Candela laser hårfjerning

Argumenter til fordel for laser hårfjerning i SOLO:

 • Brug det bedste til dato laserudstyr (Candela, USA);
 • Det mindste antal hårfjerningsprocedurer (sammenlignet med andre mærker af lasere);
 • Hurtige og behagelige sessioner på grund af det patenterede hudkølesystem;
 • Fuldstændig mangel på risiko for indfødning af håret;
 • Ingen hudskade på grund af laser eksponering.
 • Rimelige priser.

All kraft i Candela i kampen mod uønsket hår

De fleste af de eksisterende metoder til fjernelse af uønskede hår giver ikke de ønskede resultater, men også ret smertefulde og forårsager hudirritation. Udseendet af den moderne metode til laserfjerning på Candela-apparatet gør det muligt at glemme disse problemer, hurtigt og effektivt fjerne unødvendig vegetation.

Særlige træk ved hårfjerningsmetoden og selve apparatet

Laser hårfjerning med den rigtige tilgang giver dig mulighed for at slippe af med unødig vegetation i en meget lang periode. Med regelmæssige procedurer bliver det muligt at slippe af med uønskede hår for evigt.

Laser hårfjerning med Candela Gentlelase bruges til at fjerne uønsket hår på kroppen. Enheden er en alexandrit laser egnet til fjernelse af lyse og mørke hår.

Princippet om enheden er baseret på at reducere væksten af ​​uønskede hår. Korrekt valgt bølgelængde påvirker hårpigmentet, og yderligere omdannelse til varmeenergi fører til ødelæggelsen af ​​folliklerne.

Derfor svækker håret, dets vækst stopper, og så sker tabet. Overfladen af ​​huden, mens håret forbliver intakt.

Det skal tages i betragtning, at enheden kun påvirker hårene, der er i fase med aktiv vækst, vil laseren ikke virke på de "sovende" hår. I denne henseende er der behov for adskillige procedurer for at opnå et kvalitativt resultat, da de "sovende" hår vækker.

Epilation bør udføres indtil fuldstændig forsvinden af ​​uønsket vegetation, og dette kan tage fra 2 måneder til et år, hvilket skyldes organismens individuelle karakteristika.

Fordelene ved enheden, der adskiller den fra andre er:

 • hårfjerning fra enhver hudtype
 • ingen forbrændinger
 • Mulighed for anvendelse på følsomme hudområder
 • nyttiggørelse efter proceduren er ikke påkrævet
 • hudforyngelse på grund af virkninger på rynker;
 • fjernelse af pigmentering
 • kæmper mod vaskulære læsioner.

Arealet af laserstråleapparatet Candela adskiller sig fra andre enheder i sin størrelse, hvilket giver ham mulighed for at trænge ind i de dybe follikler. Frekvensen af ​​pulserne i Candela-apparatet er meget højere i sammenligning med andre enheder - det gør det muligt at udføre proceduren meget hurtigere. De har også et kølesystem, som er en ny udvikling, der beskytter huden mod overophedning.

Hvad er enhederne

Candela laser hårfjerningsindretninger er fremstillet af det amerikanske firma Candela Corporation. Produkterne er blevet afsendt til mere end 80 lande rundt om i verden siden 1970. Virksomhederne er repræsenteret ret bredt og opfylder alle standarder og krav. Følgende typer enheder er tilgængelige:

 1. Candela Gentlelase. Det har et indbygget kølesystem og en alexandrit laser.
 2. Gentlemax. Det er muligt at bruge alle tre typer lasere: alexandrit, neodymium, erbium. Enheden fjerner rynker, pigmentering, vaskulære læsioner, udfører peeling, løft.
 3. Gentleyag - universal til at udføre hårfjerning.
 4. Vbeam Perfecta. Den bruges til dermatologiske procedurer, fjerner effektivt strækmærker og bruges til at forynge huden.
 5. Candela laser fraktioneret CO2 RE. Det påvirker både overfladiske og dybe lag af huden.
 6. AlexTriVantage. Fjerner effektivt tatoveringer og alder pletter.
 7. PicoWay. Velegnet til alle hudtyper. Fjerner også tatoveringer og pigmentering.

Således bruges de udstyr, som producenten tilbyder, ikke blot til at fjerne uønsket vegetation, men også for at forynge huden, slippe af med stregmærker, pigmentering, tatoveringer, i kampen mod vaskulære læsioner.

Fordele og ulemper

Candela-enheder er meget populære over hele verden. De vigtigste fordele ved laser hårfjerning med Candela alexandrite laser er:

 1. Effektivitet. For flere procedurer giver metoden et langvarigt resultat.
 2. Komfort. På grund af alexandritdysen og afkølingseffekten er proceduren fuldstændig smertefri.
 3. Sikkerhed. Køleffekten forhindrer overophedning af huden og derved forebygger forekomsten af ​​forbrændinger. Laserstråler påvirker kun folliklerne selv uden at have nogen indflydelse på kroppen.
 4. Bevist kvalitet.
 5. Kan bruges til alle hudtyper og til alle zoner, herunder bikiniområdet.

Efter epilation forsvinder fænomenet rødhed i huden efter et par timer, hvilket giver dig mulighed for at udføre proceduren til enhver tid, der passer til kunden.

Kontraindikationer

Candela har nogle kontraindikationer for epilering, så det anbefales at konsultere en specialist på forhånd. Udfør ikke proceduren med:

 • inflammatoriske processer af anden art;
 • åbne skader, hudskader
 • Tilstedeværelsen af ​​ondartede eller godartede neoplasmer;
 • herpes, diabetes, infektionssygdomme i det akutte stadium;
 • graviditet og amning
 • individuel intolerance
 • Tilstedeværelsen af ​​mol i stedet for behandling med en laserstråle.

Det anbefales ikke at udføre proceduren på garvet eller mørk hud, da melanin er placeret nøjagtigt i det, og eksponering for strålen kan forårsage forbrændinger. Også det forventede resultat fra proceduren vil ikke være på grå eller lys rødt hår på grund af det lave indhold af melaninpigment i dem.

Instruktioner for epilering

Candela laser hårfjerning, som enhver anden metode, kræver forberedelse. Til dette har du brug for:

 1. Forsøg læge-kosmetologen for at få råd om den kommende manipulation.
 2. En måned før proceduren skal du stoppe med at bruge andre midler til at fjerne uønsket vegetation (voksstrimler, shugaring osv.).
 3. To uger før hårfjerning bør ikke solbade.
 4. For laser hårfjerning på Candela alexandrite laser, bør du fjerne hår ved hjælp af en barberkniv mindst en dag. Dette vil gøre det muligt for hårene at nå den ønskede længde (1-2 mm) og det aktive vækststadium. Ellers påvirker laserstrålen ikke håret og pærerne.
 5. Før sessionen udføres en dagtest på følsomheden af ​​huden - dette reducerer risikoen for bivirkninger.
 6. Under udførelsen af ​​en session er det nødvendigt at lægge specielle beskyttelsesbriller.

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning udføres i en automatiseret tilstand, hvilket eliminerer medicinske fejl. Under proceduren leder lægen laseren til det ønskede område af huden.

Under dens indflydelse er der en mekanisk effekt på hårakslen. Efter hudbehandling af en specialist påføres et specialmiddel for at reducere irritation.

Pas efter proceduren

Efter proceduren har huden også brug for pleje, for dette:

 • i løbet af dagen bør ikke udsættes for vandbehandlet hudoverflade;
 • dette område bør ikke gnides med en vaskeklud;
 • i løbet af ugen er det forbudt at solbade på stranden eller i solariumet;
 • Når du går udenfor i to uger, skal du anvende en beskyttende creme til det behandlede område.
 • Hvis resten er planlagt, skal proceduren udføres to uger før eller to uger efter den.

Antallet af procedurer, der skal udføres for at opnå det ønskede resultat varierer med hver enkelt, hvilket bestemmes af organismens individuelle karakteristika. Men efter den første epilering, et fald i antallet af uønskede hår, sænker deres vækst, udtynding og svækkelse.

anmeldelser

Anmeldelser om hårfjerningsapparat Candela for det meste positive. Mange kvinder bemærker, at dette er den mest effektive metode til at fjerne uønsket vegetation, så du helt kan slippe af med håret i lang tid.

Men i svarene taler de undertiden om ubehagelige følelser og smerter under proceduren.

Del dine anmeldelser om hårfjerning med Candela i kommentarerne efter artiklen.

konklusion

Candela-enheder har vist sig på den positive side rundt om i verden. Laser hårfjerning med deres brug giver dig mulighed for at fjerne hår i lang tid med den rigtige tilgang, selv for evigt.

Den nye udvikling i form af en køleeffekt gør proceduren smertefri og sikker. Der er imidlertid kontraindikationer for laserfjerning, så det er vigtigt at konsultere en specialist, inden manipulationen udføres.

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning

Problemet med uønsket hår på ansigt og krop er et af de mest almindelige æstetiske problemer i verden og gælder for både mænd og kvinder.

Løsningsmuligheder

Der er mange forskellige muligheder for fjernelse af hårfjerning, som f.eks. Barbering, plukning, depilatory cremer, voksning osv., Men de fleste af dem bringer kun midlertidig lindring. Permanent og langvarig hårreduktion kan kun opnås ved at anvende høj energi direkte på hårsækken. I tilfælde af laser hårfjerning er dette energien af ​​laserlys udsendt af lyset.

Hvordan virker laser hårfjerning?

Komplet fjernelse eller permanent reduktion af uønsket hårvækst ved hjælp af laserstråling er baseret på det videnskabelige princip om selektiv fotothermolyse, når laserstrålen af ​​en korrekt valgt bølgelængde er rettet mod håret i behandlingsområdet, absorberer melaninet indeholdt i håret og målet for laseren det lys, der omdannes til termisk energi.

Akkumuleringen af ​​varmeenergi bevirker ødelæggelsen af ​​hårsækkene, såvel som stamceller og fodringskasser forbundet med dem, mens huden omkring håret forbliver ubeskadiget. Nogle follikler vil ikke blive beskadiget, fordi de var i en "sovende" tilstand, derfor er det nødvendigt at adskille flere procedurer med et bestemt interval for fuldstændig fjernelse eller for at opnå et varigt resultat.

Laser energi påvirker hårsækkenet, ødelægger det og stopper fremtidig vækst.

For en vellykket og sikker fjernelse af uønsket hår ved laser hårfjerning, skal du omhyggeligt vælge det anvendte energiforbrug afhængigt af de enkelte patienters individuelle egenskaber, såsom hudfarve, tykkelse og hårfarve for at beskadige hårsækkene, men ikke påvirke det omgivende væv.

Hårfjerning hos patienter med mørk hud er vanskeligere på grund af den høje koncentration af melanin i deres hud som en konkurrerende kromofor. I sådanne tilfælde kan laser hårfjerning være mere smertefuldt og mindre sikkert på grund af den store risiko for forbrændinger og hyperpigmentering.

Candela lasere til hårfjerning

Candela er den ubestridte verdensleder inden for laser hårfjerning markedet, der optager mere end 40% af alle systemer installeret til hårfjerning, og dette lederskab er ikke utilsigtet. Siden 90'erne i det sidste århundrede har blinde lasere vist sig at være pålidelige, effektive og sikre systemer til epilering. På grund af den højeffekt, korte pulsvarighed og det unikke patenterede kryogene hudkølesystem demonstrerer Gentle lasere den højeste effekt af epileringsprocedurer, hvilket fjerner lige lys og tyndt fluffhår. Den legendariske pålidelighed af Candela lasere, den enorme ressource af lampepumpe- og krystallaserhoveder sikrer lave ejendomsomkostninger, høj omkostningseffektivitet af procedurer og en hurtig afkast af investeringer til kliniske ejere.

GentleLase Pro-U

Den mest berømte alexandrit-laser i verden for hurtig og effektiv fjernelse af hår og alder. Ifølge de fleste eksperter er det GentleLase Pro-U-laseren, der betragtes som benchmark for kvalitet og guldstandarden for laserfjernesystemer.

Laser hårfjerning ved hjælp af enheden "Sandela"

Hver kvinde ønsker at være ejer af en glat velplejet hud uden tegn på overskydende hår, og ethvert middel er godt til at bekæmpe dette problem. I dag gør brug af nye teknologier inden for kosmetologi det muligt at bruge den unikke Candela laser hårfjerningsmetode til sikkert og effektivt at slippe af med unødvendig vegetation.

Princippet om metoden

Den mest pålidelige mulighed for at fjerne unødvendigt ansigtshår eller ansigtshår, der opfylder kravene til moderne kosmetologi, er Candela Gentlelase-enheder. De er en alexandrit laser designet til hårfjerning af mørkt og let hår.

At slippe af med vegetation ved hjælp af sådan manipulation som Candela laser hårfjerning er baseret på at reducere væksten af ​​uønsket hår (princippet om selektiv fotothermolyse).

Dette betyder, at apparatet til laserstråling med en korrekt valgt bølgelængde rettet mod det epilerede område virker på pigmentet indeholdt i håret og omdanner til termisk energi ødelægger folliklerne. Således holder håret op og vokser, mens huden rundt forbliver intakt.

Effektiviteten af ​​hardware kosmetologi er bestemt primært af den enhed, der bruges til at gennemføre det.

Det er værd at bemærke, at for en Candela laser hårfjerning session, er det nødvendigt, at håret er i øjeblikket i den fase af aktiv vækst, da strålen ikke vil arbejde på "sovende" pærer. Det er af denne grund, at et fuldgodt resultat kræver flere procedurer som opvågningen af ​​de resterende upåvirkede follikler. Sessioner skal gentages indtil fuldstændig forsvinden af ​​overskydende vegetation, og denne proces tager fra 2-3 måneder til et år afhængigt af organismens individuelle karakteristika, hårets tykkelse og struktur samt den korrekt valgte tidsplan for procedurer.

Allerede under manipulationen opnås en kosmetisk effekt, da fjernelse af overskydende vegetation forekommer i øjeblikket for eksponering for stråleenergien. I slutningen af ​​3-4 sessioner går håret ind i samme udviklingsstadium, hvilket gør det muligt for hver efterfølgende procedure at slippe af med det største antal pærer.

Fordelene ved enheden

For at forstå, hvorfor Candela Gentlelase-laserprocessormaskinen betragtes som et af verdens mest populære systemer, bør du gøre sig bekendt med fordelene ved en laser:

 • pålidelighed - kommer først og giver et langvarigt resultat for flere procedurer. Som praksis viser, er mængden af ​​ansigtshår reduceret med 80% inden for seks måneder efter 2 sessioner med Candela-apparatet;

Vigtige fordele ved apparatet, som signifikant adskiller det fra alle andre systemer, omfatter følgende:

 • fjerner vegetation fra enhver hudtype (i modsætning til andre lasersystemer, der kun arbejder med mørkt hår, fjerner denne enhed lys og tynd);
 • forlader ikke forbrændinger;
 • bruges til følsomme områder af kroppen
 • kræver ikke rehabilitering
 • fremmer hudforyngelse gennem rynkefjernelse;
 • fjerner pigmenterede læsioner;
 • kæmper mod vaskulære læsioner.

Hvad skelner denne model fra andre analoger?

Ved sammenligning af Candela Gentlelase med andre lasersystemer er der indlysende fordele, for eksempel:

 • Spotstrålen på laserstrålen i denne enhed adskiller sig i størrelse fra pletterne af andre typer laseranordninger af dens størrelse. Dette gør det muligt for strålen at trænge ind i folliklerne af dybt voksende hår.
Princippet om virkningen af ​​apparatet Candela bestemmes af typen af ​​procedure
 • Forøgelse af frekvensen af ​​pulserne i denne model gør det muligt at fremskynde sessionen næsten fordoblet med hensyn til lignende enheder (bearbejdning af ben udføres i 25 minutter, for overlæbeområdet vil det tage 3-5 minutter).
 • Ny udvikling (hudkølesystem) beskytter kroppen mod overophedning. Særlige områder anvendes på de områder, der er forberedt til proceduren, med hvilken overfladen afkøles, og som følge heraf reduceres opfattelsen af ​​smerte og ubehag.
 • Evnen til at foretage en session på det rigtige tidspunkt for klienten, da fænomenet hudrødhed forsvinder inden for få timer, og unødig vegetation forsvinder under manipulation.
 • Da strålerne på enheden ikke påvirker kroppen, og kun påvirker folliklerne, er laser hårfjerning Candela fuldstændig uskadelig.

Forbereder sessionen

Som med en hvilken som helst procedure, skal laser hårfjerning udarbejdes på forhånd:

 • besøge en kosmetolog og få råd om den kommende manipulation;
 • en måned før sessionen er det værd at stoppe brugen af ​​metoder til hårfjerning (elektriske epilatorer, voks, shugaring);
 • Må ikke solbade i 2 uger før proceduren;
 • Ved Candela-hårfjerning skal du fjerne vegetationen på problemområdet med en barbermaskine mindst en dag før sessionen, så hårene når den ønskede længde (1-2 mm) og den aktive vækstfase. Denne betingelse er obligatorisk, ellers vil strålen ikke være i stand til korrekt at påvirke håret og dets pære;
Laser effekter kan forårsage ubehag og lugt, de første resultater vurderes om to uger
 • Før sessionen (pr. Dag) skal du teste for følsomheden af ​​huden. Hvis følsomheden øges, kan der være ubehagelige konsekvenser, såsom misfarvning af huden, udseende af blærer eller skorper. Ifølge testresultaterne er det muligt at minimere mulige konsekvenser i forvejen;
 • Brug øjenbeskyttelse under din session.

Da lasermanipulationer er automatiserede elimineres risikoen for medicinsk fejl.

Hudpleje efter proceduren:

 • Efter afslutningen af ​​manipulationen anbefales det ikke at udsætte det behandlede område af kroppen i mindst en dag;
 • Gnid ikke disse områder med en vaskeklud;
 • I løbet af ugen anbefales det ikke at solbade på stranden eller i solariumet;
 • Når du går udenfor, anbring en beskyttende creme på de epilerede områder (to uger);
 • Når du planlægger en ferie om sommeren, skal du tage tid til hårfjerningsproceduren to uger før eller efter ferien.

Hvor mange sessioner er der brug for?

Besvar spørgsmålet om antallet af sessioner for fuldstændig fjernelse af overskydende vegetation, og intervallerne mellem dem kan baseres på gennemsnittet (fra 5 til 7 procedurer med en pause på 6-8 uger).

Som regel kan kun en erfaren kosmetolog oprette en passende procedureplan, idet han har undersøgt resultaterne af undersøgelsen og de individuelle egenskaber hos klientens krop.

Derudover er der en række grunde, der også påvirker den nødvendige manipulation, for eksempel:

 • epilering område;
 • hormoner;
 • arvelighed;
 • tilstedeværelse (fravær) af solskoldning.

Et kendetegn ved laseren i denne model er, at resultatet efter en procedure er tydeligt synlig:

 • mængden af ​​affald vegetation falder;
 • væksten sænker
 • hår bliver tyndere og svagere.

Kontraindikationer

Konsulterende kosmetolog vil bidrage til at afklare spørgsmålet om kontraindikationer af metoden og sikre deres tilstedeværelse eller fravær. Du kan ikke udføre hårfjerning af hardware i følgende tilfælde:

 • onkologi;
 • hudsygdomme;
 • graviditet.

Så sørg for at pålideligheden og populariteten af ​​lasermetoden for at fjerne unødvendig vegetation (som bekræftet af talrige kundeanmeldelser), bør du helt sikkert forsøge at forstå, at dette er løsningen, der løser problemet med overskydende vegetation.

Laser hårfjerning med Candela alexandrite laser

"Laser æstetik" er et professionelt center for medicinsk kosmetologi, som gennemfører laser hårfjerningsprocedurer hos Candela i Skt. Petersborg og Moskva til en overkommelig pris. Vi bruger de mest kraftfulde og effektive amerikanske premium-enheder Candela GentleLase Pro. Hårfjerning med alexandrit laser, ifølge vores kunder og førende hudlæger-kosmetologer i verden, giver dig mulighed for at få et godt resultat, når du arbejder med I-IV hudtyper (det vil sige næsten alle indbyggere i Rusland og CIS).

Fordelene ved hårfjerning i laser æstetik

Alexandrite laser til hårfjerning mærke Candela GentleLase Pro er "guldstandarden" i den moderne skønhedsindustri. De vigtigste fordele ved at bruge dette unikke udstyr omfatter følgende fordele:

 • høj effektivitet. Laser hårfjerning med Candela alexandrite laser giver et mærkbart resultat efter den første session. Hemmeligheden bag en sådan effektivitet ligger i apparatets øgede kraft, takket være antallet af procedurer reduceret. Efter den første session bliver håret i behandlingsområdet tyndere, lettere og vokser meget sjældnere. Vores kunder i deres anmeldelser om epilering med alexandrit laser i Moskva og Skt. Petersborg noterer sig særligt sikkerheden for udsættelse for huden og effektens lange varighed;
 • alsidighed. Laser hårfjerning med candela alexandrite laser udføres med dyser med øget diameter - op til 18 mm. Dette giver mulighed for at bruge 1 puls til at behandle et større område end ved brug af andet udstyr. Ved hjælp af Candela alexandrit laser til epilation kunne vi reducere procedurens tid. Desuden arbejder Candela laser hårfjerningsmaskiner i Skt. Petersborg og Moskva effektivt på både mørkt og let hår (med undtagelse af grå og depigmenteret hår);
 • komfort. Den epilering, der udføres af os i Skt. Petersborg og Moskva ved hjælp af en Alexandrit-laser, er behagelig for kunden. Et kraftigt DCD dynamisk kølesystem spreder en kryogen ind i behandlingsområdet før og straks efter flash. Som følge heraf afkøles huden, så risikoen for forbrændinger er helt elimineret. På grund af afkøling med en kryogen i epileringsprocessen med en alexandrit-laser i St. Petersborg og hovedstadens centrum, kan en ekspert øge stråleffektens effekt til et bedre resultat.

Egenskaber ved laser hårfjerning Candela i St. Petersburg eller Moskva

Hårsækkene udvikler sig cyklisk og går gennem flere udviklingsstadier - anagen, catagen, telogen. Når epilationen udføres med alexandrit laser i Skt. Petersborg og Moskva, fjernes hår i den aktive vækstfase. Follikler, der er i andre faser, er ikke i stand til at opfatte strålen, de ligger dybt i hudvævene og er derfor utilgængelige til fjernelse under den første session. Efter ca. 30-50 dage begynder det nye hår at vokse i det behandlede område, men det bliver mindre, lettere og tyndere end de tidligere. Dette skyldes udskiftningen af ​​hårfollikeludviklingscykler. Derfor fjerner laser hårfjerning "Kandela" i Moskva og St. Petersborg kurser og sikrer dermed fuldstændig hårfjerning.

For at påvirke alle folliklerne og stoppe hårvæksten, skal du gennemgå 5-10 procedurer. Takket være de handlinger og overkommelige priser for laserfjerning med alexandrit laser i Moskva og St. Petersborg, er der nu en effektiv procedure tilgængelig for alle, der vender sig til vores center. Vedligeholdelsesprocedurer udføres normalt 1-2 gange om året.

Månedlige kampagner og priser for laser hårfjerning (hårfjerning) med alexandrit laser i St. Petersburg eller Moskva samt vurderinger af proceduren i Laser æstetik kan findes på vores hjemmeside. Vi anbefaler også at læse vores artikel "Myter om laser hårfjerning".

Hvordan fjerner laser hårfjerning med Candela?

Hardware procedurer for hårfjerning skelnes af sikkerhed, et effektivt resultat og en præcis effekt på folliklerne. Der findes flere typer af lignende teknikker, som hver især har visse funktioner og egenskaber. Epilation med alexandrit laser er kort, smertefri og har et godt resultat. For at opnå denne effekt anvendes en Candela laser, som er et højteknologisk og præcist instrument.

Funktioner af teknikken

Laser hårfjerning har flere fordele og giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår i meget lang tid. Regelmæssig og korrekt gennemførelse af sådanne procedurer sikrer permanent hårfjerning. Et sådant resultat kan kun opnås med den rigtige tilgang, og derfor har du brug for råd fra en specialist. Brugen af ​​alexandrit laser kræver også overholdelse af alle regler, kontraindikationer og viden om funktionerne i hardwareproceduren Sanda.

Enheden præsenteres i form af en optisk kvantegenerator. Effekten af ​​enheden er ret høj, og bølgelængden varierer fra 700-820 nm. Den særlige egenskab ved en sådan anordning ligger i dens hurtige handling, men samtidig er spektret af infrarød stråling til stede. Pulsen har en varighed på 2-30 ms. Hovedemitteren er alexandrit, som er beriget med krom. Egenskaberne ved denne enhed kan effektivt slippe af med overskydende og uønsket hår, hvilket giver en glat hud i lang tid. Samtidig er fjernelse af hår evigt muligt, men dette kræver et forløb af procedurer og ekspertrådgivning.

Laserens handling refererer til den selektive type. I dette tilfælde reagerer strålen kun på pigmentmelaninet, som er placeret i pæren. Effektiv handling skyldes den store diameter af lysfladen, som er 18 mm. Denne funktion giver dig mulighed for at behandle et vigtigt område i en kort periode. Efter proceduren med alexandrit laser er der ikke noget spor af håret tilbage, men for at slippe af med vegetationen for evigt er det kun muligt ved hjælp af et laserepilationskursus.

Fordelene ved laser hårfjerning med alexandrit type apparat er som følger:

 • Kort varighed af proceduren og minimal ubehag, smertelindring anvendes;
 • Enheden har funktionen til at afkøle huden, hvilket giver komfort ved fjernelse af overskydende, uønsket hår;
 • Laser hårfjerning sessioner er velegnet til både kvinder og mænd, såvel som for enhver hudtype;
 • Enkel forberedelse og evnen til at håndtere enhver zone, for eksempel en bikini dyb eller arme over albuen;
 • Effektiviteten af ​​laseren til hårfjerning, såvel som varige og langvarige resultater.

Professionel hårfjerning candela - en proces der eliminerer uønsket vegetation for evigt. For at nå dette mål er det vigtigt at udføre ordentlig træning, rådføre sig med en specialist og gennemføre et fuldt udbud af procedurer. Denne tilgang giver dig mulighed for effektivt at lave en bikini dyb, arbejde dine hænder over albuen, fjerne hår på benene og andre områder af kroppen. Alsidigheden af ​​laser hårfjerning candela giver dig mulighed for at slippe af med vegetationen og give en glat hud.

Kontraindikationer og forberedelse

En effektiv metode til hårfjerning candela er designet til at fjerne hår på forskellige områder af kroppen med enhver hudtype og vegetation struktur. Denne funktion gør proceduren populær, men der er visse kontraindikationer og regler for candela epilationsteknologi. Derfor anbefaler kosmetologer forudgående konsultation med en specialist, som gør det muligt at undgå forskellige bivirkninger for både mænd og kvinder.

Enheden candela fjerner ubehag under hårfjerning. Den store diameter af lysområdet gør det muligt hurtigt at fjerne hårfjerning over et stort område. Samtidig er laseren i stand til at fjerne pigmentpletter såvel som vaskulære formationer og foryngelse af ansigtsområdet. Derfor er epilering med alexandritapparat efterspurgt og universelt.

For at sikre en positiv virkning af proceduren er det vigtigt at tage hensyn til kontraindikationerne:

 • Inflammatoriske processer af forskellige typer, åbne sår og hudirritation;
 • Dannelse af en ondartet eller godartet type
 • Herpes, diabetes, infektionssygdomme i perioden for eksacerbation;
 • Graviditet og amning i kvinder;
 • Tilstedeværelsen af ​​grå, meget lyse og røde hår i behandlingsområdet anvender candela.

De mest teknologisk avancerede enheder giver dig mulighed for at udføre hårfjerningsprocedurer af forskellige typer, og hudfarven kan være nogen. Fraværet af kontraindikationer til gennemførelsen af ​​processen giver dig mulighed for at lave en dyb bikini, behandle hænder over albuen eller benene. Den hvide linje i underlivet udsættes også for proceduren, samt overflade af hænderne fuldstændigt. Som følge af kurset elimineres vegetationen fuldstændigt og permanent, men antallet af sessioner afhænger af farve og type hår, kroppens genetiske egenskaber og andre faktorer.

For at opnå et godt resultat uden ubehagelige konsekvenser er det vigtigt at forberede epilering af candela. Længden skal være mindst 2 mm, og du bør ikke solbade ca. 2 uger før processen. Det er umuligt at anvende voks, shugaring eller andre metoder til hårfjerning, da enheden muligvis ikke giver det ønskede resultat. Beauticians udfører laser fjernelse af overskydende hår så præcist og omhyggeligt som muligt, hvilket gør det muligt at forsigtigt behandle en dyb bikini, arme over albuen, og den hvide linje i underlivet er også udsat.

Effektiviteten af ​​hårfjerningsproceduren ved hjælp af en alexandrit laser afhænger af mange faktorer. De mest teknologisk avancerede og funktionelle enheder gør det nemt at behandle en bikini dybde, ben, arme over albuen og andre områder. Under alle omstændigheder er forudgående samråd med en specialist inden for laser hårfjerning obligatorisk. Denne tilgang er nøglen til et vellykket resultat af laserproceduren og bevarelsen af ​​helbredet.

Laser hårfjerning Candela Max Pro - moderne teknologi til bekæmpelse af uønsket hår

Hvis tidligere mange var bange for at beslutte sig for laser hårfjerning på grund af det faktum, at denne procedure er ret smertefuld og tidskrævende, nu har alt ændret sig.

Laser hårfjerning på enheden Candela Max Pro - en moderne, hurtig og smertefri måde at slippe af med hår på ansigt og krop.

I vores klinik er der en indsats om laserfjerning: Vi tilbyder rabat på 40%! Læs mere her.

Med fremkomsten af ​​Candela Max Pro kan du glemme de tidligere procedurer og give mere ubehag end godt. Barbering, depilation, shugaring - alle disse procedurer gav ikke en varig virkning, hvilket medførte hudirritation, udseende af betændelse og indgroet hår. Nu kan disse problemer forblive i fortiden. Nu vil vi fortælle dig, hvad der er proceduren for hårfjerning på den nyeste generation Candela Max Pro.

Hvad tilbyder proceduren?

Kombinationen af ​​de to typer lasere, alexandrit og neodym, høj energitæthed og et stort område af flashen fjerner Candela-enheden hurtigt og effektivt uønsket hår.

 • Det påvirker både mørkt og blondt hår.
 • Epilation er mulig selv i mørk hud, men ikke i nærværelse af frisk tan (op til to til fire uger).
 • Der er ingen indvækst af hår og hudirritation, som efter andre metoder til at slippe af med hår.
 • Luftkølesystemet og det dynamiske kølesystem lindre smerte.
 • Intet behov for at vokse hår, laser vil handle på minimale længde af håret.

Funktioner af proceduren:

For en laserflash behandles et område på 10 mm på ansigtet og op til 18 mm på kroppen. Således tager Candela laser hårfjerning af begge ben i gennemsnit 30-40 minutter, og behandlingen af ​​armhulerne er kun 5-10 minutter. Laser hårfjerning er mulig selv i sarte områder: strålen trænger grundigt og beskadiger ikke vævet. En bred vifte af indstillinger gør det muligt for skønhedseksperten at tilpasse enheden til en bestemt persons behov: kraften i pulsen, bølgelængden osv.

Under og efter proceduren er en lille prikken mulig, hvilket ikke varer mere end 20 minutter. Der er ingen opsvingstid efter proceduren. Bortset fra nogle af nedenstående regler, som skal følges i 2-3 uger efter hårfjerning, fortsætter livet som normalt: du kan gå, spille sport, møde venner osv.

Da nogle hårfollikler er i ro, kan laseren ikke påvirke alle hår på én gang. Derfor, når de "sovende" pærer vækker, vil der kræves et par flere procedurer. Deres hyppighed vil bestemme skønhedseksperten.

Det skal bemærkes, at i tillæg til hårfjerning anvendes anordningen i vid udstrækning i kosmetiske procedurer. Dens fordelagtige og foryngende virkning på huden bruges i kampen mod vaskulære netværk og rynker. Under påvirkning af laserstrålen dannes der nye kollagenforbindelser, som reducerer ar, ar, stregmærker.

Kontraindikationer

Laser hårfjerning på enheden Candela Max Pro udføres ikke:

 • hvis du er under 18
 • gravide og ammende kvinder
 • i nærværelse af friskbrun (op til to uger);
 • under den inflammatoriske proces ved stedet for den tilsigtede behandling med en laser; med vaskulære sygdomme, diabetes mellitus uden for det akutte stadium, der tager antibiotika og kræft.

Hvordan forbereder man sig på proceduren?

Tre uger før proceduren er enhver anden epilering udelukket, bortset fra barbering og i to til fire uger en brunbrun. Umiddelbart inden proceduren anbefales det ikke at anvende kosmetik på huden, især hvis der er alkohol i sammensætningen.

Hvad skal man gøre efter proceduren?

Umiddelbart efter eksponering for laserhår forsvinder. På dette tidspunkt kan du ikke foretage hårfjerning, ellers vil laseren ikke kunne handle på hårsækken. Det er tilladt at barbere voksende hår. Efter proceduren kan kosmetologen ordinere fugtgivende hudmidler, for eksempel, bepantin.

Inden for en måned efter hårfjerning kan ikke solbade. Hvis du stadig solbade, så sørg for at bruge en creme med en SPF på mindst 50 for alle åbne områder af kroppen (selv i byen). For et stykke tid, nægte at besøge saunaen, badet og poolen. Også i nogle dage afsæt produkter, der indeholder syrer (frugt, salicylsyre) og alkoholer.

Da laseren ødelægger hårsækken, sænkes hårvæksten, og efter nogle behandlinger stopper det helt. Kunstnere garanterer normalt op til 10 års glat hud. Det er dog værd at huske på, at hormonelle udsving kan udløse genoptagelse af hårvækst.

Laser hårfjerning Candela Max Pro - moderne teknologi til bekæmpelse af uønsket hår

De første tegn på hudens aldring bliver synlige allerede i 30 år. Denne proces forværres af en intens livsrytme (stress, søvnmangel) og dårlig økologi. Læger og kosmetologer arbejder aktivt på nye former for foryngelse, herunder stamceller og deres virkninger på kroppen.

Massage er ikke forgæves betragtes som en af ​​de vigtigste måder at bekæmpe cellulite og fedtindskud på. Takket være en særlig teknik forbedres tilstanden af ​​huden, stofskiftet stimuleres, kroppens volumen reduceres. På Diplomat Clinics Center kan du få tilbud om to typer korrigerende massage: SLIM og lymfedræning.

Nu giver kosmetologi mulighed for at løse problemerne med aldring og glødning af huden uden skalpels og en lang rehabilitering. En sådan metode er for eksempel kontureret plast. Denne procedure fjerner fine rynker og glatter de dybe. Derudover giver den dig mulighed for at give den ønskede mængde læber, hage og kindben.

Melsmon blev udviklet og først anvendt i Japan i 1950. Det har en fantastisk effekt på kroppen: det antages, at mere end hundrede sygdomme kan helbredes med Melsmon. Dens effektivitet har vist sig ved mange undersøgelser.

Licensnummer 77-01-002834. Oplysningerne på webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud. Kategori 18+. Ved at kontakte os for tjenester, accepterer du behandlingen af ​​dine personlige data i overensstemmelse med privatlivspolitik.

Epilering af Alexandrite Laser

Hårfjerning med alexandrit laser kaldes ofte "ren hårfjerning". For at opnå det ønskede resultat er 6 til 8 smertefrie procedurer med et interval på 1,5 til 2 måneder tilstrækkelige. Med deres hjælp kan du permanent slippe af med hår på alle dele af kroppen og ansigtet.

 • fordele
 • Laser egenskaber
 • Princippet om drift
 • Indikationer for proceduren
 • Kontraindikationer

Fordele ved epilering ved hjælp af Alexandrite Candela laser

Eliminerer overskydende vegetation på kroppen.

Proceduren har ingen sæsonbestemte begrænsninger.

Ingen speciel træning kræves

Proceduren tager meget lidt tid.

Fjerner håret permanent permanent

Mulig epilering af enhver del af kroppen.

Proceduren er velegnet til både mænd og kvinder.

Påvirkningen er kun på hårsækken, huden er ikke beskadiget

Effektiv til alle hår og hudtyper

Proceduren er smertefri og komfortabel takket være kølemundstykket.

Resultatet er synligt umiddelbart efter den første procedure.

Eliminerer overskydende vegetation på kroppen.

Proceduren har ingen sæsonbestemte begrænsninger.

Ingen speciel træning kræves

Proceduren tager meget lidt tid.

Fjerner håret permanent permanent

Mulig epilering af enhver del af kroppen.

Proceduren er velegnet til både mænd og kvinder.

Påvirkningen er kun på hårsækken, huden er ikke beskadiget

Effektiv til alle hår og hudtyper

Proceduren er smertefri og komfortabel takket være kølemundstykket.

Resultatet er synligt umiddelbart efter den første procedure.

karakteristika

Epilation med alexandrit laser i Moskva udføres ved hjælp af det innovative Candela apparat (lavet i USA). Pålideligt, sikkert udstyr har opnået høje karakterer fra fagfolk, kunder og demonstrerer følgende egenskaber.

 • Lysbølgelængden er 755 nm.
 • Indtrækningsdybden er op til 1,8 mm.
 • Pulsvarigheden er op til 30 ms.
 • Indbygget hudkølesystem.
 • Universalitet af procedurer.
 • Ingen smerter, forbrændinger eller skader på huden.
 • Ingen rehabiliteringsperiode.

Anmeldelser af epilering med alexandrit laser bekræfter høj effektivitet af eksponerings- og komfortprocedurer.

Princippet om drift

Den høje effektivitet ved epilering med alexandrit laser er baseret på det naturlige fænomen af ​​selektiv fotothermolyse - melanins evne til at absorbere lysbølger. Deres retningsvirkning fører til opvarmning af pigmentet, den efterfølgende ødelæggelse af vækstzonen i håret og follikelet. Den døde follikel og hårakslen falder naturligt ud.

Indikationer for proceduren

Metoden er magteløs mod grå, for lys eller farveløst fluffhår, der ikke indeholder melanin. Hårfjerning med alexandrit laser er vist for ejere af mørkt hår, hvis pigment aktivt absorberer lysstråler. Fremgangsmåden kan ty til kvinder og mænd, der vil permanent slippe af med hår på ansigt og krop. Især relevant for sin bedrift i følgende tilfælde.

 • Hår vokser meget hurtigt (eller tykt) efter depilering.
 • Brug af traditionelle metoder til depilation forårsager irritation (ømhed) af huden.
 • Tilstedeværelse af indgroet hår.

Det skal forstås, at alexandritlaseren kun er effektiv i forhold til hår, der er i aktiv vækststadiet - det er ca. 20% af håret. Det vil tage lidt tid at fjerne de såkaldte sovende follikler - de skal gå ind i vækststadiet. Herefter kan de udsættes for lys og ødelægge. Derfor vil det ikke lykkes at løse problemet for 1 procedure. For en radikal fjernelse af håret skal du færdiggøre et kursus, hvis varighed afhænger af det individuelle tempo i follikulær vævning og hårvækst.

Laser hårfjerning Candela i Zelenograd

1 master

Priser: fra 599 til 9900 / sr.

Priser: fra 599 til 9900 / sr.

Priser: fra 599 til 9900 / sr.

Priser: fra 599 til 9900 / sr.

Priser: fra 599 til 9900 / sr.

 • Laser hårfjerning Candela - en bred base af specialister
 • 7 ekspertanmeldelser
 • Laser hårfjerning Candela i Zelenograd fra 9900 rubler.

Hvor skal man starte?

Find ud af hvilken service du leder efter.

Modtag tilbud fra masters med priser

Kommuniker direkte og vælg det bedste for dig.

Body epilation

Laser hårfjerning

Fjern hurtigt og smertefrit håret på enhver del af kroppen, stop deres vækst for evigt, kun laser epilering er i stand.

Hvorfor hjælper laser hårfjerning dig?

Hårets sammensætning indeholder melanin, og jo mørkere håret er, desto mere er dette pigment i det, der beskytter mod UV-strålingens skadelige virkninger. Laser epilation, hvor strålen direkte påvirker håret, forårsager melanin at varme op, hvilket forårsager forstyrrelse i hårets struktur og de skibe, der fodrer follikelen. I et split sekund bliver et hår skørt og falder ud. Derfor kan laser hårfjerning af ansigt og krop gøre dig i stand til at slippe af med overskydende vegetation og holde din hud glat. Laser hårfjerning er perfekt til både kvinder og mænd og bruges til afhugning af forskellige dele af kroppen.

Hvor mange laser hårfjerningsprocedurer er nødvendige?

Selvfølgelig er alt individuelt og afhænger af typen af ​​hud, farve og tykkelse af håret, såvel som det valgte laser eksponeringsapparat. Men som regel er et kursus på 8-10 procedurer med et interval på ikke mere end 1 gang pr. Måned (og undertiden mindre ofte) nok til at løse problemet.

Hvad er forskellene i laser hårfjerning fra andre måder at slippe af med hår?

Ud over høj effektivitet har proceduren andre fordele:

 • Smertefri, selv på de mest følsomme områder af huden (ansigt, lyske, bikini osv.)
 • Ingen risiko for hudskade
 • Efter laser hårfjerning af kroppen, vil du ikke have indgroet hår og rødme.
 • Evnen til at behandle store områder inden for en session.
 • Fjernelse af gråt og tykt, tykt hår

GMTClinisk epilation: Effektiv og sikker

Enhver, der beslutter at fjerne hår med en laser, skal huske, at denne procedure kræver viden og erfaring. Hvis det udføres analfabeter, kan det føre til forbrændinger, hypo eller hyperpigmentering af de behandlede områder af kroppen, betændelse i huden. Derfor skal der søges efter en specialist, der kan klare denne opgave. På GMTClinic gennemgår læger regelmæssigt træning i nye laserteknikker og bruger det nyeste udstyr, der giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre en epileringsprocedure.

For hårfjerning bruges, foreslår vi at bruge den bedste laserteknologi:

 • Candela Gentle Lase Pro er en alexandrit laser, der giver det højeste strømniveau og er egnet til behandling af huden af ​​enhver fototype. Det kan bruges til laser hårfjerning af ryg, arme, ben, underarm, ansigt af andre dele af kroppen. Designet af laseren giver et kølesystem, der eliminerer muligheden for forbrændinger.
 • MeDioStar Next er en bløddiode laser. På grund af tilstedeværelsen af ​​et sæt dyser anvendes det med succes til behandling af de mest komplekse områder, for eksempel laser hårfjerning bikini. Effektiv med garvet hud. Ingen sæsonbestemte begrænsninger.
 • Quanta System Duetto er et italiensk system, der kombinerer begge typer lasere (alexandrit og neodym) i sit design og er i stand til at klare hårfjerning af enhver kompleksitet, endda slippe af med grå hår.

Kombinere forskellige teknologier og vælge det bedste udstyr, kan klinikspecialisterne opnå de bedste resultater!

Egenskaber ved epilering af individuelle dele af kroppen

Afhængig af det behandlede område varierer procedurens varighed og omkostninger samt antallet af sessioner, der skal udføres for at opnå resultatet. For eksempel:

Laser hårfjerning bikini giver dig mulighed for permanent at slippe af med vegetationen i de intime områder for at undgå ubehag og irritation, helt fjerne hårets indvækst, mulig med andre former for hårfjerning. Proceduren tager cirka 30 minutter, og antallet af sessioner spænder fra 6 til 10. Afhængigt af kundens ønsker bliver epikeret dyb bikini (eller total bikini) hos GMTClinic.

Komfort og komfort ved laser hårfjerning i det intime område bliver ofte hovedargumenterne ved beslutningen om, hvorvidt man vælger en hel hårfjerningsmetode, fordi et glat og fejlfrit bikiniområde er en fornemmelse af, at en moderne velplejede kvinde hurtigt vender sig til og senere ikke vil vende tilbage til forældede hårfjerningsmetoder.

Epilation af armhuler varer kun 15 minutter, antallet af procedurer - 6-8. Fremgangsmåden tolereres let, ubehag er minimal. Det er meget populært både blandt kvinder og mænd, uanset årstiden.

Laser hårfjerning af benene - den mest komfortable procedure afhænger af behandlingsområdet (underben eller lår og underben) kan vare fra 40 minutter til 1,5 timer. Antallet af sessioner - fra 8 til 12. Resultatet af proceduren vil være helt glat og delikat hud. Desuden har laser hårfjerning af benene en positiv effekt på cellulær niveau, stimulerende kollagen syntese.

Laser hårfjerning hænder - en af ​​de mest populære procedurer, fordi hænderne altid er i syne og mørke, velmærkede hår, ødelægge dem håbløst. Proceduren udføres i ca. en halv time og gør huden af ​​hænderne glat og velplejet. Laser hårfjerning af hænder - proceduren er helt smertefri og giver dig mulighed for at slippe af med vegetationen med huden af ​​enhver art.

At fjerne hår fra ryggen er normalt tilgodeset af mænd, fordi i overensstemmelse med moderne kanoner er vegetationen upassende her. Behandlingsområdet er stort nok, så proceduren varer mindst en time, men er helt smertefri og kræver ikke en nyttiggørelsesperiode: sandsynligheden for irritation og hudskader er helt udelukket.

Så hvis overskydende hår er blevet et problem, lav en aftale med GMTClinic: moderne teknologier, pålideligt udstyr, og erfarne medarbejdere hurtigt og sikkert og med maksimal komfort vil slippe af med unødvendig vegetation.

Prisliste

Alexandrite Hårfjerning (Candela GentleLase Pro)

Hvilken laser skal du vælge til fjernelse af håret: diode eller alexrit?

Hvordan man holder op med at bekymre sig om overskydende hår for evigt, alle de nødvendige oplysninger og anmeldelser om laser hårfjerning på ansigtet