6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Carelax Silk Touch Wax til Depilation

At slippe af med uønsket hår med voks er en populær procedure. Wax Carelax i dag bliver brugt af modekvindere mere og mere, fordi det har mange fordele.

Du kan fjerne uønsket vegetation med voks både i skønhedssalonen og hjemme. Moderne kædeforretninger tilbyder et bredt udvalg af voksaflejringsprodukter.

Carelax voks er nem at bruge, har en god sammensætning og overkommelig pris. Hvad er dette kosmetiske produkt?

Voks linje

Carelax Depilation Wax kan købes hos en regelmæssig kosmetikbutik til en attraktiv pris. Værktøjet har bevist sig i kampen mod uønsket vegetation på kroppen, bruges aktivt hjemme. Producenten lover et positivt resultat af hård og moderat fjernelse af håret. Rengøring af overfladen af ​​overskydende vegetation med Carelax voks indebærer minimal risiko for hudtraumatisering:

 • Voksstrimler. Sammensætningen ud over voksmassen har et ekstrakt af kamille, vitamin E, druemostekstrakt, essentielle vegetabilske olier. Egnede midler til fjernelse af hår i små områder: området over overlæben, hagen, kinderne.
 • Cartridge. Flasken indeholder 100 ml af produktet. Bivoks, rosenkstrakt, kokosolie har en plejende effekt på huden. Voksmeltning er nødvendig for at opvarme massen. Det er nødvendigt at overvåge temperaturen - overophedet voks fremkalder forbrændinger.

Carelax bruges kun på renset, for-tørret hud. Strimlerne limes i retning af vækst af hårets aksler, glattet med palmen, skarpt revet mod væksten.

Dæk overfladen med en flydende masse fra flasken med hår i sin vækst, dække med en ikke-vævet strimmel og trække på samme måde med en skarp bevægelse mod vækstvektoren. Efter fjernelse af alt unødvendigt hår fjernes rester med en særlig lotion efter voks eller vegetabilsk olie (for eksempel olivenolie). Anbefales ikke på dagen for proceduren for at besøge solariumet, solbade i solen.

Bruger meninger

Talrige anmeldelser af personer, der har forsøgt Carelax på hårfjerning voks vidner om effektiviteten og anvendeligheden af ​​dette produkt. Nogle af disse anmeldelser er:

Angelina, 24 år gammel: "Jeg kan godt lide at fjerne overdreven vegetation med Carelax voksproduktet med særlige striber. Processen med at slippe af med hår på mine ben tager mig ikke mere end 15 minutter. Effekten af ​​glat hud observeres i tre uger. Det skal bemærkes, at mit hår er hårdt og vokser hurtigt. Jeg tror, ​​at piger med hår af medium hårdhed bliver rene og endnu længere. "

Svetlana, 39: "Min yndlings måde at bekæmpe uønsket vegetation på er voksaflejring. For nylig bruger jeg voks fra Carelax. Værktøjet har den bedste konsistens for mig, praktisk at bruge. Jeg er tilfreds med kvaliteten og varigheden af ​​resultatet. Jeg lavede en depilation før min ferie - jeg har glemt problemet med hår på mine ben, i mine armhuler og i bikini zone i fire uger. "

Ksenia, 29: "Glat hud er drømmen om hver pige. Jeg tog til forskellige metoder til at fjerne uønsket hår. Hun valgte voks Carelax. Hvorfor? For det første er jeg tilfreds med værktøjets effektivitet. For det andet tiltrækker sit budget. Hudpleje ingredienser i produktet er fremragende til huden. "

Voks i patroner

For at få helt glatte ben, armhulen og bikiniområdet uden unødvendige hår, udfører kvinder forskellige former for hårfjerning. Nogen går på skønhedssaloner for at slippe af med unødvendig vegetation, og en person er vant til at gøre alt alene alene hjemme.

Unge damer, der foretrækker at udføre denne operation hjemme, mener, at det ikke bare er mere rentabelt og sikkert, men også praktisk, fordi du ikke behøver at gå hvor som helst, og du kan foretage en hårfjerningsprocedure på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Derudover er der et bredt udvalg af udstyr til fjernelse af hår. For nylig har voksning været ved at blive populært, og det skyldes, at voks har dukket op i patronerne, hvilket gør denne procedure meget lettere.

Særlige egenskaber

Voks i patroner - dette er et nyt værktøj til depilation, som for nylig er kommet på hjemmemarkedet. Det giver dig mulighed for nemt at fjerne overskydende hår fra forskellige dele af kroppen, for eksempel ben, underarms, bikini område.

I specielle kassetter, der bruges til hårfjerning, er frosset voks. Patroner har visse dyser, der tillader et jævnt lag at påføre agenten på huden.

Afhængigt af formålet med hvilken patronen anvendes, kan dispenserelementets bredde variere. For eksempel bruges brede dyser til at fjerne hår på benene, da de skaber en bred voksstrimmel, hvilket gør proceduren hurtig og smertefri. Smalle vedhæftede filer er mere bekvemme at bruge til at slippe af med vegetation i axillary og bikini området.

Det er værd at bemærke, at patronvoks til forskellige områder har en forskellig sammensætning og egenskaber, da hårene vokser, for eksempel på benene, adskiller sig i deres struktur fra dem, der forekommer i armhulerne.

Voks i kassetter kan købes både separat og i et kit til depilation.

De vigtigste fordele ved en kassette til hårfjerning:

 • Vassen er i stand til at opfange et lag af døde celler og derved udøve effekten af ​​peeling. På grund af dette bliver epidermier mere øm og glat, og også regenerering af huden opstår.
 • Naturlige ingredienser, der er en del af sådan kosmetik, giver nærende og fugtgivende effekter på dermis. Ved forhøjede temperaturer har planteekstrakter og olier en bedre virkning på huden.
 • Det har en lang handlingstid. Med hver efterfølgende voksning bliver hårene tyndere og mindre mærkbare.
 • Dette kosmetiske produkt er overkommeligt, du kan købe det til en rimelig pris.

Der er flere typer voks i epilationpatronerne:

 • Azulenium er perfekt til forskellige typer af epidermier. På grund af dets umættede kulbrinte (azulene) kan dette produkt også anvendes til følsom hud uden at forårsage irritation, rødme og andre manifestationer af en allergisk reaktion. De vigtigste fordele ved dette produkt:
 1. klare hårfjerning på forskellige dele af kroppen;
 2. har antiinflammatoriske virkninger
 3. har en blødgørende virkning
 4. bryder ikke håret, men trækker det ud af roden.

På grund af den blide cremede struktur er epileringsproceduren mindre smertefuld.

 • Flydende voks er et glimrende værktøj til hårfjerning på følsomme områder af huden, for eksempel i armhuler og bikiniområder. Det klare fjernelsen af ​​tynde og mellemstore hår.
 • Gel er lys og gennemsigtig konsistens. Lavet på syntetisk basis. Afviger i hypoallergen, så det kan anvendes selv på følsom epidermis. De vigtigste fordele ved dette lægemiddel:
 1. klæber ikke til huden;
 2. Skad ikke dermis;
 3. pålideligt knytter sig til hår og giver mulighed for at trække dem ud med lethed;
 4. forårsager ikke unødvendig smerte
 5. har en økonomisk omkostning.

Resterne af dette produkt kan tørres af huden ved hjælp af en speciel olie.

 • Vandopløselig voks fremstilles på basis af sukker. Fremgangsmåden ved epilering finder sted under behagelige forhold, da dette produkt påføres lidt opvarmet. Det bruges bedst til ung eller følsom dermis. Særlige træk:
 1. perfekt blødgør huden, gør det glattere;
 2. kan bruges til at fjerne "fluff hår";
 3. naturlige olier, der er en del af dette kosmetiske produkt, forbedre dermisens tone, har en fugtgivende virkning;
 4. giver dig mulighed for at bremse processen med visning af epidermis.

struktur

Kassette voks, der ikke skader dit helbred, skal bestå af naturlige ingredienser. For eksempel vil voks med en sukkerbase ikke forårsage hudproblemer.

Den bedste løsning, når strukturen af ​​et sådant produkt mangler:

Naturlige ingredienser kan tilføje en bestemt farve til et sådant kosmetisk produkt, såsom pink, grøn eller gul. Hvis voks i patronerne har en behagelig aroma, fx chokolade duft eller jordbær, så er epileringsproceduren dobbelt behagelig.

Sammensætningen af ​​sådanne midler kan også omfatte planteekstrakter og olier, som har en yderligere positiv effekt på dermis.

Populære producenter

Vi præsenterer dig en vurdering af de mest populære værktøjer:

 • "Elfenben" fra mærket Depilflax - det indeholder talkum, som beskytter huden mod irritation og beskadiger det ikke.
 • Hvid linje er en bred vifte af forskellige værktøjer, som omfatter naturlige ingredienser, der giver ekstra pleje af epidermis.
 • Vox er perfekt til at slippe af med unødvendig vegetation på ben og arme.
 • "Cristaline" - pink voks. Ud over depilation har den antiinflammatoriske, fugtgivende og beroligende effekter.
 • Carelax producerer azulen voks, som er velegnet til alle former for dermis, herunder følsom, da det ikke forårsager irritation.
 • Kapous producerer liposoluble voks i kassetter til forskellige hudtyper:
 1. rødt er et glimrende middel til følsom hud og forårsager ikke irritation;
 2. Grøn er designet specielt til den garvede og følsomme dermis, har behagelige aromaer (kiwi, citron);
 3. hvid kan anvendes til enhver form for epidermis.
 • Jesswax giver dig mulighed for at slippe af med vellus hår.
 • Jessnail fjerner perfekt hår, har en nærende og fugtgivende virkning på huden.

Hvordan vælger man?

Valg af patronvoks til depilation, pas på nogle parametre:

 1. Sammensætning - dette værktøj skal laves af naturlige ingredienser.
 2. Anvendelsesområde - køb et sådant produkt kun for det hudområde, hvor du vil fjerne hår. Du bør ikke eksperimentere og bruge voks til et andet område, ellers kan du få et negativt resultat.
 3. Rullebredde. Hvis du planlægger at bruge kassevoks til store områder (ben, arme), så stop dit valg på en bred rulle. Hvis du skal fjerne hår i små områder (bikini, armhuler, ansigt), skal du købe en smal dispenser.

Hvilket er bedre?

Når du køber et sådant værktøj til hårfjerning, skal du være opmærksom på fabrikanten. Det er bedre at vælge anerkendte mærker, der bekymrer sig om kvaliteten af ​​deres produkter.

Påfør det på et lille hudområde inden du bruger dette kosmetiske produkt. Hvis du ikke ser irritation eller en allergisk reaktion, så kan den anvendes sikkert.

Omkostninger til

Patron voks varierer i den demokratiske pris, og enhver pige, uanset hendes budget, har råd til det.

Du kan bruge fra 100 til 300 rubler til at købe en erstatningskassette.

Bemærk venligst, at du skal bruge en særlig enhed, voksning, for at smelte indholdet af patronen. Omkostningerne ved en sådan enhed varierer fra 500 til 2000 rubler.

Sådan bruges derhjemme?

Kassette voks - et glimrende værktøj til at udføre hårfjerning derhjemme. Du behøver ikke visse færdigheder eller evner, det vigtigste er at gøre alt strengt i overensstemmelse med instruktionerne, og så vil proceduren for fjernelse af uønsket hår passere hurtigt og smertefrit.

Før epilering udføres en præparativ forberedelse af huden:

 1. Tilbring 2-3 dage før en sådan procedure skrælle med skrubbe.
 2. Før epilering skal du vaske det behandlede område af epidermis grundigt, anvende et desinfektionsmiddel og vent til det tørrer.
 3. Påfør talk og gnid det spredt over dermis. Dette skal gøres, så voksen kun holder fast på hårene og ikke på hele huden.

Nu kan du gå til proceduren selv fjernelse af hår.

Hvis du bruger patronen for første gang, skal du fjerne beskyttelsesfilmen.

Hvordan opvarmes?

For at opvarme voks i kassetterne skal du købe et specielt apparat til opvarmning - voks voks. Nogle piger bruger en mikrobølgeovn eller vandbad til at smelte voks.

I dette tilfælde kan du ikke beregne den tid det tager for værktøjet at smelte. Du kan simpelthen overdrive det, som følge af hvilken voks vil koge og ødelægge. Derudover kan du overophede vokskassetter og når de påføres huden og dermed brænde dig selv.

En anden ulempe ved mikrobølgeovnen er, at ikke alt indholdet af patronen kan smelte, og det vil være vanskeligt at fjerne for at bruge til depilering.

En speciel varmelegeme hjælper dig med at opvarme vokskassetterne til den ønskede temperatur og bruger 10-15 minutter afhængigt af producenten.

Hvordan ansøger du?

Når værktøjet er smeltet, kan du fortsætte til dens anvendelse.

Sørg for at dreje patronen på hovedet med en rulle i nogle få sekunder, så voksen stabler lidt.

Gør alt omhyggeligt og langsomt.

Voksningsteknikken til voksning er ret simpel:

 • Tør forsigtigt dermis i retning af hårvækst.
 • Du bør have et voksbånd op til 10 cm langt (hvis du behandler dine ben) eller 2-5 cm (til underarm og bikinier) og 2-3 mm tykt.
 • Når du er færdig med at anvende dette produkt på epidermis, skal du sætte patronen på hovedet, så voksen ikke dræner og ikke pletter alt rundt.
 • På voksområdet ovenfor er det nødvendigt at lægge et papir- eller stofstrimmel. Det er bedre, hvis det er flere centimeter længere end det område, der skal behandles. Så det vil være mere bekvemt for dig at gøre en epilering.
 • Skal forsigtigt udjævne papiret eller kluden. Med en skarp bevægelse mod hårvækst, fjern strimlen.
 • Brug en særlig olie, fjern voksresteret og påfør et beroligende lotion på det behandlede område.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Carelax silke touch voks strimler til depilation for ansigt

Carelax silke touch voks strimler til depilation for ansigt

Moderne kædeforretninger tilbyder et bredt udvalg af voksaflejringsprodukter. Talrige anmeldelser af personer, der har forsøgt Carelax på hårfjerning voks vidner om effektiviteten og anvendeligheden af ​​dette produkt.

Vil du se dette igen senere? For det andet tiltrækker sit budget. Clippers og trimmere. Strimlerne limes i retning af vækst af hårets aksler, glattet med palmen, skarpt revet mod væksten.

Gillette Venus: Den officielle videokanal. Har du brug for at rapportere videoen? GENNEMGANG: Veet depilation creme til følsom hud med aloe vera og vitamin E.

Mops, praksis og dygtighed. Der er blevet udviklet til at give en ny metode til hårfjerning - alternative metoder. Mediet har vist sig i en gryde med uønsket vegetation på kroppen, der aktivt understøtter daglige forhold.

Midler til nye biler. Hele processen stoppede på Carelax voks. Sådan forbinder du i vores butik. Sign wipes efter epilation end udskift for at tilføje denne video til en afspilningsliste.

Fjernelse af ben med filmvoks.

Log ind for at tilføje dette til Watch Later. Dæk overfladen med en flydende masse fra flasken med hår i sin vækst, dække med en ikke-vævet strimmel og trække på samme måde med en skarp bevægelse mod vækstvektoren.

Midler til at eliminere blokeringer. Tilbehør til vask og tørring af tøj. Du kan fjerne uønsket vegetation med voks både i skønhedssalonen og hjemme.

Udstyret viste sig ikke at være i en beholder med uønsket ansigtshår, det samarbejder aktivt hjemme. Hvordan man kan huske fra litteratur på kroppen?. Ja, tak, jeg kunne godt lide det - vær ikke bange for at lide, og hvis du vil, at du skal dække noget - ikke forsøge at være klog og vedhæfte den i saloner. Forskellige piger og rengøringsmidler. Hvordan kan man ikke bære et frit ben. Apparater til barbering og befugtning amplitude.

Alt for mødre og dads

Hårfjerning voks fra VEET roz. Det skal bemærkes, at mit hår er hårdt og vokser hurtigt. Køb til aliexpress strimler til depilation.

Æg til rengøring af køkkenet. Fodvægt filmvoks. Ressourcer, balsams og journalister. Epilering af basisvoksning hjemme bikini og enkelhed. I god tid bruger jeg Carelax epilatoren. Rating er tilgængelig, når videoen er blevet lejet. Din mening tæller.

Noter af fastidiousness: depilation: Veet voksstrimler eller epilator. Hvilket er bedre?

Hvordan påføres voksstrimler Veet. For at beskytte mod insekter. Mine hemmeligheder med uønsket hårfjerning..

Sådan barberes bikiniområdet Gillette Venus.


 • Picky noter - mine anmeldelser og indtryk på produkter og andre forbrugsvarer af forskellige mærker.
 • Badesalt og skum.
 • Geler, serum og olier.
 • Epilation med varm voks hjemme bikini og armhuler.

Til mononukleose for huden. Fabrikanten er dækket af et positivt resultat af at vaske håret med en hård og intakt hårdhedsgrad. Rammer til de fleste og depilation. Sådan dør voks strimler til barbering Veet.

Hop for depilation Kapous Depilations. For at godkende den højtidelige følelse skal du huske barbermaden med dine hænder. Denne video er ikke tilgængelig Fluffiness er fascinerende - mit råd og kontraindikationer om produkter og andre områder af hudforbrug af forskellige problemer.

Depilation med varm Veet voks..

Falske negle og klistermærker. Neglelak fjerner. Du kan fjerne uønsket vegetation med voks både i skønhedssalonen og hjemme.

Visuel ardannelse: Fødningens epilering med varm voks. Når automatisk afspilning automatisk afspilles næste. Har brug for at rapportere videoen. Afmeld af Anastasia Daylida?.

Voskoplav (voksvarmer) til Carelax Depilation

Om produktet

Vask hurtigt voks i patronerne og opretholder den ønskede temperatur i lang tid.

Varmepumpe voks til depilation Carelax

Dette tilbehør giver dig mulighed for at få den ønskede effekt fra depilation uden hjælp af specialister i skønhedssaloner. Carelax er nem at bruge. Det er nødvendigt at fjerne dækslet fra applikatorvarmeren, fjern beskyttelsesfilmen fra vokspatronen og send den indeni.

Tilslut nu ledningen til varmeren og sæt den i netværket. Efter 20 minutter kan du slukke for enheden og fortsætte med forbrændingen. Vassen opretholder en optimal temperatur på ca. 15 minutter. Denne gang er nok for dig at tage vare på dig selv og få den perfekte hud.

Enheden er egnet til genanvendelig brug, fordi det med jævne mellemrum skal rengøres. Hvis du ser voksrester på de indre vægge, kan du fjerne dem med en særlig rengøringsmiddel.

Det vigtigste er, at du vil forstå, at depilation kan være effektiv hjemme i løbet af få minutter. Perfekt glat hud vil give tillid og godt humør!

 • Patron Type: 100 g;
 • Effekt: 25 watt;
 • Strømforsyning: 230V (kabel medfølger);
 • Farve: hvid.

Epilering voksning derhjemme! Hvordan gør jeg)) (voks i patroner og briketter)

BIKINI AREA, UNDERGRUND OG OVER LIPS (antenner)

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Jeg købte mig færdige striber til armhulerne og bikiniområdet. kan stadig ikke komme sammen med ånden))) for en lang effekt forbliver? Hvor mange dage gentager du proceduren?

)))), da mine forældre plejede at leve sammen med elektroepilatoren. for første gang og stjernerne faldt ud af øjnene, og så blev de vant til det... og den kendte zone i armhulerne og bikinierne barberer kun med en elektrisk epilator (brrrr).

eco.bella.mama: Sukker voks til depilering af kroppen "Eastern Ylang" i Acorelle kassetter

Glatte ben - en af ​​de "attributter" af en moderne kvinde. Men hvordan man opnår glathed?

Der er flere måder:

- depilatory cream

For mig personligt barbermanden - hurtigt, men ikke "glamourøst" eller snarere hår vokser hurtigt, der er mulighed for at skære sig selv, du skal vælge en passende barberkrem, hår efter at en barberkniv vokser hårdt, stikkende og vokser hurtigt.

Cremer - ikke på en gang Nå, jeg er bange for dem. Nå det er en slags skræm: smurt med fløde - håret faldt af. Og hvad er der i denne creme i sammensætningen. Nej, jeg forstår selvfølgelig, at det er alle tilladte kompositioner og lang udvikling, men for mig - brrrrr

epilator - Ja, men det gør ondt. Personligt, jeg - godt, meget smertefuldt. Og i lang tid. Mindst en time skal tildeles til denne procedure.

voks Jeg kan godt lide det, men at gøre det hjemme er ret svært, det vil være særligt ubelejligt at skrubbe vokset, hvis de smeder noget. Og i salonen at gå dyrt.

Shugaring Jeg kan også lide det, især pastaens sammensætning, det er naturligt. Men det er lidt længere end voksning, og at gå til salonen er også dyrt.

andre... da jeg var teenager, tillod min mor mig ikke at barbere mine ben, men hun råbte mig til at brænde mit hår... med et stearinlys. Det gjorde jeg. Men jeg råder ikke nogen. Ud over lugten af ​​brændt hår og røget ben kan du også få en forbrænding, hvis du griber.

ACORELLE Sukker voks til depilering af kroppen "Eastern Ylang" i kassetter kombinerer fordelene ved voksning og shugaring. Den anvendes som voks, sættet har stofstrimler til hårfjerning, men sammensætningen er sukker.

Ingredienser: Glucose, Glycerin, Saccharose, Citronsyre, Anthemis Nobilis Blomstervand, Parfum.

Sammensætningen er sådan, at du kan slumre tilfældigt op. Men jeg begrænsede mig selv. Jeg ville naturligvis prøve, men det gjorde jeg ikke. Desuden er duften af ​​værktøjet utroligt behageligt. Han er så, øst-floral-sød. Ligesom dessert. Ærligt, at bruge denne voks er en reel lykkelige fornøjelse.

Den ingrediens, der ikke findes af vurderingsservicen, er romersk kamille flora vand.

Flora (blomstret) vand af romersk kamille, har antiinflammatorisk og beroligende virkning. Anvendes som tonic lotion til følsom, tør eller irriteret hud tilbøjelig til allergi.

"Komplet sæt" af et sæt: en flaske med voks og rulleapplikatoren, instruktionen, 10 strimler for henholdsvis en epilation, en brønd og en kasse. Ærligt mangler 10 strimler for mig. Men det kan nok være nok til et ben, men næppe for begge. Sandt nok kan strimlerne genbruges, indtil hårene holder op med at holde sig fast. Selv om det skal bemærkes, at strimlen efter en eller to anvendelser gennemblødes med sukkervoks og bliver klæbrig, hvilket gør epileringsprocessen lidt så behagelig.

Ifølge instruktionerne skal du gøre dette: Åbn korken, som beskytter flasken mod at spilde, og voksen tørrer ud.

Sæt voksen i et vandbad i 4 minutter eller i mikrobølgeovnen i 15 sekunder. Nå, selvfølgelig, bruger jeg en mikrobølgeovn. Så hurtigere.

Jeg opvarmer også voksen på hovedet med en rulleapplikator på den. fordi I en mikrobølgeovn opvarmes voksen ikke ensartet, hvis den kun opvarmes på den ene side, så vokser voksen på den ene side. Og det følger slet ikke.

Hvis voksen bliver overophedet, vises meddelelsen Nej Nej Nej Nej Nej på bagsiden. Pas på - varmt!

Når voksen har nået den ønskede temperatur, skal du fjerne dækslet og anbringe et tyndt lag af hårvækst.

Derefter anvender vi en strimmel til fjernelse af hår.

Og med en hurtig bevægelse, der holder bundkanten, skal du fjerne strimlen fra huden. Og her var jeg ind for en overraskelse! Faktum er, at hårene forblev på plads! Ikke alle, selvfølgelig, et par, og nogle gange mere, forblev på voksstrimmel, men aldrig alt! (Der vil ikke være billeder, jeg besluttede at det er lidt ikke glamourøst at offentliggøre det trukket hår))..

Bare tror ikke, at jeg er forspændt. Jeg prøvede forskellige muligheder: varmet voks stærkere, venter på at køle ned og lidt "sukker" anvendes bånd og tage det ud med det samme eller vente, indtil det er bedre at holde sig, anvende et tyndt lag voks og en tyk, selv mod hårvæksten smagt - et resultat. Det lykkedes mig ikke at fjerne håret helt fra håret!

Af hensyn til retfærdighed skal det bemærkes, at de hår, der ligger over knæet, fjerner voks godt, hurtigt og gør slet ikke ondt. Men for at være ærlig, epilerer denne del af kroppen kun i strand-sommersæsonen, og om vinteren bliver jeg engang doven. Jeg ledte efter et middel til skinner, og det viser sig, at Acorelle sukker voks viste sig for at være ubrugelig for mig.

Men! Mit hår er virkelig stramt. Det ved jeg. Nogle gange, selv efter epilering, vises røde blodpletter på det fjernede hårs sted (Undskyld for en sådan åbenbaring. Ikke at læse den nervøse)). Så hvis du har tynde og let fjernede hår, anbefaler jeg stærkt dette middel, i det mindste forsøge. Som i kabinen, kun hjemme. Og billigere, og ingen steder at gå er det ikke nødvendigt. Derudover lugter det hurtigt, og det vaskes nemt af. Det er nok at holde voksstrimler i vand i nogen tid, sukker voks kan let vaskes uden sæbe eller specielle midler.

Derefter kan du hænge strimlerne tørre, og de vil være klar til epilering igen.

Forresten er 10 strimler normalt nok til et ben. Personligt lykkedes det mig aldrig at strække de to. Så skal du besøge hjemmet spa (og på en simpel måde, badeværelset) to gange, i det mindste. I de første tider, da jeg kun tilpassede, viste det sig at være komisk overhovedet. Fordi voksen er sød, klæbrig som honning. Du kan let smette eller holde fast i noget.

Generelt er her mit hjem skønhedssalon. Sukker voks patroner Acorelle - et fantastisk værktøj, som har en naturlig sammensætning, en behagelig lugt og brugervenlighed til mig, desværre, det viste sig at være praktisk ubrugelig.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Varmvarmeren er designet til voksningsprocedurer ved brug af standard 100 g vokspatroner. KONTRAINDIKATIONER: Dermatitis og dermatoser af forskellige ætiologier, psoriasis, eksem, åreknuder i stedet for hårfjerning, brandsår og hudafskrabninger i stedet for hårfjerning, systemisk lupus erythematosus, astma stadium diabetes, alvorlig GB og koronar hjertesygdom, herpes-infektion i det akutte stadium, cancer, krænkelse af hudfølsomhed, graviditetstilstand. FORSYNINGSKIT: voksvarmer til 1 patron Gezatone, model WD639 1 stk., Strømledning 1 stk., Brugermanual 1 stk. TEKNISKE DATA: AC forsyningsspænding 220 V, 50 Hz. Strømforbrug ikke mere end 20 watt. Driftstemperaturområdet er +15. 35 C ved en fugtighed på 20. 85%.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Pearl Wax Depilation Wax

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Den eneste voks, der passer i alle henseender. Hele proceduren med depilation er let at gøre selv hjemme uden risiko for skade på huden. Der er ikke behov for at besøge saloner, der er en klar budgetbesparelse. I seks måneder med at bruge Pearl Wax er der ikke kommet noget indgroet hår. Huden overdriver ikke, klør ikke og skraler ikke efter. Under påføringen og fjernelsen af ​​voks er der ingen åbenbar ubehag, smerten minimeres.
Voks copes med korte hår, og længe før proceduren giver det mening at forkorte. Som en del af kun naturlige ingredienser er der ikke en farlig for huden. Hårvæksten sænket efter første brug, nye voksede ikke så hårdt og ikke så mørkt. Vassen var perfekt til behandling af det dybe bikiniområde. Voks kan kaldes film, for at fjerne behøver ikke specielle strimler. Det anbefales at fjerne jerk. Hvis du gradvis rives af, er håret stadig fjernet fra roden, pine harpiks udfører sit arbejde på de fem øverste. Smelteproceduren (20-30 minutter i et vandbad) tager længere tid end selve hårfjerningen. Voks forbruges meget økonomisk, en pakke er nok til flere store anvendelser.

Jeg elsker lugten af ​​lavendel, det er netop det, der fristede mig til at købe lavendelvoks til Pearl Wax depilation. Duften er fantastisk, når du begynder at opvarme voksen, spredes en behagelig lugt i hele lejligheden. Det viser sig en slags aromaterapi. Jeg foretrækker at varme op voksen i et vandbad, i mikrobølgeovnen er det vanskeligere at styre processen, det kan overophedes.
Ud over en behagelig duft i voks har mange fordele, i forbindelse med deres køb end tænke meget vellykket, selv om en betydelig omkostning, men proceduren er hårfjerning bliver en fornøjelse af hensyn til dette er jeg klar til at betale lidt mere. Voks, når der søges glat, er det vigtigste at presse spatelen fast mod huden. Det stiver også hurtigt, det tager kun få sekunder, det vigtigste er ikke at overdrive det. Jeg tæller altid til fem eller seks til selvkontrol, så kontrollerer jeg massen med min finger og tager den af, den er normalt allerede frosset. Mit hår vokser ikke meget hurtigt, men irritation er øget. Jeg besluttede at prøve effekten af ​​lavendel. Det hjælper virkelig. Udover det faktum, at huden i to uger er glat, er det også muligt at undgå rødme med kløe. Jeg smør også huden yderligere med en creme eller lotion efter depilation for at undgå unødige konsekvenser.

Efter test sætter jeg dette værktøj til 5 point. Produktet er mere end ros, opfylder fuldt ud alle de deklarerede egenskaber. Jeg kunne især lide det faktum, at der faktisk er smerten under den procedure, du oplever i det mindste. Så i denne henseende bedrager ikke fabrikanten, selvom jeg ikke rigtig troede, før jeg var overbevist. Jeg ved ikke, hvad chip, men en skarp smerte, når tåre tapen, nej, ikke, at der i anvendelsen af ​​lignende midler - så meget tårer i øjnene nedtonet. Og med denne voks er der kun en lille prikken på fjernelse. Og generelt lavendel voks er lidt ligesom de depilatory vokser jeg kender. Det er mere følsomt i tekstur, af usædvanlig lilla farve med en lille nacre. Det størkner meget hurtigt, i en tyk film, som skal fjernes så hurtigt som muligt blot ti til femten sekunder på kroppen, ellers, så er det svært at gøre. Så det er nødvendigt at behandle hudområderne med små områder, og ikke for eksempel at smøre hele benet på en gang. Det lugter meget godt - ligesom lommer med tør lavendel. Efter depileringsproceduren er huden næsten ikke irriteret, røde pletter og pletter dannes ikke tilsyneladende på grund af tilstedeværelsen af ​​beroligende olier i sammensætningen.

Jeg bestilte en krukke til stikprøven, jeg var meget glad, jeg vil bestille mere. Krukkenes volumen er lille, kun 50 milliliter, men værktøjet viste sig at være meget økonomisk. Jeg havde nok til to fuldgyldige procedurer under hensyntagen til, at depilationen blev udført på et stort område af kroppen: ben, armhuler, bikiniområde. Hun opvarmes i et vandbad, hvor remediet når en halvflydende tilstand meget hurtigt, så du skal nøje overvåge og ikke forlade, mens den opvarmes, for ikke at ødelægge voksen med overophedning. På samme måde fryser den hurtigt. For at have tid til at anvende voksen, inden den frøs, brugte den en bred silikonspatel med en spids kant til at påføre den i et jævnt, men tyndt lag. Efter påføring af voks danner en meget stærk film, som tæt "tager fat på" alle hårene, selv den tyndeste og ubemærket. Fjerner næsten helt ren vegetation.
Efter proceduren behøvede jeg ikke senere, og som det var tilfældet, gik der med pincet og afsluttede, hvad det ikke var færdigt. De smertefulde fornemmelser minimum - trak og prikket kun hvor der var et stift tykt hår. Fjernet fuldstændigt uden at forblive, som det sker med lavkvalitets voks, tæt klæbende pletter på huden, som derefter skal vaskes af og håret fjernes på egen hånd.

Voks er fokuseret på tør og følsom hud, jeg bruger det med glæde. Irritation efter hårfjerning varer maksimalt 2 timer. Og det er en simpel rødme, ingen kløe og ingen efterfølgende skrælning. Når smeltet har voksen en tæt, cremet konsistens. Fra første gang viser det sig at anvende det tyndt og jævnt. Pearl Wax klarer sig med alvorligt hårdt hår og med tyndt blødt. Efter proceduren er huden blød, næret, godt hydreret. Men alt det samme smøres det rigeligt med en fugtighedscreme med beroligende ingredienser. Smeltepunktet er lavt - 37 grader, jeg klarer uden en særlig vokssmelte. Jeg gør alt i et vandbad. Voks er let fjernet fra huden, der er ingen problemer med at slippe af med tørrede klæbrige rester. Ansøgningen er standard, du har brug for en spatel. Men fjernelsen foregår uden strimler, er den frosne masse let revet med hånden. Og i det hele kommer det ikke ud i små stykker.
Voks har ingen udtalt lugt. På benene og på hænderne vokser håret ikke 3-4 uger efter depilation, på ansigtet, i bikiniområdet og i armhulerne op til en og en halv måned. Hele proceduren er meget enkel, det vigtigste er at følge instruktionerne tydeligt for ikke at skade huden.

Min hud er meget følsom og irritabel. Denne voks er måske det eneste middel, hvor jeg ikke behøvede at udføre en masse procedurer for at berolige den betændte hud, udmattende mange cremer, geler og lave mange lotioner. Fordi det allerede indeholder alle hudpleje komponenter, der beskytter det fra mikrotraumas. Disse omfatter bivoks med sårheling og regenererende egenskaber og lavendelolie, som virker som en antiseptisk og anæstetisk og fyrresin, kendt for sin evne til at desinficere og dybe rense epidermis.
Anvendte voks på huden, der tidligere var dampet ud og grundigt skrubbet med skrubbe, så alle indgroede hår ville blive frigjort, og det var ikke nødvendigt at fjerne dem senere med pincet. Efter denne forberedelse fjerner voksen helt alle hårene helt: hårdt og blødt og endda en næppe mærkbar fluff. Og vigtigst af alt, ingen betændelse og irritation efter påføring. Selvfølgelig skal du anvende en fugtighedscreme efter proceduren er stadig nødvendig, men dette er kun for at undgå overdreven tørhed.

Dette værktøj, der ikke kun rengøres, fjerner al uønsket vegetation, men som jeg overbeviste om, forhindrer de nye hår fra hurtigt at vokse tilbage. Hvad andet omkuttet - det faktum, at sammensætningen indeholder naturlige ingredienser i form af olier af helbredende urter, bivoks og vitaminkompleks. Voks uden kunstige farver og derfor hypoallergen.
Pearl Wax smelter hurtigt, bogstaveligt et øjeblik i mikrobølgeovnen, og voksen tager en halvflydende tilstand. Så der er ikke brug for specielle smelteværktøjer, det er de første store besparelser. Den anden besparelse er, at det ikke kræver køb af specialpleje kosmetik for at eliminere virkningerne af voks depilation. Der er næsten ingen irritationer efter proceduren. Huden rødmer naturligvis lidt, men bogstaveligt om en halv time tager det en almindelig farve, ingen røde pletter, ingen peeling og brænding observeres. Jeg sætter det ikke med en spatel, men bare med min hånd. Bær selvfølgelig en latexhandske. Fordi spatelen fumbles i lang tid for at dække et stort område af hud, og voksen hærder hurtigt. Laget fjernes ret smertefrit, som et helt jævnt lag uden at forblive klæbende stykker på huden.

Kold voks, jeg kunne virkelig godt lide, især som den ligger på kroppen. Og ligegyldigt hvilken del, det er lige så godt fordelt på benene og på armhulenes område, selv om armhulenes overflade er mere buet, nogle gange på grund af dette var det nødvendigt at lide lidt med tidligere midler.
Pearl Wax er perfekt påført og fjerner hår fra enhver del lige så godt. Det render naturligvis ikke for evigt, det er stadig en depilation, ikke en epilering. Men i forhold til den samme maskine er resultaterne mere imponerende. Hvis der efter et barberhår fremstår den næste dag, så er huden glat hele ugen efter brug af lavendelvoks.
Voksen selv har en behagelig konsistens, med en violet tinge. Opvarmes hurtigt og bliver til en homogen masse uden klumper og klumper. Er i salg i smuk pakning, plastikburken, stilfuldt udstedt, med en vægt på 50 gr. Denne masse er nok på forskellige måder. Det afhænger af, hvilke zoner der kan depileres og hvor ofte. Hvis der kun er ben og armhuler, så er et gennemsnit på to måneder nok, i betragtning af at jeg brugte en gang om ugen. Hvis hænderne også er inkluderet i planerne for depilation, vil omkostningerne stige. Meget afhænger stadig af din egen hårvækst, de vokser meget hurtigt med mig. Men i hvert fald med lavendelvoks er denne procedure blevet behagelig, smertefri og ikke så hyppig som før.

Et vidunderligt middel, jeg er meget tilfreds med det. Pearl Wax fordele i forhold til konkurrerende voks i mange positioner. Hvis tidligere blev depileringsproceduren en reel ritual, der strækker sig i flere timer, så med denne voks tager det et minimum af tid. Da den er lavet på basis af bivoks og lavendelolie, som har kraftige antiseptiske og analgetiske virkninger, reduceres proceduren til forberedelse til depilering til en simpel rensning af huden. Det er ikke nødvendigt at subtilisere med den indledende anvendelse af anæstetiske cremer på det område, der skal behandles, til pulver med babypulver, således at der efter fjernelse af voks er ingen irritation. Vassen smeltes let, hurtigt påført, og fordeles godt over overfladen. Så det behøver ikke at lægge en masse indsats, udjævning og strækning af lag af huden. Håret griber fast, fjerner roten. Da det ikke giver mening at holde det på huden i mere end ti sekunder, da det hurtigt stiver, så er der ingen smerte, når du fjerner laget. Fjernet simpelthen for hånd, behøver ingen specielle strimler eller andre enheder. Det er synd at det ikke er på det frie marked, du skal bestille på stedet.

Dette er en af ​​de få voksarter, efter hvilken jeg ikke har rødme på huden. Lavendelolie tilsættes til sammensætningen, som blødgør og beroliger det. Generelt har jeg identificeret to slags voks til hårfjerning: Som fjerner håret effektivt, men det gør ondt, og som fjerner håret hårdt, men irriterer ikke huden. Pearl Wax passer ikke ind i nogen af ​​disse kategorier, fordi for al dens effektivitet forårsager voks ikke meget ubehag.
Den eneste ulempe, at enhver voks har, er manglende evne til at fjerne hår fra en stor overflade på en gang. For eksempel på hvert ben udfører jeg denne procedure i flere faser, mens det er nødvendigt at opvarme voksen periodisk, ellers køles den hurtigt og fryser.
Efter den første procedure begyndte hårene først at blive vist efter 10 dage, jeg fjernede dem straks med voks, hvilket nok er grunden til, at jeg udførte følgende procedure efter tre uger og derefter generelt en gang om måneden. Jeg nægtede generelt maskinen, i armhulerne og i bikiniområdet brugte jeg kun voks. Og selv armhulebetændene gjorde ikke ondt, selvom jeg stemte på det værste og endda lukkede mine øjne. Af en eller anden grund gjorde jeg epilering i bikiniområdet oftere - en gang hver anden uge.
Vassen lugter godt med lavendel og fyrretræer, krukken varede i 2,5 måneder.

Voksning med dette værktøj jeg virkelig kunne lide. Alt viser sig hurtigt, rent, pænt og uden efterfølgende irritation af huden. Voksen på konsistensen er meget behagelig, med lavendel lugt, tekstur er meget lettere end lignende produkter. Opvarmer straks - bare et minut i mikrobølgeovnen med en effekt på 750 eller et halvt minut i et vandbad efter kogende vand - og han er klar til at anvende. Når den påføres huden, holder den ikke fast i spatelen og strækker ikke trådene, hvilket er meget irriterende, fordi de forstyrrer ensartet anvendelse. Den resulterende film hærder hurtigt, så den negative påvirkning på huden mindst. Lagret er godt fjernet, og jeg behøver selv ikke behandling af huden med olie, som med andre voks, for at fjerne stramt stykker. Det vigtigste er at forsøge at fjerne det med en rykke og ikke at trække frem og tilbage. Så hårene fjernes med bedre kvalitet, og der er praktisk taget ingen smerte.
Værktøjet er meget blødt og delikat med et rigt sæt af hudpleje komponenter, så du ikke kun kan bruge på benene og underarmområdet, men også i følsomme følsomme steder - til dyb bikini og endda på ansigtet for at fjerne pulver eller overskæg over læben.

Mest af alt jeg kunne lide denne voks, at det er film og kan fjernes helt efter selvhærdning. Du kan gøre det langsomt, du kan ryste, håret er stadig fjernet alt. Under alle omstændigheder gør det ikke ondt.
Sammensætningen af ​​lavendel og mineralolier, fyrharpiks og bivoks. Også her passer alt mig.
Jeg opvarmede voks i et vandbad, det er nødvendigt at omhyggeligt overvåge, at der ikke er vand. På det tidspunkt tager det omkring en halv time. Og sammen med hårfjerning - maksimalt en time.
Ved påføring på huden skal du skubbe den lidt med en spatel. Det er nødvendigt at anvende hurtigt, indtil sammensætningen begyndte at tørre.
Resultatet er meget godt. Hår vokser ikke lang - mindst to uger.
Pearl Wax egnede mig virkelig.

Hvordan lette håret på ben og arme?

Wax strip til hårfjerning Veet