at fjerne hår i bikini og underarm er næsten umuligt på grund af smertefulde fornemmelser.

Shugaring (bioepilation)

Afhældningsmetode med sukkerpasta. Pasta kan fremstilles af dig selv. Opvarmet sukker med citronsaft. At bringe sukkeropløsningen til farveændring (mørkning), en konsistens til en kasoobrazny tilstand. Det næste trin er at køle opslæmningen til en acceptabel temperatur, der anvender overfladen, der skal behandles.

 • Fordele. Fordelene ved bioepilation er moderat ømhed, hastighed, tilgængelighed, mere varig virkning. Håret ændrer strukturen, bliver tyndere, lettere, manglende behov for tilpasninger, materialer.
 • Ulemper, hårets længde for effektiviteten af ​​proceduren skal være fra 6 mm. Det er muligt genfødt fluff hår, mørkt og hårdt. Kontraindikation - individuel intolerance.

Hvad er den mest effektive hårfjerning, du beslutter, under hensyntagen til individuelle egenskaber.

Hardware metoder til hårfjerning

Princippet om drift af hardware metoder er effekten på hårsækkenet med dens efterfølgende ødelæggelse ved hjælp af forskellige typer energi til at påvirke områder af kroppen. Proceduren i salonen giver et langsigtet resultat, evnen til at stoppe væksten af ​​hår. Lad os prøve at finde ud af, hvilken epilering der er bedre.

Typer hårfjerning metoder:

 1. laser;
 2. elektrolyse;
 3. photoepilation;
 4. Elos hårfjerning.

Laser hårfjerning

Hårpæren er ødelagt af laserstrålen.

 • Fordele. Langsigtet effekt, øjeblikkelig effekt, selvom partiskår bliver mindre. Fremgangsmåden anbefales til alle dele af kroppen.
 • Ulemper. Hvis proceduren udføres uprofessionelt, er der mulighed for at få ar fra forbrændinger. Også proceduren er ikke egnet til lyse eller grå hårtyper.

Bivirkninger - tørhed, skrælning, kløe, hævelse.

elektrolyse

Ødelæggelsen af ​​hårsækkene sker under påvirkning af elektriske mikrostrømme ved hjælp af en tynd nål.
En smertefuld procedure, der kræver et månedligt besøg hos en kosmetolog gennem hele året. Anbefales til at fjerne ansigtshår.

 • Fordele. Varigheden af ​​effekten, evnen til at slippe af med uønskede hår i mange år.
 • Ulemper. Sår følelse og omkostninger ved proceduren.

Bivirkninger af elektrolyse - kløe, ardannelse af hudforbrændinger, inflammatoriske processer på behandlingsstederne.

photoepilation

Håret fjernes under påvirkning af en koncentreret lysstråle. Ingen smerte.

 • Fordele. Proceduren er velegnet til enhver form for hår (pistol, hårdt). Varigheden af ​​photoepilation effekten. er individuel. Afhængig af kroppens egenskaber er det muligt i flere år.
 • Ulemper. Lys og gråt hår påvirkes ikke af proceduren.

Bivirkning af fotoepilering, misfarvning af huden

Elos epilation

Forkortelsen ELOS betyder elektro-optisk synergi, en kombination af metoder, foto, elektriske effekter på hårsækkenet, der ødelægger dets struktur. Den synlige effekt opnås efter 8-10 procedurer. I dag er den mest effektive og sikre hårfjerning.

 • Fordele. Der er ingen smertefri syndrom, huden er ikke beskadiget, håret fjernes for evigt.
 • Ulemper. Langsigtet, dyr metode.

Elos afskaffelse af vegetationen Elos eliminerer praktisk taget kontraindikationer til udførelse af procedurer, da det er en mere perfekt og sikrere metode.

Kontraindikationer - Tilstedeværelse af kræft og graviditet.

Den type hårfjerning ved hjælp af Elos-teknologien giver et udtømmende svar på spørgsmålet om, hvilken epilering der er den mest effektive og sikre.

Mere detaljeret vil vi stoppe med valget af en måde at epilere en bikinizone på. Hvilken slags hårfjerning passer bedst til bikiniområdet? Eksperter anbefaler at bruge til bikini zone, følgende metoder: Waxing fjernelse, shugaring, elektrisk, foto og laser hårfjerning.

I salonerne er der mulighed for elektro-, foto- og laserhårfjerning i de mest følsomme områder under lokalbedøvelse, men reaktioner på bedøvelsen er mulige i form af ødem. Hvilken slags hårfjerning er bedre, når du vælger et foto, en laser eller en elektrolyse, skal du huske at det er godt for den ene, den anden er i det mindste ubrugelig. Derfor, hvilket er bedre at gøre hårfjerning i bikini zone, du vælger. Den bedste epilering for evigt, blandt hardware metoder - procedure for Elos teknologi. Hvilken procedure er bedre at udføre, det er umuligt at besvare dette spørgsmål utvetydigt. Hvad betyder, at du kan ofre, hvilken tidsperiode i din placering? Men vi håber stadig, at vi med vores hjælp vil orientere os hurtigere i procedurens valg.

De bedste metoder til depilation derhjemme

VIGTIGT at vide! Lugten fra munden er en konsekvens af parasitter. De vil komme ud, hvis du drikker en ske.

Hårfjerning om sommeren er et af de mest presserende spørgsmål. Strandferier eller korte shorts i byen tåler ikke unødvendigt hår i bikiniområdet. Hvordan laver du din hud på benene og lyder glat og ømt? Depilering derhjemme er en effektiv procedure, hvor hårskakten placeret over overfladen af ​​huden fjernes.

Kvinder går til enhver form for penge og smerter for en glat krop. Det vigtigste er at vælge den mest hensigtsmæssige og optimale metode, og udstyret vil blive forbedret hver gang.

I det gamle Egypten blev uønsket hår fjernet med klæbrige harpikser af organisk oprindelse. Efter størkning spredte de ud med deres hår. Denne metode blev prototypen af ​​voksbiopilationen.

I den gamle romerske tradition var der en mere barbarisk måde, da hvert hår på benene eller arme blev såret og revet af roddelen med en stærk tråd. Princippet om drift af moderne elektriske epilatorer er baseret på denne metode.

I østlige lande eksperimenterede kvinder fra harem med harpikser såvel som med økologiske ingredienser, der gik forud for fremkomsten af ​​moderne lotioner og cremer, der stopper hårvæksten. Så hvordan man gør denne procedure er ikke smertefuldt og uden irritation?

Depilation voks hjemme, video

En effektiv, men ikke for smertefri måde er sukker (shugaring) og voks (voksning) depilation, når den hårige del fjernes af folkemæssige midler - sukkermasse, voks, tjære og andre naturlige lægemidler.

Voksmetode til hårfjerning er en af ​​de mest almindelige former for kamp med overdreven vegetation på kroppen.

Hårfjerning voks video:

Ved voksning påføres forskellige typer voks, som påføres i et tæt lag. Derefter fjernes voksen til depilation kraftigt i retning mod hårets vækst. Spørgsmålet om uønsket hårvækst forsvinder i lang tid - så længe som 3-4 uger.

Med en kvalitetsprocedure vil du ikke lide af kløende hud, betændelse og indgroet hår. Med blød glat hud kan du aktivt lede et frit liv, solbade på havet eller svømme i poolen.

Voks til depilation

Til voksning derhjemme er det godt at bruge voks, der er i en patron med en applikator designet til en dyb bikini. Sammensætningen kan anvendes selv på de mest utilgængelige steder.

Du kan opvarme voksen i et vandbad eller i en professionel varmelegeme, som smelter den. Den opvarmede masse påføres huden og venter på, at den størkner, og derefter fjernes med hårene ved hjælp af strimler til depilering. Det er nødvendigt at handle meget nøje og præcist, så nerveenderne ikke har tid til at reagere.

Til arbejde med et biavlsprodukt af forskellige temperaturer. Professionelle med færdigheder og færdigheder vil klare bedre varm og varm voks. Koldformuleringer kan anvendes hjemme ved at anvende det på strimler af specialpapir.

I et fast produkt fremstillet af en petroleumblanding eller harpiks tilsættes olie til den ønskede viskose konsistens. For at få en blød voks til depilation, tilsættes honning og bivoks til furuharpiksen som blødgørende midler.

Før bioepilation udføres en god afskalning, således at hårene stiger og nemt fjernes. Før mødet skal voksen opvarmes i en professionel varmelegeme.

Til varme voks er kropstemperaturen ideel. Den fås i patroner og opvarmes på en separat stativ.

Massen deponeret på huden, efter størkning, fjernes med hårstriber til depilering.

Hot vokspasta (38-43 ° C) påføres med en spatel eller spatel til bikiniområdet i retning af hårvækst. Derefter fjernes værktøjet, som efter en tid hærder, af en præcis bevægelse i retning mod hårvæksten.

Depilation Strips

Voks sælges også i form af færdige strimler eller med en rullerapplikator. For at reducere smerten godt at bruge holdbare ikke-vævede striber. Hvis voks til depilation er kold, så kan den opvarmes lige i hænderne. Proceduren slutter med anvendelse af et beroligende middel, som forhindrer irritation og fjerner også hårrester.

Nogle mennesker råder dig til at fjerne strimler til depilation skarpt og dækker så meget af huden som muligt. Andre mener, at voks skal fjernes omhyggeligt og gradvist. I dette tilfælde er processen virkelig overført lettere, og smerten er meget svagere.

Depilatory strips: information, application

Voksningsproceduren er smertefuld, det er bedre ikke at anvende det på mennesker, der er meget følsomme for smerte. Hos kvinder er smertetærsklen højere i midten af ​​menstruationscyklusen, så voksning bør fortrinsvis udføres i denne periode. For at reducere ubehag kan du også drikke Nurofen før en session. Smerter kan reducere kølegelen på huden efter fjernelse.

I den nasolabiale trekant er epilering farlig at udføre på grund af de mange nerveender i ansigtet og risikoen for smertechok. Også proceduren er smertefuld i armhulerne og i bikiniområdet.

Bioepilation effekt varer op til 3 uger. Efterhånden bliver hårene tynde og sparsomme, intervallet mellem sessioner vil stige.

Voksende fordele:

 • Nyt hår vil ikke vokse om cirka 2 uger.
 • Voksne hår bliver svagere og tyndere.

ulemper:

 • Smertefulde fornemmelser;
 • relativt høje omkostninger;
 • ubehageligt for bikiniområdet
 • tager meget tid;
 • Hårlængden skal være mindst 5 mm.

Sukker depilation derhjemme

Shugaring (persisk depilation) er også en populær hårfjerningsmetode. Når shugaring forbereder sukkerpasta, som fjernes efter hårdheden sammen med hår. I dette populære tilgængelige middel anvendes kun naturlige produkter: sukker, nogle gange med honning, citronsaft.

Da denne pasta ikke indeholder konserveringsmidler, farvestoffer og duftstoffer, vil du ikke se tegn på kløe og rødme på dig selv, og du vil huske om den næste hårfjerning hurtigere end efter 8-10 dage.

Efter sukkerproceduren får du ikke forbrændinger, da pastaen har en kropstemperatur. Du vil slippe af med selv de mindste hår og indgroede hår.

Sukker er også en hygiejnisk ingrediens, der ødelægger bakterier, så det er næsten umuligt at bringe en infektion udefra. Sukker depilation er perfekt til forskellige dele af kroppen: ansigt, underarm, ben, bikini område.

Der er flere kontraindikationer til denne proces:

 • Det bør ikke udføres til personer med diabetes mellitus, da selv en lille mængde af blandingen kan forårsage en forværring af sygdommen, hvis den kommer ind i blodet gennem porerne.
 • Udskift ikke citronsaft med citronsyre for at undgå irritation.
 • Shugaring er bedre, når huden helbreder alle sår og ridser.
 • Det er heller ikke nødvendigt at udføre proceduren, hvis du soler eller besøger et solarium dagen før eller efter shugaring. Solens stråler påvirker huden, og det svækker endnu mere under dobbelt belastning.

Regelmæssige shugaring sessioner vil føre til, at hårene vil blødgøre og blive svagere, hvilket betyder, at det er lettere at fjerne.

Depilatory pasta

Sådan tilberedes en blanding:

 • For at lave sukkerpasta til depilation skal du tage 10 sb. skeer af sukker, bland med 1 el. ske med vand og saft af en halv citron.
 • Sæt det resulterende produkt på en langsom brand og omrør, varme indtil glat i ca. 10 minutter. Et tegn på beredskab af pastaen anses for at være dens ændrede farve, som skal blive brun med en honningskygge.
 • Pastaen skal afkøles, den skal blive viskøs.

Sådan tilberedes shugaring pasta - video

En nyttig og effektiv blanding opnås ved at tilsætte honning til den, en valnødskal, som indeholder jod, der brænder en hårfollikel. Vand kan erstattes af en infusion af kamille, som vil have en desinficerende virkning.

Værktøjet påføres med en speciel spatel i retning af hårvækst med et lille lag. Derefter presses en strimmel af bomuldsstof imod den. Den ene kant skal være fri. Når strimlen stikker tilstrækkeligt til huden, skal stoffet abrupt og teknisk fjernes i retning af hårvækst. De mest følsomme områder behandles gradvist, ikke straks fange hele området. Resten af ​​blandingen fjernes under varmt brusebad.

Kosmetikproducenter tilbyder færdige sukkerblandinger. De fjerner helt hår, men de er lavet uden citron og erstatter det med citronsyre, hvilket nogle gange kan forårsage irritation.

Fordele ved Sugarfarn:

 • Du kan tilberede enhver mængde pasta selv;
 • slippe af med indgroede hår;
 • anvendes på forskellige dele af kroppen;
 • 2-3 uger uden voksede hår;
 • billig måde.

ulemper:

 • Fjernelse kræver færdigheder, der kommer med tiden.
 • Den nødvendige konsistens må ikke vise sig som den skal, første gang.

barbering

Næsten alle er bekendt med denne procedure for at slippe af med hår på intime steder og på benene. Barbering er den nemmeste og smertefri måde at slippe af med vegetationen, hvilket ikke tager meget tid og penge. Men samtidig er håret afskåret kun ved roden, hårpæren forbliver i huden.

Det kan være helt sikkert, hvis du bruger engangsbærer med beskyttelsesstrimler med forskellige ekstrakter og olier. De fugtiger huden helt og forhindrer kløe og tørhed.

Fabrikanter, der producerer barbermaskiner, giver dem et behageligt håndtag og "flydende" knive til at barbere håret på alle områder og gentage kroppens konturer. Nogle barbermaskiner er udstyret med et vibrerende hoved, som forhindrer udseendet af indgroet hår.

Barbering er den billigste og nemme måde at kæmpe med overdreven vegetation på kroppen, men det har stadig sine ulemper og ulemper:

 • Irritation kan forekomme.
 • Der vil blive øget hårvækst. Efter hvert møde med barbering bliver håret mere stift.
 • Ingen beskyttelse mod uønsket hår i lang tid. Følgende procedure skal gentages om få dage.
 • Der er risiko for skade.

Hvis de ser ud, er det nødvendigt at behandle huden med en skrubbe og alkohol. Derefter fjernes det indgroede hår med en manicurepincet, behandles igen med et antiseptisk middel.

Bladet vil klare det bedre at beskære hår, hvis du barberer det efter et bad, når huden bliver blød. Det er godt at bruge geler eller barberskum til bedre slipning af knivene.

plukning

At fjerne hår med pincet er ikke den mest behagelige procedure, foruden er det smertefuldt, trættende og tidskrævende. Denne metode bruges normalt på små områder af huden, fjerner antennerne over læben eller på hagen.

Håret trækkes ofte delvist ud med roddelen, så effekten af ​​denne procedure varer længere end barberingen: 5-7 dage.

Desinficer det behandlede område, påfør en speciel olie. Træk skal ske mod hårets vækst for at undgå at deres indvækst kommer ind i huden. For at reducere smerte, skal du lidt stramme huden. Efter sessionen skal huden hvile og derefter anvende en blødgørende creme. På grund af ubehagelige følelser er der praktisk taget ingen plukkning af armhulerne og bikiniområdet.

Depilation kan også udføres ved hjælp af elektrovibroepilator. Det produceres på ren hud, gnides med alkohol lotion. Det er tilrådeligt at holde det efter at have taget et bad på dampet hud. Proceduren er ikke så smertefuld og mest effektiv. Efter sessionen anvendes cremer og lotioner med blødgørende komponenter, som normalt indeholder urteekstrakter, vitaminer samt ekstrakter fra valnødskal og kløver.

Der er også el-anlæg, hvor hårfjerningsprocessen kan foregå direkte i badet, da de ikke er bange for vand. Ved 1 hastighed fjernes tynde korte hår og ved 2 og 3 - hårdt og langt.

Nyttige tips til hjemmetablering

 • Det smertefulde syndrom vil falde, hvis huden er dampet ud før starten af ​​sessionen.
 • Efter proceduren skal karamel eller voksrester fjernes omhyggeligt, så de ikke lukker porerne.
 • Før du gør depilation, behandle huden med et antiseptisk middel.
 • Undersøg huden for skraber, revner og sår.
 • Du bør ikke udføre proceduren under menstruationscyklusen, fordi det vil være meget mere smertefuldt.
 • Efter sessionen må du ikke solbade på sol eller i solarium.
 • Påfør et beroligende middel efter proceduren. Du kan også anvende på huden en afkok af calendula eller kamille.

Triding (filament depilation)

Hårfjerning med en tråd er en lidt eksotisk måde at slippe af med hår, hvilket kræver krævende hænder og en behagelig kropsholdning.

Fra en tråd laves 40 cm lang en cirkel, der knytter en fri ende. Brug begge hænder til at gøre nummer 8 fra garnet og løkke de uønskede hår fra midten af ​​løkken. Først øv dine ben til at forstå princippet.

fordele:

 • Den billigeste metode.
 • Dette er den mest smertefri måde.
 • Korrigerer perfekt øjenbryn, skaber den ønskede bøjning og klar form.
 • Fjernet de mindste hår.

ulemper:

 • Ligesom andre husholdningsmetoder fjernes denne ikke for meget af overskydende hår.
 • Home trilling for begyndere er tidskrævende.

Hårfjerning - video

Home Depilation Products

Håret hud ødelægger også depilatoriske cremer, lotioner, geler og specielle aerosoler beregnet til dette formål. Mange kosmetikproducenter tilbyder sæt til depilation og et stort antal muligheder, som du kan bruge hjemme.

For at bruge en lotion eller depilatory creme skal du anvende den på de intime områder. Desuden opretholdes den i en bestemt tid, der er angivet i instruktionerne. Dette gøres for at blødgøre hårene, som derefter fjernes med en speciel spatel.

I moderne formuleringer er nyttige ingredienser inkluderet, på grund af hvilken irritation ikke forekommer, bliver huden fugtig. Efter sessionen vil det kun forblive at bruge en blødgørende creme til hudpleje. Efter nogle få behandlinger bliver håret meget blødere. Ulempen kan kun kaldes umuligheden af ​​at fjerne alle hårene i utilgængelige intime steder.

Slutresultatet afhænger af hvad du vælger: billige formuleringer varer ikke mere end 3 dage, men ved at vælge et kvalitetsmærke vil du glemme den næste depilation i op til 3 uger.

Depilatory cream

Et af de mest almindelige midler til fjernelse af vegetation i det intime område er brugen af ​​en depilatory cream. De sælges i en bred vifte.

Depilatory cremer opløse håret akslen i området af sin overgang til rod. Herefter fjernes håret let. De mest kendte mærker er Veet, Gillette, Eveline, Epilex, Velvet. Veet intim depilation creme er bemærkelsesværdigt - det er jævnt fordelt på huden.

Depilatory cream med korrekt anvendelse vil ikke forårsage kløe. Det skal bruges meget omhyggeligt og ikke smøre et tykt lag. Efter at have opholdt sig på huden i 6-7 minutter er thioglycolsyre i dets sammensætning i stand til at opløse vegetationen på kroppen.

Det påføres i henhold til instruktionerne i en vis periode, og derefter fjernes med en speciel spatel sammen med overskydende hår. Hvis depilatorisk fløde forbliver i lang tid, kan konsekvenserne fremstå som irritation eller endda forbrænder.

 • Den mest effektive er depilation cremen, under påvirkning af hvilket hår er opløst, og den del, der ligger under huden for 1 mm. Efter påføring af cremen for at slippe af med håret permanent vil det ikke fungere, men deres vækst kan falde med 1,5-2 uger. Hårene bliver meget tyndere, blødere og lettere.
 • For ikke at blive irriteret i lysken, skal du vælge et værktøj til det intime område. Effekten af ​​depilation creme bør kontrolleres på forhånd på et lille område af huden. Lad ikke midlerne på slimhinden, brug en spatel. Efter brug skylles den skræmmende creme med varmt vand, og huden skal behandles med en beroligende creme.
 • Effekten varer i flere dage eller endda uger afhængigt af hårets struktur. Kontraindikationer er kun for personer med følsom hud, for at undgå tørhed er det bedre at bruge cremen til intime områder.

Det er godt at anvende talkum, som har en afkøling og antiseptisk virkning. Pulver det behandlede område med dem, fordel det jævnt over overfladen. Før du anvender depilation cremen på det intime område, skal du kontrollere din hud for allergi og følsomheder.

1-2 dage før proceduren, påfør cremen på albuebøjningen. Hvis der ikke er nogen irritation, kan du fortsætte til sessionen. Husk, at efter manipulationerne vil huden være følsom for mange eksterne påvirkninger.

Kontraindikationer:

 1. smitsomme sygdomme;
 2. forbrændinger, betændelse, irritation;
 3. herpes;
 4. følsomme skibe eller åreknuder i det behandlede område
 5. godartede papillomer, fødselsmærker, vorter.

Dyb depilering derhjemme

Mange damer foretrækker kun at gøre depilationen af ​​bikini zone kun hjemme, ikke stoler på hende at føre mesteren fra salonen. Selvom dette ikke er den mest komfortable kosmetiske procedure, der forårsager irritation og ubehag, er det også umuligt at nægte det.

Dyb bikini anbefales:

 • folk der har meget uønsket hår;
 • professionelle atleter og fotomodeller.

Kontraindikationer for dyb depilering af det intime område:

 • høj følsomhed over for sammensætning
 • diabetes mellitus
 • smitsomme virussygdomme
 • herpes infektioner;
 • inflammatoriske processer i huden;
 • hjerte-kar-sygdomme.

Bikiniområdet skal vaskes grundigt og rengøres med en blød skrubbe med salicylsyre og glykolsyre. Det blødgør hårets rødder og renser huden på urenheder, hvilket gør depileringsprocessen ikke så smertefuld. Ved afslutningen af ​​proceduren tørre bikiniområdet og behandle med pulver, slippe af med overskydende fugt.

Home Depilation Kits

For at udføre proceduren derhjemme kan du simpelthen købe et depilation kit, som har:

1) voks. Kan sælges i beholdere, patroner, patroner. Det er en meget elastisk gennemsigtig plastmasse med en behagelig aroma, som ligner honning. Det er af forskellig tæthed, og skabes også personligt for mænd.

2) Affedtningspasta, som forbereder huden og håret til yderligere handling. Huden holder mindre til voks, og hårene taler imod godt.

3) Voskoplav. En indretning til opvarmning af voks.

4) Fedtopløsende sammensætning til vask af voks.

5) Svamp til påføring af voks. Det kan være metal eller træ, der ligner en popsicle stick. For at rense det af voks gnider vi også det med en sammensætning, der opløse fedt.

6) Strimler til voksdannelse. Det er bedre at vælge imellem ikke-vævet materiale.

Vælg selv denne type depilation, som passer til dig. Vær forberedt på, at disse procedurer er smertefulde, men i sidste ende får du en glat og ren hud!

Bikini Epilation: 10 måder - hvilket er bedre?

Siden oldtiden kæmper kvinder med uønskede hår i bikiniområdet og ikke kun.

Siden oldtiden kæmper kvinder med uønskede hår i bikiniområdet og ikke kun. I dag udviklede de mange forskellige måder at fjerne bikini hårfjerning, som du kan slippe af med håret hjemme eller ved at kontakte eksperter.

Enhver pige, kvinde vil være perfekt. Og ikke kun et begrænset antal timer om dagen, men 24 timer i 365 dage om året. Det ideelle billede består ikke kun af hår, makeup, fejlfri figur, tøj fra byens bedste boutique. Idealet er glatheden af ​​bikiniområdet.

Populære Bikini Hårfjerningsteknikker

I dag er de mest populære typer af bikini epilering voksning, sugaring, kemisk epilering, fotoepilation og elektrolyse. Hver af disse metoder har sine fordele og ulemper, lad os se nærmere på hovedtyperne af hårfjerning.

Hvilke tricks går den charmerende halvdel af menneskeheden for at opnå en glat hud på bikiniområdet og holde resultatet så længe som muligt. Men resultatet er ikke altid positivt.

Det er på tide at finde ud af, hvordan du investerer dine penge klogt, for at få det forventede resultat og samtidig bevare dit helbred, slippe af med de tidlige "taunts" af bikiniområdet.

Til dato opfandt mange metoder til bikini hårfjerning. Men få af leverandørerne af denne procedure taler sandt om kontraindikationer, mulige komplikationer, sande resultater.

Hvordan epilation er forskellig fra depilation?

Bikini epilering er forskellig fra depilation, fordi håret fjernes ved plukning. Uanset værktøjet - pincet, tråd, voks, elektrisk epilator - resultatet vil holde i temmelig lang tid, glathed vil glæde fra 7 til 14 dage. I virkeligheden oftere 7. Dette resultat opnås ved at fjerne hårroten og traumatisere hårpæren.

Kontraindikationer af denne metode til bikini epilation: Hypersensitivitet og en modificeret smerte tærskel. Resultatet af hårfjerning er at tilføje øget hårvækst, genfødsel af vellus hår til hårdt, hårvækst, mulig irritation, folliculitis og inflammatorisk ødem. Traumatisk hævelse er karakteristisk for overlæben.

Bikini Depilation - Barbering

Dette er den billigste, nemmeste og hurtigste måde at slippe af med håret i bikiniområdet. Barbering er den gamle gammeldags metode. Alt du behøver er en barbermaskine, barbering og efter barberskum.

Hårrødderne er ikke beskadiget, proceduren er smertefri, der er praktisk taget ingen kontraindikationer (individuel overfølsomhed). Komplikationer er truet af nedskæringer, hvis du bruger farlige barbermaskiner, og genfødsel af vellus hår er hård.

Dette er dog den mest kortvarige måde at slippe af med uønsket hår, da de vokser inden for 1-2 dage afhængigt af hårvæksthastigheden. Derfor skal proceduren for epilering af en bikini gentages meget ofte, men det går ikke uden konsekvenser. Der opstår irritation på huden, og voksende hår bliver stadig stivere og stikkende.

Chemical Bikini Depilation

Det er også ret simpelt og almindeligt, hvor der anvendes særlige midler til depilatorer. De kan produceres i form af en creme, gel, lotion, aerosoler, men princippet om deres handling er det samme. De påføres huden i et par minutter og fjernes derefter med en spatel eller svamp.

Virkningen af ​​depilatories er baseret på evnen af ​​deres kemiske sammensætning til at ødelægge hårlinjen på overfladen af ​​huden. Kemikalier ødelægger hårets proteinbase, så det let adskilles fra overfladen af ​​huden. Hårfollikelen påvirkes dog ikke, så håret med sådan hårfjerning vokser hurtigt nok. Men i modsætning til barbering forbliver huden glat lidt længere, og de voksende hår stikker ikke så meget. Kosmetisk værdi afhængig af det anvendte lægemiddel varierer fra 3 til 10 dage.

En enorm mangel på depilatories er mulige allergiske reaktioner og kemiske forbrændinger. Mulige bivirkninger fra overfladiske forbrændinger til dybe forbrændinger efterfulgt af dannelse af ar; oftere er det begrænset til lokale hudreaktioner.

Epilation bikini voks

Bikini voksning, også kaldet voks eller bioepilation, er en forholdsvis effektiv procedure. Det udføres ved hjælp af harpiks eller voks, både hjemme og i saloner. Denne metode kom til os fra oldtiden, det blev brugt af Nefertiti selv.

Denne metode består i at anvende væskevoks til huden, som hærder efter et stykke tid og bryder sammen med håret der er frosset i det. Denne procedure er ideel til piger med rigelig vegetation i benene, armhulerne og bikini. Voksen klare også med uønskede hår, hvilket gør huden til at forblive glat i lang tid. På grund af at hårene fjernes fra roden, vokser de kun tilbage efter 4 uger.

Denne epilering af bikiniområdet er dog meget smertefuldt, og ikke alle piger kan klare det selv.

Derfor er det i dette tilfælde bedst at kontakte salonen. Derudover kan selvvoksning med varm voks forårsage forbrændinger, mens en professionel kan udføre proceduren og reducere smerten. Over tid, efter hver procedure bliver hårene tyndere, og de fleste af dem holder op med at vokse, de resterende bryder ud lettere og lettere, hvilket reducerer smertefuldheden af ​​epileringsproceduren.

I hjemmet bliver der normalt brugt varm eller kold voks. Sådanne voks- og voksstrimler kan købes hos enhver kosmetisk butik. Strimlerne opvarmes mellem palmerne, påføres huden og går i stykker mod hårets vækst. Koldvoksning er den mest smertefulde type voksning, men også den nemmeste og billigste. Virkningen af ​​den varer ca. to uger.

Epilation med varm voks holder bikiniområdet glatere længere. Derudover varmes varmen af ​​huden i løbet af proceduren og reducerer procedurens ømhed. Denne voks sælges i specielle kassetter, opvarmet til 40 grader, som derefter påføres huden. Resultatet af varm voks varer ca. 3 uger.

Når du har vokset bikiniområdet med voks, skal du omhyggeligt fjerne rester af voks med en særlig klud for at undgå hårintræthed.

Sukker epilation bikini

I dag bliver bikini sukkerepilation, også kaldet shugaring, blevet mere populær. Til hårfjerning anvendes her en tyk sukkerpasta, som påføres huden og fjernes ved hjælp af hænder.

På grund af det faktum, at denne pasta kun fanger hårene og ikke holder fast i huden, er denne type epilering praktisk talt smertefri og forårsager ikke irritation.

Da sukkerpastaen fjernes sammen med hårene uden at påvirke huden. Hårene fjernes i retning af vækst, så deres indvækst er udelukket. Og de begynder at vokse om 3-4 uger.

Epilator til bikiniområdet

Epilation med en elektrisk epilator består af at plukke hår i bikiniområdet. Mange moderne enheder er udstyret med smertestillende midler, køle- og massagedyser, der reducerer smerte under epilering. De er også udstyret med barberhoveder og trimmere. Nogle kan endda arbejde under vandet.

Generelt er denne procedure ret smertefuld, men på grund af fjernelse af håret med roden bliver hver fjerning lettere og mere smertefrit. Og effekten af ​​en sådan bikiniepilation varer ca. 2-3 uger.

Elektro Hårfjerning Bikini

Dette er en ret effektiv og sikker måde at bikini hårfjerning på. Det er i stand til at slippe af med uønsket hår for evigt.

Under denne epilering af bikini-zonen behandles hvert hår separat, så proceduren tager meget tid. Hårstangen overfører elektrisk strøm, som ødelægger stangen. At helt slippe af med en sessions hår er ikke nok - det vil tage mindst 6, med intervaller på 4-6 uger.

Denne metode til bikini hårfjerning kræver tålmodighed og tid fra piger, samt mange penge. Men resultatet vil være det værd. Selvom det kan være, at hårsækken vækker sig igen, for eksempel i tilfælde af hormonelle ændringer.

Højfrekvensstrømmen beskadiger follikelen, hvorefter håret trækkes ud. Effekten er modstandsdygtig over for glat hår, påvirker ikke krøllet. Metoden er farlig hyperpigmentering, indvækst af hår, forbrændinger og ar, folliculitis.

Bikini Photoepilation

Photoepilation tilbyder hårfjerning i bikiniområdet ved hjælp af impulsiv lys, der ødelægger pæren i selve basen, uanset dens dybde. Ved hjælp af det behandles store hudområder, og proceduren er ret hurtig og smertefri.

Imidlertid er denne bikini hårfjerning ikke egnet til alle og anvendes ikke på garvet hud.

Laser hårfjerning bikini

Laser hårfjerning bikini er kontraindiceret i områder med lys, rødt og gråt hår, moderat smertefuldt. Termisk hårfjerning er smertefri og har ingen begrænsninger på hårfarve.

Resultatet er en stabil, men fuldstændig ophør af hårvækst opstår efter et forløb af procedurer, hvoraf antallet varierer individuelt.

Før og efter epilation skal bikini være i skyggen, brug solcreme.

Kontraindikationer: overdreven insolation, overfølsomhed, inflammatoriske sygdomme i det akutte stadium, medicin.

Listen over komplikationer er lang: skrælning, kløe, hævelse, erytem (rødme), hyperpigmentering, angioektasi, med lille kraft, tværtimod øget hårvækst, med store forbrændinger, moderat smerte.

Enzyme Hårfjerning Bikini

Enzym hårfjerning bikini - hårfjerning ved hjælp af enzymer under betingelser med høj temperatur. Under virkningen af ​​enzympræparater destrueres kimceller. Efter anvendelsen af ​​enzymet, efter udløbet af eksponeringen, vokses hår ved lav temperatur.

Resultatet - et konstant resultat af hårfjerning. Brug ikke personer med individuel intolerance over for lægemidlet og kontraindikationer for termiske procedurer (tumorer, inflammatoriske sygdomme i den akutte fase, sygdomme i dekompensationsstadiet osv.). Hvis du tager hensyn til kontraindikationer, så vil bivirkninger ikke forekomme.

Ultralyd Hårfjerning Bikini

Ultralyd hårfjerning = ultralyd + kimcellevækstinhibitor. Efter 1 procedure fortsætter virkningen i 2-3 uger. For fuldstændig hårfjerning behøver du 10-12 procedurer (deres antal kan variere individuelt, ofte på en stor måde).

Kontraindikationer: kontraindikationer for ultralyd. Desværre er det sandsynligt, at en buket af positive resultater og følelser vil blive dekoreret med hårdt hår, folliculitis, indgroet hår, hæmatomer, forbigående angioektasi.

For at bestemme følsomheden af ​​din egen hud skal du først bruge en bikini epilation på et begrænset område. Men før det, hvis dit valg faldt på elektrisk, laser, ultralyd, lys-termiske effekter eller fotoepilation, skal du kontakte en læge og / eller en fysioterapeut for at afklare spørgsmålet om kontraindikationer.

Jo bedre at gøre hårfjerning?

Hvordan vælger man den bedste måde at fjerne hår på?

Epilation er en individuel sag

Overskydende hår er altid et ekstra problem. Af en eller anden grund kan de lide at vokse vildt, hvor de slet ikke er nødvendige. Massekampen med unødvendig vegetation på kvindens krop er blevet gennemført siden uendelig tid. I dag er mænd i stigende grad involveret i dem. Derfor er spørgsmålene bedre end at gøre hårfjerning, og hvilken metode til hårfjerning er mere effektiv, tag mange af os.

I dag er valget af metoder til destruktion af overskydende hår ret bredt. Nogen er helt tilfreds med den gode gamle barbering, og nogen forsøger alle mulige fremskridt. For at forstå, hvad der passer dig bedst, lad os få et kort overblik over fordele og ulemper ved de kendte metoder til fjernelse af hår.

Ved hjemmet hårfjerning traditionelt omfatter:

 • Barbering;
 • Depilation med særlige cremer.

Fordele: Praktisk, enkel, billig, hurtig, kræver ikke særlige færdigheder.

Ulemper: Hår vokser i 2-3 dage (uanset fabrikanter af depilators siger). Denne barbering irriterer hårets rødder, over tid vokser de tykkere og stivere. Høj sandsynlighed for indvækst af hår med efterfølgende betændelse. Depilatory cremer er blødere, men ikke alle er komfortable ved at bruge dem, især i intime områder.

bioepilyatsiya

Bioepilation refererer til naturlige hårfjerningsteknikker:

Fordele: billig hårfjerning, baseret på at trække hår ud af roden. Med en vis erfaring er det muligt at gøre hjemme alene. Samtidig opnås effekten af ​​peeling og mætning af huden med nyttige yderligere stoffer, der indeholder voks og sukkerblandinger. Så bioepilation kan kaldes en spa-procedure i en vis forstand.

Ulemper: Fjerner ikke håret permanent, det er ret følsomt, så det er tilrådeligt at lave en anæstesi. Sukker hårfjerning er mindre smertefuld end voksagtig, da håret trækkes ud på vækst.

Hardware metoder til hårfjerning i salonen

Hardware teknikker er professionelle typer af hårfjerning, der er lavet i kosmetologiklinikker og skønhedsstudier:

Alle handler efter samme princip: Hårets mørke pigment, melanin, påvirkes af en særlig slags energi, der omdannes til varme. Melanin opvarmer - og hårrotet lider og falder for evigt. Derfor kaldes disse metoder også permanent hårfjerning.

Det skal forstås, at der ikke er nogen måde at fjerne alt hår på en gang! Vi kan kun påvirke dem, der er i det aktive vækststadium. Derfor, for fuldstændig forsvinden af ​​håret vil der kræves flere sessioner med en pause på 1-2 måneder.

Forskellene i hardwareteknikker er, at hver af dem anvender forskellige typer energi og forskellige impulser. På grund af dette vil effektiviteten af ​​disse metoder variere individuelt: det vil sige, hvad der er fantastisk, fordi man ikke hjælper den anden.

elektrolyse

Fordele: elektroden er fastgjort direkte til hvert enkelt hår. Denne sigteffekt garanterer 100% fjernelse - dette hår vokser ikke igen.

Ulemper: Meget smertefuld, lang og smykker proces. På steder af påvirkning forbliver der små sår, der heler om et par dage. På særlig følsom og tynd hud, især hvis impulsstyrken er indstillet forkert, kan arene forblive.

photoepilation

Fordele: Virkningen af ​​lysenergi, smertefri, billig, efterfølgende hår vokser tyndt og blødt.

Ulemper: Flere sessioner er påkrævet i forhold til andre metoder. Efter et par år kræver gentagelse. Det klare ikke godt med tynde blonde hår, især på tæt hud.

Elos epilation

Fordele: Effektivere effekt af dobbelt energi: lys og radiofrekvens. Copes med blond og rødt hår. Langs vejen har løfteeffekten.

Ulemper: Efter sessionerne er støtteprocedurer i gennemsnit et halvt år nødvendigt. Det betragtes som mindre effektivt end en diode laser.

Laser hårfjerning

Fordele: Langvarig hårfjerning. Rigeligt hår begynder at vokse kun efter hormonel stress. Komfortabelt og hurtigt. Proceduren er lidt smertefuld kun i følsomme områder som intim bikini zone.

Ulemper: den gamle generation af lasere - en rubin, alexandrit, nd ikke klare alle typer hår og undgå forbrændinger kontraindiceret i mørk hud. Diode laser har ikke sådanne fejl. Mulig vækst af enkelthår over tid.

Hjem udstyr

For nylig er apparater til fjernelse af hjemmet fjernet aktivt. Det er imidlertid umuligt at sammenligne dem med udstyr fra kosmetologicentre. At dømme efter anmeldelser, efterlader deres effektivitet meget at ønske. Derudover er de ikke så billige og kræver regelmæssigt køb af forbrugsstoffer.

I betragtning af det faktum, at kun en erfaren mester korrekt kan vælge effekten af ​​pulseffekten af ​​energi, er en sådan besparelse efter min mening meget tvivlsom. Mens du eksperimenterer, kigger du på foto- og video-lektioner, vil andre uden problemer for de samme penge gøre hårfjerning i salonen på kuponen til rabat eller til en forfremmelse.

Hvor meget er hårfjerning?

I Moskva, med sin overflod af saloner af forskellige kategorier og positionering, kan prisen for samme procedure afvige betydeligt. Reglen her er en: jo mere effektiv fjernelse af håret er, desto højere koster sessionen. Men hvis du tilføjer alle de omkostninger, livslang hårfjerning medfører, er det stadig ukendt, hvad der koster dig mindre.

Desværre, for at finde ud af, hvor meget denne eller den slags epilering er nok, kan du kun ved erfaring - hver af os vokser forskelligt. Vær ikke bange for at prøve noget nyt og se efter din måde at gøre din krop perfekt glat!

COSMOPOLITAN

4 typer hårfjerning, der vil slippe af med håret for evigt

At glemme barbermaden og cremen til depilation, uden hjælp fra fagfolk kan ikke gøre. Vi besluttede at finde ud af om spillet er værd at lyset, og om det er muligt at gøre huden perfekt glat for livet.

elektrolyse

I dag betragter mange denne metode forældet, men vi anbefaler kraftigt ikke at skrive det af, fordi det ikke har nogen konkurrenter med hensyn til effektivitet.

Hvordan virker det? Føreren indsætter en speciel nål i hårsækkenet og ødelægger den med en nuværende udledning. Derefter forbliver håret fjernet med pincet, mens det skal gå ud uden anstrengelse. Hvis du føler hvordan mesteren trækker den ud, betyder det at noget gik galt, og en ny vil helt sikkert blive vist på dette sted.

Hvem er egnet? Denne metode virker på enhver hudtype og fjerner endda helt blondt hår, som andre typer epilering ikke kan klare.

Gør det ondt Før en session bliver de nødvendige zoner oftest bedøvet med lidokain. Men med øget følsomhed vil du stadig være ubehagelig. Hele processen tager i gennemsnit fra en halv time (området over overlæben) til fire timer (epilering af benene). Proceduren er smertefuld, men indsatsen vil blive belønnet med perfekt glathed næsten for evigt. Det vigtigste er ikke at lave en dato for de næste par dage: små skorper vil forblive på huden. De bør ikke røres.

Laser hårfjerning

Proceduren er næsten smertefri og tager mindre tid end den foregående. Huden er ikke beskadiget, så konsekvenserne kan ikke være bange.

Hvordan virker det? Laserstrålen opvarmer håret og ødelægger både follikelet og det fartøj, der fodrer det. Efter proceduren forbliver hårene på hudoverfladen. Det er meget vigtigt at vente en og en halv til to uger uden at trække dem ud og ikke fjerne dem med voks, så de falder ud af sig selv. Sessionen tager lidt tid: benene er 20 minutter, benene er helt 40, og bikiniområdet kan gøres på bare 10-15. Der er flere typer lasere, som afviger i bølgelængden af ​​det udsendte lys og varigheden af ​​impulserne. Lad os forstå fordelene ved hver.

Hvad er kontraindikationerne? De mest almindelige er hudsygdomme, diabetes, graviditet og amning, flere fødselsmærker, allergier i det akutte stadium, forbrændinger, slid, ridser, herpes, onkologi.

Er der nogen risici? Vælg omhyggeligt en klinik og mester. Efter proceduren har en ikke-professionel beautician eller på en defekt enhed en chance for at få alvorlige forbrændinger eller for at provokere udseendet af pigmentpletter.

alexandrit

Opkaldt på grund af brugen af ​​krystal alexandrit beriget med krom. I modsætning til andre brænder det hår på overfladen, så straks efter proceduren bliver huden glat. Det anses for ideelt for området over overlæben.

Hvem er egnet? Hvidhudede brunetter, da strålingen absorberes af celler indeholdende melanin. Jo mørkere og hårdere håret er, jo mere mærkbar effekten. Det er bedre at starte kurset to uger før eller efter solbadning - risikoen for forbrændinger er højere end ved brug af andre lasere.

Gør det ondt Flashen ledsages af en strøm af kold luft, så det er let tolereret, og selv ejere af overfølsom hud vil være behagelige.

diode

Det betragtes som helt sikkert. Programmet er simpelthen blokeret, hvis systemet har den mindste tvivl om korrektheden af ​​proceduren. Håret vil forsvinde fra huden 10-14 dage efter sessionen.

Hvem er egnet? De fleste af enhederne arbejder også med garvet hud, det er nok, at 3-5 dage passerer efter udsættelse for solen.

Gør det ondt En omledning - vakuumdyser, kølesystemer - hjælper med at minimere smerte. Det maksimale, du kan mærke, er opvarmning af huden og en lille prikken. Rødhed vil passere om en time.

Neodym

Neodym-laserstrålingen absorberes dårligt af melanin og god af hæmoglobin, så det bruges til behandling af blodkar, tatovering fjernelse og foryngelsesprocedurer.

Hvem er egnet? Systemet var oprindeligt designet til mørkhudede og mørkhudede mennesker, så det er heller ikke en hindring for det. Sessioner kan udføres selv om sommeren. Blandede enheder kombinerer alexandrit- og neodymlaser, så de fjerner hår af enhver tykkelse.

Gør det ondt Indretningerne fra den nyeste generation er udstyret med et kølesystem, og du vil sandsynligvis ikke have nogen ubehag.

photoepilation

Denne procedure hjælper med at opnå et hurtigt synligt resultat, men for at slippe af med håret helt, skal du have meget tålmodighed.

Hvordan virker det? Pærerne fjernes med intens pulserende lys. Udbruddet "dræber" håret, når det er i vækstfasen, og i løbet af de næste 20 dage falder det ud. Tricket er at fange denne fase. Ellers vil håret fremstå igen, bare tyndere og lettere, det bliver næsten umærkeligt, men ikke helt fjernet.

Hvem er egnet? Først og fremmest brunetter. Det er vigtigt, at håret bliver mørkere end hudtonen, så hvis du er garvet blondine, så er denne metode bestemt ikke til dig. Og husk på, at fotograferingens fulde forløb er ret lang og tager i gennemsnit fra 6 måneder til et år.

Gør det ondt I den nyeste generation af enheder leveret af kølesystemet, hvilket gør processen næsten smertefri. Det er stadig at finde en klinik hvor det nyeste udstyr er installeret. Af den måde, ethvert professionelt apparat godkendt af American Health Association FDA. Det betyder, at metoden er sikker og effektiv. Bed om at vise enhedens pas. Fraværet af et dokument er en grov overtrædelse.

Elos epilation

I lang tid blev anset for meget effektiv og sikker. Men den høje pris og et stort antal begrænsninger reducerede antallet af sine fans betydeligt.

Hvordan virker det? På grund af den kombinerede effekt af lysstråleens energi og den elektriske strøm (Electro Optical Synergy) bliver hårene ødelagt i vækststadiet. eksternt

Proceduren er ikke forskellig fra foto eller laser. Nogle gange forbliver et lille ødem på huden, som normalt falder i løbet af dagen - det skyldes brugen af ​​strøm. Det er på denne metode er ofte rabatter og kampagner. Vær opmærksom, nogle gange skrupelløse saloner gemmer på rettidig udskiftning af dysen og reducerer omkostningerne ved proceduren ved hjælp af den gamle.

Hvem er egnet? For et mærkbart resultat kræves der en stærk kontrast mellem hud og hår. Og husk: proceduren kan ikke udføres, hvis du lige er kommet tilbage fra stranden med en stærk solbrændthed eller kommer til havet. Elos hårfjerning i dette tilfælde kan forårsage en overtrædelse af pigmentering.

Gør det ondt Da denne metode fremkom i Rusland, blev den placeret som helt smertefri. Men i virkeligheden afhænger det hele af din medfødte smerte tærskel. Under alle omstændigheder vil mesteren først anvende anæstesi på det behandlede område. Men mange indrømmer at efter denne procedure er proceduren vanskelig at udholde.

Sådan barberes med en kniv

Hår under armene - hvordan man kan slippe af med dem for evigt: laser, varmestråle eller strøm? Hår under armene - for at ødelægge radikalt!