GentleLase Pro

Proceduren for garanteret hårfjerning udføres på Candela GentleLase Pro alexandrite laser. Enheden GentleLase Pro er en "pumpet" version af forgængeren - standard GentleLase. Tilhører kategorien af ​​alexandrit lasere.

Passer til næsten enhver fototype af hud (I-IV), med undtagelse af asiatiske og afrikanske. Impulskraften på GentleLase Pro-enheden når 150 J / cm² - denne indikator garanterer effektiviteten af ​​arbejdet, når epilering af enhver zone på hår af enhver farve. Enheden er i stand til at fjerne både hårdt mørkt og tyndt blont hår. Den eneste begrænsning, som med enhver anden alexandrit laser, er mørk hudfarve.

Kryogen kølesystem

Denne type laser er fundamentalt forskellig fra alle andre typer lasere, herunder diode lasere. Det unikke ved denne enhed er, at det er helt smertefrit takket være et unikt dynamisk kølesystem. Under udbrudet sprøjtes et kryogen-køleelement på overfladen, der skal behandles. Patienten under proceduren oplever ikke nogen smerte.

Dynamisk kølesystem (patenteret teknologi DynamicCoolingDevice ™ eller forkortet DCD) - består i ensartet sprøjtning af kryogen (kølemiddel) over overfladen af ​​huden og afkøling den til den optimale temperatur.

effektivitet

Effektiviteten af ​​proceduren når næsten 100%. Du kommer med hår og går uden hår, dette er virkelig en fantastisk effekt på grund af manglende forberedelsesperiode og forskellige forberedende manipulationer.

Det er nok at gøre 3-4 procedurer, for eksempel i benene, og du glemmer depilation og overskydende hår i en ret lang periode. For forebyggelse skal du gentage denne procedure en gang om året for at opretholde den opnåede effekt.

Intervallet mellem procedurer bør ikke være mere end 1,5-2 måneder. Laserkraft vælges individuelt for hver klient afhængigt af farve, tykkelse af hår og hudtype.

Omkostninger til

Enheden er meget effektiv og kraftfuld, det giver hurtig og behagelig procedure, netop på grund af disse indikatorer - det er den dyreste på markedet.

Hvis du opfylder de ærligt billige omkostninger ved fjernelse af håret på Candela GentleLase Pro, så er det en grund til at tænke. En af grundene til de høje omkostninger ved procedurer på denne laser er også tilstedeværelsen af ​​et ekstra forbrugsmateriale - en kryogen, mens for andre typer installationer kun elektricitet koster.

Vores klinik har ofte tilbud om fjernelse af individuelle zoner til en rabat i forhold til standardprisen. For at drage fordel af den specielle pris skal du deltage i vores akkumulerede program for almindelige patienter For alle spørgsmål, ring vores administratorer: 8 (499) 603-44-55.

Se videoversionen af ​​denne artikel:

Hvilke slags laser enheder er der?

Selvfølgelig er der mange enheder på markedet, som du kan konkurrere om, som du kan tale, men denne enhed har næsten ingen konkurrent undtagen de tidligere udgivne modeller af GentleLase-linjen.

I vores klinik er enheden repræsenteret af den nyeste generation af 2017 udgivelse. Alexandrit laser er faktisk den mest effektive i forhold til diode eller rubin, fordi den blev oprettet ikke til hårfjerning, men til behandling, specielt til medicinske formål.

Enheden har en dyse og flere forskellige tip. Det er den mest teknisk avancerede af alle lasere i sin hastighed - i 1 sekund giver enheden 2 blink og slagområdet er 2 cm i diameter. På grund af dette er det muligt at behandle store områder af huden på kort tid. For eksempel på 15-20 minutter kan du behandle alle benene, og armhulen bliver behandlet på bare 5 minutter.

Resultatet af de procedurer, der udføres på enheden GentleLase Pro.

Reduktionen i antallet af hår i det ønskede område (ofte i kvinder - nasolabial trekant, armhuler, bikinilinje, underben eller arm; i skulderbælte, bryst, ryg eller mave) forekommer allerede med 1-2 sessioner. For en langvarig ophør af hårvækst kræver 3-6 procedurer afhængigt af deres initialtæthed.

Bemærk at hårvæksten har tre faser - telogen, catagen og anagen. Løbet af laser hårfjerning procedurer er beregnet på en sådan måde, at alle de hår, der er til stede i det valgte område af kroppen er i anagen fase. Dette er den eneste måde at opnå et helt "rent" resultat på.

Den mindste varighed af at bevare glat hud er 3-5 år. I gennemsnit stopper hårene i 5-7 år. Hos nogle patienter holder de op med at vokse for evigt.

Laser hårfjerning ved hjælp af enheden "Sandela"

Hver kvinde ønsker at være ejer af en glat velplejet hud uden tegn på overskydende hår, og ethvert middel er godt til at bekæmpe dette problem. I dag gør brug af nye teknologier inden for kosmetologi det muligt at bruge den unikke Candela laser hårfjerningsmetode til sikkert og effektivt at slippe af med unødvendig vegetation.

Princippet om metoden

Den mest pålidelige mulighed for at fjerne unødvendigt ansigtshår eller ansigtshår, der opfylder kravene til moderne kosmetologi, er Candela Gentlelase-enheder. De er en alexandrit laser designet til hårfjerning af mørkt og let hår.

At slippe af med vegetation ved hjælp af sådan manipulation som Candela laser hårfjerning er baseret på at reducere væksten af ​​uønsket hår (princippet om selektiv fotothermolyse).

Dette betyder, at apparatet til laserstråling med en korrekt valgt bølgelængde rettet mod det epilerede område virker på pigmentet indeholdt i håret og omdanner til termisk energi ødelægger folliklerne. Således holder håret op og vokser, mens huden rundt forbliver intakt.

Effektiviteten af ​​hardware kosmetologi er bestemt primært af den enhed, der bruges til at gennemføre det.

Det er værd at bemærke, at for en Candela laser hårfjerning session, er det nødvendigt, at håret er i øjeblikket i den fase af aktiv vækst, da strålen ikke vil arbejde på "sovende" pærer. Det er af denne grund, at et fuldgodt resultat kræver flere procedurer som opvågningen af ​​de resterende upåvirkede follikler. Sessioner skal gentages indtil fuldstændig forsvinden af ​​overskydende vegetation, og denne proces tager fra 2-3 måneder til et år afhængigt af organismens individuelle karakteristika, hårets tykkelse og struktur samt den korrekt valgte tidsplan for procedurer.

Allerede under manipulationen opnås en kosmetisk effekt, da fjernelse af overskydende vegetation forekommer i øjeblikket for eksponering for stråleenergien. I slutningen af ​​3-4 sessioner går håret ind i samme udviklingsstadium, hvilket gør det muligt for hver efterfølgende procedure at slippe af med det største antal pærer.

Fordelene ved enheden

For at forstå, hvorfor Candela Gentlelase-laserprocessormaskinen betragtes som et af verdens mest populære systemer, bør du gøre sig bekendt med fordelene ved en laser:

 • pålidelighed - kommer først og giver et langvarigt resultat for flere procedurer. Som praksis viser, er mængden af ​​ansigtshår reduceret med 80% inden for seks måneder efter 2 sessioner med Candela-apparatet;

Vigtige fordele ved apparatet, som signifikant adskiller det fra alle andre systemer, omfatter følgende:

 • fjerner vegetation fra enhver hudtype (i modsætning til andre lasersystemer, der kun arbejder med mørkt hår, fjerner denne enhed lys og tynd);
 • forlader ikke forbrændinger;
 • bruges til følsomme områder af kroppen
 • kræver ikke rehabilitering
 • fremmer hudforyngelse gennem rynkefjernelse;
 • fjerner pigmenterede læsioner;
 • kæmper mod vaskulære læsioner.

Hvad skelner denne model fra andre analoger?

Ved sammenligning af Candela Gentlelase med andre lasersystemer er der indlysende fordele, for eksempel:

 • Spotstrålen på laserstrålen i denne enhed adskiller sig i størrelse fra pletterne af andre typer laseranordninger af dens størrelse. Dette gør det muligt for strålen at trænge ind i folliklerne af dybt voksende hår.
Princippet om virkningen af ​​apparatet Candela bestemmes af typen af ​​procedure
 • Forøgelse af frekvensen af ​​pulserne i denne model gør det muligt at fremskynde sessionen næsten fordoblet med hensyn til lignende enheder (bearbejdning af ben udføres i 25 minutter, for overlæbeområdet vil det tage 3-5 minutter).
 • Ny udvikling (hudkølesystem) beskytter kroppen mod overophedning. Særlige områder anvendes på de områder, der er forberedt til proceduren, med hvilken overfladen afkøles, og som følge heraf reduceres opfattelsen af ​​smerte og ubehag.
 • Evnen til at foretage en session på det rigtige tidspunkt for klienten, da fænomenet hudrødhed forsvinder inden for få timer, og unødig vegetation forsvinder under manipulation.
 • Da strålerne på enheden ikke påvirker kroppen, og kun påvirker folliklerne, er laser hårfjerning Candela fuldstændig uskadelig.

Forbereder sessionen

Som med en hvilken som helst procedure, skal laser hårfjerning udarbejdes på forhånd:

 • besøge en kosmetolog og få råd om den kommende manipulation;
 • en måned før sessionen er det værd at stoppe brugen af ​​metoder til hårfjerning (elektriske epilatorer, voks, shugaring);
 • Må ikke solbade i 2 uger før proceduren;
 • Ved Candela-hårfjerning skal du fjerne vegetationen på problemområdet med en barbermaskine mindst en dag før sessionen, så hårene når den ønskede længde (1-2 mm) og den aktive vækstfase. Denne betingelse er obligatorisk, ellers vil strålen ikke være i stand til korrekt at påvirke håret og dets pære;
Laser effekter kan forårsage ubehag og lugt, de første resultater vurderes om to uger
 • Før sessionen (pr. Dag) skal du teste for følsomheden af ​​huden. Hvis følsomheden øges, kan der være ubehagelige konsekvenser, såsom misfarvning af huden, udseende af blærer eller skorper. Ifølge testresultaterne er det muligt at minimere mulige konsekvenser i forvejen;
 • Brug øjenbeskyttelse under din session.

Da lasermanipulationer er automatiserede elimineres risikoen for medicinsk fejl.

Hudpleje efter proceduren:

 • Efter afslutningen af ​​manipulationen anbefales det ikke at udsætte det behandlede område af kroppen i mindst en dag;
 • Gnid ikke disse områder med en vaskeklud;
 • I løbet af ugen anbefales det ikke at solbade på stranden eller i solariumet;
 • Når du går udenfor, anbring en beskyttende creme på de epilerede områder (to uger);
 • Når du planlægger en ferie om sommeren, skal du tage tid til hårfjerningsproceduren to uger før eller efter ferien.

Hvor mange sessioner er der brug for?

Besvar spørgsmålet om antallet af sessioner for fuldstændig fjernelse af overskydende vegetation, og intervallerne mellem dem kan baseres på gennemsnittet (fra 5 til 7 procedurer med en pause på 6-8 uger).

Som regel kan kun en erfaren kosmetolog oprette en passende procedureplan, idet han har undersøgt resultaterne af undersøgelsen og de individuelle egenskaber hos klientens krop.

Derudover er der en række grunde, der også påvirker den nødvendige manipulation, for eksempel:

 • epilering område;
 • hormoner;
 • arvelighed;
 • tilstedeværelse (fravær) af solskoldning.

Et kendetegn ved laseren i denne model er, at resultatet efter en procedure er tydeligt synlig:

 • mængden af ​​affald vegetation falder;
 • væksten sænker
 • hår bliver tyndere og svagere.

Kontraindikationer

Konsulterende kosmetolog vil bidrage til at afklare spørgsmålet om kontraindikationer af metoden og sikre deres tilstedeværelse eller fravær. Du kan ikke udføre hårfjerning af hardware i følgende tilfælde:

 • onkologi;
 • hudsygdomme;
 • graviditet.

Så sørg for at pålideligheden og populariteten af ​​lasermetoden for at fjerne unødvendig vegetation (som bekræftet af talrige kundeanmeldelser), bør du helt sikkert forsøge at forstå, at dette er løsningen, der løser problemet med overskydende vegetation.

GentleLase Pro-U

GentleLase Pro-U

Den mest effektive og hurtige laser epilator

Brug af laser GentleLase Pro-U

 • Laser hårfjerning
 • Fjernelse af pigmentpletter

Fordele for patienter

 • Kort varighed af proceduren
 • Høj effektivitet, hurtigt resultat
 • Minimal risiko og ubehag

Fordele for din praksis

 • Høj ydeevne og lav vedligeholdelse
 • Brugervenlighed og ergonomi
 • Hurtigt afkast af investeringen
 • Evnen til at opgradere til laseren GentleMax Pro

Der findes mange forskellige enheder på markedet for laser hårfjerningsudstyr, men ingen af ​​dem kan tilbyde hastigheden og effektiviteten af ​​Candela GentleLase Pro-U alexandrit laser. Ifølge de fleste eksperter er det GentleLase Pro-U, der betragtes som benchmark for kvalitet og guldstandarden for laserfjernesystemer. Denne laser hårfjerningsmaskine har en gennemtænkt grænseflade, høj pålidelighed og nem betjening, hvilket giver beskyttelse mod mulige personlighedsfejl. I sammenligning med konkurrenter er det let at mærke forskellen!

Candela GentleLase Pro-U er nummer én laser i skønhedssektoren, en ideel løsning til laserfjerning og fjernelse af alderspletter. Hurtig og kraftfuld, med unikke egenskaber, leverer Candela GentleLase Pro-U Alexandrite Laser resultater, som overstiger alle forventninger, og får smithologernes tillid over hele verden.

Min klinik koster omkring 20-30 lasere, mange af dem fjerner hår, men det gør jeg stadig på GentleLase Pro-U-enheden. Jeg forsøgte at arbejde på mange lasere, men GentleLase Pro-U fortsætter med at være den bedste.

Candela tog den velkendte og best-in-market alexentrite hårfjernings laser på GentleLase og gjorde det endnu bedre. Han blev hurtigere, han har en variabel varighed af pulsen, en praktisk intuitiv grænseflade. Dette er en forbedring på et allerede fremragende produkt til det ideelle!

hurtigere

Pulsen frekvens, øget til 10 Hz, vil tillade dig at reducere varigheden af ​​proceduren for laser hårfjerning, der betjener et større antal patienter.

Stort udvalg af spotdiametre

GentleLase Pro-U's evne til at skabe en plet med en diameter på 3, 6, 8, 10, 12, 15, 18, 20, 22 og 24 mm giver dig mulighed for at vælge en anatomisk baseret spotstørrelse og øge fluxdensiteten.

Safir krystal

Den nye safirglas er 5 gange mere holdbar end almindeligt beskyttelsesglas.

Variabel pulsvarighed

Evnen til at ændre pulsens varighed giver lægen endnu større fleksibilitet ved valg af parametre for proceduren.

Intuitiv menu og elegant design

Den nye trin-for-trin-menu med en intuitiv grænseflade letter valget af behandlingsparametre for uerfarne læger. Elegant moderne design, kompakt størrelse og let vægt sikrer hurtig og komfortabel arbejde i næsten enhver situation.

Valg af kølesystem på GentleLase Pro-U

Muligheden for at vælge et kølesystem på GentleLase Pro-U gør denne enhed unik blandt andre alexandritlasersystemer. GentleLase Pro-U tilbyder et valg af to kølesystemer - Air ACC (Air Cooling Compatible ™) eller Dynamic Cooling Device DCD (Dynamic Cooling Device ™) ved hjælp af en kryogen.

Det patenterede unikke dynamiske kølesystem (DCD) giver konsekvent lav temperaturkøling - sprøjter en kryogen på huden med evnen til at justere intervallet. Umiddelbart før og efter laserpulsen sprøjtes en lille dosis kryogen til huden og afkøler den til den optimale temperatur. Alt dette minimerer patientens ubehag og giver samtidig de bedste resultater af proceduren, så du kan øge effekten uden risiko for skader på huden.

Stort udvalg af spotdiametre fra 1,5 til 24 mm

Når du epilerer hår med GentleLase Pro-U alexandrit laser, kan muligheden for at bruge en stor 24 mm spotdiameter tillade dig at håndtere et område på 452.39 kvadrat millimeter pr. Puls, hvilket er større end enhver anden alexandrit-laser på markedet. Parametrene for pulsvarigheden og den maksimale gentagelseshastighed afhænger ikke af den valgte punktdiameter.

De store pletstørrelser, der er blevet tilgængelige på Gentle Pro-serien lasere, reducerer procedurtiden væsentligt uden at ofre effektivitet, hvilket øger patientens strømning og forbedrer klinikkens økonomiske præstationer.

opgraderingsmuligheder

For GentleLase Pro - U er det muligt at opgradere til GentleMax Pro laser ved at installere en neodymium Nd: Yag laser og derved udvide de kliniske evner hos enheden og tilbyde en ny række tjenester til sine patienter.

GentleLase Pro-U-serien alexandrit laser opgradering til niveauet af den GentleMax Pro multifunktionelle platform er en attraktiv mulighed for at udvide din kliniske praksis.

Skab af laser kosmetologi №1

Vi var i spidsen for klinikker, der begyndte at arbejde på Candela udstyr (Candela) i Moskva og takket være mange års erfaring, ved vi helt alt om laser hårfjerning!

Laser hårfjerningskabinet №1 fungerer kun på de nyeste avancerede modeller af verdens bedste laserudstyr og har dokumenteret beviser for hver laser.

Vi køber og servicerer kun lasere fra den officielle forhandler af Candela-kampagnen (Candela) i Rusland og opdaterer udstyret med udgivelsen af ​​nye modeller.

Vi er ikke en netværksklinik, hvilket betyder, at vi sikkert kan garantere kvaliteten af ​​vores arbejde. Vores mål er en overkommelig pris for premium hårfjerning og fremragende resultater så hurtigt som muligt!

Vores garantier for effektivitet understøttes af den kolossale erfaring fra Candela (USA), verdens førende inden for fremstilling af laserudstyr siden 1970. KANDELA - en laser med uovertruffen effektivitet!

Vi er nummer 1 i laser hårfjerning!

5 grunde til at tilmelde dig laser hårfjerning

 • Stop med barbering! Ifølge moderne kliniske data vil laser hårfjerning hurtigt slippe af med håret for evigt!
 • Ingen smerte! Den moderne enhed Candela GentleLase Pro med patenteret DCD kølesystem vil spare dig for problemer med voksende hår så behageligt som muligt.
 • Venlige priser! Sikker procedure fra kvalificerede læger til en god pris med et garanteret resultat.
 • Komfortabelt sted! Skabet til laserfjerning nummer 1 er 3 minutters gang fra metrostationen Oktyabrskoe pole.
 • Atmosfæren er anti-stress og behagelig kommunikation med vores eksperter og administratorer. Vi accepterer hver klient som en velkommen gæst!

Altid til din tjeneste:

Graduerede specialister med stor erfaring løbende øge deres kvalifikationer

Kun de bedste verdenskendte mærker

Hyggelige skabe, lounge med bløde stole og en kop kaffe

Alle medarbejdere er høflige og venlige, vil være opmærksomme på dine ønsker.

anmeldelser

For det første er salonen bekvemt placeret, det er en fornøjelse at gå to eller tre minutter fra metroen For det andet kan jeg godt lide atmosfæren. Da jeg besøgte salonen for første gang - blev jeg mødt som om jeg var kommet til mit hjem. Personalet er meget imødekommende. Med hensyn til kvaliteten af ​​tjenester - det er vidunderligt! Jeg er en utroligt person, jeg læser ikke anmeldelser. Men da jeg prøvede det selv, indså jeg, at jeg ikke ville finde noget bedre for mig selv. Med hensyn til laser hårfjerning - kom her - du vil ikke fortryde det, du vil være meget tilfreds!

For mig er det vigtigste at have tillid til en specialist, der vil udføre en så delikat procedure som epilering, især da jeg også var bange for det første, at det ville skade. Nu har jeg personligt overbevist om, at fagfolk, der arbejder i Laser Hair Removal Cabinet No. 1, arbejder effektivt og med maksimal komfort for kunden. Jeg vil gerne takke dem for deres arbejde og pleje, jeg anbefaler denne salon til alle!

Særtilbud

Hvorfor Candela GentleLASE Pro?

Et par ord om det udstyr, som vi bruger i kabinettet til laser hårfjerning nummer 1. Spørgsmålet er ikke inaktiv, for for nylig skal vi håndtere en bølge af negative konsekvenser fra procedurer udført af ikke-professionelle på billig kinesisk udstyr.

Vi arbejder på Candela GentleLASE Pro-enheden - dette er det bedste mærke af amerikansk fremstillet Alexandrite-lasere, som bruges af kosmetologepersonale til at fjerne uønsket hår. Derfor gør vi det:

 • Den optimale varighed af proceduren på grund af pulsernes høje frekvens og evnen til at justere blinkernes varighed. Smertefri. Det unikke kølesystem i huden, som enheden har, giver dig mulighed for at nyde skønhed uden ofre.
 • Proceduren går endnu hurtigere, da Candela-laseren dækker overfladen af ​​huden med en diameter på 18 mm ad gangen - mere end alle de andre lasere på markedet i dag.
 • Kvalitetssikring: Enhedsproducenten har arbejdet på markedet i næsten et halvt århundrede. Professionelle har tillid til dette firma.

Laser hårfjerning på enheden Candela GentleLase Pro, laser foryngelse

Hvad vil du få på kop

Epilation Epilation Center Services

Ubegrænset deltagelse i laser hårfjerning sessioner

 • 3 måneder. Kupon til 1000r. og tillægsgebyr på stedet ved hvert besøg
 • 6 måneder. Kupon til 1600r. og tillægsgebyr på stedet ved hvert besøg
 • Hvert besøg kræver følgende tillæg:
  • område over overlæben, øjenbryn eller hage (valgfri) - 350r.
  • armhule - 480r.
  • dyb bikini zone (herunder den interyagiske zone) - 950 rubler.
  • klassisk bikini område - 750r.
  • total bikini zone - 1700r.
  • hænder til albuer - 900r.
  • Hænder helt - 1300r.
  • skinner - 990r.
  • hofter - 1250r.
 • BONUS: 20% rabat på ikke-deltagende zoner
 • Priserne er for kvinder, for mænd er omkostningerne steget med 30%
 • Omkostningerne ved alle procedurer er specificeret under hensyntagen til freon køling.
 • I løbet af epilation anbefales det ikke at bruge en epilator, udføre voks og sukkerepilation, og fjern også hår med pincet
 • Procedurer udføres på apparatet Candela GentleLase Pro (USA)

Fjernelse af vaskulære patologier med en neodymlaser Candela Gentle Max Pro

 • Lille ansigt (kind, næse eller hage). Kupon til 300r. og tillæg på stedet: 500r. i stedet for 4000r. 80% rabat
 • Ansigt helt. Kupon til 750r. og tillæg på stedet: 1500R. i stedet for 7000r. 68% rabat
 • Et kropsområde at vælge imellem: skinne, ankel, hofte (parrede zoner betragtes som to), mave (talt som to zoner). Kupon til 990r. og ekstra gebyr på stedet: 2500r. i stedet for 10000r. 65% rabat

Laserforyngelse ved neodymlaser Candela Gentle Max Pro

 • Ansigt helt. Kupon til 990r. og ekstra gebyr på stedet: 2500r. i stedet for 10000r. 65% rabat
 • Hals. Kupon til 750r. og tillæg på stedet: 1500R. i stedet for 7000r. 68% rabat
 • Halsudskæring. Kupon til 850r. og tillæg på stedet: 2000r. i stedet for 8500r. 66% rabat
 • Aldersgrænse: 18+
 • Kontakt en specialist, der er kontraindikationer.

Skab af laser kosmetologi №1

Vi var i spidsen for klinikker, der begyndte at arbejde på Candela udstyr (Candela) i Moskva og takket være mange års erfaring, ved vi helt alt om laser hårfjerning!

Laser hårfjerningskabinet №1 fungerer kun på de nyeste avancerede modeller af verdens bedste laserudstyr og har dokumenteret beviser for hver laser.

Vi køber og servicerer kun lasere fra den officielle forhandler af Candela-kampagnen (Candela) i Rusland og opdaterer udstyret med udgivelsen af ​​nye modeller.

Vi er ikke en netværksklinik, hvilket betyder, at vi sikkert kan garantere kvaliteten af ​​vores arbejde. Vores mål er en overkommelig pris for premium hårfjerning og fremragende resultater så hurtigt som muligt!

Vores garantier for effektivitet understøttes af den kolossale erfaring fra Candela (USA), verdens førende inden for fremstilling af laserudstyr siden 1970. KANDELA - en laser med uovertruffen effektivitet!

Vi er nummer 1 i laser hårfjerning!

5 grunde til at tilmelde dig laser hårfjerning

 • Stop med barbering! Ifølge moderne kliniske data vil laser hårfjerning hurtigt slippe af med håret for evigt!
 • Ingen smerte! Den moderne enhed Candela GentleLase Pro med patenteret DCD kølesystem vil spare dig for problemer med voksende hår så behageligt som muligt.
 • Venlige priser! Sikker procedure fra kvalificerede læger til en god pris med et garanteret resultat.
 • Komfortabelt sted! Skabet til laserfjerning nummer 1 er 3 minutters gang fra metrostationen Oktyabrskoe pole.
 • Atmosfæren er anti-stress og behagelig kommunikation med vores eksperter og administratorer. Vi accepterer hver klient som en velkommen gæst!

Altid til din tjeneste:

Graduerede specialister med stor erfaring løbende øge deres kvalifikationer

Kun de bedste verdenskendte mærker

Hyggelige skabe, lounge med bløde stole og en kop kaffe

Alle medarbejdere er høflige og venlige, vil være opmærksomme på dine ønsker.

anmeldelser

Først og fremmest er salonen bekvemt placeret, det er en fornøjelse at gå to eller tre minutter fra metroen. For det andet kan jeg godt lide atmosfæren. Da jeg besøgte salonen for første gang - blev jeg mødt som om jeg var kommet til mit hjem. Personalet er meget imødekommende. Med hensyn til kvaliteten af ​​tjenester - det er vidunderligt! Jeg er en utroligt person, jeg læser ikke anmeldelser. Men da jeg prøvede det selv, indså jeg, at jeg ikke ville finde noget bedre for mig selv. Med hensyn til laser hårfjerning - kom her - du vil ikke fortryde det, du vil være meget tilfreds!

For mig er det vigtigste at have tillid til en specialist, der vil udføre en så delikat procedure som epilering, især da jeg også var bange for det første, at det ville skade. Nu har jeg personligt overbevist om, at fagfolk, der arbejder i Laser Hair Removal Cabinet No. 1, arbejder effektivt og med maksimal komfort for kunden. Jeg vil gerne takke dem for deres arbejde og pleje, jeg anbefaler denne salon til alle!

Særtilbud

Hvorfor Candela GentleLASE Pro?

Et par ord om det udstyr, som vi bruger i kabinettet til laser hårfjerning nummer 1. Spørgsmålet er ikke inaktiv, for for nylig skal vi håndtere en bølge af negative konsekvenser fra procedurer udført af ikke-professionelle på billig kinesisk udstyr.

Vi arbejder på Candela GentleLASE Pro-enheden - dette er det bedste mærke af amerikansk fremstillet Alexandrite-lasere, som bruges af kosmetologepersonale til at fjerne uønsket hår. Derfor gør vi det:

 • Den optimale varighed af proceduren på grund af pulsernes høje frekvens og evnen til at justere blinkernes varighed. Smertefri. Det unikke kølesystem i huden, som enheden har, giver dig mulighed for at nyde skønhed uden ofre.
 • Proceduren går endnu hurtigere, da Candela-laseren dækker overfladen af ​​huden med en diameter på 18 mm ad gangen - mere end alle de andre lasere på markedet i dag.
 • Kvalitetssikring: Enhedsproducenten har arbejdet på markedet i næsten et halvt århundrede. Professionelle har tillid til dette firma.

Om os

Et nyt Candela GentleLase Pro komplekst lasersystem er erhvervet til SOLO-studiet.

Denne unikke enhed gør det muligt at udføre hårfjerningsprocedurer på ansigt og krop. Og takket være det unikke, det bedste indbyggede kølesystem af huden foran en laserflash, der præsenteres til dato i verden, vil denne procedure være praktisk smertefri for dig. Det er ikke overraskende, at patienter, der engang forsøgte hårfjerning med Candela laser, ikke længere bruger andre apparater og metoder til hårfjerning!

Samtidig sikrer brugen af ​​en alexandrit laser mere effektive resultater, da stråleffekten kan øges uden risiko for skader på huden. Takket være disse tekniske egenskaber og avancerede anvendelsesmuligheder er Candela Gentle Lase Pro den bedste enhed til laserfjerning. Laser hårfjerning Moskva

Processen med laserfjernelse for mænd og kvinder udføres i SOLO-studiet under tilsyn af erfarne læger, der er i stand til at arbejde med sådanne teknologier. For hver patient vælges individuelle hårfjerningsparametre. Og de næsten ubegrænsede arbejdsmuligheder for Candela GentleLase Pro giver patienten mulighed for at slippe af med kosmetiske defekter, som uundgåeligt forstyrrer en kvinde eller en mand på kortest mulig tid og med den maksimale virkning.

Argumenter til fordel for laser hårfjerning i SOLO:

 • Brug det bedste til dato laserudstyr (Candela, USA);
 • Det mindste antal hårfjerningsprocedurer (sammenlignet med andre mærker af lasere);
 • Hurtige og behagelige sessioner på grund af det patenterede hudkølesystem;
 • Fuldstændig mangel på risiko for indfødning af håret;
 • Ingen hudskade på grund af laser eksponering.
 • Rimelige priser.

Adresse: Moskva, st. Nizhnyaya Krasnoselskaya, d.5, s. 1 (Metro Krasnoselskaya, 2 min til fods)

Laser hårfjerning GentleLase Pro-U (Candela)

LASER EPILATION er den mest effektive måde at fjerne hår på. Vi tilbyder dig hårfjerning med den nyeste GentleLase Pro-U alexandrit laser, som giver dig maksimal komfort og de bedste resultater i fjernelse af alle typer hår.

Alexandrite Laser GentleLase Pro-U fra markedsleder inden for medicinsk æstetisk teknologi Syneron-Candela er anerkendt som guldstandard til laserhudfjerning. Ud over det mest effektive blandt alle lasere til fjernelse af hårsække, giver denne laser dig også mulighed for at anvende de nyeste algoritmer til hudbehandling og helbredelse.

HVAD ER EN LASER EPILATION?

HVAD ER DIVERSEN AF LASER EPILATION FRA FOTOEPILILATION?

"Takket være evnen til at udsende en enkelt bølgelængde stråle, lasere

mest effektivt stoppe hårvækst "


I modsætning til laser hårfjerning enheder intenst pulserende lys (IPL eller photoepilation) udsender polychromatisk (flere bølgelængder) lys, så de ikke kan operere på princippet om selektiv photothermolysis. Effektiviteten af ​​hårfjerningsproceduren ved hjælp af intens pulserende lys afhænger af enhedens styrke. Skønhedens effekt er 10-15-50 J / cm2, hvilket ikke betyder at ødelægge hårsækkenet, så selv efter 7-10 procedurer vokser håret på kort tid. IPS-enheder er ikke specielt designet til hårfjerning - de bruges mere udbredt.

HVAD SKAL ALEXANDRIT LASER DIFFER FRA ANDRE LASERER?

"Takket være dens kraft og bølgelængde er optimal til fjernelse af hårsækkene,

såvel som anti-smerte systemet, GentleLaze Pro-U laser er anerkendt som guldstandarden for laser hårfjerning "


Det integrerede DCD-hudkølesystem gør det muligt at trygt og smertefrit anvende impulser af større energi under laserfjernelse uden at beskadige huden.

FORDELE AF LASER EPILATION GENLELASE PRO-U

Hvilke hudproblemer behandles med en alexandrit laser?

I HVAD OMRÅDE KAN JEG FREMME PROCEDURER?

HVOR MANGE PROCEDURER SKAL KRAVES?

"Efter 1-2 hårfjerningsprocedurer med GentleLase Pro -U laser stopper håret op i huden,

pletter, udslæt forsvinder, udseendet af huden forbedres betydeligt,

hun bliver frisk og glat igen. "

Hvor lang tid er proceduren?

Er proceduren syg?

DSD kølesystem under laser

hårfjerning beskytter hudoverfladen fra

ANBEFALINGER FØR PROCEDUREN

 • Undgå aktiv solstråling, besøge solbranchen 2 uger før proceduren, brug ikke garvende cremer.
 • Et besøg på solarium eller stranden er tilrådeligt ikke at planlægge tidligere end to uger efter laser hårfjerningsproceduren (hvis hårfjerningsområderne er åbne for solen)
 • Før proceduren skal du ikke trække eller fjerne hår med voks i 1 måned. Alle andre metoder til hårfjerning, hvor hårrotet bevares, såsom barbering og skæring, er tilladt.
 • 1 uge før proceduren må du ikke smøre huden med irriterende stoffer som glycolsyre og retinoider.
 • Proceduren er forbudt under graviditet.

"Alle laser hårfjerningsprocedurer udføres

kvalificerede læger i vores klinik. "

Når du køber et abonnement på 4 procedurer - Rabat 30%

Candela blid lase pro

Den nyeste teknologi og forbedrede funktioner. Dette er den perfekte laser til de mest nøjagtige kontaktløse operationer.

Beskyttelse af epidermis. Det er den eneste laser, der fjerner håret med beskyttelse af epidermis på grund af afkøling med kølevæske eller luft.

Kraft og effektivitet. Laseren har den bedste køleteknologi, hvilket betyder, at den kan indstilles til en højere effekt. For et ideelt resultat har du brug for 5-6 procedurer (versus 6-8 på en diode).

Ingen rehabiliteringsperiode. Det er muligt at udføre procedurer til enhver tid på dagen, da rødmen går hurtigt væk uden at kræve nogen rehabiliteringsperiode.

Laseren arbejder langs længden på 0 mm, så du ikke behøver at vokse hår til proceduren, det er nok at barbere området, der skal behandles et par timer før epilering!

Øjenbrynens arkitektur i detaljer: tatovering, korrektion, farvning og makeup med billeder før og efter

Udslæt