Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Sådan barber du en lyske til en mand - praktiske råd

Mangel på hår i det intime område er en populær løsning i dag, hvilket har sine fordele og ulemper. Hvis for kvinder intimt hårklipp er mere normen, så for mænd - en ny udfordring. Sådan barber du en lyske til en mand for at opnå det bedste resultat, og samtidig forhindre skader, der i betragtning af områdets specificitet kan være ret farlige.

Hvorfor barbere et lyske til en mand - hvorfor er det rentabelt?

I starten skal du overveje fordelene ved denne begivenhed. Og der er mange af dem. Dette er ikke overraskende, fordi ingen ville have taget til barberingsprocessen af ​​et sådant bud og vigtig zone for hver mand.

Hvorfor er det nødvendigt at slippe af med hår i lysken?

Som regel er der ikke et presserende behov for denne procedure. Det forekommer kun, hvis det er nødvendigt at fjerne alt hår i lysken hos mænd, inden der træffes medicinske eller kirurgiske foranstaltninger. I dette tilfælde bliver det en vigtig proces, da håret kan komplicere adgangen til det ønskede organ, samt forværre effektiviteten af ​​behandlingen.

I alle andre tilfælde indebærer denne procedure indlysende æstetiske og hygiejniske fordele.

Barberhvirvel hos mænd bidrager til, at pubicområdet bliver rent. Den secernerede sekretion vaskes let af, bakterierne har simpelthen ikke tid til at begynde at formere sig. Det er naturligvis kun muligt under forudsætning af, at manden nøje overholder reglerne og kravene til personlig hygiejne.

Og nu om manglerne

Før du tænker på, hvordan man barberer håret i lysken på en mand, skal du finde ud af, hvad ulemperne kan være fra denne begivenhed. I retfærdighed skal det bemærkes, at de er få:

 • hudirritation er et ret almindeligt problem, hvilket er særligt relevant for de fyre, der barberer pubis for første gang. Irritation af delikat hud i dette område kan forekomme på baggrund af ukorrekt håndtering af en barbermaskine eller brugen af ​​uegnede midler - en creme, en blanding til depilation mv. Bange for irritation er ikke værd, selv om det er ubehageligt. Det er vigtigt at gøre det så hurtigt som muligt for at fjerne det. For at gøre dette skal du bruge specielle reduktionsmidler og sedativer. Prøv at tage et brusebad så ofte som muligt, fordi patogene mikroorganismer kan trænge ind i mindre hudlæsioner;
 • nedskæringer er et andet problem, der står over for så mange af dem, der overvejer spørgsmålet om, hvordan man barberer en lyske til en mand. Nedskæringer skyldes hovedsageligt den uforsigtige håndtering af en barbermaskine, en saks, en trimmer, en klipper og andre værktøjer, som du kan fjerne overskydende hår. Hvis klippet er ubetydeligt, skal du lægge et stykke toiletpapir eller et serviet til det (avisen er ikke nødvendig, da trykfarve er et potentielt toksin til kroppen). Efter et stykke tid vil blodet stoppe med at gå, smerten vil stoppe. Hvis udskæringen er dyb og blodet går hårdt, skal du kontakte lægen. I de mest alvorlige tilfælde vil du endda nødt til at sy. Så vær yderst forsigtig;
 • kløe - denne mangel kan ikke undgås. Dette skyldes det faktum, at håret vokser meget hurtigt her, og inden for et par dage vil der blive buste. Og hun, som vi ved, kan blive prikket. På denne baggrund, og kløe, og ganske stærk. Men dette er et helt ufarligt fænomen, som vil passere sig selv. Det vigtigste er ikke at kæme et kløende sted for hårdt, så et sår ikke dannes.

Denne procedure, som vi ser, har fordele og ulemper. Derfor, om man skal barbere lysken hos en mand og hvorfor, bør repræsentanten for det stærkere køn selv bestemme sig og vejer alle fordele og ulemper.

Sådan barber du en lyske til en mand for første gang

Der er flere grundlæggende måder, hvorpå dette problem kan løses. Du kan helt barbere hele håret eller forkorte det. I det andet tilfælde handler det ikke om barbering, men om det mest almindelige hårklipp, hvor der ikke er noget svært. For eksempel kan du bruge saks. Processens kerne er meget enkel - tag et bund hår i den ene hånd, og den anden, hvor der er en saks, skal du omhyggeligt afskære den.

Du kan også lave en slags kort hårklipp. Til dette har du brug for den rigtige maskine. Dette er forresten et glimrende svar på spørgsmålet om, hvordan man barberer en lyske til en mand uden irritation. I stedet for standard skrivemaskinen kan du bruge en trimmer. Det er strengt forbudt at barbere lysken med en elektrisk barbermaskin, især testiklerne. Huden her er meget tynd og delikat, og knivene tæt på masken i en sådan barbermaskine kan alvorligt skade den, hvilket ville medføre meget alvorlig smerte.

Lad os nu se nærmere på hvordan man barberer håret i lysken ved hjælp af det enkleste og mest pålidelige værktøj - en barbermaskine. For at gøre dette skal du udarbejde et passende sæt værktøjer:

 • direkte maskine Det skal være skarpt. Det anbefales stærkt at bruge en ny barbermaskine. Vælg konventionelle maskiner, i stedet for en række avancerede designs - med flere blade, et flydende hoved osv. I tilfælde af lysken er der ikke brug for noget, og du vil ødelægge vedhæftet fil;
 • gel, skum eller barberkrem. Her er der også nogle anbefalinger. Det er tilrådeligt at bruge produkter, der er hygiejniske produkter til følsom og følsom hud. På samme tid undgår stoffer med stærke smag i sammensætningen, især mentol. Dette kan forårsage irritation af huden. Sammensætningen skal være gennemsigtig - på grund af dette kan du se, hvor og hvad du lige barberer. Dette er en meget vigtig fordel, især når man arbejder med et sådant følsomt område;
 • håndklæde - efter afslutningen af ​​proceduren skal du slippe af med overskydende fugt i pungen og penis for at minimere risikoen for at udvikle en bakteriel infektion. Det er vigtigt at huske, at gnidning med et håndklæde ikke behøver noget - en stærk mekanisk handling kan øge irritationen. Det vil være nok bare at vedhæfte et håndklæde til det barberede område, og tryk det lidt. Håndklædet skal være personligt og nyt. Efter proceduren er det ønskeligt at vaske det.

Vælg en behagelig pose til barbering

Det er også vigtigt at vælge den rigtige og komfortable position til barbering. Hvis du er i en ubehagelig stilling, kan det forårsage overarbejde af arme eller ben. Som følge heraf rykker de på det mest ubelejlige øjeblik, som et resultat af hvilket du får et snit i det intime område.

Du kan bruge badet - sidde i det, åbent varmt vand (indflydelsen af ​​høj temperatur hjælper med at blødgøre barberingsområdet, gøre processen hurtigere) og begynde at lave din egen virksomhed. Du kan også sidde på kanten af ​​toilettet. Klippet hår falder straks ind i det og sparer dig for behovet for yderligere rengøring. Du kan bare stå i brusebadet - der er mange muligheder. Det vigtigste er, at der på et så afgørende tidspunkt ingen burde forstyrre dig.

Barberingsproces

Hver mand ved, at der er mange folder i lyskeområdet. Huden her kan ikke prale af smarthed. Derfor er den vigtigste hemmelighed for succes konstant strakt hud. Du bliver nødt til at trække huden på en sådan måde, at du kan barbere håret til stede her. Ellers garanteres udskæringerne, da huden med folderne bevæger sig sammen med barberbladet, hvilket skaber en ujævn overflade.

Mange tror (ikke kun mænd, men også kvinder), at det er bedre at barbere dit hår mod deres højde. På den ene side er denne erklæring sand, da denne metode giver dig mulighed for at få den nærmeste barbering muligt. På den anden side skaber den en overdreven belastning på hovedbunden, fremkalder udbruddet af indgroet hår og kløber razeren meget hurtigere.

Skærer en mand lyske på den måde? Ikke ønskeligt. I starten skal du altid barbere i retning af hårvækst. Når du slipper af hår, kan du prøve at barbere så glat som muligt. Men hvad er meningen? Dette er ikke en stubbe i ansigtet, så der er ingen særlige krav til glathed af barbering, og det kan ikke være.

I starten skal du barbere bunden af ​​penis - på toppen, siderne og bunden. Næste barberer den øvre del af pungen, og dette er det sværeste, da der er mange folder. Derefter bevæger de sig til undersiden af ​​testiklerne og påvirker også en del af perineum. Sluttrinnet er grundig vask af barberet hår og udfører nødvendige hygiejneprocedurer.

Skal jeg barbere lykken hos en mand, og hvorfor skal du selv bestemme

Skal jeg barbere lykken hos en mand og hvordan man gør det korrekt

For nylig er flere og flere repræsentanter for det stærkere sex særlig opmærksom på deres udseende. Og for nogle år siden var hårfjerning udelukkende en kvindelig prerogativ, så i dag fjerner mænd også overskydende hår fra huden. Et af de mest presserende spørgsmål er, hvordan man barberer en lyske til en mand, og om det overhovedet er det værd. Kvindernes meninger om dette emne er dog meget forskellige, dog som mænds. Nogle unge damer mener, at manglen på hår i kønsområdet berøver mænd af attraktivitet og maskulinitet. Andre kvinder hævder tværtimod, at det barberede lyskeområde er et tegn på pleje.

Barbering lysken - pligt eller lyst

Skal jeg barbere min lyske, må hver enkelt bestemme sig selv, ud fra sine egne præferencer og trøst.

Men hvis en mand aldrig har fjernet hår i det intime område før, i det mindste en gang er det værd at barbere. Dette vil hjælpe med at vurdere alle fordelene ved tilstedeværelsen og fraværet af vegetation og træffe den bedste beslutning.

Som praksis viser, har mere end 25% af det stærkere køn, der altid har været imod depilation, forsøgt at barbere, så stop med denne version.

Også om dette problem kan du rådføre dig med den kvinde, han elsker. Nogle unge damer opfordrer deres partnere til at tage barbermaskinen op, da hårene kan forårsage ubehag under intimitet.

Når barbering er nødvendig

I nogle tilfælde er barbering af lysken hos mænd en obligatorisk procedure. Oftest er behovet for at fjerne hår overfor folk involveret i professionel sport og det stærkere køn, hvis arbejde er relateret til demonstrationen af ​​kroppen. Den mest almindelige depilation øvelse:

 • atleter. Professionelle svømmere anvender ofte hårfjerning i det intime område og i andre dele af kroppen. I løbet af talrige undersøgelser og forsøg blev det bevist, at tilstedeværelsen af ​​vegetation på kroppen kan have negativ indflydelse på atletternes hastighed, fordi hårene forhindrer at glide;
 • bodybuildere. Spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere lysken, er i dette tilfælde ikke værd, fordi depilationen er en forudsætning for præstation;
 • strippere. Folk i dette erhverv bør også have en glat krop.

Depilation af det intime område hos mænd er et obligatorisk trin før nogle typer operationer. Lægerne behøver altid at slippe af med hår, hvis appendicitis fjernes.

instruktion

Før du tager handling, skal du finde ud af, hvordan du skal barbere lysken korrekt. Den endelige virkning på proceduren afhænger af forberedelsesfasen, valg af midler og overholdelse af aktionsalgoritmen. Desuden vil streng overholdelse af alle anbefalinger bidrage til at forhindre forekomsten af ​​komplikationer og forlænge glatheden i huden i en maksimal periode.

Hjælpemidler

At barbere ordentligt og ikke forårsage komplikationer, den første ting du behøver at fylde op på alt hvad du behøver. Mange mænd gør en fælles fejl - de nægter at bruge specielle geler og barberskum, hvilket forårsager irritation.

Nogle producenter af barbermaskiner hævder, at deres produkter er så skarpe og af høj kvalitet, at barbering kan udføres uden brug af ekstra midler. Du behøver ikke at tage dette ord, fordi ingen gelstrimmel vil give den nødvendige glide.

For så vidt angår konventionelle sæbsåbninger, vil den kun delvis blødgøre huden, men kan ikke erstatte et særligt barberskum.

Det anbefales at tage et varmt brusebad før proceduren, det vil hjælpe med at åbne porerne og gøre håret mere smidigt. Dernæst påføres en lille mængde barbergel på epidermierne, og agenten overlades til at virke i nogle få minutter.

Derefter skylles maskinen i varmt vand og begynder at behandle. Led med en barbermaskine til retningen af ​​hårvækst, med lidt strække huden. Mænd sådan behandling skal udføres med stor forsigtighed og ikke tillade stort pres, da dette kan føre til skade på epidermis.

Hjælp! Mange af de stærkere køn efter brug af sæbe på huden virker irritation, som fortsætter i flere dage.

Sådan laver du et hårklipp

Nogle repræsentanter for det stærkere sex tør ikke fjerne alle hårene i det intime område, og foretrækker at gøre et intimt hårklipp. Du kan gøre det hjemme, for det er det ikke nødvendigt at besøge en specialist. Først og fremmest skal en mand beslutte sig for en tegning og tænke på, hvordan det er mere praktisk at udføre det: for hånd eller med stencil. Også, før du opretter en frisure er forpligtet til at fylde op med alt nødvendigt. Dette vil kræve saks, trimmer, barbermaskine, antiseptisk og barberskum.

Begyndere opfordres til at bruge stencilen, da en sådan enhed vil forenkle arbejdet så meget som muligt. Stencilen skal påføres pubis og cirkulere tegningen med en speciel kosmetisk blyant. Derefter fjernes vegetationen uden for mønsteret. Dette kan gøres med en barbermaskine eller med en trimmer. Efter at hovedparten af ​​håret er fjernet, skæres mønsterets kanter med en trimmer med en smal dyse. Når arbejdet er afsluttet, behandles huden med et antiseptisk middel.

Ingen trimmer - hvad skal man lave

Hvordan barberer man en kærligheds lyske og gør et originalt intimt hårklipp, hvis der ikke er nogen trimmer ved hånden? I dette tilfælde vil almindelige sømklippere hjælpe. Ved hjælp af saks kan du også opnå et godt resultat, det vigtigste er, at de skal være skarpe. Den eneste ulempe ved dette værktøj er, at behandlingen vil tage længere tid.

De bedste barbermaskiner

For at opnå det ønskede resultat og forhindre forekomsten af ​​komplikationer, bør proceduren udføres med en kvalitetsskraber.

Det største antal positive anmeldelser har sådanne maskiner:

 1. Bic flex Nem. På trods af den fremragende kvalitet har maskinen en overkommelig pris.
 2. Gillette Fusion ProGlide. Denne maskine er den mest populære. De fleste mænd foretrækker det til ham.
 3. Schick Hydro 5 Power Select. En sådan barbermaskine giver den perfekte barbering.

Det er vigtigt! Brug en engangsmaskine til fjernelse af vegetation i lysken er ikke det værd. Disse barbermaskiner er ikke skarpe nok, hvilket kan forårsage skade på huden.

Hvor særlig pleje er påkrævet

Skulle en mand barbere lyske, beslutter alle sig selv selvstændigt. Men hvis fyren har besluttet sig for depilation, skal det ske med ekstrem forsigtighed og være særlig opmærksom på sådanne zoner:

 • den nederste del af puben. Behandle dette område til glatte bevægelser, fra bunden opad;
 • pungen. Huden i dette område er den mest delikate, du skal barbere den i meget små portioner.

Da epidermierne i det intime område er meget følsomme og modtagelige, skal håret i hvert fald fjernes med yderste omhu. Efter aflejringen er færdig, anbefales det at behandle huden med en beroligende lotion, og der kræves ingen ekstra midler.

Effekter af barbering

Selv hvis aktionsalgoritmen observeres, kan sandsynligheden for forekomsten af ​​komplikationer ikke udelukkes. Irritation og rødme kan forekomme på grund af brugen af ​​uhensigtsmæssige allergiprodukter. Derudover opstår kløe i bikiniområdet, hvis man efter depilering bærer tætte undertøj fremstillet af syntetiske stoffer. Oftest er repræsentanterne for det stærkere sex udsat for sådanne bivirkninger:

 1. Nedskæringer. Hvis der opstår et snit under barberingen, er det først at gøre blødningen og desinficere såret. Til dette er det nødvendigt at behandle det skadede område med chlorhexidin eller miramistin og fastgør en gasbind til såret i 5-7 minutter.
 2. Irritation. Hvis huden i det intime område er rød og kløende, vil salve med regenererende virkning hjælpe med at slippe af med problemet. Bepanten er det mest effektive og sikre middel. Denne creme har ingen kontraindikationer og fremmer hurtig vævsreparation. Du kan også bruge Solcoseryl og D-panthenol. Den valgte salve sættes på det berørte område to gange om dagen.

Enkle tips og tricks

Det anbefales at overholde følgende anbefalinger ved barbering:

 • Sørg for at bruge et specielt gel- eller barberskum;
 • det er nødvendigt at studere retningen af ​​hårvækst og barbering hår kun for vækst;
 • Før barberingen skal huden dampes ud, så hårene bliver blødere og mere bøjelige;
 • maskinen kan kun udføres på den strakte hud, ellers er der en øget sandsynlighed for nedskæringer;
 • under depilering er det forbudt at trykke på barbermaskinen.

Disse enkle tips hjælper med at undgå vanskeligheder under og efter proceduren.

konklusion

Barbering eller ikke en mand i lyskeområdet, alle skal selv bestemme sig selv. Men selvom en mand ikke ønsker at følge moderne standarder, er det stadig værd at eksperimentere mindst én gang.

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Skal en mand passe på et intimt område?

I stigende grad tænker mænd om, hvorvidt de bør barbere håret i bikiniområdet. Bikini-zonen, herunder ryddet op, er oftest barberet af den kvindelige halvdel af planeten, for en mand er dette mindre naturligt. I dette tilfælde adskiller udtalelsen om tilstedeværelsen af ​​hår i lænden hos en mand og kvinder sig. Nogen mener, at en ren, velplejet bikinizone er mere behageligt, og nogen mener, at hår er et tegn på maskulinitet, og du bør ikke miste det. Har jeg brug for at barbere lykken hos en mand. det er op til ham.

Barbering eller forlade

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere håret i lysken, og hvorfor det er værd at lave, bestemt af en bestemt mand. Men hvis du ikke havde nogen sådan erfaring før, og der ikke er noget at sammenligne med, så kan du prøve nye fornemmelser. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt, så resultatet er godt.

Taler om alle fordele og ulemper, er det værd at bemærke, at mange piger understreger, at en partner kan få mere opmærksomhed på deres intime zone, hvis vegetationen er pænt trimmet eller fjernet overhovedet. Mest understreger, at penis uden en cirkel i form af tæt vegetation ser mere ud, hvilket utvivlsomt giver den stærke halvdel af menneskets tillid til sig selv og deres seksuelle evner.

Selvfølgelig er det blandt pigers meninger det værd at fremhæve og strengt negativt. Nogle af repræsentanterne for det retfærdige køn en mand opfattes som en brutal mand, som skal have en naturlig hårlinie, der er fremragende i ham. Glem ikke at tilstedeværelsen af ​​hår i ljummen hjælper din feromoner til at sprede mere aktivt.

En yderligere ulempe, hvem hviler dem, der ikke er indstillet på en velplejet bikini zone til en mand. er skørhedens skrøbelighed. Den voksende mangelfulde vegetation vil medføre problemer for begge parter. Samtidig er ikke alle mennesker klar til at overvåge sit bikiniområde løbende. Derfor sker der oftest barbering fra sag til sag.

Glem ikke, at holdningen til lysken uden hår kan variere afhængigt af en bestemt persons kulturelle værdier. For nogle nationaliteter er vedtagelsen af ​​et sådant emne til diskussion fuldstændig uacceptabelt. Den bedste løsning ville være at tale om dette emne med din partner og træffe en fælles beslutning.

Barber til højre

Hvis du beslutter at barbere bikiniområdet, skal du gøre det rigtigt. Så du vil undgå ubehagelige konsekvenser som irritation og indgroede hår. Vær ikke bange for, at der er en række regler, det betyder ikke, at du har brug for kvalifikationen af ​​mesterens intime hårklipp til at klare maskinen og hårene på din egen krop.

Hovedregelen, især hvis du gør det for første gang, er manglen på hast. Det er tilrådeligt, at du har mindst en times fritid. Efter flere gange kan du allerede udfylde din hånd, og lyskalberingen udføres meget hurtigere.

Det første skridt er at skære håret i lysken til optimal længde - ikke mere end en halv centimeter. Det er muligt at udføre en frisure eller trimmeren eller manicure saks. Med den anden mulighed skal du være forsigtig, fordi sandsynligheden for skade er højere. Men dette trin er nødvendigt, fordi ellers kniven på barbermaskinen bliver stump meget hurtigt, plus det bliver konstant tilstoppet med hår.

Hvis du har tid nok, anbefales det først at tage et brusebad for at dampe ud i huden. Dette vil opnå den bedste effekt. Før du barberer, brug en speciel gel til dette. Det er bedre at vælge muligheder for følsom hud. Komponenterne i disse produkter hjælper med at blødgøre håret, hvilket påvirker enkelheden ved dens fjernelse.

For at barbere lysken skal du kun bruge nye skarpe razorer. Når du bruger gamle knive, er du garanteret at tjene irritation. Efter hver bevægelse glem ikke at skylle barbermaskinen. Hårfjerning mellem knivene giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre proceduren.

Før du barberer, skal du ikke glemme at lave et "kort" af din hudaflastning. Brug lette bevægelser for at fjerne lyskehår. Huden med behovet for at stramme. Dette gør barbering nemmere og sparer dig for nedskæringer.

Efter afslutningen af ​​barberingen er det nødvendigt at vaske lysken grundigt for at fjerne resterende skum og hår. Efter proceduren tørres huden forsigtigt tørt med et frottéhåndklæde, og på toppen af ​​det er dækket med en særlig efterskæringsgel. Dette beskytter dig mod irritation og giver din hud mulighed for at komme sig hurtigere.

Professionel sag

Glem ikke, at bikini-zonen ikke behøver behandles uafhængigt. Moderne skønhedssaloner tilbyder lignende procedurer ikke kun for kvinden, men også for den mandlige del af befolkningen. For en vis mængde er mesteren i stand til at lave forskellige intime hårklipp. Til dette har du brug for:

 • Vælg den rigtige salon. Du kan læse anmeldelser om forskellige steder i din by og vælge den mest egnede mulighed for dig selv ved at lave en aftale.
 • Nogle eksperter anbefaler, inden de skal have sex for at beskytte sig mod mulige pinlige situationer.
 • Før man går på salonen, skal man tage et bad. Hygiejnen er ikke blevet annulleret.
 • Ved ankomsten til salonen er det nok at slappe af og betro din krop til mesteren.

Glem ikke, at der foruden barbering er masser af andre muligheder for at udstede et bikiniområde. Mange saloner tilbyder for mænd voksning. Med denne depilation kan du i lang tid få glat hud. Derudover har hver metode sine ulemper. Voksning er en ganske smertefuld procedure.

Hvorfor så gør det, kan du spørge. Faktum er, at efter det kan du ikke tvivle på din "renhed" i flere uger. Efter sådanne hårfjerning bliver vegetationen ofte blødere, og det bliver lettere at fjerne.

Glem ikke at hårfjerning i bikinizonen for mænd kan dikteres ikke kun af hans ønske eller partner. En række medicinske interventioner, herunder operationer, kræver noget træning, især ljummen skal være berøvet hår. Hvis en sådan procedure ikke er obligatorisk, skal du bygge på dine følelser og overbevisninger ved at vælge den rigtige løsning.

Skal jeg barbere lysken hos en mand eller ej: fordele og ulemper

For få årtier siden var en mands hår over hele kroppen et tegn på maskulinitet. Hvem ville have troet, at efter lidt tid ville barbering af forskellige dele af kroppen komme i mode? Og hvad er mest overraskende, er moderne mænds hår fjernet overalt - på brystet, benene, armhulerne og lysken. Er dette normalt, og hvorfor er det overhovedet nødvendigt?

Skal jeg barbere lykken hos en mand: Hvorfor og hvorfor?

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at kun kvinder bør gøre dette. Men tendenser er ved at ændre sig, og hvis du vil være velplejede, bliver du nødt til at slippe af med vegetationen på nogle steder.

Af en eller anden grund tror mange mennesker, at kun jordbæraktører barberer dette område. Det er ikke sådan, flere og flere mænd har travlt med at slippe af med vegetationen og ikke fortryde det overhovedet. Barberet lyske - et tegn på pleje, hygiejne. Men i hvert fald er det op til dig at barbere dig eller ikke at barbere dig.

Hvis du for øjeblikket ikke kan tage dette skridt og fjerne alt hår helt, anbefaler vi at du stopper valget på et hårklipp. Du kan lære om typer af haircuts til din ven og hvordan man laver dem fra vores artikel.

Hvis du stadig vil gøre det, være forberedt på det faktum, at du bliver nødt til at barbere regelmæssigt, da brystet vil dukke op på dette sted om et par dage, hvilket vil prikke. Barbering kan bruges som en konventionel maskine og elektrisk barbermaskin.

Så hvorfor skulle en mand barbere sin lyske? Først og fremmest - han skylder ingenting for nogen, ligesom en kvinde. Hvis du kan lide at gå med buske i bukser - det er dit rette og kun du kan løse dette problem. Ikke desto mindre har barbering af lyskeområdet flere væsentlige fordele:

 • Hygiejne. Snavs, sved og hudpartikler akkumuleres i håret. Derudover, da denne del af kroppen er skjult af tøj, sveder den meget mere, og håret skaber også en drivhuseffekt. Som et resultat - en ubehagelig lugt, udseendet af et udslæt.
 • Personligt liv. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at gøre dette i 1-2 traditionelle poser, behøver du ikke at bekymre sig om at skære hår under dit undertøj. Men hvis du kan lide at eksperimentere, skal du fjerne vegetationen - det vil give din partner en masse sjov, og du vil se, hvor glad hun vil være.
 • Visuelt mere. Desuden vil din ven med barberet hår virke meget større, og du vil helt sikkert have en effekt på din kvinde.

Men der er en minus, men det er kun en - nogle kvinder opfatter ikke mænd uden hår i dette område, da de mener, at de er tegn på en ægte mand. Som et resultat - ingen hår, ingen nærhed.

Du vil være interesseret i vores publikation. Hvorfor dyrker mænd hår på deres bryster?

Og selvfølgelig skal du henvende dig til proceduren ansvarligt - i intet tilfælde have travlt! Få en kvalitetsmaskine eller elektrisk barbermaskine og langsomt fjerne hår, du kan gøre det foran spejlet, for ikke at gå glip af håret.

Før du beslutter dig for dette vigtige skridt og fraråder dig vegetation i lysken, vejer du alle minus og fordele. I første omgang vil du ikke føle sig for behagelig, men efter et par dage vil du vænne sig til det og begynde at lægge mærke til alle fordelene ved et hårklipp. Spørg også din kæreste, hvis hun vil være imod det. Måske elsker hun ægte mænd - håret og ildelugtende.

Mænds online magasin Mensweekly.ru

Skal jeg barbere lyst på en mand: for og imod

Hår i lugen fremkommer fra begyndelsen af ​​puberteten. Så det er lagt ned, at naturen ikke giver noget ekstra, herunder hårlinjen i lyskeområdet, som bærer visse funktioner. Barber det eller barber ikke # 8212; dette er et rent individuelt anliggende, og kun personen selv har ret til at afgøre dette spørgsmål.

Hvorfor ville en mand barbere sin lyske?

Hver mand vælger selv, om han skal barbere sig i lysken eller ej. Men stadig for hårfjerning i lysken er der nogle grunde. Nedenfor i denne artikel vil vi nøje overveje fordele og ulemper ved at slippe af med hår i det intime område.

Personlig hygiejne

Det er kendt, at hår har en beskyttende funktion, som udføres på grund af forsinkelsen af ​​skadelige mikroorganismer. Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Huden i lysken har et stort antal talgkirtler, som udskiller en naturlig hemmelighed. Dette stof indeholder i sig selv en lille procentdel af patogen mikroflora;
 • Til alle de ovennævnte er små dråber urin tilsat, som ikke skelnes af sterilitet;
 • På grund af det forholdsvis lukkede rum i undertøjet skabes en drivhuseffekt, hvilket er det gunstigste miljø for udviklingen af ​​bakterier;
 • Resultatet er en kilde til ubehagelige lugte og mulige hududslæt, der vil være irriterende.

Således kan vi konkludere, at det med en lav lyske er lettere at opretholde renheden af ​​huden og kønsorganerne. Derudover har det intime område uden tyk vegetation ingen ubehagelig lugt.

Personligt liv

På siden af ​​det intime liv er der flere ubestridelige argumenter, der har tendens til at barbere lykkenes valg i positiv retning. Det er værd at huske at samleje er for to, og du skal passe ikke kun på dig selv, men også på din partner.

Hvordan til altid at bringe en pige til orgasme?

Det er ingen hemmelighed, at næsten 50% af kvinderne ikke oplever orgasme under sex, og det er meget svært for både mandlig værdighed og forhold til det modsatte køn. Der er kun få måder som altid at bringe din partner til orgasme. Her er de mest effektive:

 1. Styrke din styrke. Det giver dig mulighed for at udvide samleje fra flere minutter til mindst en time, øger kvinders følsomhed for at kærtegne og giver hende mulighed for at opleve utroligt kraftfulde og langvarige orgasmer.
 2. Undersøgelsen og anvendelsen af ​​nye stillinger. Uforudsigelighed i sengen spænder altid kvinder.
 3. Glem også om andre følsomme punkter på den kvindelige krop. Og den første er dot-g.

Du kan lære resten af ​​hemmelighederne til uforglemmeligt sex på siderne på vores portal.

Overvej hvad er fordelene ved at barbere lysken ud fra det personlige livs synspunkt:

 1. De fleste af repræsentanterne for det modsatte køn foretrækkes nu af mænd, der overvåger deres intime område. Ifølge undersøgelsen er kun 10% af den opfattelse, at håret skal forblive intakt.
 2. Anden halvdel vil være meget mere behageligt at udføre oralsex med en barberet lyske. Hårene i tænderne vil ikke sidde fast, hvilket i sig selv ikke er behageligt for begge parter, og der vil heller ikke være nogen ubehagelig lugt.
 3. Med barberet lyske synes længden af ​​penis normalt længere. Hårdækslet stiger over huden med et gennemsnit på to til tre centimeter, og dets fjernelse vil visuelt øge manndommen med de samme figurer. Den visuelle effekt af penis spiller en rolle i seksuelt liv for både mænd og kvinder. For ikke at nævne det faktum, at genetisk set i mænd er princippet lagt til at føle sig mere selvsikker i en stor husstand.
 4. Visuel fornøjelse under samleje vil være meget højere.

Andre tilfælde

Ud over at færdiggøre hårfjerning i lyskeområdet, kan en mand gøre et valg til fordel for et intimt hårklipp. Håret i lysken bliver bare pænt trimmet. Denne mulighed vil være mindre traumatisk og vil ikke forårsage ubehag for en mand, i modsætning til et glat barberet hudområde, hvor hårene vil vokse igen snart. Derfor foretrækker mange mænd denne mulighed. Trim håret selv er ikke svært, og se ud som dette hårklipp vil også være pæne og æstetiske.

Hvorfor er det værd at forlade lyske lysken alene

Det skal bemærkes, at der er argumenter, der understøtter barbering af lysken hos mænd. Efter at have tænkt over dem vil en mand være i stand til at afgøre og vælge. Men før du træffer en beslutning, skal du afveje årsagerne til, at du ikke anbefaler hårfjerning i det intime område. Nedenfor i artiklen betragter vi dem mere detaljeret:

Inghinal hår er en slags barriere for patogen mikroflora, bakterier forsinkes, og deres yderligere spredning til kønsorganerne er ikke tilladt.

 1. Bevidsthed for kvinder. Under mange kvindelige repræsentanters underbevidsthed opfattes det, at en ægte mand er dækket fra hoved til tå med hår. Dette er en slags bekræftelse af mandlig magt, da det mest mandlige hormon er ansvarlig for hårvækst # 8212; testosteron.
 1. Personlig komfort. Efter barbering forbliver der en følelse af irritation af lysken, normalt på den anden dag efter barberingen, når håret begynder at vokse. Og alt på grund af hudens ømhed. Sandt nok vil denne effekt falde ved hver gentagen barbering, huden begynder at tilpasse sig og efterfølgende vil der ikke opstå ubehag.
 1. Vægtøgning. Denne artikel forbliver kontroversiel, men amerikanske forskere har i løbet af undersøgelsen fundet, at folk, der gennemgår hyppig fjernelse på alle interessante steder, er tilbøjelige til at få overskydende vægt. Dette kan forklares ved, at barberingen selv er # 8212; Denne irritation, og som reaktion på irritation, forekommer hormonproduktion, som kan påvirke den generelle metabolisme.
 1. Tab af feromoner. Det menes at disse stoffer ophobes på håret i det intime område.

  Det er bevist, at feromoner er ansvarlige for at tiltrække det modsatte køn henholdsvis, når barbering vil miste en vis procentdel af tiltrækningskraft for kvinder.

  Selv om feromoner er til stede i alle dyr, menes det, at mennesket mistede dem under udviklingen. Men følgende oplevelse blev gjort: nogle ting blev behandlet af mandlige androgener. Mænd valgte normalt rene genstande, mens kvinder selektivt valgte forarbejdede ting. Den samme person fra de to foreslåede T-shirts lugter kun den, der blev båret af det modsatte individ.

  Således for at barbere eller ikke at barbere lysken forbliver et rent individuelt spørgsmål om hver person. Der er fordele og ulemper i begge løsninger. Fra et biologisk synspunkt er det mest fordelagtigt ikke at barbere på den æstetiske side # 8212; barbering vil medføre flere fordele. Og det er muligt at behandle dette problem med et kompromis, for eksempel at gøre ikke en fuld barbering, men kun delvis, eller foretrække et intimt hårklipp.

  ØNSKER din partner til at blive udmattet fra PLEASURE og EXCITING i højeste øjne af dig. Det er simpelt! Brug problemfri nyhed..

  Hvordan barberes lyske mænd? Og skal jeg barbere ham?

  Skær mænd bar lysken? Ja eller nej? Det er naturligvis et personligt anliggende. Der er altid mennesker, der er til fordel for og "imod" barbering i det intime område.

  Mange mænd ønskede at barbere deres lyske, men frygter, at dette vil påvirke deres "maskulinitet", med andre ord, mænd i badet vil tage dem til homoseksuelle.

  Og alligevel er der mænd, der er rede til at barbere deres lyske og gør indrømmelser til sin elskede. Kvinder foretrækker som regel at barbere bikiniområdet af hygiejniske grunde og råder mænd til at gøre dette af samme årsager. Desuden er processen for barbering i den intime zone meget lettere end for kvinder.
  Og så lister vi de vigtigste fordele og ulemper ved at barbere det intime område hos mænd.

  Pros barberer lyske hos mænd

  1. Delik hud uden grove hår er smuk og seksuelt attraktiv, i modsætning til grove og stive børster.

  2. Enkelhed og lethed at udføre alle hygiejneprocedurer.

  3. Ingen ubehagelig lugt, der kommer fra hårets ophobning i ljummen

  Ulemper barberer lyske hos mænd

  1. Nogle gange efter barberingen dannes hårde børster på stedet af barberet hår, hvilket kan forårsage ubehag

  2. Når der barberes hår i det intime område, er der risiko for at håret vokser ind i huden. Det har længe været bevist, at jo oftere du barberer det samme område, jo flere hår er tilbøjelige til at vokse. Det er klart, at indgroet hår kan forårsage både rødme og også meget smertefuld betændelse på huden.
  3. Regelmæssig barbering kan forårsage alvorlig irritation.

  Hvis du, efter at have vejet alle fordele og ulemper, stadig besluttede at barbere dig, så skal du vide, hvordan du gør det korrekt.

  Hvordan barberes lyske mænd?

  1. Den første regel med barberhvirvel er brugen af ​​barberingstilbehør til følsom hud. Nemlig: en barbergel, eller skum eller i det mindste kun en brusegel. Almindelig sæbe er ikke egnet, da den er ekstremt tør. Det er nødvendigt at have en god barberhane, så den har flere blade, jo mere jo bedre. Og når vi har alt for hånden, kan du begynde den intime procedure.

  2. For at hårene skal blødgøre, skal de fugtes med varmt vand og lidt damp i 5-10 minutter, så de bliver blødere og lettere at barbere.

  3. Påfør derefter gel- eller barberskum til hele bikiniområdet og vent yderligere fem minutter.

  4. Nu er det tid til at komme ned til det vigtigste. Barbering af hår skal være i retning af deres vækst, ellers vil der være alvorlig irritation.

  5. Når alle hår er blevet barbert, skylles overskydende sæbe af med varmt vand, blødt tørt med et serviet eller et håndklæde og smør huden med enten en fugtighedscreme eller en særlig eftershavebehandling for følsom hud.

  Hvordan man barberer en lyske til en mand

  Moderne mænd er tvetydige om intimt hårklipp. Det ene er bedre ikke at hint på den barberede lyske, for ikke at forårsage negative følelser. Andre repræsenterer simpelthen ikke, hvordan du ikke kan gøre et intimt hårklipp. Nogle gange barberer man ikke deres lyske, da de er bange for at blive irriteret.

  Har intimt hårklipp

  Faktisk er intim frisyre ganske simpelt. Du skal følge disse regler:

  • Tildel ca. en time fritid til manipulationen. Efter manden prilovchitsya, vil denne procedure blive hurtigere. Til at begynde med kræves ensomhed og praksis.
  • Ved hjælp af en trimmer eller sakse, skal du klippe håret i lysken til 0,5 cm.
  • Anvend derefter gel til pungen og pubis.
  • Der skal bruges en ny ren barbermaskine.
  • Åbn varmt vand. Barbermaskinen skal skylles med jævne mellemrum. Dette vil undgå ubehag med et intimt hårklipp.
  • Undersøg hudtekstur. Start hårfjerning nem bevægelse. Huden i området, hvor barberingsprocessen skal holde sig tæt - det bliver lettere at barbere. Derudover vil det undgå nedskæringer.
  • Ved afslutningen af ​​barberingen vaskes skummet sammen med det resterende hår. Tør huden tør, læg den på en speciel gel mod irritation.
  • I fremtiden forsøge at forhindre vækst i tæt vegetation. Dette giver dig mulighed for at gøre et intimt hårklipp uden at bruge trimmer eller sakse.

  På det barberede område mærkes kløen først. Men disse steder kan ikke ridses for at undgå irritation. Det er nødvendigt enten at barbere det intime område igen, eller at smøre kønsområdet med en speciel creme. Efter flere procedurer forsvinder kløen og huden tilpasser sig denne procedure.

  I dag er det også almindeligt at fjerne vegetation med voks eller særlige cremer. Hver metode har sine egne egenskaber. Fjern hår voks kan være smertefri. Men efter kremerne har ofte allergiske reaktioner.

  Nogle mænd foretrækker skønhedssaloner. I sådanne institutioner kan du finde en erfaren mester, som kan gøre det perfekte, intime hårklipp. Før du besøger skønhedssalonen, anbefales det at have samleje og vask grundigt.

  Fordelene ved intime hårklipp

  Nogle mænd undrer sig om at barbere lysken? Faktisk er der ikke et presserende behov for en sådan procedure. Dette er et personligt valg af hver person. Men den intime hårklipp har stadig en række væsentlige fordele. Disse omfatter æstetiske og hygiejniske faktorer.

  På baggrund af et glat barberet lyskeområde ser det som regel ud som seksuelt organ større. I gennemsnit tager vegetationen i den intime zone omkring to til tre centimeter penislængde. Men det intime område behøver ikke nødvendigvis at barbere "ved nul". Det er nok at forkorte hårets længde. Dette vil give et klart plus i den mandlige opfattelse af deres eget seksuelle organ. Som regel er repræsentanter for det stærkere køn meget følsomme over for dette spørgsmål. Penis størrelse giver ofte en mand tillid. Dette er lagt på det genetiske niveau, fordi der er en opfattelse af, at det er det seksuelle organ, der indirekte symboliserer den sande mandlige magt.

  Intim haircut giver en række positive punkter med hensyn til hygiejne. Det vides at mange talgkirtler er placeret i lyskeområdet. Derfor, uanset hvordan en mand smadrer en penis, forbliver dråber urin. Til dette tilføjes og det naturlige udvalg, hvorfra bare ingen steder at gå. Sådanne komponenter deponeres på håret i det intime område. Som følge heraf begynder bakterierne at udvikle sig aktivt under påvirkning af varme og fugt. Dette medvirker til en ubehagelig lugt.

  Nogle mennesker har negative reaktioner ved omtale af barbering af lyskeområdet. Men bør tage hensyn til en række statistikker. De siger, at mere end halvfjerds procent af de moderne mænd er opmærksomme på at fjerne overskydende hår omkring penis. De enten barberer deres hår helt eller barberer denne intime zone ekstremt kort.

  Selvfølgelig er mænd interesseret i, hvad kvinder tænker på dette. Ifølge statistikker mener mere end halvfems procent af det retfærdige køn, at enhver moderne mand skal overvåge deres intime område. Mindre end ti procent indrømmer tykt voksende hår i lyskeområdet.

12 bedste hår trimmere

Alt om laser hårfjerning