Lightening Hair Cream - en pålidelig mulighed for misfarvning

Friske blonde krøller synes en uopnåelig drøm for enhver skønhed, der lyser håret. Det er ikke så nemt at vælge et effektivt farveværktøj, der har en sparsommelig effekt på håret. Du skal prøve mange muligheder, før du er heldig nok til at vælge den rigtige sammensætning. Lysende hårcreme er bare et effektivt værktøj med en mild effekt.

Hvorfor vælge en creme til lethed

Mange mennesker, efter at have brugt brændende kemiske farvestoffer, forsøger at finde et lignende middel, men med en mere delikat virkning på krøller. At hente noget som en aggressiv sammensætning er en umulig opgave. Kun tilstrækkelige koncentrationer af kemiske komponenter kan gøre en blond ud af en brunette.

For damer, der ikke vil ændre deres udseende drastisk, er der værdige alternativer. Ammoniakfrie farvestoffer, tonics, naturlige ingredienser samt en blødgørende hårcreme kan opdatere og diversificere billedet.

Cream til lynhår vælges ofte for, at det er praktisk at bruge. Der er ingen grund til at blande komponenterne, der er ingen fare for at lave fejl i proportioner og skade håret, huden. Sammensætningen påvirker krøllerne forsigtigt, pletter ikke alt rundt.

Resultatet opnås ved et lavt indhold af ammoniak, hydrogenperoxid. Hovedkomponenterne i stoffet er naturlige ekstrakter, olier, der har naturlige blegningsreaktioner, samt giver næring og fugtgivende.

Lightening Hair Cream er populær, hvis du har brug for at opnå en let lyn (dens effekt er 1-2 toner), farven på de enkelte tråde. Det hjælper også til at "maske" uønsket kropshår.

Bemærk, at på grund af den afbalancerede formel opnås ikke kun lynnedslag, men også pleje håret. Hår efter brug betyder glat, silkeagtigt, skinnende. Velvalgte proportioner af aggressive og nærende komponenter gør det muligt for dig at klare opgaverne helt.

Hvordan det virker på forskellige hår

For dem, der har naturligt lys nuancer, vil cremen være den ideelle middel til let misfarvning. Skyggen modtaget med sin hjælp, vil være behjælpelig med naturlighed. Håret får et nyt og interessant udseende, det bliver lidt lettere end originalen.

For mørkhårede jomfruer vil værktøjet være en glimrende mulighed for en jævn overgang til et lettere område. Anvendelse af en lysende hårcreme, garanteret at opnå en naturlig nuance i 1-2 trin, der er forskellig fra originalen. I dette tilfælde er hårets struktur ikke forstyrret, men tværtimod opretholder hårets tilstand. Krøller får en smuk naturlig, jævn tone, men ikke den berygtede rødhårede. Brunetter anbefales før proceduren for at blive fortrolig med subtiliteterne i lysende mørkt hår.

Til brunetter er der også mulighed for at bruge cremen med en oxidant. Så er det muligt at lette op til 8 toner. Gode ​​nyheder, men det er meget vigtigt at observere proportionerne. Uden relevant erfaring er dette problematisk. Korrekt eksponering vil give en jævn lys skygge, og fejl i brug kan alvorligt skade udseendet.

For ejere af farvet hår, i betragtning af anmeldelserne, er lysekræren ikke i stand til at give en ensartet blond selv med en stærk oxidant. Den eksisterende farve vaskes til rød, så man må ty til toning. For dig har vi også udarbejdet vigtige tips om, hvordan du lyser farvet hår.

Før og efter billeder

Maling anbefalinger

Takket være dens bekvemme konsistens er det utroligt bekvemt at bruge produktet. Alt der er nødvendigt er at jævnt fordelte sammensætningen langs strengene ved hjælp af en hyppig kam. Ved hjælp af en creme uden en oxidant kan du ikke være bange for at røre ved huden. Selv ansøgningen udføres uden brug af handsker. Cream passer perfekt, giver en ensartet prokrasku. Hold tid op til 50 minutter.

Spred sammensætningen i våde tråde. Krøller forvaskede. Hvis trådene er tørre, er det tilladt at bruge vaskemiddelet før vask. Det anbefales at "opvarme" de krøller, der behandles med sammensætningen, med en hårtørrer (det er bedre at først læse instruktionerne for hvert enkelt stof, måske er denne effekt ikke nødvendig). Efter udløbet af eksponeringstiden håret vaskes, kan de endelige plejeprodukter ikke anvendes.

Ved påføring af en lynkrem med et oxidationsmiddel er det nødvendigt at følge fabrikantens anvisninger nøje. Normalt blandes midlerne i et forhold på 1: 1,5 eller 1: 2 (fløde: oxidationsemulsion). Oxygenkoncentrationen afhænger af den oprindelige farve, hårstruktur, men ikke mere end 9%. Det anbefales at anvende sammensætningen på beskidte tråde for at eliminere termiske virkninger.

Huden skal beskyttes mod indånding af stof. Eksponeringstiden er også op til 50 minutter, men i processen er det bedre at kontrollere omhyggeligt farveforløbet, dine følelser. Ved forekomst af ubehagelige manifestationer - vask straks af.

Gennemgang af populære lette cremer

Cremer til lynhår bruges til at give skygge på krøllerne på hovedet og for at lette uønsket vegetation på kroppen. De mest populære for farve hår overveje som:

 • Kapous Bleaching Cream;
 • CHI Blondeste Blonde;
 • Schwarzkopf Professional Blond Me;
 • LOREAL Preference Glam Lights.

Disse værktøjer hjælper med at give håret blonde nuancer uden yellowness, i kombination med et oxidationsmiddel er der mulighed for overgang op til 8 toner. Sammensætningen er progressiv, indeholder mange nyttige komponenter til krøller. Efter farve har håret sunde, bløde og skinnende. God farvefordeling giver den perfekte effekt.

Hvis overdreven varme i farve stadig manifesteres, vil vores råd om, hvordan du fjerner yellowness efter afklaring, være meget nyttigt for dig.

Alternativt er kampen mod uønsket vegetation oftest brugt til at lette hårvoks, joley, byly hårblegekrem. Resultatet af forbrugernes feedback er fantastisk. Gentle effekt, fremragende effekt. I kassen 2 rør: det aktive stof og aktivatoren.

Bemærk at tilstedeværelsen af ​​kamille i ekstrakten giver en yderligere antiseptisk effekt.

En god maskering af vegetationen ved hjælp af sådanne midler, som bylycreme til blegning af hår er sikret ved tilstedeværelsen af ​​en fremragende balance mellem aggressive og næringsstoffer.

Vejen for at blive en blonde kan være tornet og vanskelig. For at tage sig af håret er det nok ikke at tage drastiske trin, men vælg sparsomme midler og gå gradvist mod dit mål. Midler som lynhår creme kan være et godt alternativ i kampen for sarte lyn.

Lær mere om hårbelysning takket være følgende artikler:

Glem ikke også om pleje af bleget hår. For at hjælpe med at anbefale artikler: Sådan genoprettes hår efter lyn og en maske for at genoprette håret efter lynet.

Nyttige videoer

Brug af professionelle maling hjemme.

Forhøjet depilcreme til blegning af hår. Skal jeg købe det?

Du vil altid være attraktiv og lys, især om sommeren. Så snart de kolde måneder slutter, opstår straks et uimodståeligt ønske om at gå til havet under den brændende sol for uforglemmelige indtryk. Alle tilbud fra Byly-firmaet hjælper med at forberede sig på strandperioden, hvilket gør sommeren til mindeværdige og varme.

Tilbage til historien

Siden 1942 begyndte virksomheden avanceret udvikling i produktionen af ​​hygiejneprodukter og dem der sørger for huden. Et moderne arsenal af en bred vifte, herunder depilation produkter, samt byly depil hårblegemiddel, vil ikke være et problem at købe. Virksomheden er oprindeligt fra Spanien, byen Barcelona. Det er kendt, at mange spanske piger har mørkt tykt hår og, som mange russere, har problemer med overskydende ansigtshår og andre dele af kroppen.

Vi anbefaler at læse: Lip Gloss: Hvad er værd at vide om dem?

Denne byly til blegning hår creme kan købes i specialiserede kosmetik butikker, såvel som det skal se i de apoteker, som også er nøjagtig som selskabet selv rettidigt, udvide udbuddet af varer, herunder i det og forskellige produkter til personlig pleje. For at skabe denne type creme bruges kamille ekstrakt, som ikke kun tjener som en glimrende ingrediens for blegning, men også er med til at passe godt på hud og hår.

Hvis damen ikke vil gennemgå forarbejdningsprocessen, kan du bruge et andet alternativ og misfarve hårene. Uden at ændre hudens farve overhovedet vil den hårede del af ansigtet og andre dele af kroppen blive gennemsigtig, eller for at sige det, vil hårene blive væsentligt lyse og blive usynlige. Det ideelle værktøj designet ikke kun til normal, men også til følsom hud. På grund af sammensætningen, hvor der er en hel del naturlige komponenter, har værktøjet en sparsom virkning, omhyggeligt blødende hår.

Hvordan man bruger byly depil?

 1. Det område, hvor produktet skal påføres, skal vaskes grundigt i koldt vand med sæbe. Vent derefter til helt tørt, uden at bruge håndklæder eller gnide.
 2. Blandingen fremstilles i et særligt bad. Lightening creme blandes med aktivering. Med andre ord tilsættes 2 dele hvid og en grøn komponent. Bland grundigt indtil en homogen masse og ensartet farve.
 3. Værktøjet påføres huden, hvor der er uønskede mørke hår. Ti minutter senere fjernes en lille del af blandingen under anvendelse af en spatel. Det er nødvendigt at kontrollere om det ønskede resultat er opnået, hvis ikke - den cremede sammensætning efterlades i yderligere fem minutter. Det skal dog huskes, at varigheden af ​​at finde komponenter på huden i mere end femten minutter kan føre til ubehagelige konsekvenser.
 4. Det klargjorte område skylles med køligt vand og tørres derefter uden at gnide med et håndklæde.
 5. Hvis røret ikke er fuldt forbrugt, kan det gemmes til næste procedure, forsigtigt lukke og skjule på et mørkt tørt sted.

Det kan ske, at huden på stedet af lynhår bliver lidt lettere, ikke være bange for dette fænomen, det er midlertidigt og vil passere efter et par timer. Derfor udføres hårblegeprocedurer bedst ved sengetid, så alle reaktioner kan finde sted allerede om morgenen uden at efterlade et grimt vågne.

Dette er ikke den eneste creme til blegning af ansigtshår, du kan købe det til sammenligning med andre på mange steder i forskellige byer i vores land. Derudover er onlineforretninger, der er ganske populære de seneste år, klar til en rimelig pris og på kortest mulig tid at levere den nødvendige creme.

Anmeldelser af byly depil

Vi anbefaler at læse: Tørre læber: Årsager og opløsning

Piger står ofte over for antenneproblemerne over overlæben. Det er ikke altid muligt at mekanisk påvirke og slippe af med dem. Derfor foretrækker mange mennesker at snakke i deres blogs om, hvor godt dette eller det eksperiment i forbindelse med misfarvning af hår på ansigt og krop er blevet.

En af pigerne, der prøvede cremen, siger, at for hende blev disse hår et ægte mareridt, fordi selv laserteknologien ikke klarte dem, da de var for små. Gennem bekendtskaber lærte hun om dette firma og de produkter, den fremstiller. Dette blev en utrolig glæde, fordi hun mistede sin overskæg, fik pigen større tillid til sig selv, begyndte at se mere feminin og ryddelig ud. Med gadebelysning er de slet ikke synlige, og med kunstige hår giver de lidt guld, men det forkæler ikke indtrykket.

Derudover, da det var allergisk, havde værktøjet en temmelig mild effekt og forårsagede ikke nogen bivirkninger, hvilket særlig taknemmelighed for formuleringens udviklere. Hun bemærkede kun en ulempe - en spatel i stedet for en børste, fordi ifølge hende er det meget lettere at bruge en børste til at anvende komponenter, men det er små ting.

Andre typer af midler

Ikke kun byly, men Surgi hår blekende fløde, køb vil være svært, fordi det ligesom det tidligere værktøj er højt respekteret blandt kunderne.

Dette lægemiddel har nøjagtigt de samme funktioner, undtagen håret i ansigtet, det misfarger også håret på hænderne, som også ofte er for mærkbare og prangende, ødelægger det kvindelige billede. Nem applikation og blød konsistens er, hvad positiv feedback på produktet siger. Formlen er formuleret med ekstrakter af aloe og agurk. Den komponent, der indgår i sammensætningen, forhindrer dehydrering og fugter cellerne. Med regelmæssig brug bliver hårene mere og mere tynde og lette.

Hvordan finder man Surgi?

Ved brug af et plastbad er det nødvendigt at blande en komponent fra to rør. Den resulterende blanding påføres på huden med et ensartet lag. Vent i ca. 6 minutter. Derefter vaskes blandingen med varmt vand. Inden du begynder at bruge værktøjet, skal du foretage en verifikationstest for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion. For at gøre dette, bør en lille mængde af blandingen spredes på håndledets eller albuens hud. Gør det bedre en dag før proceduren. Hvis der efter nogen tid, nemlig 5-7 minutter, er der ingen ubehag, såvel som andet ubehag, kan bivirkningen anvendes.

Vi anbefaler at læse: Botox læber: fordele og ulemper, fotos

Surgi Anmeldelser

De fleste af pigerne taler om dette værktøj ekstremt positivt, da dens indflydelse, som er angivet af producenten, er mærkbar allerede efter den første ansøgning. Dette er et godt fund for dem der havde problemer med et overskæg eller en pistol over overlæben, kunne ikke klare dem.

Som det ses på billedet, er resultaterne af proceduren før og efter utrolige. Håret blander sig virkelig med hudfarven, hvilket giver damens ansigt en meget mere hygge og skønhed.

Takket være et bredt udvalg af produkter til hårfjerning på kroppen, kan du bruge flere værktøjer og vælge den mest egnede til dig, som ofte gør pigerne, der forlader anmeldelser på internettet på specialiserede tematiske steder.

På trods af at sammensætningen indeholder de fleste kemiske komponenter, er den meget forsigtig med huden.

Creme til at blegge hår på ansigt, krop og hænder - hvordan man vælger det mest effektive?

Så snart hun så fluffen over hendes læbe, beslutter kvinden at kæmpe ham til den bitre ende. Hun henter pincet, går til en kosmetolog og er mentalt parat til at udholde smerter. Du kan kæmpe med overskæg uden smerte med høj kvalitet creme til blegning ansigtshår. Vi vil fortælle dig, i hvilke situationer cremen er gemt, og om de kan erstatte epilering.

Mekanisk fjernelse af ansigtshår kræver ofte store ofre. Huden over læben er tæt, og i færd med fjernelse tår kvinden ufrivilligt. Moderne midler til blegning, men ikke altid fuldstændig ødelægge vegetationen, gør det tyndere og lettere og kan reducere væksten i håret betydeligt. Med en god fløde er antennerne ofte slet ikke synlige. Hvordan vælger man det?

Fordele og ulemper ved depilatory cream

Årsagen til udseendet af en pistol eller antenner over læben er forbundet med hormonsystem af en kvinde. De producerer normalt for meget mandligt hormon - testosteron. Antennens udseende er ikke afhængig af forfatningen, alderen og endda nationaliteten (selvom østlige piger klager mere om dem). Sundhed er ikke truet af vegetation, selv om det leverer en masse lidelser. Derfor er det værd ved første tegn, og den letteste kanon bør forvirres af søgen efter en god blegekrem til fjernelse af ansigtshår.

Der er mange fordele ved fløden:

 • det er billigt og tilgængeligt for alle
 • lynnedslag går hurtigt, smertefrit;
 • fjernelsesproceduren kan udføres hjemme
 • Moderne produkter indeholder stoffer, der nedsætter hårvæksten. Med regelmæssig brug bliver de tyndere, lettere og forsvinder til tider fuldstændigt;
 • fløde forbruges langsomt, omkostningseffektiv.

Handlingsprincippet hos den depilatory creme er effekten af ​​de kemiske komponenter direkte på hårstrukturen. Som en del af midlerne er der altid stoffer, der kan opløse håret (dets proteinforbindelser) og fjerne fra et særskilt område af huden. Dette er også et stort plus.

Der er også en minus: Som ethvert alkalisk middel, er depilatorierne ret kaustiske og beskadiger huden. Ofte forårsager de rødme, irriterer det delikate epitel over læben. Ved hyppig brug af cremen tørres huden, hvilket fører til tidlig aldring. Og hvis cremen viste sig at være af ringe kvalitet, varer resultatet kun en uge. Det er derfor, at nogle kvinder kategorisk ikke opfatter dem, og foretrækker at kæmpe på andre måder.

Fjernelse eller misfarvning - hvilket er bedre?

Effektive metoder til lynhår i dag er mekaniske - hårfjerning, barbering, plukning og kemikalier - ved hjælp af specialværktøjer. Der er også progressive salonteknikker som laserfjernelse, fotoepilering.

At slippe af med overskydende hår med en barbering er det samme som at kæmpe vindmøller. Det er umuligt. Rakemaskinen forværrer kun situationen: antennene vokser endnu hurtigere, bliver tykkere og grimme stubber vokser hurtigt. Epilation er en af ​​de dokumenterede metoder til afklaring. Det er værd at være mentalt forberedt på dens smerte. Resultatet er også midlertidigt, det kræver konstant støtte.

Laser og photodepilation er blandt de nyeste teknikker. Princippet om fjernelse af uønskede hår er baseret på effekten på epithelium af lysbølger. I det første tilfælde bliver håret "udbrændt" af observationskraften af ​​en kraftig laserstråle, i den anden - ved lygter. Hidtil er de ret dyre, og resultatet afhænger af kosmetologens kvalifikationer, kvaliteten af ​​udstyret i det æstetiske center.

Fordele og ulemper ved forskellige måder at fortælle skønhedseksperten:

Cream i denne henseende er fortsat den mest attraktive: det er nødvendigt at blande komponenterne i overensstemmelse med instruktionerne, ansigt på ansigt og efter lidt vaske alt af. Uanset hvilken måde du vælger, er det bedre at finde ud af: hvilke kosmetologer tænker på cremerne.

Udtalelse beauticians

Kosmetologer siger, at moderne creme, blegning ansigtshår, skal du gennemgå dermatologisk testning. Desuden forsøger producenterne at berige sammensætningen af ​​omsorgsfulde komponenter - vitaminer, vegetabilske olier, for at minimere de negative virkninger. At forudsige sikkert hvordan huden vil reagere på en person er næsten umuligt. Derfor er den første regel for destruktion af uønsket ansigtshår en obligatorisk test for mulige allergier. Til dette skal en lille creme påføres armbøjningen og vente på reaktionen. Hvis der ikke er nogen brændende fornemmelse, bliver huden ikke rød - tag det fri at fjerne antennerne med en creme, den passer dig.

Du skal også nøje følge instruktionerne: Du kan ikke holde cremen på huden i lang tid. Fra procedurens varighed vil effekten ikke blive bedre, men der kan tilvejebringes en kemisk forbrænding. Ved omhyggelig overholdelse af reglerne vil epilation creme forårsage minimal hudskade, i modsætning til det engang populære hydrogenperoxid.

Tidligere blev det ofte brugt til at fjerne vegetation, og nu er det anerkendt af dermatologer som meget skadeligt. Desuden anbefaler kosmetologer at købe kun produkter, der har bevist sig på den bedste måde.

Midler til lynhår Byly Depil Bleaching Cream: 4 fordele til fordel for valg af stof

Hver kvinde ønsker at se perfekt ud. Hver dag for et attraktivt udseende bruger vi kosmetik til ansigtet, vi besøger motionsrummet. Alle disse metoder hjælper med at skjule eller korrigere de fysiske fejl i udseende og krop. Men for hver pige er problemet med overhårdning af huden fortsat relevant. "Ekstra" hår findes på hænderne over læber og ansigt.

Alt dette forkæler en kvindes udseende, giver hende ubehag. I dag er problemet med "ekstra" hår elimineret ved hjælp af kosmetiske procedurer, såsom hårfjerning. Men alle de procedurer, der udføres i skønhedssaloner, er meget dyre, så ikke alle kvinder har råd til at besøge mindst en af ​​sessionerne. Byly depil hårtab creme med kamille hjælper med at slippe af med overskydende hår. Fordele og metode til brug af dette værktøj vil præcisere artiklen.

Sammensætningen og anvendelsesmåden for cremen til blegning af håret Byly Depil

I dag er hårklarering creme meget populær. De foretrækkes af de fleste kvinder, der primært styres af, at det ikke er nødvendigt at fjerne håret fra huden for at løse problemet. Effekten af ​​cremen er at lette håret, som hårene gøres mindre mærkbare til, og indtrykket af deres fuldstændige fravær på kroppen er lavet.

Byly Depil Bleaching Cream blev udviklet specielt til kvindernes følsomme og følsomme hud. Med hjælp er håret tændt på sådanne områder af kroppen som:

Værktøjets hovedkomponenter:

Ammoniak og peroxid misfarves, og kamille lindrer betændelse, forhindrer irritation. Kamille - en naturlig antiseptisk, fugtiger huden helt, har beroligende effekt.

Når du køber et produkt, være ikke bange for de to i en røremballage. Den første er beregnet til afklaring, og den anden til aktivering af den første handling.

Trin for trin instruktioner til brug:

Efter skylning bliver huden rød. Det er ikke værd at være bange. Efter et stykke tid går rødheden. For at fremskynde effekten påføres en beroligende creme, såsom panthenol.

Dagen efter proceduren er der en betydelig afklaring af de "behandlede" områder. En dag senere lyser huden, inflammation og irritation forsvinder.

Byly Depil Bleaching Cream er særlig populær. Men inden købet er det nødvendigt at verificere varernes ægthed. Da den "falske" ikke har det ønskede resultat. Derfor skal vi kontrollere, inden vi køber cremen for udløbsdato og kvalitetscertifikat.

fordele

Af fordelene ved cremen udsender:

 1. Sikkerhed. Cremen passerede alle test for muligheden for bivirkninger og irritationer.
 2. Mulighed for brug i bikini zone.
 3. Økonomi. For at lette små områder af kroppen er en pakke nok i lang tid.
 4. Tilstedeværelsen af ​​minimale kontraindikationer til brug.
 1. Når du bruger cremen i første gang, skal du være opmærksom på funktionerne i programmet:
 2. Undgå kontakt med øjne under blegning af ansigtshår. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med køligt vand.
 3. Før den første brug af værktøjet testes på et lille område af huden for at identificere allergiske reaktioner og manifestationer.
 4. Det er forbudt at bruge til lette cilia.
 5. Efter præcisering forbliver cremen i tæt lukkede rør.

konklusion

Cremen er anerkendt som et af de bedste og mest effektive midler til at lette håret. Han misfarver hurtigt de nødvendige områder af kroppen, hvilket gør dem mere attraktive. Men før brug er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at cremenes effekt afhænger af hårets farve og hårdhed.

Måder at lette ansigts- og kropshår

Hår på den kvindelige krop har aldrig været en kilde til stolthed og en skønhedskonstant. Selv gamle kvinder kom op på forskellige måder at slippe af med dem. Lightening kropshår er en af ​​de metoder, der giver dig mulighed for visuelt at skjule uønsket vegetation uden at skulle epilere. Der er forskellige folkeopskrifter, samt specielle værktøjer til blegning af hår, selv i de mest delikate områder.

 • 1. Fordele og ulemper ved lynnedslag i ansigts- og kropshår
 • 2. På hvilke områder kan du lette håret
 • 3. Sådan lyser du ansigtshår
 • 3.1. Bleaching cremer mærker
 • 3.2. Hvordan laver man en creme til at lette ansigtshår alene
 • 3.3. Maske til lette ansigtshår
 • 3.4. Folkerecept
 • 3.5. Opskrift nummer 1
 • 3.6. Opskrift nummer 2
 • 3.7. Opskrift nummer 3
 • 4. Regler for at blegge hår på ben og krop
 • 4.1. Varianter af lynhår på ben og krop
 • 4.2. Hårfarvning Farve
 • 4.3. De mest effektive måder at lette kropshår på
 • 5. Nyttige tips og tricks
 • 6. Forholdsregler og kontraindikationer

Fordele og ulemper ved lette ansigts- og kropshår

Eventuelle kosmetiske procedurer, især de der udføres hjemme, har deres egne fordele og ulemper.

Fordele ved blegning af krop og ansigtshår:

 • tilgængelighed - næsten alle midler har en budgetpris, de er nemme at få, og ingredienserne i folkeopskrifter findes i førstehjælpskassen og i mange i køleskabet;
 • smertefri - hår er ikke trukket ud, som med nogle former for depilation, men blot lyse;
 • minimal risiko for hudirritation
 • ingen særlige færdigheder kræves
 • resultatet varer lang tid (2-3 uger, nogle gange mere);
 • Efter proceduren er der ingen restriktioner.
 • Ikke alle måder giver et hurtigt og eksplicit resultat;
 • Hårene vil stadig være synlige, især i godt lys;
 • Nogle blandinger kan forårsage hudallergi.

Hvilke områder kan lysere håret

Du kan misfarve kropshår i enhver zone, nemlig:

Selvfølgelig foretrækker de fleste piger at fjerne vegetation i bikini og underarms, snarere end at lyse, men metoden er under alle omstændigheder gældende for disse dele af kroppen.

Sådan lette ansigtshår

Der er forskellige folkeopskrifter og færdige produkter til fjernelse af pigment fra hårene.

Bleaching cremer mærker

Creme til blegning af hår på ansigt og krop er et færdigt kosmetisk produkt, der kan købes i butikken. Typisk består disse værktøjer af to komponenter, der skal blandes og påføres hudområdet med hår. Cremer er universelle, og designet specielt til ansigtet (med en mere delikat effekt).

De bedste universelle cremer:

 • Bioes Netline;
 • Byly Depil (placeret som for følsom hud);
 • Surgi Invisi-Bleach;
 • Decocream X-Chromatic.

De bedste cremer til fjernelse af pigment fra ansigtshår:

 • SALLY HANSEN Creme Hair Bleach til ansigt;
 • Body Natur til ansigt og krop med vilde bær;
 • Silium;

Hvert produkt har sine egne instruktioner, for ikke at skade huden, er det vigtigt at følge alle brugsregler.

Hvordan laver man en creme til at lette ansigtshår alene

Lav en creme til lynhår kan være uafhængigt af de tilgængelige produkter.

Blegemiddel passer til ansigt, fødder og hænder.

Til dette skal du:

 • hydrogenperoxid (opløsning 3%) - 8-10 dråber;
 • 1 tsk enhver shampoo;
 • lanolin - 10 g;
 • vaselin kosmetik - 10 g;
 • ammoniak - 3 dråber.

Alle ingredienser er godt blandet og påføres straks huden med hår, der skal misfarves. Hold blandingen helt tør (10-15 minutter). Derefter vaskes cremen med varmt vand, huden er fugtet med kosmetisk olie.

Maske til lette ansigtshår

I hjemmet vil det være let at forberede en lynmaske, som effektivt påvirker selv meget mørkt hår. Det kan bruges til ansigtet.

 • hydrogenperoxidopløsning 6% - 1 tsk;
 • farmaceutisk ammoniak - 5-6 dråber;
 • sæbe revet eller flydende - 1 tsk.

Alle ingredienser blandes og påføres hårene. Eksponeringstid - fra 10 til 20 minutter. Derefter vaskes huden med varmt vand og fugtes med creme eller olie.

Folkerecept

Delikat harmløs blegning af hår på ben og ansigt er velegnet til kvinder med følsom hud.

Opskrift nummer 1

 • Kamille - 2 el. l.;
 • glycerin - 50 ml.

Kamille skal brygges med et glas kogende vand og forlades i 3-4 timer. Derefter blandes infusionen med glycerin og påføres portagerne. Eksponeringstid - fra 30 til 60 minutter.

Velegnet til tyndt og ikke meget mørkt hår. Afklaring sker på 1-2 toner.

Opskrift nummer 2

 • citronsaft - 2 spsk. l.;
 • Æble eddike - 3 el. l.

Syrer blandes og påføres huden med en bomuld eller gasbind. Da væsken tørrer, kan hårene fugtes igen. Opbevares ikke mere end 20 minutter, skylles grundigt med varmt vand.

Opskrift nummer 3

 • Kamille - 1 spsk. l.;
 • honning - 1 spsk. L., olivenolie - 1 spsk. l.

Kamille koges i 200 ml kogende vand og infunderes i 2 timer. Infusion filtreres, og honning er opdrættet i den. Olivenolie tilsættes til blandingen, alt er rystet og påført hårene. Du kan holde i lang tid - fra 1 time til 2-3 timer, periodisk fugtning af området. For at gøre en betydelig blegning af hår på hænder og fødder med denne blanding, er det tilrådeligt at pakke huden med en film efter påføring, så væsken ikke tørrer ud.

Regler for at blegge hår på ben og krop

Af sikkerhedsmæssige grunde og for at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at følge reglerne og anbefalingerne nedenfor.

 1. Før du bruger kemiske stoffer (cremer, maling) er det nødvendigt at lave en test på et lille hudområde for at kontrollere reaktionen.
 2. For at lette det mørke og hårde hår er holdbarheden af ​​lynforbindelsen altid længere.
 3. Opskrifter baseret på urter og naturlige ingredienser kan ikke medføre den ønskede virkning straks. Resultatet bliver tydeligt kun efter 2-3 procedurer.
 4. Hvis huden begyndte at brænde, knibe eller andet ubehag opstod, skal agenten straks vaskes af.
 5. Må ikke oplyse håret på en frisk brunbrun, for ikke at skade irriteret hud.
 6. Regelmæssig blegning af hår lette kroppen selv.

Varianter af lynhår på ben og krop

Hurtigt lysere håret på benene kan være en gennemprøvet opskrift:

 • flydende hydrogenperoxid (3%);
 • hydropyrit tabletter - 10 stk.

Tabletterne knuses og opløses i peroxid. Blandingen påføres med en bomuldspinne på fødderne, indpakket med en film (normal mad) og i alderen i 30 minutter.

En anden mulighed, der er bekvemt for tilbagetrækning af pigment fra hårene på hænder og fødder: tag 1 tsk. ammoniak, blandet med 50 g af enhver barberkrem og tilsat til blandingen 2 spsk. l. hydrogenperoxid. Alt er blandet og påført kroppen. Hold i 20-30 minutter, vask af med varmt vand.

Hårfarvning Farve

Enhver blond farve beregnet til hår kan være velegnet til kroppen. Men det er vigtigt at overveje at hårene på kroppen normalt er tyndere. For ikke at forårsage skade på huden og ikke at brænde håret, skal et oxidationsmiddel altid gå i et sæt maling, det er nødvendigt at fortynde det med varmt vand 1: 1 og først efter blanding med en creme. Men som et middel til blegning af ansigtshår, vil sådan maling ikke fungere alligevel - den har for aggressive komponenter. Det kan bruges til ben, arme.

Eksponeringstiden reduceres også til 15 minutter. Selv om håret er stramt og mørkt, så er det tilladt at holde det lidt længere.

De mest effektive måder at lette kropshår på

For at gøre hår helt farveløse i en procedure kan du bruge:

 1. Særlige kemiske cremer.
 2. Lysende hårfarve.
 3. Blandinger af hydrogenperoxid og hydroperit.

Nyttige tips og tricks

Ethvert middel med kemisk sammensætning tørrer huden. Efter proceduren anbefales at anvende på kroppen, og især på ansigtet, nærende og fugtgivende cremer.

Hvis håret på den kvindelige krop er for rigeligt, bør du rådføre dig med gynækologen og endokrinologen - måske skyldes det hormonal dysfunktion.

Lightening er ikke egnet til hver hårstruktur. Hvis du ikke kan nå det forventede resultat, er det måske bedre at gøre hårfjerning.

Umiddelbart efter vask af blekningsblandingen bliver huden i dette område meget lettere. Dette er en midlertidig effekt, det går gradvist væk efter et par timer. Selvom, hvis du gør proceduren regelmæssigt, vil kroppens del efterhånden blive lysere.

Nogle gange er resultatet uventet (håret blev gult, blev rødt eller erhvervet en anden underlig skygge), så det er bedre ikke at holde en session før vigtige begivenheder og begivenheder.

Forholdsregler og kontraindikationer

Anbefalinger om, hvordan man misfarver hår på benene og ansigtet og ikke skader dig selv:

 1. Det er umuligt at gennemføre proceduren i perioden med smitsomme sygdomme, forværringer af kroniske sygdomme og andre inflammatoriske processer i kroppen.
 2. Det anbefales ikke at lette håret under menstruation. Disse dage hersker hormonet i blodet, hvilket øger resistensen af ​​melanin (pigmentstof) til destruktion.
 3. Sår, udskæringer, sår, betændelser på huden i lette områder er kontraindikationer for proceduren.
 4. Det er nødvendigt at undgå slag af blandinger på slimhinder.

Lucas 'Cosmetics Jolen Hair Lightening Cream

beskrivelse

Creme til lynhår "Jolen":

Anbefal at købe 41 kunder.

Anmeldelser om cremen til lynhår "Jolen":

Kategorier af dette produkt

100%
den oprindelige
kosmetik

Mere end 40 000
midler
for pleje

daglig
rabat
og kampagner

De siger om os
Vi anbefales

Dette produkt er i øjeblikket udsolgt, du kan være interesseret i nedenstående produkter:

Surgi creme til hårfjerning

Spørgsmålet om tilstedeværelsen af ​​uønsket vegetation er altid meget akut bekymret for det rimelige køn. Hvis kvinder i europæiske løb ikke er særlig påvirket af overdreven vegetation, er de østlige landes piger i konstant kamp med tykt, sort hårdt hår over hele kroppen. Det meste af ubehaget er leveret af mørke lange hår på ansigtet og tiltrækker ikke kun sin "elskerinde", men også alle mennesker omkring hende. Som regel er de lokaliseret over overlæben, i hagen, og også i meget sjældne tilfælde - på kinderne. Gennem historien om at håndtere overskydende vegetation har kvinder forsøgt mange forskellige muligheder for at slippe af med hår. Men de har endnu ikke fundet en optimal metode, der ikke ville have en enkelt minus.

Hvilke ulemper taler vi om?

 • smertefulde proceduren, som ikke alle kvinder kan udholde
 • kort varighed af effekt
 • alvorlige allergiske reaktioner over for aktive ingredienser (med enzymaflejring)
 • nedsat hårvækst, fremkaldende vedvarende irritation og betændelse i huden;
 • flere restriktioner for brugen af ​​en bestemt agent
 • behovet for at besøge specialiserede saloner på grund af brugen af ​​specialudstyr
 • umuligheden af ​​selv-session.

Alle disse mangler naturligvis pest kvinder med ethvert forsøg på at slippe af med overskydende vegetation, ikke kun på ansigtet, men også på hele kroppen. Heldigvis blev det ikke så længe siden skabt et specielt værktøj, der udelukker alle ovennævnte ulemper. Denne creme er i stand til at slippe af med overskydende hår af enhver art og tykkelse. Det er velegnet til alle hudtyper. Værktøjet er for nylig blevet vist i skønhedsbutikker, så anmeldelser om det er meget knappe. Lad os prøve at forstå alle charmerne af en sådan enestående metode til fjernelse af hår.

Surgi - et redskab til at bekæmpe overskydende ansigtshår

Denne fløde henviser til enzymet depilation, det vil sige denne type fjernelse af vegetation, der har til formål at ødelægge hårsækkene ved kemisk eksponering for det.

De aktive komponenter i dette værktøj overtræder strukturen af ​​hudprotein. Som et resultat ødelægges forbindelserne i follikelen selv på molekylniveau. En sådan virkning på roden af ​​et hår forårsager dets udryddelse. Blandt produkterne på det moderne kosmetiske marked er de mest populære, Veet, Sally Hansen og Surgi.

Denne artikel vil fokusere på den sidste creme - Surgi. Det land, der producerer produktet, er USA, som allerede taler om dets kvalitet og effektivitet. Surgi-serien har flere typer stoffer, der påvirker hårlinjen. Blandt dem er de to mest almindelige typer, der er betroet og anerkendt blandt moderne kvinder.

Hårblegning: Surgi Invisi-Bleach creme til brug på ansigt og hænder

Dette værktøj anvendes i vid udstrækning af damer, der lider af tilstedeværelsen af ​​permanente mørke hår på deres ansigt. Da nogle af dem er bange for at trække håret mekanisk ud, mens andre ikke vil gøre hårfjerning af flere andre grunde, vil Surgi blive et rigtigt fund for dem.

Handlingsprincippet for et sådant stof er misfarvning af eksisterende hår, med undtagelse af deres fjernelse.

Efter påføring af denne creme mister håret sin farve, bliver tynd og livløs. Det er det der gør dem næsten usynlige. Sammensætningen indbefatter hydrogenperoxid, som spiller en vigtig funktion i blegning. Derudover gør ekstrakterne af aloe, honning, ahorn og også piletæppe cremenes struktur og dens virkning på epidermis blødere og mere blid. Denne metode til at håndtere overskydende hår er velegnet til følsom og delikat ansigtshud.

Brugsprincip:

 • Tag pakken med creme Surgi og få alt indhold. Pakken indeholder et rør med et aktiviserende stof, et blegemiddel samt en særlig beholder til blanding af ingredienserne;
 • bland instruktionerne blandes indholdet af 2 til 1 rør og blandes grundigt. Hvis du kun skal bruge stoffet på overlæben, skal du bruge en meget lille mængde cremet stof.
 • Påfør den valgte del af kroppen for at blegge håret og hold i 10 minutter. Anmeldelser af en sådan procedure siger, at der kan være en prikkende og brændende fornemmelse i applikationsområdet. Det er dog helt tolerabelt og passerer umiddelbart efter fjernelse af produktet fra huden;
 • Efter den nødvendige tid skal du fjerne stoffet sammen med de hår, der er faldet ud;
 • Fabrikanten advarer om mulig pigmentering af huden, men det er ekstremt sjældent. I tilfælde af at det hele skete, skal du ikke panikere. Pigmentering går væk indenfor 72 timer. Umiddelbart efter brug kan der være en smule rødme. Det slutter næsten umiddelbart efter vask af cremen. Efter brug af Surgi vil hårstrukturen ikke lide. Udseendet af længere eller stivere vegetation er udelukket.
Depilation på ansigtet med SURGI creme

Depilatory Cream Surgi Cream Roll-On Hair Remover

Hvis det tidligere middel kun misfarvede hårene, så vil dette stof slippe af med dem, hvilket gør din hud glat og silkeagtig. Desuden er det egnet til at fjerne vegetation ikke kun på ansigtet, men også på hele kroppen. Dette er det nyeste værktøj fra hele Surgi serien, som allerede har formået at vinde et stort antal fans. Pakningen er en lille krukke indeholdende 119 gram af stoffet. På toppen er der en speciel rulleapplikator, der giver dig mulighed for at bruge den krævede mængde af stoffet jævnt og økonomisk. Fordelene ved at bruge denne creme til ansigtshår er:

 • aktionshastighed
 • Tilstedeværelsen af ​​en rulleapplikator, der tillader økonomisk brug af værktøjet;
 • mulig anvendelse på følsom hud (i bikiniområdet eller på ansigtet);
 • en sikker formulering, der er egnet til sart, allergisk hud;
 • behagelig lugt.

Instruktioner for påføring af creme Surgi:

 • Fjern den beskyttende gennemsigtige hætte. Så skal du rotere toppen og fjerne korken fra nakken. Sæt toppen tilbage og sørg for, at den er sikkert fastgjort. For at forhindre, at stoffet tørrer ud efter brug, skal du sætte en beskyttende stik tilbage i nakken;
Creme til fjernelse af hår på ansigtet af benene og bikini zone Roll-on Hair Remover
 • Påfør et kremet stof på det ønskede område og stå i en bestemt periode. På benene - 8-10 minutter, i bikini og underarms område - 10 minutter på ansigtet - 6-8 minutter;
 • Skyl depileringsmiddelet forsigtigt, og tør forsigtigt den behandlede hud (brug ikke sæbe!), efter at tiden er gået.
 • i slutningen er det meget vigtigt at anvende en fugtgivende nærende lotion på depilationsområdet for at berolige huden efter hårfjerningsprocessen. Nyd et positivt resultat!

Anvendelsen af ​​ethvert stof, der indeholder kemiske bestanddele, kræver særlig opmærksomhed omkring allergiske reaktioner. Sørg for, at der ikke er nogen uønskede virkninger ved at påføre en vis mængde stof på albuebøjningsområdet. Efter nogle tid (10-15 minutter) kontrolleres der for ændringer i huden på huden. Hvis de mangler, kan du sikkert bruge cremen til at fjerne hår på ansigtet eller et andet område af kroppen. Hvis der er en meget lille reaktion i huden, er det bedre ikke at anvende det overhovedet, for ikke at få unødige yderligere problemer med epidermis.

Creme til blegning (lyn) hår

Det er muligt at lette og farve håret uden at skade deres helbred! Professionel blekekrem er en ny retning i farve for at producere en smuk blond.

Hvorfor vælger professionelle blondiner creme?

Blandt de mange metoder til hårblegning betragtes brugen af ​​cremebaserede præparater som en af ​​de sikreste procedurer. Disse produkter hjælper med at lette, farve eller gøre en komplet blegning uden at ødelægge hårets akselstruktur. Professionel creme til lynhår blandes med en speciel emulsion - en oxidant (oxidant) og har flere fordele:

 • Sammensætningen omfatter næringsstoffer, naturlige olier og ekstrakter.
 • Du kan skabe forskellige blonder af blonder, evnen til at dække gråt hår.
 • Praktisk konsistens, letter applikationen og proceduren for fremhævning og farvning.
 • Delikate effekt på hår og hovedbund.
 • Som en del af særlige tilsætningsstoffer, der forhindrer tørhed og sprødt hår.

Vælge den bedste blegekrem til en charmerende blondine

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags lysende hårkrem der skal købes, tilbyder onlineforretningen "Hair Market" at overveje de mest populære muligheder:

 1. Kapous Bleaching Cream - udviklingen af ​​et professionelt russisk mærke, blegning af hår op til 7 niveauer. Sammensætningen indeholder jojobaolie og kokosnødkonditioneringsadditiver, der giver bløde krøller på grund af ernæring og hydratisering. Det anvendes sammen med Cremoxon oxidator fra 3% til 9%.
 2. BlondmeSchwarzkopf-serien - blondiner cremer med tre nuancer (sand, is, karamel), oplyser op til 6 toner og kan dække gråt hår. Teknologi Kera Lamination hjælper med yderligere pleje og beskyttelse af krøller. Eventuelt kan du blande med enhver toner fra Blond Me serien. Inden du bruger stoffet fortyndes med en oxidationsmiddel Premium Care Developer til 12%.

I kataloget på vores onlinebutik kan du vælge et af ovennævnte penge. Vi garanterer gratis levering i Moskva, hvis mængden af ​​din ordre overstiger 3000 rubler!

Vi sætter pris på almindelige kunder, og derfor kan registrerede brugere modtage yderligere 5% rabat på 1 køb på trods af kampagner og bonusprogram. For at gøre dette skal du registrere dig på hjemmesiden, kopiere denne kode RHM777 og indtaste den i "Kurv", når du bestiller i specialfeltet "Kupon". Bonuspoint accrues som sædvanligt! Det betyder at ved at bestå rabatten har du stadig ekstra bonuspoint i størrelsen 5% af det samlede antal af ordren! Bonusser kan betales allerede til næste køb.

Facial Hair Bleaching Cream

Gennem den kolde og lange vinter venter vi på glædelige, lyse sommerdage. For stranden sæsonen, begynder hver pige at forberede på forhånd, erhverve forskellige kosmetiske hudplejeprodukter, nogle kvinder har også brug for en creme til blegning ansigtshår.

Mange piger er desværre nogle gange ejere af ikke behagelig vegetation over overlæben. Disse antenner kan være meget mørke eller lysebrune, fra fødslen eller erhvervet efter brug af forskellige hormonforberedelser.

Hver skønhed med et velplejet ansigt kan ødelægge hele dit billede med ubehagelige overskæg over overlæben. Mange søger at slippe af med dem med øjenbrynpincetter. Men plukning af håret over læberne fører til, at håret vokser ind, og der opstår irritation, hvilket er endnu mere mærkbart end de hadede antenner. Der er ingen tvivl om at barbere unødvendigt ansigtshår. Det er trods alt kendt, at barberhår vokser endnu mere aktivt. Ledende kosmetiske producenter har udviklet en redningscreme til lynhår. Det forårsager ikke irritation og smerte, og efter påføring øger cremen ikke densiteten og hårvæksten over læberne.

"Byly" hårblegekrem

For første gang over problemet med kvindelige antenner tænkte de tilbage i 1942 i Spanien. Mørkehårede brændende brunette spanjoler trætte for at udholde håret på ansigt og krop og ledte efter nye smertefrie måder at slippe af med unødvendig vegetation. På dette tidspunkt i byen Barcelona begyndte udviklingen af ​​et nyt hygiejneprodukt, senere kendt som cremen til lette ansigtshår Byly depil.

Sammensætningen af ​​enhver blekekrem til ansigtshår indbefatter lanolin, vaselin og hydrogenperoxid. Yderligere ingredienser er ikke direkte relateret til hovedarbejdet, de kan kun give den ønskede farve, struktur og lugt til cremen. Ud over yderligere ingredienser i cremen reduceres den aktive virkning af hovedkomponenterne, samtidig med at risikoen for irritation eller allergiske udslæt reduceres. Hvis fabrikanten af ​​fløden ikke bringer til at tilføje en tilstrækkelig mængde yderligere komponenter til grundpræparatet, er fløden ikke af meget god kvalitet og er uegnet til brug derhjemme. Højkvalitets blekekrem til hår på ansigtet har en hvid farve, en behagelig lugt og konsistensen af ​​tyk fløde uden fremmede klumper af en uforståelig farve.

Brug af Byly Cream

Virksomheden "Byly" anses for at være førende inden for fremstilling af lynhårcreme over læberne. Biprodukter kan købes i specialbutikker såvel som i apotek.

Hvordan man bruger "Byly" creme til at blegge hår derhjemme? Specialister kosmetologer anbefaler at gøre dette i flere faser:

 • Forberedelse. Vask dit ansigt med sæbe og vand i koldt vand, opmærksom på området over overlæben. Derefter tør, uden at bruge et håndklæde, må du ikke gnide, og det er tilrådeligt ikke at røre ansigtet overhovedet.
 • I pakken med cremen er der et særligt bad og en spatel. Cremen fremstilles i badet, medens lyndelen blandes med den aktiverende creme i et forhold på 2: 1. Det er nødvendigt at blande til en homogen masse af samme farve.
 • Ved hjælp af scapula, den færdige blanding påføres hårene, der skal lyses. Hold i 10 minutter, fjern derefter en lille blanding og tjek resultatet. Hvis håret ikke misfarves til det ønskede resultat, skal cremen holdes på ansigtet i yderligere 5 minutter. Du kan ikke holde cremen i ansigtet i mere end 15 minutter, da langvarig eksponering for blandingen kan forårsage skade.
 • Efter helt fjernelse af affarvende creme med en spatel fra ansigtet, vaskes ansigtet forsigtigt med koldt vand. Derefter tør også uden ydre påvirkninger.
 • De resterende rør af fløde, spatel og bad kan bruges igen, for dette værktøj vaskes og cremerne lukkes og skjules omhyggeligt.

Sommetider under hårblegningsproceduren lyser huden over læberne også. Du behøver ikke at lyde alarmen, den går forbi om et par timer. Beauticians anbefaler brug af en bløde creme ved sengetid. Således passerer alle ubehagelige fænomener allerede om morgenen ingen spor tilbage. Som følge heraf bliver håret over overlæben den samme farve som huden. I gennemsnit mislykkes pigerne håret en gang hver anden uge, men det er helt individuelt, fordi intensiteten af ​​hårvækst er anderledes for alle.

Piger, der bruger "Byly" creme til at blegge hår over læben, bemærker, at den ubehagelige vegetation bliver helt usynlig, ikke kun i livet, men også i fotografier. Selvom billedet blev taget med et blitz og i nærheden, er det umuligt at se eventuelle ubehagelige antenner på den. Mange bemærker også, at cremen varer lang tid, så proceduren for lynhår er ikke meget dyr, og effekten forbliver i lang tid.

Hovedbundsirritation: årsager og behandling

Sådan bruges epilatoren