Hvordan man bruger papirstrimler til udtørring

I dag tilbyder kosmetiske produkter en bred vifte af måder at bekæmpe uønsket vegetation i hjemmet. Papirstrimler, voksmælter, patroner, forskellige sukkerfyto-harpikser til depilation, vækstblokkere - dette er ikke et komplet arsenal af midler til at opnå en glat hud. Nogle penge skal købes, andre gør sig selv selv.

Til salg er voksstrimler til depilering i rulle eller i forskellige størrelser. Klar voksstrimler gør det umuligt at ikke jordhænder, for at behandle området flere gange for effektivt at fjerne hår.

Derfor bør dette produkt ikke gemmes. Depilatory papir i strimler købes i en kosmetik butik eller på hjemmesiden. Hvis det ikke er muligt, så prøv at lave strimler til afhugning fra skrotmateriale selv. Fra hvad du kan lave voksstrimler, og hvordan man bruger dem, vil vi fortælle detaljeret.

Typer af bånd

Til depilation kan du nemt købe færdige materialer eller lave dem selv. Købte strimler kan udskiftes med en naturlig klud samt afhente ikke-vævede strimler til fjernelse af hår fra tykt papir (for eksempel sporpapir eller pergament til bagning).

Nogle mestre tilbyder at fjerne hår ved hjælp af vævsstrimler til depilation. De er lettere at bruge og giver glat hud, men i modsætning til papir har de ikke høj hygiejne.

Hemmeligheder for at vokse overlæben

Når du vælger et produkt, skal du tage højde for dens densitet. Når alt kommer til alt, skal du bruge voks af bestemte parametre for hver zone. Derfor skal både aflejringspapiret og stoffet tilpasses for at kvalitativt fjerne hår fra hudoverfladen. At arbejde med voks ved hjælp af flere sorter og materialer. Det hele afhænger af:

 • metode til fjernelse af hår. Den kolde metode indebærer brug af færdige papirstrimler til depilering. De er belagt med et tyndt lag voks. Afhængigt af producenten opvarmes strimlerne med hånd eller varmt vand. Til den varme metode skal du bruge klud eller papir;
 • behandlede område størrelser. Hvis den uønskede vegetation fjernes fra ansigtet eller bikini område, de nødvendige papirer til 7 cm. For kosmetiske procedurer på ben eller arme egnede størrelse strimler på 20 cm. Papir til voksning strimler kan sælges på klar, skåret eller i ruller. Den første mulighed er ideel til brug i hjemmet hårfjerning strimler i en rulle - for at arbejde med klienten. Derfor klart definere, for hvilke problem, du har brug for materialer;
 • yderligere materialer. Der er strimler med forskellig imprægnering. De gør mødet behageligt, tager sig af huden. Men nogle forårsager allergier. Masters foretrækker de "rene" materialer, så risikoen for betændelse og abscesser vil være minimal.

Anvendelsesteknik

Ikke-vævede strimler til voksaflejring anvendes til den varme metode til fjernelse af hår. Hans holder virkelig hjemme. Inden afsnittet skal du læse omhyggeligt vejledningen, læse råd fra eksperter eller se vejledning på internettet. Hele proceduren udføres i faser:

 • Vassen i patronen eller kassetten opvarmes i voksmøllen i 15 minutter;
 • talk eller pulver påføres på den rensede hudoverflade;
 • fordel jævnligt på huden. For at gøre dette må det ikke være varmt, for ikke at forårsage forbrændinger og ikke kolde for at fange hårene;
 • Anvend derefter vævsstrimler til depilation eller papirudgave. Glat i 10 sekunder, undgå vridning, dannelsen af ​​bobler. Det er vigtigt at forlade en fri kant, ellers vil båndet ikke komme ud, voksen forbliver på huden;
 • vævet (papir) skæres stærkt i retning mod hårets vækst;
 • rester efter voksafhældning rene specielle klud. Hvis ikke, så kan du bruge vegetabilsk olie. Det forhindrer betændelse og irritation i det behandlede område.
Ikke-vævede strimler til voksaflejring, der anvendes i den varme metode til fjernelse af hår

Kontraindikationer til voksning

Brug af voks og striber er et simpelt spørgsmål. Men hvis der er advarsler fra en sådan procedure, er det værd at nægte, prøv andre metoder. Kontraindikationer omfatter:

 • åreknuder, tromboflebitis og trophic ulcera;
 • individuel hudfølsomhed
 • graviditet;
 • diabetes mellitus.

I alle andre tilfælde er det værd at prøve papirstrimler til depilation. Med dem vil kampen mod uønsket vegetation være et behageligt ritual om skønhed. Efter alt, hvis det er nødvendigt, gør strimler af skrotmaterialer ikke let. Og resultatet vil tilfredsstille dig.

White Line Depilation Strips 100 stk. - anmeldelse

Hvide linjepapirestrimler - et godt depileringspapir kan reducere smerte.

Hej alle, der læser min anmeldelse! I dag vil jeg dele mine indtryk om strimlerne for afhugning af den hvide linje. Jeg købte dem i onlinebutikken sammen med voksskyggen med Shape for at udføre hjemme shugaring ved hjælp af sukkerpasta i Aravia patronen.

Ærligt, før jeg overtog dem, har jeg aldrig lagt vægt på med hjælp fra hvilket papir der skal udføres. At være en langvarig fan af varm voks i Veet krukker, gjorde jeg ikke noget ved det, fordi strimlerne kom med voks i et sæt. Der var 12 af dem, og meget ofte var dette beløb ikke nok for mig. Derfor, da de sluttede, tog jeg lige (oh, skræm!) A4 kontorpapir, klipp det i strimler og brugt det til at depilere Jeg ved ikke, om nogen andre har udført lignende eksperimenter, men kontorpapir reddede mig mange gange.

Men da jeg prøvede de hvide linjestrimler til depilation, følte jeg selvfølgelig forskellen med det samme. Jeg var forbløffet over, hvor meget mindre smerte der var, da der blev fjernet! Som det viste sig, vælger papiret for udtørring en lige vigtig rolle.

Strimlerne sælges i en pakke på 100 stk. Størrelsen på deres 7 x 20 cm., Meget praktisk.

En stribe kan bruges flere gange. Ved afpudsning slår de ikke forsigtigt og forsigtigt ud af huden og reducerer dermed smerten. I det mindste havde jeg det.

Jeg brugte dem med sukkerpasta, men ved den sidste depilation begyndte pastaen at suge dem igennem, jeg skrev allerede om det i anmeldelsen om pastaen. Men det refererer jeg til egenskaberne af pastaen selv og ikke strimlerne, da der opstod et sådant problem under afskallingen i et varmt rum.

Da sukkerpastaen vaskes af med vand, gennemblød jeg de anvendte striber i vandet til natten, pastaen blev meget godt opløst natten over. Om morgenen skyllede jeg dem lige ud og tørrede dem. Tørrede strimler er næsten ikke anderledes end ubrugte. Hvis jeg fortsætter med at gøre depilationen ved hjælp af en pasta, vil forbrugernes økonomi være anstændigt. Jeg blev fuldstændig berøvet 10 striber til den sidste udtørring af begge ben. Jeg tror, ​​at dette ikke er meget overhovedet. Så pakker med 100 stk. Det skal være nok i lang tid, selvom du bruger voks til voksning, ikke pasta. Du kan ikke bruge dem mange gange med voks, du kan ikke vaske det væk)).

Så jeg glæder mig over dem, og jeg anbefaler selvfølgelig at bruge.

Hvordan man laver strimler til depilation selv

Hvad kan erstatte de købte strimler til depilation og hvordan du laver din egen hjemme, hvis du ikke kan bruge købet?

Valgmuligheder for at lave hjemmet hårfjerning produkter er mange. Med lidt indsats og lidt tid kan du få et værktøj, der ikke er mindre effektivt end det du købte i butikken.

Sådan udskiftes strimler til depilation

Brugen af ​​færdige strimler belagt med voks er en simpel, bekvem epileringsmetode. Ligesom andre metoder har den nogle kontraindikationer forbundet med menneskets individuelle karakteristika.

Hvis det er umuligt at bruge færdige strimler, kan du finde et alternativ.

Hvad kan erstatte strimler til depilation? Der er flere muligheder:

 • brug en lignende metode til fjernelse af hår
 • gøre dem selv.

Lignende metoder til depilering er:

 1. Brug kold voks fra røret.
 2. Anvendelsen af ​​varm (kassette) voks.
 3. Voksende varm voks.
 4. Shugaring (ved hjælp af sukker). Ultra soft and medium caramel bruges hovedsagelig til shugaring bandage teknologi, når produktet påføres direkte på en del af kroppen og fjernes ved hjælp af en strimmel limet ovenpå.
 5. Honning hårfjerning - en god mulighed, end du kan erstatte strimlerne med voks.

Det er nemt at lave strimler selv. Til basis for egnet papir (pergament, sporpapir) eller naturligt stof (linned, bomuld). Syntetisk stof til fremstilling af strimler til voks kan ikke anvendes. Det er dårligt fjernet, forårsager irritation og pustler.

Pasta påføres på bunden, som er let at forberede selv.

Fordele ved hjemmet hårfjerning produkter

Selvfremstillede hårfjerningsprodukter har nogle fordele:

 1. De fremstilles individuelt under hensyntagen til egenskaberne ved hårets struktur, hudens følsomhed.
 2. Til deres fremstilling ved hjælp af naturlige ingredienser, som eliminerer risikoen for en allergisk reaktion.
 3. Har få kontraindikationer.
 4. Forberedt i overensstemmelse med alle regler betyder ikke mindre effektiv end købt i butikken. Men deres omkostninger er meget lavere.
 5. Ved opbevaring af købte købsfonde kræves overholdelse af de vilkår og betingelser, der er angivet i instruktionerne. Blandinger fremstillet af sig selv kan opbevares i lang tid.

Der er mange opskrifter til hjemmet retsmidler til hårfjerning. Alle er ret enkle, må ikke skabe vanskeligheder hverken i fremstillingen eller i brug.

Sådan laver du strimler til fjernelse af håret hjemme

Det er ret nemt at lave dine egne voksstrimler til depilation eller shugaring derhjemme. Til dette har du brug for:

 • Forbered strimlerne selv
 • Forbered epilerende blanding.

Du kan købe rene (uden voks) strimler i alle kosmetiske afdelinger, de er billige. Praktisk at anvende er strimler af cellulose, spandbond eller har en nonwoven base. Men hvis du vil, kan du gøre dem selv.

Hertil kommer, at naturligt stof eller robust papir skæres i rektangler. Størrelsen af ​​segmenterne afhænger af den påtænkte zone for hårfjerning. For ansigtet skal du forberede en lille striber, som er praktisk at bruge. Til ben kan de gøres større til at fange et større hudområde.

Det skal huske på, at for lange strimler er svære at bruge: de vil vride og smuldre.

Som en pasta fjerner du hår, undtagen voks, du kan bruge sukkerkaramel, honning.

Hjemmelavet voks behov:

 • bivoks - 100 g;
 • paraffin - 50 g.;
 • SAP - 200 gr.

Alle komponenter blandes og opvarmes i vandbad eller voks - en speciel enhed beregnet til opvarmning af voksblandinger.

Grundigt blandet fjernes voksen, får lov at afkøle til en temperatur på 38-40 ° C.

Den færdige voksmasse påføres til færdiglavede strimler, der trækkes tilbage fra kanten af ​​1-1,5 cm. Derefter er strimlerne klar til brug. De anbefales at bruge til at slippe af med hår på hænder og fødder.

Fjernelse af overskydende hår i områder med følsom hud gøres bedst ved hjælp af strimler, der har en anden sammensætning. For ham har vi brug for:

 • bivoks - 130 g.
 • carnauba voks (palm) - 350 g;
 • glycerin - 5 ml;
 • æterisk olie - 5 ml.

To typer voks smelter til en flydende tilstand, hvorefter glycerin og olie tilsættes til dem. Alle komponenter er blandet. Påfør voksblandingen kan afkøles til en temperatur på 35-40 ° C.

For at lave en honey epilating blanding derhjemme, skal du:

 • naturlig honning (uanset konsistens) - 200 ml;
 • sukker - 200 g;
 • citronsaft - 1 tsk.

Honning, sukker og citronsaft blandes og opvarmes over en brand, indtil de smeltes. Massen bringes til tilstanden af ​​en tyk sirup og fjernes fra varmen. Efter afkøling til 35-37 ° C kan den anvendes.

For at gøre sukker candy til shugaring, skal du:

 • sukker - 8-10 el.
 • vand - 1 spsk. l.;
 • citronsaft - 1 tsk

Komponenterne blandes i en lille gryde, koges over en ild. Efter opkøb af en gule farve brygges blandingen i yderligere 5-7 minutter med hyppig omrøring. Derefter fjernet fra varme og afkølet.

Hvis du har brug for en flydende konsistens af karamel, skal du tilføje mere citronsyre.

Sukkerpasta bruges til at fjerne hår på alle dele af kroppen.

ansøgning

En depilation session med hjemmet retsmidler udføres på samme måde som salon procedurer.

En af hovedbetingelserne for dens succes er forberedelsen af:

 1. Den optimale hårlængde før fjernelse er 4-7 mm. Korte hår er svært at trække ud, og plukning af lange forårsager alvorlig smerte.
 2. Huden i det epilerede område skal behandles med et antiseptisk præparat, og når det absorberes, pulveriseres med talkum eller babypulver. Dette vil beskytte epidermis mod skade.
 3. Hvis det er nødvendigt, kan epileringsstedet med følsom hud bedøves ved at anvende koldt eller behandlet med lokalbedøvende midler.

Fremgangsmåden ved depilering i sig selv er enkel, det kan kun forårsage vanskeligheder ved den første udførelse:

 1. Epilerende pasta anbringes på det forberedte område med en træspatel: voksen glattes i retning af hårvækst, sukkerkaramel og honningpasta er imod.
 2. Indtil massen er fuldstændigt hærdet, overlejres en tidligere forberedt strimmel og presses tæt på den. Kantene på strimlerne bør godt stikke ud over grænserne af den påførte pasta.
 3. Bryder strimler. Voks - mod hårvækst, sukker og honningkaramel - langs hårets vækst.

Brug af kogte voksstrimler er endnu nemmere. De er overlejret på den forberedte del af kroppen og glattes for hånd med hårets vækst. Fjernet med en hurtig rykke i modsat retning.

Efter hårfjerning skal huden blødgøres med enhver efterskærmning eller babyolie.

Et godt alternativ til færdige hårfjerningsstrimler er hjemmelavede hårfjerningsmetoder. Ofte er de meget mere effektive end salonprocedurer. Samtidig er de nemme at bruge, billigere, næsten ikke forårsager irritation og hudskader.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Depilatory papir

vokspapirrulle 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "vokspapirrulle".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "vokspapirrulle".

papir

ren

Afhugningsstrimler økonomi, ikke-vævet, hvid, 7,5x20 cm, 100 stk / pakning. Strimler af ikke-vævet stof kan bruges på begge sider, hvilket reducerer omkostningerne ved proceduren.

ren

Strimler til udsmidning af spandbond anvendes kun på den ene side og præget af øget styrke på grund af materialets høje densitet (80g / m2). Under proceduren er de ikke stratificeret og ikke revet. På den ikke-vævede strimmel til depilation kan du bruge begge sider.

GLORIA

Strimlerne er lavet af højkvalitetsmateriale, hvorfor shugaringproceduren udføres hurtigere og mere effektivt. Vi tillod os selv at reducere omkostningerne ved denne type strimler på grund af produktion i Kina. Det påvirker ikke produktets kvalitet! Se selv!.

GLORIA

Strimlerne er lavet af højkvalitetsmateriale, hvorfor shugaringproceduren udføres hurtigere og mere effektivt. Vi tillod os selv at reducere omkostningerne ved denne type strimler på grund af produktion i Kina. Det påvirker ikke produktets kvalitet! Se selv!.

GLORIA

GLORIA papirstrimler er lavet af høj kvalitet råvarer, har en meget tæt struktur, hvilket er godt for koblingen af ​​pasta med en papirstrimmel, gør det muligt at gøre hårfjerning så hurtigt som muligt og effektivno.Pomimo færdige strimler, har vi også udviklet strips til hårfjerning Gloria på en rulle. Dette.

ren

På den ikke-vævede strimmel til depilation kan du bruge begge sider. Farve: pink. Mængde: 400 stk.

DEPILICA PROFESSIONAL

Hårfjerning strimler er et vigtigt element i denne procedure, effektiv hårfjerning er umulig uden dem. Derfor er kvaliteten af ​​disse strimler er meget vigtigt, og særlige krav til de strips, der skal anvendes i ansigtet, især fordi huden er tynd, og udseendet af irritation.

BEAUTY IMAGE

Højkvalitetspapir til fjernelse af enhver form for lavtemperaturvoks. Eksfolierer ikke, rives ikke og beskadiger ikke huden. Tæthed 100 g / m 100 ark

DEPILICA PROFESSIONAL

Depilation med voks er umuligt (undtagen filmvoks) uden brug af specialstrimler, effektiviteten af ​​proceduren afhænger i vid udstrækning af deres kvalitet. Hvis du vil have et perfekt resultat, så ikke-vævede strimler til hårfjerning - dette er hvad du har brug for. Strimler af ikke-vævede.

DEPILEVE

Non-woven strimler til depilation, til kroppen. Ikke revet og lagdelt. Størrelse 7 x 20 cm, pakning 100 stk.

DEPILICA PROFESSIONAL

For at sikre en behagelig hårfjerning behøves materialer af høj kvalitet, og du bør ikke tabe sådanne baggrunde som strimler til udtørring. Hvis de er af dårlig kvalitet, bliver indfangningen af ​​hår og deres fjernelse mindre effektive. Komfortabel og høj kvalitet fjernelse af uønskede hår til dig.

CRISTALINE

Strimlerne er lavet af højkvalitets ikke-vævet materiale. De strækker sig ikke, må ikke rive under depilation, og gør proceduren endnu mere behagelig og smertefri.

ren

Depilatory strips med perforering, flizelin, gul, 7,5x20 cm, 400 stk / pakning, rulle. Strimler af ikke-vævet stof kan bruges på begge sider, hvilket reducerer omkostningerne ved proceduren. Perforerede ruller er mere behagelige at bruge.

ren

Strimler til depilation flizilinovye.

DEWAL PROFESSIONAL

Papir til kemi Dewal 01-7045 er designet til gennemførelse af kemisk perm hår. Professionelt papir Dewal absorberer hurtigt rester af fugt og forhindrer også skade på enderne af håret. Højkvalitets og pålideligt papir vil være den ideelle løsning til professionel brug.

HAIRWAY

Papir under kraven Hairway (100 stykker / rulle)

BEAUTY IMAGE

Papir er egnet til at fjerne alle typer lavtemperaturvoks. På grund af høj kvalitet og tæthed stratificerer papiret ikke, rives ikke og beskadiger ikke huden.

BEAUTY IMAGE

Højkvalitetspapir til fjernelse af enhver form for lavtemperaturvoks. Eksfolierer ikke, rives ikke og beskadiger ikke huden. Tæthed 100 g / m 25 ark

DEPILEVE

Det bedste af det bedste! Non-woven strimler til depilation, til kroppen. Fremragende vedhæftning. Ikke revet og lagdelt. Størrelse 7,5 x 23 cm, tæthed 100 g, emballering 100 stk.

ren

Strimler til udsmidning af spandbond anvendes kun på den ene side og præget af øget styrke på grund af materialets høje densitet (80g / m2). Under proceduren er de ikke stratificeret og ikke revet. På den ikke-vævede strimmel til depilation kan du bruge begge sider.

CRISTALINE

Papiret er lavet af højkvalitets ikke-vævet materiale. Det strækker sig ikke, rives ikke under depilation, og gør proceduren endnu mere behagelig og smertefri. Pakning: rul 100 meter.

ren

Strimler til udsmidning af spandbond anvendes kun på den ene side og præget af øget styrke på grund af materialets høje densitet (80g / m2). Under proceduren er de ikke stratificeret og ikke revet. På den ikke-vævede strimmel til depilation kan du bruge begge sider.

DEWAL PROFESSIONAL

Dewal 01-8055 kemi papir er designet til kemisk perm hår. Professionelt papir Dewal absorberer hurtigt rester af fugt og forhindrer også skade på enderne af håret. Højkvalitets og pålideligt papir vil være den ideelle løsning til professionel brug.

AK ATELIER

1. AK Atelier er beliggende i hjertet af Moskva på Rozhdestvensky Boulevard. 2. Aromasammensætningen til papir er udelukkende fremstillet af høje allergiholdige ingredienser. 3. Papiret behandles af aromammensætningen ved hjælp af speciel teknologi. 4. Aromobumaga har en lys diskret.

AK ATELIER

1. AK Atelier er beliggende i hjertet af Moskva på Rozhdestvensky Boulevard. 2. Aromasammensætningen til papir er udelukkende fremstillet af høje allergiholdige ingredienser. 3. Papiret behandles af aromammensætningen ved hjælp af speciel teknologi. 4. Aromobumaga har en lys diskret.

DEPILEVE

En rulle med en baseholder giver dig mulighed for at skære strimler med den ønskede længde. De holder sig perfekt til voks, som ingen voks forbliver på huden, de er ikke revet eller lagdelt.

DEPILEVE

De holder sig perfekt til voks, som ingen voks forbliver på huden, de er ikke revet eller lagdelt.

Sibel

Lavet af termopapir. Anvendes til perming hår.

Sibel

Lavet af termopapir. Anvendes til perming hår.

Sibel

Lavet af termopapir. Anvendes til perming hår.

Sibel

Papir til perm, pink, 1000 ark. Størrelsen er 85 x 55 mm.

Sibel

Hvid perm papir, 1000 ark, størrelse 74 x 50 mm.

Hvad med depilation papir du ikke vidste, men du kan finde ud af

Depilation papir er den mest bekvemme enhed til at fjerne uønsket hår på kroppen derhjemme. For nylig har en sådan operation ikke kun haft respekt blandt kvinder, men også blandt de stærkere køn. Vores online butik tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til denne procedure. Lad os tale om, hvilken slags papir at foretrække.

Typer af papir til depilation

Producenter tilbyder to typer papir til depilation: i form af strimler og i ruller. Med deres hjælp kan du næsten smertefrit fjerne den anvendte pasta af voks eller sukker.

Varm måde at fjerne hår med papir

Der er to måder at varme teknologi på for at fjerne uønsket hår fra kroppen. Den første anvendes med brug af voks, den anden shugaring.

Hvorfor det er værd at købe i "Kosmetik Galleri"

• Gunstige leveringsbetingelser i Moskva og hele Rusland.

• Omfattende betalingsmuligheder i kontanter, kontanter ved levering, bankkort og bankoverførsler.

• Permanente rabatter, kampagner, kundedage, salg.

Hvordan man laver strimler til depilation selv

Hvad kan erstatte de købte strimler til depilation og hvordan du laver din egen hjemme, hvis du ikke kan bruge købet?

Valgmuligheder for at lave hjemmet hårfjerning produkter er mange. Med lidt indsats og lidt tid kan du få et værktøj, der ikke er mindre effektivt end det du købte i butikken.

Sådan udskiftes strimler til depilation

Brugen af ​​færdige strimler belagt med voks er en simpel, bekvem epileringsmetode. Ligesom andre metoder har den nogle kontraindikationer forbundet med menneskets individuelle karakteristika.

Hvis det er umuligt at bruge færdige strimler, kan du finde et alternativ.

Hvad kan erstatte strimler til depilation? Der er flere muligheder:

 • brug en lignende metode til fjernelse af hår
 • gøre dem selv.

Lignende metoder til depilering er:

 1. Brug kold voks fra røret.
 2. Anvendelsen af ​​varm (kassette) voks.
 3. Voksende varm voks.
 4. Shugaring (ved hjælp af sukker). Ultra soft and medium caramel bruges hovedsagelig til shugaring bandage teknologi, når produktet påføres direkte på en del af kroppen og fjernes ved hjælp af en strimmel limet ovenpå.
 5. Honning hårfjerning - en god mulighed, end du kan erstatte strimlerne med voks.

Det er nemt at lave strimler selv. Til basis for egnet papir (pergament, sporpapir) eller naturligt stof (linned, bomuld). Syntetisk stof til fremstilling af strimler til voks kan ikke anvendes. Det er dårligt fjernet, forårsager irritation og pustler.

Pasta påføres på bunden, som er let at forberede selv.

Fordele ved hjemmet hårfjerning produkter

Selvfremstillede hårfjerningsprodukter har nogle fordele:

 1. De fremstilles individuelt under hensyntagen til egenskaberne ved hårets struktur, hudens følsomhed.
 2. Til deres fremstilling ved hjælp af naturlige ingredienser, som eliminerer risikoen for en allergisk reaktion.
 3. Har få kontraindikationer.
 4. Forberedt i overensstemmelse med alle regler betyder ikke mindre effektiv end købt i butikken. Men deres omkostninger er meget lavere.
 5. Ved opbevaring af købte købsfonde kræves overholdelse af de vilkår og betingelser, der er angivet i instruktionerne. Blandinger fremstillet af sig selv kan opbevares i lang tid.

Der er mange opskrifter til hjemmet retsmidler til hårfjerning. Alle er ret enkle, må ikke skabe vanskeligheder hverken i fremstillingen eller i brug.

Sådan laver du strimler til fjernelse af håret hjemme

Det er ret nemt at lave dine egne voksstrimler til depilation eller shugaring derhjemme. Til dette har du brug for:

 • Forbered strimlerne selv
 • Forbered epilerende blanding.

Du kan købe rene (uden voks) strimler i alle kosmetiske afdelinger, de er billige. Praktisk at anvende er strimler af cellulose, spandbond eller har en nonwoven base. Men hvis du vil, kan du gøre dem selv.

Hertil kommer, at naturligt stof eller robust papir skæres i rektangler. Størrelsen af ​​segmenterne afhænger af den påtænkte zone for hårfjerning. For ansigtet skal du forberede en lille striber, som er praktisk at bruge. Til ben kan de gøres større til at fange et større hudområde.

Det skal huske på, at for lange strimler er svære at bruge: de vil vride og smuldre.

Som en pasta fjerner du hår, undtagen voks, du kan bruge sukkerkaramel, honning.

Hjemmelavet voks behov:

 • bivoks - 100 g;
 • paraffin - 50 g.;
 • SAP - 200 gr.

Alle komponenter blandes og opvarmes i vandbad eller voks - en speciel enhed beregnet til opvarmning af voksblandinger.

Grundigt blandet fjernes voksen, får lov at afkøle til en temperatur på 38-40 ° C.

Den færdige voksmasse påføres til færdiglavede strimler, der trækkes tilbage fra kanten af ​​1-1,5 cm. Derefter er strimlerne klar til brug. De anbefales at bruge til at slippe af med hår på hænder og fødder.

Fjernelse af overskydende hår i områder med følsom hud gøres bedst ved hjælp af strimler, der har en anden sammensætning. For ham har vi brug for:

 • bivoks - 130 g.
 • carnauba voks (palm) - 350 g;
 • glycerin - 5 ml;
 • æterisk olie - 5 ml.

To typer voks smelter til en flydende tilstand, hvorefter glycerin og olie tilsættes til dem. Alle komponenter er blandet. Påfør voksblandingen kan afkøles til en temperatur på 35-40 ° C.

For at lave en honey epilating blanding derhjemme, skal du:

 • naturlig honning (uanset konsistens) - 200 ml;
 • sukker - 200 g;
 • citronsaft - 1 tsk.

Honning, sukker og citronsaft blandes og opvarmes over en brand, indtil de smeltes. Massen bringes til tilstanden af ​​en tyk sirup og fjernes fra varmen. Efter afkøling til 35-37 ° C kan den anvendes.

For at gøre sukker candy til shugaring, skal du:

 • sukker - 8-10 el.
 • vand - 1 spsk. l.;
 • citronsaft - 1 tsk

Komponenterne blandes i en lille gryde, koges over en ild. Efter opkøb af en gule farve brygges blandingen i yderligere 5-7 minutter med hyppig omrøring. Derefter fjernet fra varme og afkølet.

Hvis du har brug for en flydende konsistens af karamel, skal du tilføje mere citronsyre.

Sukkerpasta bruges til at fjerne hår på alle dele af kroppen.

ansøgning

En depilation session med hjemmet retsmidler udføres på samme måde som salon procedurer.

En af hovedbetingelserne for dens succes er forberedelsen af:

 1. Den optimale hårlængde før fjernelse er 4-7 mm. Korte hår er svært at trække ud, og plukning af lange forårsager alvorlig smerte.
 2. Huden i det epilerede område skal behandles med et antiseptisk præparat, og når det absorberes, pulveriseres med talkum eller babypulver. Dette vil beskytte epidermis mod skade.
 3. Hvis det er nødvendigt, kan epileringsstedet med følsom hud bedøves ved at anvende koldt eller behandlet med lokalbedøvende midler.

Fremgangsmåden ved depilering i sig selv er enkel, det kan kun forårsage vanskeligheder ved den første udførelse:

 1. Epilerende pasta anbringes på det forberedte område med en træspatel: voksen glattes i retning af hårvækst, sukkerkaramel og honningpasta er imod.
 2. Indtil massen er fuldstændigt hærdet, overlejres en tidligere forberedt strimmel og presses tæt på den. Kantene på strimlerne bør godt stikke ud over grænserne af den påførte pasta.
 3. Bryder strimler. Voks - mod hårvækst, sukker og honningkaramel - langs hårets vækst.

Brug af kogte voksstrimler er endnu nemmere. De er overlejret på den forberedte del af kroppen og glattes for hånd med hårets vækst. Fjernet med en hurtig rykke i modsat retning.

Efter hårfjerning skal huden blødgøres med enhver efterskærmning eller babyolie.

Et godt alternativ til færdige hårfjerningsstrimler er hjemmelavede hårfjerningsmetoder. Ofte er de meget mere effektive end salonprocedurer. Samtidig er de nemme at bruge, billigere, næsten ikke forårsager irritation og hudskader.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Engangsmaterialer

VÆLGENDE AF PARAMETRE

Shorts EPILSHOP "Classic" til mænd, spanbond, størrelse 46-48

Trusser EPILSHOP "Classic" størrelse 50-52

EPILSHOP Tøfler Spunbond med Closed Cape

Hygiejnisk engangsklud til kosmetiske kontorer.

Hygiejnisk engangsklud til kosmetiske kontorer.

Ikke-vævede engangsark.

Ikke-vævede engangsark.

Hygiejnisk håndklæde til kosmetiske kontorer.

Hygiejnisk håndklæde til kosmetiske kontorer.

Engangs tøfler anvendes til forebyggelse af svampesygdomme hos forskellige behandlinger i spa-centre, fitness klubber og saloner. I pakken er der 25 par.

Hygiejnisk engangsklud til kosmetiske kontorer.

 • Den mest bekvemme engrosprisbutik
 • FAST LEVERING ordrer
 • GIFTS OG PRIS
 • KVALITETSGARANTI
 • BONUS PROGRAM købere

Nyheder og begivenheder

Detailpriserne forventes at stige fra 19 februar 2016

Depilatory papir

Kontroller, om byen er valgt korrekt.
Herved afhænger prisen og tilgængeligheden af ​​varer.

Vores ledere kontakter dig inden for 10 minutter
via telefon

Dit ordrenummer

Tak for dit køb!

Chistovye-selskabet tilbyder strimler til depilation i hus-keeper og luksus mulighed fra en spanbond og en flizelin. De bliver ikke revet eller deformeret under proceduren.

Papirstrimler til depilering fås i ruller med perforering og uden, såvel som i form af individuelle strimler.

Depileringspapir uden perforerede tårer giver mesteren mulighed for at indstille længden af ​​strimlerne selv.

Depilatory papir

Køb papir til depilation - hurtigt og bekvemt nu tilgængeligt i vores online butik. Vi tilbyder et bredt udvalg af højkvalitetspapir til et rimeligt gebyr. Leveringen udføres hurtigst muligt og til ethvert sted angivet af kunden. Du behøver ikke engang at gå overalt. Køb kan medbringe direkte til dit hjem.

 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:

Kun højkvalitetspapir:

 • Stærk overflade
 • Ikke revet og ikke stratificeret;
 • Nem at lave strimler til depilation;
 • Allergivenlig;
 • Godt absorberer rester af voks;
 • Det giver dig mulighed for at få gode resultater med minimal indsats;
 • Kompatibel med alle typer lav temperatur voks;
 • Den kan bruges med voks i patroner, kassetter uden vedhæftede filer, dåser;
 • Velegnet til skønhedssaloner og hjemmebrug;
 • Det kan bruges til at fjerne uønsket hår på benene og andre dele af kroppen.

Hvorfor købe papir til depilation fra os?

Den stærke, ikke-allergifremkaldende rullepapir, der præsenteres i vores sortiment, kan bruges flere gange til depilering eller opdelt i separate strimler til depilering. Dette gør det muligt at spare både under voksning i hjemmet og i en skønhedssalon. Brug af papir i ruller giver dig mulighed for at undgå unødvendige omkostninger ved materiale, fordi du i dette tilfælde skærer nøjagtigt det beløb, du har brug for, og ikke en enkelt centimeter mere. Derudover er det meget bekvemt, når du fjerner uønsket hår fra forskellige dele af kroppen, når striber er nødvendige for udsmidning af forskellige bredder.

Køb afskalingspapir i vores butik og nyd dine yders ydeevne.

Papirstrimler Artneva i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

i 3 onlinebutikker

i 1 online butik

i 1 online butik

i 1 online butik

i 1 online butik

i 2 onlinebutikker

i 3 onlinebutikker

i 3 onlinebutikker

i 1 online butik

På lager. Levering fra Moskva

i 2 onlinebutikker

På lager. Levering fra Omsk

På lager. Levering fra Novosibirsk

Prisen på papirstrimler Artnev i butikker Zelenograd

På hjemmesiden kan du vælge artnev-papirstrimler efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd-nettbutikker. Det er nemt at købe papirstrimler af artnev billig (inklusiv på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Er citronsyre god til hår?

Razor knive