Sådan barber du en lyske til en mand - værktøjer, tips og tricks

Barbering af den male indinale zone har mange fordele:

 1. Med barbert hår i lysken bliver medlemmet visuelt større.
 2. En partner vil gøre mere villigt et slag på en barberet pubis på grund af manglen på hår, der ikke kan komme i munden.
 3. Manden, der barberede pubis, undgår ophopning af forskellige bakterier i det indinale hår.
 4. Der er ingen ubehagelig lugt, og testiklerne virker ved optimale temperaturforhold på grund af manglende hår.

Der er flere ulemper ved lyskalbering:

 1. Den største ulempe er irritation af lyskeområdet. Især om sommeren.
 2. Barbering tager meget tid og kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Som det fremgår af sammenligningen, er fordelene noget større. Men mange mænd, der har oplevet en engangs barbering, nægter at fortsætte det på grund af irritation, fordi de ikke vil opleve det igen.

Hvilke værktøjer bruges til barbering

Hårfjerning i det intime område kan udføres med forskellige værktøjer:

 • Depilator - lover den mest langsigtede mangel på hår. Men læger advarer om, at depilatoren, når den er fjernet, skaber et lille sår i stedet for hvert hår, som senere kan blive til forskellige infektioner. En anden ulempe ved depilering er følsomheden af ​​lyskeområdet, som ikke behøver at hyppige procedurer;
 • creme depilatory - ganske let at bruge. Men mange mænd, der er bekymrede for deres fødedygtige funktioner, foretrækker betyder, at de vil beskytte deres testikler og penis mod anvendelse af aggressive kemiske forbindelser. Hvis cremen kommer ind i det åbne kød, kan du blive brændt. Derudover er metoden ikke særlig behagelig og kan forårsage en allergisk reaktion;
 • trimmer - dens anvendelse er berettiget ved den første hårfjerning, når der er langt hår, der skal forkortes. Sørg for at bruge skægspidser. Med regelmæssig barberhule er brugen ikke retfærdiggjort, da den delikate hud i pungen let kan blive skadet;
 • engangs eller genanvendelig barberskrabbe. Det kan bruges uafhængigt uden hjælp fra ekstern bistand. Det anbefales at bruge selv af fagfolk;
 • Du kan også bruge en lige barberkniv - men for at bruge den skal du have en særlig færdighed, ellers er det nemt at skære dig selv.

Af disse værktøjer er den bedste mulighed en barbermaskin. Det er den mindst farlige, og dets brug kræver ikke nogen specielle færdigheder eller bruger ekstra penge til at købe dyre værktøjer.

Sådan forbereder du dig

Gruberberøring kræver særlig behandling, da denne zone er mest følsom over for en mand og derfor kræver omhyggelig forberedelse:

 • Før du begynder barbering af hår, skal du tage et varmt brusebad, takket være, huden bliver renset og fordampet;
 • hvis proceduren foregår for første gang eller ikke er blevet udført for længe siden, skal du tæve hårene med en trimmer eller en saks. Dette vil tillade færre hår at sidde fast i en barbermaskine;
 • Anvend derefter barberingshjælpen. Det anbefales at bruge præparater til sart hud;
 • Fortsæt til barberingsprocessen. Det er bedst at barbere sig langs hårets vækst. Maskinen skal være skarp. For første gang skal du planlægge, hvad der bliver brugt mindst en halv time.
 • bedst hvis fjernelsen udføres før sengetid. Dette vil gøre det muligt for huden at roe ned, reducere den efterfølgende irritation på grund af, at personen om natten flytter mindre, sveder ikke, og derfor er barberingsområdet mindre i kontakt med tøj.

Sådan barberes et intimt område for første gang.

Barbering i lysken er værd at overveje proceduren trin for trin:

 1. Først skal du afskære langt hår med saks eller trimmer. Jo kortere det viser sig at skære håret, jo lettere vil det være at barbere dem med en barberkniv. Følgelig vil irritationen af ​​linsens delikate hud være mindre.
 2. Hvis det blev besluttet at bruge hårfjerningskrem til hårfjerning, skal du først prøve det et eller andet sted i armens skur. Således kontrollerer kroppen for en allergisk reaktion. Og først efter det kan du bruge det i lyskeområdet. Den første applikation på lårens hud skal ske så forsigtigt som muligt. Først påfør lidt creme og følg kroppens reaktion. I intet tilfælde skal fløden falde på hovedet.
 3. Det er nødvendigt at tage den mest komfortable stilling i badeværelset eller brusebadet - dette er den bedste løsning. Du kan også sidde sidder på kanten af ​​toilettet. Det vigtigste, at det var praktisk og tid til barbering var nok.
 4. Påfør skum eller barberkrem. Du skal vælge et middel til følsom hud. Nå, hvis et sådant værktøj har antibakterielle egenskaber. I processen, som du barberer, kan du tilføje barberingsmiddel for at blødgøre proceduren. Det er således muligt at opnå mindre hudirritation i slutningen.
 5. Du kan begynde barbering. Det bedste valg af maskinen vil være en ny dyse med det maksimale antal tilgængelige knive. Det er bedre at lave korte slag og skyl derefter maskinen. Dette vil give et minimum af pas på den delikate hud i lysken, og sørg for en ren barbering første gang. Efter barbering, for at opnå glathed, kan du smøre huden igen med et barberingsmiddel og gentage proceduren mod hårvækst. Under ingen omstændigheder kan man ikke trykke på maskinen, bevægelsen skal være luft.
 6. Det er meget vigtigt ikke at gå glip af området under penis og fra dets sider. Nogle hår kan vokse bogstaveligt ved roden og er lette at savne. Når du barberer - med den ene hånd skal du vippe det seksuelle organ i forskellige retninger, og den anden med maskinen for at sikre renheden af ​​barberingen ved bunden af ​​penis. Det er også vigtigt at barbere området fra siderne af pungen. Det er svært at se, om du barberer mens du står. Det er ikke svært at barbere pungen, det vigtigste er at overholde reglen om, at alle bevægelser skal være lette, og ikke at spare midler til barbering, hvilket sikrer en perfekt glidning af barbermaden og vil spare dig for at blive trukket op og springet af barbermaden.
 7. Efter proceduren skal du vaske grundigt, vask det brusebad eller bad, hvor barberingen fandt sted. Barberet lyske kan behandles med lotion, aftershave eller babyolie. Dette vil reducere efterfølgende irritation ved regrowing barberet hår.

I princippet er hele proceduren ikke særlig kompleks og er let at gøre alene. Det vigtigste er at forstå, at uanset hvor forsigtigt den første hårfjerning blev udført, er følelsen af ​​ubehag under hårgenvækst usandsynligt at blive undgået.

Nogle nyttige tips

Hver mand har sine egne hemmeligheder, som han har udviklet til en ren og smertefri barbering. Tilsvarende, når barbering hår lyske område. Over tid vil sådanne færdigheder opstå. Nå, for første gang skal du overholde følgende tips:

 • Hvis du skal bruge et gammelt blad, når du barberer igen, er det bedst at tørre det godt efter den første barbering. Således vil det ikke blive udsat for rust og vil forblive skarp;
 • under ingen omstændigheder barbere uden brug af blødgøringsmidler
 • Ved de første prøver kan barbering af lysken resultere i udskæringer. Ingen grund til at være ked af det. Der er intet galt med det. Det er nok at behandle udskæringerne med et antiseptisk middel. I fremtiden vil den akkumulerede erfaring tillade at undgå sådanne situationer;
 • under ingen omstændigheder kan du ikke flytte barbermaskinen til siden. Ellers kan du ikke undgå nedskæringer;
 • første prøver kan begrænses til ufuldstændig barbering af håret. Dette vil reducere irritation og samtidig begynde at pleje huden til barbering.

Hvad skal du være opmærksom på

Hvem advarede, han er bevæbnet. Der er nogle uventede konsekvenser, som du skal være forberedt på:

 • Det er bedst at begrænse sex efter barbering;
 • sved, der falder på den barberede overflade af lysken, forårsager brænding og kløe. Du skal være forberedt på dette;
 • også for at undgå irritation er det bedst at begrænse sportsaktiviteter umiddelbart efter barbering. Ikke kun sved, men også overdreven friktion af tøj kan forårsage irritation;
 • efter flere gange vil huden blive brugt, og proceduren vil ikke forårsage en sådan kløe;
 • Hvis der i løbet af proceduren er nedskæringer eller sår, er det nødvendigt at begrænse seksuel kontakt indtil fuldstændig heling.
 • Efter barbering skal du omhyggeligt overvåge lårens hud og være opmærksom på eventuelle støder. Der er intet galt med det, men ingen er immun fra indgroede hår.

Sammenfattende kan vi sige at barbering af en manns lyske ikke kræver nogen præstationer fra ham, men giver ham mulighed for at føle sig mere velplejede, smukke og sexede. Og så rejser han ham i øjnene og i øjnene af en kvinde til et andet niveau.

Sådan barberer du en lyskes lyske

Et godt varmt emne for mænd er barbering på intime steder. Og som det viste sig, er spørgsmålet om barbering af mænds kønsorganer ikke kun interessant for fyre, men også for piger.

De fleste mennesker er bekymrede over den rigtige teknik barbering i intime steder, sikkerhedsprocedurer, samt mere end et filosofisk spørgsmål: bør en rigtig mand at barbere lysken, ikke, om manden barberet skridtet mindre brutal og modig, men også interesseret i kvindernes udtalelser om dette emne.

I dag vil vi snakke om, hvordan man skal barbere lysken mænd, om det skal gøres og finde ud af, hvordan man skal forholde sig til denne pige.

Må mænd barbere lysken

For at besvare spørgsmålet om, om mænd barberer deres lyske, lad os lave en kort udflugt til historien.

Proceduren for hårfjerning fra skam mænd er forankret i vores samfunds fødsel. Fremgangsmåden blev udført på forskellige måder, herunder brugen af ​​de første razorer af silicium og dræn og senere af metaller.

For eksempel i de gamle egypter besluttede folk fra højere kredse at fjerne hår fra hele kroppen, også fra intime steder. For at gøre dette brugte egypterne razorer lavet af bronze og ædle metaller og udførte også depilationen ved hjælp af voks, harpiks og andre midler, eller træk blot håret på uønskede steder.

Også i det antikke Grækenland og det gamle Rom til at have hår på kroppen blev betragtet forbeholdt de lavere klasser, adelen foretrak at slippe af vegetationen ved hjælp af barbermaskiner lavet af kobber eller bronze, eller ved hjælp af en speciel pincet, og håret i den intime zone anses for at være bærere af sygdomme, så selv slette deres foretrukne med hjælp fra en tjener, for ikke at røre ved hans hænder.

I det gamle Indien gjorde det også højere grad af samfundet det nødvendigt at omhyggeligt overvåge hygiejnen og fjerne håret på kroppen og på ansigtet.

I islam, for både mænd og kvinder, er hårfjerning på intime steder obligatorisk for at opretholde hygiejne og sundhed.

Som du kan se, var det en helt naturlig ting fra tidernes uendelige at barbere en pub for mænd, så vi tror, ​​at du ikke har nogen spørgsmål om, hvorvidt en mand skal barbere sin lyske. Normalt og mere end vil mændene i det gamle Egypten, Grækenland, Rom og andre gamle civilisationer bekræfte.

Hvor mange mænd barberer lyske

På webstedet for Mean's Heals magazine blev der foretaget en undersøgelse i fællesskab med Cosmo.rus hjemmeside om emnet hårfjerning hos mænd og deres holdninger hos mænd og kvinder. Resultaterne af undersøgelsen var meget interessante.

68% af mændne bliver på en eller anden måde fri for vegetationen på deres krop. Faktisk er 7 ud af 10 mænd regelmæssigt forkortet eller helt barberet af håret på intime steder. Jeg tror nu, at du ikke bør være bange for misbilligelse af mænd.

Skal en mand barbere sin lyske - kvinders mening:

Og kvindernes mening om dette spørgsmål er endnu mere radikalt: 66% mener, at en mand bør barbere pubis fuldstændigt, 25% er overbeviste om, at han i det mindste regelmæssigt skal forkorte. Så 91% af kvinderne overvejer 9 ud af 10 potentielle partnere, vil kun være glade, hvis du har barberet der. Og måske vil kun en ud af ti ikke godkende. Nå, er det værd at lytte, du har 9 mere, du kan lide uden hår.

Hvorfor barberer mænd den intime zone

Med spørgsmålet om, hvorvidt mænd barberer en intim zone, synes vi at have regnet ud. Men samtidig bekymrer folk sig om hvorfor mænd barberer pubis, dette spørgsmål bliver ofte stillet på internettet. Lad os håndtere dette. Årsagerne her er de mest naturlige:

1. Hygiejne - vi alle sveder, også på intime steder. Hår i lugen absorberer sved og lugt, hvilket ikke er meget godt med hensyn til hygiejne. Selvfølgelig har ingen aflyst det daglige brusebad, men hvis du ønsker at opretholde personlig hygiejne bedre, kan du passe på at fjerne overskydende hår.

2. Convenience er personlig - en person er simpelthen hæmmet af overflod af pubic hår og det er mere praktisk for ham enten helt uden dem eller med hår af minimal længde.

3. Convenience partner - som vi har lært, er de fleste piger velkommen, hvis en mand bekymrer sig om sig selv og barberer på de rigtige steder. Tænk over det, pigen vil glæde sig over at snuble over den uigennemtrængelige jungle, uberørt af en barbermaskine, hvor Tarzan skjuler et eller andet sted dybt i fordybningerne? Vi tror, ​​hvordan din holdning til kvindelig ujævnhed er absolut negativ, og derfor er pigernes meninger om mænd på dette spørgsmål ret ens.

4. Størrelse - den fjerde grund svarer ret fuldt ud spørgsmålet om hvorfor mænd barberer deres lyske. Som de siger i et ordsprog: jo kortere busken, jo mere træet virker. Og det er sandt, den rigelige vegetation i lysken stjæler visuelt ekstra centimeter af din værdighed, og der kan ikke være ekstra centimeter her. Derfor kæmper ubarmhjertigt med hår på intime steder, du kan ikke miste denne kamp!

Kan mænd barbere lysken

Vi undersøgte samfundets holdning til at barbere intime steder blandt mænd i tilstrækkelig detaljer og syntes ikke at finde et enkelt argument imod; tværtimod fandt vi endda ud af, at de fleste mænd følger håret der, og de fleste kvinder støtter kun det. Derfor er svaret på spørgsmålet "Er det muligt for mænd at barbere håret i den intime zone?" Vil være utvetydig - det er muligt. Men om en mand har brug for at barbere sin lyske og om det er nødvendigt at gøre det, er det selvfølgelig ikke nødvendigt, og det er op til dig at beslutte, i dette bør du kun stole på personlige præferencer.

Samtidig er det værd at rejse spørgsmålet om sikkerhed: er det skadeligt for mænd at barbere den intime zone? Vi svarer - nej, hvis du følger de grundlæggende regler.

Først skal du overholde hygiejne:

- Ideelt set altid bruge en separat ren barbermaskine til at barbere din lyske. Hvis du har en maskine til ansigtet, til armhulerne og til intime steder, så mindst før og efter hver barbering, skal du skylle maskinen med enhver antiseptisk

- Aldrig barbere sig i uhygiejniske forhold. Vi håber, at du næppe vil have ideen til at barbere din lyske mens du vandrer i en skov med en strøm, men du ved det aldrig. Hvis dette pludselig skete, så husk vi vores råd - tag en barbering til en mere gunstig situation, indtil du kommer hjem, hvor der er brusebad, varmt rindende vand og alle de nødvendige redskaber til barbering.

For det andet skal du være forsigtig med ikke at skynde dig:

- Ved barbering af kønsorganerne kan du ved et uheld blive skadet. På disse steder er huden ret øm, og den mindste forkerte bevægelse kan føre til et snit. Hvis dette sker, skal du ikke bekymre dig, vask såret med varmt vand og sæbe, og behand det med alkohol eller hydrogenperoxid.

Hvor ofte skal jeg barbere det intime område?

Svaret på dette spørgsmål er meget enkelt - barbere lysken efter behov. Men stadig anbefales ikke at gøre det hver dag. Som vi har sagt, er huden på kønsorganerne meget følsom, og for hyppig barbering kan påvirke epidermierne negativt. Når du går langs huden med knive, har det brug for lidt tid til at komme sig, ellers kan der forekomme irritation, der spilder over i betændelse.

Skal jeg barbere lyske teen

På internettet kan du også ofte imødekomme spørgsmålet "Er det muligt at barbere lysken i 14 år?" (Samt 15, 16, 17, 18 er ikke spurgt, tilsyneladende i denne alder kan de enten bestemme sig selv eller stille spørgsmål uden henvisning til alder). Her forbliver alt efter den unge mands skøn: Der er et ønske - lad ham barbere, intet ønske - ikke nødvendigt. Det vigtigste er at huske om vores sikkerhedsråd. Hvordan man barberer lyske fyr overveje nedenfor

Sådan barberer du intim zone

Overvej enkle regler, som vil hjælpe mænd med at barbere deres lyske korrekt, selvom dette er din første gang:

Shave lysken i badeværelset

- Barbering lysken er bedre at gøre i brusebadet. Varmt vand vil fordampe og blødgøre huden, forhindre håret i at blive sammenflettet og klamrer sig til barberbladene, hvilket forhindrer, at det enkelte hår trækkes ud under barberingen. Også håret i lysken er hårdere og krøllede; der bliver blødgjort med vand og blødgør det lettere.

Barbermanden

- Vi synes, du er så forsigtig nok, men bare i tilfælde af, lad os sige højt: tænk ikke engang på at barbere din lyske med en lige barberkniv! Og om den T-formede maskine glemmer det også, og de kan også let klippes.

Brug den sædvanlige moderne sikre barbermaskin.

Se nærmere på vores sektion med klassiske sikkerhedsskrabere, vi kan bare anbefale Bolin Webb R1-maskine under Gillette Mach 3 Gillette-vedhæftningerne. For en tæt barbering er det tilrådeligt at bruge en separat dyse, der skal opbevares under sterile forhold, inden hver brug behandler knivene med ethvert antiseptisk middel, der vil ved hånden. Hvis skindhår er længere end 0,5 cm, skal det først afkortes med en trimmer inden barberingen.

trimmer

Trim trimmeren også med et antiseptisk stof før brug. Forsøg ikke at trimme dit hår på intime steder med en trimmer, så du kan skære din hud. Gå gennem håret så kort som muligt, afslut resten med en barberkniv. Forsøg heller ikke at trimme håret på pungen med en trimmer - huden på den er meget tynd og i folderne, som trimmerens knive let kan røre ved. Lad alt arbejde for barbermaden.

Er det muligt at barbere lysken med en elektrisk barberkniv

Som vi har sagt, er huden i lyskeområdet bemærkelsesværdig for sin særlige ømhed, så vi anbefaler bestemt ikke dig at barbere pungen med en elektrisk barberkniv. Uanset om du skal barbere den elektriske barberkniv - bestem dig selv, men i det mindste håret bør der allerede være forkortet så meget som muligt. Derudover skal det bemærkes, at elektriske barberknive er designet specielt til ansigtet og for hårets opbygning på ansigtet. Hvis vi vejer alle fordele og ulemper, for barbering af lysken, er barbermaskinen stadig mere optimal.

Hvilke værktøjer til brug for barbering

Sæbe eller barbergel

Brug ikke almindelig sæbe til barbering intim zone. Sæbe til hænder sart hud og giver ikke tilstrækkelig glide til maskinen. Brug gel- eller barberkrem, de fugter huden bedre, for øvrigt i vores afsnit "Kosmetik til barbering" er der et godt valg af cremer. Sørg bare for at dit produkt ikke indeholder alkohol eller menthol, ellers vil du føle en brændende fornemmelse i slutningen af ​​proceduren.

Kan jeg ikke bruge midlerne

Kan jeg barbere min lyske uden skum? Vi anbefaler bestemt ikke dig at gøre dette. Uden barberingsværktøjer kan maskinens klinge på grund af utilstrækkelig glidning skade skaden, hvilket i det mindste vil medføre alvorlig irritation eller nedskæringer. Barbering uden skum vil også få håret til at blive trukket sammen med en pære, som kan resultere i indgroet hår. Barbering uden skum vil helt sikkert føre til irritation, hårindbrudte udskæringer.

Barberingsteknik

Sådan barberer du en nær zone med en barberkniv, trinvise instruktioner

1. Gå gennem pubic håret med en trimmer og forkort det så meget som muligt. Rør ikke på pungen med en trimmer.

Barbering intime steder for mænd er et ret spicy emne og, som det viste sig, meget relevant for mange. I offentligheden blokerer kontroversen meget ofte, om en mand burde gøre det overhovedet. På samme tid i en mere anonym indstilling - i søgemaskinerne bliver brugerne oftest bedt om, hvordan man gør det korrekt.

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at finde ud af, hvor mange mænd rent faktisk barberer deres hår i det intime område og hvordan kvinder føler sig om dette, om det er værd at barbere deres lyske og vigtigst af alt, hvordan man gør det rigtigt. Nu kan du lave dine konklusioner og ikke kun styres af rygter og falske meninger.

Sådan barber du en lyske til en mand - praktiske råd

Mangel på hår i det intime område er en populær løsning i dag, hvilket har sine fordele og ulemper. Hvis for kvinder intimt hårklipp er mere normen, så for mænd - en ny udfordring. Sådan barber du en lyske til en mand for at opnå det bedste resultat, og samtidig forhindre skader, der i betragtning af områdets specificitet kan være ret farlige.

Hvorfor barbere et lyske til en mand - hvorfor er det rentabelt?

I starten skal du overveje fordelene ved denne begivenhed. Og der er mange af dem. Dette er ikke overraskende, fordi ingen ville have taget til barberingsprocessen af ​​et sådant bud og vigtig zone for hver mand.

Hvorfor er det nødvendigt at slippe af med hår i lysken?

Som regel er der ikke et presserende behov for denne procedure. Det forekommer kun, hvis det er nødvendigt at fjerne alt hår i lysken hos mænd, inden der træffes medicinske eller kirurgiske foranstaltninger. I dette tilfælde bliver det en vigtig proces, da håret kan komplicere adgangen til det ønskede organ, samt forværre effektiviteten af ​​behandlingen.

I alle andre tilfælde indebærer denne procedure indlysende æstetiske og hygiejniske fordele.

Barberhvirvel hos mænd bidrager til, at pubicområdet bliver rent. Den secernerede sekretion vaskes let af, bakterierne har simpelthen ikke tid til at begynde at formere sig. Det er naturligvis kun muligt under forudsætning af, at manden nøje overholder reglerne og kravene til personlig hygiejne.

Og nu om manglerne

Før du tænker på, hvordan man barberer håret i lysken på en mand, skal du finde ud af, hvad ulemperne kan være fra denne begivenhed. I retfærdighed skal det bemærkes, at de er få:

 • hudirritation er et ret almindeligt problem, hvilket er særligt relevant for de fyre, der barberer pubis for første gang. Irritation af delikat hud i dette område kan forekomme på baggrund af ukorrekt håndtering af en barbermaskine eller brugen af ​​uegnede midler - en creme, en blanding til depilation mv. Bange for irritation er ikke værd, selv om det er ubehageligt. Det er vigtigt at gøre det så hurtigt som muligt for at fjerne det. For at gøre dette skal du bruge specielle reduktionsmidler og sedativer. Prøv at tage et brusebad så ofte som muligt, fordi patogene mikroorganismer kan trænge ind i mindre hudlæsioner;
 • nedskæringer er et andet problem, der står over for så mange af dem, der overvejer spørgsmålet om, hvordan man barberer en lyske til en mand. Nedskæringer skyldes hovedsageligt den uforsigtige håndtering af en barbermaskine, en saks, en trimmer, en klipper og andre værktøjer, som du kan fjerne overskydende hår. Hvis klippet er ubetydeligt, skal du lægge et stykke toiletpapir eller et serviet til det (avisen er ikke nødvendig, da trykfarve er et potentielt toksin til kroppen). Efter et stykke tid vil blodet stoppe med at gå, smerten vil stoppe. Hvis udskæringen er dyb og blodet går hårdt, skal du kontakte lægen. I de mest alvorlige tilfælde vil du endda nødt til at sy. Så vær yderst forsigtig;
 • kløe - denne mangel kan ikke undgås. Dette skyldes det faktum, at håret vokser meget hurtigt her, og inden for et par dage vil der blive buste. Og hun, som vi ved, kan blive prikket. På denne baggrund, og kløe, og ganske stærk. Men dette er et helt ufarligt fænomen, som vil passere sig selv. Det vigtigste er ikke at kæme et kløende sted for hårdt, så et sår ikke dannes.

Denne procedure, som vi ser, har fordele og ulemper. Derfor, om man skal barbere lysken hos en mand og hvorfor, bør repræsentanten for det stærkere køn selv bestemme sig og vejer alle fordele og ulemper.

Sådan barber du en lyske til en mand for første gang

Der er flere grundlæggende måder, hvorpå dette problem kan løses. Du kan helt barbere hele håret eller forkorte det. I det andet tilfælde handler det ikke om barbering, men om det mest almindelige hårklipp, hvor der ikke er noget svært. For eksempel kan du bruge saks. Processens kerne er meget enkel - tag et bund hår i den ene hånd, og den anden, hvor der er en saks, skal du omhyggeligt afskære den.

Du kan også lave en slags kort hårklipp. Til dette har du brug for den rigtige maskine. Dette er forresten et glimrende svar på spørgsmålet om, hvordan man barberer en lyske til en mand uden irritation. I stedet for standard skrivemaskinen kan du bruge en trimmer. Det er strengt forbudt at barbere lysken med en elektrisk barbermaskin, især testiklerne. Huden her er meget tynd og delikat, og knivene tæt på masken i en sådan barbermaskine kan alvorligt skade den, hvilket ville medføre meget alvorlig smerte.

Lad os nu se nærmere på hvordan man barberer håret i lysken ved hjælp af det enkleste og mest pålidelige værktøj - en barbermaskine. For at gøre dette skal du udarbejde et passende sæt værktøjer:

 • direkte maskine Det skal være skarpt. Det anbefales stærkt at bruge en ny barbermaskine. Vælg konventionelle maskiner, i stedet for en række avancerede designs - med flere blade, et flydende hoved osv. I tilfælde af lysken er der ikke brug for noget, og du vil ødelægge vedhæftet fil;
 • gel, skum eller barberkrem. Her er der også nogle anbefalinger. Det er tilrådeligt at bruge produkter, der er hygiejniske produkter til følsom og følsom hud. På samme tid undgår stoffer med stærke smag i sammensætningen, især mentol. Dette kan forårsage irritation af huden. Sammensætningen skal være gennemsigtig - på grund af dette kan du se, hvor og hvad du lige barberer. Dette er en meget vigtig fordel, især når man arbejder med et sådant følsomt område;
 • håndklæde - efter afslutningen af ​​proceduren skal du slippe af med overskydende fugt i pungen og penis for at minimere risikoen for at udvikle en bakteriel infektion. Det er vigtigt at huske, at gnidning med et håndklæde ikke behøver noget - en stærk mekanisk handling kan øge irritationen. Det vil være nok bare at vedhæfte et håndklæde til det barberede område, og tryk det lidt. Håndklædet skal være personligt og nyt. Efter proceduren er det ønskeligt at vaske det.

Vælg en behagelig pose til barbering

Det er også vigtigt at vælge den rigtige og komfortable position til barbering. Hvis du er i en ubehagelig stilling, kan det forårsage overarbejde af arme eller ben. Som følge heraf rykker de på det mest ubelejlige øjeblik, som et resultat af hvilket du får et snit i det intime område.

Du kan bruge badet - sidde i det, åbent varmt vand (indflydelsen af ​​høj temperatur hjælper med at blødgøre barberingsområdet, gøre processen hurtigere) og begynde at lave din egen virksomhed. Du kan også sidde på kanten af ​​toilettet. Klippet hår falder straks ind i det og sparer dig for behovet for yderligere rengøring. Du kan bare stå i brusebadet - der er mange muligheder. Det vigtigste er, at der på et så afgørende tidspunkt ingen burde forstyrre dig.

Barberingsproces

Hver mand ved, at der er mange folder i lyskeområdet. Huden her kan ikke prale af smarthed. Derfor er den vigtigste hemmelighed for succes konstant strakt hud. Du bliver nødt til at trække huden på en sådan måde, at du kan barbere håret til stede her. Ellers garanteres udskæringerne, da huden med folderne bevæger sig sammen med barberbladet, hvilket skaber en ujævn overflade.

Mange tror (ikke kun mænd, men også kvinder), at det er bedre at barbere dit hår mod deres højde. På den ene side er denne erklæring sand, da denne metode giver dig mulighed for at få den nærmeste barbering muligt. På den anden side skaber den en overdreven belastning på hovedbunden, fremkalder udbruddet af indgroet hår og kløber razeren meget hurtigere.

Skærer en mand lyske på den måde? Ikke ønskeligt. I starten skal du altid barbere i retning af hårvækst. Når du slipper af hår, kan du prøve at barbere så glat som muligt. Men hvad er meningen? Dette er ikke en stubbe i ansigtet, så der er ingen særlige krav til glathed af barbering, og det kan ikke være.

I starten skal du barbere bunden af ​​penis - på toppen, siderne og bunden. Næste barberer den øvre del af pungen, og dette er det sværeste, da der er mange folder. Derefter bevæger de sig til undersiden af ​​testiklerne og påvirker også en del af perineum. Sluttrinnet er grundig vask af barberet hår og udfører nødvendige hygiejneprocedurer.

Skal jeg barbere lykken hos en mand, og hvorfor skal du selv bestemme

Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Hvordan barberer mænd lysken ordentligt?

Pubisk hår af natur er udtænkt som en seksuel identifikator. Glem ikke, at vores forfædre var tæt på dyrenes verden. Et stort antal feromoner udskilles af genitalorganerne, og det er håret på de intime zoner, der giver dem mulighed for at sprede sig over lange afstande og tiltrække repræsentanter for det andet køn.

På spørgsmålet om hvordan man barberer en lyskes lyske og om det skal gøres, er det umuligt at give et bestemt svar. I nogle lande er det endog usømmeligt at tale om det, i andre er det antaget, at tilstedeværelsen af ​​sådant hår er overflødigt.

Den stadigt udviklende verden ændrer imidlertid sin holdning til dette. Hos mænd sørger pubic hår for, at en utilsigtet infektion ikke kan trænge ind. Derfor er det ifølge eksperter korrekt at lade dem være intakte. Hvis en mand besluttede at tage et sådant skridt, skal alt gøres korrekt.

Nødvendig forberedelse

Hvis du fjerner håret for første gang, er det bedre at først bruge en trimmer og skære håret, hvilket efterlader en længde på ca. en halv centimeter. Så vil proceduren for yderligere barbering blive meget lettere. Hvis du arbejder på langt hår, vil maskinen hurtigt blive tilstoppet.

For mænd er der et par regler for at arbejde i det intime område:

 • At barbere pungen er bedre at ikke udføre en elektrisk barbermaskine. Huden i dette område er meget tynd og fordeles ret frit, så det er let at hænge på bladene. På dette sted er det bedre at skære håret kort tid.
 • Hvis der ikke er nogen anden barbermaskine på hånden, skal området under penis og midten af ​​pungen være intakt.
 • Hvis du tidligere har fjernet langt hår i badeværelset, kan du flytte ind i rummet og ligge på ryggen. Denne position betragtes som en af ​​de mest bekvemme.
 • Anvendelsen af ​​depilatory cremer til den mandlige intime zone er forbudt. Dette skyldes igen den høje følsomhed af huden på pungen.

Hvis du beslutter dig for et sådant forsøg, skal du først foretage en følsomhedstest. Til dette er den indvendige bøjning af albuen dækket med en lille mængde af en afskallende sammensætning, og efter den angivne tid på kassen vaskes af. Hvis der i løbet af dagen ikke er opstået nogen manifestationer af irritation, kan du fjerne håret på kønsorganerne. I dette tilfælde skal penisens hoved være beskyttet mod indtrængning af midler.

Husk at for en sådan intim proces er det bedre at gå på pension, du bør ikke forstyrres, og du bør ikke skynde dig. Før arbejdet kan du tage et varmt bad eller et bad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud og give en mere enkel udgang af hår fra folliklerne. Barbering, forresten, kan gøres i en siddeplads på badeværelset. Du kan få adgang til vandet for at skylle maskinen.

Hvis du ikke ønsker at arbejde i badeværelset, kan du simpelthen sidde på gulvet eller kanten af ​​toiletskålen, som desuden sparer dig for yderligere rengøring efter proceduren. Du kan barbere i brusebadet mens du står, men du behøver ikke at stå under vandkanden selv, det vil vaske skummet af.

Før proceduren er det nødvendigt at sætte gel eller skum i stedet for barbering. Det er bedst at foretrække et værktøj, der er målrettet mod følsom hud. Kassere midlerne, flavored med menthol eller andre stærke aromastoffer. Dette kan forårsage irritation. Ved anvendelse af antibakterielle cremer kan det undgås.

Derudover er det umagen værd at forblive på et gennemsigtigt værktøj, der gør det muligt at styre processen med at rense huden.

Vi arbejder korrekt

At barbere det intime område er bedst at bruge moderne blade. Lys, korte streger bruges til barbering. I dette tilfælde skal huden på et sted, der er barberet, strammes, ellers kan du blive ejeren af ​​udskæringer og ikke en ren overflade. Efter hver bevægelse skal barbermassen vaskes i vand for at fjerne hår.

Det er ikke værd at trykke på, når du barberer på maskinen. Nem ubesværede bevægelser hjælper med at undgå irritation og nedskæringer. I dette tilfælde vil retningen af ​​hårvækst give dig mulighed for i fremtiden at undgå sådanne problemer som indvækst. Men barbering i modsat retning giver dig mulighed for at få den mest glatte overflade af huden.

Det er bedst at starte med området over penis. For at gøre dette er det nok at sænke det ned og barbere det område, der går fra dets base til navlen. Efter at have flyttet det seksuelle organ til side, er hårene placeret på siderne af overfladen, såvel som pungen, afskåret. Det er nødvendigt at flytte fra siderne ned.

For at barbere området mellem penis og pungen er det nok at løfte penis op for at barbere området fra det til bunden af ​​pungen. Retning fra top til bund. Mange mænd understreger, at barbering under en erektion forenkler processen meget. Dette skyldes, at huden er ret, og penis er lettere at holde.

At barbere pungen er nødvendig for at rette huden. Barbering udføres bedst fra midten af ​​fronten, på vej i forskellige retninger. I dette tilfælde er skrotum et sted, der kræver særlig pleje. Det er bedst at løfte det og presses tæt på kroppen. Men at barbere huden mellem penis og det er ofte meget svært.

For at forenkle processen kan du bruge isterningen og gnide pungen. Under indflydelse af kulde vil det komprimere. Denne teknik redder dig fra et stykke hud i dette problemområde.

Alle steder efter barbering skal vaskes grundigt med vand. Derudover er det nødvendigt at behandle dem med midler til intim hygiejne eller babysæbe, hvorefter området tørres tørt med et håndklæde. Bare gnid ikke huden og tryk ikke på den, den har allerede mikrodamager, som du kun vil styrke med sådanne handlinger og tjene irritation.

Hvis du gjorde alt rigtigt, vil du ende med et glat, velplejet intimt område. Ved hjælp af en kvalitetsmaskine kan du slippe af med irritation (det er forbudt at bruge en barberkniv med stumme knive). Derudover kan du forbedre hudens egenskaber ved hjælp af specialværktøjer beregnet til hud efter barbering. De indeholder fugtighedsgivende og blødgørende ingredienser. Desuden bruger de ofte komplekser til at bremse hårvæksten.

Sådan barberer du dig selv under bæltet: 7 vigtige tips

Brug kun værktøjet til det tilsigtede formål.

Hvis du skærer dit pubic hår, skal du bruge en separat sakse. Det betyder, at den saks, som du hugger på, og dem, som du åbner en mælkekasse på i køkkenet, ikke skal gøre arbejdet under bæltet. "Visse bakterier og svampe lever i ljummen, der ikke bør spredes til andre dele af kroppen," siger Anthony Rossi, en hudlæge fra Medicinal College Vale Cornell (USA). Før du begynder proceduren, tørre saksene med alkohol og vask dine hænder og lyske grundigt. Så mindre tilbøjelige til at afhente infektionen i processen.

Læg fundamentet

Resultaterne af en undersøgelse foretaget sidste år i USA siger, at omkring halvdelen af ​​kvinder foretrækker et fuldstændigt eller delvist manglende hår i en partners lyskne. Hvis du vil slippe af med vegetationen, skal du først forberede alt. Slip ikke straks deres buske - så du kan forårsage hudirritation og kløe. Langstædige hår sættes fast i en barbermaskine og kan føre til smertefulde nedskæringer. "Hvis du har en tyk vækst, skal du først klippe den med saks," rådgiver Rossi. "Fordi pubic hår er mere groft og krøllet, vokser det ofte." Trim dem kort, men ikke til huden, men til ca. 2 mm. Så de kan ikke krølle og vokse.

Tag et varmt brusebad

Barberingstørt skindhår er en dårlig ide. Bedre at gøre det efter et varmt brusebad. Varmt vand blødgør huden, vasker væk snavs og fedt. Vand væsker også den behandlede overflade og forhindrer håret i at blive trukket ud med en barberkniv. Du bør ikke bruge din almindelige sæbe: det er bedre at tage en barbergel, det fugter bedre. "Køb en alkoholfri gel, der indeholder aloeekstrakt," råder Rossi. Dette forhindrer irritation.

Bray i den rigtige retning

"Hvis du vil opnå perfekt glathed, skal du barbere i retning af hårvækst og ikke imod det," siger Rossi. Kig på den retning, hvor håret stikker ud, og brae i lige bevægelser i samme retning. Dette vil undgå stub og greb på indgroede hår. Derudover er der mindre sandsynlighed for irritation efter barbering, fordi barbermaskinen ikke trækker håret i en usædvanlig retning.

Pas på med dine testikler

Huden på pungen og i bunden af ​​penis er rynket, hvilket betyder, at det er let at skære med en barberkniv. "Der er mange bakterier i disse områder, og den mindste snit kan føre til infektion," advarer direktøren for Institute of Men's Health i Atlantic City (USA), Brian Steakesner. Panniculitis, abscesser, Fourniers gangren - tror, ​​du vil ikke se på det, så søg ikke engang billeder på internettet. Så, forsigtighed og forsigtighed igen. "Stret din hud med din brugte hånd, før du barbere eller skære det," rådgiver Rossi. Og for at se alle hjørnerne godt stå over et spejl i et godt oplyst badeværelse.

Skyl skære

Selvom du er super forsigtig, kan du stadig skære dig selv. Dette er den mest almindelige skade ved barbering af kønsorganerne. Ikke panik. "Det vigtigste er at vaske klippeområdet med varmt vand og sæbe og gnid det med alkohol," råder Rossi. Hvis klippet er lavt, skal du blot trykke et stykke toiletpapir på plads for at stoppe blødningen. Hold 10-15 minutter. Hvis blodet ikke stopper eller hvis det slår i pulserende trickles, skal du ringe til en ambulance. Dybder kan kræve søm.

Afslut proceduren med fugtning

Irritation og kløe er almindelig efter barbering. "Dette skyldes den øgede følsomhed af kønsorganernes hud samt den buede struktur af folliklerne," forklarer Rossi. Fugtgivende aftershave hjælper med at forhindre disse fornemmelser. "Vælg aloe eller kamfer lotion", rådgiver Rossi. Men hvis problemet fortsætter efter et par dage, kan du have startet en infektion eller en betændelse i follikelet. Gå til en hudlæge for at ordinere behandling.

Hvordan barberes lyske mænd? Og skal jeg barbere ham?

Skær mænd bar lysken? Ja eller nej? Det er naturligvis et personligt anliggende. Der er altid mennesker, der er til fordel for og "imod" barbering i det intime område.

Mange mænd ønskede at barbere deres lyske, men frygter, at dette vil påvirke deres "maskulinitet", med andre ord, mænd i badet vil tage dem til homoseksuelle.

Og alligevel er der mænd, der er rede til at barbere deres lyske og gør indrømmelser til sin elskede. Kvinder foretrækker som regel at barbere bikiniområdet af hygiejniske grunde og råder mænd til at gøre dette af samme årsager. Desuden er processen for barbering i den intime zone meget lettere end for kvinder.
Og så lister vi de vigtigste fordele og ulemper ved at barbere det intime område hos mænd.

Pros barberer lyske hos mænd

1. Delik hud uden grove hår er smuk og seksuelt attraktiv, i modsætning til grove og stive børster.

2. Enkelhed og lethed at udføre alle hygiejneprocedurer.

3. Ingen ubehagelig lugt, der kommer fra hårets ophobning i ljummen

Ulemper barberer lyske hos mænd

1. Nogle gange efter barberingen dannes hårde børster på stedet af barberet hår, hvilket kan forårsage ubehag

2. Når der barberes hår i det intime område, er der risiko for at håret vokser ind i huden. Det har længe været bevist, at jo oftere du barberer det samme område, jo flere hår er tilbøjelige til at vokse. Det er klart, at indgroet hår kan forårsage både rødme og også meget smertefuld betændelse på huden.
3. Regelmæssig barbering kan forårsage alvorlig irritation.

Hvis du, efter at have vejet alle fordele og ulemper, stadig besluttede at barbere dig, så skal du vide, hvordan du gør det korrekt.

Hvordan barberes lyske mænd?

1. Den første regel med barberhvirvel er brugen af ​​barberingstilbehør til følsom hud. Nemlig: en barbergel, eller skum eller i det mindste kun en brusegel. Almindelig sæbe er ikke egnet, da den er ekstremt tør. Det er nødvendigt at have en god barberhane, så den har flere blade, jo mere jo bedre. Og når vi har alt for hånden, kan du begynde den intime procedure.

2. For at hårene skal blødgøre, skal de fugtes med varmt vand og lidt damp i 5-10 minutter, så de bliver blødere og lettere at barbere.

3. Påfør derefter gel- eller barberskum til hele bikiniområdet og vent yderligere fem minutter.

4. Nu er det tid til at komme ned til det vigtigste. Barbering af hår skal være i retning af deres vækst, ellers vil der være alvorlig irritation.

5. Når alle hår er blevet barbert, skylles overskydende sæbe af med varmt vand, blødt tørt med et serviet eller et håndklæde og smør huden med enten en fugtighedscreme eller en særlig eftershavebehandling for følsom hud.

Irritation efter barbering i den intime zone (bikini zone) - hvordan slippe af med? Forebyggelse af irritation i bikiniområdet

Shugaring: før og efter proceduren