Byly depil guld

Tilmeld dig og modtag aktuelle tilbud fra vores butik.

Nu vil siden blive genindlæst. Tak!

Indtast din e-mail-adresse, og vi vil sende ham en vejledning til nulstilling af adgangskode.

Vi har sendt et brev til din email med instruktioner for at nulstille din adgangskode.

Telefon i Moskva: 8 (495) 565-39-16 8 (495) 565-39-16 fra 9:00 til 22:00

Gratis til Rusland: 8 (800) 555-11-81 8 (800) 555-11-81 Du kan ringe

Hvorfor købe kosmetik fra os

Maksimal pleje af hygiejne og hudpleje.
Siden 1942 har Laboratorios Byly opnået de bedste resultater inden for hygiejne og hudpleje ved hjælp af naturlige naturlige ingredienser.

Kvalitetssikring er frugtbar oplevelse og udvikling i over 50 år og den konstante udvidelse af vores sortiment af kosmetik. Men det er ikke alt: et erfarent professionelt team arbejder på Laboratorios Byly. Sammen kunne vi vælge de mest naturlige komponenter for at opnå maksimal effektivitet af produkterne: linjer til depilation, en række fod- og håndplejeprodukter og deodoranter.

LUXURY NEW byly med GOLD

Spansk firma Laboratorious BYLY præsenterer en innovativ serie af depilation produkter - Byly depil GOLD

Der er 4 produkter i GOLD serien:

 • professionel voks
 • kropsvoks med rulleapplikator,
 • voksstrimler til kroppen,
 • voksstrimler til ansigtet.

Voks med guld er et helt nyt ord i depilation. Sammensætningen indbefatter en kosmetisk voks guld (kolloidt guld), som er almindeligt kendt i kosmetik som en antioxidant og en værdifuld ingrediens gifting luksus hudpleje, blødhed, hydrering og glans.

BYLY GOLD Professional Wax med guld

Glat som silke. Udsøgt, som guld.

Professionel voks med guld er en universel voks designet til aflejring af kroppen, ansigtet og endda til de delikate bikini og underarms. Som flydende guld passer den unikke og elastiske tekstur af voks perfekt til kroppens kurver, hvilket gør hårfjerningsprocessen så effektiv som mulig og giver huden luksuriøs glathed og udstråling.

Den eksklusive formel gør det muligt for voks at opvarme meget hurtigt ved hjælp af en mikrobølgeovn.

 • Bank af voks 300 g
 • Den mest effektive metode til depilation
 • Ingen voksstrimler kræves.
 • Komplekset indeholder kluter efter depilation.

BYLY GOLD Body Wax Gold med Roller Applicator

Nem, let, let. Med skinnende resultater.

Kropsvoks med guld med en rulleapplikator sikrer effektiv og behagelig depilation, som i en skønhedssalon, selv for dem, der ikke har meget erfaring med at bruge voks. En bekvem rullerapplikator gør applikationen enkel og praktisk, giver dig mulighed for jævnt at fordele voks og opnå det perfekte resultat. Glat og glødende hud i op til 4 uger er den ønskede luksus.

 • Beholderen med voks på 100 ml med rulleapplikatoren
 • Opvarmes i 15 sekunder i mikrobølgeovnen
 • Voks fjernes let med vand.
 • Genanvendelige stofstrimler er inkluderet for at fjerne voks.

BYLY GOLD voksstrimler med guld

Delikat som et tyndt ark guld.

Strimlerne til udsmykning af krop og ansigt perfekt opfanger selv de korteste hår og fjerner dem direkte fra roden, hvilket giver huden en luksuriøs glathed og effekt af naturlig udstråling af huden.

 • 3-trins depilationssystem: klud til brug før depilation og for at efterlade efter depilering for først at forberede huden, og derefter - lindre og fugtiggøre.
 • 2 betyder for depilation:

Spansk produktlinje Byly depil GOLD byder på højkvalitets depilering derhjemme. Efter påføring bliver huden utroligt glat og strålende. Voksens effektivitet med guld modtog de højeste karakterer fra eksperter og forbrugere i andre lande.

Depilatory cream Byly Depil

Smukt, fraværet af sorte prikker og andre ubehagelige øjeblikke i forbindelse med depilation er det faktiske problem med mange piger på ethvert tidspunkt af året. Selvfølgelig falder "afstoppningstoppen" (som den mest krævede kosmetiske procedure) i de varme årstider - fra det sene forår til midten af ​​efteråret. Men om vinteren er denne procedure stadig efterspurgt. Romantik nær den brændende pejs er ikke mindre attraktiv end stranden. Og hvordan i en sådan situation vil du helt slappe af, hvis benene og de mere delikate dele af kroppen skal depileres.

Depilation produkter

Enhver pige fjerner uønsket hår på benene, i armhulerne, bikiniområdet, på hænderne og endda i ansigtet. Sandt nok, uanset hvor svært du forsøger, kan du ikke argumentere mod Moder Natur, så du skal gentage proceduren ganske ofte.

BYLY Depilatory Body Cream

Hovedtyperne af hårfjerning kan opdeles i flere grupper:

 • "Gamle og effektive." Razor eller engangs maskine. Til denne mulighed kan tilskrives creme depilator, da forskellige blandinger til hårfjerning er kendt siden oldtiden;
 • "Smertefulde, men effektive." Depilation muligheder, der bruger voksmasser, andre varme blandinger, kold voksstrimler. Det er ubehageligt, smertefuldt, ikke egnet til bikinier, såvel som for kvinder, der er udsat for åreknuder. Fordelen er effektiv og i lang tid. Efter proceduren kan du nyde en glat hud i en hel måned. Derudover viser anmeldelser af fans af denne version af depilering, at tykkelsen og tykkelsen af ​​vegetationen på benene efter flere sådanne procedurer reduceres væsentligt, men ikke alle;
 • "Smertefri, men dyrt." Denne gruppe af depilations bør omfatte al den tekniske knowhow, der udføres i saloner. Disse omfatter ultralyd, laser og elo-, phyto- og biopilation. Slap af håret en gang for alle med deres hjælp vil ikke lykkes. Og hvis du virkelig vil, så skal du besøge salonen hver måned i løbet af året, mens du lægger en masse penge ud.

  De vigtigste typer af hårfjerning

  Depil af TM Byly: en anmeldelse fra alle sider

  Enhver depilation creme gør denne procedure smertefri, ret simpel og overkommelig derhjemme.

  Og vigtigst af alt - giver glatte ben, "armhuler" uden sorte prikker. Og huden er ikke beskadiget som barbermaskine. Den fugtgivende komponent er allerede inkluderet i fløden, og der er ikke behov for yderligere olier.

  Populære produkter af det spanske mærke på markedet er:

  • depilatory cream med aloe-ekstrakt. Ideel til følsom, delikat hud og tyndt, sparsomt hår. Den samme creme kan bruges til at fjerne ansigtshår;
  • med kukui olie - til tør hud. Handler som en normal depilator. Og kukuiolie forhindrer aldring og hjælper med at forbedre hudens metaboliske processer;
  • med olie "Mona de Tahiti". Moisturizes huden og er velegnet til alle typer hud;
  • chokolade barer (Byly Depil effektiv naturlig) med kakaosmør egnet til normal hud.

  Depilatory cream Byly Depil teenagere

  I rækken af ​​midler fra Labaratorios Byly (Spanien) er der også en voks Depil Gold (konventionel strimmel voks til hårfjerning i ansigtet, for bikini område med tilføjelse af kosmetiske guld). Derudover er der en særlig varm voks i form af en rulleapplikator, som er meget bekvem hjemme.

  Også i Byly produktlinjen er der specielle depilatorier til ansigtet og "særligt vigtige zoner".

  Fans af radikale foranstaltninger

  Efter at have læst anmeldelserne om mærket selv og om cremen kan vi trygt sige: et middel værd at være opmærksom og billig. Nå, for radikale elskere af ekstreme sportsgrene, det vil sige dem, der foretrækker varm voks og striber, vises en lignende linje til din tjeneste.

  Sådanne produkter er præsenteret i serien Gold. Denne gyldne serie. Sammensætningen af ​​alle midler i denne linje omfatter kosmetisk guld og effektiv. naturlig. Disse stoffer er sammensat af:

  Fordelene ved disse midler:

  • genanvendelige strimler, der kommer med varmt voks;
  • Fremragende vaskbarhed med varmt vand
  • effektivitet;
  • omkostninger;
  • anmeldelser på internettet er for det meste positive.

  Sammenlignet med cremen i denne serie forbliver fordelen for striberne på varigheden af ​​resultatet. Resten af ​​fløden er ikke værre og selvfølgelig smertefri.

  Depilation produkter Byly Depil i Gold serien

  Applikationsfunktioner

  Fremgangsmåden ved brug af cremer af dette mærke er identisk med andre cremeaflejringsmidler. på følgende måde:

  1. rense huden
  2. anvende en depilator
  3. vent 5-10 minutter;
  4. fjern spatelen;
  5. befugt den afsmagede del af kroppen.
  • lave omkostninger;
  • et varieret udvalg for enhver hud med forskellige dufte og kosmetiske tilsætningsstoffer (olier og ekstrakter);
  • specialisering til særlige zoner.

  Hvis dit hår ikke er for groft, så er fløde det, du har brug for.

  Mangel på midler, givet anmeldelser, måske kun en - det er ikke egnet for alle. Men her er alting individuelt. Hvis du er uheldig, og den overskydende vegetation er ret grov og tæt, så vil et cremet middel sandsynligvis ikke hjælpe. Og hvis det hjælper, vil det have en "termonuklear" sammensætning, som er fyldt med allergier og andre hudproblemer. Derfor er det bedre at bruge strimler.

  Nyd din procedure og varige resultater.

  Voksstrimler til epilering Skønhed billede og byly: en sammenlignende test

  De hvide striber

  År periode eller anden grund anses for at være særligt velegnet til en sådan kosmetisk hvordan hårfjerning, pedicure, garvning - selv om jeg har en svag idé om, hvad den taiga at leve kvinde til at gå uden hårfjerning og pedicure i andre sæsoner, og garvning (hvis de du kan lide det) er på ingen måde kontraindiceret om vinteren. Men alligevel er tendensen til stede, og jeg beskeden modstykker det med emilationens emne.

  På et tidspunkt skrev jeg ret detaljerede instruktioner om voksning derhjemme, herunder typerne af voks. De voksplader, jeg vil tale om i dag, er kold voks. Det ligner to plader af tynde gennemsigtige stoffer som cellofan, kun mere fast, mellem hvilke der faktisk er voks. Før brug skal pladen være varm (i manualen rådgivet mellem palmer, men en hypotensiv, som jeg gør, hans hænder kan voks medmindre fryse, så jeg sætter på batteriet (om vinteren) eller håndklæde (sommer og generelt uden for fyringssæsonen). Efter dette, pladen andel i halve og få to strimler af voks på hver, der allerede og bør presses mod huden af ​​en strimmel af lim langs retningen af ​​hårvækst, og afrevne, holder den frie ende af -. mod.


  Kold voks er den nemmeste og mest amatørmulighed, de laver ikke epilation i salonen. Jeg anbefaler stærkt, at du ikke plager din armhuler eller bikiniområdet, da risikoen for irritation i disse ømmeområder er ret høj. Imidlertid fandt jeg selv i en paradoksal fod hudreaktion på sådanne strimler: det var dér, efter en kold voks har jeg ikke den mindste irritation, men efter den varme, for eksempel, mens der er røde prikker i hele området proepilirovannoy overflade. Desuden vokser hårene langs mine ben efter kold voks langsomt (i hvert fald for mig, "jeg vil ikke sige for hele Odessa") - så jeg bruger det specifikt til benene, mens jeg gør resten af ​​epilationen med varmt voks. Omkring en og en halv til to ensidige strimler bruges på hvert ben (med regelmæssig brug, det vil sige uden at bringe det til King Kongs tilstand).

  Dette er forordet, og nu vil jeg tale om to specifikke kopier, som jeg har brugt i de seneste måneder.

  Byly Depil Gold, Byly

  Guld er en del af voksens Gull-linje - jeg forstår ikke helt hvorfor, fordi pakken kun siger vagt, at guld er det mest værdifulde naturlige mineral. Hvordan det hjælper hårfjerning, har jeg ingen anelse om, men det hjælper nok det på en eller anden måde. Inkluderet - 10 dobbeltsidede plader, affedtning præ-epilationsklud og olietank til hudbehandling efter epilering.

  Pladerne forårsagede ikke nogen klager, fungerer godt. Postepilyatsionnye knalde viste mig nogle lidt dårlig gennemblødt - og da strimlerne i en pakke med ti, så brug en serviet vil helt sikkert have et par gange (hvis du ikke egen olie til hud behandling efter hårfjerning, ligesom mig).

  Resten af ​​Byly Gold er ganske god.

  Omtrentlig pris - 320 rubler.

  Bandas Corporales A La Cera Fri Aloe Vera, Skønhedsbillede

  Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så at vise og førte de spanske navn plader - ja, markere nogle spanske, men i Rusland er solgt med en dublet inskription på russisk - "en plade med kold voks for kroppen Aloe Vera". Nå ved du aldrig, pludselig skal du købe dem i udlandet?

  Som del - 20-sidede plader med voks (der er skrevet på emballagen for effekten, da det i praksis er den samme 10 bilaterale), to servietter og smør til hudpleje efter hårfjernelse og - pludselig - tørre med lotion, forsinke hårvækst. Jeg har købt disse plader i mange år nu, og den sidste serviet kom som en overraskelse for mig: de var ikke i pakken før. Men det er ikke særlig vigtigt: Sådanne midler fungerer korrekt eller ej - de argumenterer stadig, og en enkelt ansøgning vil helt sikkert ikke hjælpe noget.

  Jeg kan godt lide striberne på handlingen (hvilket er indlysende, siden jeg købte dem så længe siden), sammenlignet med Veet, jeg brugte fra min ungdom, vinder de helt sikkert. Jeg har ingen irritation efter dem, ben, som de siger, som nye. Jeg kan sikkert anbefale (selvom jeg advarer dig om, at du med samme resultat skal få hånden - nykommere bliver ofte irriteret på grund af manglende erfaring, intet forfærdeligt og behandles hurtigt).

  Omtrentlig pris - 350 rubler.

  Og vigtigst af alt - en sammenligning af begge kopier. Voksene i dem er helt sikkert forskellige. I Byly er det sværere på fornemmelserne, i Beauty Image - mere plastik, blødere. De opvarmes omtrent samme tid, jeg bemærkede ikke en betydelig forskel. Med Beauty billede har jeg et par gange så vidt angår lande peger: når afrivning strimler af en pludselig en stor luns af voks forbliver på huden, og cellofan (eller hvad der gjorde strimler) forblev imponerende skaldethed. Jeg kunne ikke klare at genoprette status quo senere - denne voks holdt sig ikke tilbage til pladen. Det skete virkelig sjældent, men hvad der skete var, jeg kan ikke andet end nævne.

  Hvad angår komplementære kludder, selvom jeg ikke har behov for dem - har jeg mine egne midler til behandling af huden før og efter epilering i normale mængder - men jeg vil objektivt kalde Byly-indstillingen mere nyttigt. Fedt huden før hårfjerning er nødvendig, men lotion for at forsinke hårvækst - selvtilfredshed.

  Generelt er begge typer voksstrimler ret gode og hudvenlige. I forhold til valg er det helt muligt at blive guidet kun ved tilgængelighed i nærmeste butik.

  Har du brugt sådanne strimler?
  Hvilken kan du lide, som ikke?

  Og jeg minder dig traditionelt om konkurrencen "Skønhed vil redde verden", som venter på dit arbejde!

  Depilation Cream Byly Depil Guld med guld - Håret fjerner, men hurtigt, men det kan brænde under og efter påføring

  værdighed

  mangler

  detaljer

  Hvordan misunner jeg de mennesker, der ikke er bekendt med problemet med overskydende ansigtshår. Jeg kan ikke sige, at jeg har nogle tykkelser, men der er stadig en ned over min overlæbe, som jeg absolut ikke kan lide.
  Fra tid til anden sletter jeg det. Når jeg gjorde fotoepilation, men jeg så ingen specielle resultater, og det koster meget.
  Derfor bruger jeg en depilatory cream.

  Dette er min første fløde, jeg har intet at sammenligne med.
  Jeg vil beskrive alt som det er - fra begyndelsen til slutningen.
  Cream mærke Byly Depil Gold, erklæret af producenten som en depilation creme med guld. Guld er virkelig i sammensætningen, det er næsten i slutningen af ​​listen, kolloidalt guld.

  Cremen pakkes i en papkasse med sammensætningen, producenten, anvendelsesmåden, udløbsdato angivet på den.
  Lavet fløde i Spanien, Barcelona. Der er et link til producentens hjemmeside, hvor du kan kende bekendtskab med hele rækken af ​​værktøjer.

  For dem der først bruger denne creme, er der anbefalinger og forholdsregler. Da midlerne til depilering er ret aggressive, er det bedre at først udføre en følsomhedstest på et lille hudområde, og efter 24 timer evaluere resultatet. Hvis der er rødme og det ikke passerer, klør huden, så det er bedre ikke at bruge cremen - det er bedre at ty til andre metoder til depilering.
  Hvis alt er normalt, så kan du bruge en depilatory creme i ansigtet.

  I kassen er der i tillæg til cremerrøret også en speciel applikator, hvormed vi fjerner håret. Røret af fløde selv er lille, volumenet er kun 20 ml. Men det varer lang tid, jeg har brugt fløden i omkring et år, en gang om måneden, og der er stadig en tilstrækkelig mængde creme tilbage.

  Applikatoren er lille, plastik, med afrundede kanter. Huden gør ikke ondt, det er bekvemt at rengøre cremen.
  Et rør af creme er også meget veludstyret med en skrånende tud med et hul, ikke nødvendigt at presse cremen på fingeren og smøre den på hudoverfladen.
  Med et klik skubber vi en lille fløde ud og med samme tud fordeler vi den på den nødvendige del af huden.
  Jeg ønsker ikke at sprede et billede med en creme på mit ansigt, der er ikke noget interessant i dem, og det ser sjovt ud - hvid overskæg :-) :-)

  Cremen doseres meget godt, ikke presset ud for meget og meget.
  Røret er lille, det er bekvemt at holde i hånden, da du bruger læbestift som om.

  Jeg tog applikatoren i mine hænder, så dens størrelse var klar - det er ret lille, bare for en kvindelig hånd :-)

  Siden jeg havde cremen for første gang, kontrollerede jeg det først på min hånd - ville det være allergier? Allergier var ikke, der var kun en lille rødme efter depilation, som hurtigt gik forbi.

  Cremen lugter ret ubehageligt, godt, at tidspunktet for kontakt med cremen med huden er begrænset til 10 minutter.
  Det anbefales at påføre det på huden, og efter 5 minutter skal du kontrollere, at applikatoren er påført det behandlede område for at se, om hårfjerning er begyndt.
  Hvis håret fjernes med vanskeligheder, er det bedre at vente. Men ikke mere end 10 minutter.
  Fra min erfaring vil jeg sige, at det tager mig kun 10 minutter at alle hårene begynder at blive fjernet i én bevægelse.
  Derefter skal rester af cremen vaskes af med varmt vand.
  Som følge heraf fjernes alle unødvendige hår, men min hud rødmer stadig. Dette er mærkbart, så jeg gør depilation om aftenen, så om morgenen er der ikke noget spor tilbage.
  Creme aggressiv, i sammensætningen er der salte af den oprindelige syre og alkaliske komponent. Her vil de sandsynligvis give mig denne hudirritation. Venter ret mærkbart, efter at du skal smøre cremen. Denne creme hjælper mig meget, fjerner rødme og brændende.

  Selvom cremen er erklæret som en creme til følsomme hudområder, forårsager det alligevel irritation.
  Derfor kan jeg anbefale det, men sørg for at lave en test, før du ansøger.

  Hår vokser naturligt igen, men øge mængden jeg ikke havde lagt mærke til, og jo mørkere farve, er de ikke (som jeg var meget bange :-)) En del af hårsækken er stadig ødelagt, er håret ikke vokser så rigeligt og mere slank.

  En gang om måneden har jeg nok, jeg kender ikke som de andre, jeg har ikke fundet anmeldelser.

  Byly guld

  Det vigtigste, der kommer til at tænke på når de siger, at "skønhed kræver ofre", er depilation. Blandt det store antal værktøjer, der gør problemområderne af huden til en glat, fløjlsagtig overflade, som det fremgår af anmeldelser af bylyguld, er spansk et af de mest effektive og pålidelige skuespil.

  Ny BYLY linje til depilation

  Det spanske kosmetikselskabs mærke er kendt over hele verden, og BYLY-serien er deprimeret til verdens næststørste salgssted. Giver hylde af høj kvalitet derhjemme, en unik linje i det spanske firma og anmeldelser af Byly depil guld er bredt kommenteret på internettet. Innovationslinjen omfatter:

  1. Voksstrimler, der kan bruges til at fjerne uønsket hår fra kroppen og ansigtet.
  2. Guldvoks med en rulleapplikator til kroppen.
  3. Cremer indeholdende kosmetisk guld til ansigt og krop.
  4. Professionel voks med guld.

  De unikke kvaliteter af et depilatory produkt sikres ved omhyggeligt valg af naturlige ingredienser, der dyrkes på certificerede økologiske gårde. Tilstedeværelsen i guldets sammensætning, kendt som en oxidant, og en kombination af planteafledte aminosyrer, giver huden blødpleje med langvarig dyb fugtgivende såvel som hudernæring. Effekten af ​​luksuriøs glat hud opnås på grund af den dybe gennemtrængning i lagene af epidermis af de aktive elementer, der udgør det kosmetiske produkt, med lang varighed.

  Anmeldelser om byly guld til ansigt

  For at sikre den største effektivitet, manglende uønskede konsekvenser anbefales det først at læse anmeldelser af dem, der allerede har brugt dette værktøj. Først, inden du starter proceduren, er det nødvendigt at rengøre huden grundigt i det berørte område. Så anbefales det at trække hårene ud, når du forlæser huden gradvist i små sektioner. Efter epilering på ansigtet er det ikke tilrådeligt at bruge kosmetik om dagen for at undgå betændelse.

  Byly guld depilatory creme i anmeldelser er hovedsageligt foreslået at blive brugt til at fjerne overskydende hår på hænder og fødder. Mørk i struktur, er cremen påført med en spatel, og effekten af ​​dens påvirkning mærkes i 2-3 uger. Det er meget bekvemt at bruge voks med en rulle til at fjerne hår på benene. For at fjerne hår under læben, er det bedst at bruge strimler der desuden har en foryngende effekt og beskytter huden mod aldersrelaterede ændringer. Når du bruger Byly Gold-linjen, vil den mest følsomme hud ikke blive beskadiget.

  Professionel elastisk voks til depilation Byly Depil GOLD

  Fortsat min bekendtskab med voks til depilation, jeg fik sådan en flaske flydende guld i mine hænder :)

  Line Byly GOLD - er en professionel depilation, men hjemme.

  BYLY DEPIL GOLD er en unik serie af depileringsprodukter, som omfatter kosmetisk GOLD, som er kendt i kosmetologi, som en antioxidant og den mest værdifulde ingrediens, der giver huden særlig pleje, blødhed, hydrering og udstråling. Specielt anbefales til følsom hud.

  Jeg kunne især godt lide at denne voks også kan bruges til sarte hudområder (såsom underarms eller bikiniområder).

  Inkluderet med en dåse af produkt er en spatel, instruktioner og 2 klud med naturlige olier til brug efter depilation.

  Formlen af ​​voks Byly Depil GOLD er plastik og gentager alle bøjninger i kroppen, passer godt og ligner flydende guld.

  En krukke voks skal opvarmes i en mikrobølgeovn og blandes med en spatel for at opnå en homogen masse, voksen skal ligne en lunken honning.

  Hår i depilation zone skal være mindst 2 mm og selvfølgelig ingen nedskæringer eller irritationer på huden.

  En dag før depilation vil det være dejligt at lave hudskræller, så voksen vil kunne lukke hvert hår tættere og aflejring vil være mere effektiv.

  Dernæst skal du lægge en spatelvoks på en valnøds størrelse og anvende den hurtigt på det ønskede hudområde for hårvækst. I dette tilfælde skal du forsegle bunden (så du kan fjerne hele strimlen for det)

  Tykkelsen af ​​voks på huden skal være 1-2 mm og lad det være på huden i 20 sekunder.

  Da voksen er meget elastisk, er der ikke brug for strimler, vi fjerner det rigtigt!

  For at gøre dette, stram huden med den ene hånd, og den anden løfter vores tykke kant af den skarpe bevægelse, vi fjerner i retning mod hårets vækst.

  Men med armhulerne er der en anden sag, jeg har altid brugt maskinen og håret er tykkere end på benene.

  Plus det viste sig, at der vokser i 2 retninger! (Ja, det vidste jeg ikke :))

  På dette område anbringes voks i den øvre del i albuens retning og fjernes nedad.

  I den nederste del - anvend tværtimod voks fra top til bund og fjern i modsat retning.

  Huden rødmer naturligvis selvfølgelig, men jeg spændte på hende.

  Men efter et par timer gik alt væk og forårsagede ikke meget irritation.

  Efter depilering i solen anbefales det ikke at gå ud i 24 timer, og selvfølgelig skal disse zoner fugtes og suges.

  Generelt er jeg glad for at jeg mødte voks og overvinde min frygt.

  Men håret vokser ikke så tykt som efter maskinen, og væksten går ned i princippet.

  Dette produkt deltager i Viva Beauty Hit vurdering.

  Værktøj til selvstændig testning.

  Er det værd at vente på resultatet af Byly Depil Depilation Cream?

  Repræsentanter for det retfærdige køn kan kæmpe med uønsket vegetation på kroppen ved hjælp af forskellige midler, men det er værd at huske på, at hver af dem har sine egne fordele og ulemper. At finde den perfekte metode er simpelthen umulig, men du kan selv vælge en der vil tilfredsstille dig i næsten alle parametre. Og dømme efter de mange anmeldelser, Byly Depil Depilation Cream - passer perfekt til eliminering af hadet hår fra absolut nogen del af kroppen.

  Depilatory cream er en helt smertefri måde, der effektivt klare hårfjerning. For nylig er det blevet mode at bruge sådanne stoffer i kampen mod uønsket vegetation, fordi det er billigt og vredt, og effekten af ​​glat hud kan vare i omkring en uge.

  Hvis du er bange for smerte, har du ikke ekstra tid eller simpelthen ikke har nok penge til at besøge en dyr skønhedssalon, noter oplysninger og anmeldelser af andre piger om depilationskremer, som om ønsket findes i næsten enhver butik i kosmetikafdelingen.

  Applikationsfunktioner

  I praksis kan du se, at størstedelen af ​​det retfærdige køn fjerner de hatede hår ved mekanisk handling, og ethvert middel kan bruges til at nå målet. Dette omfatter elektrisk epilator, voks og shugaring, og endda folkemæssige retsmidler.

  Når du bruger nogle værktøjer som voks og sukkerpasta, kan du have brug for visse færdigheder og færdigheder, så de fleste piger bestemmer kun denne procedure i en skønhedssalon, hvorefter de gradvist skifter til hjemmebrug. Denne fremgangsmåde anses for at være mere korrekt, da det ikke er svært at kende teknologien for varm eller kold voks, for at opnå et effektivt resultat.

  For nylig kan du finde ganske positive anmeldelser om Byly Depil Gold - dette er en hel række specialværktøj til depilation, som kan tilfredsstille selv de mest krævende og lidenskabelige piger. Fabrikanten har stort set taget sig af og forberedt på frigivelse af flere produkter på en gang, som hver især er beregnet til en bestemt del af kroppen.

  For eksempel hjælper voksstrimler til ansigtet fra Byly Depil Gold-serien glatte fine rynker og strammer huden takket være de guldpartikler, der udgør produktet. Denne effekt kan ikke imponere. Ja, og dette er angivet ved anmeldelser af det retfærdige køn, som regelmæssigt bruger dette produkt. Fra den samme smukke serie kan du selv vælge lignende produkter, der er egnede til at fjerne uønskede hår fra andre dele af kroppen.

  Med udgangspunktet for den efterlængte tid på sommerferierne, anvender pigerne i stigende grad voksning. For det første, effektivt, og for det andet hurtigt. Undgå at miste det faktum, at selve proceduren er meget smertefuld, og hvis du har en lav smerte tærskel, er det bedre at tage vare på smertestillende midler på forhånd. Eller det er bare nok til at henvende sig til valg af depilatoriske produkter med omtanke og gøre opmærksom på Byly Depil Gold-serien - anmeldelser, hvorom næsten alle er positive.

  Overvej de vigtigste fordele ved produktet:

  • Forberedelse af proceduren kræver ikke særlige færdigheder og viden;
  • Voks er praktisk at bruge;
  • Effekten af ​​glat hud varer i fire uger;
  • Behagelig lugt og blød tekstur;
  • Det klager godt selv med korte hår;
  • Efter regelmæssig brug bliver proceduren mindre smertefuld, og hårets struktur bliver tyndere;
  • Det vaskes nemt under rindende vand.

  På trods af sådanne indlysende fordele skal du huske, at ethvert middel, selv den blødeste, har en virkning på overfladen af ​​huden og i nogen grad gør det skadeligt. Derfor bør du bruge specielle lægemidler. Cremer lindre og genoprette den forstyrrede hud, samt give det en pause.

  Faktum er at under voksning med voks skal du handle afgørende, og alle dine bevægelser skal være skarpe.

  På grund af det faktum, at ikke kun hårene men også huden er fastgjort til voksen, som er overlejret på den behandlede del af kroppen, så slipper du sammen med skarpe bevægelser ikke kun uønsket vegetation, men også dele af epidermis under en skarp bevægelse. Derfor glem ikke at passe på din hud og forkæle det med specielle cremer.

  Brug depilatory cream

  Depilatory cream Byly Depil er et rigtig godt redskab, der hjælper med at bekæmpe uønsket hår og i deres overdrevne vækst. Selv den mest effektive og fantastiske depilatory creme er omgivet af rygter om, at piger tror:

  • Nogle kvinder siger, at hvis du regelmæssigt bruger en depilatorisk fløde, bliver dit hår tykkere og hårdere. Faktisk er dette en løgn, hårets struktur ændres slet ikke, den forbliver nøjagtig den samme som før den første procedure;
  • Den anden erklæring siger, at de aktive komponenter, der er en del af depilatory cremerne, aktiverer hårsækkene, som følge af hvilken den accelererede hårvækst opstår. Hvis du pludselig hører en sådan erklæring, så er det absolut ikke sandt, da sammensætningen af ​​enhver depilatorisk creme indeholder komponenter, der nedsætter hårvæksten på nogen del af kroppen.

  Som regel anvendes midler til depilation på de dele af kroppen, hvor en barberkniv ikke kan bruges.

  For eksempel er facial hårfjerning meget mere blid, hvis du bruger en speciel creme til dette formål. Hvis du først besluttede at bruge dette værktøj, men ikke ved hvordan du gør det korrekt, kan du enten omhyggeligt studere vedlagte anvisninger eller læse anmeldelser af piger på internettet.

  Og vigtigst må du ikke overdrive det og holde cremen på det behandlede område af kroppen, så meget som angivet i brugsanvisningen. Husk, de aktive stoffer påvirker ikke kun håret men også din hud. Derfor, hvis du ikke ønsker at få en lysbrænde, følg anbefalingerne. Hvad er den bedste creme eller voks der er op til dig, er det vigtigste at analysere fordele og ulemper ved hver af dem og gøre dit endelige valg, hvilket vil give dig resultatet i form af glat og behagelig at røre ved.

  Byly depil guld

  Hårpleje er den første prioritet for mange smukke damer. Hår på hovedet bør værdsættes og værdsat, og uæstetiske hår på kroppen skal fjernes nådesløst.

  Denne voks til depilation, suppleret med en rulleapplikator, blev frigivet under det spanske mærke Byly. Takket være brugen af ​​dette produkt vil du kunne se et bemærkelsesværdigt resultat med en langvarig effekt.

  Vokset indeholder i sin sammensætning partikler af ægte kolloidalt guld. Produktet har en behagelig farve og lugt, såvel som optimal for nem brug konsistens.

  På grund af tilstedeværelsen i sæt af denne specielle applikator behøver du ikke bruge en spatel til at anvende voks. Ved hjælp af en rulleapplikator kan du anvende produktet mere økonomisk. Anvendelsesmåde: Før opvarmning forvarmes i mikrobølgeovn i 15 sekunder.

  Formlen af ​​voksopløselig i vand med naturligt sukker. 10 genanvendelige stofstrimler er fastgjort til voks. Sammensætning: glyceryl Rosinante, paraffin, hydrogeneret butylen, ethylen, styren, parfume, BHT, butylphenyl metilpropional, a - isometrisk ionol, coumarin, hexa sinamal, linalool, acetyl heptapeptid-9, kolloidt guld, calcium borsilicat, aluminiumoxid, silica, B 77891, glimmer, ci 77491, tinoxid.

  Ansøgningstid: universelt Hudtype: alle typer Alder: 18+ Køn: kvinde Volume: 100ml Producent: Labaratorios Byly Made: Spain

  Depilation Wax Byly Depil Gold. Anmeldelser og egenskaber i ansøgningen

  At bekæmpe uønsket vegetation på kroppen kan være en række forskellige metoder. Hver af dem har sine fordele og ulemper. For eksempel, hvis hårene bare at barbere eller fjerne med en speciel creme, så processen er helt smertefri og tager meget lidt tid, men efter et par dage med glat hud vil være over. Desuden er barbermaskinen ofte irriteret.

  Som praksis viser, kæmper de fleste kvinder med hår på deres ben, i bikiniområdet og i armhulerne ved mekanisk trækker med hjælp fra forskellige midler. Dette kan være en elektrisk epilator, specielle strimler, karamel eller voks. Brug af de to sidste indstillinger kræver en vis færdighed, så proceduren udføres bedst i kabinen eller forbereder det faktum, at de første forsøg vil være lange og ikke særlig succesfulde. For at den varme voks til hårfjerning skal afkøle, skal den konstant opvarmes, mens den stikker, jordler de omgivende genstande. Koldt er lidt mere bekvemt til hjemmebrug, men ikke alle får tilstrækkelig kropsfleksibilitet til at nå de nødvendige "problem" zoner, og selv i den vinkel, der er nødvendig for en vellykket procedure.

  Byly Depil Guld, anmeldelser, hvoraf der er mere og mere ofte - en hel række værktøjer til hårfjerning, der kan tilfredsstille tilhængere og brugen af ​​fløde og voks, og andre enheder. Producent i hans gyldne linje tilbyder mere end blot et godt resultat efter indgrebet, men også en stor hudpleje, som udføres direkte i processen. For eksempel, voks strips til ansigt Byly Depil Guld, anmeldelser af som giver dig mulighed for at sætte produktet fast "fem", på grund af sammensætningen af ​​det guld, der er indeholdt i de fine partikler strammer og glatter huden og efterlader et minimum af spor. I samme serie er der et lignende værktøj til andre problemområder.

  I feriesæsonen bliver voksbikini meget populær. Denne procedure er dog ret smertefuld, hårene her er ret hårde og holdbare, og huden er øm. I denne henseende skal midlerne til depilation vælges med særlig omhu. Og her vil Byly Depil Gold også komme til undsætning. Anmeldelser af voks til depilation af denne serie er for det meste positive. Selvom det er temmelig svært at gennemføre proceduren derhjemme, har nogle, efter at have tilpasset sig selv, formået at gøre det. Men for at opnå et glimrende resultat med et minimum af indsats er det stadig ønskeligt at lægge mirakelhjælpen i hænderne på en specialist.

  Faktum er, at med voks er det nødvendigt at handle skarpt og afgørende. Jo hurtigere stoffet med værktøjet er slået fra, desto bedre bliver resultatet. Så selv den mest geniale specialist kan selv ikke gøre alt for sit bedste.

  For dem, der endnu ikke er fuldt besluttet, om at fjerne hår, eller de kan forlade (for eksempel, kan vi tale om vegetationen på arme eller lænd), der er en creme Byly Depil guld. Anmeldelser om det er meget forskellige. Nogle kritiserede dette værktøj og skrive om det spildt tid og penge, mens andre uendelige beundre resultatet, glad for, at håret er blevet helt usynlig. Så for et objektivt billede er det bedre at prøve det selv.

  I mere end et tusind år har repræsentanter for den smukke halvdel taget en sådan kosmetisk procedure som fjernelse af uønsket hår. I dag er der mange måder, både gamle og moderne. Dette og.

  Depilation Extra Cream, der er baseret på naturlige aktive ingredienser, er blevet et af de mest populære midler til fjernelse af uønsket vegetation ikke kun i de sidste par år.

  Hvis du tror på statistikkerne, lider mere end 40% af den voksne befolkning på planeten af ​​alkoholafhængighed. Patienten står over for problemer i sit personlige liv, løber risikoen for at miste sit job og venner. Hertil kommer, alkohol pag.

  Menneskehår falder konstant ud. Hver dag mister han et bestemt antal hår, men normalt skal der vokse så meget. Men i nogle tilfælde fejler kroppen. Hår begynder at falde ud over handlingen.

  Amning en baby er den bedste beskyttelse fra de første dage af livet.

  Svampeskader på hud og negle er et ubehageligt fænomen, det skaber ikke kun en visuel defekt, men kan også spredes til andre dele af kroppen eller nærliggende mennesker. Et af de midler, der er beregnet.

  Hvem stirrede ikke på de slanke, girlige ben, fuld længde maling fra under mini-nederdel, der bærer en rent symbolsk karakter. Ikke kun deres smukke form gør dig til at se på dig selv, men også ren, selv.

  En kat er et dyr, der går af sig selv. Og ofte slutter gået af frihedsbevidste kæledyr meget desværre - de bliver let bytte for blodsugende parasitter: lopper og flåter. Beskyt din egen

  Barnets sygdom giver mange familiemedlemmer en masse problemer og bekymringer. Hærdning af en baby er altid vanskeligere end en voksen. Nogle lægemidler har en barnlig alder på listen over deres kontraindikationer, andre er tilgængelige.

  Med ankomsten af ​​vinteren begynder næsten hver eneste af os at mærke mangel på varme. Det ser ud til, at opvarmning serveres absolut i hver lejlighed, men i det gamle sovjetiske panelhus er det stadig meget at ønske.

Depilation Cream Avon Skin So Soft

Sådan laver du øjenbrynskorrigeringstråd