Hvor hurtigt hår vokser på hovedet, benene og andre dele af kroppen

Mange af os står over for fænomenet overskydende hår på kroppen. Dette irriterer især kvinder, så denne artikel vil være nyttig primært til det smukke køn. Her finder du svar på de mest spændende spørgsmål: Hvorfor vokser håret hurtigere efter barbering? Hvor hurtigt vokser håret i et bestemt område af kroppen?

I hvilke tilfælde er overdreven hårfordeling en afvigelse fra normen? Vi vil også afvise myter, der længe har forvirret den smukke halvdel af menneskeheden.

Interessant: I dag er der 300 tusind hårtabsbehandlinger i verden - mere end noget andet middel.

Processen med hårvækst på den kvindelige krop - hvad skal du vide?

Den omtrentlige periode med dannelsen af ​​den kvindelige krop er fra 11 til 16 år. Som følge af hormonelle ændringer i blodet (nemlig en stigning i antallet af kønshormoner østrogen) i løbet af denne tid vokser brystet, hofterne er afrundede, hår på pubier, ben og armhuler vises.

For information! Den eksisterende pige har 10-300 tusind hår på sin krop. I fairhårede kvinder er de som regel de letteste, tynde, men vokser ofte; Brunetter - mørk, vokse mindre; Røde hår er stive og mindst af alt.

Hastigheden og størrelsen af ​​hårvæksten

Hvordan hår vokser

Disse to indikatorer afhænger af mange faktorer: køn, alder, genetiske prædispositioner, tilstedeværelse af en hvilken som helst sygdom, årstid. For eksempel sker en aktiv vækst af hår på hovedet i unge år, og tættere på 60-årsalderen, går denne proces markant, og deres tilstand forværres.

Om vinteren vokser hårene langsommere end i sommer og forår; og alt sammen fordi høje temperaturer forbedrer blodcirkulationen og som følge heraf nærer hårrødder.

Hårvækst

Derfor er det for følsom kvindeskind derfor foretrukket at ikke barbere ofte, hvilket kun skærer hårets "toppe", men andre betyder:

 • Depilator - Stubbe vil være fraværende i omkring en uge;
 • Epilator vil gemme i 1-2 uger;
 • Voksning og shugaring gør det muligt at glemme problemet med overskydende hår i 2-5 uger;
 • Elektrolyse og fotoepilering - 1 måneders garanti.

Svaret på spørgsmålet "hvorfor hår vokser hurtigt under armene og i bikini zone" ligger i deres formål. Alt vores hår er involveret i en så vigtig proces som varmeoverførsel. Hvor det er nødvendigt, sparer hårene varme, og hvor det er overflødigt, frigiver de det i miljøet.

Som du ved, er under armene og på puben klynger af lymfeknuder, som er så skadelige overophedning. Herfra bliver det klart, hvorfor hårene på disse steder "forsøger" at vokse tilbage så hurtigt som muligt.

For eksempel er der efter kemoterapi alvorlige problemer med hår, der kræver akut handling i form af behandling og rehabilitering. Og her kan den normale aktive vækst glemmes i flere år.

Ordningen for dem, der er interesseret i hårets struktur

Eller måske er pubic og axillære hår ikke overflødige.

Som vi har sagt, regulerer hårene i disse områder af kroppen varmeoverførsel. Men ifølge forskere er dette ikke deres eneste funktion. Det er bevist, at i låret og armhulen er der specielle svedkirtler, som udskiller feromoner.

Vi tror alle hørte om disse fantastiske molekyler, der tiltrækker opmærksomheden hos det modsatte køn. Så: hårene spiller rollen som feromondistributører.

Tip! Jo mere intense og bedre feromoner, jo højere er sexklagen hos en mand eller en kvinde.

Nu hvor du kender disse oplysninger, vil du permanent slippe af med "uønsket" kropshår ved hjælp af kardinalmetoder? Husk, at aggressive effekter som fotoepilation eller elektrolyse påvirker kirtlerne, som producerer feromoner, hvilket i sidste ende minimerer mængden og kvaliteten af ​​disse "seksualitetsmolekyler".

Som et resultat får du helt klar hud, men din tiltrækningskraft på det biokemiske niveau går tabt. Har du brug for et sådant resultat? Eller er det værd at bruge mere sparsomme og midlertidige metoder til hårfjerning med egne hænder? Valget er dit!

Disproving myter

 1. Så siger den første myte: Jo oftere du barberer - jo hurtigere bliver dit hår. Og de bliver hårdere, mørkere og mere mærkbare. Men du skal tænke logisk: barbering er bare at skære den ydre del af håret. I dette tilfælde er der under huden en indre del af håret, som blev dannet for tre dage siden i tykkelse og farve. Så barbering maskine, lavet i dag, kan ikke ændre disse parametre.

Hvis dette var sandt, ville alle, der ønskede at dyrke smarte tråde eller skæg, have brugt denne metode lang tid.

Hvorfor ser det ud til, at hvis du barberer ofte - vokser håret hurtigere? Tænk på dig selv, hvis du ikke slipper af med børsterne i lang tid, bliver hårets ender fede, bliver lysere og tyndere (split). Men når du barberer dem, dannede en ny børste, frisk, tykk, mørk, længe før det og "venter" på sin tur under huden, kommer snart ud. Dette skaber en visuel illusion.

For dem der stadig ikke er enige! I 1928 blev der gennemført en særlig undersøgelse; så blev det bevist, at barbering ikke påvirker hårvæksten. I løbet af undersøgelsen blev små grupper af hår barbert fra en gruppe deltagere, men ikke fra den anden gruppe. I dette tilfælde blev forskellen i væksthastigheden af ​​hår ikke detekteret. Mange senere eksperimenter bekræfter kun dette.

 1. Hvis der i løbet af graviditeten vokser hår hurtigere end normalt på hele kroppen, så bliver en dreng født. Af en eller anden grund er den aktive vækst af uønskede hår forbundet med at bære et barn bare en mand. Selv nogle læger siger, at hanhormon testosteron påvirker mammens hårvækstproces, hvilket indirekte angiver en dreng i livmoderen.

Dreng eller pige Du må ikke plage dig selv med gæt. At bestemme barnets køn vil kun hjælpe ultralyd i en periode på 15-20 uger!

Kære kvinder! I denne afgørende periode skal du af hensyn til din egen sjæle genoverveje holdninger til forskellige overtro, hvoraf der vil være mange flere på vej. Sådanne folkemakter har ingen grunde (især videnskabelige dem!). Forskere har ikke fundet forholdet mellem fremtidens barns køn og spisevaner, formen af ​​maven og fremkomsten af ​​den fremtidige mor.

Formen af ​​maven kan for eksempel afhænge af tilstanden af ​​abdominale muskler og hud, antallet af tidligere graviditeter og fødsel, placeringen af ​​fosteret. Toksikologi, puffiness, uønsket hår på underlivet og andre "charms" forekommer med samme frekvens som når man bærer en dreng, og når man venter på en pige. Og selv indholdet af det mandlige hormon i fostrets blod er ikke nok til at påvirke moderens organisme og derfor på hårvæksten.

Så hvorfor gravide vokser hår hurtigt? Mest sandsynligt handler det om at aktivere processen med at opnå alle de nødvendige næringsstoffer til dannelsen af ​​fosteret. I løbet af denne periode er kvindens krop mættet med forskellige mikro- og makroelementer, vitaminer, mineraler, som ikke kun kan påvirke udseendet.

Derfor synes en skønhed i løbet af ni måneder at blomstre (det gælder tænder, hår, negle og hud).

Graviditet dekorerer! Det vigtigste - glem ikke at elske dig selv.

 1. Moderne stylingprodukter (shampoo, masker, sprayer osv.) Hjælper med at vokse smukt hår. Er det sådan?

Måske gør nogle af dem i nogen grad, men de fleste er rettet mod at forbedre og styrke håret og ikke på at accelerere hårvæksten. Smarte krøller - snarere en genetisk funktion, god arvelighed.

Men dem der har denne parameter er ikke lagt i generne, bare ikke heldige. Det er med andre ord umuligt at ændre hvad der er forudbestemt af naturen.

Men hvis håret vokser for langsomt, så er det måske grunden til mangel på næringsstoffer, tilstedeværelsen af ​​gastroenterologiske og endokrine sygdomme. I dette tilfælde skal du først sørge for korrekt ernæring.

Hvad får hår til at vokse hurtigere med hensyn til ernæring? Hvis vi antager, at grundlaget for hårdannelse er magnesium, mangan, jod, kalium, zink, krom, calcium og svovl, så er det nødvendigt at spise soja, havregryn, valnødder, kød, ris, bælgfrugter, ølskyllinger for at forbedre hårvæksten.

Hvis du vil finde ud af, hvor shampoo hår vokser hurtigt, så i sidste ende vil du helt sikkert komme til de mest naturlige produkter. Selvfølgelig er prisen på en ganske høj, men det er det bedste, der er i dag.

Men hvorfor i dag? Til enhver tid!

Mad til et luksuriøst hårhår

Afvigelser fra normen

På billedet er en kvinde, der lider af hirsutisme.

Hvis den kvindelige krop har hårde mørke hår i store mængder, som er typiske for mænd, så er det ikke normen. I medicin er der to begreber, der beskriver dette fænomen:

Hvorfor vokser håret på penis: er det normalt?

Vækst af hår på hovedet er ikke nok for nogen til at provokere forvirring og spørgsmål, der ikke kan siges om kroppens vækst og grad af hårdhed. Medicinsk certifikat præciserer, at væksten af ​​hår på kroppen af ​​en mand er en naturlig proces, tæt forbundet med puberteten. Mange unge mænd tænker på, hvorfor hår vokser på penis, når det skal være normalt og hvorfor hår fremstår i ljummen.

Som praksis viser, begynder hårvæksten i intime områder i puberteten omkring det tidspunkt, hvor puberteten begynder. Og udseendet af armhulehår, i stedet for et overskæg og skæg, i kønsområdet er alle sekundære tegn på puberteten. Men hvad er interessant, ikke hver mand har hår på penis selv, hvilket er svært at forklare.

Årsager til hårvækst

Vegetation på kroppen og hovedet er en rent arvelig faktor, der overføres gennem stamtavlen på det genetiske niveau. Som praksis viser, er kønsorganets størrelse, hovedets hårdhed, krop, intime steder, det samme omtrent samme indikatorer hos mænd af samme slægtskab. Derfor er hovedårsagen til, at håret vokser på penis, arvelighed.

Efter at have udført en masse forskning, kom videnskabsmændene til den konklusion, at vegetationen på kroppen og hovedet, nemlig udseendet af hårvækst, selv på usædvanlige steder, er helt naturlige og naturlige processer. Det kan påvirke kønshormonet i den mandlige krop - testosteron. Og hvis hormonet er mere end normen, kan der ses øget hårvækst og deres udseende på andre steder, hvor denne tendens ikke er blevet observeret før.

Er det normalt?

Unormal er situationen, når en mand har øget hårhår i huden, men tynder og falder hår på hovedet. I dette tilfælde diagnostiserer læger oftest hormonforstyrrelser forbundet med testosteron. Hvis en mand vokser hår på stammen af ​​hans penis, vil ingen specialist kalde sådan en proces en patologi, fordi hårpærer er placeret i hele huden.

Under indflydelse af forskellige faktorer er hårsækkene nogle steder aktive, hvilket viser hårvækst hos andre - de er i "sovende" tilstand. Hvis håret vokser på intime steder, er dette et vigtigt punkt, da håret i dets funktion begrænser visse feromoner på en mans hud. Jo højere hårets vækst er, desto stærkere virker manden forførende og attraktiv i modsætning til det modsatte køn.

Hairline funktioner

Også for at bestemme spørgsmålet om hvorfor og hvorfor hår vokser på penis, bør en mand blive bekendt med de grundlæggende funktioner i sådan hårdhed. Hår i lysken tjener flere formål:

 1. Beskyttelsesfunktion - takket være håret, kønsområdet er beskyttet mod patogen mikroflora (svampe, bakterier), hvilket resulterer i, at inflammatoriske og infektiøse processer ofte opvarmes.
 2. Tiltrækning opmærksomhed fra kvinder - hår bevarer feromoner på kroppen, som tiltrækker opmærksomhed fra det modsatte køn, udover kvinder på det underbevidste niveau af hårdhed bestemme hanen med et højt niveau af testosteron.
 3. Komfort - Hvis du fjerner håret i lyskeområdet, forårsager alt dette irritation, rødme, kløe, så mange mænd foretrækker ikke at røre håret i lænestolen.
 4. Stress - det er kendt, at hårfjerning eller hårfjerningsprocedurer forårsager stressreaktioner i kroppen, som før eller siden negativt påvirker den generelle sundhedstilstand, stofskifte osv.
 5. Yderligere seksuel stimulation - hvis der er hår på stammen af ​​penis, under samleje kan de give yderligere stimulation af kvindelige kønsorganer.

Generelt viser lægepraksis sjældne og isolerede tilfælde, når hårsækkene er i aktiv tilstand på huden af ​​den mandlige penis. Og selv om håret på et sådant atypisk område er observeret, taler vi om et par små hår og ikke et tykt hårhår.

Hvad skal man gøre, hvis håret vokser: skære eller ikke det værd?

Hvis en mand dog står over for en så delikat situation, er spørgsmålet om hvad man skal gøre, hvis hår vokser, det første der vil opstå i hovedet. Her skal du først tænke over, om det er værd at røre ved dette hår overhovedet, rense det eller lade det være alene. Meget afhænger af menneskets psykologiske komfort, hans holdning til tilstedeværelsen af ​​hår i lyskeområdet.

Hvis en mand ønsker at fjerne hår fra penisens hud, bør du ikke engagere sig i selvdypning. Professionelle teknikker kan hjælpe med at løse problemet, nemlig:

 • laser hårfjerning i en medicinsk eller kosmetologisk facilitet
 • Voksning under ledelse af en specialist.

Kun en specialuddannet person vil være i stand til at fjerne overdreven hårdhed på intime steder uden at forårsage ubehag og skade for patienten. Hertil kommer, at hårfjerning garanterer et langt resultat i forhold til den sædvanlige hjemmet hårfjerning. Specialiserede saloner tilbyder også intime hårklipp, som også kan løse sådanne problemer.

Læger fra sådanne muligheder som laser, voks hårfjerning, mekanisk barbering og intim hårklippning, foretrækker og anbefaler patienterne den sidste mulighed. For det første er det så sikkert som muligt, og for det andet vil pænt trimmet hår i kønsområdet bevare hårets fysiologiske træk og funktioner, forhindre de negative virkninger af barbering, kløe, brænding og irritation.

konklusion

Hår i lysken er en normal indikator for en moden mand, men udseendet af hår på penis selv er en sjældenhed. Samtidig taler eksperter ikke om patologi og afvigelse, hvis hårfollikler og hår på penisens hud er synlige. Det betragtes snarere som en individuel træk ved den mandlige krop, en konsekvens af genetik eller højt testosteronniveau. En rydder håret op på penis eller forlader, en rent personlig sag for hver mand.

Ingroet hår i armhulen

Hvis du regelmæssigt barberer eller voks hår i armhulerne, så er klump og knap dannet, sandsynligvis indgroet hår. Der er tilfælde, hvor det kan være en cyste, eller i sjældne tilfælde et tegn på noget mere alvorligt.

De berørte områder kan være smertefulde, og de stød eller knogler, der dannes, når dette opstår, har et uæstetisk udseende.

Hvis de bliver betændt og infektion opstår, kan ar og ar være dannet efter fjernelse.

Årsager og symptomer

Problemet opstår, når hår, som normalt vokser udadtil hårsækken, ikke kan bryde gennem huden og begynde at vokse indvendigt. Det forårsager irritation og får huden til at danne klumper, acne eller pustler, når huden omkring håret er inficeret eller når hele follikelen er inficeret.

Tilstanden når væsker akkumulerer og skaber støt på huden forårsaget af umuligheden af ​​ordentlig hårvækst er kendt i medicinske termer som pseudo-folliculitis. Det betyder, at det ikke er helt folliculitis, men tilstanden har lignende symptomer.

Ingroede hår kan forekomme i forskellige dele af kroppen, da vi har aktive hårsække overalt. Men de fleste mennesker klager over dette problem i lyske- eller pubic-området, armhuler, ben og ansigt. De kaldes ofte forskelligt, for eksempel barbermaskiner eller slag som følge af barbering, som ofte findes hos mænd, der barberer deres ansigtshår. Hos kvinder findes de ofte i armhulerne og bikiniområdet.

Selvom de kan forekomme på forskellige dele af kroppen, har de også mere eller mindre de samme årsager til udseende.

Fælles årsager

Barbering og andre hårfjerningsmetoder

Barbering mod retningen af ​​naturlig hårvækst kan medføre, at nyt voksende hår vender indad og begynder at vokse under huden. Brugen af ​​kedelige eller gamle barbermaskiner er også mistænkt som en mulig årsag til dette.

Brugen af ​​grove hårfjerningsmetoder, som voksning, som trækker hår fra roden, kan også føre til en forandring i retning af deres vækst. Hvis dette sker, forekommer indgroede hår i armhulen.

Krøllet hår

Du kan være genetisk disponeret over for dette problem, hvis du har naturligt krøllet hår. Siden Hispanics og Afro-Caribiske afstamning er mere tilbøjelige til at lide dette problem end folk med mere direkte hårtyper. Jo tættere håret krøller sig selv, desto mere sandsynligt er det, at håret er sværere at vokse i den rigtige retning efter barberingen.

Tilstoppede porer

Hvis porerne gennem hvilket nyt hår vokser bliver tilstoppet, kan håret dreje og vokse både indad og vandret, bliver smertefuldt og indgroet. Snavs og sebum, der akkumuleres i porerne kan forårsage blokeringer. Nogle kosmetik kan også forårsage porer at tilstoppe.

Stramme tøj og ridser kan også føre til unormal hårvækst i armhulen.

symptomer

Sommetider indgroede hår i armhulen eller pseudo-folliculitis kan forårsage store stød eller bumser med en abscess.

I andre tilfælde kan du se udslæt i området med indgroede hår. Det kan også fremstå som et mørkt sted i en bums, hvis du har mørkt hår. Hvis området omkring dem er smittet, så kan du se væsken inde i tuberkulet, hvilket gør det hvidt, gult eller rødt, som akne.

Nogle gange danner de en stor klump, som også kaldes en indgroet hårcyst. Det er ofte smertefuldt, og kan også forårsage ømhed og hævelse af lymfeknuder i armhulen.

Nogle gange kan du mærke kløe eller prikken i det beskadigede område. Imidlertid er hævelse eller knogler et af de mest almindelige tegn på indgroet hår.

Behandlingsmetoder

I grund og grund, hvis et unormalt voksende hår fjernes eller fjernes fra under huden, falder ubehag, nemlig smerte, kløe og pusdannelse dramatisk eller helt væk. Hvis infektion er til stede, kan behandlingen tage lidt længere tid.

Nogle gange kan en infektion udvikles, efter at håret er blevet fjernet. Men dette kan undgås ved omhyggeligt at tage sig af det forstyrrende område af huden ved hjælp af sterile midler.

Selvom det er helt sikkert at trække håret korrekt ud med pincet eller en steriliseret nål, anbefales det ikke at pusse rundt i huden for at fjerne dybt indgroet hår.

Det kan være nødvendigt at konsultere en læge i svære tilfælde af infektion. Også, hvis indgroede hår er meget dybe under huden, kan kirurgi være den eneste måde at behandle problemet på. Lægen kan også anbefale nogle antibakterielle midler eller antibiotikabehandling, lokal og oral, hvis det er en alvorlig infektion.

Du kan prøve at fjerne det hjemme, hvis håret er synligt og lavt.

Hvordan slippe der hjemme?

Indgroede hår, der er efterladt alene, vil til tider bryde igennem og helbrede alene uden indblanding. Hvis dette generer dig, kan du forsøge at slippe af med dette problem med en enkel metode.

Desinficerede pincett eller en nål kan bruges til udvinding.

 1. Skær ikke under armen, når du mærker indgroet hår, for ikke at irritere dette område mere.
 2. Hvis kløe er til stede, kan hydrocortisonsalve give relief.
 3. Vent, indtil sløjfen eller spidsen begynder at se lidt ud af huden eller er praktisk taget under den.
 4. Vask armhulerne og anbring en varm komprimering på det berørte område.
 5. Desinficer pincett eller nål med alkohol.
 6. Slip forsigtigt håret ved at trække på sløjfen eller spidsen og undgå skader på det opsvulmede område.
 7. Du kan bruge en antibiotikakrem til at forhindre infektion eller bruge et desinfektionsmiddel fortyndet med vand.

Forsøg ikke at trække håret, som stadig er for dybt!
Hvis der efter fjernelse er et hul, der ikke heler i lang tid, er det nødvendigt at konsultere en læge.

Hjem retsmidler

De fleste husstande (folkemusik) retsmidler, der hjælper med at slippe af med dette problem andre steder i kroppen, vil også arbejde for armhulen. Disse omfatter:

 • te træ, lavendel, ricinusolie;
 • hjemmelavede skrubber som sukker og olivenolie eller havregryn, honning og yoghurt. Men den nemmeste måde er at tage bare havsalt;
 • aloe vera og andre

Men i de fleste tilfælde skal du stadig fjerne håret fra under huden. Der er flere måder at lindre symptomer på naturligt.

Brugen af ​​et stykke brød gennemblødt i varm mælk er et af de hjemmehjælpemidler, der vides at bringe spidsen eller "løkken" tættere på overfladen. Derefter kan du let fjerne håret som angivet ovenfor.

forebyggelse

Da hårfjerning, især for kvinder og især i armhulerne, bruger næsten alt, er der nogle tips, der kan forhindre deres indvækst.

Kemiske depilatoriske metoder

Denne metode foreslår at bruge kemiske produkter til at fjerne hår og undgå barbering eller voksning. Egnede midler kan være cremer, såsom Nair, som efterlader en mere afrundet, blødere spids, hvilket reducerer sandsynligheden for, at hår vokser under huden.

Du kan også overveje mulighederne for laser hårfjerning til armhulerne, som en måde at undgå bump og acne. Dette er ikke ligefrem en kemisk procedure, men det hjælper med at forhindre dette problem.

Rigtig god barbering

Måske vil du ikke eller kan ikke opgive barbermaden. Faktisk er det måske ikke nødvendigt, hvis det bruges korrekt. For det første skal du barbere dit hår med en skarp barberkniv i den retning, de vokser i, og ikke omvendt. Før du barberer, bør du fugte og fugtgøre armhulerne ordentligt.

Undgå komedogene produkter.

Disse er kosmetiske produkter, der har tendens til at tilstoppe eller tilstoppe porer. At slippe af med dem i personlig pleje vil tillade nyt hår at vokse frit fra folliklerne.

24 råd

fra den bedste kæreste

 • Vores råd
 • skønhed
 • pleje
 • Hvordan pleje kroppen?
 • Underarm hår

Underarm hår

Det er ingen hemmelighed, at indtil puberteten vokser håret ikke på armhulerne. I processen med at ændre den hormonelle baggrund for en person får hårpærer på visse steder en kommando af aktiv vækst.

Problemer med hårvækst - æstetisk udseende eller naturlige data

Ifølge Darwins teori er hårets rolle i armhulerne og intime steder ikke let. Vegetationen på disse steder tjener som beskyttelse mod lymfeknuderne i armhulen. Evolutionær udvikling slukkede en anden, ikke mindre vigtig funktion - trods alt håret i armhulerne lugtede det feromon. Det er - stoffet der tiltrækker opmærksomheden hos en person af det modsatte køn stod ud.

For eksempel i 1950'erne, da det blev populært at fjerne håret under armene, faldt den seksuelle tiltrækningskraft hos en kvinde på grund af hårskæring i perioden med kirtelaktivitet - de vigtigste leverandører af feromoner. Derfor blev industrien af ​​disse tider tvunget til at ty til oprettelsen af ​​kunstige feromoner og til at tilpasse deres produktion, såsom androstenol og androstenon. Kunstigt fremstillede feromoner blev aktivt anvendt til dannelsen af ​​parfume.

I dag er der en opfattelse, at vegetationen under armene er en frøplante af alle slags bakterier og en kilde til ubehagelig lugt.
Naturlige feromoner er dog næsten lugtfrie. At skade de naturlige processer af feromonproduktion er kun mulig, når hårfjerning sker under den aktive dannelse af sekretion af feromonkirtler.

Hvad skal man gøre, hvis armhulen ikke vokser?

Men der er også sådanne forstyrrelser i kroppen eller en ændring i den hormonelle baggrund, hvor håret under armene ikke vokser.
Hvis håret i armhulerne ikke vokser, i betragtning af amning eller i postpartumperioden, så er dette kun forbundet med normalisering af hormonniveauer. Mange læger og kosmetologer anbefaler, bekymre dig ikke om dette, minimere stress, få nok søvn, tag vitaminer og spis godt.

Men hvis håret ikke vokser i løbet af puberteten, bør du konsultere en specialist - en gynækolog eller en urolog.

Stimulerer underarm hårvækst derhjemme

Der er nogle anbefalinger til stimulering af hårvækst, hvorefter det er nødvendigt at udføre sådanne manipulationer:

- aksillær massage. Ved hjælp af massage forbedres blodcirkulationen, og næringsstoffer nå let hårsækkene og aktiverer deres vækst.

- Påfør eucalyptusolie daglig på armhulenes hud, hvilket også stimulerer væksten af ​​hårsækkene.

- proteinindtag. Som du ved - hår består af protein, tab af protein fører til hårtab, skørhed, tørhed. Spis kød, mælkeprodukter, nødder eller proteintilskud dagligt i din kost, så du kan genoprette balancen af ​​næringsstoffer i din krop. Det skal huskes, at overdreven forbrug af proteiner, som en negativ indvirkning på hårets tilstand.

- tage vitaminer. Drikker vitamin, især som A, B3, B6.

- minimere stress og forbedre søvnkvaliteten. Dette er den vigtigste hårvækstfaktor.

- gå på en sund kost og tag mere rent ferskvand. Forkert ernæring påvirker hårets kvalitet og vækst. Derfor vil en god, ordentlig kost med tilstedeværelsen i friske grøntsager og frugter hjælpe ikke kun med at fremme hårvækst, men også genopbygge de nødvendige næringsstoffer i kroppen.

Under alle omstændigheder med kraftig hårvækst, eller hvis håret under armene ikke vokser overhovedet, bør du kontakte en specialist. I et tilfælde til en højt kvalificeret læge, der kan løse problemet med manglende hår under armene. I et andet tilfælde, til skønhedseksperten, ville det slippe af med uønsket hår under armene uden at skade deres helbred og æstetiske skønhed.

HVOR SKADER UNDERGROUND! DETTE HJEMMELSESHJEMMELSE VIL REMOVE UNDESIRABLE HAIR FOREVER.

De fleste piger står over for problemet med uønsket hår. Næsten alle forsøger at løse det ved hjælp af fælles værktøjer. Barbering, brug af voks, sukkerpasta, laser og foto hårfjerning har længe været kendt.

Salon hårfjerning vil fjerne uønsket hår permanent, men omkostningerne ved en sådan procedure er ret høj. Særligt påvirker budgetgenerering på hele kroppen betydeligt. Desuden er salonmetoder ikke altid sikre og kan forårsage forskellige hudsygdomme.

Heldigvis er der overkommelige, sikre metoder til at slippe af med uønsket hår for evigt. De er tidskrævende, men resultatet er det værd!

Hvordan slippe af med hår

Sukkermaske

DU VIL VÆRE

2 spsk. l. citronsaft
2 spsk. l. sukker
2 tsk. vand

ANSØGNING

Bland i en lav skål alle ingredienserne. Påfør blandingen på hårige områder af huden. Vent, indtil blandingen tørrer - det tager ca. 10 minutter. Skyl huden med køligt vand.

Gentag proceduren hver dag i en måned. Citronsyre vil ikke blot misfarve hårsakslen, men også ødelægge sin struktur, så håret forhindres i at komme igen.

Honning maske

DU VIL VÆRE

2 spsk. l. citronsaft
2 spsk. l. honning

ANSØGNING

I en lav skål blandes citronsaft og honning i den angivne mængde. Hvis du har krystalliseret honning, rør det for at opnå en masse homogen konsistens. Tag en bomuldsstynge og anbring hårfjerner på huden i retning af det voksende hår. Lad produktet stå i 10-15 minutter, indtil det er helt tørt og skyll med rindende vand.

Proceduren kan udføres ikke mere end 2 gange om ugen i løbet af måneden. Hvis det ønskede resultat ikke opnås, kan du øge varigheden af ​​kurset med yderligere 2 uger. Pas på! Denne maske kan forårsage allergier, da dets komponenter er meget aktive.

Der er mange måder at fjerne hårfjerning på. Som du kan se, har vi valgt den mest effektive for dig. Vær sikker på at dele værdifulde råd med dine venner og start proceduren med at forberede sommeren! Når alt kommer til alt, er glat hud lige så vigtig en del af skønhed som en god figur og et sundt hår.

Hvorfor har vi brug for hår under armene og mellem n0g?

Du vidste det bare ikke!

På dit bryst, ben, armhuler og... vokser andre steder, som det er moderigtigt at sige "uønsket" hår?

I nogle kulturer betragtes kropshår som afstødende, selv om mange mænd og kvinder finder det attraktivt. Som de siger, smagen og farven. Men er der nogen sundhedsmæssig fordel ved denne vegetation?

1. Hår på huden hjælper det til at helbrede hurtigere

Ifølge University of Bradford professor Des Tobin er hårsækkene fyldt med stamceller, hvilket væsentligt fremskynder og forbedrer helingsprocessen.

2. Tå hår taler om god blodcirkulation.

Tåhår betragtes ikke som en kilde til stolthed, men ifølge karskiren Konstantinos Kyriakides angiver de en god blodcirkulation i benene. Men hvis du har bare ben, skal du ikke have travlt med at bekymre dig: kun den nylige "skaldethed" på tæerne taler om nedsat blodcirkulation.

3. Armpit hår tiltrækker det modsatte køn.

Denne erklæring har mange dissentere, men i virkeligheden ophobes håret under armhulerne lugten af ​​feromoner, der tiltrækker potentielle partnere. Denne "aroma" udstråles af armhulerne under seksuel ophidselse eller i beredskab til seksuel kontakt. Hvorfor har vi brug for hår

Selv uden tøj ser folk helt nøgne væsner, faktisk har vi så mange hårfollikler som primater. Det vides ikke, hvorfor størstedelen af ​​disse hår er næsten usynlige, men vi ved, hvorfor vi har brug for hår, der vokser i "frodig farve".

Hoved. Håret på hovedet beskytter det og holder det varmt.

Øjenbryn beskytter øjnene mod sved strømmer fra panden, og de er også meget effektive i ikke-verbal kommunikation. Vores øjenvipper er som kattespisker, meget følsomme over for berøring.

Krop. Hår på kroppen, siger forskere autoritativt, vi har brug for, fordi de er attraktive. De er beregnet til at tiltrække en partner, fordi de indikerer puberteten. Dette gælder især for pubic hår, så sexhormoner gør dem krøllede og specielt grove.

Og lidt om længden...

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor kropshår ikke fortsætter med at vokse som hår på hovedet?

Det drejer sig om vækstcykler, der programmerer hår til at vokse kun en vis mængde tid og derefter falde ud. Og selv om håret på kroppen kun kan vokse til en bestemt længde, kan seksuel forventning hos mænd accelerere deres vækst.

Hurtigt vokse håret under armene, hvad de skal gøre

På bladene i vores magasin har vi gentagne gange skrevet om ulejligheden og ubehagelige fornemmelser, at kvinder får ekstra hår og også resulteret i reelle måder at håndtere dem på.

Derfor taler vi i dag om et vigtigt og første blik umærkelig del af den kvindelige krop, hvor uønsket vegetation også vokser - om armhule.

Næsten alle kvinder begynder at kæmpe med armhulen fra en barberhøvler - hurtigt, smertefrit og som det kan forekomme ved første øjekast - effektivt. Men efter en måned eller to, kan nogen endda senere forstå, at maskinen ikke alene løste problemet, tværtimod forværrede det kun det. Nu skal du barbere dit hår hver dag (eller hver anden dag), ellers begynder det at prikke og leverer en masse ubehagelige fornemmelser. På den anden side fører daglig barbering af armhulen til irritation af den allerede sarte hud.

Derfor kommer i hver kvindes liv før eller senere et øjeblik, når et nyt værktøj kommer til at erstatte maskinen, hvilket skal gøre det lettere at bekæmpe uønsket hår.

Armhulen kan håndtere vegetationen på to måder - ved depilation eller epilation.

Depilation - ødelæggelsen af ​​hårsækken uden at skade hårsækkene. Epilation - fuldstændig destruktion af hårsaksen og folliklerne, dvs. hår fra det vil aldrig vokse.

Underarm Depilation

Depilation er en relativt billig procedure til fjernelse af uønsket armhulehår. Vi har allerede skrevet om den første af dem - det er en barbering. Billig og ikke den bedste måde at håndtere hår på. Andre måder at fjerne håret under armene er.

Underarm Depilation Cream

Du kan købe det hos enhver kosmetisk butik. Ansøgningsregler og handlinger kan variere lidt afhængigt af producenten. Fordelene ved at bruge en underarm creme er sart hudpleje og intet kropshår i op til 10-14 dage. Procedurens varighed er ikke mere end 5-7 minutter, hvor huden ikke er skadet og ikke strækker sig.

Men alt er ikke så perfekt. Depilatory cream indeholder mange kemisk aktive stoffer, der absorberes af huden og i nogle tilfælde tiltrækker en stærk allergisk reaktion.

Underarm Depilation Med Electric Depilator

Denne metode er ganske god for dem. Hvem har en høj smerte tærskel. Fremgangsmåden er ret smertefuldt. I de første par gange bliver depilatoren påført, armhulerne kan endda bløde, hvilket forklares af fartøjernes nærhed. Efter flere procedurer udført vil de smertefulde fornemmelser forblive, men de bliver meget mere tolerante.

Elektriske anlæg giver glat hud i 4-8 dage (afhængigt af fysiologiske egenskaber), hvorefter håret begynder at vokse igen.

For at reducere sandsynligheden for irritation, med en abscess (i nogle tilfælde er det muligt), gør depilation efter grundig vask. Derefter tørre armhulerne godt (for absolut tørhed, kan de pulveriseres med talkumpulver) og først derefter bruge epilatoren. Efter afslutningen af ​​proceduren er det tilrådeligt at bruge alkoholbaseret lotion eller andre midler, som kan bidrage til at reducere eller helt undgå irritation.

Underarm Depilation Wax

Brug varm eller varm voks til at fjerne uønsket hår. Hvis du planlægger at gøre armhulen fjernelse selv, så er det bedre at prøve virkningen af ​​voks på en anden del af kroppen, hvor huden er mindre følsom.

Varm voks på kroppen udvider porerne - som følge heraf bliver håret revet sammen med pæren. Håret kommer igen i 2-4 uger, og ved hyppig brug vokser håret meget sjældnere, det bliver blødt og mærkbart svækket.

Brug af voks er dog ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast.

 1. Hvis du bruger kassettevoks, så skal du bruge en smal spids til afmontering af armhulerne.
 2. Voks anvendes i løbet af hårvækst og revet ud mod hårets vækst. Men! I armhulen vokser håret i 4 forskellige retninger - derfor er det ekstremt ubelejligt for dig selv at gøre armhulsbekæmpelse.
 3. Når der vokser voks, er der stor risiko for forbrændinger - huden i armhulerne er øm og tynd, og karrene ligger meget tæt på.
 4. Hvis du gør en voks depilation forkert, vil risikoen for indgroet hår (de normalt vises efter proceduren) øges væsentligt.

Generelt er depilering med voks, såvel som epilering af bikiniområdet, en ret smertefuld procedure. Her er det vigtigt at udholde smerten: allerede 3-4 gange vil smerten blive meget svagere.

Derfor er det i første eller anden gang bedre at vaske voks med en specialist, især da proceduren er billig.

Underarm Depilation med sukkerpasta

Shugring depilation generelt svarer til voks depilation. Sukkerpasta kan laves selvstændigt (som: læs artiklen om sukkerfjerning) eller køb færdiglavet. Shugaring, såvel som voksning kan gøres uafhængigt, men du kan i skønhedssalonen.

I modsætning til voksaflejring har sukkerafskallelse en række ubestridelige fordele, så hvert år får det flere og flere kvindelige fans. hvorfor:

 1. Hår vokser mindre ofte. Dette skyldes forskelle i metoderne til påføring af pastaen. Hvis voksen påføres hårets vækst og rive væk mod vækst. At sukkerpasta, tværtimod, anvendes mod vækst og er revet væk fra væksten. Derved uden at ændre vækstretningen af ​​efterfølgende hår.
 2. Huden er ikke irriteret og er ikke skadet. Ofte stammer allergiske reaktioner og irritation fra voks, mens det efter en pasta ikke kan være i princippet - alle komponenter er enkle og naturlige (vand, sukker, citronsaft).
 3. Den bedste fjernelse og afklaring af huden. Sukker, der trænger ind i hårstrukturen, er i stand til at fjerne hår med en længde på 1 mm. Resten af ​​sukker vaskes let af med almindeligt vand.

Uanset hvilken metode til armhule fjernelse du vælger, være forberedt på at:

 1. Hår efter en vis tid vil begynde at vokse. Måske om et år eller to, eller endnu mere, bliver de mindre eller meget tyndere.
 2. Indgroede hår vil blive vist. Ligegyldigt hvor omhyggeligt du epilerer armhulerne - indgroede hår vil fremstå og skabe visse ulemper (især hvis de er tykke og hårde).

Underarm Hårfjerningsmetoder Forever

Ud over at midlertidigt slippe af med uønsket hår, er der andre måder at håndtere dem, som giver en varig effekt i mange år, i hvilke tilfælde vil håret aldrig genere dig igen.

Vi taler om sådanne teknikker som: elektrolyse, fotoepilation, Elos og laser hårfjerning.

Hver af metoderne har sine fordele, indikationer og kontraindikationer, men resultatet er altid det samme - helt at slippe af med hår i armhulen.

Underarm elektrolyse

Fremgangsmåden anbefales til fjernelse af enkelte hår, så hvis dit hår vokser relativt sjældent under dine armhuler, er det muligt, at elektrolyse er din mulighed.

Essensen af ​​metoden ligger i, at en lille elektrisk impuls gennemføres gennem håret, hvilket ødelægger stamme og hårfollikel, således at håret aldrig vil vokse igen.

Andre kan vokse fra en "dvalende" follikel, så for fuldstændig og absolut glathed skal du lave flere procedurer (deres antal afhænger af kroppens fysiologiske egenskaber som du forstår).

Prisen på elektroepilation af armhulerne afhænger af kosmetologernes tid til behandling af zonen (i gennemsnit 25-35 rubler per minut).

Ulemper ved underarms elektrolyse - smerte.

Underarm laser hårfjerning

Den mest populære procedure til fjernelse af uønsket hår som i armhulerne og i andre dele af kroppen. Hvis du har en skøn hud og mørkt hår under dine arme, er laser hårfjerning præcis det, du har brug for.

Af den måde, ifølge kosmetologer, giver moderne laserudstyr dig mulighed for at fjerne lys, fluffy hår og ikke bare mørkt. Imidlertid er sådant udstyr desværre kun tilgængeligt i store kosmetiske centre.

Som i det foregående tilfælde vil der være behov for flere procedurer (kosmetologer taler om 4-8 følelser af lazene-terapi) for permanent at fjerne hår i armhulen.

For at gøre laser hårfjerning af armhulerne bør:

 1. Vokse hår (ja, du har hørt rigtigt). Hårets længde i det behandlede område skal være ca. 3-4 mm, således at laserstrålen passerer gennem hårakslen.
 2. Find ud af om du har kontraindikationer til laser hårfjerning (alle anbefalinger og kontraindikationer til laser hårfjerning findes her).
 3. Beskyt din krop mod ultraviolet stråling. Det vil sige, at solbadning før og efter proceduren (mindst i 2 uger) er forbudt.
 4. Gør dig klar til at betale. Laser hårfjerning af armhulerne er dyrere end depilation og vil koste dig 2000-2500 pr. Session. Anslået pris, så du bør afklare i forvejen de faktiske priser.

Underarm fotoepilation

Princippet om fotoepilation er omtrent det samme som i tilfælde af laser eksponering. Kun i dette tilfælde er det ikke laseren, men varmestrålen, som påvirker hårets aksel (opmærksomhed, hvis du er allergisk over for solen, afviser straks denne procedure).

Varmebjælken absorberes af melanin, opvarmer hårets aksel, som leder varme til hårsækken. Fra den modtagne varme dør pæren, og et hår falder et par dage senere. Som i det foregående tilfælde vil hårsækkene aldrig vokse ud af denne follikel.

For helt at slippe af med håret i armhulerne, skal du bruge 3 til 8 procedurer - alle meget individuelle.

Hvad du har brug for at forstå, bestemmer om fotoepilation af armhulerne:

 1. Der er risiko for forbrændinger. Huden i armhulen er delikat, så med en lav grad af fitness kan en kosmetolog brænde. Det sparer ikke engang en speciel kølemel, som anvendes før proceduren.
 2. Hårvækst kan fortsætte. Hvis varmestrålen ikke er kraftig nok, vil håret i armhulen ikke falde ud, men begynder at vokse mere intensivt (det vil sige, at varmen vil intensivere deres vækst).

Derfor beslutter man om fotoepilation af armhulerne (flere detaljer om proceduren er skrevet i en separat artikel), samt om enhver anden procedure - gå så vidt som muligt for at finde en specialist.

Før proceduren skal håret vokse med 1-2 mm. Ca. mellemrum mellem sessioner er omkring en måned. Varighed af fotoepilation af armhulerne - 20-30 minutter. Varigheden af ​​effekten efter et fuldt oplag af hårfjerning er 5-8 år.

Prisen på underarm fotoepilation er ret høj, og er omkring 3.000 rubler per session eller 350 rubler per flash.

Elos armhule epilation

En innovativ måde at fjerne uønsket hår i armhulerne, hvilket indebærer to typer stråle - elektrisk (som i elestroepilation) og laser (som i laserepilation). I løbet af epilation trænger den pulserende strøm ind i hårstangen, og laserstrålen absorberes af melanin indeholdt i hårstangen.

Laser energi, der rammer håret, omdannes til varme. Som et resultat udvider poren med et hår, modstanden af ​​hårcellerne og hårfollikelen falder. Derfor, som en følge af en sådan total på uønsket hår, klarer kosmetologen at slippe af med alle typer hår næsten smertefrit (tyndt eller tykt, farveløst eller mørkt, rødt eller gråt osv.).

Som i de foregående tilfælde vil der være behov for flere procedurer (fra 3 til 5) for total hårfjerning i armhulen.

Omkostningerne ved armbueepilation i armhulerne er omtrent det samme som billedet, omkring 3000-4000 rubler.

Forresten, i nogle skønhedssaloner er der en handling: Ved epilering af en hofte, bikinilinje eller en anden del af kroppen udføres epilering af armhulerne som en gave. Hvad er ikke en mulighed for at spare og opnå perfekt glathed i den aksillære zone.

Vælg hvad du kan lide. Vær smuk og glad, din.

Hår under armene - hvordan man kan slippe af med dem for evigt: laser, varmestråle eller strøm? Hår under armene - for at ødelægge radikalt!

Underarm barbering er kedelig og uproduktiv.

Behov for at barbere hver dag, hvorfra den delikate hud ikke er glad.

Voks, shugaring, creme eller depilator giver en midlertidig effekt, foruden de har ubehagelige konsekvenser.

Er der andre måder at bekæmpe armhule hår på, slippe af med dem for evigt?

Hår under armene - hvordan man kan slippe af med dem for evigt ved hjælp af en laser

For ti år siden, da højkosmetologiteknologier begyndte at slå rod i Rusland, værdsatte pionererne mulighederne for en laser for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. I dag er der allerede fire typer laser dyser, der med succes klare håret under armene. Hvordan slippe af med dem for evigt, velkendte erfarne kosmetologer. Afhængigt af kapaciteten i en bestemt enhed tilbyder de følgende muligheder:

1. Rubin laser (fungerer godt på mørkt hår);

2. Alexandrit laser (den mest krævede, da den trænger dybt ind og klæber med mørke og lyse hår);

3. Diode laser (svarende til rubin, men bestråler lidt dybere);

4. neodym (i øjeblikket den bedste stråle, der virker med enhver form for hud og hår).

Essensen af ​​metoden er, at laserstrålen genererer varme, påvirker cellerne, der producerer melanin (hudpigment), og ødelægger dem. Som et resultat falder håret sikkert ud. Melanin findes i enhver hud, men i forskellige mængder, så der er begrænsninger, når laser behandler armhulerne og generelt nogen del af kroppen.

Neodym laser arbejder på et andet princip: det stopper tilgangen af ​​næringsstoffer til hårpæren, hvilket forårsager dets død. Håret har ikke noget sted at vokse, derfor forsvinder alle hårene under armene - for at slippe af med dem for evigt er den nemmeste måde. Det er vigtigt, at der ikke er forbrændinger og smerter, fordi strålen ikke påvirker stoffet.

Fremgangsmåden til behandling af et aksillært hulrum tager en halv time. Eksponering udføres under lokalbedøvelse. Klienten føler ubehag, en brændende fornemmelse og en karakteristisk brændende lugt (strålen påvirker kun et hår på mindst 1-2 mm lang).

Ikke alt hår vil forsvinde efter den første session. Inden for to uger vil den gradvise nedfald fortsætte. Den første procedure giver dig mulighed for i bedste fald at slippe af med 60 procent af håret, som på tidspunktet for bestråling var i den aktive vækstfase (ganske enkelt brød igennem til overfladen gennem alle lag af epidermis).

Gentag proceduren vil have en anden tre til fem gange med mellemrum på flere uger. Jo flere procedurer der gøres, jo mere tid skal du vente på den aktive vækst af de resterende hårstænger.

Hår under armene - hvordan man kan slippe af med dem for evigt ved hjælp af en photoepilator

Princippet om fotoepilation ligner meget laser eksponering. Forskellen er, at en varmestråle sendes direkte til hårsækkenet, omgå fasen med omdannelse af laserstrålingsenergi til varme.

Så er alt det samme: melanin absorberer varmeenergien, hårakslen opvarmer op til ekstrem temperatur, pæren dør, håret falder ud og vokser ikke længere. Gradvist dør alle hårene under armene - hvordan man kan slippe af med dem for evigt, den unge dame er ikke længere interesseret, fordi pæren ikke vil komme sig. Og det betyder, at håret simpelthen ikke vil vokse overalt.

Der er den samme tilstand af aktivt og passivt stadium af hårvækst. Nye hår gør deres vej i omkring tre uger (hver person har forskellig hårlinjefornyelse). Derfor vil det tage fra tre til otte procedurer om en halvanden time for helt at slippe af med vegetationen under armene. Hvis du bor på tre procedurer, begynder hårene at dukke op igen om fem år eller endda tidligere.

Photoepilatoren virker hurtigere: det tager en halv time at behandle begge armhuler. Ligesom i tilfælde af en laser er der risiko for hudforbrænding, især hvis huden fra prirda er mørk eller garvet. Ikke alene trænger strålen dybt ind, huden selv i armhulen er også meget følsom og følsom. Lokalbedøvelse hjælper ikke altid, så du skal lide. Hvis strålen ikke er kraftig nok, kan omvendt proces begynde: folliklerne vil blive vækket af varme, og hårlinjens vækst vil accelerere.

Photoepilation er ineffektivt, hvis håret er grå, rød eller lys. Ideelt - mørkt, godt pigmenteret hår og meget ret hud.

Hår under armene - hvordan man kan slippe af med dem for evigt ved hjælp af elektrisk strøm

Det virker fejlfrit, er en elektrisk strøm. En forgyldt nål der synker ind i pæren og brænder den ud, absolut ingen forskel, lys, sort eller rødt hår vokser. På grund af indflydelsen af ​​strøm er det ubehagelige problem med overdreven svedning også løst.

En elektrisk impuls tilføres gennem nålen ind i follikelen, pæren dør. Smerten mærkes. Men hvis du i de to foregående metoder ikke kan se effekten eller få meget mindre end forventet, så er det i tilfælde af elektrolyse i det mindste klart, hvad du lider for. Teknikken giver et præcist svar på spørgsmålet om hvad man skal gøre med håret under armene og hvordan man kan slippe af med dem for evigt.

En anden ting er, at der stadig ikke er nogen absolut garanti for den absolutte sikkerhed for denne metode til fjernelse af hår. Mange lymfeknuder er placeret i armhulen. Og hvordan de reagerer på elektrisk strøm - Gud ved. Konsekvenserne kan være dramatiske og tragiske, så du bør tænke hundrede gange, før du beslutter dig for en procedure.

Da behandlingen udføres punktvis (en nål indsættes i hver pære, mens en laser eller en fotostråle bestråles med flere follikler samtidigt), bruges mere tid. Tykke hårstænger er sværere at behandle, hvis håret er hårdt, skal du gennemgå flere procedurer. Et kursus kræver mindst fire besøg, der kan være fra tre til otte sådanne kurser.

Hår under armene - hvordan man kan slippe af med dem for evigt ved hjælp af proceduren Elos

Metoden til Elos hårfjerning er ikke tilfældigt kaldet innovativ. Det kombinerer to måder at påvirke hår på: laserstråle og elektrisk strøm. Gennem en speciel dyse er pulsstrømmen rettet ind i hårakslen, og laserstrålen virker på melanin, der er anbragt i den og absorberes af den.

Fremgangsmåden er næsten smertefri, og enheden virker med ethvert hår, uanset pigmentering og tykkelse. Antallet af procedurer, disse påvirkes ikke. For at slippe af med håret under armene for evigt, skal du komme til kosmetologen mindst tre gange. For at garantere efter en og en halv til to måneder anbefales det at gennemgå yderligere to eller tre procedurer.

Frihed fra grimme hår på kroppen vil koste et anstændigt beløb. I betragtning af at vi taler om flere kurser, skal du omhyggeligt afveje deres økonomiske muligheder. Det ville være en skam at gennemgå en eller to procedurer og nægte at tage et videre kursus af økonomiske årsager.

Forresten, før mirakelmaskinerne kom, tænkte vores mødre og bedstemødre også på hvad de skulle gøre med håret under deres arme - hvordan man kan slippe af med dem for evigt. Insisterede nældefrø, forsøgte at misfarve og tyndt peroxid. Hjalp lidt.

Så hvis du virkelig vil dele med problematiske hår, skal du først gå til skønhedssalonen med et solidt ry. Arbejde i det bør være specialister med eksamensbeviser af læger. Efter en samtale med en kosmetolog til at træffe en beslutning vil det være lettere.

BikiniGenie Trimmer til Bikini Line

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår