Kosmetologistation GentleMax Pro

Du forlader en anmodning eller tilmelder dig via telefon

En erfaren kosmetolog foretager en undersøgelse, vælger indstillingerne for maksimal effektivitet og sikkerhed.

Der udføres en procedure, hvor kølesystemet udløses før hver puls for patientkomfort.

Glat hud uden hår i slutningen af ​​proceduren

anmeldelser

Jeg er meget tilfreds med din laser maskine. Jeg forsøgte sandsynligvis lasere 4, før jeg opnåede gode resultater. Hår vokser ikke i 3. måned, og det er en sejr for mig. I naturen er jeg sort og mit hår er tykt, der er mange af dem. Jeg troede ikke engang, at du virkelig kan slippe af med håret i så lang tid. Tak!

09/03/2017 Irina Savelieva

Jeg blev vant til shugaring, det passede mig et stykke tid. Men selv da var jeg for doven til at gå til epilationen en gang om måneden for at leve uden hår. Jeg besluttede at lave en laser. Jeg læste om forskellige enheder, jeg så priserne fra 1500 til 10 000 pr. Procedure. Jeg ville ikke gøre billigt, min kæreste lavede sådan en billig epilering på en slags apparat, hendes hår forsvandt et stykke tid og begyndte at vokse endnu stærkere. Jeg fandt gode anmeldelser på internettet om Candela, jeg kunne godt lide prisen på Diplomat Clinics og lægen Dina Kasyanova. Jeg bestod den 2. procedure, og jeg er glad for, at jeg vendte mig til dig. Jeg ser gode resultater

09/14/2017 Olga

Efter at have forsøgt mange måder at fjerne hår på (creme, voks, lasere) forstod jeg, at det er bedre at finde en god laser og en læge (nemlig en læge!) Det fungerer godt på det. Lægen Veronika Ulyatovskaya havde det samme med, at hun var mere end sikker, da hun lærte at Veronika har arbejdet på laseren allerede i 10 år. Jeg har resultatet, jeg gjorde bikini. Var bange for, at det er et følsomt område, men alt gik godt!

GentleMax Pro

to lasere i et system

GentleMax Pro - et omfattende laserapparat til kosmetologi

Komplekse system til kosmetologi GentleMax Pro tilbyder en højere hastighed, kraft og alsidighed af procedurer end noget andet multi-bølge lasersystem.

GentleMax Pro kombinerer den hurtigste og mest kraftfulde 755 nm alexrit laser på markedet med den samme kraftfulde 1064 nm Nd: YAG laser, der giver en række meget effektive kosmetiske procedurer fra epilering til alle hudtyper til fjernelse af godartede pigmenter og vaskulære læsioner, herunder skibe fødder.

Den store pletstørrelse på 20/22/24 mm gør GentleMax Pro til den hurtigste tobølge laser på markedet for epilering.

Kombinationen af ​​alexandrit laser (GentleLase Pro) og ND: YAG laser (GentleYag Pro) giver mulighed for at løse mange æstetiske problemer:

 • Laser hårfjerning - til alle hudtyper, herunder garvet hud
 • Pseudofolliculitis skægvækstzone
 • hæmangiomer
 • rosacea
 • Vaskulære læsioner
 • Vascular mesh på ansigtet
 • Store åre i ansigt og ben
 • Pigmenterede læsioner
 • Diffus rødhed
 • Udglatning rynker
 • foryngelse
 • Hudløft (løft)
 • Neglesvamp behandling

Fordele ved enheden GenleMax Pro:

hurtigere

En højere frekvens på 2 Hz giver dig mulighed for at tage flere patienter hurtigere.

To-bølge-system

Den nemme ergonomiske manipulator med at give bølgelængde både 755 nanometer og 1064 nanometer for maksimal brugervenlighed.

Forskellige spotstørrelser

Forskellige punktstørrelser fra 1,5 til 24 mm er anatomisk bekvemme og giver en mere optimal overførsel af energi.

Lille pletstørrelse

Lasermachine GentleMax Pro tilbyder et specialbilsystem med dobbeltbølgelængde og en pletstørrelse på 1,5 / 3/5/3 × 10 mm til fjernelse af vaskulære og pigmentlæsioner. Spotstørrelse 5 mm tillader behandling af neglesvamp.

Stor pletstørrelse

Den dobbelte bølgelængde og nye pletstørrelser på 20, 22 og 24 mm (den største på markedet) kan reducere procedurens tid og øge patientens komfort.

Avanceret, intuitiv touchscreen display

Den avancerede skærm giver dig mulighed for lettere at vælge og gemme parametrene for proceduren.

Variabel pulsvarighed

Pulsvarigheden fra mikrosekund til millisekund giver fremragende resultater og sikkerhed ved fjernelse af pigment- og vaskulære læsioner på huden af ​​forskellige typer.

Laseren går som en konstruktør

Du kan minimere omkostningerne ved din virksomhed ved at erhverve GentleMach Pro - kun med alexandrit laser. Efter en tid, til et gebyr, udstyre det med en neodym-laser.

Dynamisk eller luftkølesystem af epidermis - dit valg

Vælge en af ​​kølemulighederne - Air Cooling Compatible ™ (ACC ™) luftkøling eller Dynamic Cooling Device ™ (DCD ™) dynamisk kryogen køling for at spare tid og give permanent beskyttelse til epidermis.

 • Air Cooling Compatible ™ (ACC) luftkølesystem, der giver køling med en intens luftmængde ved en bestemt temperatur.
 • Dynamic Cooling Device ™ (DCD ™) dynamisk kølesystem. Den patenterede dynamiske køleanordning "Candela" udsender næsten køligt lavtemperaturkølemiddel sammen med strålingen af ​​en laserpuls.

Laseren Apparatet GentleMax Pro giver dig mulighed for at arbejde på alle hudtyper, samtidig med at proceduren bliver effektiv, smertefri og sikker.

Fordelene ved at bruge bølger af to forskellige længder:

 • Valget af den optimale bølgelængde for hver procedure: hårfjerning, behandling af vaskulære lidelser, fjernelse af godartede pigmentpletter eller behandling af huden, der er påvirket af solskoldning, er et synligt resultat efter den første procedure.
 • Ændring af bølger af forskellige længder til fjernelse af håret giver dig mulighed for at bruge en mere egnet laser afhængigt af hudfarve og hårtype - der er ikke behov for at bruge to forskellige systemer for at opnå et optimalt resultat og for at proceduren skal være sikker for klienten.
 • Evnen til at udføre et sæt procedurer for en klient i et besøg.
 • En bred vifte af kosmetiske procedurer vil tiltrække et stort antal kunder, giver dig mulighed for hurtigt at genvinde systemet og nå en stabil indkomst.
 • GentleFACIAL er et eksklusivt program for anti-aging behandlinger på GentleMax Pro laser til at løse næsten alle tegn på aldrende hud. Laserpulsenergien stimulerer syntesen af ​​ungt kollagen i de dybe lag af dermis, hvilket giver elasticitet, elasticitet, glathed og frisk hudfarve. Udjævning af rynker, fjernelse af ansigtsbeholdere, hyperpigmentering, forbedring af hudtonens ensartethed, fjernelse af sol og alder pletter - alt dette kan du tilbyde til patienten i overensstemmelse med hans individuelle behov.

Avanceret GenleMax Pro teknologi

Der findes andre multiwave-systemer på markedet, men ingen af ​​dem er så hurtige, effektive og alsidige som GentleMax Pro. Sammenlignet med konkurrenter er forskellen indlysende.

Forbedret brugergrænseflade

Forbedret grænseflade på berøringsskærmen gør det nemt at indstille de optimale parametre i proceduren og gemme dem. GentleMax spørger brugeren en række spørgsmål i tilstanden "Guided Mode", som hjælper med at bestemme de optimale systemindstillinger baseret på patientens individuelle egenskaber.

Beskyttelse af epidermis

Med GentleMAX Pro-laseren har du mulighed for hudkøleindstillinger: Luftkølingsteknologi og vores eksklusive Air Cooling Compatible (ACC) applikator eller den patenterede Dynamic Cooling Device ™ (DCD ™), som sprøjter en kryogen på huden før og efter laserpulsen, giver patienten maksimal komfort.

Stor spotdyse, dynamisk kølesystem (DCD)

GentleMax Pro

GentleMax Pro

Multifunktionel Alexandrit-Neodym Laser

Brug af laser GentleMax Pro

 • Laser hårfjerning
 • Fjernelse af pigmentpletter
 • Laserforyngelse

Fordele for patienter

 • Best resultater i flere behandlinger til forskellige hudtyper.
 • Hurtige resultater, super hurtig levering af koncentreret kraftig energi
 • Minimal risiko og ubehag

Fordele for din praksis

 • Høj ydeevne og lav vedligeholdelse
 • Brugervenlig og ergonomisk, egnet til ethvert kontor

GentleMax Pro laser er en kompleks kosmetologistation, der i en enkelt enhed indeholder en konfiguration af to "guldstandarder" - GentleLase Pro-U alexandritlaseren med en bølgelængde på 755 nm og GentleYag Pro-U neodymiumlaseren med en bølgelængde på 1064 nm. Med den nye GentleMax Pro laser har praktikere evnen til at integrere forskellige teknologier, hvilket gør det til det mest kraftfulde og komplette system til æstetisk medicin på markedet i dag.

Når det drejer sig om at skabe en hurtig og effektiv laser til fjernelse af hår, er alle parametre vigtige. To bølgelængder i GentleMax Pro laser tillader at behandle forskellige patientkategorier. Takket være den største pletstørrelse på 24 mm, en stor energitæthed og variabel pulslængde, ændrer GentleMax Pro-laseren ideen om en højhastigheds laser til hårfjerning.

Fordelene ved at bruge to forskellige bølger

Du kan vælge den optimale bølgelængde for hver procedure - uanset om det vil være: hårfjerning, behandling af vaskulære lidelser, fjernelse af godartede pigmentpletter eller behandling af huden påvirket af solskoldning - under alle omstændigheder vil resultatet være fremragende og takket være dynamisk køleteknologi DCD-hudklienten vil ikke opleve ubehag.

Ændring af bølger af forskellig længde under en hårfjerningsprocedure giver dig mulighed for at vælge en mere egnet laser til en bestemt hårtype og hudtype - der er ikke behov for at bruge to forskellige systemer for at opnå et optimalt resultat og for at gøre proceduren sikker for klienten.

Evne til at udføre flere procedurer for en klient under et besøg.

En lang række procedurer vil hjælpe med at tjene flere kunder og øge deres indkomst.

Beskyttelse af epidermis

GentleMax Pro tilbyder et udvalg af flere hudkøleindstillinger - luftkølet ACC (Air Cooling Compatible) eller ved hjælp af en DCD (Dynamic Cooling Device), patenteret og integreret i Laser Dynamic Cooling System, baseret på kryogen sprøjtning før eller efter en puls på huden, som giver uovertruffen patientkomfort.

Avanceret teknologi. Imponerende magt. Reelle resultater

Selvfølgelig er der andre multi-bølgesystemer, men ingen af ​​disse platforme kan tilbyde øget hastighed, effektivitet og alsidighed af GentleMax Pro. I sammenligning med konkurrenter er det let at mærke forskellen.

Stort udvalg af spotdiametre fra 1,5 til 24 mm

Udseendet af store pletter på Pro-serien har givet meget positiv feedback, især med hensyn til hårfjerningsprocedurer på ryg og ben. Generelt giver kombinationen af ​​høj energi og effektivitet af en langpulsbølge af en alexandrit laser en stor fordel og bringer et nyt produktivitetsniveau.

De store pletstørrelser, der er tilgængelige på GentleMax Pro, kan betydeligt reducere procedurtiden uden at ofre effektiviteten. At reducere procedurens tid gør det muligt at tage et stort antal patienter, hvilket gunstigt påvirker udviklingen af ​​min virksomhed.

GentleFACIAL

GentleFACIAL er et eksklusivt program for anti-aging behandlinger på GentleMax Pro laser til at løse næsten alle tegn på aldrende hud.

Laserpulsenergien stimulerer syntesen af ​​ungt kollagen i de dybe lag af dermis, hvilket giver elasticitet, elasticitet, glathed og frisk hudfarve. Udjævning af rynker, fjernelse af ansigtsbeholdere, hyperpigmentering, forbedring af hudtonens ensartethed, fjernelse af sol og alder pletter - alt dette kan du tilbyde til patienten i overensstemmelse med hans individuelle behov.

De store pletstørrelser, der er tilgængelige på GentleMax Pro, kan betydeligt reducere procedurtiden uden at ofre effektiviteten. At reducere procedurens tid gør det muligt at tage et stort antal patienter, hvilket gunstigt påvirker udviklingen af ​​min virksomhed.

Laser hårfjerning - anmeldelse

Fantastisk resultat. Alexandrite Laser Candela

Jeg vil også dele med alle mine indtryk og erfaring med laser hårfjerning.

Forarbejdet område: total bikini

Laser: Alexandrite Laser Candela GentleMax Pro

Perioden og antallet af afsluttede procedurer: I 1 år fik jeg 6 procedurer

Pris: i Surgut i klinikken for æstetisk og laser kosmetologi "A-clinics" 7000 rubler, i Novosibirsk i centrum af laser hårfjerning "Elix" 4300 rubler

Procedure tid: 5 minutter

De første 5 procedurer, jeg tog i byen Surgut, den 6. i byen Novosibirsk på den tilsvarende laser Candela GeantleLase

Fra den første procedure var jeg meget glad og besluttede at gå til slutningen, et år er gået, og jeg har glemt, at der er problemer / ubehag med overskydende vegetation, især på et så vigtigt og intimt sted.

Efter den første og anden procedure var intervallet nøjagtigt en måned, 2-3 omkring 2 måneder, 3-4 2 måneder, 4-5 3,5 måneder, 5-6 næsten 4 måneder alt gik glat)) Jeg kom ikke på skema, nemlig efter Jeg lancerede den tredje eller fjerde procedure og kom ikke til proceduren som det skulle, så jeg var nødt til at bruge en barbermaskine. Men håret allerede efter den tredje procedure bliver mindre hyppig, meget tyndere, følelsen af ​​at du er en teenager og lige begyndt at dukke op) og efter den fjerde har jeg alle fluffen hvide begyndt at vokse)))

Under proceduren skal håret være udenfor (1-3 mm), efter proceduren er det nødvendigt at barbere det og derved fremkalde væksten af ​​dem, der sidder inde i den indkapslede, så de kan fjernes på den næste procedure og så videre, indtil der sker noget. " klatre ud. " Desuden forsvinder de døde og brændte hår inde i nogle få dage. Personligt efter den tredje eller fjerde procedure havde jeg intet at rengøre med en barbermaskine. Og ikke solbade før og efter 10-14 dage, måske pigmenteringen kan gå eller der vil være en forbrænding, på stærkt brændt hud også de gør ikke denne procedure på denne laser. Generelt giver hver læge om proceduren før og efter detaljerede anbefalinger, og så videre vil alt fortælle dig detaljeret hvad og hvordan.

Sårhed i proceduren. Jeg ved ikke, hvorfor de siger, at det er smertefrit, det gør ondt på mig og alle mine veninder, det gør endda meget ondt! I klinikkerne før proceduren tilbyder de bedøvelse, men jeg har aldrig brugt det, det forekommer mig, det er spild af penge))) Jeg roer mig selv, at skønhed kræver ofre!

Rådgivning: Gå ikke lige før menstruationen, bedst efter "disse" dage og ikke gå efter stormfulde natfester, du skal være rolig og hvile, så du vil ikke være så smertefuld i løbet af proceduren))

Jeg anbefaler laser hårfjerning på alexandrit laser candela. Dette er en virkelig cool ting, hvorfor har du brug for hår? De skal slippe af med det))

Laserenhed CANDELA GentleMax Pro

Arbejder i klinikker:

værdighed

Nyheden inden for kosmetologimaskinmarkedet fra CANDELA kombinerer kapaciteterne i to avancerede pulssystemer - GentleLase Pro U-alexandrit-laseren og GentleYag Pro U-neodymiumlaseren (i dag er disse de hurtigste og kraftigste lasere med høj ydeevne). Resultatet oversteg alle forventninger til udviklere, fordi den nye model CANDELA GentleMax Pro tillod at kombinere effekterne af laserstråling med en bølgelængde på 755 og 1064 nm. Dette udviste i høj grad evnen til alexandrit-neodymlaseren inden for laserfjernelse og hardwareforyngelse: det kan bruges til alle hudtyper 1-6.

Variabel pulslængde er ikke den eneste fordel ved CANDELA GentleMax Pro-laser over konkurrenter. Systemet er også udstyret med en dobbelt kølemekanisme, som eliminerer smerter og ubehag under proceduren. Desuden er denne laser det bedste valg til epilering af store områder af kroppen (ryg, ben, mave osv.).

Princip for driften af ​​CANDELA GentleMax Pro Alexandrite-Neodymium Laser

Laserstråling med en bølgelængde på 755 eller 1064 nm. genereret af et system med en fluxdensitet på op til 520 J / cm2. Penetreres ind i cellerne, absorberes laserstrålen af ​​det intracellulære væske og farvede elementer, hvilket fører til hurtig opvarmning af cellerne og deres efterfølgende destruktion. Dette er især effektivt med hensyn til farvede hårsække, som bruges som grundlag for effektiv laserfjerning. Kombination af laserstråling af alexandrit og neodymtypen er det muligt hurtigt at klare fjernelsen af ​​ikke kun mørke hår på krop og ansigt, men også lys, der udvider anvendelsesområdet for CANDELA GentleMax Pro laser.

Ud over de store muligheder for epilering gør det ovenfor beskrevne funktionsprincip for den nye Alexandrite-Neodymium laser fra CANDELA det muligt at opnå effektiv foryngelse med den laveste risiko for patientens hud. Enheden er velegnet til arbejde med hud af enhver type, uanset dens egenskaber - europæisk, asiatisk, kaukasisk mv. Specialisten kan ændre indstillingerne baseret på hudtonen.

Tekniske fordele ved CANDELA GentleMax Pro laser

Takket være brugen af ​​innovative teknologier i GentleMax Pro-systemet kombineres flere teknologiske innovationer på én gang:

Variabiliteten af ​​laserpulslængden - laseren giver dig mulighed for at vælge denne parameter i intervallet fra 0,25 til 100 ms;

Muligheden for at vælge spotdiameteren - den maksimale diameter af laserpletten til dette system er 24 mm, som ikke kan tilbyde noget lignende system på markedet for hardware kosmetologi;

Unik brugergrænseflade - på grund af at computerens kontrolcenter med en widescreen touch-skærm muliggør manuel indstilling af alle parametre, reducerer risikoen for specialistfejl og øger procedurens effektivitet;

Det eksklusive program for anti-agingprocedurer Gentle FACIAL - På grund af muligheden for retningsbestemt laserstråling til at trænge ind i de dybe lag af dermis, når du vælger dette program aktiveres produktionen af ​​kollagen, hvilket giver hudens elasticitet og elasticitet;

Dobbelt kølesystem - CANDELA GentleMax Pro alexandrit-neodym-laser kombinerer et dynamisk kølesystem (DCD) og luftkøling (ACC). Den første er tilvejebragt ved brug af et specielt kølemiddel, mens den anden kun opererer gennem en retningskølet luftstrøm. Dette giver dig mulighed for helt at fjerne enhver smerte og ubehag, der opstår som følge af termiske procedurer.

Anvendelsen af ​​alexandrit-neodym-laser CANDELA GentleMax Pro

CANDELA GentleMax Pro lasersystemet har fundet bred anvendelse i kosmetologi:

 • laser hårfjerning af enhver del af kroppen og ansigtet;
 • fjernelse af alt synlige blodkar, edderkopper og tegn på rosacea;
 • eliminering af hyperpigmenterings manifestationer - fregner, mol, store fødselsmærker og senile alderspots;
 • laser foryngelse ved hjælp af Gentle FACIAL programmet.

Enhver procedure, der udføres med CANDELA GentleMax Pro alexandrit-neodymiumlaseren sikrer fuldstændig sikkerhed for patienten og løser fuldstændigt problemet med lige små manifestationer af komplikationer efter proceduren. Derudover kan muligheden for samtidig udførelse af flere kosmetiske procedurer, såsom laserhårfjerning og laserforyngelse, betragtes som en ubestridelig fordel ved systemet.

Laser hårfjerning på enheden Candela GentleMax

Laser hårfjerning - den mest effektive og moderne måde at slippe af med unødvendig vegetation. For det første er det hurtigt (selv for de længste ben tager det ikke mere end 40 minutter), og for det andet - smertefrit. Op til 40% af håret forsvinder efter den første procedure.

Vi anvender enheden Candela GentleMax - en omfattende kosmetologistation, den seneste videnskabelige udvikling af verdensledende inden for fremstilling af lasere, det amerikanske selskab Candela. Enheden er en kombination af to lasere fra den nyeste generation.

Hvorfor er laser hårfjerning så effektiv?

Under proceduren opvarmer laser øjeblikkeligt håret, der indeholder pigmentmelaninet (det er i alt hår undtagen grå) og hårsækken (pære). Som følge heraf falder folliklen sammen. Hårudtynding, falder ud (straks eller efter 4-6 dage). Efter 4-6 uger aktiveres backuppærerne (som var i hvilemodus ved epileringstidspunktet og ikke var påvirket af laseren) aktiveret og begynder at vokse. Laserfjernelsesproceduren gentages flere gange, indtil håret forsvinder. Efterhånden bliver håret mindre, det bliver tyndere og mindre mærkbart.

Hvor mange procedurer er nødvendige for at opnå et permanent resultat (hårtab)?

Gør det ondt

Candela GentleMax-apparatet kombinerer høj ydeevne og komplet sikkerhed. Takket være det mest avancerede dynamiske kølesystem er sandsynligheden for smerte og forbrændinger helt elimineret. Under proceduren føler du næsten ingenting, i ekstremt sjældne tilfælde er der en lille følelse af varme.

Candela gentlemax pro

Laser hårfjerning - til alle hudtyper, Næste.

HydraFacial

HydraFacial MD®-proceduren består af 6 trin. På hver fase anvendes unike HydroPeel®-dyser.

Plasma løft

En af de mest populære procedurer i de førende klinikker i USA, Japan, Storbritannien, Next.

Aptos Exilance Vizazh

Aptos er den mest progressive og minimalt invasive metode til æstetisk korrektion, Next.

Laser hårfjerning Candela Gentle Max Pro

Til klinikken for æstetisk kosmetik "Aklinik" er der erhvervet et nyt komplekst lasersystem Candela GentleMax Pro, der kombinerer to typer af bølgelængderlasere, der genkendes af kosmetologens "guldstandarder" i en enhed - GentleLase Pro alexandrit-laser og neodymium GentleYag Pro. I dag er det sikkert at sige, at GentleMax Pro er det mest kraftfulde og effektive lasersystem, der anvendes i kosmetologi, som ikke har nogen analoger.

På grund af de forskellige bølgelængder af proceduren ved hjælp af lasersystemet løser Candela Gentlemax Pro en lang række æstetiske problemer:

 • hårfjerning
 • korrektion af vaskulære ændringer i huden
 • fjernelse af pigmentpletter

Alexandrite laser af den nye generation GentleMax Pro har kun absorberet de bedste egenskaber hos de tidligere dokumenterede enheder. Takket være den kompetente og præcise integration af forskellige teknologier, især en stigning i laserstrålens størrelse, er laserprofilen nu fjernet flere gange hurtigere og mere effektivt og vigtigst - smertefri for patienten.

Neodymlaseren GentleYAG er den hurtigste og kraftigste pulserende laser, der giver mange fordele for ansigtsbehandlinger. Laseren er et glimrende valg til behandling af vaskulære læsioner som telangiectasia, vinpletter, rosacea, edderkopper på ansigt og ben. Herunder kan du fjerne dybe skibe placeret dybt. Som følge af behandling observeres et markant fald i erytem. I modsætning til forskellige andre systemer kan GentleYAG påføres alle hudtyper, selv om sommeren, uden risiko for komplikationer.

En bred vifte af indstillinger gør det muligt for lægen at vælge de optimale parametre afhængigt af patientens individuelle egenskaber. Den ubestridelige fordel ved GentleMax Pro-laseren er det integrerede dynamiske hudkølesystem DCD. Det eliminerer ubehag under proceduren. Hudens kølesystem gør det muligt at udføre procedurer mere effektivt, men samtidig er det sikkert, fordi lægen kan øge laserkraften uden at skade patientens hud. Derudover giver den en effektiv beskyttelse af huden med forskellige niveauer af melanin, herunder mørk hud, og giver proceduren mulighed for at udføres under forhold, der er behagelige for patienten året rundt for alle hudtyper.

"A-Clinic" er placeret på: ul. Krylova, 36. Modtagelse foregår fra 9.00 til 21.00 uden fridage. Telefon til orientering: 930-930.

Laser hårfjerning ved hjælp af enheden "Sandela"

Hver kvinde ønsker at være ejer af en glat velplejet hud uden tegn på overskydende hår, og ethvert middel er godt til at bekæmpe dette problem. I dag gør brug af nye teknologier inden for kosmetologi det muligt at bruge den unikke Candela laser hårfjerningsmetode til sikkert og effektivt at slippe af med unødvendig vegetation.

Princippet om metoden

Den mest pålidelige mulighed for at fjerne unødvendigt ansigtshår eller ansigtshår, der opfylder kravene til moderne kosmetologi, er Candela Gentlelase-enheder. De er en alexandrit laser designet til hårfjerning af mørkt og let hår.

At slippe af med vegetation ved hjælp af sådan manipulation som Candela laser hårfjerning er baseret på at reducere væksten af ​​uønsket hår (princippet om selektiv fotothermolyse).

Dette betyder, at apparatet til laserstråling med en korrekt valgt bølgelængde rettet mod det epilerede område virker på pigmentet indeholdt i håret og omdanner til termisk energi ødelægger folliklerne. Således holder håret op og vokser, mens huden rundt forbliver intakt.

Effektiviteten af ​​hardware kosmetologi er bestemt primært af den enhed, der bruges til at gennemføre det.

Det er værd at bemærke, at for en Candela laser hårfjerning session, er det nødvendigt, at håret er i øjeblikket i den fase af aktiv vækst, da strålen ikke vil arbejde på "sovende" pærer. Det er af denne grund, at et fuldgodt resultat kræver flere procedurer som opvågningen af ​​de resterende upåvirkede follikler. Sessioner skal gentages indtil fuldstændig forsvinden af ​​overskydende vegetation, og denne proces tager fra 2-3 måneder til et år afhængigt af organismens individuelle karakteristika, hårets tykkelse og struktur samt den korrekt valgte tidsplan for procedurer.

Allerede under manipulationen opnås en kosmetisk effekt, da fjernelse af overskydende vegetation forekommer i øjeblikket for eksponering for stråleenergien. I slutningen af ​​3-4 sessioner går håret ind i samme udviklingsstadium, hvilket gør det muligt for hver efterfølgende procedure at slippe af med det største antal pærer.

Fordelene ved enheden

For at forstå, hvorfor Candela Gentlelase-laserprocessormaskinen betragtes som et af verdens mest populære systemer, bør du gøre sig bekendt med fordelene ved en laser:

 • pålidelighed - kommer først og giver et langvarigt resultat for flere procedurer. Som praksis viser, er mængden af ​​ansigtshår reduceret med 80% inden for seks måneder efter 2 sessioner med Candela-apparatet;

Vigtige fordele ved apparatet, som signifikant adskiller det fra alle andre systemer, omfatter følgende:

 • fjerner vegetation fra enhver hudtype (i modsætning til andre lasersystemer, der kun arbejder med mørkt hår, fjerner denne enhed lys og tynd);
 • forlader ikke forbrændinger;
 • bruges til følsomme områder af kroppen
 • kræver ikke rehabilitering
 • fremmer hudforyngelse gennem rynkefjernelse;
 • fjerner pigmenterede læsioner;
 • kæmper mod vaskulære læsioner.

Hvad skelner denne model fra andre analoger?

Ved sammenligning af Candela Gentlelase med andre lasersystemer er der indlysende fordele, for eksempel:

 • Spotstrålen på laserstrålen i denne enhed adskiller sig i størrelse fra pletterne af andre typer laseranordninger af dens størrelse. Dette gør det muligt for strålen at trænge ind i folliklerne af dybt voksende hår.
Princippet om virkningen af ​​apparatet Candela bestemmes af typen af ​​procedure
 • Forøgelse af frekvensen af ​​pulserne i denne model gør det muligt at fremskynde sessionen næsten fordoblet med hensyn til lignende enheder (bearbejdning af ben udføres i 25 minutter, for overlæbeområdet vil det tage 3-5 minutter).
 • Ny udvikling (hudkølesystem) beskytter kroppen mod overophedning. Særlige områder anvendes på de områder, der er forberedt til proceduren, med hvilken overfladen afkøles, og som følge heraf reduceres opfattelsen af ​​smerte og ubehag.
 • Evnen til at foretage en session på det rigtige tidspunkt for klienten, da fænomenet hudrødhed forsvinder inden for få timer, og unødig vegetation forsvinder under manipulation.
 • Da strålerne på enheden ikke påvirker kroppen, og kun påvirker folliklerne, er laser hårfjerning Candela fuldstændig uskadelig.

Forbereder sessionen

Som med en hvilken som helst procedure, skal laser hårfjerning udarbejdes på forhånd:

 • besøge en kosmetolog og få råd om den kommende manipulation;
 • en måned før sessionen er det værd at stoppe brugen af ​​metoder til hårfjerning (elektriske epilatorer, voks, shugaring);
 • Må ikke solbade i 2 uger før proceduren;
 • Ved Candela-hårfjerning skal du fjerne vegetationen på problemområdet med en barbermaskine mindst en dag før sessionen, så hårene når den ønskede længde (1-2 mm) og den aktive vækstfase. Denne betingelse er obligatorisk, ellers vil strålen ikke være i stand til korrekt at påvirke håret og dets pære;
Laser effekter kan forårsage ubehag og lugt, de første resultater vurderes om to uger
 • Før sessionen (pr. Dag) skal du teste for følsomheden af ​​huden. Hvis følsomheden øges, kan der være ubehagelige konsekvenser, såsom misfarvning af huden, udseende af blærer eller skorper. Ifølge testresultaterne er det muligt at minimere mulige konsekvenser i forvejen;
 • Brug øjenbeskyttelse under din session.

Da lasermanipulationer er automatiserede elimineres risikoen for medicinsk fejl.

Hudpleje efter proceduren:

 • Efter afslutningen af ​​manipulationen anbefales det ikke at udsætte det behandlede område af kroppen i mindst en dag;
 • Gnid ikke disse områder med en vaskeklud;
 • I løbet af ugen anbefales det ikke at solbade på stranden eller i solariumet;
 • Når du går udenfor, anbring en beskyttende creme på de epilerede områder (to uger);
 • Når du planlægger en ferie om sommeren, skal du tage tid til hårfjerningsproceduren to uger før eller efter ferien.

Hvor mange sessioner er der brug for?

Besvar spørgsmålet om antallet af sessioner for fuldstændig fjernelse af overskydende vegetation, og intervallerne mellem dem kan baseres på gennemsnittet (fra 5 til 7 procedurer med en pause på 6-8 uger).

Som regel kan kun en erfaren kosmetolog oprette en passende procedureplan, idet han har undersøgt resultaterne af undersøgelsen og de individuelle egenskaber hos klientens krop.

Derudover er der en række grunde, der også påvirker den nødvendige manipulation, for eksempel:

 • epilering område;
 • hormoner;
 • arvelighed;
 • tilstedeværelse (fravær) af solskoldning.

Et kendetegn ved laseren i denne model er, at resultatet efter en procedure er tydeligt synlig:

 • mængden af ​​affald vegetation falder;
 • væksten sænker
 • hår bliver tyndere og svagere.

Kontraindikationer

Konsulterende kosmetolog vil bidrage til at afklare spørgsmålet om kontraindikationer af metoden og sikre deres tilstedeværelse eller fravær. Du kan ikke udføre hårfjerning af hardware i følgende tilfælde:

 • onkologi;
 • hudsygdomme;
 • graviditet.

Så sørg for at pålideligheden og populariteten af ​​lasermetoden for at fjerne unødvendig vegetation (som bekræftet af talrige kundeanmeldelser), bør du helt sikkert forsøge at forstå, at dette er løsningen, der løser problemet med overskydende vegetation.

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Hvordan bliver voks gjort hjemme