Hvordan man bruger papirstrimler til udtørring

I dag tilbyder kosmetiske produkter en bred vifte af måder at bekæmpe uønsket vegetation i hjemmet. Papirstrimler, voksmælter, patroner, forskellige sukkerfyto-harpikser til depilation, vækstblokkere - dette er ikke et komplet arsenal af midler til at opnå en glat hud. Nogle penge skal købes, andre gør sig selv selv.

Til salg er voksstrimler til depilering i rulle eller i forskellige størrelser. Klar voksstrimler gør det umuligt at ikke jordhænder, for at behandle området flere gange for effektivt at fjerne hår.

Derfor bør dette produkt ikke gemmes. Depilatory papir i strimler købes i en kosmetik butik eller på hjemmesiden. Hvis det ikke er muligt, så prøv at lave strimler til afhugning fra skrotmateriale selv. Fra hvad du kan lave voksstrimler, og hvordan man bruger dem, vil vi fortælle detaljeret.

Typer af bånd

Til depilation kan du nemt købe færdige materialer eller lave dem selv. Købte strimler kan udskiftes med en naturlig klud samt afhente ikke-vævede strimler til fjernelse af hår fra tykt papir (for eksempel sporpapir eller pergament til bagning).

Nogle mestre tilbyder at fjerne hår ved hjælp af vævsstrimler til depilation. De er lettere at bruge og giver glat hud, men i modsætning til papir har de ikke høj hygiejne.

Hemmeligheder for at vokse overlæben

Når du vælger et produkt, skal du tage højde for dens densitet. Når alt kommer til alt, skal du bruge voks af bestemte parametre for hver zone. Derfor skal både aflejringspapiret og stoffet tilpasses for at kvalitativt fjerne hår fra hudoverfladen. At arbejde med voks ved hjælp af flere sorter og materialer. Det hele afhænger af:

 • metode til fjernelse af hår. Den kolde metode indebærer brug af færdige papirstrimler til depilering. De er belagt med et tyndt lag voks. Afhængigt af producenten opvarmes strimlerne med hånd eller varmt vand. Til den varme metode skal du bruge klud eller papir;
 • behandlede område størrelser. Hvis den uønskede vegetation fjernes fra ansigtet eller bikini område, de nødvendige papirer til 7 cm. For kosmetiske procedurer på ben eller arme egnede størrelse strimler på 20 cm. Papir til voksning strimler kan sælges på klar, skåret eller i ruller. Den første mulighed er ideel til brug i hjemmet hårfjerning strimler i en rulle - for at arbejde med klienten. Derfor klart definere, for hvilke problem, du har brug for materialer;
 • yderligere materialer. Der er strimler med forskellig imprægnering. De gør mødet behageligt, tager sig af huden. Men nogle forårsager allergier. Masters foretrækker de "rene" materialer, så risikoen for betændelse og abscesser vil være minimal.

Anvendelsesteknik

Ikke-vævede strimler til voksaflejring anvendes til den varme metode til fjernelse af hår. Hans holder virkelig hjemme. Inden afsnittet skal du læse omhyggeligt vejledningen, læse råd fra eksperter eller se vejledning på internettet. Hele proceduren udføres i faser:

 • Vassen i patronen eller kassetten opvarmes i voksmøllen i 15 minutter;
 • talk eller pulver påføres på den rensede hudoverflade;
 • fordel jævnligt på huden. For at gøre dette må det ikke være varmt, for ikke at forårsage forbrændinger og ikke kolde for at fange hårene;
 • Anvend derefter vævsstrimler til depilation eller papirudgave. Glat i 10 sekunder, undgå vridning, dannelsen af ​​bobler. Det er vigtigt at forlade en fri kant, ellers vil båndet ikke komme ud, voksen forbliver på huden;
 • vævet (papir) skæres stærkt i retning mod hårets vækst;
 • rester efter voksafhældning rene specielle klud. Hvis ikke, så kan du bruge vegetabilsk olie. Det forhindrer betændelse og irritation i det behandlede område.
Ikke-vævede strimler til voksaflejring, der anvendes i den varme metode til fjernelse af hår

Kontraindikationer til voksning

Brug af voks og striber er et simpelt spørgsmål. Men hvis der er advarsler fra en sådan procedure, er det værd at nægte, prøv andre metoder. Kontraindikationer omfatter:

 • åreknuder, tromboflebitis og trophic ulcera;
 • individuel hudfølsomhed
 • graviditet;
 • diabetes mellitus.

I alle andre tilfælde er det værd at prøve papirstrimler til depilation. Med dem vil kampen mod uønsket vegetation være et behageligt ritual om skønhed. Efter alt, hvis det er nødvendigt, gør strimler af skrotmaterialer ikke let. Og resultatet vil tilfredsstille dig.

Depilatory papir i rulle

vokspapirrulle 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "vokspapirrulle".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "vokspapirrulle".

Depilation papir i rulle, 100 m

Depilation papir i rulle, 100 m

Professionelt papir til aflejring af høj densitet (100 g / m). Bredden af ​​strimlen er 7 cm i en rulle på 100 meter. Godt og slidstærkt papir til højkvalitets depilering. Rullen vil vare i lang tid, papiret er tæt, uden lint, det klæber godt på hårene. Depilation tapes i roll bruges oftest af skønhedssaloner og mester kosmetologer, hvis du ønsker at købe papir til depilation med fortjeneste, tage roll, der vil vare i flere år.

 • Til hjemmebrug og professionel brug.
 • Anvendelse: Til depilation på store områder af kroppen (ben, arme, ryg). Til ethvert hår og alle hudtyper.

Depilation papir er lavet af naturlige og syntetiske produkter: cellulose, træfibre, polymerer, spunbond osv. Denne blanding presses, og resultatet er tyndt papir indeholdende trykfibre. Det har særlige egenskaber - det er ikke revet. Depilation papir har en usædvanlig struktur, som giver det elasticitet og styrke. Hvis du tager en strimmel til depilation med to hænder og trækker skarpt i forskellige retninger (som tjekker sedlerne for lyd), så vil den kun slamme og forblive helt intakt. Depilation papiret varierer i tæthed: fra 70 til 100 gram er den mest almindelige tæthed af strimler til depilation. Jo højere tætheden er, desto stærkere er stoffet af strimlen. Og også papiret til depilation kan være meget tyndt, medium og løst tykt. Det afhænger af typen af ​​komprimering. Hvis vi lægger en strimmel på 70, 90 og 100 gram ved siden af ​​den til sammenligning, så er forskellen lille, den tæteste strimmel til depilation ses ikke gennem lyset, fordi der er flere fibre i den. Blomsterhandlere vælger oftest papir til højdensitetshærdning - 90 eller 100 gram. De eksfolierer ikke, fjern godt voks fra huden og strækker sig ikke under drift.

Desuden kan depileringspapiret perforeres, når hele båndet er dækket af små huller. Flere papir til depilationproducenter maler i en anden farve, så det var mere attraktivt - pink, blå, gul og endog sort. Men altid den klassiske hvide farve på strimlerne til depilation forbliver prioriteret - det viser tydeligt enhver form for voks og alle de revne hår. Det forbedrer kvalitetskontrollen af ​​depilation.

Under voksaflejring, når strimlen slides af huden, stikker voks. En stribe papir kan tage op til 10 tårer. Dette sparer papirforbrug og forenkler mesterens arbejde. Korrekt udvalgte bånd til depilation giver dig mulighed for mere effektivt og grundigt at udføre voksaflejring både i skønhedssalonen og hjemme.

papir

ren

Afhugningsstrimler økonomi, ikke-vævet, hvid, 7,5x20 cm, 100 stk / pakning. Strimler af ikke-vævet stof kan bruges på begge sider, hvilket reducerer omkostningerne ved proceduren.

ren

Strimler til udsmidning af spandbond anvendes kun på den ene side og præget af øget styrke på grund af materialets høje densitet (80g / m2). Under proceduren er de ikke stratificeret og ikke revet. På den ikke-vævede strimmel til depilation kan du bruge begge sider.

GLORIA

Strimlerne er lavet af højkvalitetsmateriale, hvorfor shugaringproceduren udføres hurtigere og mere effektivt. Vi tillod os selv at reducere omkostningerne ved denne type strimler på grund af produktion i Kina. Det påvirker ikke produktets kvalitet! Se selv!.

GLORIA

Strimlerne er lavet af højkvalitetsmateriale, hvorfor shugaringproceduren udføres hurtigere og mere effektivt. Vi tillod os selv at reducere omkostningerne ved denne type strimler på grund af produktion i Kina. Det påvirker ikke produktets kvalitet! Se selv!.

GLORIA

GLORIA papirstrimler er lavet af høj kvalitet råvarer, har en meget tæt struktur, hvilket er godt for koblingen af ​​pasta med en papirstrimmel, gør det muligt at gøre hårfjerning så hurtigt som muligt og effektivno.Pomimo færdige strimler, har vi også udviklet strips til hårfjerning Gloria på en rulle. Dette.

ren

På den ikke-vævede strimmel til depilation kan du bruge begge sider. Farve: pink. Mængde: 400 stk.

DEPILICA PROFESSIONAL

Hårfjerning strimler er et vigtigt element i denne procedure, effektiv hårfjerning er umulig uden dem. Derfor er kvaliteten af ​​disse strimler er meget vigtigt, og særlige krav til de strips, der skal anvendes i ansigtet, især fordi huden er tynd, og udseendet af irritation.

BEAUTY IMAGE

Højkvalitetspapir til fjernelse af enhver form for lavtemperaturvoks. Eksfolierer ikke, rives ikke og beskadiger ikke huden. Tæthed 100 g / m 100 ark

DEPILICA PROFESSIONAL

Depilation med voks er umuligt (undtagen filmvoks) uden brug af specialstrimler, effektiviteten af ​​proceduren afhænger i vid udstrækning af deres kvalitet. Hvis du vil have et perfekt resultat, så ikke-vævede strimler til hårfjerning - dette er hvad du har brug for. Strimler af ikke-vævede.

DEPILEVE

Non-woven strimler til depilation, til kroppen. Ikke revet og lagdelt. Størrelse 7 x 20 cm, pakning 100 stk.

DEPILICA PROFESSIONAL

For at sikre en behagelig hårfjerning behøves materialer af høj kvalitet, og du bør ikke tabe sådanne baggrunde som strimler til udtørring. Hvis de er af dårlig kvalitet, bliver indfangningen af ​​hår og deres fjernelse mindre effektive. Komfortabel og høj kvalitet fjernelse af uønskede hår til dig.

CRISTALINE

Strimlerne er lavet af højkvalitets ikke-vævet materiale. De strækker sig ikke, må ikke rive under depilation, og gør proceduren endnu mere behagelig og smertefri.

ren

Depilatory strips med perforering, flizelin, gul, 7,5x20 cm, 400 stk / pakning, rulle. Strimler af ikke-vævet stof kan bruges på begge sider, hvilket reducerer omkostningerne ved proceduren. Perforerede ruller er mere behagelige at bruge.

ren

Strimler til depilation flizilinovye.

DEWAL PROFESSIONAL

Papir til kemi Dewal 01-7045 er designet til gennemførelse af kemisk perm hår. Professionelt papir Dewal absorberer hurtigt rester af fugt og forhindrer også skade på enderne af håret. Højkvalitets og pålideligt papir vil være den ideelle løsning til professionel brug.

HAIRWAY

Papir under kraven Hairway (100 stykker / rulle)

BEAUTY IMAGE

Papir er egnet til at fjerne alle typer lavtemperaturvoks. På grund af høj kvalitet og tæthed stratificerer papiret ikke, rives ikke og beskadiger ikke huden.

BEAUTY IMAGE

Højkvalitetspapir til fjernelse af enhver form for lavtemperaturvoks. Eksfolierer ikke, rives ikke og beskadiger ikke huden. Tæthed 100 g / m 25 ark

DEPILEVE

Det bedste af det bedste! Non-woven strimler til depilation, til kroppen. Fremragende vedhæftning. Ikke revet og lagdelt. Størrelse 7,5 x 23 cm, tæthed 100 g, emballering 100 stk.

ren

Strimler til udsmidning af spandbond anvendes kun på den ene side og præget af øget styrke på grund af materialets høje densitet (80g / m2). Under proceduren er de ikke stratificeret og ikke revet. På den ikke-vævede strimmel til depilation kan du bruge begge sider.

CRISTALINE

Papiret er lavet af højkvalitets ikke-vævet materiale. Det strækker sig ikke, rives ikke under depilation, og gør proceduren endnu mere behagelig og smertefri. Pakning: rul 100 meter.

ren

Strimler til udsmidning af spandbond anvendes kun på den ene side og præget af øget styrke på grund af materialets høje densitet (80g / m2). Under proceduren er de ikke stratificeret og ikke revet. På den ikke-vævede strimmel til depilation kan du bruge begge sider.

DEWAL PROFESSIONAL

Dewal 01-8055 kemi papir er designet til kemisk perm hår. Professionelt papir Dewal absorberer hurtigt rester af fugt og forhindrer også skade på enderne af håret. Højkvalitets og pålideligt papir vil være den ideelle løsning til professionel brug.

AK ATELIER

1. AK Atelier er beliggende i hjertet af Moskva på Rozhdestvensky Boulevard. 2. Aromasammensætningen til papir er udelukkende fremstillet af høje allergiholdige ingredienser. 3. Papiret behandles af aromammensætningen ved hjælp af speciel teknologi. 4. Aromobumaga har en lys diskret.

AK ATELIER

1. AK Atelier er beliggende i hjertet af Moskva på Rozhdestvensky Boulevard. 2. Aromasammensætningen til papir er udelukkende fremstillet af høje allergiholdige ingredienser. 3. Papiret behandles af aromammensætningen ved hjælp af speciel teknologi. 4. Aromobumaga har en lys diskret.

DEPILEVE

En rulle med en baseholder giver dig mulighed for at skære strimler med den ønskede længde. De holder sig perfekt til voks, som ingen voks forbliver på huden, de er ikke revet eller lagdelt.

DEPILEVE

De holder sig perfekt til voks, som ingen voks forbliver på huden, de er ikke revet eller lagdelt.

Sibel

Lavet af termopapir. Anvendes til perming hår.

Sibel

Lavet af termopapir. Anvendes til perming hår.

Sibel

Lavet af termopapir. Anvendes til perming hår.

Sibel

Papir til perm, pink, 1000 ark. Størrelsen er 85 x 55 mm.

Sibel

Hvid perm papir, 1000 ark, størrelse 74 x 50 mm.

Hvad med depilation papir du ikke vidste, men du kan finde ud af

Depilation papir er den mest bekvemme enhed til at fjerne uønsket hår på kroppen derhjemme. For nylig har en sådan operation ikke kun haft respekt blandt kvinder, men også blandt de stærkere køn. Vores online butik tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til denne procedure. Lad os tale om, hvilken slags papir at foretrække.

Typer af papir til depilation

Producenter tilbyder to typer papir til depilation: i form af strimler og i ruller. Med deres hjælp kan du næsten smertefrit fjerne den anvendte pasta af voks eller sukker.

Varm måde at fjerne hår med papir

Der er to måder at varme teknologi på for at fjerne uønsket hår fra kroppen. Den første anvendes med brug af voks, den anden shugaring.

Hvorfor det er værd at købe i "Kosmetik Galleri"

• Gunstige leveringsbetingelser i Moskva og hele Rusland.

• Omfattende betalingsmuligheder i kontanter, kontanter ved levering, bankkort og bankoverførsler.

• Permanente rabatter, kampagner, kundedage, salg.

Depilatory papir i rulle

på hverdage fra kl. 10.00 til 18.00 fridag - lørdag, søndag

Depilering og paraffinbehandling

For enhver kosmetolog, der arbejder i en skønhedssalon eller på en privat måde, er det vigtigt at have alle de materialer, der er nødvendige for at udføre kosmetiske procedurer, herunder voksaflejring, til rådighed. Denne metode til fjernelse af hår er en af ​​de mest almindelige og effektive metoder til at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop. Et kvalitetsudstyr og papir til depilation er en integreret del af proceduren for bekvemmeligheden af ​​guiden og kloge følelser af klienten.

Neo Esthetic tilbyder de nødvendige forsyninger til depilationprocedurer med varm og varm voks. I vores sortiment finder du bekvemme og nemme at bruge tilbehør til depilation til overkommelige priser.

Depilatory papir varierer i farve, volumen og form af pakken. Papir i perforeret rulle (400 stk.) Eller strimler pakket i 50 og 100 stykker, velegnet til både skønhedssalon og hjemmebrug. For at gøre det lettere at transportere og levere store mængder papir, tilbydes der en boks med 4 farvebånd.

I vores sortiment finder du også spatler til depilering - metal og træ, beskyttelsesringe til vokssmeltning og holdere til patroner, metalbeholdere til opvarmning af voks i den rigtige mængde.

I afsnittet "Depilation and Paraffin Therapy" er der også præsenteret kosmetiske produkter til FØR OG AFTER depilering, typer varm og varm voks, pasta til shugaring, varmeapparater til voks, paraffin og paraffinbad.

Depilatory papir i rulle

Depilatory papir i perforeret rulle. Bredden er 7 cm, længden er 85 m. Længden af ​​en strimmel er 21 cm

Levering i Moskva

Forsendelsesomkostninger - 300 rubler
Ved bestilling fra 3000 rubler - gratis
Kontant betaling

Levering lørdag i Moskva Ringvejen
Forsendelsesomkostninger - 300 rubler
Ved bestilling fra 3000 rubler - gratis
Bestillingsvægtgrænsen er 7 kg.

Levering "Dag til dag" i Moskva Ringvejen
Forsendelsesomkostninger - 300 rubler
Ved bestilling fra 3000 rubler - gratis
Mandag-fredag ​​kl. 13.00
Bestillingsvægtgrænsen er 7 kg.
Levering fra kl. 15.00 til 20.00


Levering i Moskva uden for Moskva Ringvejen

Leveringsomkostninger - 300 rubler + 20 rubler for hver kilometer
Ved bestilling fra 3000 rubler - 20 rubler per kilometer

Leveringstid 1-3 dage fra ordrebekræftelse.

Depilatory papir

Køb papir til depilation - hurtigt og bekvemt nu tilgængeligt i vores online butik. Vi tilbyder et bredt udvalg af højkvalitetspapir til et rimeligt gebyr. Leveringen udføres hurtigst muligt og til ethvert sted angivet af kunden. Du behøver ikke engang at gå overalt. Køb kan medbringe direkte til dit hjem.

 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:
 • bedømmelse:

Kun højkvalitetspapir:

 • Stærk overflade
 • Ikke revet og ikke stratificeret;
 • Nem at lave strimler til depilation;
 • Allergivenlig;
 • Godt absorberer rester af voks;
 • Det giver dig mulighed for at få gode resultater med minimal indsats;
 • Kompatibel med alle typer lav temperatur voks;
 • Den kan bruges med voks i patroner, kassetter uden vedhæftede filer, dåser;
 • Velegnet til skønhedssaloner og hjemmebrug;
 • Det kan bruges til at fjerne uønsket hår på benene og andre dele af kroppen.

Hvorfor købe papir til depilation fra os?

Den stærke, ikke-allergifremkaldende rullepapir, der præsenteres i vores sortiment, kan bruges flere gange til depilering eller opdelt i separate strimler til depilering. Dette gør det muligt at spare både under voksning i hjemmet og i en skønhedssalon. Brug af papir i ruller giver dig mulighed for at undgå unødvendige omkostninger ved materiale, fordi du i dette tilfælde skærer nøjagtigt det beløb, du har brug for, og ikke en enkelt centimeter mere. Derudover er det meget bekvemt, når du fjerner uønsket hår fra forskellige dele af kroppen, når striber er nødvendige for udsmidning af forskellige bredder.

Køb afskalingspapir i vores butik og nyd dine yders ydeevne.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Depilatory papir i rulle hvordan man bruger

Når du bruger Depil King, vil din hud forblive blød og glat i 3-5 uger. I dagligdagen er navnet "papir til depilation" vedtaget, men for alle dets egenskaber er det slet ikke papir. Børst med varm voks overfladen af ​​huden, på hvilken du vil depillere hår. 3. Takket være brugen af ​​Depil King Depilatory Paper - vil du være i stand til at mærke blødhed i kontakt med huden i 2 dage længere end med andre papirer til depilation.
Vi producerer depilation papir under varemærket Depil King. Alle typer af depilatorpapir er pakket i bølgepapirer, hvilket forbedrer transportbetingelserne for godstransport. Efter depilering skal huden smøres med en særlig fugtighedscreme.

Slap af afrullningsrullen og skær den med en saks et stykke papir af den ønskede længde. (Hvis der er en perforering i rullen, skal du blot rive en strimmel af en given længde). 2. Syntetiske tråde og fibre er sammenføjet ved hjælp af varme eller tryk. Produktionsfaciliteter gør det muligt at lave papir til depilation i forskellige former: i perforerede og ikke-perforerede ruller samt i strimler på 50, 100 og 200 stk. Pr. Pakning. Stik en strimmel til aflejring til voks og vent, indtil vokset hærder. (Glem ikke at forlade et stykke papir for at ryste for det) 4. Papir til depilation i en rulle hvordan man bruger


Papirsalg | Papir i ruller | Papirkopning | Skær til ethvert format | Udskrivning af papir | Kraftpapir | Crepe papir


Depilatory papir
Depilation papir kaldes rigtigt non-woven materiale til depilation.
Metode til påføring af papir til depilering: 1. Ikke-vævede materialer fremstilles ved anvendelse af fysisk-kemiske behandlingsmetoder. For et ikke-limet stykke strimmel skal du holde fingrene fast og trække kraftigt. (Det er nødvendigt at trække mod hårets vækst) 5.
Ud over ruller til depilation tilbyder vi - strimler til depilation, som som ruller vil kunne fjerne uønsket kropshår.

Denne type papir anvendes, som det er kendt for depilation (fjernelse af hår fra menneskekroppen ved brug af voks).

Depilatory papir i rulle

på hverdage fra kl. 10.00 til 18.00 fridag - lørdag, søndag

Depilering og paraffinbehandling

For enhver kosmetolog, der arbejder i en skønhedssalon eller på en privat måde, er det vigtigt at have alle de materialer, der er nødvendige for at udføre kosmetiske procedurer, herunder voksaflejring, til rådighed. Denne metode til fjernelse af hår er en af ​​de mest almindelige og effektive metoder til at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop. Et kvalitetsudstyr og papir til depilation er en integreret del af proceduren for bekvemmeligheden af ​​guiden og kloge følelser af klienten.

Neo Esthetic tilbyder de nødvendige forsyninger til depilationprocedurer med varm og varm voks. I vores sortiment finder du bekvemme og nemme at bruge tilbehør til depilation til overkommelige priser.

Depilatory papir varierer i farve, volumen og form af pakken. Papir i perforeret rulle (400 stk.) Eller strimler pakket i 50 og 100 stykker, velegnet til både skønhedssalon og hjemmebrug. For at gøre det lettere at transportere og levere store mængder papir, tilbydes der en boks med 4 farvebånd.

I vores sortiment finder du også spatler til depilering - metal og træ, beskyttelsesringe til vokssmeltning og holdere til patroner, metalbeholdere til opvarmning af voks i den rigtige mængde.

I afsnittet "Depilation and Paraffin Therapy" er der også præsenteret kosmetiske produkter til FØR OG AFTER depilering, typer varm og varm voks, pasta til shugaring, varmeapparater til voks, paraffin og paraffinbad.

Depilatory papir i rulle

Produkter til shugaring De Velours, består helt.

Tykt papir til hårfjerning med perforering, blå, i en 75-meters rulle, lavet af højkvalitets non-woven materiale. Bredden af ​​strimlerne - 7 cm. Papiret passer godt på huden, rives ikke, når det bruges.

Efterlad en kommentar

Vi accepterer betaling

oplysninger

uddannelse

Om virksomhed

Virksomheden "IGRO" i mere end 15 år har en førende stilling på markedet for professionelle værktøjer og forbrugsstoffer til skønhedssaloner, garvningsstudier, skønhedssaloner og frisørsaloner.

IGRO LLC - Distributør og leverandør af produkter til skønhedssaloner © Alle rettigheder forbeholdes. 2018
Fortrolighedspolitik

Hvordan kan du hurtigt og effektivt misfarve håret på dine ben?

Bagepulver - vejen til det smukke og sunde hår