Hvor lang tid tager det at helbrede øjenbrynstatoen

Normalt er problemerne med at vælge farver, figurer, mestere med anmeldelser, anbefalinger og porteføljer for klienter af tatoveringskontorer så vigtige, at alle andre emner falder ind i baggrunden. Som følge heraf begynder interessen for, hvordan tatoveringen helbreder, hvordan man plejer det, end at smøre, først at dukke op ved ankomst hjem fra salonen.

Det sker også, at spørgsmål om, hvordan man ordentligt plejer helbredelsen, kun opstår, når noget går galt. For eksempel vises lette pletter i stedet for skrællede skorster. For at redde dig fra overraskelser og besvare de hyppigste spørgsmål i forbindelse med plejen af ​​øjenbrynens tatovering efter proceduren, har vi skrevet detaljerede instruktioner.

Hvordan starter pleje?

For at forberede sig på genoprettelsesperioden efter proceduren for anvendelse af permanent øjenbryn skal makeup påbegyndes på forhånd. Selv før du kommer ind på mesterens kontor. Da øjenbrynene ser uinteressant ud umiddelbart efter proceduren, kan de ikke fugtes og har brug for særlig pleje, så:

 • vaske dit hår før proceduren, det vil spare dig for at skulle gå med snavset hår eller risikere det perfekte billede af dine uhelvede øjenbryn;
 • planlæg et besøg hos mesteren, så du har et par dage væk, som du kan bruge hjemme og give dine øjenbryn et normalt udseende;
 • lager op med solcreme, hvis du planlægger at udføre proceduren i foråret, sommeren eller det tidlige efterår, samt solbriller, der dækker dine øjenbryn.

Se linket ligner tatovering øjenbryn.

Kan jeg lave en tatovering af øjenbryn under graviditet, læs her.

Hvordan øjenbrynene vil se straks efter proceduren

Øjenbryn tatovering kan straks chokere efter påføring af det, da det ligner en frisk permanent makeup er meget lysere og mere "klodset" end helbredet. Det betyder, at dine øjenbryn efter færdiggørelsen kan vise sig at være meget mørkere, meget tykkere, meget længere end beregnet og oprindeligt fastlagt. Overraskelse, og endnu mere bange i dette tilfælde er ikke nødvendigt.

Det er muligt at evaluere resultatet af proceduren først efter 4 uger, efter at øjenbrynene er helet, og pigmentet er tilstrækkeligt manifesteret. Fra begyndelsen udfører mesteren proceduren under hensyntagen til, at en del af pigmentet vil forlade sammen med skorsterne. Plus, udvikler væv ødem, som følge af, at øjenbrynens konturer afviger.

I de fleste tilfælde, hvis mesteren ikke har gjort betydelige skuller, tager øjenbryn det nøjagtige udseende, der er nødvendigt. Eliminer fejl, juster formen og farven kan være under korrektionsproceduren.

Video: Procedure til udførelse af permanent øjenbryn makeup

Hvorfor ordentlig pleje efter er så vigtig

Under proceduren for anvendelse af permanent øjenbryn makeup til huden slagtes pigmentet til en lille dybde. Normalt ikke mere end 0,5 - 1 mm. På grund af dette kommer en del af pigmentet ud med sucker og blod. Derfor er skorpe og deres rettidige ikke-voldelige afvisning så vigtige.

Hvis du skyder en skorpe i forvejen, begynder ichor at skille sig ud igen fra det uhelvede sår, sammen med pigmentet, henholdsvis dette sted kan lysne op betydeligt.

Hvad skal man gøre for at helbrede øjenbrynene hurtigt og uden problemer?

 • Fjern niplen korrekt.

I et stykke tid efter proceduren kan øjenbrynene svigte lidt. Selv hvis der ikke er noget blod, udskilles en betydelig mængde ichor. Fjern det på en sådan måde, at det fremmer dannelsen af ​​skorper, men det irriterer ikke huden endnu mere. For at gøre dette skal du tage en blød klud, du kan imprægnere, men uden alkohol i sammensætningen. Fjernet ichor ved bløde prodakivayuschimi berøringer. Det er umuligt at gnide øjenbrynene, tryk dem hårdt, dette vil bidrage til at styrke sin adskillelse.

Umiddelbart efter proceduren, sædvanligvis stadig i salonen, påføres et tykt lag af vaselin på øjenbrynene, som beskytter sårene mod forurening. I stedet for olie, kan du bruge salve salve, livredder creme. Nogle gange foreskriver herre oxolinisk salve, der ud over dens blødgørende effekt også har en antiviral effekt. En creme eller salve påføres efter behandling af øjenbrynsområdet med et antiseptisk middel, fx med en opløsning af miramistin eller chlorhexidin.

I de første 1-2 dage er det nødvendigt at behandle øjenbryn hver anden time. Først fjernes salven med en blød klud, derefter klorhexidin påføres, 10 minutter efter antiseptisk, skal tatoveringsområdet lukkes med en creme eller salve.

I de følgende dage, når skorpen dannes og begynder gradvist at eksfolieres, kan øjenbryn behandles efter behov, og reaktionen på udseendet af en følelse af stramhed og ubehag.

Du kan begynde at vaske med 3-4 dage, når skorpen allerede er dannet. Før dette kan du tørre dit ansigt med en fugtig klud uden at røre ved pandeområdet. Til vask kan du bruge enhver rengøring, der ikke tørrer huden.

Er det muligt at bruge stamceller i kosmetologi, læs her.

Billeder før og efter en mislykket tatovering se på denne adresse.

 • Medicin.

Hvis hævelsen fortsætter den anden dag efter proceduren, anbefales det at tage en antihistamin. Det er dog bedre at tage det om natten, ellers risikerer du at sove hele dagen. Hvis du er bekymret for smerter i øjenbrynene, kan ubehag elimineres ved hjælp af bedøvelse. I nogle tilfælde for sikkerhedsnet, selv før proceduren, foreskrives kursusadministration af antivirale lægemidler og bredspektret antibiotika. Men i modsætning til tatoveringen af ​​læberne er ofte sådan genforsikring uberettiget.

 • Brugen af ​​dekorative kosmetik.

I de første 7 dage anbefales brugen af ​​dekorative kosmetiske produkter ikke kategorisk, da det kun kan påføres, der har en mekanisk effekt på øjenbrynens hud. Og vask af makeup uden at skulle gnide dine øjenbryn korrekt, desto mere. Også kosmetik kan få sår fra tatoveringen og fremkalde irritation.

 • Plejeprocedurer.

Eventuelle hjem og salon kropsbehandlinger er tilladt, bortset fra termiske typer af badning og sauna besøg. Behandlinger for ansigtets hud er bedst udført før proceduren for påføring af en tatovering eller en uge efter den. Hvor mange dage bryder mellem at udføre en tatovering og behandlingsprocedurerne, det er bedre at bestemme din kosmetolog.

Når du soler i solariumet for øjenbrynene, skal du bruge solcreme med høj grad af beskyttelse. Desuden vil solcreme være nødvendigt, når du går ud i den aktive sol i yderligere 3-6 måneder efter proceduren.

Som huden helbreder, tager browserne den form, som klienten ønskede. Browfarven kan variere i løbet af 3-4 uger. Derefter kan øjenbrynens form og farve justeres.

Hemmeligheder for fagfolk: hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering

Kosmetiske procedurer i dag er forbedret og bliver tilgængelige for absolut alt. Efterspørgslen efter sådanne tjenester vokser, men det er vigtigt at huske at for et godt resultat, bør du kun stole på fagfolk, der har et eksamensbevis og certifikat.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Øjenbryn efter tatovering
 • Betydningen af ​​korrekt pleje efter tatovering
 • Hvordan man plejer skorpen
 • Brugen af ​​dekorative kosmetik
 • Øjenbryn tatovering pleje om vinteren og sommeren
 • Pleje efter tatovering: hvad kan og kan ikke være
 • Sådan undgår du problemer
 • Konsekvenser af ukorrekt pleje
 • anmeldelser

Øjenbryn tatovering - en populær procedure, der gøres i næsten hver salon.

Permanent makeup betragtes som en simpel service, men det er vigtigt for enhver pige at blive bekendt med alle de finesser, hvordan man plejer hendes øjenbryn efter tatovering, så resultatet er perfekt. Efter alt afhænger resultatet af hele proceduren af ​​succesen med yderligere pleje.

Hvordan vil øjenbrynerne passe efter proceduren

Efter proceduren bliver huden omkring øjenbrynene betændt og rødt. En sådan reaktion af kroppen er forbundet med indgreb i de øvre lag af huden, såvel som eksponering for farvestoffer.

Permanent makeup er farven på det øverste lag af huden.

Resultatet efter en sådan procedure vil vare op til 4 år.

Proceduren er smertefri, men nogle piger før tatoveringen lægger en speciel gel.

I praksis anvendes to typer permanent makeup:

 • Hår er en procedure, når kun enkelte hår er trukket. Med denne visning kan du ændre tykkelsen af ​​øjenbrynene for at give dem den ønskede bøjning og form.
Hår tatovering: før og efter
 • Blød fjerning - denne procedure bruges, når du skal male over huden eller justere formen. Denne type bruges også, når øjenbrynene er for lyse.

Hvorfor er korrekt pleje af øjenbryn efter tatovering så vigtigt?

Hvordan man plejer øjenbrynene er et vigtigt spørgsmål efter tatoveringsproceduren. En god specialist og korrekt procedure, dette er ikke alt, resultatet afhænger af plejen.

Efter en permanent sminke er det vigtigt at gøre sig bekendt med alle reglerne og lære at pleje øjenbrynene efter tatovering. Korrekt pleje vil reducere muligheden for infektionssygdomme og andre problemer til nul.

En af de hyppigste fejl er tilstedeværelsen af ​​en ujævn pande tone. Antibiotika eller hormonelle lægemidler kan påvirke dette fænomen.

En sådan tilstand kan også indikere, at skorpen blev fjernet for tidligt.

Antibiotika kan forstyrre processen med at redde tatoveringen

Det er vigtigt at huske! Efter gennemførelsen af ​​permanent makeup og i de næste 6 måneder skal øjenbrynene behandles med speciel solcreme, der har et højt beskyttelsesniveau. Dette vil forlænge tatoveringens gode udseende.

Funktioner sørger for hurtig healing af øjenbryn

De første timer efter tatoveringen har deres egne egenskaber. En time senere, på stedet, hvor den permanente makeup blev udført, vises ødem, og øjenbrynene er dækket af ichor. På nuværende tidspunkt vil pandefarven være meget lysere end planlagt.

Fuld periode med hudgendannelse efter proceduren er ca. 10 dage.

I løbet af denne tid ændres pandefarven ca. tre gange, hvorefter farven vender tilbage til normal og bliver mindre lys. Det er nødvendigt efter proceduren at lære fra en specialist alle detaljer om, hvordan man plejer øjenbrynene efter tatovering.

Øjenbryn pleje i de første to dage

De første to dage - det vigtigste er det værd at bruge tid hver anden time.

For at gøre alt korrekt, husk følgende punkter:

 • Tør forsigtigt for at fjerne overskydende creme;
 • Påfør et antiseptisk middel;
 • Skjul området af tatovering med en helbredende fløde.

Fremover kan proceduren udføres afhængigt af behovet, eller hvis der var ubehagelige følelser på dette område.

Brug af helbredende stoffer

I 10 dage er det nødvendigt at passe på øjenbrynene så forsigtigt som muligt, fordi efter tatoveringen er epitelet irriteret og meget følsomt.

Tattoo i kabinen

Permanent makeup er en piercing af huden med en steril nål med farvestof pigment. Det er punkteringsstedet, der kræver regelmæssig pleje.

For at de skal helbrede hurtigere og også reducere rødme, anvendes følgende stoffer:

 • Alle former for antiseptika;
 • Brændselsalve;
 • Geler eller salver med en helbredende virkning.

Valget af midler afhænger af pigers personlige præference eller anbefaling fra den specialist, der har udført proceduren. Pleje med forskellige stoffer kan vare omkring 10 dage, men alt afhænger af resultatet og på hvordan huden helbreder, og betændelsen forsvinder.

Forsigtig! Øjenbrynsprodukter efter tatovering skal indeholde naturlige, plantebaserede og ikke indeholder alkohol.
Tilstedeværelsen af ​​alkohol i præparaterne kan forårsage ubehagelige konsekvenser.

Hvordan skal man passe på skorpen?

Hoved- og grundreglen, som ikke bør glemmes, vedrører skorpen.

Du kan ikke røre skorpen og skyde den

En sådan indgriben kan føre til en smitsom sygdom, og sammen med skorpen kan den skade pigmentet selv, hvilket vil medføre ubehagelige konsekvenser.

Den helbredende tid på huden afhænger af den korrekte behandling. Vi kan ikke lade skorpeen tørre ud, af den grund er regelmæssig pleje vigtig de første to dage efter proceduren.

Pleje af øjenbryn kræver delikatesse

Det er også vigtigt at rengøre nugget korrekt uden at beskadige skorstenen. Til dette passer en blød klud, som kan imprægneres med et antiseptisk middel. Omhyggeligt våde øjenbryn kan du ikke gnide eller trykke på dem.

I modsat fald kan du provokere en endnu større udledning, og denne forsinkelseshelbredelse.

Følgende handlinger er kontraindiceret i helbredelsesperioden:

 1. Gnid ikke huden;
 2. Rive af skorpe;
 3. Steam ansigt, gå til saunaen;
 4. Påfør sminke til øjenbrynene;
 5. Fjern hår;
 6. Solbadning i solarium eller i den åbne sol.

Hvordan man vasker

Vaskning er kun tilladt i 4 dage, nemlig efter udseende af skorper. Indtil denne dag kan huden rengøres med bomuldspuder, som skal fugtes med rent vand, mens du omhyggeligt omgår det tatoverede område.

Kan jeg bruge dekorative kosmetik?

På hvordan man bruger makeup og samtidig pleje for øjenbryn efter tatovering skal hver pige vide. Det vil trods alt også bestemme tilstanden af ​​huden og øjenbrynene.

Under hele den tid, der er nødvendig for helingen, er det værd at helt opgive brugen af ​​øjenbrynskosmetik.

En midlertidig afvisning af kosmetik vil give mulighed for at helbrede sårene på øjenbrynene.

Brugen af ​​dekorative kosmetik og dens fjernelse er naturligvis en mekanisk skade, der kun irriterer det følsomme legeme og kan føre til allergiske reaktioner.

For at kunne fuldende genopretnings- og helbredelsesfasen skal du observere:

 1. Alle nødvendige procedurer bør udføres inden tatoveringen er færdig;
 2. Huden skal være fugtet for at forhindre flager;
 3. Lad være med at blive båret væk med fugtgivende cremer.

Øjenbryn tatovering pleje afhængigt af sæsonen

På forskellige tidspunkter af året er plejen af ​​permanent øjenbryn makeup anderledes. Derfor bør du omhyggeligt læse alle de vanskeligheder, der er forbundet med sådan pleje.

Om vinteren skal følgende punkter overvejes:

 • De første 10 dage efter tatoveringen skal du ikke overkole ansigtet eller deflate det. Walking i kulden er bedst tilbage for at fuldføre helbredelsen af ​​øjenbrynene. Hvis der er et presserende behov, er det bedre at skjule øjenbryn under overskriften.
 • Før du går ud, kan du ikke lægge midler på øjenbrynene, såvel som vask. Beskadiget hud er meget følsom og kan let blive betændt.
 • Du bør ikke tage et bad efter en hård frost, da et skarpt temperaturfald vil påvirke øjenbrynernes ydre tilstand.
Ansigtets hud i området med øjenbryn om vinteren kræver særlig pleje.

Om vinteren er kroppen mest udsat for alle former for infektioner og sygdomme, så nogle eksperter anbefaler at tage antivirale lægemidler efter proceduren. Selvfølgelig er det på nuværende tidspunkt nødvendigt at styrke immunforsvaret.

I sommeren pleje øjenbryn har også sine egne specifikationer. Lys sol, uudholdelig varme fører til hurtig fading af farvestofpigmenterne, og øger også risikoen for inflammatoriske processer.

Derfor er det værd at overveje følgende funktioner:

 1. Det bør maksimalt beskytte dit ansigt mod sollys, du bør helt sikkert bære en hat. Det er også vigtigt at bruge solcreme med et højt beskyttelsesniveau.
 2. Om sommeren skal du forlade de meget fede cremer. Sådanne midler krænker vandudvekslingen af ​​huden og bidrager til forekomsten af ​​inflammatoriske processer.
 3. De første 20 dage er det bedre at opgive at svømme i floder, damme eller ikke dykke hovedet.

Vigtigt at vide! Permanent øjenbryn makeup er uundværlig for en sommerferie til søs, eller mens du svømmer i poolen. Men på grund af den særlige karakter af plejen skal tatovering foretages en måned før den planlagte hvile.

Pas på øjenbryn efter tatovering: Hvad kan og kan ikke gøres?

Permanent makeup er i stor efterspørgsel i dag. Kvaliteten af ​​proceduren påvirkes af mange faktorer: mesterens professionalisme, pigmentets kvalitet og øjenbrynets pleje.

Makeup kunstner eller kosmetolog bør rådgive om øjenbryn efter tatovering.

Efter afslutningen af ​​tatoveringen skal du tage højde for en række anbefalinger, der anbefaler alle eksperter at udføre:

 • Umiddelbart efter proceduren har hudoverfladen fuldstændig hvile;
 • Med smertefølelse kan du bruge et bedøvelsesmiddel;
 • De første 10 dage, huden kan skrælle, må ikke berøres med hænderne;
  Efter 30 dage er det værd at foretage en korrektion;
 • Et positivt resultat vil medføre brug af specialværktøjer til fastsættelse af farve;

Selvfølgelig er der en række regler, der forbyder nogle manipuleringer:

 1. Du kan ikke bruge dekorative kosmetik;
 2. Fjern skorpe;
 3. At besøge solarium og være i solen;
 4. Superkool det område, hvor permanent makeup blev lavet;
 5. Rens hår.

Sådan undgår du problemer efter proceduren

For at undgå en problemstilling efter proceduren skal du omhyggeligt følge alle råd og vidnesbyrd fra mesteren.

Før du laver en permanent makeup, skal du vælge en tid, så du kan blive hjemme i flere dage.

Opholder sig hjemme giver dig mulighed for fuldt ud at passe på dine øjenbryn.

I hjemmet vil hver pige kunne omhyggeligt spore og følge alle instruktioner fra mesteren og derved undgå mange problemer.

Faktoren, at øjenbrynområdet ikke ser æstetisk ud i disse dage er også vigtigt. Også at være hjemme et par dage, du kan beskytte dig selv mod virale og smitsomme sygdomme.

Når huden er fuldt restaureret efter tatoveringen, bliver det følsomt og ømt. Af denne grund er det vigtigt ikke kun primært, men yderligere pleje.

Konsekvenser med ukorrekt omhu

Forkert pleje efter tatovering øjenbryn kan føre til en række problemer. Den farligste er infektionen. Gennem beskadigede områder af huden og en uhygiejnisk tilgang til daglig pleje kan forskellige sygdomme, kløe og allergiske reaktioner forekomme.

Også vigtigt punkt ved forberedelse til permanent makeup er kontraindikationer, der skal overvejes:

 1. Hudsygdomme;
 2. Reduceret immunitet;
 3. Diabetes mellitus;
 4. Allergi til forskellige stoffer;
 5. Muldvarp, vorter eller pletter, der er placeret i pandeområdet;
 6. graviditet;
 7. Øget tryk.
Før du tilmelder dig en tatoveringsprocedure, bør du konsultere din læge.

Valget af en specialist i tatovering skal næres alvorligt. Før han påbegynder arbejdet, skal han foretage en foreløbig inspektion og fortælle alle finesser og nyanser af proceduren.

Permanent makeup er efterspurgt de sidste par år. Med denne service kan du gøre den ønskede form for øjenbrynene, give dem den ønskede farve og gøre udseendet mere velplejet.

Så længe som muligt vil effekten vare, hvis du holder øje med dine øjenbryn korrekt, er dette den vigtigste nuance af den moderne procedure med øjenbryn dekoration - tatovering.

Instruktioner til pleje af øjenbryn efter tatovering. Se detaljerne i videoen:

Funktioner pleje øjenbryn efter tatovering. Se video tips:

Øjenbryn pleje tips fra eksperter. Se videoen:

Øjenbrynspleje efter permanent makeup

Hvordan man plejer øjenbryn efter permanent makeup

I øjeblikket overvejer mange kvinder muligheden for at korrigere formen af ​​øjenbryn eller læber ved hjælp af tatovering.

De, der har til hensigt at gå til denne procedure, bør vide, hvordan man korrekt plejer deres øjenbryn efter permanent sminkepåføring. Kun en erfaren mester kan udføre det, så resultatet ikke vil medføre skuffelse.

Den pige, der lod sig tatoveringen, lindrer sig fra at skulle tynde sine øjenbryn dagligt, overvåge deres form osv. Arbejdets kvalitet afhænger også af materialer, som mesteren bruger.

En højt kvalificeret specialist er i stand til at sikre genopbygningen af ​​et hår mønster, der ikke kan skelnes fra det naturlige. Effekten bevares i flere år. Imidlertid spilles den vigtigste rolle i denne situation med den måde, pigen bryr sig om øjenbrynene efter at have gennemgået proceduren.

Pleje i de første dage

Et par timer efter at have besøgt tatoveringsmesteren, ophører anæstesen med at fungere, og der opstår hævelse i øjenbrynområdet. Så vises der en skorpe der. Farven vil i første omgang blive meget mørkere end den skulle. Derefter vil det falme, og når huden er fuldstændig restaureret, vil den erhverve den planlagte mætning.

Det er vigtigt at vide, så endnu engang ikke at bekymre dig, farven kan ændre op til 4 gange. I gennemsnit tager det fra tre til ti dage for alt at helbrede.

I hele denne tid er det afgørende, at du følger visse anbefalinger.

Øjenbrynspleje indebærer især:

 • regelmæssig aftørring, hvis formål er at slippe af med ichor;
 • behandling ved desinfektion og genopretningsorganer.

Dalmacy vil i første omgang slukke ud af den skadede hud. Fjern det forsigtigt for ikke at beskadige skorsterne og ikke forøge irritationen. Det er tilladt at bruge produkter uden alkohol:

 • øjenbryn blottet med en fugtig steril klud;
 • det er forbudt at gnide eller trykke på dem;
 • bevægelser giver hårvækst.

Hvis disse tips ikke bruges, kan du sænke helingen og dermed øge risikoen for betændelse.

Brug af medicin

Øjenbryn behandles primært med antiseptiske præparater. Egnet især:

Derefter sætter den pleje og helbredende fløde. Du kan bruge:

De første to dage er det absolut nødvendigt at følge disse anbefalinger. Øjenbryn behandles konstant med stoffer med et interval på 2 timer. Fremgangsmåden er som følger:

 • Rens den gamle fløde med en fugtig klud;
 • behandle den antiseptiske opløsning
 • anvende frisk salve.

Efter 2 dage udføres proceduren mindre hyppigt. Et signal af nødvendighed vil være en følelse af stramning eller generel ubehag.

Må ikke vaskes, før der dannes en beskyttende skorpe. Det vil sige, du skal lide fra 3 til 4 dage. Før det kan du rense huden med en bomuldspinne gennemblødt:

 • enhver rensende lotion;
 • kogt vand.

Det vigtigste - påvirker ikke øjenbrynene.

Er kosmetik tilladt?

Indtil den skadede hud er helt helet, skal den blive forladt. For det meste irriterer stoffer, der kommer ind i øjenbrynspræparater, nye sår. Hertil kommer, at proceduren for anvendelse og fjernelse kun forværre problemet.

Damer, der beslutter sig for en tatovering af øjenbryn, bør rådgive om følgende:

 • global hudpleje skal ske på tærsklen til turen til salonen;
 • Efter proceduren skal personen være beskyttet mod vind og havvand;
 • fugtighedscreme skal bruges meget omhyggeligt og mindst under genopretningsperioden.

I løbet af de næste 6 måneder skal øjenbrynene beskyttes mod solen på særlige måder.

Hvad mere skal du vide

For at bevare effekten af ​​proceduren i lang tid, bør man vide, hvad der kan gøres og hvad der på ingen måde kan gøres. Anbefalingerne til første fase er generelt som følger:

 • det er nødvendigt at vaske med bløde midler og kogt vand, sæbe bør ikke anvendes;
 • i tilfælde af at hævelsen fortsætter efter 2 dage, skal du tage antihistaminer (smerte lettet af paracetamol eller analgin);
 • en måned senere, skal du besøge mesteren, hvem vil udføre øjenbrynskorrektion.

Efter tatovering og indtil huden helbreder, er det forbudt:

 • gnid dine øjenbryn med et håndklæde eller en hånd
 • fjern den dannede skorpe
 • besøge badet eller poolen;
 • er under solen.

Hvis vi taler om den såkaldte henna øjenbryn tatovering (det vil sige at farve dem i salonen ved en særlig metode), er omsorgsreglerne noget anderledes. For at holde farveintensiteten længere, er det vigtigt at undgå at bruge disse rensemidler:

Alle er i stand til hurtigt at opløse farvestoffet. Dette område behandles med naturlige olier. trop:

En vandretur i badet eller saunaen er meget skadeligt for hennafarvede øjenbryn. Dampen fortolker pigmentet hurtigt.

På samme måde virker og havvand. Efter en uge vil regelmæssig kontakt med hende reducere effekten til nul.

Pleje om vinteren og sommeren

I den kolde årstid er der risiko for infektion eller infektion. Derfor er det i tilbagesøgningsperioden nødvendigt at ivareta forebyggelse i nærværelse af svag immunforsvar. Her passer vitaminkomplekser. Det er nødvendigt at undgå et langt ophold i kulden.

I foråret og sommeren kan der opstå problemer efter påføring af en tatovering på grund af varme og ultraviolet stråling. Øget risiko for betændelse. Pigment kan blandt andet brænde ud. For at forhindre dette er det værd at:

 • anvende cremer, som omfatter vitaminer D og A samt SPF;
 • Undgå at anvende øjenbryn til øjenbrynene;
 • bære en hat eller et tæppe
 • nægte at besøge stranden og svømme i dammen.

Tatovering er bedre at gøre, når der er mulighed for at sidde hjemme i flere dage. Dette vil undgå faren for infektion. Desuden vil ansigtet ikke se særlig attraktivt i løbet af den første dag.

I de næste par måneder vil den helbredede hud bevarer en høj følsomhed over for ydre stimuli. Derfor er hendes tilstand forpligtet til at opretholde nærende cremer. Øjenbryn skal masseres, indtil værktøjet er helt absorberet.

Ofte, efter tatovering begynder hårene at vokse langsomt, og i øvrigt bliver de sjældne. Til stimulering anbefales det at skære regelmæssigt.

Mulige komplikationer

Som regel opstår problemer som følge af mesterens uprofessionelle handlinger. Det kan især:

 • hente det forkerte pigment;
 • forvride formen
 • bryde symmetrien.

Generelt er specialisten i stand til at løse problemet, men det vil være muligt at gøre dette ikke tidligere end en måned efter den første procedure. Hvis farven viste sig for intens, fjernes det overskydende pigment af en laser.

Få mere at vide om øjenbryn pleje for dem, der ser denne video:

Mest populære:

Smukke øjenbryn gør det selv hjemme Perfekt øjenbryn form for et ovalt ansigt ifølge makeup kunstnere Hvor lang tid helbreder permanent lip makeup

Øjenbryn tatovering - pas efter proceduren og vigtige tips. Vigtige punkter i plejen af ​​øjenbryn efter tatovering, regler og kontraindikationer

Forfatteren: Olga Federenko

Resultatet af øjenbryn tatovering afhænger i vid udstrækning af det anvendte materiale og professionalismen af ​​master.

Make-up af kompetent og kvalitativ permanent makeup ligner naturlige øjenbryn.

En højt kvalificeret specialist trækker formularen omhyggeligt og efterligner små hår.

I to eller tre år forbliver øjenbrynene velplejede og glæder deres ejer.

En væsentlig rolle er spillet af den seriøse holdning hos klienten til pleje af øjenbryn efter tatovering.

Pas på øjenbryn efter tatovering: Hvad skal man lave i de tidlige dage

I de første par timer efter proceduren dannes ødem på tatoveringsstedet, panden er dækket af en skorpe. Farvetone bliver meget mørkere og lysere end planlagt. Derefter vil det falme lidt efter den komplette helbredelse af huden stabiliserer den ønskede farve. Browtonen kan variere tre til fire gange. Den gennemsnitlige genopretningsperiode for huden efter proceduren er 3-10 dage. I løbet af denne periode skal du følge disse retningslinjer for pleje af øjenbryn umiddelbart efter tatovering:

Rensning af Ichor

Fjern korrekt brystvorten, der oser af sårene. Det er nødvendigt at slippe af med det for ikke at forstyrre den irriterede hud og ikke at rive af skorsterne. Til dette passer enhver blød klud. Hvis det ønskes, blød det i et alkoholfrit produkt. Blidt forsigtigt dine øjenbryn, må du ikke gnide eller trykke på dem. Ellers vil du provokere en endnu større udløsning af blodet, og helingsprocessen vil blive langsommere.

Behandling på særlige måder

Proces tatuazha første sted antiseptisk opløsning: miramistin, chlorhexidin, derefter helende, blødgørende salver: Bepanten, redningsmanden, oxalsyre salve.

De første to dage er de vigtigste. Vær opmærksom på øjenbrynområdet hver anden time.

Følg denne ordning:

• Fjern rester af cremen med en blød klud;

• lukker tatoveringsområdet med en creme.

Derefter skal proceduren udføres efter behov, når der er en følelse af tæt hud eller ubehag.

Du kan vaske dit ansigt efter dannelsen af ​​skorper. Dette sker på den tredje eller fjerde dag. Op til dette punkt personen er tilladt at rense vatrondel dyppet i almindeligt vand eller micellære, rensende lotion, uden at påvirke det område af tatovering.

Brugen af ​​dekorative kosmetik

Under helingsprocessen skal du helt afstå fra øjenbrynens kosmetik. Når der påføres og fjernes, udøves en mekanisk virkning, som desuden irriterer følsom, irriteret hud.

1. Vedligeholdelsesprocedurer udføres bedst inden permanent makeup.

2. Beskyt din hud mod forvitring og havvand.

3. Overdrive det ikke med fugtighedscreme.

Vigtigt: Sæt straks efter sessionen og i de næste seks måneder solcreme med et højt beskyttelsesniveau i din øjenbrynspleje. Anvend dem, når du besøger en garvning, udsættes for sollys.

Pas på øjenbryn efter tatovering: Hvad kan og kan ikke gøres

Fra den korrekte pleje af øjenbrynene efter tatovering afhænger deres korrekte helbredelse af det endelige resultat. Efterfølgende ordentlig pleje vil forlænge holdbarheden. Lyt til disse generelle retningslinjer:

1. Til vask, vælg bløde produkter, der ikke tørrer huden. Stop med at bruge vand og sæbe.

2. Hvis ødem efter 48 timer ikke har sovet, så tag en antihistaminmedicin med smertefulde fornemmelser - bedøvelse.

3. Efter tre til fire uger skal du besøge din mester for korrektionen.

Umiddelbart efter proceduren og indtil helingen er forbudt:

1. Gnid tatoveringsstedet med dine hænder, et håndklæde.

2. Fjern skorpen.

3. Gå til saunaen, badet, poolen.

4. Lav øjenbryn.

5. Pluk eller barber øjenbrynene.

6. Brug produkter, der indeholder alkohol.

8. For at besøge en sauna, et bad.

I den kolde og varme årstid er omsorg for en tatovering af øjenbryn lidt anderledes.

Om vinteren er der risiko for at fange en virus eller infektion. Piger med svag immunitet bør begynde at tage vitaminer, og muligvis antivirale lægemidler, anvende forebyggende foranstaltninger. Undgå temperaturændringer, stærk vind og frost.

Om foråret og sommeren er øjenbrynspleje efter tatovering kompliceret ved udsættelse for varme og ultraviolette stråler. Der er risiko for betændelse og udbrændthed.

• brug cremer med SPF, vitamin A, D;

• Sæt ikke øjenbrynene på fede creme;

• iført en hat

• svøm ikke i søer, floder, pools;

Tip: Tatovering er uundværlig til havs, når du besøger poolen, saunaen. Men på grund af de særegne pleje efter proceduren behøver du ikke gøre permanent makeup, fx før du rejser til havet. Gør det en halvanden måned før afrejse.

Det er tilrådeligt at vælge en tid, hvor du ikke kan forlade huset i flere dage. For det første er det mere bekvemt at passe på tatoveringsstedet. For det andet vil først øjenbrynsområdet ikke være æstetisk glædeligt. For det tredje er risikoen for infektion reduceret.

Efter genopretning bliver huden i stedet for tatoveringen følsom, delikat og tynd. Sørg for at medtage fugtighedsgivende produkter og nærende olier i din pleje. Anvend dem regelmæssigt på hele øjenbrynens overflade og massér forsigtigt, indtil de er helt absorberede.

Fremgangsmåden ved permanent makeup gør hårene svage, de vokser dårligt. Nogle eksperter anbefaler at skære dem regelmæssigt.

Tip: Kontakt browseren for at undgå uventede resultater.

Øjenbrynspleje efter tatovering: mulige komplikationer

De fleste af problemerne er forbundet med et uheldigt resultat. Krav reduceres til den forkerte farve, uhensigtsmæssig form. Disse øjeblikke skuffer ofte kunder.

Malfarve skal vælges individuelt og tage hensyn til klientens farvetype. For lyse øjenbryn ser unaturlige og troværdige ud. Øjenbrynens form skal nærmer sig meget ansvarligt, for med det vil du gå i mindst to år. En uerfaren specialist kan lave asymmetriske, forskellige øjenbryn.

Fix en dårlig tatovering er vanskelig, men muligt. En måned senere udføres en korrektion, som består i at anvende en ekstra farvesammensætning. Hvis du skal fjerne ekstra pigment fra hudvævet, skal du ty til laserbehandling.

Der er også mulighed for infektion eller en allergisk reaktion.

For at undgå sådanne konsekvenser skal du forsigtigt forberede proceduren. Vælg en pålidelig mester, nu er der ingen problemer med indsamlingen af ​​oplysninger. Ja, og "mund til mund" ingen annulleret. Diskutér med en specialist den ønskede form for øjenbryn, lyt til hans anbefalinger og find den "gyldne middel". Også vigtigt er udvælgelsen af ​​farvepigment. På den lyshårede pige harmonisk udseende øjenbryn på tone eller to mørkere end afstrømning af krøller, skal vælges mørkt hår, henholdsvis mørke farver.

Tip: Selvom du er en brændende brunette, skal du ikke gøre blå-sorte øjenbryn. Dette er ikke mere fashionabelt og ser vulgært ud.

Kontraindikationer til proceduren for tatovering:

1. Sundhedsproblemer: Lav immunitet, modtagelighed for hudsygdomme, højt blodtryk, diabetes.

2. Graviditet, fodring.

3. Fødsler, hæmangiomer, vorter i fremtidens permanente makeup.

4. Allergi til maling.

5. For tynd hud og nærhed af skibe til det øverste lag af huden.

Øjenbryn tatovering har været på listen over de mest populære procedurer i flere år. Det giver dig mulighed for at give den ønskede form, farve, visuelt gøre pande tykkere. Alt du skal gøre er at nøje følge reglerne for post-care, og resultatet vil tilfredsstille dig i lang tid.

© 2012-2017 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer - henvises til kilden!
Kontaktoplysninger:
Chefredaktør: Ekaterina Danilova
Email: [email protected]
Redaktionskontorets telefon: +7 (926) 927 28 54
Redaktionel adresse: st. Sushchevskaya, 21
Oplysninger om reklame

Hvordan pleje øjenbryn efter tatovering øjenbryn?

27. januar 2017

Permanent tatovering af øjenbryn er en temmelig almindelig procedure, der giver dig mulighed for at give dem en smuk klar form og lys farve. Og hvis du mener, at pæne øjenbryn er halvdelen af ​​succesen i makeup, bliver det klart, hvorfor mange kvinder foretrækker at "tegne" dem en gang og i lang tid.

Derudover hjælper tatoveringen dem med hår, der er for lyse eller tynde af naturen, eller dem der overdriver det med plukning og ikke kan dyrke dem igen. Men med alle fordelene ved denne procedure er det værd at overveje, at det er ret smertefuldt, og det er vigtigt at vide, hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering, og især omhyggeligt i de første dage.

Hvad sker der efter tatoveringen

Den første ting at bemærke er, at alle sådanne procedurer udføres på næsten samme måde som enhver tatovering. Føreren ved hjælp af en nål med en maling gør mikro punkteringer på huden, hvilket efterlader et pigment under sit øverste lag. Øjenbryn er normalt lavet enten i håret teknikken, når individuelle hår er trukket eller i teknikken til fjerning, så pigmenter huden under hårene. Alligevel reagerer huden som følge af mange små punkteringer med betændelse. Dette manifesteres i form af rødme og hævelse, såvel som i sekret af ichor.

Afhængig af mængden af ​​slagtning frigøres, kan du bedømme antallet og tykkelsen af ​​skorpe, der dannes på øjenbrynene. Disse skorper forsvinder gradvist, da huden vil helbrede gradvist. Men der er en række regler, der vil gøre helingsprocessen hurtigere og problemfri. Din mester skal fortælle dig i detaljer, hvordan du passer til dine øjenbryn efter tatovering. Og de vigtigste omsorgsregler siger om hvad man skal gøre med øjenbrynene kategorisk umuligt.

Strikt forbudt

Det første og vigtigste forbud gælder for disse meget skorper - i intet tilfælde kan de blive revet af, fjernet og rørt overhovedet. Ved at fjerne det, åbner du et sår, som let og hurtigt kan få en infektion. Desuden kan en del af pigmentet komme ud med skorpe, og dette vil give skaldede pletter i de færdige øjenbryn. Efter at have fjernet en sådan skorpe, kan du åbne et vådt sår, som efter helbredelse danner et hul, det vil sige et ar. Derefter vil dette område ikke vokse hår, og pigmentet i tilfælde af re-tatovering kan gå dårligt. Husk derfor, hvordan man plejer øjenbrynene efter tatovering - ikke engang tænke på at gnide dem med dine hænder eller et håndklæde eller skylles af skorsterne med nogen kosmetiske produkter.

Du kan heller ikke pålægge øjenbryn dekorative kosmetik. For ikke at tørre den allerede skadede hud, skal du ikke medtage alkoholholdige produkter i plejen af ​​øjenbryn efter tatovering. I de tidlige dage, gælder ikke på tatoveret område af huden og mekaniske manipulationer, såsom plukning og barbering af hår.

Det er forbudt i helbredelsesperioden og aggressiv udsættelse for lys og varme, hvilket betyder, at der ikke er bad eller sauna, ingen ansigtsdampning og selvfølgelig ingen solbrænding i solarium eller på stranden.

Hvordan pleje øjenbryn efter tatovering i de tidlige dage

Så du har lavet en tatovering af øjenbryn. Huden vil helt helbrede om 7-10 dage, men i de første 2-3 dage kræves en særlig forsigtig pasning efter det skadede område med det formål at fjerne ødem og helbredelse. Den største hævelse vil være synlig næste morgen efter proceduren, og på den tredje dag vil den næsten falde. For at gøre dette ske hurtigere, kan du drikke en antihistamin, såsom tabletter "Suprastin" eller "Zodak." Isen terningen hjælper med at fjerne hævelsen, men læg den ikke på øjenbrynene med det samme, men læg den i et rent blødt håndklæde.

For at skorpe ikke bliver for tykke og ikke krakkede, kan det stående blod være lidt fugtet med en ren, tør klud, men kun let og ikke for ofte - gør det to gange om dagen i de første tre dage efter tatoveringen. Også to gange om dagen skal du behandle dine øjenbryn "Chlorhexidin". Fugt let på en bomuldsstuds i væske og behandl huden med blottende bevægelser. Dette vil hjælpe med at beskytte det mod infektion.

Og for at huden skal kunne helbrede bedre, bør man sørge for øjenbryn efter tatovering i de første dage, med specielle salver og cremer. Du bør dog ikke løbe til apotek eller smøre alle sårhelende salver i træk. Eksperter advarer mod mulige problemer.

Hvad at smøre

Dette spørgsmål er en af ​​de vigtigste i hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering øjenbryn. Anmeldelser af proceduren viser, at de rigtige værktøjer er meget nyttige i helbredelse. Men vi vil tydeliggøre, at de tatoverede områder af huden skal smøres ikke, så den regenererer hurtigere, men så at skorsterne ikke tørrer ud eller knækker. Derfor er det bedste, at du kan sprede dine øjenbryn - kosmetisk vaseline. Selv baby creme vil ikke være så god som almindelig petroleum gelé. Og du skal smøre et meget tyndt lag, for ellers vil du opnå den modsatte effekt - skorpen bliver knust, hvilket kan føre til betændelse.

Ofte studerer man hvordan man bryr sig om øjenbryn efter øjenbrynens tatovering. Du kan finde anbefalinger til at anvende sårhelende salver, såsom "Solcoseryl", "Bepanten" eller "Rescuer", men mange eksperter anbefaler ikke at bruge dem. Sådanne lægemidler får kroppen til at producere lokal immunitet, som kan afvise pigmentet injiceret under huden, og du får et uforudsigeligt resultat.

Hvordan pleje øjenbryn efter tatovering den første uge

Efter de første tre dage, når der er brug for omhu meget omhyggeligt, bliver billedet mere attraktivt. Ødemet er allerede væk, smerten er blevet glemt, og her er det vigtigste ikke at opgive stillinger og fortsætte med at passe på dine øjenbryn. Indtil skorpen er væk, og det er stadig maksimalt 5-7 dage, har de brug for særlig pleje.

Fortsæt med at behandle huden med chlorhexidin, men medtag befugtning i plejen, da dette stof tørrer huden. Smør området omkring øjenbrynene (men ikke øjenbrynene selv) med en fugtgivende øjenkrem eller olivenolie. Vask med ikke for varmt vand uden brug af skrubber og aggressive midler. Tør kun dit ansigt af med tørre bevægelser.

Hvad er næste?

Så dine øjenbryn er helt forvandlet - ødemet er i søvn, skorsterne er væk, pigmentets farve er blevet jævn og mere naturlig - det er på tide at glemme alle de vanskeligheder, der er gået, og nyd din refleksion i spejlet. Det er dog vigtigt at huske at i de tre uger efter tatoveringen bør du ikke solbade i solariumet eller i den lyse sol, da pigmentet stadig er meget frisk og hurtigt vil brænde ud fra udsættelse for ultraviolet stråling. Vær opmærksom på det, når du planlægger at lave øjenbryn inden udgivelsen. Og i byen bærer solbriller og bruger kosmetik med SPF.

Når helingen gik

Tror ikke, at nu, da du har en tatovering, behøver du ikke øjenpleje. Hvis der fra det øjeblik, hvor proceduren er gået, er overskydende hår vokset ud af grænsen af ​​den trukkede kontur, trækkes de forsigtigt ud og skærer de udragende lange hår med skarpe saks.

Øjenbrynens farve og form plejer normalt op til seks måneder efter proceduren, hvorefter lysstyrken kan tilsættes ved hjælp af en blyant, resistent maling eller yderligere korrektion med permanent pigment.

Sådan undgår du problemer

For at behage dig nøjagtigt resultatet, bør du være klog, ikke kun at passe på dine øjenbryn efter en tatovering, men også at vælge salonen og mesteren. For at undgå problemer, gennemgå feedback og anbefalinger, tøv ikke med at bede mastercertifikaterne og dokumenterne bekræfte hans erfaring og kvalifikationer. Under proceduren skal du kontrollere, hvilket udstyr og materialer der anvendes - de skal være af høj kvalitet og steril.

Derudover er din mester forpligtet til at fortælle dig i detaljer og grundigt hvordan man plejer dine øjenbryn efter tatovering øjenbryn. Billedet af det perfekte resultat, som du målretter forresten, gør heller ikke ondt, når du besøger salonen. Med den bestemmer mesteren den form og farve, du foretrækker. Og selvfølgelig, hvis proceduren udføres professionelt, vil resultatet være nøjagtigt som du havde til hensigt, og helingsprocessen bliver hurtig og nem.

Endelig bemærker vi, at hvis du ikke er klar til sådanne procedurer og langvarig pleje af beskadiget hud, eller hvis du har kontraindikationer for permanent tatovering, så tænk på alternativer, for eksempel biologi tatovering. Denne procedure involverer ikke hud punkteringer, det naturlige pigment blot pletter dets øverste lag. Føreren bogstaveligt i to ord vil fortælle, hvordan man plejer øjenbryn. Efter henna tatovering behøver du kun at huske om forbud mod skrubber og aggressive kosmetik.

Hvorfor er nogle babyer født med et "kys af en engel"? Engle, som vi alle ved, er venlige overfor mennesker og deres helbred. Hvis dit barn har et såkaldt engel kyss, så er du ikke.

Hvordan man ser yngre ud: de bedste hårklipp til dem over 30, 40, 50, 60 Piger i 20 år er ikke bekymrede for formen og længden af ​​håret. Det ser ud til at ungdom er skabt til forsøg på udseende og dristige krøller. Men den sidste

11 mærkelige tegn, der tyder på, at du er god i sengen. Vil du også tro på, at du bringer glæde til din romantiske partner i sengen? I det mindste vil du ikke rødme og undskylde mig.

10 charmerende stjernebørn, der i dag ser meget anderledes ud, tiden flyver, og en dag bliver små berømtheder voksen personligheder, der ikke længere er genkendelige. Søde drenge og piger bliver til en.

9 berømte kvinder, der blev forelsket i kvinder Viser interesse ikke i det modsatte køn er ikke usædvanligt. Du kan næppe overraske eller ryste nogen, hvis du tilstår.

20 billeder af katte lavet på det rigtige tidspunkt Katte er fantastiske væsner, og alle ved om dette. Og de er utrolig fotogene og ved altid, hvordan de skal være på det rigtige tidspunkt i reglerne.

Hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering og hvordan man smeder dem for at fremskynde helbredelsen

Endelig skete det! Du forlod salonen, idet du havde udvist alle ulemper og smerter, og du ser allerede dine luksuriøse øjenbryn i spejlet. Du må ikke skynde dig til at glæde dig, fordi tatovering kun er halvt tilfældet, nu vil resultatet af proceduren helt afhængig af dig mere præcist om grunden og pedanturen i din omsorg, hvilke regler du skal vide, som dine fem fingre.

Healing periode

Permanent makeup påføres i form af flere punkteringer med en tynd nål, der sætter pigmentet i den ønskede farve under øjenbryn, læber eller øjenlågs hud. Skader på kroppen er mindre, men det tager stadig tid at komme sig ud af det.

Normalt fuldende helbredelse sker inden for en måned efter sessionen. Denne gang kan opdeles i 3 faser:

 1. De første 2-3 dage. Huden bliver rød og hævet, øjenbryn bliver våde på grund af det frigjorte blod og ondt.
 2. Fra 3 til 14 dage. Lymfestivninger, skorpeform. Gradvist eksfolierer de, huden begynder at skrælle.
 3. Fra 14 til 30 dage. Først pigmentet er ikke lyst, så det gradvist lyser. Spor fra sår forsvinder, der er en endelig restaurering.

Tattoo kan helbrede på forskellige måder. Nogen har skorper dannet allerede på dag 2, og forsvinder om en uge, andre har brug for mere tid. Det afhænger af hudens egenskaber og den permanente teknik. Ved hjælp af pulvermetoden til tatovering med fjerning gør mesteren adskilte punkter på huden, i stedet for fuldstændigt at fylde mønsteret, så huden genopretter sig hurtigere. Det samme gælder for håret tatauzha metode.

Hvorfor følge reglerne

Korrekt omhu for tatoveringen sparer dig for ubehagelige konsekvenser. Det pigment, der anvendes under proceduren, opfattes af vores krop som et fremmed stof. Når en lymfe udskilles, tager den også farvestofpartikler med den. Dette er en naturlig proces, men hvis du ikke følger kosmetologens anbefalinger, vil der blive produceret mere pigment end nødvendigt. På grund af dette bliver billedet lettere end planlagt.

Hvis du bekymrer dig for huden forkert, er der risiko for infektion. Åbn sår - en direkte indgangsstrøm i bakterier og vira. Efter sessionen fortæller kosmetologen hvordan man behandler tatoveringen for at forhindre infektion. Hvis det sker, skal du behandles af en læge. På grund af dette kan mønsteret efter helbredelse være asymmetrisk eller ujævn i farve, og det permanente skal genoprettes for korrektioner.

Forkert pleje

Efter tatoveringsmesteren giver detaljerede råd om, hvordan man plejer din hud. Dette ser normalt ud som dette:

 1. Træk ikke af de dannede skorper - de skal forsvinde alene, ellers vil pigmentet dreje ujævnt.
 2. Efter vask skal du forsigtigt bløde ansigtet med en blød klud. Brug ikke et hårdt håndklæde, gnid ikke huden med dine hænder.
 3. Lad ikke vand nå øjenbrynene, før de heler. Hovedet er bedre at vaske på forhånd.
 4. Besøg ikke badet og saunaen, tag ikke et varmt bad.
 5. Det er forbudt at vaske dit ansigt med sæbe og bruge produkter, der indeholder alkohol.
 6. Det er nødvendigt at opgive dekorative kosmetik.
 7. Træk ikke ud eller barber håret, selvom de begyndte at vokse udenfor figuren.
 8. Besøg ikke poolen og stranden. Må ikke solbade, herunder i solariumet.
 9. Du kan ikke spille sport - sved vil falde i såret.

Hvis du ikke følger disse regler, kan konsekvenserne påvirke konturen, skyggen af ​​pigment og sundhed. På grund af forkert pleje opstår langvarigt ødem og rødme, hæmatomer forekommer, og allergier udvikles. Når infektion opstår, dannes betændelse. Hvis du skrælner skorpen før tiden, forekommer ujævn fading af pigmentet.

Første skridt

Umiddelbart efter sessionen vil øjenbrynene se for lyse og unaturlige, men du bør ikke forsøge at rette det på en eller anden måde - de skal helbrede. Efterhånden som huden genvinder, bliver mønsteret som planlagt.

Den første dag er den sværeste. Øjenbryn vil gøre ondt og blive våd. For at fjerne ichor er det nødvendigt at blotte punkt med en serviet eller bomuldspude i retning af hårvækst. Lette smertestillende midler bruges til at fjerne ubehag.

For at forhindre infektion er det nødvendigt at fugte sårene med et antiseptisk middel, og så huden kan komme sig hurtigere, anvende en helbredende salve. Dagen efter tatoveringen er bedre end ikke at røre øjenbrynene, især ikke at smøre dem med produkter, der ikke var med i kosmetologens anbefalinger.

Recovery Start

I løbet af de første par dage efter tatoveringen vil hævelsen og rødheden aftage, men proceduren til behandling af huden forbliver den samme. Du skal fortsætte med at anvende antiseptisk og helbredende salve 7-8 gange om dagen. Når ichor holder op med at stå ud, begynder den at tørre på sårene med en hård skorpe.

Derefter kan du allerede vaske med brug af kosmetik, der ikke indeholder alkohol. Det er bedre at forsigtigt blotte pandeområdet med tonic eller mælk for ikke at skade dem. Det er nødvendigt at behandle tegningen på samme måde som før, men 4-5 gange om dagen.

Nogle kosmetologer anbefaler at behandle tatoveringen med en farvefiksering - et værktøj, der bidrager til pigmentets høje modstandsdygtighed.

Hvis billedet er for lyst, skal du tænke på, om du skal gøre det. I processen med helbredelse vil farven falme og erhverve en naturlig skygge, men på grund af fikseringen kan den forblive mættet i lang tid.

Inden der anvendes hærdningsmidler, skal der udføres en allergitest.

Efter permanent sminke kan dine øjenbryn efterhånden falde ud. Dette sker fordi nålen på en automatisk maskine opvarmer og beskadiger hårsækkene. For at genoprette hårvæksten kan du bruge burdockolie eller andre midler til lignende handling, men først efter at mønsteret er helt helet.

medicin

Hvis hævelsen og rødmen ikke har passeret i flere dage og spredt til øjenlågene, og øjenbrynene kløe, så skal du tage en antihistamin - Suprastin, Tavegil, Zyrtek eller tilsvarende. Hvis allergier ikke passerer, kan det indikere, at huden ikke accepterer pigmentet, og mønsteret skal reduceres.

Infektionen skal behandles efter test, fordi den kan skyldes forskellige mikroorganismer. Normal smerte kan lindres af Analgin, Nurofen, No-Shpoi og andre lignende stoffer.

For at forhindre udvikling af komplikationer er det nødvendigt at behandle øjenbrynene med chlorhexidin eller miramistin og undgå kontakt med øjet. En boble skal være nok til hele genopretningsperioden.

Dekorativ kosmetik

Efter en session med permanent makeup ser resultatet normalt ikke meget behageligt ud. For at skjule for lyst, som om de er tegnet af en filtpenne, øjenbryn, beslutter pigerne at forkæle dem med et lag af fundament, pulver eller skygger.

Du kan ikke gøre dette. Huden er beskadiget, og indtagelsen af ​​sådanne midler i blodet kan føre til uforudsigelige konsekvenser, alt fra allergier til afvisning af pigmenter. Det er muligt at rette op på situationen først efter fuldstændig heling af tatoveringen, men det er normalt ikke nødvendigt, da maling får en naturlig skygge.

Anvendelsen af ​​skrubber, skræl og gommazhy er også forbudt. Selv om acne har optrådt på huden, er det umuligt at tilmelde sig en skønhedsekspert eller rense dine egne hænder. Indtil øjenbrynene er genoprettet fra de permanente, kan kun milde rensemidler uden aggressive stoffer påføres ansigtet.

Hvilken slags salve at bruge

Efter sessionen skal skønhedseksperten fortælle dig, hvad du skal gøre med tatoveringen, så genoprettelsen er hurtigere og lettere. Normalt bruges følgende midler til dette formål:

 • Bepanten;
 • D-panthenol;
 • livredder;
 • solkoseril;
 • Oxolinisk salve.

Når skorpen forsvinder, vil huden flakse. For at fugte det, kan du bruge vaseline, æteriske olier eller andre alkoholfrie produkter.

Tattoo og alkohol

Før en periode med permanent makeup bør du ikke drikke drikkevarer, der indeholder alkohol. Den samme begrænsning gælder for inddrivelsesperioden.

Hvis du ignorerer denne regel, er følgende konsekvenser mulige:

 • udvaskning af pigment på grund af øget produktion af lymfe
 • infektion fordi immunsystemet ikke kunne bekæmpe bakterier og vira;
 • udvidelse af blodkar og øget tryk, hvilket påvirker helbredstilstanden negativt
 • blodfortynding, som følge af hvilken helbredelsesperioden er forøget, og tegningen er skyllet ud;
 • en stigning i genopretningsperioden, da det for kroppen er den primære opgave at fjerne alkohol fra blodet.

Skønhedseksperter anbefaler ikke at drikke alkohol i mindst 3 dage efter proceduren, men i løbet af hele rehabiliteringsperioden.

Hvordan fremskynde helbredelse

Hvis du følger alle anbefalinger fra en kosmetolog, vil heling ske hurtigt. I nogle anmeldelser skriver pigerne, at de brugte lotioner eller salver baseret på populære opskrifter, men det kan ikke gøres. Det er nødvendigt at sætte tatoveringen kun på de værktøjer, som mesteren anbefalede.

Afrejse afhængigt af sæsonen

Beauticians anbefaler ikke at lave en tatovering i varmt vejr, men nogle gange er der ingen anden vej ud. Hvis du lavede en permanent om sommeren, skal du følge disse retningslinjer:

 1. Før du går ud på gaden, anbring solcreme på dine øjenbryn.
 2. Bær en hat med bred kant.
 3. Påfør plejeprodukter på en skema, uden at vente, indtil skorpen tørrer.
 4. At gnide i tatoveringen af ​​vitaminerne i gruppe A, E, D eller produkter baseret på dem, så huden er fugtet og åndedræt frit.
 5. Anvend ikke fede cremer og salver.
 6. Må ikke svømme i åbent vand i mindst 5 dage efter proceduren.

Immuniteten svækker om vinteren, for at undgå infektion skal man derfor undergå forebyggelse. Se den terapeut, der vil ordinere et vitamin-mineralsk kompleks, spise flere grøntsager og frugter, undgå hypotermi.

Makeup Care produkter skal påføres mindst en halv time før de går udenfor, ellers vil huden knække. Hvis vejret er frostigt, er det nødvendigt at bære en hat, der dækker øjenbrynene.

korrektion

En måned efter tatoveringen er en korrektion. Det kan gendanne pigmentens falmede farve og korrigere de fejl, der kunne opstå, efter at skorsterne faldt af. Behovet for korrektion kan spores gennem billedet før og efter det - billedet er mere mættet og pænt.

Hvis du har brug for fuldstændig fjernelse af tatoveringen, anvendes laser metode normalt. I flere måneder fjernes pigmentet i lag fra huden. Proceduren er foreskrevet, hvis øjenbrynens form er grundlæggende uregelmæssig, eller hvis skyggen er ændret til blålig eller pinkagtig. Laseren opvarmer pigmentpartiklerne og ødelægger dem.

Laser hårfjerning lightsheer duet - anmeldelser

Hvordan slippe af med sorte prikker efter barbering?