Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)

Shugaring er en gammel, men meget effektiv og populær epileringsmetode i dag. Ordet shugaring kommer fra engelsk. Sukker (sukker), fordi denne måde at udrydde kroppen af ​​uønsket vegetation udføres ved hjælp af specialfremstillet sukkerbaseret pasta.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Fordelene ved shugaring
 • Som pasta til at vælge eller lave mad selv. opskrift
 • Hårlængde
 • Trin for trin
 • Banding teknologi
 • Kontraindikationer
 • Hudpleje
 • anmeldelser

Shugaring dukkede op i det gamle Egypten og blev populært i Persien. Derfor kaldes denne procedure også "persisk" hårfjerning.

Ved hjælp af shugaring kan du fjerne hår på næsten alle områder af kroppen, der kræver korrektion af håret, op til fjernelse af hår i det intime område. Artiklen vil overveje proceduren for shugaring derhjemme, hvordan man gør det selv.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Den vigtigste forskel mellem shugaring og andre former for hårfjerning er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Shugaring gør huden blød i lang tid.

Dette giver shugaring flere fordele:

 • klienten har mindre smerte
 • ingen knuste hår
 • næsten aldrig indgroede hår.

Der er flere vigtige forskelle fra andre metoder til hårfjerning til fordel for dette:

 1. Sukkerpasta brugt til shugaring er et helt naturligt produkt (det indeholder sukker, vand, citronsyre), mens mange andre midler, der anvendes til epilering, indeholder eller udelukkende består af komponenter, der er skabt af den kemiske industri.
 2. Shugaring kan udføres på et sted så mange gange som nødvendigt for fuldstændigt at fjerne hår. Du kan sammenligne denne procedure med voksning (hårfjerning ved hjælp af voks). Voksning i et bestemt område er muligt maksimalt 2 gange, men bedst af alt - 1, ellers kan du skade huden.
 3. Efter shugaring kan du straks tage et brusebad og efter et par timer kan du sikkert gå til stranden, hvilket ikke er acceptabelt, når du udfører andre procedurer for at fjerne uønsket vegetation på kroppen, f.eks. Ved voksning eller fjernelse af hår med en elektrisk epilator.
 4. Ved shugaring er huden jævnere i længere tid - 5 - 7 dage længere, og hårene, der vokser efter en sådan epilering, bliver blødere, tyndere og lettere end de første. Og det er også en fordel i forhold til sådanne metoder til hårfjerning som voksning eller ved hjælp af elektrisk epilator.
 5. Shugaring er meget billigere end laser hårfjerning, fotoepilation, derudover kan denne procedure udføres hjemme, hvis du ved hvordan du gør det korrekt.

Hvilket sukker pasta at vælge

Hvis du ved, hvor man kan købe færdige præparater til shugaring, hvordan man laver dem selv, hvordan man gør proceduren korrekt, kan du med succes udføre det hjemme.

Vær opmærksom! Det er muligt at købe færdiglavet pasta eller gøre det selv.

Mængden af ​​sukkerpasta skal laves til engangsbrug.

opskrift:

 • vand - 2 tsk;
 • sukker - 6 tsk;
 • citronsaft - 2 teskefulde (hvis huden er følsom, er det bedre at erstatte saften med citronsyre).

Kombiner vand med sukker i en metalbeholder, varm det på ilden, omrør hele tiden, så blandingen ikke brænder. Hurtigt nok vil massen blive mørkere, erhverve en gullig farvetone, duften af ​​karamel vil dukke op. På dette tidspunkt skal du tilføje citronsaft og fjerne massen fra ilden.

Det er muligt at dække beholderen med et låg og drej massen ned i ca. 10 minutter, før den slukkes. Den forberedte blanding skal spredes i fingrene og være plastik.

Ingredienser til madlavning pasta er tilgængelige i hvert køkken. Men nogle gange er det ikke muligt at forberede en masse af den nødvendige konsistens, så mange foretrækker at købe professionel pasta i butikkerne. Der er flere typer pastaer, der adskiller sig i konsistens:

 1. Blødt - Velegnet til at fjerne tynde blonde hår hovedsagelig på overfladen af ​​arme og ben. Dette er den mest plastiske pasta. Det anbefales at anvende lidt opvarmet.
 2. Medium - den mest alsidige shugaring pasta. Fjerner medium hårdt hår.
 3. Tæt - bruges til hårfjerning af hårdt hår. Velegnet til hårfjerning i næsten alle områder.
 4. Meget tæt - oftest brugt til de mest følsomme områder (armhuler, bikini område).

Køber sukkerpasta, det er vigtigt at omhyggeligt undersøge dens sammensætning. Ingredienser, der tager sig af huden, såsom honning, planteekstrakter eller æteriske olier, kan tilsættes som led i professionelle pastaer fra producenter.

Tilføjelse af valnød ekstrakt hjælper med at sænke hårvæksten.

Vigtigt at vide! Højkvalitetspasta kan ikke indeholde ingredienser som smagsstoffer og konserveringsmidler.

Derudover skal du overveje følgende nuancer:

Hvis shugaring er planlagt til håndarbejde, anbefales det at tage tykke formuleringer, hvis i handsker eller ved hjælp af en spatelblød.

Valget af pastaen påvirkes af både lufttemperaturen og fugtigheden i det rum, hvor epilationen skal udføres: Jo lavere de er, desto mindre tæt skal konsistensen være.

Nogle gange i starten er det svært at bestemme, hvilken sukkerpasta der er egnet. I sådanne tilfælde producerer producenter små sæt, herunder forskellige kompositioner.

Hvor lang tid skal hårene være til højkvalitets shugaring

Du kan ordentligt gøre shugaring både i kabinen og hjemme. I begge tilfælde er længden af ​​vegetationen, der skal fjernes, vigtig. Foretrukne længde er 3-5 mm.

Den minimale hårlængde er 2 mm, men med en sådan længde er der ingen fuldstændig sikkerhed for, at det vil være muligt at fange alle hårene. Hvis håret er endnu kortere, er shugaringproceduren ikke mulig.

Maksimal længde - 5-7 mm. Til epilering af et bikiniområde anbefales en længde på 6-8 mm for første gang. Med længere hår er shugaringproceduren mere smertefuld. Derfor skal langt hår klippes til den anbefalede længde.

Trin-for-trin shugaring guide til begyndere

Du skal vide, i betragtning af shugaring hjemme, hvordan man korrekt gør denne procedure på forskellige områder af kroppen, der kræver korrektion af hår.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Fjernelse af uønskede hår på ben og arme består af følgende trin:

 1. Bland pastaen med fingrene.
 2. Hold fast i huden en klump pasta og rul det mod hårets vækst.
 3. En skarp bevægelse for at fjerne pastaen på hårets vækst. Jo skarper bevægelsen, jo mindre smertefuldt vil proceduren være. Ved hjælp af en ledig hånd kan du strække huden, hvilket gør proceduren mere behagelig.
 4. Tag en anden 1 portion pasta og gentag de samme trin på samme sted.
 5. For at epilere hele overfladen af ​​armen eller benet.
 6. I sidste ende er det nødvendigt at vaske af rester af sammensætningen med varmt vand, anvende fugtighedspræparater.
Hvordan er shugaring færdig

Shugaring hænder og fødder vil tage omkring en og en halv time

Sharmaring underarms derhjemme bør gøres foran et spejl for at se, hvordan man anvender pastaen.

Før proceduren skal huden vaskes, tørres og anbringes et lille talkum (stivelse, babypulver). Du kan behandle huden med et desinfektionsmiddel, for eksempel er brugen af ​​chlorhexidin ganske almindelig.

Sekvensen af ​​handlinger er den samme som beskrevet ovenfor. Det skal dog bemærkes, at armhulen vokser i to retninger, så når du anvender pastaen, skal du være forsigtig og anvende sammensætningen mod hårvækst. Husk, at denne funktion er nødvendig, når du fjerner den.

Sukkerpasta påføres jævnt til hele området af armhulen. Hånden kan ikke sænkes før færdiggørelsen af ​​shugaring. Ved afslutningen af ​​proceduren bør også vaskes rester af pastaen med varmt vand.

På samme måde skal shugaring af den anden axilla udføres.

Shimping af armhulerne er den mest smertefulde. Dette skyldes det faktum, at hårsækkene her er stærkt fastgjort til folliklerne, og huden er meget følsom.

Shugaring i et bikini og dybt bikini område udføres ofte hjemme, så du bør vide hvordan man gør det korrekt. Dette skyldes delikatessen af ​​det behandlede område.

Hårfjerning i bikiniområdet

For det første behandles huden på epileringsstedet med desinfektionsmidler. Behandling udføres også bedst mod hårvækst.

Dernæst pulverer huden og pulveret med talkum (stivelse, pulver).

Som i de ovennævnte tilfælde, skal du anvende sukkerpasta på huden, bevægelsen af ​​ansøgningen - mod hårets vækst. Rive af pastaen skal også være skarpt ved at flytte hårets vækst. Om nødvendigt kan proceduren gentages straks.

Det anbefales derfor at shugaring hele overfladen, der kræver hårfjerning.

I sidste ende afvaskes rester af pastaen og behandles huden med fugtighedsgivende midler.

Når man skærer et ansigt, er hårlinjekorrektionen meget lille, men det kræver den største omhu. Ved epilering over læberne er det nødvendigt at sikre, at huden ikke strækker sig, ellers kan der dannes små blå mærker, hvilket er ret ubehageligt.

Shugaring bør begynde med håret over læbernes hjørner, på hagen, så pastaen greb bedre. Disse områder betragtes som de sværeste, fordi der vokser hårdt hår.

Shugaring giver hud til ansigtet en anden fordel udover hårfjerning. Når det fjernes og epidermis døde celler. Hudrensning forekommer.
Resten af ​​procedurens teknik er ikke forskellig fra ovenstående.

Bandage teknik shugaring

I betragtning af shugaring hjemme, hvordan man gør det, bør du nævne hans bandage teknik.

Shugaring: før og efter i lysken

Forberedelse af huden til udførelse af proceduren er standard: behandles med tonic, tør, drys med talkumpulver. Derefter skal du varme sukkerpastaen eller knæ det med fingrene til staten, som i blød ler.

Det næste trin er anvendelsen af ​​pastaen, som sker på samme måde som beskrevet ovenfor.

at fjerne pastaen er som følger: På det påførte lag af sammensætningen påføres en bandage.

Det kan være af stof eller papir. Fjernelse af pastaen sker ved anvendelse af sådanne strimler. Det bør være brat, ved bevægelse på hårets vækst, for at adskille pastaen med hårene fra huden. Det er bedst at stramme huden lidt rundt om bandagebåndet med din frihånd.

Afslutning af proceduren - vask af rester af sammensætningen, fugt det behandlede sted.

Nyttige tips fra eksperter

 • Jo skarpere du vil fjerne pastaen fra kroppen, desto mindre smertefuldt vil proceduren være.
 • Forlader pastaen på huden i mere end et minut er det ikke værd. Ellers holder gelen tæt på huden, og det vil være sværere at rive den af.
 • For at gøre proceduren mere effektiv, skal du prøve at trække huden af ​​med fri hånd, når du fjerner pastaen.
 • Ved slutningen af ​​sessionen vaskes den resterende karamel fra kroppen og smør huden med enhver beroligende.

Kontraindikationer: I hvilke tilfælde er det umuligt at gennemføre proceduren

Shugaring er absolut kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​koronar hjertesygdom, hypertension;
 • tromboflebitis i området beregnet til epilation;
 • tilstedeværelsen af ​​eventuelle hudsygdomme
 • nedsat blodkoagulation
 • sår, revner eller andre mikrotraumer af huden på procedurstedet;
 • i tilstedeværelsen af ​​tumorer (vorter, mol, etc.) i slagzonen.

Vær opmærksom! Med særlig omhu bør shugaring udføres for gravide, det er meget vigtigt at tage hensyn til kvinders individuelle karakteristika (følsomhed, graviditetens varighed osv.), Og om en lignende procedure er blevet udført før og hvordan den blev overført.

Hudpleje efter shugaring

Shugaring er en af ​​de mest gunstige epileringsprocedurer, for de fleste piger er det nok at behandle huden med en lotion, der indeholder alkohol. Under denne procedure forekommer sådanne problemer imidlertid som forskellige irritationer, betændelser eller rødme af huden på epilationsstedet.

Sådanne reaktioner kan være hos mennesker med meget følsom hud. I sådanne tilfælde er yderligere antibakteriel pleje nødvendig for overflader, der har undergået behandling med sukkerpasta.

Efter shugaring i 12 timer anbefales det at afholde sig fra:

 • besøg på saunaer, svømmebassiner mv.
 • badning;
 • aktiv sport
 • solariumbesøg;
 • Påføring af huden på stoffer, der bidrager til at lukke porerne.

Hvis der er komplikationer efter proceduren, skal følgende trin tages:

 • overholde de grundlæggende hygiejnekrav
 • desinficere det behandlede område
 • anvende fugtighedscreme og antiirriterende stoffer;
 • om nødvendigt udføre medicinsk behandling af hudoverfladen.

Shugaring er en effektiv og nem at bruge procedure, hvis teknik er enkel nok til at hver pige mester.

Artiklen diskuterer shugaring derhjemme, hvordan man korrekt gør bandage shugaring, samt typer sukker pasta og tilfælde, hvor shugaring er kontraindiceret.

Hvis teknikken følges, vil shugaring-proceduren helt sikkert tilfredsstille dig med et fantastisk resultat: ren, glat hud uden irritation og rødme!

Nyttige videoinstruktioner om proceduren for shugaring for begyndere

Følgende video viser, hvordan du laver en shugaring derhjemme:

Denne video viser, hvordan du shuffaring med Gloria-pasta:

Følgende video vil fortælle dig, hvordan du laver sukkerpasta hjemme:

Hvad er shugaring og hvordan man gør det

Shugaring er en gammel kosmetologisk procedure oprindeligt fra det gamle Egypten. I vores land for ganske nylig vidste kun få kvinder, hvad det var, kun få eksperter brugte denne metode til at fjerne uønsket hår.

I dag kender russiske modekvinder næsten alt om shugaring, og mange foretrækker det på grund af dets enkelhed, tilgængelighed og økonomi.

Hvad er shugaring

Det velkendte navn på proceduren kommer fra det engelske ords sukker. Sukker depilation udføres ved hjælp af pasta, kogte af typen karamel. Forskellige shugaring teknikker, der anvendes i skønhedssaloner kan med succes anvendes hjemme.

På denne måde kan du fjerne korte hår, der strækker sig i længden fra 3 til 6 mm. I dette tilfælde blødgør pærerne, hvilket fører til, at håret bliver blødere, tyndere og delvis taber pigment. Lim, som bruges til at fjerne hår, kan have en anden tæthed og påføres huden på flere måder (omkring dem lige under).

I skønhedssaloner anvendes en færdigblandet industriel produktion af varierende grad af stivhed til forskellige shugaring teknikker til hårfjerning. For at fjerne hår derhjemme kan du købe færdiglavet pasta eller koge det selv.

Fordele og ulemper

Som enhver anden kosmetisk procedure har caramel depilation sine fordele og ulemper, kontraindikationer til brug.

De vigtigste fordele ved shugaring:

 1. Kvinder, der brugte voksaflejring, ved, hvor smertefuld denne procedure er. Takket være en anden anvendelsesmåde og en lavere arbejdstemperatur i massen (total + 36... + 38 ° C) er shugaring en mindre smertefuld procedure, og sandsynligheden for forbrændinger reduceres til nul.
 2. Ved hjælp af karamelpasta kan du fjerne hår med åreknuder, hvor der ikke anvendes voks.
 3. Shugaring er velegnet til alle dele af kroppen. Det kan gøre både kvinder og mænd.
 4. Fremgangsmåden kan udføres på korte hår (fra 3-4 mm), mens voksfjernelse med en længde på mindre end 5 mm er ineffektiv.
 5. Hvis du regelmæssigt fjerner håret ved hjælp af karamel, falder smerten i proceduren, med tiden bliver håret lettere trukket ud. Desuden forlænges "søvn" -perioden for hårsækkene.
 6. Karamelmasse er et naturligt produkt, der ikke forårsager allergier.
 7. Under proceduren fjernes et lag af døde celler fra hudoverfladen sammen med håret, så shugaring spiller rollen som en mekanisk afskalning.
 8. I modsætning til voks er det let at fjerne søde rester med vand.
 9. Hvis du fjerner hår med karamel, er risikoen for indfødning af hår minimal.

På trods af de ubetingede fordele ved shugaring har det også ulemper:

 1. Dette er en tidskrævende proces.
 2. Måske irritation og betændelse i huden, indvækst af håret, udseende af små hæmatomer, udslæt.
 3. Under proceduren, mulig smerte.
 4. Omkostningerne i salonerne ved brug af manuelle hårfjerningsteknikker er højere end prisen for voksning.

Sukkerfjernelsesteknikker

Shugaring kan gøres på forskellige måder. Fra valget af teknologi afhænger pastaens massefylde. De vigtigste teknikker til shugaring: manuel (klassisk), bandage og anvendelsesmåde. Hvordan det gøres, afhænger af lufttemperaturen i rummet, temperaturen på mesterens hænder, depileringsområdet.

Uanset valg af teknik, før proceduren skal huden være forberedt: rengør, tør med et desinfektionsmiddel (for eksempel med chlorhexidinopløsning). Før du starter processen, skal huden tørre, hvorefter den er pulveriseret med talkum eller babypulver. Derefter kan du anvende karamel.

Videoen nedenfor giver en kort sammenligning af teknikkerne:

Banding teknologi

Banding teknik bruges til at fjerne et stort antal langt hår. Det er egnet til at fjerne uønsket hår på enhver del af kroppen, men det er bedst at træne på underbenene - her er det bedst at anvende en masse. Derudover er smerten i det tilfælde, hvor bandagen abrupt er revet af, den mindst intense.

Til denne epileringsteknik har du brug for den blødeste karamel, inden du påfører det, skal du varme op til + 35... + 38ºÑ i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Moderne spatel, der er fastgjort til en sådan pasta, har en temperaturindikator for at forhindre overophedning. Pastaen med den ønskede konsistens skal anvendes som flydende honning, men ikke spredt.

Ved anvendelse af bandage teknik, massen er påført med et tyndt lag med en spatel mod vækst af hår, er bandagen placeret på toppen på en sådan måde, at den ene ende forbliver fri. Glat det med din hånd for bedre greb, og træk huden i modsat retning, skarpt rive langs retningen af ​​hårvækst. For at mindske smerten skal hånden bevæge sig parallelt med huden.

Manuel udstyr

Manuel teknik er af to typer: den klassiske version og metoden for anvendelse. Det behøver ikke ekstra enheder, kun masterens hænder.

Anvendelsesmetoden anvendes ved høj lufttemperatur i rummet, når pastaen med mellemhårdhed smelter eller med forøget sved. I dette tilfælde skal du bruge den mest stive og tætte masse. Et stykke knead og påfør huden på huden, lad den gå i 2 minutter, og så pludselig rive i retning af hårvækst.

For en klassisk manuel shugaring vælges mellemlang hård pasta. På denne måde kan du fjerne håret på dine hænder og fødder. Hvis du har en række færdigheder, kan du bruge metoden til at skille underarms og bikini zoner. Massen før brug opvarmes. Den færdige pasta bliver kedelig gylden med perle shimmer. Det skal være blødt og plastik, hold godt til kroppen.

Den færdige karamel er langsomt og smidigt påført med fingerspidserne med en bred stribe mod hårvækst. Med din fri hånd strækker vi huden og skærer det stærkt i modsat retning. Paste skal slids af med korte sømme, hver gang der flytter lidt nedad.

Efter proceduren tørres huden igen med et desinfektionsmiddel. For at forebygge indfødning af hår dagen efter proceduren udføres mekanisk afskalning.

Hvor får sukkermassen til proceduren

Blandingen til shugaring er den nemmeste at købe i færdiglavet form: i dåser, vakuumpakninger eller patroner. Til bandagemetoden sælges færdige shugaring sæt, som omfatter pasta, spatel og bandbånd. Du kan købe færdiglavet blød pasta i en patron med en applikator.

Blandingen til shugaring kan fremstilles af dig selv. Simple og overkommelige pastaopskrifter til shugaring passer til lige nybegyndere.

Det er nødvendigt at koge karamelet af raffineret sukker, citronsaft og vand. Juice erstatter citronsyre. For eksempel er 10 Art. l. Hæld det raffinerede sukker i en gryde, tilsæt 5 spsk. l. citronsaft og 1 spsk. l. vand. Blandingen koges til tykk, konstant omrøring. Når massen bliver karamel-gylden drypper lidt af blandingen i koldt vand. Hvis det fryser i form af en dråbe, fjernes det fra varmen. Den færdige pasta skal have en lys gul skygge og tæthed som candy toffee.

Hvis citronsyre anvendes i stedet for saft, varierer opskrifterne for shugaringpasta lidt i forholdet mellem ingredienser: 6 tsk. raffineret sukker, 2 tsk. vand og 2 tsk. citronsyre.

Funktioner af epilering af forskellige dele af kroppen

På hvert område af kroppen fjernes hårene på samme måde, men der er nogle funktioner.

På ansigtet af karamelpasta fjernes unødvendige hår i overlæben, på hagen, kinderne og formen på øjenbrynene korrigeres. For at undgå irritation på ansigts sarte hud bliver håret ikke fjernet igen i samme område. Manglende hår er trukket ud med pincet.

For at fjerne hår på overlæben skal du bruge den blødeste og lige så halvflydende pasta. På kinderne og hagen er hårene ret hårde, så for hårfjerningen i disse områder bruger de medium hård pasta og den klassiske manuelle metode. Velegnet til ansigts- og bandage teknologi.

Korrektion af øjenbryn med sukkerpasta er bedre at betro en professionel. Øjenlågens hud er tynd, og dens udstrækning vil føre til udseende af for tidlige rynker. For at gøre dette skal du bruge sammensætningerne af medium densitet.

Bikini område

De særlige egenskaber ved karamel epilation i dette område er på grund af relief og hård hovedbund område. I dette tilfælde skal du bruge den manuelle metode ved hjælp af en hård pasta og anvendelsesmåde. Sidstnævnte er den mindst smertefulde.

Hvis du har brug for at fjerne hår op til 3 mm i længden, skal du anvende bandage teknik i små sektioner. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at overophede blandingen - tynd hud i bikiniområdet er let at brænde. Proceduren udføres 1 gang pr. 1-1,5 måneder.

Hænder og fødder

Både manuelle og banding epilation teknikker bruges til arme og ben. Sukker shugaring i dette tilfælde kan sikkert udføres selvstændigt selv uden erfaring.

Vanskeligheden ved manuelle teknikker til afpudsning af arme og ben er kun i behandlingsområdet. Da der på disse områder findes hår af forskellig tykkelse, er det bedst at anvende en universal pasta med medium densitet. For at forhindre knæ og albue folder fra at arbejde, pastaen er påført på en bøjet lem.

Axillære huler

På armhulenes område er epileringens kompleksitet på grund af dets ubekvemme placering, lindring og overdreven svedtendens. Herudover vokser håret her i forskellige retninger. For nybegyndere, i dette tilfælde er bandage teknikken bedre egnet.

Professionelle vælger den klassiske manuelle teknik med en hård pasta. Ved påføring af produktet kastes armen tilbage og bøjes ved albuen for maksimal hudspænding. Gentagelsesprocedure kan være nødvendig allerede på dag 14.

Hvor ofte gør shugaring

Kontraindikation for caramel depilation er inflammation eller irritation af huden, tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme, papillomer, hæmatomer, skader, sår, sår og forbrændinger i behandlingsområdet. Glem ikke at dette er en temmelig smertefuld procedure, det er derfor det ikke udføres under graviditeten med epilepsi. Det passer ikke til dem, der er allergiske over for ingredienserne.

Den mest smertefulde procedure for første gang. Særligt vanskeligt for begyndere er epilationen af ​​bikini og underarms. Gentag proceduren kan kun udføres 3 uger efter den forrige. I løbet af denne tid vokser et sundt menneskehår til den ønskede længde, og huden har tid til at komme sig.

Yderligere kropspleje kommer ned til forebyggelse af indfødning af hår, for hvilke scrubs og peels bruges og sænker deres vækst, for hvilket der anvendes specielle cremer og body lotions. Korrekt pleje giver dig mulighed for at udsætte genproceduren i 4 uger fra det øjeblik du blev depileret.

Omkostningerne ved shugaring i skønhedssaloner

Sugarring sukker tilbyder de fleste skønhedssaloner. Epilering af underarmene koster 300-400 rubler. En klassisk bikini shugaring koster 500-1500 rubler. En dyb bikini koster 1,1-2,1 tusind rubler.

Epilering af hænder koster tusind rubler, ben - omkring 1,5 tusind rubler, benene vil koste 2-2.5 tusind rubler.

10 fejl shugaringa derhjemme

Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme

Er det muligt at udføre hårfjerning hjemme alene? Ja selvfølgelig! Men for at resultatet skal være virkelig glædeligt, er det vigtigt at undgå almindelige fejl, der er lavet i denne procedure. Erhvervshemmeligheder hos ejeren af ​​netværket af epilationsstudier "Sweet Epil" Ekaterina Pigaleva.

Fejl 1. Lad ikke vokse nok hårlængde

For at epilering giver et godt resultat, nemlig glat hud i en måned, skal du vokse hår mindst 3 mm før proceduren.

I gode saloner kan de klare kortere hår - kun 1,5-2 mm lang. Men for at udføre shugaring derhjemme er det bestemt ikke nok.

Fejl 2. Gør sukkerpasta dig selv

Efter at have set alle slags klip på internettet og bevæbnet med råd fra hjemmevoksne håndværkere, forsøger pigerne at lave madlavningspasta på komfuret i en kasserolle. Ja, et professionelt værktøj består af naturlige ingredienser - primært sukker og renset vand. Det er dog ikke tilfældigt, at selv de mest erfarne håndværkere foretrækker at købe det, i stedet for at fremstille det personligt.

Som regel tager repræsentanter for det retfærdige køn, der forsøger at lave epilering med samovarpasta, intet andet end tårer, skuffelser og blå mærker.

Fejl 3. Forsøg at spare på materialer

Ofte tror piger, at det er nok for dem at købe sukkerpasta af samme tæthed - især hvis de kun har til hensigt at gøre hårfjerning alene og ikke for at tjene penge på denne service. Faktisk for forskellige zoner såvel som afhængig af strukturen, stivhed, længde og tykkelse af hår, kræves en shugaringpasta med forskellig densitet.

Hvis denne regel ikke følges, vil selv en erfaren mester ikke kunne udføre en kvalificeret epilering. I bedste fald vil resultatet ikke behage, og i værste fald vil der også være skader på huden, der kan føre til infektion i de dybe lag af epidermis.

Fejl 4. Start hårfjerning fra bikiniområdet

Hvis der ikke er erfaring med at udføre hårfjerning, anbefales det at begynde med benene. Dette er det enkleste og mindst smertefulde område til fjernelse af hår. Det er meget lettere at behandle det, fordi håret ikke er kendetegnet ved overdreven tykkelse, og dybden af ​​folliklerne er ikke så stor som i bikiniområdet. Hertil kommer, at hårene lettere og mere bekvemt at vælge.

Efter at have arbejdet med hårfjerningsteknikken i dette område, kan du flytte til mere blide og komplekse områder af kroppen, som f.eks. Bikiniområdet.

Fejl 5. Læs ikke instruktionerne for sættet til hårfjerning

Denne typiske kvindelige fejl forårsager regelmæssigt forskellige historier og anekdoter. I hvert fald, hvis en pige for første gang i hendes liv gør sig selv hjemmehørende, skal hun gøre sig bekendt med de instruktioner, der er vedhæftet til epileringskittet.

Gode ​​producenter tilføjer desuden et link til træningsvideoen: det er værd at bruge lidt tid og se det for at gøre shugaring korrekt og forblive tilfreds med resultatet af proceduren.

Fejl 6. Forbered ikke arbejdspladsen

Selv en erfaren master af pasta stykker flyver undertiden fra hinanden. Pigen, der gør hårfjerning hjemme for første gang, har stor risiko for farvning med møbler, gulve og vægge. Selvfølgelig er det ikke et problem at vaske det af, men hvorfor arrangere en uplanlagt generel rengøring? Du kan simpelthen forberede arbejdspladsen på badeværelset, strøelse et håndklæde eller et ark.

Fejl 7. Fordel ikke tilstrækkelig tid til hårfjerningsproceduren.

Proceduren tager altid længere tid for en nybegynder end for en erfaren mester. I salonen udføres epilering af en dyb bikini på 20 minutter og epilering af benene - om en halv time. Men hvis en pige gør alt selvstændigt og for første gang, vil det tage 2-3 gange mere tid.

Vær ikke ked af det: Når du får erfaring, bliver hårfjerning hurtigere. Og i første omgang er det bedre ikke at skynde sig og fokusere på højkvalitets hårfjerning.

Fejl 8. Følg ikke anbefalingerne og begrænsningerne efter hårfjerning

I en god skønhedssalon vil mesteren altid minde dig om at efter shugaring i 4 timer skal du ikke gå til saunaen og solariumet, lave fysiske øvelser og have sex.

Der er normalt ingen til at minde om dette hjemme, så før proceduren er det vigtigt at gøre sig bekendt med instruktionerne til værktøjet - alle begrænsninger er angivet i den.

Fejl 9. Tag ikke højde for retningen af ​​hårvækst

Shugaring er den mest blide, sikreste og mest effektive type epilering. Dette opnås på grund af det faktum, at hårene udelukkende fjernes i retning af naturlig vækst. Dette forhindrer deres indvækst i fremtiden, udseende af irritation, skade på huden.

Men sukkerpasta er i stand til at fjerne hår og mod deres vækst. Sandt, i dette tilfælde venter piger på alle de ubehagelige konsekvenser, som efter voksning af hårfjerning. Derfor er det vigtigt at følge håndens bevægelsesretning på tidspunktet for adskillelse af pastaen fra huden.

Fejl 10. Brug ikke pleje før og efter hårfjerning

Fra den korrekte forberedelse til hårfjerning og kompetent gennemførelse af proceduren afhænger 50% af, hvor længe pigen vil nyde den perfekte glathed i huden. Denne tilgang er altid respekteret i saloner, det skal overholdes hjemme. Ellers er der risiko for at fjerne hår gennem en eller forårsager langvarig rødme og irritation af huden efter shugaring. Det er vigtigt at følge procedurens protokol for ikke at blive skuffet over det.

Sådan gør du shugaring derhjemme

De enkleste opskrifter til pasta shugaring, detaljerede brugsanvisninger og nyttige tips.

Hvad er så god shugaring

Shugaring er en epilering af tyk sukkerpasta. Fremgangsmåden adskiller sig fra andre metoder til hårfjerning:

 1. Effektivitet. Sukkerpasta fanger endnu kort vegetation, og teknikken til at fjerne blandingen (ved vækst og ikke mod, som for eksempel ved voksning af hårfjerning) forhindrer hårets indvækst.
 2. Tilgængelighed og brugervenlighed. Du kan lave en shugaring pasta med dine egne hænder og udføre hårfjerningsproceduren i dit eget badeværelse.
 3. Sikkerhed. Shugaring beskadiger ikke huden.
 4. Naturlighed. Klassisk pasta er udelukkende lavet af naturlige ingredienser: sukker, vand og citron. Risikoen for allergi minimeres.
 5. Varigheden af ​​effekten. Efter shugaring forbliver huden glat i 2-3 uger.

Sådan laver du pasta

Klassisk sukkerpasta

ingredienser

 • 2 glas sukker;
 • ¼ glas rent vand
 • Kop friskpresset citronsaft.

Hvis citronen ikke er til stede, erstattes den med æblecidereddike (6%). Bare husk på, at mens du laver mad i køkkenet, vil der være en ubehagelig lugt.

forberedelse

Bland alle ingredienserne i en gryde med en tyk bund og læg den på en lille brand. Ved konstant omrøring koges massen i 7 minutter, indtil den bliver gul. Derefter koges pastaen i yderligere 2-5 minutter uden at holde op med at røre. Tiden afhænger af typen af ​​plade og ildens kraft.

For at finde ud af om pastaen er klar, skal du lave en test. Sæt en lille sukkerblanding med en ske og læg den i et glas med koldt vand. Bare et par sekunder, fange en dråbe. Hvis det hærder, og du kan rulle en bold ud af det, er pastaen klar. Hvis dråben er glat, uelastisk, kog blandingen lidt mere og gentag testen.

Vær meget forsigtig for ikke at savne øjeblikket af beredskab. Efter slutningen af ​​tilberedningen (straks efter at massen er gul) test pastaen hver 10-15 sekunder.

Hæld den tilberedte pasta i en plast- eller glasbeholder med en bred hals. Luk låget tæt og efter 5 minutter sendes køleskabet i en kvart time. I løbet af denne tid afkøles pastaen til den ønskede temperatur: 30-40 ° С. Tankens bund og vægge bliver varme.

Hvis du er bekymret for køleskabets sikkerhed og ikke ønsker at lægge en meget varm masse i det, skal du afkøle ved stuetemperatur. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at dække pastaen med et låg.

Honning shugaring pasta

Den oprindelige pasta til honning shugaring er forberedt i en mikrobølgeovn.

ingredienser

 • 1 kop sukker;
 • ¼ kop honning;
 • Kop friskpresset citronsaft.

forberedelse

Bland alle ingredienserne i beholderen, hvor du vil opbevare pastaen. Hvis det er en plastikbeholder, skal du sørge for at den kan bruges i en mikrobølgeovn.

Sæt massen i ovnen og kog i 10-15 sekunder ved maksimal effekt. Fjern derefter gurglingpastaen, bland og lad den afregne. Igen send blandingen i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder. Gentag proceduren omkring fem gange. Der kan være mere eller mindre gentagelser afhængigt af enhedens strøm.

Efter fjerde gang, kontroller pastaen er klar: slip blandingen i koldt vand og prøv at rulle bolden.

Sådan forbereder du dig på proceduren

Huden skal være forberedt på shugaring. Dette gælder benene, armene og armhulerne og bikiniområdet. Anslå hårets længde. Ideelt set bør de være mellem 4 og 8 mm. Dette krav er dog ret vilkårlig. Du kan sikkert gøre hårfjerning og med en længde på 2 mm.

På tærsklen til shugaring, brug en kropscrub (det er bedre at vælge den, der er fri for olie). Skrubbering fjerner det keratinerede hudlag og frigiver indgroede hår, hvis det er muligt.

Lige før epilationen, tag et varmt brusebad for at dampe ud huden. Så pasta vil være lettere at trænge ind i hårpæren.

Grad huden med en alkoholholdig opløsning og tør den tørre for at sikre, at sukkermassen er god til at gribe med håret.

Du kan bruge talkumpulver til at fjerne overskydende fugt, selvom nogle damer mener, at pulveret forstyrrer klæbens adhæsion til huden. Prøv selv og beslutsomt hvordan du foretrækker.

Hvordan shugaring

Skru lidt pasta op. Smør det let med dine fingre og applicer på huden mod hårvækst. Derefter skarpt siternite pasta til hårvækst, holder din hud med din fri hånd.

Træk ikke pastaen op! Dine fingre skal bevæge sig parallelt med huden.

Behandle små områder for at sikre hårfjerning af høj kvalitet. Anvend ikke pastaen på samme sted mere end tre gange. Ellers risikerer du at tjene irritation.

Der er også en anden shugaring teknik - bandage. Til det har du brug for væv eller papirstrimler. Påfør pastaen til det behandlede område mod hårvækst. Fra oven sættes en strimmel, glat og skarpt rive i retning af vækst af hår.

Denne metode er mere egnet til hårfjerning af ben og arme. Men i områderne af armhulerne og bikini (især dyb) med strimler til arbejde er det ikke særlig praktisk. Der er det bedre at handle i takt.

Sådan plejer du din hud efter shugaring

Efter proceduren vaskes resten af ​​blandingen med varmt vand. Behandl din hud med et antiseptisk middel (chlorhexidin eller miramistin) eller termisk vand. I løbet af dagen må du ikke bruge lotioner og skrubber, beskytte den epilerede hud mod solens stråler, besøg ikke offentlige vandlegemer.

Nogle gange efter, at der er opstået betændelser. Du kan fjerne dem om 2-3 dage med en helbredende salve, f.eks. Med dexpanthenol. Nok til at smøre de berørte områder flere gange om dagen.

Sådan opbevares pasta

Hjemmelavet pasta skal ikke opbevares i mere end et par dage, ellers kan det kandiseres. Luk krukken med låget tæt og hold dig væk fra varme og lys. Før brug, opvarm den nødvendige mængde pasta i et vandbad.

Når du ikke kan gøre shugaring

Før du udfører proceduren, skal du sørge for, at du ikke har kontraindikationer til det. Listen indeholder:

 1. Mekanisk skade på huden: ridser, slid.
 2. Hudsygdomme: dermatitis, eksem, psoriasis, furunkulose.
 3. Neoplasmer på huden: godartet og ondartet.
 4. Akutte virussygdomme. På baggrund af nedsat immunitet kan epilering være meget smertefuldt.
 5. Diabetes mellitus. Den mikroskopiske mængde sukker trænger gennem porerne ind i blodkarrene.
 6. Problemer med hjerte-kar-systemet. Smertefulde fornemmelser kan medføre forringelse af helbredet.

Det anbefales at rådføre sig med en læge inden shugaring.

Hvordan laver man shugaring derhjemme. Trin for trin procedure

En sådan procedure som hårfjerning på mange piger og kvinder er skræmmende og frygtelig, og alt fordi de fleste af dens typer er ret smertefulde og ubehagelige. Et godt alternativ til epilator, voks og cremer er shugaring. Hvordan laver man shugaring hjemme, lad os finde ud af det sammen.

Hvad er sukker shugaring

Shugaring er en af ​​metoderne til at slippe af med uønsket kropshår. Denne metode har været kendt i meget lang tid, det siges, at dronning Cleopatra selv anvendte sukker shugaring til epilering.

Det særlige ved denne metode er, at håret er fjernet med en specielt kogt pasta af sukker, der blidt indhyller huden og praktisk talt ikke forårsager fremkomsten af ​​irritation, selv på meget følsom hud.

Sådan shugaring derhjemme

Shugaring kan nemt gøres hjemme, uafhængigt og uden hjælp af kosmetologer. At spørge hvordan man laver shugaring hjemme, bør du vide, at shugaring derhjemme udføres trin for trin, og dets gennemførelse kræver ikke specielle færdigheder og specielle forberedelser.

Den første ting at gøre er at forberede huden til proceduren. Det er nok at skrubbe kroppen (eller kun de steder, hvor hårene bliver fjernet), så tørt huden godt og under ingen omstændigheder anvende olier, lotioner og cremer i kroppen før udførelse af proceduren.

Det andet trin skal være forberedelsen af ​​shugaring derhjemme (en særlig blanding til selve proceduren).

Sådan tilberedes shugaring pasta hjemme alene

 • 10 fulde spiseskefulde sukker;
 • 4 fulde spiseskefulde vand
 • citronsaft (klem ud en halv citron eller tilsæt en halv teskefuld citronsyre).

Nogle kosmetologer anbefaler at tilsætte honning til pastaen for aroma og større viskositet, men honning er ikke inkluderet i den klassiske opskrift.

Efter blanding blandes alle ingredienserne til næste forberedelsesfase.

Sådan tilberedes shugaring pasta, så det er blødt og ikke falder fra hinanden:

Efter at alle pastaens komponenter er gået i panden med en tykk bund (dette øjeblik er meget vigtigt, skal bunden være så tyk som muligt, så pastaen ikke brænder), læg panden på en lille ild, dæksel med låg og start med at lave pastaen. Det skal blandes regelmæssigt og overvåge samtidig konsistensen.

For at sukkeret ikke brænder, skal blandingen hele tiden omrøres, det er bedre at gøre det med en træsked. Det første tegn på, at pastaen begynder at blive det nødvendige værktøj til fjernelse af håret, er boblernes udseende på overfladen. Meget snart vil pastaen få en karamelskygge, og den kan fjernes fra ilden. Den omtrentlige tidsreference er 5-7 minutter efter udseendet af bobler.

Blandingen anses for klar, når en dråbepasta hærder i vand og nemt ruller ind i en elastisk kugle, der ikke brister i dine hænder. Hvis du efter at slukke for ilden slider massen og ser mere ud som en elusiv gelé, skal du tilføje mere vand til det. På dette tidspunkt er det vigtigste ikke at overdrive det, ellers er det meget nemt at ødelægge produktet.

Andre Shugaring Pasta Opskrifter

Hvordan laver man en shugaring hjemme, ved hjælp af en shugaringopskrift, et alternativ til klassikeren? Ud over den traditionelle opskrift, som oftest bruges til at lave pasta derhjemme, er der andre.

1. Shugaring pasta uden citronsaft og syre med eddike.

Det antages, at tilsætningen af ​​citronsaft har en negativ virkning på huden, hvilket gør den følsom for sollys og tilbøjelig til udseendet af alderspletter.

 • 8 fulde spiseskefulde sukker;
 • 1 fuld spiseskefuld vand
 • 1 fuld spisesked med 6% æblecidereddike.

Du skal koge denne pasta i 10-12 minutter, den eneste minus, der ødelægger betydeligt indtryk af shugaring er den ubehagelige lugt af eddike under madlavning. 2. Indsæt i mikrobølgeovnen uden vand, men med tilsætning af honning Det er meget nemt at forberede og ikke behøver vand overhovedet! Vi skal bruge:

 • 1 fuld glas sukker;
 • 25% kop honning;
 • 25% glas citronsaft eller citronsyre.

Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne i den endelige skål, læg i en mikrobølgeovn i 30 sekunder. I gennemsnit begynder blandingen i løbet af det 15. sekund at boble, du skal spore dette øjeblik og få det ud af mikrobølgeovnen til at blande godt. Derefter sendes blandingen igen til mikrobølgeovnen og hvert 15. sekund omrøres indtil det er ømt. Du kan tjekke beredskabet ved at droppe det i vandet. Til fuld beredskab pasta i gennemsnit skal 5 omrøring.

Shugaring hjemme trin for trin

Efter at have lavet pastaen, kan du fortsætte med proceduren selv shugaring.

Sådan shugaring derhjemme:

1. Du skal tage lidt pasta, rull ind i en bold (for bikini og underarm er lille, til andre områder som en valnød) og begynder at strække den.

2. Påfør huden på hårets vækst, glat og fjern derefter skarpt (jo skarpere bevægelsen er jo mindre smertefuld fornemmelsen), men i retning af hårvækst parallelt med huden.

3. Sæt derefter det samme stykke på huden igen og brug det, indtil håret har akkumuleret på det.

4. Mens du ripper af pastaen, skal du bruge den anden hånd til at stramme huden for at gøre processen mindre smertefuld.

Det er meget vigtigt at huske, at hvis det er forkert at rive af pastaen, kan indgroede hår og irritation forekomme. Derfor er det bedst at shugaring i små områder og overvåge nøje den retning, hvor hårene vokser i et bestemt område.

Hvis du tvivler på, om den korrekte pasta har vist sig, eksisterer svaret på spørgsmålet om hvordan man laver shugaring hjemme i netværket i formater af korte visuelle noter eller endog hele processen fra det øjeblik, hvor huden renses til demonstration af glat hud efter proceduren.

Sådan shuffaring hjemme (video)

Hvad skal jeg gøre efter proceduren?

Hud efter shugaring bør have et perfekt glat udseende, men på betingelse af at proceduren blev udført korrekt. Hvis der opstår irritation efter shugaring, skal du under ingen omstændigheder skrabe, smøre panthenol eller fede salver, du kan drysse områderne med talkumpulver og også drysses med termisk vand, det vil berolige huden og rødmen forsvinder.

Hudpleje efter shugaring

Gode ​​nyheder for alle pigerne, der er bekymrede for, hvordan man suger hjemme uden dårlige konsekvenser. Efter shugaring er procentdelen af ​​hudskader minimal, der bør ikke være irritation, når proceduren udføres korrekt, og huden selv bliver blød og fløjlsagtig. Svaret på spørgsmålet, hvis irritation er opstået efter shugaring, hvad der skal gøres, er utvetydigt - du skal lindre huden og fugte, men med fedtfattige olier og cremer og med antiseptiske salver eller termisk vand.

Sådan plejer du din hud efter shugaring

Den første regel er ikke at udsætte huden for sollys i 12 timer efter proceduren. Du kan også lave en beroligende komprimering fra en afkogning af kamille og egetræsbark. I løbet af de første tre dage efter shugaring er det ønskeligt at fugtige huden og ikke beskadige det med skrubemidler.

Kontraindikationer til proceduren

Det er værd at være opmærksom på kontraindikationerne af shugaring og bivirkninger, der opstår efter proceduren.

Bivirkninger er:

 • rødme og kløe i huden
 • øget svedtendens (især for dem, der lider af overdreven svedtendens)
 • fremkomsten af ​​små bumser i procedurens område.
Der er kontraindikationer:
 • dermatitis og tilstedeværelsen af ​​en inflammatorisk proces på huden;
 • diabetes mellitus
 • månedligt;
 • allergi over for sukker pasta ingredienser;
 • epilepsi;
 • åreknuder
 • maligne tumorer.

Og endelig gør skaderne ondt? Styrken af ​​smerte i alle forskellige, det afhænger af den enkelte følsomhed og hudtype.

Home Shugaring Anmeldelser

Home shugaring fortjener positiv feedback på grund af at proceduren er meget mere økonomisk i penge og tid brugt end i en skønhedssalon. Her er nogle anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt shugaring derhjemme:

Sådan gør du shugaring: epilation hemmeligheder

Hvordan får man glat hud, hvor hadede hår vokser så vedholdende?

Gør det ondt for at gøre shugaring

Hårfjerning fra rod forårsager altid smerte. Men i sammenligning med voks eller en elektrisk epilator virker sukkerpasta meget blødere. Med hver efterfølgende tid vil proceduren være lettere. Det er fornuftigt at lide 1-3 gange hårfjerning, efterhånden bliver hårene tyndere, og det bliver lettere at komme ud af hullerne.

Gør det ondt for shugaring, afhænger også af det behandlede område. I områder med følsom og tynd hud kan vokse tykt og tykt hår, for eksempel ligger det i bikiniområdet, underarms. Disse zoner er mest følsomme.

Den rigtige teknik er også af stor betydning. Hvis du påfører massen langsomt, rives hurtigt og efter hårvækst, vil proceduren være mere behagelig. Det vil give mindre ubehag, huden vil ikke forblive irritation. Den nemmeste og sikreste mulighed er at stole på mesterens hænder.

Forberedelse til shugaring

Hovedbetingelsen, uden hvilken det er umuligt at shugaring - er tilstedeværelsen af ​​hår. De skal vokse til en længde på 3-4 mm. Ellers kan pastaen ikke godt fange vegetationen. Hvis håret er for langt, skal de skæres til den ønskede længde. Et andet punkt - funktionerne i væksten. Hvis hårene er tætpresset på huden, så før shugaring anbefales det at skrubbe huden.

Sukkerpasta kan købes i butikken. Professionelle produkter baseret på fructose og glucose er særligt velegnede. Hvis du ikke kan købe dem, skal du lave mad fra det sædvanlige krystallinske sukker.

Sådan laver du en pasta til shugaring:

 1. Mål ud 10 spsk sukker, hæld i panden. Tilsæt en skefuld vand og saft med en halv citron, læg på komfuret.
 2. Opvarm massen langsomt, så alle krystaller opløst før kogning. Ellers vil kornene forblive og ridse huden.
 3. Kog karamellen over lav varme, indtil den bliver gul.
 4. Sæt lidt sukker sirup i koldt vand. Hvis det hurtigt bliver til en blød bold, skal du slukke for ovnen.

Teknik af

Ud over sukkerpasta skal du have talkum eller babypulver til fjernelse af hår. Til desinfektion brug for en antiseptisk opløsning, brug ofte det sædvanlige Miramistin eller dets billige analoge chlorhexidin.

Det er vigtigt! Epilering udføres ikke på områder med skadet hud, bumser eller pustler. Shugaring er kontraindiceret i diabetes mellitus. Hvis en kvinde er gravid, skal du konsultere en læge.

Sådan gør du shugaring derhjemme:

 1. Smør huden med antiseptisk, tør. Zoner, der er tilbøjelige til fugt pulver talkumpulver. Normalt er det en bikini, underarm.
 2. Klip af et lille stykke sukkerpasta. Hvis det er frosset, skal du opvarme et par sekunder i mikrobølgeovnen eller anbringe vandbad.
 3. Mash bolden grundigt med dine hænder, indtil det bliver lys, pearly, blød.
 4. Smør langsomt og smør pastaen mod hårets vækst, samtidig med at du trækker huden.
 5. Vent nogle få sekunder for hårene til at låse fast i masse.
 6. En skarp bevægelse for at rive et stykke karamelmasse over kanten i retning af hårvækst.

Hvis fra første gang ikke alle hårene blev fanget og pensioneret, så blev et stykke pasta genanvendt. Dette er en af ​​de vigtigste fordele ved shugaring - mild hudkontakt, acceptabel selv for epilering under graviditeten.

Hvor ofte har du brug for at gøre shugaring

Hvor ofte shugaring er lavet afhænger af den individuelle vækst i håret, såvel som det område, der behandles. Nogle områder bliver nødt til at blive epilater oftere, dette inkluderer bikiniområdet, armhuler, ben. Som regel kan der forekomme nye hår inden for 2-3 uger. Da de i disse steder er ru, tykke og endda mørke, behøver du ikke at trække med hårfjerning.

Håret på arme, ryg, ansigt, lår blandes ofte med fuzz. De er mere lyse og tynde, vokse langsommere. Disse zoner kræver ikke hyppig behandling. I nogle tilfælde kan pauserne mellem procedurerne nå to måneder. Fra et økonomisk synspunkt er det meget gavnligt at vælge præcis shugaring. Det vil vise sig at være ret billigt i forhold til omkostninger, og du behøver ikke at ty til epilering ofte og bruger meget tid på det.

Shugaring hjemme eller i kabinen?

Shugaring derhjemme er billig. Men det er ikke altid praktisk og sikkert. Det er vigtigt at udarbejde teknikken korrekt, lære procedurens regler. Ingen er immun fra forekomsten af ​​ubehagelige konsekvenser.

Det kan være indgroet hår, blå mærker, blå mærker. Særligt skræmmende infektion, der kan indtastes i såret. Shugaring kan gøres under graviditet, men ikke altid med en kvinde med en mave vil det være muligt at nå de nødvendige dele af kroppen.

Fordelene ved salonproceduren:

 1. Alle hygiejne- og sikkerhedsbestemmelser følges.
 2. Føreren vurderer tilstanden af ​​huden, håret, vælger den korrekte konsistens og type pasta. Han ved, hvordan man gør shugaring på et bestemt sted.
 3. Specialisten har arbejdet teknikken, det virker hurtigt, proceduren vil tage meget mindre tid, end når man selvstændigt udfører hjemme.
 4. Det er mere bekvemt for mesteren at behandle vanskelige at nå områder, bestemme retningen for hårvæksten, i nogle områder ændres det.
 5. Mindre ømhed Begyndere anbefales kraftigt at udføre de første 2-3 procedurer i shugaring i kabinen.

Det er meget vigtigt at vælge et godt sted for hårfjerning. For eksempel at lave Shugaring i studiet Brasilepil, hvor du ikke kun kan fjerne hår fra noget sted, men også få ekspertrådgivning gratis. Dette er et af de billigste steder i Moskva, og det skelnes af virkelig overkommelige priser og service af høj kvalitet.

Vi takker Brasilepil-specialisterne for deres hjælp til at udarbejde instruktionerne for sukkeraffalding derhjemme.

Acne og irritation efter barbering - effektive behandlinger

Facial epilator